INFOFOLDER - Indoor Tennis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFOFOLDER - Indoor Tennis"

Transcriptie

1 INFOFOLDER - Indoor Tennis 1. INSTRUCTIES VOOR GEBRUIKERS Instructieblad A1: EEN RESERVATIE MAKEN OF ANNULEREN AAN DE PC IN HET CAFETARIA Instructieblad A2: AANMELDEN AAN DE PC IN HET CAFETARIA Instructieblad B1: EEN RESERVATIE MAKEN OF ANNULEREN AAN HET TOUCH SCREEN INGANG HAL Instructieblad B2: EEN RESERVATIE MAKEN OF ANNULEREN AAN HET TOUCH SCREEN INGANG HAL Instructieblad C: HET ONLINE RESERVATIESYSTEEM EEN ONLINE RESERVATIE MAKEN EEN ONLINE RESERVATIE ANNULEREN BERICHTEN HELP Terug naar boven K.T.C. Meulenberg 1 Uitgifte datum:

2 - INSTRUCTIEBLAD A1 - Een reservatie maken of annuleren aan de PC in het cafetaria Alvorens je een reservatie kan maken of annuleren, dien je toegang te hebben tot het programma dat de verlichting van de tennishal controleert. Is het programma niet actief klik dan op icoon op het bureaublad. A. RESERVEREN MET EEN CHIPKAART 1. Voer je chipkaart in (kaartlezer); 2. Klik op de groene pijltjes tot op de gewenste datum. volgende dag vorige dag week verder week terug 3. Klik een vrije blok aan waarop je wil spelen. Het geselecteerde blok veranderd van kleur. 4. Is icoon helder is kan je reserveren door erop te klikken. 5. In het blokje dat je reserveerde verschijnt nu je naam en een schaartje. 6. Herhaal stap 3 en 4 voor elk volgend blok dat je wil reserveren. Opm.: de duurtijd van een blok is ofwel een half uur (winter) of een gans uur (zomer)! 7. Log uit door je chipkaart weg te nemen! B. RESERVEREN MET JE LOGINNAAM EN TOEGANGSCODE 1. Indien nodig open het programma zoals eerder beschreven. 2. Druk op de CTRL + L toets om het loginscherm te openen. ²²²² 3. Volg de instructies op dit scherm. 4. Klopt de combinatie kan je nu reservaties maken zoals eerder beschreven in A. stappen 2 t.e.m Log uit door op het deurtje rechts onder te klikken! C. EEN RESERVATIE ANNULEREN Tot 15 minuten na aanvang van een reservatie kan je die annuleren. Je speelbeurt komt dat terug naar je tegoed saldo. Het opzoeken van een reservatie is vergelijkbaar met het maken van een reservatie. 1. Ga op je reservatie staan. 2. Als annuleren mogelijk is zie je icoon 3. Klik erop om te annuleren. 4. Herhaal stap 1 t.e.m. 3 voor ieder blok dat je wil annuleren. 5. Neem je chipkaart weg of log uit op het deurtje rechts onder te klikken! Terug naar boven K.T.C. Meulenberg 2 Uitgifte datum:

