alleen een verlaging van de transporten afhandelingskosten, maar het maakt het recyclingproces voor huiseigenaren en bedrijven ook eenvoudiger.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "alleen een verlaging van de transporten afhandelingskosten, maar het maakt het recyclingproces voor huiseigenaren en bedrijven ook eenvoudiger."

Transcriptie

1 Vast Afval Industrieel wegen en meten 3 News Recyclinginstallatie voldoet aan de hoogste normen METTLER TOLEDO weegbruggen spelen een essentiele rol bij Waste Mangement 's belangrijkste afvalscheidingsinstallatie. Zij zorgen voor betrouwbare inkomende en uitgaande wegingen bij een van de meest vooruitstrevende "singel stream" afvalscheidingsinstallaties. De afvalscheidingsinstallatie van Waste Management Recycle America in Elkridge biedt diverse recyclingdiensten aan gemeentes, huishoudens en bedrijven. Het werkgebied bestrijkt Washington DC en Groot-Baltimore, inclusief de districten Anne Arundel, Caroll en Howard. Deze afvalscheidingsinstallatie was bij de ingebruikname in augustus 2006 de eerste in de regio waar gebruik werd gemaakt van "single-stream" technologie. Door al het recycleerbare materiaal in één stroom te accepteren, hoeft de klant het afval niet meer gescheiden aan te bieden. Dit betekent niet alleen een verlaging van de transporten afhandelingskosten, maar het maakt het recyclingproces voor huiseigenaren en bedrijven ook eenvoudiger. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën kan de installatie in Elkridge tot 65 ton per uur verwerken. Sinds februari 2007 was dit de hoogste scheidingscapaciteit ter wereld. De installatie ontvangt en verwerkt maandelijks ongeveer ton recycleerbaar materiaal. Ongeveer 70% van het materiaal bestaat uit papier (kranten, tijdschriften, karton, enz.). Het rest-

2 Wegen van voertuigen materiaal bestaat hoofdzakelijk uit glas, kunststof en metaal. Nog geen 4% van het materiaal is niet recycleerbaar. Om die ene afvalstroom op te splitsen in diverse typen recycleerbaar materiaal wordt gebruikgemaakt van een combinatie van handmatige en mechanische technieken. Na het scheiden worden de meeste materialen samengeperst en tot balen verwerkt. Glas wordt opeengehoopt tot het wordt opgehaald voor transport. Omdat de haven van Baltimore dichtbij is, kunnen de materialen vanaf de installatie op eenvoudige wijze worden verscheept naar markten wereldwijd. Alle materialen die de installatie in Elkridge in- en uitgaan, worden gewogen voor de boekhouding en om te voldoen aan bestaande voorschriften. METTLER TOLEDO, die al een lange relatie heeft met Waste Management, leverde twee weegbruggen in staal om ervoor te zorgen dat voor zowel ingaande als uitgaande vrachtwagens nauwkeurige wegingen worden geregistreerd. De helling van het bedrijfsterrein aan de aankomstzijde betekende een behoorlijke uitdaging ten aanzien van de weegbruglocatie. Om een veilige helling vanaf de weegbrug te kunnen garanderen, was het nodig om een oprit van maar liefst 45 meter te construeren. Dagelijks leveren zo'n 120 vrachtwagens materiaal af bij de installatie. Na weging op de ingaande weegbrug rijden de vrachtwagens via de oprit naar de achterzijde van het verwerkingsstation om hun lading te storten. Vervolgens rijden ze naar de voorzijde van het station om leeg te worden gewogen op de uitgaande weegbrug. Deze indeling zorgt voor een efficiënte verkeersstroom en voorkomt onveilig achteruitrijden. De uitgaande weegbrug wordt ook gebruikt om dagelijks de ruim 40 vrachtwagens te wegen die de tot balen verwerkte materialen naar de haven en andere binnenlandse bestemmingen transporteren. Een weegterminal van METTLER TOLEDO geeft accurate en nauwkeurige weeggegevens door naar het computernetwerk van de installatie. Waste Management is bijzonder trots op hun "vlaggenschip"-installatie in Elkridge. Bezoekers komen van heinde en ver om de activiteiten van Recycle America en de hierbij toegepaste technologieën te bekijken. De locatie wordt goed onderhouden en de weegbruggen worden regelmatig gereinigd. Om ervoor te zorgen dat de prestaties van de weegbruggen altijd voldoen aan de hoogste verwachtingen is voor de installatie een onderhoudscontract met METTLER TOLEDO afgesloten. POWERCELL MTX loadcellen garanderen een betrouwbare werking van de weegbruggen tegen minimale servicekosten. Uitgever Mettler-Toledo AG Industrial Heuwinkelstrasse CH-8606 Nänikon Zwitserland Productie MarCom Industrial CH-8606 Nänikon Zwitserland Technische wijzigingen voorbehouden 06/2008 Mettler-Toledo AG Gedruckt in Zwitserland Voor de ingaande weegbrug was een oprit met een lengte van 45 meter nodig om een veilige helling te bieden voor vrachtwagens die recycleerbare materialen komen afleveren. 2 METTLER TOLEDO Vast Afval News 3

3 Scoreborden voor een goed zichtbaar weegdisplay Zorg ervoor dat weegresultaten eenvoudig uit te lezen zijn met de scoreborden van METTLER TOLEDO. Dankzij het gebruik van LED's worden de scoreborden gekenmerkt door een heldere weergave die zowel in de volle zon als 's nachts duidelijk zichtbaar is. Scoreborden zijn leverbaar voor diverse industriële weegtoepassingen. Bij toepassing in installaties waar voertuigen worden gewogen, kunnen ook de chauffeurs het weegresultaat goed zien. Omdat de chauffeurs hun vrachtwagen niet hoeven te verlaten, kunnen de transacties snel en veilig worden afgehandeld, waardoor er dagelijks meer vrachtwagens kunnen worden gewogen. Een scorebord kan worden geïnstalleerd naast een weegschaal of op een andere locatie waar klanten de uitgelezen weegresultaten kunnen zien op het moment dat het materiaal wordt gewogen. Gewichten worden weergegeven in cijfers met een hoogte van 10cm; deze zijn duidelijk zichtbaar op een afstand van 45 meter of meer. Voor een verhoogde zichtbaarheid zijn optioneel scoreborden met een cijferhoogte van 15cm leverbaar. Draadloze werking Voor weegplateaus op afstand biedt onze draadloze-communicatieoptie de mogelijkheid om scoreborden op grotere afstand van het weegstation te gebruiken zonder kostbare kabels en leidingen. Een op de weegterminal aangesloten transceiver zendt een betrouwbaar draadloos signaal uit. Het scorebord is uitgerust met een antenne, zodat het de signalen kan ontvangen over een afstand tot 800 meter en het gewicht van de weegterminal hierop kan weergeven. Ingebouwd verkeerslicht Scoreborden zijn leverbaar met een optioneel verkeerslicht waardoor het plaatsen van een afzonderlijk verkeerslicht overbodig wordt. Het licht schakelt van rood naar groen, waardoor het eenvoudig is om een scorebord te gebruiken om de verkeersstroom over een weegbrug te regelen. Zo kan het verkeerslicht bijvoorbeeld worden ingesteld om naar rood te schakelen zodra een vrachtwagen de weegbrug is opgereden en weer naar groen schakelen wanneer een weging is voltooid en de vrachtwagen de weegbrug mag verlaten. Voor buitengebruik en gebruik in zware omgevingen is elk scorebord voorzien van een duurzame behuizing van een aluminiumlegering met poedercoating. Met de optie voor draadloze communicatie kan een op de weegterminal aangesloten transceiver een signaal verzenden naar een scorebord op maximaal 800 meter afstand, waardoor kostbare kabels en leidingen overbodig zijn. Kenmerken scorebord Gewichtsaanduiding: lb, kg, T en t Aanduidingen voor bruto (GR) en netto (NT) weging Twee standen voor het instellen van de helderheid van het display Interfaces: RS 232, RS 422 (RS 485 multi-drop), 20 ma CL. Beschermingsklasse: IP 56 (type 4) Eenvoudige toegang tot interne componenten voor reparatie op locatie Scoreborden zijn leverbaar met een ingebouwd verkeerslicht dat schakelt tussen rood en groen.

4 OverDrive software nu met factureringsfunctie Vereenvoudig het factureringsproces voor uw weegtransacties door onze weegbrugsoftware te gebruiken voor al uw factureringswensen. De OverDrive software wordt nu geleverd met een optionele factureringsmodule. Deze vereenvoudigt het factureringsproces door de factuur rechtstreeks uit de OverDrive database te genereren. Het is niet langer nodig gegevens te exporteren naar een afzonderlijk softwarepakket voor facturering. De OverDrive software stroomlijnt uw werkzaamheden door alles in een keer af te handelen; van het opslaan van het gewicht van een voertuig, tot het genereren van facturen en samenstellen van rapporten. Met behulp van het gebruiksvriendelijke factureringsscherm, kunt u zelf kiezen hoe de facturen worden gegenereerd: voor alle rekeningen, voor individuele rekeningen of voor factuurcycli. Factuurcycli zijn in groepen samengevoegde rekeningen die wekelijks of maandelijks of op een andere door u gespecificeerde manier worden gegenereerd. Nadat u de te factureren rekeningen hebt geselecteerd, kiest u een datumbereik en klikt u op de knop Genereren. De OverDrive software doet de rest er worden automatisch facturen gegenereerd voor de gewenste transacties. Naast het genereren van facturen, biedt de software uitgebreide mogelijkheden om de facturen te beheren: Afdrukken u kunt facturen inzien, papieren versies afdrukken of ze opslaan als digitaal bestand. Vergrendelen u kunt de definitieve versie van een factuur vergrendelen zodat hij niet meer gewijzigd kan worden. Verwijderen indien er wijzigingen moeten worden aangebracht, kunt niet-vergrendelde facturen verwijderen en opnieuw genereren. Definitief verwijderen u kunt oude facturen uit de database verwijderen. Dankzij de ingebouwde factureringsfunctie van de OverDrive software, worden zakelijke handelingen een stuk efficiënter. U hoeft zich niet druk te maken over compatibiliteitsproblemen omdat er geen gegevens naar andere softwarepakketten hoeven te worden geëxporteerd. Door een alles-in-één softwarepakket te gebruiken, kunt u uw facturering op een snelle en betrouwbare manier afhandelen. Factuur BILL TO: ACCT 2046 Factuurnummer: 10 Global Construction Datum factuur: 24 July First Street Columbus, OH Ticket # Datum Transporteur Voertuig Bedrijf Netto Eenheidsprijs Netto Belast- Totaal- gewicht prijs ing prijs Product: 144 Medium Stone Fill 12 24/7/2007 Trans4 215 W. Stone kg / t /7/2007 Trans4 926 W. Stone kg / t Subtotaal 65, kg Product: 279 Heavy Stone Fill 11 24/7/2007 Trans4 114 W. Stone kg / t /7/2007 Trans4 868 W. Stone kg / t /7/2007 Trans4 926 W. Stone kg / t Subtotaal 106, kg Product: 427 #2 Crushed Stone 13 24/7/2007 Trans4 345 W. Stone kg 8.50 / t /7/2007 Trans4 345 W. Stone kg 8.50 / t Subtotaal 94, kg Product: 513 #1A Crushed Stone 14 24/7/2007 Trans4 631 W. Stone 7440 kg / t /7/2007 Trans4 215 W. Stone kg / t /7/2007 Trans4 957 W. Stone kg / t Subtotaal 85, kg Product: 681 #3 Crushed Stone 15 24/7/2007 Trans4 957 W. Stone kg / t /7/2007 Trans4 868 W. Stone kg / t /7/2007 Trans4 631 W. Stone kg / t Subtotaal 67, kg Totaal de factuur: 419, kg 5, van Wij zijn blij dat u zaken met ons doet. Het factureringsscherm van de OverDrive software vereenvoudigt het genereren van facturen. Voorbeeldfactuur METTLER TOLEDO Vast Afval News 3 4

5 Bliksembeveiliging voor uw weegbrug Een blikseminslag kan een weegbrug in één ogenblik volledig onbruikbaar maken. U kunt kostbare stilstandtijd vermijden door uw weegbrug te beschermen tegen elektrische schade. Een blikseminslag of piekstroom kan ernstige schade veroorzaken aan hoogwaardige elektronische apparatuur. De weegbruggen van tegenwoordig bevatten elektronische onderdelen die beschermd moeten worden tegen overspanning. Een normale weegbruginstallatie kan verschillende kwetsbare onderdelen bevatten. Loadcellen, aansluitkasten, weeginrichtingterminals, externe displays en pc s. Schade als gevolg van blikseminslag kan erg kostbaar zijn. In veel gevallen moet onbeschermde elektronische apparatuur worden gerepareerd of vervangen. Zelfs als de garantie de reparatiekosten vergoedt, wordt u toch geconfronteerd met de kosten van de verloren inkomsten als gevolg van het niet kunnen gebruiken van uw weegbrug. Het StrikeShield bliksemafleidingsysteem is bedoeld als de ultieme bescherming van uw weegbrug en weeginrichtingbehuizing. Het verschaft bescherming tegen overspanning voor de elektronische apparatuur en gebruikt een enkelvoudige aardingspunt. Door de weegbrug en de elektronische onderdelen aan te sluiten op het enkelvoudige aardingspunt, creëert u een pad waarlangs de elektriciteit probleemloos wordt ontladen richting aarde. Als bijkomende bescherming gebruikt METTLER TOLEDO ingebouwde beschermfuncties tegen overspanning in de producten. De aansluitkasten die de loadcellen van de weegbrug met elkaar verbinden, bevatten ontladingsbuizen gevuld met gas. Als de buizen detecteren dat er energie ontstaat, ontladen zij deze op een veilige manier. Van de POWERCELL MTX loadcellen die worden gebruikt in onze weegbruggen, is aangetoond in onafhankelijke tests en bij daadwerkelijk gebruik, dat zij over beschermingsfuncties tegen overspanning beschikken. De loadcellen zijn uitgerust met een overgangsspanningsbescherming. Deze ingebouwde stroomonderbrekers reageren op de warmte die wordt geproduceerd door een piekstroom en beschermen kwetsbare apparatuur. De combinatie van de StrikeShield bliksembeveiliging en de extra in onze elektronische onderdelen ingebouwde functies biedt een betrouwbare bescherming van uw weegbrug. Enkelvoudig aardingspunt Overspanningsbescherming Bewezen bescherming Het StrikeShield systeem beschermt uw bedrijf tegen kostbare schade en stilstandtijd: Beschermt tegen schade als gevolg van blikseminslag. Beschermt tegen schade als gevolg van piekstroom. Houdt weegbruggen in bedrijf. Bewezen betrouwbaar in onafhankelijke tests. Aansluitkast met gasontladingsbuizen 5 METTLER TOLEDO Vast Afval News 3 Robuuste loadcellen met afgeschermde kabels

6 Service op maat ter bescherming van uw investering METTLER TOLEDO weegbruggen zijn ontworpen voor jarenlang betrouwbaar gebruik. Continu gebruik en blootstelling aan veeleisende omstandigheden kunnen echter nadelige gevolgen hebben voor de prestaties van de weegbrug. Om zoveel mogelijk profijt te hebben van uw investering, moet u ervoor zorgen dat uw weegbrug wordt geïnstalleerd, gekalibreerd en onderhouden door experts. Installatie en configuratie Onze projectmanagers coördineren alle werkzaamheden, apparatuur en aannemers voor een kostenbesparende installatie van uw weegbrug. Wij zorgen ervoor dat uw weegbrug op de juiste manier wordt geïnstalleerd, op tijd gebruiksklaar is en voldoet aan alle specificaties. Certificering m.b.t. kalibratie Wij helpen u bij het behouden van de weegnauwkeurigheid door uw weegbrug regelmatig te testen om ervoor te zorgen dat hij voldoet aan de specificatie van de fabrikant en alle industrie- en wettelijke normen. In onze kalibratiecertificaten wordt de naleving van de voorschriften vastgelegd. Pro-actief onderhoud Een weegbrug is een aanzienlijke investering en de betrouwbaarheid is van kritiek belang voor de productiviteit van uw bedrijf. Wij kunnen het door de fabriek gespecificeerde onderhoud leveren dat ervoor zorgt dat uw weegbrug op een nauwkeurige en veilige manier blijft wegen. Ons ServiceXXL programma omvat een uitgebreid aanbod diensten ter ondersteuning bij het behoud van de waarde van uw investering. Laat ons een op maat gemaakte onderhoudsovereenkomst opstellen die voldoet aan de behoeften van uw bedrijf. Onze onderhoudsmonteurs voeren ingepland onderhoud en noodreparaties uit zodat uw weegbrug in bedrijf blijft. ServiceXXL Tailored Services Nederland Mettler-Toledo B.V. Franklinstraat JK Tiel Tel Fax contact.nl@mt.com Nederland Mettler-Toledo PI B.V. Het Sterrenbeeld ML s-hertogenbosch Tel Fax info.nl@mt.com Belgium N.V. Mettler-Toledo S.A. Leuvensesteenweg Zaventem Tel Fax general.mtb@mt.com Uw METTLER TOLEDO contact: Voor meer informatie

News. Toeslagmaterialen. Weegbruggen blijven betrouwbaar in veeleisende omstandigheden. Industrieel wegen en meten

News. Toeslagmaterialen. Weegbruggen blijven betrouwbaar in veeleisende omstandigheden. Industrieel wegen en meten Toeslagmaterialen Industrieel wegen en meten 3 News Weegbruggen blijven betrouwbaar in veeleisende omstandigheden Zand en stof op productiefaciliteiten voor toeslagmaterialen kunnen een slechte invloed

Nadere informatie

Zij moet ook betrouwbaar zijn, met een minimale uitvaltijd, om de doorstroom van producten van en naar een productie-eenheid te garanderen.

Zij moet ook betrouwbaar zijn, met een minimale uitvaltijd, om de doorstroom van producten van en naar een productie-eenheid te garanderen. Biobrandstof 1 Industrieel wegen en meten News Weegoplossingen voor de biobrandstofindustrie Omdat de biobrandstofmarkt groeit, moeten de verwerkingsbedrijven meer en sneller brandstof gaan produceren.

Nadere informatie

News. Houtproducten 1. In Motion Wegen Verhoogt productiviteit van terminal. Industrieel wegen en meten

News. Houtproducten 1. In Motion Wegen Verhoogt productiviteit van terminal. Industrieel wegen en meten Houtproducten 1 Industrieel wegen en meten News In Motion Wegen Verhoogt productiviteit van terminal Het wegen van materialen is een belangrijke stap in veel processen, maar kan ook veel tijd kosten. METTLER

Nadere informatie

voor het schroot dat u verkoopt. U kunt ook beter voldoen aan de overheidsvoorschriften overbelasting van vrachtwagens vermijden.

voor het schroot dat u verkoopt. U kunt ook beter voldoen aan de overheidsvoorschriften overbelasting van vrachtwagens vermijden. Schroot Industrieel wegen en meten 1 News Voldoen aan de behoeften van schrootbedrijven METTLER TOLEDO levert complete weegoplossingen voor schrootfaciliteiten, van tafelweegschalen voor edelmetalen tot

Nadere informatie

Weegbruggen. Robuuste betonnen weegbrug constructie voor een lange levensduur

Weegbruggen. Robuuste betonnen weegbrug constructie voor een lange levensduur Weegbruggen VTC205 Sterk Voor een lange levensduur Robuust Voor zware omstandigheden Nauwkeurig POWERCELL performance Onderhoud Lage onderhoudskosten op de lange termijn Laag model voor de veiligheid van

Nadere informatie

Door het combineren van een goed uitgedacht verkeerspatroon met een robuuste weeginrichting, een zelfbedieningsterminal

Door het combineren van een goed uitgedacht verkeerspatroon met een robuuste weeginrichting, een zelfbedieningsterminal Vast Afval Industrieel wegen en meten 1 News Weegoplossingen voor de afvalfaciliteiten van tegenwoordig Er verandert nog steeds heel veel in de sector voor vastafvalmanagement. In de laatste paar jaar

Nadere informatie

Weegbruggen. Robuuste, stalen weegbrug Doordacht ontwerp voor een lange levensduur

Weegbruggen. Robuuste, stalen weegbrug Doordacht ontwerp voor een lange levensduur Weegbruggen VTS200 Sterk Voor een lange levensduur Robuust Voor zware omstandigheden Nauwkeurig POWERCELL MTX Onderhoud Lage onderhoudskosten op de lange termijn Laag model voor de veiligheid van de chauffeur

Nadere informatie

News. Vast Afval. Jarenlang zorgeloos wegen. Industrieel wegen en meten

News. Vast Afval. Jarenlang zorgeloos wegen. Industrieel wegen en meten Vast Afval Industrieel wegen en meten 2 News Jarenlang zorgeloos wegen De weegbrug vormt de toegang tot de meeste vast-afvalfaciliteiten. Omdat we beseffen hoe belangrijk weeginrichtingen voor uw bedrijf

Nadere informatie

Voertuig wegen. Betrouwbaar Voertuigen Wegen Helpt winstmarges te beschermen

Voertuig wegen. Betrouwbaar Voertuigen Wegen Helpt winstmarges te beschermen Voertuig wegen Betrouwbaar Voertuigen Wegen Helpt winstmarges te beschermen Het effectief transporteren van bulkgoederen of grondstoffen naar en van een verwerkingslocatie is essentieel voor de productiviteit

Nadere informatie

PCE-SD C / 400 / / / / RS-485, 0-10 V

PCE-SD C / 400 / / / / RS-485, 0-10 V Verifieerbare plateauweegschaal PCE-SD C Serie Geijkte plateauweegschaal / plateau 400 x 500mm / bi-directionele RS-232-interface / stuks telling / optelfunctie / RS-485, analoge uitgang 4-20mA, 0-10 V

Nadere informatie

Reken op uw besparingen

Reken op uw besparingen Reken op uw besparingen Gratis configuratiesoftware voor uw weegschaal* Reken op uw besparingen Bespaar tijd en geld Met slimme weegoplossingen! Profiteer op vele manieren bij het controleren van binnenkomende

Nadere informatie

News 3. Pharma Logistiek. Efficiënte en rendabele verzendafdelingen. Industrieel Meten en Wegen

News 3. Pharma Logistiek. Efficiënte en rendabele verzendafdelingen. Industrieel Meten en Wegen Pharma Logistiek Industrieel Meten en Wegen News 3 Efficiënte en rendabele verzendafdelingen Het is voor onze klant van groot belang dat geneesmiddelen veilig, snel en voordelig worden verzonden. Met dit

Nadere informatie

P U B L I C A D V A N C E D

P U B L I C A D V A N C E D PUBLIC ADVANCED P. 3 P. 2 Elektrisch rijden is de toekomst. En die toekomst is al begonnen! Daarom wil Lanova elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar maken. Lease eenvoudig je eigen laadpaal thuis of

Nadere informatie

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent SCHÄFER ORBITER SYSTEEM Veilig - Snel - Intelligent 2 OVERZICHT SYSTEMEN Compacte Dynamische Opslagsystemen De wens om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, zonder in te boeten aan efficiëntie

Nadere informatie

- Kalibratie incl. eerste ijking

- Kalibratie incl. eerste ijking Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD.. CR Serie Rollenbaan weegschaal tot 150kg / bi-directionele RS-232 interface / rolbaanbreedte ca. 580mm / optioneel verkrijgbaar: RS-485, analoog uitgang 4...

Nadere informatie

SWB605 PowerMount. Vergelijking van PowerMount. met analoge weegmodules

SWB605 PowerMount. Vergelijking van PowerMount. met analoge weegmodules Vergelijking van PowerMount met analoge weegmodules De nieuwe PowerMount weegmodules van METTLER TOLEDO controleren continu de prestatie van loadcellen en ontdekken afwijkingen voordat deze gevolgen hebben

Nadere informatie

Element recyclingstation

Element recyclingstation INTRODUCTIE Beschikbaar in Europa: 15 januari 2010 PRODUCTBESCHRIJVING Het Element recyclingstation van biedt consumenten een stijlvolle totaaloplossing voor gescheiden inzameling van afval en recyclebaar

Nadere informatie

Weegbruggen. Geavanceerde weegtechnologie Op weg naar een hogere winst

Weegbruggen. Geavanceerde weegtechnologie Op weg naar een hogere winst Weegbruggen POWERCELL Loadcellen Uiterste nauwkeurigheid Uitzonderlijke betrouwbaarheid Eenvoudiger onderhoud Bewezen prestaties Geavanceerde weegtechnologie Op weg naar een hogere winst Weegbruggen POWERCELL

Nadere informatie

Batching. Een beter begrip van uw batchingsysteem

Batching. Een beter begrip van uw batchingsysteem Een beter begrip van uw batchingsysteem Voor het ontwerp van een standalone batchingsysteem moeten de onderdelen zorgvuldig worden geselecteerd, op basis van de unieke procesvereisten. Batchingsystemen

Nadere informatie

Schroot, afval en recycling

Schroot, afval en recycling Schroot, afval en recycling Systemen die wérken www.hiab.com SCHROOT, AFVAL EN RECYCLING Schroot, afval en recycling Schroot, afval en recycling Systemen die wérken DE LAGE INVESTERINGS- EN EXPLOITATIEKOSTEN

Nadere informatie

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS STOF-/WATERZUIGERS VOOR ELKE TOEPASSING De nieuwe serie stof-/waterzuigers bevat modellen met 20 tot 75 liter container inhoud zodat er altijd een model is dat voldoet

Nadere informatie

Dräger VarioGard 2300 IR Detectie van ontvlambare gassen en dampen

Dräger VarioGard 2300 IR Detectie van ontvlambare gassen en dampen Dräger VarioGard 2300 IR Detectie van ontvlambare gassen en dampen D-6452-2010 Op tal van werkterreinen is snelle en betrouwbare gasdetectie van cruciaal belang. Hiervoor heeft Dräger de stationaire gasdetectorserie

Nadere informatie

PINEARTS HOLLAND BV

PINEARTS HOLLAND BV Veiligheidsmaatregelen Prijsberekenende weegschaal Alle PBW1, PBW2 & PBW3 Gebruikershandleiding PINEARTS HOLLAND BV WWW.PINEARTS.NL Veiligheidsmaatregelen Alle veiligheidsberichten zijn aangegeven met

Nadere informatie

Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers

Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers VL500 35 liter uitvoering Grote oppervlakken reinigen? Probeer het vaste vloermondstuk voor de VL500 Door meervoudige filtering kunt u zowel stoffen als vloeistoffen

Nadere informatie

Tijd Temperatuur display

Tijd Temperatuur display Tijd Temperatuur display Led tijd/temperatuur displays met draadloze sensoren Elke professional vanuit de lichtreclame branche is ermee bekend. Het zoeken van de juiste locatie van de lichtsensor en de

Nadere informatie

ES-S7A. Buitensirene. www.etiger.com

ES-S7A. Buitensirene. www.etiger.com ES-S7A Buitensirene www.etiger.com NL Kenmerken - Draadloze verbinding voor een eenvoudige installatie - Radiofrequente beveiliging van de accessoires: meer dan een miljoen combinatiecodes - EEPROM-informatiebeveiliging,

Nadere informatie

Transport en logistiek CSN950 Dimensioner Uitstekende meetprestatie Krachtige, ingebouwde processor Naadloze connectiviteit

Transport en logistiek CSN950 Dimensioner Uitstekende meetprestatie Krachtige, ingebouwde processor Naadloze connectiviteit Transport en logistiek CSN950 Dimensioner Uitstekende meetprestatie Krachtige, ingebouwde processor Naadloze connectiviteit Nieuwe Standaard voor rentabiliteit, efficiëntie en flexibiliteit Transport en

Nadere informatie

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De compleet draadloze toegangscontrole oplossing die voldoet aan al uw eisen. Net2 PaxLock is een veelzijdig product, ontworpen

Nadere informatie

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing Marktinzicht Proces Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Wereldwijd worden er al meer dan 15 miljard facturen elektronisch verzonden

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING VORKHEFTRUCKWEEGSTEMEN

GEBRUIKSAANWIJZING VORKHEFTRUCKWEEGSTEMEN GEBRUIKSAANWIJZING VORKHEFTRUCKWEEGSTEMEN N320 indicator Stimag B.V. Parellaan 22 2132 WS Hoofddorp tel. (023) 562 62 65 fax. (023) 562 97 44 Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen VORKHEFTRUCK

Nadere informatie

MODEL HOM 2650 KG DIGITALE ROLSTOELWEEGSCHAAL HANDLEIDING

MODEL HOM 2650 KG DIGITALE ROLSTOELWEEGSCHAAL HANDLEIDING MODEL HOM 2650 KG DIGITALE ROLSTOELWEEGSCHAAL HANDLEIDING Dank u voor het aanschaffen van dit product. Lees deze handleiding zorgvuldig en bewaar deze voor later gebruik. INHOUD VEILIGHEID... 3 EIGENSCHAPPEN...

Nadere informatie

Dräger VarioGard 2320 IR Detectie van toxische gassen en zuurstof

Dräger VarioGard 2320 IR Detectie van toxische gassen en zuurstof Dräger VarioGard 2320 IR Detectie van toxische gassen en zuurstof Op tal van werkterreinen is snelle en betrouwbare gasdetectie van cruciaal belang. Hiervoor heeft Dräger de stationaire gasdetectorserie

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Compacte weegsystemen

Compacte weegsystemen Compacte weegsystemen Compacte industriële weegsystemen ICS425, ICS435, ICS445, ICS465 Snel en nauwkeurig Gebruiksvriendelijk Modulair en veelzijdig Sterk en betrouwbaar Verbeter uw prestatie overal waar

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

Register your product and get support at SBA3010/00. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at   SBA3010/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Gebruiksaanwijzing 1 Belangrijk Veiligheid Belangrijke veiligheidsinstructies Let op waarschuwingen. Volg alle instructies.

Nadere informatie

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera 2 MIC Serie 550 De nieuwe norm voor bewaking Aantrekkelijk, compact ontwerp voor onopvallende installatie in bewakingsomgevingen Robuuste, vandalismebestendige

Nadere informatie

Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter.

Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter. Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter. 2 Eenvoudigweg beter. Betere eenvoud. We willen samen zaken doen beter en eenvoudiger maken met een modern, wereldwijd ERP-systeem dat ons helpt om

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Tafelweegschaal PCE-BS 6000

GEBRUIKSAANWIJZING Tafelweegschaal PCE-BS 6000 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Tafelweegschaal

Nadere informatie

Weegschaaltruck EL20W-1150-TAZPN. Capaciteit: 2t

Weegschaaltruck EL20W-1150-TAZPN. Capaciteit: 2t NL GEBRUIKSAANWIJZING Weegschaaltruck EL20W-1150-TAZPN Capaciteit: 2t N.B.: Eigenaar en gebruiker moeten deze instructies voor gebruik van de handpallettruck lezen en begrijpen. Inhoudsopgave I. Algemeen

Nadere informatie

Retail Service. Serviceoplossingen Gegarandeerde uptime, betere prestaties

Retail Service. Serviceoplossingen Gegarandeerde uptime, betere prestaties Retail Service Serviceoplossingen Gegarandeerde uptime, betere prestaties Service METTLER TOLEDO Service Wanneer u ons het hardste nodig heeft METTLER TOLEDO Service begrijpt wat de specifieke eisen van

Nadere informatie

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen.

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. Uw gemoedsrust is onze drijfveer Op basis van klantspecifieke eisen & wensen biedt RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS

Nadere informatie

K-serie. Wereldwijde oplossingen voor veeleisende weegtoepassingen. K-serie. Nauwkeurig Robuust Betrouwbaar Goedgekeurd voor explosiegevaarlijke

K-serie. Wereldwijde oplossingen voor veeleisende weegtoepassingen. K-serie. Nauwkeurig Robuust Betrouwbaar Goedgekeurd voor explosiegevaarlijke K-serie K-serie Nauwkeurig Robuust Betrouwbaar Goedgekeurd voor explosiegevaarlijke gebieden: CENELEC en FM Voldoet aan GMP Wereldwijde oplossingen voor veeleisende weegtoepassingen K-serie K-serie...

Nadere informatie

De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen PQMS.NL/VO4BIZ

De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen PQMS.NL/VO4BIZ De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen Wat is VO4BIZ? VO4BIZ is een Brits ontwerp, spanningsoptimalisatie systeem dat het inkomende voltage verlaagt en de stroomkwaliteit

Nadere informatie

HIAB 200 C Vermogen 20 tm

HIAB 200 C Vermogen 20 tm HIAB 200 C Vermogen 20 tm Productbrochure www.hiab.com 2 Voor maximale allround prestatie De HIAB 200 C voor allerlei taken Hier ziet u een kraan met kracht én groot vermogen, een echte alleskunner. De

Nadere informatie

PINEARTS HOLLAND BV

PINEARTS HOLLAND BV Veiligheidsmaatregelen Platformweegschaal Alle Endel SWS-Series Gebruikershandleiding PINEARTS HOLLAND BV WWW.PINEARTS.NL Veiligheidsmaatregelen Alle veiligheidsberichten zijn aangegeven met het woord

Nadere informatie

LEICA SPRINTER Elektronisch Waterpasinstrument

LEICA SPRINTER Elektronisch Waterpasinstrument LEICA SPRINTER Elektronisch Waterpasinstrument Foutloos, Simpel, Snel De nieuwe standaard om voordelig digitaal te gaan waterpassen Met LEICA SPRINTER wordt u een van s werelds snelste waterpasser Betrouwbaar

Nadere informatie

Philips GoGear-audiospeler NL SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX08K.

Philips GoGear-audiospeler NL SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX08K. Philips GoGear-audiospeler NL SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04B SA1MXX04K SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX08K Snelstartgids Aan de slag Overzicht van het hoofdmenu Menu

Nadere informatie

Geheel door SDMO zelf ontwikkeld, worden de "NEXYS", "TELYS" en "KERYS" panelen als basis of als optie op onze producten aangeboden. Dankzij deze panelen is de besturing van uw stroomaggregaat eenvoudig

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

News. Toeslagmaterialen. Weegoplossingen voor asfalt en cement. Industrieel wegen en meten

News. Toeslagmaterialen. Weegoplossingen voor asfalt en cement. Industrieel wegen en meten Toeslagmaterialen Industrieel wegen en meten 2 News Weegoplossingen voor asfalt en cement Naarmate de concurrentie op de asfalt- en cementmarkt groeit, zoeken producenten naar betere manieren om hun bedrijven

Nadere informatie

News 3. Petrochemicaliën & Derivaten. Maximaliseer productiviteit, minimaliseer kosten. Industrieel wegen en meten

News 3. Petrochemicaliën & Derivaten. Maximaliseer productiviteit, minimaliseer kosten. Industrieel wegen en meten Petrochemicaliën & Derivaten Industrieel wegen en meten News 3 Maximaliseer productiviteit, minimaliseer kosten Bij binnenkomst van de goederen, de productie en bij het verschepen van de goederen, in ruwe

Nadere informatie

WMC-weegmodules. WMC-weegmodules De hoogste nauwkeurigheid De kleinste afmetingen De snelste weegfunctie. Klein formaat Groot prestatievermogen

WMC-weegmodules. WMC-weegmodules De hoogste nauwkeurigheid De kleinste afmetingen De snelste weegfunctie. Klein formaat Groot prestatievermogen WMC-weegmodules WMC-weegmodules De hoogste nauwkeurigheid De kleinste afmetingen De snelste weegfunctie Klein formaat Groot prestatievermogen WMC-weegmodules Zet een intelligente stap met de innovatieve

Nadere informatie

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 Een Snel systeem... voor efficiënte reiniging Een complete cyclus in 20 minuten OPTIMALE BEHANDELINGSTIJD VOOR REINIGING EN DESINFECTIE De

Nadere informatie

SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER

SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER Naadloos te integreren in iedere omgeving. De Slim Jim Step-On Containers zijn zowel in kunststof als RVS beschikbaar in twee uitvoeringen: Front Step en End Step, waardoor

Nadere informatie

Uitvoeringen anders dan in deze documentatie vermeldt, kunnen in overleg worden geleverd.

Uitvoeringen anders dan in deze documentatie vermeldt, kunnen in overleg worden geleverd. Weeg systemen DOCUMENTATIE WEEG SYSTEMEN In deze documentatie vindt U een gedeelte uit ons standaard programma weeg systemen, geheel vervaardigd uit roestvrijstaal, speciaal voor gebruik in slachterijen

Nadere informatie

Een innovatief systeem voor afvalwatertoepassingen: Wilo-Rexa FIT en Rexa PRO. Productbrochure.

Een innovatief systeem voor afvalwatertoepassingen: Wilo-Rexa FIT en Rexa PRO. Productbrochure. Een innovatief systeem voor afvalwatertoepassingen: Wilo-Rexa FIT en Rexa PRO. Productbrochure. Complexe uitdagingen vragen om eenvoudige oplossingen. Om u niet alleen het werk eenvoudiger te maken maar

Nadere informatie

Telweegschaal. Gebruikershandleiding

Telweegschaal. Gebruikershandleiding Veiligheidsmaatregelen Telweegschaal Alle Endel HJX-W Series Gebruikershandleiding Veiligheidsmaatregelen Alle veiligheidsberichten zijn aangegeven met het woord PAS OP. Dit woord betekend het volgende:

Nadere informatie

Serialisatie. Integratie van farmaceutische serialisatie Vertrouw op Garvens om u de weg te wijzen GARVENS

Serialisatie. Integratie van farmaceutische serialisatie Vertrouw op Garvens om u de weg te wijzen GARVENS GARVENS Checkweighing Serialisatie Wereldwijde oplossingen: Ter voorkoming van namaakproducten Naleving van de wet- en regelgeving Grotere productveiligheid Imagobescherming Integratie van farmaceutische

Nadere informatie

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN hyva.com TITAN HAAKARMSYSTEEM Hyva Titan haakarmsystemen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik in de zwaarste omstandigheden en staan bekend om de betrouwbaarheid

Nadere informatie

Toshiba EasyGuard in actie:

Toshiba EasyGuard in actie: Toshiba EasyGuard in actie Toshiba EasyGuard in actie: Tecra A4 professionele multimediaprestaties op breedbeeldformaat. Toshiba Easy Guard is een set voorzieningen die de zakelijke gebruiker helpt door

