Achter elke winnaar staat een team. Versnel uw succes.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Achter elke winnaar staat een team. Versnel uw succes."

Transcriptie

1 Achter elke winnaar staat een team. Versnel uw succes.

2 We zijn er voor u. Uw Microsoft-team. U heeft een goede beslissing genomen door voor Microsoft Dynamics en uw Business Ready Enhancement Plan te kiezen. Ons team staat nu klaar om uw bedrijf te helpen optimaal rendement uit uw investering te behalen. Het maximum halen uit uw Microsoft Dynamics oplossing is geen one-man show. Het vereist een volledig team, u, uw partner en Microsoft, dat samenwerkt om uw succes zo groot mogelijk te maken. Als klant van Microsoft Dynamics geniet u van vele voordelen. In deze brochure vindt u alle details over uw Business Ready Enhancement Plan, wat er op CustomerSource staat en hoe u het kunt raadplegen, plus informatie over andere mogelijkheden om deel uit te maken van de Microsoft Dynamics-community. Log dus zeker in op CustomerSource, uw one-stop shop waar u gebruik kunt maken van alle ondersteuning en diensten die u aangekocht hebt. Ons doel is u te helpen het maximum uit uw software-investering te halen. Wij zijn hier om dit te helpen realiseren. Eens u gezien hebt welke mogelijkheden CustomerSource te bieden heeft, weten we zeker dat u op de hoogte zult willen blijven van uw Business Ready Enhancement Plan. Wij helpen u slagen, nu en in de toekomst. Bij Microsoft streven we er voortdurend naar onze producten te verbeteren en meer te bieden aan onze klanten. Door voor Microsoft Dynamics te kiezen geniet u mee van onze investeringen in technologie en vernieuwing. Microsoft integreert businessmanagement- en productiviteitssoftware in één oplossing waardoor iedereen in uw bedrijf productiever kan werken. Dankzij de Microsoft-technologie kan uw personeel sneller en gemakkelijker aan de slag omdat de producten werken zoals de vertrouwde Microsoft Office producten. Microsoft Dynamics en Microsoft partners helpen uw bedrijf te voldoen aan unieke businessvereisten. U zult minder tijd en geld spenderen aan ontwerp, installatie en IT-beheer omdat ons platform en onze producten compatibeler, betrouwbaarder, veiliger en meer schaalbaar zijn dan vorige versies. De interoperabiliteit van de technologieën en oplossingen van Microsoft verminderen het risico op oplopende integratiekosten en halen het maximum uit uw investering in Microsoft-technologie. Dankzij Microsoft mag u er zeker van zijn dat uw investering uw business meteen een boost zal geven en tegemoet zal komen aan wijzigingen terwijl uw business groeit. U kunt op ons rekenen voor blijvende vernieuwingen, voor de ontwikkeling van sterke producten op sterke platforms die samen met het succes van uw onderneming groeien.

3 Inhoud Business Ready Enhancement Plannen... 2 Genieten van uw voordelen via CustomerSource Inloggen... 4 Accountbeheer... 4 Ondersteunende tools en training... 6 Productnieuws en informatie... 6 Convergence... 8 Microsoft Dynamics Communities... 8 Extra hulpmiddelen...achterpagina Microsoft en uw partner zullen u helpen sneller success te bereiken met uw business.

4 Houd uw software in vorm. Uw Business Ready Enhancement Plan Uw Business Ready Enhancement Plan is een slimme jaarlijkse investering waarmee u maximaal kunt genieten van uw Microsoft Dynamics oplossing. Dankzij de voordelen die het plan biedt kunt u de performantie van uw oplossing optimaliseren en de waarde ervan verhogen door gebruik te maken van voortdurende productverbeteringen. Bovendien beschermt uw Business Ready Enhancement Plan uw technologie-investering door uw oplossing up-to-date te houden en u toegang te bieden tot toekomstige technologie. U krijgt: Voortdurende vernieuwing via grote versie-releases en duurzame engineering toegespitst op de bestaande businessvereisten van klanten. Regelmatige updates en service packs die uw oplossing op peil houden. Tijdige releases en hotfixes die u helpen bij de naleving van de plaatselijke wet- en regelgeving. Hogere productiviteit van uw personeel via CustomerSource dat voorziet in ondersteuning, training en services op community-niveau. Eenvoudigere budgettering voor jaarlijkse vernieuwingen van het Enhancement Plan door de beschermde adviesprijs. Migratiekredieten waarmee u de investering in uw huidige ERP-licentie kunt overdragen op een willekeurige Microsoft Dynamics ERP-oplossing. Ondersteuningslifecycle-beleid, dat ten minste vijf jaar ondersteuning voor uw productversie garandeert.

5 Het jaarlijks onderhoud van uw Business Ready Enhancement Plan is allesbepalend voor de ontvangst van al uw ondersteuningsvoordelen.

