M.k.g. afwezig: Ben Oskam, Reddingsbrigade De Waterraten, Tafeltennisver. Radiair.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "M.k.g. afwezig: Ben Oskam, Reddingsbrigade De Waterraten, Tafeltennisver. Radiair."

Transcriptie

1 Concept notulen Breed Sportoverleg d.d Aanwezig Sportraad: Andries Nellestijn, Wout van Barneveld, Errie de Leeuw, Nico Batema, Willy Spelt (notulen) Aanwezig verenigingen: SPV afd. gym, gymn. SSS, Univé/LVV, Bevoc, WTC Lopikerwaard, Omnisport Benschop, SV Lopik, VV Cabauw, VV Benschop, TTV BAT, BV De Zender, IJCL., Atarashii, Kegelver. Wieleroord 80 M.k.g. afwezig: Ben Oskam, Reddingsbrigade De Waterraten, Tafeltennisver. Radiair. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet allen welkom. 2. Presentatie Sportservice Midden Nederland Theo Hoek stelt zich voor en geeft een korte uitleg over de workshop Winnen doen we samen. Vanavond geeft Theo een introductie workshop Meer vrijwilligers in kortere tijd Deze workshop is een methode in 5 stappen: Stap 1 campagne opstellen Communicatie omheen bouwen Stap 2 vacaturelijst taken en klussen ontwikkelen Hoeveel vrijwilligers hebben we nodig Stap 3 leden op de hoogte brengen Stap 4 Stap 5 kandidaten persoonlijk (telefonisch) benaderen vrijwilligers een plek geen binnen de vereniging en zorgen dat de vrijwilligers behouden blijven. In de workshops worden de sportverenigingen gecoacht naar een overvloed van vrijwilligers. Succes verzekerd. Meer informatie over de verschillende workshops is te vinden op de website De sportverenigingen die de workshops willen volgen kunnen zich voor 1 april a.s. opgeven bij de Sportraad voorzitter@sportraadlopik.nl Per vereniging kunnen 2 á 3 mensen deelnemen. In totaal is er plaats voor 6 8 verenigingen. Planning van de workshops in overleg met de Sportraad/sportverenigingen. De deelnemende verenigingen wordt een bijdrage in de kosten gevraagd. 3. Mededelingen Nationale Sportweek april 2012 Omdat er van de zijde van de sportverenigingen vorige jaren weinig belangstelling was voor dit evenement heeft de Sportraad besloten hier geen energie in te steken. Lopikerwaardtoernooi Het jeugdvoetbaltoernooi wordt gehouden 19 mei a.s. in Cabauw gehouden. Collecte Gehandicaptensport De collecte is gepland in de week van 1 t/m 7 april. Verzoek aan de verenigingen hun medewerking te verlenen. Ook op de Benschopse verenigingen wordt een beroep gedaan. Collectanten kunnen contact opnemen met Nico Batema. BAT De tafeltennisvereniging Benschop stopt per 1 juli a.s. haar activiteiten.

