Goed Geregeld 50 plus, 4813GX 12A, KVK BTW B02 T M info@goedgeregeld50plus.nl IBAN NL 36 ABNA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Goed Geregeld 50 plus, 4813GX 12A, KVK 59078804 BTW 172042471B02 T 076-573 4532 M info@goedgeregeld50plus.nl IBAN NL 36 ABNA 04173799 51"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden service contract Goed Geregeld 50 plus Goed Geregeld 50 plus (GG50+), zal wanneer u een service contract afsluit u ontzorgen en service diensten en onderhoud in en om uw woning uitvoeren. Wat houdt het senioren service contract in? Het contract houd in dat men 6 dagen per week contact kan opnemen met GG50+. Van maandag t/m vrijdag staan we van 08:00 t/m 20:00 voor u klaar en ook op de zaterdag kunt u ons bereiken van 08:00 t/m 16:00. Wanneer u contact opneemt kunt u een vraag stellen, reparatie verzoek indienen, een service dienst afnemen, een levensloop check laten uitvoeren, informeren voor subsidie mogelijkheden of andere informatie opvragen. Wat is inbegrepen in het contract? Wat dekt het service contract, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn? GG50+ komt graag langs bij u om vrijblijvend een levensloop check van uw woning te maken, waarover u een rapport ontvangt waarin onze bevindingen beschreven staan. GG50+ geeft u een onafhankelijk advies bij verbouwingen en de keuze voor de juiste vakman en/of het juiste bedrijf. GG50+ ziet erop toe dat wanneer er via GG50+ een service of een dienst wordt verleend dat u daadwerkelijk krijgt wat u wordt beloofd. Wanneer men GG50+ inschakelt voor een verbouwing kijken wij voor u, of er eventueel subsidie mogelijkheden zijn. Vrijblijvende offertes zonder kleine lettertjes. Er worden géén voorrijdkosten gerekend en over het eerste uur dat wij daadwerkelijk arbeid verrichten hanteert GG50+ een korting van 50% op het arbeidsloon. Hoe lang duurt een service contract? Wanneer men een service contract afsluit is dit voor minimaal 1 kalender jaar. Wanneer u een contract afsluit, wordt het bedrag berekend voor dat resterende kalenderjaar. Dit bedrag zal vervolgens van uw rekening worden afgeschreven en dekt u voor dat resterende jaar. Na dit eerste kalenderjaar wordt er in de volgende jaren steeds het verschuldigde maandelijks bedrag van 2,50 van uw rekening afgeschreven. Voorbeeld: Mevrouw Janssen sluit op 1 september 2015 een service contract af. Nu wordt er bij haar voor 2015 éénmalig 10 van haar rekening afgeschreven (4 maanden tot het einde van dat kalenderjaar) In januari 2016 en de maanden die daarop volgen zal elke maand het bedrag van 2,50 worden afgeschreven. Na dit eerste kalenderjaar kunt u het contract maandelijks opzeggen. Houdt u er dan wel rekening mee dat u dit minimaal 1 maand van te voren kenbaar maakt per aangetekende post of per . In deze aangetekende brief moet u uw eigen gegevens vermelden, evenals aanmelden bij GG50+. Het service contract gaat in op de dag dat u het afsluit, GG50+ uw aanvraag goedkeurt en voor het eerste jaar de betaling is voldaan. GG50+ behoudt ten alle tijden het recht om contractafsluiting te weigeren.

2 Vragen voor Goed Geregeld 50 plus? Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer (076) of per via het adres info@goedgeregeld50plus.nl Wat voor werkzaamheden en services vallen onder het GG50+ service contract? Op de volgende pagina's kunt u terugvinden voor welke werkzaamheden en services u GG50+ allemaal kunt inschakelen. Werkzaamheden en onderhoud Onderhoud aan het dak van uw woning: Voor elk type dak biedt GG50+ onderhoud, reiniging, herstel/reparatie en het maken van nieuwe daken; Het reinigen, reparatie, vervangen of aanbrengen van nieuwe dakgoten; Aanbrengen van afwateringssystemen en het repareren/vervangen ervan; Isolatie aanbrengen en/of herstellen. Onderhoud aan uw schoorsteen: Onderhoud en reparatie aan schoorsteen kanalen en metselwerk; Verwijderen en voorkomen van nesten in de schoorsteen; Schoorsteenbrand herstellen. Onderhoud aan uw gevel en buiten muren: Onderhoud en reparatie van metsel- en voegwerk; Impregneren en opschilderen van de buitenmuren. Onderhoud aan uw tuin of buiten ruimte: Algemeen tuin onderhoud of het aanleggen van tuinen; Aanleggen, onderhoud en reparatie van het straat werk; Tuinen aanpassen en levensloop geschikt maken. Onderhoud aan deuren en kozijnen (incl. glas): Het onderhouden en herstellen van uw deuren en kozijnen; Het slopen en vervangen van bestaande deuren en kozijnen; Deuren en kozijnen plaatsen en afwerken; Deuren en kozijnen verbreden en/of aanpassen; Weghalen van dorpels en/of juist aanbrengen van drempelhulpen; Open breken en/of vervangen van sloten; Nieuwe ramen plaatsen en het vervangen van ramen. Onderhoud aan vloeren: Aanbrengen, herstellen en aanpassen van vloeren in uw woning; Laminaat, tapijt, houten vloeren, giet vloeren en tegels; Reparatie en vervanging van vloerluiken; Bereikbaar houden van kruipruimten. Wand afwerking: GG50+ biedt verschillende soorten van wand afwerking en het onderhoud hier van: stuc, schilder, tegel, behang en houten wanden; Alle soorten stuc en schilderwerk aanbrengen, onderhouden en repareren; Tegels, behangen en houten wanden aanbrengen, onderhouden en repareren.

3 Onderhoud, nieuwbouw en aanpassingen aan badkamers: Nieuwe badkamers maken (bijv. op de begane grond); Inloop douche maken; Aanbrengen, herstellen en onderhouden van al het leidingwerk en elektra; Verstoppingen verhelpen en/of voorkomen; Vervangen, monteren en repareren van sanitair; Badkamers levensloop geschikt maken; Tegels opruwen. Brand preventie en blus apparatuur: Plaatsen, onderhouden en vervanging van de apparatuur. Onderhoud aan CV: Zichtbare leidingen roestvrij houden; Algemeen onderhoud aan de cv; Herstellen van vorstschade aan leidingen en radiatoren; Bijvullen, ontluchten en vervangen cv vulset; Extra radiatoren aanleggen en omleggen bestaande cv. Elektra werkzaamheden: Aanbrengen, reparatie en vervanging van elektrische leidingen en de groepenkast; Vervanging van verouderde elektrische bedrading; Onderhoud en geheel vervangen van zekeringen, schakelaars en stopcontacten; Herstellen storingen door kortsluiting in eigen apparatuur; Stoppen (zekeringen) vervangen; Onderhoud en renovatie van keukens: Keuken plaatsingen voorbereiden (gas, water, elektra en etc.); Plaatsen van nieuwe keukens; Onderhoud, reparatie en vervanging scharnieren; Onderhoud, reparatie en vervanging handgrepen, laden en laden geleiders; Stellen van de keukenkastjes; Ontstoppen van de afvoer; Plaatsen en repareren van keuken apparatuur (afzuigkap, vaatwasser en etc). Schilderwerk: Al het schilderwerk aan de buitenzijde van de woning; Al het schilderwerk aan de binnenzijde van de woning. Onderhoud, aanpassingen en renovatie van het toilet: Toilet verhogen; Beugels en handgrepen monteren; Stortbak / reservoir / vlotter repareren en/of vervangen; Reparatie of vervanging stopkraan; Toiletpot vastzetten en vervangen; Valpijp - aansluiting; Nieuwe toilet plaatsen en aansluiten. Onderhoud, plaatsing en renovatie van trappen: Reparatie en vervanging van trappen en hekken; Onderhoud en kleine reparaties; Aanbrengen, monteren en vastzetten van trapleuningen en hekken. Service werkzaamheden

4 Schoonmaak service: Schoonmaken van uw woning; Schoonmaken met vaste interval; Ramen zemen, dakkapellen reinigen, onkruid verdelgen en etc. Verhuis service: Verhuizen van uw spullen; Demonteren en wederom in elkaar zetten op locatie van (grote) meubels; Hulp bij het installeren van apparatuur en toebehoren; Hulp bij het ophangen van uw schilderijen, spiegels etc. Op- en leegruim service: Opruim service; Opruim coaching en training; Leegruim service waar alle spullen worden uitgezocht en daarna op uw of onze locatie worden opgeslagen en de rest gedeponeerd; Leegruim service waarbij alles weggehaald en afgevoerd kan worden. Installatie en montage service (incl. ophaalmogelijkheid): Installeren van nieuwe elektronica zoals tv's, radio's, etc.; Installeren van nieuw witgoed zoals wasmachines, drogers, etc.; Ophalen en monteren van meubels, kasten en etc.; Ophangen van lampen en andere apparatuur. Reparatie service: Elektronische apparaten zoals: mobiele en vaste telefoons, computers, tv's en radio's worden opgehaald en gerepareerd (indien mogelijk); Witgoed zoals: wasmachines, vaatwassers, koelkasten, etc. worden opgehaald en gerepareerd (indien mogelijk). Auto ophaal en reparatie service: Er wordt geprobeerd uw auto op locatie te repareren of starten (met op locatie wordt bedoeld in de buurt van uw woning); Uw auto kan bij uw woning opgehaald, gerepareerd en teruggebracht worden (voordat er wordt gerepareerd, bespreken wij eerst altijd de mogelijkheden en de kosten hiervan). Sneeuwruim service: De sneeuw voor uw deur of op uw toegangspad wordt geruimd. Vervolgens wordt er zout gestrooid, zodat er minder kans op gladheid is. Communicatie service: GG50+ kan de communicatie voor u verzorgen gedurende verbouwingen en/of andere werkzaamheden in en rondom uw woning.

5 Woning aanpassingen: Slaapkamer beneden maken: GG50+ kan indien mogelijk een complete slaapkamer maken op de begane vloer; Dit is ook mogelijk inclusief een badkamer (mits hier ruimte voor is of ruimte gemaakt kan worden). Obstakels in huis verhelpen: Deuren kunnen worden verwijderd of indien mogelijk verbreed; Drempels en dorpels kunnen worden verwijderd of aangepast; Drempelhulpen kunnen op maat gemaakt worden en hulp bij het kiezen voor de beste optie; Beugels, domotica en hulp attributen in uw woning monteren en advies geven hierbij; Vloeren gelijk trekken. Toilet aanpassingen: Er kan een extra toilet mogelijkheid worden gemaakt; Een toilet kan indien mogelijk vergroot worden; Een toilet kan worden verhoogd; Er kunnen beugels worden geplaatst. Badkamer aanpassingen De badkamer kan aangepast worden naar uw wensen en behoeften; Vloer tegels kunnen een antislip laag krijgen of worden opgeruwd; Inloop douche maken indien het mogelijk is; Douche aanpassen en zitgelegenheid maken of ruimte voor verzorging. Al uw nieuwbouw, woning aanpassingen en renovaties Bij al uw opdrachten kunnen we deze benaderen met het oog op uw gebruikers gemak (dat van een senior), zodat u met plezier langer thuis kan blijven wonen.

Onderhoud van de woning. Wie doet wat?

Onderhoud van de woning. Wie doet wat? Onderhoud van de woning. Wie doet wat? Wie doet wat Bij een huurwoning hebben de huurder en de verhuurder allebei verplichtingen op het gebied van onderhoud. De verhuurder moet zorgen dat de woning in

Nadere informatie

Onderhoud, reparatie en vervanging van de bel en beldrukker Beltrafo vervangen bij normale slijtage

Onderhoud, reparatie en vervanging van de bel en beldrukker Beltrafo vervangen bij normale slijtage Wie doet wat? lijst Afvoeren Repareren en schoonmaken van sifons van wastafels, wasmachine, cv ketel, douche, gootsteen, schrobputje e.d. Ontstoppen van binnenriolering Ontstoppen van het hoofdriool Vervangen

Nadere informatie

Onderhoud aan uw woning

Onderhoud aan uw woning Onderhoud aan uw woning rekening Zeeuwland of rekening? Zeeuwland Inleiding In de Algemene Huurvoorwaarden voor woonruimte is aangegeven welk onderhoud voor rekening van de is. Al het overig onderhoud

Nadere informatie

Brederode wonen. Thuis in goed wonen. Overzicht serviceabonnement. Verdeling kosten per actie. voor rekening. voor rekening van Serviceabonnement

Brederode wonen. Thuis in goed wonen. Overzicht serviceabonnement. Verdeling kosten per actie. voor rekening. voor rekening van Serviceabonnement Thuis in goed Overzicht serviceabonnement Verdeling kosten per actie aanrecht Laden, scharnieren en sluitingen kastjes onderhouden Laden vergen wege ouderdom/slijtage Aanrechtblad onderhoud en vergen door

Nadere informatie

voor rekening van huurder

voor rekening van huurder Werkzaamheden aanrecht huurder Brederode Wonen Serviceabonnement Laden, scharnieren en sluitingen kastjes onderhouden Laden vergen wege ouderdom/slijtage Aanrechtblad onderhoud en vergen door ouderdom/slijtage

Nadere informatie

Vakgebied Subvakgebied Prijs per connectie

Vakgebied Subvakgebied Prijs per connectie Vakgebied Subvakgebied Prijs per connectie Aanbouw en opbouw Aanbouw of opbouw plaatsen 45 Balkon (ver)bouwen 15 Carport plaatsen 21 Dakterras (ver)bouwen 15 Funderingen en heiwerken 24 Garage (ver)bouwen

Nadere informatie

Onderhoud aan uw woning

Onderhoud aan uw woning Onderhoud aan uw woning Inleiding In de Algemene Huurvoorwaarden voor woonruimte is aangegeven welk onderhoud voor de huurder is. Al het overig onderhoud is voor de verhuurder. Het is een uitwerking het

Nadere informatie

Wie doet wat? Onderhoud aan uw woning

Wie doet wat? Onderhoud aan uw woning Wie doet wat? Onderhoud aan uw woning Versie Schouwen-Duiveland Onderhoud aan uw woning op Schouwen-Duiveland In de Algemene Huurvoorwaarden voor woonruimte is aangegeven welk onderhoud voor de komt. Al

Nadere informatie

Aanvraag offerte renovatie woning

Aanvraag offerte renovatie woning Aanvraag offerte renovatie woning Adres woning Jan van Embdenweg 22 6861 ZT Oosterbeek Opdrachtgever W. van Eyk Veritasweg 8 6861 XP Oosterbeek 06-24563783 wvaneyk@hotmail.nl Voorwaarden De volgende voorwaarden

Nadere informatie

Telnr: 0475 33 73 23 Email: info@wsdomus.nl Website: www.wsdomus.nl

Telnr: 0475 33 73 23 Email: info@wsdomus.nl Website: www.wsdomus.nl A AANRECHT zie keuken AFVOER Sifon vervangen Stop met ketting vervangen Onstoppen afvoer: via ontstoppingsfonds ALGEMENE RUIMTEN zie: Gemeenschappelijke ruimten ANTENNE zie ook: CAI (TV) Altijd eigendom

Nadere informatie

Onderhoud bij Woningbouwvereniging Nieuw-Lekkerland

Onderhoud bij Woningbouwvereniging Nieuw-Lekkerland Onderhoud bij Woningbouwvereniging Nieuw-Lekkerland In een goed onderhouden woning, is het fijn wonen. Woningbouwvereniging Nieuw-Lekkerland onderhoudt samen met u de woning. Welke werkzaamheden uw verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Wie doet wat van A tot Z

Wie doet wat van A tot Z Accolade Servicefonds Bewoner Wie doet wat van A tot Z A Aanrecht afvoerstop blad handgrepen ladegeleider scharnieren Aardlekschakelaar Afvoer ontstoppen reparatie / vervanging schoonhouden Afzuiging centrale

Nadere informatie

HET ABC VAN SERVICEONDERHOUD EN REPARATIE

HET ABC VAN SERVICEONDERHOUD EN REPARATIE ET ABC AN SERICEONDEROUD EN REPARATIE Wie doet wat? In deze lijst ziet u wie verantwoordelijk is voor het onderhoud of herstel van allerlei zaken in en om uw woning. Ze staan gerangschikt volgens alfabet.

Nadere informatie

Onderhouds ABC rekening WoM

Onderhouds ABC rekening WoM Onderhouds ABC rekening WoM balkon balkonvloerafwerking ter bescherming van het beton balkonplafond afwerking ter bescherming van het beton balkonhek bel voordeurbel en belinstallatie individuele woning

Nadere informatie

Onderhoud aan uw woning

Onderhoud aan uw woning Onderhoud aan uw woning Inleiding In de Algemene Huurvoorwaarden voor woonruimte is aangegeven welk onderhoud voor de huurder komt. Al het overig onderhoud is voor de verhuurder. Het is een uitwerking

Nadere informatie

ONDERHOUDSOVERZICHT HUURDER/VERHUURDER. Verhuurder Huurder

ONDERHOUDSOVERZICHT HUURDER/VERHUURDER. Verhuurder Huurder ONDERHOUDSOVERZICHT HUURDER/VERHUURDER A Aanrecht (zie ook keukenblok) Repareren of vervangen Aardlekschakelaar (zie elektrische installatie) Onderhoud, repareren of vervangen Afvoer (zie riolering) Repareren

Nadere informatie

A Aanrecht en bovenkastjes reparaties laden, scharnieren en sluitingen q 1

A Aanrecht en bovenkastjes reparaties laden, scharnieren en sluitingen q 1 Onderhoud ABC - wie onderhoudt wat? Huurder A Aanrecht en bovenkastjes reparaties laden, scharnieren en sluitingen q 1 Rentree Afvoeren reparatie afvoeren van aanrecht, wastafel, wasmachine, douche, gootsteen

Nadere informatie

50 klussen uitgevoerd voor een klein bedrag? Sluit nu een Onderhoudsabonnement

50 klussen uitgevoerd voor een klein bedrag? Sluit nu een Onderhoudsabonnement 50 klussen uitgevoerd voor een klein bedrag? Sluit nu een af! Het vervangen van een kraanleertje of een kapotte handgreep in uw keuken: voor de één een peulenschil, voor de ander een enorme klus. Het zijn

Nadere informatie

Verbouwing jaren 30 woning schiedam

Verbouwing jaren 30 woning schiedam Verbouwing jaren 30 woning schiedam Begane grond Woonkamer (+/- 24 m2 voorzijde, 23 m3 achterzijde) De woonkamer bestaat uit een voorkamer en een achterkamer met daartussen een en-suite deur. De voorkamer

Nadere informatie

Renovatie Ter Weeuwenstraat 5

Renovatie Ter Weeuwenstraat 5 Renovatie Ter Weeuwenstraat 5 Badkamer boven Afmeting: 271 x 259 cm (zie bijlage plattegronden pagina 3) Bestaande inrichting/afwerking: Vloer en wanden betegeld Wastafel, hangtoilet, douchecabine 1 lichtpunt,

Nadere informatie

Wie doet wat? Onderhoud van a tot z

Wie doet wat? Onderhoud van a tot z Deze informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. et is echter mogelijk dat zaken veranderen of tot misverstanden kunnen leiden. U kunt daarom aan de inhoud van deze informatie geen

Nadere informatie

AANRECHT EN AANRECHTBLAD

AANRECHT EN AANRECHTBLAD Volgens het huurrecht verantwoordelijk voor deze werkzaamheden AANRECHT EN AANRECHTBLAD zie kasten AFVOER - vervangen van afvoersifons - reparatie aan dakafvoeren - schoonmaken van dakgoten - ontstoppen

Nadere informatie

Onderhoud Wie doet Wat Centrada Centrada. Huurder

Onderhoud Wie doet Wat Centrada Centrada. Huurder CV (Centrale verwarming installatie) CV Leidingen en/of rookgasafvoer repareren bij lekkage of defect Bijvullen, ontluchten van de CV Storing en onderhoud (Installateur, zie sticker op de ketel) O Ontstoppingsfonds

Nadere informatie

ledenvereniging Klusaanvraag ja nee

ledenvereniging Klusaanvraag ja nee Ledenvereniging Evean, Icare, Zorggroep Meander Klussenoverzicht Klusbus Blankenstein 400 Postbus 900 7940 KE Meppel Telefoon 088 383 20 00 Internet www.ledenvereniging.nl Toelichting bij onderstaand overzicht:

Nadere informatie

Service-abonnement. Correspondentieadres: Postbus NB Amsterdam. AHAM Vastgoed Sarphatistraat 370 A GW Amsterdam

Service-abonnement. Correspondentieadres: Postbus NB Amsterdam. AHAM Vastgoed Sarphatistraat 370 A GW Amsterdam Service-abonnement AHAM Vastgoed Sarphatistraat 370 A9 1018 GW Amsterdam Correspondentieadres: Postbus 15563 1001 NB Amsterdam aham@aham.nl 020 624 61 01 aham.nl Onderhoudsoverzicht A Huurder

Nadere informatie

Centrale verwarming Individuele centrale verwarming (indien aangebracht door verhuurder) Collectieve centrale verwarming

Centrale verwarming Individuele centrale verwarming (indien aangebracht door verhuurder) Collectieve centrale verwarming Onderhouds ABC Onderstaande werkzaamheden worden door en voor rekening van Woonopmaat uitgevoerd. Balkon Balkonvloerafwerking ter bescherming van het beton Balkonplafond afwerking ter bescherming van het

Nadere informatie

Service-abonnement. Correspondentieadres: Postbus NB Amsterdam. AHAM Vastgoed Sarphatistraat 370 A GW Amsterdam

Service-abonnement. Correspondentieadres: Postbus NB Amsterdam. AHAM Vastgoed Sarphatistraat 370 A GW Amsterdam Service-abonnement AHAM Vastgoed Sarphatistraat 370 A9 1018 GW Amsterdam Correspondentieadres: Postbus 15563 1001 NB Amsterdam aham@aham.nl 020 624 61 01 aham.nl Onderhoudsoverzicht A Huurder

Nadere informatie

Verbouwing Koningsweg 175 te Utrecht

Verbouwing Koningsweg 175 te Utrecht Verbouwing Koningsweg 175 te Utrecht 1. Zolder a. Slopen/verwijderen: i. Verwijderen zachtboard betimmering ii. Oude CV ketel leidingen + expansievat b. Verbouwen i. Isoleren dak ii. Dakaftimmering iii.

Nadere informatie

Wie doet wat? Alfabetische lijst voor onderhoud en reparaties. overzicht van onderhoud en reparaties

Wie doet wat? Alfabetische lijst voor onderhoud en reparaties. overzicht van onderhoud en reparaties Wie doet wat? Alfabetische lijst voor onderhoud en reparaties overzicht van onderhoud en reparaties Wie doet wat? Alfabetische lijst In het volgende overzicht wordt bij elke reparatie aangegeven voor wie

Nadere informatie

onderhoudsoverzicht woningen Oirschot

onderhoudsoverzicht woningen Oirschot onderhoudsoverzicht woningen Oirschot Vanaf 1 oktober beheert Wooninc. alle huurwoningen van Laurentius in de gemeente Oirschot. Voor u als huurder verandert er vooralsnog niet zoveel. In onderstaand overzicht

Nadere informatie

Het servicepakket voor onzelfstandige woningen (kamers)

Het servicepakket voor onzelfstandige woningen (kamers) Het servicepakket voor onzelfstandige woningen (kamers) Het onderhouden van uw woning Het servicepakket voor onzelfstandige woningen (kamers) Een kraan die lekt, een CV die ontlucht moet worden, of een

Nadere informatie

BOUWKUNDIG INSPECTIERAPPORT

BOUWKUNDIG INSPECTIERAPPORT R. Hoogland Project Support bouwbegeleiding & advies BOUWKUNDIG INSPECTIERAPPORT inzake Klinkerweg 30 2565 PP Den Haag R.Hoogland Project Support Segbroeklaan 218, 2565DS Den Haag rh.proj.supp@kpnmail.nl

Nadere informatie

Lek en Waard Wonen. Onderhoud. Wie doet wat?

Lek en Waard Wonen. Onderhoud. Wie doet wat? Lek en Waard Wonen Onderhoud Wie doet wat? Onderhoud bij Lek en Waard Wonen In een goed onderhouden woning, is het fijn wonen. Lek en Waard Wonen onderhoudt samen met u de woning. Welke werkzaamheden uw

Nadere informatie

HET ABC VAN SERVICE ONDERHOUD EN REPARATIE met Service Abonnement

HET ABC VAN SERVICE ONDERHOUD EN REPARATIE met Service Abonnement ET ABC AN ERICE ONDEROUD EN REPARATIE met ervice Abonnement Wie doet wat? In deze lijst staat wie wat doet als het gaat om het onderhoud van uw woning. De reparaties op alfabet. De letter, en/of ernaast

Nadere informatie

Checklist. Schoon en heel. Alles wat u moet weten bij verhuizing

Checklist. Schoon en heel. Alles wat u moet weten bij verhuizing Checklist Schoon en heel Alles wat u moet weten bij verhuizing Trappen Indien op zolders een slaapkamer of hobbyruimte is ingericht, is een vaste trap verplicht. Anders inrichting zolderkamer te verwijderen.

Nadere informatie

Samen houden we uw woning in orde

Samen houden we uw woning in orde Samen houden we uw woning in orde 1 Service Hoe houden we samen uw woning in orde? U wilt graag een goede woning. Daarom besteden we veel aandacht aan het onderhoud van uw woning en aan reparaties als

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Onderhoud, reparaties en storingen en het gemak van het. servicefonds

Onderhoud, reparaties en storingen en het gemak van het. servicefonds 1 Onderhoud, reparaties en storingen en het gemak van het servicefonds 2 Het onderhoud van uw woning Net als elk ander gebruiksvoorwerp heeft uw woning onderhoud nodig. En als er iets kapot gaat, moet

Nadere informatie

A Afvoer/riolering Reparatie/vervanging van afvoersystemen binnen de woning

A Afvoer/riolering Reparatie/vervanging van afvoersystemen binnen de woning ONDEROUDS ABC In ons Onderhouds-ABC leest u bij elk onderdeel wie verantwoordelijk is voor de uitvoering van de werkzaamheden. In het Onderhouds-ABC vindt u informatie bij de trefwoorden. Onder Sanitair

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Werkomschrijving Duinoordstraat 87 te Haarlem.

Werkomschrijving Duinoordstraat 87 te Haarlem. Werkomschrijving Duinoordstraat 87 te Haarlem. Algemeen Sloopwerk wordt gedaan door derden of staat specifiek aangegeven. Slopen en afvoeren dragende wand inclusief onder stempelen. Slopen en afvoeren

Nadere informatie

Wie doet wat? gewoon goed wonen

Wie doet wat? gewoon goed wonen Wie doet wat? gewoon goed Wie doet wat? Alles heeft onderhoud nodig. Ook uw woning. Een groot deel van dit onderhoud is voor rekening van. Een ander deel is voor rekening van de. Volgens de wet hebben

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292 Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292 Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Onderhouds-ABC Waardwonen

Onderhouds-ABC Waardwonen aardwonen A AANRECT Onderhouden en herstellen van aanrechtblok, - blad, - deurtjes, scharnieren en sluitingen Onderhouden en herstellen van kraan, stop, sifon en roostertje KO aardwonen uurder KO Ontstoppen

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

WAT LEEST U IN DEZE FOLDER?

WAT LEEST U IN DEZE FOLDER? VERSIE JANUARI 2017 ONDERHOUD VAN A TOT Z WAT LEEST U IN DEZE FOLDER? streeft ernaar haar woningen technisch in goede staat te houden. Het kan echter voorkomen dat er iets stuk gaat en reparatie noodzakelijk

Nadere informatie

Het onderhouden van uw woning. Abonnement huurdersonderhoud

Het onderhouden van uw woning. Abonnement huurdersonderhoud Het onderhouden van uw woning Abonnement huurdersonderhoud Het onderhouden van uw Lorem ipsum dolor sit amet woning Een kraan die lekt, een CV die ontlucht moet worden, of een slot dat niet meer goed werkt;

Nadere informatie

Servicecontract huurdersonderhoud

Servicecontract huurdersonderhoud huurdersonderhoud Woningstichting Domus zorgt voor het meeste onderhoud in en om uw huurwoning, daarvoor betaalt u immers huur. Toch heeft u als huurder ook de taak om onderhoud in de woning verrichten.

Nadere informatie

KW HUURDER ABONNEMENT

KW HUURDER ABONNEMENT aaanrecht en bovenkastjes Scharnieren en sloten Blad Lade en ladegeleider Handgrepen Verstopping afvoer Mengkranen Aardlekschakelaar Afvoer riolering Reparatie bbedrading Elektrische Installatie Behang

Nadere informatie

Samen houden we uw woning in orde

Samen houden we uw woning in orde Samen houden we uw woning in orde 1 Service Hoe houden we samen uw woning in orde? U wilt graag een goede woning. Daarom besteden we aandacht aan het onderhoud van uw woning. En aan reparaties als iets

Nadere informatie

Wie doet wat? Wat doet u bij schade?

Wie doet wat? Wat doet u bij schade? Samen houden we uw woning in orde Service Hoe houden we samen uw woning in orde? In deze brochure staat wie welke werkzaamheden uitvoert. Verder leest u hoe u reparaties kunt aanvragen. En we vertellen

Nadere informatie

Baston Wonen. informatie. Wie doet wat? Onderhoud van a tot z

Baston Wonen. informatie. Wie doet wat? Onderhoud van a tot z aston Wonen informatie Onderhoud van a tot z Wie doet wat? Wie doet wat? In de lijst ziet u wie verantwoordelijk is voor het onderhoud of herstel van allerlei zaken in en om uw woning. Ze staan gerangschikt

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Dommel 8 3961 HT Wijk bij Duurstede Datum: 28 juni 2012 Dommel 8 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de

Nadere informatie

IPS TIPS TER VOORBEREIDING VAN DE VERKOOP VAN JOUW HUIS!

IPS TIPS TER VOORBEREIDING VAN DE VERKOOP VAN JOUW HUIS! IPS ALGEMEEN Houtwerk kozijnen, ramen en deuren schoonmaken Dakgoten schoonmaken Trespa afwerking van goten en dakkapellen schoon (laten) maken (de meeste glazenwassers doen deze klus ook tegen betaling)

Nadere informatie

H = Huurder V = Verhuurder S = Aanbod van service: onderhoud dat de Goede Woning voor u doet tegen betaling

H = Huurder V = Verhuurder S = Aanbod van service: onderhoud dat de Goede Woning voor u doet tegen betaling De verantwoordelijkheid voor het onderhoud aan de woning is verdeeld tussen huurder en verhuurder. Wij geven in de onderstaande lijst per onderdeel (van het gehuurde) aan of het onderhoud voor u of voor

Nadere informatie

ZAV-wijzer. Overzicht mogelijke veranderingen. onderhoud bij een volgende huurder. Goedkeuringsrapport of nota nodig. Geen toestemming en mag niet

ZAV-wijzer. Overzicht mogelijke veranderingen. onderhoud bij een volgende huurder. Goedkeuringsrapport of nota nodig. Geen toestemming en mag niet Aan- en verbouw van de woning Aanbouw/bijkeuken aan woning Ja Ja 4500,- 20 1 Ja Ontwerp en uitvoering in overleg met Volksbelang Afdak of luifel aanbrengen aan woning Ja Nee - - 3 Nee Bij alleen overname

Nadere informatie

RENOVEREN IS SAMENSPEL

RENOVEREN IS SAMENSPEL RENOVEREN IS SAMENSPEL UW CONTACTPERSONEN Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven WILLEM, UITVOERDER Willem van Orsouw regelt alle uitvoeringszaken. Tijdens de werkzaamheden in de woning is Willem

Nadere informatie

Onderhoud en reparaties

Onderhoud en reparaties Onderhoud en reparaties Onderhoud en reparaties aan uw huurwoning Als huurder heeft u het voordeel dat Openbaar Belang het onderhoud van uw woning verzorgt. Dat proberen wij op de beste manier te doen.

Nadere informatie

Wij staan klaar voor iedereen

Wij staan klaar voor iedereen Wij staan klaar voor iedereen Openbaar Belang is er voor alle mensen die een geschikte huurwoning nodig hebben. Onze medewerkers helpen mensen graag. In elke individuele situatie is er serieuze aandacht

Nadere informatie

Bijlage. Standaard woonvoorzieningen.

Bijlage. Standaard woonvoorzieningen. pagina 13 Bijlage. Standaard woonvoorzieningen. Deze bijlage maakt onderdeel uit van het Besluit maatschappelijke ondersteuning Gouda 2010. Groep 1: Toiletvoorzieningen Subgroep 1.1: (Verhoogde) toiletbrillen

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Vermiljoenweg Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Christelijke Gereformeerde Kerk te BEWONERSOVEREENKOMST. De woonruimte.

Christelijke Gereformeerde Kerk te BEWONERSOVEREENKOMST. De woonruimte. Christelijke Gereformeerde Kerk te BEWONERSOVEREENKOMST. De woonruimte. De kerkenraad stelt ter beschikking met ingang vanconform de beroepsbrief d.d de pastorie gelegen aan.deze woning zal door u worden

Nadere informatie

Het Klus ABC van Sité

Het Klus ABC van Sité Alle veranderingen en aanpassingen aan uw woning in één duidelijk overzicht! Het Klus ABC van Sité Thuis in woondiensten Welkom thuis! Uw huis, u wilt er graag een thuis van maken. Huurt u bij Sité dan

Nadere informatie

Bij de volgende werkzaamheden kan 25% worden toegerekend aan de arbeid:

Bij de volgende werkzaamheden kan 25% worden toegerekend aan de arbeid: Overzicht werkzaamheden en forfaitaire verdeling Informatie van Belastingdienst Datum: 3 februari 2011 De Belastingdienst heeft met Bouwend Nederland en de Aannemersfederatie afspraken gemaakt over een

Nadere informatie

De onderhoudskosten zijn daartoe verdeeld in drie soorten: verhuurdersonderhoud huurdersonderhoud servicekosten

De onderhoudskosten zijn daartoe verdeeld in drie soorten: verhuurdersonderhoud huurdersonderhoud servicekosten Onderhoud aan uw woning Bij de wet is geregeld dat huurder en verhuurder beide verplichtingen hebben ten aanzien van het onderhoud van een huurwoning. Als huurder wilt u ongetwijfeld precies weten welke

Nadere informatie

Klusbedrijf Den Haag Voor elke klus in en om het huis!

Klusbedrijf Den Haag Voor elke klus in en om het huis! // Klusbedrijf Den Haag Voor elke klus in en om het huis! Voor bijna alle klussen in en om het huis kunt u bij ons terecht. Onderstaande lijst geeft de meest voorko Zie hieronder een een greep van de klussen

Nadere informatie

Kosten voor werkzaamheden uitgevoerd door Lefier

Kosten voor werkzaamheden uitgevoerd door Lefier voor werkzaamheden uitgevoerd door Lefier Voor sommige werkzaamheden bent u als huurder zelf verantwoordelijk. Voor een aantal deze werkzaamheden kunt u tegen betaling Lefier inschakelen. In deze lijst

Nadere informatie

Trefwoordenlijst wie doet wat?

Trefwoordenlijst wie doet wat? Trefwoordenlijst wie doet wat? voor rekening van en uit te voeren door 30 augustus 2012 voor rekening van en uit te voeren door huurder kosten/uitvoering vallen onder door huurder af te sluiten onderhoudsabonnement

Nadere informatie

Overzicht van meest voorkomende aanpassingen

Overzicht van meest voorkomende aanpassingen Toelichting Overzicht van meest voorkomende aanpassingen Indeling woning Verwijderen niet dragende binnenmuur Verwijderen dragende binnenmuur berekening nodig van erkend constructeur Verwijderen van vaste

Nadere informatie

Omschrijving Opmerkingen Buiten Kruipruimte Woonkamer Keuken

Omschrijving Opmerkingen Buiten Kruipruimte Woonkamer Keuken CHECKLIST OPLEVERING Omschrijving Buiten Kruipruimte Woonkamer Keuken Gevelmetselwerk Voegwerk Raamdorpels Geveltimmerwerk Kozijnen Ramen Buitendeuren Dakpannen Dakgoten Hemelwaterafvoeren Schoorsteen

Nadere informatie

onderhoud 3 Onderhoud (Checklist, onderhouds mankementen en tips) Checklist Wat houdt het abonnement huurdersonderhoud

onderhoud 3 Onderhoud (Checklist, onderhouds mankementen en tips) Checklist Wat houdt het abonnement huurdersonderhoud onderhoud 3 Onderhoud (Checklist, onderhouds mankementen en tips) Checklist Onderhoud voor rekening van? De verdeling van de onderhoudswerkzaamheden tussen de huurder en de verhuurder is wettelijk geregeld.

Nadere informatie

TRANSVORM SCENARIO S FASE 2 & FASE 3 STAATSLIEDENBUURT SLIEDRECHT. 11 januari 2018

TRANSVORM SCENARIO S FASE 2 & FASE 3 STAATSLIEDENBUURT SLIEDRECHT. 11 januari 2018 TRANSVORM SCENARIO S FASE 2 & FASE 3 STAATSLIEDENBUURT SLIEDRECHT DOEL PRESENTATIE VOORSTELRONDE WERKZAAMHEDEN TOT NU TOE HUIDIGE STAAT WONINGEN EISEN EN WENSEN KLANKBORDGROEP UITGANGSPUNTEN VANUIT TABLIS

Nadere informatie

Uw woning veranderen

Uw woning veranderen Uw woning veranderen Uw woning veranderen Natuurlijk wilt u uw woning aanpassen aan uw persoonlijke smaak en wensen. Dit kan een kleine verandering zijn, zoals het schilderen van een muur. Of een grote

Nadere informatie

Onderhoud - Wie betaalt wat?

Onderhoud - Wie betaalt wat? Onderhoud - Wie betaalt wat? In de wet is geregeld wie verantwoordelijk is voor het onderhoud aan een huurwoning. Als ver is de Noordwijkse Woningstichting verantwoordelijk voor het groot onderhoud en

Nadere informatie

Onderhoud: wie doet wat en wie betaalt?

Onderhoud: wie doet wat en wie betaalt? Onderhoud: wie doet wat en wie betaalt? www.woldwaard.nl december 2014 Onderhoud We vinden het belangrijk dat uw huurwoning goed wordt onderhouden. Daarom zorgen we dat reparaties op tijd worden uitgevoerd.

Nadere informatie

Zelf aan de slag in uw woning. Tips, richtlijnen en adviezen

Zelf aan de slag in uw woning. Tips, richtlijnen en adviezen Zelf aan de slag in uw woning Tips, richtlijnen en adviezen U wilt zelf in uw woning veranderingen aanbrengen? Wanneer het gaat om kleine aanpassingen heeft u daarvoor geen toestemming van Woonmeij nodig.

Nadere informatie

Wie repareert wat? In bijgevoegde lijst zijn alle mogelijkheden aangegeven: Rijnhart Wonen (RhW) Huurder

Wie repareert wat? In bijgevoegde lijst zijn alle mogelijkheden aangegeven: Rijnhart Wonen (RhW) Huurder Wie repareert wat? In bijgevoegde lijst zijn alle mogelijkheden aangegeven: Rijnhart Wonen () Huurder Onderhoudsabonnement Ontstoppingsfonds Glasverzekering F G anrecht zie keukenblok fvoeren reparatie

Nadere informatie

Demarcatielijst Gemeente Nuth 1

Demarcatielijst Gemeente Nuth 1 Bijlage 2: Demarcatielijst gemeente Nuth datum: 14-07-2015 Alfabet Onderdeel Omschrijving Verhuurder Huurder A B C Algemeen Afvoer Alle onderhoud c.q. reparaties welke het gevolg zijn van beschadigingen,

Nadere informatie

verdiepte kast dichtzetten legplanken behouden 13 slaapkamer 14,9 m² legplanken behouden 14 toilet 1,2 m² 9 kantoor 5,7 m²

verdiepte kast dichtzetten legplanken behouden 13 slaapkamer 14,9 m² legplanken behouden 14 toilet 1,2 m² 9 kantoor 5,7 m² VH.2 elektra kast? verdiepte kast dichtzetten nieuw te schacht tot 2e verdieping V06 kelder handhaven 330 250 verdiepte kast dichtzetten kozijn dichtzetten Voor het voorhuis geldt t.p.v. grove scheurvorming

Nadere informatie

Onderhoudscontract of rekening (ver)huurder?

Onderhoudscontract of rekening (ver)huurder? Onderhoudscontract of rekening (ver)huurder? Onderhoudscontract of rekening (ver)huurder? Onderhoud van A tot Z 2 Inhoudsopgave pagina Voorwoord 4 Wie zal dat betalen? 6 Instandhoudings- versus verzorgingsplicht

Nadere informatie

Omschrijving (per categorie, alfabetisch) 1 2 3 4 5 6 A ALGEMEEN

Omschrijving (per categorie, alfabetisch) 1 2 3 4 5 6 A ALGEMEEN A ALGEMEEN Aansluitingen Aardlekschakelaar Gekeurd door erkend installateur. Airco (buitenunit) Elektra (uitbreiding groepen) Gekeurd door erkend installateur. Elektra berging Gekeurd door erkend installateur.

Nadere informatie

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren.

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren. Technische omschrijving Splitsing in twee appartementen Hoge Rijndijk 94 H leiden 1 Sloopwerk Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe

Nadere informatie

Reparatielijst. Servicecontract Huurder. Verhuurder

Reparatielijst. Servicecontract Huurder. Verhuurder Reparatielijst A AANRECHT zie keuken AFVOER Sifon vervangen Stop met ketting vervangen Onstoppen afvoer: via ontstoppingsfonds ALGEMENE RUIMTEN zie: Gemeenschappelijke ruimten ANTENNE zie ook: CAI (TV)

Nadere informatie

Onderhoud, reparaties en storingen en het gemak van het. servicefonds

Onderhoud, reparaties en storingen en het gemak van het. servicefonds Onderhoud, reparaties en storingen en het gemak van het servicefonds 2 Het onderhoud van uw woning Net als elk ander gebruiksvoorwerp heeft uw woning onderhoud nodig. En als er iets kapot gaat, moet dat

Nadere informatie

Servicefonds. Accolade. Bewoner

Servicefonds. Accolade. Bewoner Wie doet wat van A tot Z A Aanrecht, zie keuken Aardlekschakelaar Afvoer ontstoppen reparatie / vervanging schoonhouden Afzuiging centrale ruimten en/of gehele complex Afzuigkap schoonmaken / vervangen

Nadere informatie

6% btw! Keukenmontageservice

6% btw! Keukenmontageservice 6% btw! Keukenmontageservice IKEA biedt je service op maat bij aanschaf van een nieuwe keuken. Van het inmeten tot monteren van je keuken. Vraag een medewerker om meer informatie of kijk op IKEA.nl/services

Nadere informatie

Klussen mag (ZAV) Voorwaarden om van uw woning uw eigen stek te maken

Klussen mag (ZAV) Voorwaarden om van uw woning uw eigen stek te maken Klussen mag (ZAV) Voorwaarden om van uw woning uw eigen stek te maken U wilt een eigen plek, die voldoet aan al uw wensen? Dat kan! Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt. Daarom kunt u uw woning

Nadere informatie

Nieuwe woning.

Nieuwe woning. www.quawonen.com Nieuwe woning www.quawonen.com 2 Nieuwe woning Als u een woning bij QuaWonen gaat huren, dan is het goed om te weten wat u kunt verwachten. In deze folder kunt u lezen hoe de woning er

Nadere informatie

Wie onderhoudt wat: overzicht

Wie onderhoudt wat: overzicht Wie onderhoudt wat: overzicht Omschrijving werkzaamheden Afvoeren Ontstoppen van gootsteen, wastafel en toilet Ontstoppen standleidingen en horizontale hoofdleiding hoogbouw Schoonmaken sifons Schoonmaken

Nadere informatie

6% btw! Keukenmontageservice

6% btw! Keukenmontageservice 6% btw! Keukenmontageservice IKEA biedt je service op maat bij aanschaf van een nieuwe keuken. Van het inmeten tot monteren van je keuken. Vraag onze medewerkers op de keukenafdeling om meer informatie.

Nadere informatie

Uitgave 1 April Reparatiewijzer

Uitgave 1 April Reparatiewijzer Uitgave 1 April 2017 Reparatiewijzer Algemeen Graag zorgen wij er samen voor dat uw woning in goede staat blijft. Maar hoe weet u nou wat uw en onze verantwoordelijkheid is? Wij hebben daarvoor deze reparatiewijzer

Nadere informatie

Reglement van het onderhoudsabonnement. A Prijs van het onderhoudsabonnement

Reglement van het onderhoudsabonnement. A Prijs van het onderhoudsabonnement Reglement van het onderhouds A Prijs van het onderhouds 1 De prijs van het onderhouds is 6,- per maand (prijspeil januari 2013 tot 1 juli 2014) en kan jaarlijks per 1 juli worden aangepast met de consumentenprijsindex

Nadere informatie

Uw woning veranderen

Uw woning veranderen Uw woning veranderen Uw woning veranderen Natuurlijk wilt u uw woning aanpassen aan uw persoonlijke smaak en wensen. Dit kan een kleine verandering zijn, zoals het schilderen van een muur. Of een grote

Nadere informatie

Onderhouds ABC. Herstellingen t.g.v. (grove) nalatigheid, slordigheid of ruwe bewoning.

Onderhouds ABC. Herstellingen t.g.v. (grove) nalatigheid, slordigheid of ruwe bewoning. Onderhouds ABC Wie betaalt welk onderhoud? en verhuurder hebben volgens de wet een aantal verplichtingen bij het onderhoud. Viveria Woonservice zorgt ervoor dat de basis van de woning in orde is. Dit betreft

Nadere informatie

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURPRIJS 695,- EXCL. 5 appartementen begane grond : nummers 29, 31, 33, 35, 37 5 appartementen 1e woonlaag : nummers 49, 51, 53, 55, 57 Op een prachtige centrale locatie in

Nadere informatie

Baston Wonen. informatie. Onderhoud van a tot z. Wie doet wat?

Baston Wonen. informatie. Onderhoud van a tot z. Wie doet wat? aston Wonen informatie Onderhoud van a tot z Wie doet wat? Wie doet wat? In een goed onderhouden woning is het prettig wonen. Samen met aston Wonen kunt u aan het onderhoud van uw huis een steentje bijdragen

Nadere informatie

Overzicht mogelijke veranderingen

Overzicht mogelijke veranderingen Aan- en verbouw van de woning Aanbouw/bijkeuken aan woning Ja Ja 4.500,- 20 1 Ja Ontwerp en uitvoering in overleg met Viveste Afdak of luifel aanbrengen aan woning Ja Nee - - 3 Nee Bij alleen overname

Nadere informatie

Technische omschrijving splitsing woonhuis Hozenstraat 8 te Bredevoort d.d. 13-01-2016

Technische omschrijving splitsing woonhuis Hozenstraat 8 te Bredevoort d.d. 13-01-2016 Technische omschrijving splitsing woonhuis Hozenstraat 8 te Bredevoort d.d. 13-01-2016 Algemeen en buitenzijde - Al het houtwerk moet gecontroleerd worden op houtrot en waar nodig deels vervangen worden,

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Regge 20 3961 HP Wijk bij Duurstede Datum: 28 juni 2012 Regge 20 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de

Nadere informatie

ALRO Bouwservice staat voor goed vakwerk, service en klantvriendelijkheid. Volgens het oude spreekwoord: Klant is koning.

ALRO Bouwservice staat voor goed vakwerk, service en klantvriendelijkheid. Volgens het oude spreekwoord: Klant is koning. BADKAMERS ALRO Bouwservice is een bouwservice bedrijf in de ruimste zin van het woord. ALRO Bouwservice staat voor goed vakwerk, service en klantvriendelijkheid. Volgens het oude spreekwoord: Klant is

Nadere informatie