windowfashion zonnelux.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "windowfashion zonnelux.nl"

Transcriptie

1 windowfashion zonnelux.nl

2 Welkom Welkom bij Zonnelux, het merk voor uw raamdecoratie. Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Raamdecoraties spelen hierin een belangrijke rol. Zonnelux heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos van sfeervol tot zakelijk, passende raamdecoraties. Voor elke lichtinval zijn er tal van oplossingen in stijlvolle en eigentijdse raamdecoraties. De raamdecoratie producten zijn decoratief, functioneel en worden voor U op maat gemaakt. Wij vervaardigen als gerenommeerd merk onze producten uit de best geselecteerde kwalitatief hoogwaardige materialen. Gebruikmakend van deze hoogwaardige materialen, ontstaat een uniek kwaliteitsproduct dat garant staat voor een optimale levensduur. Zonnelux staat voor de kwaliteit en diversiteit van een A-merk, met een relatief lagere prijsstelling. Aangenaam, dat is het merk Zonnelux! Laat u inspireren en doe handige tips op bij de dealer in uw omgeving. Tassels concept Tassels zijn koord- en kettinggewichten of koordknopjes. Hiermee geeft u the finishing touch aan uw product, om de raamdecoratie perfect aan te laten sluiten op uw interieur. Leverbaar in 3 maten, in 5 verschillende materialen, in ronde en vierkante uitvoering. Duizend-en-één mogelijkheden van hout tot leer van plexiglas tot metaal. Aluminium jaloezieën Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en een 5-tal lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70 mm lamelbreedte is een unieke lamel, deze geeft een erg robuuste uitstraling en creëert het shutter effect. Er zijn naast de standaard uitvoering, verschillende modellen leverbaar zoals retro, duolux, privacy en trapezium modellen. De 50 en 70 mm jaloezieën kunnen worden uitgevoerd met meer dan 30 kleuren ladderband. De 16, 25 en 35 mm jaloezieën worden standaard uitgevoerd met trekkoord en tuimelstaaf. Het kantelen van de lamellen kan optioneel met koord. De 50 en 70 mm jaloezieën worden standaard uitgevoerd met trek- en tuimel-koord. De jaloezieën kunnen ook als monocommando of met elektrische bediening worden uitgevoerd. Systemen Naast de standaard boven en onderlijst, kunnen de 50 en 70 mm jaloezieën uitgevoerd worden met houten onderlijst in combinatie met houten sierkoof of met het retro systeem. Horizontale jaloezieën kunnen naast normale raamsituaties worden toegepast voor trapezium, ronde en dakraamsituaties. Ook zijn er mogelijkheden voor badkamers, en voor montage zonder schroefgaten op aluminium en kunststof (draaikiep) ramen en deuren.

3 Houten jaloezieën De collectie is afgestemd op de laatste interieur trends. De hout en leder collectie omvat meer dan 100 kleuren. Van houtstructuur, tot mat gelakte finish, van antieke finish tot hoogglans kwaliteiten. De houten jaloezieën zijn leverbaar in 5 verschillende lamelbreedtes. De jaloezieen zijn leverbaar in 25, 35, 50, 70 en 75 mm lamelbreedte. De 75 mm ovale lamel heeft een echte shutterlook, maar de eigenschappen van een jaloezie. De jaloezieën worden standaard geleverd met ladderkoord. Voor een robuustere look kan gekozen worden uit verschillende kleuren ladderband. Deze zijn kleur gecoördineerd uitvoerbaar, maar door een contrasterende kleur te kiezen creëert men een uniek product, dat perfect aansluit op uw interieur. Systemen De jaloezieën worden standaard geleverd met een bovenprofiel dat afgewerkt wordt door een houten kooflijst. Optioneel zijn de jaloezieën leverbaar met een retro systeem. Dit authentieke mechaniek, dat verbonden wordt door twee houten bovenprofielen is leverbaar in de kleur bronze, wit, zwart of aluminium. De jaloezieën worden geleverd met trek- en tuimelkoorden. De jaloezieën zijn ook elektrisch leverbaar voor een licht bedieningcomfort. Houten jaloezieën geven uw interieur een warme luxe uitstraling. Het is toepasbaar voor rechte ramen in moderne en klassieke interieurs.

4 Shutter panels De shuttercollectie bestaat uit een 30 lak kleuren en een 6 tal speciale afwerkingen. De shutters zijn van Lindenhout, Wengé, Eiken of Abachi. De collectie is leverbaar in 3 louvres of te wel lamel vormen. De Basic, Rivièra en Avantgarde louvre-vorm. Bij de Avantgarde louvre sluiten de lamellen in elkaar en geeft een strak en verduisterend effect. U heeft de keuze uit een viertal lamelbreedtes namelijk de 35, 60, 80, en 90 mm lamel. Standaard worden de shutters geleverd met bedieningsstok, ook wel tilt rod genoemd. Optioneel heeft u ook de keuze uit clear view. Scharnieren De shutters kunnen met verborgen scharnieren en opdekscharnieren geleverd worden in diverse kleuren. Shutters zijn geschikt voor rechte raam situaties, maar ook voor boog, trapeze- en cirkelvormige raamsituaties en zijn ook geschikt voor goed geventileerde vochtige ruimtes. De shutter panelen kunnen worden bediend door sierknoppen of een sierlijke sluiting. Systemen De shutters kunnen door middel van montageprofiel tegen de wand geplaatst worden, en door middel van een rail systeem tegen het plafond.

5 Plissé & Duette De collectie omvat een breed scale aan doekkwaliteiten. Een breed kleuren pallet, van semi-transprarant tot verduisterend. De duocell collectie heeft naast haar 25mm cel ook de 45 mm dubbel en enkel cel. De 45 mm dubbel cel heeft een extra hoge isolatiewaarde. De plissestoffen zijn leverbaar in 20 mm en 50 mm plooibreedte. Duette en Plissé zijn in meer dan 60 modellen leverbaar. Beide varianten zijn leverbaar als top down en dag & nacht. U heeft bij de Duette & Plissé de keuze uit koordbediening, ketting, handgreep, stang, rotatie en electrische bediening. Systeem kleuren De profielen van de systemen worden standaard in de kleur wit uitgevoerd. Optioneel kunt u zonder meerprijs de profielen laten uitvoeren in aluminium, en voor de 25 mm Duette & 20 mm Plissé in antraciet, creme en bronze. De Duette & Plissé zijn producten welke bij vrijwel iedere raamsituatie toepasbaar zijn. Met het unieke Perfect Fit systeem zijn Duette & Plissé ook uitstekend geschikt voor montage zonder schroefgaten op (draaikiep) ramen en deuren met aluminium en kunststof kozijnen.

6 Sheerlight De elegantie van voile stoffen met de lichtregulerende eigenschappen van een horizontale jaloezie. Een combinatie van het beste van twee werelden: elegantie en functionaliteit. Door een unieke constructie zweven de lamellen tussen beide voiles, waardoor u een mooi ongehinderd zicht naar buiten houdt. De collectie bestaat uit diverse stofstructuren, met ieder haar eigen elegante eigenschappen. Er is keuze uit een zeer zachte voile met een heel helder doorzicht, maar ook een grovere weving van de voile voor een moderne uitstraling. Iedere stofstructuur wordt geleverd in eigentijdse kleurstellingen, welke perfect passen in ieder interieur. De SheerLight wordt standaard geleverd met een cassette aan de bovenzijde en een elegante afgeronde onderrail. De cassette wordt naar keuze geleverd in de kleuren: Silver, White of Off-white. De kunststof onderdelen zijn uitgevoerd in bijpassende kleur. Het bedieningskoord wordt geleverd in een kleur bijpassend bij de gekozen stofkleur. Het bedieningskoord wordt voorzien van een elegant koordgewicht in RVS-look. SheerLights zijn voor iedere rechte-raam-situatie toepasbaar. Dit elegante product is heel goed zonder overgordijnen te plaatsen in uw interieur. Het is minder geschikt voor slaapkamers, omdat het niet verduistert. Facetlight De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. De stoffen kenmerken zich door horizontale transparante en semi transparante banen. Hierdoor krijgt u een speelse lichtinval, dat u kunt afstemmen op uw eigen inrichting. De collectie is toepasbaar voor ieder interieur, of het nu trendy, romantisch, sfeervol of zakelijk is! De facetlight gordijnen zijn te verkrijgen in drie modellen. Model A wordt geleverd met een ronde elegante cassette. Model B wordt uitgevoerd met een montageprofiel. Model C is het RVS design systeem Facetlight gordijnen worden met kleurgecoördineerde ketting uitgevoerd. Systeem kleuren Model A is leverbaar in de kleuren crème, wit of aluminium. Model B is leverbaar in de kleuren wit, aluminium of zwart. Componenten worden in bijpassende kleur geleverd. De facetlight gordijnen kunnen alleen op rechte raamsituaties worden toegepast. Model B is ook toepasbaar voor draaikiep-ramen.

7 Rolgordijnen De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. De 400 verschillende stoffen geven een ruim kleur pallet, die u kunt afstemmen op uw interieur. Tevens zijn er ook verduisterings-stoffen leverbaar. De rolgordijnen zijn in 6 verschillende modellen uitvoerbaar. Met de traditionele montage steunen, het montage profiel of luxe cassette varianten. Voor uw dakramen kunt u kiezen uit 2 verschillende uitvoeringen. Twin rolgordijn systeem Het twin rolgordijn systeem is perfect om twee rolgordijnen achter elkaar te hangen. Ideaal voor kinder of slaapkamers of ruimtes waar men gefilterd licht en een verduisterende toepassing wenst. Erg fraai is het om een verduisterende rolgordijnstof met een contrasterende facetlight stof ervoor te combineren, hierdoor creëert men een 3D effect met 2 producten in één. Zo ontstaat de ideale dag-en nachtsituatie door een transparant en een verduisterend doek achter elkaar te plaatsen. Het twin rolgordijn systeem wordt geleverd als model 1. Maak uw rolgordijn uniek door het uit te voeren met een schulprand, zeilringen, houten of aluminium onderlijst, of kristal accessoires. Systeem kleuren De systemen zijn standaard uitvoerbaar in een 5-tal warme of tijdloze kleuren, zodat deze perfect aansluiten op uw kozijn of plafond afwerking. De bedieningsketting wordt hierop aangepast. Het rolgordijn is eveneens leverbaar met trendy RVS steunen. Standaard wordt het rolgordijn geleverd met een kettingbediening, waaronder optioneel de metalen ketting, welke een luxe uitstraling geeft. Het rolgordijn kan eveneens uitgevoerd worden met een veermechanisme en elektrische bediening. Het rolgordijn is een traditioneel product dat heel goed gecombineerd kan worden met overgordijnen. Dit kan in vrijwel iedere ruimte worden toegepast. Alleen voor de badkamer zijn een beperkt aantal stoffen geschikt. Met het unieke Perfect Fit systeem is het rolgordijn ook uitstekend geschikt voor montage zonder schroefgaten op aluminium en kunststof (draaikiep) ramen en deuren.

8 Washi Paneel & Rolgordijnen De collectie WashiStructure is een selectie van stoffen van high end materialen, in combinatie met natuurlijke vezels en stoffen. De collectie Washi stoffen is gepresenteerd in de rolgordijn catalogus. Uw leefruimte krijgt een extra lichtboost, vooral bij helder daglicht bij de lichtere Washi stoffen. De Washi stoffen zijn leverbaar in verschillende modellen. Men kan deze uitvoeren als paneel- en als rolgordijn. De producten worden standaard uitgevoerd met aluminium baleinen in verschillende kleuren. Hierdoor krijgt men een strak en bijzonder (japans) effect in uw woonruimte. De Washi rolgordijnen worden voorzien van een metalen ketting. Optioneel zijn metalen steunen en luxe kettinggewichten (tassels) leverbaar. De paneelgordijnen kunnen ook met deze chique tassels worden uitgevoerd. Washi paneel- en rolgordijnen worden geleverd met kettingbediening. Voor extra bediengemak is een electrische uitvoering mogelijk. Roll-up Blinds De collectie biedt u een ruime keuze aan kleuren. Woven nature fabrics is een combinatie van polyester, jute en papier. Leverbaar in 2 verschillende transparanties, en zijn in de rolgordijn collectie te bewonderen. De Woven fabrics producten zijn leverbaar in een 3 tal modellen. Men kan het product als een roll-up gordijn, een roll-down (rolgordijn) en een vouwgordijn uitvoeren. Afhankelijk van het model kunnen de Woven fabrics producten geleverd worden met koord of ketting bediening. Systemen De systemen zijn afhankelijk van het model leverbaar met houten en/of aluminium bovenprofiel. De Woven fabrics producten zijn toepasbaar voor rechte raamsituaties. De producten kunnen niet in vochtige ruimtes worden toegepast. Washi paneel-en rolgordijnen zijn voor iedere ruimte geschikt voor rechte raamsituaties. Vooral voor keukens en goed geventileerde badkamers, omdat de stoffen vuil en vocht afstotend zijn en tevens makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. De Washi stoffen geven een optimale privacy en u behoudt een uitermate goede lichtinval in uw woning.

9 Vouwgordijnen Gebaseerd op de nieuwste interieur trends bieden wij u een sfeervolle collectie vouwgordijnen. De 260 stoffen zijn vooral samengesteld uit kamerhoge stoffen, met polyester garen, voor een goede kleurechtheid. De collectie is speciaal samengesteld voor vouw- en paneelgordijnen. Vouwgordijnen kunnen worden verfraaid met een contrasterende kleur board. De vouwgordijnen worden geleverd in zes verschillende modellen. Deze kunnen worden uitgevoerd met of zonder baleinen, aan voor -of achterzijde, afhankelijk van het model. Er kunnen speciale modellen geleverd worden voor erker situaties, en het populaire topdown vouwgordijn. Ook kunnen vouwgordijnen gevoerd worden. Het vouwgordijn word uitgevoerd met kettingbediening en optioneel met elektrische bediening. Systeemkleuren De vouwgordijn systemen zijn in 6 kleuren leverbaar. Vooral bij transparante stoffen is dit een must! Vouwgordijnen zijn alleen voor rechte raamsituaties toepasbaar. Paneelgordijnen Voor wie trendzettend wil zijn in haar interieur is de Zonnelux paneelgordijnen collectie een aanrader. Zonnelux biedt een ruime keuze in 450 polyester rolgordijndoek kwaliteiten, en ruim 150 gordijn stof kwaliteiten. De rolgordijnstoffen zijn bijna allemaal 100% polyester. De polyester stoffen zijn voorzien van een coating zodat de panelen een strak aanzicht hebben. De gordijnstoffen vallen minder strak, maar wel een warmere uitstraling. Tevens zijn deze gordijnstoffen wasbaar. De paneelgordijnen kunnen worden uitgevoerd in een drietal modellen. Model 1 met één kleur in het paneelgordijn. Model 2 Verschillende kleuren panelen in één gordijn. Model 3; kleurcombinaties per paneel in het paneelgordijn in combinatie met baleinen. Hierdoor creëert men het japanse paneel. Er zijn vele variaties met 2 verschillende soorten systemen mogelijk. Doe inspiratie op bij uw dealer. De paneelgordijnen kunnen worden voorzien van houten en aluminium onderlijsten en baleinen. Deze zijn in meer dan 10 kleuren leverbaar. Systeem kleuren De systemen zijn uitvoerbaar in de kleur wit en aluminium. Deze kleuren zijn geschikt bij vrijwel iedere paneelkleur. Standaard wordt het paneelgordijn geleverd met stangbediening, de panelen zijn dan gekoppeld. Wanneer u de panelen in iedere gewenste positie wilt plaatsen kiest u voor de niet gekoppelde uitvoering. Optioneel is het paneelgordijn leverbaar met hand, koord of elektrische bediening. Paneelgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Ook als een afscheiding van ruimtes of kastwanden zijn ze erg functioneel.

10 Lamel gordijnen De collectie omvat een breed scala aan kleuren. Voor een modern interieur van aluminium vervaardigd, voor een trendy chic interieur van textiel materiaal gemaakt, en voor een kantoor of badkamer van kunststof lamelgordijnen. De textiele stoffen zijn er in transparant of verduisterende kwaliteit te verkrijgen. Het lamel gordijn is uitvoerbaar in de 50 mm, 70 mm, 89 mm, 127 mm en 250 mm lamelbreedtes. De 127 mm en 250 mm lamelgordijnen kunnen worden geleverd met houten of aluminium baleinen, hierdoor creëert men een japans paneel effect met de voordelen van een lamelgordijn. U kiest de systeemkleur, wij passen de bedieningskleur erop aan. Standaard wordt het lamel gordijn geleverd met koord en kettingbediening. Optioneel is elektrische bediening mogelijk. Systeem kleuren De systemen zijn leverbaar in de kleuren wit, crème, aluminium, bruin en zwart. Kies voor tijdloos of modern met deze kleuren. Of u nu behoefte heeft aan lichtinval of juist privacy, het lamel gordijn beantwoort aan uw behoeften. Bovendien zijn lamel gordijnen bij vrijwel iedere raamsituatie toepasbaar, bijvoorbeeld bij trapezium, boog of toog ramen. Horren Inzethor (model 1) De Basic en Flex inzethor biedt voor ramen een goede oplossing door zijn veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten en zijn uiterst geringe inbouwdiepte. Speciaal bij kunststof en aluminium draai-kiepramen kan de Flex inzethor zonder te boren of schroeven gemonteerd worden. Rolhor (model 2) De Rolhor heeft een eigentijds design en is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor draaikiep en dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening en kan het gehele jaar blijven hangen. Scharnierende Hordeur (model 3) De Scharnierende Hordeur is opgebouwd uit een elegant, afgerond profiel. U kunt kiezen uit zowel een handgreep dat op het profiel wordt geplaatst, als voor een geïntegreerde handgreep in de duwplaat. De zelfsluitende deur is ideaal wanneer u uw handen vol heeft. Plissé Hordeur (model 5) De Plissé Hordeur kenmerkt zich door kwaliteit, uitstraling en eenvoudige bediening. Het zwarte gaas is speciaal ontwikkeld om te kunnen plisseren. Plissé Hordeuren rollen niet op, maar vouwen op. Het systeem werkt zonder veerspanning en is daardoor zeer geschikt voor kinderen en ouderen. Systeemkleuren De profielen zijn in een aantal standaard kleuren leverbaar, maar is optioneel in bijna iedere Ral kleur te leveren.

11 Aluminium Jaloezieën Houten & Lederen Jaloezieën Paneelgordijnen Rolgordijnen Facetlight Plissé & Duette Washi & Roll-up Blinds Lamelgordijnen Sheerlight Shutters Vouwgordijnen Raam- en Deurhorren Laat u inspireren

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

Shutters & Raamdecoratie

Shutters & Raamdecoratie Shutters & Raamdecoratie Welkom Kwaliteit op maat door vakmanschap. Het merk Zonnelux heeft een breed scala aan modieuze raambekleding, dat een verrijking is voor uw woonruimte. Wij staan voor 100% design

Nadere informatie

Shutters & Raamdecoratie. windowfashion

Shutters & Raamdecoratie. windowfashion Shutters & Raamdecoratie windowfashion Welkom Aluminium jaloezie Kwaliteit op maat door vakmanschap. Het merk Zonnelux heeft een breed scala aan modieuze raambekleding, dat een verrijking is voor uw woonruimte.

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

Horren Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Scharnierende Hordeur Het Horrenprogramma In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën Paneelgordijnen Verticale jaloezieën SUNWAY paneelgordijnen en verticale jaloezieën Trend Groter, hoger, breder dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

Silhouette. Gordijnen. Stijlvol licht WINDOW FASHIONS

Silhouette. Gordijnen. Stijlvol licht WINDOW FASHIONS Stijlvol licht L uxaflex WINDOW FASHIONS Silhouette Gordijnen L ONDON PARIS BRUSSELS AMSTERDAM BERLIN MADRID OSLO STOCKHOLM MILAN VIENNA ISTANBUL COPENHAGEN ZURICH LISBON DUBLIN 3467 Luxaflex Silhouette

Nadere informatie

072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1. Silhouette Shades

072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1. Silhouette Shades 072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1 Sfeervol door zacht gefilterd licht 072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 2 3467 3467 3467 Drie producten in

Nadere informatie

Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht

Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht 3467 Drie producten in één; jaloezie, in between en gordijn Praktisch als jaloezieën, licht als zijde en elegant als gordijnen. De ingenieuze constructie

Nadere informatie

Zonnelux. zonnelux.nl

Zonnelux. zonnelux.nl Zonnelux info@zonnelux.nl zonnelux.nl Studio Piet Boon en Zonnelux hebben de handen ineengeslagen, en gezamenlijk een stijlvolle collectie houten shutters met bijpassende blinds onder de naam Piet Boon

Nadere informatie

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 Creëer uw eigen minimalistische sfeer 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:11 Pagina 2 1069 1069 Met de krijgt uw huis een oosters

Nadere informatie

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen Vouwgordijnen SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer U zoekt sfeer en warmte in huis? Zoek dan in de exclusieve SUNWAY Vouwgordijn collectie. Er is geen gordijn dat het interieur zoveel warmte en geborgenheid kan

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

De SUNWAY Hout Collectie

De SUNWAY Hout Collectie Hout Collectie De SUNWAY Hout Collectie Hout, de natuurlijke sfeermaker Hout creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving, zowel binnen als buiten. Hout is dé natuurlijke sfeermaker en biedt

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

De collectie Over Zonnelux

De collectie Over Zonnelux Piet Boon en Zonnelux hebben de handen ineengeslagen, en gezamenlijk een stijlvolle collectie houten shutters met bijpassende blinds onder de naam Piet Boon shutters by Zonnelux ontworpen. Over Piet Boon

Nadere informatie

L u x a f l e x Japanese Design Collection

L u x a f l e x Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische Japanse sfeer L u x a f l e x W I N D O W F A S H I O N S Japanese Design Collection L O N D O N P A R I S B R U S S E L S A M S T E R D A M B E R L I N M A D R I D O S

Nadere informatie

raamdecoratie In vrijwel iedere kleur op alle raamdecoratie shutters per m2 op alle shutters oktober 2011

raamdecoratie In vrijwel iedere kleur op alle raamdecoratie shutters per m2 op alle shutters oktober 2011 or hik t vo c s e g k oo a m en ron de r shutters gratis opmeten vrijblijvende offerte In vrijwel iedere kleur raamdecoratie oktober 2011 Opmeetservice Bezorgservice Shutters zijn luiken met verstelbare

Nadere informatie

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen Vlakgordijnen Vlakgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Het zijn strakke panelen met een minimale breedte van 25 cm. De panelen worden met klittenband, of door middel van een pees

Nadere informatie

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Landelijk Houdt u van gezelligheid, warmte

Nadere informatie

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën Horizontale jaloezieën SUNWAY horizontale jaloezieën Duurzaamheid De legering (de technische samenstelling van het metaal) van De uitgebreide SUNWAY horizontale jaloezieën collectie biedt u de perfecte

Nadere informatie

090394_BROCHURE_RB_NL:210 x 297 mm 10-03-2009 08:46 Pagina 1

090394_BROCHURE_RB_NL:210 x 297 mm 10-03-2009 08:46 Pagina 1 090394_BROCHURE_RB_NL:210 x 297 mm 10-03-2009 08:46 Pagina 1 Eindeloos kiezen met een eigen accent 090394_BROCHURE_RB_NL:210 x 297 mm 10-03-2009 08:47 Pagina 2 4587/O2 0396 Nog meer keuze met vernieuwde

Nadere informatie

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM KLEURNR. 15594 Aluminium jaloezieën van bece zijn beschikbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Ben je op zoek naar een elegante uitstraling, kies

Nadere informatie

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01 INSPIRATIE MAGAZINE / 2018 editie 01 PLISSÉ- GORDIJNEN OP MAAT De trendy collectie plisségordijnen van ilumio biedt een ruime keuze kleuren en modellen. Ons assortiment bestaat uit transparante, lichtdoorlatende

Nadere informatie

Horizontaal aluminium

Horizontaal aluminium Horizontaal aluminium De HR Design aluminium horizontale jaloezieën zijn een toonaangevend begrip binnen de HR Design collectie. Gebaseerd op de laatste woontrends zullen de jaloezieën uw woning een stijlvol

Nadere informatie

houten jaloezieën woodweave blinds horizontale jaloezieën rolgordijnen eclips rolgordijnen paneelgordijnen verticale jaloezieën vouwgordijnen

houten jaloezieën woodweave blinds horizontale jaloezieën rolgordijnen eclips rolgordijnen paneelgordijnen verticale jaloezieën vouwgordijnen inspiratie 3 houten jaloezieën woodweave blinds SUNWAY exclusieve raambekleding horizontale jaloezieën rolgordijnen eclips rolgordijnen paneelgordijnen verticale jaloezieën vouwgordijnen odysee shades

Nadere informatie

Facette Shades. Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof

Facette Shades. Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof 2142 De elegantie van stof; het gebruikscomfort van een gordijn Met de afwisselende delen van transparante en niet-transparante geweven

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Luxaflex Horizontale Jaloezieën De Luxaflex Horizontale Jaloezieën collectie is een spannende mix van innovaties, decoratieve opties

Nadere informatie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1 Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 14:14 Pagina 2 Horizontale Jaloezie 3344 Waarom Luxaflex Dakraamproducten? Luxaflex

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën 3276/3526-50 mm Luxaflex Met trots toont Luxaflex de nieuwste collectie, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van De Luxaflex

Nadere informatie

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012 raamdecoratie augustus 2012 al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering opmeetservice Bezorgservice Montageservice Meer info online op alle raamdecoratie * * m.u.v. shutters en geldt alleen

Nadere informatie

expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds

expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds 2 filtering light by design... BasiX Wooden Blinds De Copahome BasiX houten jaloezie is puur, mooi én betaalbaar. Ze straalt klasse uit en brengt

Nadere informatie

Silhouette Shades. Sfeervol door zacht gefilterd licht. 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16

Silhouette Shades. Sfeervol door zacht gefilterd licht. 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16 Sfeervol door zacht gefilterd licht 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16 5316 5316 Subtiele balans tussen binnenvallend licht en privacy Met de ingenieuze constructie van Silhouette Shades kiest

Nadere informatie

Plissé. Duette. Parametre

Plissé. Duette. Parametre Plissé Duette Parametre Plissé, Duette shades & Plissé en Duette shades Plissé shades bestaan uit mooie geplooide stoffen. Behalve functioneel zijn ze ook zeer decoratief. De SUNWAY Plissé collectie biedt

Nadere informatie

Jaloezieën Rolgordijnen Duo-roll Plissé & Duette Vouwgordijnen Paneelgordijnen Overgordijnen

Jaloezieën Rolgordijnen Duo-roll Plissé & Duette Vouwgordijnen Paneelgordijnen Overgordijnen Jaloezieën Rolgordijnen Duo-roll Plissé & Duette Vouwgordijnen Paneelgordijnen Overgordijnen PIGMENT bvba Romeins Plein 8 9620 Zottegem Tel. 09 361 84 79 Fax 09 361 38 36 Gsm 0475 84 51 31 Gsm 0499 39

Nadere informatie

VERTICALE JALOEZIEËN DECORATIEF STIKSEL IT S TIME TO START LIVING THE LIFE YOU VE IMAGINED. Geef je rolgordijn een finishing touch met een

VERTICALE JALOEZIEËN DECORATIEF STIKSEL IT S TIME TO START LIVING THE LIFE YOU VE IMAGINED. Geef je rolgordijn een finishing touch met een IT S TIME TO START LIVING 32064 VERTICALE JALOEZIEËN Ben jij op zoek naar de perfecte combinatie tussen licht, privacy en het verrijken van je interieur? Geef je rolgordijn een finishing touch met een

Nadere informatie

Plissé Shades Decoratief voor elke raamvorm

Plissé Shades Decoratief voor elke raamvorm Plissé Shades Decoratief voor elke raamvorm 2270 2270 Praktische sfeermakers De nieuwe Luxaflex Plissé Shades collectie brengt een ruime keuze aan nieuwe uni s, kleuren en decoratieve stoffen, in vier

Nadere informatie

NUANCE SHADES. expert in windowfashion & sunprotection

NUANCE SHADES. expert in windowfashion & sunprotection NUANCE SHADES Inhoud Inhoud 3 Intro 4 Stoffen Finezza Ombra Exquise Systeem Cassette systeem 6 6 Bediening Manueel Gemotoriseerd Montage Nuance Shades naast elkaar Zijgeleiding 8 8 Algemeen Kwaliteit &

Nadere informatie

Duette Shades. Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades. Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3372 3372 Praktische sfeermakers Duette Shades zijn er in een breed assortiment mooie stoffen, rijke structuren en in drie transparanties,

Nadere informatie

SUNPROTECTION DECORATION

SUNPROTECTION DECORATION SUNPROTECTION DECORATION 4 Over ons 16 Duo-roll 6 Verticale jaloezieën 18 Plissé & Duette 8 Horizontale jaloezieën alu 20 Vouwgordijnen 10 Horizontale jaloezieën hout 22 Paneelgordijnen 12 Rolgordijnen

Nadere informatie

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3383 Architella 3383 Nieuw 64 mm Extra brede plooien voor grote ramen De Duette Shades collectie is uitgebreid met een extra brede

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht 2 Plissé hordeur Rolhor: Geschikt voor vrijwel elk raam met haar robuuste design dat betrouwbaar en flexibel in montagemogelijkheden is. Rolhor Horren Laat frisse

Nadere informatie

Kies uw favoriete raambekleding!

Kies uw favoriete raambekleding! Kies uw favoriete raambekleding! Designed by Luxaflex. Inspired by you. Ultiem bedieningscomfort: Silhouette Shades met PowerRise Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht De zachte, stoffen

Nadere informatie

vtwonen-luxaflex van Luxaflex en VT Wonen De woonstijlen nieuw!

vtwonen-luxaflex van Luxaflex en VT Wonen De woonstijlen nieuw! De woonstijlen van Luxaflex en VT Wonen nieuw! Met veel plezier hebben wij samen met Luxaflex Raamdecoratie gewerkt aan het samenstellen van de VT Wonen - Luxaflex collectie. We vonden het een feest uit

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht 2 Plissé hordeur Rolhor: Geschikt voor vrijwel elk raam met haar robuuste design dat betrouwbaar en flexibel in montagemogelijkheden is. Rolhor Horren Laat frisse

Nadere informatie

De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal

De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal Luxaflex Duo Blinds Een perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit in één product 4389/1698 Simpel maar geniaal De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal toepassingen

Nadere informatie

ROLGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND

ROLGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND ROLGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND VEROSOL BINNEN BUITENGEWOON GOED OOK MET TRANSPARANT DOEK BLIJFT HET BINNEN HEERLIJK KOEL Natuurlijk

Nadere informatie

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN HOUT

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN HOUT COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN HOUT MYSTERIEUS ZWART De tijdloze horizontale jaloezieën van bece zijn ideaal voor grote raampartijen. Houten jaloezieën zijn leverbaar tot een breedte van wel 350 cm.

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol Shutters, Sfeermakers in elk interieur Shutters zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Speel met het licht en creëer zo jouw

Nadere informatie

winsol RAAMDECORATIE:

winsol RAAMDECORATIE: RAAMDECORATIE winsol RAAMDECORATIE: Behoud uw privacy en creëer tegelijkertijd de sfeer van uw dromen Venetian Venetian Houten Venetian venetians Dit type raamdecoratie ziet er nu nóg eleganter uit dankzij

Nadere informatie

Louverdrape. Een totaalassortiment!

Louverdrape. Een totaalassortiment! Louverdrape produceert al raamdecoratie sinds de jaren 60 en was de eerste die de Europese markt verbaasde met verticale lamellen. Het gamma en het product op zich zijn inmiddels enorm geëvolueerd... Maar

Nadere informatie

Plissé 20/50 mm. Plissé 20 mm. Plissé 20 mm. topdown

Plissé 20/50 mm. Plissé 20 mm. Plissé 20 mm. topdown Plissé 20/50 mm. Plissé 20 mm. Plissé 20 mm. topdown Productinformatie plissé 20 mm. De Plissé gordijnen van "JEWEL" worden op een hoogwaardig JEWEL" railsysteem verwerkt. Het profiel van de plissés wordt

Nadere informatie

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 Elegante eenvoud voor grote ramen 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:53 Pagina 2 2604/1368 2545/1372 Luxaflex 250 mm Panels

Nadere informatie

Rolgordijnen. Screenstoffen. Dessin mogelijkheden. Detail rolgordijnsteun. Dakraamsystemen

Rolgordijnen. Screenstoffen. Dessin mogelijkheden. Detail rolgordijnsteun. Dakraamsystemen Rolgordijnen Dessin mogelijkheden Screenstoffen Detail rolgordijnsteun Dakraamsystemen "JEWEL" Rolgordijnen Algemeen "JEWEL" rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor gebruik in uiteenlopende situaties

Nadere informatie

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud Design Solutions 1 Design Solutions by Silent Gliss De tijdgeest is de zich snel voortbewegende, ontastbare, bron van inspiratie. Bij Silent Gliss creëren we raambekleding in slechts één kwaliteit de

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Splash: Een bijzondere houtsoort in de nieuwe collectie. De spatten die in een willekeurig patroon op de lamellen

Nadere informatie

Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof

Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof 2142 De elegantie van een stof; het gebruikscomfort van een gordijn Met de afwisselende lamellen van ondoorschijnende en doorschijnende

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Modern design met creatieve mogelijkheden

Paneelgordijnen. Modern design met creatieve mogelijkheden Paneelgordijnen Modern design met creatieve mogelijkheden D1066 C0003 F01 / Balein 0588 in type A D1066 C0003 F01 / Balein 0588 in type A Volop combineren met Luxaflex Paneelgordijnen Luxaflex lanceert

Nadere informatie

L uxaflex. Rolgordijnen. Inspirerende kleuren en fraaie dessins WINDOW FASHIONS

L uxaflex. Rolgordijnen. Inspirerende kleuren en fraaie dessins WINDOW FASHIONS Inspirerende kleuren en fraaie dessins L uxaflex WINDOW FASHIONS Rolgordijnen L ONDON PARIS BRUSSELS AMSTERDAM BERLIN MADRID OSLO STOCKHOLM MILAN VIENNA ISTANBUL COPENHAGEN ZURICH LISBON DUBLIN 4529 4511

Nadere informatie

DECORATIEF STIKSEL TRANSFORM A WEEKDAY EVENING INTO A NIGHT OUT IN YOUR OWN HOME DUO ROLGORDIJNEN. Geef je rolgordijn een finishing touch met een

DECORATIEF STIKSEL TRANSFORM A WEEKDAY EVENING INTO A NIGHT OUT IN YOUR OWN HOME DUO ROLGORDIJNEN. Geef je rolgordijn een finishing touch met een TRANSFORM A WEEKDAY EVENING INTO 32064 DUO ROLGORDIJNEN Droom je ervan om gemakkelijk te switchen tussen een sfeervolle lichtinval en volledige privacy? Geef je rolgordijn een finishing touch met een DECORATIEF

Nadere informatie

/ Techniek. 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08

/ Techniek. 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08 3D / 3D ROLLER rolgordijnen BLINDS / Techniek 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08 3D Rolgordijnen / Techniek Paspoort Type 55 mm Type 55 mm / dubbele voile structuur Type 75 mm Type 90 mm / 3 / 5 / 7 /

Nadere informatie

Copa Shutters Copa Woodblinds. Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Filtering light by design.

Copa Shutters Copa Woodblinds. Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Filtering light by design. Copa Shutters Copa Woodblinds Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur Filtering light by design. Copa Shutters Een nieuwe revolutie in raamdecoratie Houten shutters zijn in Amerika, maar ook in veel

Nadere informatie

L uxaflex. Duette. & Plissé Shades. Een sieraad voor het raam WINDOW FASHIONS

L uxaflex. Duette. & Plissé Shades. Een sieraad voor het raam WINDOW FASHIONS Een sieraad voor het raam L uxaflex WINDOW FASHIONS Duette & Plissé Shades L ONDON PARIS BRUSSELS AMSTERDAM BERLIN MADRID OSLO STOCKHOLM MILAN VIENNA ISTANBUL COPENHAGEN ZURICH LISBON DUBLIN 4330/6929

Nadere informatie

Verticale lamellen. Stoffen lamellen. Lamellen met houtstrips

Verticale lamellen. Stoffen lamellen. Lamellen met houtstrips Verticale lamellen Stoffen lamellen Lamellen met houtstrips Railsysteem Het "JEWEL" railsysteem is samengesteld uit hoogwaardige kwaliteitsonderdelen. De compacte rail is 45 mm breed en 25 mm hoog. Kunststof

Nadere informatie

Alle erfal producten in één oogopslag

Alle erfal producten in één oogopslag Alle erfal producten in één oogopslag Plissés Verticale lamellen Jaloezieën Rolgordijnen Duorolgordijnen Verduisteringssystemen Paneelgordijnen Schaduwsystemen Insectenwering Plissés De actuele plissé

Nadere informatie

collection INFORMATIE RAAMDECORATIE < INHOUDSOPGAVE

collection INFORMATIE RAAMDECORATIE < INHOUDSOPGAVE collection INFORMATIE RAAMDECORATIE Voor deze opties geldt een meerprijs, zie prijslijst. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier. INHOUDSOPGAVE 2 Rolgordijnen 03 Plissé- en dupligordijnen 08

Nadere informatie

Window Styling. Vind uw perfecte Luxaflex window styling! Designed by Luxaflex. Inspired by you. INTERACTIVE PRINT

Window Styling. Vind uw perfecte Luxaflex window styling! Designed by Luxaflex. Inspired by you. INTERACTIVE PRINT Window Styling Vind uw perfecte Luxaflex window styling! Designed by Luxaflex. Inspired by you. INTERACTIVE PRINT Inhoud 4-5 Twist Rolgordijnen 6 Rolgordijnen 7 Facette Shades 8-9 Plissé Shades 10-11 Duette

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën. Een designklassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën. Een designklassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een designklassieker die licht en privacy regelt 2 Couture Collectie: Deze exclusieve ontwerpen vinden de traditionele uitstraling van horizontale jaloezieën opnieuw uit. Subtiele

Nadere informatie

090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1

090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1 090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1 Natuurlijke warme sfeer in uw huis 090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 2 1485/V.1 1485/V.1 Luxaflex De Luxaflex collectie

Nadere informatie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie PRODUCTINFORMATIE maatwerk RAAMDECORATIE Waarom maatwerk raamdecoratie? Een juiste keuze Een team van specialisten houdt zich bezig met productontwikkelingen en innovaties. Op regelmatige basis worden

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen.

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen. vinke beilen zonwering 3 e zonwering 50% KORTING Geldig op Luxaflex Duette en Plissé Shades en NL Label Multishades en Rolgordijnen.* de échte binnenhuis adviseur hello sunshine! spelen met zonlicht *Korting

Nadere informatie

Duette shades. Plissé. Parametre

Duette shades. Plissé. Parametre Duette shades Plissé Parametre SUNWAY Duette shades, Plissé en Parametre Duette shades Duette shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. De structuur geeft het

Nadere informatie

Plissé Shades Decoratief voor elke raamvorm

Plissé Shades Decoratief voor elke raamvorm Plissé Shades Decoratief voor elke raamvorm Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Bij middelgrote en grote ramen staat de 32 mm plooibreedte heel geraffineerd. Plissé Shades Geschikt voor uiteenlopende

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën Horizontale Jaloezieën Een designklassieker die licht en privacy regelt Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Couture Collectie: De nieuwe exclusieve ontwerpen vinden de traditionele uitstraling van

Nadere informatie

COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND. bece.com I 1

COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND. bece.com I 1 COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND 8924556488 bece.com I 1 prinsessen KAMER Extra leuk: kies voor twee verschillende kleuren en creëer in een handomdraai een andere look in je slaap- of kinderkamer.

Nadere informatie

bece.com LICHTDOORLATEND DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE I 1

bece.com LICHTDOORLATEND DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE I 1 DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE LICHTDOORLATEND bece.com I 1 2 KLEURNR. 50014 ZO MOOI ZIJN dupligordijnen Dupligordijnen lijken erg op plisségordijnen. Het grote voordeel van dupligordijnen ten opzichte van plisségordijnen

Nadere informatie

Plisségordijn & Honingraat

Plisségordijn & Honingraat Plisségordijn & Honingraat De HR Design Plisségordijn & Honingraat collectie is helemaal van deze tijd door het grote aanbod van kleurenen de eigentijdse look. Het boven- en onderprofiel is te verkrijgen

Nadere informatie

090386_BROCHURE_EXP_RB_NL:210 x 297 mm :41 Pagina 1

090386_BROCHURE_EXP_RB_NL:210 x 297 mm :41 Pagina 1 090386_BROCHURE_EXP_RB_NL:210 x 297 mm 24-02-2009 08:41 Pagina 1 Expressions Rolgordijnen Eindeloos kiezen met een eigen accent 090386_BROCHURE_EXP_RB_NL:210 x 297 mm 24-02-2009 08:41 Pagina 2 D0052 C0001

Nadere informatie

Ongestoord genieten van frisse lucht

Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Designed by Luxaflex. Inspired by you. Rolhor: Geschikt voor vrijwel elk raam met haar robuuste design dat betrouwbaar en flexibel in montage mogelijkheden is.

Nadere informatie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie MERK: JAB MERK: Diaz Flirten met licht Da s durven: Speel met kleurnuances De juiste

Nadere informatie

Raamdecoratie. Horizontale jaloezieën Verticale reepgordijnen Rolgordijnen Vouwgordijnen Plisségordijnen Paneelgordijnen Duo-rolgordijnen

Raamdecoratie. Horizontale jaloezieën Verticale reepgordijnen Rolgordijnen Vouwgordijnen Plisségordijnen Paneelgordijnen Duo-rolgordijnen Raamdecoratie Horizontale jaloezieën Verticale reepgordijnen Rolgordijnen Vouwgordijnen Plisségordijnen Paneelgordijnen Duo-rolgordijnen Horizontale jaloezieën hout aluminium De hedendaagse horizontale

Nadere informatie

080843_CONSBROCHURE_RS_NL:210 x 297 mm 19-09-2008 11:10 Pagina 1

080843_CONSBROCHURE_RS_NL:210 x 297 mm 19-09-2008 11:10 Pagina 1 080843_CONSBROCHURE_RS_NL:210 x 297 mm 19-09-2008 11:10 Pagina 1 Decoratieve stoffen, op maat gemaakt 080843_CONSBROCHURE_RS_NL:210 x 297 mm 19-09-2008 11:11 Pagina 2 De collectie pag. 4 Finishing options

Nadere informatie

PLISSÉGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND

PLISSÉGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND PLISSÉGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND VEROSOL BINNEN BUITENGEWOON GOED HET EFFECT VAN VEROSOL BINNENZONWERING IS AANTOONBAAR Natuurlijk

Nadere informatie

INHOUD LAMELGORDIJNEN

INHOUD LAMELGORDIJNEN LAMELGORDIJNEN 1 INHOUD LAMELGORDIJNEN Lamelgordijnen stof 3 Lamelgordijnen PVC en aluminium 4 Railsysteem 5 Bedieningsmogelijkheden 6 Afwerking bij 250 mm lamel (stof) 7 Afwerking met houten latjes bij

Nadere informatie

Window Styling. Ontdek de vele mogelijkheden van Luxaflex Window Styling. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Window Styling. Ontdek de vele mogelijkheden van Luxaflex Window Styling. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Window Styling Ontdek de vele mogelijkheden van Luxaflex Window Styling Designed by Luxaflex. Inspired by you. Inhoud 4-5 Horizontale Jaloezieën 6 Rolgordijnen 7 Facette Shades 8-9 Plissé Shades 10-11

Nadere informatie

Outdoor Collection Screens

Outdoor Collection Screens Outdoor Collection Screens Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Elegantie in licht- & warmteregulering Luxaflex Screens, een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in vele situaties.

Nadere informatie

De collectie jaloezieën van Verano is breed en eigentijds. Voor ieder interieur en elke sfeer is er de bijpassende jaloezie.

De collectie jaloezieën van Verano is breed en eigentijds. Voor ieder interieur en elke sfeer is er de bijpassende jaloezie. Jaloezieën De collectie jaloezieën van Verano is breed en eigentijds. Voor ieder interieur en elke sfeer is er de bijpassende jaloezie. 341-091223(4) Lamellen Hoogwaardig aluminium. Veerkrachtig. Gemakkelijk

Nadere informatie

ordijn plisségordijn

ordijn plisségordijn ordijn plisségordijn rolgordijn verti mellen horizontale lamellen jaloezi ordijn plisségordijn rolgordijn verti mellen horizontale lamellen jaloezi mellen rolgordijn paneelgordijn vo ordijn plisségordijn

Nadere informatie

Shop-in-shop concept

Shop-in-shop concept Shop-in-shop concept www.forinn.nl/shopconcept SHOP-IN-SHOP CONCEPT VAN FORINN Met trots presenteren wij u ons Shop-in-shop concept. Wij als Forinn geloven in de combinatie van online en offline klantbeleving

Nadere informatie

Eigenschappen. Standaard RALkleuren uit voorraad leverbaar:

Eigenschappen. Standaard RALkleuren uit voorraad leverbaar: Inzethor De inzethor is een vaste hor die geschikt is voor vrijwel alle kunststof en houten draaikiepramen welke in het kozijn wordt geplaatst zonder te boren of schroeven. De inzethor is leverbaar in

Nadere informatie

Trapleuningen en trapleuninghouders

Trapleuningen en trapleuninghouders Trapleuningen en trapleuninghouders Van alle tijden Door de jaren heen is de rol van trapleuningen en trapleuninghouders sterk veranderd. Was de trapleuning gisteren nog een puur functioneel houvast,

Nadere informatie