3 - INSTRUCTIEBLAD A2 - Aanmelden aan de PC in het cafetaria Alvorens u zich kan aanmelden dien je toegang te hebben tot het programma dat de verlichting van de tennishal controleert. Is het programma niet actief klik dan op icoon op het bureaublad. A. MET EEN CHIPKAART Heb je een persoonlijke chipkaart, voer deze dan in. Alle reservaties die binnen de 6 uren starten worden aangemeld ->> Zie groen vinkje. Vergeet je chipkaart niet! B. MET JE LOGINNAAM EN TOEGANGSCODE 1. Indien nodig open het programma zoals eerder beschreven. 2. Druk op CTRL + L om het loginscherm te openen. 3. Volg de instructies op dit scherm. ²²²² 4. Klopt de combinatie zijn al je reservaties van vandaag aangemeld. 5. Log uit door op het deurtje rechts onder te klikken. C. MET DE AANMELDKAART De aanmeldkaart is de chipkaart die aan een kettinkje hangt. 1. Indien nodig open het programma zoals eerder beschreven; 2. Voer de aanmeldkaart in; 3. Klik een blok aan dat bij jou reservatie hoort juist terrein en uur kiezen! 4. Druk op de aanmeldknop. 5. In dit blok verschijnt nu een groen vinkje; 6. Doe dit voor elk blok van ½ uur dat bij jou abonnement of reservatie hoort; 7. Neem de aanmeldkaart weg; LET OP: Je naam is niet zichtbaar in het blok dat op het half uur start! Ook dat blok moet je aanmelden! Terug naar boven K.T.C. Meulenberg 3 Uitgifte datum:

4 - INSTRUCTIEBLAD B1 - Een reservatie maken of annuleren aan het Touch Screen ingang hal Is het scherm donker of zwart raak het dan even aan met een vingertip. Is het programma niet actief dubbeltip dan op icoon op het bureaublad. A. MET EEN CHIPKAART (ENIGE MOGELIJKHEID) 1. Voer je chipkaart in (kaartlezer); 2. Tip op de groene pijltjes tot op de gewenste datum. volgende dag vorige dag week verder week terug 3. Tip een vrij blok aan waarop je wil spelen. Het geselecteerde blok veranderd van kleur. 4. Is icoon helder is kan je reserveren door erop te tippen. 5. In het blokje dat je reserveerde verschijnt nu je naam en een schaartje. 6. Herhaal stap 3 en 4 voor elk volgend blok dat je wil reserveren. Opm.: de duurtijd van een blok is ofwel een half uur (winter) of een gans uur (zomer)! 7. Log uit door je chipkaart weg te nemen! B. EEN RESERVATIE ANNULEREN Tot 15 minuten na aanvang van een reservatie kan je die annuleren. Je speelbeurt komt dat terug naar je tegoed saldo. Het opzoeken van een reservatie ²²²² is vergelijkbaar met het maken van een reservatie. 1. Ga op je reservatie staan. 2. Als annuleren mogelijk is zie je icoon 3. Tip het aan om te annuleren. 4. Herhaal stap 1 t.e.m. 3 voor ieder blok dat je wil annuleren. 5. Log uit door je chipkaart weg te nemen! Terug naar boven K.T.C. Meulenberg 4 Uitgifte datum:

5 - INSTRUCTIEBLAD B2 - Aanmelden aan het Touch Screen ingang hal Is het scherm donker of zwart raak het dan even aan met een vingertip. Is het programma niet actief dubbeltip dan op icoon op het bureaublad. A. MET EEN CHIPKAART Heb je een persoonlijke chipkaart, voer deze dan in. Al je reservaties die binnen de 6 uren starten worden automatisch aangemeld. Vergeet je chipkaart niet terug weg te nemen! B. MET DE AANMELDKAART De aanmeldkaart is de chipkaart die aan een kettinkje hangt. 1. Indien nodig open het programma zoals eerder beschreven; 2. Voer de aanmeldkaart in; 3. Tip een blokje aan dat bij jou reservatie hoort juist terrein en uur kiezen! 4. Tip op de aanmeldknop 5. In dit blokje verschijnt nu een groen vinkje; 6. Doe dit voor elk blokje dat bij jou abonnement of reservatie hoort; 7. Neem de aanmeldkaart weg! LET OP! Je naam is niet zichtbaar in de blokjes die op het half uur starten! Ook die blokjes moet je aanmelden! ²²²² Terug naar boven K.T.C. Meulenberg 5 Uitgifte datum:

