8 oktober 2015 jaargang 2-4

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "8 oktober 2015 jaargang 2-4"

Transcriptie

1 8 oktober 2015 jaargang 2-4 Lied van de week Groep Lied van deze week 1A/2A Je bent nooit alleen 1B/2B Je bent nooit alleen 3A Je bent bijzonder 3B/4A Je bent bijjzonder 4B Geluksbrengers 5A Mijn God is zo g-o-e-d 5B/6A Weet je? 6B Weet je? 7 Geluksbrengers 8A en 8B Iets van alle dieren Lied van vorige week 1A/2A Je bent nooit alleen 1B/2B Je bent nooit alleen 3A Laat een ander niet bepalen 3B/4A Laat een ander niet bepalen 4B Laat een ander niet bepalen 5A Laat een ander niet bepalen 5B/6A Weet je? 6B Weet je? 7 Weet je? 8A en 8B Weet je? Vertellingen Week 42 Terach, de vader van Abram, vertrekt met zijn gezin uit Ur. Ze blijven wonen in Charan. Jaren later, als Terach niet meer leeft, hoort Abram de stem van God. Hij gaat op reis naar een land dat God hem wijzen zal. De vertellingen in groep 1 en 2 1. Abram vertrekt met zijn vader Terach uit Ur. 2. Abram hoort op reis de stem van God. De vertellingen in groep 3 t/m 8 1. Abram gaat met zijn vader Terach op reis. 2. Een stem zegt tegen Abram dat hij op reis moet. 3. De farao wil met Sarai, de vrouw van Abram, trouwen.

2 Week 43 Abram en zijn neef Lot wonen dicht bij elkaar. Maar omdat ze zo veel schapen hebben, is er niet genoeg ruimte voor hen beiden. Ze gaan uit elkaar: Lot gaat naat het Oosten. Toch betekent dat niet dat Abram en Lot nu niet meer bij elkaar horen. Als Lot in de problemen komt, komt Abram hem helpen. De vertellingen in groep 1 en 2 1. Abram en Lot besluiten apart verder te gaan. 2. Lot is gegavangen genomen en Abram gaat hem redden. De vertellingen in groep 3 t/m 8 1. Abram en Lot besluiten apart verder te gaan. 2. In het dal waar Lot woont is oorlog. Abram schiet te hulp. 3. De strijd is voorbij. Abram ontvangt een zegen van Melchisedek. Jarigen: Deze periode zijn de volgende kinderen jarig Jarige Datum Groep Esmee ten Have 02 okt. 3A Dion Stijf 03 okt. 5A Jurre Holtdijk 04 okt. 1A/2A Meike Schoonhoven 04 okt. 5A Rosalie van der Stoop 04 okt. 3A Marith Bos 05 okt. 5A Femke Dekker 05 okt. 5A Sep Haverkamp 05 okt. 3A Fleur Gerrits 07 okt. 7 Lennard Stigter 07 okt. 5B/6A Niels Driessen 08 okt. 8A Job Zuiderwijk 08 okt. 5B/6A Mare Zuiderwijk 08 okt. 5B/6A Mandy He 09 okt. 4B Loïs van Dijk 11 okt. 3A Otto Wiegman 12 okt. 7 Faye Wierdsma 16 okt. 3A Aline Visch 17 okt. 4B Isanne Kasteel 20 okt. 8B Sem van Lohuizen 21 okt. 6B Owen Wisniewski 21 okt. 4B Jens Dijkkamp 26 okt. 3B/4A Lucas Toorn 26 okt. 7 Hartelijk gefeliciteerd en een fijne verjaardag! Welkom Wij heten Sam Bosman en Joelle Esselink van harte welkom op Wereldwijs. Sam wordt 14 oktober 4 jaar en komt in groep 1B/2B bij juf Nelleke en Juf Alice en Joelle wordt 22 oktober 4 jaar en komt in groep 1A/2A bij juf Janine. Wij wensen jullie veel plezier op school.

