Nieuwsbrief Leefbewust.com 1 november 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Leefbewust.com 1 november 2013"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Leefbewust.com 1 november 2013 Aantal lezers: Beste verkenner, Na de herfststormen zit ik weer in het zonlicht mijn gebruikelijke column te schrijven. Wat mij het meest verbaast is dat niemand praat over de heftige zonnevlammen in het weekend en een mogelijk link met de aardbeving in Japan en de zware stormen erna. Lijkt mij logisch dat als er veel energie vanaf de zon richting de aarde gaat er hier weer een tegenreactie zal kunnen ontstaan. Ik zag vandaag nog een video over een link tussen de naderende komeet ISON en het ontstaan van een heftige X2 zonnevlam: Dus ik vraag me dan af, als ISON dit nu al kan veroorzaken wat gebeurt er dan in de maand november want hij zal rond 28 november de zon bereiken. Is dit de reden waarom de NASA altijd heeft gezegd dat er rond eind 2013 een piek zou zijn qua zonnevlammen? De laatste keer dat dit gebeurde was rond 1859, toen bleken alleen de telegrafen eronder te leiden. Sommige operators kwamen onder spanning te staan of apparatuur ging zonder elektriciteit vanzelf werken. In de wereld van nu met giga veel kwetsbare elektronica zou dat bij zware zonnestormen wel even anders uit kunnen pakken. Wetenschappers hebben geen idee hoe dit gaat uitpakken maar dat het spannende maanden gaan worden is wel duidelijk want de komeet ISON zal dan rond tweede kerstdag de aarde bereiken.

2 Ik moest meteen denken aan een tsunami die ook op tweede kerstdag plaatsvond. Tot mijn stomme verbazing is die al weer 9 jaar geleden: Wat het nog spannender maakt is dat het magnetisch veld van de zon precies in deze periode ook nog eens gaat omklappen, dat gebeurt blijkbaar elke 11 jaar. Dus twee belangrijke zaken die gaan samenvallen en beide voor grote energetische veranderingen in de ruimte gaan zorgen. Ik denk dat HSP'ers zoals ikzelf dit ook wel gaan voelen. Ik merkte de laatste jaren al dat ik steeds minder in de te felle zon kon zijn, net of het hele systeem dan overprikkeld werd. De zon was op het eind van zijn cyclus en sterker dan ooit. Dit zal dus komende jaren weer gaan afnemen. Ook heb ik begrepen dat we de komende 11 jaar dan minder kosmische straling zullen krijgen doordat het magnetisch veld van de zon verandert. Als je gelooft in ziekmakende aardstralen dan wordt het dus gezonder want aardstralen zouden eigenlijk kosmische stralen zijn die afketsen op water in de grond en dan weer omhoog komen en mensen ziek kunnen maken. We kennen de verhalen van baby s die niet kunnen slapen en als het bedje wordt verplaatst ineens weer goed slapen. Of plekken in huis waar het minder prettig voelt. Waterbronnen kunnen sowieso problemen geven als ze precies onder je huis liggen. Heb ooit met een kompas gekeken op een vochtige paardenstal in Soest. Het kompas schoot alle kanten op toen ik over die plek liep. De paarden wilden daar ook niet staan en dieren volgen toch hun intuïtie. Zag je ook bij tsunami, veel wilde dieren waren voor de ramp al naar hogere plaatsen gegaan, die voelden de energie misschien al veranderen. We weten zo weinig van invloeden van elektrische en magnetische velden en daarom zie je steeds meer mensen vastlopen. Na radar, laag frequent stress (stroom) zie je een explosie aan UMTS masten, WIFI zenders etc. We worden gebombardeerd met signalen die ons eigen veld zullen verstoren, ondermijnen en overprikkelen.

3 Uit een nieuwe studie bleek dat blootstelling aan straling van luchtvaartradar kan leiden tot veranderingen in somatische symptomen, angstgevoelens, slaapproblemen, sociaal functioneren en zware depressies. chtmilitairen-wijten-ziekte-aan-overdosis-radarstraling-hawk.dhtml Zelf had ik weer een mooi voorbeeld. Ik ging begin augustus een midweekje weg naar Zeeland en vertrok met mooi warm zomerweer dus had op een gegeven moment de airco even aan. Ben er geen fan van maar met ramen open rijden is ook niet alles (nekspieren etc) dus vanwege de hitte toch maar even gedaan. Door de koude lucht begonnen gelijk mijn slijmvliezen te reageren. Dus hele dag loopneus gehad. En het lullige was dat ik voor het strand naar Zeeland ging en iedere keer op het strand door de zoute lucht nog meer ging snotteren. Maar goed, later in de week kiespijn dus die kies zal de weerstand vooraf al hebben verzwakt waardoor je extra gevoelig bent voor andere prikkels op je slijmvliezen en/of zenuwen in dat gebied. En op vakantie ontlaad je ook de dagelijkse stress dus zal altijd wel een combinatie zijn van zaken Maar goed, na de week vakantie is kies behandeld en je zou denken dan ben je ook van het gesnotter af. Het rare is echter dat ik gewoon 3 maanden lang een soort nacht/ochtend verkoudheid heb gehad. Rond 5-6 uur begonnen ineens de luchtwegen vol te lopen en raakt de neusholtes verstopt. Voor 5-6 uur was er meestal niets aan de hand. Als je de organenklok kent is 3-5 uur in de nacht het ontgiften van de longen. Dus was het een soort detox effect, rommel die werd opgeruimd via de slijmvliezen? Ook speelde er in aug/sept de toestand rondom de opname van mijn zoon (inmiddels weer thuis) wat de nodige territoriumstress had gegeven (dus luchtwegen) dus ik heb het steeds op de stress gegooid. Maar het rare was dat ook na die toestand de irritatie van de luchtwegen bleef. Maar steeds alleen op het einde van de nacht en in de loop van de dag was het weer weg. En het rare was ook dat mijn ogen steeds super moe en geïrriteerd waren.

4 Ik moest een beetje denken aan de luchtmachtradar verder op die nog altijd draait terwijl de vliegbasis al jaren dicht is. Als ik in de buurt van het hek kom dan begint mijn oogzenuw te trekken, dus mijn zenuwgestel reageert blijkbaar op de pulsen van dat radar. Maar in huis had ik niets gedaan op het gebied van straling (dacht ik). Ik heb al jaren een MEMON en die destijds ook gemeten met een ouderwetse voltmeter. Die zag verbeteringen op het gebied van de bijnieren, dikke darm en de hypofyse. Bij José in Hank had ik met bioresonantie al eens de draagbare MEMON getest (voor de telefoon) en die werkte gunstig op het zenuwgestel. Het voordeel van MSAS apparatuur is dat je kunt zien wat bepaalde supplementen, voeding, edelstenen etc. doen op je organen etc. Volgens reguliere medicijnmannen allemaal kwakzalverij maar ik doe er mijn voordeel ermee, heb er al veel mee kunnen ontdekken en op kunnen lossen. Zoonlief liep ooit een ziekenhuisbacterie op, huisarts wilde astma medicijnen geven maar ik zag dat helemaal niet zitten. Dus even gemeten en met de druppels was hij in 2 weken van een maandenlange hoestperiode af. Later legde ik de link met de chauffeur van zijn busje die daarvoor een zware operatie had ondergaan in het ziekenhuis en waarschijnlijk iets had meegenomen want die was ook al aan het hoesten op zijn eerste rit. Zoonlief heeft een hoog stress niveau dus pakt dan al snel iets op van anderen, chronische stress verlaagt nl je weerstand. Maar goed, de MEMON was in mijn geval goed bevallen en ook mijn bezoek die allergische waren voor katten hadden geen last meer in mijn huis. Want zonder elektrostress heb je ook minder stofjes etc. in de lucht, het ruikt ook anders. En ineens viel het muntje. Ik had naar aanleiding van de vakantie toen ik op een klein tabletje moest martelen na de vakantie meteen een laptop besteld, altijd handig als je eens onderweg bent. Maar zowel de tablet had ik daar op wifi gebruikt van dat huisje en thuis deed ik s avonds vaak 2 uur de wifi aan van de router en daarna weer uit. Zou die 2 uur draadloos mijn verstoorder kunnen zijn geweest? Nu heb ik jaren geleden een veldsterktemeter meter gekocht waarmee ik de veldsterkte tot in het gigahertz bereik kan meten. De zendmast op ik schat 100 meter geeft op de hoogste en slechtste plek in huis een veldsterkte van rond de 200 mw. Ik vond dat al vrij hoog.

5 Als ik de router op draadloos zet en op 1 meter afstand meet dan ook laag, hooguit 20 mw. Maar meet ik de laptop dan meet ik waardes tot over de 2000 mw! Ik schrok me rot. Houd ik de meter bij de router dan ook waardes over de 2000 maar niemand heeft normaal gesproken de router in zijn directe omgeving. Dat had ik dus nooit verwacht, want boven de 1000 mw wordt in Duitsland als immuunverstorend gezien. En het is ook wel logisch want je zit met een zender onder je handen te werken. Dus maar even snel de wifi uitgezet en even ouderwets een kabel eraan gehangen. Was dat al eerder van plan maar als je het goed wilt doen moet je door beton heen boren en daar had ik destijds geen zin in. Dus nu maar even tijdelijk de kabel over de vloer en na gebruik weer oprollen. Wat er na deze stap gebeurde was opmerkelijk. Ik ben verlost van mijn verstopte neusprobleem en heb 's avonds geen leesbril meer nodig achter de laptop. Dus was ook voor mij weer een leermoment. Als je al ziek of gestrest bent door iets anders dan kan elektrostress je verder verzwakken waardoor je niet opknapt. Het lichaam is dan blijkbaar al zo veel energie kwijt door de elektrostress verhaal dat je immuunsysteem op een lagere pitje staat. Vorige week was ik te moe om een nieuwsbrief te schrijven en nu is razende Ronnie weer helemaal in vorm. Ik was al eens door ing Charles Claessens gewezen op de problemen van electrostress bij mensen die al ziek waren en door deze extra belasting niet meer konden herstellen zoals bijvoorbeeld bij de ziekte van Lyme etc. Je kunt wel raden wat smartphones en Ipads kunnen aanrichten als die dergelijke zendwaardes hebben. Ik schrok ook van de router van de buren, die zit blijkbaar tegen de muur van onze slaapkamer (naast ons bed) geplakt en heeft op 1 meter 10 keer de waarde van onze eigen router die beneden staat. Wie gaat er nu een router plakken naast de slaapkamer van de buren. Hij weet dat ik hooggevoelig ben en jaren ziek ben geweest door chemische dampen. Maar goed, heb even met 2 ondervloerplaten een isolerende wand gemaakt m.b.v. folie dat we kennen als ANWB warmtedekens (zie je vaak bij ongelukken) zodat we de straling netjes terugreflecteren naar de veroorzaker. Die trouwens ook eeuwig gestrest is.

6 Ik heb de beste man al eens gezegd dat het niet slim is om een niet geaarde laptop met wifi op je schoot te gebruiken als je al gestrest bent. Ik mat toen al waardes van 60 volt op zijn laptopkast omdat zijn stopcontact niet geaard was. Even met verlengsnoer getest op een geaard stopcontact in de keuken en toen was de gemeten spanning nog maar 5 volt. Maar het beste blijft alleen op de accu te werken met een vaste internetkabel. Zie elektrostress gewoon als iets dat je verder kan verzwakken, hoeft niet de hoofdoorzaak te zijn maar is weer iets dan je kan ondermijnen. En ben je al vermoeid, ziek, gestrest dan kunnen dit soort dingen je herstel verpesten of verlengen. Uiteraard worden dit soort zaken systematisch ontkend door de overheid en industrie maar die hebben economische belangen die altijd voorgaan. Precies hetzelfde heb je gezien met roken, alcohol, BPA, de pil, cholesterolremmers, zoetstoffen etc. etc. Jarenlang worden mensen voorgelogen door experts met banden met de industrie. Wie kritisch is wordt doodgezwegen, uit zijn functie gezet of zelfs fysiek bedreigd. Maar als je in dat wereldje wil blijven geloven dan prima, ik ga je niet bekeren. Maar test zaken gewoon zelf uit. Ga eens bellen in je stalen kooi (auto) en meet voor en na je bloeddruk bijvoorbeeld. Ga eens kijken hoe je slaapt na een avondje Ipad of draadloze laptop. Kijk eens of je verzuurd/stijf bent na een dagje veel mobiel bellen of internetten. En waarom jij misschien zoveel magnesium moet slikken om rustig te worden of (been)krampen te voorkomen? En zeker als je hoogsensitief bent dan ben je de kanarie in de mijn. Misschien is onze rol in deze wereld de minder gevoelige mensen te wijzen op de gevolgen en verbanden van en tussen zaken want wie legt er normaal gesproken een verband tussen een chronische neusverkoudheid of leesbril gebruik en zijn laptop, Ipad, smartphone etc.? Stress is ziekmaker numero uno. Elektrostress is daar gewoon een onderdeel van. Net zoals pepmiddelen die je bijnieren oppeppen zoals koffie, cola, fanatieke sporten etc. Je maakt meer stresshormonen aan dus kan op dat moment een stapje meer doen en als stressniveau dan te lang te hoog is daalt je immuniteit en zie je die gevoeligheid voor een verkoudheid, buikgriep, eczeemklachten weer toenemen.

7 Voor het laatste krijg je dan misschien weer zo'n heerlijke hormoonzalf vol met kunstmatige bijnier (schors)hormonen omdat je eigen aanmaak flink verzwakt is door chronische stress op je bijnieren. En door chronische stress neemt je behoefte aan suikers weer toe en de verkeerde suikers roven weer kalmerende mineralen als magnesium. Deze week had ik een lezer met diabetes die voor zijn gewicht aan tennis deed. Ik zeg, zeker giga honger na het sporten? Want door de inspanning (stress voor het lichaam) zal de suikerspiegel stijgen en daarna je eetlust weer aanwakkeren. Een gezond slank iemand zal weer terugzakken naar een normaal stressniveau maar andere mensen blijven op die hoge stand staan met als gevolg dat je meer suikers eet, meer vet opslaat en je immuunsysteem weer op een lagere stand komt te staan. Ben je te zwaar, ziek, gestrest beperk je dan tot rustige inspanning zoals korte wandelingen en wat spieroefeningen met kleine gewichtjes. Ga niet de stress nog verder ophogen met flinke inspanning door als een cavia in een tredmolen te gaan rennen. De oermens deed dit alleen bij gevaar, als je oog in oog stond met een wild dier of andere barbaar die net iets groter was. Maar dacht je echt dat de oerman voor zijn lol zou gaan rennen? De moderne mens voert overdag zijn stress op met elektronica en gaat dan misschien s avonds wanneer het lichaam eigenlijk moet ontspannen voor de nacht nog even de stress opvoeren door een rondje cardio te doen. En dan de volgende dag je bijniertjes nog verder kietelen met de nodige koffie om weer te kunnen presteren. Dat noemen we het burnout dieet. Hoeveel Ipad/smartphone kids van nu hebben rond hun dertigste al hun eerste burnout? Is een kwestie van afwachten denk ik. Wat ook stress kan geven is zinloze discussies met mensen die niet in de materie van de verkenners thuis zijn. Ik bombardeer lezers al jaren met veel kennis, studies, video s etc. waardoor mensen heel veel andere kennis hebben vergaard en verder kijken dan de gangbare kanalen en propaganda van multinationals. Maar het probleem is dan wel dat je in de praktijk ontdekt hoe weinig anderen soms weten. Die hebben soms net ontdekt dat aspartaam of verhitte zonnebloemolie helemaal niet zo gezond zijn of dat de verhalen over verzadigde vetten of cholesterol toch even anders liggen dan wat de Hartstichting, cardioloog of overheid je jaren hebben verteld. Dan kun je soms terecht komen in discussies die weinig opleveren. Kost veel energie, kan ook weer stress geven dus laat je niet verleiden.

8 Bekend zijn ook de fora. Als je daar iets kritisch plaatst over een gangbaar medicijn of voedingsproduct dan staan er altijd zogenaamde trollen klaar om je verhaal onderuit te halen. Soms ingehuurde studenten die voor big pharma of big food werken, soms gewoon mensen die alleen de reguliere kant volgen. Ook Europa heeft geld vrijgemaakt om trollen in te huren die sites bezoeken die kritisch zijn over Europa en daar van leer te trekken om de kritiek af te zwakken. Nujij.nl, het Radar forum en Wikipedia zitten vol met trollen die systematisch kritische geluiden proberen af te zwakken zodat de gewone man/vrouw begint te twijfelen. En door twijfel te zaaien heers je want de man/vrouw heeft zelf te weinig kennis van de materie. Dus niet doen, steek je tijd liever in jezelf, en weet je genoeg help dan de mensen die wel zo ver zijn. Vroeger had ik nog wel eens discussies met journalisten, specialisten, artsen etc. Maar tegenwoordig laat ik het maar zo, ze steunen een systeem dat toch vanzelf vastloopt. Je zit door Snowden wel hoever overheden gaan met het ondemocratisch gebruik van de macht die wij ze hebben gegeven. Dat het geen betrouwbare partij is want uiteindelijk draait het om andere belangen. Net zoals die dikbetaalde ambtenaren in Brussel die gewoon een eigen lucratieve handeltje hebben opgezet en die zeker alles zullen doen hun eigen bestaan te verdedigen, want die biokip met de gouden eieren ga je niet slachten. In 2005 bedacht ik deze stelling die nog steeds blijft gelden: Beter 1000 man informeren dan 1 man bekeren Dat informeren wil ik naast de site nog anders gaan doen. Ik wil een gratis e-boek gaan maken dan o.a. via deze site maar ook door andere verspreid mag worden. Ik wil handige kennis bundelen in een PDF e-boek dat je snel kunt doorgeven aan vrienden en familie die ervoor openstaan. Scheelt je veel energie m.b.t. het uitleggen van zaken. Het Leefbewust e-boek zal op basis van thema s zijn. 1-2 per jaar een update met nieuwe thema s. Dus een groeiend handboek waarbij alle belangrijke thema s voorbij zullen komen. Heb je ooit artikelen geschreven over een bepaald thema of heb je al een thema uitgewerkt dan ben je welkom. Ons eerste e-boek spoedcursus voeding is bijna keer Gedownload.

9 Hoeveel keer het is doorgegeven weet ik niet dus je kunt het bereik wel voorstellen en dit gaat met tijdloze informatie jarenlang door. Een site kan aangepakt worden of zelfs gesloten maar een informatie e-boek kunnen ze nooit meer tegenhouden. Wil je meehelpen aan dit project dan ben je welkom. Vind je online een supergoed thema artikel benader dan voor mij de auteur of we het mogen opnemen, want waarom het wiel opnieuw uitvinden als een thema al goed uitgewerkt is en de auteur ook meer mensen wil bereiken met zijn informatie. Uiteraard mag de auteur zijn url of boek promoten. Zo helpen we elkaar. Wordt een uniek project want ik heb al toezeggingen van de nodige auteurs en therapeuten die het idee zeer aanspreekt. Kennis delen via een e-boek is dan stap 2. Voor mensen die meer uitleg willen van zaken organiseert Juglen Zwaan eventueel zijn basiscursus en haalt ook diverse auteurs naar Soest toe die zaken verder zullen behandelen. Stel dat de PDF keer wordt gedownload en 10 keer wordt doorgegeven dan praat je zo over 1 miljoen mensen die je binnen een jaar kunt bereiken. Je kunt via het adres van deze nieuwsbrief contact met ons opnemen over een bijdrage aan die e-boek. De laatste (vertaalde) artikelen: Beta-blokkers kunnen kans op hartproblemen verhogen Eet meer, weeg minder Nieuwe vaardigheden aanleren houdt de geest scherp Groepsdruk kan voedsel keuzes beïnvloeden in restaurants Lichaamsbeweging tijdens zwangerschap verbetert de vaatfunctie nageslacht Studie met blinden laat zien hoe licht helpt bij het activeren hersenen Hoe worden kinderen beïnvloed door de moederangst en depressie?

10 Huidinfecties door aquarium Koffieconsumptie vermindert het risico op leverkanker De biologische klok en de schatting van de leeftijd van menselijke weefsels Wetenschappers vinden mogelijk nieuwe doelen voor anti-inflammatoire therapieën Als laatste nog wat kijktips voor het weekend: Fijn weekend, Ron Fonteine

11 Plaatjes voor gebruik op Facebook / Twitter plaatjes Copyright Mijn columns zijn public domain en mogen in complete vorm met bronvermelding online worden gepubliceerd. Voor commercieel gebruik is echter schriftelijke toestemming nodig. Leefbewust Plaza, voor de betere superfoods Leefbewust kennisavonden in Soest Ledengedeelte ============= Wil je onze werk en kennisoverdracht steunen? Oproep - hulp met vertalingen artikelen Wij zoeken nog altijd vrijwilligers die mee willen helpen met het vertalen van Engelstalige nieuwsberichten zodat deze kennis voor meer Nederlanders & Belgen beschikbaar kan komen. Waardeer je ons vele werk en wil je meehelpen dan ben je altijd welkom. Artikelen + nieuwsberichten van deze week Reakties lezers Internationaal nieuws en videos Nieuwe documentaires (alleen voor leden)

12 Leefbewust Plaza, voor de betere superfoods

Nieuwsbrief Leefbewust.com 5 september 2014

Nieuwsbrief Leefbewust.com 5 september 2014 Nieuwsbrief Leefbewust.com 5 september 2014 Oplage: 26.259 Nummer: 402 Beste verkenner, De R zit weer in de maand dus Razende Ronnie mag weer schrijven :) Is weer even wennen want zes weken radiostilte

Nadere informatie

PDF (LITE) EDITIE VERSIE 2.1. Het Candida Totaal Plan DokterCandida.nl Pagina 0

PDF (LITE) EDITIE VERSIE 2.1. Het Candida Totaal Plan DokterCandida.nl Pagina 0 PDF (LITE) EDITIE VERSIE 2.1 Het Candida Totaal Plan DokterCandida.nl Pagina 0 Dit boek wat zowel gratis beschikbaar is als E-book, als geprinte editie tegenkostprijs wil ik opdragen aan mijn dochter Joyce,

Nadere informatie

Diabetes in ons gezin Een boek met ervaringsverhalen door en voor gezinnen met pubers met diabetes mellitus type 1

Diabetes in ons gezin Een boek met ervaringsverhalen door en voor gezinnen met pubers met diabetes mellitus type 1 Diabetes in ons gezin Een boek met ervaringsverhalen door en voor gezinnen met pubers met diabetes mellitus type 1 1 2 Diabetes in ons gezin Een boek met ervaringsverhalen door en voor gezinnen met pubers

Nadere informatie

Gefeliciteerd met je BURN-OUT IN 7 STAPPEN WEER STRALEN. Marina Schriek

Gefeliciteerd met je BURN-OUT IN 7 STAPPEN WEER STRALEN. Marina Schriek Gefeliciteerd met je BURN-OUT IN 7 STAPPEN WEER STRALEN Marina Schriek Chronische stress, depressie of burn-out? Dit boek is de oplossing! Met voorwoord van professor dr. Paul de Blot SJ, hoogleraar Business

Nadere informatie

HONDERD EN EEN VRAGEN OVER ONDEVIT. gesprekken met Ir. Claude G.A. Onillon. Tweede druk. Copyright 1994 Claude Onillon Rijswijk Z.H. The Netherlands.

HONDERD EN EEN VRAGEN OVER ONDEVIT. gesprekken met Ir. Claude G.A. Onillon. Tweede druk. Copyright 1994 Claude Onillon Rijswijk Z.H. The Netherlands. HONDERD EN EEN VRAGEN OVER ONDEVIT gesprekken met Ir. Claude G.A. Onillon Tweede druk. Copyright 1994 Claude Onillon Rijswijk Z.H. The Netherlands. Uitgever: ONDEVIT CENTRUM Leeuwendaallaan 35 2281 GK

Nadere informatie

99 TIPS Voor het lopen van :

99 TIPS Voor het lopen van : 99 TIPS Voor het lopen van : Een Marathon Eelco de Boer 2007 Eelco de boer. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, openbaar gemaakt of doorgestuurd/doorverkocht zonder toestemming van de schrijver.

Nadere informatie

Kinderen en posttraumatische dystrofie

Kinderen en posttraumatische dystrofie Kinderen en posttraumatische dystrofie Dit boekje is tot stand gekomen met de medewerking van Sander Keppel, mevr. W. Hagenbeek, prof. dr. W. Kuis, fysiotherapeute mevr. E. de Bont, mevr. J. Stor-Luijmes

Nadere informatie

BIJSLUITER LEVEN MET HIV-MEDICATIE

BIJSLUITER LEVEN MET HIV-MEDICATIE BIJSLUITER LEVEN MET HIV-MEDICATIE LOTGENOTEN Roland (59) Toch ongelofelijk hé, wat die pillen doen pag.4 An (38) Met de therapietrouw gaat het denk ik wel lukken pag.7 Pieter (28) Door de medicatie voel

Nadere informatie

het blijft je vader of moeder opgroeien met een ouder getroffen door een beroerte

het blijft je vader of moeder opgroeien met een ouder getroffen door een beroerte het blijft je vader of moeder opgroeien met een ouder getroffen door een beroerte CVA Cerebro Vasculair Accident (CVA) is de medische term voor een ongeluk in de vaten van de hersenen. In het dagelijks

Nadere informatie

Goede voeding de beste levensverzekering!!!

Goede voeding de beste levensverzekering!!! Goede voeding de beste levensverzekering!!! Voorwoord. 3 Hoofdstuk 1 De werking van ons oerlichaam De jagers en verzamelaars. 4 Welk effect heeft dat nu nog voor ons. 5 Wat is de oplossing. 6 Hoofdstuk

Nadere informatie

Interview Met Joris Schaping auteur Hoge Bloeddruk Stoppen Methode

Interview Met Joris Schaping auteur Hoge Bloeddruk Stoppen Methode Interview Met Joris Schaping auteur Hoge Bloeddruk Stoppen Methode O p t i m a l e G e z o n d h e i d. c o m Hoge Bloeddruk Direct Verlagen Interview Door: Jack Boekhorst - Initiatiefnemer / Coach OptimaleGezondheid.com

Nadere informatie

Een Bijzondere Broer of Zus

Een Bijzondere Broer of Zus Een Bijzondere Broer of Zus Informatiemap voor jongeren met een broer of zus met een handicap, chronische ziekte of psychische stoornis Uitgave: GGNet, regio Apeldoorn Team Preventie Postbus 2003 7230

Nadere informatie

Koen de Jong. Bram Bakker. Verademing. Goed ademhalen voor ontspanning, beter slapen, meer energie, sneller afvallen

Koen de Jong. Bram Bakker. Verademing. Goed ademhalen voor ontspanning, beter slapen, meer energie, sneller afvallen Verademing Koen de Jong Bram Bakker Verademing Goed ademhalen voor ontspanning, beter slapen, meer energie, sneller afvallen Uitgeverij Carrera, Amsterdam 2011 Nova Zembla_135x210 20110318 13:58 Pagina

Nadere informatie

Nieuwsbrief Leefbewust.com 7 februari 2014

Nieuwsbrief Leefbewust.com 7 februari 2014 Nieuwsbrief Leefbewust.com 7 februari 2014 Aantal lezers : 20.257 Nieuwsbrief nr.: 362 Beste verkenner, Het was weer een bonte week met wederom hoofdrollen voor het KWF en medisch narcist Renckens. De

Nadere informatie

Presenteren met Plezier

Presenteren met Plezier E-book Presenteren met Plezier ~ www.j-dl.nl ~ janssen@j-dl.nl Andalusië/Nijmegen juli 2011 Presenteren met Plezier het e- book met de 14 gouden tips! Rob Janssen Inleiding Ken je dat? Je bereidt een presentatie

Nadere informatie

De URIM-Code. 1 Inhoud

De URIM-Code. 1 Inhoud De URIM-Code Verzameling informatie en reacties over de energetische Stoelen Voor ondersteuning bij het thuisgebruik en als aanvulling in een praktijk. 1 Inhoud 1 De energetische Stoelen: Urim-Code, Thummim-Code

Nadere informatie

Dit e-book met 9 tips is met de grootste zorgvuldigheid opgesteld, die je mag verwachten van http://www.internetmarketeers.nl

Dit e-book met 9 tips is met de grootste zorgvuldigheid opgesteld, die je mag verwachten van http://www.internetmarketeers.nl Voorwoord Dit e-book met 9 tips is met de grootste zorgvuldigheid opgesteld, die je mag verwachten van http://www.internetmarketeers.nl Natuurlijk maken wij ook wel eens fouten en als je er een constateert,

Nadere informatie

Heeft u Reumatoïde Artritis en bent u regelmatig moe?

Heeft u Reumatoïde Artritis en bent u regelmatig moe? Heeft u Reumatoïde Artritis en bent u regelmatig moe? Inhoud 1. Voor wie is deze brochure?...4 2. Introductie...5 3. Vermoeidheid een klacht?...5 4. Geen gewone vermoeidheid...5 5. Oorzaken van vermoeidheid...11

Nadere informatie

Dit is versie 3.0 van dit rapport.

Dit is versie 3.0 van dit rapport. Dit is versie 3.0 van dit rapport. Download de nieuwste versie van dit rapport op: http://www.winst.nl/e books Disclaimer: Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed aan de juistheid

Nadere informatie

Verslavingszorg onder jongeren

Verslavingszorg onder jongeren Verslavingszorg onder jongeren Naam leerlingen: Rutger van der Wal Manon van Duinen School: Piter Jelles!mpulse Onderwerp: Verslavingszorg onder jongeren. Datum: 5 januari 2014 Klas: 4 Vmbo-t Inhoud Blz.

Nadere informatie

Heel erg zenuwachtig, praat snel. Observatieaantekeningen (verbaal, non-verbaal, storingen tijdens het gesprek, etc.).

Heel erg zenuwachtig, praat snel. Observatieaantekeningen (verbaal, non-verbaal, storingen tijdens het gesprek, etc.). Voor de diepte-interviews is de volgende topiclijst gebruikt: 1. Persoongegevens. 2. Social media. 3. Behoefte. 4. Zoekgedrag. 5. Beleving vooraf. 6. Beleving achteraf. Formulier persoonsgegevens Naam

Nadere informatie

...over psychische problemen

...over psychische problemen OPEN...over psychische problemen LEEF! spreekuur met de stemmen in JE hoofd Mama of mantelzorger? Komt een psycholoog bij de dokter de Omgekeerde Wereld 2011 / nummer 01 (advertentie) Niet lekker in je

Nadere informatie

DEPRESSIE, EEN GIDS VOOR FAMILIELEDEN

DEPRESSIE, EEN GIDS VOOR FAMILIELEDEN DEPRESSIE, EEN GIDS VOOR FAMILIELEDEN Prof. Dr. Pim Cuijpers, VU Amsterdam Oorspronkelijke uitgave december 1996, hoofdstuk 4 herzien door dr. Tara Donker in 2014 Momenteel is professor Pim Cuijpers hoofd

Nadere informatie

Albert Sonnevelt. minicursus leven zonder stress: deel 1. 1 minicursus: leven zonder stress. deel 1

Albert Sonnevelt. minicursus leven zonder stress: deel 1. 1 minicursus: leven zonder stress. deel 1 Albert Sonnevelt minicursus: leven zonder stress deel 1 1 minicursus: leven zonder stress STRESS inleiding 2 STRESS Het lijkt of je het voortdurend van iedereen die je kent hoort: Ik ben ZO gestresst!.

Nadere informatie

Als kanker meer is dan je aankunt

Als kanker meer is dan je aankunt Als kanker meer is dan je aankunt Inhoud Voor wie is deze brochure? 3 Als kanker meer is dan je aankunt 5 Momenten waar je kracht uithaalt 13 De balans vinden 15 Bewuster, intenser en spiritueler 17 Verlies

Nadere informatie

Ik haat werken. Wat is het nieuwe werken en waarom helpt. het om efficiënter en duurzamer te werken? Rienk Jan Schurer. versie: woensdag 27 april 2011

Ik haat werken. Wat is het nieuwe werken en waarom helpt. het om efficiënter en duurzamer te werken? Rienk Jan Schurer. versie: woensdag 27 april 2011 Ik haat werken Wat is het nieuwe werken en waarom helpt het om efficiënter en duurzamer te werken? Rienk Jan Schurer versie: woensdag 27 april 2011 Dit boek is beschermd met een Licentie Ik haat werken

Nadere informatie

Lekker in je vel! Stappenplan voor een Gezonde Levensstijl. Joyce Meyer

Lekker in je vel! Stappenplan voor een Gezonde Levensstijl. Joyce Meyer Lekker in je vel! Stappenplan voor een Gezonde Levensstijl Joyce Meyer Oorspronkelijke titel: Look Great, Feel Great Subtitel: 12 Keys to Enjoying a Healthy Life Now Copyright 2006 door Joyce Meyer Uitgegeven

Nadere informatie

Mantelzorg en werk combineren kun je leren. Magazine

Mantelzorg en werk combineren kun je leren. Magazine Mantelzorg en werk combineren kun je leren Magazine Dit magazine is een eenmalige uitgave en onderdeel van het project 'BaanBrekend. Mantelzorg en werk, combineren kun je leren' De artikelen 'Alles over

Nadere informatie

Gezond? Dat is als je je goed voelt. Een verkenning van de behoefte aan preventieve gezondheidszorg onder jongeren van 13 tot 19 jaar.

Gezond? Dat is als je je goed voelt. Een verkenning van de behoefte aan preventieve gezondheidszorg onder jongeren van 13 tot 19 jaar. Gezond? Dat is als je je goed voelt. Een verkenning van de behoefte aan preventieve gezondheidszorg onder jongeren van 13 tot 19 jaar. Een publicatie van het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ) Churchilllaan

Nadere informatie

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN INTRODUCTIE... 5 MINDSET ALS BASIS VOOR SUCCES... 6 DE MEEST VOORKOMENDE ANDERE WERKZAAMHEDEN VAN ONDERNEMERS:... 6 UITSTELGEDRAG... 7 STARTEN MAAR SNEL WEER AFHAKEN... 8 HET GEVAAR VAN UITSTELGEDRAG...

Nadere informatie