6 - INSTRUCTIEBLAD C - Het Online Reservatiesysteem A. EEN ONLINE RESERVATIE MAKEN Het maken van een online reservatie verloopt in volgende stappen: 1. Open de online applicatie via de website of klik hier. Tip: Bewaar deze webpagina bij je favorieten. 2. Geef je Login en Code in en klik op Login ; 3. Bij een correcte combinatie zie een welkom bericht. In het andere een geval een foutmelding; 4. Klik op OK om verder te gaan; 5. Bovenaan het scherm zie je bijvoorbeeld volgende informatie: 6. Klik op een datum waarop je een reservatie wil maken. Datum OK? 7. Selecteer het blok waarop je wil spelen. 8. Klik bovenaan op Reserveer. 9. Bevestig of annuleer je keuze in het boodschap venster. 10. Bij een bevestiging krijg je de melding dat jou reservatie in de wachtlijst werd geplaatst en dat er een bevestiging per zal volgen. Merk ook de verandering in het reservatiescherm op. 11. Herhaal vanaf stap 7 voor elk blok dat je wil reserveren. 12. Klik op Logout 13. Na enige tijd (kan tot 15 minuten duren) ontvang je per reservatie een . OOK VOOR ONLINE GEMAAKTE RESERVATIES MOETEN WORDEN AANGEMELD ALORENS DE VERLICHTING WORDT ONSTOKEN! - AANMELDEN KAN ALLEEN OP DE CLUB K.T.C. Meulenberg 6 Uitgifte datum:

7 - INSTRUCTIEBLAD C - Het Online Reservatiesysteem B. EEN ONLINE RESERVATIE ANNULEREN Een Online reservatie kan je pas annuleren nadat deze werd bevestigd of geconfirmeerd door het systeem. Dit kan een 5 à 6-tal minuten duren! IS HET TIJDSBLOK GESTART IS ONLINE ANNULEREN NIET MEER MOGELIJK - JE TENNISBEURT IS DAN OOK VERLOREN - - EEN AANGEMELDE RESERVATIE KAN MEN ALLEEN OP DE CLUB ANNULEREN - 1. Open de online applicatie zoals eerder beschreven. Opmerking: Boven in het scherm staat ook de laatste reservatie. 2. Zoek je reservatie op. 3. Als annuleren mogelijk is wordt dit aangegeven. Klik het vakje Annuleren. 4. Klik op OK in het boodschap venster. 5. Herhaal vanaf stap 2 voor elk blok dat je wil annuleren. 6. Ook hiervan ontvang je een bericht(en) K.T.C. Meulenberg 7 Uitgifte datum:

8 - INSTRUCTIEBLAD C - Het Online Reservatiesysteem C. BERICHTEN Van elke reservatie, annulatie of weigering ontvang je een bericht. Hoe deze mail er uit ziet is afhankelijk van je programma en het toestel (PC, tablet, smartphone, ) waarmee je berichten ontvangt. Onderstaande voorbeelden komen uit Microsoft Outlook. Voorbeeld van een geslaagde reservatie. Voorbeeld van een annulering door dubbele boeking. VOORNAAM NAAM * STEF WENDELEN BEHEERDERDER TENNISHAL Voorbeeld van een annulering omwille van te weinig beurten. Voorbeeld van een annulering door de beheerder K.T.C. Meulenberg 8 Uitgifte datum:

