Nieuwsbrief. In dit nummer: Kerkendijk ET, Someren-Heide

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. In dit nummer: Info.jozef@prodas.nl. Kerkendijk 81. 5712 ET, Someren-Heide 0493-491654. www.bs-someren-heide.nl"

Transcriptie

1 Kerkendijk 8 57 ET, Someren-Heide Info.jozef@prodas.nl Nieuwsbrief Nummer In dit nummer: Nieuws van de directie Afscheid juf Toos Vacature groep 6-7 Vacatures hulpouders Roosters gym en BOS Leerplichtambtenaar Peutergroep Oudercafe Triple P Gevonden voorwerpen Luizenzakken 4 Vakantiebieb app 4 Lunch-club 4-5 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders / verzorgers van basisschool St. Jozef, Voor mij is dit de laatste keer dat ik een informatiestukje in de nieuwsbrief verzorg. Via deze weg wil ik u bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen 4 schooljaren. Ik heb met heel erg veel plezier en energie gewerkt aan de ontwikkeling van uw kind(eren). In deze laatste nieuwsbrief wil ik graag van de gelegenheid gebruik maken om onze trots en dank uit te spreken naar al die ouders die ons ook dit schooljaar weer aan alle kanten geholpen hebben. Hoe klein of groot uw hulp in het afgelopen jaar geweest is, wij zijn trots op het feit dat wij gemakkelijk terug kunnen vallen op ouderhulp! Wij hopen ook het komende schooljaar weer gebruik te mogen maken van jullie diensten zodat wij voor onze leerlingen kunnen blijven bieden wat wij te bieden hebben (zie vacatures op de volgende bladzijde). De komende week zal de vernieuwde schoolgids op de website komen te staan, evenals het jaarverslag Hier kunt u lezen wat we het afgelopen jaar allemaal gedaan hebben. Rest mij voor nu alleen nog om u een hele fijne vakantie toe te wensen. Maak er samen met de kinderen een fijne vakantie van en geniet van elkaar! Op maandag augustus start het nieuwe schooljaar. Bedankt voor uw steun, hulp en vertrouwen en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groeten, Joost Martens juli 05 AFSCHEID JUFFROUW TOOS Op donderdag 6 juli a.s. nemen wij afscheid van juffrouw Toos. Na 44 jaar gewerkt te hebben op bs. St. Jozef gaat zij met pensioen. De hele dag is er een feestprogramma. Wij hebben u gevraagd om uw hulp tijdens deze dag. Wij zoeken nog een aantal ouders! Graag doorgeven aan de groepsleerkracht van uw kind(eren). Deze dag draaien wij een continurooster; denkt u aan het meegeven van een lunchpakket? U als ouder(s) bent om.0 uur van harte welkom om naar het afsluitend optreden van de kinderen te komen kijken. Om 4.0 uur is de school uit. U hebt dan de gelegenheid om juffrouw Toos persoonlijk een hand te geven. JUFFROUW LOTJE IN GROEP 6-7 Juffrouw Lotje Welten-Horst zal volgend jaar in groep 6-7 blijven. Zij start fulltime. Na de kerstvakantie is juffrouw Hanneke weer terug. Juffrouw Lotje blijft dan parttime. Wij wensen jou heel erg veel plezier en succes toe met je eigen klas!

2 PAGINA NIEUWSBRIEF NUMMER VACATURES HULPOUDERS In de vorige nieuwsbrief kondigden wij al aan dat er in verschillende werkgroepen behoefte is aan uitbreiding. Hieronder nogmaals het VACATURE-OVERZICHT. Wij doen een dringend beroep op u; alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat onze werkgroepen in stand gehouden worden! Werkgroep Luizencontrole: iedere e dinsdag na een vakantie worden onze leerlingen gecontroleerd. Werkgroep Bieb Op School: woensdag aan het einde van de ochtend. Penningmeester Ouderbijdrage: het innen van de ouderbijdragen en het opstellen van een begroting. Jo Louwers stopt aan het einde van het volgende schooljaar. Brigadiers: wie wil er mede voor zorgen dat onze leerlingen veilig over kunnen steken? We hebben nog 5 tijden open.. Ma 8.5, Ma.00, Di.00 (om de twee weken), Di 5.5, Woe.0. Werkgroep Versiering school. Vindt u het leuk om onze school, ongeveer om de 6 weken, binnen een bepaald thema mee aan te kleden? U hoeft niet creatief te zijn! Wij zien uw aanmelding graag tegemoet! ROOSTERS GYMROOSTER Dinsdag Donderdag Tijd Toestellen Spel groep groep groep 5/6 groep /4 Middagpauze groep /4 groep 5/ groep 8 groep 6/7 ROOSTER BIEB OP SCHOOL (BOS) De tijden voor het bezoek aan de bieb blijven komend schooljaar ongewijzigd. Dit betekent dat het rooster als volgt is: Groep 8:.5.0 Groep 6-7:.0.45 Groep 5-6: Groep -4:.00.5 Groep -:.5.0 Wij vinden het belangrijk om het (voor)lezen te blijven stimuleren. Wij vragen u dan ook om uw kind op woensdag het biebpasje mee naar school te laten nemen om boeken uit te zoeken.

