Handleiding voor Filclair Splendid tunnelserre

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding voor Filclair Splendid tunnelserre"

Transcriptie

1 Handleiding voor Filclair Splendid tunnelserre

2 - Tunnelserre Splendid - 3 m breed x 2 m hoog A/ VOORBEREIDING TERREIN Montageschema Effen maken van de grond en uitmeten van de plaats door het uitleggen van de grondbuizen (1) en samensteken door middel van de kruisstukken (2). Lengte volgens het aantal gekozen vakken van 1m50. Breedte bepalen door middel van de grondbuizen van de gevel (3). U dient er rekening mee te houden dat de grondkruisen zo gemonteerd worden, dat de grondbuis die de bogen verbindt, zich langs de buiten kant van de serre bevindt. U zorgt er ook voor dat het rame goed haaks en zo waterpas mogelijk staat. In de zakjes met de benodigdheden voor de gevels zitten telkens 2 kabels (4) die we telkens in de hoeken met de lus onder het kruis bevestigen aan het gedeelte dat in de grond steekt (fig. 4). B/ MONTAGE GERAAMYE We steken de staanders (5) en de boog (6) samen voor de tussenbogen door middel van de kruistukken (7) en plaatsen die op de grondkruisen (2). Voor elke gevelboog dienen 2 T- stukken (8) te worden gebruikt Op elke gevelboog dienen ook bovenaan telkens 2 beugels (9) te worden geschoven met de platte kant naar buiten (fig. 1). Deze worden later gebruikt om de gevelstijlen aan vast te maken. Wij nemen nu de spiralen (9) en zetten de serre vast. Deze spiralen worden in de grond gedraaid of gegraven juist naast de grondbuis langs de buitenkant van de serre en vastgemaakt aan de grondbuis door middel van geplastífieerde ijzerdraad. Er wordt een spiraal voorzien onderaan elke staander. C/ MONTAGE VAN DE GEVELS Wij kunnen dus aanvangen met de gevels. Wij nemen de afgeplatte buizen (10) en schuiven die in de brede verticale zoom van de gevelzeilen. Alle zeilen moeten zodanig worden geplaatst dat de lasnadm van de folie zich steeds langs de binnenkant van de serre bevinden. Het linkergevelzeil is dit met ons adresetiket. De kant van de afgeplatte buis met de twee gaten komt aan de bovenkant. Deze buizen worden vastgemaakt aan de buitenkant van de beugels (9), die reeds op de bovenboog werden geschoven (fig. 1) en aan de grondbuis langs de buitenkant van de serre en in de gaten die zich het meest naar het midden van de buis bevìnden (fig. 2).

3 Wij trekken nu de zeilen naar omhoog zodat de koord over de boog komt en vastgemaakt kan worden aan de verticale buis (10) juist onder het afgeplatte gedeelte. In het gevelzeil is ook een uitsnijding voorzien zodat de zwarte koord onder het T-stuk komt. Nu trekken wij de koord volledig over de boog en spannen die aan door ze vast te maken aan de binnenkant van de grondbuis (3) van de gevel. Nu schuiven wij de spanbuisjes 16 (1 1) onderaan in de zoom van het zeil en schuiven er 2 S- haken (12) over. Deze klikken wij dan vast onder de grondbuis (3). Het kleine gaatje in de zoom dat zo ontstaat heeft geen enkel gevolg voor de stevigheid van de plastiek. Nu plaatsen wij de resterende tussenbuizen (13) in de tunnel nadat wij over deze buizen een plastieken hoes hebben geschoven. Deze tussenbuizen bevinden zich wel aan de binnenkant van de serre. D/ AFWERKING VAN DE GEVELS Wij nemen het kleine zeiltje voor boven de deur en schuiven er de buis (14) in die wij vastmaken aan de gevelstaanders met de daartoe bestemde bouten M8 x 80. Voor een draaideur gebeurt dat langs de buitenkant van de gevel maar voor een gevel met kantelraam aan de binnenkant (fig. 1 en 3). E/ MONTAGE VAN DE DEURKADERS Men legt het deurzeil op de grond met de lasnaad naar onderen. Nu schuift men de twee verticale deurstijlen in de daartoe bestemde zomen. Voor een deur die van rechts naar links opendraait, plaatst men de buis met gat rechts, voor een linkse deur links. De kant van de buis met een inkeping komt aan de onderkant. Nu nemen wij het bovenstuk met de twee verticaal gelaste buisjes en schuiven het in de zoom bovenaan zodanig dat de twee aangelaste buisjes in de verticale deurstijlen passen. Wij laten alles goed in elkaar passen en schuiven dan onderaan in de kleine zoom het dunne buisje (15). Met behulp van ijzerdraad (16) spannen wij dit buisje tweemaal aan tot tegen de onderste buis van de deurkader. Vervolgens plaatsen wij de deurkruk in het daartoe voorziene gat in de verticale deurstijl, dit aan de binnenkant en maken het handvat met een splitpen vast op het uitstekende gedeelte langs de buitenkant. Plaats nu ook de aluminium deurclips in het midden van de buis om beschadiging van de deurkruk te vermijden.

4 F/ OPHANGEN VAN DE DEURKADER Monteer de haak (17) in de grondbuis van de gevel. voor een linkse deur gebeurt dit rechts aan de buitenkant, voor een rechtse deur natuurlijk links. voor een gevel met kantelraam langs beide zijden maar langs de binnenkant. De deurkader wordt dan gemonteerd op deze haak. Voor de regeling van de hoogte wordt een bout M8 x 80 met een gewone moer en borgmoer (din 985) gebruikt (fig. 1). Voor een kantelraam wordt de kader op twee haken geplaatst en bovenaan vastgemaakt met 2 aluminiumlatjes (20 fig.3). Nu nemen wij per gevel twee kabels (4) die in het begin onder het hoekkruis (fig. 4) werden geschoven met de lus. Wij maken het andere uiteinde vast met de spanner bovenaan en diagonaal aan de bout M8 x 50 van de beugel (9). Vergeet niet een bijkomende moer te bevestigen om loskomen van de spanner te vermijden. Deze kabels dienen met de spanner goed te worden aangespann daar zij eveneens dienen om de gevel recht te trekken zodat de deur perfect sluit. G/ MONTAGE VAN HET DEKZEE Wij leggen het zeil langszij de serre en plooien het open in de lengte. Dit dient te gebeuren met de zomen langs de binnenkant. Wij leggen de kabels over de eindbogen en spannen deze aan door ze vast te binden aan de grondbuis van de gevel (3). Het stukje zeil boven de deur zit gewoon geklemd tussen het grote zeil en de gevelboog. Tenslotte schuiven wij langs beide zijden de spanbuisjes (18) in de zomen en schuiven er de S-haken (12) op. Voorzie 2 S-haken per element zowel links als rechts.

