CLUB-DUIKVAKANTIE KROATIË, PULA ISTRIË Van maandag 6 juli tot maandag 13 juli 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CLUB-DUIKVAKANTIE KROATIË, PULA ISTRIË Van maandag 6 juli tot maandag 13 juli 2015"

Transcriptie

1 CLUB-DUIKVAKANTIE KROATIË, PULA ISTRIË Van maandag 6 juli tot maandag 13 juli 2015 Splendid Golden Rock Resort: Verudella 6/B, Pula Het hotel is gelegen op 1290km gerekend vanuit Sportoase in Tongeren. Volgens de routeplanner zou dit betekenen dat je met diesel een brandstofkost hebt van 135 (enkele rit). Op het traject heb je ook tolkosten t.b.v. 20. Dus heen en weer 310 /voertuig. We leggen ook een busje in voor diegene die kostendelend wil meerijden. De kostprijs van dit busje is uiteraard afhankelijk van het aantal inzittenden. Bij 5 inzittenden komt de prijs uit op 200 /pers, incluis de tolkosten, brandstof, aanvullende verzekering, supplement km heen en weer. Met dit busje kunnen de duikers hun duikgerief meegeven tegen 10 /duiker.

2 Het hotel: Splendid Golden rotsen Resort ligt 3 km ten zuiden van het historische centrum van Pula. De promenade aan zee, ideaal voor een aangename en ontspannen wandeling, brengt u naar het Punta Verudela toeristische resort, slechts 1 km verderop. Een van de belangrijkste attracties van een verblijf in Splendid Resort Appartementen is het prachtig uitzicht op zee, aangezien alle eenheden een eigen balkon hebben. De appartementen zijn ruim. De grootste met een vloeroppervlak van ongeveer 47 m 2, waar maximaal zes personen comfortabel kunnen logeren. Dit maakt de Splendid Pula Resort Appartementen de ideale keuze voor verblijf groepen. De studio-appartementen zijn ook perfect voor paren, en de 1 slaapkamer eenheden zijn ideaal voor kleinere groepen. Studio voor 2 personen, bedden zijn gelegen in de living, 67,15 /nacht/kamer (incl. korting 15%). De appartementen bestaan uit een aantal comfortabele en goed uitgeruste selfcatering accommodatie units. Zij over alles wat nodig is voor een geweldige vakantie, met inbegrip van: SAT TV, volledig uitgeruste kitchenette (koken ringen / koelkast),/badkamers met douches en alle bedlinnen, kussens en handdoeken zijn inbegrepen, balkon, 220 V stopcontacten en koffie-/ theevoorzieningen.

3 Appartement met slaapkamer goed voor 4 personen 96,90 /nacht/kamer (incl. korting van 15%) Er zijn meerdere combinaties mogelijk naargelang het aantal personen per appartement en ook qua grote. De kleinste combinatie voor 2 personen kost 67,15 /nacht/kamer (=33,57 /pers/nacht incl. de korting), de grootste voor 6 personen met een oppervlakte van 64m 2 en 2 slaapkamers + 2 badkamers komen op 130,90 /nacht/appartement (= 22 /pers/nacht incl. de korting). Deze prijzen gelden voor de periode dat wij er zouden zijn. Voor meer info omtrent de mogelijke combinaties ga naar en kies je type appartement: 33&date= &lang=en&nights=3. Faciliteiten: Geniet van een rijk scala aan sportieve activiteiten zowel op het water als op land. Het watersportcentrum is de plaats om te proberen waterskiën en parasailen. Het duikcentrum ligt in het nabijgelegen Park Plaza Verudela Resort. Je kan er fietsen huren om een tochtje te maken in de dennenbossen en langs de kant van de Zeedijk. Tennisbanen liggen slechts een paar minuten van het resort. Het restaurant: Voor diegenen die zelf hun potje willen koken is er een winkelcentrum met verse groenten, fruit, brood, enz.. Je appartement beschikt immers over een kitchinette.

4 Je kan in het hoofdrestaurant aanschuiven voor een ontbijtbuffet voor de prijs van 8. In het hoofdrestaurant kan je een uitgebreid avondmaal in buffetstijl nemen voor de prijs van 12. Wil je uit eten gaan dan heb je de keuze uit volgende restaurants: Horizont: Het hoofdrestaurant van het resort serveert ontbijt en diner in een handige buffet. Het grote terras met uitzicht op de zee zal gewoon u versteld doen staan. Dagelijks geopend van 8-10 uur voor het ontbijt en van 7-9 pm voor het diner. Bistro Splendid: Met een groot terras aan het zwembad, biedt een breed scala aan salades, pizza's, pasta's, zeevruchten en keuze vlees. Het is een perfecte plek om een hapje tijdens het kijken naar de onvergetelijke zonsondergang. Open dagelijks uur-10 pm. Bistro Tamaris: Ligt direct aan het strand met een terras met uitzicht op de zee, serveert een breed scala van lokale en internationale gerechten. Open dagelijks 9 a.m.-11 pm. Bistro Centar: Ligt dicht bij de supermarkt met indoor en outdoor seating, serveert een breed scala van pasta's, salades en keuze vlees. Open dagelijks 7 am-11 pm. Kavana Horizont: Genieten van een verfrissend drankje op het grote terras met uitzicht op de zee. Open dagelijks om uur Beach bar Ambrella: De aangename ambiance van het nabij gelegen Lounge Beach Bar "Ambrela" op het strand is ideaal om verfrissende cocktails te proeven en romantische diners tijdens de zonsondergang. Open dagelijks om p.m. Zeppelin beach bar: Gelegen op de Saccorgiana beach biedt een overvloed aan evenementen en feesten tijdens de zomermaanden. Geniet van een breed scala aan cocktails, slechts enkele stappen van de kristalheldere zee. Dagelijks geopend van 10 uur-2 uur (weekend tot 4 uur 's morgens) Entertainment: Het getalenteerde A2 animatieteam biedt een gamma aan entertainment met een volledig schema van sporten en spellen plus een creatief programma voor kinderen in de Artur club. Live muziek op het terras bij het zwembad. Voor de duikers: Het duikcentrum Orca Diving Centar ligt op het domein van Verudela zodat we vanuit onze appartementjes rechtstreeks naar de zee kunnen.

5 We brengen zelf al ons duikmateriaal mee. Dit betekent dat je zowel je duikfles als je loodgordel moet meenemen. Wil je dit niet dan kan je deze zaken terplaatse huren. Een duik op het huisrif 17, een bootduik 23 (incl boot + lucht). Een wrakduik 39 (incl boot en lucht). Nachtduik op het huisrif 24 en met de boot 29. Mits meerkost kan je ook laten vullen met nitrox. Indien we met 10 duikers zijn dan krijgen we een korting van 10%. De duikplaatsen: Het huisrif: Direct onder het duikcentrum, max. diepte van 18m. Omwille van de verschillende ondergronden (zeegras, zand, steen) is het de thuisbasis voor een heleboel verschillende soorten dieren. Niet te vergeten de overblijfselen van Romeinse amforen en het huisrif wrak! Bumbiste: Muurduik, max. diepte 25m. Een hoogtepunt van deze duik is een grote grot waar je een heleboel slakken, koralen en vissen vindt! Fraskeric: Tunnel systeem, max. diepte 24m. 4 tunnel om in te duiken met een heleboel schuilplaatsen voor kreeft, conger en octopussen. Perfecte plek voor nachtduiken! Neptune s ass: Drift duik, max. 30m diepte. De grote hoeveelheid kleine holen bieden dekking voor een heleboel verschillende soorten vis en het past bij alle duikniveaus Big surprise: Rifduik. Max. diepte 25m. Een heleboel kleine grotten en muren waar je octopussen en zeepaardjes kan vinden. The mast: Muur-duik, Max. diepte 33m. Aan de muur zit er een mast van een schip. Lighthouse: Rif duik, Max. 27m diepte. Grot met een oud anker uit de Romeinse tijd. Canyon: Driftduik, Max. diepte 33m. Tunnel, grotten en een grote stenen muur Haven s Gate: Grotduik, Max. diepte 20m. Maria s place: Driftduik, Max. diepte 25m. Torpedoroggen, grote stenen Big Ugly Wall:

6 Muurduik, max. diepte 33m. De clif muur biedt een heleboel schuilplaatsen voor een breed scala van verschillende zee bewoners. RESERVEREN: Uw voorschot van 100 /pers dient op de rekening van de club gestort VOOR 1 maart 2015: BE , Ganzenlaan 10, Lanaken. Bij uw inschrijving vermeld je het aantal personen. Gezien de prijzen zijn berekend op basis van studio s of appartementjes, is er geen korting voor kinderen. Dus pas je je keuze aan, aan je gezinssituatie. In samenspraak beslis je tegen 15 maart welke accommodatie u wil reserveren: studio voor 2 pers, of een appartement voor 4 pers met 1 of 2 slaapkamers, of een luxe appartementje van 47m 2 voor 6 personen, enz. Een tweede betaling doe je VOOR 30 april 2015, ook op de clubrekening. Uw saldo, afhankelijk van uw gekozen accommodatie, kan u dan afrekenen VOOR 30 juni 2015 op de clubrekening. OPGELET!!!! Betaling van het voorschot betekent dat u ingeschreven bent. Mondeling reserveren word niet aanvaard. Voor info hotel: of zie de video Voor info duikcentrum Voor studerende jeugd vanaf 16j en ouder, niet vergezeld van hun ouders dient er door de ouders een verklaring ondertekend dat het bestuur van Dive4fun ontslaat van alle verantwoordelijkheid en dat deze adolescenten meereizen op eigen verantwoordelijkheid. Niet duikers en niet leden zijn uiteraard eveneens welkom aan dezelfde voorwaarden. Clubleden hebben voorrang. Uw voorschot dient uiterlijk op 01/03/2015 op de clubrekening te staan o Duikclub Dive4fun, Ganzenlaan 10, 3620 Lanaken o IBAN: BE o BIC-code: ARSP BE 22 (Argenta)

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

Een resort met schoonheid zover het oog reikt

Een resort met schoonheid zover het oog reikt 89 Tropische vakantievilla S Een resort met schoonheid zover het oog reikt indigo Garden wordt een schitterend resort direct naast hole één van de golfbaan op Blue Bay. op dit glooiende terrein verrijzen

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi

Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi 1. Algemene informatie Eliza was here - Petronikolis - /griekenland/kreta/choudetsi/petronikolis.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petronikolis - (Griekenland

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Cap Skirring. Een luxe vakantie in de weelderige natuur van Senegal. Senegal Casamance. Resort highlights

Cap Skirring. Een luxe vakantie in de weelderige natuur van Senegal. Senegal Casamance. Resort highlights Cap Skirring Senegal Casamance Een luxe vakantie in de weelderige natuur van Senegal Resort highlights In dit Resort zijn de heringerichte bar en restaurant op een moderne manier geintregreerd in de lokale

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Livingstone Jan Thiel Resort

Livingstone Jan Thiel Resort Livingstone Jan Thiel Resort Op het geliefde 4-sterren vakantieresort Livingstone Jan Thiel Resort komt u gegarandeerd heerlijk tot rust. Het kleurrijke resort met appartementen en villa's is ruim opgezet

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service Playa Montroig is de ideale bestemming voor mensen die comfort zoeken en de fijnste finesses weten te waarderen. In een lommerrijke omgeving met verzorgde

Nadere informatie

Belgische Kust ~ Koksijde

Belgische Kust ~ Koksijde Belgische Kust ~ Koksijde Vrijetijds- en ontspanningscentrum van Defensie t Liefoord ~ Koksijde Vrijetijds- en ontspanningscentrum van Defensie t Liefoord ~ Koksijde Ons centrum in Koksijde is de ideale

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Belgische Kust. Gezinsvakanties België. Deze centra zijn ook tijdens de wintermaanden voor u geopend. Villa t Liefoord - Koksijde

Belgische Kust. Gezinsvakanties België. Deze centra zijn ook tijdens de wintermaanden voor u geopend. Villa t Liefoord - Koksijde Vrijetijds- en ontspanningscentrum van Defensie t Liefoord - Koksijde Ons centrum in Koksijde is de ideale uitvalsbasis om even te herbronnen aan de Belgische kust tijdens de wintermaanden. In deze gezonde

Nadere informatie

Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife

Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife 1. Algemene informatie Eliza was here - Villa Vik - /spanje/lanzarote/arrecife/villa_vik.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Vik - (Spanje Lanzarote Arrecife)

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

My little place on the hill Griekenland Kefalonia Korianna

My little place on the hill Griekenland Kefalonia Korianna My little place on the hill Griekenland Kefalonia Korianna 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren My little place on the hill - (Griekenland Kefalonia Korianna) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Vakantieclub Vayamundo Oostende

Vakantieclub Vayamundo Oostende Vakantieclub Vayamundo Oostende Algemeen Ontdek de Belgische kust! Vakantieclub Vayamundo Oostende is de perfecte uitvalsbasis om deze mooie regio te ontdekken en te genieten van zee en strand. De vakantieclub

Nadere informatie

luxe voorzieningen, door ruimten van verfijnd comfort en eigentijdse genieten charme.

luxe voorzieningen, door ruimten van verfijnd comfort en eigentijdse genieten charme. Villa's Marmaro Villa Emerald, Villa Acanthus, en Villa Coral zijn drie luxe villa's die horen bij het Marmer Resort. Ze liggen op het vasteland, 5km van Drosia stad en 10km van Chalkida - de bruisende

Nadere informatie

Villa Lefkos euros/week

Villa Lefkos euros/week Villa Lefkos Villa Lefkos is een prachtige traditionele villa, gebouwd in de jaren 1890, met uitzicht op de Egeà sche Zee. Het is gelegen op de top van Ioulida, de Chora van het eiland Kea, in het midden

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Avalon Village Houses Cyprus Cyprus Fasoula

Avalon Village Houses Cyprus Cyprus Fasoula Avalon Village Houses Cyprus Cyprus Fasoula 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Avalon Village Houses - (Cyprus Cyprus Fasoula) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa el Morro - /spanje/lanzarote/uga/casa_el_morro.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Morro - (Spanje Lanzarote

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Eliza was here - Villa Ippocampi - /griekenland/kreta/koutouloufari/villa_ippocampi.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa

Nadere informatie

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel 's Antigor - (Spanje Mallorca Felanitx) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

ENDLESS POSSIBILITIES! HILTON ROYAL PARC SOESTDUINEN

ENDLESS POSSIBILITIES! HILTON ROYAL PARC SOESTDUINEN ENDLESS POSSIBILITIES! HILTON ROYAL PARC SOESTDUINEN LOCATIE Centraal gelegen in Nederland. Schiphol Airport - 45 min. Soestduinen Het hotel ligt op 18,5 km afstand van het centrum van Utrecht. Amersfoort

Nadere informatie

Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol

Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Estalagem da Ponta do Sol - (Portugal Madeira Ponta do Sol) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Villa Orlanda euros/week

Villa Orlanda euros/week Villa Orlanda In een inspirerende panoramische positie, van de eindeloze zee en dramatische heuvels, Villa Orlanda is een hoge standaard luxe en comfort prive-huis in het gebied van Chania en biedt een

Nadere informatie

Welkom in de bruisende stad Oostende Stad aan zee! Neutralia ligt op wandelafstand van de winkelstraten en de zeedijk!

Welkom in de bruisende stad Oostende Stad aan zee! Neutralia ligt op wandelafstand van de winkelstraten en de zeedijk! Welkom in de bruisende stad Oostende Stad aan zee! Neutralia ligt op wandelafstand van de winkelstraten en de zeedijk! 3. Vakantiecentrum Neutralia 3.1. Kamertypes 48 3.2. Kamertarieven 49 3.3. Restaurant

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

Villa's Elianthe euros/week

Villa's Elianthe euros/week Villa's Elianthe Elianthe gebouwencomplex is een unieke bestemming met geraffineerde schoonheid. Het ligt in een gebied van 10.000 m2 gelegen aan de voet van de berg Giouchtas, op een van de mooiste plekken

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Posada Morisca - (Spanje Andalusië Frigiliana) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV220D1

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV220D1 PV220D1 Accommodatie Beschrijving Vakantiehuis op klein parkje bij ViestePV220D1 is een leuk vakantiehuisje voor 6 personen. Het vakantiehuis is mooi gelegen vlakbij de kust op van het mooie natuurgebied

Nadere informatie

Villas Delight Griekenland Kreta Sitia

Villas Delight Griekenland Kreta Sitia Villas Delight Griekenland Kreta Sitia 1. Algemene informatie Eliza was here - Villas Delight - /griekenland/kreta/sitia/villas_delight.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas Delight - (Griekenland

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0030E

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0030E PV0030E Accommodatie Beschrijving Appartement in centrum Porto CesareoPV0030E is een ruim appartement in het centrum van Porto Cesareo in het zuiden van Puglia. Het appartement maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

Villa Ianinna euros/week

Villa Ianinna euros/week Villa Ianinna Villa Ianinna is een luxe villa gelegen in de buurt van het charmante kustplaatsje Kolymbari, op slechts 20 minuten rijden van het pittoreske hoofdstad van de regio van Chania. Kolymbari

Nadere informatie

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Punta Falcone - (Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata In samenwerking met êêêê Het Filoxenia Hotel ligt aan de voet van het Taygetosgebergte

Nadere informatie

Geschreven door Administrator vrijdag, 21 januari 2011 22:45 - Laatst aangepast maandag, 22 september 2014 07:43

Geschreven door Administrator vrijdag, 21 januari 2011 22:45 - Laatst aangepast maandag, 22 september 2014 07:43 Contactinformatie Vanwege een gigantische hoeveelheid ongewenste berichten die we dagelijks via het contactformulier ontvingen, hebben besloten deze offline te halen. Wilt u ons een mailtje sturen dan

Nadere informatie

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/noord-holland/zandvoort/167512 Omschrijving Huis Amusement, genot en rust

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Appartement in Budva, Montenegro

Appartement in Budva, Montenegro Appartement in Budva, Montenegro Samenvatting Stijlvolle appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers in Budva, Montenegro. Beschrijving Prachtige appartementen in het hart van het historische Budva, Montenegro.

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata In samenwerking met êêêê Het Filoxenia Hotel ligt aan de voet van het Taygetosgebergte

Nadere informatie

Bodrum Palmiye. Een luxe all inclusive vakantie in Turkije op schiereiland Bodrum. Turkije Flaine. Resort highlights

Bodrum Palmiye. Een luxe all inclusive vakantie in Turkije op schiereiland Bodrum. Turkije Flaine. Resort highlights Bodrum Palmiye Turkije Flaine Een luxe all inclusive vakantie in Turkije op schiereiland Bodrum Resort highlights Tussen de Egeische Zee en de pijnbomen komt u volledig tot rust Ontspannen op het strand

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer.

Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer. Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer. Samenvatting Vakantiehuis luxe uitgerust met zwembad, en internet. Geschikt voor 4 personen. Vrijstaand op 1700 m2 omheinde tuin. Parkeren op

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN Ontspannen, genieten en actief bezig zijn op Rhederlaagse Meren Op recreatiepark Rhederlaagse Meren is er voor jong en oud genoeg te beleven. Heerlijk zwemmen in de Rhederlaag

Nadere informatie

Voor informatie en boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.

Voor informatie en boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito. Voor informatie en boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.nl Algemene Informatie Het Congrescentrum Beekbergen

Nadere informatie

Het buitengebied heeft een 55m2 zwembad met ligbedden en parasols en bomen die schaduw bieden. Dit is de beste plek van het Orange complex.

Het buitengebied heeft een 55m2 zwembad met ligbedden en parasols en bomen die schaduw bieden. Dit is de beste plek van het Orange complex. Villa's Orange De villa's en suites bevinden zich in Orange Benitses dat 12 km ten zuiden van Corfu-Stad ligt en 9 km van Loannis Kapodistrias International Airport. Benitses is een van de traditionele

Nadere informatie

Appartement Jardins da Guia

Appartement Jardins da Guia Appartement Jardins da Guia Algarve Portugal Appartement Jardins da Guia Omschrijving van de accommodatie: Het appartement bevindt zich op de 1 e etage van een kleinschalig complex van zestien appartementen

Nadere informatie

Grand Massif Samoëns Morillon

Grand Massif Samoëns Morillon Grand Massif Samoëns Morillon Frankrijk Haute Savoie - Samoëns Een vakantie in Grand Massif Samoëns Morillon voor een buitengewone familie wintersport Resort highlights Op het Plateau des Saix, op 75 minuten

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1800I

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1800I PV1800I Accommodatie Beschrijving Gargano, vakantiepark met uitzicht op zeedit zeer goed verzorgde vakantiepark heeft een mooie ligging aan de Adriatische zee van de Gargano Streek in Noord Puglia. De

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust!

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! WWW.KOMPASCAMPING.BE Kom je ook? Bij Kompas Camping zit je goed! De kust is een ideale bestemming voor een kort of lang verblijf met

Nadere informatie

Azienda Duca di Castelmonte Italië Sicilië Xitta

Azienda Duca di Castelmonte Italië Sicilië Xitta Azienda Duca di Castelmonte Italië Sicilië Xitta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Azienda Duca di Castelmonte - (Italië Sicilië Xitta) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n Luxe vakantievilla s & appartementen met zwembad op het zeer exclusieve en zeer goed beveiligde Boca Gentil Resort staan garant voor luxe,

Nadere informatie

Resort Seepark Kirchheim

Resort Seepark Kirchheim Prijzen Resort Seepark Kirchheim Hotel & Vakantiehuizen Inrichting hotelkamers: Douche/Bad, WC, Telefoon, Sat-TV, Minibar, Balkon met meerzicht Kamerpreis per nacht (Overnachting inclusief ontbijtbuffet)

Nadere informatie

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht.

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht. ART & DINING Art & Dining - gevestigd in het Dordrechts Museum In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Le Marche Vakanties LMV3280

ACCOMMODATIE Le Marche Vakanties   LMV3280 LMV3280 Accommodatie Beschrijving Vakantievilla met airco en zwembad bij MacerataLMV3280 is een prachtige rustieke vakantievilla met zwembad in het midden van Le Marche, in de omgeving van de historische

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Welkom! Bienvenidos! Duikreis Mexico 2018

Welkom! Bienvenidos! Duikreis Mexico 2018 Welkom! Bienvenidos! Duikreis Mexico 2018 DUIKREIS MEXICO 13 tot 23 februari 2018 Verblijf Omgeving Duiken Uitstappen Inbegrepen Vluchten IK VRAAG ME AL EEN TIJDJE AF WAAROM WE EIGENLIJK NAAR MEXICO GAAN

Nadere informatie

Domein De Warre. Hippisch Centrum, Vakantieverblijven, Dagrecreatie, Partycenter

Domein De Warre. Hippisch Centrum, Vakantieverblijven, Dagrecreatie, Partycenter Hippisch Centrum, Vakantieverblijven, Dagrecreatie, Partycenter Aan de voet van Nationaal Park Hoge Kempen ligt in een oase van groen waar rust en ontspanning je meenemen naar hogere sferen. Je kunt hier

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

Enastron Villas Griekenland Peloponnesos Raches - Kyparissia

Enastron Villas Griekenland Peloponnesos Raches - Kyparissia Enastron Villas Griekenland Peloponnesos Raches - Kyparissia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Enastron Villas - (Griekenland Peloponnesos Raches - Kyparissia) - 4 sterren 1.2.

Nadere informatie

Toelichting accommodatie arrangementen

Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen RIO2016 Van een cruiseschip in de haven van Rio de Janeiro tot 5* hotels nabij de stranden van Copacabana en Ipanema. ATPI

Nadere informatie

Myrtles of Petani Griekenland Kefalonia Petani Beach

Myrtles of Petani Griekenland Kefalonia Petani Beach Myrtles of Petani Griekenland Kefalonia Petani Beach 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Myrtles of Petani - (Griekenland Kefalonia Petani Beach) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

more exclusive more inclusive

more exclusive more inclusive Frankrijk Autovakanties en weekendjes weg - Zomer 2010 more exclusive more inclusive Beste G.M, more included: (verschilt per Clubdorp) Club Med staat bekend om haar prachtige Clubdorpen op de mooiste

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Grand Massif Samoëns Morillon

Grand Massif Samoëns Morillon Grand Massif Samoëns Morillon Frankrijk Haute Savoie - Samoëns Grand Massif Samoëns Morillon is de perfecte keuze voor een gezinsvakantie in de bergen. Resort highlights Op het Plateau des Saix, op 75

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen 2018

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen 2018 Casa Benamato Accommodatie en Prijzen 2018 Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES! WELKOM I N S PA RADISSON BLU PALACE HOTEL Place Royale 39, 4900 Spa, België T: +32 87 27 97 00 F: +32 87 27 97 01 info.spapalace@radissonblu.com radissonblu.com/palacehotel-spa HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

Voor informatie en boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.

Voor informatie en boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito. Voor informatie en boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.nl exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen

Nadere informatie