Voorlichting over de invoering en gebruik spelerspas amateurvoetbal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorlichting over de invoering en gebruik spelerspas amateurvoetbal"

Transcriptie

1 Voorlichting over de invoering en gebruik spelerspas amateurvoetbal Algemene vergadering amateurvoetbal 4 juni 2005 Landelijke invoering in het gehele amateurvoetbal met ingang van het seizoen 2006/'07 Doelstellingen (primair): Verbeteren van het vaststellen van de juiste identiteit op speelgerechtigdheid bij bindende wedstrijden Verbeteren van het vaststellen van de juiste identiteit van spelers die voor, tijdens of na de wedstrijd zich schuldig hebben gemaakt aan wanordelijkheden. Doelstellingen (secundair): Herstel/handhaven waarden en normen; Positieve bijdrage fair play; Optimaliseren imago AV en het verbeteren van de kwaliteit van de competities; Bevorderen lik-op-stuk beleid; Pakkans vergroten bij tuchtrechtelijke maatregelen; Verbeteren van de mogelijkheden om de juiste leeftijdsklassen tegen elkaar te laten uitkomen; Extra ondersteuning voor de scheidsrechter (werving en behoud).

2 Invoering bij aanvang seizoen 2006/'07; De spelerspas is beschikbaar vanaf augustus 2006; Vanaf de start van de bekercompetitie is de pas operationeel; Augustus/september gewenningsperiode (geen sancties); Met ingang van 1 oktober 2006 geldt de regel: geen pas = niet spelen! Voor de categorieën jeugd G-voetbal en meisjesvoetbal (gecombineerde leeftijdsklassen) worden jaarlijks in het Bewaarnummer, onder het hoofdstuk bestuursbesluiten, de leeftijdscategorieën gepubliceerd waarvoor de spelerspas van toepassing is.!"# Bij een overschrijving dient de "oude" pas verplicht te worden ingeleverd (verenigingsnaam); Voor de nieuwe pas behoeft niet opnieuw een foto te worden ingeleverd; Voor spelers die overschrijving aanvragen van een BVO naar een amateurvereniging wordt nog een procedure opgesteld. # De geldigheidsduur van de spelerspas is 5 jaar vanaf de datum van uitgifte. Indien een speler binnen 5 jaar overschrijving aanvraagt, blijft de datum van uitgifte van de eerste pas van toepassing. $ Aantekening op het wedstrijdformulier in geval van: Dispensatiespeler E-speler uitkomend in de D-klasse

3 %&& De spelerspas dient vóór iedere wedstrijd getoond te worden aan de scheidsrechter; De scheidsrechter controleert in het bijzijn van de aanvoerders of begeleiders van beide elftallen/teams de gegevens op het wedstrijdformulier aan de hand van de spelerspassen; Zoals gebruikelijk ondertekenen aanvoerders/ begeleiders het wedstrijdformulier voor aanvang van de wedstrijd voor de juistheid van de gegevens; De spelerspassen tijdens wedstrijd bewaren in een afgesloten ruimte. % De scheidsrechter controleert in het bijzijn van de aanvoerders/begeleiders aan de hand van de spelerspassen de persoonsgegevens die aan het wedstrijdformulier zijn toegevoegd zoals wisselspelers of naar aanleiding van eventuele voorvallen voor, tijdens of kort na afloop van de wedstrijd; De scheidsrechter ondertekent het gecontroleerde wedstrijdformulier; Nieuw is dat de aanvoerders/begeleiders ook na afloop van de wedstrijd het wedstrijdformulier ondertekenen. " Voor de wedstrijd Visuele controle kan door de aanvoerders of begeleiders vooraf bij de scheidsrechter worden aangevraagd en vindt plaats aan de hand van de spelerspassen in het bijzijn van de aanvoerders of begeleiders. Na afloop Visuele controle van spelers vindt door de scheidsrechter plaats aan de hand van de spelerspassen in het bijzijn van de aanvoerders of begeleiders indien één of beide aanvoerders of begeleiders de wens daartoe kort voor aanvang, in de rust of direct na afloop kenbaar heeft gemaakt. ' Vanaf januari 2006 verspreiding fotoformulieren door Sdu Identification; Aanlevering naar de verenigingen gesorteerd op leeftijd; Vanaf februari t/m mei 2006 kunnen de verenigingen de fotoformulieren gefaseerd opsturen naar Sdu Identification (niet opsparen); De verenigingen ontvangen regelmatig een overzicht van het aantal nog ontbrekende spelerspassen; Overschrijvingen (31 mei) worden op naam van de nieuwe vereniging gesteld; Uitlevering van de spelerspassen naar de verenigingen vindt plaats vanaf 1e week juli t/m 2e week augustus.

4 Fotoformulieren van nieuwe leden worden per 1 februari 2006 (na ontvangst van de bulk) 1x per week naar de verenigingen gestuurd door Sdu Identification; Nieuwe leden die vanaf 1 augustus 2006 worden aangemeld worden voorzien van een fotoformulier (de vereniging) met een geïntegreerde tijdelijke spelerspas die 21 dagen geldig is; De tijdelijke pas kan door vereniging/speler worden gebruikt in de periode van 21 dagen waarbinnen de pasfoto moet worden aangeleverd bij Sdu Identification. ()* Opschonen ledenbestand t/m 31 oktober 2005 had betrekking op de bulkverstrekking van de fotoformulieren; Doorgeven van mutaties na 31 oktober 2005 geen enkele beperking; Voorbereiden/informeren leden, aanvoerders en kader vanaf januari 2006; Advies is de fotoformulieren niet uit te geven aan de leden, maar te archiveren bij de vereniging; Inzamelen pasfoto s (februari t/m mei 2006); Op de te retourneren fotodelen geen adres-wijzigingen vermelden. Ledenmutaties uitsluitend digitaal of via de LMK verwerken. (+* Het fotoformulier moet door de speler worden ondertekend. Bij spelers jonger dan 16 jaar dient het fotoformulier tevens door een ouder of wettelijk vertegenwoordiger te worden ondertekend; Fotoformulieren gefaseerd opsturen naar Sdu Identification in de periode januari t/m mei 2006; Ontvangst passen 1e week juli t/m 2e week augustus 2006; Advies is de spelerspassen te archiveren bij de vereniging; Mapjes om de spelerspassen per elftal/team te archiveren, kunnen door de KNVB worden geleverd tegen gereduceerd tarief. (,* Speler speelt veldvoetbal bij vereniging A en futsal bij vereniging B: Veldvereniging ontvangt een fotoformulier en dient de pasfoto in te nemen; Het systeem zorgt voor 2 passen 1 pas voor de veldvereniging en 1 pas voor de futsalvereniging.

5 Kosten spelerspas per lid 2,50; Kosten bij overschrijving 2,00; Kosten vervanging pas bij verlies/ diefstal 5,00; Doorbelasting in het seizoen 2006/'07; Verrekening via rekening-courant. % " Informatieverstrekking vanaf september 2005 d.m.v. meerdere brieven; Vanaf januari 2006 aanlevering kant-en-klare artikelen voor in het clubblad of website en posters voor in het clubhuis; Publicaties in het magazine De Bal, Officiële Mededelingen en via (onder andere de meest gestelde vragen); Vanaf mei 2006 overzichten van aantal ingeleverde foto's; Instructiekaart voor de leden bij distributie van de pas; Handleiding voor de vereniging (1 per elftal/team) en scheidsrechters/verenigingsscheidsrechters; Informatieverstrekking aan de lokale en regionale pers door middel van persbijeenkomsten.

6 Mogen de pasfoto's ook digitaal worden aangeleverd? Nee. Onderzoek heeft uitgewezen dat de kwaliteit van digitaal aangeleverde foto's vaak onvoldoende is voor verwerking op soortgelijke documenten. Het digitaal aanleveren blijft wel een punt van aandacht gezien het feit dat in het nieuwe relatiesysteem de mogelijkheid is gecreëerd voor het invoeren van een digitale pasfoto. Waarom is de KNVB eigenaar van de spelerspas? De pas mag uitsluitend gebruikt worden onder de door de KNVB gestelde voorwaarden. Ook wordt hiermee misbruik van de pas voorkomen. Waarom wordt de spelerspas niet ingevoerd bij de E- en F-pupillen? Uit de gehouden enquêtes in West II is niet naar voren gekomen dat dit wenselijk wordt geacht. Daarnaast werkt een meerderheid van de districten met uitslagenformulieren voor de E- en F- pupillen waardoor geen controle op speelgerechtigdheid kan worden uitgevoerd. Is het wenselijk om de geldigheidsduur (5 jaar) van de pas voor jeugdspelers in te korten? Ook dit is niet uit de enquêtes als wens naar voren gekomen. In een later stadium kan deze vraag uiteraard opnieuw worden voorgelegd aan de verenigingen en scheidsrechters. Aan welke kwaliteitseisen voldoet de spelerspas? De spelerspas is een pas met het formaat van een creditcard voorzien van enkele persoonsgegevens, relatienummer, verenigingsnaam en pasfoto. De achterzijde van de pas is voorzien van een barcode en hologram met het logo van de KNVB. Moeten leden van zgn. koepelorganisaties in het bezit zijn van een spelerspas? Nee, leden van koepelorganisaties ontvangen geen spelerspas. Waarom is de spelerspas niet gecombineerd met de nationale sportpas? De nationale sportpas is niet persoonsgebonden en is niet voorzien van een pasfoto. De nationale sportpas is een kortingspas en wordt dus door de spelers in eigen bezit gehouden. Indien deze pas ook als spelerspas zou worden gebruikt, bestaat het risico dat men de pas op de wedstrijddag niet bij zich heeft. Kan een spelerspas worden ingenomen door de KNVB en zo ja in welke situaties? Nee, de pas kan niet worden ingenomen. Indien er een onjuistheid wordt geconstateerd over de geldigheid van de pas, dient hiervan een aantekening op het wedstrijdformulier te worden gemaakt of gerapporteerd te worden aan het districtskantoor. Moet de pas worden ingeleverd indien een speler bedankt als lid? Nee, de pas hoeft in dit geval niet te worden ingeleverd. Het advies is de pas mee te geven aan de speler, die verder verantwoordelijk is voor het bewaren van de pas. Hoe komen spelers die eerder dit seizoen zijn gestopt en waarvoor dus geen fotoformulier is aangevraagd, bij overschrijving aan het einde van het seizoen toch in het bezit van een pas? Deze spelers ontvangen na verwerking van de overschrijving automatisch een fotoformulier.

7 $-"# 75% van de verenigingen is inmiddels aangesloten; Snellere verwerking van ledenmutaties; Voordeel: nieuwe leden eerder in het bezit van een fotoformulier/spelerspas; Voor meer informatie kunt u een sturen naar: ledenadministratie@sportlinkservices.nl of raadpleeg ' Tijdens het printen worden fotobarcode en relatienummer gekoppeld; Formulieren worden naar secretariaat vereniging gestuurd; Secretariaat zorgt voor communicatie en inname foto s. ## Secretariaat van de vereniging zorgt voor bevestiging van juiste foto op formulier; Verwijder het rechthoekje (sticker) binnen het fotodeel.!"# Accepteer alleen een recente en ongebruikte pasfoto groter dan de verwijderde sticker (kleur of zwart/wit); Licht het kader op in de richting van de pijl linksonder; Schuif de pasfoto onder het kader, zodanig dat de foto duidelijk zichtbaar is; Sluit het kader; Zoals de foto nu zichtbaar is wordt deze op de spelerspas afgedrukt; Plaats de foto opnieuw als de uitsnede niet naar wens is.. Scheur het onderste deel (op de scheurlijn) netjes af in verband met automatische verwerking; Behoud het bovenste deel van het formulier voor de eigen administratie. / 0 Geen foto s los bijleveren; Foto s niet bevestigen met plakband, nietjes of paperclips; Een scheef aangebrachte foto komt scheef op de kaart; De barcodes moeten goed zichtbaar en onbeschadigd blijven.

8 $ ( * Maximaal 100 fotodelen in de gesloten envelop met adres (alleen voor bulkverwerking); Verzending in dozen mag, dan zelf correct adresseren; Zending voldoende frankeren. 1 Tijdelijke spelerspas is voorzien van een geldigheidsdatum (3 weken); Te verwijderen op microperforaties; Binnen 1 week na ontvangst fotodeel retourneren. # # #

Hieronder staan de belangrijkste onderdelen van de procedures met betrekking tot spelerspasjes beschreven,

Hieronder staan de belangrijkste onderdelen van de procedures met betrekking tot spelerspasjes beschreven, SPELERSPASJES Alle spelers vanaf D-pupillen leeftijd en ouder moeten in het bezit zijn van een geldige spelerspas. De spelerspas heeft een credit card formaat en bevat een gescande pasfoto, de verenigingsnaam,

Nadere informatie

Handleiding voor de spelerspas

Handleiding voor de spelerspas Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Handleiding voor de spelerspas Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Uitgangspunten spelerspas 3 2.1 Verbeteren controle 3 2.2 Geen pas = niet spelen 3 3. De pas 4 3.1 Voor

