Actie Spelen & het Kinder Klank Bord

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Actie Spelen & het Kinder Klank Bord"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF NUMMER 2 11 september 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Laarzen Personeel Welkom Voorlezen Actie Spelen & het Kinder Klank Bord Continurooster Schoenendoos Informatieavond Typcursus Schoolfotograaf Agenda Sportdag Jaarplanning Godsdienstige Vorming Week september 2015 Thema: Begrijp je mij? Vertellingen: De toren van Babel, Genesis 11: 1 9 De droom van Jesaja, Jesaja 2: 1 5 De goede herder, Ezechiël 34: (De laatste twee verhalen worden alleen in de Boven bouw verteld) Lied van de Week: Lied 993: Samen op de aarde Week september 2015 Thema: Kom, kijk! Vertellingen: Kom met mij mee, Matteüs 9: 9 13 Het dochtertje van Jaïrus, Matteüs 9: Blinde mensen gaan zien, Matteüs 9: Lied van de Week: Lied 937: When I m feeling sad Personeel Petra Belt (groep 7A/8A) is deze week met zwangerschaps-/bevallingsverlof gegaan. In oktober wordt de baby verwacht. In januari zal zij dan weer terug komen. Zij wordt in deze periode vervangen door Jessica van der Vegt-de Heer. Jessica heeft een jaar ervaring opgedaan op een collega school in Nijkerk. Vanaf de eerste week is Jessica al aanwezig, zodat de start met de groep en haar duo partner Rolinka optimaal kon verlopen.

2 NIEUWSBRIEF PAGINA 2 Voorlezen In het kader van de week van de Analfabetisering is er op school voorgelezen aan kinderen van 1 t/m 4 jaar. Middels een bericht in de Woudenberger en via de mail werden ouders geïnformeerd. Er werd voorgelezen uit boekjes van Woezel en Pip door onze nieuwe pedagogisch medewerkster van het kind centrum Julianaschool Esther Vlaanderen. De jongste kinderen van de school schoven gezellig aan. Ook Ineke Waardenburg van de bibliotheek las een boekje voor. De kinderen genoten zichtbaar van het voorlezen. Continurooster Zoals u in de laatste Nieuwsbrief van het vorige cursusjaar is meegedeeld draaien wij dit schooljaar op een aantal dagen een continurooster. Alle kinderen blijven op deze dag op school eten tussen de middag. En iedereen is om uur vrij. De eerste dag dat we zo n continu rooster draaien, is donderdag 17 september as. Vergeet u niet om uw kind(eren) een lunch pakket mee te geven. Informatieavond U heeft hem misschien al gemist in de vorige Nieuwsbrief: de aankondiging van de avond waarop in alle groepen informatie over werk en methodes wordt gegeven. Zoals u misschien via de media heeft gehoord, is de hoge werkdruk in het onderwijs echt een punt van zorg en aandacht. Op de Julianaschool wordt deze zorg gedeeld. Daarom hebben we tijdens de evaluatie van het afgelopen schooljaar de jaarplanning eens goed tegen het licht gehouden om ergens wat ruimte te vinden in het grote aantal avondactiviteiten. En mede met het oog op het teruglopende aantal ouders dat de informatie avond bezocht, zijn we tot de conclusie gekomen om voor dit schooljaar deze avond te laten vallen. Nu zult u misschien denken: En die informatie dan? Dit vonden we ook een punt. Daarom hebben we besloten om op vrijdag 11 september (vandaag dus) de informatie via de mail aan de ouders van de groepen toe te sturen. Dan kunt u op een u passend moment (al dan niet onder het genot van ) de informatie lezen. Mocht u vragen hebben over de verstrekte informatie dan kunt u deze stellen op de komende gespreksavond. Een uitzondering hierop vormt groep 3. Voor de ouders van deze groep is er inmiddels een drukbezochte ouder informatie avond geweest.

3 NIEUWSBRIEF PAGINA 3 Schoolfotograaf Op maandag 21 september komt de schoolfotograaf op school. Er worden groepsfoto s en portretfoto s gemaakt. Ook worden kinderen uit één gezin die op onze school zitten samen op de foto gezet. Dit gebeurt allemaal onder schooltijd. Mocht u ook een gezinsfoto willen met kinderen die nog niet naar school gaan, dan bent u van uur uur van harte welkom. De fotograaf heeft een fotostudio in het speellokaal. Sportdag Op vrijdag 2 oktober a.s. organiseren we, samen met de sportbuurtcoaches, een sportdag voor alle kinderen van de Julianaschool op de sportvelden. De kinderen van de groepen 1, 2 en 3 sporten samen, die van de groepen 4 en 5 en de kinderen van de groepen 6, 7 en 8. Voor de groepen 1,2 &3 en voor de groepen 4 & 5 duurt de sportdag van uur. De groepen 6 t/m 8 sporten tot uur. De groepen van de onderbouw zijn om uur vrij. Voor de bovenbouw (5 t/m 8) volgen we een continurooster. Deze groepen beëindigen de dag om uur. Voor de laatste groep is het erg handig om een reservebroek en -shirt mee te nemen. Mocht het weer niet al te goed zijn, dan kun je jezelf voor de lunch even in droge kleding steken. En (uiteraard) moet iedereen z n eigen lunch meenemen. De groepen 1/ 2/ 3 gaan (zo mogelijk) met auto s naar de sportvelden. De groepen 4 / 5 lopen en de groepen 6/ 7/ 8 fietsen. We zijn voor de groepen 1/ 2/ 3 en 4/ 5 op zoek naar hulp van (groot)ouders, voor begeleiding en/ of vervoer. Aanmelden kan via de eigen groepsleerkracht of via de mail bij woving@pcjulianaschool.nl Laarzen De voorraad laarzen in onze nieuwe laarzenkast groeit gestaag, maar we kunnen nog steeds laarzen gebruiken... Dus zijn de laarzen van uw kind(eren) te klein geworden (en nog wel waterdicht ;-) neem/ geef ze dan mee naar school! Welkom Ze draaien al een drietal weken mee op de Julianaschool en hebben hun plekje in hun nieuwe groep al gevonden. Maar via de Nieuwsbrief zijn ze nog niet verwelkomd. In groep 6 zit sinds het begin van het schooljaar Senne van der Laan. In groep 3 zit z n broer Tieme. Jongens een goede tijd op de Julianaschool toegewenst en veel plezier!