Nadere informatie

SECUTEST BASE VEILIGHEIDS BASE10 DE NIEUWE SECUTEST VEILIG EN EFFICIËNT TESTEN VAN ELEKTRISCHE ARBEIDSMIDDELEN

SECUTEST BASE VEILIGHEIDS BASE10 DE NIEUWE SECUTEST VEILIG EN EFFICIËNT TESTEN VAN ELEKTRISCHE ARBEIDSMIDDELEN DE NIEUWE SECUTEST SECUTEST BASE VEILIGHEIDS BASE10 VEILIG EN EFFICIËNT TESTEN VAN ELEKTRISCHE ARBEIDSMIDDELEN Elektrische apparaten volgens NEN3140 Incl. verlengkabels en (P) RCD s Medische apparaten

Nadere informatie

Belangrijke instructies

Belangrijke instructies GN650TN GN1410TN GN650BT GN1410BT Allereerst willen wij u danken voor de aanschaf van uw meubel en vertrouwen erop dat dit meubel u de komende jaren trouw van dienst zal zijn. Hieronder volgen enkele instructies

Nadere informatie

Quick-Finder Weegpalletwagen = Standaard = Optie. Ideaal instapmodel in de wereld van wegen op wielen 111. Transporteren en wegen in één handeling 112

Quick-Finder Weegpalletwagen = Standaard = Optie. Ideaal instapmodel in de wereld van wegen op wielen 111. Transporteren en wegen in één handeling 112 Pagina VHE Ideaal instapmodel in de wereld van wegen op wielen VHB Transporteren en wegen in één handeling VHS Robuuste weegpalletwagen met geïntegreerde printer 3 VHT VHM Professionele weegpalletwagen

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar SBT50/00. Gebruiksaanwijzing

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar  SBT50/00. Gebruiksaanwijzing Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome SBT50/00 Gebruiksaanwijzing a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Belangrijk Veiligheid Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement Efficiënt kwaliteitsmanagement in een gereguleerde omgeving Om conformiteit met reglementen rond kwaliteitsmanagement te waarborgen (ISO, GMP) is het noodzakelijk de parameters te begrijpen die de nauwkeurigheid

Nadere informatie

ES-D1A. Draadloze bewegingsdetector. www.etiger.com

ES-D1A. Draadloze bewegingsdetector. www.etiger.com ES-D1A Draadloze bewegingsdetector www.etiger.com NL Inhoud van de verpakking 1 x PIR bewegingsdetector 1 x steun 1 x gebruikershandleiding 1. Detectievenster 2. LED-lampje 3. Steun Vóór het eerste gebruik

Nadere informatie

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE Intuïtief IT SOLUSCOPE IT Soluscope is gebaseerd op informatietechnologie en verbindt uw Soluscopereprocessingapparatuur voor

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

Windows Weegsoftware AllScales Easy Multiscale Voorraad

Windows Weegsoftware AllScales Easy Multiscale Voorraad Windows Weegsoftware AllScales Easy Multiscale Voorraad Software voor (real time) communicatie met de PC, in combinatie met ALLSCALES weegapparatuur (geschikt voor gebruik tot 20* weegschalen). De software

Nadere informatie

TP-L4 LIJNLASER. Serie TOPCON GUARANTEE. De lijnlaser met de best zichtbare laserstraal

TP-L4 LIJNLASER. Serie TOPCON GUARANTEE. De lijnlaser met de best zichtbare laserstraal TP-L4 Serie LIJNLASER TOPCON GUARANTEE De lijnlaser met de best zichtbare laserstraal n Best zichtbare laserstraal n Uiterst nauwkeurige afschotinstelling n SmartLine : snelle en nauwkeurige automatische

Nadere informatie

Mettler bc dubbele printer. Streven naar de juiste balans

Mettler bc dubbele printer. Streven naar de juiste balans Mettler bc dubbele printer Het ontwerp van de Mettler BC past in elk winkelinterieur. De weegschaal is ontworpen voor gebruik in de retail en is bestand tegen schommelingen in temperatuur, vocht en normale

Nadere informatie

PRIJSLIJST SEPTEMBER 2009

PRIJSLIJST SEPTEMBER 2009 TSU-9200 Pronto TSU-9200 Jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat de Pronto-lijn van afstandsbedieningen met touchscreens nu is uitgebreid met de TSU9200. Deze afstandsbediening biedt de technologie

Nadere informatie

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x 2x 3x [5] De stekkerdoos schakelt ter bevestiging 2x in en uit. De code van de zender is in het geheugen van de stekkerdoos opgeslagen en het product is klaar voor gebruik. Er kunnen maximaal 6 verschillende

Nadere informatie

Temperatuur/R.V.-en atmosferische druksensoren

Temperatuur/R.V.-en atmosferische druksensoren Temperatuur/R.V.-en atmosferische druksensoren De nieuwe generatie temperatuur- & relatieve vochtigheidssensoren kenmerken zich door een robuuste en een duidelijk afleesbaar LCD-scherm. Het LCD- scherm

Nadere informatie

ES-D3A Draadloos deur-/raamcontact

ES-D3A Draadloos deur-/raamcontact ES-D3A Draadloos deur-/raamcontact www.etiger.com NL Inhoud van de verpakking 1 x deur-/raamcontact 1 x gebruikershandleiding Magneet Zender Aan de foto s, afbeeldingen en tekst kunnen geen rechten worden

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

SYSTEMEN EN ONDERDELEN

SYSTEMEN EN ONDERDELEN StuvEx International NV (Belux) Tel. +32 3 4582552 info@stuvex.eu www.stuvex.eu StuvEx International (NL) Tel. +31 654746801 info@stuvex.nl www.stuvex.eu AARDINGSCONTROLE UNIT: TES-01 Achtergrond Bij het

Nadere informatie

Laat een vorkversteller van Cascade het werk voor u doen.

Laat een vorkversteller van Cascade het werk voor u doen. VORKVERSTELLERS Laat een vorkversteller van Cascade het werk voor u doen. verhoogde productiviteit minder beschadigingen verbeterde veiligheid Cascade heeft een vorkversteller voor iedere toepassing. Vorkverstellers

Nadere informatie

OPTYMA PLUS. R404A/R507 R134a R407C. Geluidsarme koelgroepen ontworpen door Danfoss MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

OPTYMA PLUS. R404A/R507 R134a R407C. Geluidsarme koelgroepen ontworpen door Danfoss MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS Geluidsarme koelgroepen ontworpen door Danfoss REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION OPTYMA PLUS koelgroepen R404A/R507 LBP/MBP Fasen

Nadere informatie

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome AD420 NL Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijk 3 2 Uw stationsluidspreker 4 Inleiding 4 Wat zit er in de doos? 4

Nadere informatie

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be PocketJet 600 series Mobiele Printers Deze compacte mobiele printers bieden altijd en overal een degelijke en duurzame mobiele printoplossing voor verkoop, service en logistieke doeleinden, en voor veiligheids-

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

DS-100 COUVERTEERSYSTEEM MET HOGE PRODUCTIVITEIT

DS-100 COUVERTEERSYSTEEM MET HOGE PRODUCTIVITEIT DS-100 COUVERTEERSYSTEEM MET HOGE PRODUCTIVITEIT Het flexibele, modulaire mailsysteem dat aan al uw wensen voldoet MODULAIR SYSTEEM VOOR POSTVERWERKING DS-100 FLEXIBEL COUVERTEREN VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

Nadere informatie

VIESMANN. Montagehandleiding VITOTROL 100. voor de vakman

VIESMANN. Montagehandleiding VITOTROL 100. voor de vakman Montagehandleiding voor de vakman VIESMANN Vitotrol 100 type UTD-RF Kamerthermostaat met twee digitale schakelklokken en draadloze ontvanger voor Vitodens 100-W, type WB1B Bestelnr.: 7296 065 VITOTROL

Nadere informatie

1. Specificaties Algemeen Inhoud verpakking Modelspecifiek Veiligheidsnormen en beveiligingen...

1. Specificaties Algemeen Inhoud verpakking Modelspecifiek Veiligheidsnormen en beveiligingen... HANDLEIDING Inhoud 1. Specificaties..................................3 1.1 Algemeen.................................3 1.2 Inhoud verpakking.............................. 3 1.3 Modelspecifiek...............................

Nadere informatie

News. Bulk Foods. Betrouwbare suikergehaltebepaling De link tussen teler en fabriek. Industrieel wegen en meten

News. Bulk Foods. Betrouwbare suikergehaltebepaling De link tussen teler en fabriek. Industrieel wegen en meten Bulk Foods Industrieel wegen en meten News Betrouwbare suikergehaltebepaling De link tussen teler en fabriek Iscal Sugar Fontenoy maakt deel uit van de Iscal Sugar S.A.- groep, de tweede grootste suikerproducent

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. AirPrint

Gebruikershandleiding. AirPrint Gebruikershandleiding AirPrint VOORWOORD We hebben ernaar gestreefd de informatie in dit document volledig, accuraat en up-to-date weer te geven. De fabrikant is niet aansprakelijk voor de gevolgen van

Nadere informatie

LED Color Ball. Gebruiksaanwijzing. A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat 2 6468 EW Kerkrade Nederland www.americandj.eu

LED Color Ball. Gebruiksaanwijzing. A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat 2 6468 EW Kerkrade Nederland www.americandj.eu LED Color Ball Gebruiksaanwijzing A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat 2 6468 EW Kerkrade Nederland www.americandj.eu Inhoud INTRODUCTIE... 3 BEDIENING EN FUNCTIES... 3 SPECIFICATIES... 4 ROHS Een duurzame

Nadere informatie

Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten.

Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten. Achtergrond Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten. Hoe ouder een voertuig, hoe meer slijtage en dus hoe hoger de reparatiekosten. Speciaal voor prijsgevoelige klanten met oudere voertuigen vormen

Nadere informatie

E&P HYDRAULICS Afstandsbediening EPRC-01 Level Systeem Camper

E&P HYDRAULICS Afstandsbediening EPRC-01 Level Systeem Camper GEBRUIKERS MANUAL E&P HYDRAULICS Afstandsbediening EPRC-01 Level Systeem Camper 1 Copyright 2012, E&P Hydraulics Deze handleiding is auteursrechtelijk beschermd, alle rechten zijn voorbehouden. Volgens

Nadere informatie

KAN DE HITTE AAN. EN STOF, WATER EN EEN VAL VAN 3 METER. Introductie van de nieuwe 62 Max infraroodthermometers van Fluke.

KAN DE HITTE AAN. EN STOF, WATER EN EEN VAL VAN 3 METER. Introductie van de nieuwe 62 Max infraroodthermometers van Fluke. KAN DE HITTE AAN. EN STOF, WATER EN EEN VAL VAN 3 METER. Introductie van de nieuwe 62 Max infraroodthermometers van Fluke. Stof- en waterdicht: Conform beschermingsklasse IP54 en dus stof- en waterdicht.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Marsden Weegindicator. Stimag B.V. Meer en Duin 64a 2163 HC Lisse tel. (023) fax.

GEBRUIKSAANWIJZING. Marsden Weegindicator. Stimag B.V. Meer en Duin 64a 2163 HC Lisse tel. (023) fax. GEBRUIKSAANWIJZING Marsden Weegindicator Stimag B.V. info@stimag.nl Meer en Duin 64a 2163 HC Lisse tel. (023) 562 62 65 fax. (023) 562 97 44 Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen Inhoudsopgave

Nadere informatie

Zonne-energiesystemen. Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie

Zonne-energiesystemen. Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie Zonne-energiesystemen Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie UBBINK ZONNE-ENERGIESYSTEMEN Gebruik de energie van de zon! Zonne-energie is een vorm van duurzame energie. De zon is overal

Nadere informatie

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind. Golf GTE & Passat GTE

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind. Golf GTE & Passat GTE Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Golf GTE & Passat GTE Eneco HollandseWind Laadpunt + installatie vanaf 1275 * Windenergie is schoon en onuitputtelijk, er is genoeg wind voor ons

Nadere informatie

Technisch systeemhandboek Aluminium kasten GA

Technisch systeemhandboek Aluminium kasten GA Technisch systeemhandboek Aluminium kasten GA Aluminium kasten GA 8 4 7 1 5 6 3 2 Keiharde weerstand Het gebruiksspectrum van de zeer robuuste aluminium kasten kent geen grenzen. Elektrische, elektronische

Nadere informatie

Voorraadbeheer. Voorraadbeheer Wegen van tanks & silo s

Voorraadbeheer. Voorraadbeheer Wegen van tanks & silo s Voorraadbeheer Wegen van tanks & silo s Gravimetrische niveaucontrole is een van de meest nauwkeurige vormen van voorraadbeheer die beschikbaar is. De hoge nauwkeurigheid is met name behulpzaam bij het

Nadere informatie

Sensor Test Unit TSK40A

Sensor Test Unit TSK40A Product Info Sensor Test Unit TSK40A Eenvoudig testen van diverse typen sensoren Instellingen manueel of snel via de PC te wijzigen Standaard kabels voor het snel aansluiten van sensoren Algemeen De sensor

Nadere informatie