Voorbereiding op je stage

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorbereiding op je stage"

Transcriptie

1 Voorbereiding op je stage Beste Student, Je stage is geregeld! Binnenkort vertrek je voor een langere periode naar Curaçao. Nu is het tijd om je vliegticket, huisvesting, verzekering en andere zaken te regelen. Een goede voorbereiding kan veel problemen voorkomen. Hieronder vind je alle informatie die je daarvoor nodig hebt. Lees deze goed door en voer de procedures stap voor stap uit zodat je goed voorbereid aan je stage en verblijf op Curaçao begint. Mocht je vragen hebben, voeg ons dan toe op skype via skypenaam Wereldstage. 1. Pakketkosten Je betaalt voor een Totaalpakket 750,-. Dit is het pakket waarbij wij je stage en je huisvesting regelen, je ticket met korting boeken, we halen je op van het vliegveld, je ontvangt korting op evenementen en we faciliteren je bij de aanvraag van de noodzakelijke documenten. Voor het Doe-het-zelf-pakket (DHZ) betaal je 450,-. Dit is het pakket waarbij wij alle hier bovengenoemde zaken regelen, alleen heb je zelf je stage gevonden. 2. Vliegticket Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met ArkeFly waardoor wij goedkopere studententickets kunnen boeken met extra voordelen. Maak de ticketkosten gelijk met je pakketkosten over naar onze rekening. Je ontvangt voor het ticket GEEN aparte factuur. Hieronder vind je de huidige ticketprijzen. Economy: In het laagseizoen 670,- In het hoogseizoen 850,- Comfort: In het laagseizoen 740,- In het hoogseizoen 920,- Hoogseizoen 2013: 28 juni t/m 6 augustus Let op! Wij boeken standaard je vlucht op vrijdag. Ga er dus vanuit dat je de vrijdag voor aanvang van je stage vliegt. Terugreizen kan op elk gewenste dag.

2 EXTRA Wereldstage voordeel bij ArkeFly; - Je mag je ticket 1 keer gratis wijzigen (op zijn laatst een maand vóór je terugreisdatum en dit dient te gebeuren op Curaçao); - Je mag 35 kilo bagage meenemen in de Economy Class - Je mag 45 kilo bagage meenemen in de Comfort Class Voor meer informatie over Comfort en Service kijk op Direct nadat we je betaling hebben ontvangen, boeken wij een ticket voor je en ontvang je je e- ticket. Print deze na ontvangst uit, check goed of alle gegevens kloppen en neem het mee om in te kunnen checken op Schiphol op de dag van vertrek. Als je dit e-ticket niet overhandigt krijg je problemen met de extra kilo s die je via Wereldstage mag meenemen. De extra kilo s moeten dan ter plekke worden betaald. Zorg ervoor dat je ruim op tijd (3 uur van te voren) aanwezig bent op Schiphol. 3. Betaling Maak het volledige bedrag, incl. ticketkosten, over op onze bankrekening. Bankrekening: Swiftcode: MCBKCWCU Ten name van: International Internship Agency Adres: E-Zone Vredenberg Plaats: Willemstad Land: Curaçao Banknaam: Maduro & Curiel s Bank, Branch-office Scharloo Adres: Plaza Jojo Correa 2-4 Plaats: Willemstad Land: Curaçao Op Curaçao bestaat er geen BIC of IBAN code. Mocht de bank er toch om vragen vul dan de SWIFTcode in. Wil je niet via internet bankieren betalen dan heb je een buitenlandoverboekingsformulier nodig. Dit kun je aanvragen bij je bank. Let op! De bankkosten zijn wel voor je eigen rekening. Fax of mail een schermprint van je overboeking of een kopie van het overboekingsformulier, (voorzien van handtekening en stempel van je bank) naar ons, zodat wij weten dat het geld onderweg is en het ticket voor je kunnen aanvragen. Fax naar of mail naar Vermeld op je Huisvesting- en Ticketformulier de datum van de overboeking.

3 4. Huisvesting Uiteraard regelen wij ook je huisvesting, dit is verplicht. Dit kan zowel een standaard kamer in een studentenhuis zijn maar ook een studio of hotelkamer. De indeling geschiedt op basis van beschikbaarheid. Uiteraard proberen we hierbij zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeur. Let op! Aanvraagformulieren worden genummerd bij binnenkomst. Hoe sneller jij dus je papieren terugstuurt en de betaling in orde maakt, hoe groter de kans dat je terechtkomt waar je eerste voorkeur naar uit gaat. In alle gevallen huur je een kamer voor je gehele stageperiode. Voordat je aankomt op Curaçao betaal je 1 maand huur en de borg. De huisbaas neemt hierover contact met je op en stuurt tevens je contract en huurvoorwaarden toe. Huisvesting categorieen: Standaard: is ongeveer 15m2 en ingericht met een bed, kast, tafel en stoel. De huurprijzen liggen rond Nafl. 750,- per maand (water/electra is niet altijd inbegrepen). Bedlinnen en kussen zijn niet aanwezig. Luxe: hieronder vallen de grotere kamers, hotelkamers en studio s. Deze zijn ingericht met een bed, kast, tafel en stoel. De huurprijzen liggen tussen de Nafl. 800,- en Nafl 1000,- per maand (water/electra is niet altijd inbegrepen). Bedlinnen en kussen zijn niet aanwezig. In de meeste gevallen deel je de keuken, het toilet en de badkamer en gebruik je gezamenlijk de tuin, het balkon en/of de patio. Woon je in een studio, dan heb je je eigen kookgelegenheid en badkamer met douche en toilet. Houd er rekening mee dat een studio altijd één gedeelte is en er dus geen aparte slaapkamers zijn! De kosten voor water en electra liggen rond de Nafl 80,- per maand bij normaal verbruik. Voor huidige koersen kijk op 5. Verzekering In het verleden is gebleken dat veel studenten onvoldoende of niet verzekerd aan hun stage in het buitenland begonnen. Bovendien verplichten werkgevers dat je goed verzekerd aan stage begint. Wereldstage stelt daarom de Special ISIS verzekering verplicht. De Special ISIS verzekering van JoHo Insurances voldoet aan de vereisten om goed verzekerd te zijn tijdens de stage. De Special ISIS reisverzekering (dekking medisch aanvullend en Super) geeft een goede dekking voor Geneeskundige-, Bagage-, Buitengewone-, Repatriëring-, Rechtsbijstand- en Ongevallenkosten tijdens de stage en de reis. Tevens is deze Special ISIS verzekering één van de weinige verzekeringen waarbij je ook verzekerd bent voor Aansprakelijkheid bij je stagebedrijf, mocht je daar per ongeluk schade veroorzaken. De verzekering is ook af te sluiten als aanvulling op je huidige ziektekostenverzekering. In Bijlage-2 tref je het aanvraagformulier voor de Special ISIS aan. Print het uit, vul het in, scan en stuur het naar Stuur het dus NIET zelf naar Joho! Je ontvangt vervolgens van JoHo Insurances een bevestiging met de verzekeringsdocumenten.

4 Afbreken of annuleren van je reis is op zich al vervelend genoeg, helemaal als je de gemaakte kosten niet terug krijgt. Daarom is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten! Met deze verzekering kun je met een geldende reden je stage cancellen. Je kunt dan de overgemaakte kosten terugvorderen. Een annuleringsverzekering sluit je af over je reissom. Binnen 7 dagen na het vastleggen van je reis/stage moet je de annuleringsverzekering hebben afgesloten. Dit kun je aanvragen via 6. Vergunning Voor het aanvragen van je vergunning moet je de volgende zaken meebrengen (orgineel EN kopie) en LET OP: Als één van deze zaken ontbreekt, dan kan je niet beginnen met je stage! 1. Twee kopieën van je paspoort; 2. Twee recente pasfoto s; 3. Nederlandse geboorteakte (niet ouder dan 10 maanden). Deze is op te vragen bij het gemeentehuis in de stad waar je geboren bent. Een uittreksel is ook goed. LET OP: Ben je geboren in een land buiten de EU dan ben je verplicht het geboortebewijs te laten legaliseren bij de Nederlandse ambassade van je geboorteland; 4. Je V.O.G. (= Verklaring Omtrent het Gedrag), deze mag niet ouder dan 2 maanden zijn en is op te vragen bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Om dit aan te vragen heb je ons aanvraagformulier nodig, die vind je in Bijlage Je Special ISIS verzekeringsbewijs (polisblad); 6. Bewijs van inschrijving onderwijsinstelling in Nederland (dit is GEEN collegekaart!), voorzien van handtekening en stempel van school; 7. Stagecontract van Wereldstage; 8. Praktijkovereenkomst, een blanco overeenkomst (zie LINK in je mail om te downloaden) die je moet worden ingevuld en ondertekend door je opleiding. 9. Ontvang je geen stagevergoeding? Dan hebben we een bewijs van je studiefinanciering nodig (DUO StuFi) of een bankafschrift waarop de bijschrijving van je studiefinanciering te zien is. De vergunning is geldig voor de duur van je stage. Indien je geboren bent op Curaçao is het niet nodig om een vergunning voor je aan te vragen. Indien je ouders hier geboren zijn gelden er weer andere regels. Neem hierover contact met ons op. Let op! Je moet gewoon ingeschreven blijven staan in Nederland, dus schrijf je niet uit! Zodra je je uitschrijft ontvang je geen studiefinanciering meer.

5 7. Aankomst Wereldstage haalt je op van het vliegveld Hato. Een van onze collega s, of onze vaste taxichauffeur, staat je buiten de aankomsthal op te wachten. Je herkent ons aan onze roze Wereldstage polo s of het Wereldstage bordje. Let op! zorg ervoor dat je je stagecontract, huurcontract, VOG en geboorte akte in je handbagage meeneemt, hier wordt naar gevraagd bij de paspoortcontrole. Tip: blijf vooral rustig en beleefd tegen de douanebeambte! Na je aankomst word je naar je huis gebracht en krijg je van ons te horen wanneer en hoe laat je op ons kantoor aanwezig moet zijn voor de introductiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst ga je eerst de formulieren invullen waarmee je vergunning wordt aangevraagd. Neem de benodigde documenten (zie punt 6 hierboven) mee naar ons kantoor! Zowel de orginelen als kopietjes! Zonder deze formulieren met jouw documenten kunnen we geen vergunning aanvragen en kan je niet beginnen met je stage! Ook word je uitgebreid ingelicht over stagelopen en je verblijf op Curaçao. Let op! Kleed je netjes aan. Kom niet in je korte broek, teenslippers, blote topjes etc. naar ons kantoor. De kans bestaat dat je gelijk naar je stagebedrijf moet gaan en dan moet je verzorgd en representatief gekleed zijn. 8. Overige Je moet er rekening mee houden dat er veel van je verwacht wordt tijdens je stage. Bedrijven, non-profit en overheid zijn al jaren gewend om Nederlandse studenten een stageplaats te bieden. Zij verwachten een professionele houding van de studenten. Bereid je goed voor op je stage en je verblijf op Curaçao. Lees onderstaande punten goed door en raadpleeg onze stagegids, internet of je opleiding voor meer informatie: Ook al is Curaçao onderdeel van ons Koninkrijk, Curaçao is wel een eiland met een geheel eigen cultuur en klimaat Arm en rijk leven hier naast elkaar. Er is veel armoede op Curaçao. Schrik daarom niet als je tegen krotten aanloopt waar mensen zonder elektriciteit wonen Bijna iedereen op Curaçao spreekt en verstaat Nederlands, echter wordt er door de lokale bevolking voornamelijk Papiaments gesproken. Je moet er daarom rekening mee houden dat je collega s op je werk onderling Papiaments spreken Het openbaar vervoer op Curaçao is niet vergelijkbaar met Nederland. Vaste reistijden hebben we hier niet. Op loopafstand van de studentenwijk is een groot busstation waar de meeste busjes vertrekken. Als je stagebedrijf moeilijk bereikbaar is met het openbaarvervoer is het aan te raden om een auto te huren of te kopen

6 Curaçao heeft een tropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur van 27 graden. Veel studenten hebben de eerste weken last van het klimaatverschil. Veel water drinken is heel belangrijk. In de regentijd (oktober, november en december) zijn er veel muggen. Neem goede zonnebrandolie met een hoge factor en antimuggencreme mee. Succes met de voorbereidingen en mocht je vragen hebben, voeg ons toe op skype!

7 Huisvesting- & Ticketaanvraagformulier Vul dit formulier volledig in! Mail dit vervolgens naar Gewenste vertrekdatum: Vrijdag (datum) Gewenste terugreisdatum: Economy of Comfort klasse: Achternaam: Voornaam (zoals in je paspoort): Geboortedatum: Nationaliteit: Paspoortnummer: Geldigheid paspoort: Naam stagebedrijf: Gewenste huisvesting: Datum betaling pakket: Telnummer voor vertrek: Vergeet niet je Special ISIS aanvraag te sturen naar

FAQ JOHO SPECIAL ISIS De meest gestelde vragen over de JoHo Special ISIS op een rijtje

FAQ JOHO SPECIAL ISIS De meest gestelde vragen over de JoHo Special ISIS op een rijtje FAQ JOHO SPECIAL ISIS De meest gestelde vragen over de JoHo Special ISIS op een rijtje 1) Doelgroep - Voor wie is de Special ISIS verzekering geschikt? - Is er ook dekking in een land met een negatief

Nadere informatie

Stage Informatiegids 2012-2013

Stage Informatiegids 2012-2013 Stage Informatiegids 2012-2013 Studievereniging de Veetelers Inhoudsopgave INLEIDING... - 1-1. HET REGELEN VAN EEN STAGEADRES... - 3-2. BENODIGDE DOCUMENTEN... - 5-3. SUBSIDIES... - 6-3.1 Particuliere

Nadere informatie

Aanvraag nieuw stelsel Studiefinanciering hoger onderwijs voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland

Aanvraag nieuw stelsel Studiefinanciering hoger onderwijs voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland Aanvraag nieuw stelsel Studiefinanciering hoger onderwijs voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland Dit formulier Gebruik dit formulier als je op Aruba, Curaçao, Sint Maarten

Nadere informatie

OVER DE GRENS. De wereld is groter dan de Achterhoek. Handboek voor MBO-studenten en de Internationale Beroeps Praktijk Vorming (I-BPV)

OVER DE GRENS. De wereld is groter dan de Achterhoek. Handboek voor MBO-studenten en de Internationale Beroeps Praktijk Vorming (I-BPV) OVER DE GRENS De wereld is groter dan de Achterhoek Handboek voor MBO-studenten en de Internationale Beroeps Praktijk Vorming (I-BPV) SCHOOLJAAR 2014-2015 Istanbul ROC Graafschap College Sector Zorg &

Nadere informatie

BPV goed geregeld? Een extra uitleg bij de praktijkovereenkomst. Inhoud

BPV goed geregeld? Een extra uitleg bij de praktijkovereenkomst. Inhoud Inhoud BPV goed geregeld? Een extra uitleg bij de praktijkovereenkomst Inleiding 3 1. Hoe belangrijk is de POK eigenlijk? 5 2. Wat moet er in de POK staan? 6 2.1 De administratieve gegevens 6 2.2 De algemene

Nadere informatie

BEDRIJFSINFORMATIE. Reisorganisator Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich CH: 020.4.049.544-0 CHE: 178.977.

BEDRIJFSINFORMATIE. Reisorganisator Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich CH: 020.4.049.544-0 CHE: 178.977. Indien je een boeking bij Jiba maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van Jiba. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed hebt gelezen alvorens de boeking te maken. Jiba

Nadere informatie

International Committee. Borders are meant to be crossed

International Committee. Borders are meant to be crossed International Committee Borders are meant to be crossed S.F.V. Cedo Nulli Mede mogelijk gemaakt door: Voorzitter Romy van der Linden Secretaris Nadia Dijkstra Penningmeester Tim Heijkoop Externe betrekkingen

Nadere informatie

De coassistent op Curaçao!

De coassistent op Curaçao! De coassistent op Curaçao! Een praktische gids! Coraad 2014 05-09-2014 1 P a g e INHOUDSOPGAVE Voorwoord... 3 Contact... 3 Deel I: Wat moet je allemaal regelen?... 4 Vroeg na je inloting... 4 Een maand

Nadere informatie

Aanvraag Studiefinanciering voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland

Aanvraag Studiefinanciering voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland Aanvraag Studiefinanciering voor studenten van Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland Dit formulier Gebruik dit formulier als je op Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Caribisch Nederland woont

Nadere informatie

JOHO SPECIAL ISIS. De meest afgesloten reisverzekering voor stage in het buitenland

JOHO SPECIAL ISIS. De meest afgesloten reisverzekering voor stage in het buitenland JOHO SPECIAL ISIS De meest afgesloten reisverzekering voor stage in het buitenland Dekking voor aansprakelijkheid tijdens je stage werkzaamheden Hoge dekking voor laptop en overige elektronica Je betaalt

Nadere informatie

Scholengemeenschap Bonaire

Scholengemeenschap Bonaire Scholengemeenschap Bonaire Gids voor nieuw personeel uit Nederland 2012-2013 Bon bini, Welkom op de Scholengemeenschap Bonaire. We zijn verheugd je als nieuwe collega op onze school te mogen verwelkomen.

Nadere informatie

tip Raadpleeg bij twijfel of onduidelijkheid de FAQ s op onze website. Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen door andere reizigers.

tip Raadpleeg bij twijfel of onduidelijkheid de FAQ s op onze website. Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen door andere reizigers. SNP & Yomads boekingsvoorwaarden & spelregels Versie juni-2015 Beste reiziger, U staat op het punt één van onze reizen te boeken of heeft wellicht net uw boeking aan ons doorgegeven. Wij danken u voor

Nadere informatie

Stage Handleiding 2014/2015

Stage Handleiding 2014/2015 Stage Handleiding 2014/2015 i Inhoud 1. Inleiding... 1 2. Het regelen van een stageadres... 2 3. Benodigde documenten... 3 4. Subsidies... 4 4.1 Particuliere fondsen... 4 4.2 Erasmusprogramma... 4 4.3

Nadere informatie

Over de grens Informatie voor studenten over stages in het buitenland

Over de grens Informatie voor studenten over stages in het buitenland Over de grens Informatie voor studenten over stages in het buitenland 2010 ROC van Amsterdam, International Office Marian Markenhof Fraijlemaborg 141 1102 CV Amsterdam tel: + 020-5791189 e-mail: m.markenhof@rocva.nl

Nadere informatie

Er staat je een te gekke vakantie te wachten vol zon, zee strand en te gekke feesten bij Beaches The Best Party Holidays.

Er staat je een te gekke vakantie te wachten vol zon, zee strand en te gekke feesten bij Beaches The Best Party Holidays. Het is weer zomer! Er staat je een te gekke vakantie te wachten vol zon, zee strand en te gekke feesten bij Beaches The Best Party Holidays. Bijgaand vind je de benodigde informatie om er een top vakantie

Nadere informatie

8. Als u uw motorrijtuig wilt meenemen. 1. Voorbereiding op uw vertrek. 2. Uw woning in Nederland. 9. Voorbereiding op uw terugkeer

8. Als u uw motorrijtuig wilt meenemen. 1. Voorbereiding op uw vertrek. 2. Uw woning in Nederland. 9. Voorbereiding op uw terugkeer 1. Voorbereiding op uw vertrek 1.1 Sponsor 2. Uw woning in Nederland 2.1 U wilt uw huis verhuren of in onderhuur doen 2.2 Als u uw woning opgeeft: inschrijving als woningzoekende 2.3 Waar u verder aan

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE 2014-2015

INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 van de Stichting tot bevordering Voortgezet Onderwijs op St. Eustatius P.O. Box 190 St. Eustatius, Caribisch Nederland Telefoon: 00599-3183330 E-mail: boardgvp@gmail.com Informatiebrochure

Nadere informatie

BEDRIJFSINFORMATIE. Je reisorganisator: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich Switzerland

BEDRIJFSINFORMATIE. Je reisorganisator: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich Switzerland Indien je een boeking bij GOGO maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van GOGO. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed hebt gelezen alvorens de boeking te maken. GOGO

Nadere informatie

Handleiding MyWheels Buurtmobiliteit

Handleiding MyWheels Buurtmobiliteit Handleiding MyWheels Buurtmobiliteit Inhoudsopgave 1. Buurtmobiliteit 2. Delen via MyWheels: hoe het werkt 3. Lid worden 4. Je dashboard 5. Huur een auto 6. Verhuur je auto 7. De MyWheels app 1. Buurtmobiliteit

Nadere informatie

Ontslag, en nu? Wat u moet weten als u ontslag krijgt

Ontslag, en nu? Wat u moet weten als u ontslag krijgt Ontslag, en nu? Wat u moet weten als u ontslag krijgt Werken aan perspectief Werken is belangrijk, voor uzelf en voor de maatschappij. UWV helpt u om werk te vinden en te houden. Is werken niet mogelijk,

Nadere informatie

Dillenburglaan 57 te TILBURG Koopstudio 1 - Koopprijs 139.000,-- V.O.N.

Dillenburglaan 57 te TILBURG Koopstudio 1 - Koopprijs 139.000,-- V.O.N. Dillenburglaan 57 te TILBURG Koopstudio 1 - Koopprijs 139.000,-- V.O.N. Speciaal voor studenten en starters op de markt!* Koopsom 139.000,- Netto maandlast ca. 244,- Nabij het centrum vindt u deze zeer

Nadere informatie

Latravia assistent Copyright Latravia 2009 www.latravia.com

Latravia assistent Copyright Latravia 2009 www.latravia.com Latravia assistent Copyright Latravia 2009 Spanje Het land van de paella, tapas en de vino tinto... De smalle klinkerstraatjes waar witte huizen, verscholen onder een bloemendeken, het sfeerbeeld bepalen

Nadere informatie

Learn and discover the world!

Learn and discover the world! schoolprogramma s in het buitenland Learn and discover the world! schoolprogramma s in het buitenland ORIËNTATIEHANDLEIDING voor de student en zijn ouders INHOUDSTAFEL Enkele nuttige nota s 4 Inleiding

Nadere informatie

ZORGTIPS.NL. Kies de juiste zorgverzekering. Praktische tips & tricks bij het kiezen en overstappen van zorgverzekering

ZORGTIPS.NL. Kies de juiste zorgverzekering. Praktische tips & tricks bij het kiezen en overstappen van zorgverzekering ZORGTIPS.NL Kies de juiste zorgverzekering Praktische tips & tricks bij het kiezen en overstappen van zorgverzekering 2 Hoe kies je de juiste zorgverzekering voor 2015? Het einde van het jaar komt weer

Nadere informatie

1. REIS- EN GEZONDHEIDSINFORMATIE; INFORMATIE OVER REISDOCUMENTEN

1. REIS- EN GEZONDHEIDSINFORMATIE; INFORMATIE OVER REISDOCUMENTEN 1. REIS- EN GEZONDHEIDSINFORMATIE; INFORMATIE OVER REISDOCUMENTEN 1.1 Gezondheidsinformatie Gezien de vele persoonlijk verschillende omstandigheden en ter plaatse veranderende omstandigheden is het verstandig

Nadere informatie

Studiefinanciering Aanmelden en prestatiebeurs hoger onderwijs

Studiefinanciering Aanmelden en prestatiebeurs hoger onderwijs Studiefinanciering Aanmelden en prestatiebeurs hoger onderwijs Aangenaam, wij zijn duo DUO staat voor Dienst Uitvoering Onderwijs. We voeren verschillende onderwijswetten en -regelingen uit, namens het

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BLADZIJDE 1. INLOGGEN

INHOUDSOPGAVE BLADZIJDE 1. INLOGGEN INHOUDSOPGAVE 1. INLOGGEN 2. STARTSCHERM 3. AKTUEEL 3.1. openstaande betalingen 3.2. markeer een factuur als betaald 3.3. weekenddienst 4. PRODUCTENUITLEG 5. ZWARTE LIJSTEN 6. PARTY'S 6.1. Plaats hier

Nadere informatie

Ontslag, en nu? werk.nl uwv.nl. Wat u moet weten als u ontslag krijgt. Wilt u meer weten?

Ontslag, en nu? werk.nl uwv.nl. Wat u moet weten als u ontslag krijgt. Wilt u meer weten? werk.nl uwv.nl Ontslag, en nu? Wat u moet weten als u ontslag krijgt Wilt u meer weten? Deze brochure geeft algemene informatie. Wilt u weten wat voor u in uw situatie geldt? Kijk dan op werk.nl. Als u

Nadere informatie

STAGEWIJZER ALLES WAT JE MOET WETEN ALS JE STAGE GAAT LOPEN STAGE? APPELTJE EITJE MET

STAGEWIJZER ALLES WAT JE MOET WETEN ALS JE STAGE GAAT LOPEN STAGE? APPELTJE EITJE MET STAGEWIJZER ALLES WAT JE MOET WETEN ALS JE STAGE GAAT LOPEN STAGE? APPELTJE EITJE MET INHOUD 1 IK GA STAGE LOPEN! 4 1.1 Hoe kom ik aan een stage? 4 1.2 School wijst je een stage toe 4 1.3 School helpt

Nadere informatie

ALGEMENE REISINFORMATIE VLIEGVAKANTIES Pagina 1/12

ALGEMENE REISINFORMATIE VLIEGVAKANTIES Pagina 1/12 ALGEMENE REISINFORMATIE VLIEGVAKANTIES Pagina 1/12 INHOUDSOPGAVE: REIS ABC 2 Aankomst en vertrek 2 Aankomst of vertrek na 00.00 uur 2 Aansprakelijkheid t.a.v. gebruik accommodatie 2 Airconditioning 2 Algemene

Nadere informatie