Stêd en Plattelan Mevr. B. Tymstra / (058) of b.tymstra@fryslan.frl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "01264846 Stêd en Plattelan Mevr. B. Tymstra / (058) 292 89 86 of b.tymstra@fryslan.frl"

Transcriptie

1 provinsje fryslan provincie fryslan ^ ö <rö Mts. Valk-Jukema T.a.v. de heer Y.C. Valk It Sou GZ WARNS Leeuwarden, 22 januari 2016 Verzonden, 2 2 JAN postbus hm leeuwaïden tweebaksmarkt 52 telefoon: (058) telefax: (058) provincie@ fryslan. frl 1/1 fh O Ons kenmerk Afdeling Behandeld door Uw kenmerk Bijlage(n) Onderwerp Stêd en Plattelan Mevr. B. Tymstra / (058) of b.tymstra@fryslan.frl 1 : Vergunning ex art. 19d Natuurbeschermingswet 1998, Mts. Valk- Jukema, It Sou 22 te Warns (Rottige Meenthe & Brandemeer) Geachte heer Valk, Overeenkomstig uw aanvraag en de daarbij behorende stukken heb ik besloten de gevraagde vergunning voor onbepaalde tijd te verlenen onder het volgende voorschrift. Voorschrift 1. De vergunning is geldig zolang de maximale aantallen dieren uit de aanvraag niet worden overschreden en de dieren volgens de in de aanvraag weergegeven stalsystemen worden gehouden (zie tabel Gewenste situatie in overweging A.I.I.). De vergunning staat op naam van Maatschap Valk-Jukema en is geldig voor de locatie It Sou 22, 8721 GZ te Warns. Voor de motivering van mijn besluit verwijs ik u naar bijlage /9- Ons kenmerk;

2 ö Afschriften Afschriften van dit besluit worden verzonden aan burgemeester en wethouders van de gemeente Südwest-Fryslan, Ahead B.V. en Staatsbosbeheer. ^ns^et college van Gedeputeerde Staten, H-H M^. mr. \ oofd. Geertsma Tl Groene Regelgeving Tezwaar Degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, kan tegen dit besluit binnen zes (6) weken na de verzending daarvan een bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten, Postbus 20120, 8900 HM Leeuwarden. Ifl I 1> O u Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten: a. de naam en het adres van de indiener; b. de dagtekening; c. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht; d. de gronden van het bezwaar. Meer informatie over de bezwaarschriftenprocedure vindt u op onder contact, of u kunt bellen met het secretariaat van de bezwaarschriftencommissie: tel. (058) Kennisgeving Van dit besluit zal, conform artikel 42, lid 3, van de Nb-wet kennis worden gegeven door publicatie in de Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad en op Bijlagen Bijlage 1: Motivering besluit -2/9- Ons kenmerk:

3 A. Weergave van de feiten Bijlage 1: Motivering van het besluit A1. Vergunningaanvraag U vroeg mij bij brief van 30 december 2014 om een vergunning op grond van de Natuurbeschermingswet1998 (hierna: Nb-wet). Uw aanvraag is op 30 december 2014 door mij ontvangen en ingeboekt onder nummer Voor het aangevraagde project of andere handeling is niet eerder vergunning verleend op grond van de Nb-wet. Al.1. Beschrijving van het project of andere handeling Het project of andere handeling waarvoor vergunning wordt aangevraagd is de volgende: Wijziging van de veestapel van de Mts. Valk-Jukema te Warns. i/3 ;> o Op grond van de aanvraag en de bij de aanvraag gevoegde stukken is duidelijk dat voor de beoordeling van de aanvraag voor een Nb-wetvergunning alleen de depositie van ammoniak op voor stikstofdepositie gevoelige habitats van belang is. De Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (hierna: de Afdeling) heeft op 31 maart 2010^ geoordeeld dat, indien voorafgaand aan de plaatsing van een gebied op de lijst van gebieden van communautair belang (Habitatrichtlijn (HRL)), of voor het van kracht worden van een aanwijzing als speciale beschermingszone in de zin van de Vogelrichtlijn (VRL) (de zogenaamde 'referentiedatum') een vergunning is verleend op grond van de Wet Milieubeheer(Wm), de uitzondering op de vergunningplicht voor dat bestaande gebruik niet in strijd is met de HRL. In dit verband verwijst de Afdeling naar een -op dat moment- recente uitspraak van het Hof van Justitie van de Europese Gemeenschappen van 14 januari, 2010 C-226/08, Stadt Papenburg, waaruit volgt dat, als voor een project voor afloop van de omzettingstermijn toestemming is verleend, de procedure van artikel 6, lid 3 en 4 HRL, niet geldt. Wordt bestaand gebruik gewijzigd of uitgebreid, dan dient (wel) een Nb-wetvergunning te worden aangevraagd. De wijziging of uitbreiding dient op zichzelf als een project te worden beschouwd in de zin van artikel 19d, lid 1, Nb-wet. De bestaande activiteit wordt in zo'n geval wel -als 'andere handeling' waarop de vergunningplicht van artikel 19d, lid 1, Nb-wet, ook ziet- in de beoordeling betrokken. Voor wat betreft stikstofdepositie geldt dat, indien de wijziging of uitbreiding niet leidt tot een verhoging van stikstofdepositie ten opzichte van de vergunde situatie ten tijde van de referentiedatum, significante gevolgen kunnen worden uitgesloten en geen passende beoordeling behoeft te worden gemaakt. In zo'n geval vindt interne saldering plaats met de bestaande rechten van de aanvrager en kan de vergunning ex artikel 19d, lid 1, Nb-wet, worden verleend. Bij externe saldering wordt, kort gezegd, niet gesaldeerd met de eigen vergunde rechten, maar met aan een ander vergunde rechten. De intrekking van de aan deze ander vergunde rechten kan op grond van jurisprudentie van de Afdeling onder strikte voorwaarden als een mitigerende maatregel in de beoordeling worden betrokken. ^ ABRvS 31 maart 2010, zaaknr /1. -3/9- Ons kenmerk:

