INFOFOLDER - Indoor Tennis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFOFOLDER - Indoor Tennis"

Transcriptie

1 INFOFOLDER - Indoor Tennis 1. INSTRUCTIES VOOR GEBRUIKERS Instructieblad A1: EEN RESERVATIE MAKEN OF ANNULEREN AAN DE PC IN HET CAFETARIA Instructieblad A2: AANMELDEN AAN DE PC IN HET CAFETARIA Instructieblad B1: EEN RESERVATIE MAKEN OF ANNULEREN AAN HET TOUCH SCREEN INGANG HAL Instructieblad B2: EEN RESERVATIE MAKEN OF ANNULEREN AAN HET TOUCH SCREEN INGANG HAL Instructieblad C: HET ONLINE RESERVATIESYSTEEM EEN ONLINE RESERVATIE MAKEN EEN ONLINE RESERVATIE ANNULEREN BERICHTEN HELP Terug naar boven K.T.C. Meulenberg 1 Uitgifte datum:

2 - INSTRUCTIEBLAD A1 - Een reservatie maken of annuleren aan de PC in het cafetaria Alvorens je een reservatie kan maken of annuleren, dien je toegang te hebben tot het programma dat de verlichting van de tennishal controleert. Is het programma niet actief klik dan op icoon op het bureaublad. A. RESERVEREN MET EEN CHIPKAART 1. Voer je chipkaart in (kaartlezer); 2. Klik op de groene pijltjes tot op de gewenste datum. volgende dag vorige dag week verder week terug 3. Klik een vrije blok aan waarop je wil spelen. Het geselecteerde blok veranderd van kleur. 4. Is icoon helder is kan je reserveren door erop te klikken. 5. In het blokje dat je reserveerde verschijnt nu je naam en een schaartje. 6. Herhaal stap 3 en 4 voor elk volgend blok dat je wil reserveren. Opm.: de duurtijd van een blok is ofwel een half uur (winter) of een gans uur (zomer)! 7. Log uit door je chipkaart weg te nemen! B. RESERVEREN MET JE LOGINNAAM EN TOEGANGSCODE 1. Indien nodig open het programma zoals eerder beschreven. 2. Druk op de CTRL + L toets om het loginscherm te openen. ²²²² 3. Volg de instructies op dit scherm. 4. Klopt de combinatie kan je nu reservaties maken zoals eerder beschreven in A. stappen 2 t.e.m Log uit door op het deurtje rechts onder te klikken! C. EEN RESERVATIE ANNULEREN Tot 15 minuten na aanvang van een reservatie kan je die annuleren. Je speelbeurt komt dat terug naar je tegoed saldo. Het opzoeken van een reservatie is vergelijkbaar met het maken van een reservatie. 1. Ga op je reservatie staan. 2. Als annuleren mogelijk is zie je icoon 3. Klik erop om te annuleren. 4. Herhaal stap 1 t.e.m. 3 voor ieder blok dat je wil annuleren. 5. Neem je chipkaart weg of log uit op het deurtje rechts onder te klikken! Terug naar boven K.T.C. Meulenberg 2 Uitgifte datum:

3 - INSTRUCTIEBLAD A2 - Aanmelden aan de PC in het cafetaria Alvorens u zich kan aanmelden dien je toegang te hebben tot het programma dat de verlichting van de tennishal controleert. Is het programma niet actief klik dan op icoon op het bureaublad. A. MET EEN CHIPKAART Heb je een persoonlijke chipkaart, voer deze dan in. Alle reservaties die binnen de 6 uren starten worden aangemeld ->> Zie groen vinkje. Vergeet je chipkaart niet! B. MET JE LOGINNAAM EN TOEGANGSCODE 1. Indien nodig open het programma zoals eerder beschreven. 2. Druk op CTRL + L om het loginscherm te openen. 3. Volg de instructies op dit scherm. ²²²² 4. Klopt de combinatie zijn al je reservaties van vandaag aangemeld. 5. Log uit door op het deurtje rechts onder te klikken. C. MET DE AANMELDKAART De aanmeldkaart is de chipkaart die aan een kettinkje hangt. 1. Indien nodig open het programma zoals eerder beschreven; 2. Voer de aanmeldkaart in; 3. Klik een blok aan dat bij jou reservatie hoort juist terrein en uur kiezen! 4. Druk op de aanmeldknop. 5. In dit blok verschijnt nu een groen vinkje; 6. Doe dit voor elk blok van ½ uur dat bij jou abonnement of reservatie hoort; 7. Neem de aanmeldkaart weg; LET OP: Je naam is niet zichtbaar in het blok dat op het half uur start! Ook dat blok moet je aanmelden! Terug naar boven K.T.C. Meulenberg 3 Uitgifte datum:

4 - INSTRUCTIEBLAD B1 - Een reservatie maken of annuleren aan het Touch Screen ingang hal Is het scherm donker of zwart raak het dan even aan met een vingertip. Is het programma niet actief dubbeltip dan op icoon op het bureaublad. A. MET EEN CHIPKAART (ENIGE MOGELIJKHEID) 1. Voer je chipkaart in (kaartlezer); 2. Tip op de groene pijltjes tot op de gewenste datum. volgende dag vorige dag week verder week terug 3. Tip een vrij blok aan waarop je wil spelen. Het geselecteerde blok veranderd van kleur. 4. Is icoon helder is kan je reserveren door erop te tippen. 5. In het blokje dat je reserveerde verschijnt nu je naam en een schaartje. 6. Herhaal stap 3 en 4 voor elk volgend blok dat je wil reserveren. Opm.: de duurtijd van een blok is ofwel een half uur (winter) of een gans uur (zomer)! 7. Log uit door je chipkaart weg te nemen! B. EEN RESERVATIE ANNULEREN Tot 15 minuten na aanvang van een reservatie kan je die annuleren. Je speelbeurt komt dat terug naar je tegoed saldo. Het opzoeken van een reservatie ²²²² is vergelijkbaar met het maken van een reservatie. 1. Ga op je reservatie staan. 2. Als annuleren mogelijk is zie je icoon 3. Tip het aan om te annuleren. 4. Herhaal stap 1 t.e.m. 3 voor ieder blok dat je wil annuleren. 5. Log uit door je chipkaart weg te nemen! Terug naar boven K.T.C. Meulenberg 4 Uitgifte datum:

5 - INSTRUCTIEBLAD B2 - Aanmelden aan het Touch Screen ingang hal Is het scherm donker of zwart raak het dan even aan met een vingertip. Is het programma niet actief dubbeltip dan op icoon op het bureaublad. A. MET EEN CHIPKAART Heb je een persoonlijke chipkaart, voer deze dan in. Al je reservaties die binnen de 6 uren starten worden automatisch aangemeld. Vergeet je chipkaart niet terug weg te nemen! B. MET DE AANMELDKAART De aanmeldkaart is de chipkaart die aan een kettinkje hangt. 1. Indien nodig open het programma zoals eerder beschreven; 2. Voer de aanmeldkaart in; 3. Tip een blokje aan dat bij jou reservatie hoort juist terrein en uur kiezen! 4. Tip op de aanmeldknop 5. In dit blokje verschijnt nu een groen vinkje; 6. Doe dit voor elk blokje dat bij jou abonnement of reservatie hoort; 7. Neem de aanmeldkaart weg! LET OP! Je naam is niet zichtbaar in de blokjes die op het half uur starten! Ook die blokjes moet je aanmelden! ²²²² Terug naar boven K.T.C. Meulenberg 5 Uitgifte datum:

6 - INSTRUCTIEBLAD C - Het Online Reservatiesysteem A. EEN ONLINE RESERVATIE MAKEN Het maken van een online reservatie verloopt in volgende stappen: 1. Open de online applicatie via de website of klik hier. Tip: Bewaar deze webpagina bij je favorieten. 2. Geef je Login en Code in en klik op Login ; 3. Bij een correcte combinatie zie een welkom bericht. In het andere een geval een foutmelding; 4. Klik op OK om verder te gaan; 5. Bovenaan het scherm zie je bijvoorbeeld volgende informatie: 6. Klik op een datum waarop je een reservatie wil maken. Datum OK? 7. Selecteer het blok waarop je wil spelen. 8. Klik bovenaan op Reserveer. 9. Bevestig of annuleer je keuze in het boodschap venster. 10. Bij een bevestiging krijg je de melding dat jou reservatie in de wachtlijst werd geplaatst en dat er een bevestiging per zal volgen. Merk ook de verandering in het reservatiescherm op. 11. Herhaal vanaf stap 7 voor elk blok dat je wil reserveren. 12. Klik op Logout 13. Na enige tijd (kan tot 15 minuten duren) ontvang je per reservatie een . OOK VOOR ONLINE GEMAAKTE RESERVATIES MOETEN WORDEN AANGEMELD ALORENS DE VERLICHTING WORDT ONSTOKEN! - AANMELDEN KAN ALLEEN OP DE CLUB K.T.C. Meulenberg 6 Uitgifte datum:

7 - INSTRUCTIEBLAD C - Het Online Reservatiesysteem B. EEN ONLINE RESERVATIE ANNULEREN Een Online reservatie kan je pas annuleren nadat deze werd bevestigd of geconfirmeerd door het systeem. Dit kan een 5 à 6-tal minuten duren! IS HET TIJDSBLOK GESTART IS ONLINE ANNULEREN NIET MEER MOGELIJK - JE TENNISBEURT IS DAN OOK VERLOREN - - EEN AANGEMELDE RESERVATIE KAN MEN ALLEEN OP DE CLUB ANNULEREN - 1. Open de online applicatie zoals eerder beschreven. Opmerking: Boven in het scherm staat ook de laatste reservatie. 2. Zoek je reservatie op. 3. Als annuleren mogelijk is wordt dit aangegeven. Klik het vakje Annuleren. 4. Klik op OK in het boodschap venster. 5. Herhaal vanaf stap 2 voor elk blok dat je wil annuleren. 6. Ook hiervan ontvang je een bericht(en) K.T.C. Meulenberg 7 Uitgifte datum:

8 - INSTRUCTIEBLAD C - Het Online Reservatiesysteem C. BERICHTEN Van elke reservatie, annulatie of weigering ontvang je een bericht. Hoe deze mail er uit ziet is afhankelijk van je programma en het toestel (PC, tablet, smartphone, ) waarmee je berichten ontvangt. Onderstaande voorbeelden komen uit Microsoft Outlook. Voorbeeld van een geslaagde reservatie. Voorbeeld van een annulering door dubbele boeking. VOORNAAM NAAM * STEF WENDELEN BEHEERDERDER TENNISHAL Voorbeeld van een annulering omwille van te weinig beurten. Voorbeeld van een annulering door de beheerder K.T.C. Meulenberg 8 Uitgifte datum:

9 - INSTRUCTIEBLAD C - Het Online Reservatiesysteem D. HELP Hierna een eerste aanzet om mogelijke probleempjes of foutmeldingen 1. Login of Code verkeerd Controleer je Login en Code. Je Loginnaam is niet hoofdletter gevoelig, je code zijn wel altijd 4 cijfers en die begint nooit met 0. Je gegevens werden pas aangemaakt. Deze zijn pas de volgende kalenderdag actief. Probeer het morgen opnieuw. Om online reservaties te kunnen maken is ook een geldig adres nodig. Dit is niet of fout ingegeven. Vraag het aan tennishal@ktcm.be 2. Mijn reservering werd geannuleerd De reden van annulering staat vermeld in de . Het kan dat: Je per vergissing je eigen aanvraag annuleerde. Dan staat jou naam 2 x in de ; Dezelfde reservatie werd ook door een ander gemaakt maar dat was op het ogenblik dat jij die maakte niet zichtbaar. Dat kan omdat het systeem om de 5 minuten synchroniseert. Ook de reservaties gemaakt op de club hebben altijd voorrang op Online reservaties. De aanvraag werd geannuleerd door een beheerder of door iemand met beheerders bevoegdheid (bv. een wedstrijdleider). Ook dat staat vermeld in de . Je bent over je saldo aan tennisbeurten heen gegaan. Het aantal reservaties wordt niet onmiddellijk in mindering gebracht op het scherm van het Online reserveringssysteem. Dat wordt om de 24 uur geactualiseerd. Het programma houd wel rekening met het effectief saldo. Ook dat wordt vermeld in de . Anderen zijn in het bezit van je Login gegevens en misbruiken die (onbedoeld). Als je dat vermoed vraag aan de beheerder (tennishal@ktcm.be) om je code te wissen en maak een nieuwe code aan op de PC in het cafetaria. Zie verder. 3. Ik krijg geen berichten maar reserveren of annuleren lukt wel? Het adres dat ingegeven werd is geldig maar niet het juiste. Voor gebruikers waarvan we geen adres hebben werd dat van de beheerder ingegeven. Deze kan dus nagaan of dat het probleem is. Stuur een bericht naar tennishal@ktcm.be en meld dit. We hebben dan ook meteen je juist adres. Tijdens het synchroniseren van de server met het reserveringssysteem kan het dat er een bericht wordt gemist Zitten deze mails niet in de spam of een andere map? K.T.C. Meulenberg 9 Uitgifte datum:

10 - INSTRUCTIEBLAD C - Het Online Reservatiesysteem E. ZELF EEN (NIEUWE) LOGINCODE AANMAKEN Een logincode kan alleen op de PC in het cafetaria ingegeven worden. Is het programma niet actief klik dan op icoon op het bureaublad. 1. Druk op de CTRL + L toets om het loginscherm te openen. 2. Voer je Loginnaam in. Indien dit minder dan 6 cijfers zijn druk op Enter 3. Klik op OK in het Welkom scherm. 4. Voer je eigen cijfercode in. Gebruik geen code die begint met 0 Gebruik bij voorkeur 4 cijfers. Je Login worden pas na middernacht geactiveerd! Terug naar boven K.T.C. Meulenberg 10 Uitgifte datum:

11 - Herzieningshistoriek - UITGIFTE DATUM OMSCHRIJVING e uitgifte Aanpassing tarieven losse verhuur voor niet-leden. - Reserveren via uitbating bij voorkeur op de dag zelf Aanpassing winterperiode - Tariefaanpassing 22:00-23:30 uur - Indeling uren in blokken van ½ uur, het ganse jaar door - Gebruik tennishal in de zomer (3 gratis beurten per lid) Terug naar boven K.T.C. Meulenberg 11 Uitgifte datum:

I-SCHOOL. U aangeboden door de stad Bilzen

I-SCHOOL. U aangeboden door de stad Bilzen U aangeboden door de stad Bilzen Welkom bij de voorstelling van het vernieuwde online registratie- en reservatiesysteem van de stedelijke kinderopvang. 2 De ouder module: Hierin kunnen ouders oa: zelf

Nadere informatie

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower 1. De link online Aquapower boeken op de website van Aquatherma, brengt je naar het volgende scherm: Wanneer je nog geen login gegevens hebt, moet je

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

STAP 1- Foto s in het schoolalbum zetten

STAP 1- Foto s in het schoolalbum zetten STAP 1- Foto s in het schoolalbum zetten Open de internet pagina www.google.be Klik vervolgens in de zwarte balk op de optie MEER en kies dan de optie foto s Nu moet je aanmelden met volgende gebruiker:

Nadere informatie

WERKWIJZE/REGLEMENTERING VOOR ONLINE RESERVEREN VIA DE COMPUTER.

