VVV Nederland B.V. Lid Raad van Commissarissen. Organisatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VVV Nederland B.V. Lid Raad van Commissarissen. Organisatie"

Transcriptie

1 VVV Nederland B.V. Lid Raad van Commissarissen Organisatie VVV Nederland is marktleider cadeaubonnen en cadeaukaarten in Nederland. Alle producten dragen het VVV merk als afzender. Daarnaast is VVV Nederland de licentiegever van het VVV merk en ook de netwerkorganisatie van de Destinatiemarketing/VVV organisaties in Nederland. De licentie van het VVV merk is verankerd in een soft-franchise overeenkomst, de VVV formule. De Destinatiemarketing Organisaties (DMO: city- en regiomarketing organisaties) zijn voor wat betreft het voeren van het VVV merk franchisee van VVV Nederland. Sinds 2014 is het strategisch plan in uitvoering. Daarin zijn twee strategische opgaven geformuleerd: Handhaven en versterken van de positie van VVV Nederland als marktleider cadeaubonnen/cadeaukaarten in Nederland om daarmee de lokale en regionale economie te stimuleren door het trekken van klanten en het realiseren van omzet bij de fysieke en online Retail, horeca en leisure; Waarborgen en versterken van de bekendheid, positie en waarde van het VVV merk door consumenten en stakeholders om daarmee de belangen en de positie van de DMO/VVV organisaties in Nederland te ondersteunen. Marktleider cadeaubonnen en cadeaukaarten VVV Nederland is uitgever van cadeaubonnen en cadeaukaarten en op dat gebied marktleider in Nederland. Met het uitgeven van cadeaubonnen en cadeaukaarten stimuleert VVV Nederland de lokale en regionale economie door het trekken van klanten en het realiseren van transacties en omzet bij zowel de fysieke als de online Retail, de horeca en de leisure sector. De huidige portfolio bestaat uit de VVV Cadeaubon, de VVV Dinercheque, de VVV Lekkerweg en de VVV Giftcard. De totale omzet in 2015 bedroeg bijna 140 miljoen euro. VVV Nederland beweegt zich zowel op de business-to-business als de business-to-consumer markt. Voor wat betreft de business-to-business markt behoren zowel grootzakelijke bedrijven en instellingen als het MKB-bedrijfsleven tot de klantenkring.

2 Vrijwel alle grootwinkelbedrijven in Nederland, duizenden lokale Retailers, restaurants en leisure bedrijven en honderden webshops zijn als acceptant aangesloten bij één van de cadeaubonnen of cadeaukaarten van VVV Nederland. De distributiemix is zeer divers en omvat zowel online als offline distributiekanalen. Een belangrijk online verkoopkanaal is de eigen webshop Offline distributiepartners zijn onder meer Primera, Bruna, ANWB, Readshop, Jumbo en natuurlijk de VVV. VVV Nederland is één van de initiatiefnemers van het recent gelanceerde Keurmerk Cadeaukaarten, dat in samenspraak met de Consumentenbond tot stand is gekomen. Doel van dit keurmerk is om richting de consument helderheid te verschaffen over voorwaarden, geldigheidsduur, betrouwbaarheid en acceptatie van cadeaubonnen en kaarten in het grote en zeer diverse landschap van cadeaukaarten. Belangrijke uitdagingen voor VVV Nederland als uitgever van cadeaubonnen en cadeaukaarten zijn: Het verduurzamen van het verdienmodel door het verminderen van de afhankelijkheid van treasury-resultaten en het vergroten van de directe marge; De verdere integratie van offline en online, zowel back- als frontoffice; Het optimaliseren van de distributiemix in een (groei)markt met veel nieuwe toetreders en sterk toenemende concurrentie; Verder ontwikkelen van E-commerce (optimaliseren traffic en conversie; profiling). Netwerkorganisatie voor Destinatiemarketing/VVV organisaties VVV Nederland zet zich in voor de bekendheid, positie en waarde van het VVV merk voor consumenten en stakeholders (bedrijfsleven in de gastvrijheidssector en overheden) om daarmee de belangen en de positie van de DMO/VVV organisaties te ondersteunen. Zij gebruiken het VVV merk in licentie om hun doelen als marketing- en informatieorganisatie van de bestemming te realiseren. De juridische vorm waarin dit gebeurt is een franchiseovereenkomst de VVV formule - tussen VVV Nederland en de betreffende DMO/VVV organisatie. Het VVV merk is een collectief merk en de kwaliteit en de beleving ervan door consumenten en stakeholders wordt in hoge mate bepaald door de manier van gebruik van en de geleverde prestatie door de DMO/VVV organisaties. In de praktijk is het VVV merk veelal ondergeschikt aan de brand van de bestemming en wordt het VVV merk door de VVV formulenemers vooral ingezet als markering van de fysieke plek voor informatie en welkom ter plaatse. Online neemt het VVV merk bij de VVV formulenemers een ondergeschikte plaats in. Daarbij verschillen de VVV formulenemers onderling sterk in opdracht, profilering, kwaliteit, professionaliteit en prestatie. De bereidheid van de stakeholders van DMO/VVV organisaties om te investeren in fysieke locaties voor gastheerschap en informatie neemt af, zeker in het landelijke gebied.