2 JeugdSportFonds Uitgangspunt JSF: alle kinderen moeten kunnen sporten Als dit door de financiële situatie thuis niet mogelijk is kan een kind aangemeld worden door de school, sportvereniging, maatschappelijk werk/jeugdwerk of huisarts. Per kind is per jaar 225,- beschikbaar (contributie, kleding, materiaal). Men kan max. 3 jaar van het fonds gebruikmaken. De verlenging moet wel jaarlijks aangevraagd worden. Aanmelden via de site van JSF (link op de site van de Sportraad De Schouw/ Kegelbaan De Schouw krijgt een andere bestemming en gaat dienst doen als dorpshuis. Locatie kegelbaan: tussen De Wiekslag en De Schouw. Beursvloer In navolging van IJsselstein is er in Lopik ook een Beursvloer georganiseerd. Op de beursvloer kunnen verenigingen en maatschappelijke organisaties in contact komen met het bedrijfsleven. Zes sportverenigingen hebben deelgenomen en zij hebben 22 deals afgesloten (een en ander is na te lezen op de website van de Beursvloer). Het was een fantastische avond. De volgende Beursvloer zal 14 november 2012 plaatsvinden. Inschrijven kan vanaf 1 april a.s. Bedenk als vereniging wat je te bieden hebt en wat een ondernemer voor je kan betekenen.. Reclameborden sportzalen De sportverenigingen (gebruikers) mogen de verhuur van reclameborden als extra inkomsten zelf regelen. De gebruikers van De Wiekslag hebben dit vorig jaar opgepakt. Momenteel is er één reclamebord afgegaan en geen nieuwe bijgekomen. In Benschop zijn de meningen hierover verdeeld en gebeurt er niet veel..4. Kascommissie Frans Treur en Henk van de Wurf hebben de boeken gecontroleerd en in orde bevonden. 5. Financieel Jaarverslag De penningmeester Errie de Leeuw geeft een korte toelichting. Reacties: Cor Eekhout stelt een vraag over de representatiekosten en er wordt geïnformeerd naar de kosten voor de workshop van Sportservice Midden Nederland. Antwoord: de kosten van de workshop zijn nog niet begroot. Er zijn er bedenkingen over de hoogte van de kosten voor workshop van vanavond. De voorzitter antwoordt dat Sportservice in het verleden geen bedragen in rekening bracht voor de workshops en diensten die zij verzorgden. Door de bezuinigingen / minder subsidie moet ook Sportservice Midden Nederland commerciëler gaan werken. Het BOS-project (het verzorgen van gymlessen door een bevoegd sportinstructeur) loopt af. Op 19 maart is er een voorlichting voor Sportraden over een budget van 70 miljoen euro dat door het Rijk beschikbaar wordt gesteld. 6. Notulen vorige vergadering Het verslag wordt goedgekeurd. Naar aanleiding van de notulen de volgende opmerkingen: Punt 2 het ondersteuningstraject voor VV Cabauw wordt alsnog geregeld. Punt 3 sporten voor ouderen. Het zwembad gaat hier op donderdagmiddag aandacht aan besteden (activiteit fifty fit). Punt 9 bezuinigingen. De tarieven zullen 4% stijgen. De wethouder verwacht niet dat er op korte termijn nieuwe bezuinigingsmaatregelen nodig zijn.

3 Vragen/reactie: Marjan Muller informeert naar een eventuele privatisering van de sporthal Benschop. De voorzitter antwoordt dat hier geen aanwijzingen voor zijn. 7. Jaarverslag secretaris Het jaarverslag is na te lezen op de website. 8. Sportaccommodatie Gerard Wiltenburg (LVV) informeert of de sportvereniging aansprakelijk gesteld kan worden als er geen gediplomeerde EHBO er aanwezig is. Deze vraag zal voorgelegd worden aan de juridische helpdesk van Sportservice Midden Nederland. Onderhoudscontract sportvelden De voetbalverenigingen beraden zich over het onderbrengen van het onderhoud en de opstallen in een stichting. Dit i.v.m. de BTW-verplichting. VV Benschop heeft deze constructie al. VV Benschop gaat deze zomer een kunstgrasveld aanleggen. 9. Regeling accommodatiebeleid Verenigingen met eigen gebouwen en opstallen krijgen hiermee te maken. De spelregels zijn verlaagd. Het accommodatiefonds zal tot nader orde niet gevuld worden. Voor de spelregels zie de website. 10. Huldiging sportkampioenen Lopik doet niet meer mee met het Sportgala in IJsselstein. De huldiging sportkampioenen in Lopik zal in juni wederom plaatsvinden. De Sportraad is voorstander om de verkiezing Vrijwilliger van het jaar toe te voegen aan dit evenement. De verenigingen zien dit wel zitten. Algemene opinie: de vrijwilliger kan niet genoeg in het zonnetje gezet worden. De sportverenigingen krijgen t.z.t. informatie over de kandidaatstelling van de Vrijwilliger van het Jaar. 11. Rondje langs de aanwezige verenigingen Univé-LVV LVV heeft een groeiend jeugdafdeling; jeugdcommissie ingesteld. Er is meer betrokkenheid van de ouders. LVV heeft het begeleidingstraject van Sportservice Midden Nederland gevolgd. Het laatste heren competitieteam gaan over naar de recreanten. Dan is er alleen nog jeugdcompetitie. Atarashii Stabiel ledenaantal. De vereniging wil graag eer uren/ meer ruimte om de groepen te splitsen. BV De Zender De jeugd gaat perfect; de senioren zijn moeilijker te motiveren. Dit jaar geen kampioenen, wel tweemaal een 2 e plaats. Dit jaar viert de vereniging haar 35 jarig jubileum. VV Cabauw De vereniging durft het nog niet aan om kunstgras aan te leggen. Het 2 e veld is gerenoveerd en er is een kleedkamer bijgebouwd. De technische commissie voor de jeugd draait goed en men is voornemens dit door te trekken naar de senioren. Het geschil met de gemeente over het onderhoud is door ondersteuning van de Sportraad opgelost. Hiervoor dank en dank aan VV Benschop voor het advies.