9 - INSTRUCTIEBLAD C - Het Online Reservatiesysteem D. HELP Hierna een eerste aanzet om mogelijke probleempjes of foutmeldingen 1. Login of Code verkeerd Controleer je Login en Code. Je Loginnaam is niet hoofdletter gevoelig, je code zijn wel altijd 4 cijfers en die begint nooit met 0. Je gegevens werden pas aangemaakt. Deze zijn pas de volgende kalenderdag actief. Probeer het morgen opnieuw. Om online reservaties te kunnen maken is ook een geldig adres nodig. Dit is niet of fout ingegeven. Vraag het aan 2. Mijn reservering werd geannuleerd De reden van annulering staat vermeld in de . Het kan dat: Je per vergissing je eigen aanvraag annuleerde. Dan staat jou naam 2 x in de ; Dezelfde reservatie werd ook door een ander gemaakt maar dat was op het ogenblik dat jij die maakte niet zichtbaar. Dat kan omdat het systeem om de 5 minuten synchroniseert. Ook de reservaties gemaakt op de club hebben altijd voorrang op Online reservaties. De aanvraag werd geannuleerd door een beheerder of door iemand met beheerders bevoegdheid (bv. een wedstrijdleider). Ook dat staat vermeld in de . Je bent over je saldo aan tennisbeurten heen gegaan. Het aantal reservaties wordt niet onmiddellijk in mindering gebracht op het scherm van het Online reserveringssysteem. Dat wordt om de 24 uur geactualiseerd. Het programma houd wel rekening met het effectief saldo. Ook dat wordt vermeld in de . Anderen zijn in het bezit van je Login gegevens en misbruiken die (onbedoeld). Als je dat vermoed vraag aan de beheerder om je code te wissen en maak een nieuwe code aan op de PC in het cafetaria. Zie verder. 3. Ik krijg geen berichten maar reserveren of annuleren lukt wel? Het adres dat ingegeven werd is geldig maar niet het juiste. Voor gebruikers waarvan we geen adres hebben werd dat van de beheerder ingegeven. Deze kan dus nagaan of dat het probleem is. Stuur een bericht naar en meld dit. We hebben dan ook meteen je juist adres. Tijdens het synchroniseren van de server met het reserveringssysteem kan het dat er een bericht wordt gemist Zitten deze mails niet in de spam of een andere map? K.T.C. Meulenberg 9 Uitgifte datum:

10 - INSTRUCTIEBLAD C - Het Online Reservatiesysteem E. ZELF EEN (NIEUWE) LOGINCODE AANMAKEN Een logincode kan alleen op de PC in het cafetaria ingegeven worden. Is het programma niet actief klik dan op icoon op het bureaublad. 1. Druk op de CTRL + L toets om het loginscherm te openen. 2. Voer je Loginnaam in. Indien dit minder dan 6 cijfers zijn druk op Enter 3. Klik op OK in het Welkom scherm. 4. Voer je eigen cijfercode in. Gebruik geen code die begint met 0 Gebruik bij voorkeur 4 cijfers. Je Login worden pas na middernacht geactiveerd! Terug naar boven K.T.C. Meulenberg 10 Uitgifte datum:

11 - Herzieningshistoriek - UITGIFTE DATUM OMSCHRIJVING e uitgifte Aanpassing tarieven losse verhuur voor niet-leden. - Reserveren via uitbating bij voorkeur op de dag zelf Aanpassing winterperiode - Tariefaanpassing 22:00-23:30 uur - Indeling uren in blokken van ½ uur, het ganse jaar door - Gebruik tennishal in de zomer (3 gratis beurten per lid) Terug naar boven K.T.C. Meulenberg 11 Uitgifte datum:

Servicedocument ICT voor nieuwe studenten MBO College Hilversum 2014-2015

Servicedocument ICT voor nieuwe studenten MBO College Hilversum 2014-2015 Servicedocument ICT voor nieuwe studenten MBO College Hilversum 2014-2015 versie: 1.1_LM Beste student, Het MBO College Hilversum heet je hartelijk welkom in ons gebouw en wenst je een plezierige en succesvolle

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Nova - Wetteren Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt om uw bestelling te plaatsen

Nadere informatie

Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail. Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1

Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail. Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1 Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Aan de slag met Outlook Web App... 3 Overzicht instellingen... 3 Vereisten...

