Maandag 16 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 17 mei. 17u30-00u00. De Baarr is wegens de feestdag pas open om 17u30!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 16 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 17 mei. 17u30-00u00. De Baarr is wegens de feestdag pas open om 17u30!"

Transcriptie

1 Baarr Bier van de week: Restjesweek!! ( 1.50) Soep van de week: Pompoen ( 0.70) Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Breeze (brie met spek en honig) ( 2.60) Openingsuren: 10u30 24u Broodjes bestellen voor 10u30: sms en naar 04 88/ u30-00u00 Maandag 16 mei De Baarr is wegens de feestdag pas open om 17u30! Opgelet: Poeffen is sinds vorige vrijdag niet meer mogelijk. Breng dus voldoende geld mee! Gnorgl Cocktail van de maand (Mei): Green paradise (vodka+pisang+fruitsap): 2,50 Promo van het jaar: iedere maandag is er vodka-red bull voor slechts u00 22u00 Woudloperstraining Afspraak aan de zij-ingang van GBN! Sluitingsdag Gnorgl Belangrijke mededelingen Dinsdag 17 mei Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0476/ Ook dit jaar zullen inschrijvingen voor belangrijke LBK-events, gebeuren via de site van de Landbouwkring: Vanaf dit jaar zal er ook elke week een raadsel terug te vinden zijn in de Humus! Waag je kans en win fantastische prijzen! Check snel het raadsel achteraan deze Humus. 12u30-13u30 20u00-02u00 Afhalen Aftap: Baarrbeurs! Opgelet: Poeffen is sinds vorige vrijdag niet meer mogelijk. Breng dus voldoende geld mee! Helaas is het tijd om afscheid te nemen. Maar eerst houden we nog een heuse Baarr-beursavond waarop je kan

2 22u00 13u00-13u30 22u00 22u00 geniet van al je lievelingsdranken aan dumpingprijzen.. Sluitingsdag Gnorgl Woensdag 18 mei Actie voor een fietsvriendelijker Leuven De stad Leuven heeft beslist om vanaf september 2016 GAS-boetes uit te delen aan alle foutief geparkeerde fietsen in de stad. Vind jij ook dat de Stad beter eerst het aantal beschikbare fietsparkeerplaatsen in Leuven verhoogt zonder de studenten meteen te straffen? Kom dan woensdag samen met LOKO en een pak andere studenten je fiets parkeren voor het stadhuis (Grote Markt) en tring er tussen 13u15 en 13u16 op los om het protest kracht bij te zetten. Rustige avond De laatste rustige avond van het jaar! Donderdag 19 mei Aftap! Laatste feestje van het jaar en laatste Gnorgl avond van de G duotank! De vaten en frigo's moeten leeg dus Donderdag 30 juni verwacht jullie aan een marginaal goedkoop feestje! Om al naar uit te kijken Fulltime TD Aftap Baarr: Baarrbeursavond! Het is zo ver. Het zit erop voor ons. Met veel pijn in het hart neemt het huidige Baarrteam afscheid van zijn functie. Dit betekent natuurlijk ook dat het tijd is voor de aftap! Dit semester is de aftap een heuse beursavond. Zie de prijzen fluctueren en analyseer het drinkgedrag van de LBK ers. We zien jullie daar! Weetje van de week Volgend academiejaar wordt een nieuwe rector verkozen! Hiervoor zal een facultair congres georganiseerd worden, waar elke student zijn stem mag/kan uitbrengen. Vanaf volgend academiejaar zullen Pieter en Wouter, als kersvers verkozen onderwijsverantwoordelijken, jullie voorzien van alle weetjes van de week en kan je bij hen terecht voor al je klachten, vragen en meningen!

3 Hallo allemaal! Secretaris Eén jaar geleden is onze wekelijkse nieuwsbrief, Compost, opgericht. De bedoeling hiervan was om iedereen via mail op de hoogte te kunnen houden van de grotere en meer serieuze evenementen van LBK. Na een jaar willen wij deze graag eens evalueren. Jullie feedback is hierbij meer dan welkom! Via een korte enquête willen we proberen een algemeen beeld te krijgen van hoe jullie de Compost zien en wat zijn waarde is. Op het einde van de vragenlijst kunnen jullie zelf opmerkingen of suggesties toevoegen. Via onderstaande link kan je de vragenlijst invullen: Alvast heel erg bedankt voor jullie tijd! Julie² Actie voor een fietsvriendelijker Leuven Heb je al gehoord dat de stad Leuven vanaf september GASboetes wil geven voor foutief gestalde fietsen? Vanaf september 2016 zal de Stad Leuven het parkeren van fietsen volledig verbieden in een zone rond het Martelarenplein (voor het station) en in een zone rond het Rector De Somerplein en de Grote Markt. Wie er toch zijn of haar fiets plaatst, riskeert bij de ophaling van zijn of haar fiets door de stad een GAS-boete van 55 euro + 5/10 euro retributiekosten. Vanuit LOKO willen we met de Leuvense studenten een krachtig maar vooral luid signaal geven aan de beleidsmakers van de stad om eerst meer fietsenstallingen te voorzien en dan pas naar GAS-boetes te grijpen! Wat gaan we doen? Verzamel samen met ons op woensdag 18 mei om 13u aan het Stadhuis op de Grote Markt met je fiets. Samen willen we het tekort aan fietsenstallingen in Leuven aankaarten en een duidelijk signaal geven naar de stad. Om 13u15 zullen we met z n allen symbolisch één minuut onze fietsenbel laten rinkelen om meer aandacht te vragen voor het fietsbeleid in Leuven! Let wel op: * Deze actie is bedoeld als een ludieke actie. Overlast of vandalisme horen hier niet thuis. * LOKO voorziet stewards om alles in goede banen te leiden. Gelieve hun aanwijzingen steeds op te volgen. Raadsel LBK Vorige week was het laatste raadseltje van het semester. Jannick Vercammen wint de weekprijs: een bon van Coffee College. Michiel Schreurs en Bert Vereyken winnen de hoofdprijs van dit semester, namelijk een bon van Würst! Proficiat alle drie, we nemen nog contact met jullie op!

