ALUMINIUM. Kwaliteit gecombineerd met veiligheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALUMINIUM. Kwaliteit gecombineerd met veiligheid"

Transcriptie

1 ALUMINIUM Kwaliteit gecombineerd met veiligheid

2 Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier van gevelelementen kunt u voor een compleet pakket bij ons terecht. Wij bieden u kozijnen, ramen, deuren, glas, ventilatieroosters, rolluiken, insectenwering, screens en nog veel meer! Elk huis is uniek, wij begrijpen dit. Daarom bieden wij maatwerk. Producten die aangepast worden op uw wensen. Door samen de verschillende opties te bespreken komen we tot een deskundig op maat gemaakt advies. Wij bieden u niet alleen kozijnen, wij bieden wooncomfort! Ook verzorgen wij de montage voor u. Als u liever zelf wilt monteren is dit ook geen probleem. Wij verstrekken u de montagebegeleiding en instructies. Wat kunt u van ons verwachten: Persoonlijke zorg Hoogwaardige kwaliteit Deskundigheid Betrouwbaarheid Accuraat handelen Correcte voor- en nazorg Korte communicatielijnen Alles-in-één pakket Niet alleen in onze producten vindt u kwaliteit. Deze komt u in onze totale bedrijfsuitvoering tegen. Afspraken nakomen, betrouwbaarheid, korte communicatielijnen, accuraat handelen en alle andere zaken krijgen onze volledige aandacht. U bent van harte welkom in onze showroom van ruim 500 m² in Deurne. Hier kunt u onze producten zien, voelen en bedienen. Onze adviseurs staan graag voor u klaar, uiteraard met een kopje verse koffie of thee.

3 Kwaliteit gecombineerd met veiligheid Als u kiest voor onze aluminium ramen en deuren, dan kiest u voor kwaliteit. Onze aluminium ramen en deuren zijn sterk, stabiel en onderhoudsarm. Daarbij trekken ze niet krom, krimpen en roesten niet. Door onze speciale manier van het aanbrengen van de laklaag is deze krasbestendig en geeft het een zeer natuurlijke uitstraling. Onze aluminium ramen en deuren voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van wind- en waterdichtheid en de richtlijnen zoals omschreven in het VMRG keurmerk. Voor u de garantie dat u met een kwaliteitsproduct te maken heeft. Groots in vormvrijheid Door de grote vormvrijheid van aluminium is deze ideaal voor serres, veranda s en gevels. Het is een licht materiaal met ongekende mogelijkheden. Het sterke karakter van aluminium maakt het van nature bestendig tegen het gereedschap van inbrekers. Mede hierdoor is aluminium een veilige keuze. Onze aluminium ramen en deuren zijn niet alleen toe te passen in moderne huizen. Door de diversiteit in profielen leent het zich ook uitstekend voor renovatiewerk waarbij de esthetische eigenschappen niet uit het oog verloren worden. Familie van de Kant Strak en modern, zo moest ons nieuw te bouwen huis eruit komen zien. We hadden aluminium kozijnen voor ogen. Echter waren we ietswat bang dat het te kil zou worden. Na het zien van enkele voorbeelden bij Pascal ramen en deuren wisten we het zeker. Onze ramen en deuren worden uit aluminium vervaardigd. Niet dat we kunststof en hout niet mooi vinden, maar aluminium past bij ons en bij ons huis. Van onze keuze hebben we nog geen moment spijt gehad. Vooral onze hefschuifpui van 8 meter breed is een echte eyecatcher. In de zomer zetten we de twee middelste delen open waardoor we een doorgang van 4 meter hebben, heerlijk gewoon. Ook de geïntegreerde rolluiken en horren komen van Pascal ramen en deuren af. Een groot voordeel om alles bij één organisatie te bestellen is dat we ook maar één aanspreekpunt hadden. Binnen één week waren alle kozijnen gemonteerd en kon precies volgens de vooraf gemaakte planning de tegelzetter aan onze vloer beginnen. Ongeveer een maand na oplevering kwam een medewerker van Pascal ramen en deuren nog een keer op bezoek om alles na te lopen en te vragen of het traject naar tevredenheid verlopen was. Dit vonden wij zeer attent. Welk materiaal u ook kiest, over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken!

4 ALUMINIUM RAMEN Vast raam Een vast raam zorgt voor het natuurlijk licht in uw woning. U heeft een minimaal aan profielen waardoor het lichtinval maximaal wordt benut. Door het toe passen van, bijvoorbeeld, een ventilatierooster biedt het u ook nog een optimale en veilige luchtventilatie. Draai- valraam Het draai- valraam heeft twee mogelijkheden. Hij kan in de valstand staan, maar hij kan ook compleet open staan. Doordat het kozijn naar binnen opendraait kunt u het glas aan de buitenzijde gemakkelijk wassen. Ook eventuele rolluiken of andere raamdecoraties aan de buitenzijde zijn hierdoor makkelijk schoon te houden. Draai- val stolpraam Het voordeel van een draai- val stolpraam is dat u een complete opening creëert. U opent het draai- valdeel als eerste. Uiteraard kunt u deze ook alleen op de valstand zetten. Door middel van een verdekte espagnolet zet u ook het draaideel open. Zo heeft u een 100% opening zonder tussenstijl. Uitzetraam / buitendraaiend raam Wilt u liever dat uw raam naar buiten toe open gaat? Dan is het uitzetraam of buitendraaiend (stolp)raam de oplossing. Eventuele raamdecoraties aan de binnenzijde, zoals gordijnen, hoeft u niet aan de kant te schuiven als u het raam open heeft staan. Schuifraam Bij het schuifraam beweegt u de vleugel horizontaal in het kozijn. Het grote voordeel is dat de vleugel niet meer binnen of buiten in uw kamer komt te staan. Onze schuifraam wordt vaak toegepast in kleinere ruimtes die optimaal benut moeten worden.

