PAND ZOEKT ONDERNEMER IN ZUIDWEST-FRIESLAND

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PAND ZOEKT ONDERNEMER IN ZUIDWEST-FRIESLAND"

Transcriptie

1 PAND ZOEKT ONDERNEMER IN ZUIDWEST-FRIESLAND Bent u ondernemer en zoekt u ruimte? Of kent u een ondernemer? In watersportregio Zuidwest-Friesland is ruimte voor uw idee! De panden Aan de Galamagracht 9 in IJlst staat de voormalige boekhandel Visser te koop. Er zijn kansen voor een nieuwe invulling die zowel toeristen als inwoners bedient. Voor dit pand, en voor zes andere panden in de watersportregio Zuidwest- Friesland zoekt Stichting DBF een nieuwe invulling. De panden staan allemaal in het centrum van sfeervolle dorpen en steden: Witmarsum, Koudum, Heeg, Workum, Sloten en Balk. Er is begeleiding beschikbaar om uw onderneming hiermee verder te helpen. Ondernemers We zoeken daarom creatieve en innovatieve ondernemers. Wij kunnen u begeleiden bij het starten van een verantwoorde bedrijfsvoering. In Pand Visser of in een van de andere beschikbare panden in de regio.

2 Belangstelling? Ondernemers die ideeën hebben en hiermee in Zuidwest-Friesland aan de slag willen, kunnen hiervoor contact opnemen met DBF. Wij willen dan graag weten: Beschrijving van het idee Hoeveel ruimte is er nodig en wat voor soort ruimte Alleen werken of wonen-werken Huur of koop: voorkeur en mogelijkheden Eventuele combinaties met andere functies Financieel: verwachte omzet e.d. Kortom: alles wat in een ondernemingsplan aan de orde kan komen, alleen kan dat in dit stadium ook nog een eenvoudige opzet zijn. Van de ideeën die bij ons gemeld worden, wordt een quickscan gemaakt: Wie is de initiatiefnemer, welke ervaring heeft hij/zij met ondernemen Bij welk pand zou het initiatief het beste passen Concreetheid van het idee Financiën Mogelijke combinaties met andere ideeën Het vervolg Na de quickscan wordt een aantal van de binnengekomen ideeën nader onderzocht. Hoeveel ideeën dat precies zijn, hangt af van de belangstelling: in sommige gevallen zal er specifieke belangstelling zijn voor een van de panden of dorpen/steden, in andere gevallen gaat het misschien om een goed idee waarvoor een geschikte locatie gevonden moet worden. De basis van de exploitieopzet wordt gevormd door een bedrijfsplan van de ondernemer. Bij de laatste uitwerkingen, vooral ook in relatie tot de aankoop of huur van een pand kan DBF ondersteuning bieden bij het bedrijfsplan; het is echter niet de bedoeling dat DBF dit geheel op zich neemt. Als de exploitatie is uitgewerkt, wordt ook duidelijk welke huur- of koopprijs opgebracht kan worden uit de geplande activiteiten. Tevens is er dan meer zicht op de eventuele noodzakelijke en gewenste aanpassingen van het pand. Deze vormen de basis om het gesprek met de eigenaar aan te gaan.

3 Het project Het project Toekomstbestendig Winkelbestand is een initiatief van Plattelânsprojekten Zuidwest-Friesland. Het wordt gefinancierd door Leader, Plattelânsprojekten en de gemeenten Skarsterlân, Súdwest-Fryslân en Gaasterlân-Sleat. Stichting DBF is de uitvoerder van het project. De uitvoering wordt begeleid door vertegenwoordiging van de gemeenten, Kamer van Koophandel en ondernemers. Stichting DBF DBF heeft als doelstelling het bevorderen van de leefbaarheid en economie op het platteland van Noord-Nederland. Een team van elf medewerkers werkt aan de invulling van deze doelstelling, door middel van de volgende activiteiten: - Procescoördinatie en uitvoering, met projecten op het gebied van toerisme, leefbaarheid en MKB; - Verhuur van bedrijfshuisvesting, zowel bestaand als nieuwbouw; - Realisatie van bedrijfshuisvesting, zowel bestaand (monumenten) als nieuwbouw Meer weten: Neem contact op met Stichting DBF (Ruth van Bruggen), tel , vanbruggen@stichtingdbf.nl.

4 INFORMATIE PANDEN ZUIDWEST-FRIESLAND De informatie hieronder is onder voorbehoud van wijzigingen. BALK Van Swinderenstraat AP BALK Gemeente Beschrijving Gaasterlân-Sleat Het pand staat te koop, maar de voorkeur van de eigenaar gaat uit naar verhuur. Het pand staat sinds eind 2011 leeg, op dit moment is er nog brandschade/waterschade die hersteld gaat worden. Aanpassing van het pand voor een nieuwe gebruiker is bespreekbaar. Uit gesprek met ondernemersvereniging blijkt: Balk vervult een regionale functie, verzorgingsgebied Gaasterland. Het dorp is goed ingespeeld op de toeristensector. Het winkelaanbod is passend bij deze functies: de dagelijkse dingen zijn volop aanwezig. Het pand was voorheen een zuivelwinkel, daarna een amusementshal. Het leegstaande pand zou volgens de ondernemers prima ingevuld kunnen worden met nieuwe detailhandelsactiviteiten, bij voorkeur productaanbod dat er nog niet is. Het pand Bedrijfsactiviteiten Vraagprijs (o.v.b.) Makelaar of link In het pand zat een amusementshal; nu staat het pand leeg. Koop: ,-; huur: ,- per jaar. van-swinderenstraat-8/

5 Monumentale status Bestemming perceel en mogelijkheden Het pand is een rijksmonument en maakt deel uit van een beschermd dorpsgezicht. Hoofdbestemming: winkel Nevenbestemming: kantoor en horeca Vloeroppervlakte: circa 320 m², waarvan circa 150 m² op de begane grond (split level) en circa 170 m² op de verdiepingen ten behoeve van de woonfunctie. De omgeving Ligging van het pand Parkeermogelijkheden hoofdwinkelstraat In aanliggende straten voldoende parkeermogelijkheden Inwonertal dorp/stad Websites Gemeente: Ondernemersvereniging Balk: Toerisme:

6 SLOTEN Koestraat AB SLOTEN Gemeente Beschrijving Gaasterlân-Sleat Het pand staat aan de rand van het centrum van Sloten. De ondernemers in Sloten geven aan dat de herbestemming het beste kan worden gezocht in relatie met toerisme en/of verzorgende dienstverlening. Op basis van hun eigen wervende activiteiten om het pand weer gevuld te krijgen zijn er diverse contacten. Hierbij kan gedacht worden aan de vestiging van een fysiotherapeut, kapster, schoonheidsspecialiste. Ook wordt de suggestie gedaan voor een rijwielhersteller c.a. Het pand zou, met enkele logistieke aanpassingen, kunnen zijn voor een bedrijfsverzamelgebouw. Het pand Bedrijfsactiviteiten Vraagprijs (o.v.b.) Makelaar of link Er zat een glasblazerij in het pand; nu staat het pand leeg. Koop: ,- k.k koestraat-24/ Monumentale status Bestemming perceel en mogelijkheden Het pand valt onder het beschermd stadsgezicht van Sloten. Hoofdbestemming: winkel Nevenbestemming: bedrijfsruimte en kantoor Oppervlakte 150 m² Perceeloppervlakte 190 m²

7 De omgeving Ligging van het pand Parkeermogelijkheden Bij de entree van het stadje Sloten, tegenover de dorpssupermarkt Voor het pand ligt een pleintje met ruime parkeermogelijkheden Inwonertal dorp/stad 710 Websites Gemeente: Stad Sloten: Toerisme:

8 HEEG Harinxmastrjitte BL HEEG Gemeente Beschrijving Súdwest-Fryslân Het pand ligt in het midden van de winkelstraat in Heeg. Heeg is bij uitstek een watersportdorp. De winkelstraat is buiten het seizoen niet erg druk, in de zomer is het echter een soort Kalverstraat. Het pand is erg diep en heeft ook een grote bovenverdieping. Het is mogelijk om boven de winkel te wonen, dan moet er echter nog wel veel verbouwd worden. Reden dat het pand nog niet verkocht is ligt volgens eigenaar en ondernemers vooral aan de omvang van het pand en de bijbehorende vraagprijs. Je kunt in Heeg op winkelgebied voor van alles terecht, behalve voor kleding (het assortiment kleding dat er is, richt zich vooral op de watersporter). Suggestie voor invulling van het pand vanuit het dorp: Een slechtweervoorziening. Die is in het dorp niet aanwezig, vooral voor kinderen tot 12 jaar is er daardoor niet veel te doen als het slecht weer is. Het gaat daarbij om toeristen op de camping en in de jachthaven. Het pand Bedrijfsactiviteiten Vraagprijs (o.v.b.) Makelaar of link In het pand zat een kledingzaak; nu staat het pand leeg. Koop: ,- k.k.; huurprijs: na overleg harinxmastrjitte-36/ Monumentale status Het pand is geen monument en valt ook niet onder een

9 beschermd dorpsgezicht. Bestemming perceel en mogelijkheden Naast detailhandel is ook in dit pand toegestaan (al dan niet in combinatie) de functie van kantoor, wonen, atelier, maatschappelijke dienstverlening; (Woon)oppervlakte 303 m² Perceeloppervlakte 230 m² De omgeving Ligging van het pand Parkeermogelijkheden hoofdwinkelstraat In aanliggende straten zijn parkeermogelijkheden Inwonertal dorp/stad Websites Gemeente: Ondernemersvereniging Heeg: Toerisme:

10 IJLST Galamagracht EB IJLST Gemeente Beschrijving Súdwest-Fryslân Tot eind 2011 was in het pand een boekwinkel en drukkerij gevestigd. In IJlst zijn diverse initiatieven om de stad aantrekkelijker te maken als toeristische dagbestemming. Het zou mooi zijn als dit pand daar een aanvulling op zou worden. Geïnteresseerden kunnen meer informatie krijgen via de contactpersoon van de toeristische initiatieven De 8 van IJlst. Het pand Bedrijfsactiviteiten Vraagprijs (o.v.b.) Makelaar of link Voormalige boekhandel annex cadeauwinkel, en drukkerij Koop: ,-; huur: na overleg galamagracht-9/ Monumentale status Bestemming perceel en mogelijkheden Het pand is geen monument; de stad IJlst heeft een beschermd stadsgezicht. Bestemming: woon-winkelpand. Mogelijkheden bestemming zijn ruim Gemengd, hier valt ook de tuin onder. Het vloeroppervlak van het winkelgedeelte betreft circa 150 m². Woonoppervlakte:218 m² Perceeloppervlakte:550 m² Inhoud:600 m³ Aantal kamers:3 Aantal verdiepingen:2 Oppervlakte hoofdtuin:303 m² (27.5 m bij 11.0 m)

11 De omgeving Ligging van het pand Parkeermogelijkheden Aan de hoofdstraat Beperkte parkeermogelijkheden in directe omgeving Inwonertal dorp/stad Websites Gemeente: Toerisme:

12 WITMARSUM Arumerweg AA WITMARSUM Gemeente Beschrijving Súdwest-Fryslân Uit het gesprek met ondernemers blijkt dat het toerisme in Witmarsum groeiende is. Daarnaast heeft het dorp een (bescheiden) regiofunctie; de vestiging van de Poiesz drie jaar geleden heeft daar een gunstige invloed op. Er is een grote camping met zwembad in het dorp gevestigd. Witmarsum is onder meer bekend door de kerkhervormer Menno Simons. Het pand Bedrijfsactiviteiten Vraagprijs (o.v.b.) Makelaar of link Er was een winkel gevestigd met tuin; er werden ook In het pand zat een amusementshal; nu staat het pand leeg. Koop: ,-; huur: na overleg arumerweg-13/ Monumentale status Bestemming perceel en mogelijkheden Het pand is geen monument. Bestemming: Gemengd, daardoor zijn er veel mogelijkheden. Oppervlakte 250 m² woonopp. / 243 m² perceelopp. De omgeving

13 Ligging van het pand Hoofdstraat Parkeermogelijkheden Parkeergelegenheid naast het pand Inwonertal dorp/stad Websites Gemeente: Contactpersoon ondernemersvereniging is beschikbaar voor vragen; contactgegevens via DBF Toerisme:

14 WORKUM Noard AC WORKUM Gemeente Beschrijving Súdwest-Fryslân Nader informatie volgt De omgeving Ligging van het pand Hoofdwinkelstraat Parkeermogelijkheden Niet direct voor het pand, maar wel op loopafstand. Inwonertal dorp/stad Websites Gemeente: Toerisme:

WOONT, OF WERKT U BINNENKORT OP NUMMER

WOONT, OF WERKT U BINNENKORT OP NUMMER WOONT, OF WERKT U BINNENKORT OP NUMMER 24 HOOFDSTRAAT GROU HEERENVEEN@MAKELAARDIJFRIESLAND.NL WWW.MAKELAARDIJFRIESLAND.NL Soort eengezinswoning Type vrijstaande woning Ligging in centrum Bouwjaar 1906-1930

Nadere informatie

Ondernemen op het platteland

Ondernemen op het platteland Ondernemen op het platteland bevordert de leefbaarheid en de economie, combineert wonen en werken en zorgt voor onderhouden panden. Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij is dáárom initiatiefnemer

Nadere informatie

HORECA-/WINKELRUIMTE WOERDEN TE HUUR Hogewoerd 2

HORECA-/WINKELRUIMTE WOERDEN TE HUUR Hogewoerd 2 HORECA-/WINKELRUIMTE WOERDEN TE HUUR Hogewoerd 2 Te huur Horeca-/winkelruimte Gemeente : Woerden. Adres : Hogewoerd 2. Algemeen : Woerden is een stad en gemeente in het westen van de Nederlandse provincie

Nadere informatie

Huur of koop kantoorpand op Zuiveringweg 74 te Lelystad kosten koper1295 per maand

Huur of koop kantoorpand op Zuiveringweg 74 te Lelystad kosten koper1295 per maand Huur of koop kantoorpand op Zuiveringweg 74 te Lelystad 159000 kosten koper1295 per maand Aanbiedende partij: VSO Makelaars en Taxateurs Email: info@vsomakelaars.nl Telefoon: 036 5490628 Website: http://www.vsomakelaars.nl

Nadere informatie

Adres: Schoenmakersstraat 17, 6041 EX Roermond

Adres: Schoenmakersstraat 17, 6041 EX Roermond Adres: Schoenmakersstraat 17, 6041 EX Roermond Vraagprijs 215.000,00 kosten koper Huurprijs 1.250,00 per maandomschrijving ROERMOND, Schoenmakersstraat 17 Huurprijs: 15.000,- per jaar Koopprijs: 215.000,-

Nadere informatie

TE KOOP. Ratumsestraat 96, 7101 MV Winterswijk. Koopprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Ratumsestraat 96, 7101 MV Winterswijk. Koopprijs ,- kosten koper TE KOOP, 7101 MV Koopprijs 598.500,- kosten koper Omschrijving WINKELRUIMTE gelegen aan de RATUMSESTRAAT, een verkeersluwe straat en belangrijke aanlooproute op het kernwinkelgebied. Aan de achterzijde

Nadere informatie

TE HUUR. Misterstraat 62, 7101 EX Winterswijk. Huurprijs ,-- per jaar

TE HUUR. Misterstraat 62, 7101 EX Winterswijk. Huurprijs ,-- per jaar TE HUUR Misterstraat 62, 7101 EX Huurprijs 24.000,-- per jaar Omschrijving WINKELRUIMTE aan de MISTERSTRAAT 62, de meeste bezochte winkelstraat van het centrum. FRONTBREEDTE van circa 6 METER en gelegen

Nadere informatie

TE KOOP KARPERWEG 18 19, 1317 SN ALMERE. Vraagprijs ,- kosten koper. Aanvaarding in overleg

TE KOOP KARPERWEG 18 19, 1317 SN ALMERE. Vraagprijs ,- kosten koper. Aanvaarding in overleg TE KOOP KARPERWEG 18 19, 1317 SN ALMERE Vraagprijs 485.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg Algemeen Bijzonder gunstig gelegen royale bedrijfswoning, aan de rand van de woonwijk Waterwijk. De woning

Nadere informatie

BROCHURE. Kerkstraat te Doesburg

BROCHURE. Kerkstraat te Doesburg BROCHURE Kerkstraat 51-53 te Doesburg Adres: Kerkstraat 51-53, 6981 CL Doesburg Huurprijs 2.750,00 per maand Omschrijving TE HUUR Kerkstraat 51-53 te Doesburg VRIJBLIJVENDE INFORMATIE LIGGING : Prachtig

Nadere informatie

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit unieke object betreft een Saksische boerderij uit 1793 Ligging Midden in het idyllische

Nadere informatie

Kolkweg 20-01 t/m 20-36 8243 PN Lelystad Huurprijs: va. 585,- excl. BTW TE HUUR

Kolkweg 20-01 t/m 20-36 8243 PN Lelystad Huurprijs: va. 585,- excl. BTW TE HUUR Huurprijs: va. 585,- excl. BTW TE HUUR Showroom, atelier of met kantoor met bedrijfsruimte op goede zichtlocatie vanaf de Visarenddreef, aan de rand van industrieterrein "Noordersluis". Het pand maakt

Nadere informatie

TE KOOP. Beekstraat 7-9, 7311 LD Apeldoorn. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Beekstraat 7-9, 7311 LD Apeldoorn. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP, 7311 LD Vraagprijs 589.000,- kosten koper Omschrijving OBJECT Wij bieden het veelzijdige pand op de hoek Beekstraat/Marktstraat te koop aan. In dit pand is sinds jaar en dag De Koning Lampen gevestigd,

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR BURGH-HAAMSTEDE - NOORDSTRAAT K.K. (GEHELE PAND) PER MAAND (BEGANE GROND)

TE KOOP / TE HUUR BURGH-HAAMSTEDE - NOORDSTRAAT K.K. (GEHELE PAND) PER MAAND (BEGANE GROND) TE KOOP / TE HUUR BURGH-HAAMSTEDE - NOORDSTRAAT 6 KOOPPRIJS : HUURPRIJS : 295.000 K.K. (GEHELE PAND) 1.900 PER MAAND (BEGANE GROND) OBJECTINFORMATIE Algemeen: Midden in het centrum van Burgh Haamstede

Nadere informatie

Te koop. Markt 10. 2801 JG Gouda. Basis Bedrijfshuisvesting Lage Gouwe 2 2801 LG, Gouda Telefoon: (0182) 525 700 E-mail: gouda@basis.

Te koop. Markt 10. 2801 JG Gouda. Basis Bedrijfshuisvesting Lage Gouwe 2 2801 LG, Gouda Telefoon: (0182) 525 700 E-mail: gouda@basis. Te koop Markt 10 2801 JG Gouda Basis Bedrijfshuisvesting Lage Gouwe 2 2801 LG, Gouda Telefoon: (0182) 525 700 E-mail: gouda@basis.nl Omschrijving Algemeen: Deze op prominente locatie gelegen winkel-/ horecaruimte

Nadere informatie

90m 2 vvo In units vanaf 90 m² TE HUUR. Roggenstraat 31 Zwolle

90m 2 vvo In units vanaf 90 m² TE HUUR. Roggenstraat 31 Zwolle 90m 2 vvo In units vanaf 90 m² TE HUUR Roggenstraat 31 Zwolle Object/ligging Circa 90 m² winkelruimte gelegen aan de Roggenstraat. De Roggenstraat is een drukke winkelstraat en betreft een aanloopstraat

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Daam Fockemalaan 22 te Amersfoort 90 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op Daam Fockemalaan 22 te Amersfoort 90 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op Daam Fockemalaan 22 te Amersfoort 90 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl

Nadere informatie

TE HUUR. Bornsestraat 24, 7556 BG Hengelo. Huurprijs 450,- per maand

TE HUUR. Bornsestraat 24, 7556 BG Hengelo. Huurprijs 450,- per maand TE HUUR, 7556 BG Huurprijs 450,- per maand Omschrijving ALGEMEEN Flexibel huren van turn key kantoor-/praktijkruimte in Centrum Vitaal, aan de rand van het centrum van op loopafstand van het winkelhart

Nadere informatie

Winkel-/ kantoorruimte TE KOOP. Plein CV Dordrecht.

Winkel-/ kantoorruimte TE KOOP. Plein CV Dordrecht. Winkel-/ kantoorruimte TE KOOP Plein 1940-1945 3 3313 CV Dordrecht OMSCHRIJVING Algemeen: Deze commerciele bedrijfsruimte is werkelijk voor allerlei doeleinden geschikt. Door de casco oplevering is deze

Nadere informatie

Indeling bedrijfswoning

Indeling bedrijfswoning Riante half-vrijstaande bedrijfswoning met bedrijfspand beschikbaar aan de Veldmaarschalk Montgomeryweg, gelegen op loopafstand van het centrum van Soesterberg. Ideaal voor ondernemers die wonen en werken

Nadere informatie

Nunspeet, Kerkendriest 2

Nunspeet, Kerkendriest 2 V E R H U U R D O C U M E N T A T I E Nunspeet, Kerkendriest 2 F.A. Molijnlaan 28, Nunspeet Postbus 8, 8070 AA Nunspeet Telefoon: 0341 252 363 Fax: 0341 260 008 E-mail: info@vandeloosdrecht.nl Internet:

Nadere informatie

Huurprijs ,= p.j. Vraagprijs ,= k.k.

Huurprijs ,= p.j. Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP / TE HUUR Huurprijs 145.000,= p.j. Vraagprijs 1.550.000,= k.k. Royaal winkelpand (ca. 1890) op uitstekende stand in het hartje van het historische stadscentrum van Sneek! Dit royale winkelpand

Nadere informatie

TE HUUR. Misterstraat 62, 7101 EX Winterswijk. Huurprijs ,-- per jaar exclusief btw

TE HUUR. Misterstraat 62, 7101 EX Winterswijk. Huurprijs ,-- per jaar exclusief btw TE HUUR, 7101 EX Huurprijs 24.000,-- per jaar exclusief btw Omschrijving WINKELRUIMTE aan de MISTERSTRAAT 62, de meeste bezochte winkelstraat van het centrum. FRONTBREEDTE van circa 6 METER en gelegen

Nadere informatie

Woonoppervlakte 450 m ,- kosten koper TE KOOP. Buiten Walevest 5 Dordrecht

Woonoppervlakte 450 m ,- kosten koper TE KOOP. Buiten Walevest 5 Dordrecht Woonoppervlakte 450 m 2 1.400.000,- kosten koper TE KOOP Buiten Walevest 5 Dordrecht OMSCHRIJVING Algemeen Beschikbaar voor verkoop is dit monumentale woon-werk complex dat is gelegen in het historische

Nadere informatie

TE KOOP. Bedrijfspand met woonruimte, erf, ondergrond en toebehoren. Ambachtstraat 18 3985 SC WERKHOVEN

TE KOOP. Bedrijfspand met woonruimte, erf, ondergrond en toebehoren. Ambachtstraat 18 3985 SC WERKHOVEN TE KOOP Bedrijfspand met woonruimte, erf, ondergrond en toebehoren. Ambachtstraat 18 3985 SC WERKHOVEN Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984 NH Odijk tel: 030 677 73 30 e-mail:

Nadere informatie

EDVARD MUNCHWEG 25, 1328 MA ALMERE

EDVARD MUNCHWEG 25, 1328 MA ALMERE TE KOOP / TE HUUR EDVARD MUNCHWEG 25, 1328 MA ALMERE Vraagprijs 649.500,- kosten koper Huurprijs 99,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg Algemeen Op bedrijventerrein Het Atelier gelegen bedrijfsverzamelgebouw

Nadere informatie

TE KOOP/ TE HUUR. Kerkstraat 4, 7151 BW Eibergen

TE KOOP/ TE HUUR. Kerkstraat 4, 7151 BW Eibergen TE KOOP/ TE HUUR, 7151 BW Vraagprijs 325.000,- kosten koper Huurprijs horeca: 1.050,- per maand Huurprijs appartement 1: 720,- per maand Huurprijs appartement 1A: 600,- per maand Omschrijving Op de hoek

Nadere informatie

Willem de Zwijgerstraat 18, Budel. Vraagprijs : 315.000,- k.k. k.k.

Willem de Zwijgerstraat 18, Budel. Vraagprijs : 315.000,- k.k. k.k. Willem de Zwijgerstraat 18, Budel Buiten wonen midden in het dorp op korte afstand van alle voorzieningen. Charmant vrijstaand woonhuis met garage, tuin en diverse bijgebouwen. Combinatie wonen - werken

Nadere informatie

Te huur Winkelpand met maar liefst 220 m² vloeroppervlak gelegen in het centrum van Numansdorp

Te huur Winkelpand met maar liefst 220 m² vloeroppervlak gelegen in het centrum van Numansdorp Te huur Winkelpand met maar liefst 220 m² vloeroppervlak gelegen in het centrum van Numansdorp Voorstraat 14, 3281 AV Numansdorp Algemeen Dit fraaie winkelpand is gelegen in de winkelstraat van Numansdorp

Nadere informatie

TE KOOP: KORTE DAM 3 5 SCHIEDAM

TE KOOP: KORTE DAM 3 5 SCHIEDAM www.remax-hofstad.nl TE KOOP: KORTE DAM 3 5 SCHIEDAM ALGEMENE OMSCHRIJVING Bent u ondernemend ingesteld, of zoekt u een ruime woning op een prachtige locatie in hartje Schiedam?! Dit unieke pand van 3

Nadere informatie

Aanbieding: Kantoor-/woonruimte

Aanbieding: Kantoor-/woonruimte Aanbieding: Kantoor-/woonruimte Grote Oost 53 Hoorn In de historische binnenstad van Hoorn ligt het voormalig Kantongerecht aan de Grote Oost 53. Dit bijzondere pand is uitermate geschikt voor hoogwaardige

Nadere informatie

Kantoor-/bedrijfsunit. Innovatie 2 B te Duiven. Te koop

Kantoor-/bedrijfsunit. Innovatie 2 B te Duiven. Te koop Te koop Kantoor-/bedrijfsunit Innovatie 2 B te Duiven Innovatie 2 B te Duiven Algemeen: Te koop kantoor-/bedrijfsunit op bedrijventerrein Centerpoort-Noord te Duiven. Kadastrale gegevens: Gemeente: Duiven

Nadere informatie

Te huur. Representatieve winkel-/kantoorruimte op goede locatie gelegen in het centrum van Middelburg. MIDDELBURG Segeersstraat 26

Te huur. Representatieve winkel-/kantoorruimte op goede locatie gelegen in het centrum van Middelburg. MIDDELBURG Segeersstraat 26 Te huur Representatieve winkel-/kantoorruimte op goede locatie gelegen in het centrum van Middelburg MIDDELBURG Segeersstraat 26 Huurprijs 1.850,- per maand excl. BTW 088-79 624 76 info@synchrobedrijfshuisvesting.nl

Nadere informatie

10 e Wijzigingsplan Bestemmingsplan Binnenstad

10 e Wijzigingsplan Bestemmingsplan Binnenstad GEMEENTE BERGEN OP ZOOM 10 e Wijzigingsplan Bestemmingsplan Binnenstad Bosstraat 22 en 25 / 25b Status: VASTGESTELD INHOUDSOPGAVE Toelichting Hoofdstuk 1 Inleiding 1.1 Aanleiding en doel wijzigingsplan

Nadere informatie

TE KOOP. Hoofdstraat 29, 7061 CG Terborg. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Hoofdstraat 29, 7061 CG Terborg. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP, 7061 CG Vraagprijs 275.000,- kosten koper Omschrijving Middenin de belangrijkste winkelstraat van ligt dit bedrijfs-/winkelpand met bijbehorende woning. Het robuuste, stoere pand biedt ca. 300m2

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE TE HUUR:

PROJECTINFORMATIE TE HUUR: PROJECTINFORMATIE TE HUUR: WINKELRUIMTE MET WOONHUIS OP UITSTEKENDE LOCATIE AAN DE RAND VAN DE DORPSKERN VAN WESSEM van Horneplein 1 Wessem Vraagprijs 174.000,00 kosten koper Huurprijs 702,50 per maand

Nadere informatie

Televisieweg 16. Televisieweg 16, Almere-Stad Almere. Huurprijs: ,- per jaar

Televisieweg 16. Televisieweg 16, Almere-Stad Almere. Huurprijs: ,- per jaar Televisieweg 16 Huurprijs: 165.000,- per jaar Algemene Informatie TE HUUR: Bedrijfsruimte met kantoor en showroom op prima locatie Adres: Televisieweg 16 te Almere Stad. OMSCHRIJVING: Dit fraaie, multifunctionele

Nadere informatie

VERHUURDOCUMENTATIE. NUNSPEET Laan 47. Huurprijs 695,- per maand (excl. nutsvoorzieningen)

VERHUURDOCUMENTATIE. NUNSPEET Laan 47. Huurprijs 695,- per maand (excl. nutsvoorzieningen) VERHUURDOCUMENTATIE NUNSPEET Laan 47 Huurprijs 695,- per maand (excl. nutsvoorzieningen) Korte omschrijving TE HUUR: Zeer karakteristieke kantoorruimte op de begane grond. De kantoorruimte is gelegen op

Nadere informatie

Kolkstraat 13 A, 3861 AK Nijkerk Vraagprijs 415.000,- kosten koper

Kolkstraat 13 A, 3861 AK Nijkerk Vraagprijs 415.000,- kosten koper Kolkstraat 13 A, 3861 AK Nijkerk Vraagprijs 415.000,- kosten koper Omschrijving TE KOOP Kolkstraat 13/13A te Nijkerk OBJECT In het centrum van Nijkerk gelegen WOON-/WINKELPAND met een 2-tal vrijstaande

Nadere informatie

Adres: Lamsoor 9, 9738 AL Groningen Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Huurprijs 23.800,00 per jaar

Adres: Lamsoor 9, 9738 AL Groningen Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Huurprijs 23.800,00 per jaar Adres: Lamsoor 9, 9738 AL Groningen Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Huurprijs 23.800,00 per jaar Meijer & Drenth Makelaardij Stadshaven 3 9902 DA, APPINGEDAM Tel: 0596 625450 Fax: 0596 628087 E-mail:

Nadere informatie

Huur winkelruimte op Doelenstraat 6 te Alkmaar per jaar

Huur winkelruimte op Doelenstraat 6 te Alkmaar per jaar Huur winkelruimte op Doelenstraat 6 te Alkmaar 24000 per jaar Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website: www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl

Nadere informatie

Ca. 283 m² Winkelruimte + kelder TE HUUR. Steenstraat 71 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie

Ca. 283 m² Winkelruimte + kelder TE HUUR. Steenstraat 71 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Ca. 283 m² Winkelruimte + kelder TE HUUR Steenstraat 71 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Adres: Steenstraat 71 te Arnhem. Algemeen: Respresentatieve winkelruimte alsmede een kelder gelegen aan de

Nadere informatie

TE HUUR. Achterhaven 152 te Rotterdam

TE HUUR. Achterhaven 152 te Rotterdam TE HUUR Achterhaven 152 te Rotterdam Betreft De ondernemer creative die zich wil vestigen in Delfshaven heeft nu de gelegenheid om een ruimte te huren die geheel aan zijn wensen word aangepast. Indicatieve

Nadere informatie

TE HUUR / TE KOOP. Grotestraat 13 15, 7461 KE Rijssen. Vraagprijs ,- kosten koper. Huurprijs 1.900,- per maand

TE HUUR / TE KOOP. Grotestraat 13 15, 7461 KE Rijssen. Vraagprijs ,- kosten koper. Huurprijs 1.900,- per maand TE HUUR / TE KOOP, 7461 KE Vraagprijs 450.000,- kosten koper Huurprijs 1.900,- per maand Omschrijving ALGEMEEN Te koop/te huur woon-/winkelpand in het hartje van met een uitgebreid en gevarieerd winkelcentrum.

Nadere informatie

Winkelruimte TE HUUR. Voorstraat EP Dordrecht.

Winkelruimte TE HUUR. Voorstraat EP Dordrecht. Winkelruimte TE HUUR Voorstraat 301-303 3311 EP Dordrecht OMSCHRIJVING Algemeen: Direct aan de langste winkelstraat van Nederland ligt de winkelruimte met opslagmogelijkheden op de verdieping. De winkelruimte

Nadere informatie

NIEUWE BINNENWEG 200A

NIEUWE BINNENWEG 200A Winkelruimte Middelland 1.275,- (EX BTW) NIEUWE BINNENWEG 200A jouwzaak.nu www.jouwzaak.nu Pagina 1 van 9 Uiterst representatieve multifunctionele winkelruimte op de Nieuwe Binnenweg AANBOD NIEUWE BINNENWEG

Nadere informatie

Adres: Buitenhavenweg 7-9, 3113 BC Schiedam Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: Buitenhavenweg 7-9, 3113 BC Schiedam Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: Buitenhavenweg 7-9, 3113 BC Schiedam Vraagprijs 280.000,00 kosten koper Omschrijving Op een zeer fraaie locatie, direct aan het water van de Lange Haven, ligt dit monumentale multifunctionele pand.

Nadere informatie

te koop koopsom k.k. Appelmarkt 6 Zierikzee

te koop koopsom k.k. Appelmarkt 6 Zierikzee te koop Appelmarkt 6 Zierikzee koopsom 399.000 k.k. - B E D R I J F S M A K E L A A R S - Van links naar rechts Floris Swinkels Mark Visser Stephany Bor Koos Schreuder Diana Sinke Vestiging Middelburg

Nadere informatie

Winkelruimte TE HUUR. Vriesestraat NN Dordrecht.

Winkelruimte TE HUUR. Vriesestraat NN Dordrecht. Winkelruimte TE HUUR Vriesestraat 3 3311 NN Dordrecht OMSCHRIJVING Algemeen: Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht

Nadere informatie

65 m 2 vvo TE HUUR. Voorstraat 123 Kampen

65 m 2 vvo TE HUUR. Voorstraat 123 Kampen 65 m 2 vvo TE HUUR Voorstraat 123 Kampen Object In het stadscentrum van Kampen, tegenover "de nieuwe toren", gelegen winkelruimte met een frontbreedte van ruim 10 meter. De winkel is keurig afgewerkt en

Nadere informatie

Huur winkelpand op Doelenstraat 2 te Alkmaar per jaar

Huur winkelpand op Doelenstraat 2 te Alkmaar per jaar Huur winkelpand op 12000 per jaar Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website: www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl Omschrijving Omschrijving

Nadere informatie

EDVARD MUNCHWEG 25, 1328 MA ALMERE

EDVARD MUNCHWEG 25, 1328 MA ALMERE TE HUUR EDVARD MUNCHWEG 25, 1328 MA ALMERE Huurprijs 99,- per m² per jaar Aanvaarding direct Algemeen Op bedrijventerrein Het Atelier gelegen bedrijfsverzamelgebouw Het Rietveld, aangrenzend ligt het bedrijventerrein

Nadere informatie

Adres: Hamstraat 1 A, 6041 HA Roermond Huurprijs 30.000,00 per jaar

Adres: Hamstraat 1 A, 6041 HA Roermond Huurprijs 30.000,00 per jaar Adres: Hamstraat 1 A, 6041 HA Roermond Huurprijs 30.000,00 per jaar Omschrijving TE HUUR: Winkelruimte op uitstekende locatie in het centrum van Roermond Object: Het object betreft een winkelruimte met

Nadere informatie

ZANDZUIGERSTRAAT 11 H & I, 1333 MV ALMERE

ZANDZUIGERSTRAAT 11 H & I, 1333 MV ALMERE TE KOOP ZANDZUIGERSTRAAT 11 H & I, 1333 MV ALMERE Vraagprijs 250.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg Algemeen Een uitstekend afgewerkte multifunctionele ruimte van totaal ca. 162,8 m² bedrijfsruimte

Nadere informatie

Hoeve t Broek. Waterrijk 1 6247 CH Gronsveld

Hoeve t Broek. Waterrijk 1 6247 CH Gronsveld Hoeve t Broek Waterrijk 1 6247 CH Gronsveld Samenvatting Aan de dorpsrand van Gronsveld en het Savelsbosch ligt Hoeve t Broek. Een ruim ensemble met rijksmonumentale status, waarvan de bouwgeschiedenis

Nadere informatie

Kantoor. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel

Kantoor. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel Fultonbaan 70 3439 NE Nieuwegein Contactpersoon ar.reus@mvgm.nl Kenmerken Bestemming Status Gereed Hoofdbestemming Beschikbaar Per direct Oppervlakten Energie Totale oppervlakte 1.000 m² Energielabel Onbekend

Nadere informatie

GILDELAAN 38 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS k.k.

GILDELAAN 38 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS k.k. GILDELAAN 38 TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS 335.000 k.k. Kenmerken Hoofdbestemming: Nevenbestemming: Winkelruimte begane grond: Woonoppervlakte Perceeloppervlakte: Inhoud totaal: Aanvaarding: Parkeren: Bijzonderheden:

Nadere informatie

Winkelruimte ca. 100 m 2 TE HUUR. Oudestraat 104 Kampen

Winkelruimte ca. 100 m 2 TE HUUR. Oudestraat 104 Kampen Winkelruimte ca. 100 m 2 TE HUUR Oudestraat 104 Kampen Object/ Ligging Complete winkelruimte van circa 100 m² voorzien van fraaie pui, gelegen aan het drukke gedeelte van dé winkelstraat van Kampen. De

Nadere informatie

VAB s in De Wolden. Bedrijvigheid in voormalige agrarische bebouwing

VAB s in De Wolden. Bedrijvigheid in voormalige agrarische bebouwing VAB s in De Wolden Bedrijvigheid in voormalige agrarische bebouwing De Wolden: Plattelandsgemeente ZW-Drenthe Ontstaan uit gemeenten Ruinen, Ruinerwold, de Wijk en Zuidwolde 17 kernen Gemeente De Wolden:

Nadere informatie

TE KOOP. Voormalig postkantoor Kerkrade ca. 796 m². Hoofdstraat Kerkrade. Markant object gelegen op uitstekende zichtlocatie.

TE KOOP. Voormalig postkantoor Kerkrade ca. 796 m². Hoofdstraat Kerkrade. Markant object gelegen op uitstekende zichtlocatie. Voormalig postkantoor Kerkrade ca. 796 m² Hoofdstraat 14-16 Kerkrade TE KOOP Markant object gelegen op uitstekende zichtlocatie. Vraagprijs: EUR 675.000,- k.k. OBJECT Dit markante object gelegen aan de

Nadere informatie

Grevelingenmeer BW Herkingen TE KOOP K.K.

Grevelingenmeer BW Herkingen TE KOOP K.K. Grevelingenmeer 5 3249 BW Herkingen TE KOOP 137.500 K.K. Grevelingenmeer 5 3249 BW Herkingen Inleiding Aan de rand van rustig bungalowpark en direct aan de dijk van het Grevelingenmeer gelegen, GOED ONDERHOUDEN

Nadere informatie

TE HUUR. Binnenhaven , 7547 BH Enschede. Vraagprijs 15,- per m² per jaar

TE HUUR. Binnenhaven , 7547 BH Enschede. Vraagprijs 15,- per m² per jaar TE HUUR Binnenhaven 60 110, 7547 BH Vraagprijs 15,- per m² per jaar Omschrijving Algemeen: Het betreft hier een grootschalig bedrijfscomplex gelegen aan het Twentekanaal in de Binnenhaven op het bedrijventerrein

Nadere informatie

TE HUUR. Schiedamseweg 19 te Rotterdam

TE HUUR. Schiedamseweg 19 te Rotterdam TE HUUR Schiedamseweg 19 te Rotterdam Betreft Unieke locatie gelegen aan de Schiedamseweg 19 in Rotterdam West "Delfshaven". Deze voormalige bioscoop is de laatste 15 jaar in gebruik geweest als theater

Nadere informatie

Huur winkelpand op Bloemerstraat 80 te Nijmegen 850 per maand

Huur winkelpand op Bloemerstraat 80 te Nijmegen 850 per maand Huur winkelpand op Bloemerstraat 80 te Nijmegen 850 per maand Aanbiedende partij: Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaardij B.V. Email: s.roelofs@s-t.nl Telefoon: 024 3651010 Website: http://www.stmakelaars.nl

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER POPOVSTRAAT 8 ZWOLLE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER POPOVSTRAAT 8 ZWOLLE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER POPOVSTRAAT 8 ZWOLLE Algemene gegevens Adresgegevens Popovstraat 8 8013 RK Zwolle Oppervlakte Totaal ca. 775 m² Bedrijfshal ca. 525 m² Kantoorruimte - Begane grond ca. 150

Nadere informatie

Neringpassage 74. Neringpassage 74 Lelystad. Koopprijs: ,- k.k.

Neringpassage 74. Neringpassage 74 Lelystad. Koopprijs: ,- k.k. Koopprijs: 125.000,- k.k. Kantoor 8200 AB Algemene Informatie TE KOOP Representatieve winkelruimte Adres: te Aantrekkelijke winkelruimte van circa 60m² b.v.o. gelegen in het hoofdwinkelcentrum de Gordiaan

Nadere informatie

75m 2 vvo TE HUUR. Melkmarkt 29 Zwolle

75m 2 vvo TE HUUR. Melkmarkt 29 Zwolle 75m 2 vvo TE HUUR Melkmarkt 29 Zwolle Winkelruimte gelegen naast de "Primark", aan de Melkmarkt 29 te Zwolle en een totale oppervlakte van circa 75 m². Ligging De winkel is gelegen op een A1 locatie in

Nadere informatie

Adres: Wilhelminaplein 23, 6041 CE Roermond Huurprijs 18.000,00 per jaar

Adres: Wilhelminaplein 23, 6041 CE Roermond Huurprijs 18.000,00 per jaar Adres: Wilhelminaplein 23, 6041 CE Roermond Huurprijs 18.000,00 per jaar Omschrijving TE HUUR: Op de hoek gelegen statig kantoorpand in het centrum van Roermond. Algemene omschrijving: Het object betreft

Nadere informatie

Koop kantoorruimte op Spittaalstraat 43 te Zutphen kosten koper

Koop kantoorruimte op Spittaalstraat 43 te Zutphen kosten koper Koop kantoorruimte op Spittaalstraat 43 te Zutphen 324900 kosten koper Aanbiedende partij: FJ Bedrijfsmakelaars Email: Telefoon: 0575-848586 Website: www.fjbedrijfsmakelaars.nl Omschrijving Te koop: monumentaal

Nadere informatie

MARKERKANT A - B, 1316 AL ALMERE

MARKERKANT A - B, 1316 AL ALMERE TE HUUR MARKERKANT 10 136 A - B, 1316 AL ALMERE Huurprijs 325,- per maand Aanvaarding in overleg Algemeen In Almere Stad op bedrijventerrein Markerkant, gelegen multifunctionele kantoor-/bedrijfsruimte/

Nadere informatie

TE KOOP. Molenweg 2 te TIENDEVEEN

TE KOOP. Molenweg 2 te TIENDEVEEN Molenweg 2 te TIENDEVEEN TE KOOP BV Hentenaar Makelaardij Hoogeveen o.z. Alteveerstraat 2 7907 AA Hoogeveen Telefoon (0528) - 277001 Fax (0528) -279109 E-Mail:hoogeveen@hentenaarmakelaardij.nl Internet:

Nadere informatie

Winkelruimte te huur aan de Beekstraat! Beekstraat LG Apeldoorn TE HUUR P.M.

Winkelruimte te huur aan de Beekstraat! Beekstraat LG Apeldoorn TE HUUR P.M. Winkelruimte te huur aan de Beekstraat! Beekstraat 30 7311 LG Apeldoorn TE HUUR 1.500 P.M. Kenmerken Huurprijs 1.500,- per maand BTW belast Ja Hoofdbestemming Winkelruimte Horeca toegestaan Ja, uitsluitend

Nadere informatie

125m 2 vvo ,- per jaar (ex btw) TE HUUR. Meidoornpassage 1 Wezep

125m 2 vvo ,- per jaar (ex btw) TE HUUR. Meidoornpassage 1 Wezep 125m 2 vvo 20.000,- per jaar (ex btw) TE HUUR Meidoornpassage 1 Wezep Object/ligging Aan de rand van de Veluwe is het esdorp Wezep gelegen. Het dorp heeft een inwoneraantal van circa 15.000 inwoners en

Nadere informatie

VAN DER TAKSTRAAT 35.

VAN DER TAKSTRAAT 35. Kantoorruimte Noordereiland 750,- (EX BTW) VAN DER TAKSTRAAT 35 jouwzaak.nu www.jouwzaak.nu Pagina 1 van 8 Super leuke, speels ingedeelde kantoorruimte gelegen aan de Van der Takstraat te Rotterdam- Noordereiland.

Nadere informatie

Raoul Wallenbergplein 25a 2404 ND Alphen aan den Rijn. t f e i

Raoul Wallenbergplein 25a 2404 ND Alphen aan den Rijn. t f e i Kleiweg 96-104 Gouda t 0172 44 83 83 f 0172 44 83 82 e info@green.nl i www.green.nl Raoul Wallenbergplein 25a 2404 ND Alphen aan den Rijn Postbus 371 2400 AJ Alphen aan den Rijn Kleiweg 96-104 Dit nieuwe

Nadere informatie

Representatief winkelpand in centrum Zeist met brede bestemming

Representatief winkelpand in centrum Zeist met brede bestemming Te koop Representatief winkelpand in centrum Zeist met brede bestemming Adres Slotlaan 265 te Zeist Omgevingsfactoren Het object is midden in het winkelgebied aan de lange straat De Slotlaan gesitueerd.

Nadere informatie

TE HUUR. Vragen? Voorstraat ET Dordrecht. Bel Huurprijs ,-- per jaar.

TE HUUR. Vragen? Voorstraat ET Dordrecht. Bel Huurprijs ,-- per jaar. TE HUUR Vragen? 078-6141030 Voorstraat 296 3311 ET Dordrecht Huurprijs 60.000,-- per jaar Bel 078-6141030 OMSCHRIJVING Algemeen: Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst

Nadere informatie

WERK. plezier. Veestraat 28 A HELMOND Huurprijs 695,- p.m. bedrijfsruimtehelmond.nl. begint bij Broeckx makelaars

WERK. plezier. Veestraat 28 A HELMOND Huurprijs 695,- p.m. bedrijfsruimtehelmond.nl. begint bij Broeckx makelaars WERK plezier begint bij Broeckx makelaars Veestraat 28 A HELMOND Huurprijs 695,- p.m. bedrijfsruimtehelmond.nl 0492 549 055 - helmond@woonplezier.nl Beschrijving Veruit de goedkoopste winkelruimte of praktijk

Nadere informatie

Huur of koop bedrijfspand op Kolkweg 80 te Lelystad kosten koper6250 per maand

Huur of koop bedrijfspand op Kolkweg 80 te Lelystad kosten koper6250 per maand Huur of koop bedrijfspand op Kolkweg 80 te Lelystad 875000 kosten koper6250 per maand Aanbiedende partij: VSOGroep makelaars en taxateurs Email: info@vsomakelaars.nl Telefoon: 0321-318318 Website: http://www.vsomakelaars.nl

Nadere informatie

Te koop. Op A1-locatie gelegen horeca-/winkel-/ magazijnruimte met zelfstandige bovenwoning in. VEERE Markt Koopsom ,- k.k.

Te koop. Op A1-locatie gelegen horeca-/winkel-/ magazijnruimte met zelfstandige bovenwoning in. VEERE Markt Koopsom ,- k.k. Te koop Op A1-locatie gelegen horeca-/winkel-/ magazijnruimte met zelfstandige bovenwoning in verhuurde staat VEERE Markt 18-20 Koopsom 895.000,- k.k. 088-79 624 76 info@synchrobedrijfshuisvesting.nl www.synchrobedrijfshuisvesting.nl

Nadere informatie

Bedrijfsunit met kantoor. Impact 36 te Duiven. Te huur

Bedrijfsunit met kantoor. Impact 36 te Duiven. Te huur Te huur Bedrijfsunit met kantoor Impact 36 te Duiven Impact 36 te Duiven Algemeen: Bedrijfsunit met kantoor in bedrijvenverzamelcomplex op bedrijventerrein Centerpoort-Noord te Duiven. Kadastrale gegevens:

Nadere informatie

Unieke winkelruimte aan de hoofdwinkelstraat. Hoofdstraat AW Apeldoorn TE KOOP K.K.

Unieke winkelruimte aan de hoofdwinkelstraat. Hoofdstraat AW Apeldoorn TE KOOP K.K. Unieke winkelruimte aan de hoofdwinkelstraat Hoofdstraat 159-2 7311 AW Apeldoorn TE KOOP 190.000 K.K. Kenmerken Huurprijs 190.000 k.k. BTW belast Nee Hoofdbestemming Centrumdoeleinden Horeca toegestaan

Nadere informatie

Verkoop/verhuur-brochure Jousterweg 38* te Heerenveen Vraagprijs 745.000,- k.k. Huurprijs 78.000,- per jaar

Verkoop/verhuur-brochure Jousterweg 38* te Heerenveen Vraagprijs 745.000,- k.k. Huurprijs 78.000,- per jaar Verkoop/verhuur-brochure Vraagprijs 745.000,- k.k. Huurprijs 78.000,- per jaar terpstramakelaardij.nl TE KOOP EN/OF TE HUUR AANGEBODEN: representatieve showroom / bedrijfsruimte met inpandige kantoorruimte

Nadere informatie

Te koop. Monumentale Watertoren GOES. dan merk je het verschil

Te koop. Monumentale Watertoren GOES. dan merk je het verschil Te koop Monumentale Watertoren GOES dan merk je het verschil Woningen Nieuwbouw Hypotheken & verzekeringen Bedrijfsonroerend goed 's-gravenpolderseweg 1 te Goes Kantoor met het meest adembenemende uitzicht

Nadere informatie

Italiaans restaurant aan de Grote Markt in Haarlem te koop

Italiaans restaurant aan de Grote Markt in Haarlem te koop Italiaans restaurant aan de Grote Markt in Haarlem te koop Advertentienr. 151 INV/GW: 80.000 Huur: 4.335 /mnd. Omschrijving HorecaWinkelMakelaars biedt te koop aan een Italiaans restaurant, gelegen aan

Nadere informatie

Te koop. Op A1-locatie gelegen horeca-/winkel-/ magazijnruimte met of zonder zelfstandige. VEERE Markt 18-20

Te koop. Op A1-locatie gelegen horeca-/winkel-/ magazijnruimte met of zonder zelfstandige. VEERE Markt 18-20 Te koop Op A1-locatie gelegen horeca-/winkel-/ magazijnruimte met of zonder zelfstandige bovenwoning in verhuurde staat VEERE Markt 18-20 750.000,- (excl. zelfstandige bovenwoning) 895.000,- (incl. zelfstandige

Nadere informatie

Adres: Hoge Ham 67, 5104 JB Dongen Vraagprijs ,00 kosten koper. Huurprijs 1.500,00 per maand.

Adres: Hoge Ham 67, 5104 JB Dongen Vraagprijs ,00 kosten koper. Huurprijs 1.500,00 per maand. Adres: Hoge Ham 67, 5104 JB Dongen Vraagprijs 199.000,00 kosten koper. Huurprijs 1.500,00 per maand. Omschrijving Object De commerciële ruimte is gelegen in de winkelstraat Hoge Ham op A2-locatie in het

Nadere informatie

TE HUUR Winkel- of kantoorruimte

TE HUUR Winkel- of kantoorruimte TE HUUR Winkel- of kantoorruimte Van de Kasteelstraat 18 te s-gravenzande Vraagprijs: 1.375,-- per maand BOG Makelaardij Westland Edisonstraat 32 2691 GT s-gravenzande T. 0174-419 061 M. 06-38 90 05 83

Nadere informatie

te koop koopsom k.k. Appelmarkt 6 Zierikzee

te koop koopsom k.k. Appelmarkt 6 Zierikzee te koop Appelmarkt 6 Zierikzee koopsom 429.500 k.k. - BEDRIJFSMAKELAARS - Van links naar rechts Jeroen Visser Mark Visser Diana Sinke Koos Schreuder Stephany Bor Bedrijfsmakelaars Molenwater 97 4331 SG

Nadere informatie

Marconistraat 9* te VOLENDAM

Marconistraat 9* te VOLENDAM Marconistraat 9* te VOLENDAM Vraagprijs 1.250.000 k.k. Omschrijving: KANTOOR- EN BEDRIJFSRUIMTE TE KOOP OF TE HUUR IN VOLENDAM. Uitstekend gelegen op bedrijventerrein Julianaweg te Volendam komt dit bijzonder

Nadere informatie

Schoutstraat 49. Schoutstraat 49, Almere-Stad Almere. Koopprijs: 1.390.000,- k.k.

Schoutstraat 49. Schoutstraat 49, Almere-Stad Almere. Koopprijs: 1.390.000,- k.k. Schoutstraat 49, Schoutstraat 49 Koopprijs: 1.390.000,- k.k. Neem contact op Schoutstraat 49, Algemene Informatie Unieke beleggingskans in het centrum van Almere Stad. Kantoorgebouw "Het Schouthuis" Adres:

Nadere informatie

Perceeloppervlakte : ca. 265 m² Woonoppervlakte : ca. 234 m² Inhoud : ca. 837 m³

Perceeloppervlakte : ca. 265 m² Woonoppervlakte : ca. 234 m² Inhoud : ca. 837 m³ WOON/WERKWONING: Pastoorsdreef 2 Koopsom : 389.000,00 v.o.n. Perceeloppervlakte : ca. 265 m² Woonoppervlakte : ca. 234 m² Inhoud : ca. 837 m³ Algemeen Wonen, werken, winkelen of recreëren in kloostersfeer

Nadere informatie

Te koop Bedrijfsruimte. JUBBEGA P W Janssenweg k.k. Tel:

Te koop Bedrijfsruimte. JUBBEGA P W Janssenweg k.k. Tel: JUBBEGA P W Janssenweg 2 375.000 k.k. Tel: 0512-54 14 00 www.dijkstrabedrijfsmakelaardij.nl Kenmerken en specificaties Kadastrale aanduiding: Mildam, Sectie: K, Nummer: 3473 Kadastrale oppervlakte: 2105

Nadere informatie

Nijmegen van Welderenstraat 27

Nijmegen van Welderenstraat 27 Nijmegen van Welderenstraat 27 Vraagprijs 299.000,00 kosten koper Huurprijs 21.000,00 per jaar Hestia makelaars & taxateurs St. Annastraat 2 6524 GA Nijmegen Tel: 024-3604555 Fax: 024-3233340 E-mail: makelaardij@hestia.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,Schrale Makelaars & Rentmeesters o.g. RUIM VRIJSTAAND WOONHUIS WAECHSWAL 9, WOUDSEND

TE KOOP. Vraagprijs ,Schrale Makelaars & Rentmeesters o.g. RUIM VRIJSTAAND WOONHUIS WAECHSWAL 9, WOUDSEND TE KOOP RUIM VRIJSTAAND WOONHUIS WAECHSWAL 9, WOUDSEND In het centrum van het levendige Bestemming wonen, kantoor, winkel Woonkamer-en-suite 4 Royale slaapkamers In het gezellige centrum van Woudsend Woning

Nadere informatie

175m 2 vvo TE KOOP. Eiffelstraat 26 Zwolle

175m 2 vvo TE KOOP. Eiffelstraat 26 Zwolle 175m 2 vvo TE KOOP Eiffelstraat 26 Zwolle Object/ligging In 2009 is het bedrijfsverzamelgebouw Businesspark Eiffel gerealiseerd op bedrijventerrein Marslanden G te Zwolle. Businesspark Eiffel betreft een

Nadere informatie

12 e Wijzigingsplan Bestemmingsplan Binnenstad

12 e Wijzigingsplan Bestemmingsplan Binnenstad GEMEENTE BERGEN OP ZOOM 12 e Wijzigingsplan Bestemmingsplan Binnenstad Splitsing in gestapelde woningen, Koevoetstraat 41, 43, 47, 49 en 51 Status: VASTGESTELD INHOUDSOPGAVE Toelichting Hoofdstuk 1 Inleiding

Nadere informatie

Babberichseweg 23 te Zevenaar

Babberichseweg 23 te Zevenaar Te huur Kantoor-/praktijkruimte Babberichseweg 23 te Zevenaar Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien

Nadere informatie

Multifunctionele bedrijfsruimte met woonruimte beschikbaar op bedrijventerrein de Messchenveld in Assen. Het bedrijventerrein kenmerkt zicht door de

Multifunctionele bedrijfsruimte met woonruimte beschikbaar op bedrijventerrein de Messchenveld in Assen. Het bedrijventerrein kenmerkt zicht door de Multifunctionele bedrijfsruimte met woonruimte beschikbaar op bedrijventerrein de Messchenveld in Assen. Het bedrijventerrein kenmerkt zicht door de goede ligging en is direct gelegen aan de op- en afritten

Nadere informatie

HUUR-/KOOPINFORMATIE. Smeepoortstraat 17 Harderwijk. Huurprijs winkel 2.000,-- per maand Vraagprijs gehele pand ,-- k.k.

HUUR-/KOOPINFORMATIE. Smeepoortstraat 17 Harderwijk. Huurprijs winkel 2.000,-- per maand Vraagprijs gehele pand ,-- k.k. HUUR-/KOOPINFORMATIE Smeepoortstraat 17 Harderwijk Huurprijs winkel 2.000,-- per maand Vraagprijs gehele pand 475.000,-- k.k. Hogeweg 2 3841 KV Harderwijk Postbus 103 3840 AC Harderwijk Tel. 0341-412241

Nadere informatie