3 Naast de licentie op het merk levert VVV Nederland ondersteunende diensten op het gebied van branding, databank en internet, en belangenbehartiging. Met en voor de VVV formulenemers is de Nationale Databank voor Toerisme, Recreatie en Cultuur/uitgaan (NDTRC) ontwikkeld. Andere producten zijn onder meer de VVV app en de VVV website applicaties. Ook faciliteert VVV Nederland de VVV werkgeversorganisatie. VVV Nederland is lid van Gastvrij Nederland Nationale Raad toerisme, recreatie, horeca en vrije tijd. Tot en met dit jaar is VVV Nederland hoofdsponsor van de Uitmarkt in Amsterdam. De VVV formulenemers betalen een fee voor de licentie op het VVV merk. Hierbij is de licentie op het gebruik van de NDTRC inbegrepen. Het totale kostenplaatje van de VVV Formule kan hier niet uit worden gedekt. Vanuit de winst op de cadeaubonnen en cadeaukaarten, sponsort VVV Nederland de uitvoering van de VVV formule. Op termijn vormt dit een te zware financiële belasting voor de organisatie. Het VVV merk heeft een zeer hoge merkbekendheid en kent een goede merkwaardering. Een graadmeter hiervoor is het jaarlijkse consumentenonderzoek naar het meest onmisbare merk van het de European Institute for Brandmanagement. Overall staat het VVV merk hierin op plaats 62 en in de categorie reizen/vakanties staat VVV al een aantal jaren achtereen op de eerste plaats. Uit onderzoek blijkt eveneens dat de VVV Cadeaubon een belangrijke bijdrage levert aan de bekendheid en de waardering van het VVV merk. In totaal zijn ultimo DMO/VVV organisaties als formulenemer aangesloten bij VVV Nederland. Op één of twee uitzonderingen na is daarmee het hele land gedekt. Het aantal eigenstandige VVV vestigingen neemt af. Daarvoor in de plaats komen steeds meer shop-in shop en I-punt varianten. Vrijwel alle grote city- en regiomarketing organisaties als Amsterdam Marketing (I Amsterdam), Rotterdam Partners of Regionaal Bureau voor Toerisme Knooppunt Arnhem/Nijmegen zijn voor wat betreft hun frontoffice taken op het gebied van hospitality en informatievoorziening als formulenemer aangesloten bij VVV Nederland. Daarnaast omvat het netwerk ook eigenstandige VVV organisaties in middelgrote steden of kernen in het landelijk gebied. Van VVV Assen tot VVV Montferland en van VVV Noordwijkerhout tot VVV Breda.

4 Belangrijke uitdagingen voor VVV Nederland als licentiegever van het VVV merk zijn: Het managen van de branding van het VVV merk in de complexe positie van een collectief merk dat vooral geladen wordt/zou moeten worden door de lokale en regionale licentienemers (de DMO/VVV organisaties die ermee werken); Het behoud van de spreiding en de kwaliteit van het landelijke netwerk van fysieke VVV locaties; Het versterken van de online positie van het VVV merk; De groeiende diversiteit van het netwerk van DMO/VVV organisaties en de mogelijkheden/onmogelijkheden om te komen tot collectieve afspraken. Juridische structuur VVV Nederland B.V. is de holding van een organisatie met 5 dochterondernemingen. Het bestuur van VVV Nederland B.V. wordt gevormd door de statutaire directie. Deze bestaat uit de algemeen directeur als bestuursvoorzitter en de directeur financiën en organisatie. De tweehoofdige directie geeft leiding aan de organisatie van 48 medewerkers. De holding heeft een Raad van Commissarissen die toezicht houdt op het bestuur. De RvC bestaat uit 5 personen, inclusief de gekwalificeerde zetel vanuit de VVV-formulenemers. De stichting VVV Groep Nederland is enig aandeelhouder in de B.V. Het bestuur van de stichting fungeert als Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de holding. VVV Nederland B.V. zoekt in verband met het rooster van aftreden een nieuw lid voor de Raad van Commissarissen (tevens lid audit commissie). Raad van commissarissen De RvC vergadert 5 à 6 maal per jaar. Naast de reguliere toezichthoudende rol is de RvC een stevig klankbord voor de directie. Hierbij is het is de uitvoering van het strategisch plan een terugkerend thema. Er is sprake van een open en kritische dialoog. Voorzitter van de RvC is de heer Peter Brussel.

5 Profiel Het nieuwe lid van de RvC heeft primair een stevige algemeen management basis met affiniteit voor financiën. De ideale kandidaat heeft daarnaast een gedegen business-achtergrond, bij voorbeeld in marketing (zowel b2b en b2c), e-commerce of leisure. Zij/hij heeft toegang tot een breed netwerk op het snijvlak van business en het publieke domein en het vermogen om strategische allianties te onderkennen en aan te gaan. De nieuwe commissaris heeft ervaring met toezichthoudende en eindverantwoordelijke bestuurlijke rollen. Zij/hij heeft een goed gevoel bij de maatschappelijke en economische omgeving van VVV Nederland. Procedure VVV Nederland laat zich in de deze procedure bijstaan door ir. Marcel Gasseling van Gasseling Search in samenwerking met Nexcis-partner drs. René Hanssen van Hanssensearchconsultancy. Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken door een bericht (inclusief actueel CV) te sturen aan Voor informatie kunnen geïnteresseerden bellen met René Hanssen of Marcel Gasseling op Het gesprek met de selectiecommissie vindt plaats op dinsdagochtend 12 april.

Inhoud Voorwoord Wat doet VVV Nederland? Resultaten 2015 Cadeaubonnen van VVV VVV: een sterk merk Contact 2

Inhoud Voorwoord Wat doet VVV Nederland? Resultaten 2015 Cadeaubonnen van VVV VVV: een sterk merk Contact 2 Jaarverslag 2015 Inhoud 2 Een merk met toekomstmuziek! In 2015 realiseerden we met de VVV Cadeaubon de allerhoogste omzet ooit: bijna 129 miljoen euro! Uit onderzoek weten we dat bij elke aankoop die met

Nadere informatie

Inhoud. Introductie Het merk VVV Kennisnetwerk Destinatie Nederland Cadeaukaarten van VVV Cadeaukaarten in cijfers...

Inhoud. Introductie Het merk VVV Kennisnetwerk Destinatie Nederland Cadeaukaarten van VVV Cadeaukaarten in cijfers... Jaarverslag 2017 Inhoud Introductie... 3 Het merk VVV... 4 Kennisnetwerk Destinatie Nederland... 5 Cadeaukaarten van VVV... 7 Cadeaukaarten in cijfers... 13 VVV Nederland bijzondere momenten... 14 VVV

Nadere informatie

Functieprofiel Algemeen Voorzitter NVM

Functieprofiel Algemeen Voorzitter NVM Functieprofiel Algemeen Voorzitter NVM NVM Algemeen Voorzitter Organisatie De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en taxateurs in onroerende goederen. Ze bestaat sinds 1898 en heeft

Nadere informatie

DE CONVERTERENDE WEBSITE: CASE VVV NEDERLAND

DE CONVERTERENDE WEBSITE: CASE VVV NEDERLAND DE CONVERTERENDE WEBSITE: CASE VVV NEDERLAND INHOUD Intro De Case VVV Nederland Aanpak Customer journey Conversie & VVV cadeaukaarten Uitdagingen & geleerde lessen Afsluiting VVV NEDERLAND Marktleider

Nadere informatie

Functieprofiel Manager Leden- en verenigingszaken Aedes

Functieprofiel Manager Leden- en verenigingszaken Aedes Functieprofiel Manager Leden- en verenigingszaken Aedes Aedes Manager Leden- en verenigingszaken Woningcorporaties zorgen ervoor dat ruim 2,4 miljoen huishoudens in Nederland goed kunnen wonen en zij dragen

Nadere informatie

Functieprofiel Directeur LTO Nederland

Functieprofiel Directeur LTO Nederland Functieprofiel Directeur LTO Nederland LTO Nederland Directeur Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland (LTO) is het samenwerkingsverband van LTO Noord, ZLTO en LLTB. Ruim 35.000 (70%) boeren en tuinders

Nadere informatie

Functieprofiel Voorzitter Raad van Commissarissen Flynth Holding N.V.

Functieprofiel Voorzitter Raad van Commissarissen Flynth Holding N.V. Functieprofiel Voorzitter Raad van Commissarissen Flynth Holding N.V. Flynth Voorzitter Raad van Commissarissen De organisatie betreft Flynth Holding N.V. Naast Flynth Adviseurs en Accountants B.V. vallen

Nadere informatie

Functieprofiel Voorzitter Vereniging Betonhuis

Functieprofiel Voorzitter Vereniging Betonhuis Functieprofiel Voorzitter Vereniging Betonhuis Vereniging Betonhuis i.o. Voorzitter Inleiding In de wereld van belangenbehartiging en sectorontwikkeling is een tendens van samenwerken en het bundelen van

Nadere informatie

Functieprofiel Manager Corporate Communicatie TLN

Functieprofiel Manager Corporate Communicatie TLN Functieprofiel Manager Corporate Communicatie TLN TLN Manager Corporate Communicatie Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor de sector transport en logistiek. TLN verbindt

Nadere informatie

Functieprofiel Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf VOC

Functieprofiel Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf VOC Functieprofiel Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf VOC VOC Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC) is het opleidingsinstituut voor de carrosseriebranche en

Nadere informatie

Profielschets. Raad van Toezicht

Profielschets. Raad van Toezicht Profielschets Raad van Toezicht Baarn, 29 september 2016 1 Inhoudsopgave Vivent... 3 Samenstelling Raad van Toezicht... 3 Profiel leden Raad van Toezicht... 3 Huidige vacatures... 5 De procedure... 5 Informatie...

Nadere informatie

Functieprofiel Voorzitter vakgroep Wonen NVM

Functieprofiel Voorzitter vakgroep Wonen NVM Functieprofiel Voorzitter vakgroep Wonen NVM NVM Voorzitter vakgroep Wonen Organisatie De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en taxateurs in onroerende goederen. Ze bestaat sinds

Nadere informatie

Functieprofiel Voorzitter Transport en Logistiek Nederland

Functieprofiel Voorzitter Transport en Logistiek Nederland Functieprofiel Voorzitter Transport en Logistiek Nederland Transport en Logistiek Nederland Voorzitter Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor de sector transport en logistiek.

Nadere informatie

Functieprofiel Manager Communicatie & Public Affairs GGD GHOR Nederland

Functieprofiel Manager Communicatie & Public Affairs GGD GHOR Nederland Functieprofiel Manager Communicatie & Public Affairs GGD GHOR Nederland GGD GHOR Nederland Manager Communicatie & Public Affairs GGD GHOR is de vereniging voor publieke gezondheid en veiligheid in Nederland.

Nadere informatie

BrabantZorg Lid Raad van Toezicht

BrabantZorg Lid Raad van Toezicht BrabantZorg Lid Raad van Toezicht BrabantZorg Lid Raad van Toezicht, portefeuille Vastgoed BrabantZorg Vanuit 35 locaties en met ruim 5.500 enthousiaste medewerkers in Noordoost-Brabant biedt BrabantZorg

Nadere informatie

Functieprofiel Directeur AEDES

Functieprofiel Directeur AEDES Functieprofiel Directeur AEDES AEDES Directeur Aedes is de branchevereniging van woningcorporaties in Nederland. De leden van Aedes werken aan duurzaam en betaalbaar wonen in leefbare buurten en woonkernen.

Nadere informatie

Functieprofiel Lid Raad van Commissarissen Pivot Park Holding

Functieprofiel Lid Raad van Commissarissen Pivot Park Holding Functieprofiel Lid Raad van Commissarissen Pivot Park Holding Pivot Park Holding Lid Raad van Commissarissen Pivot Park Het Pivot Park is een campus voor bedrijven en instellingen in de sector life sciences

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT EN LID RAAD VAN TOEZICHT (profiel bedrijfsvoering)

FUNCTIEPROFIEL. VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT EN LID RAAD VAN TOEZICHT (profiel bedrijfsvoering) FUNCTIEPROFIEL VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT EN LID RAAD VAN TOEZICHT (profiel bedrijfsvoering) April 2016 DE ORGANISATIE Stichting is een onafhankelijke Nederlandse stichting die zich wereldwijd richt

Nadere informatie

Profiel & Informatiememorandum

Profiel & Informatiememorandum Profiel & Informatiememorandum Voorzitter Raad van Commissarissen Veris Bouwmaterialengroep B.V. Gorinchem 1. De organisatie en zijn context Veris Bouwmaterialengroep B.V. (www.veris.nl) is de serviceorganisatie

Nadere informatie

Functieprofiel Innovatiemanager Provincie Zuid-Holland

Functieprofiel Innovatiemanager Provincie Zuid-Holland Functieprofiel Innovatiemanager Provincie Zuid-Holland Provincie Zuid-Holland Innovatiemanager De provincie Zuid-Holland is een bedrijvige, veelzijdige provincie met 3,5 miljoen inwoners op een gebied

Nadere informatie

VVV en destinatie marketing De nieuwe VVV licentie

VVV en destinatie marketing De nieuwe VVV licentie VVV en destinatie marketing 2017 2019 De nieuwe VVV licentie Inhoud 1. De nieuwe VVV licentie 2. Laden van het VVV merk 3. Kennis- en informatieplatform voor CMO s en DMO s 4. Specifieke producten en diensten

Nadere informatie

Functieprofiel Lid Raad van Commissarissen Brabant Water

Functieprofiel Lid Raad van Commissarissen Brabant Water Functieprofiel Lid Raad van Commissarissen Brabant Water Brabant Water Lid Raad van Commissarissen 1. Inleiding Brabant Water levert drink- en industriewater aan ruim 2,5 miljoen inwoners en bedrijven.

Nadere informatie

Profiel. Vanboeijen. Lid raad van toezicht

Profiel. Vanboeijen. Lid raad van toezicht Profiel Vanboeijen Lid raad van toezicht Vanboeijen Lid raad van toezicht Organisatie Vanboeijen biedt overwegend in Drenthe zorg en ondersteuning aan ruim 700 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen

Nadere informatie

Inhoud. Merkwaarde en marktleiderschap. Over VVV Nederland. Resultaten Cadeaubonnen van VVV. VVV: een sterk merk. Goed om te weten.

Inhoud. Merkwaarde en marktleiderschap. Over VVV Nederland. Resultaten Cadeaubonnen van VVV. VVV: een sterk merk. Goed om te weten. Jaarverslag 2016 Inhoud Merkwaarde en marktleiderschap Over VVV Nederland Resultaten 2016 VVV: een sterk merk Goed om te weten Contact 2 Merkwaarde en marktleiderschap VVV Nederland voerde met de Citymarketing-

Nadere informatie

Bestuurder RISK. Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW)

Bestuurder RISK. Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) Bestuurder RISK Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) Het Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) is een privaatrechtelijke stichting met publieke achtervangers en heeft als hoeder van de borg de cruciale

Nadere informatie

Bestuurder Accounts. Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW)

Bestuurder Accounts. Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) Bestuurder Accounts Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) Het Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) is een privaatrechtelijke stichting met publieke achtervangers en heeft als hoeder van de borg de cruciale

Nadere informatie

KNVB Amateurvoetbal. Situatie- en profielschetsen. Voorzitter Raad van Toezicht Lid Raad van Toezicht

KNVB Amateurvoetbal. Situatie- en profielschetsen. Voorzitter Raad van Toezicht Lid Raad van Toezicht KNVB Amateurvoetbal Situatie- en profielschetsen Voorzitter Raad van Toezicht Lid Raad van Toezicht Inleiding KNVB sectie Amateurvoetbal staat aan de vooravond van een transitie van het besturingsmodel.

Nadere informatie

LID RAAD VAN COMMISSARISSEN. bedrijfseconomisch profiel

LID RAAD VAN COMMISSARISSEN. bedrijfseconomisch profiel TWENTE MILIEU NV LID RAAD VAN COMMISSARISSEN bedrijfseconomisch profiel September 2016 HCG/TK/ES DE ORGANISATIE Twente Milieu richt zich op inzameling van diverse soorten grondstof uit huishoudens, op

Nadere informatie

VVV en destinatie marketing De VVV licentie

VVV en destinatie marketing De VVV licentie VVV en destinatie marketing 2017 2019 De VVV licentie Inhoud 1. De VVV licentie 2. Laden van het VVV merk 3. Kennis- en informatieplatform voor CMO s en DMO s 4. Specifieke producten en diensten 5. Over

Nadere informatie

VVV en destinatiemarketing. De VVV licentie 2019

VVV en destinatiemarketing. De VVV licentie 2019 VVV en destinatiemarketing De VVV licentie 2019 Inhoud 1. De VVV licentie 2. Laden van het VVV merk 3. Kennis- en informatieplatform voor CMO s en DMO s 4. Specifieke producten en diensten 5. Over het

Nadere informatie

Profiel. Vanboeijen. Twee leden raad van toezicht

Profiel. Vanboeijen. Twee leden raad van toezicht Profiel Vanboeijen Twee leden raad van toezicht 1 Vanboeijen Twee leden raad van toezicht Organisatie Vanboeijen biedt overwegend in Drenthe zorg en ondersteuning aan ruim 700 kinderen, jongeren, volwassenen

Nadere informatie

Van tijd tot tijd, tijd voor jezelf

Van tijd tot tijd, tijd voor jezelf De Schoonheidsbon brengt nieuwe klanten naar uw salon! Als ondernemer doet u er alles aan om het klanten naar de zin te maken in uw salon. De inrichting, de materialen, de kwaliteit van de behandelingen;

Nadere informatie

Geknipt voor jou! De Kappersbon brengt nieuwe klanten naar uw kapsalon! Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje...

Geknipt voor jou! De Kappersbon brengt nieuwe klanten naar uw kapsalon! Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje... De Kappersbon brengt nieuwe klanten naar uw kapsalon! Als ondernemer doet u er alles aan om het klanten naar de zin te maken in uw kapsalon. De inrichting, de materialen, de kwaliteit van de behandelingen;

Nadere informatie

Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen. 18 september André Damsteegt Eric Soonius

Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen. 18 september André Damsteegt Eric Soonius Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen 18 september André Damsteegt Eric Soonius 2 Korte introductie Magnus is groot en bekend geworden door onze

Nadere informatie

Functieprofiel Flynth Adviseurs en Accountants 2 leden voor de RvC Aandachtsgebieden HR/Organisatieontwikkeling en ICT/Digitale dienstverlening

Functieprofiel Flynth Adviseurs en Accountants 2 leden voor de RvC Aandachtsgebieden HR/Organisatieontwikkeling en ICT/Digitale dienstverlening Functieprofiel Flynth Adviseurs en Accountants 2 leden voor de RvC Aandachtsgebieden HR/Organisatieontwikkeling en ICT/Digitale dienstverlening Flynth Adviseurs en Accountants 2 leden voor de RVC (HR/Organisatieontwikkeling

Nadere informatie

Functieprofiel Coördinerend Financial Engineer Provincie Zuid-Holland

Functieprofiel Coördinerend Financial Engineer Provincie Zuid-Holland Functieprofiel Coördinerend Financial Engineer Provincie Zuid-Holland Provincie Zuid-Holland Coördinerend Financial Engineer Samenvatting De ondernemende Provincie Zuid Holland is actief in het samenwerkingsverband

Nadere informatie

Stichting Certificatie Asbest Ascert. 2 Leden Raad van Toezicht portefeuille juridisch en financiën

Stichting Certificatie Asbest Ascert. 2 Leden Raad van Toezicht portefeuille juridisch en financiën Stichting Certificatie Asbest Ascert 2 Leden Raad van Toezicht portefeuille juridisch en financiën Stichting Ascert 2 Leden Raad van Toezicht Stichting Ascert heeft als doel het bevorderen dat asbest in

Nadere informatie

>Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Hofspoor VZ Houten Telefoon

>Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Hofspoor VZ Houten Telefoon Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Hofspoor 3 3994 VZ Houten Telefoon 030-63 55 213 >Profiel >25-04-2014 >RS Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Opdrachtgever Recair GITP

Nadere informatie

Ondernemer Monumenten Fonds Brabant

Ondernemer Monumenten Fonds Brabant Ondernemer Monumenten Fonds Brabant Ondernemer Monumenten Fonds Brabant NV Monument Fonds Brabant krijgt een nieuwe marktrol Tot op heden is NV Monumenten Fonds Brabant (MFB) de organisatie in Brabant

Nadere informatie

Functieprofiel directeur Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra

Functieprofiel directeur Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra Functieprofiel directeur Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra directeur Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra (AFNL) is een landelijke koepel van zelfstandige

Nadere informatie

Profiel & Informatiememorandum

Profiel & Informatiememorandum Profiel & Informatiememorandum Twee leden Raad van Commissarissen 1. Profiel Bedrijfsvoering 2. Profiel Recyclingmethodieken en Circulaire Economie ARN Holding B.V. Breukelen Tiel 1. De organisatie en

Nadere informatie

Functieprofiel Lid Raad van Commissarissen Waarborgfonds Sociale Woningbouw

Functieprofiel Lid Raad van Commissarissen Waarborgfonds Sociale Woningbouw Functieprofiel Lid Raad van Commissarissen Waarborgfonds Sociale Woningbouw Waarborgfonds Sociale Woningbouw Lid Raad van Commissarissen 1. Waarborgfonds Sociale Woningbouw Een groot deel van de financiering

Nadere informatie

Profiel. Lid Algemeen Bestuur met het aandachtsgebied financiën & ICT. Stichting BOOR

Profiel. Lid Algemeen Bestuur met het aandachtsgebied financiën & ICT. Stichting BOOR Profiel Lid Algemeen Bestuur met het aandachtsgebied financiën & ICT Stichting BOOR 1 Stichting BOOR Lid Algemeen Bestuur met het aandachtsgebied financiën en ICT Organisatie BOOR verzorgt het openbaar

Nadere informatie

Meest Gastvrije Stad 2010

Meest Gastvrije Stad 2010 Meest Gastvrije 200 Colofon Samensteller: Lennert Rietveld Van Spronsen partners horeca-advies Herenweg 83 2362 EJ Warmond T: 07-548867 E: lennertrietveld@spronsen.com W: www.spronsen.com In samenwerking

Nadere informatie

Functieprofiel De Vereniging voor Waterbouwers Senior Beleidsadviseur Markt

Functieprofiel De Vereniging voor Waterbouwers Senior Beleidsadviseur Markt Functieprofiel De Vereniging voor Waterbouwers Senior Beleidsadviseur Markt De Vereniging van Waterbouwers Senior Beleidsadviseur Markt Waterbouwers leven met het water Waterbouwers zijn van vitaal belang

Nadere informatie

Profielschets Lid van de Raad van Commissarissen BTL Nederland B.V. Profiel Marketing/communicatie en innovatiemanagement

Profielschets Lid van de Raad van Commissarissen BTL Nederland B.V. Profiel Marketing/communicatie en innovatiemanagement Profielschets Lid van de Raad van Commissarissen BTL Nederland B.V. Profiel Marketing/communicatie en innovatiemanagement 1. De organisatie en zijn context BTL Nederland B.V. is één van de grootste particuliere

Nadere informatie

Functieprofiel Directeur en Programmamanager Arbeidsdeskundig Kenniscentrum

Functieprofiel Directeur en Programmamanager Arbeidsdeskundig Kenniscentrum Functieprofiel Directeur en Programmamanager Arbeidsdeskundig Kenniscentrum Arbeidsdeskundig Kenniscentrum Directeur en programmamanager Omdat de huidige directeur per 1 januari 2020 zijn activiteiten

Nadere informatie

Profiel. Aedes VTW. Voorzitter en lid Commissie GovernanceCode Woningcorporaties

Profiel. Aedes VTW. Voorzitter en lid Commissie GovernanceCode Woningcorporaties Profiel Aedes VTW Voorzitter en lid Commissie GovernanceCode Woningcorporaties Aedes VTW Voorzitter en Lid Commissie GovernanceCode Woningcorporaties Woningcorporaties beheren 2,4 miljoen huurwoningen,

Nadere informatie

Lid Raad van Commissarissen

Lid Raad van Commissarissen Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon 030-63 55 213 >Profiel >Maart 2017 >RS Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Lid Raad van Commissarissen

Nadere informatie

AGENDA. Voor (het advies inzake) de routebeschrijving en bereikbaarheid met het openbaar vervoer verwijzen wij u naar onze website: www.nedap.com.

AGENDA. Voor (het advies inzake) de routebeschrijving en bereikbaarheid met het openbaar vervoer verwijzen wij u naar onze website: www.nedap.com. AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek Nedap, gevestigd te Groenlo, te houden op 16 april 2013, s morgens om 11.00 uur in de Hermitage

Nadere informatie

Ontwikkelingen in Franchise

Ontwikkelingen in Franchise Ontwikkelingen in Franchise Romana Engeman Algemeen Directeur NFV 5 maart 2015 Onderwerpen Wat is Franchise? Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) Voor- en nadelen voor franchisegever en franchisenemer

Nadere informatie

Profiel. De Haagse Scholen. Voorzitter raad van toezicht

Profiel. De Haagse Scholen. Voorzitter raad van toezicht Profiel De Haagse Scholen Voorzitter raad van toezicht De Haagse Scholen Voorzitter raad van toezicht Organisatie De Haagse Scholen is een stichting voor openbaar basis en (voortgezet) speciaal onderwijs.

Nadere informatie

Profielschets Voorzitter Raad van Toezicht Het Scheepvaartmuseum Amsterdam

Profielschets Voorzitter Raad van Toezicht Het Scheepvaartmuseum Amsterdam Profielschets Voorzitter Raad van Toezicht Het Scheepvaartmuseum Amsterdam 1. Algemeen Het scheepvaartmuseum in Amsterdam is het belangrijkste maritieme museum van Nederland. Het is gevestigd in s Lands

Nadere informatie

PSD2 Verandering, of toch niet?

PSD2 Verandering, of toch niet? PSD2 Verandering, of toch niet? PSD 2 revolutie of evolutie? De verwachtingen zijn hoog: Stimuleren van innovatie met als doel meer openheid die zorgt voor meer concurrentie en uiteindelijk tot een efficiëntere

Nadere informatie

Chasing Spaces, Lizzy Ansinghstraat 163, 1072 RG Amsterdam, telefoonnummer: 020-89 32 446

Chasing Spaces, Lizzy Ansinghstraat 163, 1072 RG Amsterdam, telefoonnummer: 020-89 32 446 Chasing Spaces, Lizzy Ansinghstraat 163, 1072 RG Amsterdam, telefoonnummer: 020-89 32 446 Persbericht Amsterdam, 30 september 2015 Jacht op pop-up locaties in Amsterdam geopend Leegstaande winkel- en bedrijfspanden

Nadere informatie

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services BEHEER CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies om de beschikbaarheid van uw platform en daarmee de user experience te verbeteren. Inclusief concrete

Nadere informatie

Informatiememorandum & Profielschets Lid Raad van Toezicht - profiel zakelijke dienstverlening - Bazalt Groep

Informatiememorandum & Profielschets Lid Raad van Toezicht - profiel zakelijke dienstverlening - Bazalt Groep Informatiememorandum & Profielschets Lid Raad van Toezicht - profiel zakelijke dienstverlening - Bazalt Groep 1. Inleiding De Raad van Toezicht van Bazalt Groep is op zoek naar een nieuw lid van de Raad

Nadere informatie

Profiel. Laurentius Ziekenhuis Roermond. Leden raad van toezicht

Profiel. Laurentius Ziekenhuis Roermond. Leden raad van toezicht Profiel Laurentius Ziekenhuis Roermond Leden raad van toezicht Laurentius Ziekenhuis Roermond Leden raad van toezicht Organisatie Het Laurentius Ziekenhuis Roermond is een vooruitstrevend en vooraanstaand

Nadere informatie

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, NRVT Profiel leden bestuur

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, NRVT Profiel leden bestuur Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, NRVT Profiel leden bestuur NRVT Bestuur De NRVT Ieder jaar wordt vastgoed gewaardeerd met een totale geschatte waarde van ruim 500 miljard euro. Vastgoedwaarderingen

Nadere informatie

Titel Location based services (LBS) voor retailers in het stadshart van Utrecht

Titel Location based services (LBS) voor retailers in het stadshart van Utrecht Onderzoeksopdracht Crossmedialab Titel Location based services (LBS) voor retailers in het stadshart van Utrecht Probleemomgeving Online winkelen groeit in Nederland enorm; tegelijkertijd is er een verschuiving

Nadere informatie

Functieprofiel TWEE LEDEN RAAD VAN TOEZICHT RIJN IJSSEL

Functieprofiel TWEE LEDEN RAAD VAN TOEZICHT RIJN IJSSEL Functieprofiel TWEE LEDEN RAAD VAN TOEZICHT RIJN IJSSEL Rijn IJssel Rijn IJssel is een school voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in de regio Arnhem. We bieden jongeren en volwassenen

Nadere informatie

Profielschets leden Raad van Toezicht Carintreggeland

Profielschets leden Raad van Toezicht Carintreggeland Profielschets leden Raad van Toezicht Carintreggeland Informatie over de organisatie Carintreggeland is een vitale, sociaal maatschappelijke onderneming op het gebied van Wonen, Welzijn en Zorg met als

Nadere informatie

Functieprofiel 2 leden Investeringscommissie BOM Brabant Ventures Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Functieprofiel 2 leden Investeringscommissie BOM Brabant Ventures Brabantse Ontwikkelings Maatschappij Functieprofiel 2 leden Investeringscommissie BOM Brabant Ventures Brabantse Ontwikkelings Maatschappij Brabantse Ontwikkelings Maatschappij IC BOM Brabant Ventures BOM Holding De BOM is de economische

Nadere informatie

DIERENOPVANGCENTRUM AMSTERDAM. Reglement. Raad van Toezicht. november 2018

DIERENOPVANGCENTRUM AMSTERDAM. Reglement. Raad van Toezicht. november 2018 DIERENOPVANGCENTRUM AMSTERDAM Reglement Raad van Toezicht november 2018 Vastgesteld door de RvT in de vergadering van 19 november 2018 Inleiding Binnen de Stichting Dierenopvangcentrum Amsterdam II (Stichting)

Nadere informatie

EXPERTGROEP FUTURE CITY CENTRE

EXPERTGROEP FUTURE CITY CENTRE In samenwerking met: EXPERTGROEP FUTURE CITY CENTRE Shopping Today 24 september 2015 Korte introductie.. Enny van de Velden Managing Director CCV Dienstverlener voor elektronische transacties in Europa

Nadere informatie

Profiel. Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties. Voorzitter Bestuur

Profiel. Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties. Voorzitter Bestuur Profiel Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties Voorzitter Bestuur Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties Voorzitter bestuur Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties

Nadere informatie

HABEKO WONEN. lid raad van commissarissen. profiel

HABEKO WONEN. lid raad van commissarissen. profiel HABEKO WONEN profiel MAATSCHAPPELIJK ONDERNEMERSCHAP / HRM Juni 2019 Pagina 1 De organisatie Habeko wonen Habeko wonen is dé woningcorporatie voor Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Benthuizen en

Nadere informatie

WERVING RAAD VAN TOEZICHT SVRZ Tweede helft 2018

WERVING RAAD VAN TOEZICHT SVRZ Tweede helft 2018 WERVING RAAD VAN TOEZICHT SVRZ Tweede helft 2018 SVRZ heeft een op waarden gebaseerde visie die als referentiekader dient voor al haar beslissingen3. Omdat een beeld veelal meer communiceert dan duizend

Nadere informatie

Profiel. PerspeKtief. Lid raad van bestuur

Profiel. PerspeKtief. Lid raad van bestuur Profiel PerspeKtief Lid raad van bestuur Stichting PerspeKtief Lid raad van bestuur Organisatie P, PerspeKtief staat voor herstel en participatie van mensen die te maken hebben met huiselijk geweld, mensen

Nadere informatie

HET BEDRIJF POSITIE KANDIDAAT PROFIEL. Functie profiel. Consumentenbond. 2 leden Raad van Toezicht

HET BEDRIJF POSITIE KANDIDAAT PROFIEL. Functie profiel. Consumentenbond. 2 leden Raad van Toezicht Functie profiel Consumentenbond 2 leden Raad van Toezicht Maes & Lunau: Beyond the obvious Wij gaan in alles altijd net even verder; beyond the obvious. Want elke organisatie heeft behoefte aan inspirerend

Nadere informatie

Wervingsprofiel. Lid Raad van Toezicht. 19 juli Opdrachtgever Van Hall Larenstein University of Applied Sciences

Wervingsprofiel. Lid Raad van Toezicht. 19 juli Opdrachtgever Van Hall Larenstein University of Applied Sciences Wervingsprofiel Lid Raad van Toezicht 19 juli 2019 Opdrachtgever Van Hall Larenstein University of Applied Sciences Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, senior adviseur Leeuwendaal Telefoon

Nadere informatie

PROFIELSCHETS LEDEN BESTUUR EN VOORZITTER STICHTING IJSSELGRAAF

PROFIELSCHETS LEDEN BESTUUR EN VOORZITTER STICHTING IJSSELGRAAF PROFIELSCHETS LEDEN BESTUUR EN VOORZITTER STICHTING IJSSELGRAAF 1. Inleiding Stichting IJsselgraaf is een middelgrote stichting met 19 openbare basisscholen in de gemeenten Bronkhorst, Doetinchem en Doesburg.

Nadere informatie

CHIEF MARKETING OFFICER

CHIEF MARKETING OFFICER #VACATURE Marketing E-Commerce CHIEF MARKETING OFFICER Onderscheidende producten en scherpe prijzen: twee belangrijke redenen die Vouchervandaag.nl onlangs de prijs voor Website van het Jaar opleverde.

Nadere informatie

Profielschets van de omvang en samenstelling van de Raad van Commissarissen en zijn leden

Profielschets van de omvang en samenstelling van de Raad van Commissarissen en zijn leden Bijlage a Profielschets van de omvang en samenstelling van de Raad van Commissarissen en zijn leden De functie van de Raad van Commissarissen. In deze profielschets wordt eerst ingegaan op de achtergronden

Nadere informatie

Lid Raad van Commisarissen (financiële portefeuille, voorzitter auditcommissie)

Lid Raad van Commisarissen (financiële portefeuille, voorzitter auditcommissie) Profiel Lid Raad van Commisarissen (financiële portefeuille, voorzitter auditcommissie) 14 januari 2019 Opdrachtgever Medrie Voor meer informatie over de functie Truus Strijbis, adviseur Werving & Search

Nadere informatie

Profiel. Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Directeur Communicatie

Profiel. Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Directeur Communicatie Profiel Vereniging van Nederlandse Gemeenten Directeur Communicatie Vereniging van Nederlandse Gemeenten Directeur Communicatie De organisatie De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) is de koepelorganisatie

Nadere informatie

Profiel. Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen/VisitVeluwe. Statutair directeur

Profiel. Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen/VisitVeluwe. Statutair directeur Profiel Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen/VisitVeluwe Statutair directeur Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen/VisitVeluwe Statutair directeur De organisatie Regionaal Bureau voor

Nadere informatie

Voorzitter Raad van Toezicht

Voorzitter Raad van Toezicht Voor Stichting ROS Friesland is Heeredwinger Advies op zoek naar gekwalificeerde kandidaten voor de positie van Voorzitter Raad van Toezicht Een persoon met ervaring als bestuurder van een (zorg)organisatie

Nadere informatie

Profiel. Twee leden voor de Raad van Toezicht. 19 december Opdrachtgever Stichting Buddy Netwerk

Profiel. Twee leden voor de Raad van Toezicht. 19 december Opdrachtgever Stichting Buddy Netwerk Profiel Twee leden voor de Raad van Toezicht 19 december 2016 Opdrachtgever Stichting Buddy Netwerk Voor meer informatie over de functie Lidewij Geertsma, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00

Nadere informatie

Profiel. Amsterdam UMC. Twee leden raden van toezicht

Profiel. Amsterdam UMC. Twee leden raden van toezicht Profiel Amsterdam UMC Twee leden raden van toezicht Amsterdam UMC Twee leden raden van toezicht Organisatie Het Amsterdam UMC is ontstaan uit een bestuurlijke fusie tussen het AMC en het VUmc. De fusie

Nadere informatie

Voorzitter van de Raad van Toezicht van Dichterbij

Voorzitter van de Raad van Toezicht van Dichterbij Voorzitter van de Raad van Toezicht van Dichterbij zorg en ondersteuning die uitdaagt om gewoon te leven Conform het rooster van aftreden ontstaat per 1 januari 2020 bij Dichterbij een vacature voor de

Nadere informatie

Meest Gastvrije Stad 2010

Meest Gastvrije Stad 2010 Meest Gastvrije 200 Colofon Samensteller: Lennert Rietveld Van Spronsen partners horeca-advies Herenweg 83 2362 EJ Warmond T: 07-548867 E: lennertrietveld@spronsen.com W: www.spronsen.com In samenwerking

Nadere informatie

Profielschets Raad van Commissarissen 2017 KAS BANK N.V.

Profielschets Raad van Commissarissen 2017 KAS BANK N.V. 2017 KAS BANK N.V. PROFIELSCHETS RAAD VAN COMMISSARISSEN 2017 Vastgesteld door de Raad van Commissarissen van KAS BANK N.V. d.d. 1-3- 2017. Deze profielschets is vastgesteld door de Raad van Commissarissen

Nadere informatie

Uitkomst Werkconferentie 6 juli 2018 Innovatie

Uitkomst Werkconferentie 6 juli 2018 Innovatie Uitkomst Werkconferentie 6 juli 2018 Innovatie Op welke thema s is behoefte aan meer kennis dmv intervisies, kennissessies of onderzoek? Online platform ontwikkeling Innovatie niet als vijand Veiligheid

Nadere informatie

DE GOEDE WONING. Lid raad van commissarissen. Huurdersvoordracht

DE GOEDE WONING. Lid raad van commissarissen. Huurdersvoordracht DE GOEDE WONING Huurdersvoordracht Januari 2019 Pagina 1 De organisatie (hierna: DGW) beheert circa 6.300 sociale huurwoningen in Zoetermeer en breidt dit bezit de komende jaren verder uit door nieuwe

Nadere informatie

Functieprofiel Manager Marketing en Communicatie Koninklijke Horeca Nederland

Functieprofiel Manager Marketing en Communicatie Koninklijke Horeca Nederland Functieprofiel Manager Marketing en Communicatie Koninklijke Horeca Nederland Koninklijke Horeca Nederland Manager Marketing en Communicatie Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de grootste horeca brancheorganisatie

Nadere informatie

Profiel. Vitis Welzijn. Directeur-Bestuurder

Profiel. Vitis Welzijn. Directeur-Bestuurder Profiel Vitis Welzijn Directeur-Bestuurder Vitis Welzijn Directeur-Bestuurder De organisatie Stichting Vitis Welzijn biedt diensten en ondersteunende activiteiten aan in de regio Westland en Hoek van Holland.

Nadere informatie

Vacatures Raad van Toezicht CVO Noord-Fryslân

Vacatures Raad van Toezicht CVO Noord-Fryslân Vacatures Raad van Toezicht CVO Noord-Fryslân Inleiding CVO Noord-Fryslân is een Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs in het noorden van Friesland. De Vereniging bestaat uit drie scholen: Christelijk

Nadere informatie

T&R BOXTEL EN DE BIJDRAGE VAN VVV NU EN IN DE TOEKOMST

T&R BOXTEL EN DE BIJDRAGE VAN VVV NU EN IN DE TOEKOMST T&R BOXTEL EN DE BIJDRAGE VAN VVV NU EN IN DE TOEKOMST Speerpunten nota T&R Boxtel, Bruisend centrum in het Groene Woud - Zorg voor goede informatievoorziening, fysiek en digitaal. - Verleng het verblijf

Nadere informatie

Omni-Channel / Cross-Channel ONTZORGEN. Newway sept 14, Softwarepakketten.nl

Omni-Channel / Cross-Channel ONTZORGEN. Newway sept 14, Softwarepakketten.nl Omni-Channel / Cross-Channel ONTZORGEN Wie is Newway en wie ben ik? Harry van der Plas, directeur; Newway bestaat 27 jaar; Van software producent naar totaal aanbieder; Brede Retail portfolio aan software-applicaties;

Nadere informatie

Profiel. Van Neynsel. Voorzitter raad van toezicht

Profiel. Van Neynsel. Voorzitter raad van toezicht Profiel Van Neynsel Voorzitter raad van toezicht Van Neynsel Voorzitter raad van toezicht Algemeen Van Neynsel is een moderne ouderenzorgorganisatie waar goed leven centraal staat. Zij faciliteert alle

Nadere informatie

Landstede Groep Lid Raad van Toezicht met onderwijskundig profiel

Landstede Groep Lid Raad van Toezicht met onderwijskundig profiel Landstede Groep Lid Raad van Toezicht met onderwijskundig profiel Organisatie Landstede Groep) is een onderwijsorganisatie die voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en onderwijs voor volwassenen

Nadere informatie

UITVOERINGSCONVENANT BINNENSTAD Martijn van Dam, DSO/Economie VvE Binnenstad Den Haag 28 maart 2014

UITVOERINGSCONVENANT BINNENSTAD Martijn van Dam, DSO/Economie VvE Binnenstad Den Haag 28 maart 2014 UITVOERINGSCONVENANT BINNENSTAD 2014-2018 Martijn van Dam, DSO/Economie VvE Binnenstad Den Haag 28 maart 2014 MOTIVATIE DEN HAAG BESTE BINNENSTAD (IN 250 WOORDEN) Den Haag werkt al vijftien jaar met hart

Nadere informatie

Profiel. Manager Bibliotheken. 20 maart 2015. Opdrachtgever Stichting Bibliotheek Rotterdam

Profiel. Manager Bibliotheken. 20 maart 2015. Opdrachtgever Stichting Bibliotheek Rotterdam Profiel Manager Bibliotheken 20 maart 2015 Opdrachtgever Stichting Bibliotheek Rotterdam Voor meer informatie over de functie Manon Min, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

TWEE LEDEN RAAD VAN COMMISSARISSEN (PROFIEL FINANCIËN EN PROFIEL REGIONALE BINDING)

TWEE LEDEN RAAD VAN COMMISSARISSEN (PROFIEL FINANCIËN EN PROFIEL REGIONALE BINDING) RvC 23-10-2014; pt. 9 TWEE LEDEN RAAD VAN COMMISSARISSEN (PROFIEL FINANCIËN EN PROFIEL REGIONALE BINDING) Vastgesteld d.d. 23-10-2014 DE ORGANISATIE is een ondernemende, maatschappelijk gedreven en ambitieuze

Nadere informatie

Organisatie- en functieprofiel Voorzitter en lid Raad van Toezicht. Stichting Kindante Sittard

Organisatie- en functieprofiel Voorzitter en lid Raad van Toezicht. Stichting Kindante Sittard Organisatie- en functieprofiel Voorzitter en lid Raad van Toezicht Stichting Kindante Sittard Datum: 27 augustus 2019 Vooraf en inhoud Onderdeel van de BeteoR-aanpak bij search, werving en selectie is

Nadere informatie

Profiel & Informatiememorandum

Profiel & Informatiememorandum Profiel & Informatiememorandum 1. Voorzitter Raad van Toezicht, met oog voor organisatie en extern stakeholder management en 2. Lid Raad van Toezicht, tevens voorzitter Financiële Audit Commissie en 3.

Nadere informatie

Profiel leden Raad van Toezicht Ingrado

Profiel leden Raad van Toezicht Ingrado Profiel leden Raad van Toezicht Ingrado Februari 2017 1 1. Inleiding Ingrado is een landelijke opererende vereniging waarvan de gemeenten en de RMC-regio s lid zijn. Binnen die gemeenten en regio s zijn

Nadere informatie

Voorzitter Raad van Toezicht

Voorzitter Raad van Toezicht Functieprofiel Voorzitter Raad van Toezicht Stichting Het Rijnlands Lyceum Functienaam: Organisatie: Voorzitter Raad van Toezicht Stichting Het Rijnlands Lyceum De huidige voorzitter van de Raad van Toezicht,

Nadere informatie