4 WTC Het ledenaantal van de Wielertourclub is stabiel (107 leden); zij willen ook niet groter worden. De vereniging heeft geen jeugdleden. Jaarlijks wordt bij de Wielertourclub het Lid van het jaar gekozen. De jaarvergadering is altijd goed bezocht (78 leden dit jaar). SSS Het gaat goed met de vereniging. De vereniging bestaat volgend jaar 50 jaar. Het is lastig om materialen aan te schaffen omdat er onvoldoende bergruimte is. Op 19 april a.s. zijn in Lopik onderlinge wedstrijden. BEVOC Het gaat goed met de vereniging. De jeugd in de leeftijd loopt minder. Bij de senioren komt een 7 e team. Omnisport Het gaat goed. De omnivereniging heeft 25 jeugdleden. In het kader van het NL doe traject is er eenmaal per maand sporten voor volwassen gehandicapten. Op de vrijdagavond en zaterdagmiddag is er G-voetbal. Marjan Müller is op zoek naar jongens met een beperking om in september met een voetbalteam in de competitie te starten. IJsclub De vereniging heeft in het jubileumjaar (110 jaar) een superseizoen gedraaid. Goed ijs (10 dagen) en een enorme drukte. Het aantal leden is gestegen naar In het kader van het jubileum is de vereniging met 150 leden naar Biddinghuizen geweest. De vereniging heeft geen subsidie nodig. VV Benschop Begin juni gaat de aannemer met de aanleg van het kunstgrasveld beginnen. VV Benschop heeft het traject met de aannemer (AA Sport) zelf doorlopen. Normaal doet de aannemer zaken met een gemeente. Er wordt bij de aanleg gebruik gemaakt van een nieuwe kunstgrasvezel. Het hele project wordt door de vereniging zelf gefinancierd (de gemeente staat voor de helft van de kosten garant). Er zullen obligaties uitgegeven worden. SV Lopik Sportief gezien gaat het niet goed. Met de vereniging gaat het prima 573 leden en 26 jeugdteams. Door de overstap van de 7-tallen naar 11-tallen is de beschikbare ruimte (3 velden) niet genoeg. Er zijn plannen om de accommodatie (kleedkamers) uit te breiden. SPV Gymnastiek Het blijft moeilijk; tot de zomervakantie is er leiding voor de groepen. Het ledenaantal is met 10% afgenomen. SPV 81 Sportief gezien gaat het met het 1 e team niet goed. Met de jeugd gaat het sportief gezien goed, alleen de groei is er uit. Naar de toekomst toe gaat de vereniging kleiner worden. 12. Rondvraag Knelpunten sportaccommodatie De Wiekslag Er zijn nog verbeterpunten aan te brengen t.a.v. de bergruimte. De verbandtrommel is niet op orde. Qua onderhoud mag er wel iets gebeuren. De sportaccommodatie is 35 jaar oud. Het plafond is slecht en de ventilatie is een probleem.

5 Tevens hebben de verenigingen problemen met het functioneren van de beheerder(s). De voorzitter verzoekt de gebruikersgroep de knelpunten te inventariseren. Daarna zal een overleg met de beheerder gepland worden. Sportaccommodatie De Bosrand Marjan Müller merkt op dat er gezegd wordt dat er meer commerciële verhuur moet komen. Maar een disco organiseren op een feestdag is een probleem omdat de beheerders dan niet werken. Voetbaltoernooi VV Benschop is voorstander het Lopikerwaardtoernooi uit te breiden met bijv. Montfoort en/of Oudewater; dit om het toernooi meer uitstraling te geven. Voorstel om dit punt allereerst in de commissie Veldbeheer te bespreken. Voetbalshirts Andries Nellestijn is op zoek naar voetbalshirts voor Afrika. 13. Sluiting De voorzitter bedankt de aanwezigen en sluit de vergadering.

Concept notulen Breed Sportoverleg d.d. 15-2-2010.

