Algemeen: bij dit weekbericht vindt u informatie van de verkeersouders en een ouderbrief bij Trefwoord.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemeen: bij dit weekbericht vindt u informatie van de verkeersouders en een ouderbrief bij Trefwoord."

Transcriptie

1 Weekbericht van dinsdag 29 maart 2016 Algemeen: bij dit weekbericht vindt u informatie van de verkeersouders en een ouderbrief bij Trefwoord. A Groep 3: Deze week gaan we nog verder met het leesthema techniek. We maken zelf een woordweb over gereedschap. Juf Janine heeft vanmiddag allemaal proefjes laten doen. We lezen o.a. woordjes met aai, ooi, oei. Met rekenen kijken we weer naar het optelbord: welke sommen horen bij elkaar? Welke kleur hebben ze? Wie kan snel een stukje van het bord opsporen? Ken je alle dubbelsommen al uit je hoofd? enz. Hoeveel boeken kan 1 blad papier dragen? Wat doen rozijnen in gewoon en bubbelwater?

2 Blaas even een propje papier in de fles! Hoe krijg je de paperclip uit de fles zonder nat te worden? Groep 5: Vanmorgen de dag begonnen met het luisteren naar de Paasbelevenissen van elk kind. Fijn om te horen dat iedereen wel iets leuks heeft gedaan. Vorige week donderdag heeft groep 5 na de Paasviering paaseieren gezocht. Er zijn 116 eieren gevonden. Het was te merken dat groep 5 goed zijn best doet met rekenen want ook dit getal kon door 20 worden gedeeld op zo n manier dat alle kinderen tevreden waren. Goed gedaan! Rekenen: We herhalen deze week het meten en geldrekenen en daarnaast gaan we aan de slag met het maken van sommen. Taal: We starten met blok 13. Thema: Allemaal taal. Welke soorten taal zijn er? Spreektaal, schrijftaal, beeldtaal, lichaamstaal. In welke situatie gebruik je welke taal? De kinderen leren vragen stellen en beantwoorden. Spelling: Deze week de tekendief en de dubbelzetter. Tekendief: Lange klanken hebben pech, ik haal gewoon een letter weg. Dubbelzetter: Bij een korte klank de dubbelzetter dus een tweelingletter.

3 Groep 6: Na een paar vrije dagen, hebben we deze week weer te maken met een korte week. De Paasversieringen hebben plaats gemaakt voor een lente hoekje. Ook de handenarbeid les staat in het teken van de lente. Tijdens de rekenles zijn we gestart met het aanleren van het cijferen op de korte manier. Om dit voor alle kinderen duidelijk te maken gebruiken we de abacus (telraam) erbij. Op deze manier kunnen de kinderen duidelijk zien en ervaren hoe het inwisselen/lenen verloopt. Ook deze week besteden we hier volop aandacht aan. Daarnaast gaan we werken met omtrek en oppervlakte. Tijdens deze lessen voegen we concrete opdrachten toe. De kinderen krijgen een reken huiswerkblad mee naar huis. Bij Spelling hebben we te maken met woorden die eindigen op -teit. Deze woorden hebben niets te maken met tijd, dus daarom schrijven we -teit. Ook de woordenschat van deze woorden komt aan de orde. De topografie van Flevoland is getoetst. Dat betekent dat we verder gaan naar de volgende provincie: Noord-Holland. We starten met het oefenpakket. Aan het eind van de week wordt het geheel voorzien van toets datum meegegeven naar huis, zodat de kinderen weer thuis volop kunnen gaan oefenen. Bij Geschiedenis gaan we verder over De Middeleeuwen en hebben het over van pacht tot macht. Inmiddels weten en lezen de kinderen steeds meer over het leven op het kasteel. De themakist van de bibliotheek en de vele filmpjes leveren hier een mooie bijdrage voor. Veel kinderen hebben inmiddels een presentatie gegeven over het provincie verslag. Deze week geven we de kinderen die nog geen presentatiedatum hebben ontvangen, het verslag + datum mee naar huis. Het zou kunnen zijn, dat enkele kinderen thuis nog het een en ander aan het verslag moeten afronden. Op maandag 4 april hebben de kinderen van groep 6 van uur tot uur de afsluiting van het leesvirus. Dit betekent dat de gymnastiek volgende week maandag niet door gaat. Binnenkort krijgen de kinderen de formulieren voor de 2e boekbespreking mee. Gevraagd: plastic tassen, oude tijdschriften (bv.margriet/libelle) en restjes stof. Groep 7: Na het lange paasweekend zijn we vandaag begonnen aan deze korte week. Tijdens het rekenen gaat het deze week onder andere over breuken. We werken uit een breukenboekje, maken en spelen een breukenspel en gebruiken concrete materialen. Bij spelling gaat het over persoonsvormen en voltooide deelwoorden. Ook gaat het over een trema en liggend streepje. De regel die daarbij hoort is: het trema en het liggend streepje worden gebruikt om je te helpen bij het lezen van woorden met een paar klinkers achter elkaar. Het trema wordt gebruikt om klanken in een woord te splitsen. Het streepje wordt gebruikt om woorden die met klinkers aan elkaar komen te verbinden. We hebben vandaag blok 5 van aardrijkskunde afgerond. De kinderen krijgen morgen de samenvatting mee. De toets is op maandag 4 april.

4 We zijn vandaag begonnen met de topografie van Frankrijk. De kinderen krijgen binnenkort het pakket mee om te kunnen leren. De toets is op maandag 11 april. AGENDA: woensdag 30 maart bibliobus 8.40 uur inspiratiemiddag Primenius uur donderdag 31 maart teamvergadering identiteit uur Vanuit de verkeersouders; Dagelijks is er een groep ouders, kinderen en onderwijzend personeel bezig om de veiligheid naar school, op het schoolplein en in de school te waarborgen. Doordat de Brummelbos hier al jaren veel aandacht voor heeft, zijn wij in het bezit van het Drents Veiligheidscertificaat. En deze willen wij ook graag behouden omdat wij op deze manier onze kinderen goed wegwijs kunnen maken in het verkeer en waarin de gevaren schuilen als zij op weg gaan. Om dit certificaat te behouden moeten wij wel aan een paar voorwaarden voldoen en dat kunnen wij niet alleen. * Veilige verkeersroute naar school aanbieden * Veiligheid op en rond de schoolpleinen * Verkeerseducatie opnemen in het lesaanbod Veilige verkeersroute Om een veilige oversteek bij de Havenstraat te garanderen, zijn wij dringend opzoek naar nieuwe verkeersouders. Ook dit jaar zullen er helaas weer ouders stoppen en staan er nog steeds ouders 2x peer week op straat. Let OP!!! Komen er geen nieuwe ouders bij dan zullen er geen brigadiers meer staan op de weg naar school met ingang van het nieuwe schooljaar! Ook al weet je nog niet zeker of je elke week kan of op een vast moment Laat je scholen want alleen dan mag je op staat staan en kan je altijd bijspringen indien nodig. Veiligheid hangt samen met gedrag en regels. Wij zouden dan ook graag zien dat een ieder zowel jong als oud zich aan de regels houdt. - Wij lopen over het kruispunt en luisteren naar de instructies van de brigadiers (alleen skeelers zijn toegestaan) - Wij verlenen voorrang aan voetgangers en kleuters als we het plein opdraaien - Wij STAPPEN AF bij het hek en LOPEN op het schoolplein (alleen skeelers zijn toegestaan) De aandacht voor verkeerseducatie is wel geregeld in het lesaanbod maar wat is nou leuker om ook 1 keer per jaar wat leerzaams en leuk in de praktijk aan te kunnen bieden. Dit alles doen wij vaak in het voorjaar doordat wij subsidie vanuit de gemeente krijgen, omdat wij hebben laten zien dat wij alles er aan doen om een verkeersveilige situatie voor de leerlingen te creëren. Jullie doen toch ook mee!

5 Zelfstandig Ouderbrief bij Trefwoord, jaargang 21, aflevering 3, thema april Kinderen willen graag zelfstandig zijn. Dat begint al in de peuterleeftijd, als ze gaan roepen zellef doen. Een kind is trots op zijn groei, en wat het al kan. Het kind krijgt er eigenwaarde en zelfvertrouwen door. In de Trefwoordlessen gaat het de komende weken over zelfstandigheid. Zelfstandigheid gaat over vertrouwen en zelfvertrouwen Zelfstandigheid is het doel van alle onderwijs en opvoeding. Stapje voor stapje leert een kind zich in de wereld redden. Dat vraagt steun, vertrouwen en soms lef. Ook en juist van u als ouder die het kind steeds verder moet loslaten. Van zelf je veters kunnen strikken tot zelf een bedrijf runnen. Zelfstandigheid bewijs je steeds in concrete situaties. Soms vraagt dat om doorzettingsvermogen en creativiteit. Je moet oplossingen vinden voor problemen die zich voordoen. Om zelfstandig te kunnen worden, hebben kinderen het vertrouwen nodig van de mensen die hen omringen, van u als ouders, van een leerkracht. Met hun vertrouwen durft een kind steeds dat stapje verder zetten, en groeit het van de bevestiging dat het iets kan. Wat heeft uw kind nodig om te groeien in zelfstandigheid? Vraag er eens naar. Het antwoord zal u wellicht verrassen. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid We denken met de kinderen na over de betekenis van zelfstandigheid, wat ze ervan verwachten, wat ze nodig hebben om het te kunnen zijn. Zelfstandigheid is in onze samenleving een groot goed. Zelfstandigheid en vrijheid horen bij elkaar. Het geeft vrijheid als je zelf keuzes kunt maken en beslissingen kunt nemen over bijvoorbeeld je toekomst. Maar met zelfstandigheid bedoelen we niet dat iedereen maar zelf kan bepalen wat hij wil en mag. Zelfstandigheid vraagt ook om verantwoordelijkheidsgevoel. Dat je grenzen van jezelf en anderen in acht neemt. Dat je zelf ook invloed hebt op de manier waarop je met jouw gaven en talenten kunt bijdragen aan het welzijn van anderen, van jezelf en de samenleving. Zelfstandigheid in geloven: Met zonder Jezus verder Ook van Bijbelverhalen kunnen de kinderen veel leren over dit thema. De Bijbelverhalen vertellen deze periode over de gebeurtenissen na Pasen. Ze geven treffend weer hoe de leerlingen na Jezus hemelvaart op eigen kracht verder moeten. Stukje bij beetje krijgen de leerlingen het vertrouwen dat ze ook zonder Hem op Zijn weg verder kunnen. Bij zijn Hemelvaart staan ze er nog wat bedremmeld bij, maar als ze enkele dagen later de geest krijgen, durven ze naar buiten te gaan en van Jezus te vertellen. Ze vinden de moed en worden steeds krachtiger in hun geloof. Deze Bijbelverhalen geven actueel de situatie weer van gelovige mensen in de huidige tijd. Ook nu leven gelovigen letterlijk met zonder Jezus. Zonder Jezus, omdat Hij niet fysiek bij of met de mensen is, zoals aan het begin van onze jaartelling. Maar met Hem, in het vertrouwen dat Hij hoe dan ook tot steun is, en aan mensen nabij. De Bijbelverhalen in deze periode dagen kinderen van nu uit tot zelfstandigheid in hun geloof. Jezus weg gaan, Hem navolgen is niet het slaafs nalopen van een goeroe. Het vraagt om eigen beslissingen en afwegingen. Niettemin in het vertrouwen dat Hij steun en inspiratie geeft. Wij willen met u de kinderen vertrouwen en inspiratie geven opdat zij zullen groeien tot zelfstandige mensen die met verantwoordelijkheidsgevoel en zelfvertrouwen hun eigen keuzes leren maken.

6 Contact M.R. Heeft u ideeën of opmerkingen en wilt u dit kenbaar maken aan de M.R. dan kunt u dit kwijt bij Dhr. Gerry Hake (oudergeleding M.R.). Hij is bereikbaar via: mr.brummelbos@45000.nl

Onderwijsmiddag gepersonaliseerd leren Fietsenkeuring groep 8

Onderwijsmiddag gepersonaliseerd leren Fietsenkeuring groep 8 INFO Jaargang 21, Nummer 29, 29-3-2016 30-03-2016 Onderwijsmiddag gepersonaliseerd leren. 31-03-2016 Fietsenkeuring groep 8 4 t/m 7-04-2016 Ontwikkelingsgesprekken 07-04-2016 Theoretisch verkeersexamen

Nadere informatie

Jarigen komende week. Agenda

Jarigen komende week. Agenda 27 april Koningsdag, iedereen vrij Vrijdag 1 april 2016, 1 ste jaargang Nummer 29, week 14 Jarigen komende week 28 april Kamp Apen 24 mei Afsluiting 24/25 mei Korfbaltoernooi groep 5 en 6 26 mei Korfbaltoernooi

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april. Algemeen

Weekbericht van 3 april. Algemeen Weekbericht van 3 april Algemeen Paasbrunch: Hierbij willen we alle hulpouders hartelijk bedanken voor hun bijdrage voor de Paasbrunch. Het was weer super geregeld! Wat fijn dat veel ouders dinsdag aanboden

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 1 mei 2017 Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! A.s. woensdagavond 3 mei houden we een klussen avond op school. Het gaat hierbij om buiten en binnen werkzaamheden. We starten om 18.30

Nadere informatie

Weekbericht van 13 maart:

Weekbericht van 13 maart: Weekbericht van 13 maart: Ziekte: Momenteel is meester Erik afwezig door ziekte. Hij is vorige week opgenomen in het ziekenhuis met hoge koorts en hoge ontstekingswaarden. Er wordt momenteel onderzocht

Nadere informatie

Weekbericht van 16 januari 2017

Weekbericht van 16 januari 2017 Weekbericht van 16 januari 2017 Mededelingen vanuit de notulen MR vergadering: -De vakantieplanning wordt jaarlijks gemaakt door de gemeente. De bedoeling is dat scholen zich zoveel mogelijk conformeren

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats.

Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats. Weekbericht van 23 januari: Cultuur: Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats. Voor de groepen 1 en 2 is er op

Nadere informatie

Vrijdag 20 mei: Groep 3 t/m 7: Vertrek 9.00 uur; aankomst uur De kinderen van de groepen 3 t/m 7 worden om 8.30 uur op school verwacht.

Vrijdag 20 mei: Groep 3 t/m 7: Vertrek 9.00 uur; aankomst uur De kinderen van de groepen 3 t/m 7 worden om 8.30 uur op school verwacht. Weekbericht van 11 april 2016 Algemeen: Woensdag komt de biblobus weer bij school. Vergeet je boeken niet, want de volgende keer dat de bus komt, is het vakantie! Misschien een paar extra boeken meenemen

Nadere informatie

Weekbericht van 14 maart 2016 ALGEMEEN: dinsdag 22 en woensdag 23 maart. Voorstelling voor groep 7 en 8 Groep 1a:

Weekbericht van 14 maart 2016 ALGEMEEN: dinsdag 22 en woensdag 23 maart. Voorstelling voor groep 7 en 8 Groep 1a: Weekbericht van 14 maart 2016 ALGEMEEN: Woensdag komt de bibliobus weer bij school. Vergeet de boekjes niet, want de vorige keer is de bibliobus niet geweest i.v.m. de vakantie! Vrijdag vieren juf Siska

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Studiedag: er is wat onduidelijkheid over een studiedag van woensdag. Deze is niet voor ons! De leerlingen zijn dus niet vrij!

Studiedag: er is wat onduidelijkheid over een studiedag van woensdag. Deze is niet voor ons! De leerlingen zijn dus niet vrij! Weekbericht van 4 april 2016 Studiedag: er is wat onduidelijkheid over een studiedag van woensdag. Deze is niet voor ons! De leerlingen zijn dus niet vrij! Groep 1a: Van eitje tot vlinder. Rupsje Nooitgenoeg

Nadere informatie

Weekbericht van 6 maart 2017

Weekbericht van 6 maart 2017 Weekbericht van 6 maart 2017 BELANGRIJKE VERKEERSSITUATIE GEWIJZIGD!!! Vanaf hedenmorgen is de verkeerssituatie rondom school gewijzigd ivm de afbouw van de noodlokalen wat enige weken kan gaan duren.

Nadere informatie

1 april 2016 jaargang 24 nummer 28

1 april 2016 jaargang 24 nummer 28 1 april 2016 jaargang 24 nummer 28 Dag juffen! Gisteren was het zover: de laatste schooldag voor juf Mariët, juf Marian en juf Anita. We hebben er een mooie dag van gemaakt, met gezellige activiteiten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken.

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken. Weekbericht van 7 april 2015 Algemeen: Van 6 april tot en met 24 mei kunt u bij de Co-op in Erica zogenaamde doe-koe-munten krijgen bij bepaalde boodschappen. Deze munten kunt u in de winkel in een soort

Nadere informatie

Weekbericht van 21 maart Het team van de Brummelbos wenst u fijne paasdagen!

Weekbericht van 21 maart Het team van de Brummelbos wenst u fijne paasdagen! Weekbericht van 21 maart 2016 Het team van de Brummelbos wenst u fijne paasdagen! Erica, 21 maart 2016 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u informatie i.v.m. personele wijzigingen op onze school.

Nadere informatie

Noodoproep verkeersbrigadiers!!!

Noodoproep verkeersbrigadiers!!! Weekbericht van 10 maart 2014 Inschrijving van kleuters op de Brummelbos voor het nieuwe schooljaar 2014-2015. Wij zijn alweer begonnen met de groepenindeling voor het nieuwe schooljaar. Het is dan heel

Nadere informatie

Juf Manon zal de hele week, dus maandag tot en met donderdag, de groep leiden.

Juf Manon zal de hele week, dus maandag tot en met donderdag, de groep leiden. Weekbericht van 22 februari 2016. ALGEMEEN: Start instroomgroep op 7 maart 2016 We zijn erg blij dat we vanwege de groei van groep 1 hebben kunnen besluiten om na de voorjaarsvakantie te starten met een

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Op woensdagavond 3 mei willen we graag met een groep enthousiaste ouders een klussen avond op school houden. Het gaat hierbij om buiten

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

Weekbericht van 27 juni 2016

Weekbericht van 27 juni 2016 Weekbericht van 27 juni 2016 Start zomervakantie: Donderdag 14 juli begint om 15.15 uur voor alle kinderen een welverdiende zomervakantie. Dat betekent dus dat iedereen vrijdag 15 juli vrij is. We zwaaien

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 03 09-09-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA12 DI13 Agenda 19.00 uur: Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Weekbericht van 2 juli 2018

Weekbericht van 2 juli 2018 Weekbericht van 2 juli 2018 Herhaalde oproep Brigadierouders!!!! Graag brengen we nogmaals het schoolbrigadieren onder uw aandacht. Willen we ook volgend schooljaar 2018/2019 het schema voor het brigadieren

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Verjaardag: vrijdag viert juf Joke haar verjaardag in groep 5. Joke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag met groep 5.

Verjaardag: vrijdag viert juf Joke haar verjaardag in groep 5. Joke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag met groep 5. Weekbericht van 1 februari 2016 Voor de kerstvakantie heeft ieder gezin een vragenlijst gehad over ouderpartnerschap. Van onze school hebben tot nu toe 7 ouders de vragenlijst ingevuld. We zouden het erg

Nadere informatie

Weekbericht van 27 oktober 2014

Weekbericht van 27 oktober 2014 Weekbericht van 27 oktober 2014 Algemeen: WELKOM Woensdagavond is de afsluiting van ons project Feest. Dit project had een iets andere opzet dan vorige keren. In elke groep zijn door de leerkrachten kaarten

Nadere informatie

Weekbericht van 14 november 2016

Weekbericht van 14 november 2016 Weekbericht van 14 november 2016 Schoolontbijt: Wat hebben we genoten van het schoolontbijt. Veel kinderen kwamen in pyama of badjas op school. Bij de mooi gedekte tafels hebben we ruimschoots de tijd

Nadere informatie

Weekbericht van 15 januari

Weekbericht van 15 januari Weekbericht van 15 januari Woensdag staat de biebbus er weer! Vergeten jullie de boeken niet?! Veiligheid op de fiets In deze periode van het jaar is het s ochtends nog erg donker als de kinderen naar

Nadere informatie

Van dinsdag 31 mei t/m vrijdag 3 juni 2016 is er weer een Avond4Daagse op Erica.

Van dinsdag 31 mei t/m vrijdag 3 juni 2016 is er weer een Avond4Daagse op Erica. Weekbericht van 17 mei 2016 Algemeen: Op dinsdag 31 mei nemen we afscheid van juf Anneke en juf Marleen. Overdag zijn er voor de kinderen van de groepen 1-2 activiteiten in de groep. s Middags is er een

Nadere informatie

Groep 1 en 2: Dagelijks gaan we in de speelzaal gymmen en of spelen. Soms met een opdracht soms zonder een opdracht.

Groep 1 en 2: Dagelijks gaan we in de speelzaal gymmen en of spelen. Soms met een opdracht soms zonder een opdracht. Weekbericht van 7 september 2015 Woensdag komt de bibliobus weer. Denken jullie aan de boeken? Groep 1 en 2: Dagelijks gaan we in de speelzaal gymmen en of spelen. Soms met een opdracht soms zonder een

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school.

Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school. Weekbericht van 9 mei 2016. NIEUWS UIT DE MR: Beste ouders, Er zijn diverse geledingen betrokken bij een school: personeel werkt er, leerlingen krijgen er les en ouders willen dat hun kind goed onderwijs

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Rekenen staat vijf keer in de week op het rooster. We werken met de vierde versie van de methode De wereld in getallen.

Rekenen staat vijf keer in de week op het rooster. We werken met de vierde versie van de methode De wereld in getallen. Rekenen Rekenen staat vijf keer in de week op het rooster. We werken met de vierde versie van de methode De wereld in getallen. Niet alle kinderen rekenen even makkelijk en vlot. Onze methode houdt daar

Nadere informatie

Moet je doen! Eigen-wijs

Moet je doen! Eigen-wijs 1 Welkom in de groep Beste ouders, wij heten u van harte welkom in groep 5/6. In dit boekje staat een korte omschrijving van groep 5/6. U vindt er informatie over de dagelijkse gang van zaken en andere

Nadere informatie

Weekbericht van

Weekbericht van Weekbericht van 27-02-2017 Groep 1 en 2: Wat een pret gisteren tijdens carnaval! De kinderen zagen er prachtig uit! En wat hadden ze een plezier tijdens het spelen van de spelletjes! Deze week werken we

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Informatieavond groep 6. Even voorstellen

Informatieavond groep 6. Even voorstellen Informatieavond groep 6 Even voorstellen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag juf Gabry juf Gabry juf Danielle juf Gabry juf Gabry Taal - Woordenschat - Taal verkennen - Schrijven - Spreken en Verschillende

Nadere informatie

Nieuwsbrief no. 12. Vrijdag 13 november 2015

Nieuwsbrief no. 12. Vrijdag 13 november 2015 Nieuwsbrief no. 12 Vrijdag 13 november 2015 Agenda komende weken 14 november Sint komt aan in Nederland 21 november oud papier en tuingroep 18 november MR vergadering 3 december Sint op PJS 18 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 21 27-01-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA30 MA06 DI31 DI07 WO01 13.00 uur:

Nadere informatie

Weekbericht van 8 februari 2016 Dinsdag gaan we zingen voor onze ib-er juf Bea. Zij was maandag jarig. Van harte gefeliciteerd namens ons allemaal!

Weekbericht van 8 februari 2016 Dinsdag gaan we zingen voor onze ib-er juf Bea. Zij was maandag jarig. Van harte gefeliciteerd namens ons allemaal! Weekbericht van 8 februari 2016 Dinsdag gaan we zingen voor onze ib-er juf Bea. Zij was maandag jarig. Van harte gefeliciteerd namens ons allemaal! Brede School Erica Wij vinden het geweldig dat er weer

Nadere informatie

Weekbericht van 30 mei 2016

Weekbericht van 30 mei 2016 Weekbericht van 30 mei 2016 Personele wijziging Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u informatie in verband met een personele wijziging op onze school. Gelet op de mogelijkheden die de huidige

Nadere informatie

-INFO groep 6- Wat doen we zoal in groep 6?

-INFO groep 6- Wat doen we zoal in groep 6? Welkom Wij zijn een groep van 19 kinderen met twee juffen. Op maandag en dinsdag is juf Veldhuis er en op de andere dagen staat juf Ten Hove voor de groep. We hebben samen met de kinderen een fijne start

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE GROEP 4

INFORMATIEBOEKJE GROEP 4 Godsdienstige Vorming INFORMATIEBOEKJE GROEP 4 Elke dag starten wij in de groep met een Bijbelverhaal of we zingen mooie christelijke liederen. We gebruiken hierbij de methode KIND OP MAANDAG. Op vrijdag

Nadere informatie

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt.

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt. Weekbericht van 28 mei 2018 Algemeen: Herhaalde oproep brigadierouders: Vorige week hebben de kinderen die zich op hebben gegeven om verkeersbrigadier te worden de opleiding voor verkeersbrigadier gevolgd.

Nadere informatie

Rekenen staat vijf keer in de week op het rooster. We werken met de vierde versie van de methode De wereld in getallen.

Rekenen staat vijf keer in de week op het rooster. We werken met de vierde versie van de methode De wereld in getallen. Rekenen Rekenen staat vijf keer in de week op het rooster. We werken met de vierde versie van de methode De wereld in getallen. Niet alle kinderen rekenen even makkelijk en vlot. Onze methode houdt daar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juni 2017

Nieuwsbrief nr juni 2017 Nieuwsbrief nr. 18 2 juni 2017 De volgende nieuwsbrief verschijnt op 23 juni. 17. Datum Activiteit ma/vr 5/9 juni Pinkstervakantie ma 19 juni 19:30 u. MR/Schoolcommissie vergadering wo/do/vr 21, 22, 23

Nadere informatie

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Agenda Agenda 2019 Maand Februari 2019 2019 Maand Maart 2019 08-02 1 e Rapport mee. 04 t/m 21 Ouder gesprekken n.a.v. Cito 18-21 febr Ouder gesprekken n.a.v. Cito

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: 150 jarig bestaan van de R.K. geloofsgemeenschap: Ter gelegenheid hiervan is er een tentoonstelling opgesteld door de Historische Kring Erica over 150 jaar kerkelijk leven in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Weekbericht van 5 februari Algemeen. Even voorstellen:

Weekbericht van 5 februari Algemeen. Even voorstellen: Weekbericht van 5 februari 2018 Algemeen Even voorstellen: Hallo allemaal! Misschien hebben jullie mij al wel zien lopen in de school, ik ben Karlijn Wellen en vanaf vandaag begint mijn eindstage. Ik zal

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Weekbericht van 24 oktober: Uitnodiging jaarvergadering

Weekbericht van 24 oktober: Uitnodiging jaarvergadering Weekbericht van 24 oktober: Uitnodiging jaarvergadering Graag willen wij u uitnodigen voor de jaarvergadering op maandag 7 november aanstaande van 19.30 uur 21.30 uur. Op deze avond doen de geledingen

Nadere informatie

In dit weekbericht staat een brief van de Brede School Erica. Misschien hebt u ideeën?

In dit weekbericht staat een brief van de Brede School Erica. Misschien hebt u ideeën? Weekbericht van 7 maart 2016 ALGEMEEN: Volgende week krijgen de kinderen van groep 3 t/m 8 hun rapport mee. Zijn er nog kinderen die het rapport nog thuis hebben? Wil je die dan zo snel mogelijk meenemen

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Weekbericht van 1 september 2014.

Weekbericht van 1 september 2014. Weekbericht van 1 september 2014. Informatieavond kleutergroepen wordt 10 september a.s. In het weekbericht van vorige week stond nog de oude datum van de informatieavond. I.v.m. de wandel4daagse is deze

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Informatie groep 7. Algemene informatie

Informatie groep 7. Algemene informatie Informatie groep 7 Algemene informatie Inleiding: In groep 7 wordt nadrukkelijk gewerkt aan de voorbereiding op het Voortgezet Onderwijs. Dit betekent dat we de kinderen steeds een beetje meer verantwoording

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 maart 2016

Nieuwsbrief 17 maart 2016 Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 17 maart 2016 GEVONDEN VOORWERPEN GEVONDEN VOORWERPEN GEVONDEN VOORWERPEN GEVONDEN VOORWERPEN Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Weekbericht van 27 maart: Algemeen:

Weekbericht van 27 maart: Algemeen: Weekbericht van 27 maart: Algemeen: Aanmelding broertjes en zusjes: Wij willen u er bij deze op attenderen dat u uw kind/kinderen al in kunt schrijven op onze school vanaf 3 jaar. Zo hebben wij een beetje

Nadere informatie

Met welk werk kunnen kinderen uit groep 5-6 thuiskomen en hoe kunt u uw kind thuis helpen?

Met welk werk kunnen kinderen uit groep 5-6 thuiskomen en hoe kunt u uw kind thuis helpen? Met welk werk kunnen kinderen uit groep 5-6 thuiskomen en hoe kunt u uw kind thuis helpen? In groep 5-6 nemen kinderen steeds vaker werk mee naar huis. Vaak vinden kinderen het leuk om thuis aan schooldingen

Nadere informatie

Informatie groep

Informatie groep Informatie groep 7 2017-2018 Meester Wim Jurriëns JULIANASCHOOL EDERVEEN Even voorstellen: Beste ouders/verzorgers, In 1955 ben ik geboren in Rijssen (Twente). Ik was de jongste van vijf kinderen. (4 jongens

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Welkom! Op de informatieavond van de groepen 6

Welkom! Op de informatieavond van de groepen 6 Welkom! Op de informatieavond van de groepen 6 Groep 6a met juf Irma, juf Marjo en juf Anouk Groep 6b van juf Lisette, juf Marjolein en juf Anouk Taal en Spelling Taal in Beeld en Spelling in Beeld Taal

Nadere informatie

6 10 juli 2015. Fijne vakantie

6 10 juli 2015. Fijne vakantie 6 10 juli 2015 Fijne vakantie Vandaag al weer het laatste Fundamoment van dit schooljaar. Het schooljaar is weer voorbij gevlogen. De kinderen hebben veel geleerd en hard gewerkt. Er zijn ook heel veel

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

Wat doen we zoal in groep 6?

Wat doen we zoal in groep 6? Welkom Wij zijn een groep van 19 kinderen met twee juffen. Op maandag en dinsdag is juf Veldhuis er, op donderdag en vrijdag juf Ten Hove. Op woensdag zijn de juffen er om de beurt. Juf Knikker vervangt

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.4 12-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Wielen op het schoolplein De afgelopen week waren er ineens diverse kinderen die met een step, fietsje, skeelers of skateboard naar

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Weekbrief 4 april 2016

Weekbrief 4 april 2016 Weekbrief 4 april 2016 Algemene mededelingen Inspectiebezoek Maandag 4 april wordt onze school bezocht door de onderwijsinspectie. De inspecteur zal verschillende groepen bezoeken, gesprekken houden met

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Welkom in groep 4-5 EVEN VOORSTELLEN.

Welkom in groep 4-5 EVEN VOORSTELLEN. Welkom in groep 4-5 EVEN VOORSTELLEN. Groep 4 Wereld in getallen rekenen (snappet) Deze methode gaat uit van het dagelijks leven. Schema s en tekeningen worden hierbij gebruikt om de problematiek inzichtelijk

Nadere informatie

GROEP 7. Informatieavond

GROEP 7. Informatieavond GROEP 7 Informatieavond 1 Leerkrachten 7a Gwendy Reek Linda Huijsmans Bapo 7b Bas Mauriks 7c Debby van Twillert Anne-Claire Andreoli IB-er: Jeannette Vos Boco: Kaija de Gooijer ma, di, do, vr wo ma t/m

Nadere informatie

Huiswerk heeft verschillende redenen, doelstellingen binnen onze school:

Huiswerk heeft verschillende redenen, doelstellingen binnen onze school: Protocol Huiswerk OBS De Schakels 2014-2015 Binnen onze school kan huiswerk bestaan uit: leerwerk schriftelijk werk opdrachten zoals: zoek op of neem mee bereid je werkstuk/presentatie/boekbespreking/powerpoint

Nadere informatie

Klasseninformatie schooljaar 2015-2016. Informatie over groep 3 en 4

Klasseninformatie schooljaar 2015-2016. Informatie over groep 3 en 4 Informatie over groep 3 en 4 1. 1. De leerkracht en de groep 2. Dit jaar hebben de kinderen op maandag en dinsdag les van juf Hen van Gils. Op woensdag t/m vrijdag van juf Maike Romp. Wij zijn gestart

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm Welkom De eerste schoolweken liggen alweer achter ons. In uw handen heeft u nu de infobrief van groep 5. Hier kunt u belangrijke informatie vinden over groep 5, voor uw kind. Wanneer u vragen / opmerkingen

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019 24 januari 2019 Agenda 29-01: Bezoek Pater 02-02: Sponsorplons 11-02: Verslagen mee 12-02: Oudergesprekken 14-02: Oudergesprekken 15-02: Studiedag, leerlingen vrij Vanuit directie Misschien heeft u al

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief januari Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 17 20 januari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week kreeg u berichten van ons per mail. Ook de komende week zullen we u nadere informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie