FAQ's Verhuizing EHV Wat doen we met spullen die weg kunnen? Waar laten we zaken die weg kunnen?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAQ's Verhuizing EHV 2016. Wat doen we met spullen die weg kunnen? Waar laten we zaken die weg kunnen?"

Transcriptie

1 FAQ's Verhuizing EHV 2016 Catogorie Afval Vraag Wat doen we met spullen die weg kunnen? Waar laten we zaken die weg kunnen? Afwezigen Boeken en papier Communiceren Wat gebeurt er met de spullen van medewerkers die niet aanwezig zijn door bijvoorbeeld ziekte? Hoe worden boeken en tijdschriften verhuisd? Wat doet de verhuiscoördinator? Communiceren Crew kleding Data Wie kan ik aanspreken als ik iets wil weten of kwijt wil over de verhuizing? Wat gebeurt er met de SintLucas crew kleding? Wanneer beginnen we met inpakken/weggooien? Data Wanneer gaan we over naar STRIJP-S? Data Wanneer wordt het pand opgeleverd? Data Wat als de oplevering tegenzit en het pand niet klaar is? Eigendommen Expositie materiaal Hergebruik Kan ik mijn peroonlijke spullen inpakken voor de verhuizing? Wat doen we met materiaal voor expositie etc.? Wat als iets niet op de lijst voorkomt met hergebruik maar ik wil dat het wordt ingezet?

2 Het gebouw Het gebouw Het gebouw Informeren Hoeveel liften zijn er in het pand? Mag ik het gebouw (tussentijds) bezoeken? Op welke verdieping/locatie komt print en sign? Hoe worden medewerkers geïnformeerd? Hoe verpak ik apparatuur (computers etc.) en de bekabeling? Hoe vol moeten de dozen zitten? Hoe werk ik met de meterbakken? Hoe weten we de inhoud van verhuisdozen? Hoeveel verhuisdozen krijgt een team? Kan ik ook producten anders verpakken? Mag ik de dozen extra dichtplakken zodat er niets uitvalt? Mag ik op dozen extra informatie zetten? Moeten we ook de wandklokken en schilderijen inpakken? Wat doen we met de telefoons? wat gebeurt er met materialen die extra aandacht verdienen (breekbaar, afwijkend inpakmateriaal, zwaar etc.)?

3 Welke materialen krijg ik om mijn spullen te verpakken? Wie pakt de spullen die bij het onderwijs nodig zijn in? Logistiek Zijn er ook andere mogelijkheden van verpakken? Wie pakt de dozen op de nieuwe locatie uit? Hoe worden zaken beschermd tijdens de verhuizing? Logistiek Kan ik meubels zelf op een plek zetten waar ik dat zou willen? Logistiek Logistiek Logistiek Logisitek Meubels Meubels Komt er een centrale ruimte opslag expositie/opendagen? Waar laat ik dozen die ik heb ingepakt? Wie brengt de spullen naar de nieuwe plek op Strijp-S? Als ik dozen heb uitgepakt, waar laat ik dan de lege doos? Gaat het meubilair mee? Hoe wordt het meubilair geplaatst?

4 Meubels Wat doe ik met mijn PGO-kast? Meubels Monteren/demonteren Opslag Persoonlijke spullen Welke meubels die hergebruikt worden, komen er in de lokalen? Wat gebeurt er met de stellingen die we hergebruiken? Hoeveel opslagmogelijkheden zijn er op Strijp-S? Waar laat ik mijn persoonlijke spullen? Schoonmaak Strijp-S Schoonmaken Hoe wordt de nieuwe omgeving schoongemaakt? Hoe laten we de oude locatie achter? Sorteren Wat verhuizen we? Als iets naar Boxtel moet, hoe geef ik dat aan? Hoe krijgen we de stickers weer van de producten af? Hoe sticker ik iets dat niet in een doos past? Hoe weet de verhuizer waar mijn spullen naar toe moeten? Hoe worden de kleurcodes toegekend? Waar plak ik de stickers? Wanneer krijgen we de stickers? Wat gebeurt er als ik vergeet iets te stickeren?

5 Studenten/leerlingenwerk Wat gebeurt er met leerlingen- en studentenwerk? Wandversiering Wat gebeurt er met de kunst die aan de muren hangt?

6 Antwoord We huizen niets over dat we niet meer gebruiken. Afval kan in de containers buiten. De verhuiscoördinator kan voor binnen extra containers aanvragen via de conciërges (papier en restafval) Deze extra containers komen op de afdeling te staan. SintLucas rekent er op dat voor die collega's de eigen afdeling zaken inpakt en regelt. We moeten er voor zorgen dat de dozen met boeken niet te zwaar zijn, uitgangspunt maximaal 15 kilo. We overleggen nog met verhuizer hoe we dit gaan aanpakken. De verhuiscoördinatoren (VC'er) hebben regelmatig overleg en stemmen af wat nodig is om op de werkvloer de verhuizing goed te laten verlopen. Bij de VC'er kunnen alle vragen en opmerkingen worden 'geparkeerd'. De VC'er verzamelt alles en zorgt dat er snel een antwoord komt of aan een oplossing wordt gewerkt. Hij/zij is dus de link tussen onderwijsteam/afdeling en de projectorganisatie van de verhuizing Iedere afdeling heeft een eigen verhuiscoördinator. ANTWOORD VOLGT NOG Je kunt al meteen beginnen met inpakken en/of opruimen (weggooien). Uiterlijk voor je vakantie moet alles ingepakt zijn. OP heeft in week 28 gezamenlijke tijd gepland. Let op: naast je eigen spullen ben je als team ook verantwoordelijk voor opleidings-gebonden algemene spullen (magazijn, opslag, voorraad etc) Direct na de zomervakantie. In de opstartweek werken we voor het eerst op de nieuwe locatie. OBP dat al in de laatste vakantieweek start, begint in Boxtel dit jaar. (houd daar met inpakken eventueel ook rekening mee). Planning is dat 15 augustus het pand bouwkundig wordt opgeleverd. Daarna zijn er nog narooi werkzaamheden (zorgen dat alles 100% in orde is) en ook worden nog 'gebruikerszaken' geleverd; zoals nieuw meubilair, trekken/ trussen, gordijnen en rails in studio's etc etc. Er is geen plan B en er komt geen plan B. We starten 5 september met onderwijs op Strijp- S. Er wordt door bouwpartners en projectorganisatie van SintLucas hard en goed samengewerkt om zaken en prioriteiten goed af te stemmen. NEE! Persoonlijke eigendommen zijn niet verzekerd, dus zelf meenemen naar huis ANTWOORD VOLGT NOG Als materialen/meubels niet op de lijst staan voor hergebruik maar je bent anders van mening, geef je dat door aan de verhuiscoordinator. Mogelijk dat er nieuw voor in de plaats komt. Als dat niet zo is kan anders beslist worden.

