Achter elke winnaar staat een team. Versnel uw succes.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Achter elke winnaar staat een team. Versnel uw succes."

Transcriptie

1 Achter elke winnaar staat een team. Versnel uw succes.

2 We zijn er voor u. Uw Microsoft-team. U heeft een goede beslissing genomen door voor Microsoft Dynamics en uw Business Ready Enhancement Plan te kiezen. Ons team staat nu klaar om uw bedrijf te helpen optimaal rendement uit uw investering te behalen. Het maximum halen uit uw Microsoft Dynamics oplossing is geen one-man show. Het vereist een volledig team, u, uw partner en Microsoft, dat samenwerkt om uw succes zo groot mogelijk te maken. Als klant van Microsoft Dynamics geniet u van vele voordelen. In deze brochure vindt u alle details over uw Business Ready Enhancement Plan, wat er op CustomerSource staat en hoe u het kunt raadplegen, plus informatie over andere mogelijkheden om deel uit te maken van de Microsoft Dynamics-community. Log dus zeker in op CustomerSource, uw one-stop shop waar u gebruik kunt maken van alle ondersteuning en diensten die u aangekocht hebt. Ons doel is u te helpen het maximum uit uw software-investering te halen. Wij zijn hier om dit te helpen realiseren. Eens u gezien hebt welke mogelijkheden CustomerSource te bieden heeft, weten we zeker dat u op de hoogte zult willen blijven van uw Business Ready Enhancement Plan. Wij helpen u slagen, nu en in de toekomst. Bij Microsoft streven we er voortdurend naar onze producten te verbeteren en meer te bieden aan onze klanten. Door voor Microsoft Dynamics te kiezen geniet u mee van onze investeringen in technologie en vernieuwing. Microsoft integreert businessmanagement- en productiviteitssoftware in één oplossing waardoor iedereen in uw bedrijf productiever kan werken. Dankzij de Microsoft-technologie kan uw personeel sneller en gemakkelijker aan de slag omdat de producten werken zoals de vertrouwde Microsoft Office producten. Microsoft Dynamics en Microsoft partners helpen uw bedrijf te voldoen aan unieke businessvereisten. U zult minder tijd en geld spenderen aan ontwerp, installatie en IT-beheer omdat ons platform en onze producten compatibeler, betrouwbaarder, veiliger en meer schaalbaar zijn dan vorige versies. De interoperabiliteit van de technologieën en oplossingen van Microsoft verminderen het risico op oplopende integratiekosten en halen het maximum uit uw investering in Microsoft-technologie. Dankzij Microsoft mag u er zeker van zijn dat uw investering uw business meteen een boost zal geven en tegemoet zal komen aan wijzigingen terwijl uw business groeit. U kunt op ons rekenen voor blijvende vernieuwingen, voor de ontwikkeling van sterke producten op sterke platforms die samen met het succes van uw onderneming groeien.

3 Inhoud Business Ready Enhancement Plannen... 2 Genieten van uw voordelen via CustomerSource Inloggen... 4 Accountbeheer... 4 Ondersteunende tools en training... 6 Productnieuws en informatie... 6 Convergence... 8 Microsoft Dynamics Communities... 8 Extra hulpmiddelen...achterpagina Microsoft en uw partner zullen u helpen sneller success te bereiken met uw business.

4 Houd uw software in vorm. Uw Business Ready Enhancement Plan Uw Business Ready Enhancement Plan is een slimme jaarlijkse investering waarmee u maximaal kunt genieten van uw Microsoft Dynamics oplossing. Dankzij de voordelen die het plan biedt kunt u de performantie van uw oplossing optimaliseren en de waarde ervan verhogen door gebruik te maken van voortdurende productverbeteringen. Bovendien beschermt uw Business Ready Enhancement Plan uw technologie-investering door uw oplossing up-to-date te houden en u toegang te bieden tot toekomstige technologie. U krijgt: Voortdurende vernieuwing via grote versie-releases en duurzame engineering toegespitst op de bestaande businessvereisten van klanten. Regelmatige updates en service packs die uw oplossing op peil houden. Tijdige releases en hotfixes die u helpen bij de naleving van de plaatselijke wet- en regelgeving. Hogere productiviteit van uw personeel via CustomerSource dat voorziet in ondersteuning, training en services op community-niveau. Eenvoudigere budgettering voor jaarlijkse vernieuwingen van het Enhancement Plan door de beschermde adviesprijs. Migratiekredieten waarmee u de investering in uw huidige ERP-licentie kunt overdragen op een willekeurige Microsoft Dynamics ERP-oplossing. Ondersteuningslifecycle-beleid, dat ten minste vijf jaar ondersteuning voor uw productversie garandeert.

5 Het jaarlijks onderhoud van uw Business Ready Enhancement Plan is allesbepalend voor de ontvangst van al uw ondersteuningsvoordelen.

6 Maak je klaar om van je voordelen te genieten. Inloggen op CustomerSource. Microsoft Dynamics CustomerSource is uw link met Microsoft en is de manier om uw voordelen te raadplegen telkens wanneer u ze nodig hebt. Als onderdeel van uw Business Ready Enhancement Plan houdt CustomerSource u op de hoogte van alle informatie die nodig is om uw businessoplossing productief te blijven gebruiken. Om in te loggen voor de eerste keer: Stap 1: Laat u door Microsoft of uw partner toevoegen als professional op de CustomerSource account van uw organisatie. De eerste persoon die aan uw CustomerSource account toegevoegd wordt, is de Administrator. Bezorg een geldig adres aan of uw partner om een uitnodiging te ontvangen waarmee u toegang tot CustomerSource kunt krijgen. Stap 2: Maak een Windows LiveTM ID aan als u er nog geen hebt. Als u nog geen Windows Live ID hebt of als u uw wachtwoord vergeten bent, surf dan naar de Windows Live ID website op het adres Stap 3: Open de uitnodiging. Log eerst in met uw Windows Live ID; als u meerdere accounts hebt, zorg er dan voor dat u met de ID inlogt die met CustomerSource verbonden is. Ga vervolgens naar de inbox van het adres dat u in Stap 1 opgegeven hebt en open de uitnodiging voor toegang tot CustomerSource. (Als u de uitnodiging niet kunt vinden in uw inbox, controleer dan uw Junk mail folder.) Volg daarna de instructies in de uitnodiging op om uw Windows Live ID met CustomerSource te verbinden. Stap 4: Geef uw Windows Live ID op. Het is mogelijk dat u gevraagd wordt uw Windows Live ID opnieuw op te geven. Log in met de ID die u graag aan uw CustomerSource account zou willen koppelen. Wanneer u het proces voltooid hebt, krijgt u de volgende boodschap te zien: u hebt uw Windows Live ID met uw Microsoft Dynamics profiel verbonden. Stap 5: Open CustomerSource Bezoek https://mbs.microsoft.com/customersource/ worldwide/netherlands. Wanneer u CustomerSource de volgende keer gebruikt, dan zult u enkel uw Windows Live ID gebruikersnaam en wachtwoord moeten opgeven. Eén van de beste manieren om de efficiëntie van uw organisatie te verbeteren is andere gebruikers uitnodigen tot CustomerSource. Om andere gebruikers uit te nodigen, log in op CustomerSource, en vervolgens: 1. Ga naar My Account > Our CustomerSource Accounts. 2. Klik op Add New Professionals en volg de aanwijzingen op. Beheer uw licenties, onderhoudsplan EN ONDERSTEUNINGSGE SCHIEDENIS. Zorg ervoor dat uw persoonlijke informatie en de informatie van uw organisatie up-to-date is zodat u uw account correct kunt beheren. Raadpleeg al de volgende tools en meer op My Account: My Profile of Company Profile-Update uw bedrijfsinformatie en uw persoonlijk profiel, kies uw land/taal voorkeur, enzovoort. Product en Service Summary-Vraag registratiesleutels op, bekijk informatie over uw geregistreerde producten en controleer de vervaldatum van uw serviceplan. Our Partner Information-Alle informatie over uw partner raadplegen.

7 Uw voordelen liggen klaar voor u. Log nog vandaag in op CustomerSource.

8 CustomerSource: uw professionele pitstop. Verhoog uw productiviteit met snelle toegang tot tools voor zelfondersteuning en training. CustomerSource biedt een vlotte toegang tot zelfhulp-tools, training, en ondersteuning die uw oplossing vlot laten verder werken. Documentatie-Download installatiehandleidingen, configuratiehandleidingen, gebruikershandleidingen, systeemvereisten, technische white papers, en geüpdate Help-bestanden. Knowledge Base-Vind antwoorden op de meest voorkomende technische vragen, inclusief stapsgewijze probleemoplossing, oplossingen voor gebruikelijke problemen en artikels met instructies. Ondersteuning-Doorzoek de actuele onderwerpen en geautomatiseerde oplossingen. Downloads en updates-ontvang regelmatig gepubliceerde product roadmaps en voortdurende innovatie via belangrijke versie-releases. Opleiding-Geniet van onbeperkte toegang tot online training, inclusief: E-Learning: Ontvang training over specifieke onderwerpen die wordt gegeven alsof u in een klas zit. Trainingsmateriaal: Gebruik het trainingsmateriaal als studiehulp of als naslagwerk. Leerplannen: Vind snel de training die u nodig hebt met deze training roadmap. Deze bevat een omschrijving voor elke beschikbare training en certificatieoptie voor elke Microsoft Dynamics-module. MeeR weten om meer te bereiken. Dankzij CustomerSource blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen voor uw oplossingen en toekomstige technologieën zodat u het maximum uit uw investering kunt halen. Nieuws en Evenementen-Lees artikels over business issues van experts uit diverse bedrijfstakken, raadpleeg nieuws dat betrekking heeft op uw business en product en vind informatie over aanstaande seminaries, conferenties en webcasts inclusief speciale aanbiedingen, nieuwe producten en persberichten. Inzichten-Ontvang nieuws en informatie op maat door in te schrijven op onze abonnementsservice per . Nieuwsgroepen-Neem deel aan het online forum om ideeën en oplossingen met andere klanten uit te wisselen. Productfeedback-Maak een suggestie voor een nieuwe producteigenschap en versterk de suggesties van anderen via publieke nieuwsgroepen. Solution Finder-Zoek informatie over softwareproducten van andere leveranciers.

9 CustomerSource is steeds beschikbaar wanneer u het nodig hebt en is snel en eenvoudig toegankelijk via het Internet zelfs wanneer u niet op kantoor bent.