Concept notulen Breed Sportoverleg d.d. 15-2-2010. Concept notulen Breed Sportoverleg d.d. 15-2-2010. Aanwezig Sportraad: Andries Nellestijn, Wout van Barneveld, Errie de Leeuw, Nico Batema, Willy Spelt (notulen). Aanwezig verenigingen: SPV afd. gymnastiek,

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet allen welkom, met name Simon Ott.

1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet allen welkom, met name Simon Ott. Concept notulen Breed Sportoverleg d.d. 03-04-2014 Aanwezig Sportraad: Andries Nellestijn, Wout van Barneveld, Errie de Leeuw, Nico Batema, Willy Spelt (notulen) Aanwezige verenigingen: SPV afd. gym, gymn.

Nadere informatie

M.k.g. afwezig: Tafeltennisver. Radiair, TVL, IJsclub Polsbroekerdam, Atarashii

M.k.g. afwezig: Tafeltennisver. Radiair, TVL, IJsclub Polsbroekerdam, Atarashii Concept notulen Breed Sportoverleg d.d. 13-3-2013 Aanwezig Sportraad: Andries Nellestijn, Wout van Barneveld, Errie de Leeuw, Nico Batema, Willy Spelt (notulen) Aanwezig verenigingen: SPV afd. gym, gymn.

Nadere informatie

Collecte Gehandicaptensport Deze week is de collecte voor de Gehandicapte sporter. Alle betrokken verenigingen alvast bedankt voor hun medewerking.

Collecte Gehandicaptensport Deze week is de collecte voor de Gehandicapte sporter. Alle betrokken verenigingen alvast bedankt voor hun medewerking. Concept Notulen Breed Sportoverleg d.d. 13-04-2016 Aanwezig Sportraad: Sportverenigingen: Gemeente Lopik: Sporthalbeheer: M.k.g. afwezig: Andries Nellestijn, Errie de Leeuw, Nico Batema, Willy Spelt SPV

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek.

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. Aanwezig Bestuursleden 7 Leden 11 1 Opening Voorzitter Maurice Hoffman opent

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Opening Algemene ledenvergadering op 11 juni 2013 bij Dekker Glascultures. Afwezig met afbericht: Patricia, Mariska, Willeke, Henry, Minko, Sharon, Sam en Henk.

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Wanneer 17 mei 2011 Locatie Tijd De Poort, naast de Hervormde Kerk (achter tandarts Roseboom) 20.15 uur Beste leden en ouders/verzorgers van de jeugdleden, In het afgelopen jaar

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

Activiteiten overzicht

Activiteiten overzicht Activiteiten overzicht MAANDAG Gymnastiek/ Elke ag De Wiekslag Veld B 15.15-21.30 uur 06-21578619 www.ssslopik.nl turnen LVV Volleybal Elke ag De Wiekslag Veld A 17.30-21.00 uur www.lvvsite.nl De Gollefies

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

Beleidsplan tafeltennisvereniging Smash ( )

Beleidsplan tafeltennisvereniging Smash ( ) Beleidsplan tafeltennisvereniging Smash (2014 2020) Aantal jaren lid Smash in cijfers (leeftijdsopbouw / aantal jaren lid) Leeftijdsopbouw / aantal jaren lid 70 60 50 40 30 20 10 0 0,0 10,0 20,0 30,0

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d NOTULEN ALV d.d. 25-11-2014 Opening Voorzitter Piet de Jongh spreekt het welkomstwoord uit tijdens de druk bezochte eerste algemene ledenvergadering in het nieuwe complex. Jeugdcommissie De jeugdcommissie

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom.

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom. Bijzondere Ledenvergadering 29 mei 2018 Tijdstip: 20.30 uur Locatie: t Sporthuis Agenda: 1. Opening van de bijeenkomst 2. Financiën, begroting seizoen 2018/2019 3. Contributie seizoen 2018/2019 4. Samenstelling

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Raadsvoorstel (Gewijzigd) 26 mei 2011 AB11.00400 RV2011.045

Raadsvoorstel (Gewijzigd) 26 mei 2011 AB11.00400 RV2011.045 Raadsvergadering d.d. Casenummer Raadsvoorstelnummer Raadsvoorstel (Gewijzigd) 26 mei 2011 AB11.00400 RV2011.045 Gemeente Bussum Aanleggen kunstgrasvelden ten behoeve van BFC Brinklaan 35 Postbus 6000

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Appoldro 24 januari 2012

Appoldro 24 januari 2012 Appoldro 24 januari 2012 agenda opening mededelingen terugblik op vorig seizoen stand van zaken commissies / vooruitblik financiën wijziging statuten rondvraag sluiting terugblik sportief districts/regiocompetitie

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

District Oost Ledenvergadering gehouden op 24 april 2014. Naast het bestuur waren er 32 leden aanwezig. Toelichting jaarverslag KNMV door Jan de Geus

District Oost Ledenvergadering gehouden op 24 april 2014. Naast het bestuur waren er 32 leden aanwezig. Toelichting jaarverslag KNMV door Jan de Geus District Oost Ledenvergadering gehouden op 24 april 2014 Locatie Zalencentrum Buitenlust Lochemseweg 132 7217 RK Harfsen Tel: 0573 431210 Naast het bestuur waren er 32 leden aanwezig Agenda 1. Opening

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5 Mededelingen van het Bestuur Algemene Leden Vergadering Op maandag 19 september heeft de ALV plaatsgevonden. De opkomst van de leden was zeer beperkt. Het bestuur

Nadere informatie

1. Opening Voorzitter

1. Opening Voorzitter VV Bergambacht 1. Opening Voorzitter In Memoriam Herman van Buren (Lid van verdienste) Jan van der Hek (Erevoorzitter, Lid van verdienste). Robin Stam A G E N D A 1. Opening door de voorzitter 2. Notulen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015. In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard

Nieuwsbrief. Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015. In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard Nieuwsbrief Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015 In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard Skiën Leerlingen van twaalf verschillende basisscholen krijgen de kans om kennis

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Locatie Aanwezig Afwezig met kennisgeving Verslag : Kantine Voetbalvereniging Monnickendam : leden : Cees Zonneveld,

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010

Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010 Jaarverslag Sportvereniging OKK 2009 Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010 Het bestuur van Sportvereniging OKK te Nieuwkoop nodigt alle leden van de vereniging uit tot het bijwonen van de jaarvergadering

Nadere informatie

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit.

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit. Algemene ledenvergadering VCZ 06 november 2017 Het bestuur nodigt alle leden van VCZ uit voor de algemene ledenvergadering welke wordt gehouden op maandag 06 november om 20.00 uur in de kantine van de

Nadere informatie

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.!

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.! Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen. Aanwezig: Dick van Zanten (voorzitter), Vincent Stapper (secretaris), Hanney Plugge,

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

www.ehbomiddelburg.nl

www.ehbomiddelburg.nl KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN Programma Herhalingslessen Seizoen 2014 2015 www.ehbomiddelburg.nl EHBO afdeling Middelburg Secretariaat: Bianca Wiessner Nieuwe Vlissingseweg

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

Verslag vergadering Sportraad 3 december 2018 Locatie: Kantine RCS

Verslag vergadering Sportraad 3 december 2018 Locatie: Kantine RCS Verslag vergadering Sportraad 3 december 2018 Locatie: Kantine RCS Aanwezig Sportraad: de heer A. Stroo (voorzitter), de heer P. Huser (secretaris), de heer H. van Rooijen (lid), de heer Afkir (lid), mevrouw

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

BadmintonClub Dwingeloo. Jaarverslag Seizoen

BadmintonClub Dwingeloo. Jaarverslag Seizoen BadmintonClub Dwingeloo Jaarverslag Seizoen 2015 2016 1 Badminton Vereniging Dwingeloo is opgericht in 1980. Op dit moment zijn we een vereniging die de badmintonsport hoofdzakelijk recreatief beoefend.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 2013 BV Ogel Pagina 1 AGENDA ALV 2013 UITNODIGING TOT HET BIJWONEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN BV OGEL OP WOENSDAG 9 OKTOBER 2013 20:00 UUR in Sporthal Slangenbeek,

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen

Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen 25-4-2012 Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen van 25-4- 2012 Aanwezig: Bestuur: Leden: Afwezig met Kennisgeving: E. v Hoije M. de Kok W. Kimenai

