Voorwaarden Participatie Real Energy People Premium Interim Platform

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwaarden Participatie Real Energy People Premium Interim Platform"

Transcriptie

1 Voorwaarden Participatie Real Energy People Premium Interim Platform Partijen: Real Energy People B.V., statutair gevestigd te Utrecht, kantoorhoudende te Utrecht aan het Hooghiemstraplein 160 (3514 AZ), hierna te noemen: "Real Energy People" en "Participant" of Associate Nemen in aanmerking: a. Real Energy People houdt zich sinds 2003 bezig met de profilering en bemiddeling van interim managers en interim professionals voor opdrachtgevers in de energiewereld in de breedste zin van het woord, met een focus op verduurzaming van de energievoorziening. b. Participant oefent vanuit een eigen bedrijf als zelfstandig ondernemer, of als werknemer in dienst bij een derde onderneming, het beroep uit van interim manager of interim professional, en richt zich in die hoedanigheid op hetzelfde werkveld als Real Energy People. c. Partijen streven naar onderlinge toevoeging van waarde, tussen Participant en Real Energy People en tussen Participanten onderling, door verbreding van de klantenkring en/of verbreding van het dienstenaanbod. d. Het Premium Interim Platform van Real Energy People biedt op de eerste plaats aan Participant, als aanvulling op het individueel ondernemerschap van Participant, participatie in een gezamenlijk platform, en daarmee in een actief netwerk met een goede naam, een hoge kwaliteit en een krachtige uitstraling. Real Energy People spant zich in om Participant binnen en via het platform actief en goed vindbaar te profileren, met alle relevante profiel- en contactgegevens. Participant doet vervolgens zelf rechtstreeks zaken met klanten. Participant mag zich daarbij profileren als gekwalificeerde Associate van Real Energy People. e. Op de tweede plaats biedt het Premium Interim Platform de mogelijkheid voor actieve interim bemiddeling door Real Energy People, op verzoek van opdrachtgevers en/of Participant. Voor Participant geldt in geval van een geslaagde bemiddeling door Real Energy People een aantrekkelijke fee-structuur, in vergelijking met interim managers en professionals die niet zijn geselecteerd voor participatie in het Premium Interim Platform. Bovendien zal de Participant, indien deze bij Real Energy People potentiële interim

2 - 2 - opdrachten voor bemiddeling aanbrengt, in geval van een geslaagde bemiddeling door Real Energy People, een lead-fee ontvangen.

3 - 3 - Partijen gaan akkoord met de volgende voorwaarden: Artikel 1: Voorwaarden Participatie Premium Energy Interim Platform 1a. Participatie van een Participant in het Premium Interim Platform van Real Energy People wordt geïnitieerd met de aanbeveling als aspirant Participant bij Real Energy People door minimaal 2 bestaande Participanten in het Premium Interim Platform. 1b. Participatie als Participant in het Premium Interim Platform vangt formeel aan vanaf het moment dat voldoende kwalitatief hoogwaardige informatie door de aspirant Participant is aangeleverd, en geverifieerd en goedgekeurd door Real Energy People, nadat onderhavige voorwaarden voor participatie door aspirant Participant zijn geaccepteerd, en nadat de betaling van de eerste periode participantencontributie door de aspirant Participant is voldaan. 1c. De jaarlijkse participantencontributie voor Participant bedraagt 399 euro (excl. btw), tenzij op individuele basis afwijkende afspraken zijn gemaakt. Jaarlijks kan een inflatiecorrectie worden toegepast, op basis van de CBS consumentenprijsindex (CPI) voor het betreffende jaar. Contributie voor de eerste periode wordt berekend naar rato, vanaf de 1 e van de maand nadat goedkeuring door Real Energy People heeft plaatsgevonden t/m het einde van het volgende kalenderjaar. Eventuele opzegging door participant dient plaats te vinden 3 maanden voor het einde van een kalenderjaar, anders lopen participatie en contributieverplichting automatisch door t/m het daarop volgende kalenderjaar. 1d. Door participatie in het Premium Interim Platform, participeert Participant tevens in een merk en netwerk met een historie en goede naam, een hoge kwaliteit en een krachtige uitstraling. Dit wordt ondermeer concreet vormgegeven en gecontinueerd door de volgende voordelen voor Participant: - een basis van meer dan 10 jaar tevreden klanten en referenties in de energiewereld - een professionele website, actieve marketing en links naar relevante sites en social media - een persoonlijke pagina met profiel- en contactgegevens voor direct contact met klanten - profilering als Associate van Real Energy People met logo op eigen site, CV en offertes - een expertpanel met experts voor energie expertisegebieden en energie marktsegmenten - kwaliteitsborging door meervoudige aanbeveling, expert oordelen en feedback van klanten - organisatie van kennisuitwisseling rond energie expertisegebieden en marktsegmenten 1e. Participant is volledig vrij om, naast de participatie in het Premium Interim Platform, andere initiatieven, business en samenwerking te ontwikkelen.

4 - 4-1f. Participatie als Participant in het Premium Interim Platform kan met directe ingang door Real Energy People worden beëindigd indien duidelijke en gerechtvaardigde klachten van klanten of andere relaties van Real Energy People over de dienstverlening van Participant daartoe aanleiding geven. Artikel 2: Voorwaarden Interim Bemiddeling 2a. Naast de directe presentatie en promotie van Participanten via het Premium Interim Platform, biedt Real Energy People, vaak op no cure no pay basis, interim bemiddelingsdiensten aan in de markt. Op verzoek van opdrachtgevers zoekt, selecteert en bemiddelt Real Energy People ook actief en op maat interimmanagers, -professionals en - teams. Participanten in het Premium Interim Platform hebben hierbij uiteraard een voorkeurspositie t.ov. anderen. 2b. Bij bemiddelingsopdrachten wordt steeds de gebruikelijke discretie in acht genomen. Over de voorwaarden voor de potentiële interim opdracht, zoals dagtarief, doorlooptijd en concurrentiebeding, wordt altijd vooraf met de beoogde interimmers overleg gepleegd. 2c. In geval van een geslaagde bemiddeling, sluit Real Energy People met de betreffende opdrachtgever een overeenkomst interim management of inleenovereenkomst af. Veelal zullen standaard inleenvoorwaarden van opdrachtgever hiervan onderdeel uitmaken. Daarnaast sluit Real Energy People met betreffende interimmer een daarbij passende overeenkomst voor interim dienstverlening af. 2d. De overeenkomst voor interim dienstverlening tussen Real Energy People en betreffende interimmer zal in elk geval het uurtarief regelen, en daarmee de marge (fee) voor Real Energy People. Verder zal een concurrentiebeding worden opgenomen met betrekking tot betreffende klant. Tot slot zullen onder meer de voorwaarden worden opgenomen die borgen dat de interimmer in fiscale zin als zelfstandige kan worden aangemerkt, dan wel dat deze in dienst is bij een ander bedrijf, en waarmee Real Energy People wordt gevrijwaard van eventuele fiscale verplichtingen, zoals btw en belastingen die samenhangen met werkgeverschap. 2e. Voor interim opdrachten die door een Participant in het Premium Interim Platform in het kader van een actieve bemiddeling door Real Energy People worden uitgevoerd geldt een speciale lage marge (fee), gebaseerd op de door Real Energy People aan de klant gefactureerde omzet, volgens de volgende structuur: - Over de eerste 1000 uren: 11,5 % van door Real Energy People gefactureerde omzet - Over de volgende uren: 9,5 % van door Real Energy People gefactureerde omzet

5 - 5-2f. Voor Participanten in het Premium Interim Platform geldt bovendien een aantrekkelijke fee als beloning voor het aandragen van leads. Indien een Participant bij Real Energy People een potentiële interim opdracht (t.b.v. een andere interimmer) voor bemiddeling aanbrengt, dan ontvangt Participant bij succesvolle bemiddeling door Real Energy People, een fee ter grootte van 25 % van de door Real Energy People daadwerkelijk gerealiseerde marge. Artikel 3: Rechts- en forumkeuze 3. Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Wanneer in eerste instantie de rechtbank bevoegd is, dienen met deze overeenkomst verband houdende geschillen te worden voorgelegd aan de rechtbank te Utrecht.

Partnerovereenkomst Real Energy People

Partnerovereenkomst Real Energy People Partnerovereenkomst Real Energy People Partijen: Real Energy People B.V., statutair gevestigd te Utrecht, kantoorhoudende te Utrecht aan het Hooghiemstraplein 160 (3514 AZ), hierna te noemen: "Real Energy

Nadere informatie

Financials met Meerwaarde

Financials met Meerwaarde Financials met Meerwaarde Bien Sûr Recruitment 2016 Bien Sûr Recruitment FINANCIELE KERNFUNCTIES Proactief financieel management en een alert risicomanagement is een dwingende noodzaak voor elke organisatie.

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Uitdagingen ICT markt

Uitdagingen ICT markt Uitdagingen ICT markt Kwalitatieve verstoring arbeidsmarkt Kwantitatieve verstoring arbeidsmarkt Sociaal-Maatschappelijke frictie door veranderende visie op arbeid Traditionele organisatie modellen zijn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Woningzoekende

Algemene Voorwaarden Woningzoekende Artikel 1 Toepasselijkheid Deze Bemiddelingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedngen en op alle bemiddelingsopdrachten, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende bemiddelingsovereenkomst(en)

Nadere informatie

ALGEMENE MODELOVEREENKOMST GEEN WERKGEVERSGEZAG Opgesteld door de Belastingdienst nr OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

ALGEMENE MODELOVEREENKOMST GEEN WERKGEVERSGEZAG Opgesteld door de Belastingdienst nr OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ALGEMENE MODELOVEREENKOMST GEEN WERKGEVERSGEZAG Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-06-2 29 02 2016 OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. , gevestigd te

Nadere informatie

Uitdagingen ICT markt

Uitdagingen ICT markt Uitdagingen ICT markt Kwalitatieve verstoring arbeidsmarkt Kwantitatieve verstoring arbeidsmarkt Sociaal-Maatschappelijke frictie door veranderende perceptie van arbeid Traditionele organisatie modellen

Nadere informatie

Wilt u als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van uw eigen kantoor openen? Dat kan! Snel en betaalbaar!

Wilt u als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van uw eigen kantoor openen? Dat kan! Snel en betaalbaar! Wilt u als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van uw eigen kantoor openen? Dat kan! Snel en betaalbaar! Wij zijn op zoek naar sterke partners/franchiseondernemers die de drive hebben om met De Huurwoningbemiddelaar

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies

Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn vastgesteld door het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Journalisten

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT - VERSIE 1 JANUARI 2016 - Verta Assurantiën - Tuinstraat 66-5275 AZ Den Dungen (073)5942186 info@verta-assurantiën.nl Inleiding U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire

Nadere informatie

In samenwerking met. White paper. grafieken. interim index 7. innoveren of saneren: wat eerst? Your business technologists.

In samenwerking met. White paper. grafieken. interim index 7. innoveren of saneren: wat eerst? Your business technologists. In samenwerking met White paper I grafieken interim index 7 innoveren of saneren: wat eerst? Your business technologists. Powering progress Contents Voorwoord 3 Opdrachtgevers 4 Interim managers 12 2 Grafieken

Nadere informatie

Krijg weer grip op uw pensioenregeling. Krijg weer grip op uw pensioenregeling

Krijg weer grip op uw pensioenregeling. Krijg weer grip op uw pensioenregeling Eindhoven Amsterdam Bladel Groningen Krijg weer grip op uw pensioenregeling Lelystad Oostzaan Roermond Krijg weer grip op uw pensioenregeling Uden Valkenswaard Dienstenwijzer Inleiding hecht veel waarde

Nadere informatie

De makelaar van het Intermediair

De makelaar van het Intermediair De makelaar van het Intermediair Woningbemiddeling voor en door de professionele tussenpersoon Doel Het in contact komen met nieuwe en bestaande relaties voor financieel advies Het lokaal opbouwen van

Nadere informatie

Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment

Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment hebbes! Herkenbaar? Het moment dat u met absolute zekerheid weet dat u de juiste kandidaat voor uw bedrijf heeft gevonden? Of dat u gewoon weet dit

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er)

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er) OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er) Partijen: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DRIESSEN HRM B.V., statutair gevestigd te Helmond en kantoorhoudende te (5708 HZ) Helmond

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht Gemeente. en Stichting AKJ en Stichting De Kindertelefoon

Overeenkomst van opdracht Gemeente. en Stichting AKJ en Stichting De Kindertelefoon Overeenkomst van opdracht Gemeente. en Stichting AKJ en Stichting De Kindertelefoon Partijen: I Gemeente.., te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam en functie). Hierna te noemen: Opdrachtgever

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. , gevestigd te aan de , rechtsgeldig vertegenwoordigd door , hierna te noemen: Opdrachtgever ; en 2. ),

Nadere informatie

2. <NAAM OPDRACHTNEMER>), gevestigd te <PLAATS EN POSTCODE> aan de <ADRES>, hierna te noemen: Opdrachtnemer ;

2. <NAAM OPDRACHTNEMER>), gevestigd te <PLAATS EN POSTCODE> aan de <ADRES>, hierna te noemen: Opdrachtnemer ; Partijen: 1. , gevestigd te aan de , rechtsgeldig vertegenwoordigd door , hierna te noemen: Opdrachtgever ; en 2. ), gevestigd

Nadere informatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie Habilis Executive Search - Interim Management Marketing, Sales en Communicatie Habilis Mens en Organisatie Mensen zijn voortdurend in beweging. Organisaties zijn continu in beweging. Met als hoogste doel

Nadere informatie

Hoe meer je weggeeft Hoe meer je verdient. Verdien samen met jouw vrienden geld en shoptegoed!

Hoe meer je weggeeft Hoe meer je verdient. Verdien samen met jouw vrienden geld en shoptegoed! Hoe meer je weggeeft Hoe meer je verdient Verdien samen met jouw vrienden geld en shoptegoed! www.vriendencheque.nl Een marketingkanaal dat u geheel vrij van risico kunt inzetten om meer rendabele omzet,

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht)

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht) SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht) Partijen: [... naam], gevestigd/woonachtig te [... plaats] aan de [... adres], geboren op.. te, paspoortnummer./rijbewijsnummer../kvk-nummer hierna

Nadere informatie

Bemiddelingsovereenkomst van intermediaire dienstverlening

Bemiddelingsovereenkomst van intermediaire dienstverlening Bemiddelingsovereenkomst van intermediaire dienstverlening De ondergetekenden: 1. Naam Bedrijf, gedreven voor rekening van «(FW:informele_tenaamstelling)», gevestigd te «(FW:woonadres_plaats),als-leeg,(FW:domic»,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN (Concept)

ALGEMENE VOORWAARDEN (Concept) ALGEMENE VOORWAARDEN (Concept) Begrippen. 1 Businessclub Noordwest Veluwe (BNWV) is in de opstartfase een businessunit van Wabu Holding BV. Na de opstartfase zal worden geëvalueerd of deze status als zodanig

Nadere informatie

Affiliate voorwaarden van De Magische Bongerd

Affiliate voorwaarden van De Magische Bongerd Affiliate voorwaarden van De Magische Bongerd versie 11 september 2013 De magische Bongerd is een handelsnaam van Dreamware BV. Artikel 1 - Algemeen 1.1 - Toepasselijkheid Onderstaande voorwaarden zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor werving & selectie door Talent Enterprise B.V. gevestigd te Woerden aan de Trasmolenlaan 5.

Algemene voorwaarden voor werving & selectie door Talent Enterprise B.V. gevestigd te Woerden aan de Trasmolenlaan 5. Dit document bestaat uit drie delen: 1. Algemene voorwaarden voor werving & selectie 2. Algemene voorwaarden voor het plaatsen van zelfstandigen 3. Algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen

Nadere informatie

Lean & Green Logistics reglement

Lean & Green Logistics reglement Lean Green Logistics reglement Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1 Stichting Connekt, gevestigd te Delft, (hierna: Connekt ), voert het programma Lean Green (hierna: Lean Green ) uit. Het doel van het programma

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Buro MK bv Piet Heinstraat JN Zutphen

Algemene Voorwaarden. Buro MK bv Piet Heinstraat JN Zutphen Algemene Voorwaarden 1 Definities Buro MK BV: bemiddelt ZZP ers ten behoeve van opdrachtgevers op basis van een overeenkomst. ZZP er: iedere natuurlijke of rechtspersoon in de hoedanigheid van zelfstandig

Nadere informatie

Wil jij als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan!

Wil jij als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan! Wil jij als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan! Ron Zonderland filiaal Amersfoort Gerard van Zanten / filiaal Emmen Wij zijn op zoek naar enthousiaste franchiseondernemers

Nadere informatie

Uniforce en Planet Interim. Gratis premium lidmaatschap voor Uniforce Professionals

Uniforce en Planet Interim. Gratis premium lidmaatschap voor Uniforce Professionals Uniforce en Planet Interim Gratis premium lidmaatschap voor Uniforce Professionals 1 Uniforce en Planet Interim Om Uniforce Professionals nog zichtbaarder te maken op de opdrachtenmarkt, biedt Uniforce

Nadere informatie

OVEREENKOMST INHUUR CONSULTANCY DIENSTEN

OVEREENKOMST INHUUR CONSULTANCY DIENSTEN OVEREENKOMST INHUUR CONSULTANCY DIENSTEN PARTIJEN: , gevestigd en kantoorhoudende te aan de , ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de hierna te noemen:

Nadere informatie

Meerwaarde met Online Marketing Expertise

Meerwaarde met Online Marketing Expertise Meerwaarde met Online Marketing Expertise Webinar 26 mei 2015 Wat leer je in dit webinar? Nieuwe ontwikkelingen bij zelfstandig ondernemers De meest gestelde vraag door ondernemers Hoe je als VA daarop

Nadere informatie

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier!

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier! Waarom dit e-book Breng jezelf en je bedrijf onder de aandacht bij LinkedIn. LinkedIn is voor iedereen die zichzelf, product of dienst en bedrijf onder de aandacht wilt brengen. Met dit e-book laat ik

Nadere informatie

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN GEEN VERPLICHTING TOT PERSOONLIJKE ARBEID Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-05 19 10 2015

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN GEEN VERPLICHTING TOT PERSOONLIJKE ARBEID Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-05 19 10 2015 VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN GEEN VERPLICHTING TOT PERSOONLIJKE ARBEID Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-05 19 10 2015 Beoordeling overeenkomst Algemeen / geen verplichting tot persoonlijke

Nadere informatie

Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies

Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn vastgesteld door het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ). 1.2 Alle

Nadere informatie

Brochure Scan & Plan. DATUM September AUTEUR Henno van de Hee

Brochure Scan & Plan. DATUM September AUTEUR Henno van de Hee DATUM September 2018 AUTEUR Henno van de Hee Inhoudsopgave 1 INTRODUCTIE 2 SCAN & PLAN Scan Plan 3 DIENSTVERLENING Advies Uitvoering Introductie 1STEP INTO MY GEAR Online marketing is een relatief nieuw

Nadere informatie

EmPowered by Innovation

EmPowered by Innovation Sponsorinformatie Inhoud Wie is de BPUG Hoe ziet de vereniging eruit? BPUG seminar: de vorige editie Hoe ziet het seminar eruit BPUG 2019: EmPowered by Innovation Waarom sponsor worden? Sponsorpakketten

Nadere informatie

Bemiddeling van overeenkomsten tot levering van groene stroom en bosgecompenseerd gas

Bemiddeling van overeenkomsten tot levering van groene stroom en bosgecompenseerd gas Partnerovereenkomst Bemiddeling van overeenkomsten tot levering van groene stroom en bosgecompenseerd gas PARTIJEN: En 1. Coöperatie Energiefabriek013 handelend onder de naam Coöperatie Energiefabriek013,

Nadere informatie

Met het ondertekenen van de offerte verklaart de cliënt dat deze algemene voorwaarden zijn gelezen en akkoord zijn bevonden.

Met het ondertekenen van de offerte verklaart de cliënt dat deze algemene voorwaarden zijn gelezen en akkoord zijn bevonden. Algemene Voorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Van Golden Goose Internet Marketing Agency, statutair gevestigd te Leiden en kantoorhoudende te Leiden. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Daar waar in deze overeenkomst bijlesdocent(en) staat geschreven, kan ook worden gelezen: coach, huiswerkbegeleider, scriptiebegeleider etc.

Daar waar in deze overeenkomst bijlesdocent(en) staat geschreven, kan ook worden gelezen: coach, huiswerkbegeleider, scriptiebegeleider etc. Algemene voorwaarden bijlesdocenten Ikwilbijles.nl, gevestigd in Nederland de deel 20, 9531MN BORGER, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 56066104. 1 Algemeen Daar

Nadere informatie

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN TUSSENKOMST Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-09 19 10 2015

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN TUSSENKOMST Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-09 19 10 2015 VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN TUSSENKOMST Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-09 19 10 2015 Beoordeling overeenkomst Algemeen tussenkomst De Belastingdienst heeft, in samenwerking met

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. , gevestigd te aan de , rechtsgeldig vertegenwoordigd door , hierna te noemen: Opdrachtgever ; en 2.

Nadere informatie

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET [Bold 24pt] Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen 1 2015 EXACT - EXACT

Nadere informatie

2. <NAAM OPDRACHTNEMER>), gevestigd te <PLAATS EN POSTCODE> aan de <ADRES>, hierna te noemen: Opdrachtnemer ;

2. <NAAM OPDRACHTNEMER>), gevestigd te <PLAATS EN POSTCODE> aan de <ADRES>, hierna te noemen: Opdrachtnemer ; Partijen: 1. , gevestigd te aan de , rechtsgeldig vertegenwoordigd door , hierna te noemen: Opdrachtgever ; en 2. ), gevestigd

Nadere informatie

Sara Geris Communication Manager

Sara Geris Communication Manager Sara Geris Communication Manager 1 2 100% familiebedrijf 3 Sites 11 Landen 32 Locaties 16 sites in België Bedienden Arbeiders Chauffeurs +3.700 collega s 4 Social Media bij H.Essers? SEO/ SEA Social Media

Nadere informatie

Bemiddeling door de Fiscale Bemiddelingsdienst

Bemiddeling door de Fiscale Bemiddelingsdienst Bemiddeling door de Fiscale Bemiddelingsdienst Geert Callaert Fiscaal Bemiddelaar KU Leuven Studiedag Bemiddeling door en voor de overheid & burgers 11 juni 2015 De doeltreffendheid van de bemiddeling

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Gastouderbureau: GastOuderBureau SamSam, gevestigd te Assen; Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon

Nadere informatie

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht mijn hart ligt bij een kleinschalige organisatie met een hoogwaardige dienstverlening. Waar mensen hun klanten kennen en waar ze hart voor de zaak hebben Ed Bos Directeur U-Boss Uitzendbureau is de kleinschalige

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. (intermediair), gevestigd te aan de , rechtsgeldig vertegenwoordigd door , hierna te noemen: Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Opdrachtgever paraaf: Datum:

Algemene Voorwaarden. Opdrachtgever paraaf: Datum: Definities Opdrachtnemer: de natuurlijke persoon mevrouw M.J. Camu handelend onder de naam ViaCamu Recruitment, hierna te noemen: Opdrachtnemer. Opdrachtgever: de onderneming of natuurlijke persoon die

Nadere informatie

4. Kandidaat: iedere natuurlijke persoon en/of zelfstandige die door ZON financials wordt voorgesteld aan een opdrachtgever..

4. Kandidaat: iedere natuurlijke persoon en/of zelfstandige die door ZON financials wordt voorgesteld aan een opdrachtgever.. Algemene voorwaarden Artikel 1 Organisatie ZON financials B.V. is een organisatie die natuurlijke personen dan wel zelfstandigen zonder personeel (hierna: zelfstandigen) ter beschikking stelt aan een opdrachtgever

Nadere informatie

Werknemers, werkgevers en zzp ers kunnen bij ons terecht voor een compleet en uitgebreid pensioenadvies.

Werknemers, werkgevers en zzp ers kunnen bij ons terecht voor een compleet en uitgebreid pensioenadvies. Dienstenwijzer Inleiding Wij vinden het belangrijk om u inzicht te geven in onze dienstverlening. In deze Dienstenwijzer leest u wat wij doen voor onze klanten en hoe wij dat doen. U leest ook wat u kunt

Nadere informatie

OKI Partner Programma. Samen meer business genereren?

OKI Partner Programma. Samen meer business genereren? OKI Partner Programma Samen meer business genereren? OKI Partner Programma Persoonlijke samenwerking Scherp oog voor duurzaamheid Betrouwbare printoplossingen Maximaal resultaat uit persoonlijke samenwerking

Nadere informatie

Dienstenwijzer & Tarieven Mediation & Scheiding

Dienstenwijzer & Tarieven Mediation & Scheiding Dienstenwijzer & Tarieven Mediation & Scheiding Financialis T 0315-843614 info@financialis.nl Vogelenzangweg 6 7071 PT Ulft KVK 09179343 Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Registratie 3. Wat kunt u van ons verwachten?

Nadere informatie

Privacy statement Apostle Apostle Wanneer verzamelen wij jouw persoonsgegevens?

Privacy statement Apostle Apostle Wanneer verzamelen wij jouw persoonsgegevens? Privacy statement Apostle Als je ervoor kiest om ons vrijwillig informatie te verschaffen, zullen wij deze informatie gebruiken in overeenstemming met ons Privacy beleid. Wij zijn ervan overtuigd dat de

Nadere informatie

In samenwerking met. White paper. grafieken. interim index 8. vakmanschap is niet genoeg. Your business technologists.

In samenwerking met. White paper. grafieken. interim index 8. vakmanschap is niet genoeg. Your business technologists. In samenwerking met White paper I grafieken interim index 8 vakmanschap is niet genoeg Your business technologists. Powering progress Contents Voorwoord 3 Onderzoeksresultaten 4 Extra bevindingen 8 Op

Nadere informatie

Aureus Iproma Coöperatie

Aureus Iproma Coöperatie Aureus Iproma Coöperatie Gezamenlijk ondernemen, met behoud van zelfstandigheid Netwerkorganisaties zijn een sleutel om vaste concurrentiestellingen te doorbreken en gehoor te geven aan de roep van de

Nadere informatie

Leo Witvliet. Instituut voor Interventie Management. Marktverkenning Interim Management. dr. mr. Leo Witvliet. juni 2008.

Leo Witvliet. Instituut voor Interventie Management. Marktverkenning Interim Management. dr. mr. Leo Witvliet. juni 2008. Leo Witvliet Instituut voor Interventie Management Marktverkenning Interim Management juni 2008 dr. mr. Leo Witvliet Deskresearch: Michaëla Wevers Sandra van Meijel Marktdefinitie Definities Van Dale:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting Educatieve Projecten

Algemene voorwaarden Stichting Educatieve Projecten Algemene voorwaarden Stichting Educatieve Projecten Artikel 1: Algemene/Toepassingen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle projectondersteuningsovereenkomsten tussen Stichting Educatieve

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

Toptech/AV/W&S/2015 1

Toptech/AV/W&S/2015 1 Aanvullende Algemene voorwaarden voor het werven en selecteren van uitzendkrachten door Toptech Uitzendbureau BV 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: (a) (b) (c) (d) (e) "Toptech":

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het plaatsen van Zelfstandigen door InterimWorX B.V. gevestigd te Rotterdam aan het Stationsplein 45.

Algemene voorwaarden voor het plaatsen van Zelfstandigen door InterimWorX B.V. gevestigd te Rotterdam aan het Stationsplein 45. Dit document bestaat uit drie delen: 1. Algemene voorwaarden voor het plaatsen van zelfstandigen 2. Algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van Werknemers 3. Algemene voorwaarden voor werving

Nadere informatie

Toelichting bij de modelovereenkomst

Toelichting bij de modelovereenkomst Toelichting bij de modelovereenkomst Algemeen De Belastingdienst kan op basis van een concrete overeenkomst oordelen over het al dan niet moeten betalen van loonheffingen. Loonheffingen zijn verschuldigd

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden

Gebruikersvoorwaarden Gebruikersvoorwaarden www.nimbles.com Nimbles B.V. is statutair gevestigd in Nederland en kantoorhoudend op de Prinsengracht 754, 1017 LD, Amsterdam, Nederland, ingeschreven bij het handelsregister van

Nadere informatie

STICHTING CULTUUREDUCATIEGROEP Leiden

STICHTING CULTUUREDUCATIEGROEP Leiden PROFIELSCHETS LID RAAD VAN TOEZICHT Profiel: Cultureel Ondernemerschap STICHTING CULTUUREDUCATIEGROEP Leiden Inhoudsopgave 1. Stichting Cultuureducatiegroep 3 De organisatie 3 2. De Raad van Toezicht 3

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging voor Beleidsonderzoek

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging voor Beleidsonderzoek HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging voor Beleidsonderzoek Hoofdstuk 1 t/m 5 vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering d.d. 13 november 2003 Hoofdstuk 6 vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1.1. Iedere opdrachtgever die gebruik maakt van de diensten die worden aangeboden via deze site is gebonden aan onderstaande

Nadere informatie

Beloningsbeleid van Binnendijk & Van Rijsbergen

Beloningsbeleid van Binnendijk & Van Rijsbergen Beloningsbeleid van Binnendijk & Van Rijsbergen Doel beloningsbeleid Ons beloningsbeleid is in eerste instantie gericht op het bevorderen, aantrekken en behouden van goede gekwalificeerde medewerkers.

Nadere informatie

vb_tandheelkun_dienstv_ _ pagina 1

vb_tandheelkun_dienstv_ _ pagina 1 Beoordeling overeenkomst tandheelkundige dienstverlening Ik ben van mening dat werken volgens de bijgevoegde overeenkomst voor de opdrachtgever vanaf 1 januari 2016 niet leidt tot de verplichting loonheffingen

Nadere informatie

Transformatie Participatiewet in Den Haag

Transformatie Participatiewet in Den Haag Transformatie Participatiewet in Den Haag Programmatisch vormgeven van de nieuwe dienstverlening van het Gemeentelijk Werkbedrijf Den Haag 7 februari 2019 Versie 0.3 De opgave Participatiewet 01-01-2015

Nadere informatie

De volgende uitgangspunten bij het opstellen van ons beloningsbeleid worden gehanteerd.

De volgende uitgangspunten bij het opstellen van ons beloningsbeleid worden gehanteerd. Beheerst Beloningsbeleid Doel beloningsbeleid Ons beloningsbeleid is in eerste instantie gericht op het bevorderen, aantrekken en behouden van goede gekwalificeerde medewerkers. Dit alles binnen een beheerste

Nadere informatie

Werknemers, werkgevers en zzp ers kunnen bij ons terecht voor een compleet en uitgebreid pensioenadvies.

Werknemers, werkgevers en zzp ers kunnen bij ons terecht voor een compleet en uitgebreid pensioenadvies. Dienstenwijzer Inleiding Wij vinden het belangrijk om u inzicht te geven in onze dienstverlening. In deze Dienstenwijzer leest u wat wij doen voor onze klanten en hoe wij dat doen. U leest ook wat u kunt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn vastgesteld door het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Journalisten

Nadere informatie

Bij PM2000-Select krijgt u...

Bij PM2000-Select krijgt u... Bij PM2000-Select krijgt u...... de poppetjes aan het dansen PM2000-Select - the DreamFactory Geef ook Vleugels... 1. PM2000-SELECT - FILESEARCH (no cure, no pay) Wij gaan op zoek in ons eigen databestand

Nadere informatie

4. de investering per module en de opbrengst door de opdrachtgever (OG)

4. de investering per module en de opbrengst door de opdrachtgever (OG) In dit document vind je nadere informatie over: 1. de voorwaarden voor deelname 2. de stage opdracht per module 3. de keuze tussen volledige opleiding of losse modules 4. de investering per module en de

Nadere informatie

Franchise WerkAdvies. zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals

Franchise WerkAdvies. zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals Franchise WerkAdvies zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals Bedrijfsadviesbureau met een brede klantenkring WerkAdvies is een bedrijfsadviesbureau dat zich

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

info Nspyre Freelance Professionals Schrijf je nu in!

info Nspyre Freelance Professionals Schrijf je nu in! Nspyre Freelance Professionals Schrijf je nu in! info Nspyre Externe Inhuur Herculesplein 24 3584 AA Utrecht T 088-827 50 00 F 088-827 50 99 www.nspyre.nl/freelance externeinhuur@nspyre.nl Nspyre Nspyre

Nadere informatie

Deelnemersovereenkomst Stichting Voeggarant. Deelnemersovereenkomst Stichting Voeggarant. Pagina 1

Deelnemersovereenkomst Stichting Voeggarant. Deelnemersovereenkomst Stichting Voeggarant. Pagina 1 Pagina 1 De ondergetekenden:, gevestigd te Heerenveen aan de lepelaarstraat 27, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door het bestuur van, hierna te noemen Voeggarant; en, gevestigd te, ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

Opdracht tot dienstverlening bij verhuur.

Opdracht tot dienstverlening bij verhuur. Opdracht tot dienstverlening bij verhuur. HET GEVEN EN AANVAARDEN VAN EEN ELECTRONISCHE OPDRACHT. Door op de akkoord button te klikken, verklaart u zich bekend en akkoord met alle hieronder beschreven

Nadere informatie

A L G E M E N E ( ADVIES- ) V O O R W A A R D E N

A L G E M E N E ( ADVIES- ) V O O R W A A R D E N A L G E M E N E ( ADVIES- ) V O O R W A A R D E N Artikel 1 Definities 1.1 Cliënt: de wederpartij van Intermediair betreft de natuurlijke persoon, rechtspersoon of personenvennootschap met wie Intermediair

Nadere informatie

Strategisch plan

Strategisch plan Strategisch plan 2017-2022 Specialisterren bewijst dat Autisme een Pré is in plaats van een beperking Specialisterren realiseert dat autisme geen afstand tot de arbeidsmarkt betekent Strategisch plan 2017-2020

Nadere informatie

Service Level Agreement. Van

Service Level Agreement. Van Service Level Agreement Van Voor. Paraaf Pagina 1 van 8 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2 Modulaire opbouw dienstverlening 3 3. Module communicatie 3 4. Module beheer 4 5. Voorwaarden voor opdrachtgever 5

Nadere informatie

PREMIUM & BASIS ABONNEMENT. - verschillen, meerwaarden en mogelijkheden -

PREMIUM & BASIS ABONNEMENT. - verschillen, meerwaarden en mogelijkheden - PREMIUM & BASIS ABONNEMENT - verschillen, meerwaarden en mogelijkheden - Premium & Basis Belangrijkste verschillen. Met groepskracht presenteren levert extra bezoekers. RTV Maastricht faciliteert deze

Nadere informatie

Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag

Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag Deze overeenkomst is gebaseerd op de door de Belastingdienst op 4 mei 2016 onder nummer 9041634635 beoordeelde overeenkomst. De in die overeenkomst

Nadere informatie

Klachtenregeling. Dit document geeft aan hoe binnen Kinderopvang Peelland wordt omgegaan met klachten van ouders en oudercommissie.

Klachtenregeling. Dit document geeft aan hoe binnen Kinderopvang Peelland wordt omgegaan met klachten van ouders en oudercommissie. Dit document geeft aan hoe binnen Kinderopvang Peelland wordt omgegaan met klachten van ouders en oudercommissie. Mei 2017 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Wanneer wordt welke klachtenregelingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor interim managers

Algemene voorwaarden voor interim managers Algemene voorwaarden voor interim managers 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1.1. Iedere interim manager die gebruik maakt van de diensten die worden aangeboden via deze site is gebonden aan onderstaande

Nadere informatie

Het grootsteonafhankelijke platform voor de aan of Verkoop van uw recreatiewoning in Nederland

Het grootsteonafhankelijke platform voor de aan of Verkoop van uw recreatiewoning in Nederland Opdracht: Samen Verkopen Vakantiehuiswinkel Het grootsteonafhankelijke platform voor de aan of Verkoop van uw recreatiewoning in Nederland Ruim 12.000 te koop staande woningen in Nederland, onafhankelijk

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ZZP bedrijfsnaam zzp er

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ZZP bedrijfsnaam zzp er OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ZZP bedrijfsnaam zzp er PARTIJEN 1. De besloten vennootschap RaymakersKayser b.v., handelend onder de naam RaymakersvdBruggen, Personeelsmanagement, gevestigd te Weesp, kantoorhoudende

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Post HBO Contentstrategie & Inbound Marketing De Post HBO opleiding Contentstrategie & Inbound Marketing duurt onge veer 5 maanden en omvat 10 colleges van 3 uur. U volgt de opleiding met 10-15 studenten

Nadere informatie

Klachtenprocedure KIEM-trainingen

Klachtenprocedure KIEM-trainingen Klachtenprocedure KIEM-trainingen Wij vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers en deelnemers tevreden zijn over de ondersteuning en begeleiding die zij ontvangen in onze programma s. Wij willen borgen

Nadere informatie

IJisberg Real Estate.

IJisberg Real Estate. IJisberg Real Estate Uw Amsterdamsche Makelaar & Omgeving Van Spilbergenstraat 72-I hoog 1057 RK te Amsterdam www.ijisbergrealestate.com info@ijisbergrealestate.com Mobiel: +31646280649 ABN-AMRO Rekening:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gerechtsdeurwaarderskantoor De Klerk & Vis B.V. versie september 2011

Algemene Voorwaarden Gerechtsdeurwaarderskantoor De Klerk & Vis B.V. versie september 2011 Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gerechtsdeurwaarderskantoor De Klerk en Vis B.V., h/o De Klerk & Vis - Gerechtsdeurwaarders en Incasso, gevestigd te Amsterdam,

Nadere informatie

Meet the global leader with the personal touch

Meet the global leader with the personal touch Meet the global leader with the personal touch Wereldwijd toonaangevend op het gebied van werving & selectie Sinds Michael Page in 1976 in Londen werd opgericht, heeft zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende

Nadere informatie

CONTENTMARKETING MET BUSINESSLEADS

CONTENTMARKETING MET BUSINESSLEADS CONTENTMARKETING MET BUSINESSLEADS FEITEN OVER CONTENTMARKETING 79% VAN DE MARKETEERS GEEFT AAN DAT ORGANISATIES VERSCHUIVEN RICHTING BRANDED KENNISDELING. DIT JAAR ZAL $118,4 MILJARD WORDEN UITGEGEVEN

Nadere informatie

stimuleert ondernemerschap BRochure HENRY

stimuleert ondernemerschap BRochure HENRY BRochure HENRY 2015/2016 DreamStorm presenteert HENry het train de trainer programma Onderwijs & Ondernemen voor docenten Het Train de Trainer programma Onderwijs & Ondernemen is een 12-uurs E- learning

Nadere informatie

(Directie)secretaresses Managementassistenten. Administratief medewerkers Officemanagers. Communicatiemedewerkers Personal Assistants

(Directie)secretaresses Managementassistenten. Administratief medewerkers Officemanagers. Communicatiemedewerkers Personal Assistants Ondernemers gaan steeds meer online marketing actief toepassen. Een lijst opbouwen met warme contacten, e-mailmarketing inzetten, een gratis download aanbieden, webinars organiseren en een lanceringsplan

Nadere informatie

Stichting ZZP Nederland bijeenkomst PGGM 30-10-14 ZZP-er worden in de Zorg?

Stichting ZZP Nederland bijeenkomst PGGM 30-10-14 ZZP-er worden in de Zorg? Stichting ZZP Nederland bijeenkomst PGGM 30-10-14 ZZP-er worden in de Zorg? Leo Vollebregt Bestuurder Zorg Stichting ZZP Nederland» Opgericht in februari 2006» 35.000 ZZPers, grootste van het land» Samenwerkingsvorm

Nadere informatie

Klacht Een klacht heeft betrekking op hoe u behandeld bent door DOCK of een medewerker van DOCK.

Klacht Een klacht heeft betrekking op hoe u behandeld bent door DOCK of een medewerker van DOCK. ... 3... 4... 9 2 De medewerkers van DOCK helpen mensen hun eigen leven en het leven van anderen te verbeteren. Medewerkers van DOCK doen hun uiterste best mensen te ondersteunen in het nemen van initiatieven.

Nadere informatie