3 Vriendjesregel Zeg geen nee, maar speel jij ook met ons mee? Verkeersouder Noortje de Boer, de moeder van Lindsay en Romée Nieuwenhuis, hebben wij bereid gevonden om als verkeersouder voor Wereldwijs de contactpersoon te zijn tussen Veilig Verkeer Nederland en de school. Zingen met spetterende dolfijnenshow Kinderkoor de Herghesangertjes zal op woensdagavond 9 december 2015 samen met Shine en Testify Kids uit Wapenveld optreden tijdens de Volkskerstzang in het Dolfinarium te Harderwijk. Deze Volkskerstzang in het Dolfinarium is een begrip in de wijde regio waaraan verschillende koren hun medewerking verlenen en waar duizenden bezoekers op afkomen. Een hele happening dus, waarbij het zingen en het kerstverhaal centraal zullen staan in een sprookjesachtig decor. De avond zal worden afgesloten met een spetterende dolfijnenshow op muziek. Ben jij enthousiast en wil je met ons meezingen? Dat kan! Het is een unieke kans die je niet mag missen! We repeteren elke maandagavond van 18.15u-19.00u in het koor van de Johanneskerk (ingang Bonenburgerlaan) te Heerde. We starten met dit project vanaf maandagavond 26 oktober. Geef je op via kinderkoordeherghesangertjes@gmail.com De kosten voor dit projectlidmaatschap zijn 5,00. Jij bent er toch ook bij?

4 Tweetal coach in groep 3A: Deze week staat de coöperatieve werkvorm tweetal coach centraal: De kinderen werken met hun schoudermaatje samen. Een kind krijgt een opdracht en voert deze uit. De ander kijkt mee en coacht waar nodig. Daarna wisselen ze van rol. In groep 3 zijn we bezig met bussommen: Er zitten 5 mensen in de bus. Er komen er 2 bij. Hoeveel mensen zitten er in de bus? Deze sommen hebben we geoefend met bovenstaande werkvorm. Een dag met een bus (tekening) waar mensen in en uit moesten stappen (met fiches of blokjes) en een dag met een werkblad met bussommen zoals we die in ons werkboek moeten maken. Met elkaar komen we er heel goed uit en leren we veel van elkaar.

5 Coöperatieve werkvorm TweePraat RondPraat in groep 5a Groep 5a oefent lessen niet alleen zelfstandig, maar ook veel samen! De afgelopen weken werkten we vooral met de werkvorm TweePraat RondPraat. We deden een TweePraat met bijvoorbeeld spelling. De spellingregel was: woorden met een s aan het begin. In tweetallen probeerden we zo veel mogelijk woorden te noemen die begonnen met een s. Een week later deden we hetzelfde maar dan met het hele team/groepje: RondPraat. Toen noemden we zo veel mogelijk woorden met -ng. Zo oefenden we in korte tijd heel veel worden die met die letters beginnen. Een leuk spelletje waarbij we ook nog eens veel leren (van elkaar)! Ook hebben we deze werkvorm gedaan met MI en rekenen. Bij MI gingen we om beurt dingen noemen die hoorden bij het thema zintuigen. Bij rekenen noemden we om beurt om een (keer)som waar bijvoorbeeld 24 uit komt. Ook bij de verwerking uit Kind op Maandag van de afgelopen week paste de werkvorm TweePraat heel goed: noem om de beurt een bijzonder gebouw in Heerde of iets leuks, wat je kunt doen in Heerde. Koffieochtend. Woensdag 28 oktober vanaf uur staat de koffie voor u klaar. U wordt van harte uitgenodigd om met elkaar en met dhr. Henk van de Vis de dag te beginnen met koffie en koffiepraat in de lounge.