5 Montage van het zeil op Splendld en Elegant Het zeil op het volledig gemonteerde geraamte van de serre leggen en zowel in lengterichting als in de breedte het zeil goed centreren. In de breedte van de serre zal het zeil langs beiden zijden ongeveer 100 mm te kort zijn door het zeil aan te spannen zal de nodige stevigheid en zeilspanning gegeven worden. Met behulp van deze sleutel kan het zeil strak aangespannen worden. De bout met de kop moet onder het onderste tussenstuk geplaatst worden. De bout zonder kop boven het spanbuisje in het zeil Eenmaal de sleutel geplaatst zoals op de foto moet de S-haak achteruit getrokken worden. De bout die boven het spanbuisje zit kan een klein gaatje maken in het zeil maar dit heeft geen invloed op de sterkte noch op de dichtheid van de serre. Om nu het zeil aan te spannen hoeven we enkel de hefboom van de sleutel omhoog te trekken en het zeil met spanbuisjes komen tot de onderste tussenbuis, nu moet de S-haak om de tussenbuis geslagen worden. Aan iedere S-haak moet deze bewerking herhaald worden.

6

7 Tunnelserre Splendid 3 m breed x 2 m hoog montageschema gevel enkele schuifdeur De onderstaande rubrieken C, D, E en F vervangen dezelfde rubrieken uit het originele montageschema! Zie ook tekening montage schuifdeurgevel C/ MONTAGE ENKELE SCHUIFDEURGEVEL Wij nemen de afgeplatte buizen (10) en schuiven die in de brede verticale zoom van de gevelzeilen. Alle zeilen moeten zodanig worden geplaatst dat de lasnaden van de folie zich steeds langs de binnenkant van de serre bevinden. Het linkergevelzeil is steeds dit met het adresetiket. De kant van de afgeplatte buis met de twee gaten komt aan de bovenkant. De afgeplatte buizen (10) worden vastgemaakt aan de buitenkant van de beugels (9) die dus reeds op de bovenboog werden geschoven (fig. 2) en aan de grondbuis langs de binnenkant van de serre en in de gaten die zich het dichtst naar het midden bevinden (fig. 3). Opgepast de steunhaak voor de deurgeleiding moet aan de rechterdeurstijl meegemonteerd worden (fig. 3). Wij trekken nu de zeilen naar omhoog zodat de koord over de boog komt en vastgemaakt kan worden aan de verticale buis (10) juist onder het afgeplatte gedeelte. In het gevelzeil is ook een uitsnijding voorzien zodat de zwarte koord onder het T-stuk komt. Nu trekken wij de koord volledig over de boog naar de binnenkant van de tunnel en spannen die aan door ze vast te maken aan de binnenkant van de grondbuis (3) van de gevel. Nu schuiven wij de spanbuisjes 16 mm (1 1) onderaan in de zoom van het zeil en schuiven er 2 S haken (12) over. Deze klikken wij dan vast aan de grondbuis (3). De kleine ontstane doorboring in de zoom heeft geen invloed op de stevigheid of de dichtheid van de serre. Nu plaatsen wij de resterende tussenbuizen (13) in de tunnel nadat wij over deze buizen de plastiek beschermingshoezen hebben geschoven. De twee tussenbuizen ter hoogte van de boogknik bevinden zich wel aan de binnenkant van de serre, de twee grondbuizen echter langs de buitenkant. D/ AFWERKING VAN DE GEVEL Wij nemen het kleine zeiltje boven de deur en schuiven er de afgeplatte buis (21) in die wij vastmaken aan de gevelstaanders samen met de ophangzwee (22) voor de bevestiging van de deurrail. Bout M8 x 50 gebruiken. Nu trekken wij het zeil omhoog zodat de koord over de boog komt en kan vastgemaakt worden aan de verticale buis (10) juist onder het afgeplatte gedeelte.

8 De deurrail hangen wij op aan de twee voorgemonteerde ophangzwees (22) met boutjes M6 x 16. Aan de gevelgrondbuis (3) wordt de tweede steunhaak (23) voor de geleidingszwee (25) gemonteerd (fig. 3). Op de steunhaken moet de geleidingszwee (25) gemonteerd worden (fig. 3). E/ MONTAGE VAN DE DEURKADER Men legt het deurzeil op de grond met de lasnaad naar onderen. Nu schuit men de twee verticale deurstijlen in de daartoe bestemde zomen. Voor een deur die van links naar rechts openschuift, plaatst men de buis met gat rechts. De kant van de buis met een inkeping komt aan de onderkant. Nu nemen wij het bovenstuk met de twee gelaste buizen en schuiven het in de zoom bovenaan zodanig dat de twee aangelaste buisjes in de verticale deurstijlen passen. Om het onderstuk te monteren schuiven wij de buis met de twee verticaal gelaste buisjes in de twee verticale deurstijlen. Wij laten alles goed in mekaar passen en schuiven dan onderaan in de kleine zoom het dunne buisje 16 mm (15). Met behulp van ijzerdraad (16) spannen wij dit buisje 2 x aan tot tegen de onderste buis van de deurkader. Vervolgens plaatsen wij de deurkruk in het daartoe voorziene gat in de verticale deurstijl dit aan de binnenkant en maken het handvat vast met een splitpen op het uitstekende gedeelte langs de buitenkant. Plaats nu ook de deurwielen in de voorziene gaten aan het bovenstuk van de deur. Aan de onderzijde van de deur moet nu de deurgeleiding (24) gemonteerd worden met 2 bouten M8 x 50 (fig. 3). F/ OPHANGEN VAN DE DEURKADER Monteer de ringbout in de verticale deurstijl (10) van de gevel. De deurkader wordt dan opgehangen met deurwielen in de deurrail. Voor de regeling van de hoogte worden de deurwielen ofwel hoger ofwel lager gedraaid in het bovenstuk van de deur.

