Voorbereiding op je stage

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorbereiding op je stage"

Transcriptie

1 Voorbereiding op je stage Beste Student, Je stage is geregeld! Binnenkort vertrek je voor een langere periode naar Curaçao. Nu is het tijd om je vliegticket, huisvesting, verzekering en andere zaken te regelen. Een goede voorbereiding kan veel problemen voorkomen. Hieronder vind je alle informatie die je daarvoor nodig hebt. Lees deze goed door en voer de procedures stap voor stap uit zodat je goed voorbereid aan je stage en verblijf op Curaçao begint. Mocht je vragen hebben, voeg ons dan toe op skype via skypenaam Wereldstage. 1. Pakketkosten Je betaalt voor een Totaalpakket 750,-. Dit is het pakket waarbij wij je stage en je huisvesting regelen, je ticket met korting boeken, we halen je op van het vliegveld, je ontvangt korting op evenementen en we faciliteren je bij de aanvraag van de noodzakelijke documenten. Voor het Doe-het-zelf-pakket (DHZ) betaal je 450,-. Dit is het pakket waarbij wij alle hier bovengenoemde zaken regelen, alleen heb je zelf je stage gevonden. 2. Vliegticket Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met ArkeFly waardoor wij goedkopere studententickets kunnen boeken met extra voordelen. Maak de ticketkosten gelijk met je pakketkosten over naar onze rekening. Je ontvangt voor het ticket GEEN aparte factuur. Hieronder vind je de huidige ticketprijzen. Economy: In het laagseizoen 670,- In het hoogseizoen 850,- Comfort: In het laagseizoen 740,- In het hoogseizoen 920,- Hoogseizoen 2013: 28 juni t/m 6 augustus Let op! Wij boeken standaard je vlucht op vrijdag. Ga er dus vanuit dat je de vrijdag voor aanvang van je stage vliegt. Terugreizen kan op elk gewenste dag.

2 EXTRA Wereldstage voordeel bij ArkeFly; - Je mag je ticket 1 keer gratis wijzigen (op zijn laatst een maand vóór je terugreisdatum en dit dient te gebeuren op Curaçao); - Je mag 35 kilo bagage meenemen in de Economy Class - Je mag 45 kilo bagage meenemen in de Comfort Class Voor meer informatie over Comfort en Service kijk op Direct nadat we je betaling hebben ontvangen, boeken wij een ticket voor je en ontvang je je e- ticket. Print deze na ontvangst uit, check goed of alle gegevens kloppen en neem het mee om in te kunnen checken op Schiphol op de dag van vertrek. Als je dit e-ticket niet overhandigt krijg je problemen met de extra kilo s die je via Wereldstage mag meenemen. De extra kilo s moeten dan ter plekke worden betaald. Zorg ervoor dat je ruim op tijd (3 uur van te voren) aanwezig bent op Schiphol. 3. Betaling Maak het volledige bedrag, incl. ticketkosten, over op onze bankrekening. Bankrekening: Swiftcode: MCBKCWCU Ten name van: International Internship Agency Adres: E-Zone Vredenberg Plaats: Willemstad Land: Curaçao Banknaam: Maduro & Curiel s Bank, Branch-office Scharloo Adres: Plaza Jojo Correa 2-4 Plaats: Willemstad Land: Curaçao Op Curaçao bestaat er geen BIC of IBAN code. Mocht de bank er toch om vragen vul dan de SWIFTcode in. Wil je niet via internet bankieren betalen dan heb je een buitenlandoverboekingsformulier nodig. Dit kun je aanvragen bij je bank. Let op! De bankkosten zijn wel voor je eigen rekening. Fax of mail een schermprint van je overboeking of een kopie van het overboekingsformulier, (voorzien van handtekening en stempel van je bank) naar ons, zodat wij weten dat het geld onderweg is en het ticket voor je kunnen aanvragen. Fax naar of mail naar administratie@wereldstage.com. Vermeld op je Huisvesting- en Ticketformulier de datum van de overboeking.

3 4. Huisvesting Uiteraard regelen wij ook je huisvesting, dit is verplicht. Dit kan zowel een standaard kamer in een studentenhuis zijn maar ook een studio of hotelkamer. De indeling geschiedt op basis van beschikbaarheid. Uiteraard proberen we hierbij zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeur. Let op! Aanvraagformulieren worden genummerd bij binnenkomst. Hoe sneller jij dus je papieren terugstuurt en de betaling in orde maakt, hoe groter de kans dat je terechtkomt waar je eerste voorkeur naar uit gaat. In alle gevallen huur je een kamer voor je gehele stageperiode. Voordat je aankomt op Curaçao betaal je 1 maand huur en de borg. De huisbaas neemt hierover contact met je op en stuurt tevens je contract en huurvoorwaarden toe. Huisvesting categorieen: Standaard: is ongeveer 15m2 en ingericht met een bed, kast, tafel en stoel. De huurprijzen liggen rond Nafl. 750,- per maand (water/electra is niet altijd inbegrepen). Bedlinnen en kussen zijn niet aanwezig. Luxe: hieronder vallen de grotere kamers, hotelkamers en studio s. Deze zijn ingericht met een bed, kast, tafel en stoel. De huurprijzen liggen tussen de Nafl. 800,- en Nafl 1000,- per maand (water/electra is niet altijd inbegrepen). Bedlinnen en kussen zijn niet aanwezig. In de meeste gevallen deel je de keuken, het toilet en de badkamer en gebruik je gezamenlijk de tuin, het balkon en/of de patio. Woon je in een studio, dan heb je je eigen kookgelegenheid en badkamer met douche en toilet. Houd er rekening mee dat een studio altijd één gedeelte is en er dus geen aparte slaapkamers zijn! De kosten voor water en electra liggen rond de Nafl 80,- per maand bij normaal verbruik. Voor huidige koersen kijk op 5. Verzekering In het verleden is gebleken dat veel studenten onvoldoende of niet verzekerd aan hun stage in het buitenland begonnen. Bovendien verplichten werkgevers dat je goed verzekerd aan stage begint. Wereldstage stelt daarom de Special ISIS verzekering verplicht. De Special ISIS verzekering van JoHo Insurances voldoet aan de vereisten om goed verzekerd te zijn tijdens de stage. De Special ISIS reisverzekering (dekking medisch aanvullend en Super) geeft een goede dekking voor Geneeskundige-, Bagage-, Buitengewone-, Repatriëring-, Rechtsbijstand- en Ongevallenkosten tijdens de stage en de reis. Tevens is deze Special ISIS verzekering één van de weinige verzekeringen waarbij je ook verzekerd bent voor Aansprakelijkheid bij je stagebedrijf, mocht je daar per ongeluk schade veroorzaken. De verzekering is ook af te sluiten als aanvulling op je huidige ziektekostenverzekering. In Bijlage-2 tref je het aanvraagformulier voor de Special ISIS aan. Print het uit, vul het in, scan en stuur het naar irenezwols@wereldstage.com Stuur het dus NIET zelf naar Joho! Je ontvangt vervolgens van JoHo Insurances een bevestiging met de verzekeringsdocumenten.