Nadere informatie

Handleiding voor de spelerspas. voor verenigingen en scheidsrechters

Handleiding voor de spelerspas. voor verenigingen en scheidsrechters Handleiding voor de spelerspas voor verenigingen en scheidsrechters HANDLEIDING VOOR DE SPELERSPAS 3 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave pagina 1. Inleiding 7 2. Uitgangspunten spelerspas 8 2.1 Verbeteren controle

Nadere informatie

SPORTVERENIGING VOETBAL TERHEIJDEN PROCEDURES

SPORTVERENIGING VOETBAL TERHEIJDEN PROCEDURES SPORTVERENIGING VOETBAL TERHEIJDEN PROCEDURES Overige procedures Reiskosten: Binnen de vereniging bestaat de mogelijkheid om reiskosten te declareren. De eerste 30 kilometer per reis zijn voor eigen rekening,

Nadere informatie

Handleiding spelerspas

Handleiding spelerspas KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Handleiding spelerspas Juli 2013 knvb.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1. Achtergrond... 3 2. Uitgangspunten spelerspas... 4 2.1. Verbeteren controle...

Nadere informatie

Clubavond 5 september 2013 Spelregelwijzigingen

Clubavond 5 september 2013 Spelregelwijzigingen Clubavond 5 september 2013 Spelregelwijzigingen Activiteiten comm. Opleidingen Activiteiten comm. Opleidingen Do 5 sept: spelregelwijzigingen 2013/ 14 Do 3 okt: spelregels: handsballen Do 7 nov: spelregels:

Nadere informatie

Tijdstraf verbeteringen gebruik spelerspas

Tijdstraf verbeteringen gebruik spelerspas Tijdstraf en verbeteringen gebruik spelerspas Informatie over de maatregelen uit het actieplan Tegen geweld, voor sportiviteit augustus 2013 Inleiding Op 20 maart 2013 presenteerde de KNVB het actieplan

Nadere informatie

TIJDSTRAF VERBETERINGEN GEBRUIK SPELERSPAS

TIJDSTRAF VERBETERINGEN GEBRUIK SPELERSPAS TIJDSTRAF EN VERBETERINGEN GEBRUIK SPELERSPAS INFORMATIE OVER DE MAATREGELEN UIT HET ACTIEPLAN TEGEN GEWELD, VOOR SPORTIVITEIT AUGUSTUS 2013 INLEIDING Op 20 maart 2013 presenteerde de KNVB het actieplan

Nadere informatie

Lokale sterren. Landelijke informatie. Districtsinformatie 2. 9. Informatie (specifiek) veldvoetbal 5. 10. Informatie (specifiek) Futsal 19

Lokale sterren. Landelijke informatie. Districtsinformatie 2. 9. Informatie (specifiek) veldvoetbal 5. 10. Informatie (specifiek) Futsal 19 Lokale sterren Gerard Cox zong het jaren geleden al: "Het is weer voorbij die mooie zomer." Op het moment dat ik mij tot u richt is de sportzomer van 2004 pas halverwege. Het EK voetbal ligt echter achter

Nadere informatie

Voetbal met plezier! Landelijke informatie. Districtsinformatie 2

Voetbal met plezier! Landelijke informatie. Districtsinformatie 2 Voetbal met plezier! Dat sport en vooral voetbal een ongelofelijk belangrijke plaats in onze maatschappij inneemt bleek deze zomer weer tijdens het FIFA WK voor spelers tot 20 jaar. Nederland was dit jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WEDSTRIJDZAKEN AFDELING JEUGD 26 augustus 2013 Belangrijke bijzonderheden vanuit de KNVB

NIEUWSBRIEF WEDSTRIJDZAKEN AFDELING JEUGD 26 augustus 2013 Belangrijke bijzonderheden vanuit de KNVB Belangrijke bijzonderheden vanuit de KNVB De aanvoerder (1.2) Onder aanvoerder wordt verstaan die speler van het elftal/team die zich onderscheidt van de overige spelers van het elftal/team door middel

Nadere informatie

Digitaal- Wedstrijdformulier (DWF)

Digitaal- Wedstrijdformulier (DWF) Informatieboekje Digitaal- Wedstrijdformulier (DWF) Algemene informatie In loop van het seizoen 2013-2014 is het de bedoeling dat alle teams van Juventa 12, vanaf de D-pupillen, overgaan op het digitale

Nadere informatie

Overschrijvingen, hoe zit dat?

Overschrijvingen, hoe zit dat? beeld: n de Koning Overschrijvingen, hoe zit dat? Ondersteuning Clubbesturen // District Zuid II // november 2010 IS ONS LEVEN * VOETBAL IS ONS LEVEN * VOETBAL IS ONS LEVEN * VOETBAL IS ONS LE Colofon

Nadere informatie

Handleiding Dispensaties

Handleiding Dispensaties KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Handleiding Dispensaties in KNVB Sportlink Clubapplicatie voor de zaal- en veldvoetbalverenigingen van de KNVB Zeist, mei 2014 Versie 1.2 knvb.nl Versiebeheer

Nadere informatie

Doorgeven uitslagen en afgelastingen

Doorgeven uitslagen en afgelastingen Doorgeven uitslagen en afgelastingen Versie 1.0 Februari 2009 Versienummer Datum Omschrijving 1.0 10 feb 2009 Nieuwe functionaliteit beschikbaar. 2.2 Verduidelijking verschil veld / zaal wedstrijden: In

Nadere informatie

HET MOBIELE DIGITALE WEDSTRIJDFORMULIER ZAALVOETBAL EEF WALGAARD, 13 JUNI 2016

HET MOBIELE DIGITALE WEDSTRIJDFORMULIER ZAALVOETBAL EEF WALGAARD, 13 JUNI 2016 HET MOBIELE DIGITALE WEDSTRIJDFORMULIER ZAALVOETBAL EEF WALGAARD, 13 JUNI 2016 AGENDA Welkom en inleiding De verandering en de voordelen De werking van de app De voorbereiding Veel gestelde vragen Support

Nadere informatie

Samenstellen en muteren van uw team in Sportlink

Samenstellen en muteren van uw team in Sportlink Samenstellen en muteren van uw team in Sportlink Vanaf de JO13-jeugd (voorheen D-jeugd) dienen spelers voor elke competitie- en bekerwedstrijd in het bezit te zijn van een geldige spelerspas. Zonder een

Nadere informatie

Om deze dag soepel te laten verlopen, vragen wij u goede notie te nemen van de nu volgende gedragscode en aandachtspunten.

