Nieuwsbrief. Obs De Garven AGENDA. Geachte ouders/verzorgers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Obs De Garven AGENDA. Geachte ouders/verzorgers,"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Obs De Garven Geachte ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van En zo is alweer een kalenderjaar verstreken en maken we ons op voor de kerstdagen en oud en nieuw. Gezellige, maar ook drukke dagen. Het team van De Garven wenst iedereen fijne dagen toe en een goed begin van Tevens willen we alle ouders bedanken en alle andere vrijwilligers die zoveel voor ons gedaan hebben in We kunnen niet zonder jullie! Natuurlijk hopen we in 2016 weer een beroep op jullie te mogen doen. Herinnering enquête schooltijden: Hierbij wil ik u nogmaals attenderen op de enquête. Mocht u deze nog niet ingevuld hebben, wilt u dat dan in de eerste week van januari doen en hem dan ook direct meegeven aan uw kind! Waar gaat het ook al weer over? Overal in Nederland wordt op dit moment gepraat over de invoering van andere lestijden. CBS de Vore en OBS de Garven willen door middel van een enquête, onderzoeken of de huidige lestijden van beide scholen nog voldoen aan de wensen van deze tijd. Afhankelijk van de uitkomst van deze enquête zullen beide scholen zich gaan beraden over het aanpassen van hun lestijden. U kunt kiezen uit: a. De huidige schooltijden van de Vore b. De huidige schooltijden van de Garven; het Hoorns model c. Een continurooster waarbij de kinderen tussen de middag op school blijven en s middags om uur vrij zijn d. Het vijf gelijke dagen model; een variant binnen het continurooster. Website: Zoals u vast gemerkt heeft is de website in aanbouw! Een webdesigner is druk bezig om er iets moois van te maken. We hopen in het nieuwe jaar te kunnen starten met een nieuwe site. AGENDA Week 51 December Januari Iedereen weer naar school 05 Januari Oud papier 21 Januari Fotograaf 22 Januari Fotograaf

2 Pagina 2 We heten welkom: KINDEREN UIT TSJERNOBYL Zaterdag 9 januari komen 25 kinderen uit Tsjernobyl aan in Delfzijl. Ik ontvang ze s middags in de school en laat ze onze mooie school zien. De kinderen gaan tot de voorjaarsvakantie in Tuikwerd naar school. De ene helft naar een lokaal van onze school en de andere helft naar een lokaal van de Vore. Zij zullen les krijgen van hun eigen juf in het lokaal naast groep 4/5. Deze kinderen volgen hun eigen lesrooster, dat iets anders is dan ons rooster. Ze beginnen later en zijn s middags ook later uit. In voorbereiding op de komst van deze kinderen komt donderdag 7 januari iemand van de Stichting Tsjernobyl de groepen 4 t/m 8 iets vertellen over de twee dorpjes waar deze kinderen vandaan komen. We hopen dat de kinderen hier een fijne tijd zullen hebben. SCHAKELKLAS Wij zitten in de schakelklas en vinden het erg leuk op school. School vinden we leuker dan vakantie want dan vervelen we ons. Daarom organiseert de COA iets leuks voor ons. Wij mogen jullie, namens de COA, uitnodigen om op dinsdag 29 december van tot uur te komen schaatsen in het AZC, Zwet 40. Er is die dag een kunstijsbaan en een tent met kinderdisco. Er is warme chocolademelk en poffertjes! We vinden het heel erg leuk als jullie komen! Hopelijk tot 29 december! Fijne vakantie en een heel gelukkig Fotograaf John Vos komt op donderdag 21 januari. Hij maakt dan: de individuele foto s en de groepsfoto s. Vrijdagochtend 22 januari komt hij dan voor de foto s samen met broertjes en zusjes.

3 Pagina 3 Groep 1 en 2 We hebben een drukke maar gezellige maand achter de rug. Eerst het geslaagde Sinterklaasfeest op 4 december. De kinderen van groep 1 t/m 4 werden in groepjes ingedeeld om een circuit te volgen met 6 verschillende activiteiten, zoals schminken, pietengym, bezoek aan de Sint, knutselen, naar het pietencafé en een Sinterklaasfilm kijken. Na afloop van het circuit gingen alle kinderen terug naar hun eigen groep waar ze verrast werden door 2 pieten met een grote zak cadeautjes. Ook waren er die ochtend opvallend veel minipietjes en mini Sinterklaasjes in school te zien. Daarna werd er weer flink geknutseld voor Kerst. Er werden kerstbomen geplakt waarvoor je goed moest passen en meten met vlechtstroken en bomen van vouwblaadjes waar de schuine vouw geoefend werd. Ook maakten we hele mooie kerststukjes. En dan natuurlijke het kerstbuffet in de klas met heerlijke hapjes door de ouders gemaakt. Heel erg bedankt voor het maken van al dat lekkers. Nu lekker genieten van de vakantie. De juffen van groep 1 en 2 wensen iedereen fijne feestdagen en een goed nieuwjaar toe.

4 Pagina 4 Groep 3 De leerlingen hebben van school hun eigen vulpen gekregen en de eerste keer ermee schrijven in het schrijfschrift was best spannend: een foutje kan nu niet meer worden weg gegumd! Het was wel even wennen, maar het ging best al goed. We zijn begonnen met blok 6 van rekenen en kern 6 van lezen. Het gaat snel want er zijn 12 blokken/ kernen, dus we zijn al weer bijna op de helft. Aan het eind van kern 6 van lezen vindt de wintersignalering plaats. We beginnen, nu we een eind op weg zijn, te merken dat er enkele leerlingen bij het lezen achterblijven bij de groep. We proberen deze kinderen in de klas zoveel mogelijk ondersteuning te geven en besteden nog steeds veel tijd aan het lezen. Na de kerstvakantie worden de leeslessen korter, omdat we dan met taal/ spelling gaan beginnen met spelling in de lift. Tot nu toe hebben we de tijd die voor taal op het lesrooster staat, gebruikt bij het lezen maar dat is in 2016 dus afgelopen. We hopen dat U thuis de tijd neemt / blijft nemen om met Uw kind te lezen: elke dag 10 tot 15 minuten lezen doet wonderen, ook voor de woordenschat die ze ontwikkelen. Zo hebben we nu bv. de letter ij en ei geleerd, je hoort geen verschil en je kunt de kinderen er ook geen regel voor aanbieden. Door veel te lezen komen ze woorden tegen met deze letters en weten ze welke ei /ij ze moeten gebruiken. Dit geldt ook voor de ou en au, en zo zijn er veel lastige dingen in onze toch best wel moeilijke Nederlandse taal. Natuurlijk wordt er naast het leren ook veel aandacht gegeven aan knutselen, muziek, kleuren enz. en ook zijn we veel bezig met lessen en gesprekken omtrent het gedrag: hoe los je ruzies op, luister naar elkaar en de leerkracht, hoe gaan we met elkaar om, niet alleen in de klas, maar ook in de gang, de kleedkamer, op het plein, hoe gaan we om met de spullen van school enz. Het gaat al wel beter, maar nog niet iedereen lukt het om zich aan gemaakte afspraken te houden. We gaan hier dus mee door! De kinderen van groep 3 en de leerkrachten wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een voorspoedig en vooral gezond 2016 toe!

