Actieve familievakantie Guillestre

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Actieve familievakantie Guillestre"

Transcriptie

1 Buffel Outdoor Activities BV Zandbreeweg 14A Actieve familievakantie Guillestre 7577 BZ Oldenzaal T +31 (0) F +31 (0) Tijdens de actieve familievakantie verwelkomen wij u in het mooiste en ruigste outdoorgebied in de Franse Alpen: Les Hautes Alpes. Wij strijken met onze actieve vakantie neer in het prachtige gebied van Guillestre, met in de nabijheid bekende Tour de France klassiekers zoals de col de Lautaret, col de Izoard en col de Vars. Het ligt ook heel dichtbij de wintersportstad Briancon, die alom bekend staat vanwege 360 dagen per jaar zonneschijn. In deze stad kun je geweldig winkelen. De nationale parken "Parc des Ecrins" en het "Parc du Queyras" met bergtoppen ver boven de 3000 meter liggen ook in dit gebied. Activiteitenprogramma U boekt u actieve familievakantie exclusief activiteiten. Het programma kan er als volgt uit zien: Dag 1: Welkomstmaaltijd Dag 2: Familiebivak Dag 3: Wandeling van de bivak naar de camping Dag 4: Klimmen & Abseilen Dag 5: Canyoningen of gletsjerwandeling Dag 6: Raften of Via Ferrata Dag 7: Vrije dag Dag 8: Vertrek Camping Les Iscles du Lac - Guillestre Huurprijs per tent per week* t/m ,- per tent *Aankomst alleen mogelijk op zaterdag Inclusief 7 overnachtingen in een 4-persoons bungalowtent met inventaris. Bezetting van maximaal 4 personen. Campingplaats voorzien van elektra en gas. Auto op de camping. Toeristenbelasting. Gediplomeerde en ervaren Nederlandssprekende instructeurs. Welkomstmaaltijd Exclusief Reisverzekering met buitensportdekking à 3,50 p.p.p.d. Annuleringsverzekering 11% van de totale reissom. Poliskosten verzekering. Borg à 150,- per tent.

2 Bij te boeken Toeslag 5 e en 6 e persoon à 69,- per persoon per week, inclusief 1 koepeltentje met luchtbedden. Ter plaatse zijn diverse activiteiten en maaltijden bij te boeken. Activiteiten Canyoning 39,- Abseilen langs watervallen, springen van rotsblokken in bassins en laat je mee drijven langs natuurlijke glijbanen. Een canyoningtocht is spectaculair en avontuurlijk. In Canyon le Fournel trekken we een wetsuit en zwemvest aan en zetten een helm op ons hoofd. Het water dat rechtstreeks van de hoge bergtoppen van des Ecrins komt is in het begin even koud. Eenmaal klauterend over de rotsblokken en springend van 3 meter hoogte, krijg je het vanzelf weer warm. Via Ferrata Freissinières 35,- Volg een uitgezette route van kabels langs de rotswand. Soms ga je steil omhoog klimmen, dan weer horizontaal. In ieder geval altijd gezekerd met de carabiners aan de zekeringskabel! Onderweg kan je genieten van een uitzicht op het dal en de Durance die daar stroomt. Lekker een dagdeel klimmen en klauteren op de rotswand. Wat een belevenis! Via Ferrata Freissinières & Gorges de Durance Zoek je nog meer uitdaging in een Via Ferrata? Nog steiler, hoger en spannender. Zelfs met overhang? Ga dan met ons mee op 2 via ferrata tochten. Eerst naar Freissinières en daarna naar de Via Ferrata Gorges de Durance. Daar volgen we eerst de rode route die uiteindelijk overloopt in een spannende en moeilijke zwarte route. Klimmen en abseilen Aerodrôme 29,- Rotsklimmen in verschillende moeilijkheidsgraden en abseilen van 25 meter hoogte. Vlakbij het dorpje Champcella ligt een mooie en uitdagende klimlocatie. We leren jullie eerst klimmen en zekeren. Daarna loop je via een uitkijkpunt naar het abseilen toe. Als je eenmaal aan het touw hangt en over het randje bent, is het een echte kick! Tip: niet naar beneden kijken! Raften Durance 39,- Kolkend water, stromingversnellingen en lastige passages. Ga met de instructeur mee op een rafttrip op rivier de Durance. Natuurlijk krijg je uitleg over hoe een peddel vast te houden en hoe te zwemmen in wildwater. Als je dat eenmaal onder de knie hebt, vertrekken we vanaf de camping. Het eindpunt is net na Rabioux, ofwel het spannende Gat van de Durance.

3 Boogschieten 10,- Robin Hood was een uitstekende boogschutter. Wedden dat jullie dat ook kunnen! Na eerst een aantal oefenpijlen te hebben geschoten, gaat het echte werk beginnen. Verschillende afstanden en ballonnen om op te schieten. Natuurlijk maken we er een wedstrijdje van. En voor de winnaar.. de eer! Bivak 40,- Zelf een tent bouwen van zeil en takken, eten bereiden op het kampvuur, slapen in het bos, marshmallows, een avondspel en misschien wel spannende verhalen. Ga je met alle kinderen mee op bivak? Dan hebben papa en mama ook een avondje vrij om lekker uit eten te gaan. Inclusief avondmaaltijd en ranja. De volgende ochtend zijn ze voor het ontbijt weer op de camping. Barbecue party 15,- Bij een vakantie hoort natuurlijk barbecueën! We beginnen met een gezellig avondspel rondom de vijver of op het speelveld. Ondertussen wordt het buffet klaar gezet en de BBQ aangestoken. Op het menu staan o.a. merenguez worstjes en hamburgers, verschillende salades, baguettes, kruidenkaas, diverse sauzen en groene salade. Inclusief koffie, thee en ranja en een marshmallows voor de kinderen. Pannenkoekenparty 9,- Wie wil er een pannenkoek?! Je mag zelf kiezen wat je er op wilt: stroop, kaneel, kaas, appel, poedersuiker, jam, spek, suiker of chocoladepasta. Help je even mee met het beslag maken en de pannenkoeken bakken? Inclusief koffie, thee, melk en ranja. Gletsjerwandeling 15,- Lekker op pad in de bergen? Ga mee op een bergwandeling door Nationaal Parc des Ecrins. We vertrekken vanaf de camping met eigen vervoer naar dit natuurgebied. Wandelschoenen aan, rugzak op, lunchpakket en bidon met water mee. We zullen een mooie dagtocht maken van zo n 6 uur met flink wat hoogtemeters. Onderweg lunchen met een fantastisch uitzicht. Wat wil je nog meer!? Vervoer naar de activiteiten Vervoer naar de activiteiten is op eigen gelegenheid.

4 Camping Les Iscles du Lac Sfeer en ligging Camping Les Iscles (ca. 8 ha, 165 plaatsen) ligt op een prachtige plek tussen de bergen in de Alpen in een vallei aan de rivier de Durance. De camping ligt direct aan het meertje van Eygliers, een fijn zwemmeer met zandstrand. Op ca. 4 km vindt u de bekende plaats Guillestre en op ca. 20 km het Lac de Serre-Ponçon en de grotere plaats Embrun. Gap ligt op ca. 45 km. Een supermarkt vindt u op ca. 3 km en in Guillestre vindt u een grote variëteit aan winkels. Camping Les Iscles is een eenvoudige camping die al jaren gerund wordt door dezelfde familie. Het is een gemoedelijke camping met voornamelijk standplaatsen en slechts 12 stacaravans. Bij een volledige bezetting is de camping levendig te noemen. In de omgeving zijn talloze sportieve activiteiten voor kinderen en volwassenen te ondernemen. Sport en spel Er is een speeltuin, midgetgolf en een jeu de boules-baan. Er is fietsverhuur op ca. 3 km. Op het meertje worden waterfietsen verhuurd. In het meertje en in de rivier kunt u vissen. In het Lac de Serre-Ponçon kunt u tal van watersporten beoefenen. Eten en drinken De camping heeft een bar met terras en een snackbar. Er is een minimarkt met o.a. een broodservice direct naast de camping. In Guillestre vindt u een keur aan restaurants en bars. Sanitaire voorzieningen Er zijn twee gebouwen met sanitaire voorzieningen. U treft hier genoeg douchecabines, wastafels en toiletten. De sanitaire gebouwen zijn verspreid over de camping en liggen maximaal ca. 200 m van de standplaatsen. Barbecue Er kan gebarbecued worden naast de bungalowtent.