3 PAGINA NIEUWSBRIEF NUMMER HEB IK ZE ALLEMAAL? Op de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar houdt de regio Peelland een extra controledag in het kader van het luxe verzuim. Leerlingen die tijdens de eerste schooldag niet aanwezig zijn, worden doorgegeven aan de leerplichtambtenaar. Zij zal in dat geval contact opnemen met ouders. PEUTERGROEP KRUIMELTJE NULVIER We zijn aan ons laatste project Water begonnen voor de zomervakantie. Komende weken gaan we vooral spelen, voelen en ruiken met zand en water. Ons project sluiten we af met peuters en ouders op donderdagmorgen en vrijdagmorgen in het speeltuintje. Na de zomervakantie mogen we vijf nieuwe peuters verwelkomen! We willen iedereen een hele fijne en zonnige vakantie wensen! Groeten, juf Mario en juf Ria VERVOLG OUDERCAFE In april hebben wij, samen met bs. De Vonder, een oudercafe georganiseerd met als thema Ouderbetrokkenheid. Tijdens deze bijeenkomst zijn er, door de aanwezige ouders, aandachtspunten geformuleerd waar wij als school ons voordeel mee kunnen doen. Wij hebben met het team gekeken naar de, in onze ogen, meest urgente zaken. Voor komend schooljaar gaan wij aan de slag met: hoe zetten we de Open week bij kleuters door in andere groepen binnen de school? Mogelijkheid bieden voor ouders om vaker een gesprek te hebben over leerprestaties van eigen kind(eren) Volgend schooljaar gaan teamleden hier mee aan de slag en zullen er plannen gemaakt worden om hierin stappen te maken. TRIPLE P CURSUS OP ONZE SCHOOL Op maandagavond oktober a.s. organiseert de LEV-groep op onze school een workshop positief opvoeden speciaal voor ouders van onze school. In deze workshop wordt o.a. ingegaan op de volgende aspecten een positief pedagogisch klimaat: Een positieve band opbouwen met uw kind Gewenst gedrag stimuleren Nieuwe vaardigheden en gedrag aanleren Ongewenst gedrag hanteren van Deze workshop duurt van uur en vindt plaats in onze hal. Deelname is GRATIS. Wij vragen u wel om u aan te melden. VOL is VOL. Aanmelden via petra.vanbussel@prodas.nl Voor meer informatie kunt u kijken op GEVONDEN VOORWERPEN Afgelopen schooljaar zijn er op school de nodige spullen blijven liggen. Mocht u iets kwijt zijn dan kunt u tot de zomervakantie bij Leo binnenlopen om te kijken of er iets gevonden is wat van uw kind(eren) is. Na de zomervakantie gaan de overgebleven spullen naar een goed doel!

4 PAGINA 4 NIEUWSBRIEF NUMMER LUIZENZAKKEN Op vrijdag 7 juli a.s. krijgen alle kinderen hun luizenzak mee naar huis. Aan u als ouder de vraag of u deze zak uit wilt wassen. Mocht de luizenzak kapot zijn, dan graag repareren of aan het begin van het schooljaar een nieuwe aanschaffen a,50 euro. Op de eerste schooldag zien wij graag alle luizenzakken weer terug op school. De VakantieBieb-app Kinderen die in de zomervakantie weinig lezen, vallen al snel á AVI -niveaus terug in hun leesontwikkeling, blijkt uit onderzoek en is ook onze ervaring. Vooral vervelend als je met hard werken en veel extra oefenen net een hoger niveau had gehaald. Maar ook vlotte en ervaren lezers zakken terug in niveau. Blijven lezen in de zomervakantie is dus erg belangrijk en dat kan heel goed met de VakantieBieb-app van de Bibliotheek. Deze zomer komt de Bibliotheek met een nieuwe editie, met meer jeugdtitels dan ooit. Voor ieder kind vanaf 6 jaar is er wat leuks te vinden. De VakantieBieb-app is dit jaar al ruim voor de zomervakantie (vanaf juni) beschikbaar. Verder zijn op een instructiefilmpje, het eerste hoofdstuk van een aantal e-books en een aantal leuke suggesties te vinden. We wensen iedereen een fijne zomervakantie met veel leesplezier! Hallo ouders en of verzorgers; Het schooljaar is bijna voorbij. Als we terug kijken is het weer snel gegaan. Op 8 juni j.l. was het schoolreisje. Hopelijk heeft iedereen genoten. Op 6 juli is het afscheid van juffrouw Toos. Deze dagen was/is er geen TSO. Ik heb deze beide dagen dicht gezet in het systeem waardoor u hier geen factuur voor zal ontvangen. Juf Toos willen wij erg veel plezier wensen voor de tijd die ze nu naar haar eigen idee en wil mag in gaan vullen. Meester Joost gaat een nieuwe uitdaging aan. Dit is een geweldige kans, hoewel we meester Joost erg gaan missen, succes op b.s. Antonius in Asten-Heusden! Wij bedanken jullie voor de prettige samenwerking in al die jaren. Wij bedanken alle schoolverlaters voor de gezellige tijd tijdens het overblijven de afgelopen jaren en wensen jullie een succesvolle toekomst! Loop gerust nog eens binnen als je in de buurt bent! In september tijdens de infoavond voor groep / zullen we als Lunch Club aanwezig zijn. Op deze avond wordt geïnformeerd over wat u van ons mag verwachten. Hou hiervoor de nieuwsbrief van school in de gaten. 4

5 PAGINA 5 NIEUWSBRIEF NUMMER Interview met Tom en Eva: Waarom ben jij bij de Lunch-Club: Tom: Omdat mama moet werken Eva: Omdat mama én papa zijn werken Hoe vind je het bij de Lunch-Club: Eva: Leuk, omdat we dan soms buiten kunnen eten Tom: Leuk, omdat er allemaal klimrekken staan en dat we soms in de speelzaal mogen als het regent Wat is er allemaal te doen bij de Lunch-Club: Tom: Op het klimrek spelen en op zo n wipding, waar je alleen op kan. Én uit een pakje drinken.. Eva: Lekker spelen en eten, boterham en peperkoek en drinken uit de prinsessenbeker.. Praat je met je vriendjes wel eens over de Lunch-Club: Eva: Ja, dat we iets speciaals hadden gehad Tom: Nee, omdat ik liever met Brent en Ivo wil spelen, en niet wil praten Nieuwe tarieven TSO Tarieven per augustus 05 Deze tarieven zijn gebaseerd op de stijging van de Consumentenprijsindex (maart 05) van 0,4%, berekend door het CBS: Tarief,7 : bij aanmelden meer dan 7 dagen voor de tso-dag Tarief,98 : bij aanmelden 7 dagen tot dag voor de tso-dag Tarief,58 : bij aanmelden dag voor de tso-dag tot op de dag zelf Om na de vakantie alle kinderen goed in het systeem te hebben staan, heb ik uw medewerking nodig. Vanaf 8 juli kunt u controleren met uw unieke inlogcode of de gegevens van uw kind(eren) juist zijn. Wijzig deze gegevens indien ze onjuist zijn, denk hierbij aan huisarts, 06-nummers voor in noodgevallen en medische gegevens die voor ons van belang kunnen zijn. Rest ons nog u een prettige vakantie te wensen en tot volgend schooljaar. Heeft u vragen, tips of opmerkingen neem contact op met de teamleider van de Lunch-Club. Het team overblijfkrachten: Toos, Truus, Dorota, Antoinet en Angela Teamleider Ellen van Duren (bereikbaar tussen.00 en 4.00 uur) e.vanduren-vanseggelen@korein.nl Tijdens schoolvakantie beperkt bereikbaar! 5

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 Het Kompas schooljaar , 16 juni 2017

Nieuwsbrief 24 Het Kompas schooljaar , 16 juni 2017 Nieuwsbrief 24 Het Kompas schooljaar 2016-2017, 16 juni 2017 Inleiding Aan het einde van het schooljaar is er veel nieuws. Daarom is er de afgelopen weken elke week een nieuwsbrief rondgestuurd en ook

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Koos Meindertsschool

Koos Meindertsschool Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de Koos Meindertsschool. Den Haag, 25 augustus 2015. Beste ouders, verzorgers, Graag wil ik u en uw kind(eren) weer van harte welkom heten. Fijn om te zien

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Datum: vrijdag 22 juli 2016

Datum: vrijdag 22 juli 2016 Datum: vrijdag 22 juli 2016 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Woensdag hebben we met alle kinderen gekeken naar de musical van groep 8: Herrie op het eland. Het was wederom een geweldige musical. De

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

brief over het overblijven Activiteiten overzicht zomervakantie Enschede Noord

brief over het overblijven Activiteiten overzicht zomervakantie Enschede Noord Nieuwsbrief Donderdag 19 Nummer 39 Nieuw op school Na de zomervakantie begint in groep 1A Emanuel Malki. Veel succes en plezier Emanuel! Terugblik op het schooljaar 2011 2012 Het jaar zit er weer op! Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 Fijne feestdagen Een gelukkig en gezond 2016 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA JANUARI Week 02 Ma 04 1 e schooldag nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

Vakantierooster en vrije dagen schooljaar

Vakantierooster en vrije dagen schooljaar FlexFlits Nr. 11 4 juli 2019 Vakantierooster en vrije dagen schooljaar 2019-2020 Herfstvakantie ma 14-10-2019 t/m vr 18-10-2019 Kerstvakantie ma 23-12-2019 t/m vr 03-01-2020 Carnavalsvakantie ma 24-02-2020

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2016-2017, nummer 16 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 39. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 39. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 39 Afscheid juf Trudy Na ruim 28 jaar met veel passie werkzaam te zijn geweest op de St. Odulfus, neemt juf Trudy in verband met pensioen afscheid van onze school en van het onderwijs.

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer mei 2015

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer mei 2015 Jaargang 3 nummer 10 27 mei 2015 In dit nummer: De Geest Personeel Schoolreisje Contactavond Toekomstige leerlingen Ochtend en avondvierdaagse Activiteiten voor ouders en kinderen Nieuwe cursusjaar Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Overblijven op KBS St. Jozef

Overblijven op KBS St. Jozef Overblijven op KBS St. Jozef Tussenschoolse opvang op KBS St. Jozef Kinderen zijn een groot deel van de dag op school en veel kinderen blijven ook tussen de middag over. De middagpauze is van 11.45 uur

Nadere informatie

Jarigen. Welkom Yasmin Zeroual is 4 jaar geworden en gestart in groep 1. Yasmin, we wensen je veel plezier op onze school.

Jarigen. Welkom Yasmin Zeroual is 4 jaar geworden en gestart in groep 1. Yasmin, we wensen je veel plezier op onze school. Jaargang 7 Nummer 20 4 juli 2016 AGENDA Maandag 4 juli Maandag 4 juli Dinsdag 5 juli Donderdag 7 juli Week van maandag 11 juli Week van maandag 11 juli Woensdag 13 juli Vrijdag 15 juli Vrijdag 15 juli

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Tussenschoolse opvang

Tussenschoolse opvang TSO Basisschool Scharn overblijven 2 Colofon tekst Julie Magermans, Ine Hendrikx, Myra Meisen-Stals met dank aan de commentatoren vormgeving GrafieK Kristine Nuyens Duindoorn 6 6226 WL Maastricht tel 043-3627678

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L Vrijdag 1 juli 2016 Nummer 11 Vanuit de directie Nog een weekje en dan kunnen wij gaan genieten van de zomervakantie. Groep 8 is druk bezig met het oefenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

Nieuwsbrief verschijnt. Zwemles groep 1 t/m 8. s middags visles groep 6/7/ uur viswedstrijd groep 3 t/m 8

Nieuwsbrief verschijnt. Zwemles groep 1 t/m 8. s middags visles groep 6/7/ uur viswedstrijd groep 3 t/m 8 Nieuwsbrief nr. 22 15 juli 2016 Agenda Maandag 29 augustus Dinsdag 30 augustus Vrijdag 2 september Maandag 5 september Dinsdag 6 september Eerste schooldag. Om 8.30 uur starten!! Kriebelteam Gym in Kadiek

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief 15 29 juni 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Allereerst goed nieuws! Dit betreft vooral de groepen 3-3+ en 4 : juf Marieke van de Velde en juf Janny Machielsen kunnen tot aan de

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Toelichting bij de maandkalender van juni 2017.

Toelichting bij de maandkalender van juni 2017. Toelichting bij de maandkalender van juni 2017. Lezen in de zomervakantie Lezen in de vakantie met de VakantieBieb-app. Kinderen die gedurende de zomervakantie weinig lezen, vallen al snel 1 à 2 AVI-niveaus

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD 17 sept. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Ma. 17 sep. Week van de oudervertelmomenten Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 en 2

Informatieboekje groep 1 en 2 Informatieboekje groep 1 en 2 CBS Goudenstein Vredeplein 1 4175 HA Haaften 0418-591661 Informatieboekje voor groep 1 en 2 Welkom op CBS Goudenstein! Fijn dat u gekozen hebt voor onze school. U hebt gekozen

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 09-07-2015. Van de directie. Inhoud. Afscheid. Continurooster/ overblijven. Start nieuwe schooljaar. Fijne vakantie!!

Nieuwsbrief 09-07-2015. Van de directie. Inhoud. Afscheid. Continurooster/ overblijven. Start nieuwe schooljaar. Fijne vakantie!! Nieuwsbrief Van de directie Beste ouder(s), verzorger(s) van kinderen op het Talent, 09-07-2015 Inhoud U leest nu de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Als het goed is, hebt u de schoolkalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Obs De Garven

Nieuwsbrief Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Week 30, juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie is begonnen. Vrijdag werden de kinderen om 11.00 uur naar huis getoeterd en liepen ze door het lint heen de vakantie

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl 17 juli 2015 Afscheid groep 8 Vandaag was de laatste schooldag van het laatste jaar voor de leerlingen uit

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

Nieuwe kleuters die bij start nieuwe schooljaar gaan beginnen in de kleutergroepen:

Nieuwe kleuters die bij start nieuwe schooljaar gaan beginnen in de kleutergroepen: Info, 3 juli 2015 Beste ouders /verzorgers, Het schooljaar loopt snel naar het einde toe. Het weer werkt gelukkig mee om de brug naar de vakantie te slaan maar er gaat nog wel het een en ander gebeuren

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Kunstrijk Nieuwsbrief

Kunstrijk Nieuwsbrief 2014/2015 Kunstrijk Nieuwsbrief 13-07-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen / groepen 3/4 Contact 4 Belangrijke informatie: Dinsdag 14 juli Afscheid van groep 8 Woensdag 15 juli

Nadere informatie

Ouderinfo woensdag 24 mei 2017

Ouderinfo woensdag 24 mei 2017 Ouderinfo woensdag 24 mei 2017 www.antoniusbest.nl 0499-371250 Pagina 1 t/m 3 Geplande evenementen 25 en 26 mei Vrije dagen i.v.m. Hemelvaart 02-06-2017 Schoolsportolympiade leerjaar 6 en 7 05-06-2017

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat?

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat? In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2015 Wist u dat? Nieuws uit groep 1 & 2 Musical groep 8 Groepsindeling 2015-2016 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Onderzoek continurooster Oud papier Zomerlezen

Nadere informatie

Basisschool St. Jozef Kerkendijk ET Someren-Heide Tel Website:

Basisschool St. Jozef Kerkendijk ET Someren-Heide Tel Website: Basisschool St. Jozef Kerkendijk 81 5712 ET Someren-Heide Tel. 0493-491654 E-mail: info.jozef@prodas.nl Website: www.bs-someren-heide.nl Facebook: https://www.facebook.com/basisschool.sintjozef Kleuter-informatieboekje

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Continurooster, leerlingen zijn uur uit

Continurooster, leerlingen zijn uur uit Goed om te weten 19 5 juli 2017 Agenda 5 juli 19 juli Datum woensdag 5 juli dinsdag 11 juli donderdag 20 juli donderdag 20 juli vrijdag 21 juli Activiteit Groep 2 en 3 vrij Groep 2 en 3 naar innovatorium

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie