DIT SPEL KAN IN DE 50 Hz- (576i) EN 60 Hz-STAND (480i) WORDEN GESPEELD.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DIT SPEL KAN IN DE 50 Hz- (576i) EN 60 Hz-STAND (480i) WORDEN GESPEELD."

Transcriptie

1 HANDLEIDING

2 [0109/HOL/RVL] Dit zegel waarborgt u, dat dit product door Nintendo is gecontroleerd en dat het qua constructie, betrouwbaarheid en entertainmentwaarde volledig aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Let bij het kopen van spellen en accessoires altijd op dit zegel, zodat u verzekerd bent van een goed werkend Nintendo-systeem. BELANGRIJK: lees de gezondheids- en veiligheidsinformatie in deze handleiding zorgvuldig door voordat je het Nintendo -systeem, de disk of het accessoire gebruikt. DIT SPEL KAN IN DE 50 Hz- (576i) EN 60 Hz-STAND (480i) WORDEN GESPEELD. BELANGRIJKE JURIDISCHE INFORMATIE DIT NINTENDO-SPEL IS NIET ONTWIKKELD VOOR GEBRUIK MET EEN ILLEGAAL APPARAAT. BIJ GEBRUIK VAN EEN DERGELIJK APPARAAT VERVALT DE PRODUCTGARANTIE VAN NINTENDO. HET MAKEN VAN KOPIEËN VAN EEN NINTENDO-SPEL IS ILLEGAAL EN TEN STRENGSTE VERBODEN DOOR ZOWEL NATIO- NALE ALS INTERNATIONALE WETGEVING TER BESCHERMING VAN INTELLECTUELE EIGENDOMMEN. TRADEMARKS ARE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. Wii IS A TRADEMARK OF NINTENDO.

3 Wii-menu bijwerken Als je de disk voor het eerst met het Wii-systeem gebruikt, controleert de Wii of je over de nieuwste versie van het Wii-menu beschikt. Als dit niet het geval is, verschijnt het bevestigingsscherm voor de Wii-systeemupdate. Kies in dit scherm voor OKÉ om verder te gaan. Tijdens het bijwerken, dat enkele minuten in beslag kan nemen, kunnen kanalen aan het Wii-menu worden toegevoegd. Het Wii-systeem moet over de nieuwste versie van het Wii-menu beschikken om de disk af te kunnen spelen. LET OP: als de titel van de disk die in het systeem is geplaatst na het bijwerken van het systeem nog steeds niet wordt getoond, moet het systeem een tweede keer worden bijgewerkt. Herhaal in dat geval de hierboven getoonde stappen. Kanalen die tijdens het bijwerken aan het Wii-menu worden toegevoegd, worden opgeslagen in het interne geheugen van het Wii-systeem, zolang er voldoende ruimte vrij is. Deze extra kanalen kunnen worden verwijderd via het geheugenbeheerscherm in de Wii-opties, en gratis opnieuw worden gedownload in het Wii-winkelkanaal. Als het Wii-menu wordt bijgewerkt, kunnen opgeslagen gegevens en programma s die zijn gecreëerd met ongeautoriseerde middelen, worden gewist uit het systeemgeheugen. Dit gebeurt omdat ze het systeem kunnen beschadigen en/of voor storing kunnen zorgen tijdens het spelen. Houd er rekening mee dat Nintendo niet kan garanderen dat software en accessoires die zonder licentie zijn vervaardigd, werken met het Wii-systeem, nadat deze of toekomstige versies van het Wiimenu zijn geïnstalleerd. Om te beginnen Schuif de disk van Angry Birds Star Wars in de disksleuf. Het Wii -systeem gaat automatisch aan. Als eerste ver-schijnt het gezondheids- en veiligheidsscherm dat hier is afgebeeld. Druk op de A-knop nadat je de informatie in dit scherm hebt gelezen. Het gezondheids- en veiligheidsscherm wordt getoond als een disk wordt ingevoerd voordat het Wii-systeem aanstaat, of als het Wii-systeem wordt aangezet zonder dat er zich een disk in het systeem bevindt. Richt in het Wii-menu op het diskkanaal en druk op de A-knop. Het kanaalscherm verschijnt. Richt op BEGINNEN en druk op de A-knop. Het scherm met informatie over het Wiipolsbandje verschijnt. Zorg dat het polsbandje stevig om je pols zit en druk op de A-knop. Vervolgens verschijnt het titelscherm.

4 De taal in het spel is afhankelijk van de taal die is ingesteld voor het Wii-systeem. Dit spel ondersteunt vijf verschillende talen: Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Als een van deze talen is ingesteld voor het Wii-systeem, wordt die automatisch gebruikt in het spel. Als voor het Wii-systeem Nederlands als taal is ingesteld, wordt Engels gebruikt. Je kunt de taal in het spel wijzigen door de taalinstelling van het Wii-systeem te veranderen. Raadpleeg de Wii-handleiding voor kanalen en instellingen voor meer informatie over het veranderen van de taal. Let op het Wii-polsbandje gebruiken Raadpleeg de Wii-handleiding voor systeeminstallatie (De Wii-afstandsbediening gebruiken/de Nunchuk gebruiken) voor meer informatie over het gebruik van het Wii-polsbandje. Raadpleeg het hoofdstuk Wii-opties in de Wii-handleiding voor kanalen en instellingen voor meer informatie over 60Hz en EDTV/HDTV Raadpleeg de Wii-handleiding voor systeeminstallatie (De Wii-afstandsbediening synchroniseren met het Wii-systeem) als je jouw Wii-afstandsbediening op een ander Wii-systeem, of de Wii-afstandsbediening van een vriend op jouw systeem wilt gebruiken.

5 Mogen de Birds met je zijn! Ga op een episch avontuur met de Angry Birds in het legendarische Star Wars -universum! Gebruik de Force, zwaai met je lightsaber en knal Pigtroopers weg op een intergalactische reis van de woestijnen van Tatooine tot de diepten van de Pig Star, waar je het moet opnemen tegen de angstaanjagende Darth Vader, Dark Lord van de Pigs! Kun jij een Jedi-meester worden en het sterrenstelsel bevrijden? Hoofdmenu Kies welk speltype je wilt spelen: Single Player Geniet van de volledige Angry Birds Star Wars-ervaring. Speel nieuwe planeten vrij en probeer in elk level drie sterren te halen. Multiplayer Speel lokaal met familie of vrienden competitieve of samenwerkende speltypen. Competitive Mode Speel om de beurt één level of een reeks van maximaal vijf levels om te zien wie de beste is! Cooperative Mode Speel om de beurt en combineer scores in dit lokale speltype waarin je samenwerkt. Werk samen voor maximale verwoesting! Settings Verander opties en pas verschillende onderdelen in het spel aan.

6 Besturing Terug Camerabesturing Speciale vaardigheid Pauzemenu Millennium Falcon Katapult richten Richt op het scherm met de Wii-afstandsbediening. Hou de A-knop ingedrukt om de vogel in de katapult te verplaatsen. Camerabesturing Richt op het scherm met de Wii-afstandsbediening (niet naar katapult). Hou de A-knop ingedrukt en beweeg naar links/rechts om de camera te verplaatsen of druk LINKS/RECHTS op de richtingsknop als je bent ingezoomd. In- en uitzoomen OMHOOG/OMLAAG op de richtingsknop. Speciale vaardigheid Als het een richtingsvaardigheid is, richt je op een plek op het scherm met de Wii-afstandsbediening.

7 Sterren Verdienen Je verdient sterren door hoge scores te halen voor elk level. Je krijgt meer punten als je een level uitspeelt met zo min mogelijk vogels en zo veel mogelijk verwoesting. Millenium Falcon Je kunt op elk moment de hulp van de Millennium Falcon inroepen om een level uit te spelen, maar je kunt hem maar een beperkt aantal keer gebruiken. Zo kun je meer Millennium Falcons vrijspelen: sterren halen tijdens het spelen, het spel meerdere dagen achter elkaar spelen, lokaal de multiplayer spelen, een level te vaak niet halen of geheimen vinden in het hoofdmenu. Gouden Robots Vind gouden robots (eieren) die in de levels verstopt zijn om geheime bonuslevels vrij te spelen. Klantenondersteuning Ga naar onze website en bezoek onze uitgebreide kennisdatabase voor de nieuwste hulponderwerpen. Ondersteuning is beschikbaar in de volgende talen: Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Nederlands, Portugees en Zweeds.

8 The PEGI age rating system: Age Rating categories: Les catégories de tranche d âge: Content Descriptors: Description du contenu: The Online logo indicates that a game allows the player to have access to online game play against other players. Le logo «Online» indique qu un titre vous permet de jouer avec d autres personnes en ligne. For further information about the Pan European Game Information (PEGI) rating system please visit: Pour de plus amples informations concernant l évaluation du système d information de jeu Pan Européen (PEGI), vous pouvez consulter: Para obtener más información sobre el sistema de calificación de juegos (PEGI), por favor visite: Per ulteriori informazioni sul sistema europeo di valutazione delle informazioni del gioco (PEGI) vi preghiamo di visitare: Für weitere Informationen über das europäische Spiel-Informationen Bewertungs- System (PEGI) besuchen Sie bitte:

9 NEDERLANDS Handleiding voor het spel: Ga naar support.activision.com/manuals RVL-S7DP-HOL Softwarelicentieovereenkomst: Bij het openen van de doos gaat u akkoord met de softwarelicentieovereenkomst zoals die te lezen is op support.activision.com/license. Privacybeleid: Het gebruik van dit product is in overeenkomst met ons privacybeleid, zoals die te lezen is op Garanties: De garantie die van toepassing is, kunt u vinden op support.activision.com/license. Klantenservice info: Ga naar support.activision.com Dit product is gemaakt door Coöperatie Activision Blizzard International U.A, Beechavenue 131-D, 1119RB Schiphol-Rijk, Nederland. Coöperatie Activision Blizzard International U.A., Beechavenue 131 D, 1119RB Schiphol-Rijk, the Netherlands. Angry Birds Rovio Entertainment Ltd. Alle rechten voorbehouden. LucasArts, het LucasArts-logo en STAR WARS zijn geregistreerde handelsmerken van Lucasfilm Ltd Lucasfilm Entertainment Company Ltd. of Lucasfilm Ltd. en of zoals aangegeven. Alle rechten voorbehouden Activision Publishing Inc. Activision is een geregistreerd handelsmerk van Activision Publishing, Inc. Alle rechten voorbehouden. Als je de spelverpakking opent en de software gebruikt, houdt dit in dat je akkoord gaat met de softwarelicentieovereenkomst die je kunt vinden op support.activision.com/license. Gebruikt Bink Video door RAD Game Tools, Inc. Gefabriceerd onder licentie van Dolby Laboratories. Dolby, Pro Logic en het dubbele-d-symbool zijn handelsmerken van Dolby Laboratories. Alle overige handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren.

Belangrijke gezondheidswaarschuwing: lichtgevoelige aanvallen

Belangrijke gezondheidswaarschuwing: lichtgevoelige aanvallen WAARSCHUWING Lees de instructies van de Xbox 360 -console, de handleiding van de Kinect -sensor en de handleidingen van overige accessoires voor belangrijke informatie in verband met veiligheid en gezondheid

Nadere informatie

MAA-NTR-TLUP-HOL HANDLEIDING

MAA-NTR-TLUP-HOL HANDLEIDING MAA-NTR-TLUP-HOL HANDLEIDING Dit zegel waarborgt je, dat dit product door Nintendo is gecontroleerd en dat het qua constructie, betrouwbaarheid en entertainmentwaarde volledig aan onze hoge kwaliteitseisen

Nadere informatie

DIT SPEL KAN IN DE 50 Hz- (576i) EN 60 Hz-STAND (480i) WORDEN GESPEELD.

DIT SPEL KAN IN DE 50 Hz- (576i) EN 60 Hz-STAND (480i) WORDEN GESPEELD. HANDLEIDING [0109/HOL/RVL] Dit zegel waarborgt u, dat dit product door Nintendo is gecontroleerd en dat het qua constructie, betrouwbaarheid en entertainmentwaarde volledig aan onze hoge kwaliteitseisen

Nadere informatie

DIT SPEL KAN IN DE 50 Hz- (576i) EN 60 Hz-STAND (480i) WORDEN GESPEELD.

DIT SPEL KAN IN DE 50 Hz- (576i) EN 60 Hz-STAND (480i) WORDEN GESPEELD. HANDLEIDING [0109/HOL/RVL] Dit zegel waarborgt u, dat dit product door Nintendo is gecontroleerd en dat het qua constructie, betrouwbaarheid en entertainmentwaarde volledig aan onze hoge kwaliteitseisen

Nadere informatie

HANDLEIDING CTR-BSFP-HOL

HANDLEIDING CTR-BSFP-HOL HANDLEIDING CTR-BSFP-HOL Elektronische handleiding Kies het pictogram van deze software in het HOME-menu en raak HANDLEIDING aan om de elektronische handleiding te bekijken. Lees deze handleiding zorgvuldig

Nadere informatie

AGE RATING. PEGI (Pan European Game Information) For more details about PEGI visit:

AGE RATING. PEGI (Pan European Game Information) For more details about PEGI visit: HANDLEIDING Elektronische handleiding Kies het pictogram van deze software in het HOME-menu en raak HANDLEIDING aan om de elektronische handleiding te bekijken. Lees deze handleiding zorgvuldig door om

Nadere informatie

ULTIMATE NES REMIX. Om te beginnen. De game spelen

ULTIMATE NES REMIX. Om te beginnen. De game spelen ULTIMATE NES REMIX 1 Belangrijke informatie Om te beginnen 2 Onlinefuncties 3 Ouderlijk toezicht De game spelen 4 Een spelstand selecteren 5 Een level kiezen 6 Een level spelen 7 Ranglijsten 8 Opslaan

Nadere informatie

Raadpleeg voor ondersteuning de elektronische handleiding of de Wii U-handleiding.

Raadpleeg voor ondersteuning de elektronische handleiding of de Wii U-handleiding. HANDLEIDING Elektronische handleiding Druk tijdens het gebruik van deze software op de HOME-knop en kies om de elektronische handleiding te bekijken. Lees deze handleiding zorgvuldig door om zo veel mogelijk

Nadere informatie

ONLINEHANDLEIDING SKYLANDERS IMAGINATORS

ONLINEHANDLEIDING SKYLANDERS IMAGINATORS ONLINEHANDLEIDING SKYLANDERS IMAGINATORS HANDLEIDING Elektronische handleiding Druk tijdens het gebruik van deze software op de HOME-knop en kies om de elektronische handleiding te bekijken. Lees deze

Nadere informatie

Belangrijke gezondheidswaarschuwing: lichtgevoelige aanvallen

Belangrijke gezondheidswaarschuwing: lichtgevoelige aanvallen WAARSCHUWING Lees de instructies van de Xbox 360 -console, de handleiding van de Kinect -sensor en de handleidingen van overige accessoires voor belangrijke informatie in verband met veiligheid en gezondheid

Nadere informatie

AGE RATING. Raadpleeg voor ondersteuning de elektronische handleiding of de Wii U-handleiding.

AGE RATING. Raadpleeg voor ondersteuning de elektronische handleiding of de Wii U-handleiding. HANDLEIDING Elektronische handleiding Druk tijdens het gebruik van deze software op de HOME-knop en kies om de elektronische handleiding te bekijken. Lees deze handleiding zorgvuldig door om zo veel mogelijk

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Inleiding en speeltjes...3. Maak je eigen Imaginator en kies je strijdklasse...4. Het spel spelen, spelen in coöp...

INHOUDSOPGAVE. Inleiding en speeltjes...3. Maak je eigen Imaginator en kies je strijdklasse...4. Het spel spelen, spelen in coöp... ONLINEHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE Inleiding en speeltjes......3 Maak je eigen Imaginator en kies je strijdklasse...4 Het spel spelen, spelen in coöp...5 Besturing Skylanders...6 Mysterieuze Oude Plek (M.O.P.)

Nadere informatie

1 Belangrijke informatie. Over het spel. 2 Inleiding. 3 Om te beginnen. 4 Gegevens opslaan. Spelstand kiezen. 5 Spelstandenscherm

1 Belangrijke informatie. Over het spel. 2 Inleiding. 3 Om te beginnen. 4 Gegevens opslaan. Spelstand kiezen. 5 Spelstandenscherm 1 Belangrijke informatie Over het spel 2 Inleiding 3 Om te beginnen 4 Gegevens opslaan Spelstand kiezen 5 Spelstandenscherm 6 Mission mode (missies) Schermuitleg 7 Mission mode (missies) 8 Free flight

Nadere informatie

Bedankt dat je hebt gekozen voor THE LEGEND OF ZELDA : OCARINA OF TIME 3D voor Nintendo 3DS.

Bedankt dat je hebt gekozen voor THE LEGEND OF ZELDA : OCARINA OF TIME 3D voor Nintendo 3DS. 1 Gezondheid en veiligheid Over het spel 2 Besturing 3 Om te beginnen 4 Het spel afsluiten (opslaan) Speluitleg 5 Schermuitleg 6 Uitrustingscherm 7 Plattegrondscherm 8 Speleinde 9 Opties Contact opnemen

Nadere informatie

Leeftijdsclassificatie

Leeftijdsclassificatie 1 Belangrijke informatie Instell en 2 Controles l r 3 Onlinefun cties 4 Ouderlijk toezicht Om te beginnen 5 Besturing in het menu 6 Gegevens opslaan en verwijderen Hoe te spelen 7 Hoofdme nu 8 Een spel

Nadere informatie

Inleiding. Hoe je speelt

Inleiding. Hoe je speelt 1 Gezondheid en veiligheid Inleiding 2 Over het spel 3 Om te beginnen 4 Opslaan Hoe je speelt 5 Een level kiezen 6 Het levelscherm 7 Levels spelen 8 Mario besturen 9 Mario's power-ups 10 Voorwerpen Draadloze

Nadere informatie

HANDLEIDING CTR-BS9P-HOL

HANDLEIDING CTR-BS9P-HOL HANDLEIDING CTR-BS9P-HOL Elektronische handleiding Kies het pictogram van deze software in het HOME-menu en raak HANDLEIDING aan om de elektronische handleiding te bekijken. Lees deze handleiding zorgvuldig

Nadere informatie

MAA-WUP-APLP-HOL. KORTE HANDLEIDING VOOR Wii U-SOFTWARE LEGO CITY UNDERCOVER

MAA-WUP-APLP-HOL. KORTE HANDLEIDING VOOR Wii U-SOFTWARE LEGO CITY UNDERCOVER MAA-WUP-APLP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR Wii U-SOFTWARE LEGO CITY UNDERCOVER Besturing BASISBESTURING L-KNOP politiefluitje gebruiken LINKERSTICK bewegen EXTRA BESTURING ZL/ZR-KNOPPEN snel van vermomming

Nadere informatie

NINTENDO 3DS-SOFTWAREHANDLEIDING (BEVAT BELANGRIJKE GEZONDHEIDS- EN VEILIGHEIDSINFORMATIE) MAA-CTR-AG6P-HOL

NINTENDO 3DS-SOFTWAREHANDLEIDING (BEVAT BELANGRIJKE GEZONDHEIDS- EN VEILIGHEIDSINFORMATIE) MAA-CTR-AG6P-HOL NINTENDO 3DS-SOFTWAREHANDLEIDING (BEVAT BELANGRIJKE GEZONDHEIDS- EN VEILIGHEIDSINFORMATIE) MAA-CTR-AG6P-HOL 4 [ 0811/HOL/CTR] Om te beginnen Tik in het HOME-menu op het SKYLANDERS GIANTS-pictogram en daarna

Nadere informatie

ALLE DC SUPERHELDEN VERZAMELEN!

ALLE DC SUPERHELDEN VERZAMELEN! HANDLEIDING ALLE DC SUPERHELDEN VERZAMELEN! Het dynamische duo, Batman en Robin, strijdt zij aan zij met andere superhelden uit het DC Universum, waaronder Superman, Wonder Woman en Green Lantern, om Gotham

Nadere informatie

Belangrijke gezondheidswaarschuwing: lichtgevoelige aanvallen

Belangrijke gezondheidswaarschuwing: lichtgevoelige aanvallen WAARSCHUWING Lees de instructies van de Xbox 360 -console, de handleiding van de Kinect -sensor en de handleidingen van overige accessoires voor belangrijke informatie in verband met veiligheid en gezondheid

Nadere informatie

De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties

De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 5.0 activeren... 2 Automatisch activeren via

Nadere informatie

1 Gezondheid en veiligheid. Over het spel. 2 Inleiding. 3 Het titelscherm. 4 Spelbestanden. 5 Opslaan. 6 Nintendo Network.

1 Gezondheid en veiligheid. Over het spel. 2 Inleiding. 3 Het titelscherm. 4 Spelbestanden. 5 Opslaan. 6 Nintendo Network. 1 Gezondheid en veiligheid Over het spel 2 Inleiding 3 Het titelscherm 4 Spelbestanden 5 Opslaan 6 Nintendo Network De besturing 7 De basisbesturing 8 Acties 9 Power-ups 10 Diverse power-ups Het avontuur

Nadere informatie

Belangrijke gezondheidswaarschuwing: lichtgevoelige aanvallen

Belangrijke gezondheidswaarschuwing: lichtgevoelige aanvallen WAARSCHUWING Lees de instructies van de Xbox 360 -console, de handleiding van de Kinect -sensor en de handleidingen van overige accessoires voor belangrijke informatie in verband met veiligheid en gezondheid

Nadere informatie

MAA-CTR-AXBP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE INAZUMA ELEVEN 3: BOMB BLAST / LIGHTNING BOLT

MAA-CTR-AXBP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE INAZUMA ELEVEN 3: BOMB BLAST / LIGHTNING BOLT MAA-CTR-AXBP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE INAZUMA ELEVEN 3: BOMB BLAST / LIGHTNING BOLT Met vrienden spelen! (Local Play) Zodra je enige voortgang in het spel hebt gemaakt, speel je

Nadere informatie

Voordat u begint, controleert u alstublieft de volgende zaken:

Voordat u begint, controleert u alstublieft de volgende zaken: Lees dit goed door! Middels dit stappenplan zullen wij u stap voor stap uitleggen hoe een flashcard geïnstalleerd dient te worden. Wij kiezen ervoor op een universele handleiding aan te bieden, maar elke

Nadere informatie

MAA-CTR-AMQP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE DISNEY MAGICAL WORLD

MAA-CTR-AMQP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE DISNEY MAGICAL WORLD MAA-CTR-AMQP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE DISNEY MAGICAL WORLD Besturing Y-knop Details weergeven/verbergen Speciale magie Hieronder vind je de basisbesturing voor de game. De besturing

Nadere informatie

Inleiding. Om te beginnen. Het spel spelen. Soorten slagen. Eén speler

Inleiding. Om te beginnen. Het spel spelen. Soorten slagen. Eén speler 1 Gezondheid en veiligheid Inleiding 2 Over het spel 3 Spelstanden Om te beginnen 4 Het hoofdmenu 5 Spelgegevens opslaan Het spel spelen 6 De basisbesturing 7 Serveren 8 De bal terugslaan Soorten slagen

Nadere informatie

Captain Toad: Treasure Tracker

Captain Toad: Treasure Tracker Captain Toad: Treasure Tracker 1 Belangrijke informatie Om te beginnen 2 Ger uchten over Toad-baas 3 Besturi ng 4 Je voortgang opslaan Op avontu ur uit 5 Le vels selecteren 6 Level s spelen 7 Voorwerpen

Nadere informatie

Pokémon Art Academy. Basisinformatie. Aan de slag. Tekenen. Kunstwerken bekijken

Pokémon Art Academy. Basisinformatie. Aan de slag. Tekenen. Kunstwerken bekijken Pokémon Art Academy 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Informatie delen 3 Onlinefuncties 4 Ouderlijk toezicht Aan de slag 5 Om te beginnen 6 Opslaan en wissen Tekenen 7 De besturing 8 Het doek

Nadere informatie

Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal 14 activeren

Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal 14 activeren Home Inhoudsopgave Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal 14 activeren Automatisch activeren via internet Automatisch opnieuw activeren via internet Licenties beheren en licentiebestand downloaden

Nadere informatie

Toebehoren SUNNY MATRIX ADMIN TOOL

Toebehoren SUNNY MATRIX ADMIN TOOL Toebehoren SUNNY MATRIX ADMIN TOOL Gebruiksaanwijzing MatrixAdmin-BNL100510 Versie 1.0 NL Inhoudsopgave SMA Solar Technology AG Inhoudsopgave 1 Toelichting bij deze handleiding..................... 3 1.1

Nadere informatie

HANDLEIDING TOUCH LEARNING SYSTEM

HANDLEIDING TOUCH LEARNING SYSTEM HANDLEIDING TOUCH LEARNING SYSTEM Beste ouders, VTech VTech VTech VTech www.vtechnl.com INLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van de MobiGo game Hello Kittyverjaardagsfeest van VTech. Wij van VTech doen

Nadere informatie

Voordat u begint, controleert u alstublieft de volgende zaken:

Voordat u begint, controleert u alstublieft de volgende zaken: Lees dit goed door! Middels dit stappenplan zullen wij u stap voor stap uitleggen hoe een flashcard geïnstalleerd dient te worden. Wij kiezen ervoor op een universele handleiding aan te bieden, maar elke

Nadere informatie

Om te beginnen. De besturing. Voorwerpen. Eén speler

Om te beginnen. De besturing. Voorwerpen. Eén speler 1 Gezondheid en veiligheid Om te beginnen 2 Het hoofdmenu 3 Opslaan De besturing 4 Basisbesturing 5 Racetechnieken Voorwerpen 6 Voorwerpen gebruiken 7 Lijst van voorwerpen Eén speler 8 Grand prix 9 Tijdrace

Nadere informatie

HANDLEIDING. Disney elements Disney Bezoek de website op

HANDLEIDING. Disney elements Disney Bezoek de website op HANDLEIDING TOUCH LEARNING SYSTEM Disney elements Disney Bezoek de website op www.disneyjunior.com Beste ouders, VTech VTech VTech VTech www.vtechnl.com INLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van de MobiGo

Nadere informatie

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren Automatisch activeren via internet

Nadere informatie

1 Gezondheid en veiligheid. Om te beginnen. 2 Inleiding. 3 De besturing. 4 Aan de slag. 5 Opslaan. Het spel spelen. 6 De lessen

1 Gezondheid en veiligheid. Om te beginnen. 2 Inleiding. 3 De besturing. 4 Aan de slag. 5 Opslaan. Het spel spelen. 6 De lessen 1 Gezondheid en veiligheid Om te beginnen 2 Inleiding 3 De besturing 4 Aan de slag 5 Opslaan Het spel spelen 6 De lessen 7 Materialen en hulpmiddelen 8 Vrij schilderen 9 Je 3D-galerie 10 Eigen lessen Draadloze

Nadere informatie

Over het spel. 4 Gegevens opslaan/verwijderen. Donkere maan-missie. 5 Donkere maan-missie - Spelen. 6 Donkere maan-missie - Scherm

Over het spel. 4 Gegevens opslaan/verwijderen. Donkere maan-missie. 5 Donkere maan-missie - Spelen. 6 Donkere maan-missie - Scherm 1 Belangrijke informatie Over het spel 2 Inleiding 3 Om te beginnen 4 Gegevens opslaan/verwijderen Donkere maan-missie 5 Donkere maan-missie - Spelen 6 Donkere maan-missie - Scherm 7 Basisbesturing 8 De

Nadere informatie

Universal Repeater AP700

Universal Repeater AP700 Universal Repeater AP700 Universal Repeater De universal repeater mode in de VigorAP 700 is een efficiënte manier om het bereik van uw draadloze netwerk te vergroten. Door Universal repeater mode te gebruiken

Nadere informatie

COLLECTOR GEBRUIKERSHANDLEIDING

COLLECTOR GEBRUIKERSHANDLEIDING COLLECTOR GEBRUIKERSHANDLEIDING We hebben deze gebruikershandleiding voor je samengesteld om je te helpen het beste uit onze tool te halen. Deze handleiding ondersteunt bij het ontwerpen van je eigen peiling

Nadere informatie

THRUSTMASTER CHEATCODE S GBA HANDLEIDING ENGLISH ITALIANO NEDERLAND HOTLINE

THRUSTMASTER CHEATCODE S GBA HANDLEIDING ENGLISH ITALIANO NEDERLAND HOTLINE THRUSTMASTER HANDLEIDING CHEATCODE S GBA Elektronisch Cheat Code Systeem voor de Game Boy Advance CHEATCODE S GBA is een eenvoudig te gebruiken cheat cartridge voor de Game Boy Advance, die honderden cheats

Nadere informatie

Basisbesturing. Aanvallen. Pauzeren. Bewegen. Vizier / camera verplaatsen. Opgeladen schot Wacht tot het vizier van vorm verandert en druk dan op.

Basisbesturing. Aanvallen. Pauzeren. Bewegen. Vizier / camera verplaatsen. Opgeladen schot Wacht tot het vizier van vorm verandert en druk dan op. MAA-CTR-AKDP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE KID ICARUS : UPRISING Basisbesturing Aanvallen Pit valt aan in de richting van het vizier. Houd de knop ingedrukt om onafgebroken aan te vallen.

Nadere informatie

T-MOBILE CLOUD Android Installatiehandleiding. Private Planet, Ltd.

T-MOBILE CLOUD Android Installatiehandleiding. Private Planet, Ltd. T-MOBILE CLOUD Android Installatiehandleiding Private Planet, Ltd. Copyright 2013 Private Planet Ltd. Sommige applicaties zijn niet beschikbaar in alle gebieden. De beschikbaarheid van de applicatie varieert.

Nadere informatie

Installatiehandleiding voor PC's. McAfee All Access

Installatiehandleiding voor PC's. McAfee All Access Installatiehandleiding voor PC's McAfee All Access COPYRIGHT Copyright 2010 McAfee, Inc. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, uitgezonden, overgezet of opgeslagen

Nadere informatie

Download DIGIPRAAT in de Google playstore! Zoek naar eu.desmidt om DIGIPRAAT en DIGITAAL te vinden!

Download DIGIPRAAT in de Google playstore! Zoek naar eu.desmidt om DIGIPRAAT en DIGITAAL te vinden! Download DIGIPRAAT in de Google playstore! Zoek naar eu.desmidt om DIGIPRAAT en DIGITAAL te vinden! Inhoud Hoe werkt het:... 1 Aanmaken van een nieuwe groep met eigen afbeelding, tekst en spraak... 4 Instellingen...

Nadere informatie

Belangrijke gezondheidswaarschuwing: lichtgevoelige aanvallen

Belangrijke gezondheidswaarschuwing: lichtgevoelige aanvallen WAARSCHUWING Lees de instructies van de Xbox 360 -console, de handleiding van de Kinect -sensor en de handleidingen van overige accessoires voor belangrijke informatie in verband met veiligheid en gezondheid

Nadere informatie

Met deze eenvoudige stappen kun je snel aan de slag. Druk eerst op de aan/uit-knop om je imac Pro op te starten.

Met deze eenvoudige stappen kun je snel aan de slag. Druk eerst op de aan/uit-knop om je imac Pro op te starten. Met deze eenvoudige stappen kun je snel aan de slag. Druk eerst op de aan/uit-knop om je imac Pro op te starten. De Magic Mouse 2 en het Magic Keyboard met numeriek toetsenblok zijn oplaadbaar en zijn

Nadere informatie

QUICK GUIDE VOOR NOKIA PC SUITE 4.81 VOOR NOKIA 6310i

QUICK GUIDE VOOR NOKIA PC SUITE 4.81 VOOR NOKIA 6310i QUICK GUIDE VOOR NOKIA PC SUITE 4.81 VOOR NOKIA 6310i Copyright Nokia Corporation 2002. Alle rechten voorbehouden Issue 2 Inhoudsopgave 1. INLEIDING...1 2. SYSTEEMVEREISTEN...1 3. PC SUITE INSTALLEREN...2

Nadere informatie

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd

Nadere informatie

KLEIN LONDEN BVBA (Klein Londen), hierna te noemen "we" of "ons", beheert deze website.

KLEIN LONDEN BVBA (Klein Londen), hierna te noemen we of ons, beheert deze website. Gebruiksvoorwaarden van deze website (disclaimer) KLEIN LONDEN BVBA (Klein Londen), hierna te noemen "we" of "ons", beheert deze website. LEES DEZE VOORWAARDEN ZORGVULDIG DOOR VOOR U DEZE WEBSITE GEBRUIKT.

Nadere informatie

Voor alle versies: firmware 4.0e, firmware 4.1e, firmware 4.2e, Firmware 4.3e

Voor alle versies: firmware 4.0e, firmware 4.1e, firmware 4.2e, Firmware 4.3e Voor alle versies: firmware 4.0e, firmware 4.1e, firmware 4.2e, Firmware 4.3e Je kan een Wii via twee verschillende manieren ombouwen. Hardmod: Je kan een chip in je Wii monteren. Een hele klus met de

Nadere informatie

Mario Kart 8 WUP-P-AMKP-00

Mario Kart 8 WUP-P-AMKP-00 Mario Kart 8 1 Belangrijke informatie Instell en 2 Controllers / Accessoires 3 Onlinefun cties 4 Ouderlijk toezicht Om te beginnen 5 Het hoofdmen u 6 Opgeslagen gegevens De besturing 7 Basisbest uring

Nadere informatie

Basisinformatie. Om te beginnen. Speluitleg. Communicatie

Basisinformatie. Om te beginnen. Speluitleg. Communicatie 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Informatie delen 3 Ouderlijk toezicht Om te beginnen 4 Inleiding 5 Besturing 6 Gegevens opslaan Speluitleg 7 Titelscherm 8 Hoofdmenu 9 Het spel spelen Communicatie

Nadere informatie

Beste ouders, VTech. VTech. VTech. VTech www.vtechnl.com

Beste ouders, VTech. VTech. VTech. VTech www.vtechnl.com EDUCATIONAL MULTIMEDIA SYSTEM Handleiding Beste ouders, VTech VTech VTech VTech www.vtechnl.com INHOUD INLEIDING... 1 Inhoud van de doos... 1 FUNCTIES... 2 BATTERIJEN... 4 Hoe plaats je de batterijen?...

Nadere informatie

4.3 Handleiding: Hoe gebruik ik Actionbound?

4.3 Handleiding: Hoe gebruik ik Actionbound? 4.3 Handleiding: Hoe gebruik ik Actionbound? Deze handleiding is voor iedereen die gebruik wil maken van de app Actionbound. Wil je graag eens een les geven buiten de vier schoolmuren en heeft uw les nood

Nadere informatie

HANDLEIDING TOUCH LEARNING SYSTEM

HANDLEIDING TOUCH LEARNING SYSTEM HANDLEIDING TOUCH LEARNING SYSTEM Beste ouders, VTech VTech VTech VTech www.vtechnl.com INLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van de MobiGo game Madagascar 3 - Op Avontuur in Europa van VTech. Wij van

Nadere informatie

TAB09-410 NOBLE 97ic FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES

TAB09-410 NOBLE 97ic FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES TAB09-410 NOBLE 97ic FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Pagina 1 van 9 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet zullen alle gebruikersinstellingen, door de gebruiker

Nadere informatie

HANDLEIDING. 2011 Viacom International Inc. Alle rechten voorbehouden.

HANDLEIDING. 2011 Viacom International Inc. Alle rechten voorbehouden. HANDLEIDING EDUCATIONAL MULTIMEDIA SYSTEM 2011 Viacom International Inc. Alle rechten voorbehouden. Beste ouders, VTech VTech VTech VTech www.vtechnl.com INLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van de Storio

Nadere informatie

Wat is er nieuw in QuarkXPress 10.2?

Wat is er nieuw in QuarkXPress 10.2? Wat is er nieuw in QuarkXPress 10.2? INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave Wat is er nieuw in QuarkXPress 10.2?...3 Nieuwe functies...4 Geneste verankerde kaders...4 Afbreekuitzonderingen...4 Notities en Redline...4

Nadere informatie

TAB10-201 XENTA 10ic 10 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES

TAB10-201 XENTA 10ic 10 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES TAB10-201 XENTA 10ic 10 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Page 1 of 10 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet naar Android 4.1.1 zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

ONLINEHANDLEIDING SKYLANDERS IMAGINATORS

ONLINEHANDLEIDING SKYLANDERS IMAGINATORS ONLINEHANDLEIDING SKYLANDERS IMAGINATORS WAARSCHUWING Lees de handleiding bij het Xbox One -systeem en andere handleidingen voor belangrijke informatie over veiligheid en gezondheid voordat je deze game

Nadere informatie

HANDLEIDING EDUCATIONAL MULTIMEDIA TABLET

HANDLEIDING EDUCATIONAL MULTIMEDIA TABLET HANDLEIDING EDUCATIONAL MULTIMEDIA TABLET VTech 2014 Beste ouders, VTech VTech VTech VTech www.vtechnl.com INLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van de game 'Vrolijke Kinderliedjes' van VTech. Wij van

Nadere informatie

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Introductie...2. Besturing...3. Menu s... 4. Het spel spelen...5. Opslagmogelijkheden...8. Softwarelicentieovereenkomst...

INHOUDSOPGAVE. Introductie...2. Besturing...3. Menu s... 4. Het spel spelen...5. Opslagmogelijkheden...8. Softwarelicentieovereenkomst... INHOUDSOPGAVE Introductie...2 Draadloze Traptanium Portal...2 Besturing...3 Menu s... 4 Het spel spelen...5 Opslagmogelijkheden...8 Softwarelicentieovereenkomst...8 Klantenservice... Achterzijde 1 INLEIDING

Nadere informatie

QUICK GUIDE VOOR MODEM SETUP FOR NOKIA 6310. Copyright 2002 Nokia. Alle rechten voorbehouden.

QUICK GUIDE VOOR MODEM SETUP FOR NOKIA 6310. Copyright 2002 Nokia. Alle rechten voorbehouden. QUICK GUIDE VOOR MODEM SETUP FOR NOKIA 6310 Copyright 2002 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310 INSTALLEREN... 1 3. DE TELEFOON ALS EEN MODEM

Nadere informatie

Speler Handleiding. Introductie. Knowingo + is de app die leren leuk maakt!

Speler Handleiding. Introductie. Knowingo + is de app die leren leuk maakt! Knowingo + Speler Handleiding Introductie Knowingo + is de app die leren leuk maakt! Met Knowingo + heb je precies de juiste informatie om geweldig te worden in jouw baan. Allemaal terwijl je een leuk

Nadere informatie

HANDLEIDING Viacom International Inc. Madagascar DWA L.L.C. All Rights Reserved.

HANDLEIDING Viacom International Inc. Madagascar DWA L.L.C. All Rights Reserved. HANDLEIDING EDUCATIONAL MULTIMEDIA SYSTEM E TEM 2011 Viacom International Inc. Madagascar DWA L.L.C. All Rights Reserved. Beste ouders, VTech VTech VTech VTech www.vtechnl.com INLEIDING Gefeliciteerd met

Nadere informatie

Nokia Nseries PC Suite 2.1. Uitgave 1

Nokia Nseries PC Suite 2.1. Uitgave 1 Nokia Nseries PC Suite 2.1 Uitgave 1 2008 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia, Nokia Connecting People en Nseries zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Nokia tune

Nadere informatie

Over het spel. 4 Gegevens opslaan/verwijderen. Acties. Speluitleg

Over het spel. 4 Gegevens opslaan/verwijderen. Acties. Speluitleg 1 Belangrijke informatie Over het spel 2 Inleiding 3 Om te beginnen 4 Gegevens opslaan/verwijderen Acties 5 Donkey Kongs bewegingen 6 Diddy Kongs bewegingen Speluitleg 7 Spelplattegronden 8 Schermuitleg

Nadere informatie

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd

Nadere informatie

1 Belangrijke informatie. Basisinformatie. 2 Inleiding. 3 Besturing. 4 Om te beginnen. 5 Je spel opslaan. Op avontuur gaan.

1 Belangrijke informatie. Basisinformatie. 2 Inleiding. 3 Besturing. 4 Om te beginnen. 5 Je spel opslaan. Op avontuur gaan. 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Inleiding 3 Besturing 4 Om te beginnen 5 Je spel opslaan Op avontuur gaan 6 Wereldkaart 7 Levelscherm 8 Levelvoortgang 9 Puzzels 10 Stickers verzamelen 11 Gevechten

Nadere informatie

HANDLEIDING TOUCH LEARNING SYSTEM

HANDLEIDING TOUCH LEARNING SYSTEM HANDLEIDING TOUCH LEARNING SYSTEM 2010 Viacom International Inc. Alle Rechten Voorbehouden. Nickelodeon, Nick Jr., Dora the Explorer en alle titels, logo s en figuren die daarmee verband houden, zijn handelsmerken

Nadere informatie

Tomodachi Life. Basisinformatie. Om te beginnen. Een nieuw leven beginnen. Op het eiland wonen

Tomodachi Life. Basisinformatie. Om te beginnen. Een nieuw leven beginnen. Op het eiland wonen Tomodachi Life 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Informatie delen 3 Onlinefuncties 4 Ouderlijk toezicht Om te beginnen 5 Inleiding 6 Basisbesturing Een nieuw leven beginnen 7 Voor de eerste keer

Nadere informatie

Downloaden! Uitgave 1

Downloaden! Uitgave 1 Downloaden! Uitgave 1 2008 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia, Nokia Connecting People en Nseries zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Nokia tune is een geluidsmerk

Nadere informatie

Externemediakaarten Gebruikershandleiding

Externemediakaarten Gebruikershandleiding Externemediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Sun Microsystems, Inc. SD Logo is een handelsmerk

Nadere informatie

Stuurprogramma verzenden. Beheerdershandleiding

Stuurprogramma verzenden. Beheerdershandleiding Stuurprogramma verzenden Beheerdershandleiding Januari 2013 www.lexmark.com Overzicht 2 Overzicht Met Stuurprogramma verzenden kunt u eenvoudig een printerstuurprogramma voor een specifiek printermodel

Nadere informatie

Leeftijdsclassificatie

Leeftijdsclassificatie 1 Belangrijke informatie Instell en 2 Onli ne functies Om te beginnen 3 Besturi ng 4 Om te beginnen De GamePad gebruiken 5 De zakcomp uter LEGO City verkennen 6 Verzamel objecten 7 Vechten 8 Vrij spelen

Nadere informatie

BDS. Integrated Home Theater Systeem. Beknopte Handleiding

BDS. Integrated Home Theater Systeem. Beknopte Handleiding Integrated Home Theater Systeem Beknopte Handleiding Inleiding, Luidsprekeropstelling en Aansluiten Dank voor de aanschaf van een Harman Kardon product! Deze beknopte handleiding geeft u alle informatie

Nadere informatie

Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installatie- en configuratiehandleiding

Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installatie- en configuratiehandleiding Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installatie- en configuratiehandleiding Lees dit document voordat u Mac OS X installeert. Dit document bevat belangrijke informatie over de installatie van Mac OS X. Systeemvereisten

Nadere informatie

HANDLEIDING. Disney elements 2011 Disney. Based on the Winnie the Pooh works by A.A. Milne and E.H. Shepard. Alle rechten voorbehouden.

HANDLEIDING. Disney elements 2011 Disney. Based on the Winnie the Pooh works by A.A. Milne and E.H. Shepard. Alle rechten voorbehouden. HANDLEIDING EDUCATIONAL MULTIMEDIA SYSTEM E TEM Disney elements 2011 Disney. Based on the Winnie the Pooh works by A.A. Milne and E.H. Shepard. Alle rechten voorbehouden. Beste ouders, VTech VTech VTech

Nadere informatie

HANDLEIDING EDUCATIONAL MULTIMEDIA SYSTEM

HANDLEIDING EDUCATIONAL MULTIMEDIA SYSTEM EDUCATIONAL MULTIMEDIA SYSTEM HANDLEIDING Beste ouders, VTech VTech VTech VTech www.vtechnl.com INLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van de Storio game Hello Kitty - Hello Kitty s Verrassing van VTech.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Brother Software Licence Management Tool

Gebruikershandleiding Brother Software Licence Management Tool Gebruikershandleiding Brother Software Licence Management Tool DUT Versie 0 Auteursrecht Copyright 018 Brother Industries, Ltd. Alle rechten voorbehouden. De informatie in dit document kan worden gewijzigd

Nadere informatie

3.5'' Digitale Fotolijst

3.5'' Digitale Fotolijst 3.5'' Digitale Fotolijst PL-DPF 351B User Manual Dank u voor het kiezen en kopen van deze digitale fotolijst. Leest u vooral eerst deze ebruikershandleiding zorgvuldig door, zodat mogelijke fouten en storingen

Nadere informatie

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop Handleiding NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING 1. Introductie 2. Configureren en bestellen 3. Sjabloon (categorieën en descriptors) 3.1 Lijst sjablonen 3.2 Sjablonen bewerken 3.2.1. Eigenschappen knop 4. Analyseren

Nadere informatie

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java is een handelsmerk van Sun Microsystems, Inc. in de Verenigde Staten. Het SD-logo is een handelsmerk

Nadere informatie

Ga naar en pegionline.eu voor meer informatie. Divinity II The Dragon Knight Saga

Ga naar  en pegionline.eu voor meer informatie. Divinity II The Dragon Knight Saga Quickstart WAARSCHUWING Lees voordat je deze game gaat spelen de handleidingen van de Xbox 360 -console en accessoires voor belangrijke informatie over gezondheid en veiligheid. Bewaar alle handleidingen

Nadere informatie

HANDLEIDING. Madagascar 3 2012 DreamWorks Animation L.L.C.

HANDLEIDING. Madagascar 3 2012 DreamWorks Animation L.L.C. HANDLEIDING EDUCATIONAL MULTIMEDIA SYSTEM Madagascar 3 2012 DreamWorks Animation L.L.C. Beste ouders, VTech VTech VTech VTech www.vtechnl.com INLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van de Storio game Madagascar

Nadere informatie

2 Wii aansluiten. Voordat je begint. Let op de volgende dingen bij het gebruik van je Wii-systeem:

2 Wii aansluiten. Voordat je begint. Let op de volgende dingen bij het gebruik van je Wii-systeem: 2 Wii aansluiten Voordat je begint Let op de volgende dingen bij het gebruik van je Wii-systeem: let erop dat je genoeg speelruimte hebt. Speel niet in de nabijheid van voorwerpen of personen, om letsel

Nadere informatie

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Sun Microsystems, Inc. De informatie in

Nadere informatie

Welkom bij de toekomst van gamen. Snelstartgids. Nederlands CUH-2216A / CUH-2216B

Welkom bij de toekomst van gamen. Snelstartgids. Nederlands CUH-2216A / CUH-2216B Welkom bij de toekomst van gamen. Snelstartgids Nederlands CUH-2216A / CUH-2216B 7031173 Laten we beginnen Maak verbinding met uw tv. Sluit alles aan voordat het netsnoer in een stopcontact wordt gestoken.

Nadere informatie

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding Mp3 speler met luidspreker HET MODELNUMMER FIESTA2 Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2

Nadere informatie

QUICK GUIDE VOOR NOKIA PC SUITE 4.8 VOOR NOKIA 6310i

QUICK GUIDE VOOR NOKIA PC SUITE 4.8 VOOR NOKIA 6310i QUICK GUIDE VOOR NOKIA PC SUITE 4.8 VOOR NOKIA 6310i Copyright Nokia Corporation 2002. Alle rechten voorbehouden Inhoudsopgave 1. INLEIDING...1 2. SYSTEEMVEREISTEN...1 3. PC SUITE INSTALLEREN...2 4. AAN

Nadere informatie

Online afdrukken 4.0. Uitgave 1

Online afdrukken 4.0. Uitgave 1 Online afdrukken 4.0 Uitgave 1 2008 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia, Nokia Connecting People en Nseries zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Nokia tune is een

Nadere informatie

Inhoud Inleiding 3 Besturing 3 Hoofdmenu 4. Multiplayer 5 Hulp nodig? 6

Inhoud Inleiding 3 Besturing 3 Hoofdmenu 4. Multiplayer 5 Hulp nodig? 6 Inhoud Inleiding 3 Besturing 3 Hoofdmenu 4 Multiplayer 5 Hulp nodig? 6 2 Inleiding Titanfall 2 is het vervolg op het succes waarmee Respawn Entertainment in 2014 doorbrak: Titanfall. In de singleplayer-campagne

Nadere informatie

YOSHI'S NEW ISLAND. Basisinformatie. Inleiding. De besturing. Het avontuur

YOSHI'S NEW ISLAND. Basisinformatie. Inleiding. De besturing. Het avontuur YOSHI'S NEW ISLAND 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Onlinefuncties Inleiding 3 Over het spel 4 Om te beginnen 5 Gegevens opslaan De besturing 6 De basisbesturing 7 De eierbesturing Het avontuur

Nadere informatie

CycloAgent v2 Handleiding

CycloAgent v2 Handleiding CycloAgent v2 Handleiding Inhoudsopgave Inleiding...2 De huidige MioShare-desktoptool verwijderen...2 CycloAgent installeren...4 Aanmelden...8 Uw apparaat registreren...8 De registratie van uw apparaat

Nadere informatie

3. QUEEN STARTEN EN BIJWERKEN ADMINISTRATIE(S)...

3. QUEEN STARTEN EN BIJWERKEN ADMINISTRATIE(S)... Inhoud 1. INLEIDING... 2 Controleer de huidige Queen versie... 2 2. UPDATE QUEEN... 2 2.1. Maak eerst een Backup... 2 2.2. Download de software en pak de nieuwe software uit... 2 3. QUEEN STARTEN EN BIJWERKEN

Nadere informatie

BC 35 DRAADLOZE ACHTERUITRIJCAMERA. Gebruikershandleiding

BC 35 DRAADLOZE ACHTERUITRIJCAMERA. Gebruikershandleiding BC 35 DRAADLOZE ACHTERUITRIJCAMERA Gebruikershandleiding 2018 Garmin Ltd. of haar dochtermaatschappijen Alle rechten voorbehouden. Volgens copyrightwetgeving mag deze handleiding niet in zijn geheel of

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Stereomicrofoon STM10 Inhoudsopgave Basisprincipes...3 Functieoverzicht...3 Overzicht hardware...3 Montage...4 De microfoon gebruiken...5 Geluid opnemen...5 Geluid voor video opnemen...8

Nadere informatie