5 Overige informatie Aankomst en vertrek Op uw aankomstdag kunt u vanaf in uw tent. Op de dag van vertrek dient u tussen en uur de tent te verlaten. Het is niet toegestaan langer te blijven. Er wordt een welkomstmaaltijd verzorgd op zaterdag om ca uur. U kunt hier zich ter plaatse voor opgeven. Aansluitend vindt de informatiebijeenkomst plaats met een welkomstcocktail. Huisdieren Huisdieren zijn toegestaan op de camping, maar niet welkom in de bungalowtent. Waarborgsom Er geldt een waarborgsom van 150,- per tent. Deze dient u ter plaatse te voldoen in contanten. Na vertrek krijgt u dit bedrag retour, met verrekening van eventueel nog te betalen kosten. Eindschoonmaak U dient de bungalowtent schoon achter te laten. Indien de eindschoonmaak niet voldoende wordt uitgevoerd, wordt er 25,00 van uw borg ingehouden. Bed-, bad- en keukenlinnen Bed-, bad- en keukenlinnen, kussens en dekens of slaapzakken zijn niet aanwezig. U dient deze zelf mee te nemen. Gemak Toeristische informatie is verkrijgbaar bij de receptie. Er zijn wasmachines en drogers tegen betaling. Extra tentje mee Het plaatsen van een eigen extra tentje bij de tent is toegestaan, mits het maximum aantal personen in de bungalowtent niet wordt overschreden. Kinderbed en -bad U kunt een kinderbed of kinderbad reserveren door dit bij de boeking op te geven. Toeristenbelasting Toeristenbelasting is inbegrepen. Auto en bereikbaarheid Direct naast de bungalowtent is geen ruimte voor uw auto. U kunt de auto plaatsen naast het tentenkamp. Validiteitsverklaring Bij aankomst wordt u gevraagd om een validiteitverklaring in te vullen. Er staan vragen in over uw gezondheid, medicijngebruik en relevante medische geschiedenis. Het is voor een veilige uitvoering van de activiteiten noodzakelijk dat de instructeurs op de hoogte zijn van medische of motorische zaken die spelen. Deze verklaringen blijven 5 jaar bewaard, op verzoek van de aansprakelijkheidsverzekering.

6 Organisatie ter plaatse Rol van de begeleiding: de instructeurs zijn in eerste instantie verantwoordelijk voor de uitvoering van het programma. Iedere avond van tot uur en in de ochtend van tot uur zijn de instructeurs in het kamp te vinden; u kunt hen daar spreken indien nodig. Overdag zijn ze met de activiteiten bezig. Op de momenten dat er activiteiten op de camping zelf worden georganiseerd, zijn ze ook aan te spreken. Het is niet de taak van de instructeurs om mensen van gebiedsinformatie te voorzien, zoals toeristische trekpleisters in de omgeving. Hiervoor kunt u bij de receptie terecht. Inventaris 4-persoons bungalowtent 1 of 2-persoons bed 1 of 2-persoons matras 2 x 1-pers luchtbed Kookkast Koelkast 3 - pits kooktoestel Gasfles Gasdrukregelaar Gasslang Kast Pannenset (3-delig) Onderzetters Waterkoker Thermoskan Koffiefilterhouder Koffiemaatschep Maatbeker 4x Bord groot 4x Bord klein 4x Beker 4x Soepkom 4x Bestek 4-delig Houten blok met 4 messen Bestekbak Schaar Blikopener Kurkentrekker Kaasschaaf Asbak RVS Sla- beslagkom Jerrycan Afdruiprek Vergiet Emmer Afvalemmer 4 x stoel Tafel Bezem Stoffer en blik Lamp Zaklamp Kabel met stekkerdoos Kapstok Wasrek Koelbox Koelelementen. U dient zelf schoonmaakmiddelen mee te nemen.

Actieve familievakantie Ardennen

Actieve familievakantie Ardennen Actieve familievakantie Ardennen De Belgische Ardennen zijn sinds jaar en dag een begrip. Niet ver van Nederland gelegen en toch het gevoel in het verre buitenland te zijn. Taal, cultuur en natuur maken

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

[Ardennen] [Introductie dagen sportstroom] MH 13 & 14 september 2016

[Ardennen] [Introductie dagen sportstroom] MH 13 & 14 september 2016 [Introductie dagen sportstroom] MH 13 & 14 september 2016 [Ardennen] 13 & 14 September is het zo ver, het Outdoor & Survival kamp voor de 2ejaars sportstroom leerlingen. In deze twee dagen zullen de leerlingen

Nadere informatie

Outdoor combi dag: VIA FERRATA & KAJAKKEN

Outdoor combi dag: VIA FERRATA & KAJAKKEN Outdoor combi dag: VIA FERRATA & KAJAKKEN 10:00 Aankomst bij de klimgroeve Bergsportparadijs Dieupart. Introductie van de instructeurs en het Ardennenkamp met koffie en thee. 10:30 Start ochtend activiteit;

Nadere informatie

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de inmiddels beroemde hangbrug Geierlay. Na onze succesvolle groepsreis

Nadere informatie

Familie weekend in de Ardennen

Familie weekend in de Ardennen Familie weekend in de Ardennen De prachtige Ardennen is de ideale plek voor een gezellig en actief weekend voor de hele familie. Ideaal voor een weekendje weg met meerdere gezinnen of als familie reünie.

