ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET SPRINGFIELD FUNATICS-GETROUWHEIDSPROGRAMMA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET SPRINGFIELD FUNATICS-GETROUWHEIDSPROGRAMMA"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET SPRINGFIELD FUNATICS-GETROUWHEIDSPROGRAMMA Door aansluiting bij het getrouwheidsprogramma SPRINGFIELD FUNATICS (hierna het Springfield Club Funatics - getrouwheidsprogramma ) kunnen de leden van de Springfield Club Funatics genieten van: - kortingen genaamd Funatic Money in alle winkels van Springfield (behalve de corners en outlets in de Galeries Lafayette, de Nouvelles Galeries en de BHV), en in alle onlinewinkels... ( hierna samen genoemd Springfield-winkels ), onder de voorwaarden die vermeld staan in het Boek VI Marktpraktijken en consumentenbescherming van het Wetboek van economisch recht (in België); bijkomende voordelen en exclusieve promoties. Het Springfield Club Funatics-getrouwheidsprogramma is onderworpen aan de onderhavige algemene voorwaarden van het programma (hierna de Algemene Voorwaarden ), waarmee het lid zich akkoord verklaart en zich verplicht deze na te leven. Om zich aan te sluiten bij het Springfield Club Funatics -getrouwheidsprogramma zullen de leden de Algemene Voorwaarden dienen te aanvaarden en te ondertekenen, en het aansluitingsformulier dienen in te vullen met zijn/haar persoonsgegevens en dit bij de kassa van een van de Springfield-winkels in België op het moment van aankoop dienen over te leggen. Vervolgens ontvangen zij hun Springfield Club Funatics - lidkaart (hierna de Lidkaart ). Een kopie van de Algemene Voorwaarden kan door het lid ingekeken worden in alle Springfield-winkels, alsmede op de website van Springfield ( Wanneer een klant zich bij aankoop identificeert als lid van de Springfield Club Funatics, betekent dit automatisch dat het lid de inhoud van de Algemene Voorwaarden kent en aanvaardt. 1. EIGENDOM/COMMUNICATIE Elk lid krijgt een persoonlijk en niet-overdraagbaar lidnummer toegekend. Het lidnummer wordt toegekend aan de naam en voornaam van een natuurlijke en meerderjarige persoon met verblijfplaats in België. Alle communicatie tussen QUIRAL BELGIQUE NV en het lid via de website, , telefoon, klantendienst en brief wordt als geldig beschouwd.

2 2. VERPLICHTINGEN A) Het lid verbindt zich tot: 1. het naleven van de Algemene Voorwaarden van het Springfield Club Funatics - getrouwheidsprogramma en in het bijzonder de gebruiksvoorwaarden; 2. het zich als lid identificeren met zijn/haar Lidkaart en/of identiteitsbewijs alvorens gebruik te maken van Funatic Money; 3. het onmiddellijk informeren van de klantendienst in geval van diefstal of verlies van de Lidkaart (de klantendienst is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 10u tot 18u op telefoonnummer 078/ ); 4. het onmiddellijk informeren van QUIRAL BELGIQUE NV in geval van wijzigingen in de persoonsgegevens en in het bijzonder van de contactgegevens ( en gsm). B) QUIRAL BELGIQUE NV verbindt zich op haar beurt tot: 1. het annuleren van de Lidkaarten op aanvraag van de houder na een aangifte van diefstal of verlies, deze te vervangen conform de vastgelegde procedures en op de nieuwe Lidkaart het gespaarde aankoopsaldo en de Funatic Money van de oude lidkaart over te zetten; 2. het respecteren van de vertrouwelijkheid van de persoonsgegevens die geleverd zijn via het aansluitingsformulier van het programma en het waarborgen van hun actualisering zoals bepaald in artikel 6 wat betreft de vertrouwelijkheid van de informatie; 3. het te woord staan van het lid bij elk incident via de klantendienst die bereikbaar is van maandag t/m zaterdag van 10u tot 18u op telefoonnummer 078/ WERKING A) Het lid zal zich identificeren tijdens iedere aankoop in een willekeurige Springfieldwinkel in België, Frankrijk (uitgezonderd de corners van de Galeries Lafayette, de Nouvelles Galeries en de BHV), Spanje en Portugal, aan de hand van zijn/haar persoonsgegevens of Lidkaart. Het volume van de aankopen zal geregistreerd worden op de Lidkaart. De aansluiting van andere landen bij het Springfield Club Funatics - getrouwheidsprogramma zal aan het lid gecommuniceerd worden volgens de communicatiemiddelen onder artikel 1. Hierbij wordt verduidelijkt, en aanvaard door de klant, dat de getrouwheidspunten die recht geven op Funatic Money geaccumuleerd kunnen worden door aankopen in alle Springfield-winkels (in België of in het buitenland) die onderdeel zijn van de Funatics Club, maar dat Funatic Money, om te profiteren van de voordelen die behouden zijn aan houders van de getrouwheidskaart, uitsluitend gebruikt kan worden in het land waarin de getrouwheidskaart is uitgegeven. B) Het lid zal Funatic Money verkrijgen naargelang het volume van de aankopen die verricht zijn in alle landen die zijn aangesloten bij het Springfield Club Funatics - getrouwheidsprogramma en dit onder voorbehoud van overlegging van de Lidkaart op het moment van de aankoop.