Om deze dag soepel te laten verlopen, vragen wij u goede notie te nemen van de nu volgende gedragscode en aandachtspunten. Van de organisatie Om het kwalificatietoernooi in goede banen te leiden, zijn de belangrijkste zaken op een rijtje gezet. Hieronder vinden jullie de gedragscode, aandachtspunten, deelname en reglement

Nadere informatie

Overschrijvingen, hoe zit dat? Ondersteuning Clubbesturen // District Oost // augustus 2009

Overschrijvingen, hoe zit dat? Ondersteuning Clubbesturen // District Oost // augustus 2009 beeld: n de Koning Overschrijvingen, hoe zit dat? Ondersteuning Clubbesturen // District Oost // augustus 2009 IS ONS LEVEN * VOETBAL IS ONS LEVEN * VOETBAL IS ONS LEVEN * VOETBAL IS ONS LE Colofon Dit

Nadere informatie

Korte handleiding Digitaal Wedstrijd Formulier 03/ 15

Korte handleiding Digitaal Wedstrijd Formulier 03/ 15 Korte handleiding Digitaal Wedstrijd Formulier 03/ 15 Het digitale wedstrijd formulier (DWF) is qua opzet gelijk aan het papieren formulier dat in seizoen 2013/2014 in alle categorieen is vervangen door

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP Persoonlijke gegevens Roepnaam M/V Man / Vrouw Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit Adresgegevens Straatnaam Huisnummer Postcode Woonplaats Contactgegevens Contactgegevens

Nadere informatie

DOCUMENT Handleiding seniorenleider S.V. TIVOLI Uitgave: 01-08-2012

DOCUMENT Handleiding seniorenleider S.V. TIVOLI Uitgave: 01-08-2012 DOCUMENT Handleiding seniorenleider S.V. TIVOLI Uitgave: 01-08-2012 Inhoud Voorwoord... 3 Belangrijke tips:... 3 Aanwezigheid... 4 Ontvangst van bezoekende vereniging/scheidsrechter... 4 Presentatie...

Nadere informatie

C O N V E N A N T. Extern scouten in jeugdvoetbal. Het verantwoord en respectvol omgaan van amateurclubs met jonge voetballers en met elkaar.

C O N V E N A N T. Extern scouten in jeugdvoetbal. Het verantwoord en respectvol omgaan van amateurclubs met jonge voetballers en met elkaar. C O N V E N A N T Extern scouten in jeugdvoetbal Inzake : Het verantwoord en respectvol omgaan van amateurclubs met jonge voetballers en met elkaar. Partijen : Amateurvoetbalverenigingen District West

Nadere informatie

De overige teams werken net als voorheen wel met een wedstrijdformulier en leiders en scheidsrechters hebben daarvoor de Wedstrijdzaken app nodig.

De overige teams werken net als voorheen wel met een wedstrijdformulier en leiders en scheidsrechters hebben daarvoor de Wedstrijdzaken app nodig. Inleiding Zoals eerder al gecommuniceerd in de TeamGeest wordt met ingang van dit seizoen het Digitale Wedstrijd Formulier vervangen door de Wedstrijdzaken app en worden de plastic spelerspassen afgeschaft.

Nadere informatie

VerenigingsScheidsrechter

VerenigingsScheidsrechter Spelregel 17:3 De scheidsrechters zijn, voor aanvang van de wedstrijd, verantwoordelijk voor de controle van het speeloppervlak, de doelen en de ballen. Zij beslissen welke ballen gedurende de wedstrijd

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

Afhandelen formaliteiten en tuchtzaken

Afhandelen formaliteiten en tuchtzaken augustus 2008 seizoen 2008/'09 INHOUDSOPGAVE pagina Inleiding 3 Spelerspas 4 Disciplinaire straffen 9 Wedstrijdformulier 10 Strafrapport 24 Molestatie 35 Rapport gestaakte wedstrijd 38 KNVB Academie, augustus

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT S.Z.C. Sittardse Zomeravond Competitie 20 Mei 1963 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Hoofdstuk 1 Naam en zetel van de vereniging De zaalvoetbalorganisatie draagt de naam Sittardse Zomeravond Competitie ( hierna

Nadere informatie

WELKOM OP DE INFORMATIEBIJEENKOMST MOBIEL DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER MEI 2017 EEF WALGAARD

WELKOM OP DE INFORMATIEBIJEENKOMST MOBIEL DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER MEI 2017 EEF WALGAARD WELKOM OP DE INFORMATIEBIJEENKOMST MOBIEL DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER MEI 2017 EEF WALGAARD INHOUD Wat ging er aan vooraf? De verandering De voordelen De wedstrijdzaken app De digitale spelerspas mdwf

Nadere informatie

Programmaboekje Bekerfinales KNVB West II

Programmaboekje Bekerfinales KNVB West II Koninklijke Nederlandse Voetbalbond District West II Programmaboekje Bekerfinales KNVB West II Zaterdag 23 mei 2015 Accommodatie: Wippolder Zaterdag 23 mei 2015 Wippolder Sportpark Pauwmolen Rijksstraatweg

Nadere informatie

Invoering mdwf. Wat te doen en hoe werkt het. 1 <datum> V<0X>

Invoering mdwf. Wat te doen en hoe werkt het. 1 <datum> V<0X> 1 Invoering mdwf Wat te doen en hoe werkt het DE VERANDERING: VAN DWF NAAR MDWF Alle DWF over op mdwf DWF (Sportlink Club) kan niet meer gebruikt worden Nog niet O8 t/m O11 Wedstrijdzaken app 2 WAT BETEKENT

Nadere informatie

Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen)

Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen) Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen) Betreft Senioren lid Junioren lid Pupillen lid Donateur Spelend Niet spelend Vrijwilliger Persoonlijke gegevens Man / Vrouw Achternaam: Voorletters:

Nadere informatie

Het indienen van twee verzoeken Opzeggen lidmaatschap voor 1 juni Geen plaats meer in eerste elftal of selectie Deadline 31 mei, 24.

Het indienen van twee verzoeken Opzeggen lidmaatschap voor 1 juni Geen plaats meer in eerste elftal of selectie Deadline 31 mei, 24. Het indienen van twee verzoeken Het indienen van twee verzoeken om overschrijving voor 31 mei is niet toegestaan. Buiten het feit dat een vereniging van een speler geen twee overschrijvingsformulieren

Nadere informatie

Themabijeenkomst Reservevoetbal Categorie A+B

Themabijeenkomst Reservevoetbal Categorie A+B Themabijeenkomst Reservevoetbal Categorie A+B Themabijeenkomst Reservevoetbal Categorie A+B - Resultaten Enquête categorie A - Resultaten KNVB Ledenpanel categorie B - Overleg klankbordgroepen district

Nadere informatie

Als niet tijdig verweer is gevoerd, wordt het schikkingsvoorstel geacht te zijn aanvaard.

Als niet tijdig verweer is gevoerd, wordt het schikkingsvoorstel geacht te zijn aanvaard. Tuchtzaken alle informatie op een rij De voetbalsport blijft zich in al haar facetten ontwikkelen. Dit brengt de nodige veranderingen met zich mee. Naast implementatie van de topklasse, geven we fasegewijs

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT RECREATIE ZAALVOETBAL ALKMAAR 2015-2016

HUISHOUDELIJK REGLEMENT RECREATIE ZAALVOETBAL ALKMAAR 2015-2016 HUISHOUDELIJK REGLEMENT RECREATIE ZAALVOETBAL ALKMAAR 2015-2016 1 1. SPELREGELS 1.1 Er wordt gespeeld volgens de door de KNVB opgestelde Handleiding voor Scheidsrechters Futsal, dd. Juli 2011. Echter m.u.v.

Nadere informatie

TUCHTZAKEN AMATEUR VELDVOETBAL EN ZAALVOETBAL TUCHTZAKEN AMATEUR VELDVOETBAL EN ZAALVOETBAL

TUCHTZAKEN AMATEUR VELDVOETBAL EN ZAALVOETBAL TUCHTZAKEN AMATEUR VELDVOETBAL EN ZAALVOETBAL TUCHTZAKEN AMATEUR VELDVOETBAL EN ZAALVOETBAL Alle informatie op een rij 2013 1 1. Inleiding De voetbalsport blijft zich in al haar facetten ontwikkelen en dit brengt veranderingen met zich mee. Het in

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

AV A D i D g i it i aal a l 2 010/ 11 1

AV A D i D g i it i aal a l 2 010/ 11 1 AV Digitaal 2010/ 11 11 Inhoud Plannen AV Digitaal 2010/ 11 Plannen op hoofdlijnen Aparte toelichting op de belangrijkste ontwikkelingen Plannen op hoofdlijnen Het programma AV Digitaal in seizoen 2010/

Nadere informatie

KNVB beker vrouwen Bekerreglement 2015/'16

KNVB beker vrouwen Bekerreglement 2015/'16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL KNVB beker vrouwen Bekerreglement 2015/'16 knvb.nl Artikel 1 Aan deze competitie kan worden deelgenomen door de elftallen die in seizoen 2015/ 16 uitkomen

Nadere informatie

Introductie mwdf Sportclub Deventer 31 januari 2018 WELKOM

Introductie mwdf Sportclub Deventer 31 januari 2018 WELKOM Introductie mwdf Sportclub Deventer 31 januari 2018 WELKOM Wat? KNVB administratief systeem bestaat uit Sportlink = bronbestand (voor wedstrijdsecretariaat) en daaraan gekoppeld: 1. voetbal.nl = informatie

Nadere informatie

Z.V.V. ZWAAG GAAT WEER B(L)OEIEN! REGLEMENTEN

Z.V.V. ZWAAG GAAT WEER B(L)OEIEN! REGLEMENTEN Z.V.V. ZWAAG GAAT WEER B(L)OEIEN! REGLEMENTEN SEIZOEN 2013-2014 Reglementen aanmelden - opzeggen Aanmelden Leden of aankomende leden kunnen zich uitsluitend met het inschrijvingsformulier aanmelden als

Nadere informatie

Versie 1.2 Maart 2014 Instructie Digitaal Wedstrijdformulier Amateurvoetbal (Categorie B)

Versie 1.2 Maart 2014 Instructie Digitaal Wedstrijdformulier Amateurvoetbal (Categorie B) Versie 1.2 Maart 2014 Instructie Digitaal Wedstrijdformulier Amateurvoetbal (Categorie B) ONDERDELEN 1 Inrichten bondsteam 2 Starten DWF 3 Teamopgave 4 Officialopgave 5 Wedstrijdverloop 6 Wedstrijd vastleggen

Nadere informatie

Onderwerp: Informatiebijeenkomsten mobiel digitaal wedstrijdformulier zaalvoetbal, veel gestelde vragen

Onderwerp: Informatiebijeenkomsten mobiel digitaal wedstrijdformulier zaalvoetbal, veel gestelde vragen Onderwerp: Informatiebijeenkomsten mobiel digitaal wedstrijdformulier zaalvoetbal, veel gestelde vragen Versie: 7 juli 2016 Vragen van de ledenadministrateur over het onderhouden van ledengegevens in Sportlink

Nadere informatie

SPORTVERENIGING VOETBAL TERHEIJDEN. INFORMATIE JEUGD- EN SENIORENLEIDERS en TRAINERS

SPORTVERENIGING VOETBAL TERHEIJDEN. INFORMATIE JEUGD- EN SENIORENLEIDERS en TRAINERS SPORTVERENIGING VOETBAL TERHEIJDEN INFORMATIE JEUGD- EN SENIORENLEIDERS en TRAINERS Taken jeugd- en seniorenleiders Spelerspas. De leider is, samen met de aanvoerder, verantwoordelijk voor de formaliteiten

Nadere informatie

Reglementswijzigingen Algemene vergadering amateurvoetbal najaar 2010

Reglementswijzigingen Algemene vergadering amateurvoetbal najaar 2010 Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Reglementswijzigingen Algemene vergadering amateurvoetbal najaar 2010 In de algemene vergadering amateurvoetbal van 4 december 2010 zijn de volgende reglementswijzigingen

Nadere informatie

Beleidsdocument Versie 1.0

Beleidsdocument Versie 1.0 FAIR PLAY, OOK BIJ RKSV Beleidsdocument Versie 1.0 Aanleiding Steeds vaker worden sportclubs en met name voetbalclubs geconfronteerd met ernstig wangedrag en ernstige wanordelijkheden op en rond het voetbalveld.

Nadere informatie

1. Organisatie futsalcommissie

1. Organisatie futsalcommissie 1. Organisatie futsalcommissie Futsalcommissie De futsalcommissie vormt binnen Excelsior 31 het bestuur van het futsal, en bepaalt het beleid binnen het futsal van Excelsior 31. Hiervoor wordt maandelijks

Nadere informatie

KNVB BEKER VROUWEN BESTUURSBESLUIT. Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 21 augustus 2018

KNVB BEKER VROUWEN BESTUURSBESLUIT. Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 21 augustus 2018 KNVB BEKER VROUWEN BESTUURSBESLUIT Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 21 augustus 2018 Artikel 1 Aan deze Bekercompetitie kan worden deelgenomen door de teams die in seizoen 2018/ 19 uitkomen in de

Nadere informatie

HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014

HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014 HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014 Beste Jeugdleiders, Binnen elke vereniging heb je vrijwilligers nodig die de vereniging draaiende houden. Zonder vrijwilligers heeft een vereniging

Nadere informatie

DIGITALE OVERSCHRIJVINGEN NATIONAAL

DIGITALE OVERSCHRIJVINGEN NATIONAAL DIGITALE OVERSCHRIJVINGEN NATIONAAL VRAGEN & ANTWOORDEN Uitgave nr. : Seizoen 2017-2018 Datum : 4 maart 2017 Inhoudsopgave 1. Overschrijvingsdata... 4 1.1. Voor wie geldt de uiterlijke overschrijvingsdata

Nadere informatie

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL INLEIDING Vanaf zaterdag 1 juni is het mogelijk om via Sportlink Club de teams in te schrijven voor seizoen 2019/ 20. Dit kan tot en met uiterlijk

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT RECREATIE ZAALVOETBAL ALKMAAR 2016 / 2017

HUISHOUDELIJK REGLEMENT RECREATIE ZAALVOETBAL ALKMAAR 2016 / 2017 HUISHOUDELIJK REGLEMENT RECREATIE ZAALVOETBAL ALKMAAR 2016 / 2017 1 1. SPELREGELS 1.1 Er wordt gespeeld volgens de door de KNVB opgestelde Handleiding voor Scheidsrechters Futsal, dd. Juli 2011. Echter

Nadere informatie

WELKOM OP DE INFORMATIEBIJEENKOMST MOBIEL DWF VELDVOETBAL ROTTERDAM, 15 FEBRUARI 2017 EEF WALGAARD

WELKOM OP DE INFORMATIEBIJEENKOMST MOBIEL DWF VELDVOETBAL ROTTERDAM, 15 FEBRUARI 2017 EEF WALGAARD WELKOM OP DE INFORMATIEBIJEENKOMST MOBIEL DWF VELDVOETBAL ROTTERDAM, 15 FEBRUARI 2017 EEF WALGAARD INFORMATIEBIJEENKOMST MDWF 15 FEBRUARI 2017 Programma ontvangst, koffie/thee Informatiebijeenkomst mdwf

Nadere informatie

KNVB BEKER VROUWEN REGLEMENT. Uitgave nr. : seizoen 2016/'17 Datum : 1 augustus 2016

KNVB BEKER VROUWEN REGLEMENT. Uitgave nr. : seizoen 2016/'17 Datum : 1 augustus 2016 KNVB BEKER VROUWEN REGLEMENT Uitgave nr. : seizoen 2016/'17 Datum : 1 augustus 2016 Artikel 1 Aan deze Bekercompetitie kan worden deelgenomen door de elftallen die in seizoen 2016/ 17 uitkomen in de eredivisie

Nadere informatie

VV De Meern Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier. (mdwf)

VV De Meern Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier. (mdwf) VV De Meern Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier (mdwf) Wat is nieuw in 2018/2019? Alleen wijzigingen voor pupillen JO8 t.m. JO12. Deze teams werken nu allemaal ook met mdwf, maar in een uitgeklede versie:

Nadere informatie

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL INLEIDING Vanaf zaterdag 1 juni is het mogelijk om via Sportlink Club de teams in te schrijven voor seizoen 2019/ 20. Dit kan tot en met uiterlijk

Nadere informatie

2. Wanneer kan ik het DWF invoeren? U kunt het DWF alleen op de dag van de wedstrijd invoeren.

2. Wanneer kan ik het DWF invoeren? U kunt het DWF alleen op de dag van de wedstrijd invoeren. 1. Wat moet ik doen als het aanmaken van mijn account mislukt? Registra9e met een e-mailadres dat niet bekend is in het bondssysteem. Juiste e-mail achterhalen of laten wijzigen en dan nogmaals proberen.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Regelgeving keuring gasinstallatie Aanvulling 1 op versie

Inhoudsopgave. Regelgeving keuring gasinstallatie Aanvulling 1 op versie Inhoudsopgave 1. Algemeen 2 2. Raadplegen kentekenregister 2 3. Voertuigidentificatienummer 3 4. Kentekenplaten 3 5. Afmelden 3 6. Opnamekaart 4 7. Steekproef 5 8. Vrijgeven 5 9. Second opinion 5 10. Archiveren

Nadere informatie

Informatie wedstrijdzaken

Informatie wedstrijdzaken Informatie wedstrijdzaken Seizoen 2013-2014 (versie 1.0/14 augustus 2013) Voorwoord Binnen iedere vereniging steken vele leden een handje uit de mouwen om alles te regelen. Voetballen is namelijk niet

Nadere informatie

FORMULIEREN Versie 1.2/ VV Groote Lindt WELKOM

FORMULIEREN Versie 1.2/ VV Groote Lindt WELKOM WELKM Van harte welkom bij. In dit document treft u een viertal formulieren aan, namelijk: Aanmeldformulier; Machtiging Automatische Incasso; Mutatieformulier en Afmeldingsformulier. Voordat u deze (één

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK ZAALVOETBAL- VERENIGING ZVV-VEGHEL. Seizoen 2016-2017

INFORMATIEBOEK ZAALVOETBAL- VERENIGING ZVV-VEGHEL. Seizoen 2016-2017 INFORMATIEBOEK ZAALVOETBAL- VERENIGING ZVV-VEGHEL Seizoen 2016-2017 Voorwoord, Voor u ligt het informatieboek van ZVV-Veghel. In bijna veertig jaar is ZVV-Veghel uitgegroeid tot een grote vereniging met

Nadere informatie

september 2011 Beste jeugdscheidsrechter,

september 2011 Beste jeugdscheidsrechter, september 2011 Beste jeugdscheidsrechter, Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan. Een nieuw seizoen met weer een toename van het aantal jeugdteams dat op zaterdag in actie zal gaan komen. De vele

Nadere informatie

Arbitrageplan Olympia 60

Arbitrageplan Olympia 60 Arbitrageplan Olympia 60 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Doelstelling 3. Organisatiestructuur 4. Taken arbitragecommissie 5. Profielschets verenigingsscheidsrechter 6. Organisatie rond wedstrijden 7. Werving,

Nadere informatie

ALGEMENE VERGADERING AMATEURVOETBAL

ALGEMENE VERGADERING AMATEURVOETBAL ALGEMENE VERGADERING AMATEURVOETBAL In de algemene vergadering amateurvoetbal van 2 juni jl. zijn de volgende reglementswijzigingen aangenomen. De wijzigingen gaan in op 1 juli 2012. Alleen de gewijzigde

Nadere informatie

Informatie seizoen 2015 2016 Jeugd v.v. Nooit gedacht

Informatie seizoen 2015 2016 Jeugd v.v. Nooit gedacht Informatie seizoen 2015 2016 Jeugd v.v. Nooit gedacht Opstarten trainingen. De volgende teams starten hun trainingen op vanaf zaterdag 1 augustus: A1, B1, C1, D1 Alle overige teams kunnen hun trainingen

