PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Voor Ambulancediensten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Voor Ambulancediensten"

Transcriptie

1 PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Voor Ambulancediensten

2 LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Wanneer u op een acute situatie reageert, bent u afhankelijk van de apparatuur die u gebruikt. Daarom bieden wij de meest geavanceerde monitor/defibrillator in de medische sector: de nieuwe standaard in innovatie, bediening en robuustheid.

3 1 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator De LIFEPAK 15 monitor/defibrillator presteert! De defibrillators van Physio-Control zijn al meer dan 55 jaar normgevend en met de verbeterde LIFEPAK 15-monitor/ defibrillator wordt de lat nu nog hoger gelegd. De LIFEPAK 15, onze meest geavanceerde monitor/defibrillator voor acute hulp, is gebaseerd op complexe klinische technologieën en blinkt tegelijkertijd uit in ongekend gebruiksgemak. Dankzij zijn robuuste bouw kan de LIFEPAK zelfs in de lastigste omstandigheden worden gebruikt. De 15 is voorzien van enkele nieuwe functies temperatuurbewaking en een externe stroombron die uit het oorspronkelijke platform zijn voortgekomen, als aanvulling op de bestaande functies, zoals het energiebereik tot 360 J en de mogelijkheid tot het versturen van 12-lead ECG s. En dat betekent dat uw team nóg efficiënter te werk kan gaan. Een LIFEPAK-toestel werkt altijd samen met andere apparatuur en met de LIFEPAK 15-monitor is dat niet anders. Physio-Control levert innovatieve totaaloplossingen voor gebruik in de acute hulpverlening, van first responders tot ziekenhuizen. Met onze producten zijn al tienduizenden levens gered. Met trots presenteren wij de nieuwe functionaliteiten voor de LIFEPAK 15-monitor/defibrillator.

4 LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR De nieuwe standaard in klinische innovatie. Physio-Control, de pionier op het gebied van draagbare defibrillatie- en bewakingstechnologie, houdt zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve technologieën en toestellen die de standaard zetten. Het nieuwe resultaat? De verbeterde LIFEPAK 15-monitor/defibrillator: wederom de nieuwe standaard in innovatie.

5 3 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator Geavanceerde bewakingsparameters Met de 15 beschikt u over meer bewakingsmogelijkheden dan met welk ander toestel dan ook. Dankzij de niet-invasieve bewaking van koolmonoxide, SpO 2 en methemoglobine (bij blootstelling aan bepaalde chemicaliën en drugs) met behulp van de Masimo Rainbow - technologie kunnen lastige diagnoses snel worden gesteld en kan de patiëntenzorg worden verbeterd. Daarnaast is met de 15 nu ook temperatuurbewaking mogelijk. En net als andere data kunnen ook de temperatuurgegevens naar andere systemen worden verstuurd, kunnen trends inzichtelijk worden gemaakt en kunnen de gegevens worden geanalyseerd met behulp van de CODE-STAT -software. Geavanceerde ondersteuning voor behandeling van hartpatiënten De 15 bewaakt op de achtergrond voortdurend het ST-segment in alle 12 afleidingen en na het registreren van de eerste 12-lead ECG waarschuwt het toestel u bij veranderingen via de bewakingsfunctie voor het ST-segment. Bovendien worden de STJ-waarden nu ook weergegeven op de ECG-print, zodat eventuele veranderingen beter zichtbaar zijn. De 15 werkt ook naadloos samen met het webbased LIFENET-systeem 5.1, zodat u essentiële patiëntgegevens automatisch kunt delen met meerdere teams van hulpverleners. Volledig energiebereik tot 360 J, voor elke patiënt die het nodig heeft De LIFEPAK 15-monitor/defibrillator is voorzien van de 360 J bifasische technologie. Dankzij deze technologie beschikt u over een energiebereik tot 360 J voor patiënten die slecht op de defibrillatietherapie reageren. Waarom is dat nodig? Uit recent onderzoek blijkt dat patiënten met een cardiac arrest vaak meerdere episodes van ventrikelfibrilleren doormaken en dat het in latere episodes steeds moeilijker wordt om het ventrikelfibrilleren te stoppen. Een ander recent gerandomiseerd peer-reviewed klinisch onderzoek toont aan dat het ventrikelfibrilleren vaker werd beëindigd wanneer eerst een schok van 200 J werd toegediend en de dosis daarna steeds werd verhoogd. 1 Bewezen reanimatiebegeleiding en evaluatie De reanimatiemetronoom in de LIFEPAK 15-monitor geeft hoorbare signalen om u te helpen, zonder de gesproken instructies te onderbreken. Het is bewezen dat de metronoom professionals helpt om de compressies en beademingen correct uit te voeren binnen de criteria van de ERC-richtlijnen van Het achteraf evalueren van de reanimatiegegevens en het geven van feedback aan het team blijkt een effectieve bijdrage te leveren aan het verbeteren van de reanimatiekwaliteit in en buiten het ziekenhuis. 2,3,4 En door de gegevens direct naar de CODE- STAT-Data Review software te versturen, kan het hulpverlenend personeel de reanimatiestatistieken bekijken om na te gaan waar training en feedback het meest noodzakelijk is.

6 LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR

7 5 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator

8 LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR De nieuwe standaard in effectieve bediening. De flexibele, gebruiksvriendelijke LIFEPAK 15-monitor/defibrillator met mogelijkheid tot gegevensoverdracht is ontworpen op basis van specifieke feedback en wensen vanuit het werkveld. Dual-mode LCD-scherm met SunVue -display Met één simpele aanraking schakelt u eenvoudig over van het kleurenscherm naar de hoog contrast SunVue-modus voor het duidelijkste beeld in de medische sector. Het grote scherm (8,4 inch diagonaal) met kleurendisplay biedt een maximale zichtbaarheid onder elke hoek. Flexibele stroomvoorziening U kunt kiezen tussen 220V of 12 V stroom of de nieuwe lithium-ion technologie met twee batterijen voor maximaal 6 uur stroom. Het systeem met twee batterijen voor de LIFEPAK 15-monitor vereist geen onderhoud of conditionering en maakt het mogelijk om batterijen in het toestel op te laden. Daarnaast kunt u de status en levensduur van uw batterijen in de gaten houden met behulp van LIFENET Asset, een onderdeel van het datanetwerk van het LIFENET-system. Datatransmissie Terwijl u zich bezighoudt met uw patiënten, verzamelt de 15 samenvattingen van kritische gebeurtenissen, statusgegevens van apparatuur en essentiële klinische informatie. Met LIFENET Connect, een onderdeel van het datanetwerk van het LIFENET-system, kunnen de samenvattingen rechtstreeks naar uw team voor kwaliteitsverbetering worden gestuurd voor analyse met de CODE-STAT-Data Review software. Daarnaast kan de beheerder van uw apparatuur via LIFENET Asset de status van uw apparatuur opvragen op de LIFENET-website en u waarschuwen voor mogelijke problemen. Een platform dat met u meegroeit Het platform van de 15 is bijzonder flexibel en past zich moeiteloos, aan de veranderende protocollen en nieuwe richtlijnen, aan. Het toestel kan bovendien eenvoudig worden geüpgrade als u nieuwe functies wilt gaan gebruiken. Dankzij de extra verwerkingskracht en -snelheid groeit de 15 gewoon met uw veranderende behoeften mee, zodat u het toestel niet voortijdig hoeft te vervangen en geen kostbaar geld verspilt. Oog voor detail De LIFEPAK 15-monitor is ontworpen op basis van feedback uit het werkveld om het toestel zo effectief mogelijk te maken. De 15 heeft een groter handvat zodat hij makkelijker kan worden doorgegeven, een eenvoudig te reinigen toetsenpaneel en hetzelfde interface als de LIFEPAK 12- defibrillator/monitor, waardoor er minder training nodig is.

9 De nieuwe standaard in robuustheid. 7 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator Wij vinden dat onze LIFEPAK-toestellen moeten voldoen aan de hoogste verwachtingen van de mensen die ermee werken, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. De 15 is de LIFEPAK TOUGH met een verbeterde robuustheid en duurzaamheid waar u op kunt vertrouwen. Bestand tegen vallen, stoten, water en vuil De LIFEPAK 15-monitor/defibrillator is glansrijk geslaagd voor tests waarbij men het toestel van een hoogte van 76 cm laat vallen. Dat is net zo hoog als wanneer het toestel van een brancard of tijdens het vervoer valt. En dankzij de IP44-kwalificatie maakt het niet uit hoe nat of vies het toestel wordt, zodat u ook bij een stevige wind, harde regen en andere moeilijke omstandigheden uw werk kunt blijven doen. Robuust van binnen en buiten Uit de feedback van ambulancediensten bleek dat er behoefte was aan een robuuster toestel. Daarom hebben we de nieuwe 15 uitgerust met een schokabsorberend handvat, een dubbellaags scherm dat bestand is tegen stoten tegen deurknoppen en brancardhandvatten, en vernieuwde kabelaansluitingen, zodat u met een gerust hart uw werk kunt doen. De beste onderhoudsservice De zelfcontrolefunctie van het toestel waarschuwt als het toestel onderhoud nodig heeft. Wij bieden u onderhoud en reparatie op locatie, originele onderdelen van de fabrikant en hoogopgeleide, ervaren onderhoudsmonteurs, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw LIFEPAK 15-monitor u nooit in de steek zal laten.* Datatransmissie LIFEPAK TOUGH Dual-mode LCD-scherm met SunVue-display * Er zijn verschillende aangepaste onderhoudsopties mogelijk.

10 LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Met de nieuwste lithium-ion batterijtechnologie beschikt de 15 over een bedrijfstijd van bijna zes uur en kunt u automatisch wisselen tussen externe voeding en batterijvoeding. De batterijen hebben een vervangingscyclus van ongeveer twee jaar. Eenvoudige Bluetooth -dataoverdracht met één druk op de knop. Overdracht van 12-lead ECG s via het LIFENET-system en continue bewaking van het ST-segment maken de LIFEPAK 15 absoluut onmisbaar om te kunnen voldoen aan de steeds verder teruglopende E2B-tijden (EMS-to-Balloon). Geïntegreerde bewaking van koolmonoxide en methemoglobine. Temperatuurweergave op het scherm in graden Celsius of Fahrenheit. Groot scherm voor een betere zichtbaarheid en eenvoudige bewaking, en met één druk op de knop schakelen tussen het LCD-kleurenscherm en de SunVue-modus voor de beste zichtbaarheid in zonlicht.

11 Ergonomisch ontworpen handvat met ingebouwde schokabsorptie dat groot genoeg is voor twee handen zodat het toestel makkelijk kan worden doorgegeven. 9 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator De reanimatiemetronoom is een bewezen technologie die gebruikers actief begeleidt om een constante compressiesnelheid aan te houden, zonder dat daarvoor extra externe hardware nodig is. De geïntegreerde Oridion EtCO 2 maakt golfcomplexen zichtbaar om het herstel van de spontante circulatie te kunnen vaststellen of de reanimatiekwaliteit te kunnen beoordelen in overeenstemming met de AHA/ERC-richtlijnen. De LIFEPAK 15-monitor/ defibrillator in één oogopslag. De vernieuwde kabelaansluiting geeft u vertrouwen voor veilige therapie toediening.

12 LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Al meer dan 55 jaar houdt Physio-Control zich bezig met het ontwikkelen van technologieën en het ontwerpen van toestellen die onder professionals van ambulancediensten, klinische zorgverleners en in de medische wereld vermaard zijn.

13 11 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator Een geschiedenis van vertrouwen. Al sinds de oprichting in 1955 biedt Physio-Control medische professionals overal ter wereld ongekende kwaliteit en constante innovatie. Onze LIFEPAK-toestellen zijn al mee geweest naar de top van de Mount Everest. En ze zijn de ruimte in gelanceerd naar het internationale ruimtestation ISS. Tegenwoordig zijn er wereldwijd meer dan apparaten in gebruik op brandweerwagens, ambulances en crash carts in ziekenhuizen. Wij laten ons inspireren en informeren door de hulpverleners die onze producten gebruiken om levens te redden. Dankzij de kennis die we hebben opgedaan door onze samenwerking met s werelds grootste ambulancediensten, kunnen we de klinische normen en duurzaamheid voortdurend verbeteren. Vandaag de dag zetten wij onze geschiedenis van innovatie voort met innovatieve technologieën voor een betere patiëntenzorg. Onze 360 J bifasische technologie biedt patiënten de beste kans op overleving. Onze beveiligde, webbased LIFENET voor oa ECG-data helpt bij een betere uitkomst voor STEMI-patiënten. En de bewaking van koolmonoxide helpt bij het bestrijden van doodsoorzaak nummer één als het gaat om vergiftiging. Buiten het ziekenhuis, op de SEH of bij de administratie: wij bieden u een allesomvattend aanbod aan oplossingen, of het nu gaat om acute oproepen of een kwaliteitscontroleanalyse. Sommige dingen veranderen nooit, ook niet bij baanbrekende nieuwe producten. Zoals altijd krijgt u, als u voor onze producten kiest, meer dan alleen een toestel. U krijgt de breedste garantie binnen de medische sector, het beste onderhoud en een partner met meer dan 55 jaar ervaring in de acute hulpverlening. Neem voor meer informatie over de verbeterde LIFEPAK-15 monitor/defibrillator en over hoe dit toestel u kan helpen bij uw werk contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger van Physio-Control of kijk op

14 LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Producten en diensten van Physio-Control Defibrillators/Monitors LIFEPAK CR Plus Automatische Externe Defibrillator LIFEPAK 1000 Defibrillator LIFEPAK 20e Defibrillator/Monitor LIFEPAK CR Plus Automatische Externe Defibrillator De LIFEPAK CR Plus AED is gebaseerd op dezelfde geavanceerde technologie als de defibrillatoren die professionele hulpverleners gebruiken, maar is toch gemakkelijk te bedienen. Hij is speciaal ontworpen voor gebruik door de eerste persoon die reageert op een slachtoffer met een plotselinge hartstilstand. Andere AED s hebben soms ingewikkelde aanwijzingen en beperkte energie voor defibrillatie. De volautomatische LIFEPAK CR Plus AED combineert op een makkelijke manier twee stappen, met precies voldoende aanwijzingen en de capaciteit voor een energiebereik van 360 joules indien dat nodig is. LIFEPAK 1000-Defibrillator De LIFEPAK 1000 defibrillator is een krachtig en compact toestel voor het behandelen van patiënten met een hartstilstand en voor continue hartritmemonitoring. Dankzij de ingebouwde flexibiliteit kan de 1000 worden ingesteld voor gebruik door hulpverleners of door medische professionals en kunnen zorgverleners protocollen veranderen als de normen voor de zorg worden aangepast. Op het grote, intuïtieve scherm worden duidelijke afbeeldingen en ECGregistraties weergegeven, die ook onder een willekeurige hoek en met fel zonlicht goed kunnen worden afgelezen. De 1000 is de krachtigste AED in onze LIFEPAK-serie. Een toestel waar u zelfs onder de moeilijkste omstandigheden op kunt vertrouwen. LIFEPAK 20e-Defibrillator/Monitor De LIFEPAK 20e-defibrillator/monitor is net als zijn voorganger compact en licht en kan gemakkelijk en snel worden meegenomen of tijdens het transport worden gebruikt. De 20e is zeer gebruiksvriendelijk waardoor de eerste persoon die reageert snel en effectief kan defibrilleren. Het toestel combineert op een slimme manier een AED-functie met een handmatige modus voor professionals, zodat de patiënt snel en gemakkelijk kan worden behandeld. De zeer krachtige en geavanceerde 20e werkt op lithium-ionbatterijen die een extra lange bedrijfstijd bieden voor het transporteren van een patiënt van de ene locatie in het ziekenhuis naar de andere, en beschikt over ADAPTIV bifasische technologie tot 360 joules.

15 Reanimatiehulpmiddelen Informatie Management 13 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator LUCAS -thoraxcompressiesysteem LIFENET System LUCAS -thoraxcompressiesysteem LUCAS is geschikt voor gebruik bij patiënten in en buiten het ziekenhuis. Het toestel is ontworpen voor het geven van effectieve, constante en ononderbroken hartmassage in overeenstemming met de AHA/ERC-richtlijnen. Doordat het toestel geheel zelfstandig een goede hartmassage geeft, kan de hulpverlener zich op andere levensreddende behandelingen richten en kan hij of zij tijdens de rit naar het ziekenhuis een veiligheidsgordel dragen. Verkrijgbaar met aandrijving door batterij - en/of stroomvoeding. LIFENET -system Het LIFENET-system biedt ambulance-, en verplegend personeel in ziekenhuizen betrouwbare en snelle toegang tot klinische informatie, waardoor de patiënt beter kan worden behandeld. Het systeem biedt klanten een betrouwbaar en veilig webbased systeem dat hulpverleners de mogelijkheid biedt essentiële patiëntgegevens en evaluatiegegevens in te zien. Het LIFENET-system is het meest veelzijdige systeem op de markt als het gaat om geavanceerde waarschuwingen voor binnenkomende patiënten, evaluatiegegevens en het controleren van de beschikbaarheid van middelen.

16 LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR

17 15 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator

18 SPECIFICATIONS GENERAL The LIFEPAK 15 monitor/defibrillator has six main operating modes: AED Mode: for automated ECG analysis and a prompted treatment protocol for patients in cardiac arrest. Manual Mode: for performing manual defibrillation, synchronized cardioversion, noninvasive pacing, and ECG and vital sign monitoring. Archive Mode: for accessing stored patient information. Setup Mode: for changing default settings of the operating functions. Service Mode: for authorized personnel to perform diagnostic tests and calibrations. Demo Mode: for simulated waveforms and trend graphs for demonstration purposes. PHYSICAL CHARACTERISTICS Weight: Basic monitor/defibrillator with new roll paper and two batteries installed: 8.6 kg (18.9 lb) Fully featured monitor/defibrillator with new roll paper and two batteries installed: 9.1 kg (20.1 lb) Lithium-ion battery: 0.59 kg (1.3 lb) Accessory Bags and Shoulder Strap: 1.77 kg (3.9 lb) Standard (hard) Paddles: 0.95 kg (2.1 lb) Height: 31.7 cm (12.5 in) Width: 40.1 cm (15.8 in) Depth: 23.1 cm (9.1 in) display Size (active viewing area): 212 mm (8.4 in) diagonal; 171 mm (6.7 in) wide x 128 mm (5.0 in) high Resolution: display type 640 dot x 480 dot color backlit LCD User Selectable Display Mode: full color or SunVue display high contrast Display: a minimum of 5 seconds of ECG and alphanumerics for values, device instructions, or prompts Display: up to three waveforms Waveform Display Sweep Speed: 25 mm/sec for ECG, Sp0 2, IP, and 12.5 mm/sec for CO 2 data management The device captures and stores patient data, events (including waveforms and annotations), and continuous waveform and patient impedance records in internal memory. The user can select and print reports, and transfer the stored information via supported communication methods. Report Types: Three format types of CODE SUMMARY critical event record: short, medium, and long 12-lead ECG with STEMI statements Continuous Waveform (transfer only) Trend Summary Vital Sign Summary Snapshot Memory Capacity: Total capacity is 360 minutes of continuous ECG, 90 minutes of continuous data from all channels, or 400 single waveform events. Maximum memory capacity for a single patient includes up to 200 single waveform reports and 90 minutes of continuous ECG. communications The device is capable of transferring data records by wired or wireless connection. Serial Port RS232 communication + 12V available Limited to devices drawing maximum 0.5 A current Bluetooth technology provides short-range wireless communication with other Bluetooth-enabled devices MONITOR ECG ECG is monitored via several cable arrangements: A 3-wire cable is used for 3-lead ECG monitoring. A 5-wire cable is used for 7-lead ECG monitoring. A 10-wire cable is used for 12-lead ECG acquisition. When the chest electrodes are removed, the 10-wire cable functions as a 4-wire cable. Standard paddles or QUIK-COMBO pacing/defibrillation/ecg electrodes are used for paddles lead monitoring. Frequency Response: Monitor: 0.5 to 40 Hz or 1 to 30 Hz Paddles: 2.5 to 30 Hz 12-lead ECG diagnostic: 0.05 to 150 Hz Lead Selection: Leads I, II, III, (3-wire ECG cable) Leads I, II, III, AVR, AVL, and AVF acquired simultaneously (4-wire ECG cable) Leads I, II, III, AVR, AVL, AVF, and C lead acquired simultaneously (5-wire ECG cable) Leads I, II, III, AVR, AVL, AVF, V1,V2,V3,V4,V5, and V6 acquired simultaneously (10-wire ECG cable) ECG size: 4, 3, 2.5, 2, 1.5, 1, 0.5, 0.25 cm/mv (fixed at 1 cm/mv for 12-lead) Heart Rate Display: bpm digital display Accuracy: ±4% or ±3 bpm, whichever is greater QRS Detection Range Duration: 40 to 120 msec Amplitude: 0.5 to 5.0 m Common Mode Rejection (CMRR): ECG Leads: 90 db at 50/60 Hz Sp0 2 /SpC0/SpMet Sensors: MASIMO sensors including RAINBOW sensors NELLCOR sensors when used with the MASIMO RED MNC adapter Sp0 2 Displayed Saturation Range: <50 for levels below 50%; 50 to 100% Saturation Accuracy: % (0 69% unspecified) Adults/Pediatrics: ±2 digits (during no motion conditions) ±3 digits (during motion conditions) Dynamic signal strength bar graph Pulse tone as Sp0 2 pulsations are detected Sp0 2 Update Averaging Rate User selectable: 4, 8, 12 or 16 seconds Sp0 2 Sensitivity User selectable: Normal, High Sp0 2 Measurement: Functional Sp0 2 values are displayed and stored Pulse Rate Range: 25 to 240 bpm Pulse Rate Accuracy (Adults/Pediatrics): ±3 digits (during no motion conditions) ±5 digits (during motion conditions) Optional Sp0 2 waveform display with autogain control SpC0 Sensor: Only Rainbow Sensors SpC0 Concentration Display Range: 0 to 40% SpC0 Accuracy: ±3 digits SpMET Sensor: Only Rainbow Sensors SpMet Saturation Range: 0 to 15.0% SpMet Display Resolution: 0.1% up to 10%, then single digit resolution up to 15% SpMet Accuracy: ±1 digit NIBP Blood Pressure Systolic Pressure Range: 30 to 255 mmhg Diastolic Pressure Range: 15 to 220 mmhg Mean Arterial Pressure Range: 20 to 235 mmhg Units: mmhg Blood Pressure Accuracy: ±5 mmhg Blood Pressure Measurement Time: 20 seconds, typical (excluding cuff inflation time) Pulse Rate Range: 30 to 240 pulses per minute Pulse Rate Accuracy: ±2 pulses per minute or ±2%, whichever is greater Operation Features Initial Cuff Pressure: User selectable, 80 to 180 mmhg Automatic Measurement Time Interval: User selectable from 2 min to 60 min Automatic Cuff Deflation Excessive Pressure: If cuff pressure exceeds 290 mmhg Excessive Time: If measurement time exceeds 120 seconds CO 2 CO 2 Range: 0 to 99 mmhg Units: mmhg, %, or kpa Respiration Rate Accuracy: 0 to 70 bpm: ±1 bpm 71 to 99 bpm: ±2 bpm Respiration Rate Range: 0 to 99 breaths/minute Rise Time: 190 msec Response Time: 3.3 seconds (includes delay time and rise time) Initialization Time: 30 seconds (typical), seconds Ambient Pressure: automatically compensated internally Optional Display: CO 2 pressure waveform Scale factors: Autoscale, 0 20 mmhg (0 4 Vol%), 0 50 mmhg (0 7 Vol%), mmhg (0 14 Vol%) Invasive Pressure Transducer Type: Strain-gauge resistive bridge Transducer Sensitivity: 5µV/V/mmHg Excitation Voltage: 5 Vdc Connector: Electro Shield: CXS 3102A 14S-6S Bandwidth: Digital filtered, DC to 30 Hz (< -3db) Zero Drift: 1 mmhg/hr without transducer drift Zero Adjustment: ±150 mmhg including transducer offset Numeric Accuracy: ±1 mmhg or 2% of reading, whichever is greater, plus transducer error Pressure Range: -30 to 300 mmhg, in six user selectable ranges Invasive Pressure Display Display: IP waveform and numerics Units: mmhg Labels: P1 or P2, ART, PA, CVP, ICP, LAP (user selectable) Temperature Range: 24.8 to 45.2 C (76.6 to F) Resolution: 0.1 C Accuracy: ±0.2 C including sensor Reusable Temperature Cable: 5 foot or 10 foot Disposable Sensor Types: Surface Skin; Esophageal/Rectal Trend Time Scale: Auto, 30 minutes, 1, 2, 4, or 8 hours Duration: Up to 8 hours ST Segment: After initial 12-lead ECG analysis, automatically selects and trends ECG lead with the greatest ST displacement Display Choice of: HR, PR (SpO 2 ), PR (NIBP), SpO 2 (%), SpCO (%), SpMet (%), CO 2 (EtCO 2 /FiCO 2 ), RR (CO 2 ), NIBP, IP1, IP2, ST

19 alarms Quick Set: Activates alarms for all active vital signs and includes an indicator for which alarms are active VF/VT Alarm: Activates Continuous Patient Surveillance System (CPSS) monitoring in Manual mode Apnea Alarm: Occurs when 30 seconds has elapsed since last detected respiration Heart Rate Alarm Limit Range: Upper, bpm; lower, bpm INTERPRETIVE ALGORITHM 12-Lead Interpretive Algorithm: University of Glasgow 12-Lead ECG Analysis Program, includes AMI and STEMI statements printer Prints continuous strip of the displayed patient information and reports Paper Size: 100 mm (3.9 in) Print Speed: 25 mm/sec or 12.5 mm/sec Optional: 50 mm/sec time base for 12-lead ECG reports Delay: 8 seconds Autoprint: Waveform events print automatically (user selectable) Frequency Response: Diagnostic: 0.05 to 150 Hz or 0.05 to 40 Hz Monitor: 0.67 to 40 Hz or 1 to 30 Hz defibrillator Biphasic Waveform: Biphasic Truncated Exponential The following specifications apply from 25 to 200 ohms, unless otherwise specified: Energy Accuracy: ±1 joule or 10% of setting, whichever is greater, into 50 ohms, ±2 joules or 15% of setting, whichever is greater, into ohms. Voltage Compensation: Active when disposable therapy electrodes are attached. Energy output within ±5% or ±1 joule, whichever is greater, of 50 ohms value, limited to the available energy which results in the delivery of 360 joules into 50 ohms. Paddle Options: QUIK-COMBO pacing/defibrillation/ecg electrodes (standard). Cable Length 8 foot long (2.4 m) QUIK-COMBO cable (not including electrode assembly). Standard paddles (optional) Manual Mode Energy Select: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20, 30, 50, 70, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 275, 300, 325, and 360 joules Charge Time: Charge time to 360 joules in less than 10 seconds, typical Synchronous Cardioversion: Energy transfer begins within 60 msec of the QRS peak Paddles Lead Off Sensing: The transition point at which device changes from assuming that QUIK-COMBO electrodes are properly connected to patient to assuming that electrodes are not connected is 300±50 ohms. AED Mode Shock Advisory System (SAS): an ECG analysis system that advises the operator if the algorithm detects a shockable or non-shockable ECG rhythm. SAS acquires ECG via therapy electrodes only. Shock Ready Time: Using a fully charged battery at normal room temperature, the device is ready to shock within 20 seconds if the initial rhythm finding is SHOCK ADVISED Biphasic Output: Energy Shock levels ranging from joules with same or greater energy level for each successive shock cprmax Technology: In AED mode, cprmax technology provides a method of maximizing the CPR time that a patient receives, with the overall goal of improving the rate of survival of patients treated with AEDs. Setup Options: Auto Analyze: Allows for auto analysis. Options are OFF, AFTER 1ST SHOCK Initial CPR: Allows the user to be prompted for CPR for a period of time prior to other activity. Options are OFF, ANALYZE FIRST, CPR FIRST Initial CPR Time: Time interval for Initial CPR. Options are 15, 30, 45, 60, 90, 120, and 180 seconds. Pre-Shock CPR: Allows the user to be prompted for CPR while the device is charging. Options are OFF, 15, 30 seconds. Pulse Check: Allows the user to be prompted for a pulse check at various times. Options are ALWAYS, AFTER EVERY SECOND NSA, AFTER EVERY NSA, NEVER Stacked Shocks: Allows for CPR after 3 consecutive shocks or after a single shock. Options are OFF, ON CPR Time: 1 or 2 User selectable times for CPR. Options are 15, 30, 45, 60, 90, 120, 180 seconds and 30 minutes. PACER Pacing Mode: Demand or non-demand rate and current defaults (user configurable) Pacing Rate: 40 to 170 PPM Rate Accuracy: ±1.5% over entire range Output Waveform: Monophasic, truncated exponential current pulse (20 ±1.5 msec) Output Current: 0 to 200 ma Pause: Pacing pulse frequency reduced by a factor of 4 when activated Refractory Period: 200 to 300 msec ±3% (function of rate) ENVIRONMENTAL Unit meets functional requirements during exposure to the following environments unless otherwise stated. Operating Temperature: 0 to 45 C (32 to 113 F); -20 C (-4 F) for 1 hour after storage at room temperature; 60 C (140 F) for 1 hour after storage at room temperature Storage Temperature: -20 to 65 C (-4 to 149 F) except therapy electrodes and batteries Relative Humidity, Operating: 5 to 95%, noncondensing. NIBP: 15 to 95%, non-condensing Relative Humidity, Storage: 10 to 95%, non-condensing Atmospheric Pressure, Operating: -382 to 4,572 m (-1,253 to 15,000 ft). NIBP: -152 to 3,048 m (-500 to 10,000 ft) Water Resistance, Operating: IP44 (splash proof, dust and sand resistant) per IEC 529 and EN 1789 (without accessories except for 12-lead ECG cable, hard paddles, and battery pack) Vibration: MIL-STD-810E Method 514.4, Propeller Aircraft - category 4 (figure spectrum a), Helicopter - category 6 (3.75 Grms), Ground Mobile - category 8 (3.14 Grms), EN 1789: Sinusoidal Sweep, 1 octave/min, Hz, ±0.15 mm/2 g Shock (drop): 5 drops on each side from 18 inches onto a steel surface EN 1789: 30-inch drop onto each of 6 surfaces Shock (functional): Meets IEC and MIL- STD-810E shock requirements 3 shocks per face at 40 g, 6 ms half-sine pulses Bump: 1000 bumps at 15 g with pulse duration of 6 msec Impact, Non-operating: EN joule impact UL Nm impact with 2-inch diameter steel ball. Meets IEC62262 protection level IK 04. EMC: EN :2001 Medical Equipment -General Requirements for Safety - Collateral Standard: Electromagnetic Compatibility - Requirements and Tests EN :2003: (Clause 36) Particular Requirements for the Safety of Cardiac Defibrillators and Cardiac Defibrillator-Monitors Cleaning: Cleaning 20 times with the following: Quaternary ammonium, isopropyl alcohol, hydrogen peroxide Chemical Resistance: 60 hour exposure to specified chemicals: Betadine (10% Povidone-Iodine solution), Coffee, Cola, Dextrose (5% Glucose solution), Electrode Gel/Paste (98% water, 2% Carbopol 940), HCL (0.5% solution, ph=1), Isopropyl Alcohol, NaCl solution (0.9% solution), Cosmetic discoloration of the paddle well shorting bar shall be allowed following exposure to HCL (0.5% solution). POWER Power Adapters: AC or DC Power Adapters provide operation and battery charging from external AC or DC power Full functionality with or without batteries when connected to external AC/DC Typical battery charge time while installed in LIFEPAK 15 device is 190 minutes Indicators: external power indicator, battery charging indicator Dual battery: Capability with automatic switching Low battery indication and message: Low battery fuel gauge indication and low battery message in status area for each battery Replace battery indication and message: Replace battery fuel gauge indication, audio tones and replace battery message in the status area for each battery. When replace battery is indicated, device auto-switches to second battery. When both batteries reach replace battery condition, a voice prompt instructs user to replace battery. Battery Capacity For two, new fully-charged batteries, 20 C (68 F) Operating Mode Total Capacity to Shutdown Capacity After Low Battery BATTERY Monitoring (minutes) Pacing (minutes) Defibrillation (360J discharges) Typical Minimum Typical Minimum Battery Specifications Battery Type: Lithium-ion Weight: 0.59 kg (1.3 lb) Voltage: 11.1V typical Capacity (rated): 5.7 amp hours Charge Time (with fully depleted battery): 4.5 hours (typical) Battery indicators: Each battery has a fuel gauge that indicates its approximate charge. A fuel gauge that shows two or fewer LEDs after a charge cycle indicates that the battery should be replaced. Charging Temperature Range: 0 to 50 C (32 to 122 F) Operating Temperature Range: 0 to 50 C (32 to 122 F) Short Term (<1 week) Storage Temperature Range: -20 to 60 C (-4 to 140 F) Long Term (>1 week) Storage Temperature Range: 20 to 25 C (68 to 77 F) Operating and Storage Humidity Range: 5 to 95% relative humidity, non-condensing relative humidity, non-condensing 17 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator

20 Referenties 1 Stiell IG, Walker RG, Nesbitt LP, et al. Biphasic Trial: A randomized comparison of fixed lower versus escalating higher energy levels for defibrillation in out-of-hospital cardiac arrest. Circulation. 2007;115: Edelson DP, Litzinger B, Arora V, et al. Improving in-hospital cardiac arrest process and outcomes with performance debriefing. Arch Intern Med. 2008;168: Olasveengen TM, Wik L, Kramer-Johansen J, et al. Is CPR quality improving? A retrospective study of out-of-hospital cardiac arrest. Resuscitation. 2007;75: Fletcher D, Galloway R, Chamberlain D, et al. Basics in advanced life support: A role for download audit and metronome. Resuscitation. 2008;78: Geldig vanaf oktober 2012 Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger van Physio-Control of kijk op Physio-Control Headquarters Willows Road NE Redmond, WA USA Tel Fax Physio-Control Operations Netherlands B.V. Keizersgracht , 1015 CJ Amsterdam, NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) Physio-Control BENELUX Physio-Control Operations Netherlands B.V. Galjoenweg NV Maastricht, NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) Physio-Control, Inc., Willows Road NE, Redmond, WA USA Physio-Control Operations Netherlands B.V., Keizersgracht , 1015 CJ Amsterdam, Netherlands 2012 Physio-Control, Inc. Specificaties zijn onderworpen aan verandering zonder voorafgaande aankondiging. Niet alle producten zijn wereldwijd beschikbaar. In de verklaring van conformiteit (CE markering) zijn de producten en accessoires opgenomen die beschikbaar zijn binnen de Europese unie. GDR _D

PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Voor ziekenhuizen

PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Voor ziekenhuizen PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Voor ziekenhuizen LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Overal in het ziekenhuis bent u afhankelijk van de apparatuur die u gebruikt. Daarom bieden wij de meest

Nadere informatie

PRODUCTBROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. Altijd klaar voor gebruik

PRODUCTBROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. Altijd klaar voor gebruik PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR Altijd klaar voor gebruik 1 Geen wonder dat medische professionals op de LIFEPAK 20e vertrouwen Al meer dan 50 jaar houdt Physio-Control zich bezig met

Nadere informatie

CODE-STAT 9.0 DATA REVIEW SOFTWARE PRODUCTBROCHURE

CODE-STAT 9.0 DATA REVIEW SOFTWARE PRODUCTBROCHURE CODE-STAT 9.0 DATA REVIEW SOFTWARE PRODUCTBROCHURE Betere evaluatie na een hartstilstand. Voor een hoger zorgniveau. 1 CODE-STAT 9.0 Verbetering. Dankzij meer informatie. De nieuwe CODE-STAT 9.0 Data Review

Nadere informatie

MARINE ErE. h yw n E. a ytim n y. a Erg En

MARINE ErE. h yw n E. a ytim n y. a Erg En Energy. anytime. anywhere. MARINE 2 2 INHOUDSOPGAVE Toepassingsvoorbeelden 4 Systemen 10 Accessoires 14 Technische informatie 17 Over Victron Energy 74 MultiPlus system in Sailing yacht Hyperion /Royal

Nadere informatie

PRODUCTGIDS 2012 FORMEX. Ervaar onze service DE NIEUWE NORM VOOR MEDISCHE PANEL PC S RUIM AANBOD MEDISCHE, REVIEW EN DIAGNOSTISCHE MONITOREN

PRODUCTGIDS 2012 FORMEX. Ervaar onze service DE NIEUWE NORM VOOR MEDISCHE PANEL PC S RUIM AANBOD MEDISCHE, REVIEW EN DIAGNOSTISCHE MONITOREN DE NIEUWE NORM VOOR MEDISCHE PANEL PC S RUIM AANBOD MEDISCHE, REVIEW EN DIAGNOSTISCHE MONITOREN DE BESTE COWS VAN NEDERLAND MEDISCHE TOETSENBORDEN EN MUIZEN PRODUCTGIDS 2012 INTRODUCTIE OVER MEDICAL Formex

Nadere informatie

MANUAL / HANDLEIDING. Geschikt voor gebruik met de Marex draadloze beveiligingscamera s - 1

MANUAL / HANDLEIDING. Geschikt voor gebruik met de Marex draadloze beveiligingscamera s - 1 MANUAL / HANDLEIDING Geschikt voor gebruik met de Marex draadloze beveiligingscamera s - 1 TABLE OF CONTENTS LIST OF FEATURES 3 CAMERA FEATURES 3 RECEIVER FEATURES 3 GETTING STARTED 4 WIRELESS RECEIVER

Nadere informatie

Octagon 20 Advance and Octagon 40 Advance high performance egg incubators. User instructions

Octagon 20 Advance and Octagon 40 Advance high performance egg incubators. User instructions Octagon 20 Advance and Octagon 40 Advance high performance egg incubators Contents User instructions Section Subject Page 1 Introduction 2 2 QUICK REFERENCE 2 3 Unpacking 4 4 Location and Installation

Nadere informatie

Digital Video Camera Recorder

Digital Video Camera Recorder 3-075-067-32 (1) Digital Video Camera Recorder Operating Instructions Before operating the unit, please read this manual thoroughly, and retain it for future reference. Gebruiksaanwijzing Lees, alvorens

Nadere informatie

De Philips HeartStart thuisdefibrillator: dé innovatie op het gebied van veiligheid en gezondheid.

De Philips HeartStart thuisdefibrillator: dé innovatie op het gebied van veiligheid en gezondheid. AED s U zoekt nu in AED's, AED elektroden, AED batterijen en AED tassen van de door ons meest verkochte AED merken. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Philips Heartstart

Nadere informatie

Profound Trillingen Meten. Technische specificaties VIBRA- serie Pieksnelheid v, piekversnelling. a en frequentie. Frequentiebereik en nauwkeurigheid

Profound Trillingen Meten. Technische specificaties VIBRA- serie Pieksnelheid v, piekversnelling. a en frequentie. Frequentiebereik en nauwkeurigheid Profound Trillingen Meten VIBRA Profound VIBRA- serie (VIB.00100/..110/..120/..130) Met de Profound VIBRA meet u op een eenvoudige manier trillingen die mogelijk schade veroorzaken aan gebouwen en gevoelige

Nadere informatie

Digital Video Camera Recorder

Digital Video Camera Recorder 3-075-225-31 (1) Digital Video Camera Recorder Operating Instructions Before operating the unit, please read this manual thoroughly, and retain it for future reference. Gebruiksaanwijzing Lees, alvorens

Nadere informatie

DVR-SET DIGITAL VIDEO RECORDER MANUAL

DVR-SET DIGITAL VIDEO RECORDER MANUAL DVR-SET DIGITAL VIDEO RECORDER MANUAL DVR Set Manual Language / Taal A Dutch version of this manual can be found at page 47 of this document Een Nederlandse versie van deze handleiding kan gevonden worden

Nadere informatie

Smart Metering met KNX. Smart Metering with KNX

Smart Metering met KNX. Smart Metering with KNX Smart Metering met KNX Smart Metering with KNX Inhoud / Content KNX Metering is Smart KNX Metering is Smart 4 KNX Metering Specificatie De enige wereldwijde STANDAARD voor Smart Metering KNX Metering

Nadere informatie

VER1.1. 4Channel Stand Alone DVR. Audio, USB Backup available

VER1.1. 4Channel Stand Alone DVR. Audio, USB Backup available VER1.1 4Channel Stand Alone DVR Audio, USB Backup available Installation & Safeguards INSTALLATION & SAFEGUARDS All the safety and operating instructions should be read before the unit is operated. Environment

Nadere informatie

Copyright 2011 - Xsarius 1. Handleiding

Copyright 2011 - Xsarius 1. Handleiding 1 Handleiding MADE TO ENJOY 2 Nederlands/Dutch 4-33 Engels/ English 34-62 3 Nederlands Bedankt voor de aanschaf van de Xsarius I-GO HD1 Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop Op www.xsarius.nl kunt

Nadere informatie

Wolong Solar Inverter Wolong Solar Omvormer Wolong Solar Wechselrichter

Wolong Solar Inverter Wolong Solar Omvormer Wolong Solar Wechselrichter Wolong Solar Inverter Wolong Solar Omvormer Wolong Solar Wechselrichter EN NL DE Installation and operation instructions Installatie- en bedieningshandleiding Installation und Bedienung ENGLISH 1 NEDERLANDS

Nadere informatie

Maven HD Combi User Manual. for software version 3.10

Maven HD Combi User Manual. for software version 3.10 User Manual for software version 3.10 Updated on 1-4-2015 Contents 6 1. Voorwoord 1.1 Als... u er niet uitkomt 6 7 2. Installatie 2.1 Meegeleverde... materialen 7 2.2 Benodigdheden... 7 2.3 De... Maven

Nadere informatie

Whoop ECHO Quick Start Guide. Inhoudsopgave. 1. Inleiding... 3. 2. Verklaring over inhoud en eigendom... 5. 3. Uw Whoop Smartphone...

Whoop ECHO Quick Start Guide. Inhoudsopgave. 1. Inleiding... 3. 2. Verklaring over inhoud en eigendom... 5. 3. Uw Whoop Smartphone... Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Verklaring over inhoud en eigendom... 5 3. Uw Whoop Smartphone... 10 4. Beginnen... 15 5. Applicaties & widgets... 18 6. Bijgeleverde accessoires... 22 7. Problemen en

Nadere informatie

FALL PROTECTION EQUIPMENT. Product brochure. valbeveiligingsvoorzieningen, systemen en verankeringen. fall protection equipment, systems and anchors

FALL PROTECTION EQUIPMENT. Product brochure. valbeveiligingsvoorzieningen, systemen en verankeringen. fall protection equipment, systems and anchors Product brochure FALL PROTECTION EQUIPMT valbeveiligingsvoorzieningen, systemen en verankeringen Product CATALOGue fall protection equipment, systems and anchors The ABCs of Fall Protection ZCURE is specialist

Nadere informatie

HOOFDCATALOGUS NL#7. www.jarltech.de. www.jarltech.nl. www.jarltech.at

HOOFDCATALOGUS NL#7. www.jarltech.de. www.jarltech.nl. www.jarltech.at www.jarltech.de Jarltech Europe GmbH Croesinckplein 24-26 2722 EA Zoetermeer, Nederland Phone: +31 (0) 79 / 750 23 05 Freephone: 0800 JARLTECH Jarltech Europe GmbH Raiffeisenstr. 5-7 61250 Usingen, Germany

Nadere informatie

LIFEPAK 15-MONITOR/DEFIBRILLATOR GEBRUIKSAANWIJZING

LIFEPAK 15-MONITOR/DEFIBRILLATOR GEBRUIKSAANWIJZING LIFEPAK 15-MONITOR/DEFIBRILLATOR GEBRUIKSAANWIJZING LIFEPAK 15-MONITOR/defibrillator GEBRUIKSAANWIJZING Neem voor meer informatie contact op met Physio-Control op het nummer +1 800 442 1142 of ga naar

Nadere informatie

Audio present. Audio reduction Overload Sanction

Audio present. Audio reduction Overload Sanction NL DATEQ SPL5 Software handleiding Introductie 3 Introductie Power LIMITER µp Controlled Audio Level Guard TimeSlot 1 2 3 Audio present Audio reduction Overload Sanction Reduction RS232 SPL5 SPL 5 De SPL5

Nadere informatie

HOOFDCATALOGUS NL#7. www.jarltech.de. www.jarltech.nl. www.jarltech.at

HOOFDCATALOGUS NL#7. www.jarltech.de. www.jarltech.nl. www.jarltech.at www.jarltech.de Jarltech Europe GmbH Croesinckplein 24-26 2722 EA Zoetermeer, Nederland Phone: +31 (0) 79 / 750 23 05 Freephone: 0800 JARLTECH Jarltech Europe GmbH Raiffeisenstr. 5-7 61250 Usingen, Germany

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Voice over IP Telefonie

Dienstbeschrijving Voice over IP Telefonie CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Dienstbeschrijving Voice over IP Telefonie Verkoop@cbgconnect.nl Versie 3.0 Maand: juni 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

RUKRA LIFTTELEFOON ARTIKELNR.: RK-2000

RUKRA LIFTTELEFOON ARTIKELNR.: RK-2000 RUKRA LIFTTELEFOON ARTIKELNR.: RK-2000 Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u start met de montage of programmering! WWW.RUKRA.COM RUKRA BV, Huserstraat 13-3861 CJ Nijkerk, T: 033 711 39 41, F:

Nadere informatie

HOOFDCATALOGUS NL#7. www.jarltech.de. www.jarltech.nl. www.jarltech.at

HOOFDCATALOGUS NL#7. www.jarltech.de. www.jarltech.nl. www.jarltech.at www.jarltech.de Jarltech Europe GmbH Croesinckplein 24-26 2722 EA Zoetermeer, Nederland Phone: +31 (0) 79 / 750 23 05 Freephone: 0800 JARLTECH Jarltech Europe GmbH Raiffeisenstr. 5-7 61250 Usingen, Germany

Nadere informatie

EC DECLARATION OF CONFORMITY

EC DECLARATION OF CONFORMITY Document: P-505 Manual Ver 02.doc Page 2 of 48 Industrieweg 17, 4538 AG Terneuzen NL P.O. Box 1070, 4530 GB Terneuzen NL Phone + 31 (0) 115 645400 Fax + 31 (0) 115 620040 \Formulier\000607.doc EC DECLARATION

Nadere informatie

HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE

HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE 2 HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE 2 VEILIGHEIDSINSTRUCTIES 3 INHOUD VAN DIT PAKKET 3 OVERZICHT BRIDGE 4 ONDERSTEUNDE MOBIELE PLATFORMEN 4 BELANGRIJK OM TE WETEN 5 AAN DE SLAG 5 IPHONE/IPAD ETHERNET

Nadere informatie

DP 01/ DP 01S DECT Phone

DP 01/ DP 01S DECT Phone DP 01/ DP 01S DECT Phone Gebruikershandleiding 1 Opmerkingen 1 Als u de Punkt. DP 01S kit ( Volgapparaat ), aangeschaft heeft om bellen ten gebeld te worden met uw DP 01S handset, moet u het apparaat eerst

Nadere informatie