4 NIEUWSBRIEF PAGINA 4 Actieplan Spelen & Het Kinder Klank Bord De gemeente Woudenberg wil de inrichting van de speelruimten in Woudenberg verbeteren. Voor deze verandering wil de gemeente hulp van de kinderen. Er zal een Kinder Klank Bord worden samengesteld, bestaande uit kinderen die in de buurt van de school wonen. Dit onderdeel zullen we op school regelen. Maar kinderen die niet in de buurt van de school wonen kunnen/ mogen ook meedenken om de speelruimten in hun eigen woonbuurt leuker, fijner en beter te maken. Via deze link kunnen kinderen vanaf groep 4 een Speel Enquête invullen. Ook mag ieder kind een Buurtplattegrond maken. Deze plattegrond moet (zo nodig door ouders) wel even van een toelichting worden voorzien. Onder andere de naam en leeftijd van het kind moet vermeld worden, maar ook over welke buurt/ speelterrein de plattegrond gaat. Deze werkstukken mogen op school worden ingeleverd vóór woensdag 30 september as. Schoenendoos Mochten er nieuwe schoenen worden gekocht, gooi de doos dan niet weg of laat hem niet achter in de winkel. We doen dit jaar weer mee met actie schoenmaatje. Een actie waarbij kinderen een schoenendoos vullen met schoolspullen en toiletartikelen voor een kind die het veel minder heeft dan onze eigen kinderen. Ook hier hoort u t.z.t. meer over, maar t zou jammer zijn als u dan geen doos meer kunt vinden, vandaar deze vooraankondiging. Typcursus Vanaf vorig cursusjaar wordt er geen typcursus meer in school aangeboden en kunt u een instituut naar eigen keuze kiezen. Als school bevelen wij het volgen van een cursus typvaardigheid zeker aan! Aan de leerlingen van groep 6, 7 en 8 geven wij geheel vrijblijvend een informatiefolder mee van een ervaren instituut (Pica). Kiest u voor deze mogelijkheid dan verzoeken wij u de antwoordstrook voor 23 september a.s. mee te geven aan uw kind naar school. Wij sturen de stroken dan gezamenlijk op naar Pica.

5 NIEUWSBRIEF PAGINA 5 A G E N D A Week 38 Gesprekken met ouders (u bent inmiddels uitgenodigd) Donderdag 17 september Continu rooster voor alle leerlingen. De school gaat om uur uit. Maandag 21 september Schoolfotograaf Vrijdag 25 september Nieuwsbrief 3 Vrijdag 2 oktober Sportdag voor alle kinderen van de school. Continurooster voor de groepen 5 t/m 8 Jaarplanning ma. 24/08 :interne verhuisdag, alle leerlingen vrij di. 25/08 :start nieuwe schooljaar, hoofdluiscontroleweek vr. 28/08 :nieuwsbrief 1 di. 08/09 :informatieavond voor ouders van groep 3 vr. 11/09 :nieuwsbrief 2 ma. 14/09 :10-minutengesprekken met ouders groep 1 t/m 8) ouders t/m :10-minutengesprekken met ouders groep 1 t/m 8) informeren do. 17/09 :10-minutengesprekken met ouders groep 1 t/m 8) leerkrachten do. 17/09 :continurooster, alle leerlingen om uur vrij ma. 21/09 :schoolfotograaf vr. 25/09 :nieuwsbrief 3 vr. 02/10 :sportdag groep 1 t/m 8, leerlingen groep 1 t/m 4 om uur vrij en leerlingen groep 5 t/m 8 om uur vrij i.v.m. continurooster ma. 05/10 :gezamenlijk opening themaweek kerk/school vr. 09/10 :nieuwsbrief 4 zo. 11/10 :kerk/ schooldienst in de Voorhof met groep 1 t/m 4, uur week 42 :kijkmomenten voor de ouders vr. 16/10 :continurooster, alle leerlingen om uur vrij ma. 19/10 :herfstvakantie t/m vr. 23/10 week 44 :hoofdluiscontroleweek di. 27/10 :ouderavond groepen 8, informatie voortgezet onderwijs

6 NIEUWSBRIEF PAGINA 6 di. 03/11 :continurooster, alle leerlingen om uur vrij vr. 06/11 :nieuwsbrief 5 ma. 09/11 :voortgangsgesprekken ouders/leerkrachten/leerlingen gr. 6 t/m 8 t/m 12/11 :voortgangsgesprekken ouders/leerkrachten/leerlingen gr. 6 t/m 8 :idem groep 1 t/m 5 ouders/leerkrachten wo. 11/11 :juffen dag groepen 1/2, 3 en 4 week 47 :actie Schoenmaatjes wo. 18/11 :juffen-, meester dag groepen 5 t/m 8 vr. 20/11 :nieuwsbrief 6 ma. 30/11 :gezamenlijke opening advent vr. 04/12 :Sinterklaasfeest, leerlingen groep 1 t/m 4 om uur vrij en leerlingen groep 5 t/m 8 om uur vrij i.v.m. continurooster vr. 04/12 :nieuwsbrief 7 wo. 16/12 :kerstviering groep 5 t/m 8 met ouders in de Voorhof, uur, groepen 1 t/m 4 op school uur. Om uur chocolademelk en glühwein voor alle ouders en leerlingen op het plein vr. 18/12 :leerlingen groep 5 t/m 8 om uur vrij i.v.m. continurooster :nieuwsbrief 8 ma. 21/12 :kerstvakantie t/m vr. 01/01 ma. 04/01 :hoofdluiscontroleweek do. 07/01 :schoonmaak dag/-avond groep 1 t/m 4 di. 12/01 :schoonmaak dag/-avond groep 5 t/m 8 do. 14/01 :ouderavond voor ouders groep 3 vr. 15/01 :nieuwsbrief 9 week 3 t/m 6 :cultuurmenu ma. 18/01 :continurooster, alle leerlingen om uur vrij vr. 29/01 :nieuwsbrief 10 di. 02/02 :open morgen en avond voor nieuwe ouders en leerlingen vr. 05/02 :rapport mee, groep 1, 2 en 4 om u,groep 5 t/m 8 om week 6 :voortgangsgesprekken groep 1 en 2, 4 t/m 7 met ouders n.a.v. het rapport, eindadviesgesprekken groep 8 met ouders en leerlingen vr. 12/02 :nieuwsbrief 11 ma. 15/02 :gezamenlijke opening Veertig Dagentijd vr. 19/02 :studiedag alle leerlingen vrij ma. 22/02 :voorjaarsvakantie t/m vr. 26/02 ma. 29/02 :hoofdluiscontroleweek vr. 04/03 :rapport groep 3 mee nieuwsbrief 12 week 10 :voortgangsgesprekken met ouders groep 3

7 NIEUWSBRIEF PAGINA 7 ma 14/03 :gezamenlijk opening themaweek kerk/school vr. 18/03 :nieuwsbrief 13 zo. 20/03 :kerk/ schooldienst in de Voorhof met groep 5 t/m 8, uur do. 24/03 :paasviering; alle groepen om uur vrij (i.v.m. continurooster) vr. 28/03 :paasweekend t/m di. 29/03 vr. 01/04 :nieuwsbrief 14 wo. 06/04 :Kijk-, inloopmoment voor ouders di. 12/04 :schoolreis groep 3 t/m 7 :continurooster voor groep 8, uur vrij do. 14/04 :continurooster, alle leerlingen om uur vrij vr. 15/04 :nieuwsbrief 15 week 16 :voortgangsgesprekken ouders/leerkrachten/leerlingen gr. 6 en 7 vr. 22/04 :koningsspelen, continurooster groep 4 t/m 8, om uur vrij ma. 25/04 :meivakantie t/m vr. 06/05 ma. 09/05 :hoofdluiscontroleweek vr. 13/05 :pinksterviering groep 3 t/m 8 zonder ouders in de Voorhof :pinksterviering groep 1 en 2 zonder ouders in school :nieuwsbrief 16 ma. 16/05 :pinkstermaandag di. 17/05 t/m vr. 20/05 :leerlingen groep 1 t/m 4 vrij wo. 18/05 :kamp groep 8 t/m vr. 20/05 vr. 27/05 :nieuwsbrief 17 ma. 06/06 :ochtend vierdaagse groep 1 en 2 di. 07/06 :ochtend vierdaagse groep 1 en 2 :avondvierdaagse groep 3 t/m 8 wo. 08/06 :avondvierdaagse groep 3 t/m 8 do. 09/06 :ochtend vierdaagse groep 1 en 2 avondvierdaagse groep 3 t/m 8 vr. 10/06 :ochtend vierdaagse groep 1 en 2 :avondvierdaagse groep 3 t/m 8 :nieuwsbrief 18 vr. 24/06 :nieuwsbrief 19 week 26 :voortgangsgesprekken groep 1 t/m 7 met ouders ma. 27/06 :studiedag, alle leerlingen vrij do. 30/06 :schoonmaak dag/- avond groep 5 t/m 8 ma. 04/07 :rapporten en portfolio s mee :schoonmaak dag/-avond groep 1 t/m 4 wo. 06/07 :afscheid en musical groep 8 vr. 08/07 :nieuwsbrief 20 :vanaf uur zomervakantie t/m vr. 19/08