5 DEUREN Licht, duurzaam en sterk Het meest in het oog springende onderdeel van uw woning is de voordeur, deze wordt bepaald door uw persoonlijke voorkeuren. Om aan deze persoonlijke voorkeuren te voldoen, is de keuze bij ons enorm. Doordat onze deuren ambachtelijk worden gemaakt kunnen ze voorzien in bijna al uw wensen. Aluminium heeft een aantal prettige eigenschappen. Het is licht in gewicht, duurzaam en het is verbazend sterk. Geen wonder dat ook deuren en deurpanelen in aluminium verkrijgbaar zijn. Uiteraard leveren wij onze deuren standaard inclusief SKG gecertificeerd hangen sluitwerk volgens politiekeurmerk. Dit zorgt samen met het sterke karakter van aluminium voor een hoge inbraakvertraging. hef- schuifpuien Opent ongekende mogelijkheden Hef- schuifpuien geven u het gevoel dat u uw leefruimte volledig benut. Een openstaande schuifdeur heeft een verruimend effect. Ook creëert u een optimale lichtinval. Onze aluminium hef- schuifdeuren combineren schoonheid en kwaliteit. Door de naadloze aansluiting van de profielen zijn de hef- schuifdeuren wind-, water-, en luchtdicht. Door de sterke aluminium profielen zijn de hef- schuifdeuren op zich al inbraakvertragend. Op uw aanvraag kunnen wij onze hef- schuifpui uitvoeren met SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk volgens politiekeurmerk. Of u nu kiest voor enkel schuivend, dubbel schuivend, driedelig of vierdelig, de kwaliteit blijft gewaarborgd.

6 Lichtstraten Natuurlijk lichtinval Wij bieden lichtstraten zowel in standaard afmetingen als lichtstraten op maat. Met verschillende opties en combinatiemogelijkheden kunnen wij iedere uitvoering maken met het door u gewenste comfort. Onze lichtstraten staan voor kwaliteit, duurzaamheid, milieubewustheid en efficiency. Daarom worden alle standaard lichtstraten voorzien van zonwerend HR++ glas. Dit glas bevat een ingebouwde klimaatregeling. Koeler in de zomer en warmer in de winter. Zo bespaart u aanzienlijk op de stookkosten. Het isolatieglas met luchtdichte spouw voorkomt condensvorming. Zo blijft het doorzicht van uw lichtstraat optimaal. Iedere woning is anders en iedereen heeft andere wensen op leef- en woongebied. Daarom kunnen wij uw lichtstraat op maat maken met uw individuele wensen. Serres Binnen wordt buiten De serre is het verlengstuk van uw woning. Meer ruimte en meer natuurlijk licht. Uiteraard met een geweldig uitzicht over uw tuin of terras. Klassiek, modern, landelijk, rond, hoekig, met een plat dak of schuin. Alles wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. s Morgens genieten van de eerste zonnestralen of s avonds lekker lang het gevoel hebben dat u buiten zit.

7 Vliesgevels Eindeloos met zekerheid combineren Met onze hoogwaardige aluminium vliesgevels is geen mogelijkheid ondenkbaar. De ongekende constructiemogelijkheden en de zekerheid van een geïntegreerd kwaliteitssysteem, welke op alle mogelijkheden getest is, brengt onze vliesgevels naar het allerhoogste niveau. Naar voren hellend, getoogd of welke uitvoering dan ook. Ons vliesgevelsysteem koppelt technische prestaties aan de esthetische voordelen zoals vele kleurmogelijkheden, hoogwaardige isolatie, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Terrasoverkappingen Meer genieten van uw tuin of terras Onze terrasoverkapping is een betaalbare wijze voor het creëren van extra woongenot. Met behulp van een overkapping kunt u nog meer van uw tuin of terras genieten, zelfs in het voor- en najaar. Een bijkomend voordeel is dat uw tuinmeubelen droog en beschut staan, het hele jaar door. Een terrasoverkapping, ook wel veranda genoemd, is een overdekt verlengstuk tussen (woon)kamer en tuin welke in ieder gewenst formaat geleverd kan worden. Standaard worden onze terrasoverkappingen met helder of opaal polycarbonaat geleverd. Daarnaast is onze terrasoverkapping één van de weinige die zo sterk is vervaardigd dat je deze kunt uitvoeren met glas.

8 Modelwijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden. Wij gaan verder... Daar waar diverse andere aanbieders nee verkopen, gaan wij de uitdaging niet uit de weg en maken ook die kozijnen die u voor ogen heeft. Togen, bogen, cirkels of schuin, zolang het technisch mogelijk is maken wij ook deze kozijnen met de meeste zorg. Pascal ramen en deuren BV Vuurijzer SV Deurne T F E info@pascalramenendeuren.nl I