9

Bijlage 16: Handleiding

Bijlage 16: Handleiding Bijlage 16: Handleiding Hier volgt een zeer gedetailleerde handleiding van hoe de lasercutte Mendel geassembleerd kan worden. Eerst zal er begonnen worden met enkele kleinere tussenassemblees. In de handleiding

Nadere informatie

CICADE VLIEGER. 6 cm. JvL VOORAANZICHT

CICADE VLIEGER. 6 cm. JvL VOORAANZICHT CICADE VLIEGER Dit model is een bewerking van een chinees vliegertje. Origineel maken ze deze vlieger van papier en gespleten bamboe. Onze versie wordt gemaakt met moderne materialen en het formaat is

Nadere informatie

002- DE X-WAGEN MONTEREN. Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3:

002- DE X-WAGEN MONTEREN. Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3: 002- DE X-WAGEN MONTEREN Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3: Neem ook 4 LAGERKLEMMEN uit het zakje met de plastic onderdelen (zie afb. onder): Steek

Nadere informatie

Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke

Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke eigenschappen. Let op: - Materiaaltechnisch is watercondens mogelijk!

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Pannendak montage SUNKIT ZONNESTROOMSYSTEEM VOOR MONTAGE OP PANNENDAK SUNKIT. Zonnestroomsysteem

Installatiehandleiding. Pannendak montage SUNKIT ZONNESTROOMSYSTEEM VOOR MONTAGE OP PANNENDAK SUNKIT. Zonnestroomsysteem Pannendak montage SUNKIT Zonnestroomsysteem Administrator 7-10-2008 15:18 1/5 Algemeen Deze handleiding begeleidt u stap voor stap bij de montage van het SUNKIT zonneenergiesysteem. Lees voordat u begint

Nadere informatie

Lariks Douglas hout aanbouw met Polycarbonaatplaten dak

Lariks Douglas hout aanbouw met Polycarbonaatplaten dak Lariks Douglas hout aanbouw met Polycarbonaatplaten dak Stappenplan voor Lariks Douglas houten aanbouw met Polycarbonaatplaten dak. Product: https://gadero.nl/aanbouw-veranda-hout-met-helder-polycarbonaat/

Nadere informatie

Het bouwen van het flyball apparaat 7 maart 2010

Het bouwen van het flyball apparaat 7 maart 2010 De basis mechanismen van het flyball apparaat De bedoeling van het flyball apparaat is dat het pedaal intrapt waardoor een bal wordt weggeschoten en 80 cm voor het pedaal neerkomt. In de praktijk moet

Nadere informatie

(KD PRESTIGE PICCOLO. 15/11/2013 CopyrightOACD nv/sa, Zwaaikomstraat 22. 8800 Roeselare, Belgium www.acd.eu info(cùacd.be. flcd ALU HOBBY SERRE

(KD PRESTIGE PICCOLO. 15/11/2013 CopyrightOACD nv/sa, Zwaaikomstraat 22. 8800 Roeselare, Belgium www.acd.eu info(cùacd.be. flcd ALU HOBBY SERRE (KD PRESTIGE www.acd.eu PICCOLO flcd ALU HOBBY SERRE 15/11/2013 CopyrightOACD nv/sa, Zwaaikomstraat 22. 8800 Roeselare, Belgium www.acd.eu info(cùacd.be Beste Klant Proficiat met de aankoop van uw serre.

Nadere informatie

14 inch Dobson. enkele technische details. paul.hellings@groept.be

14 inch Dobson. enkele technische details. paul.hellings@groept.be 14 inch Dobson enkele technische details paul.hellings@groept.be 1 ENIGE TECHNISCHE DETAILS Hoe bepaalde onderdelen gemaakt werden of aan elkaar bevestigd werden. Secundaire kooi Bestaat uit twee houten

Nadere informatie

Optima Canopy accessoires voor het ophangen

Optima Canopy accessoires voor het ophangen Optima Canopy accessoires voor het ophangen Accessoirekits - toepassingen vereisen altijd meer dan één kit. Bepaal zorgvuldig wat u nodig heeft. Itemnummer inhoud kit BPCS5450G Ophangkit voor de bouwkundige

Nadere informatie

UITLEENDIENST KAMPEERMATERIAAL HANDLEIDING TENTEN. www.uldk.be1

UITLEENDIENST KAMPEERMATERIAAL HANDLEIDING TENTEN. www.uldk.be1 UITLEENDIENST KAMPEERMATERIAAL HANDLEIDING TENTEN www.uldk.be1 Beste klant, Je huurde bij onze uitleendienst tenten voor je kamp of evenement. In deze handleiding tonen we je stap voor stap hoe je een

Nadere informatie

Montage-instructies voor de grootte 191 x 111 x 195 cm

Montage-instructies voor de grootte 191 x 111 x 195 cm Montage-instructies voor de grootte 191 x 111 x 195 cm Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke eigenschappen.

Nadere informatie

Vanco cover Handleiding Montage rolluikafdekking met buismotor-a voor zwembad met voedingskabel langs de wand.

Vanco cover Handleiding Montage rolluikafdekking met buismotor-a voor zwembad met voedingskabel langs de wand. Zwembadafdekking Couverture de piscines Pool cover Cubierta para piscine Schwimmbadabdeckung Vanco cover Handleiding Montage rolluikafdekking met buismotor-a voor zwembad met voedingskabel langs de wand.

Nadere informatie

Montage-instructies voor de grootte 311 x 231 x 210 cm

Montage-instructies voor de grootte 311 x 231 x 210 cm Montage-instructies voor de grootte 311 x 231 x 210 cm Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke eigenschappen.

Nadere informatie

Tips en trucs bij montage van de Sweezz.

Tips en trucs bij montage van de Sweezz. Tips en trucs bij montage van de Sweezz. Deze tips kunnen niet los worden gezien van de montagehandleiding, die bij de Sweezz is verpakt en ook te downloaden is van www.sweezz.com - Opties. Lees met name

Nadere informatie

Montagehandleiding madeira 1.0. Montagehandleiding Madeira

Montagehandleiding madeira 1.0. Montagehandleiding Madeira Montagehandleiding madeira 1.0 Montagehandleiding Madeira 1 Montagehandleiding Madeira... 1 1. Ophangen muursteunen... 4 2. Montage kast met treklijst en doekrol... 4 3. Bepalen positie voetplaat (eventueel

Nadere informatie

Blitz steiger. Montage- en gebruikshandleiding. Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. 05-07- 04

Blitz steiger. Montage- en gebruikshandleiding. Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. 05-07- 04 Montage- en gebruikshandleiding Blitz steiger 05-07- 04 Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. De Layher Blitz-steiger is voor de gebruiker van frame systemen het steigersysteem bij uitstek. Het uitgangspunt

Nadere informatie

EEN VOORTENT OPZETTEN IN 10 STAPPEN

EEN VOORTENT OPZETTEN IN 10 STAPPEN EEN VOORTENT OPZETTEN IN 10 STAPPEN Een voortent opzetten is veel eenvoudiger dan het lijkt. Tenminste als je het op de juiste manier doet. In 10 stappen laten we zien hoe. STAP 1 1 Voorbereiding Stel

Nadere informatie

Carport met houten dak

Carport met houten dak Carport 300 x 500 Afmetingen: 300cm x 500cm x 251cm Carport met houten dak Voordat u aan de opbouw van uw carport begint, lees dan eerst aandachtig deze handleiding. Dit om problemen te voorkomen, en om

Nadere informatie

Audio flexkabel iphone 4 Installatie handleiding

Audio flexkabel iphone 4 Installatie handleiding Audio flexkabel iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

Handleiding opzetten en afbreken shelter KSA Noordzeegouw:

Handleiding opzetten en afbreken shelter KSA Noordzeegouw: Handleiding opzetten en afbreken shelter KSA Noordzeegouw: A. Ontleend materiaal: 1 groot groen 6-hoekig tentzeil met stormkoorden 1 metalen plaatje om op de pin te zetten en in het zeil te houden (top)

Nadere informatie

BROERSMA SYSTEEMBOUW B.V. OPPERKOATSTERWEI 6, 9288 GK. KOOTSTERTILLE, TEL. 0511-542698 FAX. 0511-542060

BROERSMA SYSTEEMBOUW B.V. OPPERKOATSTERWEI 6, 9288 GK. KOOTSTERTILLE, TEL. 0511-542698 FAX. 0511-542060 BROERSMA IJZERSTERK IN HOUTCONSTRUCTIE Niets uit dit document mag worden verveelvoudigd, door middel van fotokopie of gereproduceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Broersma Systeembouw

Nadere informatie

onderhoud maintenance nl 02-05

onderhoud maintenance nl 02-05 onderhoud 21 Drukregeling van de deurafdichtingskoord 2 Vervanging van de katrollen en de tegengewichtkabels Vervanging van de afdichtingskoord van de deur, van de ruit of van de deurgeleiders. 4 Vervanging

Nadere informatie

STORT UW VLOEREN SNEL, GEMAKKELIJK EN VEILIG!

STORT UW VLOEREN SNEL, GEMAKKELIJK EN VEILIG! STORT UW VLOEREN SNEL, GEMAKKELIJK EN VEILIG! VEILIGHEID HOEFT NIET DUUR TE ZIJN www.gssprofiel.be + 32 470 50 66 77 gilbert@gssbvba.be HET GSS-PROFIEL is een verloren randbekisting waarmee u snel, gemakkelijk

Nadere informatie

Veranda zonwering. Montage / Gebruikershandleiding HZ-V4000/4100 HZ-V5000/5100

Veranda zonwering. Montage / Gebruikershandleiding HZ-V4000/4100 HZ-V5000/5100 Veranda zonwering HZ-V4000/4100 HZ-V5000/5100 Montage / Gebruikershandleiding 1 Montagehandleiding HZ-V4000/4100/5000/V5100 De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste montage

Nadere informatie

Zenturo en Zenturo Super installeren als gevulde wand

Zenturo en Zenturo Super installeren als gevulde wand Zenturo en Zenturo Super installeren als gevulde wand Bij de installatie van Zenturo en Zenturo Super als gevulde wand houdt u best rekening met enkele veiligheidsmaatregelen. Het toevoegen van vulling

Nadere informatie

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 MONTAGE VAN HET DRAAGSYSTEEM: Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 Montage adapter rechtsboven Opmerking Foto A. Open de doos en leg alle onderdelen overzichtelijk. B. Verwijder voorzichtig

Nadere informatie

Brighten Up Ø 25 cm (10 ) Ø 35 cm (14 ) Installatie instructie

Brighten Up Ø 25 cm (10 ) Ø 35 cm (14 ) Installatie instructie Brighten Up Ø 25 cm (10 ) Ø 35 cm (14 ) Installatie instructie TCL 09/10-04-1 ONDERDELENLIJST SOLATUBE Brighten Up Ø 25 cm (10 ) en Ø 35 cm (14 ) 1 2 3a 3b 4 5a 1. RayBender koepel 1 2. dakopstand 1 3.

