GEMEENTEBESTUUR De Haan, 2 maart 2005 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEMEENTEBESTUUR De Haan, 2 maart 2005 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN"

Transcriptie

1 GEMEENTEBESTUUR De Haan, 2 maart 2005 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Ivan CATTRYSSE, burgemeester; Stefaan BEIRENS Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Emanuël MONBALIU Paul MEYERS Christine BEIRENS, schepenen; Charles VANMASSENHOVE Fernand BUYSSE Willy NUYTTEN Fernand VERMEULEN Wilfried VANDAELE Jenny VAN NUFFEL-VAN HECKE Lieven BEIRENS Stefaan VINCKE Franky POLLET Godelieve VANHAECKE-VAN DAMME Celest VAN MAELE Norbert STEELANDT Frank VAN WIJK Etienne WILLOCX Marijke BUSSCHAERT-DESMET, raadsleden. Mevrouw, Mijnheer, Wij nodigen u uit op de vergadering van de gemeenteraad op donderdag 10 maart 2005 te 20 uur in de raadzaal van het gemeentehuis, Leopoldlaan 24. De notulen van de zittingen van 3 februari 2005 liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden in lokaal 222 (2de verdieping) tijdens de diensturen vanaf heden. De dossiers van de diverse agendapunten liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden in lokaal 222 (2de verdieping) : tijdens de diensturen vanaf heden tot en met donderdag 10 maart te 12 u.; vanaf heden tot en met de woensdag 9 maart - uitgezonderd de zaterdag en zondag - nà 17 u tot uiterlijk u : na afspraak met de gemeentesecretaris of de bestuurssecretaris. Volgende agendapunten worden ter behandeling voorgelegd : I. OPENBARE ZITTING - 20 u. 01. NOTULEN GEMEENTERAADSZITTING DD VOORLEZING

2 TIJDELIJKE POLITIEVERORDENING BURGEMEESTER BIJ HOOGDRINGENDHEID DD N.A.V. CARNAVALKERMIS DE HAAN - AANVULLING RAADSBESLUIT DD KENNISNAME Voor kennisneming van de tijdelijke politieverordening bij hoogdringendheid uitgevaardigd door de burgemeester op 18 februari 2005 tot aanvulling van de tijdelijke politieverordening uitgevaardigd door de gemeenteraad op 3 februari jl., met een uitbreiding van het parkeerverbod voor voertuigen in de Wenduinesteenweg, gedeelte gelegen tussen de woningen met huisnrs. 13 en 23, alsook opgave van de openingsuren vanaf 16 tot 00 uur van de kermis onder het verkeersverbod voor voertuigen tijdens de Carnavalkermis van 18 tot 22 februari TIJDELIJKE POLITIEVERORDENING N.A.V. DE VERHUIS WOENSDAGMARKT INGEVOLGE WEGEN- WERKEN UITBREIDING In aansluiting op de tijdelijke politieverordening door de burgemeester bij hoogdringendheid uitgevaardigd op 7 december 2004 en bekrachtigd door de gemeenteraad op 17 december 2004 waarbij de markt wegens wegeniswerken werd overgeplaatst naar de Oude Loskaai, de Marktstraat en de Wenduinesteenweg, blijkt het nu noodzakelijk de vooropgestelde grens in de Wenduinesteenweg, momenteel tot aan de Molendreef, te moeten uitbreiden tot aan huisnummer 61 om aan de aangevraagde staanplaatsen te kunnen voldoen. 04. TIJDELIJKE POLITIEVERORDENING N.A.V. MANIFESTATIES TIJDENS DE MAAND MAART 2005 N.a.v. de hiernavolgende manifestaties wordt, met het oog op een vlot en veilig verloop van het verkeer, voorgesteld een politieverordening te treffen, houdende parkeerverbod voor voertuigen en/of verplichte rijrichting : Iers Weekend te Wenduine op 12 & 13 maart 2005; Veloopzwem te De Haan-Centrum op 26 maart 2005; Het ontwerp van politieverordening bevindt zich in het dossier dat ter inzage ligt van de raadsleden. 05. AANVULLEND POLITIEREGLEMENT OP HET WEGVERKEER GEMEENTEWEGEN WANCOUR- STRAAT VOORBEHOUDEN PARKEERPLAATSEN VOERTUIGEN MINDERVALIDEN AANVULLING Voorgesteld wordt om een voorbehouden parkeerplaats voor voertuigen van mindervaliden te voorzien in de Wancourstraat t.h.v. huis nummer 29. Voor aanvulling van art. 430bis van het A.P.W. 06. AANVULLEND POLITIEREGLEMENT OP HET WEGVERKEER GEMEENTEWEGEN GROTESTRAAT/GROENESTRAAT/WARVINGE VOORRANG AANVULLING Teneinde de verkeersveiligheid te verhogen wordt voorgesteld om een verplichte stop voor voertuigen in te voeren in de Warvinge en de Groenestraat t.h.v. het kruispunt met de Grotestraat. Voorgesteld wordt het A.P.W. meer bepaald art in deze zin aan te vullen.

3 PERSONEEL A. HERVASTSTELLEN FORMATIE STATUTAIR PERSONEEL B. HERVASTSTELLEN INZET CONTRACTUEEL PERSONEEL C. WIJZIGEN/AANVULLEN FUNCTIEOMSCHRIJVINGEN Het nieuwe administratief statuut met bijhorende hervaststelling van de formatie van het gemeentepersoneel, werd ingevoerd op 1 januari Met uitzondering van enkele praktische aanpassingen, aanvullingen of wijzigingen werd de formatie, tot op heden, niet structureel gewijzigd. Een evaluatie leert ons dat een aantal wijzigingen op organisatorisch vlak noodzakelijk zijn. Dat alles wordt verwoord in een conceptnota met bijbehorende behoeftebepalingen, organogrammen en functieomschrijvingen, die ter inzage van de raadsleden ligt in het dossier. 08. INTERCOMMUNALES CODE VOOR INFRASTRUCTUUR- EN NUTSWERKEN LANGS GEMEENTE- WEGEN GOEDKEURING Voorgesteld wordt een code voor infrastructuur- en nutswerken langs gemeentewegen te onderschrijven. Deze code heeft als voorwerp : - het vastleggen van eenvormige afspraken bij de uitvoering van werken op het gemeentelijk openbaar domein met nutsbedrijven als opdrachtgever(s); - de noodzakelijke aanpassings- en verplaatsingswerken aan nutsleidingen waarvoor de gemeente optreedt als opdrachtgever; - het vastleggen van de door beide partijen te respecteren technische en administratieve regels. Ze heeft o.m. tot doel : - het coördineren van de uitvoering van werken waarvoor tijdens de studiefase verbintenissen worden aangegaan; - het bevorderen van een snelle en vlotte uitvoering van de werken, teneinde de hinder en de duur van de werken tot een minimum te herleiden; - het bevorderen van een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken in het kader van een duurzaam beheer van het openbaar domein; - het zoveel mogelijk voorkomen van werken op gerenoveerde wegvakken door nutsmaatschappijen binnen een periode van minstens twee jaar na de voorlopige oplevering. Het ontwerp van overeenkomst ligt ter inzage van de raadsleden in het dossier. 09. RETRIBUTIE WERKEN AAN NUTSVOORZIENINGEN OP GEMEENTELIJK OPENBAAR DOMEIN GOEDKEURING Daar het uitvoeren van werken aan nutsvoorzieningen op gemeentelijk openbaar domein een hinder veroorzaken voor de burgers en de gemeente, wordt in aansluiting op punt 08 openbaar hiervóór voorgesteld een retributie te vorderen van de eigenaars van elke nutsvoorziening. Het voorstel van retributiereglement ligt ter inzage van de raadsleden.

4 MILIEU SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VLAAMSE GEWEST/GEMEENTE MILIEU ALS OPSTAP NAAR DUURZAME ONTWIKKELING GOEDKEURING Deze overeenkomst wil de lokale overheden stimuleren om een duurzaam lokaal beleid te voeren. De principes van duurzame ontwikkeling integratie, participatie, voorkoming, stand-still principe, enz., zijn doorheen de hele overeenkomst geweven. De overeenkomst geeft gemeenten daarbij de kans om een deel van hun inspanningen en investeringen via subsidies terug te winnen. De overeenkomst loopt over een periode van max. 3 jaar, zijnde vanaf 1 januari 2005 t/m 31 december Jaarlijks kan er ongeveer ,00 toelagen ontvangen worden. Voorgesteld wordt om opnieuw niveau 1 te ondertekenen samen met de verplichte clusters, water en vaste stoffen. Daarnaast wordt voorgesteld om de clusters natuurlijke entiteiten, hinder en energie eveneens te onderschrijven. Voormeld ontwerp van Samenwerkingsovereenkomst ligt ter inzage van de raadsleden in het dossier. 11. MILIEU MILIEUJAARPROGRAMMA 2005 GOEDKEURING In aansluiting op punt 10 openbaar hiervóór, dient de gemeente er zich toe te verbinden jaarlijks een gemeentelijk milieujaarprogramma op te stellen. Een positieve evaluatie van het milieujaarprogramma door het Vlaamse Gewest leidt tot een tegenondertekening van de overeenkomst. Op basis van deze beoordeling wordt het subsidiebedrag vastgesteld op de Vlaamse begroting en worden de voorschotten uitbetaald. Gevraagd wordt het ontwerp van Milieujaarprogramma 2005 dat ter inzage ligt van de raadsleden in het dossier goed te keuren. 12. OVERHEIDSOPDRACHTEN LEVERINGEN T.B.V. HET WIELINGENCENTRUM, WIELINGENBAD, SPORTCOMPLEX PIER 10 EN SPORT- EN RECREATIECENTRUM HANEVELD PRINCIEPSBESLUIT EN WIJZE VAN GUNNEN Beschrijving : aankoop van recreatiematerieel voor het Wielingenbad (waterfontein, 2 opblaasbare speeltoestellen, glijbaan, kinderdouche, versieringselementen en namaakplanten) en allerlei materieel voor de sportdienst (volleybalnetten, tennisnet, tafeltennispaletten, ballenvangers, herstellingen voor fitness, kleine muziekinstallatie, e.a.) Kostenraming : ,00 - B.T.W. inbegrepen. Begroting : art. 764/744/51 van de buitengewone begroting Financiering : met eigen middelen. Gunning : met onderhandelingsprocedures. 13. OVERHEIDSOPDRACHTEN LEVEREN EN PLAATSEN VAN BIJKOMEND INFORMATICAMATERIEEL EN SOFTWARE T.B.V. DIVERSE ADMINISTRATIEVE DIENSTEN - PRINCIEPSBESLUIT EN WIJZE VAN GUNNEN Beschrijving : levering en installatie van pc s en programma technisch tekenen voor de technische dienst, programma beheer fitnesscentrum voor de sportdienst, officeprogramma s voor diverse diensten, presentatie- en projectiematerieel, alsook nieuwe servers.

5 - 5 - Kostenraming : ,84 - B.T.W. inbegrepen. Begroting : art. 104/742/53 van de buitengewone begroting Financiering : met eigen middelen. Gunning : met onderhandelingsprocedures. 14. OVERHEIDSOPDRACHTEN LEVEREN EN PLAATSEN VAN BIJKOMEND INFORMATICAMATERIEEL EN SOFTWARE T.B.V. DE GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL - PRINCIEPSBESLUIT EN WIJZE VAN GUNNEN Beschrijving : levering en installatie van pc s en programma s, printers en een projector t.b.v. de school. Kostenraming : 6.094,77 - B.T.W. inbegrepen. Begroting : art. 722/742/53 van de buitengewone begroting Financiering : met eigen middelen. Gunning : met onderhandelingsprocedures. 15. OVERHEIDSOPDRACHTEN BIJPLAATSEN VAN DRIE NIEUWE O.V.-PUNTEN LANGS WANDELPAD TUSSEN LINDENLAAN EN SPORT- EN RECREATIECENTRUM HANEVELD - PRINCIEPSBESLUIT EN WIJZE VAN GUNNEN Beschrijving : door diverse gebruikers van het wandelpad tussen de Lindenlaan en het Sport- en Recreatiecentrum Haneveld wordt opgemerkt dat het wandelpad 's avonds niet verlicht is en hierdoor, een onveilige indruk ontstaat. Voorgesteld wordt over te gaan tot het bijplaatsen van drie nieuwe openbare verlichtingspunten langs het bedoeld wandelpad. Kostenraming : 2.562,34 - B.T.W. inbegrepen. Begroting : art. 426/732/60 van de buitengewone begroting Financiering : met eigen middelen. Gunning : aan c.i.v. Gaselwest ingevolge concessieovereenkomst. 16. OVERHEIDSOPDRACHTEN VERBOUWEN EN OPRICHTEN VAN EEN ONTVANGST- EN WERKRUIMTE T.B.V. DE KERK SINT-MONICA - PRINCIEPSBESLUIT EN WIJZE VAN GUNNEN Beschrijving : Ten gevolge van de afbraak van de bestaande pastorie/klooster/sacristie naast de kerk Sint-Monica dienen de nodige verbouwingswerken (sacristie/doorgang/winterkapel) en nieuwbouwwerken (ontvangst- en werkruimte met sanitaire voorzieningen) uitgevoerd te worden. De werken worden opgedeeld in 2 percelen : ruwbouw + afwerking en technieken. Aan de gemeenteraad wordt het bestek voor de ruwbouwwerken & afwerking ter goedkeuring voorgelegd. Kostenraming : ,84 - B.T.W. inbegrepen. Begroting : art. 790/724/60 van de buitengewone begroting Financiering : met lening. Gunning : via openbare aanbesteding.

6 OVERHEIDSOPDRACHTEN UITVOEREN VAN WEGEN- EN RIOLERINGSWERKEN IN DE MARKT- STRAAT EN IN HET GEDEELTE VAN DE WENDUINESTEENWEG TUSSEN DE STATIONSSTRAAT EN DE DUINENWEG ERELOONOVEREENKOMST ONTWERPER - PRINCIEPSBESLUIT EN WIJZE VAN GUNNEN Beschrijving : bij Ministerieel Besluit dd werden de weggedeelten van de gewestweg N317 Marktstraat, Wenduinesteenweg, Drift, Leopold II-laan, de Smet de Naeyerlaan, verbindingsweg Marktstraat met Nieuwe Rijksweg, verbindingsweg Wenduinesteenweg met Nieuwe Rijksweg ingedeeld bij de gemeentewegen. Het gedeelte van de Wenduinesteenweg tussen kmp. 9,770 en kmp. 10,556 (gedeelte ter hoogte van de gemeente Zuienkerke) werd niet opgenomen in de overdracht. In eerste fase wordt voorgesteld om de Marktstraat en het gedeelte van de Wenduinesteenweg tussen de Stationsstraat en de Duinenweg her aan te leggen. Met het oog hierop dient een ontwerper aangesteld die belast wordt met het opmaken van de studie voor de werken. Een ontwerp van ereloonovereenkomst, met inbegrip van het veiligheidscoördinatie-ontwerp en verwezenlijking, wordt ter goedkeuring voorgelegd. Kostenraming : ,00 - B.T.W. inbegrepen. Begroting : art. 421/731/60 van de buitengewone begroting 2005 en volgende jaren. Financiering : met lening. Gunning : na algemene offerteaanvraag. 18. RUIMTELIJKE ORDENING B.P.A. NR. 4 WINKELCENTRUM WEST, GEDEELTELIJKE WIJZIGING VAN HET B.P.A. NR. 3 VILLAWIJK NOORDHOEK EN OPHEFFING VAN EEN AANTAL LIMITATIEF OPGESOMDE VERKAVELINGEN ONTWERP DEFINITIEVE AANVAARDING In zitting van 2 september 2004 heeft de gemeenteraad het bovenvermeld ontwerp van B.P.A. voorlopig aanvaard. Dit ontwerpplan werd gedurende dertig dagen onderworpen aan een openbaar onderzoek en achteraf samen met de twee ingediende bezwaarschriften en het procesverbaal van sluiting van het openbaar onderzoek voorgelegd aan de gemeentelijke commissie voor ruimtelijke ordening (Gecoro), die gunstig advies heeft verleend. Aan de gemeenteraad wordt voorgesteld de bezwaarschriften te weerleggen en het ontwerp van B.P.A. definitief te aanvaarden. 19. GEMEENTELIJKE BOUWVERORDENING INZAKE DE INSTALLATIE VAN REGENWATERRESERVOIRS OPHEFFING Op 24 november 1977 besliste de gemeenteraad tot het opmaken van een gemeentelijke bouwverordening inzake de installatie van regenwaterreservoirs. Deze verordening werd goedgekeurd bij Koninklijk Besluit van 9 maart Bij besluit van de Vlaamse regering van 1 oktober 2004 werd een gewestelijke stedenbouwkundige verordening goedgekeurd m.b.t. de hemelwaterproblematiek. Deze verordening omvat bepalingen inzake hemelwaterputten infiltratievoorzieningen, buffervoorzieningen en gescheiden lozing van afvalwater en hemelwater. Gelet op art. 12 van voormeld besluit van de Vlaamse regering dat bepaalt dat de gemeenteraden de gemeentelijke stedenbouwkundige verordeningen binnen een termijn van zes maanden in

7 - 7 - overeenstemming dienen te brengen met de voorschriften van deze gewestelijke stedenbouwkundige verordening, en overwegende dat de voorschriften van deze gewestelijke stedenbouwkundige verordening voldoende streng en volledig zijn zodat de noodzaak om over een eigen gemeentelijke verordening te beschikken zich niet langer stelt, wordt voorgesteld om de bovenvermelde bouwverordening inzake de installatie van regenwaterreservoirs op te heffen. 20. GEMEENTELIJKE VERORDENING BETREFFENDE DE LOZING VAN HUISHOUDELIJK AFVALWATER, DE MAXIMALE AFKOPPELING EN HERGEBRUIK VAN HEMELWATER EN DE VERPLICHTE AANSLUITING OP DE OPENBARE RIOLERING OPHEFFING In zitting van 1 juli 1999 heeft de gemeenteraad in het kader van het verkrijgen van subsidies voor de aanleg van openbare rioleringen, andere dan prioritaire rioleringen, en van de bouw van kleinschalige rioolwaterzuiveringsinstallaties, een geïntegreerde verordening goedgekeurd betreffende de lozing van huishoudelijk afvalwater, de maximale afkoppeling en hergebruik van hemelwater en de verplichte aansluiting op de openbare riolering. Deze verordening werd reeds tweemaal gedeeltelijk gewijzigd. Om reden van praktische aard en om de thans van kracht zijnde reglementeringen beter op elkaar te kunnen afstemmen, wordt voorgesteld om deze gemeentelijke verordening op te heffen en ter zake een nieuw besluit te nemen, zijnde de vaststelling van een gemeentelijke verordening inzake de lozing van huishoudelijk afvalwater en hemelwater. 21. GEMEENTELIJKE VERORDENING INZAKE DE LOZING VAN HUISHOUDELIJK AFVALWATER EN HEMELWATER GOEDKEURING In aansluiting op punt 20 openbaar hiervóór, wordt het voorstel tot nieuwe gemeentelijke verordening inzake de lozing van huishoudelijk afvalwater en hemelwater ter goedkeuring voorgelegd. Het ontwerp ligt ter inzage van de raadsleden in het dossier. 22. IMMOBILAIRE BEWERKINGEN WEGEN- EN RIOLERINGSWERKEN DRIFTWEG AANKOOP VAN GEDEELTEN VAN PERCELEN GROND GELEGEN LANGS DE DRIFTWEG GOEDKEURING Ter uitvoering van de wegen- en rioleringswerken dienden diverse gedeelten van percelen grond langs de Driftweg ingenomen te worden. De meeste eigenaars hebben reeds een verkoopbelofte ondertekend. Gevraagd wordt in te stemmen met de voorwaarden tot aankoop van de gronden. 23. WEGEN- EN RIOLERINGSWERKEN DRIFTWEG VASTSTELLING VAN DE OPSTALVERGOEDINGEN GOEDKEURING In aansluiting op punt 22 openbaar hiervóór, dienden n.a.v. deze werken diverse afsluitingen, beplantingen, opritten, e.d. die eigendom waren van de aangelanden van wie een gedeelte van hun perceel werd ingenomen, verwijderd te worden. Met de verschillende eigenaars werd, onder voorbehoud van goedkeuring door de gemeenteraad, overeengekomen om voor deze opstallen een vergoeding te betalen. Gevraagd wordt in te stemmen met de uitbetaling van de diverse opstalvergoedingen. 24. MEDEDELINGEN - SCHRIFTELIJKE EN MONDELINGE INTERPELLATIES.

8 II. BESLOTEN ZITTING INTERCOMMUNALES T.M.V.W. ALGEMENE VERGADERING AANDUIDEN BIJKOMENDE GEMEENTELIJK VERTEGENWOORDIGER EN PLAATSVERVANGER Met brief dd vraagt de T.M.V.W. ons bestuur een bijkomende gemeentelijk vertegenwoordiger aan te duiden in de algemene vergadering ingevolge de toetreding door de gemeente tot AquaRio. Het is tevens wenselijk een plaatsvervanger aan te duiden voor het geval de titularis belet of verhinderd is. Betrokkenen dienen mandataris te zijn. 02. INTERCOMMUNALES T.M.V.W. AQUARIO - REGIONAAL DIRECTIECOMITE VOORDRACHT GEMEENTELIJK VERTEGENWOORDIGER Met brief dd vraagt de T.M.V.W. ons bestuur een gemeentelijk vertegenwoordiger voor te dragen in het regionaal directiecomité van AquaRio ingevolge de toetreding door de gemeente tot AquaRio. Betrokkene dient mandataris te zijn. 03. PERSONEEL IN DISPONIBILITEIT STELLEN WEGENS ZIEKTE VAN EEN ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER IN VAST VERBAND EN TOEKENNEN VAN EEN WACHTWEDDE Een administratief medewerkster in vast verband is ziek van 6 december 2004 tot 30 april Uit de tabel met de haar toegestane ziektedagen, blijkt dat zij op 26 januari 2005 haar ziekteverlof heeft uitgeput. Zij dient derhalve ingaande op 26 januari 2005 in disponibiliteit gesteld te worden wegens ziekte. Daar vermoed kan worden dat voormelde ziekteperiode aansluitend kan verlengd worden, wordt voorgesteld betrokkene ook in disponibiliteit te stellen voor de eventuele toekomstige, maar op voormelde periode aansluitende ziekteperiodes. Zij heeft verder recht op een wachtwedde. 04. VERZEKERINGEN MACHTIGING OM IN RECHTE TE GAAN TERUGVORDEREN KOSTEN SCHADE AAN PATRIMONIUM N.A.V. VERKEERSONGEVAL DD Het betreft hier het vorderen van de kosten - groot 300,03 - ingevolge schade toegebracht aan twee bomen met steunpalen en een verkeerspaal in de Leopoldlaan alhier t.g.v. een verkeersongeval op 22 november Het gemeentebestuur van De Haan werd nog niet vergoed voor de geleden schade. Het verhaal kan namens de gemeente gerechtelijk worden uitgeoefend op kosten van de verzekeringsmaatschappij, in het kader en binnen de limieten van de polis "algemene burgerlijke aansprakelijkheid". Voorgesteld word om in rechte te gaan teneinde het verschuldigd bedrag langs gerechtelijke weg te kunnen invorderen. Volgens art. 270 van de nieuwe gemeentewet is hiervoor machtiging van de gemeenteraad vereist. Namens het schepencollege, De gemeentesecretaris, De burgemeester, F. MUSEEUW I. CATTRYSSE

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 23 augustus 2006 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 23 augustus 2006 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 23 augustus 2006 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Stefaan BEIRENS Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Emanuël MONBALIU

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 26 september 2007. SEC/LV/lv 8420 DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 26 september 2007. SEC/LV/lv 8420 DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 26 september 2007. SEC/LV/lv 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Wilfried VANDAELE Paul MEYERS

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 26 januari 2005 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 26 januari 2005 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 26 januari 2005 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Ivan CATTRYSSE, burgemeester; Stefaan BEIRENS Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Emanuël MONBALIU

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 24 mei SEC/LV/lv 8420 DE HAAN. Aan Christine BEIRENS, burgemeester;

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 24 mei SEC/LV/lv 8420 DE HAAN. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; GEMEENTEBESTUUR De Haan, 24 mei 2006. SEC/LV/lv 8420 DE HAAN Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Onderwerp : Stefaan BEIRENS Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE gemeenteraad - Emanuël MONBALIU bijeenroeping.

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 15 maart 2006 SEC/FM/LV/lv 8420 DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 15 maart 2006 SEC/FM/LV/lv 8420 DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 15 maart 2006 SEC/FM/LV/lv 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Stefaan BEIRENS Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Emanuël MONBALIU

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 8 februari 2006 SEC/FM/LV/lv 8420 DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 8 februari 2006 SEC/FM/LV/lv 8420 DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 8 februari 2006 SEC/FM/LV/lv 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Stefaan BEIRENS Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Emanuël

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 13 december 2006 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 13 december 2006 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 13 december 2006 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Stefaan BEIRENS Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Emanuël MONBALIU

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 14 mei 2014. 8420 DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 14 mei 2014. 8420 DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 14 mei 2014. 8420 DE HAAN Aan Peter BREEMERSCH, burgemeester; Onderwerp : Kurt DEVOOGHT, voorzitter; gemeenteraad Rudi CATTRYSSE bijeenroeping. Rudy CLAUS Marleen BOUWENS-DE SOETE

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 19 april 2006 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 19 april 2006 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 19 april 2006 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Stefaan BEIRENS Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Emanuël MONBALIU

Nadere informatie

Gemeentebestuur De Haan

Gemeentebestuur De Haan Gemeentebestuur De Haan SEC/AD Gemeenteraad dd. 14.11.213 OVERZICHTSLIJST In uitvoering van art. 252 van het gemeentedecreet, houdende o.a. regeling, voor het Vlaamse Gewest, van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

Aan Peter BREEMERSCH, burgemeester; Onderwerp : Kurt DEVOOGHT, voorzitter;

Aan Peter BREEMERSCH, burgemeester; Onderwerp : Kurt DEVOOGHT, voorzitter; De Haan, 14 november 2018. Aan Peter BREEMERSCH, burgemeester; Onderwerp : Kurt DEVOOGHT, voorzitter; gemeenteraad Rudi CATTRYSSE bijeenroeping Rudy CLAUS Marleen BOUWENS-DE SOETE Paul MEYERS Kurt BEIRENS,

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 31 januari 2007 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 31 januari 2007 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 31 januari 2007 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Wilfried VANDAELE Paul MEYERS

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 12 december SEC/LV/lv 8420 DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 12 december SEC/LV/lv 8420 DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 12 december 2007. SEC/LV/lv 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Wilfried VANDAELE Paul MEYERS

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 2 mei SEC/GS 8420 DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 2 mei SEC/GS 8420 DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 2 mei 2007. SEC/GS 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Wilfried VANDAELE Paul MEYERS Peter

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 4 oktober 2006 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 4 oktober 2006 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 4 oktober 2006 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Stefaan BEIRENS Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Emanuël MONBALIU

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 17 september 2008 SEC/LV/AD 8420 DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 17 september 2008 SEC/LV/AD 8420 DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 17 september 2008 SEC/LV/AD 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Wilfried VANDAELE Paul MEYERS

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 22 augustus 2007. SEC/LV/lv 8420 DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 22 augustus 2007. SEC/LV/lv 8420 DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 22 augustus 2007. SEC/LV/lv 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Wilfried VANDAELE Paul MEYERS

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 05 november 2014. 8420 DE HAAN. Aan Peter BREEMERSCH, burgemeester; Onderwerp : Kurt DEVOOGHT, voorzitter;

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 05 november 2014. 8420 DE HAAN. Aan Peter BREEMERSCH, burgemeester; Onderwerp : Kurt DEVOOGHT, voorzitter; GEMEENTEBESTUUR De Haan, 05 november 2014. 8420 DE HAAN Aan Peter BREEMERSCH, burgemeester; Onderwerp : Kurt DEVOOGHT, voorzitter; gemeenteraad Rudi CATTRYSSE bijeenroeping. Rudy CLAUS Marleen BOUWENS-DE

Nadere informatie

Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE

Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE GEMEENTEBESTUUR De Haan, 19 mei 2010 SEC/LV/AD 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Wilfried VANDAELE Paul MEYERS Peter

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 10 december 2008 SEC/LV/AD 8420 DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 10 december 2008 SEC/LV/AD 8420 DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 10 december 2008 SEC/LV/AD 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Wilfried VANDAELE Paul MEYERS

Nadere informatie

Gemeentebestuur De Haan

Gemeentebestuur De Haan Gemeentebestuur De Haan SEC/AD Gemeenteraad dd. 22.05.2014 OVERZICHTSLIJST In uitvoering van art. 252 van het gemeentedecreet, houdende o.a. regeling, voor het Vlaamse Gewest, van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 14 mei 2008 SEC/LV/AD 8420 DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 14 mei 2008 SEC/LV/AD 8420 DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 14 mei 2008 SEC/LV/AD 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Wilfried VANDAELE Paul MEYERS Peter

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009. 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009. 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009 OPENBARE VERGADERING RUIMTELIJKE ORDENING 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn Goedkeuren van

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 6 april 2005 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 6 april 2005 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 6 april 2005 SEC/LV/lv 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Ivan CATTRYSSE, burgemeester; Stefaan BEIRENS Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Emanuël MONBALIU

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 20 mei 2015. 8420 DE HAAN. Aan Peter BREEMERSCH, burgemeester; Onderwerp : Kurt DEVOOGHT, voorzitter;

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 20 mei 2015. 8420 DE HAAN. Aan Peter BREEMERSCH, burgemeester; Onderwerp : Kurt DEVOOGHT, voorzitter; GEMEENTEBESTUUR De Haan, 20 mei 2015. 8420 DE HAAN Aan Peter BREEMERSCH, burgemeester; Onderwerp : Kurt DEVOOGHT, voorzitter; gemeenteraad Rudi CATTRYSSE bijeenroeping. Rudy CLAUS Marleen BOUWENS-DE SOETE

Nadere informatie

Gemeentebestuur De Haan

Gemeentebestuur De Haan Gemeentebestuur De Haan SEC/LV/AD Gemeenteraad dd. 24.03.2011 OVERZICHTSLIJST In uitvoering van art. 252 van het gemeentedecreet, houdende o.a. regeling, voor het Vlaamse Gewest, van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 14 december DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 14 december DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 14 december 2011. 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Wilfried VANDAELE Paul MEYERS Peter

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 28 september DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 28 september DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 28 september 2011. 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Wilfried VANDAELE Paul MEYERS Peter

Nadere informatie

INGELMUNSTER GEMEENTE OPENBARE ZITTING PROVINCIE WEST-VLAANDEREN. Zitting Gemeenteraad van 19 december 2006 om 20:00 uur

INGELMUNSTER GEMEENTE OPENBARE ZITTING PROVINCIE WEST-VLAANDEREN. Zitting Gemeenteraad van 19 december 2006 om 20:00 uur PROVINCIE WEST-VLAANDEREN GEMEENTE 8770 INGELMUNSTER, 11 december 2006 Telefoon: 051/337400 Fax: 051/318283 Rekening: 091-0002217-15 Aan INGELMUNSTER Zitting Gemeenteraad van 19 december 2006 om 20:00

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 27 juni 2017.

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 27 juni 2017. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Erpe-Mere nodigt de leden van de gemeenteraad uit te vergaderen op woensdag 6 september 2017 om 20u00 in de raadzaal

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 26 februari 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke.

Gemeenteraadszitting van 26 februari 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Kaprijke, 27 februari 2015 Gemeenteraadszitting van 26 februari 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Lijst met beknopte omschrijving van gemeenteraadsbesluiten volgens

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 9 november DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 9 november DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 9 november 211. 842 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Wilfried VANDAELE Paul MEYERS Peter BREEMERSCH

Nadere informatie

1. BPA nr.1 Hernekouter Artikel 5 - Beperkte herziening Goedkeuring stedenbouwkundige voorschriften Goedkeuring toelichtingsnota

1. BPA nr.1 Hernekouter Artikel 5 - Beperkte herziening Goedkeuring stedenbouwkundige voorschriften Goedkeuring toelichtingsnota PROVINCIE VLAAMS-BRABANT GEMEENTE 1540 HERNE Zitting van 28 januari 2009 Aanwezig POELAERT Kris, burgemeester-voorzitter BOMBAERT Marc, VANDENNEUCKER Lieven, DEVRIESE Marie-Louise, DIERICKX Jean-Marie,

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 27 augustus DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 27 augustus DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 27 augustus 2014. 8420 DE HAAN Aan Peter BREEMERSCH, burgemeester; Onderwerp : Kurt DEVOOGHT, voorzitter; gemeenteraad Rudi CATTRYSSE bijeenroeping. Rudy CLAUS Marleen BOUWENS-DE

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 20 juni DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 20 juni DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 2 juni 212. 842 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERTVERCRUYCE Wilfried VANDAELE Paul MEYERS Peter BREEMERSCH

Nadere informatie

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit GEMEENTERAAD Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 16 juni 2016 Besluit nummer: 2016_GR_00612 Onderwerp: Overheidsopdracht van werken - Uitvoeren van wegen- en rioleringswerken in de Braemstraat te

Nadere informatie

SEC/AD. Goedkeuring van ingevolge : inboeking van , , , , de. 2. de

SEC/AD. Goedkeuring van ingevolge : inboeking van , , , , de. 2. de Gemeentebestuur De Haan SEC/AD Gemeenteraad dd. 18.12.2014 OVERZICHTSLIJST In uitvoering van art. 252 van het gemeentedecreet, houdende o.a. regeling, voor het Vlaamse Gewest, vann het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

GEMEENTERAAD VAN 9 JULI 2015

GEMEENTERAAD VAN 9 JULI 2015 GEMEENTERAAD VAN 9 JULI 2015 Aanwezig: Jan Stevens, burgemeester; Rik Buyse, Magda Deprez, Rachida Abid, Daisy Haydon, schepenen; Filiep De Vos, OCMW-voorzitter / schepen; Georges Lambrecht, Hilde Debommarez,

Nadere informatie

Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016

Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016 Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016 ons kenmerk: datum 18-10-2016 Secretariaat De voorzitter van de gemeenteraad, In toepassing van artikelen 19 e.v. van het gemeentedecreet van 15 juli 2005;

Nadere informatie

Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE

Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE GEMEENTEBESTUUR De Haan, 17 maart 2010 SEC/LV/AD 8420 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad - bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERT-VERCRUYCE Wilfried VANDAELE Paul MEYERS

Nadere informatie

TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 21/09/2009

TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 21/09/2009 TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 21/09/2009 1. Goedkeuring van de notulen van de zitting van 27/07/2009 2. Verkeer en mobiliteit. Gemeentelijke verkeerscommissie. Opsplitsing van deze adviesraad in inspraakorgaan

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 13 juni 2007. SEC/LV/lv 8420 DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 13 juni 2007. SEC/LV/lv 8420 DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 13 juni 27. SEC/LV/lv 842 DE HAAN Onderwerp : gemeenteraad bijeenroeping. Aan Christine BEIRENS, burgemeester; Marleen SCHILLEWAERTVERCRUYCE Wilfried VANDAELE Paul MEYERS Peter

Nadere informatie

Gemeentebestuur De Haan

Gemeentebestuur De Haan Gemeentebestuur De Haan SEC/LV/AD Gemeenteraad dd. 07.03.2013 OVERZICHTSLIJST In uitvoering van art. 252 van het gemeentedecreet, houdende o.a. regeling, voor het Vlaamse Gewest, van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/02/2007

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/02/2007 1/6 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/02/2007 STEDENBOUWKUNDIGE VERORDENING MET BETREKKING TOT HET OVERWELVEN VAN BAANGRACHTEN Toelichting In de huidige gemeentelijke stedenbouwkundige

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD IN ZITTING VAN 24 februari 2005

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD IN ZITTING VAN 24 februari 2005 GEMEENTE BOECHOUT 2530 Heuvelstraat 91 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD IN ZITTING VAN 24 februari 2005 Aanwezig: Albert Mariën, burgemeester-voorzitter; Fred Entbrouxk, Michel Bruyneel, Wilfried

Nadere informatie

Gemeentebestuur De Haan

Gemeentebestuur De Haan Gemeentebestuur De Haan SEC/LV/AV Gemeenteraad dd. 02.07.2009 OVERZICHTSLIJST In uitvoering van art. 252 van het gemeentedecreet, houdende o.a. regeling, voor het Vlaamse Gewest, van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit GEMEENTERAAD Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 13 oktober 2016 Besluit nummer: 2016_GR_00915 Onderwerp: Overheidsopdracht van werken - Uitvoeren van wegen- en rioleringswerken in de Groenestaakstraat,

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 01 maart Gemeentelijk ruimtelijk structuurplan Lennik: voorlopige vaststelling - advies

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 01 maart Gemeentelijk ruimtelijk structuurplan Lennik: voorlopige vaststelling - advies TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 01 maart 2012 OPENBARE VERGADERING RUIMTELIJKE ORDENING 1. Gemeentelijk ruimtelijk structuurplan Lennik: voorlopige vaststelling - advies De gemeenteraad

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 29 maart 2010 worden ter goedkeuring

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE HERINRICHTING VAN EEN GEWESTWEG. (dd/mm/jjjj)

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE HERINRICHTING VAN EEN GEWESTWEG. (dd/mm/jjjj) SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE HERINRICHTING VAN EEN GEWESTWEG./ / I NIS-nr. datum ondertekening nummer type volgnummer (dd/mm/jjjj) overeenkomst overeenkomst DE PARTIJEN Tussen: het Vlaamse Gewest,

Nadere informatie

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden.

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden. LIJST MET DE BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE DOOR DE GEMEENTERAAD DD 13 JUNI 2016 GEREGELDE AANGELEGENHEDEN (Artikel 252, 1 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005) OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuren notulen

Nadere informatie

001 Inter-Aqua: buitengewone algemene vergadering van dinsdag 21 november 2006.

001 Inter-Aqua: buitengewone algemene vergadering van dinsdag 21 november 2006. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD U wordt overeenkomstig artikel 87 van de Gemeentewet uitgenodigd tot het bijwonen van de gemeenteraad die zal plaats hebben in de raadzaal van het gemeentehuis te Gingelom,

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN artikel 14

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN artikel 14 PROVINCIE LIMBURG 63-34001 STAD TONGEREN BIJZONDER PLAN VAN AANLEG "ZONEVREEMDE TERREINEN EN GEBOUWEN VOOR SPORT-, RECREATIE- EN JEUGDACTIVITEITEN" 17 - Freya Vreren vzw Opgesteld volgens artikel 14 van

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad

Zitting van de gemeenteraad 1 zvvegeni Zitting van de gemeenteraad ZITTING VAN 23 NOVEMBER 2009 Agendapunt: Onderwerp: Aanpassing van het subsidiereglement inzake de gemeentelijke renovatieprem ie De Raad, Overwegende dat een actief

Nadere informatie

1750 Lennik, De voorzitter, Heeft de eer u

1750 Lennik, De voorzitter, Heeft de eer u Provincie Vlaams-Brabant Arrondissement Halle-Vilvoorde Gemeente LENNIK De voorzitter, Heeft de eer u 1750 Lennik, 15-02-2013 uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting van de gemeenteraad op maandag

Nadere informatie

1 schepen J. Deroo DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD. Situering van het dossier. Bevoegd lid college. Dienst. technische dienst. Volgnummer dossier

1 schepen J. Deroo DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD. Situering van het dossier. Bevoegd lid college. Dienst. technische dienst. Volgnummer dossier DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD Situering van het dossier Bevoegd lid college Dienst 1 schepen J. Deroo technische dienst Volgnummer dossier Onderwerp Openbare werken. a. Afkoppelen collectorennetwerk (project

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting

Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke Memorie van toelichting OPENBARE ZITTING 1. Kennisname van het ontslag als gemeenteraadslid

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER u30 RAADZAAL

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER u30 RAADZAAL BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER 2013 19u30 RAADZAAL 1. AANSTELLING LEDEN STEDELIJKE ADVIESRAAD VOOR GEZINSBELEID De raad keurde in zitting dd. 31/01/13 en 28/02/13 de statuten goed

Nadere informatie

AGENDA MET TOELICHTINGEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/11/2018

AGENDA MET TOELICHTINGEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/11/2018 AGENDA MET TOELICHTINGEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/11/2018 OPENBAAR O.1 Proces-verbaal van de vorige zitting - goedkeuring O.2 EVA-VZW Cultureel Centrum Jan Tervaert - algemene vergadering

Nadere informatie

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 12 september DE HAAN

GEMEENTEBESTUUR De Haan, 12 september DE HAAN GEMEENTEBESTUUR De Haan, 12 september 2018. 8420 DE HAAN Aan Peter BREEMERSCH, burgemeester; Onderwerp : Kurt DEVOOGHT, voorzitter; gemeenteraad bijeenroeping. Rudi CATTRYSSE Rudy CLAUS Marleen BOUWENS-DE

Nadere informatie

Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Waasmunster, 14 januari 2014. Aan de Leden van de Gemeenteraad Geacht raadslid, Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal

Nadere informatie

Subsidiereglement betreffende de afkoppeling van hemelwater afkomstig van particuliere woningen

Subsidiereglement betreffende de afkoppeling van hemelwater afkomstig van particuliere woningen Subsidiereglement betreffende de afkoppeling van hemelwater afkomstig van particuliere woningen Zitting van 24 mei 2007. Gepubliceerd op 29 mei 2007. Artikel 1. Definities - dakoppervlakte: de oppervlakte

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE AANLEG VAN EEN RONDWEG OF EEN ANDERE NIEUWE VERBINDENDE OF ONTSLUITENDE GEWESTWEG. (dd/mm/jjjj)

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE AANLEG VAN EEN RONDWEG OF EEN ANDERE NIEUWE VERBINDENDE OF ONTSLUITENDE GEWESTWEG. (dd/mm/jjjj) SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE AANLEG VAN EEN RONDWEG OF EEN ANDERE NIEUWE VERBINDENDE OF ONTSLUITENDE GEWESTWEG / / II. NIS-nr. datum ondertekening nummer type volgnummer (dd/mm/jjjj) overeenkomst

Nadere informatie

Bijlage 1. Model van samenwerkingsovereenkomst als vermeld in artikel 54, 1 SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE HERINRICHTING VAN EEN GEWESTWEG

Bijlage 1. Model van samenwerkingsovereenkomst als vermeld in artikel 54, 1 SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE HERINRICHTING VAN EEN GEWESTWEG Bijlage 1 bij het besluit van de Vlaamse Regering van tot wijziging van diverse bepalingen van het besluit van de Vlaamse Regering van 25 januari 2013 tot bepaling van de nadere regels betreffende de organisatorische

Nadere informatie

BIJEENROEPING GEMEENTERAAD

BIJEENROEPING GEMEENTERAAD BIJEENROEPING GEMEENTERAAD Zaventem, 15 juni 2007. M. / Mw. wordt, overeenkomstig artikel 20 van het Gemeentedecreet, uitgenodigd tot het bijwonen van de vergadering van de gemeenteraad, die zal plaatsgrijpen

Nadere informatie

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD d.d. 24 MAART 2009 1 --- DAGORDE --- OPENBARE ZITTING : 1. Heraanleg Zeelaan, gedeelte tussen

Nadere informatie

Gemeentebestuur De Haan

Gemeentebestuur De Haan Gemeentebestuur De Haan SEC/LV/AD Gemeenteraad dd. 28.6.212 OVERZICHTSLIJST In uitvoering van art. 252 van het gemeentedecreet, houdende o.a. regeling, voor het Vlaamse Gewest, van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

Reglement eenmalige subsidiëring investering in nieuwbouw en aankoop sportaccommodaties

Reglement eenmalige subsidiëring investering in nieuwbouw en aankoop sportaccommodaties Reglement eenmalige subsidiëring investering in nieuwbouw en aankoop sportaccommodaties DE RAAD Gelet op de artikels 42 en 43 van het gemeentedecreet m.b.t. de bevoegdheden van de gemeenteraad; Gelet op

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/02/2017 Referentienummer agendapunt: GR/2017/011

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/02/2017 Referentienummer agendapunt: GR/2017/011 1/6 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/02/2017 Referentienummer agendapunt: GR/2017/011 BELASTING OP DE AFGIFTE VAN ADMINISTRATIEVE STUKKEN EN HET AFSLUITEN VAN HUWELIJKEN - AANPASSING

Nadere informatie

TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 21/03/2016

TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 21/03/2016 TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 21/03/2016 openbare zitting 1. Algemeen. Goedkeuring van de notulen van de zitting d.d. 22/02/2016 De gemeenteraad wordt uitgenodigd om de notulen van de zitting d.d. 22/02/2016

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/02/2017 Referentienummer agendapunt: GR/2017/012

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/02/2017 Referentienummer agendapunt: GR/2017/012 1/6 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/02/2017 Referentienummer agendapunt: GR/2017/012 BELASTING OP HINDERLIJKE INRICHTINGEN - AANPASSING - BESLUIT Toelichting Ingevolge de invoering

Nadere informatie

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit OPSCHRIFT. Vergadering van 15 juni Besluit nummer: 2017_GR_00651

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit OPSCHRIFT. Vergadering van 15 juni Besluit nummer: 2017_GR_00651 GEMEENTERAAD Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 juni 2017 Besluit nummer: 2017_GR_00651 Onderwerp: Overheidsopdracht van werken - Uitvoeren van wegen-en rioleringswerken in de Mariakerksesteenweg,

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 24 september 2015

Gemeenteraadszitting van 24 september 2015 Gemeenteraadszitting van 24 september 2015 De Gemeenteraad van de gemeente Kluisbergen heeft in zijn zitting van 24 september 2015 volgende beslissingen genomen: OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen

Nadere informatie

TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 28/11/2016

TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 28/11/2016 TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 28/11/2016 openbare zitting 1. Algemeen. Goedkeuring van de notulen van de zitting d.d. 24/10/2016 De gemeenteraad wordt uitgenodigd om de notulen van de zitting d.d. 24/10/2016

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 30 januari 2015

college van burgemeester en schepenen Zitting van 30 januari 2015 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 30 januari 2015 Besluit GOEDGEKEURD A-punten stadsontwikkeling / vergunningen Samenstelling De heer Bart De Wever, burgemeester

Nadere informatie

M., DAGORDE : OPENBARE ZITTING

M., DAGORDE : OPENBARE ZITTING M., 15 november 2013 Wordt overeenkomstig artikel 21 van het gemeentedecreet uitgenodigd tot het bijwonen van de vergadering die in het Gemeentehuis Gemeentelijk Administratief Centrum II Ringlaan 20 1745

Nadere informatie

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD d.d. 26 MEI 2009 1 --- DAGORDE --- OPENBARE ZITTING : 1. Kerkfabriek Sint-Pieter. Jaarrekening.

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 29 mei 2019 Ruimte - Omgeving 15 2019_CBS_00544 Organisatie van activiteiten en evenementen - Tijdelijke politieverordening - Heikant

Nadere informatie

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD dd. 18 SEPTEMBER 2003 1 --- DAGORDE --- OPENBARE ZITTING 1. Gemeentebelastingen. Onwaarden...2

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen

College van burgemeester en schepenen verbaa College van burgemeester en schepenen beraadslaging/proces verbaal Samenstelling: de heer Patrick Janssens, burgemeester; de heren Robert Voorhamme, Philip Heylen, Ludo Van Campenhout, mevrouw Leen

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 28 april 2016

Gemeenteraadszitting van 28 april 2016 Gemeenteraadszitting van 28 april 2016 OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen van de zitting van 24 maart 2016 Aan de Raad wordt gevraagd het verslag van de gemeenteraadszitting van 24 maart 2016 goed

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 31 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_09412 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 31 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_09413 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE HERINRICHTING VAN EEN GEWESTWEG

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE HERINRICHTING VAN EEN GEWESTWEG 1 SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE HERINRICHTING VAN EEN GEWESTWEG./ / I NIS-nr. datum ondertekening (dd/mm/jjjj) nummer type overeenkomst volgnummer overeenkomst DE PARTIJEN Tussen: het Vlaamse Gewest,

Nadere informatie

GR punt 18: Leefmilieu wijziging subsidiereglement voor hemelwaterinstallaties voor woningen - goedkeuring

GR punt 18: Leefmilieu wijziging subsidiereglement voor hemelwaterinstallaties voor woningen - goedkeuring GR20140227 punt 18: Leefmilieu wijziging subsidiereglement voor hemelwaterinstallaties voor woningen - goedkeuring De raad Gelet op het gemeentedecreet; Gelet op het decreet van 18 juli 2003 betreffende

Nadere informatie

Afkoppeling en lozing van hemelwater en afvalwater van gebouwen bij de aanleg van een gescheiden riolering of op eigen initiatief

Afkoppeling en lozing van hemelwater en afvalwater van gebouwen bij de aanleg van een gescheiden riolering of op eigen initiatief SUBSIDIEREGLEMENT Afkoppeling en lozing van hemelwater en afvalwater van gebouwen bij de aanleg van een gescheiden riolering of op eigen initiatief Artikel 1 Artikel 2 Definities Hemelwater: Verzamelnaam

Nadere informatie

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 10 OKTOBER 2013

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 10 OKTOBER 2013 In openbare zitting TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 10 OKTOBER 2013 1. Goedkeuring verslag gemeenteraadszitting van 18 juli 2013 en 8 augustus 2013: zie bijlage.

Nadere informatie

TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 22/06/2015. De gemeenteraad wordt uitgenodigd om de notulen van de zitting van 26/05/2015 goed te keuren.

TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 22/06/2015. De gemeenteraad wordt uitgenodigd om de notulen van de zitting van 26/05/2015 goed te keuren. TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 22/06/2015 openbare zitting 1. Goedkeuring van de notulen van de zitting van 26/05/2015 De gemeenteraad wordt uitgenodigd om de notulen van de zitting van 26/05/2015 goed

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE AANLEG OF DE VERBETERING VAN FIETSINFRASTRUCTUUR LANGS GEWESTWEGEN DOOR DE GEMEENTE.

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE AANLEG OF DE VERBETERING VAN FIETSINFRASTRUCTUUR LANGS GEWESTWEGEN DOOR DE GEMEENTE. SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE AANLEG OF DE VERBETERING VAN FIETSINFRASTRUCTUUR LANGS GEWESTWEGEN DOOR DE GEMEENTE / / VI NIS-nr. datum ondertekening nummer type volgnummer (dd/mm/jjjj) overeenkomst

Nadere informatie

AGENDA OPENBARE ZITTING. 12 februari 2013. Aan de raadsleden

AGENDA OPENBARE ZITTING. 12 februari 2013. Aan de raadsleden 12 februari 2013 Aan de raadsleden Graag nodigen wij u uit tot de zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn. De zitting vindt plaats op 21 februari 2013 om 20u in de raadzaal van het OCMW, Gootje

Nadere informatie

1750 Lennik, de voorzitter, Heeft de eer u

1750 Lennik, de voorzitter, Heeft de eer u Provincie Vlaams-Brabant Arrondissement Halle-Vilvoorde Gemeente LENNIK De voorzitter, Heeft de eer u 1750 Lennik, 04-12-2015 uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting van de gemeenteraad op maandag

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 26 februari 2016

college van burgemeester en schepenen Zitting van 26 februari 2016 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 26 februari 2016 Besluit A-punt GOEDGEKEURD stadsontwikkeling / vergunningen Samenstelling de heer Bart De Wever, burgemeester

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE AANLEG VAN EEN RONDWEG OF EEN ANDERE NIEUWE VERBINDENDE OF ONTSLUITENDE GEWESTWEG

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE AANLEG VAN EEN RONDWEG OF EEN ANDERE NIEUWE VERBINDENDE OF ONTSLUITENDE GEWESTWEG 1 SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE AANLEG VAN EEN RONDWEG OF EEN ANDERE NIEUWE VERBINDENDE OF ONTSLUITENDE GEWESTWEG / / II. NIS-nr. datum ondertekening (dd/mm/jjjj) nummer type overeenkomst volgnummer

Nadere informatie

Que Pasa - tijdelijk politiereglement op het verkeer te Middelkerke n.a.v. 'Varken aan 't spit' op 15/03/2014

Que Pasa - tijdelijk politiereglement op het verkeer te Middelkerke n.a.v. 'Varken aan 't spit' op 15/03/2014 Sector secretariaat gemeenteraad uittreksel notulenboek Zitting Gemeenteraad 24/04/2014 Aanwezig: M. Landuyt, voorzitter; J. Rommel-Opstaele, burgemeester; L. Pylyser-Dewulf, J. Devey, B. Vandekerckhove,

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 16 november 2012

college van burgemeester en schepenen Zitting van 16 november 2012 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 16 november 2012 Besluit GOEDGEKEURD A-punten stadsontwikkeling / vergunningen Samenstelling De heer Patrick Janssens,

Nadere informatie

Gemeentebestuur De Haan

Gemeentebestuur De Haan Gemeentebestuur De Haan SEC/AD Gemeenteraad dd. 26.06.2014 OVERZICHTSLIJST In uitvoering van art. 252 van het gemeentedecreet, houdende o.a. regeling, voor het Vlaamse Gewest, van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 28 november 2017.

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 28 november 2017. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Erpe-Mere nodigt de leden van de gemeenteraad uit te vergaderen op dinsdag 19 december 2017 om 20u00 in de raadzaal van

Nadere informatie

EXTRACT UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 16 MAART 2017

EXTRACT UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 16 MAART 2017 Gemeentebestuur EXTRACT UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 16 MAART 2017 SEC/AD DE HAAN Aanwezig : Peter Breemersch: burgemeester; Rudi Cattrysse, Rudy Claus, Marleen Bouwens-De Soete, Paul

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 24 maart 2016

Gemeenteraadszitting van 24 maart 2016 Gemeenteraadszitting van 24 maart 2016 OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen van de zitting van 28 januari 2016 Aan de Raad wordt gevraagd het verslag van de gemeenteraadszitting van 28 januari 2016

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 28 DECEMBER u30 OPENBARE ZITTING

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 28 DECEMBER u30 OPENBARE ZITTING BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 28 DECEMBER 2015 8u30 OPENBARE ZITTING 1. KENNISNAME ONTSLAG GEMEENTERAADSLID ELS DE CEUNINCK De raad wordt verzocht kennis te willen nemen van het ontslag van

Nadere informatie