WERKWIJZE/REGLEMENTERING VOOR ONLINE RESERVEREN VIA DE COMPUTER. WERKWIJZE/REGLEMENTERING VOOR ONLINE RESERVEREN VIA DE COMPUTER. Inloggen Ga naar de TC ORBIS site: www.tcorbis.be, klik bovenaan op de knop TERREINRESERVATIE. Daar krijg je automatisch het inlogscherm

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

Opleiding KWS voor studenten

Opleiding KWS voor studenten Opleiding KWS voor studenten Doel en inhoud van de opleiding De opleiding is bedoeld voor studenten verpleegkunde en andere paramedische beroepen die rapporteren in de zorgmodule van het patiëntendossier

Nadere informatie

Handleiding Terreinreservatiesysteem voor spelers Reserveren via de VTV-website

Handleiding Terreinreservatiesysteem voor spelers Reserveren via de VTV-website Handleiding Terreinreservatiesysteem voor spelers Reserveren via de VTV-website Surf naar www.vtv.be en klik op Terreinreservatie. Handleiding spelers 1 Release date: 26/07/2006 Inloggen met VTV-nummer

Nadere informatie

Handleiding Uw gegevens

Handleiding Uw gegevens opgericht 1 augustus 1932 Handleiding Uw gegevens Gemaakt door : Marcel van Vuuren Gemaakt op : vrijdag 24 juli 2015 Versie : 25052008_v1.0 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Aanmelden... 4 Aanmelden via de

Nadere informatie

HANDLEIDING I-SCHOOL VOOR OUDERS

HANDLEIDING I-SCHOOL VOOR OUDERS Buitenschoolse kinderopvang t Klim-Op-Ke HANDLEIDING I-SCHOOL VOOR OUDERS Wat is i-school? i-school is het nieuwe online registratie- en reservatiesysteem van de Buitenschoolse Kinderopvang t Klim-Op-Ke.

Nadere informatie

Tennisclub Koksijde vzw Handleiding terreinreservatie voor spelers [zomer]

Tennisclub Koksijde vzw Handleiding terreinreservatie voor spelers [zomer] Tennisclub Koksijde vzw Handleiding terreinreservatie voor spelers [zomer] 1 Nieuwe tool Terreinreservatie Vanaf 1 april 2017 starten we met een nieuwe tool Terreinreservatie. De oude tool TMS komt te

Nadere informatie

Handleiding afhangbord

Handleiding afhangbord Handleiding afhangbord Voor het afhangbord maken we gebruik van het KNLTB afhangbord-systeem. Er is voor gekozen om het afhangen enkel mogelijk te maken in het paviljoen (het afhangbord hangt in de gang

Nadere informatie

8.13 Windows Hulp op afstand

8.13 Windows Hulp op afstand 1 8.13 Windows Hulp op afstand Misschien heeft u een probleem dat u zelf niet kunt oplossen, maar is één van uw (klein)kinderen of kennissen erg handig met computers. Dan kunt u natuurlijk telefonisch

Nadere informatie

Je eerste mailtjes met een computer

Je eerste mailtjes met een computer Je eerste mailtjes met een computer Het e-mailadres Om te e-mailen hebben jij en jouw correspondent een e-mailadres nodig. Een e-mailadres bestaat steeds uit 2 delen gescheiden door een o Wat vóór @ staat

Nadere informatie

Inloggen in AccountView online voor Windows 19 juni 2017 versie 9.6A en hoger

Inloggen in AccountView online voor Windows 19 juni 2017 versie 9.6A en hoger Inloggen in AccountView online Welkom bij eserviceware! Deze handleiding begeleidt u bij de stappen die nodig zijn voor het inloggen in AccountView online. Wanneer u gebruik maakt van een Windows computer,

Nadere informatie

Wat is een Weblog (blog)

Wat is een Weblog (blog) Wat is een Weblog (blog) Een weblog, of ook wel blog, is een website die regelmatig - soms meerdere keren per dag - vernieuwd wordt en waarop de geboden informatie in chronologische volgorde (op datum)

Nadere informatie

Je kunt ESS op twee manieren bereiken: via een webpagina en via en app op je smartphone.

Je kunt ESS op twee manieren bereiken: via een webpagina en via en app op je smartphone. Instructie Employee Self Service (ESS) Versie 22-6-2015 ESS wordt onder ander gebruikt om digitaal de loonstroken aan te bieden. Deze service heeft echter nog meer mogelijkheden voor de toekomst zoals

Nadere informatie

Nokia e71 mfe3 upgrade handleiding 20100407-001

Nokia e71 mfe3 upgrade handleiding 20100407-001 Nokia e71 mfe3 upgrade handleiding Eigenaar Jerry Onderwater Datum aanmaak maandag 5 april 2010 Datum laatste wijziging dinsdag 6 april 2010 Hieronder volgt de indeling van dit document, opgedeeld in hoofdstukken

Nadere informatie

Dit document probeert u te ondersteunen om uw tickets online te reserveren.

Dit document probeert u te ondersteunen om uw tickets online te reserveren. Dit document probeert u te ondersteunen om uw tickets online te reserveren. 1. Bezoek onze website Ga naar http://www.katkeerbergen.be. De link naar het reservatieformulier kan u vinden op de home pagina

Nadere informatie

Personal Edition. Vodafone Pocket Connect. Verkorte handleiding

Personal Edition. Vodafone Pocket Connect. Verkorte handleiding Personal Edition Verkorte handleiding Vodafone Pocket Connect MB.PC.BR.0609.01 Auteursrechten Oktober 2006 Vodafone Libertel N.V. Uit deze uitgave mag niets worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

Uitleg MindBodyOnline

Uitleg MindBodyOnline Uitleg MindBodyOnline Wat is MindBodyOnline? Inhoud Hoe werkt MindBodyOnline via de website? Hoe werkt MindBodyOnline via de mobiele app? Wat is MindBodyOnline? Wat is MindBodyOnline? Een online systeem

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSHOP. Online tickets reserveren

HANDLEIDING WEBSHOP. Online tickets reserveren HANDLEIDING WEBSHOP Online tickets reserveren 1. WEBSHOP Ga naar www.dewoeker.be, selecteer tickets en klik daar op de knop webshop of online reserveren in de webshop. 2. REGISTRATIE Wie online reserveert,

Nadere informatie

Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem

Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem Inhoud Raadplegen online agenda sporthal en culturele infrastructuur... 2 Reglementen gebruik infrastructuur... 2 Beschikbaarheid nakijken... 3 Inloggen

Nadere informatie

Tarief van invoerrechten downloaden en installeren

Tarief van invoerrechten downloaden en installeren Tarief van invoerrechten downloaden en installeren Downloaden Op de website http://www.kluwer.be/dbtar/nl/, krijg je volgend scherm te zien, waar je dient te klikken op het bestand Dbtarncd.zip. Tarief

Nadere informatie

EEN KRUISWOORDRAADSEL MAKEN MET HOT POTATOES IN 10 STAPPEN

EEN KRUISWOORDRAADSEL MAKEN MET HOT POTATOES IN 10 STAPPEN CURSUS HOT POTATOES_KRUISWOORDRAADSEL 1 EEN KRUISWOORDRAADSEL MAKEN MET HOT POTATOES IN 10 STAPPEN STAP 1 open Hot Potatoes Je krijgt dan het volgende scherm: Kies hier voor JCROSS CURSUS HOT POTATOES_KRUISWOORDRAADSEL

Nadere informatie

Instructies online reserveren Amstelpark losse verhuur

Instructies online reserveren Amstelpark losse verhuur Instructies online reserveren Amstelpark losse verhuur Account aanmaken Wanneer je als losse huurder voor de eerste keer sinds 1 april 2015 een baan gaat reserveren, dien je via Aanmelden een account aan

Nadere informatie

WACHTWOORDBEHEER. Gebruikerscode en wachtwoorden. Aanmelden. Online beheer van gebruikerscode en wachtwoorden

WACHTWOORDBEHEER. Gebruikerscode en wachtwoorden. Aanmelden. Online beheer van gebruikerscode en wachtwoorden WACHTWOORDBEHEER Online beheer van gebruikerscode en wachtwoorden Gebruikerscode en wachtwoorden Elke persoon met een momenteel actieve, of toekomstige arbeidsrelatie kan de gebruikerscode en wachtwoord

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Handleiding online reserveringssysteem Sanicole.

Handleiding online reserveringssysteem Sanicole. Handleiding online reserveringssysteem Sanicole. 1) Ga naar de website www.eble.be 2) Selecteer Online Reserveren - reserveren via het menu P.s. Via Online reserveren handleiding kan je deze handleiding

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGISTRATIE

WEDSTRIJDREGISTRATIE IN T KORT In dit document wordt het gebruik van het systeem voor online wedstrijdregistratie toegelicht. HANDLEIDING ONLINE Maarten Alles WEDSTRIJDREGISTRATIE Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Handleiding

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Terreinreservatie - Open Verhuur 31/03/2017

Tennis Vlaanderen Terreinreservatie - Open Verhuur 31/03/2017 Tennis Vlaanderen 31/03/2017 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be www.tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Nieuwsattendering van de gemeente Venray

Nieuwsattendering van de gemeente Venray Nieuwsattendering van de gemeente Venray Inhoudsopgave 1 Even vooraf... 2 2 Aanmaken persoonlijke pagina... 3 3 Aanmelden nieuwsbrief... 6 4 Abonnement wijzigen... 8 5 Uw gegevens wijzigen... 8 1 1 Even

Nadere informatie

Handleiding voor de leerling

Handleiding voor de leerling 1 Inloggen met Knooppunt... 2 2 Inloggen met Smartschool... 3 3 Koppel je diddit-account aan je school... 5 4 Hoe werkt de startpagina van diddit?... 7 5 Voeg je boek toe in diddit... 8 6 Maak oefeningen

Nadere informatie

Handleiding voor de leerling

Handleiding voor de leerling 1 Inloggen met Knooppunt... 2 2 Inloggen met Smartschool... 3 3 Koppel je diddit-account aan je school... 5 4 Hoe werkt de startpagina van diddit?... 6 5 Voeg je boek toe in diddit... 7 6 Maak oefeningen

Nadere informatie

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Eerste aanmelding Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Datum release 24/04/2013 Versie 1.0 1. Eerste aanmelding Wanneer u als contactpersoon via het registratiesysteem

Nadere informatie

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord Handleiding myworkandme Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord 22 juli 2013 Inhoudsopgave 1. Nieuwe gebruiker? Je profiel activeren... 3 1.1 Klik op de link in de activatiemail... 3 1.2 Geef je e-mailadres

Nadere informatie

Een uur voor mijn buur. http://genk.elas.letsplaza.net/ Handleiding elas 2.0

Een uur voor mijn buur. http://genk.elas.letsplaza.net/ Handleiding elas 2.0 Een uur voor mijn buur http://genk.elas.letsplaza.net/ Handleiding elas 2.0 0 Inhoud Wat vooraf gaat 2 Wat is elas? 3 Werking elas 3 Loginscherm 3 Paswoord aanpassen 4 Paswoord vergeten 4 Het hoofdscherm

Nadere informatie

Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van "sfta.vmm.be"

Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van sfta.vmm.be Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van "sfta.vmm.be" Inhoud 1. Inleiding 3 2. Hoe als extern persoon een mail met gro(o)t(e) bestand(en) versturen naar

Nadere informatie

APICS module Gevaarlijke Goederen. Voor aangevers GG

APICS module Gevaarlijke Goederen. Voor aangevers GG APICS module Gevaarlijke Goederen Voor aangevers GG 16 mei 2014 Inhoudstafel Hoofdstuk 1: Toegang APICS loket... 3 Stap 1A: Bedrijf registreren... 4 Stap 1B: Functionaliteit aanvragen... 8 Stap 2: Toegang

Nadere informatie

OneDrive voor bedrijven en scholen

OneDrive voor bedrijven en scholen OneDrive voor bedrijven en scholen V1.0 26 juni 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Eerste aanmelding... 3 Aanmaken van een nieuwe folder... 4 Toevoegen van een document.... 5 1. Het documenten aanmaken

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder.

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina:

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina: Afhangen thuis Thuis of op het werk kun je op de website www.afhangbord.nl inloggen om bijvoorbeeld de baanbezetting te bekijken of de ledenlijst te bekijken. En je kunt nadat je bent ingelogd op deze

Nadere informatie

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang?

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Ga naar www.gemeente.be en klik helemaal op de knop. Of ga rechtstreek naar http://scherpenheuvel-zichem.ticketgang.eu 1. Een gezin-account aanmaken:

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Instructie: Werken met de nieuwe omgeving

Instructie: Werken met de nieuwe omgeving Instructie: Werken met de nieuwe omgeving In dit document vind je een beschrijving hoe de nieuwe omgeving werkt en wat de grootste aanpassingen zijn. Dit document bestaat uit een zestal delen: - Deel 1:

Nadere informatie

Klik op onderstaande link om uw account te activeren. Activeer gebruikersaccount

Klik op onderstaande link om uw account te activeren. Activeer gebruikersaccount 1 ONLINE RESERVEREN HOE DOE JE DAT? STAP 1 Hoe registreren. Of je nu een ticket voor een voorstelling van Palethe, een optie voor het huren van een locatie voor Palethe of het sportcentrum de Bemvoort

Nadere informatie

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren Automatisch activeren via internet

Nadere informatie

Bloggen met blogdirect

Bloggen met blogdirect Bloggen met blogdirect H1 Aanmelden en inloggen H1.1 Aanmelden Ga naar www.blogdirect.nl Klik op registeren. Onderstaand scherm verschijnt: Vul de gegevens in en klik op verzenden. Verzin een gebruikersnaam:

Nadere informatie

Stappenplan I-rent. Inloggen

Stappenplan I-rent. Inloggen Stappenplan I-rent Vanaf januari 2017 kan je reserveren voor het buurthuis, Rockhok of jeugdcentrum via het online platform I-rent. In deze handleiding kan je terugvinden hoe je kan inloggen, een reservatie

Nadere informatie

Welkom bij Mobile Keys!

Welkom bij Mobile Keys! Welkom bij Mobile Keys! Documentversie: 4 januari 2017 Allereerst heten wij u bij deze van harte welkom bij Mobile Keys! Middels dit document zullen we u zo goed mogelijk opweg helpen om het Mobile Keys

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor organisators

Handleiding website SVNL voor organisators Handleiding website SVNL voor organisators Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

De controlekaart volledige werkloosheid

De controlekaart volledige werkloosheid De controlekaart volledige werkloosheid Mobiele Versie Gebruikershandleiding Inhoudstafel Toegang 4 Algemene beschrijving 6 Bovenaan 7 Het logo van de uitbetalingsinstelling 7 De PDF downloaden 7 Instellingen

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011

Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011 Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011 Door Philippe Dellaert Acco: Files exchange documentatie - 1/9 1. Inleiding ACCO maakt gebruik van een online systeem om documenten uit te wisselen tussen

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Gemeente Eindhoven 8 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen in het P-loket 3 Parkeervergunning aanvragen 7 Kenteken(s)/voertuig(en)

Nadere informatie

SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC.

SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC. SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC. Ik zal je nu stap voor stap vertellen hoe je dat moet doen.

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl;

Nadere informatie

Inhoud... 1. 1 Aanmelden... 2 1.1 Aanmelden...2 1.2 Abonnement opzeggen...2. 2 Inloggen... 3

Inhoud... 1. 1 Aanmelden... 2 1.1 Aanmelden...2 1.2 Abonnement opzeggen...2. 2 Inloggen... 3 Handleiding 7x24.nl Algemeen In deze handleiding kunt informatie vinden over de algemene werkwijze van de site van 7x24.nl. Aspecten als aanmelden, informatie en de helpdesk komen hier aan de orde. Inhoud

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

Handleiding Informat. v1.0

Handleiding Informat. v1.0 Handleiding Informat v1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Afspraken... 3 2. Aanmelden... 3 3. Afwezigheden invullen... 5 3.1 Afwezigheden code Z, B, R, D... 5 3.1.1 Inbrengen... 5 3.1.2 Wijzigen...

Nadere informatie

A-Sport. Boek uw Antwerpse sportplek in enkele klikken

A-Sport. Boek uw Antwerpse sportplek in enkele klikken A-Sport Boek uw Antwerpse sportplek in enkele klikken Inhoud Wat is A-Sport? Vanaf wanneer kan ik A-Sport gebruiken? Hoe dien ik een reservatieaanvraag in via A-Sport? Hoe gaat het verder? Eerste Hulp

Nadere informatie

KMO-PORTEFEUILLE. Onze rijschool is erkend als opleidingsverstrekker bij de Vlaamse Overheid.

KMO-PORTEFEUILLE. Onze rijschool is erkend als opleidingsverstrekker bij de Vlaamse Overheid. KMO-PORTEFEUILLE Onze rijschool is erkend als opleidingsverstrekker bij de Vlaamse Overheid. Kleine en Middelgrote ondernemingen kunnen in dat geval genieten van 50 % steun op de in aanmerking komende

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. tens@shdh.nl

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. tens@shdh.nl Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak Handleiding Ouderportaal CBS De Lichtbaak 1 Handleiding Ouderportaal - Versie 24-9-2015 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Wachtwoord wijzigen... 6 Uitleg menu ouderportaal...

Nadere informatie

Informatica Pagina 1 van 13. Versiedatum 16/06//2014. Te herzien op

Informatica Pagina 1 van 13. Versiedatum 16/06//2014. Te herzien op Informatica Pagina 1 van 13 Citrix - Installatie voor extern gebruik - versie juni 2014.docx Naam van de verantwoordelijke: Handtekening: Versiedatum 16/06//2014 Te herzien op Doelgroep Externe Citrix

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Radboud Zeilvereniging Voordewind Handleiding boot reservering (2019) Beste Voordewinder,

Radboud Zeilvereniging Voordewind Handleiding boot reservering (2019) Beste Voordewinder, Radboud Zeilvereniging Voordewind Handleiding boot reservering (2019) Beste Voordewinder, Als lid van onze zeilvereniging kun je een van onze zeilboten reserveren via onze website. Via het reserveringssysteem

Nadere informatie

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Let op! Het inschrijven van medewerkers aan de RSW van RHM bestaat uit twee (2) delen. Om dit proces wat te vergemakkelijken is deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding voor de inlogprocedure van de Talenquest

Handleiding voor de inlogprocedure van de Talenquest Handleiding voor de inlogprocedure van de Talenquest Hieronder vindt u uitleg over de inlogprocedure van de Talenquests Engels, Frans en Duits. Tip: Leen voor aanvang van de eerste Talenquest-les de code

Nadere informatie

HANDLEIDING VIEW DESKTOP. Handleiding VIEW Desktop. P. de Gooijer. Datum: 09-01-2013 Versie: 1.3

HANDLEIDING VIEW DESKTOP. Handleiding VIEW Desktop. P. de Gooijer. Datum: 09-01-2013 Versie: 1.3 HANDLEIDING VIEW DESKTOP Document: Auteur: Datum: 09-01-2013 Versie: 1.3 Handleiding VIEW Desktop M. Huibers P. de Gooijer Inleiding Het Hoornbeeck College en Van Lodenstein maakt gebruik van VMware View.

Nadere informatie

Inloggen in AccountView online voor Windows 30 april 2015 versie 9.1 en hoger

Inloggen in AccountView online voor Windows 30 april 2015 versie 9.1 en hoger Inloggen in AccountView online Welkom bij eserviceware! Deze handleiding begeleidt u bij de stappen die nodig zijn voor het inloggen in AccountView online. Wanneer u gebruik maakt van een Windows computer,

Nadere informatie

Handleiding Inschrijvingsprocedure Grabbelpas. Starten met inschrijven voor een activiteit Blz. 6

Handleiding Inschrijvingsprocedure Grabbelpas. Starten met inschrijven voor een activiteit Blz. 6 Handleiding Inschrijvingsprocedure Grabbelpas Inhoud Blz. 1 Inleiding + beknopt overzicht inschrijvingsprocedure Blz. 2 De startpagina Blz. 3 Controle en aanvulling van de gegevens Blz. 5 Starten met inschrijven

Nadere informatie

C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen

C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen STAP 1: website Surf naar www.c-minecultuurcentrum.be en klik rechts onder online ticketing op Bestel hier je ticket

Nadere informatie

Korte handleiding O365=Office 365 Let op: er worden hier en daar nog wijzigingen doorgevoerd, dus de afbeeldingen en teksten kunnen afwijken

Korte handleiding O365=Office 365 Let op: er worden hier en daar nog wijzigingen doorgevoerd, dus de afbeeldingen en teksten kunnen afwijken Korte handleiding O365=Office 365 Let op: er worden hier en daar nog wijzigingen doorgevoerd, dus de afbeeldingen en teksten kunnen afwijken Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Openingscherm... 3 3. Outlook...

Nadere informatie

Hoe arbeidsovereenkomsten online ondertekenen vanaf januari 2016?

Hoe arbeidsovereenkomsten online ondertekenen vanaf januari 2016? Hoe arbeidsovereenkomsten online ondertekenen vanaf januari 2016? 1. Vooraf 2. Wat heb je nodig? A. Besturingssoftware B. Browsers C. Kaartlezer D. Java plugin E. Wat kan er foutlopen? 3. Hoe ondertekenen?

Nadere informatie

Leden handleiding Inhoudsopgave

Leden handleiding Inhoudsopgave Leden handleiding Inhoudsopgave De leden site...2 Inloggen...3 Wachtwoord opvragen of vergeten...4 Inzien handicap...6 Wijzigen emailadres...7 Scorekaart invoeren...8 Reserveren van een starttijd...9 Inzien

Nadere informatie

Introductie Werken met Office 365

Introductie Werken met Office 365 Introductie Werken met Office 365 Een introductie voor gebruikers Inhoud Inleiding... 4 Aanmelden bij Office 365... 4 Werken met Office 365 Outlook... 5 Werken met Outlook 2007/2010... 5 Werken met de

Nadere informatie

HANDLEIDING PERSONAL PAYROLL (versie werknemers)

HANDLEIDING PERSONAL PAYROLL (versie werknemers) HANDLEIDING PERSONAL PAYROLL (versie werknemers) Wat kunt u in de digitale omgeving van Personal Payroll? Als werknemer kunt u in deze beveiligde omgeving alle informatie terugvinden over uw dienstverband

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 2-6-2016 Versie: 0.2 Auteur: Stefan de Vries en Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Navigeren

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom als nieuwe gebruiker van Cloud24You Express!

Wij heten u van harte welkom als nieuwe gebruiker van Cloud24You Express! Welkom, Wij heten u van harte welkom als nieuwe gebruiker van Cloud24You Express! Onze dienst Cloud24You Express is speciaal ontwikkeld voor klanten die wél kiezen voor een hoge kwaliteit en beschikbaarheid,

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Inhoud 1. Registreren... 2 2. Aanmelden en gezinsleden toevoegen... 8 3. Inschrijven voor activiteiten... 16 1 1. Registreren Stap 1: Ga naar https://reservaties.tervuren.be/

Nadere informatie

SFTP-client WinSCP. Nederlandstalige versie van de client 1/22

SFTP-client WinSCP. Nederlandstalige versie van de client 1/22 SFTP-client WinSCP Nederlandstalige versie van de client 1/22 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 1.1. Vrijwaringsclausule...3 1.2. Doel....3 1.3. Waar vindt u de SFTP-client WinSCP?...3 2. Configuratie van

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

CitiManager: Beknopte migratiehandleiding voor kaarthouders

CitiManager: Beknopte migratiehandleiding voor kaarthouders Inhoud van deze beknopte handleiding: 1. Hoe registreer ik mij voor CitiManager? a) Uitsluitend kaarthouders in bezit van online rekeningoverzicht b) Uitsluitend kaarthouders met rekeningoverzicht op papier

Nadere informatie

Een nieuwsbericht aanmaken in de edesk met afbeeldingen. Met linken interne,externe en naar een mail op naam

Een nieuwsbericht aanmaken in de edesk met afbeeldingen. Met linken interne,externe en naar een mail op naam Een nieuwsbericht aanmaken in de edesk met afbeeldingen Met linken interne,externe en naar een mail op naam Ga naar de edesk van uw trefpunt Een nieuwsbericht aanmaken in de edesk Klik in de edesk op Nieuws

Nadere informatie

online reserveren van LOSSE TICKETS

online reserveren van LOSSE TICKETS HANDLEIDING online reserveren van LOSSE TICKETS 1 HANDLEIDING online reserveren van losse tickets Wat heb je nodig om online één of meerdere tickets te reserveren? NOODZAKELIJK: een computer (of tablet)

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

CrashPlan PROe installatie handleiding. Versie 2.2-17-04-2016. Mac-Up! - CrashPlan PROe Installatie Handleiding - 1

CrashPlan PROe installatie handleiding. Versie 2.2-17-04-2016. Mac-Up! - CrashPlan PROe Installatie Handleiding - 1 CrashPlan PROe installatie handleiding Versie 2.2-17-04-2016 Mac-Up! - CrashPlan PROe Installatie Handleiding - 1 1 - Ga naar de gedownloade CrashPlanPROe_Mac-Up!.zip (staat standaard in jouw Downloads

Nadere informatie

Instellen e-mailomgeving

Instellen e-mailomgeving Medewerkers handleiding Instellen e-mailomgeving TFM/ infacilities 9 april 2013 medewerkershandleiding e-mail / DM / JK Pagina: 1 Welkom! In deze handleiding kun je lezen hoe je het beste gebruik kunt

Nadere informatie

Webmail met Windows Live Hotmail

Webmail met Windows Live Hotmail 1 Webmail met Windows Live Hotmail Webmail is een handige mogelijkheid om waar ook ter wereld uw e-mail te kunnen ophalen en versturen. U heeft daarvoor een webmailadres nodig en een computer die verbonden

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

BRICONweb voor de club

BRICONweb voor de club BRICONweb voor de club Starten met BW! 3 Aanmelden! 4 Registreren! 4 Club verantwoordelijke! 5 Bestaande club! 5 Nieuwe club aanmaken! 5 Aanmaken wedstrijd! 6 Betekenis icoontjes! 7 Inkorven! 8 Aantallen

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING. Microsoft Office 365 ProPlus

INSTALLATIEHANDLEIDING. Microsoft Office 365 ProPlus INSTALLATIEHANDLEIDING Microsoft Office 365 ProPlus Klik op de downloadlink die zowel in je e-mail als productkluis vermeld staan. Je komt dan uit op een registratiepagina waar je een @surfspot.nu of een

Nadere informatie

Bestanden bewaren met SkyDrive

Bestanden bewaren met SkyDrive Bestanden bewaren met SkyDrive Wat is SkyDrive? Met SkyDrive (www.skydrive.live.com) kun je bestanden opslaan op een beveiligde, gratis website. De bestanden kun je overal ter wereld weer downloaden. De

Nadere informatie