Nadere informatie

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT MONTAGEHANDLEIDING DRAAIDEUR MET ZIJLICHT LEES VOORDAT U START MET DE INSTALLATIE EERST DEZE HANDLEIDING GOED DOOR Deze handleiding beschrijft de installatie van de draaideur in de volgende uitvoeringen:

Nadere informatie

Deel 01 : een raam plaatsen

Deel 01 : een raam plaatsen Bekijk ook de instructie video's op www.raamwinkel.be pagina 1 1. trek de beschermfolie van de buitenkant van het raam Tip: verwijder de rest van de folie pas op het einde, zo vermijd je beschadigingen

Nadere informatie

De handleiding wordt bij de afhaling / levering overlopen en besproken. Montage muurprofiel Goot voorbereiden

De handleiding wordt bij de afhaling / levering overlopen en besproken. Montage muurprofiel Goot voorbereiden - Laat de beschermfolie, tijdens de montage, zo veel mogelijk rond de profielen en platen. De folie enkel verwijderen op de plaatsen waar u werkt. Dit voorkomt beschadigingen van de profielen, tijdens

Nadere informatie

PADDY. Alternatief. www.kitepassion.nl Jan van Leeuwen

PADDY. Alternatief. www.kitepassion.nl Jan van Leeuwen PADDY Alternatief PADDY Deze markante vlieger is ontworpen door Willy Koch. Deze Duitse kunstenaar heeft al menige mooie vlieger ontworpen. In zijn ontwerpen gebruikt hij vaak het zo bekende vlechtwerk.

Nadere informatie

1/12 L 330 M/R L 500 M/R L 750 M/R

1/12 L 330 M/R L 500 M/R L 750 M/R 1/12 LAMELLENWAND L33 / L50 / L75 MONTAGEHANDLEIDING L 330 M/R L 500 M/R L 750 M/R 2/12 Stap 1 Zaag de versterkingsprofielen P7004710 (L330R) / P7005310 (L500R/L750R) of de draagprofielen P7003610 (L330M/L500M/L750M)

Nadere informatie

V280 - Ipanema. Montagehandleiding 681-081015

V280 - Ipanema. Montagehandleiding 681-081015 V280 - Ipanema Montagehandleiding 681-081015 Pakketinhoud, benodigd gereedschap en belangrijk voor het monteren Pakketinhoud (tekening 1): A: V280-Ipanema knikarmscherm B: 2x Zijkappen C: 2x Montagebeugels

Nadere informatie

Golfplatendak montage

Golfplatendak montage Golfplatendak montage SUNKIT Zonnestroomsysteem Administrator 7-10-2008 10:36 1/5 Algemeen Deze handleiding begeleidt u stap voor stap bij de montage van het SUNKIT zonneenergiesysteem. Lees voordat u

Nadere informatie

Owl. Uil. www.kitepassion.nl

Owl. Uil. www.kitepassion.nl of Uil MATERIAAL ± 1,5 m 1 32 grams spinnakerdoek restjes witte en zwarte stof voor ogen en snavel 1 stuks RCF Ø 4 mm voor de spanner 1,50 m lang 1 stuks RCF Ø 4 mm voor de staander 1 m lang 1 stuks

Nadere informatie

Bekarond - P Montage.

Bekarond - P Montage. Bekarond - P Montage www.betafence.be www.betafence.nl 01/2016 Voordelen Bekarond - P lange levensduur roestvrij weerbestendig schokbestendig perfecte gaasspanning oliegeharde staaldraad kunststof Bijzondere

Nadere informatie

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait)

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) Installatiehandleiding Easy Roof Evolution Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) 1. Voorbereiding Stel de bovenkant van de schroeven van de eindklem in op dezelfde hoogte als de bovenkant van de pv module.

Nadere informatie

Spirit of Junction Spirit of Junction

Spirit of Junction Spirit of Junction Het ontwerp van deze vlieger is van Bill Lockhart, een vliegeraar uit Texas. Deze vlieger die het vooral bij zwakke winden goed doet is zeer stabiel. De constructie doet denken aan de begin dagen van de

Nadere informatie

CUSTAFER. Kerkstraat 47 (B) 3630 Maasmechelen POORTEN AANHANGWAGENS CARPORTS OVERKAPPINGEN. Montagehandleiding Carport

CUSTAFER. Kerkstraat 47 (B) 3630 Maasmechelen POORTEN AANHANGWAGENS CARPORTS OVERKAPPINGEN. Montagehandleiding Carport CUSTAFER Kerkstraat 47 (B) 3630 Maasmechelen POORTEN AANHANGWAGENS CARPORTS OVERKAPPINGEN TEL 089 76 07 04 FAX 089 765285 Montagehandleiding Carport Beste klant Van harte gefeliciteerd met de aankoop van

Nadere informatie

Winged Box kite Winged Box kite

Winged Box kite Winged Box kite Winged Box kite Dit is een klassieke vlieger die eventueel te vergroten is en ook in trein is te vliegen. Het model heeft wel enige overeenkomsten met de Cody-vlieger. De sierlijk gebogen vleugels en

Nadere informatie

Aantal Ruiten Lengte Binnen Lengte Buiten Verval naar de waterafloop

Aantal Ruiten Lengte Binnen Lengte Buiten Verval naar de waterafloop HNLEINING OUWPKKET HOYSERRE 250 UNERING MTERILLIJST 1 4 x betonplaat... 2990 x 300 x 40 mm 2 2 x betonplaat... 2390 x 300 x 40 mm 3 4 x hoekpalen (2 rechtse + 2 linkse) dubbele uitkeping... 750 x 160 x

Nadere informatie

Hoe installeer je een centraal stofzuigsysteem?

Hoe installeer je een centraal stofzuigsysteem? Hoe installeer je een centraal stofzuigsysteem? Het aanleggen van een centraal stofzuigsysteem is vrij eenvoudig. Toch zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Belangrijk is dat je nauwkeurig

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas

Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas Neem de tijd om deze opbouwbeschrijving rustig helemaal door te lezen. U krijgt dan alvast een idee waarvoor de geleverde materialen bedoeld

Nadere informatie

Draai al deze bouten stevig vast.

Draai al deze bouten stevig vast. Draai al deze bouten stevig vast. Neem alle onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 33. Wees extra voorzichtig met de kleine NTC-thermistor. Leg de KARTONNEN ISOLATOR op het PRINTFRAME en lijn de gaten

Nadere informatie

NUTTIGE HULPMIDDELEN. Kruiskopschroevendraaier. Set inbussleutels. Moersleutel

NUTTIGE HULPMIDDELEN. Kruiskopschroevendraaier. Set inbussleutels. Moersleutel NUTTIGE HULPMIDDELEN Kruiskopschroevendraaier Set inbussleutels Moersleutel STAP 1 Verwijder alle verpakkingsmateriaal Verwijder alle verpakkingsmateriaal ter voorbereiding van montage Houd er rekening

Nadere informatie

Handleiding rolzeilmechanisme

Handleiding rolzeilmechanisme Handleiding rolzeilmechanisme Voor de inbouw van een rolzeilmechanisme is het aan te raden onderstaande montage aanwijzingen aandachtig door te lezen. Pagina 1 Dit rolzeil mechanisme dient er voor om uw

Nadere informatie

Mute button iphone 4 Installatie handleiding

Mute button iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Handleiding voor het opstellen van de Cradle(houder) voor DIGIPASS 870

Handleiding voor het opstellen van de Cradle(houder) voor DIGIPASS 870 Handleiding voor het opstellen van de Cradle(houder) voor DIGIPASS 870 De DIGIPASS 870 HOUDER wordt geleverd met de volgende onderdelen: 1 Houder voor de DIGIPASS 870 2 meter micro-usb-naar-usb-kabel 1

Nadere informatie

Montagehandleiding Nuage Classic en Actif. op Life&Mobility Canto NXT (met Aura)

Montagehandleiding Nuage Classic en Actif. op Life&Mobility Canto NXT (met Aura) Montagehandleiding Nuage Classic en Actif op Life&Mobility Canto NXT (met Aura) 1 Inleiding Deze handleiding is een toevoeging op de montage handleiding voor Nuage en specifiek voor de combinatie van Nuage

Nadere informatie

Quiltstandaards. Montage beschrijving voor hand- en machinequiltraam. Inhoudsopgave

Quiltstandaards. Montage beschrijving voor hand- en machinequiltraam. Inhoudsopgave Quiltstandaards Loefzijde 26, 1316 ve Almere 036-5347690 of 06 14717048 info@meeuwmeubel.nl www.meeuwmeubel.nl Montage beschrijving voor hand- en machinequiltraam Inhoudsopgave 1. Het monteren van het

Nadere informatie

PEFADO VARIANT. www.kitepassion.nl.nu

PEFADO VARIANT. www.kitepassion.nl.nu PEFADO VARIANT Dit is een afgeleide van de doosvlieger en zeer zeker een vlieger waarmee je zult opvallen. Met een goede kleurcombinatie kan dit een plaatje van een vlieger worden. Hoewel de vorm doet

Nadere informatie

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP)

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Montagehandleiding draagarmstellingen Type: Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Geachte klant, Bij de ontwikkeling van deze draagarmstelling

Nadere informatie

Binnen Tuinbouw Techniek prins Hendrikstraat HN Den Haag

Binnen Tuinbouw Techniek prins Hendrikstraat HN Den Haag Binnen Tuinbouw Techniek prins Hendrikstraat 129 2518HN Den Haag www.btt.nl info@btt.nl INHOUD DOOS IGS SYSTEEM BASIS c) a) b) e) f) i) j) l) k) i) a) Potplaat 4 stuks b) Pootverbinder 2 c) Goot 4 d) Draadeinde

Nadere informatie

Montagevoorschrift Knikarmscherm 78/110 type Malta en Rhodos

Montagevoorschrift Knikarmscherm 78/110 type Malta en Rhodos Montagevoorschrift Knikarmscherm 78/0 type Malta en Rhodos Lees eerst dit voorschrift geheel door. Benodigd gereedschap: Ratel met verlengstuk, dop 0 mm, dop 7 mm, potlood, steeksleutel 7 mm, imbussleutel

Nadere informatie

Scherm iphone 4 Installatie handleiding

Scherm iphone 4 Installatie handleiding Scherm iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt. 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting

Nadere informatie

Page 1 of 8 -steiger is voor de gebruiker van frame systemen het steigersysteem bij uitstek. Het uitgangspunt is dat met weinig onderdelen een gevelsteiger kan worden gebouwd. Lichte onderdelen die in

Nadere informatie

Verandazonwering. Montage handleiding. V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 93-080225

Verandazonwering. Montage handleiding. V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 93-080225 Verandazonwering Montage handleiding V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 9-00225 Montage instructies voor V600-Helsinki V600-Helsinki Benodigd gereedschap: Boormachine Staalboor,5 mm Kruiskopschroevendraaier

Nadere informatie

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Montagevoorschrift Met het universele indak bevestigingssysteem van Ubbink, kan men alle soorten zonnepanelen tussen de dakpannen aanbrengen. Het systeem

Nadere informatie

Basisplaat. Bouw de basisplaat voor je elektrospel. Dit is de onderste plaat waarop alles zal gemonteerd worden.

Basisplaat. Bouw de basisplaat voor je elektrospel. Dit is de onderste plaat waarop alles zal gemonteerd worden. Basisplaat Het is me Wat t / Kwist t Bouw de basisplaat voor je elektrospel. Dit is de onderste plaat waarop alles zal gemonteerd worden. 1. Neem een stevig stuk karton in A4-formaat. 2. Vouw een A4-papier

Nadere informatie

CilO. handleiding vijfhoek

CilO. handleiding vijfhoek CilO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING

INSTALLATIE HANDLEIDING INSTALLATIE HANDLEIDING voor DIGITALE TELEVISIE via satelliet Negeer andere handleidingen in dit pakket. Deze handleiding is getest en goed bevonden met alle onderdelen. Handleiding geschikt voor: Complete

Nadere informatie

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem Montage instructie Voor de wand schuivend systeem met kozijn pagina 1/14 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing controleren

Nadere informatie

Meetinstructie Windscherm V745 Lüderitz

Meetinstructie Windscherm V745 Lüderitz Meetinstructie Windscherm 745 üderitz lgemene waarschuwing ls u het erano product zelf inmeet, is dat voor uw eigen risico. U bent zelf verantwoordelijk voor het opmeten van de juiste maten. Gebruik deze

Nadere informatie

Montagehandleiding V100 Energy Ball. V100 Energy Ball. Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 03-01-2008. 2008 Home Energy www.homeenergy.nl

Montagehandleiding V100 Energy Ball. V100 Energy Ball. Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 03-01-2008. 2008 Home Energy www.homeenergy.nl V100 Energy Ball Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 0-01-2008 2008 Home Energy www.homeenergy.nl Pagina 1 van 9 Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 0-01-2008 Inhoudsopgave: Inleiding Pagina Inventarislijst Pagina 4 Stap

Nadere informatie

Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN

Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN U DIENT HET VOLGENDE TE HEBBEN STAP 1 STAP 2 STUKLIJST HOUTEN JALOEZIEËN Beugels & Veiligheidssysteem Houtschroeven voor beugels - (2 per beugel) 2 schroeven per

Nadere informatie

Een Belgisch - Frans seinhuis in H0 van meerlangs papier.

Een Belgisch - Frans seinhuis in H0 van meerlangs papier. Een Belgisch - Frans seinhuis in H0 van meerlangs papier. Sinds enige tijd vertegenwoordigen wij de producten van MKB Modelle uit Duitsland. Alle modellen zijn gemaakt van meerlaags papier en hebben hun

Nadere informatie

Montagehandleiding glazen schuifwanden

Montagehandleiding glazen schuifwanden Montagehandleiding glazen schuifwanden Schep (bij funderingskoker) Vierkante bit (meegeleverd) Ladder Rolmaat Accuboormachine Waterpas Zeepsop, stanleymes Cirkelzaak Kitpistool Tube kit Zuignappen Rubberen

Nadere informatie

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat Proficiat met de aankoop van uw draadafsluiting bij DRAADMAGAZIJN. In de volgende stappen wordt uitvoerig uitgelegd hoe uw de

Nadere informatie

Montagehandleiding glazen schuifwanden

Montagehandleiding glazen schuifwanden Montagehandleiding glazen schuifwanden Benodigd gereedschap Schep (bij funderingskoker) Ladder Rolmaat Accuboormachine Waterpas Zeepsop, stanleymes Stap 1: keuze fundering Stap 2: funderingskokers Vierkante

Nadere informatie

Montagehandleiding. Gemakkelijk bouwen met Q Loods

Montagehandleiding. Gemakkelijk bouwen met Q Loods Montagehandleiding Gemakkelijk bouwen met Q Loods Inhoudsopgave 1. Benodigde gereedschappen 2. Fundering 3. Staalstructuur 3.1 Volgorde van de opbouw van de staalstructuur 3.2 Montagestukken 3.3 Voetstukken

Nadere informatie

30 cm. 45 cm. DETAIL2 50 cm. 30 cm ZIJAANZICHT VOORAANZICHT

30 cm. 45 cm. DETAIL2 50 cm. 30 cm ZIJAANZICHT VOORAANZICHT A-BOX Naar aanleiding van een fotootje, genomen op het vliegerfeest te Dieppe, begon mijn zoektocht op Internet naar informatie over deze doosvlieger. Na wat speurwerk kwam ik een summiere beschrijving

Nadere informatie

EEN NIEUW ONDERDAK VOOR JE KIPPEN

EEN NIEUW ONDERDAK VOOR JE KIPPEN Kippen zijn maar wat nuttige dieren om in je tuin te houden. Je kan er alle etensresten en ander keukenafval aan kwijt, en bovendien hou je er met de regelmaat van de klok kakelverse eieren aan over. Je

Nadere informatie

Checklist toestellen Commissie Agility, Raad van Beheer 1

Checklist toestellen Commissie Agility, Raad van Beheer 1 Hoogtesprong Vleugels De staander moet tenminste 100cm hoog zijn. Het begin van de vleugel begint op tenminste 75 cm hoogte op de staander. De breedte van de vleugel is 40 tot 60 cm. Het mag niet mogelijk

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Laag Systeem

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Laag Systeem B.V.B.A. GARAGEPOORTEN AUTOMATISATIES Rue de l Atelier 31 Tel : 02/356.13.69 Website : www.destrijker.be 1480 TUBIZE Fax. 02/361.10.14 E-mail : info@destrijker.be BTW : BE 0413.948.587 MONTAGE HANDLEIDING

Nadere informatie

Het huis van vertrouwen

Het huis van vertrouwen Het huis van vertrouwen Handleiding bij het kartonnen MODEL van IDGP. A. Het huis bestaat uit volgende onderdelen: 1. Grondvlak 2. Fundamenten: hoop liefde roeping 3. De bodem: lichaam 4. De binnenmuren:

Nadere informatie

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis Proficiat met de aankoop van uw draadafsluiting bij DRAADMAGAZIJN. In de volgende stappen wordt uitvoerig uitgelegd hoe uw de draadafsluiting

Nadere informatie

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Controleer de montagehoogte Controleer of u voldoende montagehoogte op uw gevel heeft om het scherm te plaatsen Boven de muursteun (montage steun)

Nadere informatie

Nederlands MONTAGE HANDLEIDING

Nederlands MONTAGE HANDLEIDING Nederlands MONTAGE HANDLEIDING Nederlands Na het uitpakken van alle onderdelen, dient men eerst na te gaan of alle artikelen in de juiste hoeveelheden aanwezig zijn. (TAB.1: A = code, B = hoeveelheid).

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving Brighton

Opbouwbeschrijving Brighton Opbouwbeschrijving Brighton 1: Vóór u begint 1. Ondergrond Deze moet vlak zijn, bijvoorbeeld bestraat of een houten raamwerk met daarop een beplating (bijv. OSB). Zorg er voor dat de ondergrond de vloer

Nadere informatie

AUTOMATISCHE OPSCHUIVENDE TV-LIFT

AUTOMATISCHE OPSCHUIVENDE TV-LIFT AUTOMATISCHE OPSCHUIVENDE TV-LIFT HANDLEIDING Couthoflaan 14-16 B-8972 PROVEN T 0032 (0)57 30 11 66 F 0032 (0)57 30 14 83 info@interiortechnology.be www.interiortechnology.be De automatische opschuivende

Nadere informatie

I Voor kunststof en houten draaikiepramen

I Voor kunststof en houten draaikiepramen Inzethor I Voor kunststof en houten draaikiepramen Eigenschappen: > Plaatsen zonder boren of schroeven > In verstek gezaagde hoeken > Flensdikte slechts 0,8 mm > Op maat gemaakt > Afwijkende vormen mogelijk

Nadere informatie

Handleiding algemeen

Handleiding algemeen Handleiding algemeen De volgende gereedschappen heb je nodig bij de montage van een Moduloo kast. De belangrijkste onderdelen van het geraamte van je kast. (doorsnede) Bij een kast van 110 en 120 cm breed

Nadere informatie

OPZETINSTRUCTIES FLEXTENT:

OPZETINSTRUCTIES FLEXTENT: Eventuele schade aan palen, dakzeil, klemmen,... moet gemeld worden binnen de 3 dagen na ontvangst van de goederen. OPZETINSTRUCTIES FLEXTENT: 1) Leg een grondzeil op de plaats waar de tent moet komen

Nadere informatie

LINO. handleiding vijfhoek

LINO. handleiding vijfhoek LINO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Normaal Systeem Residentieel

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Normaal Systeem Residentieel B.V.B.A. GARAGEPOORTEN AUTOMATISATIES Rue de l Atelier 31 Tel : 02/356.13.69 Website : www.destrijker.be 1480 TUBIZE Fax. 02/361.10.14 E-mail : info@destrijker.be BTW : BE 0413.948.587 MONTAGE HANDLEIDING

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING LUXALON PLAFOND

MONTAGEHANDLEIDING LUXALON PLAFOND MONTAGEHANDLEIDING LUXALON PLAFOND type: gesloten plafond Hartelijk gefeliciteerd met uw nieuwe Luxalon plafond! Een Luxalon aluminium plafond is van een uitstekende kwaliteit, bereikt door een zorgvuldige

Nadere informatie

kaskadebasic kaskadeplus (pagina 13, 15, 19) MONTAGE FOLDER

kaskadebasic kaskadeplus (pagina 13, 15, 19) MONTAGE FOLDER / kaskadebasic (pagina 13, 15, 19) MONTAGE FOLDER 1 Inhoud van het Kaskade-pakket Controleer of het geleverde pakket de volgende elementen bevat : 1 Motorgeheel Connector impulsschakelaar 8 2 Stuurkast

Nadere informatie

Handleiding: Montage tristand pannendak Auteur: Carolien Hoppenbrouwers Datum: februari 2013 Benodigdheden: - Rolmaat / lang meetlint - Potlood - Schroefmachine met kruiskop, Torx T40, Imbus 3 & 5 - Spaanplaatschroeven

Nadere informatie

Assemblage en montage van. Solidare Verso. Verandazonwering (onder gemonteerd)

Assemblage en montage van. Solidare Verso. Verandazonwering (onder gemonteerd) Assemblage en montage van Solidare Verso Verandazonwering (onder gemonteerd) Solidare Verso verandazonwering NL 11-05-2017 * * A T T E N T I E * * AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele

Nadere informatie

VAN HOOF NV VERHURINGEN

VAN HOOF NV VERHURINGEN VAN HOOF NV VERHURINGEN BOUWPLAN PARTY TENTEN Met tekst en uitleg Metalen frametent die op elke ondergrond geplaatst kan worden. Opmerking! Indien U deze tent onbewaakt laat staan, gelieve alle zijkanten

Nadere informatie

Montage-instructie. Verandazonwering. V612 Hamar

Montage-instructie. Verandazonwering. V612 Hamar Montage-instructie Verandazonwering V61 Hamar Inhoud verpakking Standaard uitvoering inclusief: 1. verandazonwering V61 Hamar. afdekprofiel 3. geleiderrail links. geleiderrail rechts 5. afdekkapjes (x)

Nadere informatie

OMNI HANDLEIDING DOUCHE SCHUIFDEUR

OMNI HANDLEIDING DOUCHE SCHUIFDEUR OMNI HNDLEIDING DOUHE SHUIFDEUR Lees voor aanvang van de installatie de handleiding goed door en controleer of het product compleet is en vrij van beschadigingen. Neem direct contact op met de leverancier

Nadere informatie

Solflex Zonwering shutter techniek

Solflex Zonwering shutter techniek Solflex Zonwering shutter techniek Over onze shutters Voordelen Product overzicht Meetinstructies Montage Houten shutters vs Kunststof shutters Voordelen Houten shutters Geverfde en gekleurde afwerking

Nadere informatie

Montage instructie Dubbeldeurs in de wand schuivend

Montage instructie Dubbeldeurs in de wand schuivend Dubbeldeurs in de wand schuivend pagina 1/17 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing controleren 6 Montage Benodigdheden

Nadere informatie

Checklist toestellen 2016 Commissie Agility, Raad van Beheer 1

Checklist toestellen 2016 Commissie Agility, Raad van Beheer 1 Hoogtesprong Hoogte L: 55-60 cm, M: 35-40 cm, S: 25-30 cm Vleugels De staander moet tenminste 100cm hoog zijn. Het begin van de vleugel begint op tenminste 75 cm hoogte op de staander. De breedte van de

Nadere informatie

Square Kite.

Square Kite. Kite MATERIAAL ± 3,7 m 36 grams spinnakerdoek 2 stuks Ramin Ø 8 mm (spanners) 90 cm lang 2 stuks Ramin Ø 6 mm (staartspreiders) 60 + 20 cm lang 4 m toomlijn 2 toomringen dacron voor versterkingen ZEIL

Nadere informatie

Holz Plus. Houten ramen beschermen tegen weer en wind. Profielsysteem voor houten ramen

Holz Plus. Houten ramen beschermen tegen weer en wind. Profielsysteem voor houten ramen Profielsysteem voor houten ramen Houten ramen beschermen tegen weer en wind Volledige bescherming tegen weer en wind Gemakkelijke, snelle clipsmontage Passend voor houten ramen volgens DIN 68 121 Individuele

Nadere informatie

TUINKAS Bio-Logic XXL

TUINKAS Bio-Logic XXL TUINKAS Bio-Logic XXL GEMAAKT VAN DE GEGALVANISEERDE BUIS 40X20 VOOR HET BEDEKKEN MET CELLULAIRE POLYCARBONAAT Onze website: www.biotuinkassen.nl Beste klant! Bedankt voor het kopen van onze producten.

Nadere informatie