Bewegen op jazzy muziek (30+) op woensdag om10:30 uur Pilates op woensdag om 20:30 uur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bewegen op jazzy muziek (30+) op woensdag om10:30 uur Pilates op woensdag om 20:30 uur"

Transcriptie

1 Bewegen op jazzy muziek (30+) op woensdag om10:30 uur Bewegen op jazzy muziek is een dynamische manier van dansen; een mix van veel dansstijlen met o.a. Afrikaans-Amerikaanse invloeden maar ook met elementen uit Streetdance, Hip-hop en Showdance! Deze dansstijl is misschien niet bij iedereen even bekend, maar zeer zeker het ontdekken waard! In de warming-up werken we aan danstechniek, lichaamshouding en coördinatie; allemaal nodig om een lekkere jazz-choreo te kunnen dansen. Je maakt in de les niet alleen kennis met jazzmuziek, want moderne muziek leent zich ook uitstekend voor bodyfit special! Pilates op woensdag om 20:30 uur Pilates is een bijzondere bewegingsmethode, die er vanuit gaat dat je door kracht-, rek- en strekoefeningen van je hele lichaam weerstand, kracht en flexibiliteit opbouwt. Het uitgangspunt is met oefeningen de spieren zodanig te belasten dat mensen zich bewuster worden van coördinatie, ademhaling, beweging en houding. Alle oefeningen zijn erop gericht de spieren te rekken en te versterken, de gewrichten los te maken en spanning weg te nemen. Alle basisbewegingen zijn gericht op soepelheid en versterking van de buik en de rugspieren, en zijn makkelijk uit te voeren. Het gaat er bij Pilates niet om hoe zwaar of hoe vaak je een oefening doet, maar om hoe je de oefening uitvoert en dat je dat op je eigen niveau doet. Een les bestaat uit een serie (met name liggende) oefeningen die in de lessen steeds zullen terugkomen, maar die wel op verschillende niveaus kunnen worden uitgevoerd. Pilates is geschikt voor iedereen die zijn lichaam in vorm wil krijgen en houden.

2 Meer bewegen voor ouderen op dinsdag om 9:30 uur en woensdag om 11:45 uur Bewegen is belangrijk zeker als u ouder wordt, het houdt u langer fit en zelfredzaam. In de cursus Meer Bewegen voor Ouderen doen we gymnastiekoefeningen waardoor botten en spieren sterker worden, de coördinatie verbetert en het heeft een gunstige invloed op diverse aandoeningen. Maar het is vooral ook leuk en gezellig, zeker als u het in groepsverband doet. Doet u gemakkelijk zittende kleding en schoenen aan en neemt u een badlaken mee? Bewust bewegen voor vrouwen op donderdag om 13:30 uur De lessen Bewust Bewegen zijn vooral gebaseerd op de Feldenkrais methode, de principes en oefeningen van Dr. Van Dixhoorn en elementen uit Hatha Yoga. Door middel van kleine, eenvoudige en vaak langzame bewegingen wordt je bewuster van hoe je beweegt. Je realiseert je hoe je bijvoorbeeld, onnodig, je adem inhoud of bepaalde spieren teveel belast. Veel van de oefeningen worden in liggende of zittende houding gedaan. Dit, niet op prestatie gericht bewegen, resulteert vaak tot soepeler en efficiënter bewegen waardoor veel ongemakken verminderen of zelfs geheel verdwijnen. BBB op vrijdag om 9:00 uur en op maandag om 19:30 en 20:30 uur BBB staat voor buik, billen en benen. Op muziek werkt u vooral aan deze zones. Geen moeilijke choreografie, maar gewoon werken om je buik, billen en benen 'in shape' te krijgen. Je versterkt je spieren zodat je lichaam er steviger gaat uitzien. Wie hoopt op een strakker buikje komt er niet met buikspieroefeningen alleen. Een grondiger aanpak heeft meer effect. De cursus bevat tal van gevarieerde oefeningen die heel effectief op je lichaam werken. Je beweegt op een gezonde manier en je ontwikkelt gezondere spieren door een betere bloedsomloop en een sterker bindweefsel. De cursus is bestemd voor jong en oud en is gemakkelijk te volgen op lekkere muziek.

3 Dutch conversation class beginners/intermediate op donderdag om 9:30 uur en 10:45 uur Would you like to visit your family doctor on your own? Would you like to help your children with their homework? Would you like to work an earn an income? Would you like to do all this - but can't, because you don't speak Dutch? If so, it is very important that you learn Dutch, because you need to speak Dutch to take part in Dutch society. You learn all about Dutch: grammar, spelling and pronunciation, verbs, pronouns, nouns and articles, word order, and more. Start learning Dutch by following this course as the Dutch language links us all! Start learning Dutch by following this course as the Dutch language links us all! Country line dance beginners en gevorderd op donderdag om 19:00 en 20:30 uur Linedance is een dansvorm die uit Amerika is overgewaaid en tegenwoordig in Europa ook heel populair. Bij linedance wordt er in lijnen/rijen gedanst, zo wordt het een geheel. Men danst dezelfde bewegingen op dezelfde maat. Voor het country dansen is geen partner nodig. U danst individueel op goed in het gehoor liggende muziek, beter bekend als 'country and western'. Country line dance staat voor goed bewegen, voor verbetering van uw conditie, voor gezellig uit zijn.

4 INSCHRIJVEN KAN VIA OF VIA EEN INSCHRIJFFORMULIER BIJ DE BALIE TEL.: /442 Zelf kleding maken dinsdag om 19:30 uur Vind je in de kledingwinkels nooit precies wat je zoekt? Maak dan je eigen kleding! Je hebt de vrijheid om je eigen garderobe tot in de details te bepalen. En met de cursus Zelf kleding maken leer je hoe je dat kunt doen. Twijfel je of je wel zo handig bent? Niet doen, want stap voor stap leer je de technieken en handelingen die nodig zijn om veel verschillende kledingstukken te maken. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Zelfs als je nog nooit achter de naaimachine hebt gezeten, leer je met deze cursus eenvoudig je eigen kleding te maken! Graag de eerste les stof, een schaar, spelden, een patroon, patroonpapier en garen meenemen, en niet te vergeten: een eigen naaimachine. ShowDance op woensdag om 19:30 uur De les begint met een swingende warming up, gevolgd door een dans combinatie. Je danst op verschillende muziekstijlen en ritme`s: Dance Classics, pop, disco, gogo, funky, latin en musical met uiteindelijk als doel een complete choreografie neer te zetten.

5 KINDERPROGRAMMA 2015 ShowDance en StreetDance vanaf 9 jaar op dinsdag om 18:30 uur en woensdag om 17:00 en 19:30 uur De les begint met een swingende warming up gevolgd door een dans combinatie. Je danst op verschillende muziekstijlen en ritmes. Van sierlijke bewegingen tot stoer move`s met uiteindelijk als doel een complete choreografie neer te zetten. Naast het plezier speelt dans een belangrijke rol in de ontwikkeling van een kind, met name de fysieke, motorische en sociale ontwikkeling. Kleuterdans (4-5 jaar) op vrijdag om 13:30 uur Bij deze lessen wordt aan de kleuters op een speelse manier het bewegen op muziek aangeleerd. Door middel van spelletjes en leuke kindermuziek leren ze zich de essentiële bewegingsvormen eigen te maken. Dansen is belangrijk voor de ontwikkeling van je kind! Naast ritme, coördinatie en muzikaliteit, is dansen ook goed voor de ontwikkeling van de fijne en grote motoriek, sociale vaardigheden en nog veel meer! De lessen zijn zowel voor jongens als voor meisjes. KidsDance vanaf 6 jaar op vrijdag om 14:15 en 15:30 uur en op woensdag om 16:00 uur Lekker dansen, springen en jezelf laten gaan. Vind je het ook zo leuk om te dansen? Wil je allerlei stijlen leren kennen? KidsDance biedt het aan, je kan alles uitproberen. Van streetdance, jazzballet tot modern: we ontdekken allerlei dansen. Je zult genieten van de verschillende dansen. Naast ritme, coördinatie en muzikaliteit, is dansen ook goed voor je ontwikkeling van motoriek, sociale vaardigheden en nog veel meer! De lessen zijn zowel voor jongens als voor meisjes. See you!

6 Peuters Actief vanaf 2,5 jaar op vrijdag om 9:45 en 10:45 uur In deze cursus zullen de peuters aan de hand van liedjes, muziek, boekjes en diverse attributen op een speelse wijze in beweging worden gezet. Naast het stimuleren van de motoriek d.m.v. springen, huppelen, rennen en dansen zullen ook de taalontwikkeling en het zelfvertrouwen vergroot worden. De peuters kunnen lekker hun energie kwijt en het plezier met elkaar staat voorop! Bij deze cursus is het de bedoeling dat ze langzamerhand wennen om zonder ouders deel te nemen. Schilderen & Tekenen (8-13 jaar) op woensdag om 15:30 uur Houd je ook zo van schilderen en tekenen en wil je dat vaker doen dan alleen op school? Bij deze cursus wisselen korte en langere opdrachten elkaar af. We gebruiken verschillende materialen zoals potlood, houtskool, verschillende soorten verf en krijt. De onderwerpen kunnen heel verschillend zijn. De ene keer tekenen de kinderen elkaar na, een andere keer wordt er vanuit de fantasie gewerkt. Kortom een leuke, afwisselende cursus.

7 Inschrijven voor de cursussen kan via onze website; of via een inschrijfformulier die u kunt opsturen naar: Cursusbureau Vita welzijn en advies, Dr. Willem Dreesweg 2, 1185 VB Amstelveen Voor meer informatie /442 Hoe weet of u kunt deelnemen? Inschrijvings- en betalingsvoorwaarden Als uw inschrijving is ontvangen, wordt deze op volgorde van binnenkomst behandeld. Een cursus start bij voldoende deelname. Als u deel kunt nemen aan de cursus, ontvangt u uiterlijk een week voor de start van de cursus een bevestigingsbrief. Mocht de cursus vol zijn, dan krijgt u hierover bericht en wordt u op de wachtlijst geplaatst. Gaat de cursus onverhoopt niet door, dan ontvangt u ook bericht. Betaalwijze Betaling van het cursusgeld vindt plaats middels een eenmalige machtiging tot afschrijving (incasso). Hiervoor geeft u toestemming bij het invullen van uw inschrijfformulier. Het cursusgeld wordt geïncasseerd aan het begin van de maand, volgend op de maand van aanvang van de cursus.. Het verschuldigde cursusgeld kan in maximaal vier termijnen worden voldaan (bij cursussen van meer dan 25 lessen). Dat betekent echter niet, dat u na de eerste termijn met de cursus kunt stoppen. Als u niet volgens de geldende regels heeft opgezegd worden alle termijnen bij u in rekening gebracht. Opzegging Inschrijving geldt voor een hele cursus. Bij voortijdige beëindiging van deelname aan een cursus kan in de regel geen restitutie van cursusgeld worden verleend. Uitzonderingen: verhuizing naar een woonplaats buiten Amstelveen of op grond van een medische indicatie, die voortzetting van deelname onmogelijk maakt. Opzeggen dient schriftelijk en binnen 1 maand te gebeuren. Indien sprake is van een medische indicatie dient u bij uw opzegging een verklaring van een arts te voegen. Telefonisch opzeggen of opzeggen via de docent van de cursus is niet toegestaan. Wanneer de opzegging wordt geaccepteerd, wordt het resterende cursusgeld teruggestort minus 10,00 administratiekosten. Terugbetaling Als er voor een cursus onvoldoende inschrijvingen zijn, gaat de cursus in de regel niet door. Er wordt dan geen gebruik gemaakt van de afgegeven machtiging of u krijgt het reeds betaalde cursusgeld teruggestort. Amstelveenpas Er wordt een korting van 50% op cursusprijzen verleend indien u in het bezit bent van een Amstelveenpas. Let op: deze korting is niet van toepassing op materiaalkosten. Kinderen tot 18 jaar in het bezit van een Amstelveenpas hebben recht op een korting van 75%. Via Vita welzijn en advies wordt 50% korting verleend, de aanvraag voor de resterende korting van 25% kunt u bij de Gemeente Amstelveen indienen. Als u gebruik wenst te maken van de kortingsregeling, dient u een kopie op te sturen naar het Cursusbureau. Korting kan pas worden verleend na ontvangst van uw geldige Amstelveenpas.

8 Inschrijving voor cursus Geheel invullen in blokletters a.u.b.! Voornaam/-letter(s) M/V Geb datum Achternaam Adres Postcode Woonplaats Telefoonnummer Mobiel nr adres Amstelveenpasnummer (kopie hiervan inleveren!) Cursus Prijs Startdatum Aantal lessen Cursusdag Starttijd : uur Locatie/centrum Cursuscode U verleent hierbij machtiging aan Vita Welzijn en Advies om in* een termijn drie termijnen (vanaf 18 lessen) twee termijnen (vanaf 10 lessen) vier termijnen (vanaf 25 lessen) het cursusbedrag af te laten schrijven van onderstaande rekening. Rekeningnr. IBAN Naam rekeninghouder Handtekening Datum Door het inleveren van een ondertekend inschrijfformulier verplicht u zich tot het betalen van het volledige lesgeld en gaat u akkoord met de inschrijvings- en betalingsvoorwaarden.( zie achterzijde) *aankruisen wat van toepassing is. Opsturen naar: Cursusbureau Vita welzijn en advies, Dr. Willem Dreesweg 2, 1185 VB Amstelveen

Hatha yoga op maandag 12:15 uur Iyengar yoga op dinsdag om 11:00 uur. Flow Yoga op vrijdag om 10:00 uur

Hatha yoga op maandag 12:15 uur Iyengar yoga op dinsdag om 11:00 uur. Flow Yoga op vrijdag om 10:00 uur Hatha yoga op maandag 12:15 uur Iyengar yoga op dinsdag om 11:00 uur Flow Yoga op vrijdag om 10:00 uur Een gezonde geest in een gezond lichaam! Yoga brengt uw lichamelijk en geestelijke conditie op peil,

Nadere informatie

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder CSPE GL 2014 verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed bijlage 1 opdracht 1 PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder Sportcentrum Sports4All is een sportieve, sfeervolle plek om mensen te ontmoeten,

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

CURSUSAANBOD 2018 / 2019

CURSUSAANBOD 2018 / 2019 CURSUSAANBOD 2018 / 2019 Uitgave van: Stichting Dorpshuis Het Trefpunt Juli 2018 Contactpersonen: Geertje Boes-Schouten Zeilstraat 32 tel.: 601898 Heleen Boes Akkerstraat 27 cursussen@trefpuntmarken.nl

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

Balletschool De Dansacker

Balletschool De Dansacker Balletschool De Dansacker Informatieboekje seizoen 2014-2015 Welkom bij Balletschool De Dansacker Balletschool De Dansacker is een begrip in Pijnacker en omgeving. Al meer dan 30 jaar vinden kinderen hun

Nadere informatie

Meer Bewegen voor Ouderen Activiteiten. Ook voor u!

Meer Bewegen voor Ouderen Activiteiten. Ook voor u! Meer Bewegen voor Ouderen Activiteiten Ook voor u! 1 2 Inleiding Bewegen is natuurlijk goed voor lichaam en geest, maar betekent ook gezelligheid en veel sociale contacten. Bewegen is ook goed als je een

Nadere informatie

De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016

De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016 De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016 Welkom bij De Dansacker De Dansacker is een begrip in Pijnacker en omgeving. Al meer dan 30 jaar vinden kinderen hun weg naar de balletschool. Op een plezierige

Nadere informatie

Cursusaanbod 2014-2015

Cursusaanbod 2014-2015 Cursusaanbod 2014-2015 Cursus Engels voor op reis Voor wie? Voor iedereen die graag basiskennis wil opdoen van de Engelse taal. Werkwijze: In de lessen wordt aandacht besteed aan het spreken en de grammatica

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

Beweeg. mee! Bewegingscursussen JANUARI T/M DECEMBER 2015. www.welzijn-rijswijk.nl

Beweeg. mee! Bewegingscursussen JANUARI T/M DECEMBER 2015. www.welzijn-rijswijk.nl Beweeg mee! Bewegingscursussen JANUARI T/M DECEMBER 2015 www.welzijn-rijswijk.nl Geachte lezer In deze brochure bieden wij u een gevarieerd bewegingsprogramma aan. Er wordt op verschillende niveaus gymnastiekles

Nadere informatie

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij 2017-2018 26-6-2017 Naam cursus/activiteit Locatie Cursustijd Duur Periode Start Schijndel - beweging + 20% Dru yoga maakt gebruik van toegankelijke,

Nadere informatie

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij 2017-2018 4-7-2017 Naam cursus/activiteit Locatie Cursustijd Duur Periode Start Schijndel - beweging + 20% Dru yoga maakt gebruik van toegankelijke,

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Seizoen De cursuskrant is een uitgave van het cursusbureau

Seizoen De cursuskrant is een uitgave van het cursusbureau Seizoen 2017 2018 De cursuskrant is een uitgave van het cursusbureau www.vita-amstelland.nl www.aanz-amstelveen.nl/cursussen Onze activiteiten bewegen mee met vraag inwoners in Amstelland Voor u ligt een

Nadere informatie

Meer Bewegen Voor Ouderen

Meer Bewegen Voor Ouderen Kom ook in beweging en houdt uzelf fit Meer Bewegen Voor Ouderen In beweging blijven kan op allerlei manieren. In deze folder vindt u een overzicht van al onze activiteiten op dit gebied. Meer Bewegen

Nadere informatie

NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein

NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein NaSchoolse Activiteiten programma September november 2019 NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein Beste ouders, Graag presenteren we jullie het nieuwe NSA-programma dat in september 2019 van start

Nadere informatie

1. Kleuters en muziek

1. Kleuters en muziek Brede School Activiteitenaanbod (BSA) september-oktober 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Kleuters en muziek...1 2. Mozaïeken...2 3. Tekenen en schilderen...3 4. Meidenboutique...4 5. De koude keuken...5

Nadere informatie

Beweeg. mee! Bewegingscursussen JANUARI T/M DECEMBER

Beweeg. mee! Bewegingscursussen JANUARI T/M DECEMBER Beweeg mee! Bewegingscursussen JANUARI T/M DECEMBER 0 www.welzijn-rijswijk.nl Geachte lezer, Deze brochure geeft u een overzicht van de bewegingscursussen die door Welzijn Rijswijk in 0 worden aangeboden.

Nadere informatie

Cursus - en activiteitenoverzicht Samen doen! Doe je ook mee?

Cursus - en activiteitenoverzicht Samen doen! Doe je ook mee? Cursus - en activiteitenoverzicht 2018 2019 Samen doen! Doe je ook mee? VOORWOORD Hierbij vind je het overzicht van de activiteiten en cursussen in 2018 2019. Welzijn De Meierij organiseert activiteiten

Nadere informatie

Dag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag ZELFVERDEDIGING 3-4

Dag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag ZELFVERDEDIGING 3-4 Beste ouders/verzorgers, Graag presenteren we jullie het nieuwe NaSchoolse Activiteiten programma dat half september van start zal gaan. Alle cursussen starten in week 38 en bestaan uit 10 lessen die direct

Nadere informatie

BALLET. Dansgroepen. BALLET 1 ste + 2 de + 3 de leerjaar

BALLET. Dansgroepen. BALLET 1 ste + 2 de + 3 de leerjaar Dansgroepen BALLET BALLET 1 ste + 2 de + 3 de leerjaar Klassiek ballet is een zeer academische dansstijl en vormt dé basis voor veel andere dansstijlen. Een goede danser kan niet zonder deze ballettraining.

Nadere informatie

CURSUSAANBOD 2016 / 2017

CURSUSAANBOD 2016 / 2017 CURSUSAANBOD 2016 / 2017 Uitgave van: Stichting Dorpshuis Het Trefpunt Juni 2016 1 Contactpersonen: Trijntje van Altena-Boes Kerkbuurt 3 tel.: 601690 Margreet van Altena Kerkbuurt 107 tel.: 601911 Geertje

Nadere informatie

DOEN!!! Ontmoet & Beweeg

DOEN!!! Ontmoet & Beweeg DOEN!!! 2019 Ontmoet & Beweeg Heeft u altijd al iets sportiefs willen proberen, maar de stap nog niet gezet? Of bent u actief, maar wilt u een keer iets anders uitproberen? Grijp nu de kans: Doen!!! Ontmoeten

Nadere informatie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Schooljaar 2017/2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Hoe gaat het in zijn werk? Dit jaar hebben

Nadere informatie

1. Werken met natuurlijke materialen

1. Werken met natuurlijke materialen Brede School Activiteitenaanbod (BSA) mei juni 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Werken met natuurlijke materialen...1 2. Voetbalworkshop...3 3. Sportcarrousel...3 4. Graffiti...4 5. Op eigen houtje!...5

Nadere informatie

kinderateliers 17 september 2014

kinderateliers 17 september 2014 kinderateliers De ateliers bestaan uit een serie lessen (minimaal 5 maximaal 10) van een uur met uitzondering van ateliers beeldend 1,5 uur Kosten zijn 3,- per les Tijdstip: direct na schooltijd Locatie:

Nadere informatie

LEDENKRANT Nr. 519 september Website:

LEDENKRANT Nr. 519 september Website: LEDENKRANT Nr. 519 september 2018. Website: www.femmaherent.be e-mail : info@femmaherent.be Na een weldoende vakantie gaan we er weer tegen aan op een rustige manier en zo kijken we al weer uit naar de

Nadere informatie

Beweeg. mee! Bewegingscursussen JANUARI T/M DECEMBER

Beweeg. mee! Bewegingscursussen JANUARI T/M DECEMBER Beweeg mee! Bewegingscursussen JANUARI T/M DECEMBER 2014 www.welzijn-rijswijk.nl 2 Geachte lezer In deze brochure treft u een overzicht van de bewegingscursussen die door Welzijn Rijswijk worden aangeboden

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN. Maastricht Sp rt beweegt de stad. www.maastrichtsport.nl. Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht

Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN. Maastricht Sp rt beweegt de stad. www.maastrichtsport.nl. Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht Bezoekadres: Discusworp 4 6225 XP Maastricht T: 043-350 45 00 www.maastrichtsport.nl www.maastrichtsport.nl INFORMATIE

Nadere informatie

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) november-december 2012. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) november-december 2012. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal Brede School Activiteitenaanbod (BSA) november-december 2012 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Dieren schilderen...1 2. Creatief...2 3. Free running...3 4. Sportcarrousel...4 5. Drumkisten...5 6. Kinderkoor...5

Nadere informatie

OBS de Zoeker Het SchatRijk De Tinteltuin, kinderopvang Babino, kinderopvang

OBS de Zoeker Het SchatRijk De Tinteltuin, kinderopvang Babino, kinderopvang OBS de Zoeker Het SchatRijk De Tinteltuin, kinderopvang Babino, kinderopvang Met plezier presenteren wij u hierbij een selectie van de naschoolse activiteiten vanuit IKC (Integrale Kind Centrum) Rooswijk.

Nadere informatie

Zoek je talent en ontdek waar je goed in bent!

Zoek je talent en ontdek waar je goed in bent! Zoek je talent en ontdek waar je goed in bent! Welkom bij het cursusbureau Elk kind heeft talent. Of dat nou dansen, voetballen, acteren, proefjes doen of knutselen is, iedereen is wel ergens goed in!

Nadere informatie

Understanding and being understood begins with speaking Dutch

Understanding and being understood begins with speaking Dutch Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder? 1.

Nadere informatie

Jarmke Vendel Info: / /

Jarmke Vendel Info: / / DANCE@JARMKE is onder leiding van Jarmke Vendel, afgestudeerd in 1994 aan de Nationale Ballet Academie, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Jarmke Vendel is sinds 2007 bekend als Balletstudio Jarmke,

Nadere informatie

40 Voor wie: jaar Wanneer: 6/10/ /5/2017 op Donderdag van 20:00 tot 21:00

40 Voor wie: jaar Wanneer: 6/10/ /5/2017 op Donderdag van 20:00 tot 21:00 Je zocht op: Zoekterm: Type: Lessenreeksen Voor wie: Volwassenen G-omnisport Omnisport voor jongeren met een verstandelijke en/of fysieke beperking of autismespectrumstoornis die graag meer willen bewegen,

Nadere informatie

In deze folder vindt u een overzicht van de cursusaanbod van Coherente, de welzijnsstichting in de gemeente Ouder-Amstel.

In deze folder vindt u een overzicht van de cursusaanbod van Coherente, de welzijnsstichting in de gemeente Ouder-Amstel. Cursussen 2019-2020 In deze folder vindt u een overzicht van de cursusaanbod van Coherente, de welzijnsstichting in de gemeente Ouder-Amstel. Er is weer een gevarieerd programma met cursussen, gericht

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten Kleine Kapitein

Naschoolse activiteiten Kleine Kapitein Naschoolse activiteiten programma September November 2018 Naschoolse activiteiten Kleine Kapitein Beste ouders, Graag presenteren we jullie het nieuwe Naschoolse activiteiten programma dat in september

Nadere informatie

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066 Core Wat is ClubJoy Core? ClubJoy Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN BETALEN. Inschrijven

ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN BETALEN. Inschrijven ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN Inschrijven Een cursist schrijft zich in met het digitale inschrijfformulier. De inschrijving geldt voor het gehele seizoen, september t/m juni. Uitzondering vormen de korte

Nadere informatie

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) januari t/m maart 2013. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) januari t/m maart 2013. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal Brede School Activiteitenaanbod (BSA) januari t/m maart 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Beeldhouwen... 1 2. Zaalhockey... 2 3. Sportcarrousel... 3 4. Voetbalschool... 3 5. Schatkisten maken...

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Schooljaar 2016/2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Hoe gaat het in zijn werk? De NSA zijn toegankelijk

Nadere informatie

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE LESROOSTER ELEGANCE Elegance Health Centre Waalwijk Eerste Zeine 120a 5144 AM Waalwijk T. 0416 363 525 F. 0416 363 592 E. info@elegance-health-centre.nl W. www.elegancewaalwijk.nl Elegance Fitness Femme

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE GORTER ACADEMIE ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015 Blok 3 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje voor schooljaar 2015 De cursussen voor dit derde blok beginnen

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam 075-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Vanaf schooljaar 12 13 verandert de organisatie m.b.t. het activiteitenaanbod voor de kinderen.

Vanaf schooljaar 12 13 verandert de organisatie m.b.t. het activiteitenaanbod voor de kinderen. Brede school activiteiten 2012 Blok 4 Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s), Binnenkort start het 4 e blok van de brede schoolactiviteiten. In dit boekje vindt u alle informatie over de activiteiten

Nadere informatie

Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie

Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie . Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 10 maart t/m 25 april 2014 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze

Nadere informatie

Cursussen. seizoen Coherente Welzijnsorganisatie in Ouder-Amstel.

Cursussen. seizoen Coherente Welzijnsorganisatie in Ouder-Amstel. Coherente Welzijnsorganisatie in Ouder-Amstel Dienstencentrum D. van Haarlemstraat 3 1191 AX Ouderkerk a/d Amstel Tel. (020) 496 36 73 Cursussen seizoen 2018-2019 Dorpshuis Dorpsplein 60 1115 CX Duivendrecht

Nadere informatie

Beweeg. meer! Bewegingscursussen. Meer Conditie! Meer Spierkracht! Meer Balans! Meer Plezier! JANUARI T/M DECEMBER

Beweeg. meer! Bewegingscursussen. Meer Conditie! Meer Spierkracht! Meer Balans! Meer Plezier! JANUARI T/M DECEMBER Beweeg meer! Meer Conditie! Meer Spierkracht! Meer Balans! Meer Plezier! Bewegingscursussen JANUARI T/M DECEMBER 2018 www.welzijn-rijswijk.nl Geachte lezer In deze brochure treft u een overzicht van de

Nadere informatie

Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten

Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE SCHOOLJAAR

INFORMATIEBROCHURE SCHOOLJAAR INFORMATIEBROCHURE SCHOOLJAAR 2018-2019 DANZAS 2018-2019 Dance is the language of the soul 2 DANZAS 2018-2019 UURROOSTER t Hoge 8, 8500 Kortrijk (De Kaai) MAANDAG DANSSTIJL LEEFTIJD 17u15 18u30 BALLET

Nadere informatie

Kleuters (jongen én meisjes) Kleuterdans (beginners kleuters - 1ste en 2de kleuter)

Kleuters (jongen én meisjes) Kleuterdans (beginners kleuters - 1ste en 2de kleuter) Dansstijlen Kleuters (jongen én meisjes) Kleuterdans (beginners kleuters - 1ste en 2de kleuter) Op een speelse manier reiken we de basis van dans aan door middel van eenvoudige oefeningen. De kindjes leren

Nadere informatie

Inschrijving

Inschrijving Inschrijving 2018-2019 LESVORMEN EN LESGELDTARIEVEN 2018-2019 Leerlingen tot 21 jaar 15 minuten per les* 1x per week, 38 lessen 420 (10x 42,00) 20 minuten per les 1x per week, 38 lessen 530 (10x 53,00)

Nadere informatie

September 2017 nr.2 IN DIT NUMMER:

September 2017 nr.2 IN DIT NUMMER: IN DIT NUMMER: Een overzicht van de verschillende activiteiten die naschools plaats vinden. In deze nieuwsbrief kunt u hier meer over lezen. September 2017 nr.2 Kindpakket T-diel Alle kinderen doen mee!

Nadere informatie

Dansexpressie. Je wordt uitgenodigd om jezelf in beweging te ontdekken en jezelf uit te drukken door dans en beweging.

Dansexpressie. Je wordt uitgenodigd om jezelf in beweging te ontdekken en jezelf uit te drukken door dans en beweging. Dansexpressie Lichamelijk welzijn en expressie Je wordt uitgenodigd om jezelf in beweging te ontdekken en jezelf uit te drukken door dans en beweging. Jezelf en elkaar door dans beter en op een andere

Nadere informatie

Geef je snel op want vol = vol. Brede school Epe Activiteitenoverzicht maart, april, mei en juni 2014

Geef je snel op want vol = vol. Brede school Epe Activiteitenoverzicht maart, april, mei en juni 2014 Inschrijfvoorwaarden brede school activiteiten Aanmelden U kunt uw kind(eren) inschrijven voor een activiteit/cursus met behulp van het inschrijfformulier. Dit formulier dient volledig ingevuld te zijn

Nadere informatie

Waddinxveen Programma Activiteiten voor senioren en mantelzorgers

Waddinxveen Programma Activiteiten voor senioren en mantelzorgers Waddinxveen Programma 2019 Activiteiten voor senioren en mantelzorgers Palet Welzijn organiseert in de wintermaanden extra aactiviteiten voor senioren en mantelzorgers. De activiteiten worden gehouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief.

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief https://www.budosportarnhem.nl/ Contributie Lange tijd zijn de lesgelden voor onze sporters op hetzelfde niveau gebleven. We komen er echter niet onderuit om toch af en toe de prijzen aan te

Nadere informatie

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, spierversteviging en oefeningen op muziek. Wanneer Maandag 10.15-11.15 uur Spel en Sport Wat

Nadere informatie

mee! Bewegingscursussen JANUARI T/M DECEMBER 2016

mee! Bewegingscursussen JANUARI T/M DECEMBER 2016 Beweeg mee! Bewegingscursussen JANUARI T/M DECEMBER 206 www.welzijn-rijswijk.nl Geachte lezer Door te bewegen wordt uw conditie op peil gehouden, uw spieren blijven soepeler en uw bloeddruk en spijsvertering

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013

PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013 PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013 Samenwerkingsverband van de scholen: cbs Saenparel, obs Over de Brug (locatie In 't Veld ), rkbs Willibrord en Buiten Schoolse Opvang Flindr Voorwoord Voor

Nadere informatie

voor jongeren tussen de 15 en 21 jaar

voor jongeren tussen de 15 en 21 jaar S U M M E R S C H O O L 2 0 1 3 voor jongeren tussen de 15 en 21 jaar NV VERSE BEKKEN maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus van 11.00 18.00 uur in Groningen (tijdens festival Noorderzon!) Locatie Theaterwerkplaats

Nadere informatie

LESROOSTER TIJD MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD ZATERDAG ZONDAG Early Bird Yoga ❶ min Core training ❶ Hatha Yoga ❶

LESROOSTER TIJD MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD ZATERDAG ZONDAG Early Bird Yoga ❶ min Core training ❶ Hatha Yoga ❶ LESROOSTER Hoofdweg 669B 2131 BB Hoofddorp Tel.: 023 5611556 info@sportscompany.nl DIT ROOSTER IS GELDIG VAN: 1 oktober t/m 31 december 2017 Openingstijden Maandag tot vrijdag 07:00-23:00 Zaterdag 08:30-14:30

Nadere informatie

1. Schilderen in het Ruslandjaar

1. Schilderen in het Ruslandjaar Brede School Activiteitenaanbod (BSA) maart-april 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Schilderen in het Ruslandjaar...1 2. Volleybal...2 3. Sportcarrousel...3 4. Graffiti...4 5. Zeepkisten maken...5

Nadere informatie

Flamenco I. Kleuteratelier 5-6 jaar

Flamenco I. Kleuteratelier 5-6 jaar Je zocht op: Type: Sport in clubverband, Lessenreeksen Flamenco I Zin om een passionele dans te leren kennen die je laat dromen van Andalusië? Kom dan zeker langs en leer de passie van de flamenco kennen

Nadere informatie

www.shine-houten.nl mail@shine-houten.nl 06-26340416 SHINE THE PLACE TO BE FOR PEOPLE WITH A ARTISTIC FLAVOUR!

www.shine-houten.nl mail@shine-houten.nl 06-26340416 SHINE THE PLACE TO BE FOR PEOPLE WITH A ARTISTIC FLAVOUR! www.shine-houten.nl mail@shine-houten.nl 06-26340416 SHINE THE PLACE TO BE FOR PEOPLE WITH A ARTISTIC FLAVOUR! Shine Wij zijn SHINE, een centrum voor podiumkunsten. Graag willen wij u hierbij kennis laten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen 2016 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen i.s.m. het lokaal dienstencentrum www.middelkerke.be/sportkaart Vragen over Sport@Middelkerke? Sport@Middelkerke geeft een overzicht van alle sportactiviteiten

Nadere informatie

Inschrijfformulier Language Center cursusjaar 2012/2013

Inschrijfformulier Language Center cursusjaar 2012/2013 Inschrijfformulier Language Center cursusjaar 2012/2013 A.u.b. in blokletters invullen Personalia Naam Voornamen Man/Vrouw 1 Adres Postcode/Woonplaats Land Tel.nr. privé Tel.nr. werk Mobiel nr. E-mail

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad.

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Vorig schooljaar zijn wij gestart met de naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang De Klimop school

Tussen Schoolse Opvang De Klimop school 2016 Tussen Schoolse Opvang De Klimop school Fitkidz 1-4-2016 Fitkidz Van harte welkom Wie zijn wij: Fitkidz is een jonge en zeer gedreven organisatie met professionele- en gemotiveerde mensen. Onze organisatie

Nadere informatie

JURY & TECHNISCH REGLEMENT

JURY & TECHNISCH REGLEMENT JURY & TECHNISCH REGLEMENT 2017 INHOUDSOPGAVE 1 VOORWAARDEN 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Inhoudelijk dans 3 2 VOORBEREIDING 4 3 OVERZICHT STRAFPUNTEN 4 4 CATEGORIEËN EN PLAATSING WEDSTRIJDEN 4 5 BIJLAGE: UITLEG

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zangles

Algemene voorwaarden Zangles Algemene voorwaarden Zangles 1. Inschrijving 1.1 Inschrijving vindt plaats door aanmelding via het toesturen van een volledig ingevuld inschrijfformulier aan: Willemijn van Helden Gustoweg 45 N 3029 AR

Nadere informatie

bij aanmelding dient u het inschrijfformulier in te vullen en terug te sturen; hierin worden o.a. deze voorwaarden geaccordeerd

bij aanmelding dient u het inschrijfformulier in te vullen en terug te sturen; hierin worden o.a. deze voorwaarden geaccordeerd Algemene voorwaarde voor Jenny s Yoga & Massage Praktijk Yoga Inschrijving en deelname cursus / workshop om deel te kunnen nemen aan één van de cursussen / workshops van Jenny s Yoga & Massage Praktijk,

Nadere informatie

BALLET & DANSACADEMIE PAS DE CHAT

BALLET & DANSACADEMIE PAS DE CHAT BALLET & DANSACADEMIE PAS DE CHAT Petz Sabine 03 488 27 94 pas-de-chat@skynet.be www.pas-de-chat.be Onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde dansers en danspedagogen worden diverse danstechnieken

Nadere informatie

TotalBody NRGIZE. ButtBlaster. HardCore

TotalBody NRGIZE. ButtBlaster. HardCore NRGIZE Wil jij je conditie naar een nieuw level tillen én je spieren trainen in één korte work-out? Dan is NRGIZE echt iets voor jou! Tijdens deze HIIT-training wissel je cardio en kracht met elkaar af.

Nadere informatie

Schooljaar Were Di Academy. sport cultuur educatie. In samenwerking met SG Were Di

Schooljaar Were Di Academy. sport cultuur educatie. In samenwerking met SG Were Di Schooljaar 2019-2020 sport cultuur educatie In samenwerking met SG Hou je van sporten of van cultuur? Kies elk blok jouw favoriet en doe mee! Voor leerlingen uit groep 6, 7 en 8 van alle basisscholen in

Nadere informatie

Bewegen voor Senioren

Bewegen voor Senioren Bewegen voor Senioren Cursusinformatie ContourdeTwern actief in Heusden ContourdeTwern is actief in de gemeente Heusden op vele terreinen binnen het gemeentelijk welzijnsbeleid. Uitgangspunt in het werk

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Het derde blok NSA voor het schooljaar 2015-2016 staat weer op het punt van beginnen. Voor de groepen 1 t/m 8 is er weer een divers programma samengesteld. Alle

Nadere informatie

NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank

NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank Beste ouder(s)/verzorger(s), In het nieuwe schooljaar gaan wij een gevarieerd programma Naschoolse activiteiten (NSA) realiseren. In deze nieuwsbrief krijgt u informatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Welkom bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn!

Algemene Voorwaarden. Welkom bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn! Algemene Voorwaarden Welkom bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn! Hierbij vind je informatie over The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn en de algemene regels die bij The Essence of Life,

Nadere informatie

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag Luxwoude en Jonkerslân

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag Luxwoude en Jonkerslân Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag Luxwoude en Jonkerslân Bewegen voor 60+, gezond en gezellig! Voor 60-plussers is bewegen een noodzaak. Voor samen bewegen en natuurlijk de gezelligheid kunt u elke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Welkom bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn!

Algemene Voorwaarden. Welkom bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn! Algemene Voorwaarden Welkom bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn! Hierbij vind je informatie over The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn en de algemene regels die bij The Essence of Life,

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD IT GRYN 2018 Overeenkomst

INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD IT GRYN 2018 Overeenkomst INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD IT GRYN 2018 Overeenkomst Persoonlijke gegevens Volledige voornamen en achternaam: M / V Roepnaam: Geboortedatum: Adres: Postcode, Woonplaats: Telefoonnummer:

Nadere informatie

Bewegen... gewoon doen!

Bewegen... gewoon doen! Openingstijden Prijslijst 2019/2020 Maandag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Dinsdag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Woensdag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Donderdag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Vrijdag 8.00-12.00

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier 2015 automatische incasso

Aanmeldingsformulier 2015 automatische incasso Aanmeldingsformulier 2015 automatische incasso verzenden / / Te Geboortedatum / / Te Adres Postcode Telefoon Mobiel E-mail Website Wenst deel te nemen aan de opleiding : Groepsopleiding 2099,- Startdatum././

Nadere informatie

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen 2016 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen i.s.m. het lokaal dienstencentrum www.middelkerke.be/sportkaart Vragen over Sport@Middelkerke? Sport@Middelkerke geeft een overzicht van alle sportactiviteiten

Nadere informatie

Lesdata en cursusgeld Blok 4 (voorjaar-zomer 2018)

Lesdata en cursusgeld Blok 4 (voorjaar-zomer 2018) Lesdata en cursusgeld Blok 4 (voorjaar-zomer 2018) Lesrooster maandagochtend 8.45-10.00u Yoga dynamisch, alle niveaus 10.15-11.30u Easy Flow Yoga, alle niveaus woensdagochtend 8.45-10.00u Yoga dynamisch,

Nadere informatie

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 yoga Yoga Je leert de basis van Yoga. Het is meer dan alleen maar een uurtje ontspannen. Met yoga leer je de balans vinden tussen

Nadere informatie

- Waddinxveen - Programma Activiteiten voor senioren

- Waddinxveen - Programma Activiteiten voor senioren - Waddinxveen - Programma 2017 Activiteiten voor senioren De komende zomerperiode organiseert Palet Welzijn extra activiteiten voor senioren vanaf 55 jaar. De activiteiten worden gehouden in het Anne Frank

Nadere informatie

Sport- en Bewegingsaanbod

Sport- en Bewegingsaanbod Sport- en Bewegingsaanbod JANUARI-MAART 2014 Een nieuw jaar begint steeds met enkele goede voornemens! Aan u om het enkel bij woorden te houden of toch eens iets aan de lichamelijke conditie te doen De

Nadere informatie

Het Dansende dierenbos

Het Dansende dierenbos Het Dansende dierenbos Kinder-yoga op muziek Jasper Merle & Hester van Toorenburg SPECTRUM over yoga, kinderen & dit boek In Het dansende dierenbos komen dieren, muziek en yoga samen. Er kan worden gedanst,

Nadere informatie

Groenewald sport met passie voor bewegen!

Groenewald sport met passie voor bewegen! Sport Clinic dagen 2013 Voor alle 2 e en 3 e jaars leerlingen Maandag 16 december 2013 en Dinsdag 17 december 2013 Voor alle 2 e en 3 e jaars leerlingen van Groenewald is er ook dit jaar op: maandag 16

Nadere informatie