INLEIDING. Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie maart 2008.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INLEIDING. Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie maart 2008."

Transcriptie

1

2 INLEIDING Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie maart In deze Grenspost treft u een greep uit ons nieuwste woningaanbod, afgelopen weken hebben wij ons aanbod weer verder uitgebreid. Verder hebben wij in deze Grenspost een column over het wonen in Duitsland geschreven door onze columniste Josefien Jansen. De komende weken kunt u verschillende nieuwe objecten vinden op Grensmakelaar.com. Het is dus zeker de moeite waard om ons aanbod te blijven volgen. Tevens willen we u attenderen op het AD van 12 april waarin een woonspecial over wonen in Duitsland zal staan. Hopende u hiermee van dienst te zijn geweest, Vriendelijke groet, R.W.Engelse, GRENSMAKELAAR

3 Wilhelmshaven,Duitsland Exclusieve villa DV271' Vraagprijs ,00 k.k Weener, Duitsland Vrijstaande woning DV273' Vraagprijs ,00 k.k Laat u zich door dit exclusieve droomhuis in Wilhelmshaven inspireren. Het werd in 1966 gebouwd op een grondstuk van 777 m². Sinds 1993 werd dit huis grondig, kosten noch moeite werden bespaard, met uiterste zorgvuldigheid gesaneerd. Hierdoor wordt u een exclusief bouwwerk met ca. 200 m² woonoppervlakte aangeboden. De buitenmuren werden met rode klinkers afgewerkt en gevoegd. Wij nodigen u uit voor een bezichtiging! Een groot huis te Weener met onverwachte ruimten, vooral omdat het vroeger een kombinatie was met een winkel. De rustieke houten balken en de sierlijst bij de deur zijn daar nog duidelijke herinneringen aan. Het is nodig uw eigen kleuren en kreatieve ideeen uit te voeren wat betreft behang en schilderwerk in huis. Het huis is gelegen aan de rand van een kleine woonwijk en aan de achterkant is een afscheiding van dennenbomen.

4

5 Sögel, Duitsland Vrijstaande woning DV274' Vraagprijs ,00 k.k Hesel, Duitsland Vrijstaande bungalow DV275' Vraagprijs ,00 k.k Nieuwwaardig, goed onderhouden vrijstaand huis te Sögel geschikt voor 2 families én als beleggingsobjekt. Het huis is verhuurd en kan daardoor heel goed als beleggingsobjekt dienen. Verder is het voor eigen gebruik, een goed verzorgd thuis.de buitenmuren zijn voorzien van klinkers. Grote dakkapellen zorgen voor extra ruimte en licht in huis. De voortuin is eenvoudig gehouden en makkelijk te onderhouden. Dit prachtige vrijstaande huis in Hesel uit het jaar 1976 staat in de dorpskern aan een rustige straat, (alleen bestemmingsverkeer) dicht bij het Heseler bos. De voortuin is met liefde en zorg aangelegd en konstant met uitermate veel zorg onderhouden. Bij de grotere, exclusievere winkels in de grotere steden bent u binnen 15 min. Maak een afspraak en overtuig u zelf van deze solide bungalow!

6

7

8 Burlo, Duitsland Vrijstaand Landhaus DVH004' Huurprijs 800,00 p/m Gelschenkirchen, Dld Beleggingspand DV270' Vraagprijs ,00 k.k Dit schitterende landhuis is per direct te huur en is net opgeleverd. De woning staat op Landhauspark Klostersee te Burlo op slechts enkele kilometers van Winterswijk. Landhauspark Klostersee wordt gebouwd in een natuurlijke omgeving met maarliefst 16 hectare water in de directe omgeving. Kom zondag naar de opendag en laat u informeren over deze mogelijkheid! Dit beleggingspand in Gelschenkirchen is in 1970 gebouwd. Het bedrijfsoppervlak bedraagt 356 m² en het woonoppervlak 1314 m². Het pand herbergt 4 winkels en 20 appartementen, allen volledig verhuurd. Het object is gelegen in het centrum. Netto huuropbrengst circa ,00 op jaarbasis. Rendement circa 11,76% / faktor 8,5. Gelschenkirchen ligt ongeveer 50 kilometer vanaf Winterswijk. Maak eens een afspraak voor een bezichitiging!

9 UW TIPS EN TRUCS Win de Welkom-Thuis-Pas Op de website vindt u diverse woon, bespaar en emigratietips. Om deze site nog verder uit te breiden zijn wij op zoek naar nog meer woon-, bespaar-, emigratie- of verhuistips. Wij vragen u, uw tips met ons te delen. Grensmakelaar verloot drie Welkom-Thuis- Passen aan de inzenders van de drie beste woon-, bespaar-, emigratie- of verhuistips. De winnende tips staan in de volgende grenspost! Daarnaast zoekt het forum naar Nederlanders die al zaken hebben gedaan met Duitse bedrijven. Per 1 januari 2008 heeft een eigen keurmerk. Zodat u precies kunt zien welk bedrijf wordt aanbevolen door tevreden Nederlandse klanten Voorbeelden van tips Recreatiewoning het overwegen waard Voor recreatiewoningen geldt in de meeste gevallen geen 'verblijfsduurbeperking'. Je kunt daar ongestoord permanent wonen. De huizen in D zijn vaak meer solide gebouwd dan vergelijkbare huizen in NL en ook beter geïsoleerd. Gemeentelijke onroerend goed belastingen voor recreatiewoningen zijn in D beduidend lager. U bespaart tot wel 80% op uw gemeentelijke onroerend goedbelasting in vergelijking met een woning in NL. Recreatiewoningen zijn vaak wat compacter en dat scheelt ook in energie- en onderhoudskosten APK-kosten Wist u dat uw auto in Duitsland slechts 1 maal per TWEE jaar apk gekeurd hoeft te worden? Dat scheelt u dus jaarlijks een vrije dag en een hoop geld! Nooit meer rijbewijs verlengen Wanneer uw NL rijbewijs verloopt dan kunt u dat in Nederland bij uw gemeente waar u geregistreerd staat laten verlengen. Ook kunt u uw NL rijbewijs bij de Gemeente waar u in Duitsland bent ingeschreven laten verlengen en omwisselen voor een Duits rijbewijs (liefst voor de verloopdatum). Het Duits rijbewijs is levenslang geldig en hoeft dus nooit verlengd te worden. Dus ook geen keuring om de 5 jaar zoals in NL voor senioren geldt. Dat spaart u geld. Daarnaast zal de NL douane beambte in Nederland u als Nederlander met een Duits kenteken in combinatie met een Duits rijbewijs helemaal ongemoeid laten. KADOTIP : Welkom-Thuis-Pas De Welkom-Thuis-Pas is gemaakt voor de Nederlanders die naar Duitsland willen verhuizen en kan dienen als een persoonlijke inspiratiebron bij het wonen in Duitsland. De pas is bestemd voor en gemaakt door Nederlanders, die hebben ontdekt hoe je in die Heimat zorgeloos en grenzeloos kunt wonen en leven. 'De 'welkom-thuis-pas', de pas die iedere 'Duitslandganger' past'. Wilt u ook uw eigen Welkom-Thuis-Pas? Bestel hem dan voor slechts 5,95 inclusief verzendkosten via Meer informatie en tips:

10 STILLE VERKOOP Onderstaand treft u omschrijvingen van enkele objecten welk wij in stille verkoop hebben. Mocht u van deze objecten meer informatie willen ontvangen dan vernemen wij dit graag van u. Objectnr: Omschrijving Prijsindicatie DB029 Beleggingspand met 17 appartementen en 2 winkels in hartje Berlijn > ,00 DB030 DB031 DB032 Nieuw 4 sterrenhotel in centrum van Berlijn met meer dan 150 kamers Nieuw 3 sterrenhotel in centrum van Berlijn met ruim 200 kamers optie optie Beleggingspand met 5 appartementen en 2 winkels in Berlijn < ,00 DB034 Beleggingspand in Berlijn met 15 appartementen < ,00 DB035 Beleggingspand in Berlijn met 14 appartementen < ,00 DB036 Beleggingspand in Berlijn met 8 kantoren/winkels > ,00 DB037 Beleggingspand met 7 appartementen en 1 winkels in hartje Berlijn > ,00 DB038 Beleggingspand in Berlijn met 28 appartementen > ,00 DB039 DB040 DB041 DB042 DB043 Beleggingspand met 25 appartementen en 3 winkels in Berlijn < ,00 Beleggingspand met 30 appartementen en 3 winkels in Berlijn > ,00 Beleggingspand met 42 appartementen en 6 winkels in Berlijn < ,00 Beleggingspand met 12 appartementen en 2 winkels in Berlijn > ,00 Beleggingspand met 28 appartementen en 5 winkels in Berlijn > ,00 DB044 Beleggingspand met 6 appartementen in Berlijn > ,00 DB046 Beleggingspand met 6 appartementen en 2 in winkels/kantoren in Ost Friesland > ,00 DB047 Landhuishotel met 25 bedden, zwembad, restaurant en sauna nabij Winterberg < ,00 NIEUW: Drie hotels in West Berlijn Beleggingsportefeuille Berlijn En diverse andere objecten informeer hiernaar!

11 HYPOTHEEK Geachte heer / mevrouw, Omdat onze klanten vanaf het begin zorgeloos, grensverleggend en voordeliger moeten kunnen wonen heeft grensmakelaar zijn eigen hypotheekdesk Grenshypotheker opgezet. Het verstrekken van Duitsland hypotheken staat bij de meeste NL banken nog in de kinderschoenen. Dit blijkt o.a. uit de grote verscheidenheid in voorwaarden en regels die banken bij hun financiering hanteren. Om de particuliere klant onnodige moeite, tijd en kosten te besparen, staat de Grenshypotheker haar klanten bij, in haar keuze van hypotheekverstrekker en verzekeraar Duitse Hypotheek? Wie een huis koopt over de grens in Duitsland kan natuurlijk gewoon een hypotheek afsluiten bij een Duitse bank. De hypotheekvoorwaarden van Duitse banken zijn vaak rigide. Zo kennen Duitse banken geen aflossingsvrije hypotheken en verstrekken zij in de meeste gevallen ook geen 100% financiering. Daarnaast is het boetevrij versneld aflossen bij Duitse banken beperkt mogelijk. Duitse hypotheken gaan uit van een oorspronkelijke hoofdsom op vaste annuïteitenbasis. Ook bij tussentijdse deelaflossing blijft het vaste maandelijkse rente- en aflossingsbedrag dus ongewijzigd. Tussentijds aflossen is daardoor extra onaantrekkelijk. Met een Duitse hypotheek heb je weinig speelruimte. Het voelt als een keurslijf. Nederlandse hypotheek verstrekkers? Het kan voor Nederlanders die een huis kopen in Duitsland interessant zijn een hypotheek af te sluiten bij een Nederlandse bank tegen de vertrouwde Nederlandse hypotheekvoorwaarden. Lang niet alle Nederlandse banken bieden deze mogelijkheid aan Grensgangers. Alle Nederlandse banken die hypotheken op een Duitse woning verstrekken hanteren hierbij weer eigen voorwaarden, die nogal kunnen verschillen. Zo kan de hoogte van de financiering afhankelijk worden gesteld van afstand tot de grens, nieuwbouw of bestaande bouw, permanente bewoning of 2e (recreatie)woning etc. Ook bijkomende kosten en verplichtingen die banken aan hun klanten kunnen opleggen voor een op te stellen taxatierapport, afsluitprovisie, advocaatkosten, rechtsbijstandverzekering etc verschillen per bank sterk. Sommige banken hebben hun activiteiten voor Duitse hypotheken regionaal georganiseerd en gespreid over het grensgebied met Duitsland. Andere hebben hun activiteiten voor het Duitse gebied weer geconcentreerd in één vestiging. Dat laatste betekent voor de klant vaak extra reistijd en kosten. Ook de administratieve procedure en doorlooptijd van offerteaanvraag tot hypotheektoewijzing kunnen van bank tot bank sterk verschillen en zijn vaak ondoorzichtig. Meer informatie: Internet : info@grenshypotheker.nl

12

INLEIDING. Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie zomer 2008.

INLEIDING. Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie zomer 2008. INLEIDING Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie zomer 2008. In deze Grenspost treft u een greep uit ons nieuwste woningaanbod, afgelopen weken hebben wij ons aanbod weer

Nadere informatie

INLEIDING. Geachte heer / mevrouw,

INLEIDING. Geachte heer / mevrouw, INLEIDING Geachte heer / mevrouw, Duitsland is ook dit jaar weer nummer één vakantieland voor Nederlanders maar ook nummer één emigratieland. De vakantie zit er voor een aantal van ons al weer op. Dat

Nadere informatie

INLEIDING. Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie mei 2008.

INLEIDING. Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie mei 2008. INLEIDING Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie mei 2008. In deze Grenspost treft u een greep uit ons nieuwste woningaanbod, afgelopen weken hebben wij ons aanbod weer verder

Nadere informatie

Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis

Nadere informatie

Kiplingstraat 71. 3076 TB Rotterdam. Vraagprijs: 90.000 k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 57 m2 2 slaapkamers te koop

Kiplingstraat 71. 3076 TB Rotterdam. Vraagprijs: 90.000 k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 57 m2 2 slaapkamers te koop Kiplingstraat 71 3076 TB Rotterdam woonoppervlakte 57 m2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 90.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Cantate 5, 1507 VM Zaandam

Cantate 5, 1507 VM Zaandam Vraagprijs 495.000,- k.k. Omschrijving VRIJHEID BLIJHEID. EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE WEILANDEN EN DE KOEIEN IN UW ACHTERTUIN. EEN ROYALE EN FRAAI AFGEWERKTE WONING MET INPANDIGE GARAGE. DIT ALLES VINDT

Nadere informatie

www.recreatiewoningtekoop.nl Veilig en scherp

www.recreatiewoningtekoop.nl Veilig en scherp Ermelo, Vakantiepark de Doppenberg 117 Recreatiewoningtekoop.nl nodigt u uit! Geachte mevrouw, mijnheer, Wij bedanken u voor het gebruik maken van Recreatiewoningtekoop.nl. In deze brochure staat uitgebreide

Nadere informatie

Verkoopbrochure Oosterhuisweg 32 te Makkinga Vraagprijs 425.000,- k.k.

Verkoopbrochure Oosterhuisweg 32 te Makkinga Vraagprijs 425.000,- k.k. Verkoopbrochure Oosterhuisweg 32 te Makkinga Vraagprijs 425.000,- k.k. terpstramakelaardij.nl Oosterhuisweg 32 te Makkinga U KUNT BIEDEN VANAF 425.000,-. De vraagprijs bedraagt 475.000,- k.k. Oosterhuisweg

Nadere informatie

Op een goede locatie aan een plantsoen gelegen BENEDENAPPARTEMENT met inpandige berging, ruime slaapkamer en terras op het westen.

Op een goede locatie aan een plantsoen gelegen BENEDENAPPARTEMENT met inpandige berging, ruime slaapkamer en terras op het westen. LANGE DAM 96 URK Op een goede locatie aan een plantsoen gelegen BENEDENAPPARTEMENT met inpandige berging, ruime slaapkamer en terras op het westen. Begane grond: Hal met meterkast, bergruimte/hobbyruimte

Nadere informatie

Divertimentostraat 36 - Almere

Divertimentostraat 36 - Almere Divertimentostraat 36 - Almere Vraagprijs 550.000,- k.k. Omschrijving Op een schitterende locatie aan de rand van de Muziekwijk ligt deze ruime VILLA (160 m²) met veel lichtinval op een perceel van 544

Nadere informatie

WONINGPRESENTATIE. Camera Obscurastraat 247 AMERSFOORT. Meer informatie of een bezichtiging? amersfoort@buijsregiomakelaars.

WONINGPRESENTATIE. Camera Obscurastraat 247 AMERSFOORT. Meer informatie of een bezichtiging? amersfoort@buijsregiomakelaars. WONINGPRESENTATIE Camera Obscurastraat 247 AMERSFOORT Meer informatie of een bezichtiging? amersfoort@buijsregiomakelaars.nl of 033-4228050 Inhoudsopgave Omschrijving - Indeling Foto s Plattegrond Kadastrale

Nadere informatie

Weerdesteynstraat 63. 3077 DD Rotterdam. Vraagprijs: 128.000 k.k. Woonbron Makelaars

Weerdesteynstraat 63. 3077 DD Rotterdam. Vraagprijs: 128.000 k.k. Woonbron Makelaars Weerdesteynstraat 63 3077 DD Rotterdam woonoppervlakte 95 m2 perceeloppervlakte 106 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 128.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

Ruijsdaelstraat 31-A-0. 3043 PL Rotterdam. Vraagprijs: 139.000 k.k. Woonbron Makelaars

Ruijsdaelstraat 31-A-0. 3043 PL Rotterdam. Vraagprijs: 139.000 k.k. Woonbron Makelaars Ruijsdaelstraat 31-A-0 3043 PL Rotterdam woonoppervlakte 97 m2 perceeloppervlakte 125 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 139.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

CENTRAAL KWALITEIT ONDERHOUDSARM BOSGEBIED

CENTRAAL KWALITEIT ONDERHOUDSARM BOSGEBIED CENTRAAL KWALITEIT ONDERHOUDSARM BOSGEBIED Met recht een prachtproject: op een ideale locatie in een rustige en lommerrijke woonwijk op loopafstand van het dorp, het station, scholen, voorzieningen en

Nadere informatie

Dordrecht. Rijksstraatweg 186a. Vraagprijs 210.000,- k.k.

Dordrecht. Rijksstraatweg 186a. Vraagprijs 210.000,- k.k. Dordrecht Rijksstraatweg 186a Vraagprijs 210.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Vakantieliefhebbers en beleggers

Nadere informatie

PERCEEL BOUWGROND MOGELIJKHEID TOT BOUW VAN 3 RECREATIEWONINGEN! VAARVERBINDING NAAR DE REEUWIJKSE PLASSEN!

PERCEEL BOUWGROND MOGELIJKHEID TOT BOUW VAN 3 RECREATIEWONINGEN! VAARVERBINDING NAAR DE REEUWIJKSE PLASSEN! Hoge Gouwe 17 2801 LA GOUDA tel. 0182-511424 fax. 0182-580900 www.alphamakelaardij.nl info@alphamakelaardij.nl PERCEEL BOUWGROND MOGELIJKHEID TOT BOUW VAN 3 RECREATIEWONINGEN! VAARVERBINDING NAAR DE REEUWIJKSE

Nadere informatie

Zilverschoon 28 KATWIJK ZH. Vraagprijs 249.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Zilverschoon 28 KATWIJK ZH. Vraagprijs 249.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 249.000 k.k.

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MADAMEPERENLAAN 65 3452 ES TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MADAMEPERENLAAN 65 3452 ES TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MADAMEPERENLAAN 65 3452 ES TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

Glees: Vakantie appartementen (+-700m2) op bijna m² eigen grond aan de Laacher See

Glees: Vakantie appartementen (+-700m2) op bijna m² eigen grond aan de Laacher See Glees: Vakantie appartementen (+-700m2) op bijna 20.000 m² eigen grond aan de Laacher Ahrweiler Rheinland-Pfalz Op provisiebasis: nee Laatste modernisering/ sanering: 2016 Kwaliteit van de uitrusting:

Nadere informatie

Eindhoven Musschenbroekstraat 9

Eindhoven Musschenbroekstraat 9 Eindhoven Musschenbroekstraat 9 Te koop ruime vooroorlogse woning in verhuurde staat (beleggingsobject) met voor-en achtertuin en berging in de gewilde Musschenbroekstraat te Eindhoven. In de woning zijn

Nadere informatie

Van Swietenlaan 5-c Rotterdam

Van Swietenlaan 5-c Rotterdam Van Swietenlaan 5-c Rotterdam Goed verzorgd 4 kamer appartement met op de derde verdieping en op steenworp afstand van winkelcentrum en metrostation Zuidplein. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl MOLENSTRAAT 113 C TE ZUNDERT (excl. garage)

www.vanhasselmakelaars.nl MOLENSTRAAT 113 C TE ZUNDERT (excl. garage) MOLENSTRAAT 113 C TE ZUNDERT Vraagprijs Woonoppervlakte Inhoud : 175.000,00 k.k. (excl. garage) : ca. 75 m². : ca. 200 m³. Algemeen: Net 3-kamer appartement op de eerste verdieping met balkon aan de achterzijde.

Nadere informatie

Valkreek 19. 3079 AM Rotterdam. Vraagprijs: 105.000 k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 70 m2 2 slaapkamers te koop

Valkreek 19. 3079 AM Rotterdam. Vraagprijs: 105.000 k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 70 m2 2 slaapkamers te koop Valkreek 19 3079 AM Rotterdam woonoppervlakte 70 m2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 105.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Vijverweg 1-285 te SCHIJNDEL

Vijverweg 1-285 te SCHIJNDEL Vijverweg 1-285 te SCHIJNDEL KENMERKEN: Soort woning : Chalet Type woning : Bestaande bouw Bouwjaar : 2008 Perceel : 206 m² Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 45 m² Inhoud : 135 m³ Vraagprijs 60.000 k.k.

Nadere informatie

Brochure. 's-hertogenbosch van Noremborghstraat 108. Inhoud : ca. 360 m 3 Bouwjaar : 1936 Woonoppervlak : ca. 115 m 2

Brochure. 's-hertogenbosch van Noremborghstraat 108. Inhoud : ca. 360 m 3 Bouwjaar : 1936 Woonoppervlak : ca. 115 m 2 Brochure Inhoud : ca. 360 m 3 Bouwjaar : 1936 Woonoppervlak : ca. 115 m 2 Aanvaarding : in overleg Vraagprijs : 209.000,- kosten koper Indeling Begane grond: Entree/hal met trappartij. 1 e verdieping:

Nadere informatie

Valkenburgerstraat, 1011 LZ Amsterdam Vraagprijs 39.500,- k.k.

Valkenburgerstraat, 1011 LZ Amsterdam Vraagprijs 39.500,- k.k. Valkenburgerstraat, 1011 LZ Amsterdam Vraagprijs 39.500,- k.k. Kuijs Reinder Kakes Valkenburgerstraat 67 a + b 1011 MG, Amsterdam Tel: 020-6265361 amsterdam@krk.nl www.krk.nl Omschrijving Parkeerplaats

Nadere informatie

Een huis met een restschuld, kunt u dit voorkomen? www.zichtadviseurs.nl/hypotheken

Een huis met een restschuld, kunt u dit voorkomen? www.zichtadviseurs.nl/hypotheken Een huis met een restschuld, kunt u dit voorkomen? www.zichtadviseurs.nl/hypotheken De huizenprijzen zijn in Nederland sinds 2008 flink gedaald. Dat is goed nieuws voor starters die een huis willen kopen.

Nadere informatie

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Koopsom 105.000,- k.k. CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Kadastrale gegevens :IJSSELMONDE F 2614 Koopsom : 105.000,-

Nadere informatie

Archimedeslaan 30 Amsterdam

Archimedeslaan 30 Amsterdam Archimedeslaan 30 Amsterdam Vraagprijs 339.000,- k.k. Omschrijving Archimedeslaan 30 - Amsterdam Inleiding: Aangeboden in de Watergraafsmeer wordt deze sfeervolle jaren '30 drie-kamerwoning van ca. 85m

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl MOLENWEG 8 TE RUCPHEN Perceelsoppervlakte : ca. 6.800 m². Woonoppervlakte : ca. 95 m².

www.vanhasselmakelaars.nl MOLENWEG 8 TE RUCPHEN Perceelsoppervlakte : ca. 6.800 m². Woonoppervlakte : ca. 95 m². MOLENWEG 8 TE RUCPHEN Vraagprijs : 349.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 6.800 m². Woonoppervlakte : ca. 95 m². Inhoud : ca. 308 m³. Algemeen: Uitgebouwde, vrijstaande woning met Franse kap, mooie

Nadere informatie

Sjoerdlân 6 te Bakkenveen

Sjoerdlân 6 te Bakkenveen Sjoerdlân 6 te Bakkenveen Vraagprijs: 138.000,- k.k. Keurige en ruime tussenwoning aan rustig en sfeervol woonhofje! Gelegen op 167m2 grond met een zonnige achtertuin op het zuidwesten en een ruime, vrijstaande

Nadere informatie

achterbosch 13 lieshout

achterbosch 13 lieshout achterbosch 13 lieshout Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Boomstraat 79 A, 1015 LB Amsterdam Vraagprijs 215.000,- v.o.n.

Boomstraat 79 A, 1015 LB Amsterdam Vraagprijs 215.000,- v.o.n. Boomstraat 79 A, 1015 LB Amsterdam Vraagprijs 215.000,- v.o.n. Kuijs Reinder Kakes Valkenburgerstraat 67 a + b 1011 MG, Amsterdam Tel: 020-6265361 amsterdam@krk.nl www.krk.nl Omschrijving In hartje Jordaan

Nadere informatie

Dorpsstraat 73 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

Dorpsstraat 73 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Dorpsstraat 73 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis

Nadere informatie

ONGERWEGES 15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

ONGERWEGES 15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG ONGERWEGES 15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis

Nadere informatie

Rotterdam, Wissekerkestraat 4

Rotterdam, Wissekerkestraat 4 Rotterdam, Wissekerkestraat 4 Bijzonder fraai wonen in deze schitterende vrijstaande bungalow op maar liefst 816 m² eigen grond. Rust, ruimte en rondom in het groen en toch vlakbij het Centrum met haar

Nadere informatie

Kopen naar Wens: Een betaalbare woning in Gooi- en Vechtstreek wordt werkelijkheid

Kopen naar Wens: Een betaalbare woning in Gooi- en Vechtstreek wordt werkelijkheid Kopen naar Wens: Een betaalbare woning in Gooi- en Vechtstreek wordt werkelijkheid Uw wens: een betaalbaar koophuis in de Gooi- en Vechtstreek. Een droom? Niet met Kopen naar Wens van Dudok Wonen. Het

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WENCKEBACHPLANTSOEN 27 3431 TA TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WENCKEBACHPLANTSOEN 27 3431 TA TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WENCKEBACHPLANTSOEN 27 3431 TA TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van

Nadere informatie

LEGMEERDIJK 268 - AMSTELVEEN

LEGMEERDIJK 268 - AMSTELVEEN LEGMEERDIJK 268 - AMSTELVEEN Vraagprijs 495.000,- k.k. Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344 444 E-mail: info@eveleens.nl Website:www.eveleens.nl KENMERKEN Object gegevens

Nadere informatie

Mildenburgallee 44 - Spijkenisse

Mildenburgallee 44 - Spijkenisse Mildenburgallee 44 - Spijkenisse Vraagprijs: 279.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. De Zoom 3 3207 BX Spijkenisse Tel: 0181-611919 E-mail: info@devreemakelaardij.nl Omschrijving Volledig geïsoleerde

Nadere informatie

Voorhaven 39. 252.500 k.k. 3025 HD Rotterdam. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 154 m2. perceeloppervlakte 104 m2. 0 slaapkamers.

Voorhaven 39. 252.500 k.k. 3025 HD Rotterdam. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 154 m2. perceeloppervlakte 104 m2. 0 slaapkamers. Voorhaven 39 3025 HD Rotterdam woonoppervlakte 154 m2 perceeloppervlakte 104 m2 0 slaapkamers te koop 252.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 0102801100 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken

Nadere informatie

Nieuwe Schans 65 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

Nieuwe Schans 65 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Nieuwe Schans 65 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis

Nadere informatie

Eemlandia 13 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

Eemlandia 13 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Eemlandia 13 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis

Nadere informatie

Rotterdam, Nietzschestraat 1

Rotterdam, Nietzschestraat 1 Rotterdam, Nietzschestraat 1 Bijzonder fraai wonen in deze schitterende vrijstaande villa op maar liefst 976 m² eigen grond. Rust, ruimte en rondom in het groen en toch vlakbij het Centrum met haar voorzieningen.

Nadere informatie

Floresplein 16 B Groningen

Floresplein 16 B Groningen Floresplein 16 B Groningen Op een van de mooiste plekjes in de Korrewegwijk gelegen met een schitterend vrij uitzicht over de Floresvijver, royale 30-er jaren bovenwoning met een dakterras van ca. 30m2

Nadere informatie

1 e Tochtweg 64 Nieuwerkerk aan den IJssel

1 e Tochtweg 64 Nieuwerkerk aan den IJssel 1 e Tochtweg 64 Nieuwerkerk aan den IJssel Aan de rand van de grens van Nieuwerkerk aan den Ijssel staat te koop deze vrijstaande woning met bijgebouw op maar liefst CA 570 m2 grond! Vraagprijs: 490.000,=

Nadere informatie

3e Eeldepad 12 2541JJ, 'S-GRAVENHAGE. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

3e Eeldepad 12 2541JJ, 'S-GRAVENHAGE. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl 3e Eeldepad 12 2541JJ, 'S-GRAVENHAGE Vraagprijs 89.500 k.k. Soort woning : portiekflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1959 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 70 m² Inhoud : 200 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

SNS Budget Hypotheek

SNS Budget Hypotheek Productwijzer Hypotheken SNS Budget Hypotheek De eerste hypotheek zonder onnodige extra s Wat voor huis u ook koopt, u wilt nooit teveel geld uitgeven. Dus waarom moet u bij de meeste hypotheken betalen

Nadere informatie

HET BEROEP VAN MAKELAAR IN ONROEREND GOED VIND IK ONTROEREND GOED!!!!!

HET BEROEP VAN MAKELAAR IN ONROEREND GOED VIND IK ONTROEREND GOED!!!!! Werkstuk door een scholier 2095 woorden 18 december 2002 7,3 109 keer beoordeeld Vak Economie HET BEROEP VAN MAKELAAR IN ONROEREND GOED VIND IK ONTROEREND GOED!!!!! 1. Inleiding. Het onderwerp makelaardij

Nadere informatie

Vraagprijs: 399.000 k.k.

Vraagprijs: 399.000 k.k. 'S-HERTOGENBOSCH, Schout van Lyndenstraat 14 Vraagprijs: 399.000 k.k. KERNGEGEVENS Hoofdkenmerken 'S-HERTOGENBOSCH, Schout Extra van gegevens Lyndenstraat 14 Vraagprijs: 399.000 k.k. Type: Vrijstaand Hoofdtype:

Nadere informatie

Kiplingstraat 69. 3076 TB Rotterdam. Vraagprijs: 95.000 k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 59 m2 2 slaapkamers te koop

Kiplingstraat 69. 3076 TB Rotterdam. Vraagprijs: 95.000 k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 59 m2 2 slaapkamers te koop Kiplingstraat 69 3076 TB Rotterdam woonoppervlakte 59 m2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 95.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl MOLENSTRAAT 22 B TE ZUNDERT Woonoppervlakte : ca. 140 m² Inhoud : ca. 392 m³

www.vanhasselmakelaars.nl MOLENSTRAAT 22 B TE ZUNDERT Woonoppervlakte : ca. 140 m² Inhoud : ca. 392 m³ MOLENSTRAAT 22 B TE ZUNDERT Vraagprijs : 349.000,00 k.k. Woonoppervlakte : ca. 140 m² Inhoud : ca. 392 m³ Algemeen: Zeer luxe en royaal penthouse op de derde verdieping van het appartementencomplex met

Nadere informatie

Lisztstraat 11 Capelle aan den IJssel

Lisztstraat 11 Capelle aan den IJssel Lisztstraat 11 Capelle aan den IJssel Op een mooie en rustige locatie perfect onderhouden 2 onder 1 kap woning met garage en 2 parkeerplaatsen. Vraagprijs: 395.000,= k.k. WITTE WONING MAKELAARS Telefoon

Nadere informatie

Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel

Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving In een fijne jonge woonwijk gelegen eengezinswoning, met voor- en achtertuin, vrijstaande stenen berging in de voortuin.

Nadere informatie

Mathenesserdijk 89-A. 3027 BE Rotterdam. Vraagprijs: 69.500 k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 45 m2 1 slaapkamers te koop

Mathenesserdijk 89-A. 3027 BE Rotterdam. Vraagprijs: 69.500 k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 45 m2 1 slaapkamers te koop Mathenesserdijk 89-A 3027 BE Rotterdam woonoppervlakte 45 m2 1 slaapkamers te koop Vraagprijs: 69.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 0-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Fonteinkruid 15 - Alphen Aan Den Rijn

Fonteinkruid 15 - Alphen Aan Den Rijn Fonteinkruid 15 - Alphen Aan Den Rijn Vraagprijs 139.000 Kosten Koper Aprilmakelaars Paganinistraat 10 2807 SR GOUDA Tel: 0182-526373 E-mail: gouda@aprilmakelaars.nl Fonteinkruid 15 Alphen Aan Den Rijn

Nadere informatie

Prinsegracht 102 2512GC, 'S-GRAVENHAGE. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Prinsegracht 102 2512GC, 'S-GRAVENHAGE. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Prinsegracht 102 2512GC, 'S-GRAVENHAGE Vraagprijs 132.500 k.k. Soort woning : eengezinswoning Type woning : eindwoning Bouwjaar : 1850 Aantal kamers : 2 Woonoppervlakte : 37 m² Inhoud : 139 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl TULPSTRAAT 46 TE ST. WILLEBRORD Perceelsoppervlakte : ca. 287 m². Woonoppervlakte : ca. 175 m².

www.vanhasselmakelaars.nl TULPSTRAAT 46 TE ST. WILLEBRORD Perceelsoppervlakte : ca. 287 m². Woonoppervlakte : ca. 175 m². TULPSTRAAT 46 TE ST. WILLEBRORD Vraagprijs : 235.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 287 m². Woonoppervlakte : ca. 175 m². Inhoud : ca. 617 m³. Algemeen: Goed onderhouden uitgebouwde twee-onder-één kap

Nadere informatie

(evt. te vervallen vragen 5, 7, 8, 9 en kader, scheelt 310 woorden, nu totaal 1200 woorden)

(evt. te vervallen vragen 5, 7, 8, 9 en kader, scheelt 310 woorden, nu totaal 1200 woorden) (evt. te vervallen vragen 5, 7, 8, 9 en kader, scheelt 310 woorden, nu totaal 1200 woorden) [chapeau] Tien prangende vragen over de grootste aankoop van je leven [kop] Een eigen huis, een plek onder de

Nadere informatie

Huizen. Rust en ruimte. Open ligging. Bosrijke omgeving. Twee slaapkamers. Zwembadweg 2-145, 6061 EZ Posterholt H54 H54

Huizen. Rust en ruimte. Open ligging. Bosrijke omgeving. Twee slaapkamers. Zwembadweg 2-145, 6061 EZ Posterholt H54 H54 Huizen vanhendriks Zwembadweg 2-145, 6061 EZ Posterholt Open ligging Bosrijke omgeving Twee slaapkamers Rust en ruimte H54 H54 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Type woning : Bovenwoning Aantal kamers : 3 Woonoppervlak : 109m2 Bouwjaar : Rond 1940 Aanvaarding : in overleg Informatie via : 010 4427562

Type woning : Bovenwoning Aantal kamers : 3 Woonoppervlak : 109m2 Bouwjaar : Rond 1940 Aanvaarding : in overleg Informatie via : 010 4427562 Rotterdam, Boergoensevliet 101b Kent u het gezegde: een huis moet u passen als uw fijnste jas? Met de Boergoensevliet 101B bieden wij u een jas die u nooit meer uit wilt trekken. De geweldige ruime kamers,

Nadere informatie

Provincialeweg 11 te Opende

Provincialeweg 11 te Opende Provincialeweg 11 te Opende Sfeervol en vrijstaand huis met karakter op een ruim perceel van 2.135m2 en diverse bijgebouwen voor een ruimtevragende hobby of voor het houden van (klein)vee. Prachtige uitrij

Nadere informatie

Bagijnenwaard 258 2716XE, ZOETERMEER. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Bagijnenwaard 258 2716XE, ZOETERMEER. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Bagijnenwaard 258 2716XE, ZOETERMEER Vraagprijs 95.000 k.k. Soort woning : portiekflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1975 Aantal kamers : 2 Woonoppervlakte : 57 m² Inhoud : 145 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

Groen Van Prinstererweg 202

Groen Van Prinstererweg 202 Groen Van Prinstererweg 202 3317 ST Dordrecht woonoppervlakte 69 m2 te koop Vraagprijs: 75.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 088-966 03 00 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Albert Hahnlaan 3 - Groningen

Albert Hahnlaan 3 - Groningen - Vraagprijs 415.000,= k.k. Vraagprijs 415.000,= k.k. Omschrijving - Onder architectuur gebouwde vrijstaande bungalow op ca 915 m2 eigen grond, voorzien van 4 slaapkamers, zwembad, royale aangebouwde stenen

Nadere informatie

J.A. Radeckerweg 34 A, 1871 CJ Schoorl

J.A. Radeckerweg 34 A, 1871 CJ Schoorl VLIEG Makelaars OG Jan Oldenburglaan 16 A 1861 JT Bergen Telefoon 072-5898004 E-mail: bergen@vlieg.nl Internet: www.vlieg.nl J.A. Radeckerweg 34 A, 1871 CJ Schoorl Vraagprijs 395.000,- k.k. Vestigingen

Nadere informatie

Vijverweg ZN, SCHIJNDEL. T

Vijverweg ZN, SCHIJNDEL. T Vijverweg 1-152 5482ZN, SCHIJNDEL Vraagprijs 59.000 k.k. Soort woning : bungalow Type woning : vrijstaande woning Bouwjaar : 2004 Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 64 m² Inhoud : 185 m³ T. 0413-745155

Nadere informatie

Leeuwarden Wiardaplantage 8

Leeuwarden Wiardaplantage 8 TE KOOP Leeuwarden Wiardaplantage 8 Vraagprijs 209.000,- k.k. L.D. Faber Makelaardij Leeuwarden Stationsweg 16 8911 AH Leeuwarden 058-2151555 info@ldfaber.nl www.ldfaber.nl Omschrijving Moderne en ruime

Nadere informatie

Een schets van situatie pag. 2. Het huis dat wij kiezen pag. 9

Een schets van situatie pag. 2. Het huis dat wij kiezen pag. 9 Praktische-opdracht door een scholier 1448 woorden 12 mei 2016 0 keer beoordeeld Vak M&O Inhoud Een schets van situatie pag. 2 Drie mogelijke huizen Carry van Bruggenhof 125 pag. 3 Van Egmondkade 88 A

Nadere informatie

Verlengde Stationsweg 35 Zuidlaren

Verlengde Stationsweg 35 Zuidlaren Verlengde Stationsweg 35 Zuidlaren Op een fantastische locatie nabij uitvalswegen en bosrijke omgeving gelegen en op loopafstand van het centrum van het mooie brinkdorp Zuidlaren, statig vrijstaand herenhuis

Nadere informatie

Tuinstraat 82 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k.

Tuinstraat 82 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Tuinstraat 82 Boskoop Vraagprijs 225.000,-- k.k. In Boskoop-Oost is deze (bouw)kavel gelegen, groot ± 380 m² exclusief water (± 19 m breed en 20 m diep. De bouwkavel is aan de waterzijde beschoeid. Max.

Nadere informatie

Kopen naar Wens: Een betaalbare woning in het Gooi wordt werkelijkheid

Kopen naar Wens: Een betaalbare woning in het Gooi wordt werkelijkheid Kopen naar Wens: Een betaalbare woning in het Gooi wordt werkelijkheid initiatief van woningcorporaties Kopen naar Wens Een betaalbare woning in het Gooi wordt werkelijkheid Uw wens: een betaalbaar koophuis

Nadere informatie

KATERSTRAAT 26 TE ZUNDERT. www.vanhasselmakelaars.nl

KATERSTRAAT 26 TE ZUNDERT. www.vanhasselmakelaars.nl KATERSTRAAT 26 TE ZUNDERT Vraagprijs : 249.000,00 k.k. Perceels oppervlakte : ca. 228 m². Woonoppervlakte : ca. 146 m². Inhoud hoofdgebouw : ca. 470 m³. Inhoud aan/bijgebouw : ca. 300 m³. Algemeen: Woonhuis/winkelpand

Nadere informatie

Eilandseweg Nederhorst den Berg WONINGINFORMATIE

Eilandseweg Nederhorst den Berg WONINGINFORMATIE Eilandseweg 32-189 Nederhorst den Berg WONINGINFORMATIE Eilandseweg 32-189 Luxe vrijstaande 3-kamer recreatiewoning op een zeer mooie plek in Chaletpark "De Vechtoever". De woning grenst aan binnenwater

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. MARIA-HOOP VLASKUILSEWEG Prachtige bouwkavel van maar liefst 3.228 m² Goedgekeurd bouwplan voor modern woonhuis De kans om uw eigen droomhuis te creëren Gelegen nabij de natuur In rustige woonstraat Vraagprijs

Nadere informatie

ALLE INFORMATIE OVER HET KOPEN VAN EEN HUIS BIJ WOONSTAD ROTTERDAM

ALLE INFORMATIE OVER HET KOPEN VAN EEN HUIS BIJ WOONSTAD ROTTERDAM ALLE INFORMATIE OVER HET KOPEN VAN EEN HUIS BIJ WOONSTAD ROTTERDAM WOONSTAD ROTTERDAM HEEFT DE WONING DIE JOU PAST! Koophuis? Huurhuis? Jouw huis! Bij Woonstad Rotterdam draait het vooral om jouw huis,

Nadere informatie

Vraagprijs: 199.000 k.k.

Vraagprijs: 199.000 k.k. CUIJK, Walstro 34 Vraagprijs: 199.000 k.k. KERNGEGEVENS Hoofdkenmerken CUIJK, Walstro Extra 34 gegevens Vraagprijs: 199.000 k.k. Type: Tussenwoning Hoofdtype: Woning Bouwjaar: 2001 Omgeving: In woonwijk,

Nadere informatie

Royale hoekwoning in rustige villawijk

Royale hoekwoning in rustige villawijk Royale hoekwoning in rustige villawijk Hartenveld 25 Almere www.hartenveld25.nl Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 322 m² 1999 in overleg 385.000 k.k. Bijzonderheden Soort

Nadere informatie

www.droomhuismakelaardij.nl

www.droomhuismakelaardij.nl Smidsweg 26 Rheden Algemene object omschrijving: Op één van de mooiste plekjes van Rheden staat deze vrijstaande woning op een perceel van 353 m² met een heerlijke zonnige tuin op het zuidwesten. U heeft

Nadere informatie

* TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop. www.keupink.nl / www.funda.nl

* TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop. www.keupink.nl / www.funda.nl * TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Aan de rand dorp en buitengebied rustiek gelegen vrijstaand woonhuis met royale oprit en carport, inpandige kantoor-/werkruimte

Nadere informatie

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 112. Vrijstaand chalet met 3 slaapkamers en 2 bergingen PERCEELOPPERVLAKTE 735 M 2 INHOUD 300 M 3 BOUWJAAR 1979

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 112. Vrijstaand chalet met 3 slaapkamers en 2 bergingen PERCEELOPPERVLAKTE 735 M 2 INHOUD 300 M 3 BOUWJAAR 1979 Spoordonkseweg 16 5688 KD Oirschot Tel.: 0499 572488 E-mail: info@gastmakelaardij.nl ABN-AMRO bankrekening: NL53 ABNA 0419.288.023 ING bankrekening: NL23 INGB 0006.335.355 K.v.K. 55468748 www.gastmakelaardij.nl

Nadere informatie

Harkstede, Hoofdweg 203

Harkstede, Hoofdweg 203 Harkstede, Hoofdweg 203 Charmant en karakteristiek vrijstaand woonhuis met een royale vrijstaande garage. De woning is landelijk gelegen aan de rand van Meerstad met een riant uitzicht over weideland richting

Nadere informatie

RUCPHENSESTRAAT 46 TE SINT WILLEBRORD Perceels oppervlakte : ca. 528 m². Woonoppervlakte : ca. 147 m².

RUCPHENSESTRAAT 46 TE SINT WILLEBRORD Perceels oppervlakte : ca. 528 m². Woonoppervlakte : ca. 147 m². RUCPHENSESTRAAT 46 TE SINT WILLEBRORD Vraagprijs : 155.000,00 k.k. Perceels oppervlakte : ca. 528 m². Woonoppervlakte : ca. 147 m². Inhoud : ca. 430 m³. Algemeen: Karakteristieke vrijstaande woning met

Nadere informatie

Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken

Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht Een prachtige vakantieplek voor uzelf of voor (gedeeltelijke) verhuur! Uitstekend onderhouden vrijstaande,

Nadere informatie

EINDHOVEN ZANDTONG 65

EINDHOVEN ZANDTONG 65 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN ZANDTONG 65 EINDHOVEN, ZANDTONG 65 IN DE JONGE WOONWIJK ZANDRIJK EN IN EEN VERKEERSARME WOONSTRAAT GELEGEN GOED ONDERHOUDEN TUSSENWONING MET BERGING, TUIN

Nadere informatie

Schagen Witte Paal ,- k.k. Vraagprijs vanaf

Schagen Witte Paal ,- k.k. Vraagprijs vanaf Schagen Witte Paal 34 9 bedrijfsunits vanaf 206 m² tot totaal 2471 m² Diverse combinaties mogelijk Een deel van de units heeft een eigen verhard buitenterrein Ook verkoop in verhuurde staat mogelijk (belegging)

Nadere informatie

Roermond. Heinsbergerweg 1 Herkenbosscherweg 2

Roermond. Heinsbergerweg 1 Herkenbosscherweg 2 Roermond Heinsbergerweg 1 Herkenbosscherweg 2 Roermond Heinsbergerweg 1 Herkenbosscherweg 2 Dit beleggingspand is gelegen aan de rand van het centrum van de binnenstad. Het pand is opgesplitst in 4 appartementen

Nadere informatie

Burgemeesterpark 21, DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Burgemeesterpark 21, DRIEBERGEN-RIJSENBURG Burgemeesterpark 21, DRIEBERGEN-RIJSENBURG Vraagprijs 895.000 k.k. Woonoppervlak 165 m² Perceelgrootte 564 m² 7 Kamer(s) 5 Slaapkamer(s) Bouwjaar 1927 Geachte mevrouw, meneer, Heiko Gorter Makelaars en

Nadere informatie

Prunuslaan 19 - Rozenburg

Prunuslaan 19 - Rozenburg Prunuslaan 19 - Rozenburg Vraagprijs: 134.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. De Zoom 3 3207 BX Spijkenisse Tel: 0181-611919 E-mail: info@devreemakelaardij.nl Omschrijving Zeer goed onderhouden 4 kamer

Nadere informatie

Haagseveer 78, Rotterdam

Haagseveer 78, Rotterdam Haagseveer 78, Rotterdam Kenmerken Overdracht Vraagprijs 319.000 k.k. Aangeboden sinds 23-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Informatie brochure. Zuidstraat 20, 4361 AC Westkapelle

Informatie brochure. Zuidstraat 20, 4361 AC Westkapelle Informatie brochure Zuidstraat 20, 4361 AC Westkapelle Dit moet u weten!! Kadastraal Gemeente Westkapelle Sektie (letters/nr.) B 6417 Perceel opp. 292 m2 Algemeen Bouwjaar woning ± 1970 Bouwjaar schuur

Nadere informatie

Vredewoldlaan 58 Groningen

Vredewoldlaan 58 Groningen Vredewoldlaan 58 Groningen Op een schitterende locatie aan het water en in de moderne woonwijk De Buitenhof gelegen, vrijstaand woonhuis met een inpandige garage en een leuke zonnige tuin met aanleg-/vissteiger

Nadere informatie

Olmstraat 69 Echt Koopprijs: 187.500,00 k.k.

Olmstraat 69 Echt Koopprijs: 187.500,00 k.k. Olmstraat 69 Echt Koopprijs: 187.500,00 k.k. Omschrijving Aan de Olmstraat in Echt bieden wij u de unieke mogelijkheid aan om naar eigen inzicht en individuele woonwensen uw droomhuis te realiseren! Kenmerken

Nadere informatie

Sternweg 11 te Groet. Paardenmarkt 24 1871 CW, Schoorl Tel: 072-5093253 schoorl@vanderborden.nl. Alkmaar Heiloo Schoorl Castricum www.vanderborden.

Sternweg 11 te Groet. Paardenmarkt 24 1871 CW, Schoorl Tel: 072-5093253 schoorl@vanderborden.nl. Alkmaar Heiloo Schoorl Castricum www.vanderborden. Sternweg 11 te Groet Adres: Sternweg 11 1873 HN GROET Vraagprijs: 395.000,- k.k. Aanvaarding: In overleg. Omschrijving: VRIJSTAAND HUIS (SEMI-BUNGALOW) MET VRIJSTAAND ZOMERHUIS/PRAKTIJKRUIMTE NABIJ DUINEN,

Nadere informatie

Abeelstraat 10 'S-GRAVENZANDE. Vraagprijs 205.000,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: 0174 419000 info@helmheus.

Abeelstraat 10 'S-GRAVENZANDE. Vraagprijs 205.000,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: 0174 419000 info@helmheus. Abeelstraat 10 'S-GRAVENZANDE Vraagprijs 205.000,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: 0174 419000 info@helmheus.nl Helm & Heus makelaars O.G. b.v. * Woningen * bedrijfshuisvesting

Nadere informatie

ZUIVELSTRAAT 23 LICHTENVOORDE

ZUIVELSTRAAT 23 LICHTENVOORDE VERKOOP BROCHURE ZUIVELSTRAAT 23 LICHTENVOORDE Aan de rand van Lichtenvoorde in een doodlopende straat gelegen goed onderhouden HELFT van DUBBEL woonhuis met vrijstaande garage, erf, tuin en verder toebehoren

Nadere informatie

Neptunusstraat 61, Groningen

Neptunusstraat 61, Groningen Neptunusstraat 61, Groningen Gelegen in de wijk Paddepoel vindt u deze keurig afgewerkte tussenwoning met 5 slaapkamers, nette keukeninrichting en een verzorgde badkamer. Op korte afstand bereikt u een

Nadere informatie

IJsselmeerstraat 159, Medemblik

IJsselmeerstraat 159, Medemblik IJsselmeerstraat 159, Medemblik Kenmerken Overdracht Vraagprijs 218.000 k.k. Aangeboden sinds 05-10-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Hoveniersstraat 3-C PC Rotterdam. Koopsom: k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 56 m2 2 slaapkamers te koop

Hoveniersstraat 3-C PC Rotterdam. Koopsom: k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 56 m2 2 slaapkamers te koop Hoveniersstraat 3-C 3031 PC Rotterdam woonoppervlakte 56 m2 2 slaapkamers te koop Koopsom: 199.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 088-966 03 00 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Boekel Burgtstraat 54

Boekel Burgtstraat 54 Boekel Burgtstraat 54 Vrijstaande woning met een vrijstaande garage op een perceel van 570 m² of 1306 m². Deze woning is prachtig gelegen in het centrum van Boekel, maar tevens door de unieke ligging ook

Nadere informatie