7 Er is 1 lift in het pand, in de hoogbouw. Geen ongenode mensen op de bouw, ook niet in de vakantieperiode Print en Sign heeft zijn thuisbasis in de Oostvleugel, het oude gedeelte van het NatLab Informatie loopt via communicatie of via de verhuiscoördinator. ICT koppelt de PC s af; stopt stroomsnoer, datakabel, muis en ander klein spul in zak; Stickert vervolgens: Monitor(2x achterop), PC, Toestenbord(onderop), telefoon en zak. Dit zijn dus 6 stickers. De dozen moeten helemaal gevuld worden. Denk er o.a. bij ordners aan het om en om plaatsen, zodat er een goede verdeling is. Het gewicht is maximaal 20 kg Meterbakken kunnen worden gestappeld op een 'hondje'. Stapelen voor dezelfde ruimte Alle verhuisdozen worden gestickerd. Instructie wat je op de sticker moet schrijven (en welke kleur sticker gebruikt moet worden), staat in de nieuwsbrief verhuizen van 24/06. Zoveel als nodig is. Verhuisdozen zijn te vinden in lokaal M035. Let op: pak niet meer dozen in, dan je straks in kasten kwijt kunt. Na de verhuizing willen we de lege dozen z.s.m. weer inzamelen en de school netjes in orde maken! Om losse spullen in te pakken worden alleen verhuisdozen gebruikt, tenzij er specials zijn waarover afwijkende afspraken worden gemaakt tussen verhuizer en verhuiscoördinator. Spullen die niet juist zijn verpakt worden niet verhuisd en worden als afval afgevoerd. NEE! Geen plakband gebruiken om de dozen te sluiten. Als er kleine voorwerpen zijn, dan is het verstandig die te bundelen of in kleinere dozen te verzamelen en ze zo in de verhuizdozen te doen. Niet op de dozen schrijven Dit wordt centraal, door Facilitair, ingepakt (hetzelfde geldt ook voor whiteborden en garderobes/ kapstokken). Ophangen op nieuwe locatie wordt ook centraal opgepakt door facilitair. Verwacht niet dat de kunst al hangt op 5 september! Prioriteit ligt in de zomer bij het op orde brengen van de onderwijsruimtes. Kunst wordt door een commissie geïnventariseerd. Er wordt centraal een plan gemaakt voor de verdeling in het nieuwe pand. Persoonlijke kunst: persoonlijk inpakken. Met facilitair wordt bekeken of en waar dit op de nieuwe locatie kan worden opgehangen. Vaste telefoons worden door ICT verhuist en gestockeerd. Dus niet inpakken in een doos! Gewoon naast PC op bureau laten staan. Materialen en spullen die extra aandacht verdienen, noemen we SPECIALS. Zo'n special geef je door aan de verhuiscoördinator. Deze maakt een inventarisatie van alle specials en meldt het bestaan ervan op een centraal punt. Vervolgens worden de juiste middelen geleverd voor het inpakken. Zodat met de juiste zorg die zaken worden overgebracht naar Strijp-S

8 Verhuismateriaal: dozen, archiefdozen (boeken), meterbakken (kunststof, stappelbaar). De medewerkers pakken per team zelf de spullen in. Stellingen en kasten dienen geheel LEEG te zijn na inpakken. Kasten uit planken gehaald en los gebundeld (in de kast), sleutel op de kast plakken. Kasten worden deels her-ingezet, maar mogelijk op andere plek in de school. Magazijnstellingen worden door Facilitair gedemonteerd (en gemonteerd in nieuwe locatie). Inrichten stellingen doet OP zelf. Ja. We gebruiken naast verhuisdozen o.a. ook pallets of grote verhuisbakken. We noemen die 'SPECIALS'. Het team zal in hoofdzaak verhuisdozen gebruiken. De medewerkers die hebben ingepakt, pakken de dozen ook weer uit. Als team zorg je voor het juist opbergen van de materialen. OP heeft de opstartweek om uit te pakken. Verhuizer beschermt gebouw en te verhuizen materialen etc. NEE! Medewerkers wordt verzocht niet zelf te schuiven met kasten, tafels etc. zodat duidelijk blijft wie verantwoordelijk is voor eventuele schades. Check in het eigen team de tekeningen van de indeling vooraf; de verhuizer zet het dan gelijk goed neer. Wil je als team later toch wijzigen? Vraag facilitair; zij hebben daarvoor de materialen. Zo voorkomen we beschadigingen! Indelingen, dus het verdelen van de medewerkers over de werkpleknummers in de nieuwe ruimtes is vastgesteld. Daarna kan het alleen nog na de verhuizing gewijzigd worden. ANTWOORD VOLGT NOG De verhuiscoördinatoren hebben regelmatig overleg en stemmen af met facilitair. Volg de aanwijzingen van de verhuiscoördinator uit je team. De verhuizers zetten de ingepakte spullen (verhuisdozen) op de plaats die op de geplakte sticker is aangegeven. Lege dozen worden plano, plat in rolcontainers van verhuizer, verzameld. Niet al het meubilair gaat mee. Een gedeelte wordt hergebruikt. Ander benodigd meubilair wordt nieuw aangeschaft. Het meubilair wordt geplaatst volgens tekening. Het is raadzaam die tekeningen tijdens de verhuizing aan te houden (dus niet verzetten). Alleen op die wijze houdt facilitair een goed overzicht van wat geleverd is en of alles op de juiste plek staat.

9 Kasten voorbereiden voor de verhuizing maar niet stickeren. Spullen inpakken, doos stickeren. Het is zeer waarschijnlijk dat je de kast niet terug ziet (wel andere bergruimte). De kasten worden heringezet maar mogelijk op andere afdeling! Let op: de sleutel in envelopje op de kast plakken! De kasten worden dus helemaal leeggemaakt. De planken van de kast bundelen. De meubels die hergebruikt worden, kunnen op een andere locatie komen dan dat we tot nu toe gewend zijn. Dus stoelen uit lokaal A kunnen mogelijk door een ander team gebruikt gaan worden. De stellingen die we hergebruiken, worden door facilitair gedemonteerd en op de nieuwe locatie geplaatst en gemonteerd. Stellingen en kasten moeten geheel leeg zijn. Er is beperkte opslag op Strijp-S. Raadzaam dus om op te ruimen wat niet nodig is. Tijdens een verhuizing kan altijd iets zoekraken. We geven daarom het advies privé-spullen of spullen voor persoonlijk gebruik tijdelijk thuis in een verhuisdoos op te slaan tot na de zomervakantie. De schoonmaak gebeurt in 3 fases: bouwschoonmaak, opleverschoonmaak, reguliere schoonmaak (als studenten/leerlingen er zijn). Alle kasten en gangen moeten vrij zijn van losse materialen. Verhuisdozen worden verzameld. Het verzamelen en stapelen gebeurt zodanig dat de verhuizer door een juiste sortering een goed overzicht heeft naar welke nieuwe locatie het gebracht moet worden. Alles wat nog los 'rondslingert', wordt als afval afgevoerd. We betalen de verhuizers per kuub. We verhuizen daarom niets dat we niet meer gebruiken. Wat we niet meer gebruiken wordt afgevoerd. Wat naar Boxtel moet, krijgt een eigen kleurcode. Bij stickeren verstandig een ezeloortje toe te passen, zodat het na de verhuizing makkelijk te verwijderen is Grotere items krijgen een aparte sticker, zogenaamde specials. Is aparte procedure voor. Deze is bekend bij de verhuiscoördinator. Het is belangrijk goed aan te geven naar welke ruimte materialen moeten. Elke etage krijgt een kleur (verhuizer doet voorstel kleurcodering) er volgt nog apart instructie, wat je op de sticker moet schrijven Kleurcodes gaan per etage. De verhuizer zal in overleg met de opdrachtgever van SintLucas die codes bepalen. Stickers aan zijkant van de doos en de kopkant van de meterbakken. Stickers komen mee met de dozen Wat niet gestickerd is, wordt niet verhuisd.

10 Leerlingen- en studentenwerk wordt niet mee verhuisd, met uitzondering van examenwerk dat we verplicht moeten bewaren. Leerlingen- en studentenwerk dat wordt ingezet als showmodellen, bijvoorbeeld bij open dagen, kan door de medewerker worden verpakt en gestickerd (zoals andere spullen). Kunst wordt mee verhuisd en pas in oktober opgehangen.

Verhuisinstructie. Aan : Alle medewerkers Van : De Verhuiscoördinator Datum : Betreft : Verhuisinstructie. Beste collega s,

Verhuisinstructie. Aan : Alle medewerkers Van : De Verhuiscoördinator Datum : Betreft : Verhuisinstructie. Beste collega s, Verhuisinstructie Aan : Alle medewerkers Van : De Verhuiscoördinator Datum : Betreft : Verhuisinstructie Beste collega s, Zoals bekend start de verhuizing naar op vanaf uur. Hierbij ontvangen jullie allen

Nadere informatie

Verhuisinstructie Verhuizingen 2010

Verhuisinstructie Verhuizingen 2010 Verhuisinstructie Verhuizingen 2010 Aan : Alle medewerkers Van : Arjo Kurvink Datum : Betreft : Verhuisinstructie Beste collega s, Zoals bekend start de verhuizing van poli / afdeling naar de nieuwbouw

Nadere informatie

Pagina 1 van 7. Verhuisinstructie Nieuwbouw TNW TU Delft Versie

Pagina 1 van 7. Verhuisinstructie Nieuwbouw TNW TU Delft Versie Pagina 1 van 7 Verhuisinstructie Nieuwbouw TNW TU Delft Versie 0.1 07-04-2016 Pagina 2 van 7 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 2 2. Algemene afspraken... 2 2.1 Contactpersonen... 2 3.Verhuisafspraken...

Nadere informatie

Stap 2: ICT en meubels (grote spullen)

Stap 2: ICT en meubels (grote spullen) Stappenplan zomer opruimactie TNW In 2016 verhuizen we naar de nieuwbouw op zuid. Een goed moment voor een frisse start. We vragen je daarom alvast te bedenken wat je wel en niet wilt meenemen naar je

Nadere informatie

Hoe maak ik mijn verhuizing met Student Verhuis Service zo vlot en voordelig mogelijk?

Hoe maak ik mijn verhuizing met Student Verhuis Service zo vlot en voordelig mogelijk? Hoe maak ik mijn verhuizing met Student Verhuis Service zo vlot en voordelig mogelijk? Inhoud Afspraak maken Voorbereiding Klaarzetten Parkeren verhuiswagen / verhuislift Verhuistechnieken Afrekenen Verzekeringen

Nadere informatie

Verhuischecklist. De verhuischecklist. Een goede voorbereiding is het halve werk

Verhuischecklist. De verhuischecklist. Een goede voorbereiding is het halve werk Verhuischecklist De verhuischecklist Een goede voorbereiding is het halve werk Inleiding De verhuischecklist Zodra u weet dat u gaat verhuizen 2 Bovendien als u in een andere plaats gaat wonen 3 Bij de

Nadere informatie

Overleg het inpakken in ieder geval met uw verhuizer Begin met inpakken, zodra u de verhuisdozen in huis hebt. Er gaat meer tijd in zitten dan u

Overleg het inpakken in ieder geval met uw verhuizer Begin met inpakken, zodra u de verhuisdozen in huis hebt. Er gaat meer tijd in zitten dan u In de hectiek van verhuizen is het altijd handig om puntsgewijs de regelzaken inzichtelijk te hebben en stuk voor stuk te kunnen afvinken. Dit geeft de zekerheid dat alles gedaan is. HUURCHECK heeft een

Nadere informatie

VOORBEELD DRAAIBOEK VERHUIZING

VOORBEELD DRAAIBOEK VERHUIZING VOORBEELD DRAAIBOEK VERHUIZING http://www.mmverhuizingen.com http://www.deslimmebedrijfsverhuizer.nl Inhoudsopgave 1 ALGEMEEN 1.1 CONTACTGEGEVENS 1.2 ADRESSEN 1.3 OMSCHRIJVING LOCATIE 2 PROJECTOMSCHRIJVING

Nadere informatie

Waar moet je allemaal aan denken?

Waar moet je allemaal aan denken? Waar moet je allemaal aan denken? Bekijk hier de complete lijst met onder andere huur opzeggen, de nieuwe woning opmeten, het regelen van de verzekeringen en nog veel meer. Print de lijst uit en loop deze

Nadere informatie

- Indien u voor een verhuisbedrijf kiest, kunt u het beste meerdere offertes aanvragen

- Indien u voor een verhuisbedrijf kiest, kunt u het beste meerdere offertes aanvragen Verhuistips! Verhuis Checklist Stap 1 Kort na de beslissing om te verhuizen» - Plan de verhuisdatum - Zeg de huur van uw woning (schriftelijk) op - Bied uw koopwoning bij uw makelaar aan - Bij een koopwoning

Nadere informatie

ZODRA U WEET DAT U GAAT VERHUIZEN BIJ DE GEMEENTE WAAR U GAAT WONEN

ZODRA U WEET DAT U GAAT VERHUIZEN BIJ DE GEMEENTE WAAR U GAAT WONEN Verhuische ckli st AIRR Verhuischecklist In de hectiek van verhuizen is het altijd handig om puntsgewijs de regelzaken inzichtelijk te hebben en stuk voor stuk te kunnen afvinken. Dit geeft de zekerheid

Nadere informatie

Na de aankoop/huur van uw nieuwe huis

Na de aankoop/huur van uw nieuwe huis Na de aankoop/huur van uw nieuwe huis Zijn er bouwtekeningen en plattegronden (incl. hoogte, lengte en breedtematen)? Neem de maten van ramen en deuren op. Controleer de plek en werking van de meterkast.

Nadere informatie

INPAKKEN VOOR DE VERHUIZING

INPAKKEN VOOR DE VERHUIZING INPAKKEN VOOR DE VERHUIZING van www.moveria.nl. Zie ook www.moveria.nl/blog. Het is niet makkelijk om bij een verhuizing alles goed in te pakken. Het kan lang duren totdat je al je waardevolle spulletjes

Nadere informatie

VERHUIS CHECKLIST. Datum verhuis: Beslis wanneer je verhuist en vraag verlof aan op je werk.

VERHUIS CHECKLIST. Datum verhuis: Beslis wanneer je verhuist en vraag verlof aan op je werk. Verhuizen doe je (al een geluk) niet iedere dag. Er komt namelijk best wel wat bij kijken, maar dat had je waarschijnlijk al door. Aangezien we hier bij Verzeker Je toch al wat ervaring mee hebben, hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief Verhuizing De Burght Oostburg - Breskens. Nr. 2 26 april 2007. Geachte lezer,

Nieuwsbrief Verhuizing De Burght Oostburg - Breskens. Nr. 2 26 april 2007. Geachte lezer, Nieuwsbrief Verhuizing De Burght Oostburg - Breskens Nr. 2 26 april 2007 Geachte lezer, Hierbij treft u de 2 e Nieuwsbrief aan i.v.m. de tijdelijke verhuizing van De Burght naar Breskens. De Nieuwsbrief

Nadere informatie

Verhuis Checklist. Tel: of cargo-care.nl

Verhuis Checklist. Tel: of cargo-care.nl Verhuis Checklist info@cargo-care.nl Tel: 046-2340001 of 06-30411610 cargo-care.nl Omdat Cargo Care u graag begeleidt van het begin tot eind van uw verhuizing, geven wij u op deze pagina alvast een aantal

Nadere informatie

Gratis checklist voor een vlekkeloze verhuizing

Gratis checklist voor een vlekkeloze verhuizing Gratis checklist voor een vlekkeloze verhuizing * Vraag een gratis verhuisofferte aan bij Verhuisbedrijf Den Haag * Breng in kaart wat je wilt verhuizen. * Verhuis je op kosten van je werkgever? Achterhaal

Nadere informatie

Gebruik de juiste doos

Gebruik de juiste doos Inpaktips 1 Tips waar je blij van wordt - Inpakken Gebruik de juiste doos Voor elke grote doos heb je vier kleine tot middelgrote dozen nodig. Gebruik de kleinere dozen voor zware voorwerpen zoals boeken

Nadere informatie

Checklist Verhuizen. 2 Maanden voor de verhuizing. 1 Maand voor de verhuizing

Checklist Verhuizen. 2 Maanden voor de verhuizing. 1 Maand voor de verhuizing Verhuizen staat in de top 3 staat van meest stressvolle gebeurtenissen. Met deze handige checklist houd je het overzicht en verhuis je zonder zorgen. 2 Maanden voor de verhuizing Bekijk kritisch de inhoud

Nadere informatie

Checklist Verhuizen TOP. MuurTotaal. 47 stappen om je verhuizing soepel te laten verlopen. gladde wanden zonder stukadoren

Checklist Verhuizen TOP. MuurTotaal. 47 stappen om je verhuizing soepel te laten verlopen. gladde wanden zonder stukadoren Checklist Verhuizen 47 stappen om je verhuizing soepel te laten verlopen Verhuizen doe je niet vaak, dus wat overzicht kan je misschien wel verhuizen. Deze lijst helpt je de klus te klaren! Wellicht heb

Nadere informatie

DRAAIBOEK algemeen Verhuizingen 2010

DRAAIBOEK algemeen Verhuizingen 2010 DRAAIBOEK algemeen Verhuizingen 2010 1 Inhoudsopgave 1 ALGEMEEN... 4 1.1 CONTACTGEGEVENS... 4 1.2 ADRESSEN... 4 1.3 OMSCHRIJVING LOCATIE... 5 2 PROJECTOMSCHRIJVING... 6 2.1 ALGEMEEN... 6 2.2 UITGANGSPUNTEN...

Nadere informatie

Checklist verhuizing. Legenda: x = te doen V = gedaan. Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Verhuiscoach. Maand Week

Checklist verhuizing. Legenda: x = te doen V = gedaan. Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Verhuiscoach. Maand Week Checklist verhuizing Van: Legenda: x = te doen V = gedaan Naar: Je gaat verhuizen en nu? * Verhuisdatums prikken: Opleverdag nieuwe huis Verhuisdag zelf Opleverdag oude huis Papierwerk: * Heb te allen

Nadere informatie

www.lammersverhuizingen.nl Wij zijn als erkend verhuisbedrijf reeds vijf decennia actief in Zutphen en omstreken en voor velen een begrip.

www.lammersverhuizingen.nl Wij zijn als erkend verhuisbedrijf reeds vijf decennia actief in Zutphen en omstreken en voor velen een begrip. www.lammersverhuizingen.nl Wij zijn als erkend verhuisbedrijf reeds vijf decennia actief in Zutphen en omstreken en voor velen een begrip. MOGELIJKHEDEN VOOR VERHUIZEN ZIJN: Complete verhuizing Gedeeltelijk

Nadere informatie

Draaiboek verhuizing. Legenda: x = te doen V = gedaan. Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Verhuiscoach. Maand Week

Draaiboek verhuizing. Legenda: x = te doen V = gedaan. Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Verhuiscoach. Maand Week Checklist Verhuizen - Den Bosch Draaiboek verhuizing Van: Legenda: x = te doen V = gedaan Naar: Je gaat verhuizen en nu? * Verhuisdatums prikken: Opleverdag nieuwe huis Verhuisdag zelf Opleverdag oude

Nadere informatie

Inhoud Inleiding 1 Voorbereiding 2 Huisvesting

Inhoud Inleiding 1 Voorbereiding 2 Huisvesting Inhoud Inleiding 11 1 Voorbereiding 13 1.1 Verhuiscoördinatie 13 1.1.1 U, de verhuiscoördinator 13 1.1.2 Verhuisassistenten 14 1.1.3 Wie doet wat wanneer? 14 1.1.4 Externe adviseurs 14 1.1.5 Wettelijke

Nadere informatie

Toetsmatrijs. Opgesteld door: CCV. Note: De Assistent Verhuizer verricht alle werkzaamheden onder toezicht. Examenonderdeel

Toetsmatrijs. Opgesteld door: CCV. Note: De Assistent Verhuizer verricht alle werkzaamheden onder toezicht. Examenonderdeel Opgesteld door: CCV Examenonderdeel Code: Naam: Toetsvorm: Assistent Verhuizer Praktijk n.v.t. Assistent Verhuizer praktijk Note: De Assistent Verhuizer verricht alle werkzaamheden onder toezicht. 1. Beroepshouding

Nadere informatie

Toetsmatrijs. Opgesteld door: CCV. Examenonderdeel. Assistent Verhuizer Theorie. Assistent Verhuizer

Toetsmatrijs. Opgesteld door: CCV. Examenonderdeel. Assistent Verhuizer Theorie. Assistent Verhuizer Opgesteld door: CCV Examenonderdeel Code: Naam: Toetsvorm: Assistent Verhuizer Theorie n.v.t. Assistent Verhuizer schriftelijk 1. Beroepscontext 1.1 De kandidaat kan het verloop van een inboedel/projectverhuizing

Nadere informatie

HighImmo.com HIGH SERVICE - LOW PRICE - HIGH IMMO. Checklist verhuizing NL VERSIE 1.0

HighImmo.com HIGH SERVICE - LOW PRICE - HIGH IMMO. Checklist verhuizing NL VERSIE 1.0 HighImmo.com Checklist verhuizing NL VERSIE 1.0 Een complecte checklist voor U gaat verhuizen 1. Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen A. Bij de Gemeente waar u gaat wonen informeren naar: 2. Vier tot

Nadere informatie

Verhuis Checklist Space Winner

Verhuis Checklist Space Winner Verhuis Checklist Space Winner Een verhuizing vindt altijd in verschillende etappes plaats. Space Winner Self Storage heeft de verhuischecklist uitgewerkt in 9 periodes. Hiermee kunt u de verhuizing goed

Nadere informatie

Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Opruimgoeroe. Opruimgoeroe Verhuisplanner. Legenda: x = te doen v = gedaan. Maand Week

Je gaat verhuizen en nu? Inschakelen Opruimgoeroe. Opruimgoeroe Verhuisplanner. Legenda: x = te doen v = gedaan. Maand Week Verhuisplanner Van: Legenda: x = te doen v = gedaan Naar: Je gaat verhuizen en nu? * Verhuisdatums prikken: Opleverdag nieuwe huis Verhuisdag zelf Opleverdag oude huis Papierwerk: * Heb te allen tijde

Nadere informatie

BIJLAGE II Programma van Eisen

BIJLAGE II Programma van Eisen BIJLAGE II Programma van Eisen Richtinggevende uitgangspunten 1. Er wordt gestreefd naar het zo min mogelijk verhuizen van meubilair. Dit zal echter niet bij alle verhuizingen het geval zijn. Op dit moment

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Verhuizen. handige tips & stappenplan

INFORMATIEBROCHURE. Verhuizen. handige tips & stappenplan INFORMATIEBROCHURE Verhuizen handige tips & stappenplan Verhuizen Je verhuist naar een andere woning. Dat wil zeggen dat je oude appartement helemaal leeg & proper moet zijn. Maar hoe begin je daar aan?

Nadere informatie

MA02 Goederenontvangst ( Thema Magazijn) Omschrijving Organisatie en voorbereiding docent Algemene voorbereiding

MA02 Goederenontvangst ( Thema Magazijn) Omschrijving Organisatie en voorbereiding docent Algemene voorbereiding MA02 Goederenontvangst (Thema Magazijn) Omschrijving In de praktijkoefeningen van deze box maakt de leerling een dag mee uit het leven van een medewerker goederenontvangst, ook wel genoemd opslagmedewerker.

Nadere informatie

verhuis CHECKLIST VERHUISBEDRIJF DRECHTSTEDEN VBD VERHUIST ONGEKEND FUNCTIONEEL

verhuis CHECKLIST VERHUISBEDRIJF DRECHTSTEDEN VBD  VERHUIST ONGEKEND FUNCTIONEEL verhuis CHECKLIST www.verhuisbedrijfdrechtsteden.nl Verhuischecklist Verhuisbedrijf Drechtsteden helpt u graag bij het verhuizen door middel van deze checklist. Een handige checklist die u door de verhuizing

Nadere informatie

BACKPACK MOVE. Everything you need to know before moving

BACKPACK MOVE. Everything you need to know before moving BACKPACK MOVE Everything you need to know before moving BACKPACK MOVE Welcome to the Mov(i)e 1. Algemene Planning 2. Praktische Info 3. Verantwoordelijkheden 4. Ondersteuning 1 Algemene Planning 1. Algemene

Nadere informatie

2.5.3 (Ver)bouw en telecom 2.5.4 Instructie 2.5.5 Informatie intern 2.5.6 Informatie naar buiten 2.6 Sanitaire voorzieningen 2.6.

2.5.3 (Ver)bouw en telecom 2.5.4 Instructie 2.5.5 Informatie intern 2.5.6 Informatie naar buiten 2.6 Sanitaire voorzieningen 2.6. Inleiding 1. Voorbereiding 1.1 Verhuiscoördinatie 1.1.1 U, de verhuiscoördinator 1.1.2 Verhuisassistenten 1.1.3 Wie doet wat wanneer 1.1.4 Externe adviseurs 1.1.5 Wettelijke regelingen 1.2 Begroting 1.2.1

Nadere informatie

CHECKLIST BEDRIJFSVERHUIZING. 1. Voorbereiding. a. Algemeen

CHECKLIST BEDRIJFSVERHUIZING. 1. Voorbereiding. a. Algemeen CHECKLIST BEDRIJFSVERHUIZING 1. Voorbereiding a. Algemeen b. Huisvesting c. Inrichting Stel iemand verantwoordelijk voor de totale gang van zaken tijdens de verhuisperiode. Richt eventueel een projectgroep

Nadere informatie

Digitale logboek met bewijzen Kerntaak 1 Ontvangt en verwerkt goederen

Digitale logboek met bewijzen Kerntaak 1 Ontvangt en verwerkt goederen Digitale logboek met bewijzen Kerntaak 1 Ontvangt en verwerkt goederen Naam onderwijsinstelling Opleiding Verkoper Cohort 2016-2017 Naam: Leerbedrijf: Examenperiode: Schooljaar 2016/2017 Praktijkexaminator

Nadere informatie

Richtlijnen vullen van Rolcontainers of Pallets

Richtlijnen vullen van Rolcontainers of Pallets Richtlijnen vullen van Rolcontainers of Pallets PC s PC s kunnen worden verstuurd in rolcontainers op pallets of eierdoppen. Let op het volgende bij rolcontainers: Nooit meer dan 2 van de 3 lagen vullen

Nadere informatie

ebook Hoe ruim je nou echt op? door Sophia van Thiel Twee effectieve methodes in vogelvlucht

ebook Hoe ruim je nou echt op? door Sophia van Thiel Twee effectieve methodes in vogelvlucht ebook door Sophia van Thiel Hoe ruim je nou echt op? Twee effectieve methodes in vogelvlucht OPRUIMEN, HOE DOE JE DAT? Over de kunst van het opruimen zijn inmiddels boekenkasten vol geschreven. Zelf heb

Nadere informatie

groep 5 en 6 DE KLAS ALS VERHUISBEDRIJF

groep 5 en 6 DE KLAS ALS VERHUISBEDRIJF DE KLAS ALS VERHUISBEDRIJF In dit hoofdstuk zijn de activiteiten voor beschreven. Er staat een verhuizing op stapel en de kinderen van bedenken hoe de verhuizing slim, soepel en snel uitgevoerd kan worden.

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET AFVAL DOE-OPDRACHTEN Groep 1-2-3

AAN DE SLAG MET AFVAL DOE-OPDRACHTEN Groep 1-2-3 AAN DE SLAG MET AFVAL DOE-OPDRACHTEN Groep 1-2-3 INLEIDING Onderdeel van de lesmodule Aan de slag met afval zijn verschillende doe-opdrachten die erop zijn gericht om het thema afval in de klas extra tot

Nadere informatie

Handleiding Turtle Case

Handleiding Turtle Case Handleiding Turtle Case Index 2 Handleiding Turtle Case 3 Hoofdstuk 1. Het inpakken van de Turtle Case 3 1.1 Het openen van de Turtle Case 5 1.2 De hoogte van de steunen vaststellen 5 1.2.1. Methode 1

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN AANGEBODEN DOOR B&O LOGISTIEK Wij verhuizen u professioneel en zo efficiënt mogelijk. Om dit mogelijk te maken hebben wij een aantal algemene voorwaarden om uw verhuizing succesvol

Nadere informatie

1 week voor de verhuizing: Op de verhuisdag: Stuur een verhuisbericht naar:

1 week voor de verhuizing: Op de verhuisdag: Stuur een verhuisbericht naar: Verhuisplanner Een goede voorbereiding is het halve werk. Helemaal als het om verhuizen gaat. Deze planner helpt u een handje om uw verhuizing in goede banen te leiden. Hang of leg hem dus op een centrale

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Productiebedrijf. Kiezen. Grootmagazijn. Magazijn van een winkel. Ervaring

Waarom dit boekje? Productiebedrijf. Kiezen. Grootmagazijn. Magazijn van een winkel. Ervaring Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de keuken of in een winkel. Of voor een stage in de bouw. Kiezen

Nadere informatie

Doe-opdrachten Aan de slag met afval. Groep 1-2-3

Doe-opdrachten Aan de slag met afval. Groep 1-2-3 Doe-opdrachten Aan de slag met afval Groep 1-2-3 > Inleiding Onderdeel van de lesmodule Aan de slag met afval zijn drie doe-opdrachten die erop zijn gericht om de thema s zwerfafval en afval scheiden,

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET AFVAL DOE-OPDRACHTEN 4-6 jaar

AAN DE SLAG MET AFVAL DOE-OPDRACHTEN 4-6 jaar AAN DE SLAG MET AFVAL DOE-OPDRACHTEN INLEIDING Onderdeel van de website Aan de slag met afval zijn verschillende doe-opdrachten die erop zijn gericht om het thema afval extra tot leven te brengen. Alle

Nadere informatie

10 tips. voor verhuizen binnen Europa

10 tips. voor verhuizen binnen Europa 10 tips voor verhuizen binnen Europa Tien handige tips Een handige folder voor iedereen die overweegt om goederen vanuit Nederland te verhuizen naar een nieuwe woning in het buitenland. Dit kan een volledige

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Plannen... 4 Hoofdstuk 2 Meubels enzo... 6 Hoofdstuk 3 Geld... 8 Hoofdstuk 4 Winkelen... 10 Hoofdstuk 5 Adreswijziging... 12 Hoofdstuk 6 De sleutel!... 14 Hoofdstuk 7 Voorbereiden...

Nadere informatie

Efficiënte Garderobe Actieplan

Efficiënte Garderobe Actieplan Efficiënte Garderobe Actieplan Wat leuk dat je mijn Efficiënte Garderobe Actieplan hebt aangevraagd. Soms sta je voor je kledingkast en ben je totaal het overzicht kwijt. Dat is het juiste moment om de

Nadere informatie

DRAAIBOEK VERHUIZING

DRAAIBOEK VERHUIZING DRAAIBOEK VERHUIZING Inleiding In april 2005 verhuist H30 naar de nieuwbouw Vrouw en Kind. Dit draaiboek geeft aan welke stappen er genomen moeten worden om de patiëntenzorg in de nieuwbouw op een veilige

Nadere informatie

Traject Dienstverlening; Medewerker facilitaire dienstverlening

Traject Dienstverlening; Medewerker facilitaire dienstverlening Traject Dienstverlening; Medewerker facilitaire dienstverlening Traject Dienstverlening, Medewerker facilitaire dienstverlening 31-10-2016 ThiemeMeulenhoff 1 Dienstverlening; Profieldeel Medewerker facilitaire

Nadere informatie

Verhuisinformatiemap D vleugel

Verhuisinformatiemap D vleugel Verhuisinformatiemap D vleugel Versie december 2013 INLEIDING 3 Waarom wordt het gebouw van Zuiderheide gesloopt? 4 Persoonlijke begeleiding 5 Startgesprek 5 Wat kunt u van dit eerste gesprek verwachten?

Nadere informatie

Hoe kan je 5S op kantoor toepassen

Hoe kan je 5S op kantoor toepassen Hoe kan je 5S op kantoor toepassen In het artikel over 5S is een voorbeeld van 5S beschreven voor een productie-omgeving. Maar 5S kan ook prima toegepast worden in een kantoor-omgeving, bijvoorbeeld voor

Nadere informatie

transport en logistiek CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden.

transport en logistiek CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Examen VMBO-BB 2013 gedurende 245 minuten transport en logistiek CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 26 opdrachten. Voor dit examen zijn

Nadere informatie

Verhuizen met de Erkende Verhuizer. Dat pakt gegarandeerd goed uit

Verhuizen met de Erkende Verhuizer. Dat pakt gegarandeerd goed uit Verhuizen met de Erkende Verhuizer Dat pakt gegarandeerd goed uit Een ander huis U gaat binnenkort verhuizen en daarmee breekt een spannende periode aan. Er komt veel op u af en tussen alle leuke dingen

Nadere informatie

Aanwijzingen voor gebruikers van het Polvokamp

Aanwijzingen voor gebruikers van het Polvokamp Aanwijzingen voor gebruikers van het Polvokamp Bij aankomst meldt u zich bij de beheerder. Deze neemt het nachtregister in ontvangst, geeft u de sleutel en maakt met u een rondje door de blokhut zodat

Nadere informatie

Checklist bij een Projectverhuizing

Checklist bij een Projectverhuizing Checklist bij een Projectverhuizing Bij een projectverhuizing komt veel kijken. Een goede planning neemt het vele werk niet weg, maar zorgt er wel voor dat het verhuisproces soepel verloopt. Deze lijst

Nadere informatie

Examen VMBO-BB. transport en logistiek CSPE BB. gedurende 240 minuten. Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden.

Examen VMBO-BB. transport en logistiek CSPE BB. gedurende 240 minuten. Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Examen VMBO-BB 2010 gedurende 240 minuten transport en logistiek CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 23 opdrachten. Voor dit examen zijn

Nadere informatie

Bladzijde 2 - In het magazijn

Bladzijde 2 - In het magazijn Bladzijde 2 - In het magazijn 1. Wat is een supermarkt? dat is een super leuke winkel dat is een grote winkel waar je veel eten kunt kopen 2. Hoe komt het eten en drinken in de supermarkt? met een vracht-wagen

Nadere informatie

Toetsmatrijs. Opgesteld door: CCV. Examenonderdeel. Aanvullende module Projectverhuizer Theorie. Aanvullende module Projectverhuizer

Toetsmatrijs. Opgesteld door: CCV. Examenonderdeel. Aanvullende module Projectverhuizer Theorie. Aanvullende module Projectverhuizer Opgesteld door: CCV Examenonderdeel Code: Naam: Toetsvorm: Aanvullende module Projectverhuizer Theorie n.v.t. Aanvullende module Projectverhuizer schriftelijk 1. Beroepshouding en communicatie 1.1 De kandidaat

Nadere informatie

Hoe kan je 5S op kantoor toepassen

Hoe kan je 5S op kantoor toepassen Hoe kan je 5S op kantoor toepassen In het artikel over 5S is een voorbeeld van 5S beschreven voor een productie-omgeving. Maar 5S kan ook prima toegepast worden in een kantoor-omgeving, bijvoorbeeld voor

Nadere informatie

Infosessie Verhuis E-gebouw Bedrijfsvoering. Welkom!

Infosessie Verhuis E-gebouw Bedrijfsvoering. Welkom! Infosessie Verhuis E-gebouw Bedrijfsvoering Welkom! 1 Inhoudstafel 1. Naar welke omgeving en naar welk gebouw 2. Welke ruimten naast de eigen verdieping 3. Welke verdiepingen zijn voor Bedrijfsvoering

Nadere informatie

OPTIMAAL VERHUIZEN VAN UW ORGANISATIE/KANTOOR

OPTIMAAL VERHUIZEN VAN UW ORGANISATIE/KANTOOR ERKENDE PROJECT VERHUIZERS OPTIMAAL VERHUIZEN VAN UW ORGANISATIE/KANTOOR Do s & Don ts voor office managers, (directie)secretaresses en managementassistenten. 02 Het besluit om te verhuizen is gevallen.

Nadere informatie

CHECKLIST PROJECTVERHUIZING. Een verhuizing vergt veel voorbereiding en organisatie! Wij helpen u daarom graag aan de hand van deze checklist.

CHECKLIST PROJECTVERHUIZING. Een verhuizing vergt veel voorbereiding en organisatie! Wij helpen u daarom graag aan de hand van deze checklist. CHECKLIST PROJECTVERHUIZING Een verhuizing vergt veel voorbereiding en organisatie! Wij helpen u daarom graag aan de hand van deze checklist. Een projectverhuizing vergt een goede voorbereiding. Een goede

Nadere informatie

De Ultieme Verhuis checklist

De Ultieme Verhuis checklist De Ultieme Verhuis checklist Ga je binnenkort verhuizen? Met de ultieme verhuischecklist van Koops Verhuisgroep kom je niet voor verrassingen te staan, maar ben jij in controle over de verhuizing. Print

Nadere informatie

Checklist Bedrijfsverhuizing

Checklist Bedrijfsverhuizing Checklist Bedrijfsverhuizing ReMaedie heeft de Checklist Bedrijfsverhuizing ontwikkeld als leidraad voor ondernemers om de verhuizing van hun bedrijf zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen.

Nadere informatie

Bronnen voor de leerkracht

Bronnen voor de leerkracht BLAD 1A Bronnen voor de leerkracht Afmetingen verhuisdoos: 480 mm x 320 mm x 330 mm 485 mm x 325 mm x 380 mm Is er een standaard? Stapelwaarde: Aantal (volle) dozen dat je je op elkaar kunt stapelen. Zie:

Nadere informatie

Ontwikkelingen rondom de tijdelijke huisvesting

Ontwikkelingen rondom de tijdelijke huisvesting 4 april 2014 ** EXTERN BOUWBULLETIN ** EXTERN BOUWBULLETIN ** EXTERN BOU Ontwikkelingen rondom de tijdelijke huisvesting Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), De tijdelijke units staan op het sportveld,

Nadere informatie

Schoolbrede start (15 min) Zie hoofdstuk Schoolbrede start.

Schoolbrede start (15 min) Zie hoofdstuk Schoolbrede start. EERLIJK DELEN EN OPRUIMEN In dit hoofdstuk zijn de activiteiten voor beschreven. Voor begint de Grote Rekendag met een gesprek over de meubels en materialen die in iedere kleutergroep te vinden zijn. Iedere

Nadere informatie

STAPPENPLAN VOOR HET TELLEN VAN DE STEMMEN

STAPPENPLAN VOOR HET TELLEN VAN DE STEMMEN STAPPENPLAN VOOR HET TELLEN VAN DE STEMMEN Stap 1 Voordat u de stembus leegt moet u een aantal dingen tellen. Eerst bepaalt u het aantal gebruikte stembiljetten. De begin-voorraad stembiljetten heeft u

Nadere informatie

Lokaal Datum aanvraag Door 0.62 mei-16 Jan Verweij 0.40 nov Drama. Lonneke jan Lonneke

Lokaal Datum aanvraag Door 0.62 mei-16 Jan Verweij 0.40 nov Drama. Lonneke jan Lonneke Lokaal Datum aanvraag Door 0.62 mei-16 Jan Verweij 0.40 nov. 2016 Drama Lonneke jan. 2017 Lonneke Gijs mei-16 Gijs 222 Barbara 22 jan. 2017 0.16 apr-16 Hans Harts 0.24 dec. 2016 Lieke Heijnemans 0.24 jan.

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. ik doe mijn administratie

Inhoud. Mijn leven. ik doe mijn administratie Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Administratie... 4 Hoofdstuk 2 Bewaren... 6 Hoofdstuk 3 Sorteren... 8 Hoofdstuk 4 Post... 10 Hoofdstuk 5 Doen... 12 Hoofdstuk 6 Formulier... 14 Hoofdstuk 7 Hulp... 16 Hoofdstuk

Nadere informatie

PROCES DEELPROBLEMEN BEPALEN

PROCES DEELPROBLEMEN BEPALEN PROCES DEELPROBLEMEN BEPALEN 1. Hoe gaan jullie de deelproblemen die nog moeten worden opgelost bepalen? 2. Kunnen jullie toetsen aan eisen en wensen? 3. Kunnen jullie het vragen aan anderen? Aan gebruikers,

Nadere informatie

Wonen met Zorg. Verhuizing Robijnhof. Erna Schmit Teammanager Zorg

Wonen met Zorg. Verhuizing Robijnhof. Erna Schmit Teammanager Zorg Wonen met Zorg Verhuizing Robijnhof Erna Schmit Teammanager Zorg Inhoudsopgave Verhuizing Rijn en Vliet Internet, televisie en telefoon Praktische zaken Verhuisbedrijf Henneken Communicatie Aanspreekpunten

Nadere informatie

RICHTLIJNEN VOOR AANLEVERING DRUKWERK

RICHTLIJNEN VOOR AANLEVERING DRUKWERK RICHTLIJNEN VOOR AANLEVERING DRUKWERK 1. LOSSE folderverspreiding Bladzijde 2 en 3 2. GESEALDE folderverspreiding Bladzijde 4 en 5 3. SEPARATE folderverspreiding Bladzijde 6 en 7 1. LOSSE folderverspreiding

Nadere informatie

MEESTGESTELDE VRAGEN VERVANGEN GRIJZE BAKKEN BIJ LAAGBOUWWONINGEN

MEESTGESTELDE VRAGEN VERVANGEN GRIJZE BAKKEN BIJ LAAGBOUWWONINGEN MEESTGESTELDE VRAGEN VERVANGEN GRIJZE BAKKEN BIJ LAAGBOUWWONINGEN 1. Ben ik verplicht om afval te scheiden? Het is aan u of u uw afval wilt scheiden of niet. Wij stimuleren het als gemeente uiteraard wel,

Nadere informatie

Schoolbrede start (15 min) Zie hoofdstuk Schoolbrede start.

Schoolbrede start (15 min) Zie hoofdstuk Schoolbrede start. DE VERHUISDOOS In dit hoofdstuk zijn de activiteiten voor beschreven. In staan tijdens de Grote Rekendag verhuisdozen centraal. De kinderen bedenken onderzoeksvragen bij verhuisdozen en voeren mini-onderzoeken

Nadere informatie

> > > > > > > > > > > uw verhuizing. in goede handen > > > > > > > > > > > > > Jac Den Hollander. Verhuizingen

> > > > > > > > > > > uw verhuizing. in goede handen > > > > > > > > > > > > > Jac Den Hollander. Verhuizingen uw verhuizing in goede handen Jac Den Hollander Verhuizingen Jac Den Hollander, dat geeft rust Zorgeloos verhuizen van A naar B? Niemand verhuist vaker dan Jac Den Hollander Verhuizingen. Wij hebben de

Nadere informatie

De verhuisplanning voor een zorgeloos verhuis

De verhuisplanning voor een zorgeloos verhuis De verhuisplanning voor een zorgeloos verhuis Iedere verhuizing is een project op zich. En om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen is het aan te raden om een goede planning te maken. Geen idee waar

Nadere informatie

Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Om te voorkomen dat u iets gaat vergeten, kunt u gebruik maken van onderstaande checklist.

Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Om te voorkomen dat u iets gaat vergeten, kunt u gebruik maken van onderstaande checklist. Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Om te voorkomen dat u iets gaat vergeten, kunt u gebruik maken van onderstaande checklist. Wat te doen: Afspraak maken met de Verhuizer Huur oude woning opzeggen

Nadere informatie

transport en logistiek CSPE KB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden.

transport en logistiek CSPE KB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Examen VMBO-KB 2013 gedurende 365 minuten transport en logistiek CSPE KB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 30 opdrachten. Voor dit examen zijn

Nadere informatie

Opruimen voor Dummies

Opruimen voor Dummies Less is more! Opruimen voor Dummies Een leuke korte gids over hoe je een opgeruimd huis kan krijgen met wat simpele tips. Yvonne Egberink Heppie Huis Professional Organizer Een uitgave van: Heppie Huis:

Nadere informatie

Leesboekje de school

Leesboekje de school Leesboekje de school Leesboekje De School Pagina 1 Dit is de juf. Dit is de meester. Dit is de leerling. Dit is de groep. Dit is de pen. Dit is het potlood. Dit is het boek. Dit is de map. Dit is het papier.

Nadere informatie

Hulpmiddelen worden ingezet om de fysieke belasting van de verhuizer te verminderen.

Hulpmiddelen worden ingezet om de fysieke belasting van de verhuizer te verminderen. Verhuishulpmiddelen Hulpmiddelen worden ingezet om de fysieke belasting van de verhuizer te verminderen. De hulpmiddelen zijn ingedeeld in twee categorieën: A. Hulpmiddelen die altijd meegenomen kunnen

Nadere informatie

Lesbrief: Safe! Thema: Mens & Dienstverlenen aan het werk

Lesbrief: Safe! Thema: Mens & Dienstverlenen aan het werk Lesbrief: Safe! Thema: Mens & Dienstverlenen aan het werk Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Ongelukken, kleine hoekjes, ogenblikken... Een ongeluk zit in een

Nadere informatie

De gratis verhuisplanner met handige checklist

De gratis verhuisplanner met handige checklist 1 Gefeliciteerd! Binnenkort betrekt u uw nieuwe woning. Een bijzondere gebeurtenis waar veel praktische zaken bij komen kijken. Verhuistotaal.com helpt je graag op weg met de gratis verhuistotaal planner.

Nadere informatie

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist?

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Stapels lege dozen staan in de gang, klaar om in te pakken. De verhuizer is gebeld en de adreswijzigingen liggen klaar. U gaat nog één keer

Nadere informatie

Verhuisfolder Groep Gent. Verhuizen naar een nieuwe werkplek: hoe pak je het aan? Van opruimen, inpakken tot uitpakken!

Verhuisfolder Groep Gent. Verhuizen naar een nieuwe werkplek: hoe pak je het aan? Van opruimen, inpakken tot uitpakken! Verhuisfolder Groep Gent Verhuizen naar een nieuwe werkplek: hoe pak je het aan? Van opruimen, inpakken tot uitpakken! 1 Inhoudstafel Inleiding van het document... 3 1.1. 1.2. 1. Invulfiche... 4 Wie zijn

Nadere informatie

Wonen bij Wilgaerden. Praktische zaken. info@wilgaerden.nl www.wilgaerden.nl

Wonen bij Wilgaerden. Praktische zaken. info@wilgaerden.nl www.wilgaerden.nl 092013 Wonen bij Wilgaerden Praktische zaken Specialisten in Ouderenzorg! info@wilgaerden.nl www.wilgaerden.nl Specialisten in Ouderenzorg! Welkom bij Wilgaerden We willen graag dat u zich zo snel mogelijk

Nadere informatie

Wat krijgen de leerlingen te zien? Het Spetterlab Oude kunst Prehistorie

Wat krijgen de leerlingen te zien? Het Spetterlab Oude kunst Prehistorie Museumles groep 1-2 Overgisteren De leerkracht heeft een koffer gevonden, zomaar op straat. Ze besluiten de koffer open te maken om te kijken wat er in zit. Samen komen ze er achter dat de koffer van een

Nadere informatie

KRINGLOOPSPEL Afval=Grondstof

KRINGLOOPSPEL Afval=Grondstof KRINGLOOPSPEL Afval=Grondstof Colofon: Het Kringloopspel is ontwikkeld in opdracht van MARN, ARN, DAR, Gemeente Ede en ACV. Mei 2013-05-20 Het Kringloopspel is ontwikkeld door Het Dijkmagazijn Beuningen

Nadere informatie

Introductie. Een magazijn van binnen

Introductie. Een magazijn van binnen Les 2. Magazijnen Introductie Als de pennen klaar zijn, slaat Pennenland bv de pennen tijdelijk op in een magazijn. Pennenland heeft ervoor gekozen om geen eigen magazijn te bouwen, maar om ruimte te huren

Nadere informatie

info@verhuisdozenstore.nl 078-7502862 www.verhuisdozenstore.nl

info@verhuisdozenstore.nl 078-7502862 www.verhuisdozenstore.nl Oriëntatie op je nieuwe woning en verhuizing: Wil je gaan huren of wil je gaan kopen. Wil je huren, kijk naar de mogelijkheden van huursubsidie. Bekijk of je wellicht in aanmerking komt voor een tegemoetkoming.

Nadere informatie

Potloden, doppen en papier

Potloden, doppen en papier Potloden, doppen en papier Handige strategieën Vermenigvuldigen Inhoudsopgave - Inleiding op Potloden, doppen en papier p. 3 - Potloden in dozen p. 4 - Flessendoppen sparen p. 6 - Papier in pakken p. 8

Nadere informatie

(indien van toepassing)

(indien van toepassing) Opgesteld door: CCV Examenonderdeel Code: Naam: Toetsvorm: Inboedelverhuizer Praktijk n.v.t. Inboedelverhuizer praktijk 1. Beroepshouding en communicatie 1.1 De kandidaat kan een goede beroepshouding demonstreren.

Nadere informatie

KRINGLOOPSPEL Afval=Grondstof

KRINGLOOPSPEL Afval=Grondstof KRINGLOOPSPEL Afval=Grondstof Colofon: Het Kringloopspel is ontwikkeld in opdracht van MARN, ARN, Dar, Gemeente Ede en ACV jan 2014 Het Kringloopspel is ontwikkeld door MEC Nijmegen en Het Dijkmagazijn

Nadere informatie

Thema Op het werk. Les14. Opdrachten

Thema Op het werk. Les14. Opdrachten www.edusom.nl Thema Op het werk. Les14. Opdrachten Kofi is op het werk. De chef geeft opdrachten: zij zegt wat Kofi moet doen. De eerste opdracht is de rommel opruimen. Kofi moet de vloer vegen. Daarna

Nadere informatie

Plaats: bij de oud papier doos in de dolfijnen groep. Nodig: oud papier doos.

Plaats: bij de oud papier doos in de dolfijnen groep. Nodig: oud papier doos. Opdracht 1 Plaats: bij de oud papier doos in de dolfijnen groep. Nodig: oud papier doos. Flip heeft gezien dat jullie na het werken papiersnippers in de oud papier doos gooien en niet in de prullenbak.

Nadere informatie