Nadere informatie

FAQ versie 19-05-2011

FAQ versie 19-05-2011 Internetbankieren:... 3 Wanneer is het systeem beschikbaar?... 3 Wie kan er een rekening openen?... 3 Kunnen personen die van oorsprong niet Nederlands zijn een rekening openen?... 3 Kunnen Nederlanders

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding V1.0 Januari 2008 Inhoudsopgave 1. VOORWOORD....3 2. MINIMALE SYSTEEMEISEN....3 3. INSTALLATIE VAN DE SOFTWARE...4 3.1. INSTALLATIE WIZARD OPENEN....4 3.2. ACCEPTATIE VAN DE LICENTIEOVEREENKOMST....5

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Office 365 Instap & Standaard Versie april 2014

Handleiding Zakelijk Office 365 Instap & Standaard Versie april 2014 Handleiding Zakelijk Office 365 Instap & Standaard Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Rechten kopen of wijzigen

Nadere informatie

Telefoneren via internet met Skype

Telefoneren via internet met Skype Telefoneren via internet met Skype Eén van de mogelijkheden om te telefoneren via internet is Skype. Je kan het gemakkelijk zelf installeren en gebruiken. Wat is Skype? Skype is een klein stukje software

Nadere informatie

Handleiding voor Werkgevers

Handleiding voor Werkgevers Handleiding voor Werkgevers Deze handleiding werd specifiek ontwikkeld voor werkgevers die vacatures willen plaatsen en/of op zoek zijn naar kandidaten. De meeste onderwerpen die in de handleiding beschreven

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten MijnOffice365 Beheerdershandleiding Inhoud Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft Office 365-account

Nadere informatie

KeyLink B.V. KeyLink CTI User Manual - Dutch

KeyLink B.V. KeyLink CTI User Manual - Dutch KeyLink B.V. KeyLink CTI User Manual - Dutch Product(en): KeyLink CTI software Versie: V4.13.1 Document Versie: 1.27 Datum: 15 januari 2013 Auteur: Technical Support Overzicht Dit document beschrijft het

Nadere informatie

Xelion voor Android Gebruikershandleiding Versie 1.1

Xelion voor Android Gebruikershandleiding Versie 1.1 Xelion voor Android Gebruikershandleiding Versie 1.1 Datum: 27 september 2013 Copyright 2013 Xelion b.v. Alle rechten voorbehouden. Xelion is een geregistreerd handelsmerk. Alle in dit document genoemde

Nadere informatie

Xelion voor Android Gebruikershandleiding Versie 1.0

Xelion voor Android Gebruikershandleiding Versie 1.0 Xelion voor Android Gebruikershandleiding Versie 1.0 Datum: 23 september 2013 Copyright 2013 Xelion b.v. Alle rechten voorbehouden. Xelion is een geregistreerd handelsmerk. Alle in dit document genoemde

Nadere informatie

Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool

Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool 2014 Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool Met deze handleiding helpen wij jou om onze website www.carpool.be te gebruiken. We doorlopen met jou de registratie, de matching en het

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Lokeren

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Lokeren Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Lokeren 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt dat u kiest voor Cultureel Centrum Lokeren. Deze handleiding helpt u verder in het

Nadere informatie

Telewerken Altrecht. Overal toegang tot je persoonlijke Altrecht Desktop

Telewerken Altrecht. Overal toegang tot je persoonlijke Altrecht Desktop Telewerken Altrecht Overal toegang tot je persoonlijke Altrecht Desktop Wat is Altrecht Telewerken? 3 Eerst een Citrix client installeren 3 Hoe log ik in op Telewerken met mijn SMS Token? 4 Hoe log ik

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BLADZIJDE 1. INLOGGEN

INHOUDSOPGAVE BLADZIJDE 1. INLOGGEN INHOUDSOPGAVE 1. INLOGGEN 2. STARTSCHERM 3. AKTUEEL 3.1. openstaande betalingen 3.2. markeer een factuur als betaald 3.3. weekenddienst 4. PRODUCTENUITLEG 5. ZWARTE LIJSTEN 6. PARTY'S 6.1. Plaats hier

Nadere informatie

Aanmelden vakken Handleiding voor docenten Versie oktober 2007 Alleen voor intern gebruik. Uitgave van EDUsupport Wageningen Universiteit

Aanmelden vakken Handleiding voor docenten Versie oktober 2007 Alleen voor intern gebruik. Uitgave van EDUsupport Wageningen Universiteit Aanmelden vakken Handleiding voor docenten Versie oktober 2007 Alleen voor intern gebruik Uitgave van EDUsupport Wageningen Universiteit Website: EDUsupport.wur.nl Vragen: helpdesk.edusupport@wur.nl Docentenhandleiding

Nadere informatie

Welkom bij innr. Succes en veel plezier met je aankoop. Het innr Team.

Welkom bij innr. Succes en veel plezier met je aankoop. Het innr Team. Welkom bij innr. Gefeliciteerd met jouw persoonlijke innr LightAdvice. Als je dit leest heb je het pakket dat bij jouw lichtplan hoort waarschijnlijk al thuisgestuurd gekregen. Wij hebben ons uiterste

Nadere informatie

FAQ Moodlewinkel.nl. 1. Algemeen. 2. Manager. 3. Docent. 4. Cursist

FAQ Moodlewinkel.nl. 1. Algemeen. 2. Manager. 3. Docent. 4. Cursist FAQ Moodlewinkel.nl 1. Algemeen 2. Manager a. Taalinstellingen b. Gebruikers/rechten c. Categorieën/cursussen d. Modules e. Veiligheid 3. Docent a. Cursusbeheer b. Gebruikersbeheer c. Activiteiten d. Bronnen

Nadere informatie

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID HANDLEIDING VOOR DE WEBAPPLICATIE Op deze pagina s vindt u de nodige informatie om te werken met de webapplicatie van het Impulsfonds. Wij raden u aan om deze pagina

Nadere informatie

SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC.

SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC. SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC. Ik zal je nu stap voor stap vertellen hoe je dat moet doen.

Nadere informatie

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER HANDLEIDING VOOR AANKOPERS GEBRUIKSVOORWAARDEN Rechten De FOD Personeel en Organisatie behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en octrooien) met betrekking

Nadere informatie

Toewijzen van knoppen, dashboards & privileges

Toewijzen van knoppen, dashboards & privileges Toewijzen van knoppen, dashboards & privileges Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 pagina 1 van 29 Inhoudsopgave 1 Introductie...3

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Horde webmail

Handleiding Horde webmail Handleiding Horde webmail In deze handleiding wordt uitgelegd wat je allemaal met Horde Webmail kunt doen. Want behalve gewoon je e-mails ontvangen, kun je met Webmail nog veel meer. De handleiding is

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

TVB, 04/11/2014. Qbus Cloud Activatie & Configuratie

TVB, 04/11/2014. Qbus Cloud Activatie & Configuratie TVB, 04/11/2014 Qbus Cloud Activatie & Configuratie Door de ethernetpoort van de Controller CTD01E, CTD01E+, CTD02E, CTD03E te verbinden met de router in het lokale netwerk, zal deze controller zichzelf

Nadere informatie

Bronboek ISBN conversie naar EAN

Bronboek ISBN conversie naar EAN Bronboek ISBN conversie naar EAN Onderstaande procedure beschrijft hoe u in een aantal stappen uw artikelgegevens in Bronboek kunt converteren van ISBN naar EAN (ISBN13). Het is belangrijk dat u deze stappen

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

HANDLEIDING NIEUWE ICT-OMGEVING

HANDLEIDING NIEUWE ICT-OMGEVING HANDLEIDING NIEUWE ICT-OMGEVING Handleiding nieuwe ICT-omgeving 1 Inhoud 1 Inleiding... 2 2 Inloggen en uitloggen... 2 3 Openingsscherm en start menu... 3 4 Bestandsbeheer... 6 5 Outlook... 7 6 Windows

Nadere informatie