Nadere informatie

Strategisch Plan 2013-2016. Koninklijke Haagsche Cricket en Voetbal Vereeniging

Strategisch Plan 2013-2016. Koninklijke Haagsche Cricket en Voetbal Vereeniging Strategisch Plan 2013-2016 Koninklijke Haagsche Cricket en Voetbal Vereeniging 1 Wie zijn we? Wat zien we en wat willen we? Hoe willen we dat bereiken? 2 Wie zijn we? Wat zien we en wat willen we? Hoe

Nadere informatie

Beleid Disnierats 26-08-2013. Pagina 1 van 9

Beleid Disnierats 26-08-2013. Pagina 1 van 9 Beleid Disnierats 26-08-2013 Pagina 1 van 9 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Missie en Ambities... 3 2.1 Missie... 3 2.2 Ambities... 3 3. Financieel... 3 4. Ledenaantal... 3 5. Sponsoring... 3

Nadere informatie

NOTULEN ALV VOETBALVERENIGING ZIGO D.D. 14 OKTOBER 2015-10-15

NOTULEN ALV VOETBALVERENIGING ZIGO D.D. 14 OKTOBER 2015-10-15 NOTULEN ALV VOETBALVERENIGING ZIGO D.D. 14 OKTOBER 2015-10-15 Afmeldingen: Ruud en Freddy Horsthuis Harry van der Aa Toos en John Staps Gijs Timmermans Kees de Kort Theo Staps Claudy de Kock Sjef van Hommelen

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

Postbus 1 3890 AA Zeewolde. Formulier verantwoording subsidie 2015: Sport

Postbus 1 3890 AA Zeewolde. Formulier verantwoording subsidie 2015: Sport Gemeente Zeewolde Gemeentehuis Raadhuisplein 1 Postbus 1 3890 AA Zeewolde Telefoon (036) 5229522 Telefax (036) 5222394 E-mail info@zeewolde.nl Website www.zeewolde.nl Formulier verantwoording subsidie

Nadere informatie

Raadsvoorstel agendapunt

Raadsvoorstel agendapunt Raadsvoorstel agendapunt Aan de raad van de gemeente IJsselstein Zaaknummer : 157518 Datum: 1 juni 2015 Programma : Sport Blad: 1 van 5 Cluster : Samenleving Portefeuillehouder: mw. M.J.T.G. van Beurkering-Huijbregts

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 4 april 2017 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Jeugd beleidsplan. Tafeltennisvereniging. datum

Jeugd beleidsplan. Tafeltennisvereniging. datum Jeugd beleidsplan Tafeltennisvereniging datum Inhoudsopgave 1. Inleiding blz. 3 2. Missie jeugdcommissie blz. 4 3. Plaats van de jeugdcommissie binnen de club blz. 5 4. Taken jeugdcommissie blz. 6 5. Samenstelling

Nadere informatie

Notulen ALV Districtsraad Kennemerland dd. 2 oktober 2010.

Notulen ALV Districtsraad Kennemerland dd. 2 oktober 2010. Secretariaat District Kennemerland J. Vermeerstraat 40 2102 BW Heemstede Tel: 023-5286656 E-Mail: helenedeklerk@hotmail.com Notulen ALV Districtsraad Kennemerland dd. 2 oktober 2010. Aanwezig: Ron Jedema

Nadere informatie

Notulen Buitengewone ledenvergadering vv Kapelle 23 februari 2015 V.V. "KAPELLE"

Notulen Buitengewone ledenvergadering vv Kapelle 23 februari 2015 V.V. KAPELLE Secretariaat: Jip en Janneke 29 4421 TG Kapelle tel. 06-24 54 15 60 e-mail: secretaris@vvkapelle.nl V.V. "KAPELLE" Uitnodiging voor het bijwonen van een Buitengewone Ledenvergadering welke gehouden wordt

Nadere informatie

Bijeenkomst Sport en Accommodatiebeleid - 10 mei 2016

Bijeenkomst Sport en Accommodatiebeleid - 10 mei 2016 Bijeenkomst Sport en Accommodatiebeleid - 10 mei 2016 Aanwezig: wethouder G. van Dijk, wethouder J. Berkhoff, G. van der Meijden, T. Smit en E. Palland (namens gemeente Heerde) 16 sportverenigingen: Gymnastiekvereniging

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2011

Nieuwsbrief Maart 2011 Nieuwsbrief Maart 2011 Voor u ligt de nieuwsbrief voor vrijwilligers in Edam-Volendam. U leest hieronder nieuws die voor u en uw organisatie van belang kunnen zijn. Nog 4 dagen tot NL Doet! NLDOET, het