6 Klassenshow. Wat is een klassenshow? Een klassenshow is een optreden van een bepaalde groep. Deze groep laat zien wat er gedaan wordt in de klas en waar ze mee bezig zijn op dat moment. U kunt, als het ware, even een kijkje nemen in de klas. De kinderen staan op dat moment even in de spotlights. Dat kan soms best wel spannend zijn. Optreden en voor een groep presenteren is een vaardigheid die we de kinderen ook willen leren. Al presenteren de kinderen in de eigen groep wel vaker, voor een grote groep mensen, is net weer even iets anders. Daarnaast is het voor u erg leuk om de groep, waar uw kind in zit, in actie te zien. U wordt dan ook van harte uitgenodigd, om de klassenshow(s) van uw kind(eren), bij te wonen. We nodigen u dan ook van harte uit: De ouder(s) van de groepen 3, 3/4, 4 worden uitgenodigd op:woensdag 11 november 2015 De ouder(s) van de groepen 5, 5/6, 6 worden uitgenodigd op: woensdag 20 januari 2016 De ouder(s) van de beide groepen 1/2 worden uitgenodigd op: woensdag 17 februari 2016 De ouder(s) van de groepen 7, 8A, 8B worden uitgenodigd op :woensdag 9 maart 2016 Alle klassenshows worden gehouden in de theaterzaal, van uur uur. We hopen dat u aanwezig kunt zijn. Is dat niet mogelijk, dan mag u natuurlijk altijd een opa en/of oma of buurvrouw/man ter vervanging sturen. Het is voor de kinderen leuk dat er iemand in de zaal zit, speciaal voor hem/ haar. Tot ziens op de klassenshow! Afspraken Pauze/buiten spelen. Hieronder een overzichtje van de pauze/buiten-speel-regels, zodat u als ouders weet, wat we van de kinderen verwachten en waar we ze op aanspreken. We spelen op het grasveld, binnen de fietspaden We spelen niet in de bosjes tijdens de pauze of voor schooltijd. De ingang van het dorpshuis is geen speelplek Skeeleren en skaten en verder alles met wielen, mag op voorste voetpad langs de school, niet op het schoolplein. Voor en na schooltijd gaan we niet zwaaien op de schommel bij de ingang. De midden- bovenbouw mag voetballen op het veld, de onderbouw mag voetballen met een zachte bal, bij de basketbal paal. We fietsen niet op het plein en ook niet fietsend de fietsenstalling af. In bovenstaande regels staat erg vaak het woord niet. Daarom willen we even benoemen dat de kinderen heerlijk buiten spelen en genieten tijdens de pauzes. De regels worden over het algemeen goed gevolgd. Tijdens de pauze staat er pleinwacht met meerdere mensen op drie plekken: het park, voorste schoolplein en achterste schoolplein.

7 Ook in de middagpauze zijn de kinderen al aardig gewend aan het eten in de groep, even uitwaaien buiten en weer naar binnen om weer fris aan het werk te gaan. De kinderen die op het veld spelen hebben steeds meer last van natte schoenen en natte voeten. Misschien is het een idee om ze buiten-speel-schoenen mee te laten nemen? Of laarzen straks in de herfst? Ze vinden het veel te fijn om in het park te spelen, dus dat willen we ze niet afnemen. Een halve dag met natte voeten in de klas is ook niet fijn, dus als u met uw kind wil zoeken naar een oplossing, zou dat fijn zijn. Nieuws vanuit het CJG. Afgelopen maandag heeft u mij misschien op het schoolplein zien staan. Ik heb een aantal ouders aangesproken en bloemen uitgedeeld in het kader van de week van de opvoeding Mijn naam is Ingrid Naves. Vanuit het CJG ben ik als gezinscoach verbonden aan 2 scholen. Hiervan is Wereldwijs er dus één. In het verleden werkte het CJG wat meer op afstand en bleek voor sommige ouders de stap naar het CJG of eerder de stap naar Bureau Jeugdzorg een grote en zware stap. En dat is niet de bedoeling van hulp/ondersteuning. Wij willen de jeugdhulp en met name de opvoedingsondersteuning wat duidelijker zichtbaar en bereikbaar maken voor u als ouder. Want bij opvoeden komt heel wat kijken. In sommige periodes gaat het bijna vanzelf in andere periodes komt u voor vragen en afwegingen te staan. In de meeste gevallen lossen die vragen zich vanzelf op. U praat eens met een buurvrouw of vriendin, u moppert een paar keer extra. Probeert met straffen of belonen een stapje te maken. In andere situaties kan het ook soms moeilijker gaan. Persoonlijke omstandigheden, karakter, temperament van een kind. U heeft vragen die niet meer zo maar aan een bekende kunnen worden gesteld. Of u wilt uw mening eens toetsen bij een professional. Daarvoor is het CJG er. Om de hulpverlening wat makkelijker op gang te brengen, wil ik in overleg met school een spreekuur gaan houden. Het eerste spreekuur is op 15 oktober van uur tot uur. Ik zit dan in het kamertje van de IB er Jacquette Meijerink. Kom gerust langs om kennis te maken of een vraag te stellen. Is het een vraag die meer aandacht verdiend dan kunnen we van daaruit een nieuwe afspraak maken. Heeft u een vraag die op voorhand meer aandacht verdiend, bel of mail mij dan. ingrid.naves@teamjeugdheerde.nl Incasso Vanaf de tweede helft van oktober gaan wij weer een begin maken met het incasseren van het schoolreisje ( 30,--), schoolkamp groep 8 ( 75,--) en de vrijwillige ouderbijdrage ( 17,50--) per kind. U krijgt vooraf een mail wanneer het bedrag van uw rekening wordt afgeschreven. Er wordt voor één kind per gezin per maand geïncasseerd. Nieuwe ouders krijgen binnenkort een machtigingsformulier via uw zoon/dochter. In de volgende maanden wordt er een incasso uitgevoerd: Groep 1A t/m 2B: oktober 2015 Groep 3A t/m 4B: november 2015 Groep 5A t/m 6B: januari 2016 Groep 7 t/m 8B : februari 2016 Typecursus Gerritsen De cursus Typen op de Computer gaat in januari in De Heerd van start. Aanmelden hiervoor is nog mogelijk; dit kan door te mailen naar info@gerritsenopleidingen.nl of bel voor meer informatie.

8 Informatie groep 8

9

10

11

12 Het Grote Gymfeest komt wederom naar Heerde en Wapenveld. Op donderdag 22 oktober (tijdens de herfstvakantie) vind het Grote Gymfeest in zowel Wapenveld als in Heerde plaats. Met Het Grote Gymfeest wil ambassadeur Epke Zonderland zoveel mogelijk kinderen kennis laten maken met dansen, gymmen, turnen en/of springen. De gymnastiekvereniging Pegasus Heerde en Gymnastiekvereninging Wapenveld verlenen haar medewerking om van dit feestje een groot succes te maken. Op donderdag 22 oktober van uur is Wapenveld als eerste aan de beurt. Een opblaasbare tumblingbaan, grote trampoline s, just dance, klim en klautertoestellen en allerlei opblaasbaar materiaal word er deze ochtend meegenomen om het feestje compleet te maken. s Middags van uur is het feestje in de Faberhal in Heerde. Iedereen die op de basisschool zit kan kennis komen maken met de gymsport op donderdag 22 oktober. Zowel in de ochtend in Wapenveld als de middag in Heerde. Het grote gymfeest in de gemeente Heerde is een samenwerking van de twee gymnastiekverenigingen met combinatiefunctionairs Dennis Jolink en jongerenwerker Roel Slingerland. Ben je al lid van de gymnastiekvereniging? Neem dan een vriendje of vriendinnetje mee en laat ze zien hoe leuk de sport is! De toegang is gratis en voor iedereen van groep 3 t/m 8.

13 Rectificatie kalender Dinsdag 17 november vrijwillige 10-minutengesprekken De kerstviering is verplaatst van donderdag 17 december naar woensdagavond 16 december a.s. en wordt gehouden in de Johanneskerk (grote kerk op het dorp). De kinderen van groep 1 t/m 4 zijn ter compensatie donderdagmiddag 17 december wel vrij (zoals op de kalender vermeld) Agenda 09 oktober Fruitdag 12 oktober OWG 15 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 oktober Studiedag (kinderen hele dag vrij) 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 28 oktober uur Koffieochtend 30 oktober Fruitdag 06 november Fruitdag 02 november Panelavond 02 november MR 10 november GMR 13 november Nationaal schoolontbijt 13 november Fruitdag 16 november OWG 17 november Vrijwillige 10-minutegesprekken 19 november Informatieavond VO en CITO groep 8 van uur uitnodiging volgt 20 november Fruitdag 27 november Fruitdag 30 november MR adres Wereldwijs cbs Wereldwijs Griftstraat VZ Heerde Tel.: E wereldwijs@stichtingcambium.nl

23 september 2015 jaargang 2-3

23 september 2015 jaargang 2-3 23 september 2015 jaargang 2-3 Lied van de week Groep Lied van deze week 1A/2A Je bent nooit alleen 1B/2B Je bent nooit alleen 3A Mijn God is zo groot 3B/4A Mijn God is zo groot 4B Mijn God is zo groot

Nadere informatie

21 september 2017 jaargang 4-3

21 september 2017 jaargang 4-3 21 september 2017 jaargang 4-3 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Hé, wil jij mijn vriendje zijn?! 3A Alles wat je droomt. 3B en 4 Ik ben voor jou een nieuwe naam. 5A Er is iets heel speciaals aan jou!

Nadere informatie

5 oktober 2017 jaargang 4-4

5 oktober 2017 jaargang 4-4 5 oktober 2017 jaargang 4-4 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Soms zou ik willen vliegen 3A t/m 4 Onder boven voor en achter 5A Laat mij leven met vertrouwen 5B t/m 6B Het spookt 7A t/m 8B Monsters in

Nadere informatie

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick.

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. 07 januari 2016 jaargang 2-10 2016 Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. Zegen van St. Patrick De Heer zij voor je om je de juiste weg te wijzen. De Heer zij achter je om je in

Nadere informatie

25 september 2014 jaargang 20-2

25 september 2014 jaargang 20-2 Het Het digitale Emmagram 25 september 2014 jaargang 20-2 Lied van de week Lied van deze week Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8 Lied van volgende week Groep 1 Groep 2 Groep

Nadere informatie

11 november 2017 jaargang 4-6

11 november 2017 jaargang 4-6 11 november 2017 jaargang 4-6 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Jozef zoekt zijn grote broers 3 t/m 6 Jozef had een jas aan 7 Jozef, alles wat je droomt 8 Jozef had een jas Vertellingen Week 46 Jozef

Nadere informatie

26 november 2015 jaargang 2-7

26 november 2015 jaargang 2-7 26 november 2015 jaargang 2-7 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Welkom kindje 3A t/m 4A Ben je groot of ben je klein 4B Bidden 5A t/m 6B Heerlijk 7 Daarom bidden wij 8A/B Hou van alle

Nadere informatie

23 november 2017 jaargang 4-7

23 november 2017 jaargang 4-7 23 november 2017 jaargang 4-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3A Jozef zoekt zijn grote broers 3B t/m 5 Jozef had een jas 5/6 Hij alleen 6 t/m 8 Volg het spoor Vertellingen Week 48 Deze week beginnen

Nadere informatie

19 april 2018 jaargang 4-17

19 april 2018 jaargang 4-17 19 april 2018 jaargang 4-17 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 6 Ik ben dankbaar 7 en 8 10 woorden rap Vertellingen Week 17 Saul is op zoek. Misschien is dat wel een belangrijke eigenschap van een koning

Nadere informatie

24 november 2016 jaargang 3-7

24 november 2016 jaargang 3-7 24 november 2016 jaargang 3-7 Lied van de week Groep lied 1 Ik vind het fijn om jou te helpen en een vriend te zijn. 2A t/m 4/5 Herhaling liedjes van de afgelopen periode 5 t/m 8 Veilig in Jezus armen.

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

7 december 2017 jaargang 4-8

7 december 2017 jaargang 4-8 7 december 2017 jaargang 4-8 Lied van de week De komende weken oefenen we liedjes voor Kerst. Vertellingen Week 50 Verwachten is geloven dat het al begonnen is. Misschien nog klein, onaanzienlijk, maar

Nadere informatie

03 maart 2016 jaargang 2-15

03 maart 2016 jaargang 2-15 03 maart 2016 jaargang 2-15 Lied van de week De komende weken oefenen we de liedjes voor de Paasviering. Vertellingen Week 10 Zeven is voldoende maar niet altijd. Vergeven doe je als het moet zeventig

Nadere informatie

4 februari 2016 jaargang 2-13

4 februari 2016 jaargang 2-13 4 februari 2016 jaargang 2-13 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Mama zegt: je bent een beetje ziek 2 Ben je groot of ben je klein 3A t/m 4B Adonia speelt de baas 5A t/m 6B Een plek

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 12 januari 2017 jaargang 3-10 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als

Nadere informatie

12 november 2015 jaargang 2-6

12 november 2015 jaargang 2-6 12 november 2015 jaargang 2-6 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Abram tel de sterren maar 3A t/m 4A Abraham 4B Sterren 5A t/m 8B Vertrouw maar op God Groep Lied van deze week 1A t/m

Nadere informatie

22 februari 2018 jaargang 4-13

22 februari 2018 jaargang 4-13 22 februari 2018 jaargang 4-13 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Je hoeft niet bang te zijn. 3 t/m 6 Jezus wijst de weg naar Pasen 7 en 8 Ik ben dankbaar Vertellingen Week 10 De leerlingen van Jezus weten

Nadere informatie

26 januari 2017 jaargang 3-11

26 januari 2017 jaargang 3-11 26 januari 2017 jaargang 3-11 Lied van de week Groep Lied 1 De Here zegent jou 2A Liedjes kerk-schooldienst 2B Welkom kindje 3 en 4 Voor uw liefde Heer Jezus 5 t/m 7 Weer of geen weer 8 10.000 reasons

Nadere informatie

8 maart 2018 jaargang 4-14

8 maart 2018 jaargang 4-14 8 maart 2018 jaargang 4-14 Lied van de week De komende weken oefenen we de liedjes voor de Paasviering. Vertellingen Week 11 Op de berg gebeuren bijzondere dingen. Jezus ontmoet Mozes en Elia. Een stem

Nadere informatie

13 december 2018 jaargang 5-8

13 december 2018 jaargang 5-8 h 13 december 2018 jaargang 5-8 Lied van de week We oefenen liedjes voor de kerstviering. Kind op Maandag Week 51 De keizer houdt een volkstelling: Alle mensen in zijn land moeten geteld worden. Precies

Nadere informatie

27 oktober 2016 jaargang 3-5

27 oktober 2016 jaargang 3-5 27 oktober 2016 jaargang 3-5 Lied van de week Groep lied 1 Zing wat je zingen kan 2 David werd gekozen 3 David 4 t/m 5 De koning is somber 6 De Heer is mijn Herder 6/7 t/m 8 Psalm 23 (Engelse versie) Vertellingen

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

24 augustus 2017 jaargang 4-1

24 augustus 2017 jaargang 4-1 24 augustus 2017 jaargang 4-1 Maandag, wasdag In het dorp waar Hodja woont, is het al weken veel te droog. De hele omgeving heeft er onder te lijden en het drinkwater raakt op. De gemeente besluit Hodja

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

1 november 2018 jaargang 5-5

1 november 2018 jaargang 5-5 h 1 november 2018 jaargang 5-5 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 4 Zomaar te gaan 5 t/m 8 Ook voor jou is er een plekje Kind op Maandag Na de zomervakantie zijn we vol enthousiasme aan onze nieuwe methode

Nadere informatie

vrijdag 8 september 2017

vrijdag 8 september 2017 vrijdag 8 september 2017 We hebben elkaar nodig; iedereen is belangrijk! En het oog kan niet zeggen tot de hand: Ik heb u niet van node; of wederom het hoofd tot de voeten: Ik heb u niet van node 1 Kor.

Nadere informatie

8 december 2016 jaargang 3-8

8 december 2016 jaargang 3-8 8 december 2016 jaargang 3-8 Lied van de week Deze periode oefenen we de liedjes voor de kerstviering. Vertellingen Week 49 De prieser Zacharias krijgt in de tempel een bijzonder bericht: hij zal een zoon

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

29 oktober 2015 jaargang 2-5

29 oktober 2015 jaargang 2-5 29 oktober 2015 jaargang 2-5 Lied van de week Groep Lied van deze week 1A t/m 2B Abram ik roep je 3A t/m 4B Niet zonder jou erbij 5A t/m 6B Heer, U kent mij als geen ander 7 t/m 8B Niet zonder jou erbij

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Ouderportaal. Inloop (groot)ouder/ oppas kind. 8 oktober 2015, nr. 4

Ouderportaal. Inloop (groot)ouder/ oppas kind. 8 oktober 2015, nr. 4 8 oktober 2015, nr. 4 Ouderportaal U kunt in het ouderportaal de vorderingen van uw kind volgen. Wij hechten er echter aan dat u de cijfers niet al te letterlijk neemt. Kinderen kunnen voor onderdelen

Nadere informatie

25 januari 2018 jaargang 4-11

25 januari 2018 jaargang 4-11 25 januari 2018 jaargang 4-11 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Vier mannen en een zieke vriend. 3A Bouw je leven op de rots. 3B Jezus die langs het water liep, 4 Liedjes kerk/schooldienst 5 t/m 6B God

Nadere informatie

Het team van CBS Wereldwijs wenst iedereen:

Het team van CBS Wereldwijs wenst iedereen: 21 december 2017 jaargang 4-9 Sterren Sterren, sterren in de nacht: fonkelen je tegemoet Kijk ernaar en luister zacht hoe de hemel jou begroet: Kijk omhoog het is een wonder: Elke ster is heel bijzonder

Nadere informatie

26 oktober 2017 jaargang 4-5

26 oktober 2017 jaargang 4-5 26 oktober 2017 jaargang 4-5 Woensdag 1 november Dankdag Op woensdag 1 november wordt er in veel kerken aandacht besteed aan de oogst die dit jaar weer van het land is gekomen en het eten en drinken dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Tamim cbs Tamim september 2014 nr. 2 jaargang 4

Nieuwsbrief van Tamim cbs Tamim september 2014 nr. 2 jaargang 4 Nieuwsbrief van Tamim cbs Tamim september 2014 nr. 2 jaargang 4 Nieuwsbrief september 2015 Beste ouders en verzorgers, We zijn weer begonnen! Wij zijn ontzettend blij met alle (nieuwe) kinderen, ouders

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders.

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders. Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 5 12 oktober 2015 Kinderboekenweek Kind op maandag Week 42 12/10-16/10 Thema: Ga maar We lezen: Genesis 11:27-32; 12:1-9; 12:10-20 Terach, de vader van Abram, vertrekt

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast.

Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast. Week 40-41 2016-2017 Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast. Agenda 14 oktober Alle kinderen krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

9 maart 2017 jaargang 3-14

9 maart 2017 jaargang 3-14 9 maart 2017 jaargang 3-14 Lied van de week Groep Lied van de week 1 t/m 2B Weet je dat de lente komt 3 t/m 8 Elke stap Vertellingen Week 11 Als Jezus op een hoge berg is, verandert hij en begint te stralen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 oktober 2018 nr. 3. Agenda Week 43. Levend Water

Nieuwsbrief. 18 oktober 2018 nr. 3. Agenda Week 43. Levend Water Nieuwsbrief 1 oktober 201 nr. 3 Agenda Week 43 Week 44 22 t/m 26 okt Herfstvakantie 29 okt t/m 2 nov 31 okt Zwolse VO markt Week 45 Wo 7 Week 46 5 nov t/m 9 nov Dankdag 12 t/m 16 nov Ma 12 / di 13 10 minutengesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda

Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda di 26 sept. Nieuwsbrief nr. 3 wo 27 sept Start verkoop Kinderpostzegels do 28 sept. Teamstudiedag/kinderen zijn vrij vrij 29 sept

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Kinderfeestje? Jarigen September. Info 1: 31 Augustus 2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Kinderfeestje? Jarigen September. Info 1: 31 Augustus 2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl Info 1: 31 Augustus 2017 Agenda SEPTEMBER 11 t/m 22 Op voeten en Fietsen 11 Infoavond Gr 1 t/m 8 15 Groep 2 VRIJ 19

Nadere informatie

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello Troelstralaan 3 7391LK Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2016/2017-04 W www.deoase-twello.nl Inhoud Algemeen... 1 Eerste paal De Fliert... 1 Afscheid juf Joukje... 2 Pesten plagen

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

Krabbel. Kinderboekenweek. Dag van de Leraar. Nummer 7, 9 oktober 2015. Hét Grote Gymfeest. Sgoolfotografie.nl

Krabbel. Kinderboekenweek. Dag van de Leraar. Nummer 7, 9 oktober 2015. Hét Grote Gymfeest. Sgoolfotografie.nl Jarigen Dag van de Leraar Kinderboekenweek Sgoolfotografie.nl Hét Grote Gymfeest Wist u dat? Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel JARIG Datum Naam Leeftijd Groep 11 oktober Juf Ginie 52 Leesbeesten Dag

Nadere informatie

19 februari 2015 Jaargang 1-7 Lied van de week

19 februari 2015 Jaargang 1-7 Lied van de week 19 februari 2015 Jaargang 1-7 Lied van de week Lied van vorige week Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8 Lied van deze week Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Emmaus pagina 1 RKBS Emmaüs Nr 6 jaargang 29-24 februari Voor in de agenda: 24 februari - Groep 5-8 vrije middag. 25 februari - 5 maart Voorjaarsvakantie 6 maart - Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek Agenda 1 november Spreekuur FH 2 november Dankdag 3 november Spreekuur LB 7 november Start themaweek 8 november Studiemiddag, kinderen s middags vrij 11 november Nationaal schoolontbijt 13 november CNS

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

E-mailnieuwsbrief. Bijbelverhalen en lied van de maand Week Groep 1/4 Groep 5/8. Fusienieuws. kinderboekenweek

E-mailnieuwsbrief. Bijbelverhalen en lied van de maand Week Groep 1/4 Groep 5/8. Fusienieuws. kinderboekenweek E-mailnieuwsbrief OKTOBER 2, 2015 Bijbelverhalen en lied van de maand Week Groep 1/4 Groep 5/8 41 Jakob en Esau De zegen gestolen Jakobs vlucht 42 Jakobs droom Jakob trouwt Jakobs loon Abram/Isaäk/Jakob

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4 en 5

Aan de ouders van groep 4 en 5 Aan de ouders van groep 4 en 5 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op een

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4 en 5

Aan de ouders van groep 4 en 5 Aan de ouders van groep 4 en 5 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op een

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Deze keer leest u onder andere: Voorwoord Roger Vakwerk is Meesterwerk Werkgroep Identiteit Nieuws uit groep 1a/2a Bouwactiviteiten Inmiddels heeft

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken.

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken. Jaargang 5, nummer 3, vrijdag 30 november 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk

Nadere informatie

Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober

Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober 38 e jaargang nr.07 ALGEMEEN NIEUWS: Afsluiting project Kinderboekenweek: De afsluiting van ons project Kinderboekenweek is op vrijdag 13 oktober. Alle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Schoolmaatschappelijk werk. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Schoolmaatschappelijk werk. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 4 19-10-2018 Vanuit de directie Schoolmaatschappelijk werk Langs deze weg wil ik me graag aan u voorstellen en kort iets vertellen wat ik voor uw kind en u kan betekenen. Mijn naam

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 3

Informatieboekje Groep 3 Informatieboekje Groep 3 Schooljaar 2014-2015 Markelo, september 2014 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 3 van Oecumenische Basisschool Ichthus. In dit boekje vindt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF / / NR 4

NIEUWSBRIEF / / NR 4 NIEUWSBRIEF / 2016-2017 / NR 4 AGENDA 13 oktober tentoonstelling project / open huis voor alle ouders en overige geïnteresseerden (14.30-16.30 uur) 15-23 oktober herfstvakantie NIEUWS VAN DE DIRECTIE Toetsperiode

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2017-10-04 AGENDA Woensdag 4 oktober Donderdag 5 oktober Maandag 9 oktober Zaterdag 14 oktober Maandag 16 oktober Maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober Dinsdag 31 oktober Start kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Maandag 28 mei t/m vrijdag 1 juni 2018

Maandag 28 mei t/m vrijdag 1 juni 2018 Maandag 28 mei t/m vrijdag 1 juni 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Toetsweken > Ouderkamer > Ouderbijdrage i.v.m. schoolreisje en schoolkamp Extra > Boekentips > Zondag

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Oktober 2017 Deze maand 2 t/m 6 okt Week van de opvoeding Di 17 okt Gespreksmiddag en avond Do 19 okt Gespreksmiddag en avond 23 t/m 27 okt Herfstvakantie Ma 30 okt Lijsten speculaasactie mee

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie 11 oktober - nummer 7 Het Vijfblaadje Kalender maand oktober 12 oktober Kijkavond van 18.30 19.30 uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 27 oktober Koffie uurtje ouders

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 1 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 ZOMERVAKANTIE!!! 7 8 9 10 Juf Hetty Jarig Corrie Dusseljee jarig 11 12 13 14 15 16 17 18 Döne Oncu jarig 19 20 Juf Thea jarig 21 Eerste schooldag Kopje

Nadere informatie

Jaarga jaargang 13, nr 7, april-mei Aan de ouders/verzorgers van CBS Barlo

Jaarga jaargang 13, nr 7, april-mei Aan de ouders/verzorgers van CBS Barlo Nieuwsbrief Jaarga jaargang 13, nr 7, april-mei. 2017 Aan de ouders/verzorgers van CBS Barlo Dit is de gecombineerde nieuwsbrief van april en mei. April en mei zijn gebroken maanden met veel activiteiten

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 9 Maandag 31 oktober vrijdag 4 november Voor de ouders, Vanaf 7 november doen wij met mee met een 20 weken durend schoolfruit project. Dat betekent dat de school, van EU-schoolfruit, fruit

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD Sprankelnijs VOORWOORD Bezoek- en postadres Felixwei 17 9051 KE STIENS 058 257 1225 sprankel@cbog2.nl www.cbs-desprankel.nl 8 oktober 2015 Jaargang 15 nr. 2 IN DIT NUMMER: 1 Voorwoord 2 Aktie Schoenendoos

Nadere informatie

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels zijn de informatieavonden geweest en het was goed om te zien dat er veel ouders op deze avonden aanwezig waren. Het is fijn om elkaar te ontmoeten en u te kunnen

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie