Verf Accenten. Als alles altijd glad moet verlopen: het nieuwe Brillux pleisterassortiment. Voor een glanzend optreden: Hydro-PU- Spray Glanslak 2186

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verf Accenten. Als alles altijd glad moet verlopen: het nieuwe Brillux pleisterassortiment. Voor een glanzend optreden: Hydro-PU- Spray Glanslak 2186"

Transcriptie

1 Verf Accenten Als alles altijd glad moet verlopen: het nieuwe Brillux pleisterassortiment Voor een glanzend optreden: Hydro-PU- Spray Glanslak 2186 Scala stalenservice kleurenstalen op groot formaat, snel geleverd en altijd bij de hand

2 Als alles altijd glad moet verlopen: het nieuwe Brillux pleisterassortiment Zonder pleisteren geen glad oppervlak: pleisterproducten zijn in de waarste zin van het woord de basis voor perfecte oppervlakteresultaten. Om deze belangrijke werkzaamheden in de dagelijkse praktijk nog gemakkelijker te maken, heeft Brillux zijn pleisterassortiment grondig vernieuwd. Het nieuwe assortiment is niet alleen veel overzichtelijker, maar overtuigt behalve met oude vertrouwde ook met nieuwe en verbeterde producten. Om ervoor te zorgen dat bij het pleisteren alles altijd glad verloopt en mooi glad wordt, heeft Brillux in het nieuwe assortiment voor ieder gebruiksdoel een geschikte pleistersoort opgenomen. Naast verbeterde recepturen en oude vertrouwde kwaliteiten zijn er ook enkele nieuwe producten. Al met al overtuigen de nieuwe pleisterproducten doordat ze nog gemakkelijker te verwerken, aan te brengen en te egaliseren zijn, nog beter geschuurd kunnen worden en er on - berispelijk gladde oppervlakken mee kunnen worden gerealiseerd. Aanvullende producten voor een bijzonder rationele verwerking zoals Glasvezel-Pleistervlies 1560 en het Aluminium Hoekbeschermprofiel 3787 voor het vormen van perfecte hoeken maken het vernieuwde assortiment compleet. En omdat bij Brillux met zijn complete assortiment van ruim artikelen altijd geldt: "Alles uit één hand", is er natuurlijk ook altijd een geschikte dispersie, binnenpleister en wandbekleding verkrijgbaar voor de afwerking die aansluitend plaatsvindt. Via de Brillux leverservice worden alle producten in de gewenste hoeveelheid razendsnel afgeleverd op de bouwplaats. Handpleister Wanneer een klein oppervlak gepleisterd moet worden, is Brillux handpleister altijd de eerste keus. Spuitpleister Efficiënt, betrouwbaar en rationeel door het machinaal aanbrengen van spuitpleister bespaart u tijd en hebt u op bouwplaats minder personeel nodig. Poederpleister Overal waar geëgaliseerd, gerepareerd of gerenoveerd moet worden, is sneldrogende peoderpleister van Brillux een goede keus.

3 Zo gaat het pleisteren nog gemakkelijker: het nieuwe Brillux handpleister Brillux handpleister is speciaal ontwikkeld voor het pleisteren van kleine oppervlakken in zowel bedrijfspanden als de particuliere woningbouw. Nieuw in het assortiment is Mineraal-Handpleister licht 1886 een mineraal, gebruiksklaar pleister op basis van fijngemalen dolomietmarmer en lichte vulstoffen dat meer dan 95 % minerale grondstoffen bevat en daardoor perfect geschikt is voor ruwe, ongelijke ondergronden die sterk gevuld moet worden. Ook nieuw in het assortiment is Universeel- Handpleister 1882, een gebruiksklaar, wit dispersiepleister dat bijzonder gemakkelijk met de hand kan worden opgebracht, geëgaliseerd en geschuurd. Niet alleen binnenshuis, maar ook buiten zijn gladde oppervlakken in. Hier worden ze buitengewoon eenvoudig tot stand gebracht met het nieuwe Gevel-Handpleister Deze grijze, gebruiksklare pleistersoort met mineralen is gemakkelijk te verwerken en perfect schuurbaar.

4 Wanneer machinale verwerking nodig is: Brillux spuitpleister Brillux spuitpleister is het economische, betrouwbare en rationele alternatief voor handpleister. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment omvat drie soorten spuitpleister die geschikt zijn voor verwerking met een airless apparaat of wormpomp. Nieuw is Airless-Spuitpleister 1890, een gebruiksklaar, gemakkelijk te transporteren spuitpleister dat zowel kan worden verwerkt met airlesshogedrukspuitinstallaties als met wormpompen. De nieuwe receptuur is licht en soepel en overtuigt door zijn goede vulvermogen en lange open tijd. Met Airless-Spuitpleister licht 1885 heeft Brillux ook een lichtgewicht in het programma, want de 15-l-verpakking weegt maar 18 kg. Dit product is eveneens gebruiks klaar ingesteld en zowel geschikt voor verwerking met een airless-hogedrukspuitinstallatie als met een wormpomp. Grotere gaten, scheuren of verdiepingen? Een geval voor Brillux poederpleister! Overal waar gaten, scheuren of voegen gevuld en gepleisterd moeten worden, kan het sneldrogende poederpleister van Brillux worden gebruikt. Dankzij de geoptimaliseerde droog- en pottijden gaat het pleisteren hiermee nog gemakkelijker en leidt dit tot perfecte resultaten. Voeg- en Wandvulmiddel 1875 op basis van gips en kunststof is vooral geschikt voor het pleisteren van gipskartonplaten. Vul- en Egalisatiepleister 143 is een goed hechtend pleister op basis van gips en cellulose dat ideaal is voor het egaliseren van wanden en plafonds en voor het vullen van gaten, scheuren en voegen binnenshuis. Ook Gevel-Renovatiepleister M 926 en Gevel- Egalisatiepleister F 1539 kunnen binnenshuis worden gebruikt en zijn vooral geschikt voor sterk belaste oppervlakken en vochtige ruimtes. Gevel-Egalisatiepleister F 1539 hecht zelfs op tegels voor zover deze niet voortdurend blootstaan aan vocht en op gecoat glasweefsel.

5 Poederpleister Handpleister Spuitpleister Voor meer informatie over het nieuwe pleisterassortiment kunt u terecht bij alle Brillux vestigingen, bij uw verkoopadviseur en op

6 Voor een glanzend optreden Hydro-PU-Spray Glanslak 2186 Perfecte oppervlakken met spuitproducten op waterbasis? Bij het Brillux onderzoeks- en ontwikkelingscentrum is er heel hard gewerkt om dit doel te bereiken. Het resultaat mag er zijn, want de innovatieve Hydro-PU-Spray spuitproducten stellen schilders in staat economischer te werken en bieden hen een grotere betrouwbaarheid bij de verwerking van premiumproducten op waterbasis dan ooit te voren. Twee lagen voor glanzende resultaten Met twee lagen en de modernste machinetechniek naar perfecte resultaten: de Hydro- PU-Spray spuitproducten zijn ontwikkeld als een rationeel 2-laagssysteem, dat bestaat uit een krachtige filler en een zijdematte of glanzende eindafwerking. Verwerking is zowel mogelijk met de Airless-spuittechniek als met de AirCoat-spuittechniek. Zo kunnen met name objecten met veel deuren, kozijnen of ruimteverdelers op een bijzonder efficiënte manier worden afgewerkt. Een betrouwbare basis: Hydro-PU-Spray Filler 2120 De speciale receptuur van de filler, die is gebaseerd op de modernste PU-bindmiddeltechnologie, zorgt voor een uitstekend hechtvermogen op voorbehandeld hout, houten materialen, oude laklagen, non-ferrometalen en kunststoffen. Het goede vullend vermogen en standvermogen in combinatie met de uitstekende vloeiing maken dit product tot een ideale voorlak voor de eindafwerking. Premiumproduct op waterbasis: Hydro-PU-Spray Glanslak 2186 Net als Hydro-PU-Spray Zijdematlak 2188 is ook Hydro-PU-Spray Glanslak 2186 een waar multitalent dat zijn sterke punten zowel op houten als metalen ondergronden in het geding brengt. Behalve in de standaardkleur wit zijn de Hydro-PU-Spray spuitproducten in 5-literverpakking via het Brillux kleurmengsysteem verkrijgbaar in een breed scala van andere kleuren.

7 Dit zij n de glanzende eigenschappen van Hydro-PU-Spray Glanslak 2186: perfecte vloeiing voor onberispelijke oppervlakken uitstekend standvermogen tot een laagdikte van 250 μm zeer goed dekvermogen minder spuitnevelvorming maximaal verwerkingsgemak optimale betrouwbaarheid bij de verwerking extreem geringe neiging tot vergeling De snelle droging van de spuitlak op waterbasis maakt het mogelijk het bewerkte object snel te gebruiken. Gewoon perfect voor grote oppervlakken: Hydro-PU-Spray van Brillux Wanneer de resultaten bijzonder hoogwaardig moeten zijn, is het van belang dat het afwerkmateriaal en de verwerkingstechniek perfect op elkaar worden afgestemd. Dat geldt vooral voor het spuiten van grote oppervlakken, want daarbij zijn er andere producteigenschappen vereist dan bij de verwerking met roller en kwast. Hydro-PU-Spray Glanslak 2186 beantwoordt aan alle eisen waaraan een spuitapplicatie moet voldoen, en maakt daardoor een duidelij k rationelere afwerking mogelijk. Alle Hydro-PU-Spray spuitproducten bieden het voordeel van een duidelijk geringere spuitnevelvorming. In combinatie met de modernste spuittiptechnologie resulteert dit niet alleen in een grotere rendabiliteit, maar ook in een buitengewoon comfortabele en betrouwbare verwerking.

8 Scala stalenservice kleurenstalen op groot formaat, snel geleverd en altijd bij de hand Met elkaar vergelijken, tegen de wand houden, meenemen naar de klant u wilt kleuren goed kunnen demonstreren en beoordelen. De Scala stalenservice maakt dit mogelijk. Op groot formaat kunnen de Scala kleuren optimaal worden beoordeeld. Daarom zijn alle Scala kleuren inclusief alle metallic kleuren en alle houtbeits - kleuren via de Scala stalenservice verkrijgbaar als kleurstalenbladen op het formaat DIN A4 en DIN lang. Bestel direct per fax: +49 (0) of scala@brillux.nl Scala stalenservice in de glansgraad zijdemat De kleuren van de met speciale machines van een laklaag voorziene zijdematte kleurstalenbladen benaderen de werkelijke kleuren optimaal, waardoor de stalen bij uitstek geschikt zijn voor het uitwerken van uw vormgevingsplannen. Formaat DIN A4 Prijs: 0,50 excl. verzendkosten en btw Formaat DIN lang Prijs: 0,20 excl. verzendkosten en btw Scala stalenservice voor houtbeits (op essen fineer) De houtbeitsen zijn aangebracht op echt fineerhout (essen). De beitskleur wordt beïnvloed door de kleur van het hout waarop deze wordt aangebracht, en door de dikte van de afwerklaag. Om een goede indruk te krijgen van het kleureffect, verdient het aanbeveling een proefvlak te maken op het originele houtmateriaal. Formaat DIN A4 Prijs: 2,50 excl. verzendkosten en btw Formaat DIN lang Prijs: 1,00 excl. verzendkosten en btw 7324 AL Apeldoorn Vissenstraat 24 Tel. +31 (0) Fax +31 (0) XT Barendrecht Pesetastraat 74 Tel. +31 (0) Fax +31 (0) JA Enschede Slijpsteen 12 Tel. +31 (0) Fax +31 (0) AV Schiedam Strickledeweg 101a Tel. +31 (0) Fax +31 (0) /071/1,1/ info@brillux.nl

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Als alles glad moet verlopen Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Grondig vernieuwd Brillux pleister Achter elk perfect oppervlak gaat een perfecte voorbereiding schuil. Om deze belangrijke werkzaamheden

Nadere informatie

Probleemloos spuitlakken met professioneel resultaat. Brillux Hydro-PU-Spray

Probleemloos spuitlakken met professioneel resultaat. Brillux Hydro-PU-Spray Probleemloos spuitlakken met professioneel resultaat Brillux Hydro-PU-Spray 2 Perfecte oppervlakken met spuitproducten op waterbasis? Bij het Brillux onderzoeks- en ontwikkelingscentrum is er heel hard

Nadere informatie

Zonnige vooruitzichten met Acryl Fassadenfarbe 100 Solartect en de gevelsystemen van Brillux

Zonnige vooruitzichten met Acryl Fassadenfarbe 100 Solartect en de gevelsystemen van Brillux Zonnige vooruitzichten met Acryl Fassadenfarbe 100 Solartect en de gevelsystemen van Brillux Acryl Fassadenfarbe 100 Solartect voor duurzaam schone gevels Al na één ar is de geringe neiging tot vervuilen

Nadere informatie

FILLERS & FINISHES VOOR DE STUKADOOR STAAT ALTIJD NAAST JE

FILLERS & FINISHES VOOR DE STUKADOOR STAAT ALTIJD NAAST JE FILLERS & FINISHES VOOR DE STUKADOOR STAAT ALTIJD NAAST JE SAMEN STERK VOOR SUPER STRAK WERK Strakke wandafwerking is de trend. Dit vergt vakmanschap van de stukadoor en producten die daar op aansluiten.