3 De registratie van de aankoop kan enkel plaatsvinden op het moment van de aankoop zelf. Alle aankopen die op eenzelfde dag verricht worden in dezelfde Springfieldwinkel zullen als één gezamenlijke aankoop worden geregistreerd. C) Funatic Money moet in zijn totaliteit worden gebruikt. Het gebruik van slechts een deel hiervan is nooit toegestaan. Om de funatic money te kunnen gebruiken moet het minimum aankoopbedrag gelijk zijn aan of hoger zijn dan het bedrag van de funatic money dat u wenst te gebruiken. D) Funatic Money kan op dezelfde dag van de aankoop gebruikt worden in een willekeurige Springfield-winkel in België. E) In geval van teruggave van gekochte artikelen zal het Lid zijn/haar kassaticket en identiteitsbewijs moeten overleggen alvorens kan worden overgegaan tot annulering van geaccumuleerde Funatic Money in het kader van de geannuleerde aankoop. In geval van volledige teruggave van alle artikelen zal Springfield overgaan tot annulering van Funatic Money die met deze aankoop op de Lidkaart werd geregistreerd. In geval van een gedeeltelijke teruggave zal het Lid het evenredige deel van Funatic Money dat overeenkomt met de teruggebrachte artikelen op zijn/haar kaart teruggestort krijgen. Ingeval het Lid bij de initiële aankoop gebruikt heeft gemaakt van Funatic Money volgt een teruggave volgens de volgende modaliteiten: de Funatic Money die gebruikt is tijdens de initiële aankoop wordt op evenredige wijze verdeeld over alle artikelen naargelang hun bedrag. Vervolgens vindt op de Funatics-kaart een teruggave plaats die evenredig is aan het bedrag van het teruggebrachte artikel. De Funatic Money zal terug ingebracht worden met dezelfde vervaldatum als de oorspronkelijke datum. Ingeval de funatic money die gebruikt werd bij de aankoop vervallen is tijdens de periode van teruggave van de aankoop, wordt deze niet heringebracht. F ) Het Lid zal geïnformeerd worden over verkregen Funatic Money via de website www. myspringfield.com of het kassaticket. G) De geldigheidsduur van verkregen Funatic Money tijdens een aankoop is geldig tot één jaar vanaf het moment van voornoemde aankoop. Na elk gebruik van Funatic Money wordt het saldo van het Lid teruggezet op nul. H) Funatic Money kan niet gebruikt worden voor de aankoop van een Springfieldcadeaubon of -tegoedbon. Niettemin kan het overeenkomstige bedrag tijdens de aankoop van een cadeaubon in Funatic Money worden omgezet. I) Voor aankopen die verricht zijn met een cadeauticket en/of een cadeaubon zal het lid geen Funatic Money verkrijgen en zal hij/zij geen gebruik kunnen maken van de Funatic Money-korting op zijn/haar account, ook al is het aankoopbedrag hoger dan de waarde van het cadeauticket en/of de cadeaubon.

4 4. ANNULERING Ingeval de wettelijke verplichtingen of de Algemene Voorwaarden niet worden nageleefd zal QUIRAL BELGIQUE NV de Lidkaart zonder opzegtermijn en met het volste recht kunnen annuleren. Het lid is verplicht om de Lidkaart terug te sturen naar QUIRAL BELGIQUE NV zodra hij/zij daarom wordt verzocht. Het lid kan de Lidkaart zelf ook op ieder moment annuleren door zijn/haar beslissing schriftelijk te communiceren aan QUIRAL BELGIQUE NV en een kopie van zijn/haar identiteitskaart bij te voegen. De annulering van de Lidkaart houdt het verlies in van alle voordelen die verbonden zijn aan zijn gebruik. QUIRAL BELGIQUE NV behoudt zich het recht voor om het Springfield Club Funatics - getrouwheidsprogramma op elk moment te annuleren. In dat geval zal het lid zijn/haar Funatics Money kunnen gebruiken binnen een termijn van drie maanden vanaf de einddatum van het Springfield Club Funatics - getrouwheidsprogramma. De annulering zal via www. myspringfield.com en/of in alle verkooppunten aan de leden gecommuniceerd worden. 5. WIJZIGING VAN DE VOORWAARDEN QUIRAL BELGIQUE NV behoudt zich het recht voor om de Algemene Voorwaarden te wijzigen. In dit geval zal QUIRAL BELGIQUE NV de leden vooraf via www. myspringfield.com en/of in de Springfield-verkooppunten informeren. Verondersteld wordt dat het lid hiermee instemt. Ingeval het lid er niet mee instemt, zal de Lidkaart geannuleerd worden volgens artikel 4 van de Algemene Voorwaarden. 6. VERTROUWELIJKHEID VAN DE INFORMATIE De persoonlijke informatie die verstrekt wordt door de leden via het formulier en eventuele actualiseringen zullen bewaard worden in het register met de naam Springfield Club Funatics - kaart, dat bewaard zal worden door QUIRAL BELGIQUE NV gedurende het bestaan van het Springfield Club Funatics -getrouwheidsprogramma, inclusief het zenden van de publicitaire of promotionele communicatie door QUIRAL BELGIQUE NV voor haar eigen producten via alle communicatiemiddelen onder artikel 1.

5 Indien het lid zich wenst te verzetten tegen het gebruik van zijn/haar persoonsgegevens voor publicitaire of promotionele communicatie door QUIRAL BELGIQUE NV voor haar eigen producten, dan wordt hij/zij verzocht om het vakje hieronder aan te kruisen: Tussen de partijen wordt overeengekomen dat de persoonsgegevens van het lid niet gebruikt zullen worden door QUIRAL BELGIQUE NV voor de promotie van haar producten. Door de Algemene Voorwaarden te aanvaarden, geeft het lid QUIRAL BELGIQUE NV toestemming voor het incidenteel toezenden van publicitaire of promotionele communicatie via alle communicatiemiddelen onder artikel 1, die afkomstig is van andere ondernemingen waarmee QUIRAL BELGIQUE NV partnerschapsovereenkomsten zou kunnen sluiten met betrekking tot financiële producten, verzekeringen, parfumerie, sieraden, boeken en cd s, sport, huishoudelijke toestellen, voeding en drank, attractieparken, musea, spektakels, reizen, brandstof, auto s, gezondheid, telefonie, internetdiensten, informatica, hotels, videogames, cadeaus, NGO s, cosmetica en kapsels. Indien het lid zich wenst te verzetten tegen het gebruik van zijn/haar persoonsgegevens voor publicitaire of promotionele communicatie, dan wordt hij/zij verzocht om het vakje hieronder aan te kruisen: Zo wordt tussen de partijen overeengekomen dat de persoonsgegevens van het lid niet gebruikt zullen worden voor de promotie van andere producten en diensten dan die van QUIRAL BELGIQUE NV. Het lid is verplicht om alle gegevens te verstrekken wanneer hij/zij hierom wordt verzocht in het kader van aansluiting bij het Springfield Club Funatics - getrouwheidsprogramma. Bij gebrek hieraan zal de aansluiting nietig kunnen worden verklaard. De klant heeft het recht tot toegang, rectificatie, annulering en bezwaar wat betreft de verzamelde gegevens conform de bepalingen van de Wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van privacy bij het verwerken van persoonsgegevens. Indien een lid de Lidkaart gedurende 5 jaar niet gebruikt, zal de verantwoordelijke de opgeslagen gegevens betreffende het lid verwijderen. De verantwoordelijke van het register is de onderneming QUIRAL BELGIQUE NV, met maatschappelijke zetel te 1180 Brussel, Vossendreef 2, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer Klantendienst: 078/ , cartebelgique@spf.com. 7. TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDE RECHTERLIJKE INSTANTIE De onderhavige Algemene Voorwaarden vallen onder het Belgisch recht. In geval van een geschil van welke aard dan ook met betrekking tot het Springfield Club Funatics -

6 getrouwheidsprogramma zal de Belgische wet de enige toepasselijke zijn en zullen de plaatselijke rechtbanken de enige bevoegdheid hebben.

Voordeel Aankoopbon TROUWE KLANT IKEA Family België

Voordeel Aankoopbon TROUWE KLANT IKEA Family België Voordeel Aankoopbon TROUWE KLANT IKEA Family België Inleidende verklaringen Het IKEA Family getrouwheidsprogramma (hierna het Programma ) werd ontwikkeld door IKEA België NV, met maatschappelijke zetel

Nadere informatie

2.4. Een klant kan slechts titularis zijn van één Kaart (zelfde naam, zelfde voornaam en zelfde adres) en er kan slechts één Kaart per gezin zijn.

2.4. Een klant kan slechts titularis zijn van één Kaart (zelfde naam, zelfde voornaam en zelfde adres) en er kan slechts één Kaart per gezin zijn. Inhoudstafel 1. Definitie (1-2)... 1 2. Gebruiksvoorwaarden (3-4-5-19)... 2 3. Overzetting van de spaarpot (6)... 2 4. Kaart vergeten (7)... 2 5. Fidelity-actie (8)... 2 6. Diefstal, verlies of frauduleus

Nadere informatie

De hieronder vermelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op (de aanvraag en/of het gebruik van) het Spaarkaart-programma van Nelson.

De hieronder vermelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op (de aanvraag en/of het gebruik van) het Spaarkaart-programma van Nelson. SPAREN VOOR KORTING BIJ NELSON Met de Nelson Spaarkaart spaar je als vaste klant voor 25,- korting bij Nelson. Heb je nog geen Nelson Spaarkaart? Ga dan naar een Nelson winkel bij jou in de buurt en vraag

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VIVABOX THE CARD. Versie van kracht op 15/10/2015

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VIVABOX THE CARD. Versie van kracht op 15/10/2015 ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VIVABOX THE CARD Versie van kracht op 15/10/2015 1 DEFINITIES Kaart : Betekent de cadeaukaart uitgegeven door Imagor N.V. en voorgesteld door Sodexo Pass Belgium, van het merk

Nadere informatie

1. Deze Actie staat open voor meerderjarige natuurlijke personen die in België wonen en die houder zijn van een Carrefour Bonus Card.

1. Deze Actie staat open voor meerderjarige natuurlijke personen die in België wonen en die houder zijn van een Carrefour Bonus Card. OFFICIEEL REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE COLLECT & REFRESH Artikel 1: Algemene bepalingen 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie Collect & Refresh (hierna genoemd de Actie ) zijn van toepassing op de actie

Nadere informatie

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna Reglement ) regelt de Wedstrijd advertentiebudget Digital Payment Day georganiseerd door Febelfin,

Nadere informatie

REGLEMENTERING. Reglementering voor de Benefeet Elke stap een voordeel 2016

REGLEMENTERING. Reglementering voor de Benefeet Elke stap een voordeel 2016 Reglementering voor de Benefeet Elke stap een voordeel 2016 1. Wat het is Elke stap een voordeel is een exclusieve promotie voor wie zich voor de Benefeet inschrijft: met iedere aankoop van een Geox artikel

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto 5

Reglement wedstrijd - Auto 5 Reglement wedstrijd - Auto 5 Elke Wedstrijd die door Auto 5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto 5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Shareatattoo

Wedstrijdreglement Shareatattoo Wedstrijdreglement Shareatattoo ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau"

Reglement van de wedstrijd krasjecadeau Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau" Artikel 1: Algemene informatie 1.1. De NV bpost, met maatschappelijke zetel in het Muntcentrum, 1000 Brussel, ingeschreven onder het ondernemingsnummer BE 214.596.464

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT WEDSTRIJD VADERDAG

WEDSTRIJDREGLEMENT WEDSTRIJD VADERDAG WEDSTRIJDREGLEMENT WEDSTRIJD VADERDAG De N.V. ICI PARIS XL (hierna: Organisator ), met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 499 (België) en geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden klantenkaart Slager BV

Algemene voorwaarden klantenkaart Slager BV Algemene voorwaarden klantenkaart Slager BV 0 Woord vooraf. 0.1 Het klantenkaartprogramma wordt aangeboden aan natuurlijke personen, en aan rechtspersonen, hierna genoemd klantenkaarthouder of klant. Het

Nadere informatie

Licentie OPEN DATA: gebruiksvoorwaarden

Licentie OPEN DATA: gebruiksvoorwaarden Licentie OPEN DATA: gebruiksvoorwaarden Artikel 1 Voorwerp van de licentie 1.1 In overeenstemming met artikel III.33 van het Wetboek van Economisch Recht stelt de Beheersdienst van de Kruispuntbank van

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE INTERMARCHÉ-KAART

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE INTERMARCHÉ-KAART Het getrouwheidsprogramma werd ontwikkeld door ITM Belgium en blijft zijn eigendom. Alle documenten en de getrouwheidskaart worden in bewaring gegeven en blijven het eigendom van ITM Belgium. Het is de

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN KIABI KLUB

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN KIABI KLUB ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN KIABI KLUB ARTIKEL 1 DEELNAME AAN HET PROGRAMMA Het klantenkaartprogramma wordt gratis aangeboden door KWEB, een vennootschap naar Frans recht, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul ARTIKEL 1: Organisator Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd georganiseerd ter gelegenheid van 30 jaar IKEA Hognoul ( de Wedstrijd ) door IKEA

Nadere informatie

Vertrouwelijkheidsbeleid

Vertrouwelijkheidsbeleid Vertrouwelijkheidsbeleid Planet Parfum respecteert en beschermt je privéleven. Daarom stellen wij je dit vertrouwelijkheidscharter ter beschikking zodat je op onze e-shop een positieve ervaring beleeft

Nadere informatie

General terms and conditions

General terms and conditions General terms and conditions 0. Inleiding Het klantenkaartprogramma CORNER SHOP werd ontwikkeld door de onderneming CALIDAT, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Leopold II Laan, 1080 Sint-Jans-Molenbeek,

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE BEAUTY'

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE BEAUTY' Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE BEAUTY' 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie BEAUTY' (hierna de 'Actie') zijn van toepassing op de actie georganiseerd door Carrefour Belgium NV, met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop 1 Toepassingsgebied 2 Sluiten van het contract 3 Recht op teruggave door de consument 4 Prijzen 5 Levering 6 Vervaldatum en betaling, in gebreke stelling

Nadere informatie

Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!"

Reglement van de Actie Verwen uw dieren! Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!" 1. Definities 1.1. Tom&Co: de organisator van de Actie is de naamloze vennootschap Aniserco nv, ingeschreven in de Kruispuntenbank Ondernemingen onder het nummer

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

Privacyverklaring Versie: November 2018

Privacyverklaring Versie: November 2018 Privacyverklaring bvba B.ma.Six Samenvatting B.ma.Six bvba gevestigd te Raamstraat 71/00/02, 8000 Brugge is verantwoordelijke voor de verwerking van uw Persoonsgegevens, via haar website www.vormkijgers.com.

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

Laatste versie:

Laatste versie: COMPU ACT SOFTWARE B.V. Laatste versie: 25-3-2018 PRIVACY POLICY EINDGEBRUIKERS 1 Algemeen 1.1 Deze externe privacy policy (hierna: Policy ) wordt gebruikt door Compu Act Software B.V., een besloten vennootschap

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT-YIEHA.BE

WEDSTRIJDREGLEMENT-YIEHA.BE WEDSTRIJDREGLEMENT-YIEHA.BE ARTIKEL 1 De vennootschap YIEHA NV (hierna YIEHA ), met maatschappelijke zetel te Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, biedt een promotie aan (hierna actie ) waarvan

Nadere informatie

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN In deze Algemene Voorwaarden, verwijzen de termen "BON BON! "wij", "ons" of "onze" naar BON BON! BVBA. BON BON! is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Onderdelen Actievoorwaarden

Onderdelen Actievoorwaarden Onderdelen Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare

Nadere informatie

NISSAN REVERSE RUN REGLEMENT

NISSAN REVERSE RUN REGLEMENT NISSAN REVERSE RUN REGLEMENT ARTIKEL 1 Onderwerp 1.1. De naamloze vennootschap NISSAN BELUX, gevestigd te BIST 12, 2630 Aartselaar, ingeschreven in de Kruispuntbank van ondernemingen onder nummer 403.433

Nadere informatie

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 Projet du 3 janvier Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene,

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto5

Reglement wedstrijd - Auto5 Reglement wedstrijd - Auto5 Elke Wedstrijd die door Auto5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PANOS KLANTENPROGRAMMA

ALGEMENE VOORWAARDEN PANOS KLANTENPROGRAMMA ALGEMENE VOORWAARDEN PANOS KLANTENPROGRAMMA 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden (hierna Algemene Voorwaarden ) zijn van toepassing op alle personen die lid zijn van het PANOS-klantenprogramma (hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Artikel 1 Definities 1. Clevercard: De gebruiker van deze algemene voorwaarden, onderdeel van Invizo, gevestigd aan Arubastraat 28, 7556 TN, te Hengelo

Nadere informatie

c. Activiteit: Alle diensten en faciliteiten die door JSQ BRUGGE BVBA aangeboden worden: trampoline springen.

c. Activiteit: Alle diensten en faciliteiten die door JSQ BRUGGE BVBA aangeboden worden: trampoline springen. Algemene voorwaarden JUMPSQUARE BRUGGE Artikel 1 Definities a. JSQ BRUGGE BVBA: De BVBA JSQ BRUGGE, met maatschappelijke zetel te 3001 Leuven, Ambachtenlaan 33, ingeschreven in de kruispuntbank van Ondernemingen

Nadere informatie

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN Welkom bij de applicatie e-coupons van Beneficio by Edenred Belgium 1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN GELIEVE DE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DEZE APPLICATIE AANDACHTIG TE LEZEN We vragen u deze Algemene

Nadere informatie

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3.

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3. Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list Door mee te doen met de actie Dacia Duster Fan list kunnen deelnemers een 7-daagse proefrit in de Dacia Duster winnen. De winnaar mag 7 dagen rijden in een ter beschikking

Nadere informatie

GREENYARD Naamloze Vennootschap Strijbroek Sint-Katelijne-Waver RPR Antwerpen, afdeling Mechelen BTW BE

GREENYARD Naamloze Vennootschap Strijbroek Sint-Katelijne-Waver RPR Antwerpen, afdeling Mechelen BTW BE GREENYARD Naamloze Vennootschap Strijbroek 10 2860 Sint-Katelijne-Waver RPR Antwerpen, afdeling Mechelen BTW BE 0402.777.157 VOLMACHT VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 15 SEPTEMBER 2017 1 Ondergetekende

Nadere informatie

REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp

REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in

Nadere informatie

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE Het gebruik van deze website (hierna de Jeram website ) impliceert uw onvoorwaardelijke aanvaarding van alle onderstaande algemene voorwaarden (hierna de

Nadere informatie

f. Begeleider: Natuurlijk persoon die de Minderjarige Deelnemers begeleidt voor, tijdens en na de Activiteit.

f. Begeleider: Natuurlijk persoon die de Minderjarige Deelnemers begeleidt voor, tijdens en na de Activiteit. Algemene voorwaarden JUMPSQUARE HASSELT Artikel 1 Definities a. JEKA ENTERTAINMENT BVBA: De BVBA JEKA ENTERTAINMENT, met maatschappelijke zetel te 3001 Leuven, Ambachtenlaan 54, ingeschreven in de kruispuntbank

Nadere informatie

SCHOOL ZONDER PESTEN VZW

SCHOOL ZONDER PESTEN VZW SCHOOL ZONDER PESTEN VZW PRIVACY VERKLARING Versie 17-08-2018 School Zonder Pesten VZW hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze privacyverklaring

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

PRIVACYBELEID BRIGHTSTORMING

PRIVACYBELEID BRIGHTSTORMING PRIVACYBELEID BRIGHTSTORMING Dit is het privacybeleid van Brightstorming, een handelsnaam van de vennootschap onder firma HatRabbits, hierna Brightstorming, bedrijf voerende op het adres Gustoweg 45 H,

Nadere informatie

De websites en hierna (de Websites ) worden aangeboden door:

De websites   en   hierna (de Websites ) worden aangeboden door: Privacy Verklaring De websites https://www.busschaertparket.be en https://zandstraalatelier.be hierna (de Websites ) worden aangeboden door: Busschaert Parket bvba, Wij en Ons ) Vekestraat 29 A4 1910 Kampenhout

Nadere informatie

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. Algemene voorwaarden DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STICHTING ZOMERJAZZFIETSTOUR GEVESTIGD TE GARNWERD (KvK-nummer 02068830:, BTW-nummer: NL.8087.43.788.B.01), VERDER TE NOEMEN DE ORGANISATIE ZIJN VAN TOEPASSING

Nadere informatie

Onderdelen Actievoorwaarden

Onderdelen Actievoorwaarden Onderdelen Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO Reno Cashback Promotiemodel Ontvang cashback bij aankoop van

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd.

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd. Wedstrijdreglement! 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door NV Renault Retail Group waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Elsene, Pleinlaan 21 (hierna Renault Retail Group of Organisator

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

Voorwaarden ONS PSV (PDF) ALGEMEEN

Voorwaarden ONS PSV (PDF) ALGEMEEN Voorwaarden ONS PSV (PDF) ALGEMEEN 1. Definities In deze voorwaarden zijn de volgende definities van toepassing: de club betekent PSV NV; het stadion betekent het Philips Stadion aan Frederiklaan 10 te

Nadere informatie

VERKLARING MET BETREKKING TOT PRIVACY EN GEGEVENSBESCHERMING (PRIVACY NOTICE) (Versie )

VERKLARING MET BETREKKING TOT PRIVACY EN GEGEVENSBESCHERMING (PRIVACY NOTICE) (Versie ) VERKLARING MET BETREKKING TOT PRIVACY EN GEGEVENSBESCHERMING (PRIVACY NOTICE) (Versie 26-07-2018) 1 1. INTRODUCTIE De verwerking van persoonlijke gegevens is onderworpen aan de naleving van de wet, momenteel

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE TIME TO SMILE

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE TIME TO SMILE REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE TIME TO SMILE Artikel 1: Algemeen 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie TIME TO SMILE (hierna de 'Actie') zijn van toepassing op de actie en de wedstrijd georganiseerd door

Nadere informatie

REGLEMENTERING. Reglement voor de Benefeet Elke stap een voordeel 2017

REGLEMENTERING. Reglement voor de Benefeet Elke stap een voordeel 2017 Reglement voor de Benefeet Elke stap een voordeel 2017 1. Wat is het Elke stap een voordeel is een exclusieve promotie voor wie zich voor de Benefeet inschrijft: bij iedere aankoop van een Geox-artikel

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Combi-ticket Pukkelpop en verklaring bescherming persoonlijke levenssfeer

Wedstrijdreglement Combi-ticket Pukkelpop en verklaring bescherming persoonlijke levenssfeer Wedstrijdreglement Combi-ticket Pukkelpop en verklaring bescherming persoonlijke levenssfeer I. WEDSTRIJDREGLEMENT Artikel 1. - Voorwerp Dit reglement is van toepassing op de wedstrijd Combi-ticket Pukkelpop

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden aan boord van de treinen van het binnenlandse en grensoverschrijdende verkeer

Verkoopvoorwaarden aan boord van de treinen van het binnenlandse en grensoverschrijdende verkeer Verkoopvoorwaarden aan boord van de treinen van het binnenlandse en grensoverschrijdende verkeer Artikel 1 Gegevens van NMBS 1. Identificatie: Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen (hierna NMBS

Nadere informatie

REGLEMENT. Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen

REGLEMENT. Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen REGLEMENT Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen ARTIKEL 1: ORGANISATOR Touring Verzekeringen, waarvan de zetel gevestigd is op de Havenlaan 86C bus 117 in 1000 Brussel, organiseert

Nadere informatie

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MIJN ATELIERS INLEIDING Mijn Ateliers is een concept van workshops die ofwel als homeparty's, of in de winkels van Medi-Market of in bedrijven worden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD Artikel 1 Algemene informatie De CADEAUBON - WEDSTRIJD (hierna de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT OVERDRACHT VAN AANDELEN (Kort naamloze vennootschap)

OVEREENKOMST TOT OVERDRACHT VAN AANDELEN (Kort naamloze vennootschap) 1 OVEREENKOMST TOT OVERDRACHT VAN AANDELEN (Kort naamloze vennootschap) TUSSEN : De naamloze vennootschap naar Belgisch recht,, met maatschappelijke zetel te, en ingeschreven bij de Kruispuntbank der Ondernemingen

Nadere informatie

SALESACTIE - Vakantie-actie reischeques Connections

SALESACTIE - Vakantie-actie reischeques Connections REGLEMENT SALESACTIE - Vakantie-actie reischeques Connections ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap MAKRO Cash & Carry Belgium (hierna METRO), ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nr 0406.952.018,

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback.

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback. Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback. Promotiemodel Ontvang cashback bij

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

Bizz Club is een getrouwheidsprogramma beheerd door Proximus naamloze vennootschap van publiek recht, hierna Proximus.

Bizz Club is een getrouwheidsprogramma beheerd door Proximus naamloze vennootschap van publiek recht, hierna Proximus. Nederlandse versie Algemene voorwaarden Bizz Club Bizz Club is een getrouwheidsprogramma beheerd door Proximus naamloze vennootschap van publiek recht, hierna Proximus. A. Toelatingsvoorwaarden 1. Particulier:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WEDSTRIJD

ALGEMENE VOORWAARDEN WEDSTRIJD Artikel 1 Algemene informatie ALGEMENE VOORWAARDEN WEDSTRIJD De RACE FEVER WEDSTRIJD (hierna de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde 19,

Nadere informatie

PRIVACY CIRCUS BELGIUM

PRIVACY CIRCUS BELGIUM PRIVACY CIRCUS BELGIUM CIRCUS BELGIUM erkent het belang van de bescherming van persoonlijke informatie en persoonsgegevens. Daarom doen we alles wat in onze macht ligt om de privacy van alle bezoekers

Nadere informatie

Privacyverklaring Notarieel Juridisch Advies Mr. Michelle Senden

Privacyverklaring Notarieel Juridisch Advies Mr. Michelle Senden Privacyverklaring Notarieel Juridisch Advies Mr. Michelle Senden Deze verklaring geeft informatie over hoe mijn kantoor omgaat met persoonsgegevens die in het kader van de werkzaamheden en dienstverlening

Nadere informatie

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

NIET TEVREDEN, GELD TERUG NIET TEVREDEN, GELD TERUG Deelnameformulier Grünwalder Grünwalder Nr. 1 is erg overtuigd van de kwaliteit van haar producten en biedt u daarom de actie niet tevreden, geld terug. Bent u na 7 dagen gebruik

Nadere informatie

Welke zaken worden in deze privacyverklaring nader toegelicht.

Welke zaken worden in deze privacyverklaring nader toegelicht. PRIVACY VERKLARING van RBIHF Opgemaakt 2-6-2018 Gewijzigd op 2-6-2018 RBIHF hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze privacyverklaring

Nadere informatie

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Elke Wedstrijd die door Martin s Hotels S.A. wordt georganiseerd en op de Facebook-account van Martin s Hotels wordt gepost, is onderworpen aan deze algemene

Nadere informatie

I.B.S. b.v.b.a. met maatschappelijke zetel in de Oostmalsesteenweg 94, te 2310 Rijkevorsel en

I.B.S. b.v.b.a. met maatschappelijke zetel in de Oostmalsesteenweg 94, te 2310 Rijkevorsel en DATA BESCHERMING NOTA IBSComputers Rijkevorsel b.v.b.a. 1. Inleiding I.B.S. b.v.b.a. met maatschappelijke zetel in de Oostmalsesteenweg 94, te 2310 Rijkevorsel en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen

Nadere informatie

Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus.

Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus. Bijkomende informatie bij de PFM-overeenkomst Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus.net Wij vragen u

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING van SK Munkzwalm VZW

PRIVACY VERKLARING van SK Munkzwalm VZW PRIVACY VERKLARING van SK Munkzwalm VZW SK Munkzwalm VZW hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en dat uw privacy wordt gerespecteerd. In deze privacyverklaring willen we heldere

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE PINK LADY'

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE PINK LADY' Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE PINK LADY' 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie 'PINK LADY' (hierna de 'Actie') zijn van toepassing op de actie georganiseerd door Carrefour Belgium

Nadere informatie

DATA PROTECTION NOTICE REBIDO POEDERLEESEWEG HERENTALS TEL.: BTW

DATA PROTECTION NOTICE REBIDO POEDERLEESEWEG HERENTALS TEL.: BTW DATA PROTECTION NOTICE REBIDO POEDERLEESEWEG 170 2200 HERENTALS TEL.: 0474 99 38 64 BTW 0811 879 904 1. INLEIDING REDIBO met maatschappelijke zetel te 2200 HERENTALS, Poederleeseweg 170 en ingeschreven

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE Artikel 1 Algemene informatie TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde 19, 9052 Gent (Zwijnaarde), België, en met ondernemingsnummer BE0837960234

Nadere informatie

DATA PROTECTION NOTICE HUMMINGBIRDS bvba

DATA PROTECTION NOTICE HUMMINGBIRDS bvba DATA PROTECTION NOTICE HUMMINGBIRDS bvba 1. INLEIDING Hummingbirds bvba met vestiging in 8500 Kortrijk en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer BE-0684.696.697 hecht

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging ARTIKEL 1: ORGANISATIE Deze wedstrijd wordt georganiseerd door: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare NV-SA Avenue Pascal 2-4-6 1300 Wavre - Belgium (hierna

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Creëer het origineelste vegetarische recept

Wedstrijdreglement Creëer het origineelste vegetarische recept Wedstrijdreglement Creëer het origineelste vegetarische recept ARTIKEL 1: Organisator IKEA Belgium NV/SA, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Weiveldlaan 19 en ingeschreven in de KBO met ondernemingsnummer

Nadere informatie

Privacyverklaring 3. VERWERKINGSVERANTWOORDELIJKE EN HAAR VERBINTENISSEN

Privacyverklaring 3. VERWERKINGSVERANTWOORDELIJKE EN HAAR VERBINTENISSEN Privacyverklaring 1. INLEIDING BUDEX Bvba met maatschappelijke zetel te 1502 Lembeek, Klabbeeksesteenweg 281, met ondernemingsnummer 0400.376.111, zorgt voor een strikte naleving van de regelgeving m.b.t.

Nadere informatie

algemene voorwaarden A+ kaart

algemene voorwaarden A+ kaart Artikel 1 Begrippen Doel A+ Kaart De A+ Kaart is een initiatief van Smartkaart B.V. (hierna: Smartkaart), gevestigd te Apeldoorn. Het is een kaart waarbij lokale ondernemers uit de regio Apeldoorn producten

Nadere informatie

Inleiding. Verzamelen van gegevens

Inleiding. Verzamelen van gegevens Privacy Verklaring Inleiding... 2 Verzamelen van gegevens... 2 Cookies... 3 Google Analytics... 3 Gegevens bewaard op geraadpleegde servers... 3 Waarom verwerken wij persoonsgegevens?... 4 Verwerken (V)

Nadere informatie

Onze contactgegevens Van Paridon Golfreizen Pasteurstraat NG Hengelo Mevrouw A. van Paridon

Onze contactgegevens Van Paridon Golfreizen Pasteurstraat NG Hengelo Mevrouw A. van Paridon Privacyverklaring Van Paridon Golfreizen Deze verklaring geeft informatie over hoe onze organisatie omgaat met persoonsgegevens die in het kader van de activiteiten van onze organisatie worden verwerkt.

Nadere informatie

Definities Huurder : een natuurlijke persoon die voor een korte duur een voertuig wil huren als hoofdbestuurder ervan.

Definities Huurder : een natuurlijke persoon die voor een korte duur een voertuig wil huren als hoofdbestuurder ervan. Voorwaarden MyWheels Open (versie februari 2018) Deze voorwaarden zijn aanvullend voor de dienst MyWheels Open ten opzichte van de reeds geldende Algemene Voorwaarden van MyWheels en de Huurvoorwaarden.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

PRIVACY BELEID van Ostyn Veevoeders

PRIVACY BELEID van Ostyn Veevoeders PRIVACY BELEID van Ostyn Veevoeders Inhoud 1. Jouw privacy is belangrijk... 1 2. Jouw recht op privacy... 2 3. Waarom willen we jouw persoonsgegevens verwerken?... 4 4. Welke persoonsgegevens verwerken

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Artikel 1 - Organisator De vennootschap PERNOD RICARD BELGIUM N.V., Terhulpsesteenweg 130b1, 1000 Brussel organiseert de wedstrijd Win jouw Ricard

Nadere informatie

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens? Valk Versmarkt hecht veel waarde aan de privacy van haar klanten en medewerkers, daarom informeren wij je over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en waar wij ze voor gebruiken. Wij informeren je

Nadere informatie

2. Definitie en algemene toegangsregels

2. Definitie en algemene toegangsregels Lees deze algemene voorwaarden even aandachtig door. Door op deze website te surfen, te bezoeken of er gebruik van te maken, stem je in met en acht je je gebonden door de hierna vermelde algemene voorwaarden.

Nadere informatie

DATA PROTECTION NOTICE GHENT DREDGING NV

DATA PROTECTION NOTICE GHENT DREDGING NV DATA PROTECTION NOTICE GHENT DREDGING NV INLEIDING Ghent Dredging NV met maatschappelijke zetel te Putstraat 22A 9051 Gent en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer 0415.953.915

Nadere informatie

Privacyverklaring voor sollicitanten

Privacyverklaring voor sollicitanten Deze Privacyverklaring voor Sollicitanten (hierna Privacyverklaring ) regelt de verwerking van uw Persoonsgegevens door de verantwoordelijke voor de verwerking: Agristo NV, met maatschappelijke zetel te

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V.

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. Toegang tot en gebruik van de faciliteiten en informatie van het portal Check Point, van de Cashless

Nadere informatie

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website Actievoorwaarden Dacia Zeker Wel Door mee te doen met de actie Dacia Zeker Wel kunnen winnende deelnemers een vakantie bon ter waarde van 1000,- bij Weekendjeweg.nl winnen. De winnaar mag deze reis gaan

Nadere informatie

GOOD TASTE IN ADVERTISING

GOOD TASTE IN ADVERTISING PRIVACY STATEMENT 1. INLEIDING DIPPRO bvba. met maatschappelijke zetel te B-1703 Dilbeek en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer BE 0464.990.383 hecht veel belang aan

Nadere informatie

GDPR (General Data Protection Regulation)

GDPR (General Data Protection Regulation) GDPR (General Data Protection Regulation) Vlaams Brabantse OldtimerClub (hierna genoemd VBOC) wil tegemoet komen aan de nieuwe GDPR-wetgeving en de bescherming (Verordening EU 2016/679) van uw persoonsgegevens

Nadere informatie