Nadere informatie

Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015

Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015 Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015 1. OPENING Abe de Jong (voorzitter) opent om 20.00 uur de vergadering en heet allen welkom, en wel in het bijzonder erelid Klaas van

Nadere informatie

Enquête Jeugdbeleid vv SDS

Enquête Jeugdbeleid vv SDS Enquête Jeugdbeleid vv SDS Aug, 2010 Beste SDS ers, Als reeds vermeld in ons verenigingsblad De Treffer doe ik namens de jeugdcommissie van vv SDS onderzoek naar het beleid van onze jeugdafdeling. Het

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 2014

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 2014 VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 2014 Datum: 20 okt. 14 Tijdstip: 21.00 22.15 uur Opgesteld door Monique Plaats: t Geertman Grashof Aanwezig: Afgemeld: Zie presentielijst Tonny ten Dam, Harry Rupert,

Nadere informatie

2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 26 september 2013 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Jasper de Munck (bestuurslid), Johan Klein (bestuurslid recreanten),

Nadere informatie

Vereniging van Oud-Medewerkers

Vereniging van Oud-Medewerkers datum 15 december 2016 datum vergadering 25 januari 2017 van Amber Verrycken (secretaris) tijd vergadering 14:30 16:00 e-mail amj.verrycken@avans.nl locatie vergadering Tilburg, Prof. Cobbenhagenlaan 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De concept agenda: 1 Opening en vaststellen agenda 2 Mededelingen en ingekomen stukken 3 Verslag ALV 13 april 20123 (pagina 2) 4 Jaarverslagen

Nadere informatie

SGO zal komend sportseizoen het beleidsplan actualiseren en is voornemens een aanvraag in te dienen voor het project Sportdorp Grolloo.

SGO zal komend sportseizoen het beleidsplan actualiseren en is voornemens een aanvraag in te dienen voor het project Sportdorp Grolloo. De voorzitter opent de vergadering en vraagt de aanwezigen de presentielijst in te vullen. De koffie wordt aangeboden door de supportersvereniging en na afloop biedt SGO nog een borrel aan. De agenda wordt

Nadere informatie

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter Verslag : Bestuur Margriet Datum bijeenkomst: 19 april 2011 notulist: Jan Vos Aanvang: 19.30. bestuurskamer Margriet Aanwezig: Afwezig: Piet de Jongh, Jan Vos Ellen vd Bosch Marc v Luijk Cor Hoeks Jo van

Nadere informatie

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 1. Opening De voorzitter opent om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 en heet iedereen welkom.

Nadere informatie

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 1. Opening Voorzitter Harm Jan Danker opent om 20.04 uur de algemene leden vergadering van de vv Peize en heet de aanwezige leden hartelijk welkom.

Nadere informatie

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt)

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt) Notulen vergadering algemeen bestuur Sportraad Datum: Aanwezig: Afwezig: Tevens aanwezig: 11 oktober 2010 25 leden volgens de getekende presentielijst (voorzitter: de heer Driesprong); de heer Van der

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Rabobank Clubkas Campagne. Uitslag

Rabobank Clubkas Campagne. Uitslag Rabobank Clubkas Campagne Uitslag Roepnaam vereniging Plaats in stemmodule Aantal stemmen Bedrag De Grootste Kerstboom IJsselstein 482 2.106,34 IJVO IJsselstein 430 1.879,10 Stichting Zwembad Montfoort

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering 14-11-2011 Vanuit het bestuur aanwezig; Paul, Wim, Hans, Niek, Henk, Caroline en Monique Presentielijst leden, zie bijlage. Welkom 1. Paul opent de vergadering maar schorst hem

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van NKS-Handbal d.d. 23 juni 2015 in Vught aanvang 19.00 uur.

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van NKS-Handbal d.d. 23 juni 2015 in Vught aanvang 19.00 uur. Notulen van de Algemene Ledenvergadering van NKS-Handbal d.d. 23 juni 2015 in Vught aanvang 19.00 uur. Aanwezig: Van het bestuur: Marius Buiting, Ton Loeffen. Van de verenigingen: Wim v/d Schoot(Zephyr,

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig bestuur: Notulen opgemaakt door: 50 stemgerechtigde

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 25 maart 2014 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

De lapen gear smite. Stichting Sportaccommodatie Deinum

De lapen gear smite. Stichting Sportaccommodatie Deinum De lapen gear smite Stichting Sportaccommodatie Deinum DTD (kaatsvereniging), VV Sparta 59 (voetbalvereniging) TDK (korfbalvereniging) S&S (volleybalvereniging en andere sporten) Agenda Accommodatie Stichting

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21. Verslag bestuur Margriet Datum: Aanvang: Notulist: 21-03- 2012 19.30 uur Ellen Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.30 u), Cor Opening Notulen vorige

Nadere informatie

Lopikerwaard. Jeugd Toernooi 2016

Lopikerwaard. Jeugd Toernooi 2016 Lopikerwaard Jeugd Toernooi 2016 Inhoudsopgave Pagina 1. Voorwoord.. 5 2. Toernooireglement... 7 3. Huishoudelijke mededelingen... 9 4. Veldindeling VV Cabauw... 15 5. Programma Mini s.. 16 6. Programma

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J.

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom bij deze ALV (noot secretaris: 22 leden incl. het bestuur hebben

Nadere informatie

Dus heb jij zin,of weet je iemand die zin heeft om deze leuke functie te gaan vervullen, stuur een mail naar nieuwsbrieflvv@outlook.com.

Dus heb jij zin,of weet je iemand die zin heeft om deze leuke functie te gaan vervullen, stuur een mail naar nieuwsbrieflvv@outlook.com. LOGO? Februari 2015. In deze nieuwsbrief: Jaar!? Dringende oproep. Sponsoring van Univé-LVV. Wafeltoernooi groot succes. Verloop logo kwis. 18 April jubileum feest. Aanstormende kampioenen?? Nieuwe opzet

Nadere informatie

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Zaandam, Geachte relatie, Allereerst willen wij u namens de voetbalvereniging Hellas Sport bedanken voor uw interesse in onze vereniging. Hellas Sport

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Noord- Scharwoude, 26 november 2014 Verslag/notulen 1 Opening Voorzitter opent de vergadering en meldt de personen die zich hebben afgemeld.

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2011

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2011 NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2011 2011 BV Ogel Pagina 1 AGENDA ALV 2011 UITNODIGING TOT HET BIJWONEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN BV OGEL OP WOENSDAG 26 OKTOBER 2011 20:00 UUR in Sporthal Slangenbeek,

Nadere informatie

F. Buijserd Burgemeester

F. Buijserd Burgemeester Gemeente Nieuwkoop College van Burgemeester en Wethouders raadsvoorstel portefeuillehouder opgesteld door Registratienummer collegebesluit 15.11294 vergaderdatum raad 9 juli 2015 jaar/nummer (griffie)

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart 2017 Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Locatie Complex La Finca te Benalmádena 1. Voorzitter opent om 11,00 uur de

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Herstructurering Sportvoorzieningen Gemeente Delfzijl. Informatieavond 28 november 2012

Herstructurering Sportvoorzieningen Gemeente Delfzijl. Informatieavond 28 november 2012 Herstructurering Sportvoorzieningen Gemeente Delfzijl Informatieavond 28 november 2012 Agenda Opening 19.30 u. Welkom door wethouder Wolthof 19.30 u. Presentatie ambtelijk advies 19.40 u. Pauze 20.30 u.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 30 november Opening Voorzitter Piet de Jongh heet iedereen welkom en opent de vergadering.

Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 30 november Opening Voorzitter Piet de Jongh heet iedereen welkom en opent de vergadering. Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 30 november 2015 Opening Voorzitter Piet de Jongh heet iedereen welkom en opent de vergadering. In Memoriam Er is een minuut stilte voor de overleden leden.

Nadere informatie

Ledenvergadering LAC Frisia 1883

Ledenvergadering LAC Frisia 1883 L.A.C. Frisia 1883 Ledenvergadering LAC Frisia 1883 Maandag 12 december 2016 Agenda: 1. Opening L.A.C. Frisia 1883 2. Ingekomen stukken 3. Notulen van de Algemene ledenvergadering d.d. juni 2016 4. Jaarverslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3 De Noordooster Van de voorzitter Het seizoen 2015-2016 is al weer over de helft en de tijd vliegt voorbij. Van de plannen die wij in de ALV van 2014 op tafel hebben gelegd wordt steeds meer gerealiseerd.

Nadere informatie