4 ö <rö Op grond van eerdergenoemde jurisprudentie van de Afdeling wordt onder «referentiedatum»verstaan: a. voor gebieden ter uitvoering van richtlijn 92/43/EEG (Habitatrichtlijngebieden): 1. 7 december 2004 (datum aanmelding Habitatrichtlijngebieden door Nederland), of 2. de datum waarop het desbetreffende gebied door de Europese Commissie tot een gebied van communautair belang is verklaard ter uitvoering van artikel 4, tweede lid, van richtlijn 92/43/EEG, voorzover die verklaring plaatsvindt na 7 december 2004; b. voor gebieden ter uitvoering van richtlijn 2009/147/EG (Vogelrichtlijngebieden) de datum waarop het desbetreffende gebied is aangewezen ter uitvoering van richtlijn 2009/147/EG (Vogelrichtlijn). De referentiedatum van onderhavig Natura 2000-gebied Rottige Meenthe & Brandemeer is 7 december 2004 (de datum van plaatsing op de communautaire lijst). Als onderbouwing van de situatie op de referentiedatum is de op dat moment vigerende Wet Milieubeheervergunning d.d. 2 november 1999 overlegd na de referentiedatum Wm melding 22 juli 2010/19 oktober De toestemming met de laagste emissie is de Melding op grond van het Besluit landbouw milieubeheer geaccepteerd op 19 oktober Deze Melding is bepalend voor de vergunde situatie van het bedrijf op de referentiedatum. C/5 ö i> o Lh De dieraantallen en bijbehorende emissie in de referentiesituatie en de gewenste situatie zijn weergegeven in de hiernavolgende tabellen. Referentiesituatie (19 oktober 2010) It Sou 22, 8721 GZ, Warns Categorie Omschrijving volgens RAV Aantal Emissie per dierplaats Totaal (kg NH3) Al.100 (beweiden) Melk- en kalfkoeien ouder dan 2 jaar, overige huisvesting ,35* 1420,25 A3.100 Vrouwelijk jongvee tot 2 jaar, overige huisvesting BI.100 Schapen ouder dan 1 jaar, inclusief lammeren tot 45 kg, overige huisvesting 25 4, ,7 28 Totale emissie (kg NH3/jr) 1558,25 In oorspronkelijke aanvraag d.d. 31 december 2014 wordt uitgegaan van beweiding -4/9- Ons kenmerk:

5 <f^ Gewenste situatie (aanvraag, met aanvulling) It Sou 22, 8721 GZ, Warns Categorie Al. 100 (beweiden) Omschrijving volgens RAV Melk- en kalfkoeien ouder dan 2 jaar, overig A3.100 Vrouwelijk jongvee tot 2 jaar, overig BI.100 Schapen ouder dan 1 jaar, inclusief lammeren tot 45 kg, overig Aantal Emissie per dierplaats 98 12,35* 1210,3 68 4,4 299,2 30 0,7 21 Totale emissie (kg NH3/jr) 1530,5 Totaal (kg NH3) C/3 > O u * Beweiding uit oorspronkelijke aanvraag. Door afname van de emissie ook geen toename depositie. A1.2. Periode De vergunning wordt aangevraagd voor onbepaalde tijd. A1.3. Relevante bescheiden U hebt voor de beoordeling van uw aanvraag de volgende rapporten en tekeningen aangeboden; Ligging bedrijf ten opzichte van de Natura2000-gebieden AAgro-Stacks berekeningen Kaart percelen voor beweiden Oprichtingsvergunning Wet Milieubeheer d.d. 2 november 1999 Melding Besluit Landbouw Milieubeheer, geaccepteerd op 19 oktober 2010 Melding 1992 Technische tekeningen Al.4. Aanvullende gegevens Op mijn verzoek is door u op 16 februari 2015 (registratienummer ) aangeleverd: Aangepaste AAgro-Stacks berekeningen met 115 stuks melk- en kalfskoeien. Bovendien is door u op 30 september 2015 (registratienummer ) aangeleverd: Aangepaste AAgro-Stacks berekeningen voor zowel de vergunde situatie als de gewenste situatie op basis van nieuwe RAV. Al.5. Uw aanvraag en de bescherming van Natura 2000 Uw project of handeling vindt plaats in of nabij het Natura 2000-gebied Rottige Meenthe & Brandemeer. Informatie over de gebieden vindt u via de volgende link; -5/9- Ons kenmerk:

6 <fö A2. Bevoegdheid De bescherming van Natura 2000-gebieden door Nederlandse wetgeving wordt stapsgewijs ingevoerd. Deze gefaseerde invoering is van invloed op de manier waarop de op grond van Europese wetgeving (artikel 6, lid 3, van de HR) verplichte beoordeling van uw project of handeling plaatsvindt en door welke instantie dit gebeurt (zie de onder A1.5. genoemde website). Het project of de andere handeling waarvoor een vergunning wordt gevraagd is geen project of andere handeling die op grond van artikel 19d, vierde lid, van de Nb-wet, is aangewezen in het Besluit vergunningen Natuurbeschermingswet Voor deze aanvraag zijn Gedeputeerde Staten van Fryslän daarom thans bevoegd. A3. Procedure De vergunningprocedure is uitgevoerd in overeenstemming met het bepaalde in hoofdstuk VIM van de Nb-wet en de hiervoor relevante artikelen van de Algemene wet bestuursrecht. A3.1. Zienswijze 1. Naar aanleiding van uw aanvraag zijn, op grond van artikel 44, lid 3, Nb-wet, burgemeester en wethouders van de gemeente Südwest-Fryslan gedurende een termijn van 8 weken in de gelegenheid gesteld over deze aanvraag hun zienswijze kenbaar te maken. 2. Daarnaast zijn op grond van artikel 4, lid 8, van de Algemene wet bestuursrecht. Staatsbosbeheer gedurende een termijn van 8 weken in de gelegenheid gesteld hun zienswijze over deze aanvraag kenbaar te maken. 3. Van de mogelijkheid tot het kenbaar maken van zienswijzen hebben gemeente en belanghebbenden geen gebruik gemaakt. c/3 I O u A3.2. Verlengen beslistermijn Ik heb op 24 april 2015 besloten om de beslistermijn op de aanvraag te verlengen met 13 weken (artikel 42, lid 2, Nb-wet). Dit besluit is kenbaar gemaakt aan de aanvrager, aan burgemeester en wethouders van de gemeente Südwest-Fryslan en aan de andere belanghebbenden. A3.3. Coördinatie met andere wetgeving 1. U heeft geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid als bedoeld in artikel 19ka, lid 2, Nbwet om een van de betrokken bestuursorganen schriftelijk te verzoeken om coördinatie van besluitvorming. 2. Ingevolge artikel 19ka, lid 1, Nb-wet, en artikel 3:20 Algemene wet bestuursrecht, stel ik u er van in kennis dat voor de door u te verrichten activiteit, voor zover mij bekend, ook de navolgende op de aanvraag te nemen besluiten nodig zijn; Naam en adres van het bestuursorgaan, bevoegd tot het nemen van het besluit Gemeente Südwest-Fryslan Wettelijk voorschrift krachtens welk het besluit wordt genomen Omgevingsvergunning (Wabo) Wanneer de uitbreiding niet past in het bestemmingsplan dan gelden bij het toetsen van de bestemmingsplanwijziging vanuit het ruimtelijk beleid van de provincie de volgende criteria; Bij een bouwperceel kleiner dan 1,5 ha moet het perceel worden voorzien van een goede landschappelijke inpassing; -6/9- Ons kenmerk:

7 Bij een bouwperceel voor een melkveehouderij groter dan 1,5 ha moet de gemeente zorgen voor een integrale afweging en onderbouwing van alle relevante aspecten, waaronder landschappelijke inpassing, ontsluiting en milieusituatie (De Nije Pleats methode). Op basis van dit maatwerk bepaalt de gemeente per bedrijf de mate en wijze van uitbreiding, waarbij het bouwperceel op basis van provinciaal beleid in ieder geval niet groter mag zijn dan 3 ha. Aangetoond moet worden dat de melkveehouderij grondgebonden is. A4. Vergunninqplicht 1. Op basis van de aanvraag en de daarbij behorende rapporten en tekeningen heb ik beoordeeld of het door u aangevraagde project en/of andere handeling schadelijke gevolgen kan hebben voor de natuurlijke kenmerken van het gebied, zoals beschreven in de instandhoudingsdoelstelling van dit Natura 2000-gebied. Ik stel vast dat: 2.1 het onder Al. omschreven project en/of andere handeling niet wordt gerealiseerd overeenkomstig een beheerplan als bedoeld in de artikelen 19a of 19b Nb-wet; 2.2 het onder Al. omschreven project en/of de andere handeling weliswaar gevolgen kan hebben voor de Natura 2000-gebieden, maar dat het de instandhoudingsdoelstelling daarvan niet in gevaar kan brengen, afzonderlijk noch in combinatie met andere projecten of plannen, zodat het niet kan worden beschouwd als een project dat significante gevolgen kan hebben voor het betrokken gebied; 2.3 er dus vergunning nodig is op grond van artikel 19d Nb-wet, maar er geen toepassing hoeft te worden gegeven aan artikel 19 g, lid 2, en artikel 19 h. ö <rö c/5 c/5 fh o Ik verwijs voor de motivering van dit oordeel naar mijn overwegingen onder B (Toetsing). B. Toetsing B1. Wetteliik kader B1.1. Nb-wet 1. Artikel 19d, lid 1, van de Nb-wet, bepaalt, dat het verboden is zonder vergunning, of in strijd met aan die vergunning verbonden voorschriften of beperkingen, projecten te realiseren of andere handelingen te verrichten, die, gelet op de instandhoudingdoelstelling, de kwaliteit van de natuurlijke habitats en de habitats van soorten, in een op grond van artikel 10a, lid 1, aangewezen gebied kunnen verslechteren of een significant verstorend effect kunnen hebben op de soorten waarvoor het gebied is aangewezen. 2. Zodanige projecten of andere handelingen zijn in ieder geval projecten of handelingen die de natuurlijke kenmerken van het desbetreffende gebied kunnen aantasten. 3. Voor de beoordeling van de vergunningaanvraag is het van belang na te gaan of, en in welke mate, het voorgenomen project en/of de andere handeling de doelstellingen kan aantasten, zoals die zijn opgenomen in: het aanwijzingsbesluit tot Natura 2000-gebied van Rottige Meenthe & Brandemeer van 25 april Voor wat betreft stikstofdepositie geldt dat, indien de wijziging of uitbreiding niet leidt tot een verhoging van stikstofdepositie ten opzichte van de vergunde situatie ten tijde van de referentiedatum, significante gevolgen kunnen worden uitgesloten en geen passende beoordeling behoeft te worden gemaakt. -7/9- Ons kenmerk:

8 In zo'n geval vindt saldering plaats met de bestaande rechten van de aanvrager en kan de vergunning ex artikel 19d, lid 1, Nb-wet, worden verleend.^ 5. In een geval als onder 4 beschreven, geldt als enig vereiste voor het verlenen van een vergunning als bedoeld in artikel 19d, eerste lid, dat met de volgende in artikel 19e van de Nb-wet 1998 genoemde aspecten rekening wordt gehouden: a) met de gevolgen die een project of andere handeling, waarop de vergunningaanvraag betrekking heeft, gelet op de instandhoudingsdoelstelling, met uitzondering van de doelstellingen, bedoeld in artikel 10a, derde lid, kan hebben voor een Natura gebied; b) met een op grond van artikel 19a of artikel 19b vastgesteld beheerplan, en c) vereisten op economisch, sociaal en cultureel gebied, alsmede regionale en lokale bijzonderheden. B2. Inhoudelijke beoordeling B2.1. Kwalificerende waarden 1. Het onder Al genoemde project en/of andere handeling betreft een project en/of andere handeling die, gelet op de instandhoudingsdoelstelling, mogelijk de kwaliteit van de natuurlijke habitats en de habitats van soorten in het onder Al. 1 genoemde Natura gebied kan verslechteren of een significant verstorend effect kan hebben op de soorten waarvoor het gebied is aangewezen. 2. De kwalificerende waarden van het onder Al.1 genoemde Natura 2000-gebied zijn in de aanwijzingsbesluiten verdeeld in kwalitatieve instandhoudingdoelstellingen voor habitattypen, Habitatrichtlijnsoorten en vogelsoorten, (en mogelijk de doelstellingen ten aanzien van het behoud, herstel en de ontwikkeling van het natuurschoon of de natuunwetenschappelijke betekenis van het gebied, anders dan vereist ingevolge de Vogel- en de Habitatrichtlijn). Informatie over de instandhoudingsdoelstellingen van de gebieden vindt u via de volgende link: 3. Hieronder wordt uw aanvraag getoetst aan de beoordelingskaders van het onder 1 genoemde Natura 2000-gebied. Daarbij worden mogelijke verslechteringen en verstoringen besprokenin het licht van de relevante kwalificerende waarden van genoemde gebieden. 4. Onder de vergunningplicht ex artikel 16 Nb-wet vallen de schadelijke handelingen die in de gebieden zelf plaatsvinden, en niet de handelingen buiten de gebieden (externe werking) tenzij dat in het aanwijzingsbesluit van de Natura 2000-gebieden uitdrukkelijk is geregeld (artikel 16, vierde lid, Nb-wet). t/3 I ;> o B2.2. Toetsing aan relevante kwalificerende waarden Voqelrichtliinsoorten en Habitatrichtlijnsoorten Gezien de relatief grote afstand van het bedrijf waarvoor vergunning wordt aangevraagd tot het gebied (circa 30 km) is toetsing met betrekking tot effecten op Vogelrichtlijnsoorten en Habitatrichtlijnsoorten waarvoor het gebied mede is aangewezen niet noodzakelijk. Habitattvpen Het Natura 2000-gebied Rottige Meenthe & Brandemeer is aangewezen voor zeven habitattypen die gevoelig tot zeer gevoelig zijn voor stikstofdepositie, met kritische depositiewaarden variërend van mol/ha/jr. De depositie in de omgeving van het gebied varieert van mol/ha/jr, waardoor de kritische depositiewaarde van alle habitattypen wordt overschreden. Gezien de achtergronddepositie in het gebied is daarbij sprake van een overbelaste situatie. Kortheidshalve verwijs ik terug naar de onder Al. 1. besproken jurisprudentie. -8/9- Ons kenmerk:

9 provincie fryslan ^ Met behulp van het model AAgro-Stacks is het verschil tussen de depositie van de referentiesituatie en de aangevraagde situatie berekend. Als rekenpunt is daarbij de dichtstbij gelegen rand van het Natura 2000-gebied gehanteerd. Aangenomen mag worden dat, als hier geen toename van de depositie zal plaatsvinden, die conclusie zeker ook ten aanzien van verderaf gelegen locaties geldt. n onderstaand overzicht is het resultaat weergegeven. Referentiepunt depositie referentie It Sou 22 (mol / ha per jaar) Rottige Meenthe & Brandemeer (Rand) depositie gewenst (mol / ha per jaar) 0,04 0, Uit de berekeningen blijkt dat er geen toename van de depositie plaatsvindt op de gevoelige habitattypen in het Natura 2000-gebied Rottige Meenthe & Brandemeer. Dit is te verklaren door een afname van de emissie waardoor er geen toename van de depositie plaatsvindt. Hierdoor is naar mijn oordeel sprake van een situatie, zoals bedoeld in de vaste jurisprudentie van de Afdeling: de wijziging of uitbreiding leidt niet tot een verhoging van stikstofdepositie ten opzichte van de vergunde situatie ten tijde van de referentiedatum, zodat significante gevolgen kunnen worden uitgesloten. X Y C ^ in I phlh O u C. Conclusie Verzekerd is dat de stikstofdepositie op de voor stikstof gevoelige habitats in het Natura2000-gebied Rottige Meenthe & Brandemeer, als gevolg van die activiteit of gebruik, per saldo niet is toegenomen of zal toenemen. Het project is passend beoordeeld, met dien verstande dat daarbij is gebleken dat aan de vereisten van de vaste jurisprudentie van de Afdeling^ is voldaan. Gelet op de relatief grote afstand van het bedrijf waarvoor vergunning wordt aangevraagd tot de gebieden zijn effecten op vogelrichtlijnsoorten en habitatrichtlijnsoorten waarvoor de gebieden mede zijn aangewezen op voorhand uitgesloten. Daarmee staat vast dat de wijziging van de veestapel van de Mts. Valk-Jukema aan It Sou 22 te Warns, op de door u aangegeven wijze, géén significante negatieve effecten zal veroorzaken op de beschermde natuurwaarden. Door het stellen van voorschriften en beperkingen, worden de te verwachten niet-significante schadelijke gevolgen voor de natuurlijke kenmerken van het Natura 2000-gebied voldoende voorkomen. De in artikel 19e van de Natuurbeschermingswet 1998 genoemde aspecten verzetten zich derhalve niet tegen de vergunning. Kortheidshalve verwijs ik terug naar de onder A1.1. besproken jurisprudentie. -9/9- Ons kenmerk:

10 Leeuwarder Courant/Friesch Dagblad Gemeente Südwest-Fryslan Kennisgeving vergunning Natuurbeschermingswet 1998 Gedeputeerde Staten hebben op 22 januari 2016 een vergunning op grond van de Natuurbeschermingswet 1998 verleend aan Mts. Valk-Jukema in Warns, uitbreiding veehouderij. De vergunning ligt ter inzage in het: -provinciehuis, elke werkdag van 9 tot 16 uur (graag van te voren contact opnemen) U kunt de stukken ook bekijken op Belanghebbenden kunnen tot en met 4 maart 2016 een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten.

Stêd en Plattelan Mevr. E. Visser / (058) of

Stêd en Plattelan Mevr. E. Visser / (058) of provinsje fryslan provincie fryslan ^ De heer K. Brouwer Hoofdweg 1 8424 PH ELSL postbus 20120 8900 hm leeuwarden tweebaksmarkt 52 telefoon: (058) 292 59 25 telefax: (058) 292 51 25 www.fryslan.frl provincie@fryslan.frl

Nadere informatie

Afschrift 21 NOVA 2014. provinsje fryslân provincie frys1.n b. Voorschrift. Haarsma Groep T.a.v. de heer R. Bijma a aweg 8756 LP TJERKWERD

Afschrift 21 NOVA 2014. provinsje fryslân provincie frys1.n b. Voorschrift. Haarsma Groep T.a.v. de heer R. Bijma a aweg 8756 LP TJERKWERD provinsje fryslân provincie frys1.n b t Afschrift Haarsma Groep T.a.v. de heer R. Bijma a aweg 8756 LP TJERKWERD postbus 20120 8900 hm leeuwarden telefoon: (058)2925925 telefax: (058) 292 51 25 1 t www.fryslannl

Nadere informatie

De Bult SK APPELSCHA Stêd en Plattelan Mevr. E. Visser / (058) of

De Bult SK APPELSCHA Stêd en Plattelan Mevr. E. Visser / (058) of postbus 20120 8900 hm leeuwarden tweebaksmarkt 52 telefoon: (058) 292 59 25 telefax: (058) 292 51 25 Maatschap P.C. Sinnige. A.G.M. Sinnige - v.d. Wolfshaar en P.A. Sinnige T.a.v. de heer P.A. Sinnige

Nadere informatie

: Vergunning ex art. 19d Natuurbeschermingswet 1998 Pluimveehouderij De Haan, Zevenhuizen (Bakkeveense Duinen)

: Vergunning ex art. 19d Natuurbeschermingswet 1998 Pluimveehouderij De Haan, Zevenhuizen (Bakkeveense Duinen) Pluimveehouderij De Haan BV T.a.v.: Dhr. R. Bosma Dwarshaspel 8 9354 VS ZEVENHUIZEN Leeuwarden, 14 september 2012 Verzonden, Ons kenmerk : 01014489 Afdeling : Stêd en Plattelân Behandeld door : G. Wijnsma

Nadere informatie

Stêd en Plattelan E.Visser / (058) of

Stêd en Plattelan E.Visser / (058) of provinsje fryslan provincie fryslan ^ postbus 20120 8900 hm leeuwarden tweebaksmarkt 52 telefoon: (058) 292 59 25 telefax: (058) 292 51 25

Nadere informatie

Stêd en Plattelan Hidde Zemel / (058) of

Stêd en Plattelan Hidde Zemel / (058) of Gebroeders Huizinga T.a.v. de heer R. Huizinga Camstrawei 27 8852 RJ FIRDGUM provinsje fryslan provincie fryslan ^ postbus 20120 8900 hm leeuwarden tweebaksmarkt 52 telefoon: (058) 292 59 25 telefax: (058)

Nadere informatie

: Vergunning ex art. 19d Natuurbeschermingswet 1998 Verplaatsing en uitbreiding veehouderij Van der Sluis (Van Oordt's Mersken)

: Vergunning ex art. 19d Natuurbeschermingswet 1998 Verplaatsing en uitbreiding veehouderij Van der Sluis (Van Oordt's Mersken) Maatschap Van der Sluis De Leijen 13 8401 AX GORREDIJK Leeuwarden, 21 september 2012 Verzonden, Ons kenmerk : 01017538 Afdeling : Stêd en Plattelân Behandeld door : G. Wijnsma / (058) 292 58 08 of g.wijnsma@fryslan.nl

Nadere informatie

AFSCHRIFT. .p-1 6 MAART 2015. provinsje fryslân provincie frys1ân. Meikveebedrijf S. de Jong CV T.a.v.: Dhr. S. de Jong Easterboarn 6 8495NB ALDEBOARN

AFSCHRIFT. .p-1 6 MAART 2015. provinsje fryslân provincie frys1ân. Meikveebedrijf S. de Jong CV T.a.v.: Dhr. S. de Jong Easterboarn 6 8495NB ALDEBOARN - 1 AFSCHRIFT Meikveebedrijf S. de Jong CV T.a.v.: Dhr. S. de Jong Easterboarn 6 8495NB ALDEBOARN provinsje fryslân provincie frys1ân 8900hmleeuwarden tweebaksmarkt 52 telefoon: (058) 292 59 25 telefax:

Nadere informatie

NSCh. provinsje fryslân provincie fryslân. Maatschap ED. Jongbloed, B. Jongbioed Westra en LIJ. Jongbloed Brédyk 28 9088 BX WIRDUM

NSCh. provinsje fryslân provincie fryslân. Maatschap ED. Jongbloed, B. Jongbioed Westra en LIJ. Jongbloed Brédyk 28 9088 BX WIRDUM afd. provinsje fryslân NSCh Maatschap ED. Jongbloed, B. Jongbioed Westra en LIJ. Jongbloed Brédyk 28 9088 BX WIRDUM \tcr(m;rir;1ap Leeuwarden, 3juli 2015 Verzonden, 0 C1 JULI 2Oi) Ons kenmerk : 01225471

Nadere informatie

AFSCHRIFT AUG. 2015. provinsje fryslân provincie fryslân b. Voorschriften

AFSCHRIFT AUG. 2015. provinsje fryslân provincie fryslân b. Voorschriften AFSCHRIFT provincie fryslân b postbus 20120 8900 hm leeuwarden tweebaksmarkt 52 telefoon: (058) 292 59 25 telefax: (058) 292 51 25 r rj 4.IjI t t Mts. P.P. Reitsma en G. Koopmans t.av.: Dhr. Retsma Littenserbuorren

Nadere informatie

^rckiei exempla^ Stêd en Plattelan Mevr. E. Visser / (058) of

^rckiei exempla^ Stêd en Plattelan Mevr. E. Visser / (058) of Maatschap R. en J.D. Bron T.a.v. de heer J.D. Bron Kromhoek 28 9249 NE FRIESCHEPALEN ^rckiei exempla^ provinsje fryslan provincie fryslan ^ postbus 20120 8900 hm leeuwarden tweebaksmarkt S2 telefoon: (058)

Nadere informatie

AFSCHRIFT 2 8 AUG. 2015 01241612. provinsje fryslân provincie fryslân b. Stêd en Plattelân E. Visser!

AFSCHRIFT 2 8 AUG. 2015 01241612. provinsje fryslân provincie fryslân b. Stêd en Plattelân E. Visser! provincie fryslân b 1 1 AFSCHRIFT Mts. J. en P. van der Valk T.a.v. dhr. P. van der Valk Sud 154 8711 CZ WORKUM Leeuwarden, Verzonden, Ons kenmerk Afdeling Behandeld door Uw kenmerk Bij lag e(n) 28augustus2015

Nadere informatie

Stêd en Plattelan A.C. Fikenscher / (058) of a.fikenscher(gfryslan.frl

Stêd en Plattelan A.C. Fikenscher / (058) of a.fikenscher(gfryslan.frl postbus 20120 8900 hm leeuwarden tweebaksmarkt 52 telefoon: (058) 292 59 25 telefax: (058) 292 51 25

Nadere informatie

2 e ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND. Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b

2 e ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND. Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b 2 e ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 13 november 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-000192 -

Nadere informatie

Natuurbeschermingswet 1998; aanvraag gedeeltelijke intrekking Nbwet vergunning

Natuurbeschermingswet 1998; aanvraag gedeeltelijke intrekking Nbwet vergunning Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 121 Maatschap Stam Brasbeek 90 8326 BR SINT JANSKLOOSTER

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 11 december 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-012145 - gemeente Oude IJsselstreek

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 27 februari 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-012145 - gemeente Oude IJsselstreek

Nadere informatie

Stêd en Plattelan A.C. Fikenscher / (058) of

Stêd en Plattelan A.C. Fikenscher / (058) of postbus 20120 8900 hm leeuwarden tweebaksmarkt 52 telefoon: (058) 292 59 25 telefax: (058) 292 51 25

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd, lid 1, onder b Datum : 23 januari 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-010311 - gemeente

Nadere informatie

Ter bescherming van de aanwezige natuurwaarden en natuurschoon verbinden wij aan deze vergunning de volgende voorschriften:

Ter bescherming van de aanwezige natuurwaarden en natuurschoon verbinden wij aan deze vergunning de volgende voorschriften: Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 121 Maatschap Tijans-Kamphuis Roorderheurneweg 2 7587 LJ

Nadere informatie

provinsje fryslan provincie fryslan ^

provinsje fryslan provincie fryslan ^ provinsje fryslan provincie fryslan ^ De heer E. Vermeer Vennootsweg 11 9342 TE EEN Leeuwarden, 25 maart 2016 Verzonden, 2 5 HAAR! 2016 postbus 20120 8900 hm leeuwarden tweebaksmarkt 52 telefoon: (058)

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 12 augustus 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-003206 - gemeente Aalburg

Nadere informatie

Ter bescherming van de aanwezige natuurwaarden en natuurschoon verbinden wij aan deze vergunning de volgende voorschriften:

Ter bescherming van de aanwezige natuurwaarden en natuurschoon verbinden wij aan deze vergunning de volgende voorschriften: Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 121 Stal De Hoge Linde de heer G. Meulink Dwarsweg 10 8152

Nadere informatie

Het volgende stuk maakt onderdeel van de vergunning uit: de plattegrondtekening van de aangevraagde situatie d.d. 10 november 2010.

Het volgende stuk maakt onderdeel van de vergunning uit: de plattegrondtekening van de aangevraagde situatie d.d. 10 november 2010. Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 121 De heer H.H.J. Kip Gammelkerstraat 11 7561 PH DEURNINGEN

Nadere informatie

Het volgende stuk maakt onderdeel van de vergunning uit: Plattegrondtekening van de aangevraagde situatie d.d. 21-3-2013 met bladnummer NB-02.

Het volgende stuk maakt onderdeel van de vergunning uit: Plattegrondtekening van de aangevraagde situatie d.d. 21-3-2013 met bladnummer NB-02. Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 121 De heer H. Valk Hubertsallee 4 8055 PG LAAG ZUTHEM

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 27 januari 2016 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2016-001222 - gemeente Woudenberg

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 14 juli 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-016928 - gemeente Hof van Twente Activiteit

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 18 juni 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2015-005202 - gemeente Ede Activiteit

Nadere informatie

Onderwerp: Natuurbeschermingswet 1998; aanvraag gedeeltelijke intrekking Nbwet vergunning

Onderwerp: Natuurbeschermingswet 1998; aanvraag gedeeltelijke intrekking Nbwet vergunning Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl Maatschap van der Vegte Bremmelerstraat 10 8131 PK WIJHE Inlichtingen bij Ben

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 17 maart 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-013911 - gemeente Ede

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum : 18 november 2013 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2013-011300 - gemeente Aalten Activiteit : het

Nadere informatie

Natuurbeschermingswet 1998; aanvraag gedeeltelijke intrekking Nbwet vergunning

Natuurbeschermingswet 1998; aanvraag gedeeltelijke intrekking Nbwet vergunning Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 121 De heer H.A. Luchtenberg Zuidelijke Kanaaldijk 5 7447

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 16 juni 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2015-003086 - gemeente Hof van Twente

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 19 september 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-00078 - gemeente Nunspeet

Nadere informatie

Stêd en Platteiän Mevr. B. Tymstra / (058) of nb-wet(gfryslan.frl

Stêd en Platteiän Mevr. B. Tymstra / (058) of nb-wet(gfryslan.frl Melkfeebedriuw J.P. Roorda C.V. T.a.v. de heer J.P. Roorda lenswei 3 9008 TV REDUZUM Leeuwarden, gpril 2016 Vf.r7nnf4«n0 Zb Verzonden, ns kenmerk Afdeling Behandeld door Uw kenmerk Bijlage(n) 01285054

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 23 januari 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-010547 - gemeente Haaksbergen

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum : 20 april 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2015-001015 - gemeente Berkelland Activiteit

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 22 juni 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2015-005160 - gemeente Putten Activiteit

Nadere informatie

Het volgende stuk maakt onderdeel uit van de vergunning: plattegrondtekening d.d behorende bij de melding verplaatsen inrichting.

Het volgende stuk maakt onderdeel uit van de vergunning: plattegrondtekening d.d behorende bij de melding verplaatsen inrichting. Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl J.P.M. Fleerkotte Hardenbergerweg 65 7651 LK TUBBERGEN KvK 51048329 IBAN NL45RABO0397341121

Nadere informatie

website - 47-RO-2009015319-ab.doc Pagina 1

website - 47-RO-2009015319-ab.doc Pagina 1 website - 47-RO-2009015319-ab.doc Pagina 1 Ons kenmerk RO/2009015319 Behandeld door de heer B. Klijs (0592) 36 56 64 Onderwerp: Vergunning artikel 19d van de Natuurbeschermingswet (Nb-wet) 1998 BESLUIT

Nadere informatie

Ontwerpbesluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Artikel 16/19d Natuurbeschermingswet 1998

Ontwerpbesluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Artikel 16/19d Natuurbeschermingswet 1998 Ontwerpbesluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Vergunning Artikel 16/19d Natuurbeschermingswet 1998 Pascal Haumann B.V., Halve Maan 3 te Well Zaaknummer: 2015-0351 Kenmerk: 2016/98662 d.d. 15 december

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum : 21 januari 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-010894 - gemeente Ermelo Activiteit

Nadere informatie

Natuurbeschermingswet 1998; aanvraag gedeeltelijke intrekking Nbwet vergunning

Natuurbeschermingswet 1998; aanvraag gedeeltelijke intrekking Nbwet vergunning Luttenbergstraat Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 45 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 11 Opfokbedrijf Morsink T.a.v. de heer G.H. Morsink Larenseweg

Nadere informatie

Ter bescherming van de aanwezige natuurwaarden en natuurschoon verbinden wij aan deze vergunning de volgende voorschriften:

Ter bescherming van de aanwezige natuurwaarden en natuurschoon verbinden wij aan deze vergunning de volgende voorschriften: Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 121 Landbouwbedrijf Mandemaker de heer G. Mandemaker Smalleweg

Nadere informatie

Ter bescherming van de aanwezige natuurwaarden en natuurschoon verbinden wij aan deze vergunning de volgende voorschriften:

Ter bescherming van de aanwezige natuurwaarden en natuurschoon verbinden wij aan deze vergunning de volgende voorschriften: Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 121 Maatschap J.H. en G. Veltink de heer G. Veltink Jachthuisweg

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 27 november 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2015-009212 - gemeente Amersfoort Activiteit

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum : 27 oktober 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-003821 - gemeente Putten Activiteit : het

Nadere informatie

Besluit. Melkveebedrijf Knol Hoofdweg RC BALKBRUG. Natuurbeschermingswet: aanvraag vergunning. Geachte heer/mevrouw Knol,

Besluit. Melkveebedrijf Knol Hoofdweg RC BALKBRUG. Natuurbeschermingswet: aanvraag vergunning. Geachte heer/mevrouw Knol, Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 121 Melkveebedrijf Knol Hoofdweg 14 7707 RC BALKBRUG Inlichtingen

Nadere informatie

Ontwerpbesluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Artikel 16/19d Natuurbeschermingswet 1998

Ontwerpbesluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Artikel 16/19d Natuurbeschermingswet 1998 Ontwerpbesluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Vergunning Artikel 16/19d Natuurbeschermingswet 1998 Maatschap Vissers-Gommans, Vosberg 11 a te Panningen Zaaknummer: 2014-1047 Kenmerk: 2016/63042 d.d.

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum : 5 juni 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-003923 - gemeente Maasdriel Activiteit

Nadere informatie

Ter bescherming van de aanwezige natuurwaarden en natuurschoon verbinden wij aan deze vergunning de volgende voorschriften:

Ter bescherming van de aanwezige natuurwaarden en natuurschoon verbinden wij aan deze vergunning de volgende voorschriften: Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 121 De heer R.J.M. van der Vegt Paasloërallee 4 8378 JG

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 5 april 2016 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2016-002289 - gemeente Leusden Activiteit

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 28 juli 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2015-002219 - gemeente Bronckhorst Activiteit

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 23 juni 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-017309 - gemeente Ermelo Activiteit

Nadere informatie

Geachte heer / mevrouw Deiman-Ottens,

Geachte heer / mevrouw Deiman-Ottens, Maatschap Deiman-Ottens Datum : Briefnummer : Zaaknummer : 582107 Behandeld door : P.Stevens Telefoonnummer : (050) 316 4548 E-mailadres : Natuurbeschermingswet@provinciegroningen.nl Antwoord op : Bijlage

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, e, f en g Natuurbeschermingswet 1998, Verordening Stikstof en Natura 2000 Gelderland en Beleidsregels Stikstof en

Nadere informatie

2 e ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND. Artikelen 19d en 19e

2 e ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND. Artikelen 19d en 19e 2 e ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikelen 19d en 19e Datum : 1 augustus 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2013-018427 - gemeente Dronten Activiteit

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum : 8 september 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-002524 - gemeente Ede Activiteit : het

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Ons kenmerk C2139347/3715576 op de op 2 januari 2014 door ons ontvangen aanvraag voor een vergunning ingevolge artikel 16 en/of 19d van de Natuurbeschermingswet

Nadere informatie

Artikel 16/19d Natuurbeschermingswet Luttikhuisen, Broekhuizerdijk 38 te Melderslo Zaaknummer:

Artikel 16/19d Natuurbeschermingswet Luttikhuisen, Broekhuizerdijk 38 te Melderslo Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Vergunning Artikel 16/19d Natuurbeschermingswet 1998 Luttikhuisen, Broekhuizerdijk 38 te Melderslo Zaaknummer: 2015-0862 Kenmerk: 2016/93247 d.d. 24 november

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Verbeterd exemplaar BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 4 november 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-008837 - gemeente

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Artikel 16/19d Natuurbeschermingswet 1998

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Artikel 16/19d Natuurbeschermingswet 1998 Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Vergunning Artikel 16/19d Natuurbeschermingswet 1998 Maatschap C.M.A.J. & H.M.H.M. Linders-Janssen, Horreweg 4 te Broekhuizenvorst Zaaknummer: 2015-0299 Kenmerk:

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Ons kenmerk C2083942/3484735 op de op 11 juli 2012 ontvangen aanvraag om een vergunning ingevolge artikel 16 en/of 19d van de Natuurbeschermingswet

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Artikel 16/19d Natuurbeschermingswet Maatschap Thomassen, Striep 1 te Oploo Zaaknummer:

Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Artikel 16/19d Natuurbeschermingswet Maatschap Thomassen, Striep 1 te Oploo Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Vergunning Artikel 16/19d Natuurbeschermingswet 1998 Maatschap Thomassen, Striep 1 te Oploo Zaaknummer: 2015-0034 Kenmerk: 2016/100086 d.d. 15 december 2016

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 21 augustus 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2015-004219 - gemeente Ede Activiteit

Nadere informatie

BESCHIKKING D.D. 1 OKTOBER 2012 - ZAAKNUMMER 2012-002786 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESCHIKKING D.D. 1 OKTOBER 2012 - ZAAKNUMMER 2012-002786 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESCHIKKING D.D. 1 OKTOBER 2012 - ZAAKNUMMER 2012-002786 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Natuurbeschermingswet 1998 Artikel 19d en 19e Betreft een melkveehouderij aan de Weusdijk 2,4 & 6 te Ruurlo,

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 25 maart 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-014198- gemeente Hof van

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 7 september 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2015-005866 - gemeente Montferland Activiteit

Nadere informatie

Ter bescherming van de aanwezige natuurwaarden en natuurschoon verbinden wij aan deze vergunning de volgende voorschriften:

Ter bescherming van de aanwezige natuurwaarden en natuurschoon verbinden wij aan deze vergunning de volgende voorschriften: Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 121 Melkveebedrijf Timmerman t.a.v. de heer W. Timmerman

Nadere informatie

Besluit. De heer L.L.M. Kortier Kortenroelefsweg 2 7482 PP HAAKSBERGEN. Natuurbeschermingswet: aanvraag vergunning. Geachte heer Kortier,

Besluit. De heer L.L.M. Kortier Kortenroelefsweg 2 7482 PP HAAKSBERGEN. Natuurbeschermingswet: aanvraag vergunning. Geachte heer Kortier, Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 121 De heer L.L.M. Kortier Kortenroelefsweg 2 7482 PP HAAKSBERGEN

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 8 september 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2015-008633 - gemeente Voorst Activiteit

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 30 juni 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2015-007675 - gemeente Almere Activiteit

Nadere informatie

Besluit. Klussenbedrijf Smelt t.a.v. de heer J. Smelt Harmsenweg EE VRIEZENVEEN. Natuurbeschermingswet: aanvraag vergunning

Besluit. Klussenbedrijf Smelt t.a.v. de heer J. Smelt Harmsenweg EE VRIEZENVEEN. Natuurbeschermingswet: aanvraag vergunning Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 121 Klussenbedrijf Smelt t.a.v. de heer J. Smelt Harmsenweg

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 24 juli 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2015-000028 - gemeente Maasdriel Activiteit

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 24 februari 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-012442 - gemeente Doetinchem

Nadere informatie

Ontwerpbesluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Artikel 16/19d Natuurbeschermingswet 1998

Ontwerpbesluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Artikel 16/19d Natuurbeschermingswet 1998 Ontwerpbesluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Vergunning Artikel 16/19d Natuurbeschermingswet 1998 Van der Cruijsen, Stevensbeekseweg 12 te Overloon Zaaknummer: 2013-0382 Kenmerk: 2016/91355 d.d.

Nadere informatie

Onderwerp: Natuurbeschermingswet 1998; aanvraag gedeeltelijke intrekking NBwet vergunning

Onderwerp: Natuurbeschermingswet 1998; aanvraag gedeeltelijke intrekking NBwet vergunning Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl Stal De Borgelink De heerg.j. Bronsvoort Borgelinksweg 2 7434 RH Lettele KvK

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Ons kenmerk C2113523/3673671 op de op 15 maart 2013 door ons ontvangen aanvraag voor een vergunning ingevolge artikel 16 en/of 19d van de Natuurbeschermingswet

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Ons kenmerk C2100112/3700503 op de op 8 november 2012 door ons ontvangen aanvraag voor een vergunning ingevolge artikel 16 en/of 19d van de Natuurbeschermingswet

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 7 augustus 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-001235 - gemeente Oost

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 14 oktober 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-008334 - gemeente Aalten

Nadere informatie

Omgevingszaken E. Brouwer / (058) of

Omgevingszaken E. Brouwer / (058) of provinsje fryslän provincie fryslän ^

Nadere informatie

Besluit. Maatschap Sleiderink T.a.v. de heer H.J.M. Sleiderink Harbertweg RD BEUNINGEN. Natuurbeschermingswet: aanvraag vergunning

Besluit. Maatschap Sleiderink T.a.v. de heer H.J.M. Sleiderink Harbertweg RD BEUNINGEN. Natuurbeschermingswet: aanvraag vergunning Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 121 Maatschap Sleiderink T.a.v. de heer H.J.M. Sleiderink

Nadere informatie

Q,dbn. Verklaring van geen bedenkingen van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Omgevingsdienst Brabant Noord

Q,dbn. Verklaring van geen bedenkingen van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Omgevingsdienst Brabant Noord Verklaring van geen bedenkingen van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Q,dbn Omgevingsdienst Brabant Noord Op het op 1 maart 2016 door ons ontvangen verzoek om een verklaring van geen bedenkingen in

Nadere informatie

De aanvraag inclusief bijlagen maakt onderdeel uit van deze vergunning.

De aanvraag inclusief bijlagen maakt onderdeel uit van deze vergunning. Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 121 Maatschap Ottink- ten Thije t.a.v. de heer M. Ottink

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum : 8 oktober 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-005393 - gemeente Barneveld Activiteit :

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum : 21 januari 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2013-014115 - gemeente Putten Activiteit : het

Nadere informatie

Onderwerp: Natuurbeschermingswet 1998; aanvraag gedeeltelijke intrekking Nbwet vergunning

Onderwerp: Natuurbeschermingswet 1998; aanvraag gedeeltelijke intrekking Nbwet vergunning Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl Steggink Akkerbouw B.V. heer/mevrouw J.C. Steggink Van Roijensweg 83 7694 BE

Nadere informatie

Stêd en Plattelên A.C. Fikenscher / (058) of

Stêd en Plattelên A.C. Fikenscher / (058) of Maatschap Jongsma-Zijlstra T.a.v. de heer Y. Jongsma W.A. Nijenhuisweg 19 8455 JS KATLIJK provinsje fryslan provincie fryslan ^ postbus 20120 8900 hm leeuwarden tweebaksmarkt 52 telefoon: (058) 292 59

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19f/g Datum besluit : 31 maart 2016 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2016-002238 - gemeente Bunschoten-

Nadere informatie

Het volgende stuk maakt onderdeel van de vergunning uit: tekening aangevraagde situatie, zoals bij de aanvraag gevoegd.

Het volgende stuk maakt onderdeel van de vergunning uit: tekening aangevraagde situatie, zoals bij de aanvraag gevoegd. Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 121 J. Kanis Kamperzandweg 14 8307 RJ ENS Inlichtingen

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 8 juni 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2015-003175- gemeente Bernheze Activiteit

Nadere informatie

IE lil! Uil

IE lil! Uil Gemeente Nieuwkoop T.a.v. de heer R. van Heeringen Postbus 1 2460 AA TER AAR IE lil! Uil 15. 2293 Bezoekadres Zuid-Hollandplein 1 2596 AW Den Haag Postadres Postbus 14060 2501 GB Den Haag T (070) 21 899

Nadere informatie