De Lausitzring; een pokken end rijden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Lausitzring; een pokken end rijden."

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF 21 juli 2009 De Lausitzring; een pokken end rijden. Enkele weken geleden waren we schadeloos uit de strijd gekomen in Oschersleben, maar toch moest er nog zeker het een en ander aan de motorfietsen gebeuren. De reservemotor was zo ongeveer gestript en er moesten nog 3 sets nieuwe kuipdelen gespoten en weer voorzien worden van belettering. We hadden besloten dat Harold met z n gezin apart met de auto zou rijden om tijd te besparen t.o.v. het rijden met de bakwagen en vrachtwagen die niet harder kan en mag dan 90 km p/uur. En dat met een totale reistijd van ca. 10 uur!!! Donderdag reden we aan met een temperatuur van boven de 30 graden en dan is de airco een heerlijke uitvinding. Pech voor Harold, Francis en de kinderen het zonder moesten gaan doen, omdat de airo stuk ging. Arko (alle ramen kunnen los) is bij een snelheid van 200 km. p/uur ook niet het beste alternatief. Marcel, Johnny, Astrid en de kinderen waren twee uur eerder vertrokken maar alle hervonden elkaar in de richting van Berlijn. Lausitz ligt op slechts een half uur van de Poolse grens en als je 2 uur door rijdt dan ben je in Praag. Het in 2000 geheel verbouwde Euro Speedway Lausitzring is een heus autocircuit en voor alle 3Dcup rijders een onbekende. Er zijn vele circuitvarianten en het is ook nog eens machtig groot. Kijk maar eens op onder strecke en areal.

2 Bij de ingang werden we vriendelijk richting de paddock gewezen waar we een plek mochten gaan kiezen met alle DDD deelnemers. Dit werd niet zonder trots aangegeven om daarna gelijk te kunnen vertellen dat het zo groot was als 50 voetbalvelden. De familie Petersen was al ter plaatse en hebben samen met hen het geheel opgebouwd en om het te completeren had Thera ook voor een zwembad gezorgd. Geen overbodige luxe bij deze tropische temperaturen. Vrijdag zouden we maar liefst 7 trainingsessies rijden en de eerste reeds om 9.00 uur. Dit werd een baanverkenning, omdat de 4,265 km lange baan 13 spectaculaire bochten kent en geheel links om gaat. Normaal wordt rechts om gereden met vanzelfsprekend meer bochten die naar rechts toe draaien. Het voordeel dat er veelal met auto s op de baan wordt gereden is dat deze voldoende breed is om in te halen. De nadelen beleven we pas de daarop volgende dagen. In de ochtend was de temperatuur nog dusdanig dat we konden genieten van het weer en de motorsport die we mogen beoefenen op deze fantastische camping. Natuurlijk is er de logische opbouw maar de bochten waren goed opgenomen en de snelheid werd flink opgevoerd. Johnny kon het niet meer bolwerken en moest toegeven aan de hoofdpijn als gevolg van de hitte. Hij liet 2 sessies voorbij gaan waar Marcel met Harold hard werkten om de rondetijden aan te snijden. Ze bleven mooi bij elkaar en dat kon dus nog wat moois worden tijdens de wedstrijden. Marcel nam ook even de rust en sloeg een sessie over. De bandenslijtage en de vermoeidheid speelden parten en besloot Harold de laatste 2 sessies te laten schieten. Vijf sessies is voldoende op 1 dag of moeten we wat meer conditie op gaan doen?! Johnny heeft zich voor de laatste sessie nog wel weer het motorpak aangetrokken om aan een gelijke aantal sessies te komen en heeft in de haast een beha (Cup DDD) aan het klittenband bij zijn knie hangen. Een extra kneeslider, daar hadden we eigenlijk niets van moeten zeggen.

3 Dan volgt de waarschuwing dat alle tenten etc. of goed vastgezet moeten gaan worden of afbreken omdat er giga slecht weer op komst is. Op de Sachsenring, ca. 1 uur afstand, wordt op dat moment de Moto GP verreden en heeft het water al een dusdanig niveau dat alles wordt gestaakt. Bij ons is nog niets aan de hand maar hebben al wel vast maatregelen genomen. Hier biedt onze vrachtwagencombinatie met oplegger/camper en voortent optimale bescherming, waar anderen de pitbox op moeten zoeken. Kost een paar centen, maar dan heb je wel wat. Op zaterdagmorgen is het ogenschijnlijk droog en lijkt het noodweer bij ons mee te vallen. De eerste kwalificatietraining is al vroeg en besluiten deze over te slaan om goed voorbereid aan de 2 e en 3 e kwalificatie te beginnen. Harold rijdt nog wel 2 rondjes maar het heeft niets meer weg van de ervaring op de vrijdag. Bij de 2 e kwalificatie is het totaal nat en besluit een ieder niet te rijden en te gokken op de 3 e kwalificatie. Hier gaat het beter maar moet getraind worden met regenbanden dus de rondetijden vallen slecht. Harold behaalt nog wel een 9 e startpositie maar Johnny moet genoegen nemen met de 17 e startplaats en Marcel zelfs achterin met de 21 e startplaats. Als de baan tijdens de wedstrijd maar droog is dan komt het wel goed. Groep B begint aan de wedstrijd en start als een Wetrace. Dat zullen ze ook weten want de wedstrijd wordt voortijdig beëindigd als er maar liefst 4 man en 2 dames ten val komen. De familie Petersen maakt zo ongeveer deel uit van Racing Team Kock dus we zijn verheugd als Jan Petersen het presteert om de 3 e plaats te bemachtigen en de beker in ontvangst mag nemen. Ook wij moeten een Wetrace aanvaarden en tijdens de opwarmronde gaat het voor Marcel al mis. Bij de bocht waar de DTM met de auto s afbuigen ligt zoveel rubber dat het als een olievlek ervaren wordt en waar de frictie van terugschakelen al voldoende is om onderuit te gaan. Marcel heeft de pech net even de rem aangeraakt te hebben en kan niet starten. Ook Harold had even eenzelfde ervaring maar bleef op de motor zitten. De rode lampen gingen aan en direct uit en Harold bleef staan omdat de motor afsloeg. Het hele veld ging voorbij maar kon hij toch met een verhoogd adrenaline peil naar de 7 e plaats toe rijden terwijl Johnny met motorpech uit moest vallen omdat gereden werd op 1 cilinder.

4 s-avonds was het wederom gezellig en met de helpende hand van Jon en Jan Petersen werd de motor van Johnny gemaakt en de reservemotor in gereedheid gebracht voor Marcel. De vering was voor het eerst eens afgesteld door Jon Petersen en dat moest succes opleveren op de zondag bij de 2 e wedstrijd. Zondagmorgen werd er eerst een warming up verreden waar Johnny een prachtige rondetijd van 1 minuut 56 behaalde met Marcel op 1.57 en Harold op Als het maar droog bleef dan waren er zeker punten voor allen te behalen. De 2 e wedstrijd volgde voor groep B op een geheel droge baan waar Jan Petersen nog even de 4 e plaats innam voor Eugene Tangelder die het hier erg goed deed. Hij liet dat niet zitten maar doordat de laatste 2 ronden de regendruppels vielen kon Jan toch 4 e worden. Er zat nog wel een andere race tussen maar ook wij moesten de regenbanden weer monteren. Marcel had zaterdag al besloten niet te gaan rijden met de regen omdat het risico veel te groot was. De start was ditmaal beter voor Harold en nam de eerste bocht gelijk met de kopgroep van 5 personen. Nadat de absoluut snelste rijder Martin Hoogenraad de motor vlak legde en de andere kopman even later de druk ook niet kon weerstaan en onderuit ging, kon Harold zelfs de 2 e plaats bemachtigen. Johnny kwam steeds dichterbij en sloot aan op de 5 e positie waar Harold terug moest en meerdere ronden op de 3 e plaats reed. Er had voor Johnny nog meer in gezeten, zij het niet dat zijn achterwiel opeens weg was maar de race wel kon vervolgen. Voor de ogen van het publiek zou Harold er bijna met een highsider vanaf gaan maar kreeg de motor weer onder controle. Toen was er ineens Frank Coppens die enorm goed ging en zelfs even de eerste plaats innam. Johnny kon nog enkele rijders passeren maar kon niet meer aanpikken bij de kopgroep, terwijl Harold 3 e zou gaan worden. De ervaring om in de kopgroep te rijden werd gemist en dan moet je weten dat de laatste ronde is ingegaan. Dat had Hein Konings wel en kwam ertussen waardoor Frank op de 3 e plaats kwam en Marijn Tieleman, evenals de eerste wedstrijd, op de 1 e positie eindigde. Harold kwam 30 centimeter ofwel 0,065 seconde tekort en moest genoegen nemen met de 4 e plaats. Johnny had het goed gedaan om toch punten te behalen door te eindigen op de 9 e plaats.

5 Mooie race maar het was een totaal andere geweest als dit met droog weer was verreden. Dan hadden Johnny en Marcel zeker hoge ogen kunnen gooien. Harold was nog nooit zo dicht bij een beker geweest, maar dat mocht nu even niet zo zijn. Voor de stand in de competitie is het overzicht in de bijlage gevoegd, we blijven bij de eerste 10; Johnny en Harold schuiven een plaats op naar de top en Marcel blijft daar tussen. Francis, Astrid, Thera en Margreta verzorgen een kostelijke maaltijd en nadat er een deel was ingeruimd reden Francis en Harold met de kinderen richting huis waarbij Johnny en marcel bedacht hadden om maandag te gaan rijden. Om zou hij thuis kunnen zijn, maar door het noodweer ontstond er een gigantische file als gevolg van een ongekende kettingbotsing waar 66 slachtoffers zijn gevallen. Meer dan 240 hulpverleners waren actief nabij Peine terwijl Harold maar liefst 5 uur stil heeft gestaan op de autobaan. Uiteindelijk kwam de politie ons vertellen om te draaien en in tegengestelde richting naar de afslag te rijden om een andere route te kunnen vervolgen. Natuurlijk mogen we blij zijn om niet bij de slachtoffers te horen maar erg frustrerend dat ze je eerst 5 uur gaar laten koken voor actie te ondernemen voor de slachtoffers in 2 e gradatie. Marcel, Johnny en Astrid met de kinderen waren toch al zondagavond gaan rijden via de zuidelijke route en hebben na enkele uren overnacht om maandagmorgen de rest van de trip te aanvaarden. Uiteindelijk waren ook zij weer veilig thuis om uur. Een hele trip verder met enorme reiskosten over dat pokken end waar we ook nog in de regen moesten rijden. Onvoorstelbaar, toch mooi en voor herhaling vatbaar

6 Volgende race vindt plaats op de omgebouwde vliegbasis tot circuit van Dahlemer Binz > noteer VRIJDAG 28 AUGUSTUS EN ZATERDAG 29 AUGUSTUS Dahlem ligt op ca. 2,5 uur rijden en goed bereikbaar in de Duitse Eiffel. Tot ziens! Met vriendelijke groeten, Johnny, Marcel, Harold Racing Team Kock

Een nieuwe ontdekking in Tsjechie.

Een nieuwe ontdekking in Tsjechie. NIEUWSBRIEF 16 mei 2010 Een nieuwe ontdekking in Tsjechie. De 2 e race in de 3D-Cup ligt nu alweer achter ons, maar goed gekozen om dit te combineren met Hemelvaart zodat nu ook de kinderen weer van de

Nadere informatie

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk.

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Een nieuwe ontdekking, ieder seizoen opnieuw. Dat is een wens van de 3D-Cup om jaarlijks in ieder geval 1 nieuw circuit te

Nadere informatie

De 1 e competitiewedstrijd op de Lausitring. Hoezo (g)een jetlag?!

De 1 e competitiewedstrijd op de Lausitring. Hoezo (g)een jetlag?! NIEUWSBRIEF 19 april 2011 De 1 e competitiewedstrijd op de Lausitring. Hoezo (g)een jetlag?! Eind maart zijn Johnny en Harold naar Carole geweest voor een tweede voorjaarstraining. Marcel kon er niet bij

Nadere informatie

Voorjaarstraining, DCR Assen en Festival d Italia Oschersleben.

Voorjaarstraining, DCR Assen en Festival d Italia Oschersleben. Race verslag 2 juli 2015 Voorjaarstraining, DCR Assen en Festival d Italia Oschersleben. Het seizoen is alweer in tijd gevorderd en net als de informatie over de 3D-Cup, blijven wij ook wat achter. Enerzijds

Nadere informatie

Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training.

Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training. Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training. Om 1200 uur begon de eerste kwalificatie training.

Nadere informatie

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden.

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. Op het kletsnatte circuit van Oschersleben werd de eerste race van de dag voor het ONK Dutch Superbike onder moeilijke omstandigheden

Nadere informatie

Harold wint tweemaal!

Harold wint tweemaal! NIEUWSBRIEF 15 mei 2013 Harold wint tweemaal! De tweede wedstrijd van onze 3D competitie was gepland op het GP-circuit op Donington in de U.K. Het was al weer vier jaar geleden dat we er geweest waren

Nadere informatie

The Race of the Champions, afsluiter in Assen, onder ideale omstandigheden wordt Johnny 3 e en Marcel 5 e in het eindklassement.

The Race of the Champions, afsluiter in Assen, onder ideale omstandigheden wordt Johnny 3 e en Marcel 5 e in het eindklassement. NIEUWSBRIEF 26 september 2011 The Race of the Champions, afsluiter in Assen, onder ideale omstandigheden wordt Johnny 3 e en Marcel 5 e in het eindklassement. Trots mag Johnny zijn met een verdiende 3

Nadere informatie

Bloedheet Francorchamps, uniek ik alle opzichten.

Bloedheet Francorchamps, uniek ik alle opzichten. NIEUWSBRIEF 23 augustus 2012 Bloedheet Francorchamps, uniek ik alle opzichten. Afgelopen weekend zijn we op het magische circuit van Francorchamps geweest, waarbij Marcel en Johnny tweemaal het podium

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 25 juni 2012 Johnny en Marcel nemen bekers in ontvangst op Festival Italia Oschersleben.

NIEUWSBRIEF 25 juni 2012 Johnny en Marcel nemen bekers in ontvangst op Festival Italia Oschersleben. NIEUWSBRIEF 25 juni 2012 Johnny en Marcel nemen bekers in ontvangst op Festival Italia Oschersleben. Een week geleden reden we nog op de Nürburgring en nu alweer naar Oschersleben. De reden hiervan is

Nadere informatie

Boone en Grendel versterken hun koppositie!!

Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Met nog 6 wedstrijden te gaan en ruim 20 punten voorsprong lijkt onze droom steeds realistischer te worden, Nederlands kampioen BMW Ooperon Cup. Bij onze naaste

Nadere informatie

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen,

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen, Nieuwsbrief 5 2011 Assen 27-28 augustus Deze nieuwsbrief bestaat uit een uitgebreid verslag van de trainingen, kwalificaties en de race. Ook staan de uitslagen en foto s van de race erin. Jerry s Racing

Nadere informatie

Dubbele score Winteb Racing

Dubbele score Winteb Racing Dubbele score coureurs op Ten Kate Honda en Pirelli in de punten op regenachtig Francorchamps In het weekend van 13 en 14 augustus werd alweer de tiende race van het seizoen in het ONK Dutch Superbike

Nadere informatie

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs.

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs. Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April 2015. Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs. Voor u ligt de nieuwsbrief waarin weer over echt race werk geschreven wordt. Walid ging namelijk een

Nadere informatie

Race 2 Assen Hallo allemaal,

Race 2 Assen Hallo allemaal, Race 2 Assen 5-8- 03 Hallo allemaal, Mijn naam is Jochem Havermans en rijdt sinds kort bij het race team van DP motoren. Begin mei heb ik mijn TOMS cursus behaald en ben sindsdien gelicenseerd om aan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag Nieuwsbrief Pinksterraces Oss Zondag 1ste Pinksterdag Vandaag stond er een vrije training van 10 minuten op het programma en 2 kwalificaties van 25 minuten. Dit alles op het circuit Paalgraven in Oss.

Nadere informatie

Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal.

Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal. Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal. Om maar meteen met de deur in huis te vallen was het een evenement met een gouden randje voor Racing Team PowerSeal. Niet

Nadere informatie

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing Voor en tegenspoed bij In het weekend van 15,16 en 17 april kwam het WK Superbike circus op bezoek in Assen. In het bijprogramma werd de tweede race van het ONK DSBK gereden. Uiteraard nam hier ook deel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D. Intro:

Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D. Intro: Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D Intro: Na 3 wedstrijden regen, kou en wind waren de voorspellingen voor de 4 e ronde van het 3D kampioenschap eindelijk veelbelovend. Het zag er naar uit dat het

Nadere informatie

Voorwoord: 2 e race Zandvoort DREIGING

Voorwoord: 2 e race Zandvoort DREIGING Voorwoord: Dreiging, Regen en storm? Start geld betalen en niet (durven) rijden mag namelijk wel, van onderuit gaan (verhoogd) risico van op je plaat gaan, om toch te rijden en misschien te horen ik heb

Nadere informatie

Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring

Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring Na dik drie weken en de nodige voorbereidingen was het dan weer zo ver. De volgende wedstrijd voor het 3D kampioenschap stond weer

Nadere informatie

Race 3 Zaterdag 12 juli, TT circuit Assen

Race 3 Zaterdag 12 juli, TT circuit Assen Race 3 Zaterdag 12 juli, TT circuit Assen 06:00 uur.fris en fruitig omdat ik De nacht van Winschoten aan me heb voorbij laten gaan sta ik op om Roelf Bruins om 06:45 uur op te pikken. Roelf is vaker met

Nadere informatie

Verslag World Superbike Weekend, 20 t/m 22 April in Assen.

Verslag World Superbike Weekend, 20 t/m 22 April in Assen. Verslag World Superbike Weekend, 20 t/m 22 April in Assen. Na de (voor ons) succesvol verlopen paasraces was het na amper 2 weekjes wachten al weer tijd voor de tweede race van het seizoen. Dit is misschien

Nadere informatie

Winteb Racing met grote veranderingen aan de start in Oschersleben.

Winteb Racing met grote veranderingen aan de start in Oschersleben. Winteb Racing met grote veranderingen aan de start in Oschersleben. Na de afgelopen races in Assen met de Pirelli s te hebben gereden, is het team overgestapt naar een ander bandenmerk. Na succesvolle

Nadere informatie

Teleurstellende races voor Winteb Racing.

Teleurstellende races voor Winteb Racing. Teleurstellende races voor Winteb Racing. Het Winteb Elcee de Boer Pirelli racingteam heeft in Assen tijdens de Speedchallenge een minder succesvol weekend gekend. Er was voor het weekend aan nog een trainingsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Even bijpraten...

Nieuwsbrief. Even bijpraten... Nieuwsbrief 6, zondag 23 juni 2013 Nieuwsbrief Even bijpraten... Testen.. Na een te lange periode van geen wedstrijden gaat het seizoen van Kevin en het team weer beginnen en wel te weten tijdens de T.T.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek:

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek: INLEIDING Het server.biz raceteam is in de zomer van 2008 tot stand gekomen. Als ras echte autosportfanaten zijn Roy, Ming en Martijn al jaren van dichtbij betrokken bij nationale en internationale autosport.

Nadere informatie

1 september e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie

1 september e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie 1 september 2018 6 e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie Een prachtige en bovenal een gezellige race dag op het Midland Circuit Lelystad, de hele dag was het droog, de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 1 MAART 2012 EERSTE RVB RACING UITGAVE: INTRODUCTIE. follow us www.rvbracing.nl

NIEUWSBRIEF NR. 1 MAART 2012 EERSTE RVB RACING UITGAVE: INTRODUCTIE. follow us www.rvbracing.nl NIEUWSBRIEF NR. 1 MAART 2012 EERSTE RVB RACING UITGAVE: INTRODUCTIE follow us Nieuws deze maand: Introductie Voorjaarstraining en nieuwe motor Teamleden & functies Onze stijl Speciaal voor u Racekalender

Nadere informatie

Na Ducati Club Races in Assen is het 3 x Kock aan de leiding in de competitie.

Na Ducati Club Races in Assen is het 3 x Kock aan de leiding in de competitie. NIEUWSBRIEF 30 mei 2013 Na Ducati Club Races in Assen is het 3 x Kock aan de leiding in de competitie. Stand competitie 3D- Cup Groep A/ Pro klasse per 27 mei 2013. Lausitz Lausitz Donington Donington

Nadere informatie

Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen

Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen 07:00 uur. De dag ervoor zijn Gerwin Moed en ik al naar Assen vertrokken om daar aan de vrije trainingen deel te nemen. Deze dag verliep minder goed omdat

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. WK Superbikeweekend. De voorbereidingen..

Nieuwsbrief. WK Superbikeweekend. De voorbereidingen.. Nieuwsbrief 3, maandag 29 april 2013 Nieuwsbrief WK Superbikeweekend De voorbereidingen.. Op woensdagmiddag vertrok het team richting Assen. Alles moest op deze dag worden opgebouwd want op donderdag stonden

Nadere informatie

Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016!

Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016! Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016! Na drie seizoenen keihard strijden, 200% inzet en nooit opgeven is het Youri Verswijveren dit jaar gelukt het Nederlands

Nadere informatie

seizoen gereden gaan worden. Mijn

seizoen gereden gaan worden. Mijn Assen Race 3 23-09- 03 Door: Jochem Havermans Voorwoord Vandaag 23 september zou de seizoen gereden gaan worden. Mijn is vandaag voor de eerste keer mee werd voor haar een leuke dag. de regen verreden

Nadere informatie

Race 3 Zondag 17 augustus, TT circuit Assen

Race 3 Zondag 17 augustus, TT circuit Assen Race 3 Zondag 17 augustus, TT circuit Assen 06:00 uur. De avond voor de race hadden we onze jaarlijks buurt barbecue dus ik stap enigszins brak uit mijn bed. Gelukkig ben ik de avond ervoor op tijd op

Nadere informatie

Pagina 1 di 19.

Pagina 1 di 19. Pagina 1 di 19 AUTOWEEK FORMULE 1 RACE REPORT GTO MOTO73 MOTOR RACEFREAKS TRUCKSTAR WHEELZTV 17 jul Totaal:88 Totaal:595 Totaal:64 241 emailadres Hayabusa 24 Hoe vallen jullie op? 4 Goeie website 4 Pagina

Nadere informatie

Van Assen naar Brno en wat nu?!

Van Assen naar Brno en wat nu?! NIEUWSBRIEF 19 april 2011 Van Assen naar Brno en wat nu?! Wat een spektakel. Eerst naar Assen en een week daarna rijden in Tsjechië op een van de mooiste circuits Brno. Op dit moment hebben we even een

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

DPmotoren was aanwezig met twee rijders. Jurgen op de CBR 600 machine van vorig jaar, Daniël met de in de winter opgebouwde CBR600

DPmotoren was aanwezig met twee rijders. Jurgen op de CBR 600 machine van vorig jaar, Daniël met de in de winter opgebouwde CBR600 Z-A-C 2003 Zandvoort, 1 e wedstrijd 22-04-2003 links: Dennis, Jurgen, en Mike Een nieuw race seizoen, nieuwe kansen, veel plezier, en een hoop spanning. Dit zijn uiteraard de ingrediënten voor weer een

Nadere informatie

Moeilijke seizoensafsluiting

Moeilijke seizoensafsluiting Moeilijke seizoensafsluiting op weg naar 2012. In het weekend van 24 en 25 september werd alweer de laatste race van het ONK 2011 seizoen verreden. Het complete Team was weer aanwezig, inclusief gastrijder

Nadere informatie

Johnny Kock ontvangt van Chili de 3 e prijs bij Ducati Club Races in Assen.

Johnny Kock ontvangt van Chili de 3 e prijs bij Ducati Club Races in Assen. Race verslag 20 mei 2014 Johnny Kock ontvangt van Chili de 3 e prijs bij Ducati Club Races in Assen. Niemand minder dan Pierfrancesco Chili, de racelegende als voormalig Superbike coureur uit Italië, reikte

Nadere informatie

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan!

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan! Race 10; 30-10-2016 Bij deze race verschenen maar 2 kids aan de start, zou het door de vroegere starttijd komen?! Jarek heeft z n PR vandaag 2 keer aangescherpt, zowel in de kwalificatie als in de 1 e

Nadere informatie

Wat was het weer een mooi weekend, echter met zowel positieve als negatieve kanten.

Wat was het weer een mooi weekend, echter met zowel positieve als negatieve kanten. Beste Sponsors en Supporters, Inmiddels zijn we alweer een kleine week terug van onze reis naar Oostenrijk. We hebben dit avontuur even laten bezinken en iedereen die we niet al via facebook en twitter

Nadere informatie

Kwalificatie 12min + 2 uurs race. Definitief Reglement

Kwalificatie 12min + 2 uurs race. Definitief Reglement Kwalificatie 12min + 2 uurs race Definitief Reglement Datum: 28-02- 2015 Artikel A: Organisatie 1. De wedstrijdleider(s): Gerald & Niels. Klachten kunnen alleen gemeld worden bij de wedstrijdleiding. 2.

Nadere informatie

Trainingen: alles verloopt perfect. nieuwe banden worden gemonteerd

Trainingen: alles verloopt perfect. nieuwe banden worden gemonteerd Raceverslag 12-04-08 Film van de race: Trainingen: alles verloopt perfect. nieuwe banden worden gemonteerd Start: 8 e startplaats. Bij start bleef 1 deelnemer stil staan. Hierdoor veel opstopping en we

Nadere informatie

Gamma Yamaha R125 Cup

Gamma Yamaha R125 Cup Gamma Yamaha R125 Cup NIEUWSBRIEF 26 november 2015 Hallo familie, vrienden en sponsors Nieuwsbrief over het trainingsjaar op de gamma Yamaha in 2015. Zoals de meeste van jullie weten heb ik eind juni mijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 nummer 3 mei 2015

Nieuwsbrief 2015 nummer 3 mei 2015 Nieuwsbrief 2015 nummer 3 mei 2015 Beste raceliefhebbers, Hierbij ontvangt u de alweer de 3 e nieuwsbrief van het North Racing Kart Team Powered by Pitparts. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

Verslag voorjaarstrainingen in Aragon en Valencia, maart 2012 Eindelijk was het na een erg lange periode van rust weer zover, voorjaarstraining op de

Verslag voorjaarstrainingen in Aragon en Valencia, maart 2012 Eindelijk was het na een erg lange periode van rust weer zover, voorjaarstraining op de Verslag voorjaarstrainingen in Aragon en Valencia, maart 2012 Eindelijk was het na een erg lange periode van rust weer zover, voorjaarstraining op de nieuwe motoren!! Zoals bekend hebben Winteb, Elcee

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Hengelo

Nieuwsbrief. ONK Hengelo VanderSleen/Gebbenracing Nieuwsbrief ONK Hengelo Nieuwsbrief 4, 21 mei 2012. Zaterdag Deze dag stonden er 2 kwalificaties op het programma. Dit weekend werd ook het fanclubweekend gehouden en een 16 tal

Nadere informatie

Westfield Racing Cup III. Een wat. Fotografie:

Westfield Racing Cup III. Een wat. Fotografie: Westfield Racing Cup III Een wat minder begin Fotografie: www.racefotos.nl is soms ook het halve werk. Dat bleek tijdens de tweede en tevens zonovergoten race van de Westfield Racing Cup op het circuit

Nadere informatie

Verslag Campertrip Tour de France 2012.

Verslag Campertrip Tour de France 2012. Verslag Campertrip Tour de France 2012. Het leek ons wel leuk om eens een etappe van de Tour van nabij mee te maken. We hebben gekozen voor de eerste bergetappe, van Macon naar Bellegarde sur Valserine.

Nadere informatie

Battle of the Beauties

Battle of the Beauties Battle of the Beauties Komend weekend verschijnen twee jonge dames aan de start van de European Women's Cup: Susanne Bolhaar en Bernice Sangers. Beide dames komen normaal in actie tijdens KNMV Cup wedstrijden,

Nadere informatie

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 1 van 15 18-11-2012 20:40 WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 Door René van Maanen en Nol van Asseldonk Maandag begon de week met wat slechtere weersvoorspellingen voor het weekeinde.

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND

WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND 1 van 10 18-11-2012 20:41 WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND CB four weekend in Syke - Duitsland Oke hier een klein verslag van het weekend: Het uiteindelijke vertrekpunt zou dus hier bij mij zijn in zwolle,

Nadere informatie

woensdag 14 juni - zondag 18 juni

woensdag 14 juni - zondag 18 juni woensdag 14 juni - zondag 18 juni 201716 woensdag 14 juni - zondag 18 juni 2017 Vijf dagen ultiem auto-avontuur rondom de 24 uur van Le Mans. GT Rally presenteert, in samenwerking met Lex Classics, Rally

Nadere informatie

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3.

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Voor u ligt de nieuwsbrief van Dutch Truck Racing. Na de finaleraces zijn wij als bestuur alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Er is geëvalueerd met circuit Zandvoort en

Nadere informatie

Voor deze gelegenheid waren er twee teams geformeerd: DP motoren 1 en DP motoren 2.

Voor deze gelegenheid waren er twee teams geformeerd: DP motoren 1 en DP motoren 2. ZAC Endurance 3 juli 2006 te Zandvoort Op het zonovergoten circuit van Zandvoort (30+ graden celcius!!) zou wederom een endurance race gereden gaan worden. Geen wolkje aan de lucht, dus het beloofde een

Nadere informatie

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar!

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar! Nieuwsbrief 2015 nummer 6 september 2015 Beste raceliefhebbers, Hierbij ontvangt u alweer de 6 e nieuwsbrief van het North Racing Kart Team Powered by Pitparts. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de

Nadere informatie

Beste sponsoren en leden van de Club van 50, Aalst, 27 juli 2009

Beste sponsoren en leden van de Club van 50, Aalst, 27 juli 2009 Beste sponsoren en leden van de Club van 50, Aalst, 27 juli 2009 Het was weer zo ver, onze laatste race was alweer een maand geleden op Oschersleben, en nu stond Lausitz voor de deur! Het zou een flinke

Nadere informatie

Verslag 2e Race weekend van de Ducati 3D cup in Oschersleben

Verslag 2e Race weekend van de Ducati 3D cup in Oschersleben Verslag 2 e Race weekend van de Ducati 3D cup in Oschersleben Na een zeer succesvol eerste race weekend met diverse bekers was het nu tijd voor het weekend in Oschersleben. Hier zou race 2 en 3 voor het

Nadere informatie

Jaargang 7, nummer 4 Nieuwsbrief zaterdag 29 augustus 2015

Jaargang 7, nummer 4 Nieuwsbrief zaterdag 29 augustus 2015 Laatste qualifier voor Kings Lynn De laatste qualifier Formule 1 Stock Car zit er op en de coureurs mogen zich opmaken voor de World Final op 19 september in het Engelse Kings Lynn. Er zal een ware invasie

Nadere informatie

Verslag race of champions Assen 2012

Verslag race of champions Assen 2012 Verslag race of champions Assen 2012 Na een week aan intensieve voorbereidingen bij PowerSeal was het op donderdag om 5 uur dan eindelijk zo ver. Op naar Assen voor mijn eerste echte race. Door de voorafgaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps Nieuwsbrief 10, 12 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Spa Francorchamps Spa Francorchamps is een van de lievelingscircuits van Kevin. De ligging is prachtig, 7 kilometer door de natuur en mooie vloeiende bochten

Nadere informatie

Alle rijders zijn tijdens de 3 races een keer op het podium geeindigd, het uiteindelijke podium werd bezet door Black Stig, Jarek en Christovvv.

Alle rijders zijn tijdens de 3 races een keer op het podium geeindigd, het uiteindelijke podium werd bezet door Black Stig, Jarek en Christovvv. Race 12; 18-12-2016 Bij de laatste race van 2016 stonden er 5 rijders aan de start, waaronder Stijn die voor het eerst mee deed. Ook leuk dat Thijs speed en Christovvv weer van de partij waren! Maar de

Nadere informatie

Welcome race fans! Lay- out circuit: Beste deelnemers,

Welcome race fans! Lay- out circuit: Beste deelnemers, Welcome race fans! Beste deelnemers, Hierbij het programma van de European Suzuki Days op vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2010 op het TT circuit van Assen. In dit programmaboek staat alle informatie

Nadere informatie

De hobby van Peter Gibson

De hobby van Peter Gibson De hobby van Peter Gibson Begin pagina English page Engelum Geschiedenis Dorpsfoto's Kerkklokken Bewoners Dorpsbelang Verenigingen Jeugdclub De oude doos Woningaanbod Sponsors K.v.Sla Raak Museum Fietsroute

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info

inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info info 2008 inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info WAT doen wij Motorclub Heerjansdam is een onderdeel van de Activiteiten Vereniging Heerjansdam (AVH). De motorclub

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Paasraces

Nieuwsbrief. ONK Paasraces Nieuwsbrief ONK Paasraces Ja,u leest de goede nieuwsbrief. Als u het nog niet wist, de Paasraces waren uitgesteld omdat het in het voorjaar te koud was en werden afgelopen weekend ingehaald. Vrijdag Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste motorsportvrienden,

Nieuwsbrief. Beste motorsportvrienden, Nieuwsbrief 14, 22 september 2014. Nieuwsbrief BSB TT circuit Assen Beste motorsportvrienden, Vorige week woensdag reisde het G&S team al naar Assen voor het British Superbike weekend dat dit jaar voor

Nadere informatie

Race 3: 12 Juni. Raceday

Race 3: 12 Juni. Raceday Race 3: 12 Juni De eerste keer dat de ZAC de twee daagse heeft en wij rijden op zondag! Zaterdag kunnen we pas laat op de paddock ivm een ander evenement. Mijn gevoel is erg goed daar ik eindelijk weer

Nadere informatie

Toplaag voor combibaan stap dichterbij

Toplaag voor combibaan stap dichterbij Toplaag voor combibaan stap dichterbij Goed nieuws voor de ijs- en skatebaan. Het college van b&w vraagt de gemeenteraad van Doetinchem namelijk om een extra subsidie van 68.500 te verstrekken aan de stichting

Nadere informatie

Motorrit 4 t/m 9 mei 2016 naar Riva del Garda aan het Gardameer.

Motorrit 4 t/m 9 mei 2016 naar Riva del Garda aan het Gardameer. Motorrit 4 t/m 9 mei 2016 naar Riva del Garda aan het Gardameer. Op woensdagmorgen 4 mei 2016, klokslag 06.00 uur, vertrokken Karel Haanen, Gunter Voermans en ondergetekende, Jos Bos, vanuit een tamelijk

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw, sporters, toeschouwers, donateurs en belangstellenden,

Geachte heer/mevrouw, sporters, toeschouwers, donateurs en belangstellenden, NIEUWSBRIEF / PERSBERICHT 9 januari 2014 Geachte heer/mevrouw, sporters, toeschouwers, donateurs en belangstellenden, NIEUW JAAR 2014 Aan het begin van het nieuwe jaar wensen wij u allen een goede gezondheid,

Nadere informatie

17 december Jaarafsluiting

17 december Jaarafsluiting 17 december Jaarafsluiting 40 deelnemers ging met elkaar de strijd aan tijdens de jaarafsluiting. We speelden de wedstrijd in de vorm van texas scramble. Alles was goed voorbereid en niets heeft ons in

Nadere informatie

Vluchtverslag Afdeling 9 Oost-Nederland

Vluchtverslag Afdeling 9 Oost-Nederland Vluchtverslag Afdeling 9 Oost-Nederland Vluchtgegevens Losplaats: Nanteuil le Haudouin Vluchtcode: M22 Vluchtdatum: 1-juni-2017 Hoofdconvoyeur: Hans Ekkel Aantal duiven: Kring 1, 5.037, kring 2, 3.401

Nadere informatie

SPONSORMAP. Wie zijn de Go Girls? Contact

SPONSORMAP. Wie zijn de Go Girls? Contact SPONSORMAP Wie zijn de Go Girls? De Go Girls zijn een aantal dames met dezelfde passie: motoren! In het najaar van 2008 besloten zij een team te vormen en deel te nemen aan de Z.A.C. -endurance (Zomer