4 Bedrijf van de maand - AVEVE, je sterkste partner in agrarische deskundigheid LBK dankt Meerwaarde voor onze klanten In onze meer dan 50 bedrijven staan meer dan enthousiaste medewerkers iedere dag klaar voor de klant. Ongeacht die klant actief is in de professionele land- en tuinbouw of een liefhebber is van tuin, dier en thuisbakken. We leven ons in de activiteiten van onze klant in, we anticiperen op zijn noden en bieden op maat gemaakte, kwaliteitsvolle producten en diensten aan. Grootste toeleverancier in land- en tuinbouw Land- en tuinbouwers hebben meer dan ooit nood aan een betrouwbare partner. Die partner vinden ze bij Groep AVEVE met: een uitgebreid assortiment voeders voor de professionele veehouderij en voor hobbydieren zaaigranen, maïszaad en zaden van andere gewassen milieuvriendelijke behandeling van teelten, zoals plantenvoeding en plantenbescherming benodigdheden voor de groente- en fruitteelt, sierteelt en boomkwekerijen technische installaties voor het moderne tuinbouwbedrijf John Deere land- en tuinbouwmachines en onderhoudsmachines voor parken, tuinen en golfterreinen.

5 Agrarische deskundigheid Onze jarenlange agrarische deskundigheid zetten we in voor het ontwikkelen, produceren en verkopen van een breed assortiment kwalitatief hoogstaande producten en oplossingen ten behoeve van een duurzame land- en tuinbouw. Daarmee zijn wij toonaangevend in de agrarische sector. Ook in de consumentenmarkt Ook de particulier heeft evenzeer baat bij onze agrarische deskundigheid. Klanten met een passie voor tuin en dier en voor thuisbakken kunnen terecht in een van de 250 AVEVE-winkels. AVEVE streeft naar de hoogste kwaliteit met betrouwbare producten en geeft deskundig advies. Internationale dimensie Groep AVEVE levert in België, maar ook in de aangrenzende regio s, zoals het zuiden van Nederland, het noorden van Frankrijk en het zuidwesten van Duitsland. In bepaalde nichemarkten, zoals enzymes voor de veevoederindustrie en tuinbouwautomatisering, is de Groep AVEVE ook inter-nationaal actief. Medewerkers met werkplezier Onze werknemers stoppen veel van hun energie in hun werk. Dat vinden ze pas de moeite waard als het bedrijf een waardevolle plek is. Essentieel is dat onze medewerkers zich goed in hun vel voelen in hun job bij AVEVE. We geven hen opleidingskansen, zorgen voor vlotte werkmethodes, stimuleren goed leiderschap en respect voor elkaar. Zo wordt werken een plezier. Overtuig jezelf op en solliciteer meteen! AVEVE NV Tiensevest LEUVEN T Omzet: 1,3 miljard euro Aantal werknemers: De wervingsprocedure bij AVEVE Momenteel zijn er meer dan enthousiaste medewerkers tewerkgesteld in onze meer dan 50 bedrijven. Van klantenadviseur tot ingenieur, iedereen met het juiste profiel vindt zijn plaats binnen de Groep AVEVE. Ben jij benieuwd naar welke plaats er momenteel op jou wacht? Neem dan snel een kijkje op Op deze site vind je alle openstaande vacatures binnen de 50 bedrijven van de Groep AVEVE. Zodra een vacature jouw interesse wekt, kan je via het online sollicitatieformulier je gegevens, cv en motivatie achterlaten. Als je gegevens goed zijn aangekomen, krijg je de dag nadien een bevestigingsmail.

6 Heb je toch nog vragen over een vacature? Twijfel niet om contact op te nemen met onze HR-dienst. De contact-gegevens van de betrokken recruiter staan onderaan de vacature vermeld. Selectieprocedure Van zodra je via de jobsite het sollicitatieformulier hebt ingevuld, word je zo snel mogelijk gecontacteerd. Indien je sollicitatie positief bevonden is, zal je uitgenodigd worden voor een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek luisteren we naar je verwachtingen, kijken we naar wat je te bieden hebt en geven we jou een beeld van wat werkplezier in de praktijk inhoudt. Als ook dit door beide partijen gunstig bevonden wordt dan begint de selectie pas echt. Hoe het vanaf hier verder verloopt, is afhankelijk van vacature tot vacature. Doorgaans staat er nog een gesprek met de leidinggevende en een assessment op het programma. Doorloop je dit programma ook positief? Wel, dan zijn wij blij om jou te verwelkomen binnen de Groep AVEVE. Het totale sollicitatieproces duurt dan in het gunstigste geval 1 tot 2 maanden. Vervolgens raden we je aan om in je motivatiebrief duidelijk aan te tonen waarom je voor die bepaalde functie binnen de Groep AVEVE solliciteert. Op deze manier verhoog je je kansen om op een eerste verkennend gesprek te komen. Lees tot slot je cv en motivatiebrief na op fouten, zowel inhoudelijk als op taalgebruik. Heb je na 2 weken nog geen feedback ontvangen? Neem dan even contact op met de betrokken recruiter. Zo kunnen we je gericht feedback geven of op de hoogte brengen van de stand van zaken. Zin in een job bij Groep AVEVE? Neem dan eens een kijkje op AVEVE NV, Tiensevest 132, 3000 Leuven- Sollicitatietips Om je slaagkansen op aanwerving binnen de Groep AVEVE te vergroten raden we je aan om met volgende sollicitatietips rekening te houden. Eerst en vooral is het beter om gericht op een vacature te solliciteren in plaats van spontaan. Indien je toch spontaan solliciteert, gelieve dan steeds te vermelden welke plaats jij binnen onze organisatie wil innemen.

7

8 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Aftap Baarr Aftap Gnorgl Julie Lismont jarig! P.S.: Ik hou van kusjes! Mei Gratis infoblad v.u. Julie Janssen en Julie Lismont voor vzw Landbouwkring, Waversebaan 12, 3001 Heverlee.

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Florentine, Blonde Prente en Pittige Prente ( 1.50) Soep van de week: Kip ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Bicky Boulet (Boulet, 3 sauzen

Nadere informatie

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210 Baarr Bier van de week: Averbode ( 1.50) Soep van de week: Kip Tandoori ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Broodje Nemo (Gerookte zalm, bieslook, Philadelphia en

Nadere informatie

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap Humus 13 Maandag Dinsdag Donderdag Plogging en beachvolley Baarr aftap Gnorgl aftap Woordje van de preses Adieu, adieu, kind friend, adieu adieu, I can no longer stay with you, stay with you.. Met spijt

Nadere informatie

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Haspengouwse Tripel ( 1.50) Soep van de week: Asperge ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza Passievrucht ( 0.80) Broodje van de week: Broodje dieet (Platte kaas met kruiden,

Nadere informatie

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl Humus 13 Dinsdag Aftap Baarr Woensdag Kerstviering + Kerstmarkt Donderdag Aftap Gnorgl Belangrijke mededelingen Indienen CV [enkel 2de master]: sinds vorige week maandag staat het online platform voor

Nadere informatie

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen Humus 3 Maandag Peter-meteravond Dinsdag Winetasting Donderdag Chouffe en Bitterballen Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst week 3: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 3e

Nadere informatie

Woordje van de preses LBKonomika. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses LBKonomika. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de 2 dagen: Restjes 1.50 Bier van de 2 dagen: Prei 0.70 Broodje van 2 dagen: Amerikaans 3,30 (Americain, spek, samoeraisaus, ei) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel

Nadere informatie

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt Baarr Bier van de week: Overschotjes 1.50 Soep van de week: Kip Tandoori 0.70 Broodje van de week: Mozarella-pesto 2.80 (Mozarella, Pesto, Sla, Zongedroogde tomaatjes) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes

Nadere informatie

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière TRAININGSPROGRAMMA VIER WORKSHOPS De wereld verandert snel en dat is van invloed op ieders plaats en functioneren op de arbeidsmarkt. We maken

Nadere informatie

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut Baarr Bier van de week: Brugge Tripel ( 1.50) Soep van de week: Champignon ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE original ( 0.80) Broodje van de week: Boereboulet (ciabatta met boulet, gesmolten

Nadere informatie

Woordje van de preses Krambambouli Ahoi mijn dierbare vriendjes, Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses Krambambouli Ahoi mijn dierbare vriendjes, Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Restjesweek 1.50 Soep van de week: Tomaat Ballen 0.70 Broodje van de week: Amerikaans 3,30 (Americain, spek, samoeraisaus, ei) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15:

Nadere informatie

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus Humus 1 Maandag Katerdag @G Dinsdag Onthaalfeestje Donderdag Openingscantus Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst: Hallo iedereen! Een nieuw academiejaar betekent natuurlijk ook nieuwe cursussen,

Nadere informatie

Maandag 25 april. Belangrijke mededelingen. Gratis Snacks in de Baarr van Opkomend! Jullie opkomende kiesploeg verwent met gratis snacks!

Maandag 25 april. Belangrijke mededelingen. Gratis Snacks in de Baarr van Opkomend! Jullie opkomende kiesploeg verwent met gratis snacks! Baarr Gnorgl Bier van de week: Gouden Carolus Tripel, Classic, Ambrio en Hopsinjoor ( 1.50) Soep van de week: Tomaat met balletjes ( 0.70) Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Broodje

Nadere informatie

Agenda van vanavond!

Agenda van vanavond! 1 Agenda van vanavond! Welkom + Statusoverzicht! Communicatie: RTL Nieuws Weekblad van Dongen Persoonlijke ervaringen: John de Jager Uitkomsten enquête + uitwerken thema s (werkgroepen) Dialoog + terugkoppeling

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Week 30: 30/4 6/5 Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Belangrijke mededelingen Concerto heeft een piano nodig! Gnorgl poef: er moet nog veel terugbetaald worden!

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team Vilvoorde. Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 100%

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team Vilvoorde. Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 100% Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in team Vilvoorde Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 100% Kind en Gezin wil op korte termijn een betrekking van deskundige,

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in Antwerpen Grootstad. Wervingsprocedure B1 Contractueel

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in Antwerpen Grootstad. Wervingsprocedure B1 Contractueel Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in Antwerpen Grootstad Wervingsprocedure B1 Contractueel Kind en Gezin wil op korte termijn een betrekking van deskundige, functie verpleegkundige,

Nadere informatie

Ondersteuning bij sollicitatie

Ondersteuning bij sollicitatie Ondersteuning bij sollicitatie Programma 1. Inleiding 2. Procedure en praktische info 3. Overzicht mogelijke proeven 3.1 Préselectie / schriftelijke proef 3.2 Vaardigheidsproef 3.3 Rollenspel 3.4 Psychotechnische

Nadere informatie

KU Leuven - onderwijs

KU Leuven - onderwijs WELKOM! KU Leuven - onderwijs Kwalitatief hoger onderwijs meer dan 55.000 studenten Nederlandstalig onderwijsaanbod o 55 bacheloropleidingen o 133 initiële masteropleidingen o 48 master-na-masteropleidingen

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE met wervingsreserve in team Brugge Rand

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE met wervingsreserve in team Brugge Rand Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE met wervingsreserve in team Brugge Rand Wervingsprocedure B1 Contractueel bepaalde duur tot eind augustus 2019 80 tot 100% Kind en Gezin wil op

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team West-Limburg. Wervingsprocedure B1 Contractueel contract bepaalde duur van één jaar

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team West-Limburg. Wervingsprocedure B1 Contractueel contract bepaalde duur van één jaar Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in team West-Limburg Wervingsprocedure B1 Contractueel contract bepaalde duur van één jaar Kind en Gezin wil op korte termijn 1 betrekking van deskundige,

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team Menen. Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 80% tot 100%

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team Menen. Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 80% tot 100% Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in team Menen Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 80% tot 100% Met Werfreserve voor team Menen Kind en Gezin wil op korte

Nadere informatie

Handleiding jobsite

Handleiding jobsite Handleiding jobsite https://jobs.gent.be Je solliciteert op een specifieke vacature... 2 Je solliciteert spontaan... 5 Je wil vacatures in jouw mailbox ontvangen... 7 Je solliciteert op een specifieke

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Gent. Wervingsprocedure B1 Contractueel. Werfreserve voor de 3 Gentse teams

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Gent. Wervingsprocedure B1 Contractueel. Werfreserve voor de 3 Gentse teams Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in de regio Gent Wervingsprocedure B1 Contractueel Werfreserve voor de 3 Gentse teams Kind en Gezin wil op korte termijn minstens 3 betrekkingen

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel. Wervingsprocedure B1 Contractueel

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel. Wervingsprocedure B1 Contractueel Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel Wervingsprocedure B1 Contractueel Kind en Gezin wil op korte termijn minstens 1 betrekking van deskundige, functie verpleegkundige

Nadere informatie

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is Humus 1 Dinsdag Après-ski @G Woensdag Openingscantus Donderdag Erasmus is back @G Belangrijke mededelingen Inschrijving openingscantus: De inschrijving voor de openingscantus is deze maandag (11/02) om

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel. Wervingsprocedure B1 Contractueel. Werfreserve voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel. Wervingsprocedure B1 Contractueel. Werfreserve voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel Wervingsprocedure B1 Contractueel Werfreserve voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest Kind en Gezin wil op korte termijn minstens

Nadere informatie

DE HOSTMANSHIP SCHEURKALENDER. 365 dagen, inspiratie om uw gasten iedere dag opnieuw het gevoel te geven dat ze welkom zijn.

DE HOSTMANSHIP SCHEURKALENDER. 365 dagen, inspiratie om uw gasten iedere dag opnieuw het gevoel te geven dat ze welkom zijn. DE HOSTMANSHIP SCHEURKALENDER 2013 365 dagen, inspiratie om uw gasten iedere dag opnieuw het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Hostmanship is de kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Een

Nadere informatie

Sollicitatietips. ACLVB Jongeren

Sollicitatietips. ACLVB Jongeren Sollicitatietips ACLVB Jongeren Waar vind je vacatures en hoe begin je aan een sollicitatiebrief? Een paar nuttige tips. Waar begin ik? Je kan natuurlijk wachten tot je ideale job uit de lucht komt vallen.

Nadere informatie

Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de vele werkvormen.

Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de vele werkvormen. Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2016-2017 30 09 2016 Onze binnenhuisarchitecten in spe? Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Rookstopconsulent. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be

Proefhoofdstuk Rookstopconsulent. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be Proefhoofdstuk Rookstopconsulent Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Elfjulistraat 39a, 9000 Hasselt, Simpernelstraat 27, 3511 Brussel, Timmerhoutkaai 4, 1000 +32 3 292 33 30

Nadere informatie

Solliciteren via de uitzendsector DECEMBER 2014

Solliciteren via de uitzendsector DECEMBER 2014 Solliciteren via de uitzendsector DECEMBER 2014 algemeen 2 Algemene principes 3 PARTIJEN BIJ UITZENDARBEID Volwaardig werk = rechten en plichten Werk zoeken via uitzend? Snel, ervaring, CV, korte opeenvolgende

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team Scheldeleie. Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 80%

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team Scheldeleie. Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 80% Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in team Scheldeleie Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 80% Werfreserve voor het team Scheldeleie Kind en Gezin wil op korte

Nadere informatie

Je sollicitatie bij Cedrah

Je sollicitatie bij Cedrah Je sollicitatie bij Cedrah Welkom! Beste sollicitant, Als je deze handleiding leest, betekent het dat je een (open) sollicitatie bij Cedrah hebt gedaan. Uiteraard weten we op dit moment nog niet of we

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Voor welke functie solliciteer je? Spontane sollicitatie Geef aan voor welke afdeling(en) jij zou willen werken Administratieve zetel Technische afdeling Andere Openstaande vacature Geef zo duidelijk mogelijk

Nadere informatie

Het Bakske. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. 16 mei 2011 - blz.

Het Bakske. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. 16 mei 2011 - blz. Het Bakske 16 mei 2011 - blz. - online wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (15/05) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

De meest gestelde sollicitatievragen

De meest gestelde sollicitatievragen De meest gestelde sollicitatievragen Vertel eens iets meer over jezelf? Wat kan je vermelden: Naam Woonplaats Studies Werkervaring Motivatie Positieve eigenschappen Gebruik eventueel je cv als leidraad

Nadere informatie

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex.

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex. Het Bakske 13 mei 2013 - blz. - 0 ex. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (12/5) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (13/5)

Nadere informatie

ORGANISATIE FIETSBELCONCERT SAM RINKELT!

ORGANISATIE FIETSBELCONCERT SAM RINKELT! ORGANISATIE FIETSBELCONCERT SAM RINKELT! DRAAIBOEK VOOR SCHOLEN INHOUD 1 Sam de Verkeersslang 2 2 Sam rinkelt! 2 3 Wat is Sam rinkelt! 2 4 Het doel van Sam rinkelt! 3 5 Organisatie 3 5.1 Wanneer en waar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

randstad.nl/wordenwiejebent succesvol op zoek naar werk

randstad.nl/wordenwiejebent succesvol op zoek naar werk randstad.nl/wordenwiejebent succesvol op zoek naar werk er is maar één werkgever nodig voor een goede start Hoe gaat het met jouw zoektocht naar werk? Weet jij al wat je te bieden hebt, welk werk goed

Nadere informatie

DE ULTIEME SOLLICITATIEGIDS

DE ULTIEME SOLLICITATIEGIDS DE ULTIEME SOLLICITATIEGIDS HOOFDSTUK 1 9 feiten over het zoeken van een baan. 1. Jij moet zelf het heft in handen nemen. In plaats van via de traditionele manier te zoeken en te reageren op vacatures,

Nadere informatie

SOLLICITATIEGIDS. Schrijf een vlijmscherpe motivatiebrief

SOLLICITATIEGIDS. Schrijf een vlijmscherpe motivatiebrief SOLLICITATIEGIDS Schrijf een vlijmscherpe motivatiebrief Inhoudstafel 1. Stap 1: wat zijn de bouwstenen van de motivatiebrief? p4 2. Stap 2: de structuur van je motivatiebrief p5 3. Stap 3: hoe schrijf

Nadere informatie

Werken aan je eigen ontwikkeling met de ontwikkelscan

Werken aan je eigen ontwikkeling met de ontwikkelscan Werken aan je eigen ontwikkeling met de ontwikkelscan Handleiding voor medewerkers Inleiding Het loont de moeite om even stil te staan bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling en jezelf volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v)

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v) INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR (m/v) FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een sociale werkplaats als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen de sociale

Nadere informatie

HET FUNCTIONERINGSGESPREK

HET FUNCTIONERINGSGESPREK HET FUNCTIONERINGSGESPREK Tips voor een zinvol gesprek Inhoudstafel 1. Wat is een functioneringsgesprek? p4 2. Hoe bereid je je voor? p6 3. Verschillen met het evaluatiegesprek p8 Samenwerking verbeteren

Nadere informatie

Selectiereglement. GEZINSONDERSTEUNER in lokaal team Meetjesland met wervingsreserve. Wervingsprocedure C1 contractueel - onbepaalde duur minstens 80%

Selectiereglement. GEZINSONDERSTEUNER in lokaal team Meetjesland met wervingsreserve. Wervingsprocedure C1 contractueel - onbepaalde duur minstens 80% Centrale administratie Selectiereglement GEZINSONDERSTEUNER in lokaal team Meetjesland met wervingsreserve Wervingsprocedure C1 contractueel - onbepaalde duur minstens 80% Kind en Gezin wil op korte termijn

Nadere informatie

Selecterende vacatureteksten schrijven

Selecterende vacatureteksten schrijven Selecterende vacatureteksten schrijven Gericht op BBL- en duale kandidaten Mieke Hees Aviso Communicatie 7 kenmerken van een goede vacaturetekst (voor opleidingen) 1. Verkoopt de baan/opleiding (jobmarketing)

Nadere informatie

Selectiereglement. Wervingsprocedure B1 contractueel onbepaalde duur

Selectiereglement. Wervingsprocedure B1 contractueel onbepaalde duur Centrale administratie Selectiereglement SOCIAAL WERKER MET WERVINGSRESERVE in de lokale teams Zuid-West en Noord-Oost Waasland (0,8 vte), Middenkempen en Turnhout (0,8 vte), Zuid-Oost-Rand Antwerpen en

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Gitaar. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs.

Proefhoofdstuk Gitaar. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs. Proefhoofdstuk Gitaar Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050 Hasselt, Simpernelstraat 27, 3511 Brussel, Timmerhoutkaai 4, 1000 +32 3 292 33 30 Maak

Nadere informatie

Les 9 - Bijlagen SOLLICITEREN, WIE ZIJN BEST DOET ZAL HET LEREN. HET CV.

Les 9 - Bijlagen SOLLICITEREN, WIE ZIJN BEST DOET ZAL HET LEREN. HET CV. Les 9 - Bijlagen SOLLICITEREN, WIE ZIJN BEST DOET ZAL HET LEREN. HET CV. Wat betekent cv letterlijk? Cv staat voor het latijnse curriculum vitae en vrij vertaald betekent het levensloop. Vrijwel elke werkgever

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Voor welke functie solliciteer je? Spontane sollicitatie Geef aan voor welke afdeling(en) jij zou willen werken Administratieve zetel Thuiszorgdiensten Technische afdeling WZC Warmhof Openstaande vacature

Nadere informatie

Werkboek. Online 3 maanden Traject. transformeer het samenleven met je hond

Werkboek. Online 3 maanden Traject. transformeer het samenleven met je hond Werkboek Online 3 maanden Traject transformeer het samenleven met je hond Laat conditionering weer plaats maken voor beleving, echte aandacht en een diepe verbinding Welkom bij het online 3 maanden traject

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2019

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2019 VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2019 INSCHRIJVING Tot wanneer kan je je inschrijven en de online voorronde spelen? De online voorronde wordt in functie van de liverondes

Nadere informatie

Word jij onze collega?

Word jij onze collega? Word jij onze collega? Waarom werft Veronove volop aan? Gina & Andy Verhoonhove nemen het roer definitief over van Paul en Claire Verhoonhove. Zoals hun ouders destijds, hebben zij op heden tal van concrete

Nadere informatie

ACADEMIEJAAR LEREN OP SCHOOL ÉN OP DE WERKPLEK. Graduaat in Maatschappelijk werk.

ACADEMIEJAAR LEREN OP SCHOOL ÉN OP DE WERKPLEK. Graduaat in Maatschappelijk werk. ACADEMIEJAAR 2019-2020 OP SCHOOL ÉN OP DE WERKPLEK Graduaat in Maatschappelijk werk www.odisee.be Graduaat in Maatschappelijk werk Werk je graag met mensen, ook als ze kwetsbaar zijn? Wil je leren om ze

Nadere informatie

Kiesreglement Landbouwkring VZW

Kiesreglement Landbouwkring VZW LANDBOUWKRING VZW KU LEUVEN Waversebaan 12 3001 Heverlee e-mail. lbk@landbouwkring.be KBC: 734-3323205-91 Ondernemingsnr.: 882 914 784 Kiesreglement Landbouwkring VZW De Landbouwkring is gesticht in 1887

Nadere informatie

Kiesreglement Landbouwkring VZW De Landbouwkring is gesticht in 1887 door ir. Paul Devuyst

Kiesreglement Landbouwkring VZW De Landbouwkring is gesticht in 1887 door ir. Paul Devuyst LANDBOUWKRING VZW KU LEUVEN Waversebaan 12 3001 Heverlee tel. 0485/ 59 78 96 e-mail. lbk@landbouwkring.be KBC: 734-3323205-91 Ondernemingsnr.: 882 914 784 Kiesreglement Landbouwkring VZW De Landbouwkring

Nadere informatie

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium.

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium. Kalender Het enige echte Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium Editie 14 - jaargang 10 2007-2008 Wie zijn ze? Wat doen Voorwoord

Nadere informatie

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen.

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen. WELKOM! Wat geweldig dat je het werkboek hebt gedownload. Dat betekent een belangrijke volgende stap in jouw succes. Want succes bereik je alleen door te doen. Dit werkboek is onderdeel van het Webinar

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Spaans. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs.

Proefhoofdstuk Spaans. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs. Proefhoofdstuk Spaans www.centrumvoorafstandsonderwijs.be www.centrumvoorafstandsonderwijs.be Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050 Hasselt, Simpernelstraat

Nadere informatie

Stagemap het preoperatief consult (POC)

Stagemap het preoperatief consult (POC) Stagemap het preoperatief consult (POC) Voettekst 1/7 Inhoud Welkom... 3 Voorstelling van de preoperatieve consultatie... 4 1 Het preoperatief consult... 4 Stageverloop... 5 2 Uurrooster studenten... 5

Nadere informatie

Voorwoord. Inhoud. Het bib-team. Beste leerkracht

Voorwoord. Inhoud. Het bib-team. Beste leerkracht Voorwoord Beste leerkracht Je ziet het goed: dit schooljaar presenteert de bibliotheek een brochure voor het secundair onderwijs! Dit schooljaar wil de bib er namelijk meer dan ooit werk van maken om een

Nadere informatie

17 OKTOBER 2019 YOUCA ACTION DAY MAAK VAN JE LEERLINGEN ACTIEVE WERELDBURGERS SCHOOLBROCHURE 2019 YOUCA.BE

17 OKTOBER 2019 YOUCA ACTION DAY MAAK VAN JE LEERLINGEN ACTIEVE WERELDBURGERS SCHOOLBROCHURE 2019 YOUCA.BE YOUCA ACTION DAY MAAK VAN JE LEERLINGEN ACTIEVE WERELDBURGERS SCHOOLBROCHURE 2019 YOUCA.BE VU: Victor Van Driessche, YOUCA vzw, Mundo-J, Nijverheidsstraat 10, 1000 Brussel. 17 OKTOBER 2019 VRT + 15.000

Nadere informatie

Examenprogramma medewerker HCA-dienst en opvoedingsondersteuning

Examenprogramma medewerker HCA-dienst en opvoedingsondersteuning Examenprogramma medewerker HCA-dienst en opvoedingsondersteuning De Vereniging Ons Tehuis gaat over tot de organisatie van een wervingsexamen voor de functies medewerker HCA-dienst (DIVAM) en opvoedingsondersteuning

Nadere informatie

NT2, Talen, Informatica en Fotografie

NT2, Talen, Informatica en Fotografie NT2, Talen, Informatica en Fotografie CVO Vilvoorde Lange Molensstraat 4 1800 Vilvoorde tel.: 02 253 84 24 www.cvovilvoorde.be secretariaat@cvovilvoorde.be 1 Van harte welkom! Beste cursist, Wij heten

Nadere informatie

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een 4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL Dez e t r a i n i n g i s e c h t een a a n r a d er o m t e l ere n m e n s e n e c h t t e b e t re k k e n e n t e r a k e n m e t j o u w v er h a a l.

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Handleiding Mijn Timing

Handleiding Mijn Timing Handleiding Mijn Timing Flexkrachten 1 Op timing.nl kun je via het volgende icoontje persoonlijke pagina: Mijn Timing. (rechts bovenin het scherm) inloggen op jouw eigen In Mijn Timing kun je je contactgegevens,

Nadere informatie

Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang

Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang Waarom is kinderopvang goed voor mijn kindje. Foto Je bent zwanger. Het is goed om dan al na te denken over kinderopvang van je kindje.. Foto In de kinderopvang zorgt

Nadere informatie

NT2, Talen, Informatica en Fotografie

NT2, Talen, Informatica en Fotografie NT2, Talen, Informatica en Fotografie CVO Vilvoorde Lange Molensstraat 4 1800 Vilvoorde tel.: 02 253 84 24 www.cvovilvoorde.be secretariaat@cvovilvoorde.be 1 Van harte welkom! Beste cursist, Wij heten

Nadere informatie

Handleiding voor Sollicitanten. Hoe solliciteer ik online bij OCMW Gent? Handleiding sollicitanten.doc Pagina 1 van 1

Handleiding voor Sollicitanten. Hoe solliciteer ik online bij OCMW Gent? Handleiding sollicitanten.doc Pagina 1 van 1 Handleiding voor Sollicitanten Hoe solliciteer ik online bij OCMW Gent? Handleiding sollicitanten.doc Pagina 1 van 1 Inleiding In 2012 maakt het OCMW Gent de overstap naar online solliciteren. Het sollicitatieformulier

Nadere informatie

Handleiding: Hoe een activiteit voor Erfgoeddag 2018 inschrijven?

Handleiding: Hoe een activiteit voor Erfgoeddag 2018 inschrijven? Coördinatie Erfgoeddag p/a FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw T +32 (0)2 213 10 60 F +32 (0)2 213 10 99 E tine.vandezand@faro.be info@erfgoeddag.be W www.erfgoeddag.be Handleiding: Hoe een

Nadere informatie

Werkblad Motivatie en psycho-educatie

Werkblad Motivatie en psycho-educatie Werkblad Motivatie en psycho-educatie Waar heb je last van? Wat zijn je klachten? Waarom wil je ervan af? Wat heb je eraan als je EMDR doet? Teken of beschrijf hier je prinses. Werkblad Dagelijks leven

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

Leesmij. Mededelingen van de school. Jaargang 17, nummer 11 Helmond, 14 februari 2017

Leesmij. Mededelingen van de school. Jaargang 17, nummer 11 Helmond, 14 februari 2017 Leesmij Jaargang 17, nummer 11 Helmond, 14 februari 2017 Mededelingen van de school Eerste rapport Het eerste rapport gaat a.s. vrijdag (17 februari) mee naar huis. De ouderavonden zijn op maandag 20 en

Nadere informatie

De cursus van 'Chinese cultuur' wordt te koop aangeboden door de cursusdienst voor 5 euro. Voor openingsuren, zie toledo-community 'Sinologie'.

De cursus van 'Chinese cultuur' wordt te koop aangeboden door de cursusdienst voor 5 euro. Voor openingsuren, zie toledo-community 'Sinologie'. 1ste Studiefase Welkom bij de studierichting Sinologie! Op maandag 26 september gaat het academiejaar van start. Hieronder vinden jullie een kort overzicht van de geplande activiteiten. Wij raden jullie

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Januari 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64 86

Nadere informatie

SOLLICITATIE (deel 1)

SOLLICITATIE (deel 1) SOLLICITATIE (deel 1) Je bent de werkgever van een voedingswinkel. Je bent op zoek naar een goede winkelbediende voor je zaak. Kan jij een sollicitatiegesprek voeren? Wat moet je doen? 1 Zoek 2 gesprekspartners.

Nadere informatie

ZAKENMAM PLANNINGSPAKKET

ZAKENMAM PLANNINGSPAKKET ZAKENMAM Alsjeblieft, hier is jouw Zakenmam planningspakket. Het is mijn kado aan jou en ik wens je er veel plezier mee. De inhoud in dit pakket gaat je helpen meer structuur en overzicht aan te brengen

Nadere informatie

Je toekomst? Die bepaal je zelf!

Je toekomst? Die bepaal je zelf! 030-7511900 Je toekomst? Die bepaal je zelf! Youfit@retail helpt je op weg. Je werkt met plezier in een winkel. Dat doe je misschien al jaren en het gaat je prima af. Maar denk je weleens na waar je over

Nadere informatie

Kansenkrant. Een bedankbrief voor de burgemeester van groep 7 DECEMBER 21, 2017 JAARGANG 1, NUMMER 9. In deze nieuwsbrief: - Verhuizing

Kansenkrant. Een bedankbrief voor de burgemeester van groep 7 DECEMBER 21, 2017 JAARGANG 1, NUMMER 9. In deze nieuwsbrief: - Verhuizing Kansenkrant DECEMBER 21, 2017 JAARGANG 1, NUMMER 9 In deze nieuwsbrief: - Verhuizing - Opening gebouw Het KansenRijk Verhuizing Zoals u inmiddels weet gaan we in de kerstvakantie verhuizen naar het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 De lucht kleurt blauw, de vogels fluiten uit volle borst, de warme lentebries streelt onze gezichten Het is bijna zover, de zomer is in aantocht! Jammer genoeg betekent dit

Nadere informatie

BROCHURE. Zalen en a ssortiment. DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel GT Rotterdam

BROCHURE. Zalen en a ssortiment. DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel GT Rotterdam BROCHURE Zalen en a ssortiment DAARO ROTTERDAM B.V. Westersingel 44 3014 GT Rotterdam OVER DAARO DAARO Rotterdam brengt ondernemers, starters en studenten samen. Je kunt hier werken en studeren. Verschillende

Nadere informatie

DE ULTIEME SOLLICITATIEGIDS

DE ULTIEME SOLLICITATIEGIDS DE ULTIEME SOLLICITATIEGIDS HOOFDSTUK 1. 9 feiten over het zoeken van een baan. 1. Je moet het heft in eigen hand nemen. In plaats van zoeken op de traditionele manier en reageren op vacatures, begin je

Nadere informatie

Vergeet je bankkaart niet!

Vergeet je bankkaart niet! Hulp nodig bij online inschrijven? Kom even langs tijdens de openingsuren van het gemeentehuis* en we helpen je stap voor stap verder. Vergeet je bankkaart niet! Gemeentehuis Brasschaat Verhoevenlei 11

Nadere informatie

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren.

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Stagebedrijf: Klas : Profiel: Leerroute: Naam: Uiterste inleverdatum: woensdag 12 december 2018 1 Inhoud Het begin van jouw succes!... 3 Afspraken en belangrijke punten:... 5 Logboek:... 6 Opdracht 1:...

Nadere informatie

Kind in Beeld. Kinderopvang

Kind in Beeld. Kinderopvang Kind in Beeld Kinderopvang Inhoud Waarom is kinderopvang goed voor mijn kindje? 4 Waarom breng ik mijn kindje naar de kinderopvang? 6 Hoeveel kost kinderopvang? 8 Legende Prijs Inkomen Kindje Begeleider

Nadere informatie

Kind in Beeld. Kinderopvang

Kind in Beeld. Kinderopvang Kind in Beeld Kinderopvang Inhoud Waarom is kinderopvang goed voor mijn kindje 4 Waarom breng ik mijn kindje naar de kinderopvang 6 Hoeveel kost kinderopvang 8 Legende Prijs Inkomen Kindje Begeleider Dagen

Nadere informatie

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Elevator pitch Elevator pitch, laat van je horen Hoe vertel jij krachtig over jezelf in zestig seconden? Sta jij te haperen op een netwerkborrel? Spring je van de hak op de tak tijdens een zakenlunch?

Nadere informatie

J L. Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills. Vaardigheden Gedragsindicatoren. 21st Century Skill - -

J L. Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills. Vaardigheden Gedragsindicatoren. 21st Century Skill - - Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills 21st Century Skill Jouw talent Vaardigheden Gedragsindicatoren J L Ik weet wat ik wil Ik weet wat ik kan Ik ga na waarom iets mij interesseert

Nadere informatie

Activiteiten. Danslessen. Cursusdienst. zondag (14/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) woensdag (17/5) maandag (15/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5)

Activiteiten. Danslessen. Cursusdienst. zondag (14/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) woensdag (17/5) maandag (15/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) Activiteiten zondag (14/5) 22u00 - De laatste week pinten aan 60 cent maandag (15/5) 20u30 - Gitaarconcert Kostas&Co dinsdag (16/5) 14u00 22u00 - Tapcursus Live optredens woensdag (17/5) 22u00 - Afzuip

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Inhoudsopgave Onderwerp Pagina 1. www.denhaagdoet.nl 1 2. Inloggen of account aanmaken 1 3. Account aanmaken 2 4. Het organisatieaccount 3 5. Mijn vacatures 3 6. Sollicitaties en sollicitanten 4 7. Mijn

Nadere informatie

Feedback. in hapklare brokken

Feedback. in hapklare brokken Feedback in hapklare brokken Jan van Baardewijk Zorgteamtrainer Op zorgteamtraining.nl is de meest recente versie van feedback gratis beschikbaar. Mocht je willen weten of je de meest recente versie hebt,

Nadere informatie

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari Week 23: 27/2 04/3 Soep van de week: Goulash Bier van de week: Westmalle tripel en dubbel Looza van de maand: Passievrucht Belangrijke mededelingen Er is terug Rodenbach van t vat in de G en dit maar voor

Nadere informatie