Nadere informatie

HAND/SPUITPLEISTER. Hoogwaardige en gemakkelijk verwerkbare hand- en spuitpleisters. Professionals werken met

HAND/SPUITPLEISTER. Hoogwaardige en gemakkelijk verwerkbare hand- en spuitpleisters. Professionals werken met HAND/SPUITPLEISTER Hoogwaardige en gemakkelijk verwerkbare hand- en spuitpleisters Professionals werken met HAND/SPUITPLEISTER Hoogwaardige en gemakkelijk verwerkbare hand- en spuitpleisters MET HOEKA

Nadere informatie

DE PERFECTE LAK VOOR EEN PERFECT RESULTAAT!

DE PERFECTE LAK VOOR EEN PERFECT RESULTAAT! DE PERFECTE LAK VOOR EEN PERFECT RESULTAAT! zeer slijtvast RELIUS VOORSPRONG DOOR INNOVATIES RELIUS Profi lakken. Met de nieuwe profilakken van RELIUS kan de professionele schilder zich eenvoudig onderscheiden.

Nadere informatie

Het kwaliteitsoffensief. Brillux Hydro-PU-Tec

Het kwaliteitsoffensief. Brillux Hydro-PU-Tec Het kwaliteitsoffensief Brillux Hydro-PU-Tec 2 Gebundelde know-how Brillux Hydro-PU-Tec Natuurlijk zijn er meerdere lakken op waterbasis. Maar veel van de traditionele afwerkingen op waterbasis hebben

Nadere informatie

SCHÖNOX WANDEGALISEERMIDDELEN

SCHÖNOX WANDEGALISEERMIDDELEN SCHÖNOX WANDEGALISEERMIDDELEN www.schoenox.nl SCHÖNOX Wandegaliseermiddelen - Heroes of the wall SCHÖNOX A1 - SCHÖNOX A4 - SCHÖNOX A6 - SCHÖNOX RDF - SCHÖNOX adeco - De Traditionele De Betrouwbare De Presteerder

Nadere informatie

Slimme stukadoors kiezen voor Gullspack

Slimme stukadoors kiezen voor Gullspack Slimme stukadoors kiezen voor Gullspack Slimme stukadoors kiezen voor GULLSPACK OVER GULLSPACK Gullspack levert verschillende dunpleisters voor stukadoors. Alle Gullspack producten zijn kalk-, oplosmiddel

Nadere informatie

7 plamuren voor professionelen. Ontdek het volledig vernieuwde Breplasta gamma

7 plamuren voor professionelen. Ontdek het volledig vernieuwde Breplasta gamma 7 plamuren voor professionelen Ontdek het volledig vernieuwde Breplasta gamma Meer dan 50 jaar topkwaliteit uit Zweden Breplasta - Een premium merk met Traditie Swedish Quality Since the 1950 s Wist u

Nadere informatie

Aromatenvrije grondverf volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945.

Aromatenvrije grondverf volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945. CD-COLOR TECHNISCHE FICHE NR. 208a CWS PLANOFIX VORSTRICHFARBE AROMATENVRIJ Type : Primer/Isolerende grondverf aromatenvrij PRODUCTKENMERKEN : Voor de best mogelijke resultaten : Vullende grondlaag voor

Nadere informatie

Siliconen-Gevelverf 918. Droog en schoon

Siliconen-Gevelverf 918. Droog en schoon Siliconen-Gevelverf 918 Droog en schoon Van licht tot donker, van ingetogen tot krachtig De Scala kleurwaaier Kleurtinten voor muurverf buiten biedt 384 geselecteerde Scala kleuren kleurbestendigheidsklasse

Nadere informatie

De veelzijdige Brillux Multigrond 227: Meer dan uitsluitend bescherming tegen corrosie

De veelzijdige Brillux Multigrond 227: Meer dan uitsluitend bescherming tegen corrosie De veelzijdige Multigrond 227: Meer dan uitsluitend bescherming tegen corrosie Multigrond 227: het multi-talent voor ijzer, staal, aluminium, zink en hard PVC De werkelijke kwaliteit van een afwerklaag

Nadere informatie

Praktijkmerkblad 2188 Niederlän.

Praktijkmerkblad 2188 Niederlän. Niederlän. Seidenmattlack 2188 watergedragen, reukarm, Spuitkwaliteit, voor binnen Eigenschappen Watergedragen, reukarme premium zijdematlak gebaseerd op de modernste PU-bindmiddeltechnologie in spuitkwaliteit.

Nadere informatie

Schilderen met A'Qua Premium. ''watergedragen verven''

Schilderen met A'Qua Premium. ''watergedragen verven'' Schilderen met A'Qua Premium ''watergedragen verven'' Regiobijeenkomsten VMBO Bouwtechniek Najaar 2008 willen - weten - wennen willen: bereid zijn om met deze verven te gaan werken. weten: kennis en informatie

Nadere informatie

Geen enkele smet op het blazoen: Aqualoma ELF 202 de onvergelijkbare isoleerverf

Geen enkele smet op het blazoen: Aqualoma ELF 202 de onvergelijkbare isoleerverf Geen enkele smet op het blazoen: Aqualoma ELF 202 de onvergelijkbare isoleerverf Aqualoma ELF 202 Onvergelijkbaar door de combinatie van eigenschappen Onontbeerlijk bij gevoelige toepassingen Brillux heeft

Nadere informatie

WATERVERDUNBARE LAKKEN UIT EEN NIEUW TIJDPERK!

WATERVERDUNBARE LAKKEN UIT EEN NIEUW TIJDPERK! WATERVERDUNBARE LAKKEN UIT EEN NIEUW TIJDPERK! RELIUS VORSPRUNG DURCH INNOVATIONEN Profi Hydro lakken van RELIUS. De tijd is voorbij waarin waterverdunbare lakken niet kunnen wedijveren met oplosmiddelhoudende

Nadere informatie

Kenmerkenblad. Gebruiksklare sierpleister voor buiten en binnen op basis van kunstharsdispersie volgens DIN 18558, klasse P.org.1.

Kenmerkenblad. Gebruiksklare sierpleister voor buiten en binnen op basis van kunstharsdispersie volgens DIN 18558, klasse P.org.1. OMSCHRIJVING Gebruiksklare sierpleister voor buiten en binnen op basis van kunstharsdispersie volgens DIN 18558, klasse P.org.1. GEBRUIKSDOEL Het decoratief afwerken van gevels, wanden en plafonds in de

Nadere informatie

Het Nespri-TEC-Systeem f o c u s o p k w a l i t e i t

Het Nespri-TEC-Systeem f o c u s o p k w a l i t e i t Nespri-Technologie DE UNIEKE NESPRI-TEC TECHNOLOGIE BREIDT ZICH VERDER UIT Het in 2004 ontwikkelde Nespri-TEC systeem heeft zich in al die jaren bewezen en een belangrijke plaats verworven in de Nederlandse

Nadere informatie

Residur 891. Materiaalomschrijving. Standaardkleuren: alle gegevens

Residur 891. Materiaalomschrijving. Standaardkleuren: alle gegevens Niederlän. Residur 891 Kunstharslak, aromaatvrij, hoogglanzend, voor buiten Eigenschappen - aromaatvrij, geurarm - op basis van alkydhars - voor buiten en binnen - hoogglanzend - uitstekend dekvermogen

Nadere informatie

Praktijkmerkblad 1881 Niederlän.

Praktijkmerkblad 1881 Niederlän. Niederlän. Briplast Spuitpleister ELF 1881 Briplast Spritzspachtel ELF 1881 gebruiksklar, wit, verwerkbaar met wormpompen en Airless-apparaten, tot 6 mm laagdikte, AgBB-gekeurd, voor binnen Eigenschappen

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste mengverf

Zo kiest u de juiste mengverf verf Zo kiest u de juiste mengverf Overzicht assortiment Mengverven De verfmengmachine van GAMMA biedt ongekende mogelijkheden. GAMMA mengt voor u muur-, lak-, grond- en andere speciaalverf zoals beton-

Nadere informatie

Ervaar het verschil. Kant-en-klare oplossingen voor de professionele schilder

Ervaar het verschil. Kant-en-klare oplossingen voor de professionele schilder Ervaar het verschil Kant-en-klare oplossingen voor de professionele schilder Tips voor een perfect resultaat Kies aan de hand van de ondergrond en uw favoriete werkwijze de voor u meest geschikte kant-enklare

Nadere informatie

Praktijkmerkblad 1885 Niederlän.

Praktijkmerkblad 1885 Niederlän. Niederlän. Briplast Airless-Pleister licht ELF 1885 Briplast Airless-Spachtel leicht ELF 1885 gebruiksklar, wit, verwerkbaar met Airless-apparaten en wormpompen, tot 5 mm laagdikte, AgBB-gekeurd, voor

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder

De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder Coatright, De nieuwe Coatingsystemen voor DANKZIJ HET INNOVATIEVE MENGSYSTEEM IS ELKE KLEUR À LA MINUTE LEVERBAAR! Uniek is

Nadere informatie

Droogbouw 05/ cm brede isolatieplaat Ideaal voor renovatie. Knauf InTherm PUR Isoleren en afwerken in één. Eén beweging, één persoon.

Droogbouw 05/ cm brede isolatieplaat Ideaal voor renovatie. Knauf InTherm PUR Isoleren en afwerken in één. Eén beweging, één persoon. Droogbouw 05/2017 60 cm brede isolatieplaat Ideaal voor renovatie Knauf InTherm PUR Isoleren en afwerken in één. Eén beweging, één persoon. Waarom isoleren? Een ongeïsoleerde woning verliest meer dan 50%

Nadere informatie

LBH systemen van Wijzonol. kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden

LBH systemen van Wijzonol. kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden systemen van Wijzonol kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden systemen van Wijzonol kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden van Wijzonol is een complete lijn van buitenlakken die al 30 jaar

Nadere informatie

Knauf InTherm PUR Isoleren en afwerken in één. Eén beweging, één persoon.

Knauf InTherm PUR Isoleren en afwerken in één. Eén beweging, één persoon. Droogbouw 05/2015 60 cm brede isolatieplaat Ideaal voor renovatie Knauf InTherm PUR Isoleren en afwerken in één. Eén beweging, één persoon. Waarom isoleren? Een ongeïsoleerde woning verliest meer dan 50%

Nadere informatie

Verf Accenten. Een huizenhoog statement de nieuwe Brillux kantoorcentrale verlegt grenzen. Brillux Hydro-PU-XSpray. Start Mini Workshop Lak spuiten

Verf Accenten. Een huizenhoog statement de nieuwe Brillux kantoorcentrale verlegt grenzen. Brillux Hydro-PU-XSpray. Start Mini Workshop Lak spuiten 04 2012 Verf Accenten Een huizenhoog statement de nieuwe Brillux kantoorcentrale verlegt grenzen Brillux Hydro-PU-XSpray Start Mini Workshop Lak spuiten Nieuwe dimensies in vormgevingsvrijheid: creatieve

Nadere informatie

Exclusieve verven, lakken en pleisters.

Exclusieve verven, lakken en pleisters. Exclusieve verven, lakken en pleisters www.dslcoatings.nl OVER DSL COATINGS DSL Coatings is exclusief distributeur van diverse merken verven, lakken en pleisters. Schilders, stukadoors en consumenten profiteren

Nadere informatie

Aromatenvrije, kleurige deklaag, met licht-echte PU-verharder, volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945.

Aromatenvrije, kleurige deklaag, met licht-echte PU-verharder, volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945. CD-COLOR TECHNISCHE FICHE Nr. 2K BUNTLACK GLOSS en SATIN AROMATENVRIJ Type : Aromatenvrije, kleurige deklaag, met licht-echte PU-verharder, volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945. PRODUCTKENMERKEN

Nadere informatie

Hydro-PU-Tec Hoogglanslak 2084

Hydro-PU-Tec Hoogglanslak 2084 Praktijkmerkblad Hydro-PU-Tec watergedragen, reukarm, Premiumkwaliteit, voor binnen en buiten Toepassing Eigenschappen Productomschrijving Standaardkleur Glansgraad Materiaalbasis Voor milieuvriendelijke,

Nadere informatie

Creativ 4c14. Fluweeleffecttechniek Serico Samteffekttechnik Serico

Creativ 4c14. Fluweeleffecttechniek Serico Samteffekttechnik Serico Samteffekttechnik met voor gladde, zijdeachtige oppervlakken met een decent, metaalachtig uiterlijk De afbeelding toont een uitvoering van creatieve technieken en geeft een indruk van het te verwachten

Nadere informatie

Natuurlijk, functioneel en gezond. Brillux silicaatproducten

Natuurlijk, functioneel en gezond. Brillux silicaatproducten Natuurlijk, functioneel en gezond Brillux silicaatproducten Een ecologische grondslag Silicaat in de 21e eeuw In tijden waarin het duurzaamheids-, milieu- en gezondheidsbewustzijn steeds groter wordt,

Nadere informatie

Goed, snel en direct Goede motieven om te kiezen voor Brillux

Goed, snel en direct Goede motieven om te kiezen voor Brillux Goed, snel en direct Goede motieven om te kiezen voor Brillux Brillux de nummer 1 voor rechtstreekse levering uit een compleet assortiment Alle diensten en producten uit één hand en rechtstreeks geleverd

Nadere informatie

Hempaprime Multi 500. Sneldrogend voor een hogere productiviteit

Hempaprime Multi 500. Sneldrogend voor een hogere productiviteit Hempaprime Multi 500 Sneldrogend voor een hogere productiviteit Een betere bescherming tegen corrosie Hempel gaat de uitdagingen van klanten aan met corrosie werende oplossingen op maat die onderscheidend

Nadere informatie

Superlux ELF Praktijkmerkblad

Superlux ELF Praktijkmerkblad Praktijkmerkblad Superlux ELF 3000 emissiearm, oplosmiddel- en weekmakersvrij, stompmat, schrobvastheid klasse 2, wit, antiekwit cq. op kleur gemaakt, voor binnen Toepassing Eigenschappen Productomschrijving

Nadere informatie

Briplast Gevelpleisterlicht ELF 1883

Briplast Gevelpleisterlicht ELF 1883 Praktijkmerkblad Briplast Gevelpleisterlicht ELF 1883 gebruiksklaar, grijs, verwerkbaar met Airless-apparaten en wormpompen, organisch gebonden, met minerale vulstoffen, tot 5 mm laagdikte, voor binnen

Nadere informatie

Plastic emmers (met handgreep) van 18 kg.

Plastic emmers (met handgreep) van 18 kg. Kenmerkenblad 8877 OMSCHRIJVING GEBRUIKSDOEL VOORNAAMSTE KENMERKEN KLEUREN EN GLANS Gebruiksklare sierpleister op basis van kunstharsdispersie voor binnen en beschut buitenwerk. Het decoratief afwerken

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Parketlak Projectlak voor harde houtsoorten en intensieve belasting TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare

Nadere informatie

WILLCO Fassade Profil

WILLCO Fassade Profil WILLCO Fassade Profil De WILLCO Fassade Profil is een decoratieve sierlijst voor geveltoepassing. Productinformatie De WILLCO Fassade Profil bestaat uit een polystyreen kern, afgewerkt met een cementvrije,

Nadere informatie

Kwaliteit telt altijd. Brillux lakken en grondverven

Kwaliteit telt altijd. Brillux lakken en grondverven Kwaliteit telt altijd Brillux lakken en grondverven Brillux lakken en grondverven Zonder compromissen Wat u als professionele verwerker wenst, is ons duidelij k. U wilt producten die altij d een optimale

Nadere informatie

NIEUW. Rigips TopStuc. Stap-voor-stap handleiding. Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc.

NIEUW. Rigips TopStuc. Stap-voor-stap handleiding. Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc. NIEUW Rigips TopStuc Stap-voor-stap handleiding Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc. www.rigips.nl DOE - HET - ZELF MET RIGIPS. DAN ZIT HET ZO! Stukadoren

Nadere informatie

Herbol. Binnenmuurverven Buitenmuurverven Lakken Betoncoatings

Herbol. Binnenmuurverven Buitenmuurverven Lakken Betoncoatings Herbol Binnenmuurverven Buitenmuurverven Lakken Betoncoatings Herbol Schnell Sicher Produktiv Herbol biedt een praktisch assortiment met kwalitatief goede producten en een uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding.

Nadere informatie

Creativ 5c01. Gladmarmertechniek Glättemarmortechnik

Creativ 5c01. Gladmarmertechniek Glättemarmortechnik Creativ 5c01 Gladmarmertechniek Glättemarmortechnik met gevulde plastische dispersie voor expressieve oppervlakken met marmerkarakter in harmonische kleuren De afbeelding toont een uitvoering van creatieve

Nadere informatie

Mooi en duurzaam: Brillux Duurzaam Beschermende Beits 580

Mooi en duurzaam: Brillux Duurzaam Beschermende Beits 580 Mooi en duurzaam: Brillux Duurzaam Beschermende Beits 580 Hoger aandeel aan vaste deeltjes, goede indringing op deze wijze functioneert hypermoderne high-solidtechnologie Een krachtige beits moet meer

Nadere informatie

S.A.M. Advies STRIKOLITH ADVIES MODULE

S.A.M. Advies STRIKOLITH ADVIES MODULE BASIS ADVISERING Ondergrond (natte ruimten) Copyright 1971 a Strikolith Holding company * all rights reserved www.strikolith.com/disclaimer 1 van 5 1.0 TOEPASSINGSGEBIED: Dit advies dient als leidraad

Nadere informatie

Dunpleisters voor een spiegelgladde afwerking van wanden en plafonds

Dunpleisters voor een spiegelgladde afwerking van wanden en plafonds 09/2007 Finishers Dunpleisters voor een spiegelgladde afwerking van wanden en plafonds Knauf, uw partner in afbouw Knauf is een producent voor innoverende afbouwmaterialen, systemen en gereedschap die

Nadere informatie

Verf Accenten. Terug naar het origineel renovatie van een pand uit 1885 in Arnhem

Verf Accenten. Terug naar het origineel renovatie van een pand uit 1885 in Arnhem 02 2011 Verf Accenten Terug naar het origineel renovatie van een pand uit 1885 in Arnhem meer....voordelen en nieuwe producten bij de Brillux lak- en beitsactie Betrouwbare isolatie van houtinhoudsstoffen

Nadere informatie

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen hout Zo kunt u zelf houtproblemen Productinformatie oplossen Overzicht producten Stappenplannen Houtvuller Heeft u een beschadigde deur of een verrot kozijn? In deze folder vindt u hulp om de meest voorkomende

Nadere informatie

CWS C O W I D U R 2K PUR HOLZSIEGEL P U R GLÄNZEND

CWS C O W I D U R 2K PUR HOLZSIEGEL P U R GLÄNZEND CD-COLOR TECHNISCHE FICHE NR. 100 CWS C O W I D U R 2K PUR HOLZSIEGEL P U R GLÄNZEND PRODUCTBESCHRIJVING : Cowidur 2K PUR Holzsiegel met UV-filter is een 2-componente polyurethaan.vernis. De droging gebeurt

Nadere informatie

VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING

VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING Liquid Rubber Europe levert beschermende milieuvriendelijke vloeibare coatings voor een breed scala aan toepassingen.

Nadere informatie

Praktijkmerkblad 291 Niederlän.

Praktijkmerkblad 291 Niederlän. Niederlän. Kunstharslak 291 Kunstharzlack 291 aromaatvrij, reukmild, snel drogend, hoogglanzend, voor binnen en buiten Eigenschappen Aromaatvrije, reukmilde, snel drogende alkydharslak. Hoogglanzend, geeft

Nadere informatie

Branderputz 1 mm, 1,5 mm en 2 mm

Branderputz 1 mm, 1,5 mm en 2 mm OMSCHRIJVING Hoogwaardige stootvaste sierpleister voor buiten en binnen op basis van kunstharsdispersie volgens DIN 18558, klasse P.org.1. GEBRUIKSDOEL Het decoratief afwerken van gevels, wanden en plafonds

Nadere informatie

ProGold vulmiddelen 1108/5K/001/C13407 De AnDere helft van Uw werk

ProGold vulmiddelen 1108/5K/001/C13407 De AnDere helft van Uw werk ProGold vulmiddelen De andere helft van uw werk Getest en heel erg goed bevonden Vakmanschap en goed materiaal: dat levert topkwaliteit op. Het eerste is uw specialisme, het tweede de onze. ProGold ontwikkelde

Nadere informatie

de vernieuwde winkel ons totaalconcept veel voordeel! HistorONE verfstalen

de vernieuwde winkel ons totaalconcept veel voordeel! HistorONE verfstalen In deze informatiewaaier: de vernieuwde winkel ons totaalconcept veel voordeel! HistorONE verfstalen DecoHome Zierikzee Grevelingenstraat 11 Zierikzee Telefoon: (0111) 45 11 20 Fax: (0111) 45 11 19 E-mail:

Nadere informatie

Vitashine Praktijkmerkblad

Vitashine Praktijkmerkblad Praktijkmerkblad Vitashine 9006 zijdematte binnendispersie zonder conserveringsmiddelen, schrobvastheid klasse 1, goed reinigbaar, bestand tegen desinfectiemiddelen, voor binnenshuis Toepassing Eigenschappen

Nadere informatie

Praktijkmerkblad 2084 Niederlän.

Praktijkmerkblad 2084 Niederlän. Niederlän. Hydro-PU-Tec Hydro-PU-Tec Hochglanzlack 2084 watergedragen, reukarm, Premiumkwaliteit, voor binnen en buiten Eigenschappen Watergedragen, reukarme premium hoogglanslak op basis van de modernste

Nadere informatie

Praktijkmerkblad 3000

Praktijkmerkblad 3000 Super Latex ELF 3000 emissiearm, oplosmiddel- en weekmakersvrij, stompmat, gebroken schrobvastheid klasse 2, wit, gebroken wit cq. op kleur gemaakt, voor binnen Eigenschappen Emissiearme, oplosmiddel-

Nadere informatie

Praktijkmerkblad 1725 Niederlän.

Praktijkmerkblad 1725 Niederlän. Niederlän. Xtravlies 1725 Xtravlies 1725 Voorgecoat vlies, maatvast, zeer verdicht, scheuroverbreugend, scheurvast, spanningsarm, voor binnen Eigenschappen Zeer verdicht, glad speciaalvlies, voorgecoat

Nadere informatie

Praktijkmerkblad 84 Niederlän.

Praktijkmerkblad 84 Niederlän. Praktijkmerkblad 84 Niederlän. Creativ Tenero 84 Creativ Tenero 84 Fluweel effectpleister watergedragen, voor zijdeachtige oppervlakken met een decent metaalachtig oppervlaktebeeld, gebruiksklaar, voor

Nadere informatie

VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING

VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING Liquid Rubber Europe levert beschermende milieuvriendelijke vloeibare coatings voor een breed scala aan toepassingen.

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie Muurglad Voor het glad maken van beschadigde en gestructureerde muren. Ook geschikt voor cellenbeton, glasweefsel en kaal beton. In twee stappen naar een gladde muur Voor het gladmaken van: -Muren met

Nadere informatie

voor vakschilders die kleur willen bekennen

voor vakschilders die kleur willen bekennen voor vakschilders die kleur willen bekennen de groenste verf van nederland Met Copperant pakt u uw schilderwerk gegarandeerd verantwoord en vakkundig aan. De verven leveren niet alleen een optimale prestatie,

Nadere informatie

Nieuw: Evocryl 200. De bodyguard voor de gevel

Nieuw: Evocryl 200. De bodyguard voor de gevel Nieuw: Evocryl 200 De bodyguard voor de gevel 2 Optimale bescherming met de (r)evolutionaire Evoflex-technologie De nieuwe gevelverf Evocryl 200 3 Weer en wind, schimmels, algen, milieuvervuiling, ouderdom

Nadere informatie

Creativ 5c02. Antiekmarmertechniek Antikmarmortechnik

Creativ 5c02. Antiekmarmertechniek Antikmarmortechnik Creativ 5c02 Antiekmarmertechniek Antikmarmortechnik met Latexplastik ELF 904 voor accentrijke, in kleinere vlakken verdeelde oppervlakken in harmonische kleuren met marmerkarakter De afbeelding toont

Nadere informatie

Praktijkmerkblad 2288 Niederlän.

Praktijkmerkblad 2288 Niederlän. Niederlän. Seidenmattlack 2288 watergedragen, reukarm, XVLP-Spuitkwaliteit, voor binnen Eigenschappen Watergedragen, reukarme premium zijdematlak gebaseerd op de modernste PU-bindmiddel-technologie in

Nadere informatie

MALLEN VOOR PREFAB BETON

MALLEN VOOR PREFAB BETON pagina 1 van 5 INLEIDING De IJssel Coatings B.V. is een Nederlandse fabrikant van coatings en aanverwante materialen en is met name gespecialiseerd in twee componenten materialen op basis van epoxy, polyurethaan

Nadere informatie

Oliegemodificeerde alkydharsen, aromatenvrij Indien nodig, CWS Nova Thin verdunnng, aromatenvrij

Oliegemodificeerde alkydharsen, aromatenvrij Indien nodig, CWS Nova Thin verdunnng, aromatenvrij CD-COLOR TECHNISCHE FICHE NR. 13 CWS VENTICOLOR AROMATENVRIJ Type : Systeemverf aromatenvrij PRODUCTKENMERKEN : Voor de best mogelijke resultaten : Hoogwaardig lakwerk voor binnen en buiten Reukarm en

Nadere informatie

CD-COLOR TECHNISCHE FICHE NR.16 CWS UNIGRUND BUNT AROMATENVRIJ. Type : Universele hechtprimer PRODUCTKENMERKEN : Voor de best mogelijke resultaten :

CD-COLOR TECHNISCHE FICHE NR.16 CWS UNIGRUND BUNT AROMATENVRIJ. Type : Universele hechtprimer PRODUCTKENMERKEN : Voor de best mogelijke resultaten : CD-COLOR TECHNISCHE FICHE NR16 CWS UNIGRUND BUNT AROMATENVRIJ Type : Universele hechtprimer PRODUCTKENMERKEN : Voor de best mogelijke resultaten : Hoogwaardige grondlaag en voorlak voor binnen en buiten

Nadere informatie

it. stopt wachttijden op de bouwplaats

it. stopt wachttijden op de bouwplaats it. stopt wachttijden op de bouwplaats pleister- generatie met gecontroleerde doorhardingstijden Wachttijden op de bouwplaats? it. stopt wachttijden op de bouwplaats. pleistergeneratie met gecontroleerde

Nadere informatie

GLADDE WANDEN VOLMAAKTE VEREDELING HET INNOVATIEVE GLASWEEFSEL VOOR WANDEN EN PLAFONDS

GLADDE WANDEN VOLMAAKTE VEREDELING HET INNOVATIEVE GLASWEEFSEL VOOR WANDEN EN PLAFONDS GLADDE WANDEN VOLMAAKTE VEREDELING HET INNOVATIEVE GLASWEEFSEL VOOR WANDEN EN PLAFONDS HAPTONOMIE: DE LEER VAN DE TASTZIN VOELBARE ELEGANTIE De menselijke tastzin is uitermate gevoelig, de huid is ons

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN. Stalen jachten. Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur

VERFSYSTEMEN. Stalen jachten. Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur VERFSYSTEMEN Stalen jachten Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur www.de-ijssel-coatings.nl december 2011 JACHTEN - STAAL INHOUD De IJssel Coatings B.V.

Nadere informatie

SCHÖNOX BM-familie NIEUW. »Als u iets doet, doet u het graag goed.« »Wij ook.«

SCHÖNOX BM-familie NIEUW. »Als u iets doet, doet u het graag goed.« »Wij ook.« SCHÖNOX BM-familie NIEUW»Als u iets doet, doet u het graag goed.wij ook.«www.schoenox.nl Altijd zeker van een goed resultaat Wij stellen de speciale uitvlakmortels uit de SCHÖNOX BM-familie aan u voor

Nadere informatie

Op zoek naar een betere. oplossing? Vind ze. hier!

Op zoek naar een betere. oplossing? Vind ze. hier! Op zoek naar een betere oplossing? Vind ze hier! Najaarspromotie Geldig van 1 september tot 31 oktober 2014 Welk soort MATERIAAL spuit u? Heel groot of heel precies. Heel zwaar of eerder complex. Binnen,

Nadere informatie

VOORBEHANDELING VOOR DE SCHILDER STAAT ALTIJD NAAST JE

VOORBEHANDELING VOOR DE SCHILDER STAAT ALTIJD NAAST JE VOOR DE SCHILDER STAAT ALTIJD NAAST JE VOOR ELKE ONDERGROND EEN GESCHIKTE OPLOSSING PRIMERS WATERGEDRAGEN MULTI-PRIMER ACRYL-PRIMER ISO METAL-PRIMER AC DE JUISTE BASIS VOOR EEN PERFECT RESULTAAT Elke professionele

Nadere informatie

Stap voor stap naar een perfect oppervlak met lakken op waterbasis

Stap voor stap naar een perfect oppervlak met lakken op waterbasis Stap voor stap naar een perfect oppervlak met lakken op waterbasis Gebundelde know-how voor de verwerking van innovatieve producten De innovatie op waterbasis: VOC-2010 en Premium Natuurlijk zijn er meerdere

Nadere informatie

Creativ Floc-systeem Creativ Floc-System. Systemverwerking

Creativ Floc-systeem Creativ Floc-System. Systemverwerking Creativ Floc-systeem Creativ Floc-System Decoratieve afwerking met decochips, schrobvastheid klasse 1, voor binnen Systemeigenschappen Decoratieve en slijtvaste afwerking met decochips. Het systeem bestaat

Nadere informatie

Creativ 7c01. Marmor fijnpleistertechniek

Creativ 7c01. Marmor fijnpleistertechniek Marmor-Feinputztechnik Feinstruktur met voor gladde, trendy en moderne oppervlakken op kalkbasis, optioneel met Creativ Structuurkorrel 178 en Creativ Reflecto 181 De afbeelding toont een uitvoering van

Nadere informatie

KNAUF DAGKANTGIPSPLAAT. Totaaloplossing voor een snelle en nette afwerking van dagkanten

KNAUF DAGKANTGIPSPLAAT. Totaaloplossing voor een snelle en nette afwerking van dagkanten KNAUF DAGKANTGIPSPLAAT Totaaloplossing voor een snelle en nette afwerking van dagkanten Knauf Dagkantgipsplaat IEDEREEN VERDIENT EEN IDEALE OMGEVING Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving

Nadere informatie

Productbeschrijving : Witlak, aromatenvrij, verfproduct volgens VOB, DIN aflak volgens DIN 55945

Productbeschrijving : Witlak, aromatenvrij, verfproduct volgens VOB, DIN aflak volgens DIN 55945 CD-COLOR TECHNISCHE FICHE NR. 126 CWS SPECOLUX AROMATENVRIJ Type : Hoogglans Titaan-witlakverf aromatenvrij PRODUCTKENMERKEN : Voor de best mogelijke resultaten : Hoogwaardige lakwerk voor binnen en buiten

Nadere informatie

Creativ Floc-systeem Creativ Floc-System. Systemverwerking

Creativ Floc-systeem Creativ Floc-System. Systemverwerking Praktijkmerkblad 47 Niederlän. Creativ Floc-systeem Creativ Floc-System Decoratieve afwerking met decochips, schrobvastheid klasse 1, voor binnen Systemeigenschappen Decoratieve en slijtvaste afwerking

Nadere informatie

Sensocryl ELF 266. Praktijkmerkblad

Sensocryl ELF 266. Praktijkmerkblad Praktijkmerkblad 266 emissiearme, oplosmiddel- en weekmakervrije premium wandfinish met bindmiddel van zuiver acrylaat, waterverdunbaar, schrobvastheid klasse 1, bestand tegen desinfectiemiddelen, reinigbaar,

Nadere informatie

Knauf Dagkantgipsplaat Totaaloplossing voor een snelle en nette afwerking van dagkanten

Knauf Dagkantgipsplaat Totaaloplossing voor een snelle en nette afwerking van dagkanten Knauf Dagkantgipsplaat Totaaloplossing voor een snelle en nette afwerking van dagkanten Iedereen verdient een ideale omgeving Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen,

Nadere informatie

Professionele verf & lak. voor de consument

Professionele verf & lak. voor de consument Professionele verf & lak voor de consument PROFESSIONELE VERF & LAK voor de consument OVER SCHILL Schill levert diverse verven en lakken tegen een aantrekkelijke prijs. Professionele kwaliteit voor de

Nadere informatie

DL CHEMICALS DECO SNJF PARAFILL PARQUET EXTERIOR TRANSPARENT STRUCTURE

DL CHEMICALS DECO SNJF PARAFILL PARQUET EXTERIOR TRANSPARENT STRUCTURE NL DL CHEMICALS DECO SNJF PARAFILL PARQUET EXTERIOR TRANSPARENT STRUCTURE VLUG OVERSCHILDERBAAR NON-CRACKING MAT BLIJFT MAT MAKKELIJK VERWERKBAAR Een vlug overschilderbare elastische afdichtingskit op

Nadere informatie

Praktijkmerkblad 1725

Praktijkmerkblad 1725 Xtravlies 1725 Xtravlies 1725 Voorgecoat vlies, maatvast, zeer verdicht, scheuroverbreugend, scheurvast, spanningsarm, voor binnen Eigenschappen Zeer verdicht, glad speciaalvlies, voorgecoat bijzonder

Nadere informatie

Gevels StoMiral Traditioneel stucwerk. StoMiral Een volledig mineraal assortiment voor traditioneel stucwerk

Gevels StoMiral Traditioneel stucwerk. StoMiral Een volledig mineraal assortiment voor traditioneel stucwerk Gevels StoMiral Traditioneel stucwerk StoMiral Een volledig mineraal assortiment voor traditioneel stucwerk Het strakke stucwerk uiterlijk zoals u dat van Sto gewend bent, maar dan met een 100% minerale

Nadere informatie

Handleiding. Coprox hecht niet op! Rubber/siliconen/bitumen

Handleiding. Coprox hecht niet op! Rubber/siliconen/bitumen Handleiding Waar wordt Coprox voor gebruikt? Coprox is uitermate geschikt als alternatief voor traditioneel tegelwerk, regulier stucwerk en afwerklagen als Tadelakt, Mortex en andere Betonciré merken.

Nadere informatie

CD-COLOR TECHNISCHE FICHE NR. 212A

CD-COLOR TECHNISCHE FICHE NR. 212A CD-COLOR TECHNISCHE FICHE NR. 212A CWS SATILUX AROMATENVRIJ PRODUCTKENMERKEN : Voor de best mogelijke resultaten : Hoogwaardig lakwerk voor binnen en buiten Reukarm en minder milieubelastend Een waar alternatief

Nadere informatie

Heeft u enig idee hoe

Heeft u enig idee hoe Heeft u enig idee hoe modern walls by vitrulan eruit ziet? NL/VIT/4/281204/1 NL/VIT/4/281204/2 AAls wanden worden vergeleken met schildersdoek, en wij de kunstenaars zijn die ze beschilderen en ophangen

Nadere informatie

TECHNISCH INFORMATIEBLAD SYSTEXX COMFORT FLEECE NW15

TECHNISCH INFORMATIEBLAD SYSTEXX COMFORT FLEECE NW15 TECHNISCH INFORMATIEBLAD SYSTEXX COMFORT FLEECE NW15 Innovatief vlies voor wanden en plafonds Eigenschappen / Toepassingsgebieden SYSTEXX COMFORT FLEECE NW15 is een vlies op cellulosebasis, dat op grond

Nadere informatie

1 Afwerking Predallen

1 Afwerking Predallen Afwerking Predallen 1 2 Inhoud A. Ruwe predallen... 3 B. Gladde predallen... 3 C. Zichtpredallen... 3 Kenmerken... 4 Verschil in het productieproces... 4 D. Technische info... 5 1. Spuitplamuur, de juiste

Nadere informatie

Hechthout met Interprotect

Hechthout met Interprotect BOUWMATERIAAL : HECHTHOUT OF MASSIEF HOUT MET MATIGE WERKING VOORBEHANDELING : SCHOONMAKEN / SCHUREN / INTERPROTECT VERF TYPE : 2-COMPONENTEN / EPOXY APPLICATIE : KWAST VOORBEHANDELING VOOR ALLE DELEN

Nadere informatie

Creativ 5c05. Leisteentechniek Schiefertechnik

Creativ 5c05. Leisteentechniek Schiefertechnik Creativ 5c05 Leisteentechniek Schiefertechnik met Latexplastik Mat ELF 904 voor reliëfachtige, samenhangende, afgesloten oppervlakken met leisteenkarakter De afbeelding toont een uitvoering van creatieve

Nadere informatie

Kleurlak, aromatenvrij, aflak volgens VOB, DIN verfproduct volgens DIN 55945

Kleurlak, aromatenvrij, aflak volgens VOB, DIN verfproduct volgens DIN 55945 CD-COLOR TECHNISCHE FICHE NR. 28 CWS SATINE BUNTLACK AROMATENVRIJ Type : Aromatenvrije kleurlak PRODUCTKENMERKEN : Voor de best mogelijke resultaten : Hoogwaardige lakwerk voor binnen en buiten Reukarm

Nadere informatie

Sterk en Clean 200, 00 205, 00 313, 70 367, 86 ACTIEPERIODE 5 T/M 23 OKTOBER 2015

Sterk en Clean 200, 00 205, 00 313, 70 367, 86 ACTIEPERIODE 5 T/M 23 OKTOBER 2015 PERIODE 5 T/M 23 OKTOBER 2015 Sterk en Clean 313, 70 200, 00 Sigmapearl Clean Mat of Sigmapearl Clean Satin (10 ltr.) ProGold glasweefsel PG 402 gepigmenteerd (1 rol) ProGold glasweefsellijm 2000 transparant

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE. Leempleisters van Wanlin. Samenstelling van de pleistermaterialen. Verpakking en opslag. Fysieke eigenschappen.

TECHNISCHE FICHE. Leempleisters van Wanlin. Samenstelling van de pleistermaterialen. Verpakking en opslag. Fysieke eigenschappen. Leempleisters van Wanlin Samenstelling van de pleistermaterialen Zand, zuivere leem van Wanlin, gehakseld stro. Verpakking en opslag Het pleistermateriaal Argibase is verkrijgbaar in twee varianten: Argibase-D

Nadere informatie

ERFURT-Vliesfaser behang Muurbekleding van hoge kwaliteit uit 100% vliesvezel.

ERFURT-Vliesfaser behang Muurbekleding van hoge kwaliteit uit 100% vliesvezel. ERFURT-Vliesfaser behang Muurbekleding van hoge kwaliteit uit 100% vliesvezel. vliesfaser VKFES-FLYVF-VF-SF-A4-NL02.indd 2 19.05.2005 9:48:05 Uhr ERFURT-Vliesfaser behang 100% kwaliteit voor veeleisende

Nadere informatie

1 SET VOOR GEMIDDELD 9 M²

1 SET VOOR GEMIDDELD 9 M² 1 SET VOOR GEMIDDELD 9 M² Voor horizontale en verticale vlakken, alle soorten dekvloeren, beton, anhydriet, gips, betonblokken, hout, tegels of aardewerk. PRIMER MORTEL PIGMENT IMPREGNEER SEALER 1 liter

Nadere informatie