Nadere informatie

Aanvullend algemeen reglement Ducati Club Race 2019

Aanvullend algemeen reglement Ducati Club Race 2019 1 Organisatie Naam: Stichting DCN e-mail: clubrace@ducaticlub.nl Datum: vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019 Plaats van het evenement: TT Circuit Assen, Nederland Toegangsweg: Snelweg A28, afrit

Nadere informatie

WELCOME VIP HOSPITALITY

WELCOME VIP HOSPITALITY WELCOME VIP HOSPITALITY BESTEL NU JE KAARTEN MÉT KORTING! DTM-ASSEN.COM 19 21/7/ 2019 JETZT GEHT S LOS! ASSEN DTM ASSEN Jetzt geht s los! De Deutsche Tourenwagen Masters komen van 19 tot en met 21 juli

Nadere informatie

1 Maand nog. Nog 1 maand en 1 dag voor de Swissman

1 Maand nog. Nog 1 maand en 1 dag voor de Swissman 1 Maand nog Nog 1 maand en 1 dag voor de Swissman En nog 12 dagen voor de eerste wedstrijd van dit jaar (de 1/4 triathlon van Meer). De laatste wedstrijd is puur om een triathlon gedaan te hebben dit jaar

Nadere informatie

ZANDVOORT CIRCUITEXPERIENCE CIRCUITRIJDEN VOOR IEDEREEN! Stichting Motorsport Lifestyle Fluorietweg 23d, 1812 RR Alkmaar T +31 (0)72-7202209

ZANDVOORT CIRCUITEXPERIENCE CIRCUITRIJDEN VOOR IEDEREEN! Stichting Motorsport Lifestyle Fluorietweg 23d, 1812 RR Alkmaar T +31 (0)72-7202209 PROGRAMMA CIRCUITEXPERIENCE ZANDVOORT PROGRAMMACIRCUITEXPERIENCE ZANDVOORT 2 Beste motorsportvrienden, Hierbij het programma voor de circuitdag die plaatsvindt op het circuit van Zandvoort. Neem de tijd

Nadere informatie

Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing.

Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing. Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing. MR-Racing is een motorraceteam opgericht voor deelname aan de Zomer Avond Competitie. De Zomer Avond Competie, kortweg ZAC, is een competitie in de wegrace

Nadere informatie

Verslag van de 4 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap + De zes uren van Spa-Francorchamps

Verslag van de 4 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap + De zes uren van Spa-Francorchamps Verslag van de 4 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap + De zes uren van Spa-Francorchamps In het weekeind van 9 en 10 augustus hebben wij, de Powerrangers van het PowerSeal Racing Team, ingeschreven voor

Nadere informatie

Competitie bulletin nr

Competitie bulletin nr Never Out - Houtrust Competitie bulletin nr 2 2010 Van de redactie Waar blijven al die verslagen, dames en heren competitiespelers? Het weer was tot nu toe misschien niet fantastisch maar toch niet alle

Nadere informatie

Bij categorieën van 8 of minder renners is de uitslag na drie manches bepalend voor de toekenning van de topcompetitiepunten.

Bij categorieën van 8 of minder renners is de uitslag na drie manches bepalend voor de toekenning van de topcompetitiepunten. TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Redline Top Competitie 2012 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement Fietscross (WRF) 2012, is van toepassing

Nadere informatie

Uitstekend debuut voor Winteb Racing

Uitstekend debuut voor Winteb Racing Uitstekend debuut voor Het nieuwe Team maakte afgelopen weekend tijdens de Lente Races zijn debuut in het ONK Superbike. Het besluit om te gaan deelnemen aan het ONK DSBK werd genomen na de succesvol verlopen

Nadere informatie

woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171

woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171 woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171 woensdag 6 september - zaterdag 9 september 2017 Vier dagen ultiem auto-avontuur rondom Goodwood Revival. GT Rally presenteert, in samenwerking met Louwman

Nadere informatie

GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016

GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016 GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016 TWEE DAGEN RIJDEN DOOR HET LIMBURGS HEUVELLAND, DE ARDENNEN EN DE EIFFEL. GT Weekend Twee dagen rijden door het Limburgs Heuvelland, de Ardennen en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Aanvullend reglement Internationale Ducati Club Race 2015

Aanvullend reglement Internationale Ducati Club Race 2015 1 Organisatie Naam: Ducati Club Nederland 2 e- mail: secretaris@ducaticlub.nl Datum: vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 mei 2015 Plaats van het evenement: TT Circuit Assen, Nederland Toegangsweg: Snelweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie Nieuwsbrief Jos Feron Cup / Wintercompetitie Afgelopen zondag hebben in totaal 24 leden van MTB Baarlo deelgenomen aan de eerste wedstrijden in de Jos Feron Cup. Deze wedstrijden werden gehouden in Baarlo

Nadere informatie

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup.

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup. VRIJDAG 3 MAART ZATERDAG 4 MAART ZONDAG 5 MAART : JEUGD & SENIOREN : MINIOREN : JUNIOREN UITNODIGING Met trots kunnen we aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de eerste editie van de Ranomi

Nadere informatie

Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013. Jaco Boonen

Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013. Jaco Boonen Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013 Jaco Boonen # 95 Jaco Boonen info@jaco-racing.nl www.jaco-racing.nl 06-42968975 Inleiding Na een derde plaats in de talentcup600 te hebben behaald is het tijd voor

Nadere informatie