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2017 31 32 33 34 35 1. di Zomervakantie 2. wo Zomervakantie 3. do Zomervakantie 4. vr Zomervakantie 5. za 6. zo 7. ma Zomervakantie 8. di Zomervakantie 9. wo Zomervakantie 10. do Zomervakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten NIEUWSBRIEF NUMMER 7 4 december 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Kerstvieringen Opening schoolplein Personele zaken Andere schooltijden Kindcentrum Julianaschool Wijziging in de jaarplanning

Nadere informatie

Activiteitenkalender v

Activiteitenkalender v AUGUSTUS 2018 31 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 32 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 33 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 34 ma 20 di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 35 ma 27 Eerste

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2016 31 32 33 34 35 1. ma Zomervakantie 2. di Zomervakantie 3. wo Zomervakantie 4. do Zomervakantie 5. vr Zomervakantie 6. za 7. zo 8. ma Zomervakantie 9. di Zomervakantie 10. wo Zomervakantie

Nadere informatie

JAARKALENDER 2015/2016

JAARKALENDER 2015/2016 augustus 2015 za/zo 1/2 Zomervakantie ma 3 Zomervakantie di 4 Zomervakantie wo 5 Zomervakantie do 6 Zomervakantie vr 7 Zomervakantie za/zo 8/9 ma 10 Zomervakantie di 11 Zomervakantie wo 12 Zomervakantie

Nadere informatie

Jaarkalender schooljaar 2014-2015. OBS De Zevensprong. Pampusstraat 28 (bezoekadres Drakenstraat 40) 1435 LJ Rijsenhout

Jaarkalender schooljaar 2014-2015. OBS De Zevensprong. Pampusstraat 28 (bezoekadres Drakenstraat 40) 1435 LJ Rijsenhout Jaarkalender schooljaar 2014-2015 OBS De Zevensprong (bezoekadres Drakenstraat 40) 0297 327842 / 06 18248767 dezevensprong@sopoh.nl www.dezevensprong.sopoh.nl Beste kinderen, ouders en meelezers, Voor

Nadere informatie

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo 12 33 Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 AUGUSTUS Vr 17 Za 18 Zo 19 34 Ma 20 Di 21 Wo 22 Do 23 Vr 24 Za 25 Zo 26 35 Ma 27 Di 28 Wo 29 Do 30 Vr 31

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2016-2017 Vakantie Feestdagen Studiedagen 17-10 t/m 21-10: herfstvakantie 14-04: Goede vrijdag Maandag 3 oktober 26-12 t/m 6-01: kerstvakantie 17-04: Tweede paasdag woensdag 16

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 4 7 oktober In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Bibliotheek Eemland. Herfst

NIEUWSBRIEF. NUMMER 4 7 oktober In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Bibliotheek Eemland. Herfst NIEUWSBRIEF NUMMER 4 7 oktober 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Kinderboekenweek Personele zaken Welkom Schoenendoos Laarzen Start voorschoolse opvang Agenda Bibliotheek Eemland

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2017-2018 SEPTEMBER 2017 Ma 4 Start schooljaar met Feestelijke opening! Wo 6 Luizencontrole Vr 8 Nieuwsbrief 1 Di 12 Info avond groep 1 t/m 4 Do 14 Infoavond groep 5 t/m 8 Vr

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 25 september 2015. In deze Nieuwsbrief: Studenten in de school. Kijkmomenten ouders

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 25 september 2015. In deze Nieuwsbrief: Studenten in de school. Kijkmomenten ouders NIEUWSBRIEF NUMMER 3 25 september 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Personeel Niet te vroeg. Actie rugtasjes Sportdag Kijkmomenten ouders Schoolplein Studenten in de school Activiteitencommissie

Nadere informatie

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Start van het 24 nieuwe schooljaar 25 26 27 28 29 30 Luizencontrole 31 september 2015 1 2 3 4 5 6 7 OR vergadering 8 9 MR vergadering

Nadere informatie

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen augustus-18 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 ma 20 Eerste schooldag di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 ma 27 di 28

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 4 9 oktober 2015. In deze Nieuwsbrief: Actie rugzakjes voor vluchtelingenkinderen. Herfstmorgen

NIEUWSBRIEF. NUMMER 4 9 oktober 2015. In deze Nieuwsbrief: Actie rugzakjes voor vluchtelingenkinderen. Herfstmorgen NIEUWSBRIEF NUMMER 4 9 oktober 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Raar maar waar Actie rugzakjes voor vluchtelingenkinderen Tussenschoolse opvang Streetwise Activiteitencommissie

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2018-2019 SEPTEMBER 2018 Ma 3 Start schooljaar Wo 5 Luizencontrole Ouderhulp gewenst Vr 7 Nieuwsbrief 1 Di 11 Startdienst Prisma 17.00-19.00 Ouders zijn van harte welkom! Di

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 22 september In deze Nieuwsbrief: Laarzen. Godsdienstige Vorming Week september 1 oktober 2017 Thema:

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 22 september In deze Nieuwsbrief: Laarzen. Godsdienstige Vorming Week september 1 oktober 2017 Thema: NIEUWSBRIEF NUMMER 3 22 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Personalia Kinderboekenweken Schoenendoos Laarzen Verkoop digiborden en beamers Agenda De Bibliotheek SWV De Eem Godsdienstige

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Eerste Schooldag Luizenpluizen

Nadere informatie

Jaarplanning Jaarplanning Podium

Jaarplanning Jaarplanning Podium Jaarplanning Podium 2017-2018 Augustus 2017 Ochtend 8.30-12 u. Voormiddag 13-15 u. Namiddag 15-17 u. Hoofdluiscontrole 21 Ma Eerste schooldagkoffie/thee Avond 20-22 u./ bijzonderheden 22 Di Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie ParnasSys - Jaarplan (P1.1) Pagina: 1 SEPTEMBER ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

augustus 2018 PCBS De Regenboog ma di wo do vr za zo Samen geven we kleur aan onderwijs 27 Eerste schooldag Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

augustus 2018 PCBS De Regenboog ma di wo do vr za zo Samen geven we kleur aan onderwijs 27 Eerste schooldag Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie geven we kleur aan onderwijs augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 Zomervakantie 20 21 22 23 24 25 26 Zomervakantie 27 Eerste schooldag 28 29 30 31 september 2018

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 20-207 Levensboom 4 MX Blaricum tel: 035 52 33 5 34 Website: Email: obsbijvanck@planet.nl Jaarkalender en gym- en rooster ook op onze website!! augustus 20 2 3 4 5 7 8 9 0 2 3 4 5 7

Nadere informatie

Jaarboekje de Regenboog schooljaar voor ouders

Jaarboekje de Regenboog schooljaar voor ouders Jaarboekje de Regenboog schooljaar 2017-2018 voor ouders Jaarplanning 2017-2018 September 2017 Do 31 Vr 01 Za 02 Zo 03 Week 36 schoolweek 1 Ma 04 Di 05 Wo 06 Do 07 Vr 08 Weekslot regenboog week 1 Weekslot

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 5 28 oktober In deze Nieuwsbrief: Kinderboekenweek. Een nieuwe fase

NIEUWSBRIEF. NUMMER 5 28 oktober In deze Nieuwsbrief: Kinderboekenweek. Een nieuwe fase NIEUWSBRIEF NUMMER 5 28 oktober 2016 In deze Nieuwsbrief: Een nieuwe fase Godsdienstige vorming Schoolfotograaf Actie Schoenmaatjes Kijkmomenten voor ouders Kinderboekenweek Even voorstellen Agenda O-KID-DO

Nadere informatie

Augustus Week MA DI WO DO VR Opmerkingen --/ / / / Alles-in-1: 1/35 27

Augustus Week MA DI WO DO VR Opmerkingen --/ / / / Alles-in-1: 1/35 27 Augustus 2018 --/31 1 2 3 --/32 6 7 8 9 10 --/33 13 14 15 16 17 --/34 20 21 22 23 24 1/35 27 28 29 30 31 Alles-in-1: Start Schooljaar 2018-2019 Opening schooljaar Driehuis kerk om 09.00 uur Maandinfo 1:01-09

Nadere informatie

Activiteitenkalender schooljaar

Activiteitenkalender schooljaar augustus 2017 september 2017 oktober 2017 ma Zomervakantie do 31 Informatieavond groep 1-8 (vanaf 19.00 u) za 30 KLUSSEN OP SPEELPLAATS di 1 Zomervakantie vr 1 Roffel zo 1 wo 2 Zomervakantie za 2 ma 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s)

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s) Jaarplanning Schooljaar 2017-2018 ouder(s)-verzorger(s) Augustus 2017 31 Dinsdag 1 Woensdag 3 Donderdag 3 Vrijdag 4 32 Maandag 7 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 33 Maandag 14 Dinsdag 15 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website.

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website. Schoolkalender 2015 / 2016 De Achtbaan http://www.ksu-deachtbaan.nl Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website. AUGUSTUS 2015 week 32 week 33 week 34 week 35 week

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 07-08 Levensboom 4 MX Blaricum tel: 035 5 33 5 34 Website: Email: directie@obsbijvanck.nl Ziekmelden tussen 8.5 8. uur augustus 07 3 4 5 7 8 9 0 3 4 5 7 8 9 0 3 4 9 30 3 De schooltijden

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

augustus 2015 30 zo week 36 31 ma Nieuwsbrief (schakeltje) 1 za

augustus 2015 30 zo week 36 31 ma Nieuwsbrief (schakeltje) 1 za 1 za augustus 2015 2 zo week 32 3 ma Zomervakantie t/m 23 augustus 2015 4 di Zomervakantie t/m 23 augustus 2015 5 wo Zomervakantie t/m 23 augustus 2015 6 do Zomervakantie t/m 23 augustus 2015 7 vr Zomervakantie

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

Schooljaar ma Eerste schooldag di woe do vrij

Schooljaar ma Eerste schooldag di woe do vrij Schooljaar 2016-2017 Dag Datum woe. 170816 Startvergadering 11.00u alle leerkrachten aanwezig 16.00-20.00 boottocht Leerdam Wk. 34 ma. 220816 Eerste schooldag di. 230816 woe. 240816 do. 250816 vrij. 260816

Nadere informatie

JAARKALENDER JBS

JAARKALENDER JBS 18-6-2015 JBS GENEMUIDEN JAARKALENDER JBS 2017-2018 Bij alle data zetten wij Deo Volente! Team JBS september 2017 Vr 1 Za 2 Zo 3 Ma 4 Eerste schooldag 1 Opening schooljaar 13.30 uur 2 Luizencontrole 3

Nadere informatie

JAAROVERZICHT Eben Haëzerschool

JAAROVERZICHT Eben Haëzerschool JAAROVERZICHT Eben Haëzerschool 2018-2019 AUGUSTUS 2018 vr. 24 Startvergadering team om 9:00 uur Schoolweek 1 ma. 27 EERSTE SCHOOLDAG Jaaropening Controle hoofdluis di. 28 wo. 29 do. 30 vr. 31 SEPTEMBER

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Kalender 2017-2018 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 2017-2018. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

JAARKALENDER OUDERS

JAARKALENDER OUDERS JAARKALENDER OUDERS 2017-2018 Hoofdgebouw: Dependance: Fortlaan 9 Slochterenlaan 27 1405 BM Bussum 1405 AL Bussum 035-6942697 035-5417550 MR S K (f) (s) Medezeggenschapsraad weeknummer schooljaar weeknummer

Nadere informatie

HvB Schooljaar

HvB Schooljaar HvB Schooljaar 2018-2019 Dag Datum Startvergadering: 22-08-2018 9.00 tot 11.00 Wk. 35 ma. 270818 Eerste schooldag di. 280818 woe. 290818 do. 300818 Nieuwsbrief vrij. 310818 Wk. 36 ma. 030918 Muziekdag

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 204-205 Kalender 204-205 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 204-205. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

Augustus Augustus 2016 MA DI WO DO VR ZA ZO. 2 Vakantie. 1 Vakantie. 3 Vakantie. 8 Vakantie. 6 Vakantie. 10 Vakantie. 7 Vakantie.

Augustus Augustus 2016 MA DI WO DO VR ZA ZO. 2 Vakantie. 1 Vakantie. 3 Vakantie. 8 Vakantie. 6 Vakantie. 10 Vakantie. 7 Vakantie. SCHOOLKALENDER 208-209 Augustus 208 2 Augustus 206 4 5 WEEK 6 7 8 9 0 2 WEEK 2 4 5 6 7 8 9 WEEK 20 2 22 2 25 26 WEEK 4 27 Start schooljaar SO Nijkerk en Onderwijs- Zorggroepen Ermelo. Koffiedrinken voor

Nadere informatie

augustus Notities: maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Betekenissen afkortingen:

augustus Notities: maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Betekenissen afkortingen: augustus 2019 29 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 Betekenissen afkortingen: KZ - Clazina Kouwenbergzoom 130 D1 - Jacques Dutilhweg 401 D2 - Jacques Dutilhweg 403 MR - Medezeggenschapsraad 12 13 14

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Scholengroep Perspectief (07WP) Datum: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 02 Zomervakantie. 03 Zomervakantie.

Scholengroep Perspectief (07WP) Datum: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 02 Zomervakantie. 03 Zomervakantie. Week 31 01 augustus 2016 02 03 04 05 Week 32 08 09 10 11 12 Week 33 15 16 17 18 19 Week 34 22 Start interventieperiode 1: t/m 23 24 25 26 Week 35 29 Aanvang schooljaar Luizencontrole Start interventieperiode

Nadere informatie

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website: JAARKALENDER

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website:     JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2017 2018 JAARKALENDER SEPTEMBER 2017 Vr 1 Zo 17 Za 2 Ma 18 Studiedag. Alle leerlingen vrij. Week van de gesprekken Zo 3 Di 19 MR Ma 4 Eerste schooldag Wo 20 Di 5 Hoofdluiscontrole Do

Nadere informatie

Lezing over het puberbrein. Isaäk en Rebekka, Genesis 24 De begrafenis van Abraham, Genesis 25: 7-11

Lezing over het puberbrein. Isaäk en Rebekka, Genesis 24 De begrafenis van Abraham, Genesis 25: 7-11 NIEUWSBRIEF NUMMER 6 20 november 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Stuurgroep Andere Tijden Opening schoolplein Welkom Even voorstellen Kindcentrum Julianaschool Topondernemers Sinterklaasfeest

Nadere informatie

ma di wo 1 Zomervakantie do 2 Zomervakantie vr 3 Zomervakantie za 4 zo 5 ma di wo do vr za zo 24 Kamp groep 8 25 26 Kamp groep 8 23 Kamp groep 8

ma di wo 1 Zomervakantie do 2 Zomervakantie vr 3 Zomervakantie za 4 zo 5 ma di wo do vr za zo 24 Kamp groep 8 25 26 Kamp groep 8 23 Kamp groep 8 augustus 2012 ma di wo 1 Zomervakantie do 2 Zomervakantie vr 3 Zomervakantie za 4 zo 5 1 2 3 4 5 6 Zomervakantie 7 Zomervakantie 8 Zomervakantie 9 Zomervakantie 10 Zomervakantie 11 12 6 7 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage 5 3437 KB Nieuwegein www.koninginjulianaschool.net infojulianaschool@fluenta.nl Augustus 31 Do 1 Vrij 2 Za 3 Juf Mieke jarig Zo 4 32 Ma 5 Di 6 Wo 7 Do 8 Vrij 9

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

De Hoeksteen. kalender-adressen

De Hoeksteen. kalender-adressen De Hoeksteen kalender-adressen September 2018 za 35 1 zo 2 Gouden weken 1 ma 36 3 Start schooljaar 8.30-9.30 inloop voor ouders met koffie/thee Verkeersactie: "De scholen zijn weer begonnen" di 4 wo 5

Nadere informatie

2016/2017 JAARKALENDER

2016/2017 JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2016/2017 JAARKALENDER AUGUSTUS 2016 Ma 1 Wo 17 Di 2 Do 18 Wo 3 Vr 19 Do 4 Za 20 Vr 5 Zo 21 Za 6 Ma 22 Zo 7 Di 23 Ma 8 Wo 24 Di 9 Do 25 Wo 10 Vr 26 Do 11 Za 27 Vr 12 Zo 28 Za 13 Ma 29

Nadere informatie

SEPTEMBER 2017 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 28

SEPTEMBER 2017 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 28 Maria-Bernadette school SEPTEMBER 07 9 3 3 WEEK 3 WEEK 3 e schooldag Luizencontrole 7 Start Kunstproject Beestachtig Voorrondes dikke bandenrace en hardloperij voor groep 8 8 Nieuwsbrief Kalender wordt

Nadere informatie

S e p t e m b e r

S e p t e m b e r S e p t e m b e r 2 0 1 4 1 2 Schoolkamp gr. 8 Schoolkamp gr. 8 3 Schoolkamp gr. 8 4 Schoolkamp gr. 8 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Verjaardag en klassenreisje 3-4 15 16 17 18 19 20 21 Kledinginzameling Speurkleuters

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 4-5 Levensboom 4 26 MX Blaricum tel: 035 52 33 5 34 Website: Email: obsbijvanck@planet.nl Overblijf Marijke van Keeken 06 9 65 9 augustus 4 2 3 4 5 6 7 9 0 2 3 4 5 6 7 Eerste schooldag.45

Nadere informatie

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 30 juli 31 juli

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 30 juli 31 juli WEEK 35 WEEK 34 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 31 Augustus 2018 30 juli 31 juli 1 2 3 4 5 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur 31 augustus 2018 1 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s) /

Nadere informatie

Jaarkalender periode augustus 2014 t/m januari 2015

Jaarkalender periode augustus 2014 t/m januari 2015 Jaarkalender periode augustus 2014 t/m januari 2015 Augustus September Oktober Vr 1 Zomervakantie Ma 1 Week van informatie verstrekking grp 1 /2 Wo 1 Fluxus Filmjuwelen grp 3 en 4 12:00-12:30 start Kinderboekenweek

Nadere informatie

ma di wo do vr vr za zo 13/8: Maroesja jarig 16/8: Anneke jarig 123/8: Peter jarig

ma di wo do vr vr za zo 13/8: Maroesja jarig 16/8: Anneke jarig 123/8: Peter jarig September 2014 ma di wo do vr vr za zo 13/8: Maroesja jarig 16/8: Anneke jarig 123/8: Peter jarig 2 3 4 15 1 Opening schooljaar 2 Kamp groep 8 3 Hoofdluis controle 4 5 6 7 Kamp groep 8 Kamp groep 8 6 7

Nadere informatie

Ziekmelding leerling? Graag telefonisch doorgeven tussen en uur.

Ziekmelding leerling? Graag telefonisch doorgeven tussen en uur. Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 2017-2018. In deze kalender staan belangrijke data voor It Haskerfjild. Iedere maand komt onze nieuwsbrief De Hazzeklets uit.

Nadere informatie

Schoolkalender. Kentalis Terwindt Als horen of communiceren niet vanzelfsprekend is

Schoolkalender. Kentalis Terwindt Als horen of communiceren niet vanzelfsprekend is Schoolkalender Kentalis Terwindt 2016-2017 Als horen of communiceren niet vanzelfsprekend is Augustus 2016 1 ma zomervakantie 17 wo zomervakantie 2 di zomervakantie 18 do zomervakantie 3 wo zomervakantie

Nadere informatie

Augustus 2015 AUGUSTUS

Augustus 2015 AUGUSTUS Augustus 2015 AUGUSTUS 1 Z 17 M Zomervakantie 2 Z 18 D Zomervakantie 3 M Zomervakantie 19 W Zomervakantie 4 D Zomervakantie 20 D Zomervakantie 5 W Zomervakantie 21 V Laatste dag zomervakantie 6 D Zomervakantie

Nadere informatie

Kalender It Harspit Schooljaar

Kalender It Harspit Schooljaar Kalender It Harspit Schooljaar 2018 2019 Contact CBS It Harspit P. Walmastrjitte 8 8625 HE Oppenhuizen Telefoon: 0515-559688 Website: www.cbsitharspit.nl Directeur: S Kuipers E-mail: ih@palludara.nl Absent

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Kalender schoolgids

Kalender schoolgids Kalender schoolgids - Alstublieft, een schoolgids en handige schooljaarkalender in één, voor thuis. Bent u zich aan het oriënteren op een school voor uw kind? Of krijgt uw kind al onderwijsop de Ichtusschool?

Nadere informatie

JAARKALENDER voor ouders 2015-2016

JAARKALENDER voor ouders 2015-2016 JAARKALENDER voor ouders 2015-2016 Maand: september 2015 Zo. 30 Wk 36 / 1 Ma. 31 Eerste schooldag Nieuwsbrief 1 Di. 1 Wo. 2 Do. 3 Vr. 4 Za. 5 Zo. 6 Wk 37 / 2 Ma.7 Di. 8 Wo.9 Do. 10 Vr. 11 Za. 12 Waterexperience

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid Schoolkalender Respect 2019-2020 Veiligheid Verantwoordelijkheid September 2019 Schoolkalender Voor u ligt de schoolkalender van Onderwijs Expertise Centrum t Ravelijn. In deze kalender vindt u alle belangrijke

Nadere informatie

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website: JAARKALENDER

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website:     JAARKALENDER Tel: 058-2127623 E-mail: info@jwfschool.nl 2018 2019 JAARKALENDER SEPTEMBER 2018 Za 1 Ma 17 Studiedag. Alle kinderen vrij. OR Week van de gesprekken Zo 2 Di 18 Ma 3 Eerste schooldag Wo 19 Di 4 Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9 Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hier nieuwsbrief nr. 9. Het is nog 1 of 2 dagen school en dan is er een week voorjaarsvakantie. We hopen dat de leerlingen (en u ook) kunnen

Nadere informatie

Vr envelopjes Woord en Daad Di oud papier inzamelen

Vr envelopjes Woord en Daad Di oud papier inzamelen Jaarplanning 2016-2017 and Dag Datum Activiteit Augustus 22-8-16 weer naar school, inloop met ouders alle groepen ouders verwelkomen 9:00 uur Di 23-8-16 inzamelen hoofdluiscontrole Vr 26-8-16 nieuwsbrief

Nadere informatie

JAARPLANNING 2013/2014 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG

JAARPLANNING 2013/2014 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG JAARPLANNING 2013/2014 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG Maandrooster September 2013 02 Maandag 03 Dinsdag 04 Woensdag 05 Donderdag 06 Vrijdag 07/08 Weekend 09 Maandag 10 Dinsdag Leefstijl les 1 thema 1 11

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

augustus 2016 ma di wo do vr za zo 29 1e schooldag, start gouden weken SWS De Nijewier Verwonderen, Ontdekken en onderzoeken

augustus 2016 ma di wo do vr za zo 29 1e schooldag, start gouden weken SWS De Nijewier Verwonderen, Ontdekken en onderzoeken augustus 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1e schooldag, start gouden weken 30 1e luizencontrole (o.v.b.) 31 september 2016 1 1e nieuwsbrief en jaarplanning

Nadere informatie

AUGUSTUS Maandopening Nieuwsjaarsreceptie voor alle ouders vanaf 8.30 uur.

AUGUSTUS Maandopening Nieuwsjaarsreceptie voor alle ouders vanaf 8.30 uur. AUGUSTUS 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 30 30 31 Start schooljaar Informele jaaropening voor alle ouders van 15.15-16.30 uur. 27 augustus 2018: 1e schooldag

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2018-2019 Augustus 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag Vrijdag zaterdag zondag 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 Eerste

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

JAARKALENDER OUDERS

JAARKALENDER OUDERS JAARKALENDER 2017-2018 OUDERS Augustus 2017 Zondag MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG Zaterdag Week 31 1 Juf Reinhilde jarig 2 3 Juf Judith Scheppink jarig 4 5 Week 32 7 8 9 10 11 12 Week 33 14

Nadere informatie

JAARPLANNING 2015/2016 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG

JAARPLANNING 2015/2016 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG Maandrooster augustus 2015 24 Maandag 25 Dinsdag 26 Woensdag 27 Donderdag 28 Vrijdag 29/30 Weekend 31 Maandag Maandrooster september 2015 Maandag 01 Dinsdag 02 Woensdag Studiedag Leader in Me 03 Donderdag

Nadere informatie

Schoolkalender Maria-Bernadetteschool. Medemblik

Schoolkalender Maria-Bernadetteschool. Medemblik Schoolkalender 2018-2019 Maria-Bernadetteschool september 2018 week 36 3 1e schooldag Luizencontrole 4 5 6 Hardloperij en fietserij groep 8 7 Nieuwsbrief 1 Kalender online op de website 8 9 10 11 12 13

Nadere informatie

JAARKALENDER HD Naarden 1411 HC Naarden

JAARKALENDER HD Naarden 1411 HC Naarden JAARKALENDER 2018-2019 Hoofdgebouw: Dependance: Godelindeweg 14c Amersfoortsestraatweg 12a 1412 HD Naarden 1411 HC Naarden 035-6943998 035-6970231 AUGUSTUS Wo 1 Zomervakantie Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 Ma 6 Di

Nadere informatie