6 Maak je klaar om van je voordelen te genieten. Inloggen op CustomerSource. Microsoft Dynamics CustomerSource is uw link met Microsoft en is de manier om uw voordelen te raadplegen telkens wanneer u ze nodig hebt. Als onderdeel van uw Business Ready Enhancement Plan houdt CustomerSource u op de hoogte van alle informatie die nodig is om uw businessoplossing productief te blijven gebruiken. Om in te loggen voor de eerste keer: Stap 1: Laat u door Microsoft of uw partner toevoegen als professional op de CustomerSource account van uw organisatie. De eerste persoon die aan uw CustomerSource account toegevoegd wordt, is de Administrator. Bezorg een geldig adres aan voice@microsoft.com of uw partner om een uitnodiging te ontvangen waarmee u toegang tot CustomerSource kunt krijgen. Stap 2: Maak een Windows LiveTM ID aan als u er nog geen hebt. Als u nog geen Windows Live ID hebt of als u uw wachtwoord vergeten bent, surf dan naar de Windows Live ID website op het adres Stap 3: Open de uitnodiging. Log eerst in met uw Windows Live ID; als u meerdere accounts hebt, zorg er dan voor dat u met de ID inlogt die met CustomerSource verbonden is. Ga vervolgens naar de inbox van het adres dat u in Stap 1 opgegeven hebt en open de uitnodiging voor toegang tot CustomerSource. (Als u de uitnodiging niet kunt vinden in uw inbox, controleer dan uw Junk mail folder.) Volg daarna de instructies in de uitnodiging op om uw Windows Live ID met CustomerSource te verbinden. Stap 4: Geef uw Windows Live ID op. Het is mogelijk dat u gevraagd wordt uw Windows Live ID opnieuw op te geven. Log in met de ID die u graag aan uw CustomerSource account zou willen koppelen. Wanneer u het proces voltooid hebt, krijgt u de volgende boodschap te zien: u hebt uw Windows Live ID met uw Microsoft Dynamics profiel verbonden. Stap 5: Open CustomerSource Bezoek worldwide/netherlands. Wanneer u CustomerSource de volgende keer gebruikt, dan zult u enkel uw Windows Live ID gebruikersnaam en wachtwoord moeten opgeven. Eén van de beste manieren om de efficiëntie van uw organisatie te verbeteren is andere gebruikers uitnodigen tot CustomerSource. Om andere gebruikers uit te nodigen, log in op CustomerSource, en vervolgens: 1. Ga naar My Account > Our CustomerSource Accounts. 2. Klik op Add New Professionals en volg de aanwijzingen op. Beheer uw licenties, onderhoudsplan EN ONDERSTEUNINGSGE SCHIEDENIS. Zorg ervoor dat uw persoonlijke informatie en de informatie van uw organisatie up-to-date is zodat u uw account correct kunt beheren. Raadpleeg al de volgende tools en meer op My Account: My Profile of Company Profile-Update uw bedrijfsinformatie en uw persoonlijk profiel, kies uw land/taal voorkeur, enzovoort. Product en Service Summary-Vraag registratiesleutels op, bekijk informatie over uw geregistreerde producten en controleer de vervaldatum van uw serviceplan. Our Partner Information-Alle informatie over uw partner raadplegen.

7 Uw voordelen liggen klaar voor u. Log nog vandaag in op CustomerSource.

8 CustomerSource: uw professionele pitstop. Verhoog uw productiviteit met snelle toegang tot tools voor zelfondersteuning en training. CustomerSource biedt een vlotte toegang tot zelfhulp-tools, training, en ondersteuning die uw oplossing vlot laten verder werken. Documentatie-Download installatiehandleidingen, configuratiehandleidingen, gebruikershandleidingen, systeemvereisten, technische white papers, en geüpdate Help-bestanden. Knowledge Base-Vind antwoorden op de meest voorkomende technische vragen, inclusief stapsgewijze probleemoplossing, oplossingen voor gebruikelijke problemen en artikels met instructies. Ondersteuning-Doorzoek de actuele onderwerpen en geautomatiseerde oplossingen. Downloads en updates-ontvang regelmatig gepubliceerde product roadmaps en voortdurende innovatie via belangrijke versie-releases. Opleiding-Geniet van onbeperkte toegang tot online training, inclusief: E-Learning: Ontvang training over specifieke onderwerpen die wordt gegeven alsof u in een klas zit. Trainingsmateriaal: Gebruik het trainingsmateriaal als studiehulp of als naslagwerk. Leerplannen: Vind snel de training die u nodig hebt met deze training roadmap. Deze bevat een omschrijving voor elke beschikbare training en certificatieoptie voor elke Microsoft Dynamics-module. MeeR weten om meer te bereiken. Dankzij CustomerSource blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen voor uw oplossingen en toekomstige technologieën zodat u het maximum uit uw investering kunt halen. Nieuws en Evenementen-Lees artikels over business issues van experts uit diverse bedrijfstakken, raadpleeg nieuws dat betrekking heeft op uw business en product en vind informatie over aanstaande seminaries, conferenties en webcasts inclusief speciale aanbiedingen, nieuwe producten en persberichten. Inzichten-Ontvang nieuws en informatie op maat door in te schrijven op onze abonnementsservice per . Nieuwsgroepen-Neem deel aan het online forum om ideeën en oplossingen met andere klanten uit te wisselen. Productfeedback-Maak een suggestie voor een nieuwe producteigenschap en versterk de suggesties van anderen via publieke nieuwsgroepen. Solution Finder-Zoek informatie over softwareproducten van andere leveranciers.

9 CustomerSource is steeds beschikbaar wanneer u het nodig hebt en is snel en eenvoudig toegankelijk via het Internet zelfs wanneer u niet op kantoor bent.

10 Blijf bij de winnaars. Neem deel aan Convergence Convergence is het belangrijkste Microsoft Dynamics evenement waar klanten, partners, teamleden en experts uit verschillende bedrijfstakken samenkomen in een omgeving waar u oplossingen en businessbehoeften kunt bespreken en een netwerk kunt opbouwen waar u het hele jaar profijt van hebt. Elk jaar worden twee Convergence evenementen georganiseerd, één in de Verenigde Staten en één in Europa. Dit is een unieke mogelijkheid om deel te nemen aan een uitzonderlijk programma met een brede waaier sprekers, gedetailleerde productdemonstraties, en praktijkgerichte leersessies. U leert hoe u uw technologische investering nog beter kunt laten renderen nu en in de toekomst en hoe u uw netwerk kunt uitbreiden door interactie met toonaangevende figuren uit het bedrijfsleven, Microsoft medewerkers, partners en andere klanten. Convergence kan u op de volgende manieren helpen: Vergroot uw kennis over alle Microsoft platforms en voorzie uzelf van de nodige tools en kennis om uw bedrijfsoplossing te optimaliseren. Netwerk met collega s, partners, Microsoft medewerkers, en topexperts uit diverse bedrijfstakken zowel op formeel als op informeel niveau. Luister naar de visie en strategie van belangrijke stafleden van Microsoft en verkrijg inzicht in de toekomst van het bedrijf, productontwikkelingen en investeringen, zodat u uw bedrijfsontwikkeling hierop kunt afstemmen en van de voordelen kunt genieten. Om meer over Convergence te weten, surf naar convergence. Sluit u aan bij Microsoft Dynamics Communities. Microsoft Dynamics Communities vormen een gemakkelijke manier om te netwerken met uw collega's. Wanneer u lid wordt op kunt u: Aansluiten bij andere professionals uit financiën, verkoop en marketing en klantendiensten die ook gebruik maken van Microsoft Dynamics. Samenwerken met collega s die uw werk begrijpen, leren van hun oplossingen en beste praktijken en uw eigen oplossingen delen. Op de hoogte blijven van belangrijke gebeurtenissen uit de business en informatieve artikels waarmee u de beste van de klas blijft. Microsoft Dynamics Communities vormen een rijk online hulpmiddel dat speciaal voor professionals zoals u ontworpen is. U vindt hier relevante, informatieve en gemakkelijk doorzoekbare forums, blogs, nieuwsartikelen, netwerkmogelijkheden, en veel meer. 10 Microsoft Dynamics Communities is rolgebaseerd wat het eenvoudiger voor u maakt om de informatie te vinden die het meest relevant is voor u. Netwerkfaciliteiten bieden samenwerkingsmogelijkheden die u doorgaans enkel op conferenties vindt. Via de forums kunt u zoeken naar oplossingen die anderen hebben gepost of uw eigen onderwerp starten. Blogs stimuleren informele, effectieve communicatie tussen u en de experts. Actuele nieuwsitems houden u up-to-date met de trends in uw beroep en het bedrijfslandschap. Met syndicatietools kunt u de informatiestroom automatiseren en inhoud filteren volgens uw interesses.

11 Geniet van verschillende netwerkmogelijkheden die de productiviteit van uw business kunnen verhogen en uw succes versnellen. 11

12 Extra hulpmiddelen CustomerSource Microsoft Dynamics Communities Service en ondersteuningsopties voor Microsoft Dynamics (inclusief Business Ready Enhancement Plannen) M 2008 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Microsoft, Microsoft Dynamics, het Microsoft Dynamics logo en Windows Live zijn handelsmerken van de Microsoft group.

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0 Handleiding Simon 5 juni 2015 Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal Versienummer 1.0 2 Schouw Informatisering BV. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde uit te voeren.

Nadere informatie

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Zelfservice Cloud 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Rechten kopen of wijzigen

Nadere informatie

Handleiding. Social Media Management Software

Handleiding. Social Media Management Software Handleiding Social Media Management Software Wat is het en waarom gebruiken? 3 Hoe aanloggen? 4 Hoe een sociaal netwerk profiel toevoegen? 5 Hoe berichten toevoegen en klaarzetten om uit te voeren? 7 Hoe

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice

Nadere informatie

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten Office 365 installeren Office 365 installeren voor leerkrachten informaticadienst@sint-rembert.be Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding... 5 3 Office installeren

Nadere informatie

Handleiding Zelfservice Cloud voor Norman Security Versie maart 2014

Handleiding Zelfservice Cloud voor Norman Security Versie maart 2014 Handleiding Zelfservice Cloud voor Norman Security Versie maart 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Zelfservice Cloud 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Extra rechten kopen

Nadere informatie

Handleiding Zelfservice Cloud voor rankingcoach Versie februari 2015

Handleiding Zelfservice Cloud voor rankingcoach Versie februari 2015 Handleiding Zelfservice Cloud voor rankingcoach Versie februari 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Hoofdstuk 2. Inleiding 3 Zelfservice Cloud 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Extra rechten kopen

Nadere informatie

Klantprofiel/ beoordeling. Referentiegesprek. Gebruik van klantlogo. Klant awards. Klantcase (slide) Klantcase (PDF)

Klantprofiel/ beoordeling. Referentiegesprek. Gebruik van klantlogo. Klant awards. Klantcase (slide) Klantcase (PDF) Referentieprogramma Bij KANA, A Verint Company, geloven we dat elke ervaring er toe doet. Daarom willen we u onze klant belonen door uw klantenservice-ervaringen met andere organisaties te delen, u te

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 Hoe werkt u met dit boek? 9 Uw voorkennis

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 Hoe werkt u met dit boek? 9 Uw voorkennis Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Nieuwsbrief... 7 Introductie Visual Steps... 8 Wat heeft u nodig?... 8 Hoe werkt u met dit boek?... 9 Uw voorkennis... 10 De website bij het boek... 10 Toets uw kennis... 10

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten MijnOffice365 Beheerdershandleiding Inhoud Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft Office 365-account

Nadere informatie

B2B-portaal. Functie wachtwoord opnieuw instellen. Gebruikershandleiding

B2B-portaal. Functie wachtwoord opnieuw instellen. Gebruikershandleiding B2B-portaal Functie wachtwoord opnieuw instellen Gebruikershandleiding I. Inleiding Het eerste gedeelte van dit document richt zich tot gebruikers van de bpost-portaalsite voor bedrijven die hun gebruikersnaam

Nadere informatie

MijnOffice365 Beheerdershandleiding.

MijnOffice365 Beheerdershandleiding. MijnOffice365 Beheerdershandleiding. Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. 1504046-2662 Inhoud. Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft

Nadere informatie

Hier volgen enkele tips om u op weg te helpen met veel voorkomende taken. Aan de slag reeks

Hier volgen enkele tips om u op weg te helpen met veel voorkomende taken. Aan de slag reeks Hier volgen enkele tips om u op weg te helpen met veel voorkomende taken. Aan de slag reeks 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online najaar 2013 Eerst selecteert u het juiste werkgebied

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

Productiviteit voor de onderneming

Productiviteit voor de onderneming Productiviteit voor de onderneming Optimale bedrijfsresultaten door productiever met documenten te werken 1 Productiviteit voor de onderneming Als CEO, CIO, CTO, business manager, IT-manager of afdelingshoofd

Nadere informatie

Inloggen op studentenmailbox sinds 5 april

Inloggen op studentenmailbox sinds 5 april Inloggen op studentenmailbox sinds 5 april 1. Surf naar https://www.outlook.com/student.kdg.be 2. Login met je KdG e-mailadres (@student.kdg.be) als gebruikersnaam en je wachtwoord voor Blackboard en e-studentservice

Nadere informatie

Quickstart handleiding

Quickstart handleiding Quickstart handleiding MS Outlook Account instellen Rechten geven offline werken www.pimbox.nl/support a hosted zarafa product Inhoudsopgave Installatie van de Zarafa Outlook Client 3 Aanmaken van een

Nadere informatie

Configuratie. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1

Configuratie. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Configuratie New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Inleiding Deze training is opgesteld om resellers te helpen om Workspace 365 succesvol te configureren. Deze handleiding laat zien hoe

Nadere informatie

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount.

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount. INSTRUCTIE GEBRUIKERSBEHEER Toevoegen/wijzigen van gebruikersaccounts voor het Extranet van www.europeesche.nl/extranet Versie 1.0 21-10-2015 A. AANMAKEN EXTRA GEBRUIKERS ONDER HET HOOFDACCOUNT Het account

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. Microsoft Office 365 Quick Start Guide

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. Microsoft Office 365 Quick Start Guide Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten Microsoft Office 365 Quick Start Guide Microsoft Office 365 Quick Start Guide Met deze Microsoft Office 365 Quick Start Guide maakt u binnen 10 minuten

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice ICT-diensten... 4 2.2

Nadere informatie

1 INLEIDING. 1.1 Inleiding. 1.2 Webbased. 1.3 Alle voordelen op een rij

1 INLEIDING. 1.1 Inleiding. 1.2 Webbased. 1.3 Alle voordelen op een rij 1 INLEIDING 1.1 Inleiding De cloud is een recent begrip en duidt op het opslaan en bewerken van informatie niet op je eigen pc, maar ergens op het internet (op een server). Het grote voordeel van het opslaan

Nadere informatie

E-mail instellen (POP3/IMAP)

E-mail instellen (POP3/IMAP) E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in Microsoft Outlook Deze handleiding legt u stap voor stap uit hoe u een e-mailaccount kunt toevoegen aan Microsoft Outlook. Voor deze handleiding is gebruik

Nadere informatie

Cornerstone OnDemand: Inloggen

Cornerstone OnDemand: Inloggen Cornerstone OnDemand: Inloggen U kunt het Learning Management System rechtstreeks openen vanaf de HR-website: MyTycoHR.com 1 Ga vanuit uw internetbrowser naar: MyTycoHR.com Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord

Nadere informatie

MEDIAPLUS (STUDENTEN) Aan de slag met Mediaplus Mei 2015. Hogeschool VIVES Dienst Onderwijs Onderwijsmedia

MEDIAPLUS (STUDENTEN) Aan de slag met Mediaplus Mei 2015. Hogeschool VIVES Dienst Onderwijs Onderwijsmedia MEDIAPLUS (STUDENTEN) Aan de slag met Mediaplus Mei 2015 Hogeschool VIVES Dienst Onderwijs Onderwijsmedia Inhoud 1. Vooraf...4 2. Mediaplus in de Cloud...4 2.1 Installatie Citrix Receiver...4 2.2 Mediaplus

Nadere informatie

Net2 Anywhere - Installatie

Net2 Anywhere - Installatie Anywhere - Installatie Wat is Anywhere? Anywhere is een reeks van applicaties die gebruik maken van het internet om extra functies toe te voegen aan uw toegangscontrolesysteem. De beveiligde webserver

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

DÉ APP DIE UW BEURSDEELNAME DOET RENDEREN

DÉ APP DIE UW BEURSDEELNAME DOET RENDEREN DÉ APP DIE UW BEURSDEELNAME DOET RENDEREN Leg alle essentiële informatie over uw potentiële klanten efficiënt vast. Ontdek binnenin een uitgebreide handleiding voor Boabee. WAT IS BOABEE? Boabee is een

Nadere informatie

Instellen Microsoft Outlook e-mail.

Instellen Microsoft Outlook e-mail. Instellen Microsoft Outlook e-mail. Om ook je e-mail van het kantoor te kunnen bekijken heb je Microsoft Outlook nodig. Dit is een onderdeel van Microsoft Office. De meeste pc gebruikers maken voor hun

Nadere informatie

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL SCHOUW INFORMATISERING B.V. 11-10-2018 HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL Schouw Informatisering B.V. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde

Nadere informatie

Ariba Supplier Self-Registation

Ariba Supplier Self-Registation Over dit document Wanneer uw bedrijf geselecteerd is als Elia leverancier, wordt het geregistreerd in het Elia systeem zodat een bestelbon kan uitgestuurd worden. De eerste stap is dat u zich aanmeldt

Nadere informatie

NEW! Nokia 5800 xpressmusic De eerste Nokia-gsm met touchscreen. Connecting People

NEW! Nokia 5800 xpressmusic De eerste Nokia-gsm met touchscreen. Connecting People Connecting People NEW! Nokia 5800 xpressmusic De eerste Nokia-gsm met touchscreen Blader gemakkelijk door het menu met uw vinger of stylus. Surf en e-mail via onze wifihotspots of mobiele breedband. Geniet

Nadere informatie

// Mamut Business Software

// Mamut Business Software // Mamut Business Software Eenvoudige installatiehandleiding Inhoud Voor de installatie 3 Over het programma 3 Over de installatie 4 Tijdens de installatie 5 Voorwaarden voor installatie 5 Zo installeert

Nadere informatie

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Over dit document Wanneer een aankoper van Elia een sourcing event publiceert en u uitnodigt om deel te nemen, ontvangt u een uitnodiging via e-

Nadere informatie

Inventus Software. Antum Secured Mail / Message System. Installatie Handleiding

Inventus Software. Antum Secured Mail / Message System. Installatie Handleiding Inventus Software Antum Secured Mail / Message System Installatie Handleiding Dubbelklik op het setup.exe bestand dat u hebt gedownload via onze website. Daarna zal het volgende scherm tevoorschijn komen:

Nadere informatie

Athlon Mobility Card Getting started!

Athlon Mobility Card Getting started! Athlon Mobility Card Getting started! Proficiat! Proficiat met uw Athlon Mobility Card. Hier leest u hoe u deze kunt activeren en ten volle kunt benutten. 1. Kies uw wachtwoord en pincode 2. Activatie

Nadere informatie

Online Recalls & Online Afspraken EVOlution v11

Online Recalls & Online Afspraken EVOlution v11 Handleiding Online Recalls & Online Afspraken EVOlution v11 1 Inhoudsopgave Disclaimer... 3 Overzicht online recall en online afspraken... 4 Doel van online recall en online afspraken... 4 Functies van

Nadere informatie

Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best. Praktische informatie

Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best. Praktische informatie Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best Praktische informatie De informatie in dit document vertegenwoordigt de huidige visie van Microsoft Corporation op zaken die ten tijde

Nadere informatie

Installatiehandleiding My Conferencing Outlook Add-In

Installatiehandleiding My Conferencing Outlook Add-In Installatiehandleiding My Conferencing Outlook Add-In 1 van 11 Inhoudsopgave INLEIDING OP DE INSTALLATIE... 3 SNEL INSTALLEREN VAN MY CONFERENCING OUTLOOK ADD-IN... 3 WAT IS MY CONFERENCING OUTLOOK ADD-IN?...

Nadere informatie

STARTGIDS AUTODESK ABONNEMENTEN

STARTGIDS AUTODESK ABONNEMENTEN Samenwerken aan uw oplossing! STARTGIDS AUTODESK ABONNEMENTEN Ik heb een Autodesk abonnement aangeschaft, wat moet ik nu doen? www.icn-solutions.nl Stap 1: Check uw e-mail Na het verwerken van uw order

Nadere informatie

Installatiehandleiding My Conferencing Outlook Add-In

Installatiehandleiding My Conferencing Outlook Add-In Installatiehandleiding My Conferencing Outlook Add-In V2.0 mei 2017 Inhoudsopgave 1. INLEIDING OP DE INSTALLATIE... 3 2. WAT IS MY CONFERENCING OUTLOOK ADD-IN?... 3 3. EISEN EN BEPERKINGEN... 3 4. WAT

Nadere informatie

Installatiehandleiding Business Assistent

Installatiehandleiding Business Assistent Installatiehandleiding Business Assistent Wijzigingsgeschiedenis Versie Datum Omschrijving Status 0.1 25-09-2014 Eerste opzet van het installatie Concept document. 1.0 04-11-2014 Geen: Commercieel maken

Nadere informatie

Handleiding Office 2013 en Office 365. voor thuisgebruik

Handleiding Office 2013 en Office 365. voor thuisgebruik Handleiding Office 2013 en Office 365 voor thuisgebruik Versie: augustus 2015 1 Inhoudsopgave 1. Wat is Office 365 en wat kun je ermee?... 3 2. Wat je moet weten voordat je gaat installeren?.... 13 3.

Nadere informatie

Je account op HillsVet.nl

Je account op HillsVet.nl Je account op HillsVet.nl Stap-voor-stap uitleg 12 januari 2015 Welkom op HillsVet.nl Welkom op HillsVet.nl Over HillsVet.nl Nieuw op HillsVet.nl? Registreer je in 3 stappen Je gegevens Praktijk vinden

Nadere informatie

In 5 stappen productiever met Office 365

In 5 stappen productiever met Office 365 In 5 stappen productiever met Office 365 Inleiding Met Office 365 van KPN beschik je altijd en overal over je zakelijke e-mail, agenda en documenten. Programma s als Excel, Word, PowerPoint en OneNote

Nadere informatie

Profiteer van veranderende technologieën

Profiteer van veranderende technologieën Profiteer van veranderende technologieën Lees hoe Managed Services Providers u kunnen helpen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen Uitdagingen en kansen in veranderende technologieën Ontwikkelingen

Nadere informatie

KORTE HANDLEIDING. Activeer

KORTE HANDLEIDING. Activeer Activeer Activeer Activeer 1. Activeer BUSiNeSS cloud A. Dienst activeren : u krijgt binnen de 2 uur een bevestigingsemail "BASE business Cloud : Notificatie" B. Ga naar https://cdashboard. basebusiness.be

Nadere informatie

Microsoft CSP via TD Cloud

Microsoft CSP via TD Cloud Microsoft CSP via TD Cloud Bundel uw cloudoplossingen! microsoft@techdata.nl / +31 (0)88 1334 240. 1 Waarom naar de Cloud? Waar uw personeel tien jaar geleden nog van 9 tot 5 op uw kantoor werkte, klinkt

Nadere informatie

Handleiding TAPI Driver

Handleiding TAPI Driver Handleiding TAPI Driver Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 7 Nummer: 1021 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Installatie TAPI Driver... 4 2.1 Toegang Operator... 5 2.2

Nadere informatie

Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken. How To

Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken. How To Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken How To Over LinkedIn Met een eigen LinkedIn bedrijfspagina bereikt je potentieel 4,2 miljoen Nederlandse gebruikers. DTG legt stapsgewijs uit hoe je een eigen bedrijfspagina

Nadere informatie

uitleg Profitclicking

uitleg Profitclicking Uitleg PROFITCLICKING Stap 01 Een Profitclicking account aanmaken Stap 02 Profitclicking Account bevestigen Stap 03 Inloggen bij Profitclicking Stap 04 Jou profiel aanpassen in Profitclicking Stap 05 Payprocessor(s)

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

Snelstartgids voor Patiënten

Snelstartgids voor Patiënten Snelstartgids voor Patiënten Door LibreView samen met uw zorgverlener te gebruiken, krijgt u meer inzicht in hoe uw lichaam functioneert en kunt u de diabetes effectiever behandelen. Het uploaden van uw

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

Handleiding Standalone-installatie NIEUWE DIAS-VERSIES OP WINDOWS PC

Handleiding Standalone-installatie NIEUWE DIAS-VERSIES OP WINDOWS PC Handleiding Standalone-installatie NIEUWE DIAS-VERSIES OP WINDOWS PC Oktober 2015 Hoofdstuk 1, Standalone-installatie nieuwe Dias versie op Windows PC Inhoud 1 Standalone-installatie nieuwe Dias versie

Nadere informatie

Installatie en gebruikershandleiding Cyso Hosted Exchange MacOS X Uw gegevens:

Installatie en gebruikershandleiding Cyso Hosted Exchange MacOS X Uw gegevens: Installatie en gebruikershandleiding Cyso Hosted Exchange MacOS X Uw gegevens: Gebruikersnaam, bijvoorbeeld: et001 E-mail adres, bijvoorbeeld: tjebbe@exchangetest.nl wachtwoord, bijvoorbeeld: 89Kotahe

Nadere informatie

Als u een gebruiker bent van de website, zullen we informatie over u vergaren als u:

Als u een gebruiker bent van de website, zullen we informatie over u vergaren als u: MEDICAL BOOKING GARANDEERT UW PRIVACY PRIVACYBELEID ALGEMEEN Vertrouwen en veiligheid is erg belangrijk voor Medical Booking. Wij zijn, hoewel we een gepersonaliseerde dienst aanbieden, vastbesloten om

Nadere informatie

Installatiehandleiding My Conferencing Outlook Add-In

Installatiehandleiding My Conferencing Outlook Add-In Installatiehandleiding My Conferencing Outlook Add-In Inhoudsopgave 1. INLEIDING OP DE INSTALLATIE... 3 2. WAT IS MY CONFERENCING OUTLOOK ADD-IN?... 3 3. EISEN EN BEPERKINGEN... 3 4. WAT ZIJN DE VOORDELEN?...

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDBOEK. Voor gebruikers/vendors SAVANA SOLUTIONS Kalvermarkt 53, 2e etage

GEBRUIKERS HANDBOEK. Voor gebruikers/vendors SAVANA SOLUTIONS Kalvermarkt 53, 2e etage GEBRUIKERS HANDBOEK Voor gebruikers/vendors SAVANA SOLUTIONS Kalvermarkt 53, 2e etage Inhoudsopgave Bedrijfsaccount aanmaken 2 Inloggen 3 Een bedrijf toevoegen 3 Uw bedrijf bewerken 4 Producten toevoegen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Office 365 Business Premium & Domeinnaam Voor beheerders pro cloud solutions 1 Inhoud 1. Wanneer gebruikt u deze handleiding?... 3 2. Office 365 Business Premium instellen... 4 2.1.

Nadere informatie

Docnet handleiding 1

Docnet handleiding 1 Docnet handleiding 1 Inleiding... page 3 Homepagina.. page 4 Profiel...........page 5 Docbox..........page 6 Ontdek........page 7 Vraag en antwoord..... page 8 Contactgegevens........page 10 2 Ontdek Docnet

Nadere informatie

Het installeren van Microsoft Office 2012-09-12 Versie: 2.1

Het installeren van Microsoft Office 2012-09-12 Versie: 2.1 Het installeren van Microsoft Office 2012-09-12 Versie: 2.1 INHOUDSOPGAVE Het installeren van Microsoft Office... 2 Informatie voor de installatie... 2 Het installeren van Microsoft Office... 3 Hoe te

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerkrachten

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerkrachten Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor leerkrachten Inhoudstafel Account aanmaken School inschrijven Collega s uitnodigen Leerlingen opvolgen Tips voor opvolging leerlingen Om de school in te schrijven,

Nadere informatie

Het is tijd voor Kleos

Het is tijd voor Kleos When you have to be right Het is tijd voor Kleos Praktijkmanagementsoftware in de cloud Kleos maakt het beheer van grote en kleine advocatenkantoren een stuk makkelijker Kleos Kleos is ontwikkeld door

Nadere informatie

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten Office 365 installeren Office 365 installeren voor leerkrachten informaticadienst@sint-rembert.be Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding... 5 3 Office installeren

Nadere informatie

Adobe -volumelicenties

Adobe -volumelicenties Adobe -volumelicenties Admin Console voor VIP-klanten Gebruikershandleiding voor het Value Incentive Plan (VIP) Versie 2.5 19 november 2013 Inhoud Wat is de Admin Console voor VIP-klanten?... 4 Aan de

Nadere informatie

Handleiding Back-up Online

Handleiding Back-up Online Handleiding Back-up Online April 2015 2015 Copyright KPN Zakelijke Markt Alle rechten voorbehouden. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van KPN Zakelijke Markt mag niets uit dit document worden

Nadere informatie

White Paper: Gebruikers aanmaken (C4) Publicatiedatum: 09-07-09 (versie 1.0) Pagina 1 van 10 pagina s. White Paper Gebruikers aanmaken

White Paper: Gebruikers aanmaken (C4) Publicatiedatum: 09-07-09 (versie 1.0) Pagina 1 van 10 pagina s. White Paper Gebruikers aanmaken Pagina 1 van 10 pagina s. White Paper Gebruikers aanmaken 1 Pagina 2 van 10 pagina s. Inleiding Dit document is geschreven voor Centix4 beheerders en/of gebruikers die een inlogaccount willen aanmaken.

Nadere informatie

LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY GEBRUIKSAANWIJZING

LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY GEBRUIKSAANWIJZING LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY DOWNLOADER Versie 1.1 GEBRUIKSAANWIJZING Inleiding Deze software Kan controleren of er nieuwe versies zijn van de gebruikte software. Indien er een nieuwe versie is,

Nadere informatie

Introductie: Wat is Yammer?

Introductie: Wat is Yammer? Introductie: Wat is Yammer? Yammer is een middel om te communiceren, kennis te delen en van elkaar op de hoogte te blijven door het uitwisselen van korte berichten. Deze berichten komen in een berichtenlijst

Nadere informatie

Aanmelden op webshop.boerekreek.be

Aanmelden op webshop.boerekreek.be Aanmelden op webshop.boerekreek.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich altijd aanmelden met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Office Live Workspace

Office Live Workspace Het succes van Internettoepassingen zoals Google Docs en Zoho Office waarbij het Internet als werkruimte gebruikt wordt voor kantoortoepassingen (tekstverwerking, elektronisch rekenen ) heeft uiteraard

Nadere informatie

Office 365 In Outlook

Office 365 In Outlook Office 365 In Outlook Inhoud Inleiding... 3 Voor het eerst aanmelden... 4 Aanmeldgegevens... 4 Stappen bij de eerste keer aanmelden... 4 Lync... 4 Bureaubladinstallatie... 4 Naar je e-mailberichten gaan...

Nadere informatie

http://login.microsoftonline.com

http://login.microsoftonline.com Surf naar http://login.microsoftonline.com Typ uw Office 365 gebruikersnaam in het vak onder Aanmelden met uw organisatieaccount OPGELET: Je gebruikersnaam bestaat uit voornaam.naam@avondschool.hogent.be

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING

INSTALLATIEHANDLEIDING INSTALLATIEHANDLEIDING Update van uw Mamut programma EEN GEDETAILLEERDE STAP-VOOR-STAP BESCHRIJVING VAN HOE U EEN UPDATE KUNT MAKEN VAN UW MAMUT BUSINESS SOFTWARE PROGRAMMA (VAN VERSIE 9.0 OF NIEUWER).

Nadere informatie

Zakelijk Office 365. Installatie handleiding. Versie 2.0

Zakelijk Office 365. Installatie handleiding. Versie 2.0 Zakelijk Office 365 Installatie handleiding Versie 2.0 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Licenties selecteren en gebruikers aanmaken... 4 Stap 1 Inloggen in Zelfservice ICT diensten... 4 Stap 2 Abonnement

Nadere informatie

Elia Supplier Information Guide Registreren als Elia leverancier op Ariba

Elia Supplier Information Guide Registreren als Elia leverancier op Ariba Version 2 Date 25//204 Contents Introductie... 3 2 Hulp nodig?... 3 3 Taalinstellingen... 4 4 Invitation E-mail... 5 5 Registratie op Ariba Commerce Cloud... 6 5.. Ariba welkomstpagina... 6 5.2. Voer uw

Nadere informatie

Aan de slag met System Mechanic

Aan de slag met System Mechanic Aan de slag met System Mechanic Hartelijk dank voor uw aanschaf van System Mechanic Sinds 1998 wijdt iolo zich aan één doel: ervoor zorgen dat uw PC zo goed als nieuw presteert. Het doet ons een genoegen

Nadere informatie

U bent nu aangemeld op het Chamilo leerplatform en hebt toegang tot de tabs in de blauwe balk (Home pagina, Cursussen, enz ).

U bent nu aangemeld op het Chamilo leerplatform en hebt toegang tot de tabs in de blauwe balk (Home pagina, Cursussen, enz ). Pagina 1 van 17 Surf naar http://chamilo.avondschool.be (vanaf september 2012) Tik bij Gebruikersnaam (Username) uw ecard gebruikersnaam. Tik bij Wachtwoord (Password) uw bijhorend ecard wachtwoord. Klik

Nadere informatie

Productiviteit stimuleren met Microsoft Dynamics CRM. Naam Titel Datum

Productiviteit stimuleren met Microsoft Dynamics CRM. Naam Titel Datum Productiviteit stimuleren met Microsoft Dynamics CRM Naam Titel Datum Klanten Stimuleren Bedrijfssucces Het effectief beheren van de klantencyclus van marketing tot sales tot service is vitaal voor de

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken

Nadere informatie

Voor een groep. Korte Workshop Time-management. Slim Werken + Creatief Werken

Voor een groep. Korte Workshop Time-management. Slim Werken + Creatief Werken Voor een groep Korte Workshop Time-management Slim Werken + Creatief Werken edere dag een SlimWerken.COM Julianapark 48-5 5046 GB Tilburg T 013-5770495 M 06-27326562 E contact@slimwerken.com W www.slimwerken.com

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Secure Backup Installatiehandleiding Handelsmerken en auteursrechten Handelsmerken Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle anderen

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING. Microsoft Office 365 ProPlus

INSTALLATIEHANDLEIDING. Microsoft Office 365 ProPlus INSTALLATIEHANDLEIDING Microsoft Office 365 ProPlus Klik op de downloadlink die zowel in je e-mail als productkluis vermeld staan. Je komt dan uit op een registratiepagina waar je een @surfspot.nu of een

Nadere informatie

Je kunt ESS op twee manieren bereiken: via een webpagina en via en app op je smartphone.

Je kunt ESS op twee manieren bereiken: via een webpagina en via en app op je smartphone. Instructie Employee Self Service (ESS) Versie 22-6-2015 ESS wordt onder ander gebruikt om digitaal de loonstroken aan te bieden. Deze service heeft echter nog meer mogelijkheden voor de toekomst zoals

Nadere informatie

Mamut Business Software

Mamut Business Software Mamut Business Software Eenvoudige installatiehandleiding Inhoud Voor de installatie 3 Over het programma 3 Over de installatie 3 Tijdens de installatie 5 Voorwaarden voor installatie 5 Zo installeert

Nadere informatie

Hoe in te loggen in Office 365 extranet van de FOD Buitenlandse Zaken

Hoe in te loggen in Office 365 extranet van de FOD Buitenlandse Zaken Hoe in te loggen in Office 365 extranet van de FOD Buitenlandse Zaken 1 Gedeelde site... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2 Gedeeld document... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3 Een eigen e-mailadres

Nadere informatie

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Multi Enterprise Social Network Platform 10 redenen om mee te doen Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Intranet, Extranet, Social Organiseer mensen en informatie op natuurlijke wijze TransportLAB

Nadere informatie

E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in ios 8

E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in ios 8 E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in ios 8 Deze handleiding legt u stap voor stap uit hoe u een e-mailaccount kunt instellen op uw iphone of ipad. Voor deze handleiding is gebruik gemaakt

Nadere informatie

Hoofdstuk 4. Hoofdstuk 5. Hoofdstuk 6. Hoofdstuk 8

Hoofdstuk 4. Hoofdstuk 5. Hoofdstuk 6. Hoofdstuk 8 Handleiding Inhoud: 1 Inleiding... 2 2 Inloggen... 3 3 Dashboard (beginpagina)... 4 4 Offertes... 6 4.1 Een offerte goedkeuren... 8 5 Facturen... 9 5.1 Factuur betalen met ideal... 11 6 Drukproeven...

Nadere informatie

Handleiding Order2Cash

Handleiding Order2Cash Handleiding Order2Cash Inhoud Order2Cash...3 Persoonlijke online omgeving...3 Geen account...4 Inloggen...5 Koppelen / Ontkoppelen...6 2 Order2Cash Uw facturen ontvangt u digitaal via Order2Cash. Binnen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding versie: 18 maart 2013 Multrix Desktop Portal Toegang tot uw applicaties via het internet Handleiding Multrix Desktop Portal - NED Pagina 1 van 12 Inleiding Dit document biedt u een

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na de installatie wordt in de

Nadere informatie

Handleiding Hosted ICT via RDP koppeling

Handleiding Hosted ICT via RDP koppeling Handleiding Hosted ICT via RDP koppeling Handleiding Hosted ICT In deze handleiding worden de stappen beschreven om in te kunnen loggen op de Hosted ICT omgeving van HostedXL. Voordat u kunt starten met

Nadere informatie

Starthandleiding voor administrator

Starthandleiding voor administrator Deze starthandleiding is bedoeld voor administrators van sportclubs die Team-in-Touch willen gaan gebruiken. Met deze handleiding kunt u een eerste begin maken met het beheren van uw teams, de clubinformatie

Nadere informatie

HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING

HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING Inhoudsopgave 1. Belangrijkste spelregels... 3 2. Contact met tools4ever international support... 4 isupport webomgeving... 4 Eerste maal inloggen...

Nadere informatie

SmartWalletPlatform Module Gift Vouchering Handleiding Deelnemer

SmartWalletPlatform Module Gift Vouchering Handleiding Deelnemer SmartWalletPlatform Module Gift Vouchering Handleiding Deelnemer 1 Dit document is het vertrouwelijke en beschermde product van Bvba Het Opzet. Onbevoegde verspreiding, gebruik, reproductie, wijziging,

Nadere informatie

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Gratis dienst, gratis activering Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Krijgt u een dringende oproep voor een andere persoon op uw gsm? Met Call Transfer schakelt u de oproep onmiddellijk

Nadere informatie

Xerox Device Agent, XDA-Lite. Beknopte installatiehandleiding

Xerox Device Agent, XDA-Lite. Beknopte installatiehandleiding Xerox Device Agent, XDA-Lite Beknopte installatiehandleiding XDA-Lite - introductie XDA-Lite is software ontwikkeld voor het verzamelen van gegevens van machines, met als voornaamste doel de automatische

Nadere informatie

Functies voor Nederland

Functies voor Nederland Functies voor Nederland Microsoft Corporation Gepubliceerd in november 2006 Microsoft Dynamics is een serie geïntegreerde, aanpasbare oplossingen voor beheer van bedrijfsgegevens waarmee u en uw medewerkers

Nadere informatie