10 Blijf bij de winnaars. Neem deel aan Convergence Convergence is het belangrijkste Microsoft Dynamics evenement waar klanten, partners, teamleden en experts uit verschillende bedrijfstakken samenkomen in een omgeving waar u oplossingen en businessbehoeften kunt bespreken en een netwerk kunt opbouwen waar u het hele jaar profijt van hebt. Elk jaar worden twee Convergence evenementen georganiseerd, één in de Verenigde Staten en één in Europa. Dit is een unieke mogelijkheid om deel te nemen aan een uitzonderlijk programma met een brede waaier sprekers, gedetailleerde productdemonstraties, en praktijkgerichte leersessies. U leert hoe u uw technologische investering nog beter kunt laten renderen nu en in de toekomst en hoe u uw netwerk kunt uitbreiden door interactie met toonaangevende figuren uit het bedrijfsleven, Microsoft medewerkers, partners en andere klanten. Convergence kan u op de volgende manieren helpen: Vergroot uw kennis over alle Microsoft platforms en voorzie uzelf van de nodige tools en kennis om uw bedrijfsoplossing te optimaliseren. Netwerk met collega s, partners, Microsoft medewerkers, en topexperts uit diverse bedrijfstakken zowel op formeel als op informeel niveau. Luister naar de visie en strategie van belangrijke stafleden van Microsoft en verkrijg inzicht in de toekomst van het bedrijf, productontwikkelingen en investeringen, zodat u uw bedrijfsontwikkeling hierop kunt afstemmen en van de voordelen kunt genieten. Om meer over Convergence te weten, surf naar convergence. Sluit u aan bij Microsoft Dynamics Communities. Microsoft Dynamics Communities vormen een gemakkelijke manier om te netwerken met uw collega's. Wanneer u lid wordt op kunt u: Aansluiten bij andere professionals uit financiën, verkoop en marketing en klantendiensten die ook gebruik maken van Microsoft Dynamics. Samenwerken met collega s die uw werk begrijpen, leren van hun oplossingen en beste praktijken en uw eigen oplossingen delen. Op de hoogte blijven van belangrijke gebeurtenissen uit de business en informatieve artikels waarmee u de beste van de klas blijft. Microsoft Dynamics Communities vormen een rijk online hulpmiddel dat speciaal voor professionals zoals u ontworpen is. U vindt hier relevante, informatieve en gemakkelijk doorzoekbare forums, blogs, nieuwsartikelen, netwerkmogelijkheden, en veel meer. 10 Microsoft Dynamics Communities is rolgebaseerd wat het eenvoudiger voor u maakt om de informatie te vinden die het meest relevant is voor u. Netwerkfaciliteiten bieden samenwerkingsmogelijkheden die u doorgaans enkel op conferenties vindt. Via de forums kunt u zoeken naar oplossingen die anderen hebben gepost of uw eigen onderwerp starten. Blogs stimuleren informele, effectieve communicatie tussen u en de experts. Actuele nieuwsitems houden u up-to-date met de trends in uw beroep en het bedrijfslandschap. Met syndicatietools kunt u de informatiestroom automatiseren en inhoud filteren volgens uw interesses.

11 Geniet van verschillende netwerkmogelijkheden die de productiviteit van uw business kunnen verhogen en uw succes versnellen. 11

12 Extra hulpmiddelen CustomerSource Microsoft Dynamics Communities Service en ondersteuningsopties voor Microsoft Dynamics (inclusief Business Ready Enhancement Plannen) M 2008 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Microsoft, Microsoft Dynamics, het Microsoft Dynamics logo en Windows Live zijn handelsmerken van de Microsoft group.

WHITEPAPER SOCIAL MEDIA

WHITEPAPER SOCIAL MEDIA WHITEPAPER SOCIAL MEDIA Whitepaper social media 1 Inleiding Social media is hot. Alle mobiele telefoons worden tegenwoordig social friendly in de markt gezet, onze politici strijden om de meeste online

Nadere informatie

Gemoedsrust voor u en uw bedrijf

Gemoedsrust voor u en uw bedrijf Gemoedsrust voor u en uw bedrijf Met de oplossingen van Cisco kunt u zich op uw bedrijf concentreren in plaats van op het netwerk Veranderingen in het zakelijke klimaat met succes doorstaan In de snel

Nadere informatie

Office 365 for education de juiste keuze!

Office 365 for education de juiste keuze! STARTERSGIDS Inhoud 1. Microsoft Office 365, de juiste keuze! 1 2. Aanmelden 5 3. Aan de slag 10 4. Teamsite en openbare site 22 5. Overal werken met Office 365 27 Disclaimer De resultaten van de in deze

Nadere informatie

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n d e v e l o p m e n t p r o f f e s i o n a l p h p t r a i n i n g e n Een eerste kennismaking... Ibuildings is in1999 opgericht met als doel zich te specialiseren in het ontwikkelen van websites en webapplicaties.

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in uw

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One! Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in

Nadere informatie

Introductie Aan de slag met Mamut Application Hosting

Introductie Aan de slag met Mamut Application Hosting Mamut Business Software Introductie Aan de slag met Mamut Application Hosting Gepubliceerd 2011 MBS.BKL.APPH.NL.2011.1 1 Aan de slag met Mamut Application Hosting Inhoud Mamut Application Hosting... 3

Nadere informatie

WERK INVENTIEF. Microsoft Dynamics NAV 2009 Eenvoudig. Inventief. Innovatief

WERK INVENTIEF. Microsoft Dynamics NAV 2009 Eenvoudig. Inventief. Innovatief WERK INVENTIEF Microsoft Dynamics NAV 2009 Eenvoudig. Inventief. Innovatief EENVOUD De bedrijfsoplossing met meer dan een miljoen gebruikers wereldwijd Snel te implementeren, eenvoudig te configureren

Nadere informatie

Het CRM 100% succes boek. Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online

Het CRM 100% succes boek. Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online Het CRM 100% succes boek Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online Managementsamenvatting Een succesvolle CRM implementatie heeft niets met techniek te maken maar

Nadere informatie

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau!

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass Nederland Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass verbindt U zoekt, wij leveren. Met zowel internationaal als nationaal gedetailleerde bedrijfs-, branche- en marketinginformatie

Nadere informatie

In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs

In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs White Paper In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs Een sociaal intranet op basis van SharePoint moet goed worden voorbereid. Uiteindelijk zullen er een groot

Nadere informatie

Het Office dat u al kent. Met de mogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien.

Het Office dat u al kent. Met de mogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien. Het Office dat u al kent. Met de mogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien. U hoeft geen waarzegger te zijn om de gedachten van uw klant te kunnen lezen. U heeft alleen de juiste tools

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten MijnOffice365 Beheerdershandleiding Inhoud Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft Office 365-account

Nadere informatie

Mamut Client Manager. Mamut Business Software. Additionele producten & Enterprise-uitbreidingen. Version 14 MBS.EXT.MCM.NL.2011.2

Mamut Client Manager. Mamut Business Software. Additionele producten & Enterprise-uitbreidingen. Version 14 MBS.EXT.MCM.NL.2011.2 0BAdditionele producten en Enterprise-uitbreidingen Mamut Business Software Additionele producten & Enterprise-uitbreidingen Mamut Client Manager Version 14 MBS.EXT.MCM.NL.2011.2 I Inhoud Additionele producten

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding // Mamut Business Software Installatiehandleiding Introductie Deze handleiding is bedoeld om de installatie en eerste opstart van Mamut Business Software te vereenvoudigen. De structuur van de handleiding

Nadere informatie

2010 2012 Budeco BV the Business Development Company budeco.nl 1

2010 2012 Budeco BV the Business Development Company budeco.nl 1 2010 2012 Budeco BV the Business Development Company budeco.nl 1 Inleiding Social media neemt een steeds grotere en belangrijkere rol in bij het voeren van conversaties. Niet alleen tussen individuen,

Nadere informatie

Introductie... 3. Waarom Facebook?... 5. 2. Adverteer met Facebook... 14. 3.Starten met Facebook... 18. 4. Facebook Status Updates...

Introductie... 3. Waarom Facebook?... 5. 2. Adverteer met Facebook... 14. 3.Starten met Facebook... 18. 4. Facebook Status Updates... Inhoud Introductie... 3 Waarom Facebook?... 5 2. Adverteer met Facebook... 14 3.Starten met Facebook... 18 4. Facebook Status Updates... 29 5.Opbouwen & Versterken van uw Bedrijf... 34 6. Overzicht - Facebook

Nadere informatie

Schrijven voor Kluwer

Schrijven voor Kluwer Schrijven voor Kluwer Over Kluwer Kluwer levert vakgerichte informatie aan kritische professionals op uiteenlopende gebieden. Onze klanten behoren tot de top op hun vakgebied: van juristen, fiscalisten,

Nadere informatie

Veelgestelde vragen CREATIVE CLOUD

Veelgestelde vragen CREATIVE CLOUD Adobe Creative Cloud voor teams Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen over het lidmaatschap, de aankoop, de beveiliging en de opslag van Adobe Creative

Nadere informatie

Voorwoord. Op die manier kun je van je Facebook pagina een levendige community maken met fans die je producten of diensten graag kopen en aanbevelen!

Voorwoord. Op die manier kun je van je Facebook pagina een levendige community maken met fans die je producten of diensten graag kopen en aanbevelen! Voorwoord Zo'n 10 miljoen Nederlanders maken inmiddels gebruik van sociale netwerksites. Als ondernemer kun je dus niet achter blijven om ook actief te zijn op sociale media als je je doelgroep wilt bereiken.

Nadere informatie

Professionele 2.0 samenwerkingsomgeving: besloten, afgeschermd, veilig en volgens het berichttype georganiseerd

Professionele 2.0 samenwerkingsomgeving: besloten, afgeschermd, veilig en volgens het berichttype georganiseerd Ontdek Zyncro INDEX INDEX... 2 KENMERKEN... 4 Microblogging, Berichten uitwisselen (Messaging)... 4 Bestanden... 5 Taken... 6 Personen... 7 Groepen... 8 Afdelingen of bedrijven... 9 Profiel... 10 Zoekmachine...

Nadere informatie

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen Over Datacon Datacon is dé portalspecialist van Nederland. De ITdienstverlener is sinds 1996 leverancier van HRM,

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Inzetbaarheidsscan 2 Ben jij duurzaam inzetbaar? Blijf van waarde in de wereld van werk Iedereen wil graag gezond, productief en met plezier

Nadere informatie

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01 In de cloud, het nieuwe werken Is uw bedrijf ook toe aan werken in de cloud? Bent u het beu dat programma s, data en bedrijfsdocumenten zich overal en nergens bevinden? ItsCloud neemt al deze zorgen van

Nadere informatie

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Klant- en Partner Web

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Klant- en Partner Web Mamut Business Software Introductie Mamut Enterprise Klant- en Partner Web Introductie in uitbreiding van Mamut Enterprise System Mamut Enterprise Klant- en Partner Web Versjon: 12 Innhoud KLANT- EN PARTNER

Nadere informatie

praktische voor wederverkopers

praktische voor wederverkopers praktische voor wederverkopers gids 2012 lenovo partner network Eenvoudig zakendoen Gratis marketingmateriaal Snellere uitbetaling van kortingen Prijswinnende producten Nieuwe kansen bieden om zaken te

Nadere informatie

Met actuele dossiers en een volledig software-overzicht 2014-2015. Editorial: Cloud P9

Met actuele dossiers en een volledig software-overzicht 2014-2015. Editorial: Cloud P9 Met actuele dossiers en een volledig software-overzicht 2014-2015 Editorial: P9 inhoud 4 Algemene informatie per vendor 6 License Online (LOL) 8 Editorial: 14 td.activate-here 16 ESD Renewal Portal 26

Nadere informatie

BUSINESS PROCESS LEARNING. Solution paper. Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces

BUSINESS PROCESS LEARNING. Solution paper. Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces BUSINESS PROCESS LEARNING Solution paper Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces Inhoud 1 De kracht van Business Process Learning 3 1.1 Visie 3 1.2 Onderbouwing visie 4 2 Beschrijving

Nadere informatie

PRAKTISCHE VOOR WEDERVERKOPERS

PRAKTISCHE VOOR WEDERVERKOPERS PRAKTISCHE VOOR WEDERVERKOPERS GIDS 2013 LENOVO PARTNER NETWORK Eenvoudig zakendoen Gratis marketingmateriaal Snellere uitbetaling van kortingen Prijswinnende producten Nieuwe kansen bieden om zaken te

Nadere informatie