5 Pagina 5 Groep 4 en 5 Wat een gezelligheid op school de afgelopen weken. Sinterklaas hebben we mogen ontvangen en ook weer uitgezwaaid. Allemaal blije gezichten toen ze de cadeautjes hadden open gemaakt. Sinterklaas ochtend zijn we begonnen met het spel bingo. Na de pauze heeft groep 4 meegedaan aan het spelletjescircuit van groep 1 t/m 4 waar ze hebben gegymd, geknutseld en een bezoekje aan Sinterklaas en zijn pieten hebben gebracht. Groep 5 is in de klas gebleven en die hebben pepernoten gebakken, gesjoeld en spelletjes gespeeld. De ochtend werd als gezellig en leuk ervaren. Sinterklaas was nog maar net uitgezwaaid en de kerstboom stond alweer in de klas. Ook zijn we aan het figuurzagen geweest. De kinderen hebben een hele mooie kerstboom gezaagd. Dit soort activiteiten zijn alleen mogelijk door de hulp van ouders. De kinderen hebben er van genoten en wat een mooie resultaten! Nogmaals heel erg bedankt voor jullie hulp. De klas is helemaal in kerstsfeer en klaar voor het kerstdiner donderdag. Groep 5 heeft een start gemaakt met deelsommen. We leren dat het een omgekeerde keer som is en wanneer je de tafels goed kent je de antwoorden van de deelsommen ook weet. Komend blok van rekenen werken we toe naar cijferend rekenen (sommen onder elkaar). Groep 4 gaat door met het oefenen van de tafels. De volgende tafel die op het programma staat is de tafel van 3. We zijn aan het werk met een moeilijke spellingscategorie namelijk woorden met uw, -ieuw en eeuw. We blijven oefenen! Op school lezen we veel. Zou u in de vakantie met uw kind willen lezen? Hardop lezen helpt enorm! Wilt u uw kind helpen de teksten beter te leren begrijpen? Stel dan tijdens het voorlezen een aantal inhoudelijke vragen over het verhaal. Dit bevordert het begrijpend lezen. Deze week nemen we afscheid van Rick. Rick is verhuisd naar Appingedam en gaat daar naar de Jan Ligthart. We vinden dit heel jammer maar wensen Rick en Kim daar het allerbeste! Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen, een fantastisch 2016 en een hele goede vakantie!

6 Pagina 6 Kerstdiner Alle klassen hebben kunnen genieten van een heerlijk kerstdiner. Zo was er voor elk wat wils; pizza, broodjes knakworst, borrelhapjes, aardappeltjes, patat, fruit en nog veel meer lekkere hapjes. Als toetje was er ijs met slagroom. De ouders werden om kwart over 6 verwelkomt met gluhwein of warme chocolademelk en een kerstkransje. Ter afsluiting was er nog een kleine muzikale toegift van Anika, Agnes, Romy, Luuk, Emiel en Tessa. Wilt u meer foto s zien? Zoek dan op Google + naar Obs De Garven en voeg ons toe aan uw kringen.

7 Pagina 7 NSA De afgelopen weken hebben de leerlingen sport/ dans gevolgd bij Sybille. De leerlingen vonden dit leuk. Helaas hadden zich niet zoveel kinderen opgegeven, maar het plezier was er niet minder om. Zie onderstaande foto s.

8 Pagina 8 Plusklas Dit is een stukje over de plusklas. Waar sommige kinderen van de Garven woensdag heen gaan. Je krijgt allemaal verschillende vakken die je niet op de basisschool krijgt, zoals filosofie, scheikunde, sterrenkunde, Chinees en geschiedenis. Bij scheikunde onderzoek je bijvoorbeeld dingen over zout en bacteriën. Bij filosofie keken we naar de wereld van Sofie en je moet denken aan dingen waar je het antwoord niet van weet. Bij geschiedenis moesten we een werkstuk over de geschiedenis van Appingedam maken. De laatste les van geschiedenis gingen we een wandeling door Appingedam maken. We gingen langs de Nicolaïkerk en naar het gemeentehuis en daar hebben we de buurtbrief gezien. De andere vakken hebben we nog niet gehad. Het is best raar om op de middelbare school te zijn met allemaal grote kinderen. Schrijvers : Anika en Calida, groep 7b

9 Pagina 9 JANUARI 03 januari Milan Ausema groep 6/7a 03 januari Tyrone Krol groep 1b/2b 05 januari Sven Keizer groep 4/5 06 januari Hady Alkhiial groep 1a/2a 06 januari Myrthe Lulofs groep 3 07 januari Dana Mazeh groep 1b/2b 11 januari Koen Verstegen groep 1a/2a 13 januari Saiid Alkhiial schakel 22 januari Rosanna de Jong groep 4/5 27 januari Esmee Gillissen groep 1a/2a 23 januari Geneva Barbara groep 4/5 29 januari Leonie Schuitema groep 7b/8 29 januari Mohammad Nijm schakel 2 30 januari Kiandro Augusta groep 1b/2b FEBRUARI 03 februari Daphne Oosterhuis groep 6/7A 03 februari Julian Stavasius groep 1A/2A 05 februari Tyrone Schoenmakers groep 6/7A 08 februari Romy Kosse groep 7B/8 13 februari Anneloes Hogenhuis groep 7B/8 13 februari Qendresa Dinaj groep 7B/8 17 februari Jasmijn de Boer groep 4/5 19 februari Tobias Groot groep 1B/2B 19 februari Fabian Groot groep 1A/2A 24 februari Celine Prins groep 1B/2B 24 februari Mancika de Leeuw groep 1A/2A 25 februari Daan Bierma groep 4/5

Nieuwsbrief. Obs De Garven AGENDA. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief. Obs De Garven AGENDA. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief Obs De Garven Beste ouders/verzorgers, Wellicht heeft u via uw zoon of dochter gehoord dat zich de afgelopen week een incident heeft voorgedaan tussen een leerling van De Vore en een leerkracht

Nadere informatie

Obs De Garven. Ouderochtenden: Er hebben zich maar heel weinig ouders

Obs De Garven. Ouderochtenden: Er hebben zich maar heel weinig ouders Obs De Garven Nieuwsbrief Beste ouders, verzorgers, Dinsdag 21 januari is de inspectrice bij ons op bezoek geweest. Ze heeft alle klassen bezocht en ze heeft de kwaliteitszorg en de opbrengsten bekeken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Obs De Garven. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief. Obs De Garven. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief Obs De Garven Beste ouders/verzorgers, Volgende week kunnen de kinderen lekker even bijkomen van de toetsen en alle andere schoolzaken. Natuurlijk telt dit ook voor de leerkrachten. Die week

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Obs De Garven

Nieuwsbrief. Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Beste ouders/verzorgers, De leerlingen en leerkrachten hebben het druk met de Cito toetsen. De Cito toetsen zijn vernieuwd en we hebben geconstateerd dat de lat weer hoger is

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Obs De Garven

Nieuwsbrief Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Beste ouders/verzorgers, Week 5, januari 2017 We zijn het nieuwe schooljaar weer goed begonnen. Zoals u weet is iedereen aan het toetsen geweest en zijn de ouder (10 minuten)

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Decembermail. Pepernoten bakken

Decembermail. Pepernoten bakken Decembermail Pepernoten bakken Wat rook het heerlijk in de school! Kinderen van groep 1 en 2 hebben de eerste week van december pepernoten gebakken. In kleine groepjes onder leiding van een ouder hebben

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

Springnieuws Obs de Springplank

Springnieuws Obs de Springplank Springnieuws Obs de Springplank Poststraat 1 9628 AA Siddeburen 0598-431212 mailbox@obs-de-springplank.nl http://www.obs-de-springplank.nl/ http://obsdespringplank.blogspot.com Agenda 9 jan. 8.30-9.00

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Obs De Garven. Agenda. In augustus wordt er geen oud papier opgehaald. Beste ouders/ verzorgers,

Nieuwsbrief. Obs De Garven. Agenda. In augustus wordt er geen oud papier opgehaald. Beste ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief Obs De Garven Beste ouders/ verzorgers, Het is alweer de laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. In augustus starten we weer met frisse moed. Helaas gaat juf Marianne ons verlaten (groep 1/2),

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Wijk bericht NIEUWSBRIEF

Wijk bericht NIEUWSBRIEF Agenda 17 januari; informatie-avond Nieuwbouw buurt 24 januari; start nationale voorleesdagen 6 februari; Administratiedag lln vrij Veranderingen na de vakantie Na de kerstvakantie zullen er een paar veranderingen

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.17 19-12-2014 t Toetertje OBS De Schoener Juf Margreeth Deze week is bekend geworden dat juf Margreeth in ieder geval tot het einde van dit schooljaar op De Schoener mag blijven

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje 23 e jaargang, nr. 15 18-12-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Schoolkrant Gisteren is er nog een prachtige schoolkrant verschenen met leuke kerst- en nieuwjaarswensen. De redactie heeft er weer

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

1843 JS Grootschermer  NIEUWSDRIES. Agenda 22 december 2017 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 8 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Maandag 15 jan. Studiedag leerkrachten. Alle

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Algemene informatie. Belangrijke data: Vervanging groep 4b. Dag Sinterklaas

Nieuwsbrief 8. Algemene informatie. Belangrijke data: Vervanging groep 4b. Dag Sinterklaas Nieuwsbrief 8 06 december 2018 Belangrijke data: 07 december Rapport groepen 8 10 december Deze week adviesgesprekken groep 13 en 14 december Natuurmuseum Tilburg (groepen 5 en 6) 20 december Kerstactiviteit

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 december ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 4 januari De eerste schooldag in 2016 6 januari LOT 12 januari OUDERAVOND 18 22 januari

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.15 05-12-2014 t Toetertje OBS De Schoener Sinterklaas op bezoek Wat hebben we allemaal genoten van het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas kwam landde met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Met vriendelijke groet, Eline van Ee

Nadere informatie

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia We hebben de afgelopen tijd weer veel leuke activiteiten in de klas gedaan. In november was er een gezellige opa en oma middag. Het is leuk om te zien dat de opa s en oma s en de kinderen samen genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit het team. 17 december 2015. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit het team. 17 december 2015. Beste kinderen, ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 17 december 2015 Nieuws vanuit het team. Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel Het eind van het jaar 2015 is alweer in zicht! Voor velen een moment om stil te staan

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Zo hebben we kerst gevierd ** Kerstviering en kerstgedachte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar december 2014 nummer 6

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar december 2014 nummer 6 Samen groeien op De Bron Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 18 december 2014 nummer 6 Waar staat

Nadere informatie

December 2017 Belangrijke data: uur, uur) elke vrijdag tot uur naar school extra Wist u dat:

December 2017 Belangrijke data: uur, uur) elke vrijdag tot uur naar school extra Wist u dat: December 2017 Belangrijke data: 21 december School tot 12.00 uur i.v.m. het kerstdiner 21 december KERSTDINER + Kerstcafé (Siersteenlocatie 17.30 18.45 uur, Radiumlocatie 18.00 19.00 uur) 21 december Kerstmarkt

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Het jaar 2016 is op tien dagen na ten einde. Een jaar

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 9 Jaargang 5 19-12-2014 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 22 dec t/m 4 jan kerstvakantie 5 jan roostervrije dag,

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie Het is altijd een gezellige maar drukke tijd in november/december.

Nadere informatie

13 december Nieuwsbrief 415. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kerstfeest

13 december Nieuwsbrief 415. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kerstfeest Nieuwsbrief 415 RKBS St. Catharina Haastrecht 13 december 2018 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kerstfeest Activiteiten en data Donderdag 20 december: 10.45 uur Kerstmusical, s middags

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 721 30-11-2017 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

NUMMER 8; DONDERDAG 14 DECEMBER

NUMMER 8; DONDERDAG 14 DECEMBER NUMMER 8; DONDERDAG 14 DECEMBER 2017-2018 WELKOM TERUG!!! Beste ouders/verzorgers, Wat hebben we genoten van de kerstmarkt! Al die blije gezichten van de kinderen, opa s en oma s en de ouders; geweldig!

Nadere informatie

Maandag 24 juni t/m donderdag 27 juni 10 minuten gesprekken Woensdag 26 juni Schoolreis groep 6/7/8. Maandag 1 juli Schoolreis groep 1/2

Maandag 24 juni t/m donderdag 27 juni 10 minuten gesprekken Woensdag 26 juni Schoolreis groep 6/7/8. Maandag 1 juli Schoolreis groep 1/2 Nieuwsbrief OBS DE GARVEN Beste ouders/verzorgers, Week 25, juni 2019 Elkaar op de hoogte houden We gebruiken vanuit school Klasbord en de mail om u op de hoogte te houden van alles wat er speelt op school.

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Sinterklaasviering Ook dit jaar hebben we op de Montessorischool weer een heerlijk Sinterklaasfeest gehad! Zodra Sint op weg was naar Nederland klonken de eerste Sinterklaasliedjes

Nadere informatie

Schoolschaatsen Afgelopen woensdag zijn we met de groepen 4/5-6-7 en 8 gaan schaatsen in Helmond centrum. Alle kinderen hebben enorm genoten!

Schoolschaatsen Afgelopen woensdag zijn we met de groepen 4/5-6-7 en 8 gaan schaatsen in Helmond centrum. Alle kinderen hebben enorm genoten! Leesmij Jaargang 19, nummer 7 Helmond, 14 december 2018 Dag Sinterklaas! In samenwerking met het kunstkwartier heeft Sinterklaas een mooi nieuw behang mogen ontvangen voor op zijn kamer. De kinderen hebben

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 21-8 februari Agenda voor de komende periode: 10 februari: Kerk en school in de Vrije Evangelische Gemeente. vanaf 11 februari:

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2011

Nieuwsbrief December 2011 Sinterklaas 2011 In deze nieuwsbrief; Maandagenda Kerst Uit de groepen.. Andere leuke weetjes over de school. O.b.s. de Kleine Dichter Heycopplein 1 3521 EX Utrecht 030-2963585 / Waalstraat 251 3522 SH

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 763 29-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Sinterklaas Hallo ouders en kinderen.. Volgende week woensdag 5 december is het weer

Nadere informatie

Julian Käveker is 30 november 4 jaar geworden. Wij heten Julian van harte welkom op onze school en wensen hem een hele plezierige schooltijd!

Julian Käveker is 30 november 4 jaar geworden. Wij heten Julian van harte welkom op onze school en wensen hem een hele plezierige schooltijd! Nieuwsbrief december Welkom Julian Käveker is 30 november 4 jaar geworden. Wij heten Julian van harte welkom op onze school en wensen hem een hele plezierige schooltijd! Nieuws uit de groepen Groep 1/2

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Jaarfeest Nationaal Schoolontbijt Sinterklaasviering Schoolschaatsen Kerstviering Wist je dat... Van de directie Beste ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Obs De Garven AGENDA. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief. Obs De Garven AGENDA. Beste ouders/verzorgers, Obs De Garven Nieuwsbrief Beste ouders/verzorgers, In de volgende Nieuwsbrief ga ik u iets vertellen over: de verdeling van de groepen na de zomervakantie, de inzet van het personeel en overige nieuwe

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Obs De Garven. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Obs De Garven. Beste ouders, Nieuwsbrief Obs De Garven Beste ouders, Vervangingsperikelen: Zoals u vast gemerkt zult hebben, zijn er verschillende leerkrachten ziek. Ondanks dat we vaak een beroep kunnen doen op goede vervangers,

Nadere informatie

Nieuws uit november. Gezond eten

Nieuws uit november. Gezond eten Nieuws uit november November is bijna afgelopen, pakjesavond komt er aan. Op de aftelkalender kleuren we steeds een plaatje en er zijn nog maar weinig nachtjes over. Dinsdagavond 29 november verstopten

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie