Fotografiereis: Herfst op de Lofoten, Noorwegen Periode: 10 tot 17 september

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fotografiereis: Herfst op de Lofoten, Noorwegen Periode: 10 tot 17 september"

Transcriptie

1 Gentstraat 300 bus Oudenaarde, Belgium Fotografiereis: Herfst op de Lofoten, Noorwegen Periode: 10 tot 17 september Net boven de poolcirkel, voor de kust van Noorwegen liggen de Lofoten, een eilandengroep die ongetwijfeld enorm tot de verbeelding spreekt voor al wie van het noorden houdt. Het landschap wordt gekarakteriseerd door ruige bergtoppen, meren en fjorden, en idyllische vissersdorpjes en -haventjes. Het water in de fjorden en meren is glashelder en hun turkooizen kleur contrasteert mooi met de kleurrijke huisjes en vissershutjes. In deze periode van het jaar begint ook het toendralandschap volop te kleuren, waardoor het landschap er adembenemend en bijzonder levendig uitziet. Tijdens deze intensieve 8-daagse workshop verblijven we in een aantal gezellige rorbuer, ook wel vissershutjes genaamd, in de haven van Hamnoy. Onze uitvalsbasis is idyllisch gelegen en elke dag worden we wakker, omringd door bergen en fjorden, terwijl zeearenden luid roepend over onze hoofden zeilen. Vanaf deze locatie zullen we de omgeving van Reine en het zuidelijk deel van de Lofoten verkennen. Reine is wellicht het meest bekende vissersdorpje op de Lofoten en wordt in praktisch alle richtingen omgeven door majestueuze bergtoppen. Het wordt wel vaker bestempeld als het mooiste dorpje in Noorwegen. We concentreren ons echter niet alleen op de kleurrijke hutjes en haventjes die we overal in de omgeving terugvinden, maar gaan ook iets noordelijker om de imposante bergen en het toendralandschap rond Flakstad en de prachtige stranden van Vareid, Haukland en Utakleiv in beeld te brengen.

2 Op deze fotografiereis raak je niet alleen meer bedreven in landschapsfotografie, maar leer je ook werken met lange sluitertijden en bigstoppers. Daarnaast besteden we ook aandacht aan de prachtige details die je in het kleurrijke toendralandschap terugvindt. In deze periode van het jaar bestaat bovendien de kans dat we het Noorderlicht kunnen bewonderen en fotograferen. Dit fenomeen is echter van verschillende factoren afhankelijk en dus geen zekerheid op elke reis. Het programma van deze workshop is louter indicatief en omwille van het weer of andere onvoorziene omstandigheden wordt het programma van dag tot dag bepaald. Daarnaast is het mogelijk dat we bepaalde locaties meerdere keren bezoeken, zodat we deze kunnen fotograferen bij verschillende (weers)omstandigheden. Deze tijd van het jaar zijn de dagen nog steeds relatief lang en zullen we vooral tijdens de ochtend en avond fotograferen. Tijdens de middag wordt af en toe de tijd voorzien om onze foto s te evalueren of wat uit te rusten. Wandelafstanden en grote inspanningen blijven beperkt, waardoor deze workshop voor iedereen toegankelijk is. Deze reis is geen gewone fotografiereis, maar een fotografieworkshop en bevat 8 dagen professionele begeleiding, waarbij elke deelnemer kan genieten van een persoonlijke begeleiding. Deze reis wordt aangeboden in ALL-in formule en bevat vliegticket, alle vervoer tijdens de reis, overnachtingen in kamers op basis van 1 of twee personen, dagelijks ontbijt, lunch en avondmaal. In deze workshop zijn niet inbegrepen: overige maaltijden, alcoholische dranken, annulatieverzekering en een verzekering voor materiaalschade. Deze fotografiereis naar Noorwegen wordt georganiseerd in samenwerking met Starling reizen ( licentienummer 9505). U kunt voor de logistiek van deze reis (hotels, vervoer, verzekeringen) dus rekenen op een officieel reisbureau. Prijs per persoon: Single toeslag: 350 Inbegrepen: De lijnvluchten met SAS/retour De lokale luchthaventransfers Het vervoer met een minivan 7 overnachtingen in cabins voor 2 of 3 personens met gedeeld sanitair Ontbijt, lunch en avondmaal Organisatie voorbereidende samenkomst Alle luchthaventaksen Bijdrage garantiestelling Taksen en BTW Niet inbegrepen: Transfer naar luchthaven van vertrek Overige maaltijden, consumpties of alcoholische dranken Niet vermelde diensten

3 Reisprogramma Het programma voor deze reis wordt van dag tot dag bepaald. Omwille van het weer, getijden of andere onvoorziene omstandigheden is het niet mogelijk om vooraf een vast programma op te stellen. Bovendien is de kans groot dat we bepaalde locaties meerdere keren bezoeken om deze te fotograferen onder verschillende omstandigheden. Een overzicht van wat je allemaal mag verwachten op deze reis vind je hieronder. Dag 1: SAS vlucht naar Leknes (2 overstappen: Oslo, Bodo). Vertrek 10u45. Aankomt in Leknes om 18u55. Vanaf de luchthaven rijden anderhalf uur richting onze logies in de haven van Hamnoy. Dag 2 t.e.m. 7: We verkennen de omgeving van Hamnoy & Sakrisoy. We gaan op zoek naar kleurrijke hutjes en haventjes, waarvan de kleur mooi contrasteert met het glasheldere turkooizen gekleurde water. De omgeving wordt gedomineerd door ruige bergtoppen en brede fjorden. Aandacht voor compositie, reflecties en kleur.

4 Ochtendshoot in de omgeving van het mooie Reine, dat bekend staat als één van de mooiste dorpjes in Noorwegen. Aandacht voor compositie, reflecties, kleuren en leuke details die de streek karakteriseren. Namiddag en avondshoot op de prachtige stranden van Utakleiv en Haukland, met hun reusachtige rotsen, diepblauw water en majestueuze pieken. Aandacht voor compositie en het fotograferen met lange sluitertijden, incl. bigstopper.

5 Namiddag en avondsessie in de omgeving van Fredvang. We verkennen de haven van Fredvang en gaan fotograferen op en langs het strand. Aandacht voor compositie en het fotograferen met voorgrondelementen. Deze dag staat in het teken van de herfstkleuren. We begeven ons richting Flakstad fjord om er het berglandschap en de kleurrijke toendra in beeld te brengen. We besteden ook aandacht aan abstracte en intieme landschappen.

6 Namiddag en avondsessie in de omgeving van Flakstad. Vanaf het strand van Vareid krijg je een prachtig zicht op de imposante pieken die Flakstad fjord omgeven. We besteden aandacht aan het maken van overzichtelijke composities met voorgrondelement en gaan aan de slag met lange sluitertijden. Op het strand van Flakstad vormen interessante zandpatronen het ideale lijnenspel om diepte en dynamiek in het beeld te creëren. Dag 8: SAS vlucht naar Brussel (2 overstappen: Oslo, Bodo). Vertrek 11u40. Aankomt in Brussel om 18u25. Eigen aan deze reis Datum Aantal deelnemers minimum 5 - maximum 6 deelnemers Infoavond De reis wordt voorafgegaan door een infoavond waarbij praktische reisinformatie wordt meegegeven en het reisprogramma wordt overlopen. Materiaal Elke deelnemer wordt verwacht zijn of haar cameramateriaal (reflexcamera, groothoek en telezoomlens) mee te nemen, waarbij een stevig statief onontbeerlijk zal zijn. Een degelijk Benro statief kan op aanvraag geleend worden. Ook grijs, grijsverloop- en polarisatiefilters komen handig van pas, maar deze hoeven niet onmiddellijk aangeschaft te worden. Er

7 worden een aantal filterkits ter beschikking gesteld, die tijdens de reis gebruikt kunnen worden. Verder zijn degelijk water- en winddichte wandelschoenen, een water- en winddichte jas en warme kledij noodzakelijk. Reisleiding Landschapsfotograaf Bart Heirweg. Als je Bart Heirweg (Oudenaarde, 1980) zoekt, moet je buiten gaan kijken. Dat was al zo van toen hij nog klein was. Hij moest wel verliefd worden op de natuur. Jarenlang was hij een fervente vogelliefhebber die in de fotografie een manier zag om zijn indrukken vast te leggen. Gaandeweg is Bart zich meer gaan toeleggen op landschapsfotografie. Bart levert beeldmateriaal aan en schrijft op regelmatige basis voor verschillende nationale en internationale magazines. Via workshops, fotoreizen en lezingen weet hij ook andere fotografen te inspireren. Daarnaast won hij met zijn werk reeds verschillende prijzen in binnenen buitenland. Fysiek Een normale gezondheid volstaat. Intensieve workshop, waarbij fotografie en natuurbeleving primeren. We zijn vaak vroeg uit de veren en maken lange dagen. Wanneer de omstandigheden het toelaten zullen we eventueel ook nachtelijke tochten ondernemen op zoek naar het noorderlicht. Aan alle deelnemers wordt de nodige flexibiliteit gevraagd, zowel wat het programma als de logistiek betreft. Hier en daar maken we een korte wandeling om ons fotografisch doel te bereiken. Logies 7 nachten in gezellige houten rorbuer of vissershutjes ( De hutjes bestaan uit twee 2- persoonskamers en een ruime zitruimte met kleine keuken voor een totaal van drie personen. De sanitaire ruimte met douche en toilet is gemeenschappelijk. Alle overnachtingsplaatsen hebben stroom en de batterijen kunnen iedere avond worden opgeladen. Klimaat Ca. 10 C. September: 14 uur licht (inclusief schemerlicht). Wisselende weersomstandigheden. Annulerings- en reisbijstandsverzekering Bij Starling is een vlekkeloze activiteit van A tot Z een must. Correct verzekerd zijn hoort daarbij. Daarom wordt voor iedere deelnemer van onze natuurreizen / fotografiereizen / natuurworkshops / fotografieworkshops kosteloos een reisbijstandsverzekering afgesloten: medische kosten in buitenland worden terug betaald vergoeden kosten repatriëring medische nabehandeling tot 6250 euro na een ongeval in buitenland regeling en vergoeding vervroegde terugkeer omwille van dringende redenen etc.

8 Daar bovenop bieden wij een annuleringsverzekering bij Allianz aan die als supplement kan worden bijgenomen. Een annuleringsverzekering houdt een terugbetaling van het geannuleerde bedrag in en bedraagt 4,8% van het te verzekeren bedrag. Programmawijziging De voorgestelde route dient als een leidraad. Door verschillende nachten op eenzelfde locatie te verblijven kunnen we ons flexibel instellen en inspelen op de weersomstandigheden.

POOLLICHT FOTOREIS. Lofoten, noord-noorwegen

POOLLICHT FOTOREIS. Lofoten, noord-noorwegen POOLLICHT FOTOREIS Lofoten, noord-noorwegen Het noorderlicht ervaren levert gegarandeerd kippenvel op, maar hoe maak je er kwalitatieve beelden van? Het fotografisch vastleggen kan je soms zó in beslag

Nadere informatie

POOLLICHT FOTOREIS. Exclusieve. Lofoten, noord-noorwegen

POOLLICHT FOTOREIS. Exclusieve. Lofoten, noord-noorwegen Exclusieve POOLLICHT FOTOREIS Lofoten, noord-noorwegen Het noorderlicht ervaren levert gegarandeerd kippenvel op, maar hoe maak je er kwalitatieve beelden van? Het fotografisch vastleggen kan je soms zó

Nadere informatie

Workshop landschapsfotografie Provence (Vaucluse, FR)

Workshop landschapsfotografie Provence (Vaucluse, FR) Braambrugstraat 20 9700 Oudenaarde, Belgium Workshop landschapsfotografie Provence (Vaucluse, FR) Periode: 2 juli t.e.m. 9 juli 2016 De Vaucluse, een prachtige streek gelegen in het hartje van de Provence,

Nadere informatie

Frozen Lofoten FLORIS SMEETS - MARIJN HEUTS LANDSCHAPSFOTOGRAFIEREIS FEBRUARI / MAART 2020

Frozen Lofoten FLORIS SMEETS - MARIJN HEUTS LANDSCHAPSFOTOGRAFIEREIS FEBRUARI / MAART 2020 Frozen Lofoten FLORIS SMEETS - MARIJN HEUTS LANDSCHAPSFOTOGRAFIEREIS FEBRUARI / MAART 2020 Frozen Lofoten 16-23 februari en 24 februari - 2 maart 2020 Reisleider: Floris Smeets & Marijn Heuts Prijs: 2.195

Nadere informatie

Winter of Lofoten. Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen

Winter of Lofoten. Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen Winter of Lofoten Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen Winter op Lofoten Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen Hoog boven de poolcirkel, op 68 Noorderbreedte, ligt de eilandenarchipel Lofoten. De

Nadere informatie

Winter op Lofoten. Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen

Winter op Lofoten. Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen Winter op Lofoten Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen Winter op Lofoten Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen Hoog boven de poolcirkel, op 68 Noorderbreedte, ligt de eilandenarchipel Lofoten.

Nadere informatie

Frozen Lofoten FLORIS SMEETS - MARIJN HEUTS LANDSCHAPSFOTOGRAFIEREIS FEBRUARI 2018

Frozen Lofoten FLORIS SMEETS - MARIJN HEUTS LANDSCHAPSFOTOGRAFIEREIS FEBRUARI 2018 Frozen Lofoten FLORIS SMEETS - MARIJN HEUTS LANDSCHAPSFOTOGRAFIEREIS FEBRUARI 2018 Frozen Lofoten 18-25 februari en 26 februari - 5 maart 2018 Reisleider: Floris Smeets & Marijn Heuts Prijs: 2.195 EUR

Nadere informatie

Frozen Lofoten (LANDSCHAPS)FOTOREIS WINTER 2016

Frozen Lofoten (LANDSCHAPS)FOTOREIS WINTER 2016 Frozen Lofoten (LANDSCHAPS)FOTOREIS WINTER 2016 Frozen Lofoten 20 t/m 27 februari 2016 Reisleider: Floris Smeets & Marijn Heuts Prijs: 1.995 EUR Groep: min. 4, max. 6 deelnemers per reis HET GEBIED //

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: HERFST IN DE ROCKY MOUNTAINS

FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: HERFST IN DE ROCKY MOUNTAINS FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: HERFST IN DE ROCKY MOUNTAINS 12 dagen 21 sep 2019-02 okt 2019 Groepsreizen Fotogra e Workshops Landschapsreizen Canada staat bij heel wat natuurreizigers hoog op het verlanglijstje.

Nadere informatie

FOTOGRAFIETRIP NAAR ITALIË: SCHILDERACHTIG TOSCANE

FOTOGRAFIETRIP NAAR ITALIË: SCHILDERACHTIG TOSCANE FOTOGRAFIETRIP NAAR ITALIË: SCHILDERACHTIG TOSCANE 8 dagen 04 mei 2019-11 mei 2019 Fotogra e Groepsreizen Landschapsreizen Toscane vormt het perfecte kader voor een ontspannen en inspirerende fotogra eworkshop.

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis

Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Volg de walvissen ten noorden van de poolcirkel Titel: Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Reisdatum: 6 jan - 13 jan, 2018 Reiscode: Duur: Schip:

Nadere informatie

NEDERLANDSTALIG BEGELEIDE FOTOGRAFIEREIS IJSLAND - UNIEK!

NEDERLANDSTALIG BEGELEIDE FOTOGRAFIEREIS IJSLAND - UNIEK! NEDERLANDSTALIG BEGELEIDE FOTOGRAFIEREIS IJSLAND - UNIEK! Zowat elke landschapsfotograaf heeft IJsland bovenaan zijn lijstje staan. De variatie aan zeer uiteenlopende natuurfenomenen is dan ook indrukwekkend.

Nadere informatie

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR ZOMER FOTO AVONTUUR Ontdek bijzondere fotomotieven in IJsland Ga mee en ontdek We willen je met dit Foto Avontuur kennis laten maken met onze passie voor het fotograferen

Nadere informatie

"Photography is an austere and blazing poetry of the real"- Ansel Adams

Photography is an austere and blazing poetry of the real- Ansel Adams "Photography is an austere and blazing poetry of the real"- Ansel Adams Deze reis doet Cantabrië en Asturië aan, beiden regio's zijn in Noordwest Spanje. Deze gebieden zijn nog niet door toeristen ontdekt

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI De Sjoavallei is het raftingparadijs van Noorwegen en wordt omgeven door enkele van de mooiste nationale parken van Noorwegen: Rondane en Jotunheimen. Tijdens deze avonturenweek

Nadere informatie

Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013

Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013 Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013 fotoreis voor liefhebbers van wildlife fotografie potvissen, zeearenden, papegaaiduikers, Jan-van-Genten en meer! walvis-

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR EGYPTE: VERRASSENDE WOESTIJN

FOTOGRAFIEREIS NAAR EGYPTE: VERRASSENDE WOESTIJN FOTOGRAFIEREIS NAAR EGYPTE: VERRASSENDE WOESTIJN 8 dagen 04 feb 2020-11 feb 2020 Fotogra e Groepsreizen Landschapsreizen Workshops Avontuurlijk reizen We laten het massatoerisme links liggen en trekken

Nadere informatie

FOTOGRAFIEWORKSHOP ZUID-AFRIKA ONDER LEIDING VAN JEFFREY VAN DAELE

FOTOGRAFIEWORKSHOP ZUID-AFRIKA ONDER LEIDING VAN JEFFREY VAN DAELE FOTOGRAFIEWORKSHOP ZUID-AFRIKA ONDER LEIDING VAN JEFFREY VAN DAELE Houdt u van fotografie én van verre natuurreizen? Wilt u op s werelds fotogeniekste bestemming uw camera tot in de puntjes leren beheersen?

Nadere informatie

ENGHOLM HUSKY WEEK NAAR HET ALTA IGLOO HOTEL

ENGHOLM HUSKY WEEK NAAR HET ALTA IGLOO HOTEL ENGHOLM HUSKY WEEK NAAR HET ALTA IGLOO HOTEL Na een kort verblijf in de Engholm Husky Lodge, vertrek je voor een vierdaagse hondensledetocht over de Finnmarksvidda met als eindbestemming de fjorden en

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013

West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013 West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013 ga op pad met award-winning natuurfotograaf én gepassioneerd IJslandkenner Theo Bosboom focus op fotografie van het ongerepte IJsland woeste kustlandschappen

Nadere informatie

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat.

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat. Zwitserland 2014 Reisbeschrijving Heeft u altijd al op de mooiste plekken van Zwitserland willen fotograferen? Samen met een lokale topfotograaf heb ik een fotoreis ontwikkeld waarin de (herfst) landschappen

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht

Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht Ontdek deze winter een van de meest prachtige en uitgestrekte natuurgebieden van Europa: Lapland! Laat u meeslepen door de stilte, schoonheid,

Nadere informatie

ARCTISCHE EILANDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS

ARCTISCHE EILANDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS ARCTISCHE EILANDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS Deze 7-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis neemt je mee langs de Noorse fjordenkust en haar mooiste eilanden: Lofoten en Vesterålen. Een bezoek aan Tromsø,

Nadere informatie

Lofoten: noorderlicht fotoreis

Lofoten: noorderlicht fotoreis 7-daagse fotoreis met Jolanda / 24-30 november 2016 Lofoten: noorderlicht fotoreis Vesterålsfjorden Op deze reis neem ik je mee naar fantastische plekjes op het Lofoten-eiland Austvågøya waar je zowel

Nadere informatie

Catamaranzeilen vanop Kos

Catamaranzeilen vanop Kos Catamaranzeilen vanop Kos Vind je catamaranzeilen ook zo spectaculair om naar te kijken? Beeld je dan maar eens in hoe het moet voelen om zelf zo n boot te besturen en ermee door de azuurblauwe Griekse

Nadere informatie

GROEPSREIS VAN VUUR TOT IJS - IJSLAND EN GROENLAND

GROEPSREIS VAN VUUR TOT IJS - IJSLAND EN GROENLAND GROEPSREIS VAN VUUR TOT IJS - IJSLAND EN GROENLAND 9-daagse Engelstalig begeleide rondreis waarbij IJsland en Groenland worden gecombineerd. Hoewel deze 2 exotische eilanden relatief dicht bij elkaar liggen,

Nadere informatie

Poollichtreis naar Lapland

Poollichtreis naar Lapland Poollichtreis naar Lapland 8 tot 12 februari 2016 Na de zeer geslaagde poollichtreis naar Rovaniemi keren we in 2016 terug naar Lapland. De bestemming is deze keer Luosto. Luosto ligt zo n 110 km van Rovaniemi,

Nadere informatie

AVONTUURLIJKE CULINAIRE WINTERTRIP NAAR ZWEDEN - NIEUW!

AVONTUURLIJKE CULINAIRE WINTERTRIP NAAR ZWEDEN - NIEUW! AVONTUURLIJKE CULINAIRE WINTERTRIP NAAR ZWEDEN - NIEUW! Genieten van prachtige sneeuwlandschappen en de kookkunsten van een echte wildernischef. Dat zijn de basisingrediënten van deze actieve groepsreis.

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië Schitterend Slovenië DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië 1 Programma Slovenië maakte tot een kwarteeuw geleden nog deel uit van het voormalige Joegoslavië en is sinds 2004 een lidstaat van

Nadere informatie

DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND

DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND Op zoek naar een echt winters avontuur door de laatste ongerepte wildernis van Europa? Kies dan voor een meerdaagse sneeuwsafari door Lapland! NORTH

Nadere informatie

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW!

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! Ga op avontuur in de voetsporen van ontdekkingsreizigers als Fritjof Nansen en ervaar hoe het is om te leven in een wereld van sneeuw en ijs. Tijdens

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig!

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig! BE SUPPORTTEAM Belgische atleten hebben uw steun nodig! 11-14 Juli 2013 Hotel Stadion TAMPERE Praktisch! Paspoort / Identiteitskaart Een geldig paspoort of identiteitskaart. Inwoners van de Europese Unie

Nadere informatie

Fotoreis SKYE oktober 2019

Fotoreis SKYE oktober 2019 Fotoreis SKYE 2019 15 21 oktober 2019 Het eiland Skye, in het ruige Noordwesten van Schotland, is een Walhalla voor de natuur- en landschapsfotograaf. Hier is de aarde nog oer, hier is het licht ongeëvenaard,

Nadere informatie

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 CITY ONGEKEND ROME De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016 Rome verveelt nooit. Tijdens deze reis maken we kennis met enkele minder bekende musea, vaak echte pareltjes. We bezoeken

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

Lofoten: mountains & Aurora

Lofoten: mountains & Aurora 9-daagse actieve fotoreis met Jolanda / 21-29 september 2016 Lofoten: mountains & Aurora Typisch Lofoten-berggevoel Strandje bij Fiskebøl. Op deze reis neem ik je mee naar panoramische bergtoppen, afgelegen

Nadere informatie

Informatiebrochure Tennisstage Manavgat Turkije 2013 van 26/27-10-2013 tot 2/3-11-2013

Informatiebrochure Tennisstage Manavgat Turkije 2013 van 26/27-10-2013 tot 2/3-11-2013 1 Informatiebrochure Tennisstage Manavgat Turkije 2013 van 26/27-10-2013 tot 2/3-11-2013 Tennisclub Witte Beer en Sport4Travel slaan de handen opnieuw in elkaar voor de organisatie van een tennisstage

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 IJSLAND Avontuurlijk Reykjavik & omgeving De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Geniet tijdens deze rondreis door IJsland van de rust in het adembenemende landschap van geisers, gletsjers, vulkanen

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK SHORTBREAK TROMSØ deblauwevogel.be SHORTBREAK 1 2 SHORTBREAK NOORDERLICHT IN TROMSØ U vliegt vanaf Brussel met een rechtstreekse vlucht naar het hart van Noors Lapland, Tromsø. Hier komt u terecht in het

Nadere informatie

OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012

OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012 X- PLORE OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012 06 aug 14 sept Groenlandse ijskap 35 dagen LIVING AND CREATING ADVENTURE Groenlandse ijskap oversteek In augustus vertrekt er een bijzondere expeditie naar Groenland.

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team K IJ E URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië f Vana 9 9 2 egre b n i Alles Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Mysterieus en culinair Marrakech

Mysterieus en culinair Marrakech Mysterieus en culinair Marrakech 25/05 tot 29/05/2018 5 dagen, 4 nachten Beleef tijdens deze citytrip de sprookjesachtige Arabische sfeer van duizend-en-eennacht. Geen betere plaats om kennis te maken

Nadere informatie

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND Ook 's winters heeft IJsland ontzettend veel te bieden. Tijdens deze internationale groepsreis ga je op zoek naar het magische noorderlicht en ontdek

Nadere informatie

MET DIXIE DANSERCOER MAART 2018

MET DIXIE DANSERCOER MAART 2018 MINI-EXPEDITIE IN SPITSBERGEN MET DIXIE DANSERCOER 11 19 MAART 2018 Zit het echte avontuur in uw bloed? Klaar voor een echte expeditie op het ijs? Tijdens deze miniexpeditie brengt Dixie Dansercoer ons

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING Dit is een klassieke rondreis met de perfecte mix van cultuur en natuur. Je reist onder Nederlands- of Franstalige begeleiding en volgt grotendeels

Nadere informatie

Informatiebrochure tennisstage Manavgat Turkije 2014 Van 25 oktober 2014 tot 1 november 2014

Informatiebrochure tennisstage Manavgat Turkije 2014 Van 25 oktober 2014 tot 1 november 2014 Informatiebrochure tennisstage Manavgat Turkije 2014 Van 25 oktober 2014 tot 1 november 2014 Samen met 4 andere tennisclubs verspreid over Vlaanderen slaan GYM TC en Sport4Travel opnieuw de handen in elkaar

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten)

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) & Tennis 2000 Thomas Cook Sport Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) Tijdens de tweede week van de paasvakantie zal er voor het eerst een buitenlandse tennisstage

Nadere informatie

Een culturele 8 daagse reis in Turkije

Een culturele 8 daagse reis in Turkije KIJE URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië Vanaf 9 9 1 Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen van Cappadocië

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

Belgische Noordzeekust 6 dagen

Belgische Noordzeekust 6 dagen Belgische Noordzeekust 6 dagen individuele fietsvakantie vanaf 329 Langs het strand en door de polders Deze zesdaagse fietsreis staat in het teken van cultuur en ontspanning. U maakt kennis met het historische

Nadere informatie

Fins Lapland op zoek naar het noorderlicht 5 tot 10 april 2018 o.l.v Karel Baillieux

Fins Lapland op zoek naar het noorderlicht 5 tot 10 april 2018 o.l.v Karel Baillieux Fins Lapland op zoek naar het noorderlicht 5 tot 10 april 2018 o.l.v Karel Baillieux Een gezellige chalet vormt de uitvalsbasis voor een unieke Laplandervaring. Deze streek behoort ongetwijfeld tot de

Nadere informatie

NATUUR- EN VOGELREIS NAAR SPANJE: WOLVEN, BEREN, VOGELS EN FLORA. mei 2018

NATUUR- EN VOGELREIS NAAR SPANJE: WOLVEN, BEREN, VOGELS EN FLORA. mei 2018 NATUUR- EN VOGELREIS NAAR SPANJE: WOLVEN, BEREN, VOGELS EN FLORA mei 2018 BRUINE BEER, IBERISCHE WOLF EN 10-TALLEN TOT DE VERBEELDING SPREKENDE VOGELS ZOALS GROTE TRAP EN SPAANSE KEIZERAREND. NAAR DEZE

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

BYZONDEREREIZEN. Actieve arrangementsreizen op de Lofoten

BYZONDEREREIZEN. Actieve arrangementsreizen op de Lofoten BYZONDEREREIZEN Actieve arrangementsreizen op de Lofoten Afwisselende ontspannende actieve natuurvakantiereizen op en rond de Lofoten. Driehonderd kilometer boven de poolcirkel in Noorwegen met Byzonderereizen,

Nadere informatie

A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N

A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N zeilen boven de poolcirkel midzomernachtzon wandelen op de lofoten noorderlicht walvisreizen Reisprogramma 2016 NOORS AVONTUUR Een actieve vakantie

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland PROGRAMMA Datum van 28/05/2014 tot 01/06/2014 Citytrip van 5 dagen / 4 nachten Dag 1 : BRUSSEL MARRAKECH Afreis met een vlucht van Jetairfly naar Marrakech.

Nadere informatie

Natuur- en fotografiereis: beren, wolven & veelvraten

Natuur- en fotografiereis: beren, wolven & veelvraten Fins Lapland: Natuur- en fotografiereis: beren, wolven & veelvraten Nederlandstalig begeleide groepsreis (7 dagen/6 nachten) 07 juni 13 juni 2016 Oost-Finland is een groot, ruig gebied dat zich uitstrekt

Nadere informatie

[ reisprogramma April - Oktober ]

[ reisprogramma April - Oktober ] 2014 [ reisprogramma April - Oktober ] N OORS N AUTISCH A VONTUUR NOORS NAUTISCH AVONTUUR Een actieve vakantie in een natuur zoals je die nog maar op een paar plaatsen ter wereld vind. Ongeschonden door

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

Poollichtreis naar Lapland

Poollichtreis naar Lapland Poollichtreis naar Lapland 12 tot 15 februari 2015 Na vijf poollichtreizen naar IJsland zoeken we het in 2015 nog hogerop, naar het noorden van Finland. Een streek die we kennen onder de naam Lapland.

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR SPITSBERGEN: MET SNEEUWSCOOTERS DOOR HET WINTERLANDSCHAP

FOTOGRAFIEREIS NAAR SPITSBERGEN: MET SNEEUWSCOOTERS DOOR HET WINTERLANDSCHAP FOTOGRAFIEREIS NAAR SPITSBERGEN: MET SNEEUWSCOOTERS DOOR HET WINTERLANDSCHAP 9 dagen 22 mrt 2020-30 mrt 2020 Fotogra e Groepsreizen IJzige reizen Landschapsreizen Avontuurlijk reizen Spitsbergen is de

Nadere informatie

PILATES. OZ Vitaliteitsweekend 2016 GEZOND. Vitaal genieten aan de Belgische kust 9 t.e.m. 11 december een slimme zet

PILATES. OZ Vitaliteitsweekend 2016 GEZOND. Vitaal genieten aan de Belgische kust 9 t.e.m. 11 december een slimme zet OZ Vitaliteitsweekend 2016 GEZOND PILATES Vitaal genieten aan de Belgische kust 9 t.e.m. 11 december 2016 Geniet van een heerlijk weekend pilates aan zee op deze prachtige locatie. Met pilates creëer je

Nadere informatie

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN 1 Vluchten TB1433 TB1434 BRUSSEL

Nadere informatie

Noorwegen Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari

Noorwegen Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari Noorwegen Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari Beleef een avontuur in het uiterste noorden van Europa; u vaart een mooie route met Hurtigruten om de Noordkaap tot aan Kirkenes. Hier gaat u van boord

Nadere informatie