1 BROCHURE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1 BROCHURE 0226-760050 info@gevelconcept.nl www.gevelconcept.nl"

Transcriptie

1 1 BROCHURE

2 2 INHOUDSOPGAVE Over Gevelconcept Complete gevel Complete gevels: referenties Metselwerk Timmerwerk Houten kozijnen Houten kozijnen: referenties Kunststof kozijnen Kunststof kozijnen: referentie Houten gevelbekleding Houten gevelbekleding: referentie Kunststof gevelbekleding Premium gevelbekleding Standaard gevelbekleding Onze certificeringen & samenwerkingen Contact opnemen

3 3 OVER GEVELCONCEPT WAAROM GEVELCONCEPT? Wij geloven in een nieuwe manier van bouwen, dit door met minder partijen meer verantwoordelijkheid te nemen, ieder zijn eigen bouwdeel. Als bouwpartner nemen wij de verantwoordelijkheid voor de complete gevel en zorgen we ervoor dat deze de uitstraling krijgt die hij verdient. Wij nemen de complete organisatie, inkoop- en bouw van uw gevel uit handen. GEGARANDEERDE KWALITEIT? Gevelconcept is ontstaan vanuit diverse ondernemingen; een eigen timmerfabriek, een eigen metselbedrijf en een eigen bouwbedrijf. Drie disciplines die onafhankelijk van elkaar reeds succesvol zijn. Maar het bundelen van deze disciplines zorgt voor tijdswinst, heldere communicatie én een hoogwaardig eindproduct. U bereikt ons via en info@gevelconcept.nl. Wij nemen uw zorgen uit handen en staan garant voor een eindproduct om trots op te zijn. Kiest u ook voor kwaliteit? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend in gesprek te gaan!

4 4 COMPLETE GEVEL Waarom uw verschillende gevelwerkzaamheden uitbesteden aan diverse onderaannemers, als dit ook bij één partij kan? Wij zijn dé partner voor het realiseren van de complete gevel voor uw nieuwbouw- of renovatie project. De verschillende disciplines brengt u nu bij één partij onder. VOORDELEN WERKEN MET GEVELCONCEPT Minder faalkosten Minder coördinatie nodig op de bouwplaats Eén aanspreekpunt, korte lijnen en heldere communicatie Snelle doorlooptijden; medewerkers en werkzaamheden zijn goed op elkaar afgestemd Kwaliteit ZELFVOORZIENEND Gevelconcept bouwt, levert en produceert in eigen beheer. Samen met de opdrachtgever worden de werkzaamheden volgens planning afgestemd. We zorgen ervoor dat deze planning wordt behaald. WIJ BIEDEN DE VOLGENDE DISCIPLINES: Produceren, leveren en monteren houten kozijnen; afgelakt en v.v. beglazing Leveren en monteren kunststof of aluminium kozijnen incl. beglazing Montage van kozijnen Stelwerk t.b.v. metselwerk Metselwerk Aftimmering van gevels en goten Schilderwerk Glaszetten Gevelsluitende elementen

5 5 COMPLETE GEVELS Hieronder twee voorbeelden van recente projecten. RENOVATIE 1138 APPARTEMENTEN IN AMSTERDAM Aannemer: Van der Ley Op het Breed in Amsterdam hebben we in opdracht van Van der Ley appartementen gerenoveerd voor woningstichting Eigen Haard en woningcorporatie Ymere. Gedurende een bouwtijd van circa 3 jaar hebben we alle gevelsluitende elementen geproduceerd, geleverd én gemonteerd. NIEUWBOUW 23 WONINGEN IN HEEMSKERK Aannemer: P. Meijer In Heemskerk hebben we hebben we voor 23 woningen de levering en montage van complete gevels verzorgd. In overleg met de aannemer hebben wij i.v.m. efficiency ook alle vloeren en kapconstructies ook geplaatst.

6 6 METSELWERK 3 redenen om te kiezen voor metselwerk van Gevelconcept 1. KENNIS & ERVARING Onze medewerkers beschikken over jarenlange kennis en ervaring. Kennis en ervaring die van generatie op generatie wordt overgedragen. Daarnaast volgen onze medewerkers jaarlijks cursussen die hun kennis over nieuwe metselmethoden en producten vergroot. We blijven up-to-date met technieken zoals bijvoorbeeld dunbed. 2. GOED GEREEDSCHAP IS HET HALVE WERK! Wij zorgen ervoor dat onze vakmannen over de beste middelen beschikken om het werk zo goed mogelijk te laten verlopen. Stenen op een rails en een Manitou voor de zware tilklussen zijn hiervan mooie voorbeelden. 3. WIJ WERKEN NETJES! Naast kennis en kunde hechten we veel waarde aan correct gebruik van materialen. We gaan hier dus netjes mee om. Stenen worden onder een zeil bewaard, boven het metselwerk wordt een afdak gecreëerd om deze vrij te houden van weersinvloeden en de werkplek ziet er opgeruimd uit.

7 7 TIMMERWERK Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of restauratie, Gevelconcept is dé partner voor al uw timmerwerkzaamheden. U bent bij ons aan het juiste adres voor: Plaatsen van houten of kunststof kozijnen, ramen, schuifpuien en (openslaande) deuren Erkers en serres Dak vernieuwen/isoleren Aftimmeren van gevels en goten Dak- en boeilijsten Plaatsen van gevelsluitende elementen KWALITEIT Gevelconcept richt zich vooral op de kwaliteit van de werkzaamheden, we zijn dan ook ISO 9001 gecertificeerd. Dankzij deze certificering heeft u als opdrachtgever de zekerheid dat het eindproduct aan de gewenste kwaliteit voldoet.

8 8 HOUTEN KOZIJNEN Gevelconcept produceert, levert en monteert houten kozijnen van stukswerk tot seriematig. De kozijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden veelvuldig toegepast in nieuwbouw, renovatie, restauratie en utiliteitsbouw. FSC-GECERTIFICEERD HARDHOUT De kozijnen worden voornamelijk geproduceerd van gangbare tropische hardhoutsoorten, zoals Sapeli Mahonie, Meranti en Iroko. Veelal werken wij met de houtsoort Sapeli Mahonie, omdat deze houtsoort zeer goed te bewerken is en over een mooie fijne oppervlaktestructuur beschikt. Hiermee garanderen we een mooi eindresultaat! LEVEREN...ÈN PLAATSEN Wij durven ons gerust specialist te noemen in het plaatsen van kozijnen. Door jarenlange ervaring hebben onze medewerkers zeer veel kennis over het netjes en vakkundig plaatsen van kozijnen. Daarnaast hechten wij veel waarde aan het blijven scholen van de medewerkers, waardoor zij ontwikkelingen zoals luchtdicht bouwen in de praktijk kunnen brengen. WAAROM KIEZEN VOOR GEVELCONCEPT? Keuze uit verschillende soorten afwerkingen. Kozijnen worden geleverd in concept 2 (voorlak) en concept 3 (aflak). Zeer ervaren in produceren en monteren Hoogwaardige kwaliteit kozijnen FSC-gecertificeerd Luchtdicht bouwen

9 9 HOUTEN KOZIJNEN Hieronder twee voorbeelden van recente projecten. RENOVATIE VAN 40 WONINGEN IN HAARLEM Aannemer: AC Borst Castricum In de Dunklerstraat in Haarlem hebben wij samen met AC Borst woningen gerenoveerd voor woningcorporatie Pré wonen. Wij hebben de verantwoordelijkheid genomen voor het leveren en monteren van de houten kozijnen en buitendeuren WONINGRENOVATIE IN AMSTERDAM Aannemer: BAM woningbouw In overleg met de BAM en Hooyschuur architecten hebben we de ramen en deuren vervangen voor nieuwe houten kozijnen. Hierbij moesten de oorspronkelijke indeling, zichtmaten en detaillering behouden blijven. De renovatie vond plaats op de Wijttenbachstraat in Amsterdam voor woningcorporatie Ymere.

10 10 KUNSTSTOF KOZIJNEN Gevelconcept mag zich Preferred Partner van Deceuninck Nederland noemen. Dit betekent dat wij zeer hoogwaardige kunststof kozijnen (en andere kunststof producten) kunnen leveren en plaatsen. Kunststof kozijnen en ramen van Deceuninck voor renovatie of nieuwbouw staan garant voor perfecte kwaliteit en hoge duurzaamheid. U geniet jarenlang van de schoonheid en het minimale onderhoud. WAAROM DECEUNINCK KUNSTSTOF KOZIJNEN? Zeer duurzaam en onderhoudsarm Grote variatie aan kleuren en modellen (folie, coating en houtverbindingslook) Goede isolatiewaarden (toepassing in passiefhuizen is mogelijk) Goede inbraakwerendheid KLEUREN Voor zowel nieuwbouw als renovatie kunt u bij Gevelconcept terecht voor uw kunststof kozijnen. Deceuninck biedt een groot assortiment aan verschillende Renolit folies, bijvoorbeeld uitgevoerd met houtnerf. Wanneer u daarbij kiest voor een houtverbindingslook, dan is het kozijn niet van hout te onderscheiden. Daarnaast is er de mogelijkheid om het kunststof te laten voorzien van een Decoroc coating. Hiermee krijgt uw kozijn een zeer strak en modern uiterlijk. Houtverbindingslook ISOLATIE Onze kozijnen beschikken over zeer goede isolerende eigenschappen, waardoor uw woning een stuk energiezuiniger wordt. De goede isolerende eigenschappen bieden zelfs de mogelijkheid om de kozijnen toe te passen in laagenergie- of passiefwoningen.

11 11 KUNSTSTOF KOZIJNEN Hieronder een voorbeeld van een recent project. WONINGRENOVATIE IN MONNICKENDAM In Monnickendam hebben we Bot Bouw ondersteund tijdens de renovatie van 87 woningen voor woningcorporatie Intermaris. We hebben de oude kozijnen gedemonteerd en afgevoerd. Om vervolgens de nieuwe kunststof kozijnen van Deceuninck te plaatsen. Deze werkzaamheden hebben we vooraf afgestemd op de Lean planning van Bot Bouw.

12 12 HOUTEN GEVELBEKLEDING ProGOODWOOD gevelbekleding is gemaakt van thermisch gemodificeerd Duits hout. Deze modificatie wordt uitgevoerd zonder gebruik van chemicaliën. Het hout krijgt door de thermische behandeling (temperaturen > 200 ) excellente eigenschappen, waardoor het materiaal zeer geschikt is om buiten toe te passen en bij uitstek hét alternatief is voor tropisch hardhout. VOORDELEN PROGOODWOOD Hoogste kwaliteit Duurzaamheidsklasse 1 Onderhoudsvriendelijk Makkelijk te plaatsen Vormstabiel FSC-gecertificeerd PEFC-gecertificeerd Lage onderhoudskosten 100% made in Germany MOGELIJKHEDEN PROGOODWOOD Beuken, Eiken, Essen of Esp Diverse profielen beschikbaar (waaronder: Potdeksel, Rhombus) Lengtes van 160 tot 400 cm Optie voor geolied afleveren

13 13 HOUTEN GEVELBEKLEDING Hieronder een voorbeeld van een recent project. NIEUWBOUW ZORGCENTRUM ANNA PAULOWNA In Anna Paulowna hebben wij Bot Bouw geholpen bij de bouw van het nieuwe zorgcentrum Elshof en bijbehorende appartementen. We hebben Thermowood gevelbekleding in breedtes van 67/90 en 140mm geleverd en aangebracht. Thermowood gevelbekleding is hét alternatief voor tropisch hardhout en valt in dezelfde duurzaamheidsklasse.

14 14 KUNSTSTOF GEVELBEKLEDING Het assortiment van Deceuninck gevelbekleding biedt twee reeksen: Standaard & Premium.

15 15 PREMIUM GEVELBEKLEDING Premium gevelbekleding van Twinson is een stijlvolle houtcomposieten gevelafwerking die de beste eigenschappen van hout en PVC combineert. Twinson heeft de warme uitstraling van hout en tegelijkertijd de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van PVC. Dit maakt het materiaal naast gevels dus ook geschikt voor erkers, dakkapellen, vakantiewoningen en overstekken. Er zijn 4 kleuren verkrijgbaar: Zoethoutzwart Schorsbruin Turfbruin Leigrijs Premium gevelbekleding van PVC Rabat 150 is de luxe variant van de Standaard Rabat 150. In tegenstelling tot zijn budgetvriendelijke broer is de Premium beschikbaar in een grote variëteit aan afwerking en kleur; 14 coatings & 28 folies. Twinson Vlak 167 Twinson Vlak Open 83 Premium Rabat 150 Type: Vlak 167 (P 9576) Type: Vlak Open 83 (P 9596) Type: Rabat 150 (P 2750) Modulemaat: 167 mm Modulemaat: 83 mm (78 + 5) Modulemaat: 150 mm Lengtemaat: 6 m Lengtemaat: 3 m Lengtemaat: 6 m Aantal m per m2: 6 Aantal m per m2: 12 Aantal m per m2: 6,6 m Materiaal: Twinson Materiaal: Twinson Materiaal: PVC hardschuim met PVC toplaag PLAATSEN & ONDERHOUD De premium geveldelen zijn zeer gemakkelijk te plaatsen dankzij het mes- en groefsysteem en het gebruiken van onzichtbare bevestigingsclips. Vanzelfsprekend zijn de geveldelen zeer onderhoudsarm.

16 16 STANDAARD GEVELBEKLEDING Standaard PVC gevelbekleding van Deceuninck biedt verschillende budgetvriendelijke rabatsoorten gemaakt van gerecycled PVC. De standaard gevelbekleding is verkrijgbaar in 3 varianten en 8 verschillende kleuren. Standaard Rabat 150 Dubbel Rabat 300 Potdeksel 167 Type: Rabat 150 (P 2750) Type: Dubbel Rabat 300 (P 1024) Type: Potdeksel 167 (P 1036) Modulemaat: 150 mm Modulemaat: 300 mm Modulemaat: 167 mm Lengtemaat: 6 m Lengtemaat: 6 m Lengtemaat: 6 m Aantal m per m2: 6,6 Aantal m per m2: 3,3 Aantal m per m2: 6 m Materiaal: PVC hardschuim met PVC toplaag Materiaal: PVC hardschuim met PVC toplaag Materiaal: PVC hardschuim met PVC toplaag Verkeerswit Lichtgrijs Licht ivoor Creme wit ±RAL 9016 ±RAL 7035 ±RAL 1015 ±RAL 9001 Taupe Zand Pastelblauw Donkergrijs ±RAL 1019 ±RAL 1015 ±RAL ±RAL 7001 PLAATSEN & ONDERHOUD De geveldelen zijn gemakkelijk en zonder zichtbare bevestiging te plaatsen. Daarnaast zijn de delen zeer onderhoudsvrij dankzij de PVC-toplaag.

17 17 ONZE CERTIFICERINGEN & SAMENWERKINGEN Gevelconcept is FSC, KOMO en ISO 9001 gecertificeerd. Wat betekent dit voor u? FSC: Bossen zijn van levensbelang voor onze aarde! Met de unieke aanpak van een gelijke stem voor de ecologische, sociale en economische belangen is het FSC-certificeringssysteem voor het WNF de beste manier om bossen verantwoord te beheren en zo het hout als grondstof te kunnen gebruiken. Koop je hout met dit keurmerk, dan zit je goed! Onze houten kozijnen worden uitsluitend geproduceerd van FSC-gekeurd hout. KOMO: KOMO is in 1962 opgericht om het complexe bouwproces overzichtelijker te maken. Producten en het eindresultaat van processen met een KOMO-keurmerk voldoen automatisch aan de relevante wet- en regelgeving in de bouw, zoals het Bouwbesluit, het Besluit bodemkwaliteit en andere eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. ISO 9001: ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Het is niet de bedoeling van deze norm om uniformiteit van kwaliteitssystemen af te dwingen. ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. WIJ WERKEN AL SAMEN MET:

18 18 HEEFT U NOG VRAGEN? NEEM CONTACT OP! info@gevelconcept.nl

Canexel. Algemene informatie. Houten gevelbekleding. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Natuurlijk ogende houtstructuur

Canexel. Algemene informatie. Houten gevelbekleding. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Natuurlijk ogende houtstructuur Canexel Houten gevelbekleding Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Natuurlijk ogende houtstructuur Keiharde, weerbestendige toplaag Duurzaam 25 jaar garantie op basismateriaal

Nadere informatie

TWINSON BEST OF BOTH WORLDS

TWINSON BEST OF BOTH WORLDS Gevelbekleding 2 / 3 TWINSON BEST OF BOTH WORLDS Welkom in de wereld van Twinson, een wereld waar natuur en technologie hand in hand gaan. Twinson is vervaardigd van hout en pvc. Door de voordelen van

Nadere informatie

Luxe gevel- & dakrandpanelen

Luxe gevel- & dakrandpanelen GEVEL-& dakrandpanelen Luxe gevel- & dakrandpanelen Ontdek de voordelen van Fortalit! Unieke prijs/kwaliteit verhouding Fortalit behoort gezien de hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling tot het topsegment

Nadere informatie

Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: 020 580 5285. Email: professional@fetim.nl. www.fetimprofessional.nl. www.frontsandfronts.

Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: 020 580 5285. Email: professional@fetim.nl. www.fetimprofessional.nl. www.frontsandfronts. Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional Tel.: 020 580 5285 Email: professional@fetim.nl www.fetimprofessional.nl www.frontsandfronts.nl F3223/001 3223/008 NL versie versie 06/2007 01/2010 Profort Het

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

Canexel Houten gevelbekleding Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Natuurlijk ogende houtstructuur Keiharde, weerbestendige

Canexel Houten gevelbekleding Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Natuurlijk ogende houtstructuur Keiharde, weerbestendige Canexel Houten gevelbekleding Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Natuurlijk ogende houtstructuur Keiharde, weerbestendige toplaag Duurzaam 25 jaar garantie op basismateriaal 15 jaar garantie op

Nadere informatie

VERKEERSWIT ZUIVER WIT. dt 1019 RAL 9010 LICHT IVOOR PARELWIT. dt 0018 RAL 1013 BALMORAL. dt 6070 RAL 7042. Renolit 1715505225.

VERKEERSWIT ZUIVER WIT. dt 1019 RAL 9010 LICHT IVOOR PARELWIT. dt 0018 RAL 1013 BALMORAL. dt 6070 RAL 7042. Renolit 1715505225. DAK & GEVEL Een doordachte kleur is een kleur die zich in een harmonie weet te verbergen, een kleur die zich aan elk weertype, elke lichtinval, elk stadsgezicht en elk landschap linkt. VERKEERSWIT VERKEERSWIT

Nadere informatie

vraag gratis kleurmonsters aan met de kaart achter in deze brochure of op www.keralit.nl >

vraag gratis kleurmonsters aan met de kaart achter in deze brochure of op www.keralit.nl > vraag gratis kleurmonsters aan met de kaart achter in deze brochure of op > nooit meer Geniet van uw huis......zonder schilderen! Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt

Nadere informatie

PROFORT. Het professionele gevelbekledingssysteem. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Kunststof gevelbekleding. Duurzaam.

PROFORT. Het professionele gevelbekledingssysteem. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Kunststof gevelbekleding. Duurzaam. PROFORT Het professionele gevelbekledingssysteem Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk Recyclebaar KOMO attest-met-productcertificaat

Nadere informatie

revolutionair in hout Dé duurzame houtsoort voor nieuwbouw en renovatie

revolutionair in hout Dé duurzame houtsoort voor nieuwbouw en renovatie revolutionair in hout Dé duurzame houtsoort voor nieuwbouw en renovatie Hoge isolatie waarde λ D 0,095 W/(m 2.K) - λ 90/90 0,092 W/(m 2.K) Onderhoudsvriendelijk, 15 jaar onderhoudsvrij 2 Duurzaamheidklasse

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

Luxe gevel- & dakrandpanelen

Luxe gevel- & dakrandpanelen GEVEL-& DAKRANDPANELEN Luxe gevel- & dakrandpanelen Ontdek de voordelen van Fortalit! Unieke prijs/kwaliteit verhouding Fortalit behoort gezien de hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling tot het topsegment

Nadere informatie

TWINSON BEST OF BOTH WORLDS

TWINSON BEST OF BOTH WORLDS Buitenmuurbekleding 2 / 3 TWINSON BEST OF BOTH WORLDS Welkom in de wereld van Twinson, een wereld waar natuur en technologie hand in hand gaan. Twinson is vervaardigd van hout en pvc. Door de voordelen

Nadere informatie

Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar

Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering. Met Keralit gevel- en dakrandpanelen

Nadere informatie

Uw Canexel verkooppunt: Fetim Professional. Tel.:

Uw Canexel verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: Uw Canexel verkooppunt: Fetim Professional Tel.: 020 580 5285 Email: professional@fetim.nl www.fetimprofessional.nl www.frontsandfronts.nl F3226/001 3223/008 NL versie versie 06/2007 06/2010 Canexel Houten

Nadere informatie

Project Villa Bakkeveen

Project Villa Bakkeveen Over InterFaca Het team van InterFaca bestaat uit professionals die jarenlange ervaring hebben op het gebied van gevelprojecten. Door nauwe samenwerking met de producenten van de merken DumoWood, VäriWood

Nadere informatie

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling Dakrandpanelen Voor een blijvend mooie uitstraling Keralit dakranden: de kroon op elke woning! Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning. Ze vallen pas op als

Nadere informatie

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies WIE ZIJN WIJ? Emkon Emmen bv is opgericht in 1978 als specialist in productie, montage en onderhoud van aluminium, kunststof, houten en stalen kozijnen voor de zakelijke markt. Door de jaren heen is het

Nadere informatie

Dak & Gevel. Duurzaam comfort in kleur en harmonie

Dak & Gevel. Duurzaam comfort in kleur en harmonie Dak & Gevel Duurzaam comfort in kleur en harmonie Een doordachte kleur is een kleur die zich in een harmonie weet te verbergen, een kleur die zich aan elk weertype, elke lichtinval, elk stadsgezicht en

Nadere informatie

Sabino Bouw. Sabino Bouw, u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN. Dakkapellen / Kunststofkozijnen Specialist

Sabino Bouw. Sabino Bouw, u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN. Dakkapellen / Kunststofkozijnen Specialist , u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN maakt wonen buitengewoon Sabino bouw houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer buiten de deur. De kracht van Sabino bouw

Nadere informatie

vraag gratis kleurmonsters aan met de kaart achterin deze brochure of op

vraag gratis kleurmonsters aan met de kaart achterin deze brochure of op vraag gratis kleurmonsters aan met de kaart achterin deze brochure of op www.keralit.nl Geniet van uw huis......zonder schilderen! keralit... de oplossing voor onderhoudsarme gevels en dakranden Een eigen

Nadere informatie

Doordachte oplossingen die kosten besparen

Doordachte oplossingen die kosten besparen Doordachte oplossingen die kosten besparen Het Recystel Kunststof stelkozijn: ontwikkeld vanuit de praktijk Traditioneel kennen velen van u het houten stelkozijn. Veel gevelbouwers ondervonden vooral op

Nadere informatie

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie? Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Bezoekadres : Steiger 8, 6581 KZ Malden Telefoon : +31 (0)24-358 56 61 Fax : +31 (0)24-358 58 41 E-mail : info@dapan.nl Website : www.dapan.nl

Nadere informatie

ramen voor de aannemer of timmerfabrikant

ramen voor de aannemer of timmerfabrikant ramen voor de aannemer of timmerfabrikant Hoogwaardige kwaliteit, snel geleverd WEBO Timmerfabriek is een nationaal opererende toeleverancier van houten elementen. Een van onze belangrijkste specialismen

Nadere informatie

Dakgootbekleding en dakrandbekleding in PVC

Dakgootbekleding en dakrandbekleding in PVC Dakgootbekleding en dakrandbekleding in PVC Dak Dak & gevel www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Dakranden en dakoversteken Deceuninck biedt u een uitgebreid productassortiment. Zowel voor nieuwbouw als

Nadere informatie

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse 1. 2. 3. 100% recyclebaar bouwmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Grote maatnauwkeurigheid

Nadere informatie

Profort. Het professionele gevelbekledingssysteem. Slag- en stootvast. Massieve toplaag in RAL kleur. Brandklasse 2. Zeer onderhoudsvriendelijk

Profort. Het professionele gevelbekledingssysteem. Slag- en stootvast. Massieve toplaag in RAL kleur. Brandklasse 2. Zeer onderhoudsvriendelijk Profort Het professionele gevelbekledingssysteem Slag- en stootvast Massieve toplaag in RAL kleur Brandklasse 2 Zeer onderhoudsvriendelijk Eenvoudige montage 100% recyclebaar 10 jaar garantie KOMO attest-met-productcertificaat

Nadere informatie

Natuurlijk Fairwooth

Natuurlijk Fairwooth Natuurlijk Fairwooth Natuurlijke uitstraling Thermische houtbehandeling geeft Fairwooth een warm bruine kleur, met de uitstraling van hardhout. Zonlicht zal het hout op dezelfde manier vergrijzen als hardhout.

Nadere informatie

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten!

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten! Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien Zorgeloos genieten! Kozijncentrum maakt wonen buitengewoon Veka Kozijnprofielen, de juiste keuze! Kozijncentrum houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer

Nadere informatie

SmartSide. houten gevelpaneel. houten gevelpaneel. Hout. Mooie en natuurlijke uitstraling. Ongekend duurzaam. Eenvoudig en snel verwerkbaar

SmartSide. houten gevelpaneel. houten gevelpaneel. Hout. Mooie en natuurlijke uitstraling. Ongekend duurzaam. Eenvoudig en snel verwerkbaar SmartSide houten gevelpaneel Hout Mooie en natuurlijke uitstraling Ongekend duurzaam Eenvoudig en snel verwerkbaar Breed toepasbaar Alle RAL kleuren mogelijk 10 jaar garantie PEFC gecertificeerd KOMO attest-met

Nadere informatie

Prefab maatwerk: Duurzaam, flexibel en zorgeloos. Foreco Houtconstructies Duurzame projecten met hout

Prefab maatwerk: Duurzaam, flexibel en zorgeloos. Foreco Houtconstructies Duurzame projecten met hout Foreco Houtconstructies Duurzame projecten met hout Prefab maatwerk: Duurzaam, flexibel en zorgeloos Bergingen Geveltimmerwerk Erfafscheidingen Pergola s en Carports Vlonders en Terrassen Foreco Houtconstructies

Nadere informatie

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage.

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage. Profort Het professionele gevelbekledingssysteem Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Brandklasse 2 Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk

Nadere informatie

Zorgeloze gevelbekleding en een stralend chalet

Zorgeloze gevelbekleding en een stralend chalet Zorgeloze gevelbekleding en een stralend chalet Massief kunststof rabatdelen Fraaie houtstructuur Keuze uit prachtige kleuren Zeer onderhoudsvriendelijk 100% recyclebaar Tot 10 jaar garantie Wij vervangen

Nadere informatie

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering Hoogst persoonlijk werken vanuit een klantgerichte benadering Korte lijnen voor directe communicatie Afgestemd op uw wensen via een persoonlijke aanpak Advies en bemiddeling gedurende het hele proces Meer

Nadere informatie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie Methermo Ramen en deuren Maximale transparantie slanke aluminium ramen voor houten en ALuminium kozijnen slanke aluminium profielen zeer grote afmetingen maximale lichtinval Opvallend slank Zeer slanke

Nadere informatie

Moet ik thuis zijn voor mijn levering? Ja, wij hebben namelijk uw handtekening nodig voor het afleveren van uw bestelling.

Moet ik thuis zijn voor mijn levering? Ja, wij hebben namelijk uw handtekening nodig voor het afleveren van uw bestelling. VRAAG EN ANTWOORD Bestellen en leveren Wat is de levertijd van jullie producten? De standaard levertijd van onze producten is 6 weken. Onze producten worden kant en klaar, dat wil zeggen inclusief glas,

Nadere informatie

DAGLICHT IN HAAR SLANKSTE VORM

DAGLICHT IN HAAR SLANKSTE VORM HET ZORGELOOS BOUWEN VAN DAGLICHT IN SCHUINE DAKEN OP HOOG NIVEAU! SLANK STIJLVOL SMAAKVOL SFEERVOL DAGLICHT IN HAAR SLANKSTE VORM Aludakraam biedt u een gedegen, onderhoudsvriendelijk en grootformaat

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

ModiWood NIEUW. Gemodificeerd hout. Gemodificeerd hout. Gecoat en ongecoat. Krachtige en natuurlijke uitstraling. Duurzaamheidsklasse II/I

ModiWood NIEUW. Gemodificeerd hout. Gemodificeerd hout. Gecoat en ongecoat. Krachtige en natuurlijke uitstraling. Duurzaamheidsklasse II/I ModiWood Gemodificeerd hout Gemodificeerd hout Gecoat en ongecoat Krachtige en natuurlijke uitstraling Duurzaamheidsklasse II/I Milieuvriendelijk verduurzaamd Onderhoudsvriendelijk Vormvast 10 jaar garantie

Nadere informatie

gras Weet hoe hout werkt

gras Weet hoe hout werkt gras Weet hoe hout werkt Plafond- & Gevelbekleding Introductie Gras weet hoe hout werkt Onze kennis van de vele soorten gevel- en plafondbekleding, de bewerking en de verwerking ervan is groot. U krijgt

Nadere informatie

WEEKAMP DEUREN: DUURZAAM VOORUIT! Duur zaam FSC CONCEPTEN

WEEKAMP DEUREN: DUURZAAM VOORUIT! Duur zaam FSC CONCEPTEN WEEKAMP DEUREN: DUURZAAM VOORUIT! Duur FSC CONCEPTEN Duur DUURZAAM ONDERNEMEN Als producent van (hard) houten deuren is Weekamp zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij willen er

Nadere informatie

100% DUURZAAM VORMVAST EN GOED VERWERKBAAR HOUT

100% DUURZAAM VORMVAST EN GOED VERWERKBAAR HOUT 100% DUURZAAM VORMVAST EN GOED VERWERKBAAR HOUT 1 Onze houtsoorten INHOUD FRAKÉ PAG. 4 Duurzaam hout met unieke eigenschappen 2 Natuurlijke vergrijzing 3 Echtheidsgarantie 3 HOUTSOORTEN Platowood Fraké

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. Kozijnen

BOUWTRADE B.V. Kozijnen BOUWTRADE B.V. Kozijnen KOZIJNEN De kozijnen van Bouwtrade zijn voorzien van hoogwaardig isolatieglas. Stookwarmte blijft binnen en het glas filtert 97% van de schadelijke Uv-straling. Onze kozijnen zijn

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

Cape Cod J A A R I E G A R A N T. Weet hoe hout werkt. ship. op van pro. s Steward. Forest St. rel. u het. en we. C. t de aa anko.

Cape Cod J A A R I E G A R A N T. Weet hoe hout werkt. ship. op van pro. s Steward. Forest St. rel. u het. en we. C. t de aa anko. Weet hoe hout werkt 15 JAAR 1 5 GARANTIE J A A R I E G A R A N T Cape Cod SGS-CO -COC-0 C-0677 FSC t m Counc il A. Me rademark ark 1996 Forest St s Steward ship C. t de aa anko op van pro ducten met het

Nadere informatie

Buitenvloerbekleding

Buitenvloerbekleding Buitenvloerbekleding 2 / 3 TWINSON BEST OF BOTH WORLDS Welkom in de wereld van Twinson, een wereld waar natuur en technologie hand in hand gaan. Twinson is vervaardigd uit hout en pvc. Door de voordelen

Nadere informatie

Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III. Wat houden ze in en wat betekenen ze voor U?

Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III. Wat houden ze in en wat betekenen ze voor U? Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III Wat houden ze in en wat betekenen ze voor U? Waarom de concepten I, II en III? De industriële mogelijkheden van de NBvT-leden zijn omvangrijk. De vele

Nadere informatie

Voor uw dromen en wensen staan onze ramen en deuren wagenwijd open Kunststofkozijnen van Aderako

Voor uw dromen en wensen staan onze ramen en deuren wagenwijd open Kunststofkozijnen van Aderako Voor uw dromen en wensen staan onze ramen en deuren wagenwijd open Kunststofkozijnen van Aderako Aderako: verkoop aan vakhandel en aannemerij Hout-, hout /aluminium,- kunststof / aluminium en kunststof-kozijnen.

Nadere informatie

Eindelijk een gevel waar méér achter zit

Eindelijk een gevel waar méér achter zit Eindelijk een gevel waar méér achter zit LICHTGEWICHT GEVENTILEERDE VOORZETGEVEL Gevelbekleding Dak & Gevel www.deceuninck.be Geef uw woning een duurzame, beschermende schors! Wat verwacht u van uw gevel?

Nadere informatie

Glaslatten 2014/15. Op maat... Dat is Belned.

Glaslatten 2014/15. Op maat... Dat is Belned. 1 Glaslatten 2014/1 Op maat... Dat is Belned. 7 Glaslatten 2014/1 Accoya glaslatten www.accoya.com/nederlands Belned maakt voor de productie van verschillende glaslatten gebruik van Accoya hout. Accoya

Nadere informatie

Opties in gevelproducten: De Concepten, en. W a t h o u d e n z e i n e n betekenen ze voor u?

Opties in gevelproducten: De Concepten, en. W a t h o u d e n z e i n e n betekenen ze voor u? Opties in gevelproducten: De Concepten, en W a t h o u d e n z e i n e n betekenen ze voor u? Waarom de Concepten I, II en III? De industriële mogelijkheden van de NBvT-leden zijn omvangrijk. De vele kwalitatieve

Nadere informatie

Premium gevelbekleding

Premium gevelbekleding Premium gevelbekleding Gevelbekleding Dak & gevel by deceuninck www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Twinson Het beste van twee werelden Welkom in de wereld van Twinson, waar natuur en technologie de krachten

Nadere informatie

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND K-vision K-vision is de allernieuwste profielsysteemserie van profine, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal.

Nadere informatie

CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN

CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN KEGAFIX ALL-IN-ONE CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN SEPTEMBER 2016 Voor elke woning een passende Over KegaFix All-In-One 04-05 Deur samenstellen 07-11 PRIJSOVERZICHT Isolerende houten

Nadere informatie

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND K-vision K-vision is de allernieuwste profielsysteemserie van profine, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal.

Nadere informatie

Lindab I Snel en eenvoudig bouwen. Lindab Felsdak. Een elegant en tijdloos dak

Lindab I Snel en eenvoudig bouwen. Lindab Felsdak. Een elegant en tijdloos dak Lindab I Snel en eenvoudig bouwen Lindab Felsdak Een elegant en tijdloos dak 1525.01 Snel en eenvoudig een elegant en modern dak Wanneer u kiest voor een Lindab Felsdak kiest u voor een tijdloos en elegant

Nadere informatie

kunststof gevelbekledingspanelen

kunststof gevelbekledingspanelen editie 2, jaargang 20 2 JAAR *GARANTIE* www.eurotexx.nl kunststof gevelbekledingspanelen potdeksel Uiterst geschikt voor bouw en renovatie van houtskeletbouw dubbel rabat deel Gevelbekledingspanelen Eurotexx

Nadere informatie

CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN

CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN KEGAFIX ALL-IN-ONE CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN MAART 2017 Voor elke woning een passende Over KegaFix All-In-One 04-05 Deur samenstellen 07-11 PRIJSOVERZICHT Isolerende houten

Nadere informatie

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven Uniek parket voor het bijzondere buitenleven 1 Inhoudsopgave Systemen PLUS 7 Magnet 8 Classic 9 Materialen Hout 11 Bamboe 12 Composiet 13 2 Op het (buiten)leven Een ijskoud glaasje rosé op een warme zomeravond

Nadere informatie

Professionele gevelbekleding. Inspiratie voor de Professional. Mooi Praktisch Duurzaam Onderhoudsarm Garantie KOMO CE

Professionele gevelbekleding. Inspiratie voor de Professional. Mooi Praktisch Duurzaam Onderhoudsarm Garantie KOMO CE Professionele gevelbekleding Inspiratie voor de Professional Mooi Praktisch Duurzaam Onderhoudsarm Garantie KOMO CE Massief kunststof plaat KI-KERN Mistgrijs 0202 Slag- en stootvast Zeer duurzaam 10 jaar

Nadere informatie

HERKOMST HOUTSOORT HOUTSOORT PRODUCT SOORTEN AFWERKING. (I: essen) goede weerstand tegen verrotting vormvast en stabiel warme kleur

HERKOMST HOUTSOORT HOUTSOORT PRODUCT SOORTEN AFWERKING. (I: essen) goede weerstand tegen verrotting vormvast en stabiel warme kleur Hot-WOOD hardhout GEVELBEKLEDING T H E R M O PRODUCTFICHE HERKOMST HOUTSOORT Europees hardhout HOUTSOORT ES,POPULIER PRODUCT gevelbekleding, thermisch behandeld SOORTEN RB2 S3 SB1 SB3 SV1 SV2 planchet

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

Inspiratie voor de Professional. Professionele gevelbekleding. Mooi Praktisch Duurzaam Onderhoudsarm Garantie KOMO CE. massief kunststof plaat

Inspiratie voor de Professional. Professionele gevelbekleding. Mooi Praktisch Duurzaam Onderhoudsarm Garantie KOMO CE. massief kunststof plaat Professionele gevelbekleding massief kunststof plaat massief kunststof paneel cementgebonden paneel Inspiratie voor de Professional SHERA Plank RAL 7021/8025 Sneek Mooi Praktisch Duurzaam Onderhoudsarm

Nadere informatie

Ultra dun en duurzaam

Ultra dun en duurzaam Ultra dun en duurzaam Old Style Duurzaamheid en authentiek Old Style is ultra dun glas, maar met een veel betere isolatiewaarde dan oorspronkelijk enkelglas. Het unieke van Old Style is dat bestaande gevelaanzichten,

Nadere informatie

MAXIMAAL COMFORT, MINIMALE OVERLAST

MAXIMAAL COMFORT, MINIMALE OVERLAST MAXIMAAL COMFORT, MINIMALE OVERLAST ALS JE DOET WAT JE ALTIJD DEED KRIJG JE WAT JE ALTIJD KREEG Vernieuwen valt en staat met een gezonde dosis eigenwijsheid. Dat is niet de weg van de minste weerstand,

Nadere informatie

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland De best geïsoleerde dakkapel van Nederland Beste Kwaliteit materialen Plaatsen zonder kraanwagen Gegarandeerd duurzaam Uniek in Nederland Onze dakkapellen hebben een RC-waarde van maar liefst 4.0 Dakkapel

Nadere informatie

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk en gevelbekleding in aluminium of staal ter verfraaiing van gevels. Toepasbaar voor kantoren schoolgebouwen appartementen winkelcentra ziekenhuizen

Nadere informatie

SoulWood algemene informatie Houten gevelbekleding Hout is een van de mooiste en oudste materialen dat wordt toegepast als gevelbekleding. Zoekt u een rustieke of robuuste gevelbekleding met een unieke

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

KLEUREN / SPECIFICATIES

KLEUREN / SPECIFICATIES Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. KLEUREN / SPECIFICATIES wit (RAL 9016) steenrood (RAL 8004) mosgroen (RAL 6005) staalblauw (RAL 5011) grijs (RAL 7001) eik 3118076 western redceder golden

Nadere informatie

ModiWood. Algemene informatie NIEUW. Gemodificeerd hout. Gemodificeerd hout. Gecoat en ongecoat. Krachtige en natuurlijke uitstraling

ModiWood. Algemene informatie NIEUW. Gemodificeerd hout. Gemodificeerd hout. Gecoat en ongecoat. Krachtige en natuurlijke uitstraling ModiWood Gemodificeerd hout Algemene informatie Gemodificeerd hout Gecoat en ongecoat Krachtige en natuurlijke uitstraling Duurzaamheidsklasse II/I Milieuvriendelijk verduurzaamd Onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III. Wat houden ze in en betekenen ze voor u?

Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III. Wat houden ze in en betekenen ze voor u? Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III Wat houden ze in en betekenen ze voor u? Waarom de Concepten I, II en III? De industriële mogelijkheden van de NBvT-leden zijn omvangrijk. De vele kwalitatieve

Nadere informatie

cementgebonden paneel

cementgebonden paneel cementgebonden paneel Eenvoudige montage Onderhoudsarm Brandwerend klasse A2 Duurzaam Milieuvriendelijk Recyclebaar Ongevoelig voor vocht en ongedierte Vele kleuren verkrijgbaar 10 jaar garantie KOMO attest-met-productcertificaat

Nadere informatie

Gevelbekleding in Twinson en PVC

Gevelbekleding in Twinson en PVC Gevelbekleding in Twinson en PVC Gevelbekleding Dak & gevel by deceuninck www.deceuninck.be www.deceuninck.nl 4 8 14 21 Inhoud Overzicht 3 Standaard gevelbekleding in PVC 4 Premium gevelbekleding in PVC

Nadere informatie

Shera. cementgebonden paneel. Onbrandbare gevelbekleding van vezelcement. Eenvoudige montage. Onderhoudsarm. Brandwerend klasse A2.

Shera. cementgebonden paneel. Onbrandbare gevelbekleding van vezelcement. Eenvoudige montage. Onderhoudsarm. Brandwerend klasse A2. Shera Onbrandbare gevelbekleding van vezelcement Eenvoudige montage Onderhoudsarm Brandwerend klasse A2 Duurzaam Milieuvriendelijk Recyclebaar Ongevoelig voor vocht en ongedierte Vele kleuren verkrijgbaar

Nadere informatie

In elke kleur mogelijk. Gemodificeerd hout. Gecoat en ongecoat. Krachtige en natuurlijke uitstraling. Duurzaamheidsklasse II

In elke kleur mogelijk. Gemodificeerd hout. Gecoat en ongecoat. Krachtige en natuurlijke uitstraling. Duurzaamheidsklasse II In elke kleur mogelijk Gemodificeerd hout Gecoat en ongecoat Krachtige en natuurlijke uitstraling Duurzaamheidsklasse II Milieuvriendelijk verduurzaamd Onderhoudsvriendelijk 10 jaar garantie PEFC gecertificeerd

Nadere informatie

a. Profielenoverzicht

a. Profielenoverzicht II. GEVELBEKLEDING a. Profielenoverzicht BELFACE Belface is de merknaam voor een uiterst kwalitatief gevelconcept. Deze voorgehangen, verluchte façade combineert een milieuvriendelijk karakter met een

Nadere informatie

Duurzame tuinomheiningen, natuur en technologie hand in hand

Duurzame tuinomheiningen, natuur en technologie hand in hand Duurzame tuinomheiningen, natuur en technologie hand in hand Tuinomheiningen Tuintoepassingen by deceuninck www.deceuninck.be www.deceuninck.nl 2 Deceuninck Tuinomheining Voel je thuis comfortabel en veilig

Nadere informatie

00.00.00 Gevelbekleding uit polyvinylchloride (PVC) Deceuninck BELFACE of DEEPLAS of MURVINYL

00.00.00 Gevelbekleding uit polyvinylchloride (PVC) Deceuninck BELFACE of DEEPLAS of MURVINYL dossier... - dd.... 1 00.00.00 Gevelbekleding uit polyvinylchloride (PVC) Deceuninck BELFACE of DEEPLAS of MURVINYL volgnr. 1 00.00.00A BELFACE Gevelbekleding uit gerecycleerd PVC-hardschuim met toplaag

Nadere informatie

Aluminium DUURZAAM BOUWEN

Aluminium DUURZAAM BOUWEN Aluminium Aluminium Aluminium is de nieuwe norm Duurzaamheidsgedachte Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de bouw. Er worden hogere eisen gesteld aan ontwerp, constructie en materiaalkeuze voor een

Nadere informatie

Dat is dé SGT-garantie

Dat is dé SGT-garantie Een verzekerde garantie op producten en diensten, die de bij SGT aangesloten timmerfabrieken leveren, zorgt ervoor dat maximale zekerheid wordt gegeven aan de eindgebruiker. Dat is dé SGT-garantie Verzekerde

Nadere informatie

Bouwplast kunststof kozijnen & deuren. Duurzame oplossingen voor de moderne (agrarische) bouw

Bouwplast kunststof kozijnen & deuren. Duurzame oplossingen voor de moderne (agrarische) bouw Bouwplast kunststof kozijnen & deuren Duurzame oplossingen voor de moderne (agrarische) bouw Bouwplast kunststof kozijnen De 10 Bouwplast zekerheden Flexibel systeem: toepasbaar in elke gewenste afmeting

Nadere informatie

Prosman Dakramen. Nieuw. ...sieraden voor uw rieten dak. Shutters. 15 standaard dakramen insektenhorren gordijnroeden maatwerk volgens uw wensen

Prosman Dakramen. Nieuw. ...sieraden voor uw rieten dak. Shutters. 15 standaard dakramen insektenhorren gordijnroeden maatwerk volgens uw wensen Prosman Dakramen...sieraden voor uw rieten dak Nieuw Shutters zie pag. 10 Catalogus 2010 15 standaard dakramen insektenhorren gordijnroeden maatwerk volgens uw wensen Prosman Dakramen...sieraden voor uw

Nadere informatie

BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN

BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN ALBO DEUREN SFEERVOL THUISKOMEN Hoe fijn is het om na een drukke dag thuis te komen. Thuiskomen in een vertrouwde omgeving die je geheel naar eigen smaak hebt gecreëerd

Nadere informatie

Gevel en dakrand. Voor een blijvend mooie uitstraling

Gevel en dakrand. Voor een blijvend mooie uitstraling Gevel en dakrand Voor een blijvend mooie uitstraling KERALIT is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat Keralit ongevoelig is voor

Nadere informatie

Ontdek vandaag de rolluiken van morgen

Ontdek vandaag de rolluiken van morgen Ontdek vandaag de rolluiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow protex Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat vindt u belangrijk voor uw

Nadere informatie

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen?

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? Een GND-deur, een ECHT veilig gevoel GND is een stichting waar 14 toonaangevende Nederlandse deurenfabrikanten bij zijn aangesloten. Samen maken we ons sterk voor

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

Slag- en stootvast. Massieve toplaag in RAL kleur. Brandklasse B. Zeer onderhoudsvriendelijk. Eenvoudige montage. 100% recyclebaar.

Slag- en stootvast. Massieve toplaag in RAL kleur. Brandklasse B. Zeer onderhoudsvriendelijk. Eenvoudige montage. 100% recyclebaar. Slag- en stootvast Massieve toplaag in RAL kleur Brandklasse B Zeer onderhoudsvriendelijk Eenvoudige montage 100% recyclebaar 10 jaar garantie KOMO attest-met-productcertificaat K61186 Onderhoudsarme en

Nadere informatie

Bestel prijslijst, Raam kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel nu 0%, 10% of 25% korting! Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco

Bestel prijslijst, Raam kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel nu 0%, 10% of 25% korting! Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Bestel prijslijst, Raam kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel nu 0%, 10% of 25% korting! Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen van het vlakke profiel Schüco CT70 Classic vinden.

Nadere informatie

SmartSide. houten gevelpaneel. houten gevelpaneel. Hout. Mooie en natuurlijke uitstraling. Ongekend duurzaam. Eenvoudig en snel verwerkbaar

SmartSide. houten gevelpaneel. houten gevelpaneel. Hout. Mooie en natuurlijke uitstraling. Ongekend duurzaam. Eenvoudig en snel verwerkbaar SmartSide houten gevelpaneel Hout Mooie en natuurlijke uitstraling Ongekend duurzaam Eenvoudig en snel verwerkbaar Breed toepasbaar Alle RAL kleuren mogelijk 10 jaar garantie PEFC gecertificeerd KOMO attest-met

Nadere informatie

Hot-WOOD naaldhout GEVELBEKLEDING

Hot-WOOD naaldhout GEVELBEKLEDING Hot-WOOD naaldhout GEVELBEKLEDING T H E R M O PRODUCTFICHE HERKOMST HOUTSOORT Europees naaldhout HOUTSOORT grenen & clearpine PRODUCT gevelbekleding, thermisch behandeld SOORTEN N1 N2 N3 rb2 CP1 CP2 CP3

Nadere informatie

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE EMERGO Bouwnovatie EMERGO werkt graag samen aan vernieuwende en realistische totaaloplossingen. Ons doel is dat u én wij ingenomen zijn met

Nadere informatie

DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk. TAKK solutions B.V. +31 (0)

DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk. TAKK solutions B.V. +31 (0) DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk TAKK solutions B.V. +31 (0)620-713019 info@takksolutions.nl Kies uw kozijnen voortaan met hoofd én hart Minimale onderhoudskosten. Maximale sfeer, warmte

Nadere informatie

Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw)

Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw) Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw) Algemeen Belangrijkste functie van een dakkapel is het creëren van extra leefruimte in een woning. De dakkapel wordt geplaatst op een hellend dak. wat is het verschil?

Nadere informatie

Eindelijk een gevel waar méér achter zit

Eindelijk een gevel waar méér achter zit Eindelijk een gevel waar méér achter zit LICHTGEWICHT GEVENTILEERDE VOORZETGEVEL Dak & Gevel www.deceuninck.be Geef uw woning een duurzame, beschermende schors! Wat verwacht u van uw gevel? Dat hij mooi

Nadere informatie

Profiel & Visie Vooruitstrevend en innovatief. SnelMontageSysteem Snel, sneller, snelst.

Profiel & Visie Vooruitstrevend en innovatief. SnelMontageSysteem Snel, sneller, snelst. Profiel & Visie Vooruitstrevend en innovatief. Verweij Houttechniek heeft in haar meer dan 100-jarige bestaan een sterke positie weten te verwerven in de markt van houten gevelelementen in zowel de renovatie,

Nadere informatie

Offerte. De Groene Ambassade Haarlem. Offertenummer: OF.15.04.0665. IJmuiden, 09-04-2015. Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw,

Offerte. De Groene Ambassade Haarlem. Offertenummer: OF.15.04.0665. IJmuiden, 09-04-2015. Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw, OF.15.04.0665 pagina 1 van 10 De Groene Ambassade Haarlem Offertenummer: OF.15.04.0665 IJmuiden, 09-04-2015 Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw, Naar aanleiding van uw aanvraag en ons

Nadere informatie

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof Bij Kunststof Brunssum brengen wij kunststof tot leven Kunststof Brunssum is een flexibele en klantgerichte organisatie, gespecialiseerd in kunststof kozijnen. Kunststof t Brunssum werkt met professionele

Nadere informatie