Digitaal bestellen bij THR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Digitaal bestellen bij THR"

Transcriptie

1 Digitaal bestellen bij THR Deze handleiding is bedoeld voor klanten welke gebruik willen maken van de mogelijkheid tot bestellen via een leespen. De acties in dit document gelden alleen voor pennen die rechtstreeks verbinding maken met THR. Bestelt u via een hoofdkantoor, gelden mogelijk andere procedures. Uw hoofdkantoor kan hier meer over vertellen. Dit document beschrijft de bestel procedure voor een 3tal types leespennen, te weten: Symbol MC1000 Symbol PTC600 Symbol PDT6100 Op het moment van schrijven, worden de PTC600 en de PDT6100 niet meer gemaakt, of vanuit de fabrikant ondersteund. Wij doen wel ons best om klanten die gebruik maken van deze oudere leespennen hier zo goed mogelijk in te assisteren, echter, mocht het apparaat, of de bijbehorende modem defect zijn, dan adviseren wij een nieuwe vervangende leespen aan te schaffen via uw Account manager. Mogelijk hebt u een leespen van Motorola, i.p.v. Symbol, dat kan, Symbol is enige tijd geleden opgegaan in Motorola, en afgezien van het logo, zijn beide apparaten identiek. Op de volgende pagina s is de bestel procedure per leespen toegelicht. Let er goed op, dat u de procedure voor de juiste leespen volgt, de leespennen zijn zo verschillend, dat ze ook gebruik maken van verschillende inbelnummers. Goederen Adres: Bij THR worden de goederen adressen gebruikt voor het ontvangen van orders. Als een ander goederen adres gebruikt wordt, dan zal deze niet als order geaccepteerd worden. Inventarisatie: Gebruik hiervoor goederenadres 080. Alles invoeren in stuks. MBH s bestaan niet bij de inventarisatie. Hebt u een PTC600, scant u alles van rechts naar links. De inventarisatie is in meerdere delen door te zenden. Wanneer u alles doorgezonden heeft, sturen we binnen 2 werkdagen deze retour. Schapetiketten/Barcodes: Gebruik hiervoor goederenadres 090. Aantallen zijn hierbij niet relevant. Na ontvangst worden de Schapetiketten geprint, en sturen we deze per post naar u toe. Mocht u na een week nog niks ontvangen hebben, neem dan contact op met de verkoop afdeling ( ) MBH U zult de term MBH veelvuldig langs zien komen in dit document, dit staat voor Minimale bestel hoeveelheid Als voorbeeld kunt u denken aan een doos met flessen terpentine, deze gaan op dit moment enkel per 12. De MBH kunt u ook terug vinden op de schapetiketten. Links boven de barcode staat deze vermeld.

2 Bestellen met de Symbol MC1000 Algemeen Het toetsenbord heeft verschillende functies: Indien rechtsonder in het scherm een A wordt weergegeven, staat de leespen in alfanumerieke modus. Dan werkt het toetsenbord als sms op een mobiele telefoon. De oranje symbolen zijn dan actief en kunnen er letters worden ingegeven. In- en uitschakelen van de alfanumerieke modus gaat d.m.v. het drukken op de oranje [A] toets, links onder. Indien rechtsonder in het scherm een F wordt weergegeven, staat de leespen in de functie modus. Hiermee kunnen speciale functies, zoals verwijderen of aanpassen van regels gebruikt worden. In- en uitschakelen van de functie modus gaat d.m.v. het drukken op de blauwe [F] toets, rechts onder. Indien rechtsonder in het scherm niets wordt weergegeven (dus geen A of F), dan staat de leespen in numerieke mode. Alleen op deze manier kunnen aantallen in orders, of goederenadressen worden opgegeven. Opnemen order: Selecteer optie 1 Invoeren Order gevolgd door de instructies. Indien u een MBH wilt scannen, scant u de barcode door het indrukken van de gele knop. Vervolgens scant u het volgende artikelen. U hebt 1 stuks = MBH gescand. Indien u stuks wilt bestellen, scant u de barcode en voert vervolgens het aantal in, altijd gevolgd door ENT (dus niet gelijk een ander product scannen). Na het indrukken van ENT, kunt u het volgende product scannen. Is het aantal ongelijk aan een veelvoud van de MBH, dan wordt dit naar boven afgerond om uit te komen op een geldige MBH U kunt geen twee MBH s in een keer bestellen. In dat geval, geeft u of de totale hoeveelheid in stuks in, of u scant 2x aantal 1.

3 Toevoegen/wijzigen leverancier Om THR als leverancier toe te voegen, heeft u de volgende gegevens nodig: Bij gebruik van een modem: Inbelnummer: Gebruikersnaam: symbol Wachtwoord: s1b0l2008 (kleine letter s, cijfer 1, hoofdletter B, cijfer nul, kleine letter l (Leo), en de cijfers 2008) Domein: (leeglaten) FTP server: (Host) (bij gebruik netwerkadapter ) FTP gebruiker: ftpth FTP wachtwoord: t2g4v3k9n Indien u gebruikmaakt van een netwerkadapter (Cradlepoint) in combinatie met de MC 1000, moeten de velden Inbelnummer, Gebruikersnaam, Wachtwoord en Domein leeg gelaten worden en alleen de velden FTP server, FTP gebruiker en FTP wachtwoord ingevuld worden. Indien u bekend bent met de leespen en weet hoe leveranciers kunnen worden toegevoegd, heeft u genoeg aan bovenstaande informatie. Hieronder wordt in details uitgelegd hoe een leverancier toevoegen werkt. De volgende stappen moeten worden doorlopen om toe te voegen: Ga naar menu 4. Bladeren leveranciers. Leverancier wijzigen: [F] 7 Leverancier toevoegen: [F] 1 Toevoegen THR: Druk op [F] en toets 1. Geef het gewenste leveranciersnummer (het nummer waaronder u de leverancier wilt kiezen tussen 000 en 069), gevolgd door ENT. Geef een naam in voor de leverancier, gevolgd door ENT. Een correctie kunt u maken door het drukken op [SHIFT.] en de toets <- (onder de nul). Het laatste teken wordt dan gewist, op deze manier kunnen u tekens wissen.. EAN/UPC op ja laten staan, gevolgd door ENT. Vul bij inbelgegevens onderstaande gegevens in. Dom.: hoeft niet ingevuld te worden. Tel.: Gebr.: symbol Wwrd: s1b0l2008 (kleine letter s, cijfer 1, hoofdletter B, cijfer nul, kleine letter l (leo), en de cijfers 2008) Dom.: Let op, bij het invoeren van het wachtwoord moet herhaaldelijk de modus van het toetsenbord veranderd worden voor numerieke en alfanumerieke toetsenfuncties! Een hoofdletter kan gekozen worden door de toets [SHIFT.] Hulpmiddel: om het wachtwoord van THR in te vullen toetst u achtereenvolgens (7777 betekent de toets 7 4x snel achter elkaar intoetsen):

4 7777 [A] 1 [A] [SHIFT.] 22 [A] 0 [A] 555 [A] gevolgd door ENT. Deze toetsencombinatie geeft als resultaat het gewenste wachtwoord s1b0l2008 Vul bij FTP Host gegevens in: Host: Gebr: ftpth Wwrdr.: t2g4v3k9n Hulpmiddel: om het wachtwoord van Ter Hoeven in te vullen toetst u achtereenvolgens (888 betekent de toets 8 3x snel achter elkaar intoetsen): 8 [A] 2 [A] [SHIFT.] 4 [A] 4 [A] 888 [A] 3 [A] 55 [A] 9 [A] [SHIFT.] 66 gevolgd door ENT Deze toetsencombinatie geeft als resultaat het gewenste wachtwoord t2g4v3k9n Voorloopnul toevoegen: Ga naar menu 4. Wijzigen leveranciers. Druk op [F] 7. Druk twee keer op ENT Verander het tel.nr. met een extra 0 (dus ) Druk zovaak op ENT, totdat je weer het overzicht leveranciers ziet. Ga terug naar het hoofdmenu door op de toets [ESC] te drukken. Bestellen met de PTC 600 Opnemen order Er is op twee manieren te scannen: 1. Van LINKS naar RECHTS over de barcode: U bestelt éénmaal de MBH (minimale bestelhoeveelheid). De MBH is te vinden op de schapkaartjes van THR. Voorbeeld: MBH=3. Eén keer scannen van links naar rechts, bestelt 1x MBH, dus aantal: 3. Wilt u 2x de MBH ontvangen (dus 6 artikelen), scant u twee keer van links naar rechts. van RECHTS naar LINKS over de barcode: u bestelt in stuks. Het systeem rondt altijd naar boven af tot een veelvoud van de MBH bereikt is. Oftewel, uitgaand van voorgaand voorbeeld artikel: U bestelt 5 stuks, en de MBH is 3, dan krijgt u van ons 2 x 3 = 6 artikelen. Invoeren leverancier Ga naar het menu WIJZIGEN LEVERANCIERS J/N, toets JA, Voer een leverancier nummer in en geef ENTER, Voer de naam in en geef ENTER, Voer de methode in (modem)(geen ENTER), Voer het telefoonnummer in ( ) en geef ENTER,

5 Kies het soort verbinding, (2-Way) Kies de snelheid, (2400 Baud) Kies het soort bellen, (Auto-Dial) Geef als laatste aan of EAN 8/13 is toegestaan. (Ja) Er verschijnt nu een overzicht van de ingevoerde gegevens. Druk 2 maal op EINDE en u komt weer in het menu INVOEREN VAN EEN ORDER Ja / Nee. Leespen Resetten Wanneer de leespen niet meer reageert, is het mogelijk deze te resetten: Zet de terminal uit. Houd de volgende drie toetsen tegelijkertijd ongeveer 15 seconden ingedrukt: <SP->, <ENTER> en <AAN/UIT>. Laat de toetsen los. Hierna moet de terminal automatisch aan gaan (gebeurt dit niet, dan moeten de toetsen iets langer worden vast gehouden). Er verschijnt op het scherm: 68> of 69>, toets een 6 in (GEEN ENTER) Er verschijnt op het scherm: TP, toets 59 in, <ENTER> Er verschijnt op het scherm: STARTUP.Y Druk nu de <y3> toets in en houdt deze ingedrukt totdat de terminal drie piepjes heeft gegeven en laat dan los. Er verschijnt AANWEZIGE ORDERS WISSEN JA/NEE. Om de orders te wissen: <JA> toets indrukken en ingedrukt houden totdat de terminal drie piepjes heeft gegeven. Om de orders niet te wissen: <NEE> toets indrukken en ingedrukt houden totdat de terminal drie piepjes heeft gegeven. Vervolgens moet het kopnummer ingegeven worden, gevolgd door <ENTER>. Bestellen met de PDT 6100 Wilt u een MBH ontvangen, geeft u aantal 1 in. Wilt u drie keer de MBH ontvangen, scant u óf dit artikel 3x apart en geeft steeds aantal 1 in, óf u geeft gelijk het aantal stuks dat u wilt ontvangen. Resetten van de leespen: Wanneer de leespen niet meer reageert, is het mogelijk deze te resetten. Zonder gegevens te verwijderen: De terminal moet uit staan. <F> en <J> indrukken en ingedrukt houden terwijl de leespen met het kleine aan/uit knopje wordt aangezet. Hierna <F> en <J> los laten. De leespen start hierna automatisch op en vraagt op een gegeven moment om het kopnummer. Vul dit in en druk op <ENTER>. Alle gegevens (ev. order en leveranciersgegevens) zijn nog aanwezig in de leespen. Gegevens worden verwijderd:

6 De terminal moet uit staan. <FUNC> en <SPACE> en <Up(m)> indrukken en ingedrukt houden terwijl de leespen met het kleine aan/uit knopje wordt aangezet. Hierna <FUNC> en <SPACE> en <Up(m)> loslaten. De leespen start hierna automatisch op en vraagt op en gegeven moment om het kopnummer. Vul dit in en druk op <ENTER>. Alle gegevens zijn gewist. Voer nu opnieuw de leverancier gegevens in: Invoeren leverancier Menu: Wijzig Leverancier Geef een leveranciernummer, Indien niet aanwezig, aanmaken: Ja, <Enter> Voer naam in, <Enter> Voer telnr: in, <ENTER> Auto Dial, <ENTER> Invoer EAN/UPC toegestaan, JA, <ENTER> Nu zijn de gegevens ingevoerd. Ga met <CLEAR> terug naar het hoofdmenu.

ZebraUBB Programma. MC1000 Handterminal Applicatie

ZebraUBB Programma. MC1000 Handterminal Applicatie ZebraUBB Programma MC1000 Handterminal Applicatie Author : M.J. Koppenaal Last date : 15-03-2012 File : S0-9999.99-20120314-V1.0.1.7-ZebraUBB Version : V1.0.1.7 1. DOCUMENT OMSCHRIJVING... 2 1.1 VERSIE

Nadere informatie

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave Verkorte handleiding... 3 1. Aanmelding webshop gebruiker via de website van Bunzl... 4 1.1 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1600 Kleur- en maatbalk Deze module kan gebruikt worden in combinatie met T1500 Voorraad. Het geeft de mogelijkheid om door middel van een matrix, waarin kleur

Nadere informatie

HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM

HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM ALGEMENE INFORMATIE Het Doit beheer systeem is een modulair opgebouwd systeem waarin modules makkelijk kunnen worden toegevoegd of aangepast, niet iedere gebruiker zal dezelfde

Nadere informatie

2016 Brezan Automaterialen handleiding v1.6 - koppeling PnG met CSS Pagina 1 van 15

2016 Brezan Automaterialen handleiding v1.6 - koppeling PnG met CSS Pagina 1 van 15 Instellen koppeling CSS met PartsCat new generation. Start GMS systeem CSS en kies boven in het scherm voor koppelingen. De versie van CSS moet ge-up-date zijn naar versie 5.44x of hoger. Kies hier voor

Nadere informatie

Handleiding Inloggen in SIRO

Handleiding Inloggen in SIRO Handleiding Inloggen in SIRO Binnenkort wordt de inlogprocedure van SIRO gewijzigd. Dit betekent dat u voortaan bij het inloggen een extra authenticatiestap moet uitvoeren via Google Authenticator. Zo

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

Pagina 2 van 27. Kassa software

Pagina 2 van 27. Kassa software Laatste wijziging: 13-02-2008 Pagina 2 van 27 Kassa software Inhoudsopgave De Kassa... 5 De Schermopbouw... 6 Bediende inlogscherm... 6 Werken vanuit het hoofdscherm... 7 Gast invoeren... 18 Bestaande

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDLEIDING QT 6100 FULL SCANNING EN BAKKERIJ

GEBRUIKERS HANDLEIDING QT 6100 FULL SCANNING EN BAKKERIJ GEBRUIKERS HANDLEIDING QT 6100 FULL SCANNING EN BAKKERIJ 09/01/2009 DE TOETSEN : Dient om een programmatie of rapport af te sluiten door 3 maal op te drukken Om een foutieve getal ingave te annuleren Om

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 9 7.

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.3 Datum : juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 11

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.3 Datum : juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 11 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.3 Datum : juni 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.3 26-06-2017 Pagina 1 van 11 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Handleiding webshop Horesca Smulders

Handleiding webshop Horesca Smulders Handleiding webshop Horesca Smulders 1 Homepage 2 Inloggen & account aanmaken: Toets in de adresbalk van je internetbrowser: www.horescasmulders.nl. Je bevindt je nu op de homepage van Horesca Smulders.

Nadere informatie

Installatie en Gebruik Barcode Scanner

Installatie en Gebruik Barcode Scanner Installatie en Gebruik Barcode Scanner Efficiënt Inkopen Een kleine en handzame scanner heeft het bestellen aanzienlijk makkelijker gemaakt. Samen met software zal deze scanner trouwe klanten ter beschikking

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.4 Datum : juli 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.4 15-07-2017 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Handleidingen 1.0 Beheerpaneel

Handleidingen 1.0 Beheerpaneel Handleidingen 1.0 Beheerpaneel Beheerpaneel Handleidingen 1.0 Beheerpaneel In dit document vind je de handleidingen voor het Beheerpaneel van ECM2. I. Handleiding ECM2 Beheerpaneel 1 1. Inleiding 3 2.

Nadere informatie

Inventarisatie MPLUS TouchScreen Kassa

Inventarisatie MPLUS TouchScreen Kassa Inventarisatie MPLUS TouchScreen Kassa M.Bruin D. 13-12-2010 Inleiding Een inventarisatie dient om de werkelijk aanwezige voorraad te vergelijken met de administratieve voorraad en geconstateerde verschillen

Nadere informatie

Handleiding Selfservice Password Reset Portal

Handleiding Selfservice Password Reset Portal Handleiding Selfservice Password Reset Portal Eigenaar OGD Datum* 08-05-2019 Datum 02-07-2019 Versie 1.1 Met behulp van de Selfservice Password Reset Portal kun je zelf je Citrix wachtwoord resetten als

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

Handleiding. ORSY-Scan 4.0

Handleiding. ORSY-Scan 4.0 Handleiding ORSY-Scan 4.0 Auteur E-shop team Versie 1.0 Datum 2 september 2013 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 3 1.1 Bestellen met ORSY Scan in drie eenvoudige stappen... 3 1.2 Voordelen van de ORSY Scanner...

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.0 Datum : 14 april Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.0 Datum : 14 april Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 2.0 Datum : 14 april 2018 Portero Beheerdershandleiding v 2.0 14-04-2018 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg

Nadere informatie

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11 Aanwezigheidsregistratie Release 1 2018 1 e kwartaal Model: X-9200B Inhoudsopgave Activiteiten aanmaken... 2 Hoe werkt het registratieproces?... 4 Aan de slag: Draadloos scannen met een smartphone, tablet

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 10

Nadere informatie

0 INHOUDSOPGAVE. 1. Leerlingen-programma Inloggen Programma kiezen 2. Docenten-programma Inloggen en hoofdmenu Algemene instellingen 0-1

0 INHOUDSOPGAVE. 1. Leerlingen-programma Inloggen Programma kiezen 2. Docenten-programma Inloggen en hoofdmenu Algemene instellingen 0-1 0 INHOUDSOPGAVE 1. Leerlingen-programma Inloggen Programma kiezen 2. Docenten-programma Inloggen en hoofdmenu Algemene instellingen 0-1 1 1: Leerlingen-programma Het leerlingenprogramma kan via www.techniektotaalsofware.nl

Nadere informatie

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Document Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Libervoice Overschieseweg 76 Telefoon: 010 76 00000 3044 EH Rotterdam Email: support@libervoice.nl Inhoudsopgave 1 Toetsen 3 Blz 2 Functionaliteiten

Nadere informatie

HANDLEIDING BTC WEBSHOP

HANDLEIDING BTC WEBSHOP Versie 1.3 Optimaal gebruik van de BTC Webshop Baten Trading Company Steenoven 48 5626DK Eindhoven www.batentrading.nl info@batentrading.nl INHOUDSOPGAVE INLOGGEN ARTIKELEN ZOEKEN BESTELLEN VIA WEBSHOP

Nadere informatie

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1. Afbeelding: V1.0 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.0 voor deze tabel De groene hoorn met OK erop Enter/beantwoorden Bellen In stand-by: Toegang naar bellijst In menu: enter knop De rode

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1600 Fashion

HANDLEIDING Q1600 Fashion HANDLEIDING Q1600 Fashion Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Kleurlijsten beheren...4 Kleurlijst groep aanmaken...6 Kleurlijst groep verwijderen...6 Kleuren (kleurnummers) aanmaken/wijzigen...7

Nadere informatie

SGH-A400 WAP browser Handleiding

SGH-A400 WAP browser Handleiding * Het is mogelijk dat de informatie in deze gebruiksaanwijzing op sommige plaatsen afwijkt van uw telefoon, omdat deze soms afhangt van de geïnstalleerde software of uw internet provider. Drukfouten voorbehouden.

Nadere informatie

Handleiding Adscan 2 (Beta) Datum: 04-05-2013

Handleiding Adscan 2 (Beta) Datum: 04-05-2013 AdvertentieHOSTER Verdronkenoord 17 1811 BB Alkmaar Telefoon: 072-2010200 Fax: 072-2010202 Email: info@advertentiehoster.nl Handleiding Adscan 2 (Beta) Datum: 04-05-2013 Inleiding Software downloaden Taalkeuze

Nadere informatie

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders - Aanmelden: Het aanmelden gebeurt door als eerste het adres in te vullen op uw microsoft internet explorer pagina. De naam van het adres is: http://www.smulders-bv.nl/

Nadere informatie

Wij helpen u graag op gang!

Wij helpen u graag op gang! deel 1 Gefeliciteerd met de aankoop van uw ipad Wij helpen u graag op gang! ipad In dit document wordt u uitgelegd wat u moet doen om met de ipad te kunnen werken. Voor u met de ipad aan de slag kunt gaan

Nadere informatie

Installatie en Gebruik Barcode Scanner en Barcode App

Installatie en Gebruik Barcode Scanner en Barcode App Installatie en Gebruik Barcode Scanner en Barcode App Efficiënt Inkopen Een kleine en handzame scanner heeft het bestellen aanzienlijk makkelijker gemaakt. Samen met software zal deze scanner trouwe klanten

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

Handleiding wachtwoordherstel

Handleiding wachtwoordherstel Handleiding wachtwoordherstel Inleiding Dit document beschrijft hoe u gebruik kunt maken van de wachtwoordherstel functionaliteit zoals die door SSC Twente aan wordt geboden. Hierdoor heeft u de mogelijkheid

Nadere informatie

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders Handleiding Internet bestel Horesca Smulders 1 Inloggen: Om in te kunnen loggen hebt u een inlogcode nodig. Deze kunt u aanvragen/wordt verstrekt door Horesca Smulders. Toets in de adresbalk van uw internetbrowser

Nadere informatie

Gebruik het scrollwiel van uw muis of de pijltjes van uw toetsenbord om te bladeren

Gebruik het scrollwiel van uw muis of de pijltjes van uw toetsenbord om te bladeren Gebruik het scrollwiel van uw muis of de pijltjes van uw toetsenbord om te bladeren Profit Scanmodule Logistiek Goederenontvangst Goederenontvangst is zowel mogelijk op basis van inkooporder of op basis

Nadere informatie

ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012

ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012 ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012 Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012 Status: Productie Versie: v02.00 Publicatie datum: 14-8-2015

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding

Gebruikers Handleiding Gebruikers Handleiding 1. Inleiding In verband met de verschillende soorten displays, welke verschillen qua aantal regels en karakters, kan de menu lay-out, welke getoond wordt, verschillen. De bediening

Nadere informatie

ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten

ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten Status: Productie Versie: v01.00 Publicatie datum: 11-9-2014 Auteur: Paul Scheper Wijziging

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de handterminal-applicatie en het fietsendiefstalregister

Gebruikershandleiding voor de handterminal-applicatie en het fietsendiefstalregister Gebruikershandleiding voor de handterminal-applicatie en het fietsendiefstalregister Hogerwoerdstraat 30 2023 VD Haarlem Postbus 2281 2002 CG Haarlem tel. +31 (0) 235 258 576 fax. +31 (0) 235 258 571 info@ique.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING FRS MOBIEL

HANDLEIDING FRS MOBIEL HANDLEIDING FRS MOBIEL mobiel.faunaregistratie.nl Inhoudsopgave Inloggen 2 Melden maatregelen 5 Afleveren wild 9 1 Gebruik de browser op uw smart Phone om naar mobiel.faunaregistratie.nl te gaan LET OP:

Nadere informatie

Okta Installatie handleiding

Okta Installatie handleiding Okta Installatie handleiding Gebruikers installatie handleiding 2017 05 03 Page 1 / 9 Okta Installatie handleiding Version no. 1.0 Inhoud Hoofdstuk 1 Okta Installatie handleiding 3 1.1 Introductie 3 1.2

Nadere informatie

Handleiding Beweegbare Bodem Manager

Handleiding Beweegbare Bodem Manager Handleiding Beweegbare Bodem Manager Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inloggen... 3 Reset noodstop... 4 Cilinder naam veranderen... 5 Menu knop... 6 Inloggen OPGELET! Lees het document aandachtig voordat

Nadere informatie

Stappenplan SolarEdge op wifi aansluiten

Stappenplan SolarEdge op wifi aansluiten Stappenplan SolarEdge op wifi aansluiten Wat uw reden voor de huur of koop van zonnepanelen bij HalloStroom ook was, het is fijn om online in de gaten te houden wat de opbrengst van de installatie is.

Nadere informatie

Stappenplan QuickScan NOV - Beheerder

Stappenplan QuickScan NOV - Beheerder Stappenplan QuickScan NOV - Beheerder Voorbereiding Excel versies eerder dan versie 2007: 2. Ga naar de menu-optie Extra - Macro s - Beveiliging. 3. Kies voor Beveiligingsniveau Gemiddeld. 4. Sluit Excel

Nadere informatie

Handleiding AUV Connect

Handleiding AUV Connect Met de AUV Connect is het mogelijk om een AUV bestelfile (CSV-bestand) aan te maken. Deze bestelfile kan gebruikt worden om het winkelmandje van AUV Webshop te vullen, of voor eigen gebruik ingelezen worden

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de website van SKP kunt u inloggen op het portal Mijn SKP. Via dit portal heeft u de mogelijkheid om zelf u abonneegegevens te beheren. Ook kut u tv-pluspakketten

Nadere informatie

Inhoud van dit document

Inhoud van dit document Handleiding OVM Menu versie 1.0.0 (definitief) november 2012 Inhoud van dit document 1 INLEIDING... 2 2 MENU... 3 3 GEBRUIKERSBEHEER... 4 3.1 SORTEREN EN FILTEREN... 5 3.2 'UITGESTELD' BEHEER... 5 3.3

Nadere informatie

Deze handleiding werd speciaal voor u gemaakt. U vindt hier alles terug om probleemloos met uw betaalterminal te kunnen werken.

Deze handleiding werd speciaal voor u gemaakt. U vindt hier alles terug om probleemloos met uw betaalterminal te kunnen werken. Beste Klant, Proficiat met de van uw nieuwe betaalterminal. U hebt gekozen voor een toestel dat u in staat stelt om uw betalingen te kunnen ontvangen naar de meest recente normen. Deze handleiding werd

Nadere informatie

Handleiding voor beheerders

Handleiding voor beheerders Handleiding voor beheerders Inleiding Handleiding voor beheerders Met deze handleiding kunt u als beheerder inzicht krijgen in wat er allemaal mogelijk is binnen soket. Enkele voorbeelden als vestigingen

Nadere informatie

HartCom Software V.O.F.

HartCom Software V.O.F. HartCom Software V.O.F. Frielinkstraat 10 7615 NV Dr. Schaepmanstr. 102 2032 GM Harbrinkhoek Haarlem Tel. 0546 473 679 Tel. 023 533 2921 FACTUREREN HartCom 07 Fax Mobiel 0546 873 200 06 49128614 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding ZeelandPas voor acceptanten

Handleiding ZeelandPas voor acceptanten Handleiding ZeelandPas voor acceptanten VERSIE 0.2 DATUM 1 februari 2017 1 ZeelandPas Algemeen Met de ZeelandPas bieden we gasten extra vakantiebeleving door middel van voordeel en vervoer. Een ZeelandPas

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

1. Doel - Het door de klant via een webapplicatie invoeren van zijn/haar orders in het TMS systeem van van Reenen.

1. Doel - Het door de klant via een webapplicatie invoeren van zijn/haar orders in het TMS systeem van van Reenen. ID WI1.08.07 Omschrijving Orderintake online order entry Proces P 1.08 Trefwoorden Aslas; Online Order Entry Beschreven door Laurens van Oostenbrugge Datum 22-05-2012 Activiteit Transport Versie TranspasOnline

Nadere informatie

Producten toevoegen. Inleiding

Producten toevoegen. Inleiding Producten toevoegen Inleiding...1 Stap 1: Instellingen controleren...2 Stap 2: Menu's aanmaken...3 Stap 3: Producten toevoegen...4 Producten overzicht...5 Product verwijderen...5 Menu/submenu verwijderen...5

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.1 Datum : 9 juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 13

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.1 Datum : 9 juni Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 13 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 2.1 Datum : 9 juni 2018 Portero Beheerdershandleiding v 2.1 09-06-2018 Pagina 1 van 13 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg

Nadere informatie

WinTax Online II. 18-10-2010 Pagina 1 van 12

WinTax Online II. 18-10-2010 Pagina 1 van 12 WinTax Online II 18-10-2010 Pagina 1 van 12 Inloggen Inloggen met Gebruikersnaam en Wachtwoord. 18-10-2010 Pagina 2 van 12 Vaste Klanten Vaste klanten zijn klanten die moeten inloggen om ritten te kunnen

Nadere informatie

FAQ. Het lezen van deze FAQ

FAQ. Het lezen van deze FAQ FAQ Deze handleiding is slechts ter aanvulling op de, bij de telefoon geleverde, HTC handleiding. Voor instellingen en functies die zich niet in deze handleiding bevinden wordt u verwezen naar de HTC handleiding.

Nadere informatie

Handleiding AUV Connect

Handleiding AUV Connect Met de AUV Connect is het mogelijk om een AUV bestelfile (CSV-bestand) aan te maken. Deze bestelfile kan gebruikt worden om het winkelmandje van AUV Webshop te vullen, of voor eigen gebruik ingelezen worden

Nadere informatie

We gaan een relatie toevoegen en bespreken alle velden die daarbij van toepassing zijn. De relaties zijn zichtbaar in uw rechter scherm.

We gaan een relatie toevoegen en bespreken alle velden die daarbij van toepassing zijn. De relaties zijn zichtbaar in uw rechter scherm. Relatie toevoegen Toepassingen binnen het relatiebestand 1. Relatie toevoegen 2. Relatie wijzigen 3. Relatie dupliceren 4. Relatie verwijderen 5. Relatiegroep bij relatie 6. Afdelingen 7. Contactpersonen

Nadere informatie

De Kassa opstarten: U krijgt in beeld een inlogscherm. De gebruikersnaam hoeft u niet te wijzigen, deze staat al ingesteld. Uw wachtwoord = 1 2 3 4.

De Kassa opstarten: U krijgt in beeld een inlogscherm. De gebruikersnaam hoeft u niet te wijzigen, deze staat al ingesteld. Uw wachtwoord = 1 2 3 4. De Kassa opstarten: Start uw computer op en wacht tot uw zandloper uit beeld is. Om de kassa op te starten: dubbel klik met de linkermuisknop op het kassa icoontje in uw scherm U krijgt in beeld een inlogscherm.

Nadere informatie

Personal tag. Personal tag. Drukknop of bewegingsdetector. TABEL 2 Samenvatting van de Programmeerfuncties

Personal tag. Personal tag. Drukknop of bewegingsdetector. TABEL 2 Samenvatting van de Programmeerfuncties TAG-IN-A-BAG Stand alone proximity toegangscontrolesysteem Gebruikershandleiding 1. Introductie De TIAB is ontworpen om de toegang voor onbevoegden tot beschermde gebieden te beperken. De unit maakt gebruik

Nadere informatie

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1 Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 1 Overzicht 1. Hoofdmenu Kassa (p. 03) 2. Artikelen toevoegen (p. 05) 3. Aangepaste artikelen (p. 08) 4. Artikelen

Nadere informatie

Verkiezingen 2012 HANDLEIDING VOOR HET INVOEREN VAN DE CONTACTPERSONEN EN ADRESSEN PER HOOFDBUREAU. Versie 4.0

Verkiezingen 2012 HANDLEIDING VOOR HET INVOEREN VAN DE CONTACTPERSONEN EN ADRESSEN PER HOOFDBUREAU. Versie 4.0 Verkiezingen 2012 HANDLEIDING VOOR HET INVOEREN VAN DE CONTACTPERSONEN EN ADRESSEN PER HOOFDBUREAU Versie 4.0 INHOUD INLEIDING... 3 1. AANMELDEN... 3 2. EEN CONTACTPERSOON TOEVOEGEN... 4 3. WIJZIGEN VAN

Nadere informatie

Gira Intercom met xxter

Gira Intercom met xxter Gira Intercom met xxter In dit document wordt beschreven hoe een Gira intercom systeem met xxter kan worden gecombineerd. Op dit moment wordt alleen audio ondersteund. De installatie van de intercom en

Nadere informatie

Administrator pages ASCIMA AscimaAdmin Version 1.7 1 INHOUDSOPGAVE

Administrator pages ASCIMA AscimaAdmin Version 1.7 1 INHOUDSOPGAVE Administrator pages ASCIMA AscimaAdmin Version 1.7 1 INHOUDSOPGAVE 1 INHOUDSOPGAVE... 1 2 INLEIDING... 2 2.1 PROCEDURE STAPPEN... 2 2.2 INLOGMENU... 2 2.3 HOOFDMENU... 2 2.3.1 Klant invoer scherm... 4

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

Briljant Psion Workabout

Briljant Psion Workabout Briljant Psion Workabout Inhoud 1. Psion Workabout... 1 Werken met de Psion Workabout... 1 De instellingen voor de Psion Workabout... 2 Orders ingeven... 3 1. Werkwijze order zonder klant... 3 2. Werkwijze

Nadere informatie

HANDLEIDING INTEGRATOR RABEN NETHERLANDS

HANDLEIDING INTEGRATOR RABEN NETHERLANDS HANDLEIDING INTEGRATOR RABEN NETHERLANDS Let op: Zendingen dienen altijd voor 14:00 uur aangemeld te zijn. Dit in verband met de controle op de orders die binnen komen en de indeling van de wagen. Voor

Nadere informatie

Locatie: achter SP Bouwkunde

Locatie: achter SP Bouwkunde Inleiding; Vanuit de faculteit Bouwkunde is veelvuldig verzocht om ondersteuning voor de HP Ipaq 514 smartphone. Met deze handleiding zijn wellicht de meeste vragen te beantwoorden maar ook individuele

Nadere informatie

Inventarisatie. december 2014 HANDLEIDING

Inventarisatie. december 2014 HANDLEIDING Inventarisatie december 2014 HANDLEIDING I Inhoud Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Over deze handleiding 1 Hoofdstuk 2 De inventarisatie 1 Hoofdstuk 3 Verschiltelling met datacollector 4 Hoofdstuk 4 Verschiltelling

Nadere informatie

Wilmar Retail Kassa Handleiding

Wilmar Retail Kassa Handleiding Wilmar Retail Kassa Handleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen... 3 1.1 Verschillende kassa s... 3 2. Automatisch uitloggen... 5 3. Afrekenen... 5 3.1 Kassagroepen... 6 3.2 Afrekenen via

Nadere informatie

HD IP Conferentie Toestel

HD IP Conferentie Toestel HD IP Conferentie Toestel CP860 Quick Start Handleiding Inhoud verpakking De volgende onderdelen zijn ingesloten in de verpakking. Indien een onderdeel niet aanwezig is, raadpleeg dan uw leverancier. Het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Welkom op de website van Hulshoff Voorraadbeheer. Onderliggende gebruikershandleiding is van toepassing op het bestellen van gebruikt meubilair, via de webapplicatie, uit de centrale

Nadere informatie

Handleiding Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet

Handleiding Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet Handleiding Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet De Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet geeft een overzicht van de productcodes die per gemeente worden gebruikt voor de informatie-uitwisseling

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten

Nadere informatie

Quick reference Smartflow App

Quick reference Smartflow App Het opstarten van de app 1. Open de smartflow app. 2. U wordt gevraagd om een domein naam in te vullen. Vul de domein naam in die u heeft gekregen van 88degrees. 3. Log in met u inloggegevens. Het hoofd

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Webmail Stad Gent Exchange 2007. Webmail stad Gent Exchange 2007. 1. Aanloggen 2 2. Menu s en opties 3

Gebruikershandleiding Webmail Stad Gent Exchange 2007. Webmail stad Gent Exchange 2007. 1. Aanloggen 2 2. Menu s en opties 3 Webmail stad Gent Exchange 2007 Inhoudstafel Onderwerp Pagina 1. Aanloggen 2 2. Menu s en opties 3 Eigenaar: Systeembeheer Pagina 1 van 6 Laatste wijziging: 12/05/2010 9:21 1. Aanloggen Open de Internet

Nadere informatie

Handleiding Orderportaal Van Happen

Handleiding Orderportaal Van Happen Handleiding Orderportaal Van Happen Veilig mobiel 24/7 Inhoud Handleiding Orderportaal Van Happen... 1 01 Inloggen eerste gebruik... 2 02 Nieuwe opdracht aanmaken... 3 03 Nieuwe container plaatsen... 4

Nadere informatie

Handleiding Scorebord Horstacker (Nijmegen) Wildcats; november 2011; Versie 1.1 Page 1

Handleiding Scorebord Horstacker (Nijmegen) Wildcats; november 2011; Versie 1.1 Page 1 Wildcats; november 2011; Versie 1.1 Page 1 Foto-1: Scorebord met weergave basis voor Basketball wedstrijd Wildcats; november 2011; Versie 1.1 Page 2 Voorbereiding 1. Kies juiste Sport Voor BASKETBALL moet

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

Handleiding: ECAS account en URID aanmaken

Handleiding: ECAS account en URID aanmaken Afschrift Paraaf Koningskade 4 Postbus 91503 2509 EC Den Haag IPC 652 www.emissieautoriteit.nl Handleiding: ECAS account en URID aanmaken Inhoudsopgave Introductie... 3 Maak een ECAS account aan... 4 Mobiel

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Werken met de app Notitie en het toetsenbord. In dit hoofdstuk worden de volgende onderwerpen behandeld:

Hoofdstuk 2. Werken met de app Notitie en het toetsenbord. In dit hoofdstuk worden de volgende onderwerpen behandeld: Hoofdstuk 2 Werken met de app Notitie en het toetsenbord. In dit hoofdstuk worden de volgende onderwerpen behandeld: - De app Notie. Blz. 24 - Het toetsenbord Blz. 26 - Een notitie verwijderen. Blz. 28

Nadere informatie

Handleiding: ECAS account en URID aanmaken

Handleiding: ECAS account en URID aanmaken Afschrift Paraaf Koningskade 4 Postbus 91503 2509 EC Den Haag IPC 652 www.emissieautoriteit.nl Handleiding: ECAS account en URID aanmaken Inhoudsopgave Introductie... 3 Maak een ECAS account aan... 4 Mobiel

Nadere informatie

Handleiding mobiele apparaten, Genzõ & beheerdersfunctie. Aan de slag met Genzõ!

Handleiding mobiele apparaten, Genzõ & beheerdersfunctie. Aan de slag met Genzõ! Handleiding mobiele apparaten, Genzõ & beheerdersfunctie Aan de slag met Genzõ! Inhoudsopgave Deel I: Gebruik Genzõ... 3 1. Inloggen in Genzõ... 3 2. Uitloggen Genzõ... 3 3. Een videogesprek ontvangen...

Nadere informatie

Fust Online Handleiding (APP)

Fust Online Handleiding (APP) Met kunt op twee manieren eenvoudig digitaal uw fust bestellen en innames aankondigen. Dit kan via de online applicatie (webview) in Mijn Royal FloraHolland en met de vernieuwde Royal FloraHolland App.

Nadere informatie

Handleiding website Rijnland Geschiedenis

Handleiding website Rijnland Geschiedenis Handleiding website Rijnland Geschiedenis De website Rijnlandgeschiedenis.nl biedt ruimte aan verenigingen om zelf informatie over hun vereniging toe te voegen en te beheren, waaronder een profiel van

Nadere informatie

Quick start handleiding versie 1.0

Quick start handleiding versie 1.0 Quick start handleiding versie.0 Inleiding Beste gebruiker, Via dit document lopen we door de basis onderdelen van je eigen Mijn Kroost control panel. Dit control panel vormt de basis voor het gebruik

Nadere informatie

Elektronisch codeslot KL1060

Elektronisch codeslot KL1060 Elektronisch codeslot KL1060 NL Gebruikershandleiding 1 Algemeen Het slot beschikt over een toetsenbord met 10 nummertoetsen (0-9) en een #-toets. De #-toets is verborgen onder de handgreep en zichtbaar

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt!

Gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt! Gebruikershandleiding Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt! 1 Aansluiti ng voor oplader 2 Zaklamp 3 Scherm 4 M2-toets 5 M1-toets 6 Verzendtoets 7 Oortelefo on 10

Nadere informatie

Port Forwarding, Virtual Server en Special Applications in de Sweex Breedband Router LB000021 en LB200010.

Port Forwarding, Virtual Server en Special Applications in de Sweex Breedband Router LB000021 en LB200010. Port Forwarding, Virtual Server en Special Applications in de Sweex Breedband Router LB000021 en LB200010. Met een router is een internetverbinding te delen met meerdere pc s binnen een netwerk. Alle Sweex

Nadere informatie

Het gebruik van UBplusOnline is erg eenvoudig. In deze korte handleiding wordt het belangrijkste gebruik kort toegelicht.

Het gebruik van UBplusOnline is erg eenvoudig. In deze korte handleiding wordt het belangrijkste gebruik kort toegelicht. Inleiding UBplusOnline is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken beschikbaar zijn van Werkplan. Als je op UBplusOnline

Nadere informatie

Menu item Mijn Account Onder mijn account kun je je bestelling(en) en adres gegevens bekijken en aanpassen.

Menu item Mijn Account Onder mijn account kun je je bestelling(en) en  adres gegevens bekijken en aanpassen. Uitleg BesteVinder dienst, Mijn account, Mijn producten en het gebruik van stickervellen Neem de tijd om door deze handleiding te lopen zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn waardoor je maximaal

Nadere informatie

Introductie WoonTotaal Silver

Introductie WoonTotaal Silver Introductie WoonTotaal Silver Wanneer uw registratie is goedgekeurd door Holland Haag, heeft u een email bericht ontvangen met daarin uw gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze gegevens kunt u inloggen

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal

Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal Inhoud Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal... 1 1. Algemeen... 2 1.2 Aanmaken van gebruikersaccount... 2 2. Indienen

Nadere informatie

SCHOOL (OWA) handleiding

SCHOOL (OWA) handleiding SCHOOL (OWA) handleiding Kibro België Kibro Nederland Handleiding voor Online Web Admin (v:1.0.0.1) DOWNLOAD ALS PDF BEKIJK DE VIDEO HANDLEIDING De OWA kort uitgelegd... De KinderBrowser Online Web Admin

Nadere informatie

KASSA Gebruikersgids Boekenbeurs

KASSA Gebruikersgids Boekenbeurs KASSA Gebruikersgids Boekenbeurs BLZ. 1-18 KASSA...1 Gebruikersgids...1 HANDLEIDING van het kassaprogramma...3 MediaPos...3 Opstarten van MediaPos:...3 Verkoop van een boek:...5 Wijziging van een verkooplijn...9

Nadere informatie

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem HANDLEIDING Emjee ICT diensten Ticketsysteem Inhoud Snel aan de slag... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Inloggen... 4 Ticket aanmaken... 4 Schermopbouw... 4 Inleiding... 5 Ticket maken of bellen?... 5 Inloggen...

Nadere informatie