Nadere informatie

Programma Segbroek College

Programma Segbroek College Programma Segbroek College ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017 19:00 Heenreis (door jullie zelf verzorgd) Alle tijden in dit voorstel zijn richttijden. Onderweg vindt een busreisprogramma plaats om alvast in de sferen

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN

ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN Echt even lekker een weekendje weg Compleet verzorgd weekend vol Outdoor activiteiten Ardennen ontdekken, genieten en lekker sportief bezig zijn Prachtige in de natuur

Nadere informatie

VRIENDEN WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg!

VRIENDEN WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! VRIENDEN WEEKEND Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur

Nadere informatie

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI Hartelijk dank voor het aanvragen van deze brochure. Wanneer u nog meer wilt weten over deze accommodaties of het park zelf dan kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land!

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Nederland is bij uitstek geschikt om er een heerlijk weekje actief op uit te trekken. Hoe klein ons land

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

[Ardennen] [Introductie dagen sportstroom] HV 12 & 13 september 2016

[Ardennen] [Introductie dagen sportstroom] HV 12 & 13 september 2016 [Introductie dagen sportstroom] HV 12 & 13 september 2016 [Ardennen] 12 & 13 September is het zo ver, het Outdoor & Survival kamp voor de 2ejaars sportstroom leerlingen. In deze twee dagen zullen de leerlingen

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

ADVENTURE SHORTBREAK. In 24 uur een compleet andere wereld!! IN HET KORT

ADVENTURE SHORTBREAK. In 24 uur een compleet andere wereld!! IN HET KORT ADVENTURE SHORTBREAK In 24 uur een compleet andere wereld!! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur rijden vanuit Midden-Nederland veranderen de drukke steden en wegen in glooiende

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND. Echt even lekker een weekendje weg! IN HET KORT LOCATIES

ADVENTURE WEEKEND. Echt even lekker een weekendje weg! IN HET KORT LOCATIES ADVENTURE WEEKEND Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur rijden vanuit Midden Nederland veranderen de drukke steden en wegen in glooiende landschappen

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV220D1

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV220D1 PV220D1 Accommodatie Beschrijving Vakantiehuis op klein parkje bij ViestePV220D1 is een leuk vakantiehuisje voor 6 personen. Het vakantiehuis is mooi gelegen vlakbij de kust op van het mooie natuurgebied

Nadere informatie

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00 KALENDER 2017 Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December KAMPEER PRIJZEN COMFORTPLAATSEN Prijzen zijn per nacht / voor 2 personen Inclusief water, riool, 10

Nadere informatie

De Happy Lux stacaravans hebben een ruimere woonkamer, een extra slaapkamer en een grotere badkamer.

De Happy Lux stacaravans hebben een ruimere woonkamer, een extra slaapkamer en een grotere badkamer. Beschrijving Happy De Lux Onze Happy Lux stacaravans van 32 vierkante meter, zijn voorzien van airconditioning en bieden comfort en luxe op vier van onze meest gerenommeerde campings: Camping Bella Italia,

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Tukhut. Algemene informatie

Tukhut. Algemene informatie Tukhut Algemene informatie Slechts 40 km ten zuiden van Luik kun je de sfeer van een echte berghut beleven. In Sy, een plaatsje in het beboste dal aan de rivier de Ourthe, vind je de berghut van de NKBV.

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Facts Spa, België 2013

Facts Spa, België 2013 Facts Spa, België 2013 PRAKTISCHE INFORMATIE ACCOMMODATIE: Camping Spa d Or ADRES: Stockay 17 4845 Sart-lez-Spa Belgie 0032-087474400 WEBSITE CAMPING: AFSTAND VANAF UTRECHT: www.campingspador.be 236 km

Nadere informatie

Facts Bled, Slovenië 2014

Facts Bled, Slovenië 2014 Facts Bled, Slovenië 2014 PRAKTISCHE INFORMATIE ACCOMMODATIE: Camping Sobec ADRES: Sobceva Cesta 25 4248 Lesce Slovenie WEBSITE CAMPING: AFSTAND VANAF UTRECHT: DUUR BUSREIS: DUUR EIGEN VERVOER: AANKOMST

Nadere informatie

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck BEDRIJVENGIDS 2016 Activiteiten & arrangementen op de Berendonck WELKOM Waterski- & Outdoorcentrum de Berendonck Welkom bij Waterskicentrum- & Outdoorcentrum de Berendonck. In deze brochure vindt u de

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Uw vakantiewoning ligt op het prachtige landgoed van kasteel "Le Cazalères" dat dateert van Er is een Nederlandstalige receptie.

Uw vakantiewoning ligt op het prachtige landgoed van kasteel Le Cazalères dat dateert van Er is een Nederlandstalige receptie. Uw vakantiewoning ligt op het prachtige landgoed van kasteel "Le Cazalères" dat dateert van 1890. Er is een Nederlandstalige receptie. Ligging: Heerlijk rustig, op een 13 ha groot gedeeltelijk bebost domein.

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0030E

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0030E PV0030E Accommodatie Beschrijving Appartement in centrum Porto CesareoPV0030E is een ruim appartement in het centrum van Porto Cesareo in het zuiden van Puglia. Het appartement maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

Botswana met kinderen

Botswana met kinderen Botswana met kinderen Dag 1 Maun Jullie worden opgehaald van het vliegveld en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags een korte introductie over het kamp waar jullie de komende

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg!

ADVENTURE WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! ADVENTURE WEEKEND Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur

Nadere informatie

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten Reizen voor Sport Fans Overwin de Franse Prijs vanaf : 1.985 vanaf 2-persoonskamer Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Vertrekdatum 09/07/2016 1.985 vanaf en 2-persoonskamer

Nadere informatie

Zomerkamp 2015. Vallon Pont d Arc. Van 20 augustus t/m 28 augustus. Junior Survival club De Searchers

Zomerkamp 2015. Vallon Pont d Arc. Van 20 augustus t/m 28 augustus. Junior Survival club De Searchers Zomerkamp 2015 Vallon Pont d Arc Van 20 augustus t/m 28 augustus Junior Survival club De Searchers Reglement & Afspraken: Regel 1: De Searchers leiding, de Franse instructeurs en de campinggasten hebben

Nadere informatie

Indicatietarieven. Europa. Italië

Indicatietarieven. Europa. Italië Indicatietarieven Europa Italië Pagina 2 Agriturismo in Umbrie 7 Camping San Francesco 3 Agriturismo Le Balze 8 Casa Vacanze I Girasoli 4 Bed & Breakfast San Jacopo 9 Comfy at Colosseum 5 Camping Holiday

Nadere informatie

Indicatietarieven. Europa. België

Indicatietarieven. Europa. België Indicatietarieven Europa België Pagina 2 Camping Parc la Clusure 3 Hotel Middelpunt 4 Hotel Prinse 5 Vayamundo Houffalize 6 Vayamundo Oostende Indicatietarieven? Deze tarieven zijn om een idee te geven

Nadere informatie

Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America

Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/limburg/america/1638528 Omschrijving Huis Als u voor sport en avontuur gaat, beleeft u

Nadere informatie

Programmaboekje Ardennen 2012

Programmaboekje Ardennen 2012 Programmaboekje Ardennen 2012 Voorwoord Jullie gaan met de school op werkweek naar de Belgische Ardennen. Deze werkweek wordt samen met de school georganiseerd door het buitensportbedrijf VenturiX. Het

Nadere informatie

EHBO ADVENTURE WEEKEND DE ARDENNEN. Een officieel erkende EHBO cursus gecombineerd met avontuur. DE CURSUS

EHBO ADVENTURE WEEKEND DE ARDENNEN. Een officieel erkende EHBO cursus gecombineerd met avontuur. DE CURSUS EHBO ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN Een officieel erkende EHBO cursus gecombineerd met avontuur. DE CURSUS PBN is EMP-trainingscentre gecertificeerd Trainers hebben docentenopleiding gevolgd 1-daagse

Nadere informatie

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO KAMP NOORDWIJK klas 3 VMBO 1 ACTIVITEITEN CAMPING 135 km : 1 uur en 30 min met de bus 2 Bij nood bellen : school : 0416 374448 of Hr Kop : 06-20383668 Begeleiding Docenten d Oultremontcollege Hr Moolenaar

Nadere informatie

Huurtenten van Stortemelk

Huurtenten van Stortemelk Huurtenten van Stortemelk Voor diegenen die gemakkelijk en toch gerieflijk willen kamperen. Stortemelk verhuurt op het gezinskamp diverse soorten luxere huurtenten en verschillende modellen gerieflijke

Nadere informatie

ping le Val d Amour amc

ping le Val d Amour amc Camping le Val d Amour www.levaldamour.com De omgeving Neem de tijd om de Jura te ontdekken. Het is een prachtig gebied met veel rivieren, grotten, bossen, bergen in een verscheidenheid aan landschappen

Nadere informatie

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/ardennen-luik/aywaille/123139 Omschrijving Huis Parterre: (open keuken(fornuis(4 kookplaten),

Nadere informatie

Omgeving Comblain-au-Pont, België

Omgeving Comblain-au-Pont, België A: Offerte voor onderwijs Onderwijsarrangement Adventure extra; zie mogelijkheden bij B Aantal dagen 3, 4 of 5 dagen Datum Het hele jaar door; van maandag t/m vrijdag Aantal deelnemers Minimaal 25 Aantal

Nadere informatie

Boshuisjes van Stortemelk

Boshuisjes van Stortemelk Boshuisjes van Stortemelk Prachtige houten, 4- en 5-persoons vakantiehuisjes. Verscholen in het bos langs kampeerterrein Stortemelk en vlakbij het Vlielandse Noordzeestrand. Deze specifiek voor dit bos

Nadere informatie

VIJFSTERREN SURVIVAL. Geniet van luxe en avontuur in de Belgische ardennen! IN HET KORT ADVENTURE WEEKEND

VIJFSTERREN SURVIVAL. Geniet van luxe en avontuur in de Belgische ardennen! IN HET KORT ADVENTURE WEEKEND VIJFSTERREN SURVIVAL Geniet van luxe en avontuur in de Belgische ardennen! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur rijden vanuit Midden-Nederland veranderen de drukke steden en wegen

Nadere informatie

Boomhut-hotel MÃ nchberg

Boomhut-hotel MÃ nchberg Boomhut-hotel MÃ nchberg Algemeen Een droom van ieder kind en stiekem ook van veel volwassenen... slapen in een boomhut! Deze droom kan nu uitkomen, want in Mönchberg in Duitsland staat een geweldige rolstoeltoegankelijke

Nadere informatie

IRF WORKSHOP GUIDE - TRIP LEADER DURANCE - GUIL - UBAYE 23-24-25-(26) JUNI 2012 FRANKRIJK

IRF WORKSHOP GUIDE - TRIP LEADER DURANCE - GUIL - UBAYE 23-24-25-(26) JUNI 2012 FRANKRIJK 23-24-25-(26) JUNI 2012 ORGANISATIE Pieter Bekkers IRF Assessor PROGRAMMA Vrijdag 22 Juni 20.00 uur Inschrijvingen / betalingen etc. op Camping Les Eygas Zaterdag 23 Juni 09.30 uur Start programma Introductie

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1800I

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1800I PV1800I Accommodatie Beschrijving Gargano, vakantiepark met uitzicht op zeedit zeer goed verzorgde vakantiepark heeft een mooie ligging aan de Adriatische zee van de Gargano Streek in Noord Puglia. De

Nadere informatie

Winterreis Tsjechië 28 januari tot en met 2 februari 2019

Winterreis Tsjechië 28 januari tot en met 2 februari 2019 Reisinformatie Winterreis Tsjechië 28 januari tot en met 2 februari 2019 Pagina 1 van 5 Hieronder vind je extra informatie van je reis Verblijf Omschrijving Ertsgebergte Eenvoudig Pension Op slechts 750

Nadere informatie

Voorbeeld groepsarrangementen

Voorbeeld groepsarrangementen Voorbeeld groepsarrangementen Compleet verzorgde uitjes naar Texel! Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsuitje, het schoolkamp voor aankomend jaar of voor de familiedag? Dan bent u bij De Krim

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie

Power 2 You News. Beste ouders en kinderen,

Power 2 You News. Beste ouders en kinderen, Power 2 You News Beste ouders en kinderen, Hierbij het programma, datums en opzet voor de komende periode tot aan de Zomervakantie. We hebben een gevarieerd aanbod, om zoveel mogelijk wensen tot uiting

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v.

Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v. Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v. de bergwandelaars. Tijdens de wandeldagen vormen de karakteristieke

Nadere informatie

Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING

Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING BUNGALOWS GRATIS TOEGANG tot avonturen buitenbad VAL BLU (3km) TOP PLEK TOP SERVICE TOP INRICHTING TOP BELEVINGSVAKANTIE Pure ontspanning OP EEN VAN DE MOOISTE

Nadere informatie

Wandelingen Casa Careel

Wandelingen Casa Careel Wandelingen Casa Careel Ervaar één dag bij de herder Om de boerderij te bereiken sla je rechtsaf en je gaat linksaf voor de brug als je het pad inslaat aan de zuid oostzijde van Casa Careel. De herder

Nadere informatie

Boerderij Camping "Berghem"

Boerderij Camping Berghem Welkom De familie Hautvast heet u van harte welkom op boerderij camping "Berghem gelegen op het balkon van Limburg, in een bosachtige en mooie vergezichten. De boerderij "Berghemmerhof" is een oude halve

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt.

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt. De Biesbosch leent zich uitstekend om met een groep actief bezig te zijn. Gezellig een dagje weg met vrienden of familieleden. Peddelend met een kano of al varend met een fluisterboot door de kronkelende

Nadere informatie

Scoutinglandgoed Zeewolde SCHOOLKAMPEN & ACTIVITEITEN

Scoutinglandgoed Zeewolde SCHOOLKAMPEN & ACTIVITEITEN Scoutinglandgoed Zeewolde SCHOOLKAMPEN & ACTIVITEITEN Op avontuur in Zeewolde van introductieweek tot activiteitenmiddag welk avontuur kies jij?! Programmamogelijkheden Een unieke locatie voor het avontuurlijkste

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Tijd voor Actie & Plezier

Tijd voor Actie & Plezier Tijd voor Actie & Plezier T: 475050 reservations@bergendalresort.com www.bergendalresort.com Historische Hike De historische hike is een bergwandeling vol historie US$ 12 : 1 tot 1½ uur : Wandelstok Tijden

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

Cols de Force Klimmen voor Michael Wings internet aan bed Locatie Barcelonnette 2012

Cols de Force Klimmen voor Michael Wings internet aan bed Locatie Barcelonnette 2012 Cols de Force Klimmen voor Michael Wings internet aan bed Locatie Barcelonnette 2012 Een week fietsen in de hoge Alpen. (Van huis vrijdagavond tot thuis zondagmorgen 0.00 uur) Eigen vervoer. Appartementen

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Prijslijst 2016 Vakantie op de Veluwe! 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Horsterengweg 17, 3853 ME Ermelo Tel: 0341 560 431, Email: info@horsterhoeve.nl www.horsterhoeve.nl bij de caravan.

Nadere informatie

Wandelen rond Krefeld 4 dagen

Wandelen rond Krefeld 4 dagen Wandelen rond Krefeld 4 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 199 Wandelen én genieten in Nordrhein-Westfalen! Aan de westelijke oever van de Rijn ligt Krefeld, onze uitvalsbasis voor deze veelzijdige

Nadere informatie

zomerprogramma (jul&aug 2018)

zomerprogramma (jul&aug 2018) zomerprogramma (jul&aug 2018) Zaterdag: Ochtend (10:00-13:00) Klimmen & Abseilen 32,50 Komen jullie ook gezellig klimmen & abseilen in steengroeve Dieupart in Aywaille? Wij klimmen hier op een rotswand

Nadere informatie

Huurtenten van Stortemelk

Huurtenten van Stortemelk Huurtenten van Stortemelk Op het gezinskamp van Stortemelk staan verschillende modellen gerieflijke en stormvaste De Waardhuurtenten en diverse soorten luxere huurtenten. Voor diegenen die gemakkelijk

Nadere informatie

WattCycling Alpe d Huez week 2018

WattCycling Alpe d Huez week 2018 WattCycling Alpe d Huez week 2018 WattCycling Alpe d Huez week 2018 In 2018 organiseert WattCycling in samenwerking met TUI Sports voor de eerste keer een fietsweek in de Alpen. Samen met de Nederlandse

Nadere informatie

Frankrijk - Ecrins & Queyras - Multi-activity, 4 dagen BED&2DO, Via ferrata en canyoning vanuit ingerichte tent

Frankrijk - Ecrins & Queyras - Multi-activity, 4 dagen BED&2DO, Via ferrata en canyoning vanuit ingerichte tent Europa / Frankrijk Code 404011 P BED&2DO Niveau Accommodatie Frankrijk - Ecrins & Queyras - Multi-activity, 4 dagen BED&2DO, Via ferrata en canyoning vanuit ingerichte tent Ontdek de speeltuin van het

Nadere informatie

Prijzen 2016 De Schop

Prijzen 2016 De Schop Prijzen 2016 De Schop Standaard capaciteit 38 personen, uit te breiden tot maximaal 40 personen. 6 slaapkamers (3x acht persoonskamers + 2x zes persoonskamers + 1x twee persoonskamer) Huur accommodatie

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Facts Bled singles, Slovenië 2013

Facts Bled singles, Slovenië 2013 Facts Bled singles, Slovenië 2013 PRAKTISCHE INFORMATIE ACCOMMODATIE: Camping Sobec ADRES: Sobceva Cesta 25 4248 Lesce Slovenie WEBSITE CAMPING: AFSTAND VANAF UTRECHT: DUUR BUSREIS: DUUR EIGEN VERVOER:

Nadere informatie

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/noord-holland/zandvoort/167512 Omschrijving Huis Amusement, genot en rust

Nadere informatie

Dat is pas vakantie!

Dat is pas vakantie! defruithof campingdefruithof Verkoeling bij de speelvijver Waterpret voor het hele gezin. Vakantiepark De Fruithof Dat is pas vakantie! Huisjes & chalets Comfortabel genieten van het buitenleven. Kamperen

Nadere informatie

DEELNEMERS Vrijdag 1 juli 2011

DEELNEMERS Vrijdag 1 juli 2011 BESCHRIJVING TOCHT Dit gedeelte van de GR 5 speelt zich voornamelijk af in het Nationaal Park La Vanoise maar doorkruist ook een gedeelte van het Nationaal Park Savoi. Het zijn de Alpen op zijn mooist.

Nadere informatie

Naar de Franse Alpen met Riverproof

Naar de Franse Alpen met Riverproof Naar de Franse Alpen met Riverproof Het kajakmekka van Frankrijk Het kajakmekka van Frankrijk (volgens velen zelfs Europa...) bevindt zich in de Hautes-Alpes rondom het altijd gezellige en zeer levendige

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez Tussen de Bourgogne en de Champagne Lac de la Liez Uw verblijf op maat Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

Center Parcs de Huttenheugte Nederland / Drenthe / Dalen

Center Parcs de Huttenheugte Nederland / Drenthe / Dalen Center Parcs de Huttenheugte Nederland / Drenthe / Dalen Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/drenthe/dalen/center-parcs-dehuttenheugte Omschrijving Huis Beleef de grootste pret

Nadere informatie

TEAMBUILDING DURBUY 2013:

TEAMBUILDING DURBUY 2013: Locatie : TEAMBUILDING DURBUY 2013: Dennenheuvel Bomal Sur Ourthe: de accommodatie van Dennenheuvel ligt aan de rand van het gezellige dorpje Bomal-sur-Ourthe,, te midden van een prachtig natuurpark en

Nadere informatie

Sunparks De Haan aan Zee België / West Vlaanderen / De Haan

Sunparks De Haan aan Zee België / West Vlaanderen / De Haan Sunparks De Haan aan Zee België / West Vlaanderen / De Haan Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/west-vlaanderen/de-haan/162625 Omschrijving Huis Vul uw longen met de frisse zeelucht

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN Ontspannen, genieten en actief bezig zijn op Rhederlaagse Meren Op recreatiepark Rhederlaagse Meren is er voor jong en oud genoeg te beleven. Heerlijk zwemmen in de Rhederlaag

Nadere informatie

PBN ARDENNEN ADVENTURE CAMP

PBN ARDENNEN ADVENTURE CAMP PBN ARDENNEN ADVENTURE CAMP Een goed georganiseerd avontuur en een leerzame belevenis. Voor het succes van de PBN Adventure Camps zorgen prachtige verblijfsaccommodaties, keuze uit meer dan 20 activiteiten,

Nadere informatie

Voorbeeld groepsarrangementen

Voorbeeld groepsarrangementen Voorbeeld groepsarrangementen Compleet verzorgde uitjes naar Texel! Bent u op zoek naar een locatie voor uw school? Dan bent u bij De Krim Texel aan het juiste adres. Voor elke groep (vanaf 20 personen)

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

30 april. Zwemfeest!!

30 april. Zwemfeest!! 25 april Disco zwemmen We gaan weer lachen, gieren en spetteren in Simon s Zwem Arena. Kinderen zonder zwemdiploma mogen ook komen disco zwemmen maar dienen wel in het kinderbad te blijven, hun vleugels

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0780A

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0780A PV0780A Accommodatie Beschrijving Puglia, trullo op 15 km van de zeetrullo PV0780A ligt slechts 15 km van zee, op een bijzonder mooi en kleinschalig landgoed. Vlakbij het leuke witte plaatsje Ostuni. Het

Nadere informatie