INLEIDING. Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie maart 2008.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INLEIDING. Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie maart 2008."

Transcriptie

1

2 INLEIDING Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie maart In deze Grenspost treft u een greep uit ons nieuwste woningaanbod, afgelopen weken hebben wij ons aanbod weer verder uitgebreid. Verder hebben wij in deze Grenspost een column over het wonen in Duitsland geschreven door onze columniste Josefien Jansen. De komende weken kunt u verschillende nieuwe objecten vinden op Grensmakelaar.com. Het is dus zeker de moeite waard om ons aanbod te blijven volgen. Tevens willen we u attenderen op het AD van 12 april waarin een woonspecial over wonen in Duitsland zal staan. Hopende u hiermee van dienst te zijn geweest, Vriendelijke groet, R.W.Engelse, GRENSMAKELAAR

3 Wilhelmshaven,Duitsland Exclusieve villa DV271' Vraagprijs ,00 k.k Weener, Duitsland Vrijstaande woning DV273' Vraagprijs ,00 k.k Laat u zich door dit exclusieve droomhuis in Wilhelmshaven inspireren. Het werd in 1966 gebouwd op een grondstuk van 777 m². Sinds 1993 werd dit huis grondig, kosten noch moeite werden bespaard, met uiterste zorgvuldigheid gesaneerd. Hierdoor wordt u een exclusief bouwwerk met ca. 200 m² woonoppervlakte aangeboden. De buitenmuren werden met rode klinkers afgewerkt en gevoegd. Wij nodigen u uit voor een bezichtiging! Een groot huis te Weener met onverwachte ruimten, vooral omdat het vroeger een kombinatie was met een winkel. De rustieke houten balken en de sierlijst bij de deur zijn daar nog duidelijke herinneringen aan. Het is nodig uw eigen kleuren en kreatieve ideeen uit te voeren wat betreft behang en schilderwerk in huis. Het huis is gelegen aan de rand van een kleine woonwijk en aan de achterkant is een afscheiding van dennenbomen.

4

5 Sögel, Duitsland Vrijstaande woning DV274' Vraagprijs ,00 k.k Hesel, Duitsland Vrijstaande bungalow DV275' Vraagprijs ,00 k.k Nieuwwaardig, goed onderhouden vrijstaand huis te Sögel geschikt voor 2 families én als beleggingsobjekt. Het huis is verhuurd en kan daardoor heel goed als beleggingsobjekt dienen. Verder is het voor eigen gebruik, een goed verzorgd thuis.de buitenmuren zijn voorzien van klinkers. Grote dakkapellen zorgen voor extra ruimte en licht in huis. De voortuin is eenvoudig gehouden en makkelijk te onderhouden. Dit prachtige vrijstaande huis in Hesel uit het jaar 1976 staat in de dorpskern aan een rustige straat, (alleen bestemmingsverkeer) dicht bij het Heseler bos. De voortuin is met liefde en zorg aangelegd en konstant met uitermate veel zorg onderhouden. Bij de grotere, exclusievere winkels in de grotere steden bent u binnen 15 min. Maak een afspraak en overtuig u zelf van deze solide bungalow!

6

7

8 Burlo, Duitsland Vrijstaand Landhaus DVH004' Huurprijs 800,00 p/m Gelschenkirchen, Dld Beleggingspand DV270' Vraagprijs ,00 k.k Dit schitterende landhuis is per direct te huur en is net opgeleverd. De woning staat op Landhauspark Klostersee te Burlo op slechts enkele kilometers van Winterswijk. Landhauspark Klostersee wordt gebouwd in een natuurlijke omgeving met maarliefst 16 hectare water in de directe omgeving. Kom zondag naar de opendag en laat u informeren over deze mogelijkheid! Dit beleggingspand in Gelschenkirchen is in 1970 gebouwd. Het bedrijfsoppervlak bedraagt 356 m² en het woonoppervlak 1314 m². Het pand herbergt 4 winkels en 20 appartementen, allen volledig verhuurd. Het object is gelegen in het centrum. Netto huuropbrengst circa ,00 op jaarbasis. Rendement circa 11,76% / faktor 8,5. Gelschenkirchen ligt ongeveer 50 kilometer vanaf Winterswijk. Maak eens een afspraak voor een bezichitiging!

9 UW TIPS EN TRUCS Win de Welkom-Thuis-Pas Op de website vindt u diverse woon, bespaar en emigratietips. Om deze site nog verder uit te breiden zijn wij op zoek naar nog meer woon-, bespaar-, emigratie- of verhuistips. Wij vragen u, uw tips met ons te delen. Grensmakelaar verloot drie Welkom-Thuis- Passen aan de inzenders van de drie beste woon-, bespaar-, emigratie- of verhuistips. De winnende tips staan in de volgende grenspost! Daarnaast zoekt het forum naar Nederlanders die al zaken hebben gedaan met Duitse bedrijven. Per 1 januari 2008 heeft een eigen keurmerk. Zodat u precies kunt zien welk bedrijf wordt aanbevolen door tevreden Nederlandse klanten Voorbeelden van tips Recreatiewoning het overwegen waard Voor recreatiewoningen geldt in de meeste gevallen geen 'verblijfsduurbeperking'. Je kunt daar ongestoord permanent wonen. De huizen in D zijn vaak meer solide gebouwd dan vergelijkbare huizen in NL en ook beter geïsoleerd. Gemeentelijke onroerend goed belastingen voor recreatiewoningen zijn in D beduidend lager. U bespaart tot wel 80% op uw gemeentelijke onroerend goedbelasting in vergelijking met een woning in NL. Recreatiewoningen zijn vaak wat compacter en dat scheelt ook in energie- en onderhoudskosten APK-kosten Wist u dat uw auto in Duitsland slechts 1 maal per TWEE jaar apk gekeurd hoeft te worden? Dat scheelt u dus jaarlijks een vrije dag en een hoop geld! Nooit meer rijbewijs verlengen Wanneer uw NL rijbewijs verloopt dan kunt u dat in Nederland bij uw gemeente waar u geregistreerd staat laten verlengen. Ook kunt u uw NL rijbewijs bij de Gemeente waar u in Duitsland bent ingeschreven laten verlengen en omwisselen voor een Duits rijbewijs (liefst voor de verloopdatum). Het Duits rijbewijs is levenslang geldig en hoeft dus nooit verlengd te worden. Dus ook geen keuring om de 5 jaar zoals in NL voor senioren geldt. Dat spaart u geld. Daarnaast zal de NL douane beambte in Nederland u als Nederlander met een Duits kenteken in combinatie met een Duits rijbewijs helemaal ongemoeid laten. KADOTIP : Welkom-Thuis-Pas De Welkom-Thuis-Pas is gemaakt voor de Nederlanders die naar Duitsland willen verhuizen en kan dienen als een persoonlijke inspiratiebron bij het wonen in Duitsland. De pas is bestemd voor en gemaakt door Nederlanders, die hebben ontdekt hoe je in die Heimat zorgeloos en grenzeloos kunt wonen en leven. 'De 'welkom-thuis-pas', de pas die iedere 'Duitslandganger' past'. Wilt u ook uw eigen Welkom-Thuis-Pas? Bestel hem dan voor slechts 5,95 inclusief verzendkosten via Meer informatie en tips:

10 STILLE VERKOOP Onderstaand treft u omschrijvingen van enkele objecten welk wij in stille verkoop hebben. Mocht u van deze objecten meer informatie willen ontvangen dan vernemen wij dit graag van u. Objectnr: Omschrijving Prijsindicatie DB029 Beleggingspand met 17 appartementen en 2 winkels in hartje Berlijn > ,00 DB030 DB031 DB032 Nieuw 4 sterrenhotel in centrum van Berlijn met meer dan 150 kamers Nieuw 3 sterrenhotel in centrum van Berlijn met ruim 200 kamers optie optie Beleggingspand met 5 appartementen en 2 winkels in Berlijn < ,00 DB034 Beleggingspand in Berlijn met 15 appartementen < ,00 DB035 Beleggingspand in Berlijn met 14 appartementen < ,00 DB036 Beleggingspand in Berlijn met 8 kantoren/winkels > ,00 DB037 Beleggingspand met 7 appartementen en 1 winkels in hartje Berlijn > ,00 DB038 Beleggingspand in Berlijn met 28 appartementen > ,00 DB039 DB040 DB041 DB042 DB043 Beleggingspand met 25 appartementen en 3 winkels in Berlijn < ,00 Beleggingspand met 30 appartementen en 3 winkels in Berlijn > ,00 Beleggingspand met 42 appartementen en 6 winkels in Berlijn < ,00 Beleggingspand met 12 appartementen en 2 winkels in Berlijn > ,00 Beleggingspand met 28 appartementen en 5 winkels in Berlijn > ,00 DB044 Beleggingspand met 6 appartementen in Berlijn > ,00 DB046 Beleggingspand met 6 appartementen en 2 in winkels/kantoren in Ost Friesland > ,00 DB047 Landhuishotel met 25 bedden, zwembad, restaurant en sauna nabij Winterberg < ,00 NIEUW: Drie hotels in West Berlijn Beleggingsportefeuille Berlijn En diverse andere objecten informeer hiernaar!

11 HYPOTHEEK Geachte heer / mevrouw, Omdat onze klanten vanaf het begin zorgeloos, grensverleggend en voordeliger moeten kunnen wonen heeft grensmakelaar zijn eigen hypotheekdesk Grenshypotheker opgezet. Het verstrekken van Duitsland hypotheken staat bij de meeste NL banken nog in de kinderschoenen. Dit blijkt o.a. uit de grote verscheidenheid in voorwaarden en regels die banken bij hun financiering hanteren. Om de particuliere klant onnodige moeite, tijd en kosten te besparen, staat de Grenshypotheker haar klanten bij, in haar keuze van hypotheekverstrekker en verzekeraar Duitse Hypotheek? Wie een huis koopt over de grens in Duitsland kan natuurlijk gewoon een hypotheek afsluiten bij een Duitse bank. De hypotheekvoorwaarden van Duitse banken zijn vaak rigide. Zo kennen Duitse banken geen aflossingsvrije hypotheken en verstrekken zij in de meeste gevallen ook geen 100% financiering. Daarnaast is het boetevrij versneld aflossen bij Duitse banken beperkt mogelijk. Duitse hypotheken gaan uit van een oorspronkelijke hoofdsom op vaste annuïteitenbasis. Ook bij tussentijdse deelaflossing blijft het vaste maandelijkse rente- en aflossingsbedrag dus ongewijzigd. Tussentijds aflossen is daardoor extra onaantrekkelijk. Met een Duitse hypotheek heb je weinig speelruimte. Het voelt als een keurslijf. Nederlandse hypotheek verstrekkers? Het kan voor Nederlanders die een huis kopen in Duitsland interessant zijn een hypotheek af te sluiten bij een Nederlandse bank tegen de vertrouwde Nederlandse hypotheekvoorwaarden. Lang niet alle Nederlandse banken bieden deze mogelijkheid aan Grensgangers. Alle Nederlandse banken die hypotheken op een Duitse woning verstrekken hanteren hierbij weer eigen voorwaarden, die nogal kunnen verschillen. Zo kan de hoogte van de financiering afhankelijk worden gesteld van afstand tot de grens, nieuwbouw of bestaande bouw, permanente bewoning of 2e (recreatie)woning etc. Ook bijkomende kosten en verplichtingen die banken aan hun klanten kunnen opleggen voor een op te stellen taxatierapport, afsluitprovisie, advocaatkosten, rechtsbijstandverzekering etc verschillen per bank sterk. Sommige banken hebben hun activiteiten voor Duitse hypotheken regionaal georganiseerd en gespreid over het grensgebied met Duitsland. Andere hebben hun activiteiten voor het Duitse gebied weer geconcentreerd in één vestiging. Dat laatste betekent voor de klant vaak extra reistijd en kosten. Ook de administratieve procedure en doorlooptijd van offerteaanvraag tot hypotheektoewijzing kunnen van bank tot bank sterk verschillen en zijn vaak ondoorzichtig. Meer informatie: Internet :

12

UTRECHT. Valeriaanweg 21. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht. Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63

UTRECHT. Valeriaanweg 21. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht. Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 info@puntmakelaars.nl www.puntmakelaars.nl UTRECHT Valeriaanweg 21 www.puntmakelaars.nl (030) 273 74 64 adres

Nadere informatie

Sparen, beleggen in aandelen of in recreatief onroerend goed

Sparen, beleggen in aandelen of in recreatief onroerend goed Sparen, beleggen in aandelen of in recreatief onroerend goed De beurskoersen schommelen en kennen een neergaande trend. De rente is historisch laag. Voor beleggers een onzekere situatie, en voor wie op

Nadere informatie

VERBOEKET HYPOTHEKEN & VERZEKERINGEN. Ver2013-2

VERBOEKET HYPOTHEKEN & VERZEKERINGEN. Ver2013-2 In deze Wegwijs geeft Verboeket Hypotheken & Verzekeringen u een omschrijving van haar dienstverlening. We zetten voor u op een rij wie we zijn en wat u van ons kan en ook mag verwachten. Wie zijn wij?

Nadere informatie

2014: het jaar van je nieuwe koopwoning? NU kopen nog aantrekkelijker! Zorgeloos huren of verhuren. In deze special: apps

2014: het jaar van je nieuwe koopwoning? NU kopen nog aantrekkelijker! Zorgeloos huren of verhuren. In deze special: apps commerciële bijlage apps NVM.nlextra In deze special: Handige informatie, tips & facts! NU kopen nog aantrekkelijker! Wonen 2014 2014: het jaar van je nieuwe koopwoning? HuuR & Verhuur Zorgeloos huren

Nadere informatie

informeert Een huis kopen Hoe moeilijk kan het zijn?

informeert Een huis kopen Hoe moeilijk kan het zijn? informeert Een huis kopen Hoe moeilijk kan het zijn? Inhoud Vooraf Contactgegevens Ymere Verhuur en Verkoop Postbus 2961 1000 CZ Amsterdam www.ymere.nl zoekfunctie@ymere.nl 020 5551041 Ymere is actief

Nadere informatie

Wegwijs bij De Hypotheekshop

Wegwijs bij De Hypotheekshop Wegwijs bij De Hypotheekshop In deze Wegwijs geeft De Hypotheekshop u een omschrijving van haar dienstverlening. We zetten voor u op een rij wie we zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. Wie

Nadere informatie

Meepraten over hypotheken als u een huis wilt kopen

Meepraten over hypotheken als u een huis wilt kopen Meepraten over hypotheken als u een huis wilt kopen Inleiding Welkom bij ZO.nl 3 De beste rente 1.1 Kijk verder dan het laagste rentepercentage 5 1.2 De samenstelling van je maandlast 6 1.3 Pas op met

Nadere informatie

Algemene informatie over de verschillende hypotheekvormen

Algemene informatie over de verschillende hypotheekvormen Algemene informatie over de verschillende hypotheekvormen Aflossingsvrije hypotheek De naam zegt het al: bij de aflossingsvrije hypotheek los je niets af. Je betaalt iedere maand alleen rente over het

Nadere informatie

VERKOOP/VERHUURINFORMATIE. Nicolaas Beetslaan 36 te Moordrecht

VERKOOP/VERHUURINFORMATIE. Nicolaas Beetslaan 36 te Moordrecht VERKOOP/VERHUURINFORMATIE Nicolaas Beetslaan 36 te Moordrecht info@boer-gouda.nl Lid NVM TE KOOP/TE HUUR Mooi en rustig gelegen ruim 3-kamer nieuwbouwappartement met zonnig terras, moderne badkamer en

Nadere informatie

uw eerste koopwoning

uw eerste koopwoning uw eerste koopwoning Waar krijgt u mee te maken? We waren al begonnen met zoeken naar een huis. En toen merkten we wat we allemaal moesten regelen. Er komt heel wat kijken bij een nieuwe woning. Vooral

Nadere informatie

De hypotheek die bij u past. De Hypotheek van Centraal Beheer Achmea

De hypotheek die bij u past. De Hypotheek van Centraal Beheer Achmea De hypotheek die bij u past. De Hypotheek van Centraal Beheer Achmea Inhoud Uw droomhuis kunnen kopen... 3 Even uw voordelen op een rij! 4 Kies uit verschillende hypotheekvormen. 6 Hoeveel kunt u maximaal

Nadere informatie

UTRECHT. www.puntmakelaars.nl (030) 273 74 64. Jungfrau 55. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht

UTRECHT. www.puntmakelaars.nl (030) 273 74 64. Jungfrau 55. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 info@puntmakelaars.nl www.puntmakelaars.nl UTRECHT Jungfrau 55 www.puntmakelaars.nl (030) 273 74 64 adres

Nadere informatie

Heemstede Huizingalaan 29. 319.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Heemstede - Huizingalaan 29

Heemstede Huizingalaan 29. 319.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Heemstede - Huizingalaan 29 Heemstede - Huizingalaan 29 Heemstede Huizingalaan 29 319.000,- k.k. Kantoor Het makelaarskantoor in het centrum van Haarlem Spaarneduin makelaardij is een zeer actief makelaarskantoor in het centrum van

Nadere informatie

Gauke Boelensstraat 97 - Drachten

Gauke Boelensstraat 97 - Drachten Gauke Boelensstraat 97 - Drachten Vraagprijs 265.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Stationsweg 23 9201 GG Drachten Tel: 0512-36 80 36 drachten@makelaardijfriesland.nl www.makelaardijfriesland.nl

Nadere informatie

WONEN EN LEVEN.. Dé huis-aan-huis woonkrant voor de reële levensgenieter Uitgave 15: januari 2015

WONEN EN LEVEN.. Dé huis-aan-huis woonkrant voor de reële levensgenieter Uitgave 15: januari 2015 WONEN EN LEVEN.. Dé huis-aan-huis woonkrant voor de reële levensgenieter Uitgave 15: januari 2015 WONEN EN LEVEN.. Drukte in makelaarswereld U bent van ons gewend dat we de woonkrant uitgeven in de week

Nadere informatie

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig?

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Veelgestelde vragen De veilingmethode Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Het is voor u heel erg weinig moeite om tot een besparing op uw kosten te komen. 1. U schrijft

Nadere informatie

Oosterbakenpad 166. Vraagprijs: 207.500 k.k. 3192 XV Hoogvliet Rotterdam. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 108 m2 2 slaapkamers te koop

Oosterbakenpad 166. Vraagprijs: 207.500 k.k. 3192 XV Hoogvliet Rotterdam. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 108 m2 2 slaapkamers te koop Oosterbakenpad 166 3192 XV Hoogvliet Rotterdam woonoppervlakte 108 m2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 207.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

Bloemendaal Verbindingsweg 59. 135.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Bloemendaal - Verbindingsweg 59

Bloemendaal Verbindingsweg 59. 135.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Bloemendaal - Verbindingsweg 59 Bloemendaal - Verbindingsweg 59 Bloemendaal Verbindingsweg 59 135.000,- k.k. Kantoor Het makelaarskantoor in het centrum van Haarlem Spaarneduin makelaardij is een zeer actief makelaarskantoor in het centrum

Nadere informatie

Mina Krusemanstraat 32. Vraagprijs: 215.000 k.k. 2614 JH Delft. Woonbron Makelaars

Mina Krusemanstraat 32. Vraagprijs: 215.000 k.k. 2614 JH Delft. Woonbron Makelaars Mina Krusemanstraat 32 2614 JH Delft woonoppervlakte 80 m2 perceeloppervlakte 116 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 215.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE. Vest 87 te Gouda

VERKOOPINFORMATIE. Vest 87 te Gouda VERKOOPINFORMATIE Vest 87 te Gouda TE KOOP Op mooie locatie in de historische binnenstad gelegen casco appartement in voormalig monumentaal pakhuis met garage Vest 87 2801 VE Gouda VRAAGPRIJS 155.000,-

Nadere informatie

Koopgarant Kopen met korting

Koopgarant Kopen met korting Koopgarant Kopen met korting KG201507 1 INHOUDSOPGAVE Een eigen huis... 3 Het woningaanbod van de Sleutels... 3 1. Een huis kopen... 3 De voordelen van kopen Als u een woning van de Sleutels koopt onder

Nadere informatie

Molenweg 8 te Surhuisterveen. Huurprijs 30,- per m² excl. BTW 20.400,- per jaar excl. BTW 1.700,- per maand excl. BTW

Molenweg 8 te Surhuisterveen. Huurprijs 30,- per m² excl. BTW 20.400,- per jaar excl. BTW 1.700,- per maand excl. BTW Molenweg 8 te Surhuisterveen Loodsruimte van totaal ca. 850 m² met een overheaddeur aan de voorzijde en een laad/losdock aan de achterzijde, aan de achterzijde is tevens een loopdeur aanwezig, betonvloer,

Nadere informatie

Mook, Groesbeekseweg 80. Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M²

Mook, Groesbeekseweg 80. Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M² Mook, Groesbeekseweg 80 Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M² Vraagprijs 127.500,-- k.k. Alert Makelaardij T: 0485 52 31 30 I: www.alertmakelaardij.nl Inleiding Voor u ligt

Nadere informatie

Eigen huis. Een eigen huis. De f inanciering van uw woning. Hypotheekadvies op maat.

Eigen huis. Een eigen huis. De f inanciering van uw woning. Hypotheekadvies op maat. Eigen huis Een eigen huis. De f inanciering van uw woning. Hypotheekadvies op maat. Wonen met plezier U koopt voor het eerst een eigen huis en u zoekt een hypotheek die bij u past. Of u wilt uw huis verkopen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF www.financieelwerk.nl -> onze website! Mogelijke gevolgen van de kredietcrisis voor u Wonen Een huis kopen

NIEUWSBRIEF www.financieelwerk.nl -> onze website! Mogelijke gevolgen van de kredietcrisis voor u Wonen Een huis kopen NIEUWSBRIEF VERZORGD IN SAMENWERKING MET: BRINKLEY ASSURANTIËN EN VAN DE VEERDONK ASSURANTIËN 4 e jaargang, nummer 2, december 2008 www.financieelwerk.nl -> onze website! Mogelijke gevolgen van de kredietcrisis

Nadere informatie

De 15 valkuilen om voor op te passen bij het aangaan van een lening of krediet!

De 15 valkuilen om voor op te passen bij het aangaan van een lening of krediet! De 15 valkuilen om voor op te passen bij het aangaan van een lening of krediet! Wees u bewust van deze valkuilen om niet bedrogen uit te komen Pagina 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Valkuil 1. Aanbiedingen...

Nadere informatie

Dillenburglaan 57 te TILBURG Koopstudio 1 - Koopprijs 139.000,-- V.O.N.

Dillenburglaan 57 te TILBURG Koopstudio 1 - Koopprijs 139.000,-- V.O.N. Dillenburglaan 57 te TILBURG Koopstudio 1 - Koopprijs 139.000,-- V.O.N. Speciaal voor studenten en starters op de markt!* Koopsom 139.000,- Netto maandlast ca. 244,- Nabij het centrum vindt u deze zeer

Nadere informatie

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN UW AUTO GOED FINANCIEREN, DAT SCHEELT EEN HOOP ZORGEN. EN SPAREN VOOR UW NIEUWE AUTO HOEFT NIET.

Nadere informatie

Een woning kopen bij Woonbron Makelaars Wij willen zo veel mogelijk zekerheid

Een woning kopen bij Woonbron Makelaars Wij willen zo veel mogelijk zekerheid Een woning kopen bij Woonbron Makelaars Wij willen zo veel mogelijk zekerheid Delft, Dordrecht, Spijkenisse en Rotterdam Bent u op zoek naar een betaalbare koopwoning in Rotterdam, Delft, Dordrecht of

Nadere informatie

Stap voor stap naar je eigen huis. goede koop

Stap voor stap naar je eigen huis. goede koop Stap voor stap naar je eigen huis goede koop Inhoud Kopen bij Rochdale Waarom nu kopen? Korting In 8 stappen van huurder naar huiseigenaar Kopen bij Rochdale in detail Rochdale maakt kopen bereikbaar Belangstelling?

Nadere informatie