4 Afbreken of annuleren van je reis is op zich al vervelend genoeg, helemaal als je de gemaakte kosten niet terug krijgt. Daarom is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten! Met deze verzekering kun je met een geldende reden je stage cancellen. Je kunt dan de overgemaakte kosten terugvorderen. Een annuleringsverzekering sluit je af over je reissom. Binnen 7 dagen na het vastleggen van je reis/stage moet je de annuleringsverzekering hebben afgesloten. Dit kun je aanvragen via 6. Vergunning Voor het aanvragen van je vergunning moet je de volgende zaken meebrengen (orgineel EN kopie) en LET OP: Als één van deze zaken ontbreekt, dan kan je niet beginnen met je stage! 1. Twee kopieën van je paspoort; 2. Twee recente pasfoto s; 3. Nederlandse geboorteakte (niet ouder dan 10 maanden). Deze is op te vragen bij het gemeentehuis in de stad waar je geboren bent. Een uittreksel is ook goed. LET OP: Ben je geboren in een land buiten de EU dan ben je verplicht het geboortebewijs te laten legaliseren bij de Nederlandse ambassade van je geboorteland; 4. Je V.O.G. (= Verklaring Omtrent het Gedrag), deze mag niet ouder dan 2 maanden zijn en is op te vragen bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Om dit aan te vragen heb je ons aanvraagformulier nodig, die vind je in Bijlage Je Special ISIS verzekeringsbewijs (polisblad); 6. Bewijs van inschrijving onderwijsinstelling in Nederland (dit is GEEN collegekaart!), voorzien van handtekening en stempel van school; 7. Stagecontract van Wereldstage; 8. Praktijkovereenkomst, een blanco overeenkomst (zie LINK in je mail om te downloaden) die je moet worden ingevuld en ondertekend door je opleiding. 9. Ontvang je geen stagevergoeding? Dan hebben we een bewijs van je studiefinanciering nodig (DUO StuFi) of een bankafschrift waarop de bijschrijving van je studiefinanciering te zien is. De vergunning is geldig voor de duur van je stage. Indien je geboren bent op Curaçao is het niet nodig om een vergunning voor je aan te vragen. Indien je ouders hier geboren zijn gelden er weer andere regels. Neem hierover contact met ons op. Let op! Je moet gewoon ingeschreven blijven staan in Nederland, dus schrijf je niet uit! Zodra je je uitschrijft ontvang je geen studiefinanciering meer.

5 7. Aankomst Wereldstage haalt je op van het vliegveld Hato. Een van onze collega s, of onze vaste taxichauffeur, staat je buiten de aankomsthal op te wachten. Je herkent ons aan onze roze Wereldstage polo s of het Wereldstage bordje. Let op! zorg ervoor dat je je stagecontract, huurcontract, VOG en geboorte akte in je handbagage meeneemt, hier wordt naar gevraagd bij de paspoortcontrole. Tip: blijf vooral rustig en beleefd tegen de douanebeambte! Na je aankomst word je naar je huis gebracht en krijg je van ons te horen wanneer en hoe laat je op ons kantoor aanwezig moet zijn voor de introductiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst ga je eerst de formulieren invullen waarmee je vergunning wordt aangevraagd. Neem de benodigde documenten (zie punt 6 hierboven) mee naar ons kantoor! Zowel de orginelen als kopietjes! Zonder deze formulieren met jouw documenten kunnen we geen vergunning aanvragen en kan je niet beginnen met je stage! Ook word je uitgebreid ingelicht over stagelopen en je verblijf op Curaçao. Let op! Kleed je netjes aan. Kom niet in je korte broek, teenslippers, blote topjes etc. naar ons kantoor. De kans bestaat dat je gelijk naar je stagebedrijf moet gaan en dan moet je verzorgd en representatief gekleed zijn. 8. Overige Je moet er rekening mee houden dat er veel van je verwacht wordt tijdens je stage. Bedrijven, non-profit en overheid zijn al jaren gewend om Nederlandse studenten een stageplaats te bieden. Zij verwachten een professionele houding van de studenten. Bereid je goed voor op je stage en je verblijf op Curaçao. Lees onderstaande punten goed door en raadpleeg onze stagegids, internet of je opleiding voor meer informatie: Ook al is Curaçao onderdeel van ons Koninkrijk, Curaçao is wel een eiland met een geheel eigen cultuur en klimaat Arm en rijk leven hier naast elkaar. Er is veel armoede op Curaçao. Schrik daarom niet als je tegen krotten aanloopt waar mensen zonder elektriciteit wonen Bijna iedereen op Curaçao spreekt en verstaat Nederlands, echter wordt er door de lokale bevolking voornamelijk Papiaments gesproken. Je moet er daarom rekening mee houden dat je collega s op je werk onderling Papiaments spreken Het openbaar vervoer op Curaçao is niet vergelijkbaar met Nederland. Vaste reistijden hebben we hier niet. Op loopafstand van de studentenwijk is een groot busstation waar de meeste busjes vertrekken. Als je stagebedrijf moeilijk bereikbaar is met het openbaarvervoer is het aan te raden om een auto te huren of te kopen

6 Curaçao heeft een tropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur van 27 graden. Veel studenten hebben de eerste weken last van het klimaatverschil. Veel water drinken is heel belangrijk. In de regentijd (oktober, november en december) zijn er veel muggen. Neem goede zonnebrandolie met een hoge factor en antimuggencreme mee. Succes met de voorbereidingen en mocht je vragen hebben, voeg ons toe op skype!

7 Huisvesting- & Ticketaanvraagformulier Vul dit formulier volledig in! Mail dit vervolgens naar Gewenste vertrekdatum: Vrijdag (datum) Gewenste terugreisdatum: Economy of Comfort klasse: Achternaam: Voornaam (zoals in je paspoort): Geboortedatum: Nationaliteit: Paspoortnummer: Geldigheid paspoort: Naam stagebedrijf: Gewenste huisvesting: Datum betaling pakket: Telnummer voor vertrek: Vergeet niet je Special ISIS aanvraag te sturen naar

Betreft: Huurovereenkomst voor studentenhuis La Hacienda Studio te Carawaraweg 3.

Betreft: Huurovereenkomst voor studentenhuis La Hacienda Studio te Carawaraweg 3. La Hacienda Studio Carawaraweg 3 Willemstad, Curacao Tel Nummer: 517 43 77 Datum: Betreft: Huurovereenkomst voor studentenhuis La Hacienda Studio te Carawaraweg 3. Huurder: Adres: Geboortedatum: Paspoort

Nadere informatie

Oefenzinnen module 1. Oefenzinnen module 2. Luister goed en schrijf de zin op.

Oefenzinnen module 1. Oefenzinnen module 2. Luister goed en schrijf de zin op. Oefenzinnen module 1 1. Ik schrijf me in bij de gemeente. 2. Wat is uw nieuwe adres? 3. Naar welke woonplaats verhuis jij? 4. Ik heb de Nederlandse nationaliteit. 5. Ben jij getrouwd of gescheiden? 6.

Nadere informatie

Stappenplan om een stageplaats te vinden

Stappenplan om een stageplaats te vinden Stappenplan om een stageplaats te vinden Versie 24 september 2015 12 stappen die je helpen om zelf een geschikte stageplaats te vinden Stap 1: Stages op niveau 3 en stages op niveau 4 Je bent aan het begin

Nadere informatie

U wilt een afspraak maken voor:

U wilt een afspraak maken voor: Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag... 2 Geheimhouding persoonsgegevens... 3 Het legaliseren van uw handtekening... 4 Het aanvragen van een paspoort of identiteitskaart... 5 Het aanvragen

Nadere informatie

CHECKLIST TRANSSIBERIË VISA

CHECKLIST TRANSSIBERIË VISA CHECKLIST TRANSSIBERIË VISA Transsiberië Visa Je aanvraag voor KES Visum Support is succesvol bij ons binnen gekomen! Je aanvraag voor de Transsiberië visa zijn bijna compleet. Loop de checklists op de

Nadere informatie

CHECKLIST TRANSSIBERIË VISA

CHECKLIST TRANSSIBERIË VISA CHECKLIST TRANSSIBERIË VISA Transsiberië Visa Je aanvraag voor KES Visum Support is succesvol bij ons binnen gekomen! Je aanvraag voor de Transsiberië visa zijn bijna compleet. Loop de checklists op de

Nadere informatie

Aanvraag nieuw stelsel Studiefinanciering hoger onderwijs voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland

Aanvraag nieuw stelsel Studiefinanciering hoger onderwijs voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland Aanvraag nieuw stelsel Studiefinanciering hoger onderwijs voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland Dit formulier Gebruik dit formulier als je op Aruba, Curaçao, Sint Maarten

Nadere informatie

Stappenplan om een stageplaats te vinden

Stappenplan om een stageplaats te vinden Stappenplan om een stageplaats te vinden Versie okt 2012 12 stappen die je helpen om zelf een geschikte stageplaats te vinden Stap 1: Stages op niveau 3 en stages op niveau 4 Je bent aan het begin van

Nadere informatie

CHECKLIST TRANSSIBERIË VISA

CHECKLIST TRANSSIBERIË VISA CHECKLIST TRANSSIBERIË VISA Checklist Transsiberië Visa Je aanvraag voor KES Visum Support is succesvol bij ons binnen gekomen! Je aanvraag voor de Transsiberië visa zijn bijna compleet. Loop de checklists

Nadere informatie

Stappenplan om een stageplaats te vinden

Stappenplan om een stageplaats te vinden Stappenplan om een stageplaats te vinden Versie september 2013 12 stappen die je helpen om zelf een geschikte stageplaats te vinden Stap 1: Stages op niveau 3 en stages op niveau 4 Je bent aan het begin

Nadere informatie

Visumaanvraagformulier voor Thailand

Visumaanvraagformulier voor Thailand LET OP! Als u een visum wilt aanvragen, doorloop dan eerst alle stappen in onze webshop. Hier kunt u, als u alle stappen doorlopen hebt, de benodigde formulieren downloaden in een compleet aanvraagpakket.

Nadere informatie

Betreft: Huurovereenkomst voor studentenhuis La Hacienda de Piedra Rica te grebbelinieweg 16 (A).

Betreft: Huurovereenkomst voor studentenhuis La Hacienda de Piedra Rica te grebbelinieweg 16 (A). La Hacienda de Piedra Rica Grebbelinieweg 16 (A), Steenrijk Willemstad, Curacao Tel Nummer: 517-4377 Datum: Betreft: Huurovereenkomst voor studentenhuis La Hacienda de Piedra Rica te grebbelinieweg 16

Nadere informatie

Sociale Verzekeringsbank

Sociale Verzekeringsbank Sociale Verzekeringsbank Ik heb de begrafeniskosten van mijn overleden moeder betaalt, komt ik dan in aanmerking voor een tegemoetkoming? Toelichting behorend bij het aanvraagformulier voor een eenmalige

Nadere informatie

Banko di Seguro Sosial

Banko di Seguro Sosial Banko di Seguro Sosial Mijn echtgenoot is overleden. Kom ik dan in aanmerking voor een weduwepensioen? Hoeveel weduwnaarspensioen ontvang ik? Toelichting behorend bij het aanvraagformulier voor een weduwe/weduwnaarspensioen

Nadere informatie

Banko di Seguro Sosial

Banko di Seguro Sosial Banko di Seguro Sosial Mijn vader is overleden. Kom ik dan in aanmerking voor een wezenpensioen? Hoeveel wezenpensioen ontvang ik? Toelichting behorend bij het aanvraagformulier voor een wezenpensioen

Nadere informatie

traveldocs Beste klant,

traveldocs Beste klant, Beste klant, Allereerst hartelijk dank om uw visumaanvraag te laten behandelen door de firma traveldocs. Sneller, goedkoper en flexibeler zijn onze sleutelwaarden en wij zullen dan ook alles in het werk

Nadere informatie

1 Gegevens van de wees. In te vullen door de SVB AWW-no.: Datum indiening: 2 Gegevens overledene. 1.1 Achternaam (bij geboorte) Voornamen (voluit)

1 Gegevens van de wees. In te vullen door de SVB AWW-no.: Datum indiening: 2 Gegevens overledene. 1.1 Achternaam (bij geboorte) Voornamen (voluit) Banko di Seguro Sosial Pater Euwensweg 9, Curaçao Email: pensioenen@svbcur.org of Website:www.svbcur.org. Tel: (5999)434-4402, Fax: (5999)434-4502 Aanvraag om Wezenpensioen Met dit formulier vraagt u een

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

Beste student, Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de post-hbo opleiding Geef me de 5.

Beste student, Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de post-hbo opleiding Geef me de 5. Beste student, Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de post-hbo opleiding Geef me de 5. In dit document met 2 bijlages, vragen we jou om aanvullende informatie die we nodig hebben om jouw inschrijving

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING Arbeid NA-DIMAS/-08-201 Stempel DIMAS Plus datum indiening 3 Kleuren Pasfoto s AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING A. VERGUNNINGEN: Tijdelijk Verblijf Tijdelijk Verblijf met Arbeid Verblijf B. SOORT AANVRAAG:

Nadere informatie

Handleiding Mobility Online online application Erasmus Placement

Handleiding Mobility Online online application Erasmus Placement Handleiding Mobility Online online application Erasmus Placement Deadlines Dossier Mobility Online In geval van Erasmus Placement moet je dossier in Mobility Online volledig in orde zijn tegen de volgende

Nadere informatie

Aanvraag Ov-vergoeding buitenland

Aanvraag Ov-vergoeding buitenland Aanvraag Ov-vergoeding buitenland 1 Je gegevens Dit formulier Met dit formulier kun je een maandelijkse vergoeding aanvragen als je tijdelijk een deel van je Nederlandse studie in het buitenland volgt.

Nadere informatie

Aanvraag Vergoeding extra reiskosten studentenreisproduct

Aanvraag Vergoeding extra reiskosten studentenreisproduct Aanvraag Vergoeding extra reiskosten studentenreisproduct Dit formulier Met dit formulier kunt u een vergoeding aanvragen voor extra reiskosten. Vraag de vergoeding aan binnen twee maanden na de eerste

Nadere informatie

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam.

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam. Beste klant, Allereerst hartelijk dank om uw visumaanvraag te laten behandelen door de firma traveldocs. Wij zullen alles in het werk stellen om uw visumaanvraag zo vlot mogelijk te laten verlopen. Naar

Nadere informatie

Aanvraag Studiefinanciering mbo voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland

Aanvraag Studiefinanciering mbo voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland Aanvraag Studiefinanciering mbo voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland Dit formulier Gebruik dit formulier als je op Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland

Nadere informatie

CHECKLIST TRANSSIBERIË VISA

CHECKLIST TRANSSIBERIË VISA CHECKLIST TRANSSIBERIË VISA Transsiberië Visa Je aanvraag voor KES Visum Support is succesvol bij ons binnen gekomen! Je aanvraag voor de Transsiberië visa zijn bijna compleet. Loop de checklists op de

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

Studiereis der S.V. Fibonacci naar Lissabon

Studiereis der S.V. Fibonacci naar Lissabon Studiereis der S.V. Fibonacci naar Lissabon Uw gegevens S.V. Fibonacci Rotterdamseweg 137 2628 AL Delft studiereis@svfibonacci.nl Achternaam* Tussenvoegsel(s)* Voornaam Initialen* Geslacht (M/V)* Geboortedatum

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING Stagiaire-DIMAS/-08-201 Stempel DIMAS Plus datum indiening 3 Kleuren Pasfoto s AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING A. VERGUNNINGEN: Tijdelijk Verblijf Tijdelijk Verblijf met Arbeid Verblijf B. SOORT AANVRAAG:

Nadere informatie

Ederlin Integration Services Studenten

Ederlin Integration Services Studenten Ederlin Integration Services Studenten Details van de services SERVICE Administratie en Informatie Website o Algemene informatie en weblinks Persoonlijk Informatiepakket (pdf, brochures) o Informatie over

Nadere informatie

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam.

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam. Beste klant, Allereerst hartelijk dank om uw visumaanvraag te laten behandelen door de firma traveldocs. Wij zullen alles in het werk stellen om uw visumaanvraag zo vlot mogelijk te laten verlopen. Naar

Nadere informatie

1. GEGEVENS VAN DE AANVRAGER:

1. GEGEVENS VAN DE AANVRAGER: AANVRAAGFORMULIER TEWERKSTELLINGSVERGUNNING NATUURLIJK PERSOON De werkgever is verantwoordelijk voor de betaling van de vergoeding De vreemdeling kan niet worden gemachtigd Alle vragen volledig doch zo

Nadere informatie

STUDEREN IN HET BUITENLAND. Whitepaper voor studenten met studie-ambities over de grens.

STUDEREN IN HET BUITENLAND. Whitepaper voor studenten met studie-ambities over de grens. STUDEREN IN HET BUITENLAND Whitepaper voor studenten met studie-ambities over de grens. november 2014 Inleiding Voor de één is het een lang gekoesterde wens, voor de ander een strategische stap op weg

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier SIZ Standaardverzekering en SIZ Aanvullende Verzekering

Aanmeldingsformulier SIZ Standaardverzekering en SIZ Aanvullende Verzekering Aanmeldingsformulier SIZ Standaardverzekering en SIZ Aanvullende Verzekering Belangrijk: Wij kunnen pas tot inschrijving overgaan als dit formulier volledig is ingevuld en door u is ondertekend. Als u

Nadere informatie

Inschrijfformulier, tevens contract met algemene voorwaarden, en motivatieformulier.

Inschrijfformulier, tevens contract met algemene voorwaarden, en motivatieformulier. Inschrijfformulier, tevens contract met algemene voorwaarden, en motivatieformulier. Ja, ik wil deelnemen aan de academische studiereis van de studievereniging van Staats- en Bestuursrecht Res Publica

Nadere informatie

Protocol Stagebegeleiding Nederlandse stagiaires

Protocol Stagebegeleiding Nederlandse stagiaires Protocol Stagebegeleiding Nederlandse stagiaires Voorwoord In dit protocol zijn de werkwijzen, gehanteerde procedures en formulieren vastgelegd voor wat betreft de stagebegeleiding van Nederlandse stagiaires

Nadere informatie

4 Verzekerde periodes Zie ook de toelichting

4 Verzekerde periodes Zie ook de toelichting 5 Banko di Seguro Sosial Pater Euwensweg 9, Curaçao Email: pensioenen@svbcur.org of Website: www.svbcur.org Tel: (5999)434-4402, Fax: (5999)434-4502 In te vullen door de SVB AO-#: Datum indiening: Aanvraag

Nadere informatie

Verzekeringswijzer voor vrijwilligerswerk in het buitenland

Verzekeringswijzer voor vrijwilligerswerk in het buitenland Lees meer over de meest gekozen verzekeringen: EUROPEESCHE DOORLOPENDE REISVERZEKERING JOHO SPECIAL ISIS Verzekeringswijzer voor vrijwilligerswerk in het buitenland Kennis & Keuzehulp - Waarom verzekeren

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Inhoud verzekeringswijzer eenmalig naar het buitenland

Inhoud verzekeringswijzer eenmalig naar het buitenland Weekendje weg naar Parijs? Weekje naar de zon in Griekenland? Drie weken rondtrekken in Afrika? Ook voor "korte" reizen en vakanties is een reisverzekering essentieel. Op deze pagina lees je hoe jezelf

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Transsiberië & Transmongolië

Transsiberië & Transmongolië Transsiberië & Transmongolië Je visumaanvraag is succesvol bij ons binnengekomen! Loop de checklist op de volgende pagina s door voordat je je paspoort naar ons toe stuurt. Ambassades hanteren zeer strikte

Nadere informatie

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam.

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam. Beste klant, Allereerst hartelijk dank om uw visumaanvraag te laten behandelen door de firma traveldocs. Wij zullen alles in het werk stellen om uw visumaanvraag zo vlot mogelijk te laten verlopen. Naar

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

een mogelijke beroepskeuze, een studie of een maatschappelijk thema dat je na aan het hart ligt.

een mogelijke beroepskeuze, een studie of een maatschappelijk thema dat je na aan het hart ligt. Stage in klas 5. In 5vwo lopen leerlingen uit de tweetalige afdeling verplicht een internationale stage. Tot dit schooljaar gold dat niet voor de leerlingen uit de reguliere afdeling. We hebben echter

Nadere informatie

traveldocs Beste klant,

traveldocs Beste klant, Beste klant, Allereerst hartelijk dank om uw visumaanvraag te laten behandelen door de firma traveldocs. Wij zullen alles in het werk stellen om uw visumaanvraag zo vlot mogelijk te laten verlopen. Naar

Nadere informatie

Sumatralaan 35 a, 9715 GB Groningen Huurprijs 950,00 per maand

Sumatralaan 35 a, 9715 GB Groningen Huurprijs 950,00 per maand Sumatralaan 35 a, 9715 GB Groningen Huurprijs 950,00 per maand Omschrijving Sumatralaan 35 a, 9715 GB Groningen Te huur: Gemeubileerde sfeervolle bovenwoning met 3 slaapkamers en balkon, gelegen in de

Nadere informatie

BEDRIJFSSTAGE BEDRIJFSSTAGE IN FRANKRIJK

BEDRIJFSSTAGE BEDRIJFSSTAGE IN FRANKRIJK - PROFESSIONELE ERVARING - BEDRIJFSSTAGE IN FRANKRIJK BEDRIJFSSTAGE IN FRANKRIJK - PROFESSIONELE ERVARING - Op zoek naar een leerrijke stage in het kader van je studies? Grijp de kans om een professionele

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING Onbepaalde tijd 7A-DIMAS/ -08-201 Stempel DIMAS Plus datum indiening 3 Kleuren Pasfoto s AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING A. VERGUNNINGEN: Tijdelijk Verblijf Tijdelijk Verblijf met Arbeid Verblijf B. SOORT

Nadere informatie

De MKV regeling is niet van toepassing op:

De MKV regeling is niet van toepassing op: Visumplichtige vreemdelingen van niet-surinaamse-origine die langer dan 90 dagen in Suriname wensen te verblijven, dienen een aan te vragen. De aanvraag dient ruimt 3 (drie) maanden vóór de geplande vertrekdatum

Nadere informatie

Inhoud verzekeringswijzer vaker per jaar naar het buitenland

Inhoud verzekeringswijzer vaker per jaar naar het buitenland Ga je langer dan 2 weken naar het buitenland, of vaker per jaar, dan is een een doorlopende reisverzekering vaak een betere optie dan een aflopende (eenmalige) reisverzekering. Alle vakanties binnen 1

Nadere informatie

Banko di Seguro Sosial Pater Euwensweg 9, Curaçao Email: pensioenen@svbcur.org of Website: www.svbna.an Tel: (5999)434-4402, Fax: (5999)434-4502

Banko di Seguro Sosial Pater Euwensweg 9, Curaçao Email: pensioenen@svbcur.org of Website: www.svbna.an Tel: (5999)434-4402, Fax: (5999)434-4502 Banko di Seguro Sosial Pater Euwensweg 9, Curaçao Email: pensioenen@svbcur.org of Website: www.svbna.an Tel: (5999)434-4402, Fax: (5999)434-4502 In te vullen door de SVB AO-#: Datum indiening: Aanvraag

Nadere informatie

Handleiding Mobility Online online application Erasmus Placement

Handleiding Mobility Online online application Erasmus Placement Handleiding Mobility Online online application Erasmus Placement Deadlines Dossier Mobility Online In geval van Erasmus Placement moet je dossier in Mobility Online volledig in orde zijn tegen de volgende

Nadere informatie

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET donderdag 18 tm 25 januari 2018 Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers Deze reis staat open voor een ieder die vanaf de kant mooie kabeljauw, koolvis, heek, leng, rog,

Nadere informatie

Stap 1. Stap 2. Stap 3. Stap 4. Stap 5. Stap 6. Stuur de benodigde documenten toe. Voor details zie.1 van de Info sheet

Stap 1. Stap 2. Stap 3. Stap 4. Stap 5. Stap 6. Stuur de benodigde documenten toe. Voor details zie.1 van de Info sheet Stap 1 Stuur de benodigde documenten toe Voor details zie.1 van de Info sheet Stap 2 Deadline: 1 november Geld storten op de INHolland bankrekening en een bankverklaring overleggen. Voor details zie.2

Nadere informatie

Toelichting briefadres aanvragen

Toelichting briefadres aanvragen Toelichting briefadres aanvragen Zo werkt het 1 Vul het aanvraagformulier in 2 Laat de hoofdbewoner de Toestemming hoofdbewoner voor een briefadres invullen 3 Maak een kopie van een geldig identiteitsbewijs

Nadere informatie

Overzicht. Geplande activiteiten Reis. Praktisch Vragen. Vluchten Hostel Tarief Verzekering Reisdocumenten

Overzicht. Geplande activiteiten Reis. Praktisch Vragen. Vluchten Hostel Tarief Verzekering Reisdocumenten NEW YORK Overzicht Geplande activiteiten Reis Vluchten Hostel Tarief Verzekering Reisdocumenten Praktisch Vragen 2 Datum 31 januari 7 februari 3 New York & Manhattan Hostelling International Madison Square

Nadere informatie

Beste klant, Nuttige informatie

Beste klant, Nuttige informatie Beste klant, Allereerst hartelijk dank om uw visumaanvraag te laten behandelen door de firma traveldocs. Wij zullen alles in het werk stellen om uw visumaanvraag zo vlot mogelijk te laten verlopen. Naar

Nadere informatie

Handboek Buitenlandstage

Handboek Buitenlandstage Handboek Buitenlandstage Versie 20 september 2010 Beste leerling, Dit digitale handboek helpt je bij de voorbereiding van je stage, maar het is ook een handig naslagwerk tijdens en na de stage -vooral

Nadere informatie

Aanvraagformulier Bijzondere bijstand - algemeen

Aanvraagformulier Bijzondere bijstand - algemeen Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling Postadres Postbus 8029, 3503 SB Utrecht Telefoon 030-286 52 11 www.utrecht.nl/sozawe Aanvraagformulier Bijzondere bijstand - algemeen Dit formulier is speciaal voor

Nadere informatie

Aanvraag Studiefinanciering mbo voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland

Aanvraag Studiefinanciering mbo voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland 1 Je gegevens Aanvraag Studiefinanciering mbo voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland Dit formulier Gebruik dit formulier als je op Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch

Nadere informatie

Bedrijfsstage. Bedrijfsstage. Op zoek naar een leerrijke stage in een domein dat past bij je studies? IN EEN BEDRIJF IN FRANKRIJK

Bedrijfsstage. Bedrijfsstage. Op zoek naar een leerrijke stage in een domein dat past bij je studies? IN EEN BEDRIJF IN FRANKRIJK Op zoek naar een leerrijke stage in een domein dat past bij je studies? Duur:: 4-16 we(e)k(en) Vanaf: 905 Dit programma is bestemd voor jongeren in het hoger of universitair onderwijs die op zoek zijn

Nadere informatie

Schade aangifte formulier

Schade aangifte formulier Schade aangifte formulier Doorlopende reisverzekering (inclusief annuleringsverzekering) www.onna-onna.nl 020 8203650 Noodnummer TravelCare: (+31) 70 314 7575 (24/7 bereikbaar) Tips voor het invullen Voordat

Nadere informatie

Handleiding Mobility Online online application Non-Erasmus Placement

Handleiding Mobility Online online application Non-Erasmus Placement Handleiding Mobility Online online application Non-Erasmus Placement Alle studenten die naar het buitenland gaan voor een stage moeten een dossier aanmaken in Mobility Online. Meer info over de procedures

Nadere informatie

Beste klant, Nuttige informatie

Beste klant, Nuttige informatie Beste klant, Allereerst hartelijk dank om uw visumaanvraag te laten behandelen door de firma traveldocs. Wij zullen alles in het werk stellen om uw visumaanvraag zo vlot mogelijk te laten verlopen. Naar

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG VOOR GRENSARBEIDERS

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG VOOR GRENSARBEIDERS AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG VOOR GRENSARBEIDERS Wanneer een formulier Aanvraag om kinderbijslag voor grensarbeiders indienen? Grensarbeider is wie werknemer is in een lidstaat van de Europese Economische

Nadere informatie

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een WISPO 2013 Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie, genaamd de WISPO. De WISPO commissie 2013 heeft dit jaar een reis georganiseerd

Nadere informatie

Aanvraag Studiefinanciering mbo voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland

Aanvraag Studiefinanciering mbo voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland 1 Je gegevens Aanvraag Studiefinanciering mbo voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland Dit formulier Gebruik dit formulier als je op Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch

Nadere informatie

b. De deelnemer dient alle benodigde en gevraagde gegevens voor aanvang van de Leadership Experience naar waarheid te verstrekken.

b. De deelnemer dient alle benodigde en gevraagde gegevens voor aanvang van de Leadership Experience naar waarheid te verstrekken. 1. Definities A. Social Corporate Development (SCD): SCD maakt onderdeel uit van Stichting ImproveGhana (KvK 34349783). SCD stelt bedrijven in staat om haar professionals deel te laten nemen aan de Leadership

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Aanvraagformulier bijzondere bijstand Participatiewet

Aanvraagformulier bijzondere bijstand Participatiewet Zaaknummer Aanvraagformulier bijzondere bijstand Participatiewet Wat zijn de voorwaarden voor bijzondere bijstand? Bijzondere bijstand is een uitkering waarmee u extra en bijzondere kosten kunt betalen.

Nadere informatie

Visa te verkrijgen bij de Vietnamese Ambassade in Den Haag. Visa on arrival, te verkrijgen bij aankomst in Vietnam. Kosten. Visum In Nederland:

Visa te verkrijgen bij de Vietnamese Ambassade in Den Haag. Visa on arrival, te verkrijgen bij aankomst in Vietnam. Kosten. Visum In Nederland: Visa te verkrijgen bij de Vietnamese Ambassade in Den Haag Dit kan op 3 manieren 1. U gaat naar de ambassade, vult het aanvraagformulier in incl. een pasfoto, geeft uw paspoort af, betaalt de kosten en

Nadere informatie

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het Traveldocs team. Nuttige informatie. Inentingen

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het Traveldocs team. Nuttige informatie. Inentingen Beste klant, Allereerst willen wij u hartelijk danken dat uw visumaanvraag aan Traveldocs toevertrouwt. Wij zullen alles in het werk stellen om de aanvraag zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Nadere informatie

Buitenland BPV HANDLEIDING

Buitenland BPV HANDLEIDING Buitenland BPV HANDLEIDING 2012/2013 Heliumweg 1 Postbus 60080 1320 AB Almere tel.: 088-0205400 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Waarom zou je dat doen?... 4 Voorbereiding... 5 Voorwaarden... 5 Groenhorst

Nadere informatie

Transsiberië & Transmongolië

Transsiberië & Transmongolië Transsiberië & Transmongolië Je aanvraag voor KES Visum Support is succesvol bij ons binnengekomen! Loop de checklist op de volgende pagina s door voordat je je paspoort naar ons toe stuurt. Ambassades

Nadere informatie

de meest exclusieve manier van reizen

de meest exclusieve manier van reizen de meest exclusieve manier van reizen VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en

Nadere informatie

Banko di Seguro Sosial Pater Euwensweg 9, Curaçao Email: pensioenen@svbcur.org of Website: www.svbcur.org. Tel: (5999)434-4402, Fax: (5999)434-4502

Banko di Seguro Sosial Pater Euwensweg 9, Curaçao Email: pensioenen@svbcur.org of Website: www.svbcur.org. Tel: (5999)434-4402, Fax: (5999)434-4502 Banko di Seguro Sosial Pater Euwensweg 9, Curaçao Email: pensioenen@svbcur.org of Website: www.svbcur.org. Tel: (5999)434-4402, Fax: (5999)434-4502 In te vullen door de SVB AO-#: Datum indiening: Aanvraag

Nadere informatie

Ik vraag opnieuw een verklaring van rechtswege aan (wedertoelating) Anders nl.:..

Ik vraag opnieuw een verklaring van rechtswege aan (wedertoelating) Anders nl.:.. Met dit formulier kunnen personen een aanvraag indienen voor een verklaring van rechtswege (artikel 3 Landsverordening Toelating en Uitzetting). Wie komen in aanmerking voor een verklaring van rechtswege?

Nadere informatie

een mogelijke beroepskeuze; een studie of; een maatschappelijk thema dat je na aan het hart ligt.

een mogelijke beroepskeuze; een studie of; een maatschappelijk thema dat je na aan het hart ligt. Internationale stage in klas 5. De internationale stage maakt deel uit van het bovenbouwprogramma tweetalig onderwijs. Dat betekent dat je als leerling van klas 5 op internationale stage gaat in een Engelstalig

Nadere informatie

Aanvraag levensonderhoud Wet werk en bijstand. Hoe gaat het verder? Waarom dit formulier? Wat moet u doen? Bewijsstukken meesturen.

Aanvraag levensonderhoud Wet werk en bijstand. Hoe gaat het verder? Waarom dit formulier? Wat moet u doen? Bewijsstukken meesturen. Aanvraag levensonderhoud Wet werk en bijstand Waarom dit formulier? Met dit formulier kunt u een uitkering levensonderhoud aanvragen op grond van de Wet werk en bijstand (Wwb). Wat moet u doen? Vul het

Nadere informatie

Tekst brief ministerie van buitenlandse zaken Suriname i.v.m. MKV

Tekst brief ministerie van buitenlandse zaken Suriname i.v.m. MKV Deze pagina bevat veel informatie waar u zich bij het aanvragen van een MKV / Visum aan moet houden. Onder aan de pagina staat een print button om het document af te drukken, zodat u het op uw gemak kunt

Nadere informatie

Aanvraag om kraamgeld

Aanvraag om kraamgeld T 078 15 40 25 F 078 15 50 25 www.xerius.be kinderbijslag@xerius.be Model E Dossiernummer / Met dit formulier kunt u kraamgeld aanvragen als: werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide gepensioneerde

Nadere informatie

AANVRAAG VISUM VOOR CHINA

AANVRAAG VISUM VOOR CHINA AANVRAAG VISUM VOOR CHINA Wij verzoeken u uw paspoort (zonder hoesje!), een kopie van de boekingsbevestiging, het volledig ingevulde aanvraagformulier plus een pasfoto (aangetekend) te sturen naar: KRAS

Nadere informatie

scan het formulier en de overige documenten in en stuur ze per email naar schade@independer.nl

scan het formulier en de overige documenten in en stuur ze per email naar schade@independer.nl SCHADEFORMULIER REISVERZEKERING Je hebt schade en je wilt deze graag vergoed krijgen. Hieronder geven wij je enkele tips hoe je dit het beste kunt doen en wat je moet doen om de schade snel te verhalen.

Nadere informatie

t stuur een bewijsstuk mee

t stuur een bewijsstuk mee Dit formulier Met dit formulier kun je studiefinanciering aanvragen als je in het buitenland een volledige opleiding in het hoger onderwijs gaat volgen. 8417A-SF-003 Retouradres: Postbus 50061-9702 DA

Nadere informatie

Aanvraagformulier briefadres (incl. toestemmingsverklaring)

Aanvraagformulier briefadres (incl. toestemmingsverklaring) Gemeente Amsterdam Aanvraagformulier briefadres (incl. toestemmingsverklaring) Geachte heer, mevrouw, U geeft aan dat u zich op een briefadres wilt laten inschrijven in de Gemeentelijke Basisadministratie

Nadere informatie

DOCUMENTENLIJST AANVRAAG NATURALISATIE OVERIGE VREEMDELINGEN

DOCUMENTENLIJST AANVRAAG NATURALISATIE OVERIGE VREEMDELINGEN MINISTERIE VAN JUSTITIE EN POLITIE januari 2014 HOOFDAFDELING VREEMDELINGENZAKEN LOKETDIENST PARAMARIBO A: MR. JAGERNATH LACHMONSTRAAT no. 165-166 T: 427197 TST 3405; E: INFO.VREEMDELINGENZAKEN@JUSPOL.GOV.SR

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER TEWERKSTELLINGSVERGUNNING NATUURLIJK PERSOON Pag. 1 van 5

AANVRAAGFORMULIER TEWERKSTELLINGSVERGUNNING NATUURLIJK PERSOON Pag. 1 van 5 Pag. 1 van 5 1. Gegevens van de aanvrager: Naam : Voornamen : ID- nummer : Adres : E-mailadres : Telefoon- en faxnummer : Cribnummer : Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel : Bent u in loondienst

Nadere informatie

Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl:

Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl: Beste ouders/verzorgers 3 e klas, Het schooljaar vordert rap, en inmiddels is het tijd om het leukste onderdeel van de schoolcarrière van uw kind aan te mogen kondigen de buitenland reis! Dit jaar zullen

Nadere informatie

Aanvraagformulier bijzondere bijstand Participatiewet

Aanvraagformulier bijzondere bijstand Participatiewet Zaaknummer Aanvraagformulier bijzondere bijstand Participatiewet Wat zijn de voorwaarden voor bijzondere bijstand? Bijzondere bijstand is een uitkering waarmee u extra en bijzondere kosten kunt betalen.

Nadere informatie

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma Gratis vluchten Upgrades...en nog veel meer Ga naar klm.nl/zakelijk Zorgeloos zakendoen met KLM Gunstige vliegtijden U bepaalt uw eigen agenda. Ruime keuze uit

Nadere informatie

Slachtoffers van huiselijk geweld

Slachtoffers van huiselijk geweld Aanvraagformulier Rvb Slachtoffers van huiselijk geweld In te vullen door het COA Versie 1.2 Dossiernummer Ontvangstdatum Inleiding Dit is het aanvraagformulier voor de Regeling verstrekkingen bepaalde

Nadere informatie

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels. Aanvraag kraamgeld

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels. Aanvraag kraamgeld Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Afzender DIBISS P.B 17 Sint-Agatha-Berchem-Schweitzer BE-182 Sint-Agatha-Berchem dienst GEZINSPRESTATIES rekeningnummer BE91 96 149 1276 kantoor verzendingsdatum

Nadere informatie

Mount Everest basecamp trekking 2012 boekingsformulier

Mount Everest basecamp trekking 2012 boekingsformulier Mount Everest basecamp trekking 2012 boekingsformulier Naam van de reis: Mount Everest basecamp trekking 2012 Data: 5 oktober 2012 27 oktober 2012 Kosten: 2295 euro Voornaam en achternaam deelnemer Adres

Nadere informatie

Mallorca Walking Football Tournament

Mallorca Walking Football Tournament 2018 MALLORCA WALKING FOOTBALL INSCHRIJFFORMULIER MALLORCA WALKING FOOTBALL TOURNAMENT 2018 ALLE INFORMATIE GRAAG INVULLEN IN HOOFDLETTERS Teamnaam Ons team neemt deel aan het Walking football toernooi

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG Wanneer een formulier Aanvraag om kinderbijslag indienen? Meestal is het niet nodig een aanvraagformulier in te vullen. Je kan ook telefonisch of per mail, fax of brief kinderbijslag

Nadere informatie

Dit formulier is GRATIS!

Dit formulier is GRATIS! MINISTERIE VAN JUSTITIE EN POLITIE januari 2014 HOOFDAFDELING VREEMDELINGENZAKEN LOKETDIENST PARAMARIBO A:MR. JAGERNATH LACHMONSTRAAT no. 165-166 T: 427197 TST 3405; E: INFO.VREEMDELINGENZAKEN@JUSPOL.GOV.SR

Nadere informatie

! Wanneer Waar moet ik op letten Opmerkingen / wat er mis kan gaan

! Wanneer Waar moet ik op letten Opmerkingen / wat er mis kan gaan ! Wanneer Waar moet ik op letten Opmerkingen / wat er mis kan gaan 1 of 2 dagen voor vertrek Het is aan te bevelen om voor vertrek online in te checken Op de E-tickets, staat in de meeste gevallen het

Nadere informatie