9 Productleaflet: Aluminium Producten: Vaste kozijnen Kozijnen met draaival / draairamen naar binnen Buitendraaiende ramen Buitendraaiende deuren Binnendraaiende deuren Hef- schuifpuien Vliesgevels Elektrische deurautomaten Lichtstraten Serres Overkappingen Profielen: Heroal 065 (standaard ramen en deuren) 3-kamer-profielsysteem voor een betrouwbare verbinding, hoge stabiliteit en optimale warmte-isolatie; o Kozijn; 84 x 65 o Raam; 70 x 75 o Deur; 94 x 65 o Blokprofiel; 74 x 125 Heroal 070 hef- schuifdeuren 2 en 3 sporig; o Kozijn; 30 x 125 (2-sporig) o Kozijn; 30 x 193 (3-sporig) o Schuifdeur; 90 / 100 x 57 (afhankelijk van grootte vleugel) Heroal 180 Vliesgevels. Vliesgevelsysteem met flexibel toepasbare stijl- en regel profielen; o Aanzichtbreedte; 50 mm o Inbouwdiepte; tot 210 mm o Volledig combineerbaar met 065 serie en 070 serie Van Beveren Ferro-Design, raamsysteem voor het vervangen van stalen kozijnen; o Kozijn; 54 x 89 o Raam; 58 x 75 o Deur; 90 x 75 Hang en sluitwerk: Draai- valraam; - Eenhands draaival beslag Sobinco Chrono - Sobinco handgreep Deur; - 3 stuks opdekscharnieren Dr. Hahn - 3-punts haakslot KFV - Krukstel op langschild Hef- schuifdeur; - GU hef- schuifdeur slot - GU hendel, buiten komgreep Deur, Van Beveren; - 3 stuks klemscharnieren - Sobinco 3-puntsslot - Sobinco krukstel op langschild Glaspakket: Heroal 065; kozijn tot 48mm, vleugel tot 62mm Heroal 070; tot 42mm Heroal 180; tot 50mm Van Beveren; tot 47mm

10 Panelen: 1,5 aluminium 22 multiplex 1,5 aluminium in gewenste RAL kleur Buitenzijde schrotenpaneel binnenzijde vlak Knip en zetwerk: Aluminium plaat en zetwerk bijhorend bij afwerking project in gewenste RAL kleur Kleuren: Geanodiseerd in verschillende kleuren, prijs en levertijd op aanvraag Gepoedercoat in gewenste RAL kleur, volgens kleurenwaaier Verschillende structuurlakken toepassing, levertijd op aanvraag Details / kwaliteit: Systeemgebonden details van Heroal en Van Beveren Inbouw principedetails volgens informatiemap Pascal Kwaliteit volgens KOMO / VMRG Eigenschappen serie: 065 serie; o Maximaal vleugelgewicht 130 kg o Weerstandsvermogen bij windbelasting EN 12210, klasse C5/B5 o Slagregendichtheid EN 12208, klasse 9A o Luchtdoorlatendheid EN 12207, klasse 4 o Bedienkrachten EN 13115, klasse 1 o Mechanische belasting EN 13115, klasse 4 o Inbraakwerendheid DIN V ENV 1627, klasse 2 (skg**) o Geluidsisolatieklasse EN , klasse 1 5 o Warmtedoorgangs coëfficiënt EN ISO , Uf = W/(m²K) 070 serie; o Maximaal vleugelgewicht 150/250 kg o Slagregendichtheid EN 12208, klasse 5A o Luchtdoorlatendheid EN 12207, klasse 4 o Inbraakwerendheid DIN V ENV 1627, klasse 2 (skg**) 180 serie; o Weerstandsvermogen bij windbelasting EN 12210, klasse B5 o Slagregendichtheid EN 12208, klasse RE o Luchtdoorlatendheid EN 12207, klasse AE o Inbraakwerendheid DIN V ENV 1627, klasse 2 (skg**) o Geluidsisolatieklasse EN , klasse 1 5 o Warmtedoorgangs coëfficiënt EN ISO , Uf = W/(m²K) Van Beveren Ferro Design; o Maximaal vleugelgewicht 130 kg o Weerstandsvermogen bij windbelasting EN 12210, tot 1200 Pa. klasse C3 o Luchtdoorlatendheid EN 12207, tot 600 Pa. klasse 4 o Inbraakwerendheid DIN V ENV 1627, klasse 2 (skg**) o Warmtedoorgangs coëfficiënt EN ISO , Uf = W/(m²K) Op aanvraag mogelijk: Reynaers profielen Brandwerende kozijnen Aparte glasconstructies in combinatie met aluminium

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60

61

62

63

64

65

66

67

68

69

70

71

72

73

74

75

76

77

78

79

80

81

82

83

84

ALUMINIUM. Kwaliteit gecombineerd met veiligheid

ALUMINIUM. Kwaliteit gecombineerd met veiligheid ALUMINIUM Kwaliteit gecombineerd met veiligheid Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

ALUMINIUM. Kwaliteit gecombineerd met veiligheid

ALUMINIUM. Kwaliteit gecombineerd met veiligheid ALUMINIUM Kwaliteit gecombineerd met veiligheid Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

KUNSTSTOF. Duurzaam, slijtvast en krasbestendig

KUNSTSTOF. Duurzaam, slijtvast en krasbestendig KUNSTSTOF Duurzaam, slijtvast en krasbestendig Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

VOUW- WANDEN voor wie MaXiMaLe LeeFrUiMte kiest

VOUW- WANDEN voor wie MaXiMaLe LeeFrUiMte kiest VOUW- WANDEN VOOR WIE MAXIMALE LEEFRUIMTE KIEST Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

STAAL SUPERVEILIG EN TOCH MOOI

STAAL SUPERVEILIG EN TOCH MOOI STAAL SUPERVEILIG EN TOCH MOOI Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier van gevelelementen

Nadere informatie

HORREN. insectenwering in stijl

HORREN. insectenwering in stijl HORREN insectenwering in stijl Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier van gevelelementen

Nadere informatie

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen BUITEN- ZONWERING Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als

Nadere informatie

VENTILATIE- ROOSTERS. Een veilige manier van ventileren

VENTILATIE- ROOSTERS. Een veilige manier van ventileren VENTILATIE- ROOSTERS Een veilige manier van ventileren Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

GLAS & ROEDEN. & de sfeermaker bij uitstek

GLAS & ROEDEN. & de sfeermaker bij uitstek GLAS & ROEDEN HELDER IN ISOLATIE & de sfeermaker bij uitstek Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

VOUW- WANDEN voor wie MaXiMaLe LeeFrUiMte kiest

VOUW- WANDEN voor wie MaXiMaLe LeeFrUiMte kiest VOUW- WANDEN VOOR WIE MAXIMALE LEEFRUIMTE KIEST Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

METHERMO RAMEN EN DEUREN

METHERMO RAMEN EN DEUREN METHERMO RAMEN EN DEUREN 1 2 Zeer slanke profielen, bijzonder grote afmetingen, optimale isolatie en vele mogelijheden. Dat zijn de kenmerken van Methermo ramen en deuren. www.metaglas.nl METHERMO RAMEN

Nadere informatie

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN 1 2 Methermo XL schuifpuien van zijn slank gedetailleerd. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt. www.metaglas.nl

Nadere informatie

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN"

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN BUITENLEVEN DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN" Schuifpuien Terrasdeuren Vouwdeuren WWW.WIJNSMAKOZIJNEN.NL 1. VARIANTEN GENIET VAN DE BUITENLUCHT IN ALLE SEIZOENEN Wijnsma schuifpuien... ongelooflijk mooi Het verlengstuk

Nadere informatie

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN 1 2 Methermo XL schuifpuien van zijn slank gedetailleerd. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt. www.metaglas.nl

Nadere informatie

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering Hoogst persoonlijk werken vanuit een klantgerichte benadering Korte lijnen voor directe communicatie Afgestemd op uw wensen via een persoonlijke aanpak Advies en bemiddeling gedurende het hele proces Meer

Nadere informatie

METHERMO NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN VALRAMEN

METHERMO NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN VALRAMEN METHERMO NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN VALRAMEN 1 2 Methermo naar binnen draaiende ramen kunnen worden toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het buitenaanzicht van de aluminium ramen is slechts

Nadere informatie

Neem bij zeer grote afmetingen van horizontale schuiframen en -deuren contact op met onze adviseurs i.v.m. de bedienbaarheid van de ramen.

Neem bij zeer grote afmetingen van horizontale schuiframen en -deuren contact op met onze adviseurs i.v.m. de bedienbaarheid van de ramen. Door de minimale profilering van de Methermo XL schuiframen en -deuren en de bijzonder grote glasoppervlakken is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt. Door vaste en schuivende

Nadere informatie

HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN

HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN 1 De Methermo schuifpuien zijn minimaal gedetailleerd. Het systeem is geschikt voor schuiframen, -deuren en schuifpuien waarmee een volledig transparante gevel kan worden

Nadere informatie

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN 1 2 Methermo XL schuifpuien van zijn slank gedetailleerd. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt. www.metaglas.nl

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten!

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten! Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien Zorgeloos genieten! Kozijncentrum maakt wonen buitengewoon Veka Kozijnprofielen, de juiste keuze! Kozijncentrum houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer

Nadere informatie

1.1 METHERMO ALGEMEEN

1.1 METHERMO ALGEMEEN 1.1 METHERMO ALGEMEEN 1.1 Methermo algemeen Timorplein, Amsterdam Atelier Zeinstra van der Pol BV, Amsterdam ALGEMEEN Toepassing Methermo ramen en deuren zijn gebaseerd op de zeer slanke Methermo profielen

Nadere informatie

Sabino Bouw. Sabino Bouw, u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN. Dakkapellen / Kunststofkozijnen Specialist

Sabino Bouw. Sabino Bouw, u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN. Dakkapellen / Kunststofkozijnen Specialist , u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN maakt wonen buitengewoon Sabino bouw houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer buiten de deur. De kracht van Sabino bouw

Nadere informatie

Horizontale schuiframen en -deuren

Horizontale schuiframen en -deuren Horizontale schuiframen en -deuren Horizontale schuiframen en -deuren 1 De Methermo schuifpuien zijn minimaal gedetailleerd. Het systeem is geschikt voor schuiframen, -deuren en schuifpuien waarmee een

Nadere informatie

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL 1 2 Methermo classic is dé oplossing voor renovatieprojecten waar de stalen ramen moeten worden vervangen door isolatieglas, maar waarbij het oorspronkelijke gevelbeeld

Nadere informatie

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN 1 2 Methermo XL biedt u het ultieme contact tussen binnen en buiten en brengt maximaal daglicht in ieder project. www.metaglas.nl METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

Nadere informatie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie Methermo Ramen en deuren Maximale transparantie slanke aluminium ramen voor houten en ALuminium kozijnen slanke aluminium profielen zeer grote afmetingen maximale lichtinval Opvallend slank Zeer slanke

Nadere informatie

Afmetingen Methermo XL ramen en deuren kunnen in bijzonder grote afmetingen worden gemaakt.

Afmetingen Methermo XL ramen en deuren kunnen in bijzonder grote afmetingen worden gemaakt. R METHERMO XL RAMEN/ GEVELS - NAAR BUITEN DRAAIEND Methermo XL naar buiten draaiende ramen en gevels kenmerken zich door de ultraslanke raam- en kozijnprofielen. Hierdoor is het glasoppervlak maximaal

Nadere informatie

www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze

www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze VEKA kozijnprofielen: duurzame bouwstenen voor een fraaie woning Dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie Gaat u een nieuwe woning bouwen

Nadere informatie

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN 1 2 Methermo XL biedt u het ultieme contact tussen binnen en buiten en brengt maximaal daglicht in ieder project. www.metaglas.nl METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

Nadere informatie

METHERMO XL VERTICALE SCHUIFRAMEN

METHERMO XL VERTICALE SCHUIFRAMEN METHERMO XL VERTICALE SCHUIFRAMEN 1 2 GO VERTICAL! Methermo XL verticaal schuivende ramen bieden de ultieme beleving voor ontwerpers én bewoners; de unieke schuifrichting, ultraslanke profilering en grote

Nadere informatie

VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze. VEKA: het kwaliteitsprofiel www.vekakozijn.nl

VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze. VEKA: het kwaliteitsprofiel www.vekakozijn.nl altijd de juiste keuze VEKA: het kwaliteitsprofiel www.vekakozijn.nl duurzame bouwstenen voor een fraaie woning Dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie Gaat u een nieuwe woning bouwen of wilt u uw huidige

Nadere informatie

CS 38-SL. Reynaers Concept system. Raamsysteem. Bringing Aluminium to Life

CS 38-SL. Reynaers Concept system. Raamsysteem. Bringing Aluminium to Life Raamsysteem CS 38-SL Reynaers Concept system Bringing Aluminium to Life CS 38 Slim Line: Het slankste esthetische De minimumbreedte van slechts 38 mm, de trapeziumvormige buitenvormen en de gecentreerde

Nadere informatie

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

METHERMO XL VERTICAAL SCHUIVENDE RAMEN

METHERMO XL VERTICAAL SCHUIVENDE RAMEN METHERMO XL VERTICAAL SCHUIVENDE RAMEN 1 2 Methermo verticale schuiframen zijn een unieke oplossing voor gevels van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met dit innovatieve systeem is het mogelijk

Nadere informatie

Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze

Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze 2 Corona Accent Corona Accent 3 Kozijnen geven het huis een eigen gezicht Ramen en deuren zijn niet alleen een praktisch hulpmiddel om van buiten naar binnen

Nadere informatie

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL 1 2 De Methermo Classic serie is dé oplossing voor renovatieprojecten waar authentieke stalen ramen moeten worden vervangen door geïsoleerde raamsystemen. De classic serie

Nadere informatie

Uw servicepartner voor kunststof kozijnen.

Uw servicepartner voor kunststof kozijnen. Uw servicepartner voor kunststof kozijnen. Kochs K-Vision profielsysteem. Het veelzijdige Nederlandse kozijnen en deuren profiel. In geen ander Europees land dan in Nederland worden zulke hoge eisen gesteld

Nadere informatie

Neem bij zeer grote afmetingen van horizontale schuiframen en -deuren contact op met onze adviseurs i.v.m. de bedienbaarheid van de ramen.

Neem bij zeer grote afmetingen van horizontale schuiframen en -deuren contact op met onze adviseurs i.v.m. de bedienbaarheid van de ramen. R METHERMO XL RAMEN/ GEVELS - VERTICAAL SCHUIVEND Methermo XL verticaal schuivende ramen zijn uniek. De verticale schuifrichting zorgt voor een bijzonder gevelbeeld en door de ultraslanke profilering van

Nadere informatie

euroline zonwering & rolluiken

euroline zonwering & rolluiken ZONWERING ROLLUIKEN T E R R A S O V E R K A P P I N G E N VENSTERLUIKEN HORREN RAAMDECORATIE R E PA R AT I E MAATWERKOPLOSSINGEN euroline zonwering & rolluiken Euroline Zonwering & Rolluiken is sinds begin

Nadere informatie

Meer dan 35 jaar ervaring, dat merk je!

Meer dan 35 jaar ervaring, dat merk je! Meer dan 35 jaar ervaring, dat merk je! Kijk ook eens op www.mondana.nl voor een dealer bij u in de buurt. bedrijfsbrochure Meer dan 35 jaar ervaring, dat merk je! Mondana vervaardigt voor zowel consument

Nadere informatie

Ramen en deuren. Schuifpuien. Stijl en techniek in z n beste vorm

Ramen en deuren. Schuifpuien. Stijl en techniek in z n beste vorm Ramen en deuren Schuifpuien NU MET 20% KORTING! Stijl en techniek in z n beste vorm Stijl en techniek in z n beste vorm Pega Nederland BV is uw totaalleverancier voor schuifpuien, ramen, deuren en andere

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

Aluminium schrijnwerk

Aluminium schrijnwerk Aluminium schrijnwerk Reynaers. Aluminium komt tot leven. Al uw woondromen gereflecteerd Kom binnen en laat je opnemen in mijn wereld. Wentel je in het comfort van ruimte. Snoep van de hemel en proef van

Nadere informatie

DRAAIKIEPRAMEN.

DRAAIKIEPRAMEN. DRAAIKIEPRAMEN 1 2 Methermo draaikiepramen kunnen in bijzonder grote afmetingen worden uitgevoerd, maar ook bij kleine afmetingen zorgen de zeer slanke profielen voor optimale lichtinval. De ramen kunnen

Nadere informatie

METHERMO XL NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS

METHERMO XL NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS METHERMO XL NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS 1 2 Methermo XL naar binnen draaiende ramen, deuren en vaste ramen kunnen modulair worden gecombineerd, zodat vrijwel iedere gewenste gevelindeling kan

Nadere informatie

CP 96 / CP 96-AP. Reynaers Concept system. Schuif- en hefschuifsysteem. Bringing Aluminium to Life

CP 96 / CP 96-AP. Reynaers Concept system. Schuif- en hefschuifsysteem. Bringing Aluminium to Life Schuif- en hefschuifsysteem CP 96 / CP 96-AP Reynaers Concept system Bringing Aluminium to Life CP 96 / CP 96-AP: Snel verwerkbaar, ook CP 96 schuif- en hefschuifelementen zijn het perfecte antwoord op

Nadere informatie

Afmetingen Methermo XL ramen en deuren kunnen in bijzonder grote afmetingen worden gemaakt.

Afmetingen Methermo XL ramen en deuren kunnen in bijzonder grote afmetingen worden gemaakt. R Methermo XL naar binnen draaiende ramen en gevels kenmerken zich door de ultraslanke raam- en kozijnprofielen. Hierdoor is het glasoppervlak maximaal en de lichtinval en het uitzicht onbeperkt. De draaiende

Nadere informatie

DRAAIKIEPRAMEN.

DRAAIKIEPRAMEN. DRAAIKIEPRAMEN 1 2 Methermo draaikiepramen kunnen in bijzonder grote afmetingen worden uitgevoerd, maar ook bij kleine afmetingen zorgen de zeer slanke profielen voor optimale lichtinval. De ramen kunnen

Nadere informatie

GEALAN S9000 / S9000 NL / Slim

GEALAN S9000 / S9000 NL / Slim GEALAN S9000 / S9000 NL / Slim BELGIE Het nieuwe GEALAN-systeem S9000 Modern wonen wordt gekenmerkt door luxe en de beste techniek. Het volledige nieuwe raamsysteem S9000 is voorzien van 3-dichtingen en

Nadere informatie

METHERMO XL NAAR BUITEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS

METHERMO XL NAAR BUITEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS METHERMO XL NAAR BUITEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS 1 2 Methermo XL naar buiten draaiende ramen en gevels kenmerken zich door de ultraslanke raam- en kozijnprofielen. Hierdoor is het glasoppervlak maximaal

Nadere informatie

D12.11 SALTO STOLPSLUITINGEN D12 STOLPRAMEN

D12.11 SALTO STOLPSLUITINGEN D12 STOLPRAMEN D12 STOLPRAMEN SALTO STOLPSLUITINGEN 01.12.2018 Waregemstraat 5-9870 Zulte - Belgium - T. +32 9 388 88 81 - F. +32 9 388 88 21 - commercial@sobinco.com - www.sobinco.com INDELING 1. Stolpsluitingen nr.

Nadere informatie

Uniek in Nederland! Duoport

Uniek in Nederland! Duoport Uniek in Nederland! Duoport Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis I welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Nadere informatie

METHERMO NAAR BUITEN DRAAIENDE RAMEN EN KLEPRAMEN

METHERMO NAAR BUITEN DRAAIENDE RAMEN EN KLEPRAMEN METHERMO NAAR BUITEN DRAAIENDE RAMEN EN KLEPRAMEN 1 2 Methermo naar buiten draaiende ramen en klepramen zijn slank, maar sterk geprofileerd. Hierdoor zijn grote raampartijen mogelijk. Maar ook bij kleine

Nadere informatie

CP 155 / CP 155-LS. Reynaers Concept system. Schuifsysteem. Bringing Aluminium to Life

CP 155 / CP 155-LS. Reynaers Concept system. Schuifsysteem. Bringing Aluminium to Life Schuifsysteem CP 155 / CP 155-LS Reynaers Concept system Bringing Aluminium to Life CP 155 / CP 155-LS: Het hoog isolere CP 155 is een thermisch onderbroken schuifsysteem uit RMG 2.1 met een maximaal vleugelgewicht

Nadere informatie

Schüco vlak (7 cm, 5 kamer) profiel CT-70 Classic: met glas: hr ++, 4-16 argon-4,

Schüco vlak (7 cm, 5 kamer) profiel CT-70 Classic: met glas: hr ++, 4-16 argon-4, Schüco vlak (7 cm, 5 kamer) profiel CT-70 Classic: met glas: hr ++, 4-16 argon-4, Aanbiedingen prijslijst Deurkozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen

Nadere informatie

Het moderne kozijnprofiel waarmee u blijft besparen

Het moderne kozijnprofiel waarmee u blijft besparen Het moderne kozijnprofiel waarmee u blijft besparen Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid Met SOFTLINE 82 AD bent u klaar voor de toekomst Gaat u een nieuw huis bouwen? Of wilt u uw woning renoveren? Dan

Nadere informatie

METHERMO NAAR BUITEN DRAAIENDE RAMEN EN KLEPRAMEN

METHERMO NAAR BUITEN DRAAIENDE RAMEN EN KLEPRAMEN METHERMO NAAR BUITEN DRAAIENDE RAMEN EN KLEPRAMEN 1 2 Methermo naar buiten draaiende ramen en klepramen zijn slank, maar sterk geprofileerd. Hierdoor zijn grote raampartijen mogelijk. Maar ook bij kleine

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

Uniek in Nederland! Duoport

Uniek in Nederland! Duoport Uniek in Nederland! Duoport Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis I welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Nadere informatie

PreSets Hardglas ramen in houten kozijnen

PreSets Hardglas ramen in houten kozijnen PreSets Hardglas ramen in houten kozijnen TOTAL CONTROL De stijlvolle oplossing Introductie Een slanke en strakke vormgeving zijn de sterke visuele kenmerken van BUVA hardglas draai-, uitzet- en valramen.

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

METHERMO SWINGRAMEN.

METHERMO SWINGRAMEN. METHERMO SWINGRAMEN 1 2 Methermo swingramen zijn dé oplossing voor ramen op verdiepingen of op andere moeilijk bereikbare plaatsen. De swingramen zijn 180 naar buiten toe te draaien. Hierdoor kunnen ze

Nadere informatie

METHERMO XL NAAR BUITEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS

METHERMO XL NAAR BUITEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS METHERMO XL NAAR BUITEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS 1 2 Methermo XL naar buiten draaiende ramen en gevels kenmerken zich door de ultraslanke raam- en kozijnprofielen. Hierdoor is het glasoppervlak maximaal

Nadere informatie

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Wilt u uw auto beschermen tegen weers- en andere invloeden? Beschut en in privacy genieten van uw terras? Of droog staan als u thuiskomt? Dan bent u bij Boog aan

Nadere informatie

Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco

Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen van het vlakke profiel Schüco CT70 Classic vinden. Kozijnenkoning levert uitsluitend

Nadere informatie

Lichtstraten. Twee of drie ruiten tot 7.60 meter. Lichtstraten

Lichtstraten. Twee of drie ruiten tot 7.60 meter. Lichtstraten Lichtstraten Lichtstraten Twee of drie ruiten tot 7.60 meter Stijlvolle glazen dakelementen Strak design, een lage opbouw en niet of nauwelijks zichtbaar vanaf het maaiveld. Lichtstraten van Vlakkelichtkoepel

Nadere informatie

TOP 72 KOZIJNEN KUNSTSTOF EN KUNSTSTOF-ALUMINIUM. Oplossingen voor meer wooncomfort

TOP 72 KOZIJNEN KUNSTSTOF EN KUNSTSTOF-ALUMINIUM. Oplossingen voor meer wooncomfort TOP 72 KOZIJNEN KUNSTSTOF EN KUNSTSTOF-ALUMINIUM Oplossingen voor meer wooncomfort 2 Meer thuisvoordelen Meer wooncomfort lagere energiekosten minimale onderhoudskosten FINSTRAL vervaardigt kozijnen op

Nadere informatie

1.7 METHERMO SWINGRAMEN

1.7 METHERMO SWINGRAMEN 1.7 METHERMO SWINGRAMEN 1.7 Methermo swingramen Zorgcentrum Carnisselande, Barendrecht EGM Architecten, Rotterdam METHERMO SWINGRAMEN Toepassing Methermo swingramen zijn 180 naar buiten toe open te draaien.

Nadere informatie

KUNSTSTOF RAAMKOZIJNEN

KUNSTSTOF RAAMKOZIJNEN BRÜGMANN BLUEVOLUTION MD 92 Dit profielsysteem vervult alle vereisten aan een hoogwaardige raamvormgeving. Hoogverdichte oppervlakken zorgen niet alleen voor een bijzonder eenvoudige reiniging, maar garanderen

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

TP 110. Reynaers Thermo system. Schuifsysteem. Bringing Aluminium to Life

TP 110. Reynaers Thermo system. Schuifsysteem. Bringing Aluminium to Life Schuifsysteem TP 110 Reynaers Thermo system Bringing Aluminium to Life TP 110: Unieke combinatie, veilig en onderhoudsvriendelijk TP 110 is een thermisch onderbroken profielsysteem voor de productie van

Nadere informatie

RAAM- EN DEURSYSTEEM 200. EEN GECERTIFICEERD SYSTEEM MET TAL VAN OPLOSSINGEN VOOR MEER WOONCOMFORT.

RAAM- EN DEURSYSTEEM 200. EEN GECERTIFICEERD SYSTEEM MET TAL VAN OPLOSSINGEN VOOR MEER WOONCOMFORT. RAAM- EN DEURSYSTEEM 200. EEN GECERTIFICEERD SYSTEEM MET TAL VAN OPLOSSINGEN VOOR MEER WOONCOMFORT. 02 MEER KWALITEIT VOOR UW (T)HUIS MEER WOONCOMFORT LAGERE ENERGIEKOSTEN MINIMALE ONDERHOUDSKOSTEN FINSTRAL

Nadere informatie

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem.

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem. Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat Luchtkwaliteit We hebben allemaal nood aan verse én gezonde buitenlucht om goed te kunnen functioneren. In onze moderne maatschappij

Nadere informatie

CS 68. Reynaers Concept system. Ramen en deuren. Bringing Aluminium to Life

CS 68. Reynaers Concept system. Ramen en deuren. Bringing Aluminium to Life CS 68 Reynaers Concept system Ramen en deuren Bringing Aluminium to Life CS 68: de nieuwe standaard voor ramen en CS 68 is een driekamersysteem voor ramen en deuren met thermische onderbreking. Het systeem

Nadere informatie

Overizcht_Testen. Serie Rapport nr Datum Test Beschrijving Element Onderzoeksinstituut Klassering

Overizcht_Testen. Serie Rapport nr Datum Test Beschrijving Element Onderzoeksinstituut Klassering B70 363/2667 2/10/2007 Draaikip 1230*1480 Universiteit van Gent Luchtdoorlatendheid 4 NBN EN 12207 33.2/15/6 mm Glaverbel Waterdichtheid 9A NBN EN 12208 Mechanische weerstand Haak glaslat Bedieningskrachten

Nadere informatie

Draaikiepramen.

Draaikiepramen. Draaikiepramen Draaikiepramen 1 2 Methermo draaikiepramen kunnen in bijzonder grote afmetingen worden uitgevoerd, maar ook bij kleine afmetingen zorgen de zeer slanke profielen voor optimale lichtinval.

Nadere informatie

perfecte isolatie & veilig gevoel

perfecte isolatie & veilig gevoel Rolluiken perfecte isolatie & veilig gevoel Een rolluik kan voor u een prettige oplossing zijn voor die bekende problemen: in de zomer wordt het te warm in huis, in de winter is er behoefte aan extra isolatie,

Nadere informatie

Uwindow waarden* Serie: Classic (vlak) Trend, Cube, City (verdiept)

Uwindow waarden* Serie: Classic (vlak) Trend, Cube, City (verdiept) Warmte Met een Uframe waarde van 1,2 W/m²K laten K-VISION kozijnen al weinig warmte door. Deze waarde is door een speciale staal/schuim combinatie nog verder terug te dringen tot slechts 1,0 W/m²K. Tripleglas

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

FIN-Project. De nieuwe generatie aluminium kozijnen

FIN-Project. De nieuwe generatie aluminium kozijnen FIN-Project De nieuwe generatie aluminium kozijnen Kwaliteitskenmerken van FIN-Project aluminium kozijnen en deuren Overtuigende toepassingsmogelijkheden tot in detail Uitstekende isolatie Het nieuwe kozijn-

Nadere informatie

Actie Brochure Kies kwaliteitsbewust! In deze Editie: - Actie voordeuren - Actie Garagepoorten - Terras overkappingen - En nog veel meer!!!

Actie Brochure Kies kwaliteitsbewust! In deze Editie: - Actie voordeuren - Actie Garagepoorten - Terras overkappingen - En nog veel meer!!! Actie Brochure 2016 Kies kwaliteitsbewust! In deze Editie: - Actie voordeuren - Actie Garagepoorten - Terras overkappingen - En nog veel meer!!! Action ML 01-15 Minimale paneelmaat 580 x 1580 mm Ornament

Nadere informatie

Lichtstraten. Twee of drie ruiten tot 7.60 meter. Lichtstraten

Lichtstraten. Twee of drie ruiten tot 7.60 meter. Lichtstraten Lichtstraten Lichtstraten Twee of drie ruiten tot 7.60 meter Stijlvolle glazen dakelementen Strak design, een lage opbouw en niet of nauwelijks zichtbaar vanaf het maaiveld. Lichtstraten van Vlakkelichtkoepel

Nadere informatie

Bouwen met glas. Busscher Serrebouw Ootmarsum - Eemnes. Serres. Veranda s. Lichtstraten. Tuinkamers. Glazen vouwwanden. Glazen schuifpuien

Bouwen met glas. Busscher Serrebouw Ootmarsum - Eemnes. Serres. Veranda s. Lichtstraten. Tuinkamers. Glazen vouwwanden. Glazen schuifpuien Bouwen met glas Busscher Serrebouw Ootmarsum - Eemnes Uitgave 2015-2016 Of u nu kiest voor aluminium, hout of een combinatie: BUSSCHER SERREBOUW realiseert uw DROOMSERRE! Serres Veranda s Lichtstraten

Nadere informatie

D11.13 D11. stolpramen

D11.13 D11. stolpramen D11 stolpramen D11.13 Chrono SAFE 01.02.2014 Waregemstraat 5-9870 Zulte - Belgium - T. +32 9 388 88 81 - F. +32 9 388 88 21 - commercial@sobinco.com - www.sobinco.com Indeling 1. Algemene kenmerken...

Nadere informatie

Het dak in alle staten

Het dak in alle staten ARCHITECTUUR Volledig beglaasd of lichtdoorlatend of volledig gesloten of een combinatie hiervan: verandadaken zijn vandaag de dag verkrijgbaar in heel wat variaties. Op die manier kunnen ze beantwoorden

Nadere informatie

Het innovatieve kozijnprofiel dat het. energieverschil maakt. Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid

Het innovatieve kozijnprofiel dat het. energieverschil maakt. Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid Het innovatieve kozijnprofiel dat het energieverschil maakt Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid SOFTLINE 82 NL: royaal design, zuinig met energie Wilt u straks heerlijk genieten in een behaaglijk huis?

Nadere informatie

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! A ls het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets

Nadere informatie

salto safe 4328 e

salto safe 4328 e e12 KIPRAMEN E12.12 01.09.2013 Waregemstraat 5-9870 Zulte - Belgium - T. +32 9 388 88 81 - F. +32 9 388 88 21 - commercial@sobinco.com - www.sobinco.com Indeling 1. Algemene kenmerken... E12.12.03 2. Basisset

Nadere informatie

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof Bij Kunststof Brunssum brengen wij kunststof tot leven Kunststof Brunssum is een flexibele en klantgerichte organisatie, gespecialiseerd in kunststof kozijnen. Kunststof t Brunssum werkt met professionele

Nadere informatie

B12.12 salto safe 4128 B

B12.12 salto safe 4128 B B12 KIP-draaiRAMEN B12.12 salto safe 4128 01.09.2013 Waregemstraat 5-9870 Zulte - Belgium - T. 32 9 388 88 81 - F. 32 9 388 88 21 - commercial@sobinco.com - www.sobinco.com salto safe 4128 Indeling 1.

Nadere informatie

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem.

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem. Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat Luchtkwaliteit We hebben allemaal nood aan verse én gezonde buitenlucht om goed te kunnen functioneren. In onze moderne maatschappij

Nadere informatie

RAMEN, DEUREN EN SCHUIFPUIEN

RAMEN, DEUREN EN SCHUIFPUIEN Kunststof kozijnen S E L E C T W I N D O W S PAR T N E R RAMEN, DEUREN EN SCHUIFPUIEN Kunststof kozijnen, voor een betere woning Om de woningen waarin we allemaal met veel plezier en comfort wonen nog

Nadere informatie

aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl

aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl IDEAL 4000 classic-line IDEAL 4000 Het systeem IDEAL 4000 is een nieuwe raamkozijngeneratie,

Nadere informatie

bestel prijslijst 1: Schüco CT 70 accent (aanbieding 13), nu tijdelijk tot 25% korting!

bestel prijslijst 1: Schüco CT 70 accent (aanbieding 13), nu tijdelijk tot 25% korting! Adres: Van Cronenburchstraat 12B 8921 AP Leeuwarden Tel: 0031(0)6 231 382 18 0031(0)5 884 474 77 Fax: 0031(0)8 471 075 26 E-mail:info@kozijnenkoning.nl kozijnenkoning: www.kozijnenkoning.nl /www.kozijnenkoningaluprof.nl/

Nadere informatie

Aluxe staat voor kwaliteit

Aluxe staat voor kwaliteit Aluxe staat voor kwaliteit Aluxe verandadaken is een toonaangevend bedrijf met een moderne productielijn van veranda s, gevestigd in Nederland. Aluxe heeft door de jaren heen een bloeiend dealernetwerk

Nadere informatie

G11.11 INVISITOP 50141 VOOR KIPRAMEN G11 OPPERLUCHTRAMEN 01.07.2015

G11.11 INVISITOP 50141 VOOR KIPRAMEN G11 OPPERLUCHTRAMEN 01.07.2015 G11 OPPERLUCHTRAMEN G11.11 50141 VOOR KIPRAMEN 01.07.2015 Waregemstraat 5-9870 Zulte - Belgium - T. +32 9 388 88 81 - F. +32 9 388 88 21 - commercial@sobinco.com - www.sobinco.com 50141 VOOR KIPRAMEN INDELING

Nadere informatie