Nadere informatie

VERANDERING AANSTELLINGEN HOOFDKLASSE, BELOFTEN EN BENE LIGA VROUWEN

VERANDERING AANSTELLINGEN HOOFDKLASSE, BELOFTEN EN BENE LIGA VROUWEN Koninklijke Nederlandse Voetbalbond p Nieuwsflits Scheidsrechterszaken District Zuid II september 2013 VERANDERING AANSTELLINGEN HOOFDKLASSE, BELOFTEN EN BENE LIGA VROUWEN Alle aanstellingen bij bovengenoemde

Nadere informatie

Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen)

Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen) Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen) Betreft Senioren lid Junioren lid Pupillen lid Donateur Spelend Niet spelend Vrijwilliger Persoonlijke gegevens Man / Vrouw Achternaam: Voorletters:

Nadere informatie

LIJST VAN ADMINISTRATIEVE HEFFINGEN, EN BOETES UIT WEDSTRIJDREGLEMENT

LIJST VAN ADMINISTRATIEVE HEFFINGEN, EN BOETES UIT WEDSTRIJDREGLEMENT LIJST VAN ADMINISTRATIEVE HEFFINGEN, EN BOETES UIT WEDSTRIJDREGLEMENT Aangepaste definitieve lijst van administratieve heffingen en boetes vanuit de AV NBB van 21 juni 2014, met daarin verwerkt de amendementen

Nadere informatie

Huisnummer Toevoeging.. Plaats... Mobiel:... Voorkeur: * (NB: de actuele contributiebedragen zijn te vinden op onze website)

Huisnummer Toevoeging.. Plaats... Mobiel:... Voorkeur: * (NB: de actuele contributiebedragen zijn te vinden op onze website) AANMELDINGSFORMULIER Persoonsgegevens: * Achternaam:... Roepnaam:. Geboortedatum:. Adres/Contactgegevens: * Postcode: Straatnaam: Telefoon:. Emailadres:.. Tussenvoegsel:.. Voorletters:. Geslacht:. Huisnummer

Nadere informatie

Toelichting op het spelen met twee Libero s

Toelichting op het spelen met twee Libero s Vanaf het seizoen 2012-2013 is het in alle klassen toegestaan om uit de lijst van spelers maximaal 2 Libero s aan te wijzen. Indien een team gaat spelen met twee Libero s dan zijn er verschillende zaken

Nadere informatie

KNVB DE FLUITFLITS 2014/ 15 29/1/2015

KNVB DE FLUITFLITS 2014/ 15 29/1/2015 29/1/2015 Langs De Lijn Tip: bij het invullen van de digitale strafcode(s) en vragenlijst na opslaan gaarne bevestigen zodat deze definitief kan worden verstuurd naar de afdeling Tuchtzaken! Tip: Raadpleeg

Nadere informatie

Regio Centrum Website: http://www.badminton.nl/centrum/nieuws

Regio Centrum Website: http://www.badminton.nl/centrum/nieuws Regio Centrum Website: http://www.badminton.nl/centrum/nieuws Informatie voor bij de Junioren competitie Seizoen 2014-2015 VERSIE 9 september 2014 Competitie Software Ook dit jaar wordt er voor de competitie

Nadere informatie

Programmaboekje Bekerfinales KNVB West 2

Programmaboekje Bekerfinales KNVB West 2 Koninklijke Nederlandse Voetbalbond District West II Programmaboekje Bekerfinales KNVB West 2 Zaterdag 28 mei 2016 Accommodatie: Foreholte Foreholte Sportpark Elsgeest Sportlaan 10 2215 NA Voorhout Telefoon:

Nadere informatie

HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU

HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU INHOUD INLEIDING... 2 De account... 2 Inloggen... 2 GEBRUIKERS MENU... 3 MIJN TEAM... 4 Bewerk team... 4 Spelers... 6 Wedstrijden... 7 Gespeelde wedstrijden... 8 Nog

Nadere informatie

Bewaarnummer. Seizoen 2009/'10 // Landelijk. Seizoen 2010/'11 // Landelijke informatie overig

Bewaarnummer. Seizoen 2009/'10 // Landelijk. Seizoen 2010/'11 // Landelijke informatie overig Bewaarnummer Seizoen 2009/'10 // Landelijk Seizoen 2010/'11 // Landelijke informatie overig ONS O ONS LEVEN * VOETBAL * IS IS ONS ONS LEVEN * VOETBAL * IS IS ONS ONS LEVEN * VOETBAL * IS Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding DWF. voor leiders en scheidsrechters. van v.v. Terlo

Handleiding DWF. voor leiders en scheidsrechters. van v.v. Terlo Handleiding DWF voor leiders en scheidsrechters van v.v. Terlo De volgende partijen zijn verantwoordelijk voor het invullen van het DWF: Het thuisteam Het uitteam De scheidsrechter Het DWF is inhoudelijk

Nadere informatie

Beleidsplan Scheidsrechters vv Heino. Hé Scheids.. Scheidsrechtersbeleidsplan vv Heino/ oktober 2015/ Seniorencommissie

Beleidsplan Scheidsrechters vv Heino. Hé Scheids.. Scheidsrechtersbeleidsplan vv Heino/ oktober 2015/ Seniorencommissie 1 Beleidsplan Scheidsrechters vv Heino Hé Scheids.. 2 Inhoudsopgave Voorwoord 1. Doelstelling 2. Organogram 3. Werving, selectie en onderhoud 4. Overlegstructuur 5. Organisatie Clubscheidsrechters 6. Opleiding

Nadere informatie

Handleiding competitiesoftware verenigingen Visual Reality

Handleiding competitiesoftware verenigingen Visual Reality Handleiding competitiesoftware verenigingen Visual Reality Via de website http://badmintonnederland.toernooi.nl kunt u de keuze maken voor de competitie. De online competities staan aan de linkerkant van

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening van de vergadering. 2. Mededelingen jeugdbestuur. : Seizoen opening 2013/2014 Jeugdkader. : Kantine NWC Asten

Agenda. 1. Opening van de vergadering. 2. Mededelingen jeugdbestuur. : Seizoen opening 2013/2014 Jeugdkader. : Kantine NWC Asten Bijeenkomst Plaats Tijd : Seizoen opening 2013/2014 Jeugdkader : Kantine NWC Asten : 26 augustus 2013: 20.00 uur Agenda 1. Opening 2. Mededelingen Jeugdbestuur 3. Mededelingen Accommodatiecommissie (Joost

Nadere informatie

KNVB Handleiding doorgeven uitslagen

KNVB Handleiding doorgeven uitslagen KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL KNVB Handleiding doorgeven uitslagen knvb.nl Versiebeheer Versie Datum Omschrijving 1.0 September 2012 1 e versie handleiding doorgeven uitslagen en afgelastingen

Nadere informatie

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL INLEIDING Vanaf zaterdag 1 juni is het mogelijk om via Sportlink Club de teams in te schrijven voor seizoen 2019/ 20. Dit kan tot en met uiterlijk

Nadere informatie

DWF Handleiding voor Teams

DWF Handleiding voor Teams Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Help uw junior zoon of dochter met het invullen, men kan en mag nog niet alle vragen beantwoorden.

Help uw junior zoon of dochter met het invullen, men kan en mag nog niet alle vragen beantwoorden. Aan nieuwe leden en ouders van nieuwe jeugdleden, Als bijlage treft u een aantal formulieren aan waarmee u te kennen geeft dat U, of uw zoon of dochter lid wenst te worden van onze voetbalclub. De huidige

Nadere informatie

2. Spelers in de leeftijdsklassen Onder 19, aangeduid als junioren en spelers in de

2. Spelers in de leeftijdsklassen Onder 19, aangeduid als junioren en spelers in de AANPASSING KLASSE-AANDUIDINGEN JEUGDVOETBAL REGLEMENT AMATEURVOETBAL Artikel 27 Financiële verplichtingen 1. a. Leden als bedoeld in artikel 6 lid 2 onder d en e Statuten zijn een jaarlijkse contributie

Nadere informatie

DWF Vraag en antwoord

DWF Vraag en antwoord DWF Vraag en antwoord 1. Moet er nog een papieren versie als backup worden gemaakt? Antwoord: Nee, alle wedstrijden die digitaal gaan dienen via het digitaal wedstrijdformulier ingevuld te worden. 2. Wanneer

Nadere informatie

DWF. - Officials van de wedstrijd (wordt de wedstrijd gefloten/geteld door iemand anders dan er op papier staat dan pas je dit aan)

DWF. - Officials van de wedstrijd (wordt de wedstrijd gefloten/geteld door iemand anders dan er op papier staat dan pas je dit aan) Taak zaalwacht: Voorafgaand aan de wedstrijd: Inloggen DWF Je gaat naar de speeldatum klik daarna de wedstrijd aan die gespeeld gaat worden Een uur voorafgaand aan de wedstrijd kan het team van de tegenpartij

Nadere informatie

Versie 1.0 Januari 2012 Instructie Digitaal Wedstrijdformulier Amateurvoetbal

Versie 1.0 Januari 2012 Instructie Digitaal Wedstrijdformulier Amateurvoetbal Versie 1.0 Januari 2012 Instructie Digitaal Wedstrijdformulier Amateurvoetbal DOELSTELLING DOCUMENT Dit document is bestemd voor de verenigingsvrijwilligers die rechtstreeks te maken krijgen met het invullen

Nadere informatie

9 juni Algemene berichten KNVB district West I INHOUD

9 juni Algemene berichten KNVB district West I INHOUD INHOUD 10 9 juni 2011 1 Inleiding 2 2 Regelmentwijzigingen 3 3 Beroepszaken landelijk 15 4 Overlijdensberichten 16 5 Adresboekwijzigingen 16 Pagina 1 van 16 1 Inleiding De ontwikkeling van de digitalisering

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West V.V. Dieze-West heet u of uw zoon of dochter van harte welkom bij de club. V.V. Dieze-West speelt zijn thuiswedstrijden op het Sportpark het Hoge Laar. Luttekeweg 15A

Nadere informatie

Versie 1.0 Januari 2013 Instructie Digitaal Wedstrijdformulier Amateurvoetbal (Categorie B)

Versie 1.0 Januari 2013 Instructie Digitaal Wedstrijdformulier Amateurvoetbal (Categorie B) Versie 1.0 Januari 2013 Instructie Digitaal Wedstrijdformulier Amateurvoetbal (Categorie B) DOELSTELLING DOCUMENT Dit document is bestemd voor de verenigingsvrijwilligers die rechtstreeks te maken krijgen

Nadere informatie

DZS RECREATIE FUTSAL DORDRECHT. DZS Regelement seizoen 2016/2017 uitgave

DZS RECREATIE FUTSAL DORDRECHT. DZS Regelement seizoen 2016/2017 uitgave Dordtse Zaalvoetbal Stichting DZS Regelement seizoen 2016/2017 uitgave 14-03-2016. Inschrijving Indien vóór de eerste competitiewedstrijd niet aan alle financiële verplichtingen is voldaan kan de wedstrijd

Nadere informatie

Dispensatie reglement 1.0 American Football Bond Nederland

Dispensatie reglement 1.0 American Football Bond Nederland Dispensatie reglement 1.0 American Football Bond Nederland Inhoudsopgave 1. Dispensatie aanvragen... 3 2. Dispensatie Flag... 3 3. Dispensatie Tackle... 4 Bijlage 1: Dispensatie aanvraag FORM 4... 6 Bijlage

Nadere informatie

Versie 1.3 Augustus 2014 Instructie Digitaal Wedstrijdformulier Amateurvoetbal (Categorie B)

Versie 1.3 Augustus 2014 Instructie Digitaal Wedstrijdformulier Amateurvoetbal (Categorie B) Versie 1.3 Augustus 2014 Instructie Digitaal Wedstrijdformulier Amateurvoetbal (Categorie B) DOELSTELLING DOCUMENT Dit document is bestemd voor de verenigingsvrijwilligers die rechtstreeks te maken krijgen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ZAALVOETBALVERENIGING DE SMELTKROES

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ZAALVOETBALVERENIGING DE SMELTKROES HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ZAALVOETBALVERENIGING DE SMELTKROES Inhoudsopgave Pagina Artikel 1. Algemeen 2 Artikel 2. Lidmaatschap 3 Artikel 3. Verplichtingen leden en teams 4 Artikel 4. Materiaal 5

Nadere informatie

Handleiding DIGITAAL INSCHRIJVEN VAN DE TEAMS SEIZOEN 2018/ 19. SPORTLINK CLUB (vanaf 1 juni)

Handleiding DIGITAAL INSCHRIJVEN VAN DE TEAMS SEIZOEN 2018/ 19. SPORTLINK CLUB (vanaf 1 juni) Handleiding DIGITAAL INSCHRIJVEN VAN DE TEAMS SEIZOEN 2018/ 19 SPORTLINK CLUB (vanaf 1 juni) DIGITAAL INSCHRIJVEN VAN DE TEAMS SEIZOEN 2018/ 19 Na het opstarten van Sportlink Club gaat u via WEDSTRIJDZAKEN

Nadere informatie