PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Voor Ambulancediensten

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Voor Ambulancediensten"

Transcriptie

1 PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Voor Ambulancediensten

2 LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Wanneer u op een acute situatie reageert, bent u afhankelijk van de apparatuur die u gebruikt. Daarom bieden wij de meest geavanceerde monitor/defibrillator in de medische sector: de nieuwe standaard in innovatie, bediening en robuustheid.

3 1 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator De LIFEPAK 15 monitor/defibrillator presteert! De defibrillators van Physio-Control zijn al meer dan 55 jaar normgevend en met de verbeterde LIFEPAK 15-monitor/ defibrillator wordt de lat nu nog hoger gelegd. De LIFEPAK 15, onze meest geavanceerde monitor/defibrillator voor acute hulp, is gebaseerd op complexe klinische technologieën en blinkt tegelijkertijd uit in ongekend gebruiksgemak. Dankzij zijn robuuste bouw kan de LIFEPAK zelfs in de lastigste omstandigheden worden gebruikt. De 15 is voorzien van enkele nieuwe functies temperatuurbewaking en een externe stroombron die uit het oorspronkelijke platform zijn voortgekomen, als aanvulling op de bestaande functies, zoals het energiebereik tot 360 J en de mogelijkheid tot het versturen van 12-lead ECG s. En dat betekent dat uw team nóg efficiënter te werk kan gaan. Een LIFEPAK-toestel werkt altijd samen met andere apparatuur en met de LIFEPAK 15-monitor is dat niet anders. Physio-Control levert innovatieve totaaloplossingen voor gebruik in de acute hulpverlening, van first responders tot ziekenhuizen. Met onze producten zijn al tienduizenden levens gered. Met trots presenteren wij de nieuwe functionaliteiten voor de LIFEPAK 15-monitor/defibrillator.

4 LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR De nieuwe standaard in klinische innovatie. Physio-Control, de pionier op het gebied van draagbare defibrillatie- en bewakingstechnologie, houdt zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve technologieën en toestellen die de standaard zetten. Het nieuwe resultaat? De verbeterde LIFEPAK 15-monitor/defibrillator: wederom de nieuwe standaard in innovatie.

5 3 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator Geavanceerde bewakingsparameters Met de 15 beschikt u over meer bewakingsmogelijkheden dan met welk ander toestel dan ook. Dankzij de niet-invasieve bewaking van koolmonoxide, SpO 2 en methemoglobine (bij blootstelling aan bepaalde chemicaliën en drugs) met behulp van de Masimo Rainbow - technologie kunnen lastige diagnoses snel worden gesteld en kan de patiëntenzorg worden verbeterd. Daarnaast is met de 15 nu ook temperatuurbewaking mogelijk. En net als andere data kunnen ook de temperatuurgegevens naar andere systemen worden verstuurd, kunnen trends inzichtelijk worden gemaakt en kunnen de gegevens worden geanalyseerd met behulp van de CODE-STAT -software. Geavanceerde ondersteuning voor behandeling van hartpatiënten De 15 bewaakt op de achtergrond voortdurend het ST-segment in alle 12 afleidingen en na het registreren van de eerste 12-lead ECG waarschuwt het toestel u bij veranderingen via de bewakingsfunctie voor het ST-segment. Bovendien worden de STJ-waarden nu ook weergegeven op de ECG-print, zodat eventuele veranderingen beter zichtbaar zijn. De 15 werkt ook naadloos samen met het webbased LIFENET-systeem 5.1, zodat u essentiële patiëntgegevens automatisch kunt delen met meerdere teams van hulpverleners. Volledig energiebereik tot 360 J, voor elke patiënt die het nodig heeft De LIFEPAK 15-monitor/defibrillator is voorzien van de 360 J bifasische technologie. Dankzij deze technologie beschikt u over een energiebereik tot 360 J voor patiënten die slecht op de defibrillatietherapie reageren. Waarom is dat nodig? Uit recent onderzoek blijkt dat patiënten met een cardiac arrest vaak meerdere episodes van ventrikelfibrilleren doormaken en dat het in latere episodes steeds moeilijker wordt om het ventrikelfibrilleren te stoppen. Een ander recent gerandomiseerd peer-reviewed klinisch onderzoek toont aan dat het ventrikelfibrilleren vaker werd beëindigd wanneer eerst een schok van 200 J werd toegediend en de dosis daarna steeds werd verhoogd. 1 Bewezen reanimatiebegeleiding en evaluatie De reanimatiemetronoom in de LIFEPAK 15-monitor geeft hoorbare signalen om u te helpen, zonder de gesproken instructies te onderbreken. Het is bewezen dat de metronoom professionals helpt om de compressies en beademingen correct uit te voeren binnen de criteria van de ERC-richtlijnen van Het achteraf evalueren van de reanimatiegegevens en het geven van feedback aan het team blijkt een effectieve bijdrage te leveren aan het verbeteren van de reanimatiekwaliteit in en buiten het ziekenhuis. 2,3,4 En door de gegevens direct naar de CODE- STAT-Data Review software te versturen, kan het hulpverlenend personeel de reanimatiestatistieken bekijken om na te gaan waar training en feedback het meest noodzakelijk is.

6 LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR

7 5 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator

8 LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR De nieuwe standaard in effectieve bediening. De flexibele, gebruiksvriendelijke LIFEPAK 15-monitor/defibrillator met mogelijkheid tot gegevensoverdracht is ontworpen op basis van specifieke feedback en wensen vanuit het werkveld. Dual-mode LCD-scherm met SunVue -display Met één simpele aanraking schakelt u eenvoudig over van het kleurenscherm naar de hoog contrast SunVue-modus voor het duidelijkste beeld in de medische sector. Het grote scherm (8,4 inch diagonaal) met kleurendisplay biedt een maximale zichtbaarheid onder elke hoek. Flexibele stroomvoorziening U kunt kiezen tussen 220V of 12 V stroom of de nieuwe lithium-ion technologie met twee batterijen voor maximaal 6 uur stroom. Het systeem met twee batterijen voor de LIFEPAK 15-monitor vereist geen onderhoud of conditionering en maakt het mogelijk om batterijen in het toestel op te laden. Daarnaast kunt u de status en levensduur van uw batterijen in de gaten houden met behulp van LIFENET Asset, een onderdeel van het datanetwerk van het LIFENET-system. Datatransmissie Terwijl u zich bezighoudt met uw patiënten, verzamelt de 15 samenvattingen van kritische gebeurtenissen, statusgegevens van apparatuur en essentiële klinische informatie. Met LIFENET Connect, een onderdeel van het datanetwerk van het LIFENET-system, kunnen de samenvattingen rechtstreeks naar uw team voor kwaliteitsverbetering worden gestuurd voor analyse met de CODE-STAT-Data Review software. Daarnaast kan de beheerder van uw apparatuur via LIFENET Asset de status van uw apparatuur opvragen op de LIFENET-website en u waarschuwen voor mogelijke problemen. Een platform dat met u meegroeit Het platform van de 15 is bijzonder flexibel en past zich moeiteloos, aan de veranderende protocollen en nieuwe richtlijnen, aan. Het toestel kan bovendien eenvoudig worden geüpgrade als u nieuwe functies wilt gaan gebruiken. Dankzij de extra verwerkingskracht en -snelheid groeit de 15 gewoon met uw veranderende behoeften mee, zodat u het toestel niet voortijdig hoeft te vervangen en geen kostbaar geld verspilt. Oog voor detail De LIFEPAK 15-monitor is ontworpen op basis van feedback uit het werkveld om het toestel zo effectief mogelijk te maken. De 15 heeft een groter handvat zodat hij makkelijker kan worden doorgegeven, een eenvoudig te reinigen toetsenpaneel en hetzelfde interface als de LIFEPAK 12- defibrillator/monitor, waardoor er minder training nodig is.

9 De nieuwe standaard in robuustheid. 7 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator Wij vinden dat onze LIFEPAK-toestellen moeten voldoen aan de hoogste verwachtingen van de mensen die ermee werken, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. De 15 is de LIFEPAK TOUGH met een verbeterde robuustheid en duurzaamheid waar u op kunt vertrouwen. Bestand tegen vallen, stoten, water en vuil De LIFEPAK 15-monitor/defibrillator is glansrijk geslaagd voor tests waarbij men het toestel van een hoogte van 76 cm laat vallen. Dat is net zo hoog als wanneer het toestel van een brancard of tijdens het vervoer valt. En dankzij de IP44-kwalificatie maakt het niet uit hoe nat of vies het toestel wordt, zodat u ook bij een stevige wind, harde regen en andere moeilijke omstandigheden uw werk kunt blijven doen. Robuust van binnen en buiten Uit de feedback van ambulancediensten bleek dat er behoefte was aan een robuuster toestel. Daarom hebben we de nieuwe 15 uitgerust met een schokabsorberend handvat, een dubbellaags scherm dat bestand is tegen stoten tegen deurknoppen en brancardhandvatten, en vernieuwde kabelaansluitingen, zodat u met een gerust hart uw werk kunt doen. De beste onderhoudsservice De zelfcontrolefunctie van het toestel waarschuwt als het toestel onderhoud nodig heeft. Wij bieden u onderhoud en reparatie op locatie, originele onderdelen van de fabrikant en hoogopgeleide, ervaren onderhoudsmonteurs, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw LIFEPAK 15-monitor u nooit in de steek zal laten.* Datatransmissie LIFEPAK TOUGH Dual-mode LCD-scherm met SunVue-display * Er zijn verschillende aangepaste onderhoudsopties mogelijk.

10 LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Met de nieuwste lithium-ion batterijtechnologie beschikt de 15 over een bedrijfstijd van bijna zes uur en kunt u automatisch wisselen tussen externe voeding en batterijvoeding. De batterijen hebben een vervangingscyclus van ongeveer twee jaar. Eenvoudige Bluetooth -dataoverdracht met één druk op de knop. Overdracht van 12-lead ECG s via het LIFENET-system en continue bewaking van het ST-segment maken de LIFEPAK 15 absoluut onmisbaar om te kunnen voldoen aan de steeds verder teruglopende E2B-tijden (EMS-to-Balloon). Geïntegreerde bewaking van koolmonoxide en methemoglobine. Temperatuurweergave op het scherm in graden Celsius of Fahrenheit. Groot scherm voor een betere zichtbaarheid en eenvoudige bewaking, en met één druk op de knop schakelen tussen het LCD-kleurenscherm en de SunVue-modus voor de beste zichtbaarheid in zonlicht.

11 Ergonomisch ontworpen handvat met ingebouwde schokabsorptie dat groot genoeg is voor twee handen zodat het toestel makkelijk kan worden doorgegeven. 9 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator De reanimatiemetronoom is een bewezen technologie die gebruikers actief begeleidt om een constante compressiesnelheid aan te houden, zonder dat daarvoor extra externe hardware nodig is. De geïntegreerde Oridion EtCO 2 maakt golfcomplexen zichtbaar om het herstel van de spontante circulatie te kunnen vaststellen of de reanimatiekwaliteit te kunnen beoordelen in overeenstemming met de AHA/ERC-richtlijnen. De LIFEPAK 15-monitor/ defibrillator in één oogopslag. De vernieuwde kabelaansluiting geeft u vertrouwen voor veilige therapie toediening.

12 LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Al meer dan 55 jaar houdt Physio-Control zich bezig met het ontwikkelen van technologieën en het ontwerpen van toestellen die onder professionals van ambulancediensten, klinische zorgverleners en in de medische wereld vermaard zijn.

13 11 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator Een geschiedenis van vertrouwen. Al sinds de oprichting in 1955 biedt Physio-Control medische professionals overal ter wereld ongekende kwaliteit en constante innovatie. Onze LIFEPAK-toestellen zijn al mee geweest naar de top van de Mount Everest. En ze zijn de ruimte in gelanceerd naar het internationale ruimtestation ISS. Tegenwoordig zijn er wereldwijd meer dan apparaten in gebruik op brandweerwagens, ambulances en crash carts in ziekenhuizen. Wij laten ons inspireren en informeren door de hulpverleners die onze producten gebruiken om levens te redden. Dankzij de kennis die we hebben opgedaan door onze samenwerking met s werelds grootste ambulancediensten, kunnen we de klinische normen en duurzaamheid voortdurend verbeteren. Vandaag de dag zetten wij onze geschiedenis van innovatie voort met innovatieve technologieën voor een betere patiëntenzorg. Onze 360 J bifasische technologie biedt patiënten de beste kans op overleving. Onze beveiligde, webbased LIFENET voor oa ECG-data helpt bij een betere uitkomst voor STEMI-patiënten. En de bewaking van koolmonoxide helpt bij het bestrijden van doodsoorzaak nummer één als het gaat om vergiftiging. Buiten het ziekenhuis, op de SEH of bij de administratie: wij bieden u een allesomvattend aanbod aan oplossingen, of het nu gaat om acute oproepen of een kwaliteitscontroleanalyse. Sommige dingen veranderen nooit, ook niet bij baanbrekende nieuwe producten. Zoals altijd krijgt u, als u voor onze producten kiest, meer dan alleen een toestel. U krijgt de breedste garantie binnen de medische sector, het beste onderhoud en een partner met meer dan 55 jaar ervaring in de acute hulpverlening. Neem voor meer informatie over de verbeterde LIFEPAK-15 monitor/defibrillator en over hoe dit toestel u kan helpen bij uw werk contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger van Physio-Control of kijk op

14 LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Producten en diensten van Physio-Control Defibrillators/Monitors LIFEPAK CR Plus Automatische Externe Defibrillator LIFEPAK 1000 Defibrillator LIFEPAK 20e Defibrillator/Monitor LIFEPAK CR Plus Automatische Externe Defibrillator De LIFEPAK CR Plus AED is gebaseerd op dezelfde geavanceerde technologie als de defibrillatoren die professionele hulpverleners gebruiken, maar is toch gemakkelijk te bedienen. Hij is speciaal ontworpen voor gebruik door de eerste persoon die reageert op een slachtoffer met een plotselinge hartstilstand. Andere AED s hebben soms ingewikkelde aanwijzingen en beperkte energie voor defibrillatie. De volautomatische LIFEPAK CR Plus AED combineert op een makkelijke manier twee stappen, met precies voldoende aanwijzingen en de capaciteit voor een energiebereik van 360 joules indien dat nodig is. LIFEPAK 1000-Defibrillator De LIFEPAK 1000 defibrillator is een krachtig en compact toestel voor het behandelen van patiënten met een hartstilstand en voor continue hartritmemonitoring. Dankzij de ingebouwde flexibiliteit kan de 1000 worden ingesteld voor gebruik door hulpverleners of door medische professionals en kunnen zorgverleners protocollen veranderen als de normen voor de zorg worden aangepast. Op het grote, intuïtieve scherm worden duidelijke afbeeldingen en ECGregistraties weergegeven, die ook onder een willekeurige hoek en met fel zonlicht goed kunnen worden afgelezen. De 1000 is de krachtigste AED in onze LIFEPAK-serie. Een toestel waar u zelfs onder de moeilijkste omstandigheden op kunt vertrouwen. LIFEPAK 20e-Defibrillator/Monitor De LIFEPAK 20e-defibrillator/monitor is net als zijn voorganger compact en licht en kan gemakkelijk en snel worden meegenomen of tijdens het transport worden gebruikt. De 20e is zeer gebruiksvriendelijk waardoor de eerste persoon die reageert snel en effectief kan defibrilleren. Het toestel combineert op een slimme manier een AED-functie met een handmatige modus voor professionals, zodat de patiënt snel en gemakkelijk kan worden behandeld. De zeer krachtige en geavanceerde 20e werkt op lithium-ionbatterijen die een extra lange bedrijfstijd bieden voor het transporteren van een patiënt van de ene locatie in het ziekenhuis naar de andere, en beschikt over ADAPTIV bifasische technologie tot 360 joules.

15 Reanimatiehulpmiddelen Informatie Management 13 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator LUCAS -thoraxcompressiesysteem LIFENET System LUCAS -thoraxcompressiesysteem LUCAS is geschikt voor gebruik bij patiënten in en buiten het ziekenhuis. Het toestel is ontworpen voor het geven van effectieve, constante en ononderbroken hartmassage in overeenstemming met de AHA/ERC-richtlijnen. Doordat het toestel geheel zelfstandig een goede hartmassage geeft, kan de hulpverlener zich op andere levensreddende behandelingen richten en kan hij of zij tijdens de rit naar het ziekenhuis een veiligheidsgordel dragen. Verkrijgbaar met aandrijving door batterij - en/of stroomvoeding. LIFENET -system Het LIFENET-system biedt ambulance-, en verplegend personeel in ziekenhuizen betrouwbare en snelle toegang tot klinische informatie, waardoor de patiënt beter kan worden behandeld. Het systeem biedt klanten een betrouwbaar en veilig webbased systeem dat hulpverleners de mogelijkheid biedt essentiële patiëntgegevens en evaluatiegegevens in te zien. Het LIFENET-system is het meest veelzijdige systeem op de markt als het gaat om geavanceerde waarschuwingen voor binnenkomende patiënten, evaluatiegegevens en het controleren van de beschikbaarheid van middelen.

16 LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR

17 15 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator

18 SPECIFICATIONS GENERAL The LIFEPAK 15 monitor/defibrillator has six main operating modes: AED Mode: for automated ECG analysis and a prompted treatment protocol for patients in cardiac arrest. Manual Mode: for performing manual defibrillation, synchronized cardioversion, noninvasive pacing, and ECG and vital sign monitoring. Archive Mode: for accessing stored patient information. Setup Mode: for changing default settings of the operating functions. Service Mode: for authorized personnel to perform diagnostic tests and calibrations. Demo Mode: for simulated waveforms and trend graphs for demonstration purposes. PHYSICAL CHARACTERISTICS Weight: Basic monitor/defibrillator with new roll paper and two batteries installed: 8.6 kg (18.9 lb) Fully featured monitor/defibrillator with new roll paper and two batteries installed: 9.1 kg (20.1 lb) Lithium-ion battery: 0.59 kg (1.3 lb) Accessory Bags and Shoulder Strap: 1.77 kg (3.9 lb) Standard (hard) Paddles: 0.95 kg (2.1 lb) Height: 31.7 cm (12.5 in) Width: 40.1 cm (15.8 in) Depth: 23.1 cm (9.1 in) display Size (active viewing area): 212 mm (8.4 in) diagonal; 171 mm (6.7 in) wide x 128 mm (5.0 in) high Resolution: display type 640 dot x 480 dot color backlit LCD User Selectable Display Mode: full color or SunVue display high contrast Display: a minimum of 5 seconds of ECG and alphanumerics for values, device instructions, or prompts Display: up to three waveforms Waveform Display Sweep Speed: 25 mm/sec for ECG, Sp0 2, IP, and 12.5 mm/sec for CO 2 data management The device captures and stores patient data, events (including waveforms and annotations), and continuous waveform and patient impedance records in internal memory. The user can select and print reports, and transfer the stored information via supported communication methods. Report Types: Three format types of CODE SUMMARY critical event record: short, medium, and long 12-lead ECG with STEMI statements Continuous Waveform (transfer only) Trend Summary Vital Sign Summary Snapshot Memory Capacity: Total capacity is 360 minutes of continuous ECG, 90 minutes of continuous data from all channels, or 400 single waveform events. Maximum memory capacity for a single patient includes up to 200 single waveform reports and 90 minutes of continuous ECG. communications The device is capable of transferring data records by wired or wireless connection. Serial Port RS232 communication + 12V available Limited to devices drawing maximum 0.5 A current Bluetooth technology provides short-range wireless communication with other Bluetooth-enabled devices MONITOR ECG ECG is monitored via several cable arrangements: A 3-wire cable is used for 3-lead ECG monitoring. A 5-wire cable is used for 7-lead ECG monitoring. A 10-wire cable is used for 12-lead ECG acquisition. When the chest electrodes are removed, the 10-wire cable functions as a 4-wire cable. Standard paddles or QUIK-COMBO pacing/defibrillation/ecg electrodes are used for paddles lead monitoring. Frequency Response: Monitor: 0.5 to 40 Hz or 1 to 30 Hz Paddles: 2.5 to 30 Hz 12-lead ECG diagnostic: 0.05 to 150 Hz Lead Selection: Leads I, II, III, (3-wire ECG cable) Leads I, II, III, AVR, AVL, and AVF acquired simultaneously (4-wire ECG cable) Leads I, II, III, AVR, AVL, AVF, and C lead acquired simultaneously (5-wire ECG cable) Leads I, II, III, AVR, AVL, AVF, V1,V2,V3,V4,V5, and V6 acquired simultaneously (10-wire ECG cable) ECG size: 4, 3, 2.5, 2, 1.5, 1, 0.5, 0.25 cm/mv (fixed at 1 cm/mv for 12-lead) Heart Rate Display: bpm digital display Accuracy: ±4% or ±3 bpm, whichever is greater QRS Detection Range Duration: 40 to 120 msec Amplitude: 0.5 to 5.0 m Common Mode Rejection (CMRR): ECG Leads: 90 db at 50/60 Hz Sp0 2 /SpC0/SpMet Sensors: MASIMO sensors including RAINBOW sensors NELLCOR sensors when used with the MASIMO RED MNC adapter Sp0 2 Displayed Saturation Range: <50 for levels below 50%; 50 to 100% Saturation Accuracy: % (0 69% unspecified) Adults/Pediatrics: ±2 digits (during no motion conditions) ±3 digits (during motion conditions) Dynamic signal strength bar graph Pulse tone as Sp0 2 pulsations are detected Sp0 2 Update Averaging Rate User selectable: 4, 8, 12 or 16 seconds Sp0 2 Sensitivity User selectable: Normal, High Sp0 2 Measurement: Functional Sp0 2 values are displayed and stored Pulse Rate Range: 25 to 240 bpm Pulse Rate Accuracy (Adults/Pediatrics): ±3 digits (during no motion conditions) ±5 digits (during motion conditions) Optional Sp0 2 waveform display with autogain control SpC0 Sensor: Only Rainbow Sensors SpC0 Concentration Display Range: 0 to 40% SpC0 Accuracy: ±3 digits SpMET Sensor: Only Rainbow Sensors SpMet Saturation Range: 0 to 15.0% SpMet Display Resolution: 0.1% up to 10%, then single digit resolution up to 15% SpMet Accuracy: ±1 digit NIBP Blood Pressure Systolic Pressure Range: 30 to 255 mmhg Diastolic Pressure Range: 15 to 220 mmhg Mean Arterial Pressure Range: 20 to 235 mmhg Units: mmhg Blood Pressure Accuracy: ±5 mmhg Blood Pressure Measurement Time: 20 seconds, typical (excluding cuff inflation time) Pulse Rate Range: 30 to 240 pulses per minute Pulse Rate Accuracy: ±2 pulses per minute or ±2%, whichever is greater Operation Features Initial Cuff Pressure: User selectable, 80 to 180 mmhg Automatic Measurement Time Interval: User selectable from 2 min to 60 min Automatic Cuff Deflation Excessive Pressure: If cuff pressure exceeds 290 mmhg Excessive Time: If measurement time exceeds 120 seconds CO 2 CO 2 Range: 0 to 99 mmhg Units: mmhg, %, or kpa Respiration Rate Accuracy: 0 to 70 bpm: ±1 bpm 71 to 99 bpm: ±2 bpm Respiration Rate Range: 0 to 99 breaths/minute Rise Time: 190 msec Response Time: 3.3 seconds (includes delay time and rise time) Initialization Time: 30 seconds (typical), seconds Ambient Pressure: automatically compensated internally Optional Display: CO 2 pressure waveform Scale factors: Autoscale, 0 20 mmhg (0 4 Vol%), 0 50 mmhg (0 7 Vol%), mmhg (0 14 Vol%) Invasive Pressure Transducer Type: Strain-gauge resistive bridge Transducer Sensitivity: 5µV/V/mmHg Excitation Voltage: 5 Vdc Connector: Electro Shield: CXS 3102A 14S-6S Bandwidth: Digital filtered, DC to 30 Hz (< -3db) Zero Drift: 1 mmhg/hr without transducer drift Zero Adjustment: ±150 mmhg including transducer offset Numeric Accuracy: ±1 mmhg or 2% of reading, whichever is greater, plus transducer error Pressure Range: -30 to 300 mmhg, in six user selectable ranges Invasive Pressure Display Display: IP waveform and numerics Units: mmhg Labels: P1 or P2, ART, PA, CVP, ICP, LAP (user selectable) Temperature Range: 24.8 to 45.2 C (76.6 to F) Resolution: 0.1 C Accuracy: ±0.2 C including sensor Reusable Temperature Cable: 5 foot or 10 foot Disposable Sensor Types: Surface Skin; Esophageal/Rectal Trend Time Scale: Auto, 30 minutes, 1, 2, 4, or 8 hours Duration: Up to 8 hours ST Segment: After initial 12-lead ECG analysis, automatically selects and trends ECG lead with the greatest ST displacement Display Choice of: HR, PR (SpO 2 ), PR (NIBP), SpO 2 (%), SpCO (%), SpMet (%), CO 2 (EtCO 2 /FiCO 2 ), RR (CO 2 ), NIBP, IP1, IP2, ST

19 alarms Quick Set: Activates alarms for all active vital signs and includes an indicator for which alarms are active VF/VT Alarm: Activates Continuous Patient Surveillance System (CPSS) monitoring in Manual mode Apnea Alarm: Occurs when 30 seconds has elapsed since last detected respiration Heart Rate Alarm Limit Range: Upper, bpm; lower, bpm INTERPRETIVE ALGORITHM 12-Lead Interpretive Algorithm: University of Glasgow 12-Lead ECG Analysis Program, includes AMI and STEMI statements printer Prints continuous strip of the displayed patient information and reports Paper Size: 100 mm (3.9 in) Print Speed: 25 mm/sec or 12.5 mm/sec Optional: 50 mm/sec time base for 12-lead ECG reports Delay: 8 seconds Autoprint: Waveform events print automatically (user selectable) Frequency Response: Diagnostic: 0.05 to 150 Hz or 0.05 to 40 Hz Monitor: 0.67 to 40 Hz or 1 to 30 Hz defibrillator Biphasic Waveform: Biphasic Truncated Exponential The following specifications apply from 25 to 200 ohms, unless otherwise specified: Energy Accuracy: ±1 joule or 10% of setting, whichever is greater, into 50 ohms, ±2 joules or 15% of setting, whichever is greater, into ohms. Voltage Compensation: Active when disposable therapy electrodes are attached. Energy output within ±5% or ±1 joule, whichever is greater, of 50 ohms value, limited to the available energy which results in the delivery of 360 joules into 50 ohms. Paddle Options: QUIK-COMBO pacing/defibrillation/ecg electrodes (standard). Cable Length 8 foot long (2.4 m) QUIK-COMBO cable (not including electrode assembly). Standard paddles (optional) Manual Mode Energy Select: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20, 30, 50, 70, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 275, 300, 325, and 360 joules Charge Time: Charge time to 360 joules in less than 10 seconds, typical Synchronous Cardioversion: Energy transfer begins within 60 msec of the QRS peak Paddles Lead Off Sensing: The transition point at which device changes from assuming that QUIK-COMBO electrodes are properly connected to patient to assuming that electrodes are not connected is 300±50 ohms. AED Mode Shock Advisory System (SAS): an ECG analysis system that advises the operator if the algorithm detects a shockable or non-shockable ECG rhythm. SAS acquires ECG via therapy electrodes only. Shock Ready Time: Using a fully charged battery at normal room temperature, the device is ready to shock within 20 seconds if the initial rhythm finding is SHOCK ADVISED Biphasic Output: Energy Shock levels ranging from joules with same or greater energy level for each successive shock cprmax Technology: In AED mode, cprmax technology provides a method of maximizing the CPR time that a patient receives, with the overall goal of improving the rate of survival of patients treated with AEDs. Setup Options: Auto Analyze: Allows for auto analysis. Options are OFF, AFTER 1ST SHOCK Initial CPR: Allows the user to be prompted for CPR for a period of time prior to other activity. Options are OFF, ANALYZE FIRST, CPR FIRST Initial CPR Time: Time interval for Initial CPR. Options are 15, 30, 45, 60, 90, 120, and 180 seconds. Pre-Shock CPR: Allows the user to be prompted for CPR while the device is charging. Options are OFF, 15, 30 seconds. Pulse Check: Allows the user to be prompted for a pulse check at various times. Options are ALWAYS, AFTER EVERY SECOND NSA, AFTER EVERY NSA, NEVER Stacked Shocks: Allows for CPR after 3 consecutive shocks or after a single shock. Options are OFF, ON CPR Time: 1 or 2 User selectable times for CPR. Options are 15, 30, 45, 60, 90, 120, 180 seconds and 30 minutes. PACER Pacing Mode: Demand or non-demand rate and current defaults (user configurable) Pacing Rate: 40 to 170 PPM Rate Accuracy: ±1.5% over entire range Output Waveform: Monophasic, truncated exponential current pulse (20 ±1.5 msec) Output Current: 0 to 200 ma Pause: Pacing pulse frequency reduced by a factor of 4 when activated Refractory Period: 200 to 300 msec ±3% (function of rate) ENVIRONMENTAL Unit meets functional requirements during exposure to the following environments unless otherwise stated. Operating Temperature: 0 to 45 C (32 to 113 F); -20 C (-4 F) for 1 hour after storage at room temperature; 60 C (140 F) for 1 hour after storage at room temperature Storage Temperature: -20 to 65 C (-4 to 149 F) except therapy electrodes and batteries Relative Humidity, Operating: 5 to 95%, noncondensing. NIBP: 15 to 95%, non-condensing Relative Humidity, Storage: 10 to 95%, non-condensing Atmospheric Pressure, Operating: -382 to 4,572 m (-1,253 to 15,000 ft). NIBP: -152 to 3,048 m (-500 to 10,000 ft) Water Resistance, Operating: IP44 (splash proof, dust and sand resistant) per IEC 529 and EN 1789 (without accessories except for 12-lead ECG cable, hard paddles, and battery pack) Vibration: MIL-STD-810E Method 514.4, Propeller Aircraft - category 4 (figure spectrum a), Helicopter - category 6 (3.75 Grms), Ground Mobile - category 8 (3.14 Grms), EN 1789: Sinusoidal Sweep, 1 octave/min, Hz, ±0.15 mm/2 g Shock (drop): 5 drops on each side from 18 inches onto a steel surface EN 1789: 30-inch drop onto each of 6 surfaces Shock (functional): Meets IEC and MIL- STD-810E shock requirements 3 shocks per face at 40 g, 6 ms half-sine pulses Bump: 1000 bumps at 15 g with pulse duration of 6 msec Impact, Non-operating: EN joule impact UL Nm impact with 2-inch diameter steel ball. Meets IEC62262 protection level IK 04. EMC: EN :2001 Medical Equipment -General Requirements for Safety - Collateral Standard: Electromagnetic Compatibility - Requirements and Tests EN :2003: (Clause 36) Particular Requirements for the Safety of Cardiac Defibrillators and Cardiac Defibrillator-Monitors Cleaning: Cleaning 20 times with the following: Quaternary ammonium, isopropyl alcohol, hydrogen peroxide Chemical Resistance: 60 hour exposure to specified chemicals: Betadine (10% Povidone-Iodine solution), Coffee, Cola, Dextrose (5% Glucose solution), Electrode Gel/Paste (98% water, 2% Carbopol 940), HCL (0.5% solution, ph=1), Isopropyl Alcohol, NaCl solution (0.9% solution), Cosmetic discoloration of the paddle well shorting bar shall be allowed following exposure to HCL (0.5% solution). POWER Power Adapters: AC or DC Power Adapters provide operation and battery charging from external AC or DC power Full functionality with or without batteries when connected to external AC/DC Typical battery charge time while installed in LIFEPAK 15 device is 190 minutes Indicators: external power indicator, battery charging indicator Dual battery: Capability with automatic switching Low battery indication and message: Low battery fuel gauge indication and low battery message in status area for each battery Replace battery indication and message: Replace battery fuel gauge indication, audio tones and replace battery message in the status area for each battery. When replace battery is indicated, device auto-switches to second battery. When both batteries reach replace battery condition, a voice prompt instructs user to replace battery. Battery Capacity For two, new fully-charged batteries, 20 C (68 F) Operating Mode Total Capacity to Shutdown Capacity After Low Battery BATTERY Monitoring (minutes) Pacing (minutes) Defibrillation (360J discharges) Typical Minimum Typical Minimum Battery Specifications Battery Type: Lithium-ion Weight: 0.59 kg (1.3 lb) Voltage: 11.1V typical Capacity (rated): 5.7 amp hours Charge Time (with fully depleted battery): 4.5 hours (typical) Battery indicators: Each battery has a fuel gauge that indicates its approximate charge. A fuel gauge that shows two or fewer LEDs after a charge cycle indicates that the battery should be replaced. Charging Temperature Range: 0 to 50 C (32 to 122 F) Operating Temperature Range: 0 to 50 C (32 to 122 F) Short Term (<1 week) Storage Temperature Range: -20 to 60 C (-4 to 140 F) Long Term (>1 week) Storage Temperature Range: 20 to 25 C (68 to 77 F) Operating and Storage Humidity Range: 5 to 95% relative humidity, non-condensing relative humidity, non-condensing 17 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator

20 Referenties 1 Stiell IG, Walker RG, Nesbitt LP, et al. Biphasic Trial: A randomized comparison of fixed lower versus escalating higher energy levels for defibrillation in out-of-hospital cardiac arrest. Circulation. 2007;115: Edelson DP, Litzinger B, Arora V, et al. Improving in-hospital cardiac arrest process and outcomes with performance debriefing. Arch Intern Med. 2008;168: Olasveengen TM, Wik L, Kramer-Johansen J, et al. Is CPR quality improving? A retrospective study of out-of-hospital cardiac arrest. Resuscitation. 2007;75: Fletcher D, Galloway R, Chamberlain D, et al. Basics in advanced life support: A role for download audit and metronome. Resuscitation. 2008;78: Geldig vanaf oktober 2012 Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger van Physio-Control of kijk op Physio-Control Headquarters Willows Road NE Redmond, WA USA Tel Fax Physio-Control Operations Netherlands B.V. Keizersgracht , 1015 CJ Amsterdam, NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) Physio-Control BENELUX Physio-Control Operations Netherlands B.V. Galjoenweg NV Maastricht, NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) Physio-Control, Inc., Willows Road NE, Redmond, WA USA Physio-Control Operations Netherlands B.V., Keizersgracht , 1015 CJ Amsterdam, Netherlands 2012 Physio-Control, Inc. Specificaties zijn onderworpen aan verandering zonder voorafgaande aankondiging. Niet alle producten zijn wereldwijd beschikbaar. In de verklaring van conformiteit (CE markering) zijn de producten en accessoires opgenomen die beschikbaar zijn binnen de Europese unie. GDR _D

PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Voor ziekenhuizen

PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Voor ziekenhuizen PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Voor ziekenhuizen LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Overal in het ziekenhuis bent u afhankelijk van de apparatuur die u gebruikt. Daarom bieden wij de meest

Nadere informatie

LIFENET -System PRODUCTBROCHURE

LIFENET -System PRODUCTBROCHURE LIFENET -System PRODUCTBROCHURE 1 LIFENET SYSTEM LIFENET-system 5.1: de nieuwe generatie efficiëntie en patiëntenzorg In de ambulance of op de spoedeisende hulp betekent meer efficiëntie met uw apparatuur,

Nadere informatie

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUCTBROCHURE

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUCTBROCHURE Elke hartstilstand is anders. Net als elke hulpverlener. Uw omgeving eist flexibiliteit en dat is precies wat de LIFEPAK 1000 defibrillator van Physio-Control

Nadere informatie

CODE-STAT 8.0 DATA REVIEW SOFTWARE

CODE-STAT 8.0 DATA REVIEW SOFTWARE CODE-STAT 8.0 DATA REVIEW SOFTWARE Uw metingen beheren en eenvoudiger evaluatiegegevens verzamelen. CODE-STAT 8.0 Data Review Software In een medische noodsituatie zijn er levens afhankelijk van de snelheid

Nadere informatie

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUCTBROCHURE

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUCTBROCHURE Elke hartstilstand is anders. Net als elke hulpverlener. Uw omgeving eist flexibiliteit en dat is precies wat de LIFEPAK 1000 defibrillator van Physio-Control

Nadere informatie

HeartSave Automatische Externe Defibrillator

HeartSave Automatische Externe Defibrillator PRIMEDIC Saves Life. Everywhere. Automatische Externe Defibrillator Technologie in de strijd tegen plotseling hartfalen Altijd bij de hand in noodgevallen en voor iedereen toegankelijk. In Nederland sterven

Nadere informatie

Quick start guide. Powerbank MI Mah. Follow Fast All rights reserved. Page 1

Quick start guide. Powerbank MI Mah. Follow Fast All rights reserved. Page 1 Quick start guide Powerbank MI 16.000 Mah Follow Fast 2016 - All rights reserved. Page 1 ENGLISH The Mi 16000 Power Bank is a very good backup option for those on the move. It can keep you going for days

Nadere informatie

LIFENET -System PRODUCTBROCHURE

LIFENET -System PRODUCTBROCHURE LIFENET -System PRODUCTBROCHURE LIFENET System In de ambulance of op de spoedeisende hulp betekent meer efficiëntie met uw apparatuur, uw informatie en uw beslissingen beter werken. En dat betekent dat

Nadere informatie

PIR DC-SWITCH. DC Passive infra-red Detector. Model No. PDS-10 GEBRUIKSAANWIJZING/INSTRUCTION MANUAL

PIR DC-SWITCH. DC Passive infra-red Detector. Model No. PDS-10 GEBRUIKSAANWIJZING/INSTRUCTION MANUAL PIR DC-SWITCH DC Passive infra-red Detector Model No. PDS-10 GEBRUIKSAANWIJZING/INSTRUCTION MANUAL Please read this manual before operating your DETECTOR PIR DC-Switch (PDS-10) De PDS-10 is een beweging

Nadere informatie

PRODUCTBROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. Altijd klaar voor gebruik

PRODUCTBROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. Altijd klaar voor gebruik PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR Altijd klaar voor gebruik 1 Geen wonder dat medische professionals op de LIFEPAK 20e vertrouwen Al meer dan 50 jaar houdt Physio-Control zich bezig met

Nadere informatie

A LIFEPAK 500 ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 500 DEFIBRILLATOR. Originele accessoires van Physio-Control

A LIFEPAK 500 ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 500 DEFIBRILLATOR. Originele accessoires van Physio-Control A LIFEPAK 500 ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 500 DEFIBRILLATOR Originele accessoires van Physio-Control LIFEPAK 500 DEFIBRILLATOR 1 LIFEPAK 500 Authentieke accessoires van Physio-Control Garandeer de veiligheid

Nadere informatie

Zo ziet zekerheid eruit

Zo ziet zekerheid eruit Zo ziet zekerheid eruit Dit is waarom. Bij Physio-Control is onze reputatie - en onze missie - gebaseerd op vertrouwen. Een vertrouwen dat voortkomt uit meer dan 50 jaar innovatie, voortdurende toewijding

Nadere informatie

CODE-STAT 9.0 DATA REVIEW SOFTWARE PRODUCTBROCHURE

CODE-STAT 9.0 DATA REVIEW SOFTWARE PRODUCTBROCHURE CODE-STAT 9.0 DATA REVIEW SOFTWARE PRODUCTBROCHURE Betere evaluatie na een hartstilstand. Voor een hoger zorgniveau. 1 CODE-STAT 9.0 Verbetering. Dankzij meer informatie. De nieuwe CODE-STAT 9.0 Data Review

Nadere informatie

TrueCPR. coaching device PRODUCTBROCHURE

TrueCPR. coaching device PRODUCTBROCHURE TrueCPR coaching device PRODUCTBROCHURE TrueCPR coaching device Een goede outcome vereist een beste reanimatie. Het lijkt allemaal zo eenvoudig, maar in het heetst van een hartmassage is het beoordelen

Nadere informatie

LUCAS 2 CHEST COMPRESSION SYSTEM. CPR Evolved

LUCAS 2 CHEST COMPRESSION SYSTEM. CPR Evolved LUCAS 2 CHEST COMPRESSION SYSTEM CPR Evolved LUCAS 2: een cruciaal instrument voor de progressieve zorgverlener Managers binnen de gezondheidszorg kennen de waarde van hoogwaardige reanimatie voor een

Nadere informatie

HANDLEIDING - ACTIEVE MOTORKRAAN

HANDLEIDING - ACTIEVE MOTORKRAAN M A N U A L HANDLEIDING - ACTIEVE MOTORKRAAN MANUAL - ACTIVE MOTOR VALVE Model E710877 E710878 E710856 E710972 E710973 www.tasseron.nl Inhoud / Content NEDERLANDS Hoofdstuk Pagina NL 1 ALGEMEEN 2 NL 1.1

Nadere informatie

ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Originele accessoires van Physio-Control

ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Originele accessoires van Physio-Control ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Originele accessoires van Physio-Control LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR 1 LIFEPAK 15 Authentieke accessoires van Physio-Control. Garandeer de veiligheid

Nadere informatie

SPX Model A-360 Azimuth Antenna Rotor Model 1 & 2

SPX Model A-360 Azimuth Antenna Rotor Model 1 & 2 Gauke Boelensstraat 108 NL-9203 RS Drachten The Netherlands Tel: +31 (0) 512 354 126 GSM: +31 (0) 650 882 889 Fax: +31 (0) 847 187 776 www.rfhamdesign.com E-mail: info@rfhamdesign.com Model A-360 Azimuth

Nadere informatie

LUCAS 2 CHEST COMPRESSION SYSTEM. CPR Evolved

LUCAS 2 CHEST COMPRESSION SYSTEM. CPR Evolved LUCAS 2 CHEST COMPRESSION SYSTEM CPR Evolved Wat zijn de voordelen van de nieuwe LUCAS 2? Intelligente opties voor stroomvoorziening LUCAS 2 kan gevoed worden met behulp van een batterij of een wand-

Nadere informatie

SPID Azimuth antenna rotator Type: RAK

SPID Azimuth antenna rotator Type: RAK Gauke Boelensstraat 108 NL-9203 RS Drachten The Netherlands Tel: +31 (0) 512 354 126 GSM: +31 (0) 650 882 889 Fax: +31 (0) 847 187 776 www.rfhamdesign.com E-mail: info@rfhamdesign.com SPID Azimuth antenna

Nadere informatie

SPL D2 MKII GEBRUIKSAANWIJZING USER MANUAL

SPL D2 MKII GEBRUIKSAANWIJZING USER MANUAL SPL D2 MKII GEBRUIKSAANWIJZING USER MANUAL Spl-D2 Next generation Inleiding De SPL5-D2 unit is een geluidsdrukmeter die gekoppeld kan worden aan de SPL5. Het apparaat kan ook als losse geluidsdrukmeter

Nadere informatie

A LIFEPAK 1000 ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR. Originele accessoires van Physio-Control

A LIFEPAK 1000 ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR. Originele accessoires van Physio-Control A LIFEPAK 1000 ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR Originele accessoires van Physio-Control LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR 1 LIFEPAK 1000 Authentieke accessoires van Physio-Control Garandeer de veiligheid

Nadere informatie

liniled Cast Joint liniled Gietmof liniled Castjoint

liniled Cast Joint liniled Gietmof liniled Castjoint liniled Cast Joint liniled Gietmof liniled is een hoogwaardige, flexibele LED strip. Deze flexibiliteit zorgt voor een zeer brede toepasbaarheid. liniled kan zowel binnen als buiten in functionele en decoratieve

Nadere informatie

Optinet-MX-V2. Ethernet IO-modules. Opticom Engineering B.V.

Optinet-MX-V2. Ethernet IO-modules. Opticom Engineering B.V. Optinet-MX-V2 Ethernet IO-modules Opticom Engineering B.V. INSTALLATIE - 2 - januari 2012 TOEPASSING De Optinet-V2 kan worden uitgebreid met externe ethernet IO-modules. Deze modules kunnen worden aangesloten

Nadere informatie

Groene industrie POWER QUALITY POWER AND SIGNAL QUALITY. Phoenix Contact B.V. 2015-2016

Groene industrie POWER QUALITY POWER AND SIGNAL QUALITY. Phoenix Contact B.V. 2015-2016 Groene industrie Phoenix Contact B.V. 2015-2016 POWER AND SIGNAL QUALITY POWER QUALITY 24V PWR ERR 24V 0V 0V OUT I GND GND GND ON OFF 1 2 1A 5A NC PACT RCP- Rogowskisp Eerst Power Quality inzichtelijk

Nadere informatie

Settings for the C100BRS4 MAC Address Spoofing with cable Internet.

Settings for the C100BRS4 MAC Address Spoofing with cable Internet. Settings for the C100BRS4 MAC Address Spoofing with cable Internet. General: Please use the latest firmware for the router. The firmware is available on http://www.conceptronic.net! Use Firmware version

Nadere informatie

Uitleg gebruik Cortina Diagnostic Software. Ecomo 36V

Uitleg gebruik Cortina Diagnostic Software. Ecomo 36V Uitleg gebruik Cortina Diagnostic Software Ecomo 36V UITLEG GEBRUIK CDS Open de Cortina Diagnostic Software Sluit de fiets aan Klik op Connect Zorg ervoor dat de fiets aanstaat. SYSTEM OVERVIEW 1 2 3 4

Nadere informatie

I.S.T.C. Intelligent Saving Temperature Controler

I.S.T.C. Intelligent Saving Temperature Controler MATEN & INFORMATIE I.S.T.C. Intelligent Saving Temperature Controler Deze unieke modulerende zender, als enige ter wereld, verlaagt het energieverbruik aanzienlijk. Het werkt in combinatie met de energy

Nadere informatie

SPX AX-400 Azimuth & Elevation antenna rotator Model 1 & 2

SPX AX-400 Azimuth & Elevation antenna rotator Model 1 & 2 Gauke Boelensstraat 108 NL-9203 RS Drachten The Netherlands Tel: +31 (0) 512 354 126 GSM: +31 (0) 650 882 889 Fax: +31 (0) 847 187 776 www.rfhamdesign.com E-mail: info@rfhamdesign.com SPX AX-400 Azimuth

Nadere informatie

Het is geen open boek tentamen. Wel mag gebruik gemaakt worden van een A4- tje met eigen aantekeningen.

Het is geen open boek tentamen. Wel mag gebruik gemaakt worden van een A4- tje met eigen aantekeningen. Examen ET1205-D1 Elektronische Circuits deel 1, 5 April 2011, 9-12 uur Het is geen open boek tentamen. Wel mag gebruik gemaakt worden van een A4- tje met eigen aantekeningen. Indien, bij het multiple choice

Nadere informatie

SPID Azimuth antenna rotator Type: BIG-RAK

SPID Azimuth antenna rotator Type: BIG-RAK SPID Azimuth antenna rotator Type: BIG-RAK Specifications: SPID BIG RAK PWM Azimuth Rotator BIG RAK @ 12V BIG RAK @ 18V Turning torque in-lbs/nm 2,800 in lb/315 Nm 3,600 in lb/403 Nm Brake Torque in lbs/nm

Nadere informatie

Technical data sheet EX-TEC HS 680

Technical data sheet EX-TEC HS 680 Technical data sheet EX-TEC HS 680 Device data Dimensions (W x D x H) Weight approx. 148 x 57 x 205 mm approx. 148 x 57 x 253 mm with supporting bracket approx. 1000 g, depending on equipment Certificates

Nadere informatie

Introduction Henk Schwietert

Introduction Henk Schwietert Introduction Henk Schwietert Evalan develops, markets and sells services that use remote monitoring and telemetry solutions. Our Company Evalan develops hard- and software to support these services: mobile

Nadere informatie

Verkorte handleiding RIGEL UNI-SIM. 1.Inleiding

Verkorte handleiding RIGEL UNI-SIM. 1.Inleiding Verkorte handleiding RIGEL UNI-SIM 1.Inleiding De RIGEL UNI-SIM is een multifunctionele simulator voor medische apparaten welke toelaat op een éénvoudige manier NIBP, SPO2, ECG, temperatuur, IBP en respiratie

Nadere informatie

ph ORP Temperatuur Geleidbaarheid TDS Opgeloste Zuurstof Salinity Weerstand

ph ORP Temperatuur Geleidbaarheid TDS Opgeloste Zuurstof Salinity Weerstand ph ORP Temperatuur Geleidbaarheid TDS Opgeloste Zuurstof Salinity Weerstand De Perfecte Combinatie Dit Chinese symbool betekend Dubbel geluk, de combinatie tussen twee perfecte llementen Dit wordt gebruikt

Nadere informatie

EM6250 Firmware update V030507

EM6250 Firmware update V030507 EM6250 Firmware update V030507 EM6250 Firmware update 2 NEDERLANDS/ENGLISH Table of contents 1.0 (NL) Introductie... 3 2.0 (NL) Firmware installeren... 3 3.0 (NL) Release notes:... 5 1.0 (UK) Introduction...

Nadere informatie

WWW.EMINENT-ONLINE.COM

WWW.EMINENT-ONLINE.COM WWW.EMINENT-ONLINE.COM NL HANDLEIDING USERS MANUAL EM1033 HANDLEIDING NL EM1033 TWEE POORTS AUTOMATISCHE KVM SWITCH INHOUDSOPGAVE: PAGINA 1.0 Introductie.... 2 1.1 Functies en kenmerken.... 2 1.2 Inhoud

Nadere informatie

Procedure Reset tv-toestellen:

Procedure Reset tv-toestellen: Procedure Reset tv-toestellen: Volgende procedure is te volgen wanneer er een tv-toestel, op een van de kamers niet meer werkt. TV Re-installation Factory Default Her-installeren van de TV Fabrieksinstellingen

Nadere informatie

WWW.TECHGROW.NL. TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00

WWW.TECHGROW.NL. TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00 WWW.TECHGROW.NL TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER software versie: 1.00 HANDLEIDING TechGrow HS-1 handleiding GEFELICITEERD! U heeft de TechGrow HS-1 Portable CO 2 Meter aangeschaft. De HS-1 CO 2 Meter

Nadere informatie

AVAX Lusgevoede brandalarm elementen

AVAX Lusgevoede brandalarm elementen 990-095, Issue 1 Maart 2006 AVAX Lusgevoede brandalarm elementen Analoge adresseerbare audio visuele alarm elementen Sectie: Intelligent/Addressable Devices Eigenschappen Gemeenschappelijke aansluitsokkel

Nadere informatie

NEDERLANDS. Display Instructies. Knoppen. Geeft afwisselend Tijd, Datum en Temperatuur weer, kan ook ingesteld worden op enkel tijd

NEDERLANDS. Display Instructies. Knoppen. Geeft afwisselend Tijd, Datum en Temperatuur weer, kan ook ingesteld worden op enkel tijd NEDERLANDS Het ziet eruit als een simpel blokje hout, maar maak een geluid (knip met je vingers, kuch, klap in je handen, of tip op de bovenkant) en het geeft onmiddelijk en afwisselend tijd, datum en

Nadere informatie

2 Port DVI VGA Dual Monitor KVM Switch USB with Audio & USB 2.0 Hub

2 Port DVI VGA Dual Monitor KVM Switch USB with Audio & USB 2.0 Hub 2 Port DVI VGA Dual Monitor KVM Switch USB with Audio & USB 2.0 Hub Product ID: SV231DDUSB The StarTech.com SV231DDUSB 2-port Dual Monitor KVM Switch (DVI+VGA) offers a complete dual display multimedia

Nadere informatie

PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Voor ziekenhuizen

PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Voor ziekenhuizen PRODUCTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Voor ziekenhuizen LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Overal in het ziekenhuis bent u afhankelijk van de apparatuur die u gebruikt. Daarom bieden wij de meest

Nadere informatie

DEFIBTECH. Defibtech- semi-automaat -vol automaat viewer

DEFIBTECH. Defibtech- semi-automaat -vol automaat viewer Informatie AED DEFIBTECH Defibtech- semi-automaat -vol automaat viewer De LIFELINE onderscheidt zich als een uiterst betrouwbare AED met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Ontwikkeld om te voldoen

Nadere informatie

S4P4372020 HD IP NVR Kit met PoE 2* 3,6mm, 2* 2,8-12 mm

S4P4372020 HD IP NVR Kit met PoE 2* 3,6mm, 2* 2,8-12 mm S4P4372020 HD IP NVR Kit met PoE 2* 3,6mm, 2* 2,8-12 mm Eigenschappen 1U behuizing 4 Channel 720P NVR Input & Output: 4ch 720P IPC-ingang; 1ch VGA 1 ch HDMI-uitgang Voorbeeld & Opname resolutie: 1280 x

Nadere informatie

OVERZICHT APPARAAT. Knop Type patiënt. Pacemaker. Sync. Knop Rapporten Knop Afdrukken. Navigatieknoppen. Therapiepoort. ECG-poort.

OVERZICHT APPARAAT. Knop Type patiënt. Pacemaker. Sync. Knop Rapporten Knop Afdrukken. Navigatieknoppen. Therapiepoort. ECG-poort. SCHERM DEFIBRILLATOR OVERZICHT APPARAAT Knop Type patiënt Indicator Klaar voor gebruik USB-poort Therapieknop Overzicht apparaat AED Off Uit Monitor Display Kies energie Laden-knop Pacemaker Knop Lead

Nadere informatie

Function checklist for the ML-350 or XL-350 with a print set. Missing loop.

Function checklist for the ML-350 or XL-350 with a print set. Missing loop. Function checklist for the ML-350 or XL-350 with a 260217 print set. Below mentioned check-point should resolve function problems of the lift systems. Missing loop. When a lift is connected to an external

Nadere informatie

ATEX serie ATEX range

ATEX serie ATEX range ATEX serie ATEX range εx ATEX SERIE / ATEX RANGE Deze afsluiters zijn ontworpen en geproduceerd in overeenstemming met CE richtlijnen 94/9 apparaten en protectiesystemen gebruikt in potentiële explosieve

Nadere informatie

LED FLEXIBELE STRIP DIAMOND II SERIE

LED FLEXIBELE STRIP DIAMOND II SERIE VOOR BINNEN- EN BUITENGEBRUIK FOR INDOOR AND OUTDOOR USE LED FLEXIBELE STRIP DIAMOND II SERIE LED FLEXIBLE STRIP DIAMOND II SERIES De LED Diamond II serie is voorzien van een zeer robuuste buitenmantel

Nadere informatie

PVCHECKs Rel /09/15

PVCHECKs Rel /09/15 Meter for safety, functionality and performance on PV plants Pag 1 of 6 The multifunction instrument PVCHECKs performs prompt and safe electrical checks required for a PV system (DC section) and controls

Nadere informatie

Alles voor uw apparatuur... en zo veel meer

Alles voor uw apparatuur... en zo veel meer Subacute, Consumables & Accessories Cardiologie 2013 Alles voor uw apparatuur... en zo veel meer Inhoudstafel Technische Fiches MAC 400 Resting ECG system GE Healthcare 3 MAC 600 Resting ECG system GE

Nadere informatie

3/12/2013. Zijn de basale reanimatie richtlijnen voor volwassenen haalbaar voor niet professionals? BLS richtlijnen. Borstcompressies.

3/12/2013. Zijn de basale reanimatie richtlijnen voor volwassenen haalbaar voor niet professionals? BLS richtlijnen. Borstcompressies. Zijn de basale reanimatie richtlijnen voor volwassenen haalbaar voor niet professionals? Steffie Beesems afdeling Cardiologie Academisch Medisch Centrum Universiteit van Amsterdam 6 maart 2013 Compressies

Nadere informatie

lindab we simplify construction Lindab Lekdichtheidtester Maakt lekdebietmetingen eenvoudiger

lindab we simplify construction Lindab Lekdichtheidtester Maakt lekdebietmetingen eenvoudiger lindab we simplify construction Lindab Lekdichtheidtester Maakt lekdebietmetingen eenvoudiger Maakt lekdebietmetingen eenvoudiger Een kompleet toestel voor het ter plaatse meten van luchtlekken in kanalen.

Nadere informatie

SHP-TS TwinArc SA SHP-TS 400W TWINARC E40 SL PRODUCT OVERVIEW

SHP-TS TwinArc SA SHP-TS 400W TWINARC E40 SL PRODUCT OVERVIEW Range Features Range of high pressure sodium lamps with double arc tube construction Dual arc tube design guarantees immediate re-strike after a power interruption Doubled lamp life and reduced occurrence

Nadere informatie

1507/1503. Insulation Testers. Technical Data. Features and benefits:

1507/1503. Insulation Testers. Technical Data. Features and benefits: 1507/1503 Insulation Testers Technical Data The Fluke 1507 and 1503 Insulation Testers are compact, rugged, reliable, and easy to use. With their multiple test voltages, they are ideal for many troubleshooting,

Nadere informatie

FRAME [UPRIGHT MODEL] / [DEPTH] / [HEIGHT] / [FINISH] TYPE OF BASEPLATE P Base plate BP80 / E alternatives: ZINC finish in all cases

FRAME [UPRIGHT MODEL] / [DEPTH] / [HEIGHT] / [FINISH] TYPE OF BASEPLATE P Base plate BP80 / E alternatives: ZINC finish in all cases FRAME XS UPRIGHT BASE PLATE UPRIGHT HORIZONTAL PROFILE DIAGONAL PROFILE DESCRIPTION A vertical structure consisting of 2 uprights, joined by a system of bracing profiles, and base plates intended to support

Nadere informatie

Alistair LED stairwell luminaire Handleiding Alistair (Emergency UC03 sensor)

Alistair LED stairwell luminaire Handleiding Alistair (Emergency UC03 sensor) Alistair LED stairwell luminaire Handleiding Alistair (Emergency UC03 sensor) Let op: Als het flexibele draad van dit licht beschadigd is, dient het te worden vervangen door iemand van de technische service,

Nadere informatie

Handleiding: instelling en werking LCD display t.b.v. ombouwset 007 en prolithium Daily Driver, Juice, Stick, Heavy Duty, Hammer en Monster

Handleiding: instelling en werking LCD display t.b.v. ombouwset 007 en prolithium Daily Driver, Juice, Stick, Heavy Duty, Hammer en Monster Handleiding: instelling en werking LCD display t.b.v. ombouwset 007 en prolithium Daily Driver, Juice, Stick, Heavy Duty, Hammer en Monster Beste Gebruiker, Gefeliciteerd met de aankoop van een R A T -

Nadere informatie

IOS and Android APP instruction

IOS and Android APP instruction IOS and Android APP instruction - Open de APP Store of Google Play op uw toestel - Open the APP Store or Google Play on your device IOS Android - Download de Eurom Heating APP: - Download the Eurom Heating

Nadere informatie

CONTROLE VAN DE TEMPERATUUR EN DE VOCHTIGHEIDSGRAAD WETENSCHAPPELIJKE DIENST PATRIMONIUM

CONTROLE VAN DE TEMPERATUUR EN DE VOCHTIGHEIDSGRAAD WETENSCHAPPELIJKE DIENST PATRIMONIUM Deze instructie beschrijft de werkwijze voor de controle van de temperatuur en de relatieve vochtigheid van de bewaarplaatsen van de Wetenschappelijke Dienst voor het Patrimonium. Deze verklaring beschrijft

Nadere informatie

ACCESSOIRES LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR. Authentieke accessoires van Physio-Control.

ACCESSOIRES LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR. Authentieke accessoires van Physio-Control. ACCESSOIRES LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR Authentieke accessoires van Physio-Control. Batterij/ECG-WEERGAVE accessoires Bedankt dat u voor Physio-Control gekozen hebt om u te helpen levens te redden en de

Nadere informatie

OUTDOOR HD BULLET IP CAMERA PRODUCT MANUAL

OUTDOOR HD BULLET IP CAMERA PRODUCT MANUAL OUTDOOR HD BULLET IP CAMERA PRODUCT MANUAL GB - NL GB PARTS & FUNCTIONS 1. 7. ---- 3. ---- 4. ---------- 6. 5. 2. ---- 1. Outdoor IP camera unit 2. Antenna 3. Mounting bracket 4. Network connection 5.

Nadere informatie

Extreem veilig Het product Our product Voordeel Advantage Bajolock Bajolock Bajolock Bajolock Bajolock Bajolock Bajolock

Extreem veilig Het product Our product Voordeel Advantage Bajolock Bajolock Bajolock Bajolock Bajolock Bajolock Bajolock Extreem veilig Het product Alle koppeling zijn speciaal ontworpen en vervaardigd uit hoogwaardig RVS 316L en uitgevoerd met hoogwaardige pakkingen. Op alle koppelingen zorgt het gepatenteerde veiligheid

Nadere informatie

i3touch haal meer uit samenwerking met interactieve touch displays

i3touch haal meer uit samenwerking met interactieve touch displays i3touch haal meer uit samenwerking met interactieve touch displays de juiste technologie voor uw meeting ruimte! Met de i3touch displays biedt VSV u een alternatieve oplossing naast het digitale bord en

Nadere informatie

FOR DUTCH STUDENTS! ENGLISH VERSION NEXT PAGE

FOR DUTCH STUDENTS! ENGLISH VERSION NEXT PAGE FOR DUTCH STUDENTS! ENGLISH VERSION NEXT PAGE Tentamen Analyse 6 januari 203, duur 3 uur. Voeg aan het antwoord van een opgave altijd het bewijs, de berekening of de argumentatie toe. Als je een onderdeel

Nadere informatie

Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display

Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display 1 Product en type naam 1.1 Intelligent LCD Display 1.2 Model: APT12LCD800S 2 Elektrische Parameters 24V/36V/48V batterij ondersteuning Rated operating

Nadere informatie

SMS-200/300/400 tapes & ribbons

SMS-200/300/400 tapes & ribbons SMS-200/300/400 tapes & ribbons ST700 Series Premium Industrial Vinyl Application: General industrial labels Outside durability Average 7 to 10 years Adhesive: Permanent Acrylic Users Temp.: Between -40

Nadere informatie

M2Power !!!! !!! Lithium Expertise

M2Power !!!! !!! Lithium Expertise M2Power Lithium Expertise M2Power werknemers hebben een overvloed aan ervaring in Lithium ijzer fosfaat (LiFePO4) batterij systemen en elektrische voertuigen. M2Power is gespecialiseerd in LiFePO4 cellen,

Nadere informatie

A LIFEPAK 20 / 20e ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 20 DEFIBRILLATOR/MONITOR SERIE. Originele accessoires van Physio-Control

A LIFEPAK 20 / 20e ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 20 DEFIBRILLATOR/MONITOR SERIE. Originele accessoires van Physio-Control A LIFEPAK 20 / 20e ACCESSOIREBROCHURE LIFEPAK 20 DEFIBRILLATOR/MONITOR SERIE Originele accessoires van Physio-Control LIFEPAK 20 DEFIBRILLATOR/MONITOR SERIE 1 LIFEPAK 20 / 20e Authentieke accessoires van

Nadere informatie

LUCAS CHEST COMPRESSION SYSTEM PRODUCTBROCHURE

LUCAS CHEST COMPRESSION SYSTEM PRODUCTBROCHURE LUCAS CHEST COMPRESSION SYSTEM PRODUCTBROCHURE Uw partner in Life Support Effectieve compressies en een goede bloedcirculatie voor levensreddende CPR Effectieve thoraxcompressies houden de essentiële

Nadere informatie

600A Clamp-On Multimeter with Dual Display

600A Clamp-On Multimeter with Dual Display ACD-14 PLUS 600A Clamp-On Multimeter with Dual Display The ACD-14 PLUS is the professionals choice for both HVAC and Electrical applications due to its complete set of measuring features. Its dual displays

Nadere informatie

412151 140426 412151 140426 C TEBODIN 2007 Scenario Input Description [Maximum Values if weather occurs multiple times] Discharge Results Toxic Results Flammable Results General Radiation results Explosion

Nadere informatie

Low Noise Power Supply for the Logitech Squeezebox Duet. Technical Description

Low Noise Power Supply for the Logitech Squeezebox Duet. Technical Description Low Noise Power Supply for the Logitech Squeezebox Duet Technical Description By Paul Langemeijer PaulLangemeijer@hotmail.com Document version 1.7 1 Table of Contents 1. Introduction... 3 1.1 Scope...

Nadere informatie

Alistair LED stairwell luminaire Handleiding Alistair (UC03 sensor)

Alistair LED stairwell luminaire Handleiding Alistair (UC03 sensor) Alistair LED stairwell luminaire Handleiding Alistair (UC03 sensor) Let op: Als het flexibele draad van dit licht beschadigd is, dient het te worden vervangen door iemand van de technische service, of

Nadere informatie

Life-Point Pro Trainer manual A5 20-01-15 kleur voor prints.indd 1

Life-Point Pro Trainer manual A5 20-01-15 kleur voor prints.indd 1 Life-POINT Pro AED TRAINER handleiding Life-Point Pro Trainer manual A5 20-01-15 kleur voor prints.indd 1 20-01-15 20:03 Life-Point Pro AED - TRAINER Handleiding BELANGRIJK Leest u deze handleiding zorgvuldig

Nadere informatie

Product naam: MM03803

Product naam: MM03803 Product naam: MM03803 Specificaties MM03803: Groep LED Lumen/Watt 55.00 lm/watt Levensduur 15.000u Soort Reflector MR11/16 Wattage 6W RA 80 Spanning 12V Straalhoek 36 graden Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie

L.Net s88sd16-n aansluitingen en programmering.

L.Net s88sd16-n aansluitingen en programmering. De L.Net s88sd16-n wordt via één van de L.Net aansluitingen aangesloten op de LocoNet aansluiting van de centrale, bij een Intellibox of Twin-Center is dat de LocoNet-T aansluiting. L.Net s88sd16-n aansluitingen

Nadere informatie

Connected Assets, de next step in buitendienstautomatisering. Nush Cekdemir Service & Maintenance Congres, 31 maart 2011

Connected Assets, de next step in buitendienstautomatisering. Nush Cekdemir Service & Maintenance Congres, 31 maart 2011 Connected Assets, de next step in buitendienstautomatisering Nush Cekdemir Service & Maintenance Congres, 31 maart 2011 Wie is Tensing? ± 75 ervaren specialisten Financieel gezond, vooruitzichten 2011

Nadere informatie

TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00. Uitgifte datum: 01-11-2014

TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00. Uitgifte datum: 01-11-2014 WWW.TECHGROW.NL TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER software versie: 1.00 Uitgifte datum: 01-11-2014 HANDLEIDING TechGrow HS-1 handleiding GEFELICITEERD! U heeft de TechGrow HS-1 Portable CO 2 meter aangeschaft.

Nadere informatie

SHP / SHP-T Standard and Basic PLUS

SHP / SHP-T Standard and Basic PLUS Range Features ErP compliant High Pressure Sodium Lamps Long life between 24,000 to 28,000 hours, T90 at 16,000 hours Strong performance with high reliability Car park, Street and Floodlighting applications

Nadere informatie

SOLAR I-V Rel. 1.01 20/07/10

SOLAR I-V Rel. 1.01 20/07/10 PV single phase certifier and I-V curve checker Pag 1 of 5 1. SOLAR I-V MAIN FEATURES SOLAR I-V: use as PV certifier SOLAR I-V performs all tests on Single phase PV plants by using of SOLAR-02 remote unit

Nadere informatie

Algemene kenmerken HeartStart defibrillatoren. De HeartStart defibrillatoren kenmerken zich door de volgende voordelen:

Algemene kenmerken HeartStart defibrillatoren. De HeartStart defibrillatoren kenmerken zich door de volgende voordelen: Algemene kenmerken HeartStart defibrillatoren De HeartStart defibrillatoren kenmerken zich door de volgende voordelen: een dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse zelftest; uitgerust met een SMART-analyse

Nadere informatie

Schinfa Machinerevisie

Schinfa Machinerevisie The revolutionary new milling machine High speed spindle - Minimal floorspace - Lineair guides - Servo engines - TNC 320 control - Siemens 828d Mill300 De ideale machine voor technische opleidingen, instrumentmakers

Nadere informatie

Leeftijdcheck (NL) Age Check (EN)

Leeftijdcheck (NL) Age Check (EN) Leeftijdcheck (NL) Age Check (EN) [Type text] NL: Verkoopt u producten die niet aan jonge bezoekers verkocht mogen worden of heeft uw webwinkel andere (wettige) toelatingscriteria? De Webshophelpers.nl

Nadere informatie

Risk & Requirements Based Testing

Risk & Requirements Based Testing Risk & Requirements Based Testing Tycho Schmidt PreSales Consultant, HP 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice Agenda Introductie

Nadere informatie

SPID Azimuth Antenna rotator Type: RAK/HR

SPID Azimuth Antenna rotator Type: RAK/HR WWW.RFHAMDESIGN.COM SPID Azimuth Antenna rotator Type: RAK/HR SPID RAK/HR MD-02 Rotor Controller Type RAK/HR is a 1 engine rotor system (Azimuth) and delivered including: RAK/HR rotor 0.2 degree resolution

Nadere informatie

PANEELRADIATOR - Type PR Handleiding. PANEL RADIATOR - Type PR Manual

PANEELRADIATOR - Type PR Handleiding. PANEL RADIATOR - Type PR Manual Fax. +31 (0)227-549 150 Website: www.sinusjevi.com PANEELRADIATOR - Type PR Handleiding PANEL RADIATOR - Type PR Manual Page 2 of 8 Page 3 of 8 Technische informatie Spanning: 230 of 400 Volt Vermogen:

Nadere informatie

Model: Verkoopprijs per 1 augustus 2015

Model: Verkoopprijs per 1 augustus 2015 Model: Verkoopprijs per 1 augustus 2015 Full System Enhancer (CD) 35,-- The Ultimate System Set-Up Disc 35,-- IsoPlug 110,-- ProTek 125,-- Rugged design guarantees continual function compared to cheaper

Nadere informatie

Subacute, Consumables & Accessories. Alles voor uw apparatuur... en zo veel meer

Subacute, Consumables & Accessories. Alles voor uw apparatuur... en zo veel meer Subacute, Consumables & Accessories Alles voor uw apparatuur... en zo veel meer Cardiologie 2013 Inhoudstafel Technische fiches MAC 400 Resting ECG system GE Healthcare 3 MAC 600 Resting ECG system GE

Nadere informatie

Classification of triangles

Classification of triangles Classification of triangles A triangle is a geometrical shape that is formed when 3 non-collinear points are joined. The joining line segments are the sides of the triangle. The angles in between the sides

Nadere informatie

Presentation Fire fighter safety switch

Presentation Fire fighter safety switch Presentation Fire fighter safety switch 20 september 2011 Elsbeth Faasse Cor Jansen Santon Holland BV AGENDA SANTON INTRODUCTION PRODUCTS NEW DEVELOPMENTS The Fire fighter Safety Switch Introductie Diverse

Nadere informatie

Installatie-/Gebruikershandleiding. FluoMini Chlorofyl Fluorescentie.

Installatie-/Gebruikershandleiding. FluoMini Chlorofyl Fluorescentie. Installatie-/Gebruikershandleiding FluoMini Chlorofyl Fluorescentie www.sendot.nl Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Specificaties... 4 3. Installatie... 4 4. Meten met de Fluomini Chlorofyl sensor... 5

Nadere informatie

MiniPOS. Winkel Kassasysteem. www.jankassa.nl

MiniPOS. Winkel Kassasysteem. www.jankassa.nl MiniPOS Winkel Kassasysteem POS RETAIL kassa software Met de POS RETAIL kassa software geleverd met onze verschillende POS kassasystemen zoals de MiniPOS, de MaxiPOS en de Zenis POS, heeft u een veelzijdig

Nadere informatie

Introductie in flowcharts

Introductie in flowcharts Introductie in flowcharts Flow Charts Een flow chart kan gebruikt worden om: Processen definieren en analyseren. Een beeld vormen van een proces voor analyse, discussie of communicatie. Het definieren,

Nadere informatie

Stijlvol, stabiel en eenvoudig in het gebruik. QuickStand, een innovatieve zit/sta werkplek, past naadloos in de hedendaagse werkomgeving.

Stijlvol, stabiel en eenvoudig in het gebruik. QuickStand, een innovatieve zit/sta werkplek, past naadloos in de hedendaagse werkomgeving. Stijlvol, stabiel en eenvoudig in het gebruik. QuickStand, een innovatieve zit/sta werkplek, past naadloos in de hedendaagse werkomgeving. Hier is QuickStand De baanbrekende QuickStand kan eenvoudig op

Nadere informatie

Product naam: MM03877

Product naam: MM03877 Product naam: MM03877 Specificaties MM03877: Levensduur: 15000u Lengte: 103 mm Wattage: 3.50W Diameter: 35 mm Kleur: 2800K (warmwit) Gewicht: 34 gr Lumen: 250 lu Spanning: 230 V RA: 80 Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Advies, Productie, Reproductie, Faciliteiten, Presentatie, Verhuur, Verkoop

Advies, Productie, Reproductie, Faciliteiten, Presentatie, Verhuur, Verkoop Hardware BrightSign mediaplayers HD110, HD120, HD210(W), HD220, HD410, HD810, HD1010(W), HD1020 Ports Achterzijde van de unit: Power plug for 5V power input at 3A 10/100 Ethernet jack HDMI connector Triple

Nadere informatie

Hoe maak ik mijn datacenterinfrastructuur cloud ready? Door: Bart Nieuwenhuis

Hoe maak ik mijn datacenterinfrastructuur cloud ready? Door: Bart Nieuwenhuis Hoe maak ik mijn datacenterinfrastructuur cloud ready? Door: Bart Nieuwenhuis Application: Data Center Fire Pump Controller Chillers Surge Protection Automatic Transfer Switch Uninterruptible Power Supplies

Nadere informatie

FOR DUTCH STUDENTS! ENGLISH VERSION NEXT PAGE. Toets Inleiding Kansrekening 1 8 februari 2010

FOR DUTCH STUDENTS! ENGLISH VERSION NEXT PAGE. Toets Inleiding Kansrekening 1 8 februari 2010 FOR DUTCH STUDENTS! ENGLISH VERSION NEXT PAGE Toets Inleiding Kansrekening 1 8 februari 2010 Voeg aan het antwoord van een opgave altijd het bewijs, de berekening of de argumentatie toe. Als je een onderdeel

Nadere informatie

MTracer SPT10. korte handleiding. Versie 0.1. RHO-DELTA Automotive & Consumer Products BV Villa California Building Escudostraat 2-2991 XV BARENDRECHT

MTracer SPT10. korte handleiding. Versie 0.1. RHO-DELTA Automotive & Consumer Products BV Villa California Building Escudostraat 2-2991 XV BARENDRECHT MTracer SPT10 korte handleiding Versie 0.1 RHO-DELTA Automotive & Consumer Products BV Villa California Building Escudostraat 2-2991 XV BARENDRECHT T:010-497 11 12 Stealth verkoop T:010-497 11 10 Stealth

Nadere informatie