22 april Koningsspelen 25 april t/m 6 mei Meivakantie 27 april Koningsdag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "22 april Koningsspelen 25 april t/m 6 mei Meivakantie 27 april Koningsdag"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief week Agenda: 22 april Koningsspelen 25 april t/m 6 mei Meivakantie 27 april Koningsdag De jarigen t/m de week na de meivakantie zijn: Carlijn Corté en Anke van der Tol zijn jarig op 23 april. Carlijn en Anke worden allebei 8 jaar en ze zitten in groep 4. Op 24 april is Carmen Dragt jarig. Carmen wordt 7 jaar en zit in groep 3. Tygo Slot wordt 7 jaar op 27 april. Tygo zit in groep 3. Juf Ria is jarig op 28 april. Ria zit in groep 2. Stefan Lennips is jarig op 29 april. Stefan wordt 13 jaar en zit in groep 8. Op 1 mei is Anna Boerman jarig. Ze wordt 4 jaar en start na de meivakantie in groep 1. Anna, van harte welkom! Noa Wermink zit in groep 5. Noa is jarig op 2 mei, ze wordt dan 9 jaar. Op 4 mei zijn Liam Jansen en Luca Martens jarig. Liam wordt 5 jaar en zit in groep 1, Luca wordt 7 jaar en zit in groep 3. Benjamin Martens en Rowin Kelder zijn jarig op 7 mei. Ze worden beide 4 jaar en starten na de meivakantie in groep 1. Welkom Benjamin en Rowin!! Op 8 mei zijn Dean en Liv van de Poppe jarig. Dean en Liv worden 6 jaar en ze zitten in groep 2. Juf Klazien uit groep 3 is jarig op 10 mei. Allemaal van harte gefeliciteerd! Kind op maandag Het thema voor week 19 is: Het feest is begonnen! Het verhaal van Pinksteren speelt zich af tijdens een feest: Het is Wekenfeest in Jeruzalem. Wat is dat eigenlijk voor een feest? Op het feest vertellen mensen elkaar het verhaal van Ruth. Ze vieren dat God voor mensen blijft zorgen. In het jaar van Jezus dood en opstanding werd het Wekenfeest ook weer gevierd. Maar of de leerlingen van Jezus vrolijk feest konden vieren terwijl ze eigenlijk verdrietig waren?!

2 De verhalen in groep 1 t/m 4 gaan over: Pinksteren in Jeruzalem Handelingen 2 De Heilige Geest komt Handelingen 2 : De verhalen in groep 5 t/m 8 gaan over Wekenfeest Ruth De woorden van God Exodus 19 : 01 / 20 : 17 Feest voor iedereen Handelingen 2 : Opbrengst zending: 21,95 Bedankt! Wandelvierdaagse In de week van 6 juni is het weer zover; de wandelvierdaagse! Van maandag 6 t/m donderdag 9 juni kunnen de kinderen een wandelvierdaagse medaille verdienen door minimaal 3 avonden mee te lopen. Na de meivakantie krijgen de kinderen een opgaveformulier mee. Schrijf de data in de agenda dan kunnen we er met het Koloriet een gezellige week van maken! De Ouderraad Kanjerweek Direct na de meivakantie staat de school in het teken van de kanjerweek. In die week willen we alle kinderen laten stralen. In iedere klas wordt een zon gemaakt, de kinderen vormen de stralen. Van ieder kind worden positieve dingen geschreven. Het doel van deze week is om elk kind in het zonnetje te zetten en tegelijkertijd samen een zon te vormen. Een positieve stralende klas! Koningsspelen 22 april doen we mee aan de koningsspelen. Zoals u weet, zal de sportieve activiteit de sponsorloop zijn. We hopen dat de kinderen veel rondes zullen lopen en zo een mooi bedrag bij elkaar sparen. Komt u ze aanmoedigen vanaf de zijlijn? We beginnen de dag met de koningsdans. Er is flink geoefend en morgen kunnen ze het resultaat laten zien. Na de dans ontbijten de kinderen in hun eigen groep. Dankzij de Jumbo kunnen de kinderen morgen genieten van een lekker ontbijt, Jumbo: Bedankt! Aubade Groep 1 t/m 3 mag op 27 april op de wagen naar de aubade. De aubade begint om De kinderen moeten om 8.15u op school zijn. De vrachtwagen vertrekt om 8.30u. De ouders die 's morgens meerijden, om toezicht te houden op de vrachtwagen zijn gevraagd door de juffen van groep 1,2 en 3. U zult begrijpen dat niet alle ouders kunnen meerijden, dan wordt de wagen te vol. De ouders die op de wagen zitten houden ook uw kind in de gaten.

3 Ouders van groep 1: vader van Jayden moeder van Benthe vader van Sarah moeder van Jasmijn moeder of vader van Jorick Ouders van groep 2: Moeder van Maud Moeder van Sil Vader Thijs Vader van Liv en Dean Vader van Luka Ouders van groep 3: Moeder van Kaya Vader van Britt Vader van Jinte Moeder van Thyrsa Moeder van Ole Moeder van Wessel De gevraagde ouders verwachten we rond 8 uur op school. De banken worden door bovengenoemde ouders op de vrachtwagen geplaatst en de wagen wordt door hen versierd. De kinderen van gr 1 en 2 mogen hun hoedjes die dag op doen op de aubade wagen. Dus niet vergeten deze mee te nemen! De ballonnen worden bij de Aubade bij verzorgingscentrum Oldenhaghen uitgereikt door onze OR. Zij hebben deze opgehaald voor alle kinderen. U moet zelf bij de OR een ballon halen en het ballonkaartje eraan bevestigen. Dus niet bij het tentje van de Oranjevereniging zoals dat andere jaren het geval was! Daarna kunt u de ballon aan uw kind op de vrachtwagen geven. Vergeet uw ingevulde ballonkaartje niet t van huis mee te nemen. Dit jaar is er ook weer een optocht van versierde fietsen. De kinderen kunnen hun naam op een lijst schrijven, deze ligt in de zaal. Daar staat dan op wat hun startnummer is. 27 april Optocht van de versierde wagens. Zoals elk jaar doet zal groep 4 meedoen met de optocht van de versierde wagens. Er is afgelopen maanden hard gewerkt om een mooie wagen te bouwen. Ook zijn de kostuums klaar.

4 Het was ook dit jaar weer veel werk. De optocht start om vanaf het Laer. Kinderen en ouders van groep 4, heel veel succes! Schoolvoetbal toernooi 2016 voor groep 5. Vrijdag 15 april was de finale van het schoolvoetbal toernooi 2016 voor groep 5. Eerst moesten we op een rijtje staan in de gang toen we klaar waren gingen we het veld op en werden de namen van de kinderen in de teams opgenoemd en moesten we op onze positie staan. En toen begon de wedstrijd Het Koloriet vs Guido de bres De eerste helft bleef het de hele tijd 0-0 in de tweede helft scoorde de Guido de bres de 1-0 en toen werd het 2-0 en toen bleef het eventjes 2-0 toen werd het 3-0 en toen 4-0 en toen scoorde het Koloriet de 4-1 en toen de 4-2 en toen werd het 5-2 door een eigen doelpunt en dat was het einde van de wedstrijd. Het Koloriet werd 2de en de Guido de bres 1ste en toen kwam de prijs uitreiking en toen kregen de kinderen van Het Koloriet een beker en de Guido de bres ook. Groetjes van Imme en Connor. Wilco Zijda bedankt voor je begeleiding! En natuurlijk ook alle andere enthousiaste ouders! Het team van Het Koloriet wenst iedereen een fijne meivakantie!

5 KNVB straatvoetbal komt er weer aan Straatvoetballers, opgelet! Het KNVB straatvoetbaltoernooi komt er weer aan. Bij straatvoetbal speel je wedstrijden 4 tegen 4. De voorrondes worden gespeeld op kunstgras en de regio finale wordt gespeeld op de Markt in Hardenberg. Ben je in jouw categorie de beste tijdens de voorronde en de regio finale, dan mag je naar de landelijke finale die dit jaar in Rotterdam wordt gehouden. Er wordt gespeeld in vier verschillende categorieën. Als je geboren bent in 2003 of 2004, dan speel je in de D-categorie. Ben je geboren in 2005 of 2006, dan speel je in de E- categorie. Als je al maar één speler hebt uit de D-categorie, dan wordt je ingedeeld bij het toernooi in de D-categorie. Meisjes spelen tegen elkaar en jongens spelen tegen elkaar. Wanneer je een gemend team hebt word je altijd ingedeeld bij de jongens. Er worden in totaal vier voorrondes georganiseerd. De beste teams van deze voorrondes spelen tegen elkaar in de regio finale op de Markt in Hardenberg. Jullie kunnen je opgeven voor de voorronde in Ommen. Voorronde Ommen KNVB straatvoetbaltoernooi Voor wie: Kinderen geboren in Wanneer: woensdag 18 mei Hoe laat: Van uur * Waar: Sportpark Westbroek (OVC 21) Kosten: Gratis * De precieze tijden worden bekend gemaakt als alle aanmeldingen binnen zijn. Hoe kan je meedoen? Maak een team van minimaal 4 en maximaal 5 spelers. Regel een teamleider van minimaal 18 jaar oud. Verzamel de volgende gegevens: Team naam Gegevens van je teamgenoten (naam + geboortejaar) Gegevens van je teamleider Heb je deze gegevens? Ga naar ommenkids.nl, kijk bij het nieuws en meld je aan voor de voorronde in Ommen. Aanmelden kan tot en met 13 mei! Vriendjes voor het leven Wat is een vriend? Iemand die leuk met je speelt of iemand die je helpt wanneer iets niet lukt of iemand die zomaar iets liefs voor je doet? Vriendschap is best een puzzel, wanneer en hoe kun je een vriend voor iemand zijn? Puzzel jij met ons mee in deze ontmoetingsdienst voor jonge gezinnen op zondag 24 april? Het belooft weer een leuke dienst te worden met veel liedjes, het kinderkoor Een vrolijk geluid en samen puzzelen. De dienst begint om 10 uur in de Hervormde Kerk. Onze voorganger is ds. Coby de Haan. Alle kinderen, van klein (baby) tot groot, zijn van harte welkom in de kerk. Er zal ook geen kindernevendienst of reguliere oppasdienst zijn. Wel is er de oppasdienst aanwezig in de consistorie voor wie dat prettig vindt. Na de dienst gaan we samen limonade, koffie of thee drinken. Lijkt het je ook leuk om mee te zingen in het kinderkoor, geef je dan op via kinderkooreenvrolijkgeluid@gmail.com. We oefenen elke eerste woensdag van de maand in het Hervormd Centrum van tot uur.

6 We hopen jullie allemaal te zien op 24 april!! Hartelijke groet, Renate Haveman, Mirjam Veenstra, Anita t Jong, Bertine Grootemarsink, Trudy Hemstede, Nicole Visser, Carolien Wissink, Marielle van der Veen en Lieuwke Kampman

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Koningsspelen

Kind Op Maandag. Koningsspelen Nr. 17 schooljaar 2015-2016 Kind Op Maandag Koningsspelen Verslag koffieochtend Schoolvoetbal en lijnbal Einde EU-schoolfruit Meivakantie en BSO: natuur en cultuur Kind Op Maandag Op school werken wij

Nadere informatie

ouderspreekuur sportdag groep 7 en 8 vrije dag i.v.m. Hemelvaartsdag

ouderspreekuur sportdag groep 7 en 8 vrije dag i.v.m. Hemelvaartsdag Nieuwsbrief week 19-2017 Data om te onthouden: 11 mei 16 mei 25 en 26 mei ouderspreekuur sportdag groep 7 en 8 vrije dag i.v.m. Hemelvaartsdag Verjaardagen: Dean en Liv van de Poppe zijn op 8 mei jarig.

Nadere informatie

, 4 en 5 7 april studiemiddag, kinderen vanaf 12.00 vrij 11 april kijkavond bovenbouw. 13 april schoolvoetbal toernooi groep 7 en 8

, 4 en 5 7 april studiemiddag, kinderen vanaf 12.00 vrij 11 april kijkavond bovenbouw. 13 april schoolvoetbal toernooi groep 7 en 8 Nieuwsbrief week 12-2016 Agenda: 24 april paasviering en paaslunch, kinderen om 14.00 vrij 25 t/m 28 april paasweekend 31 april thema koffieochtend 8.30-9.30 4 april Ouderspreekuur 6 april schoolvoetbaltoernooi,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber De Kikkergroep werkt momenteel aan een winkelproject/voeding Voorjaarsmarkt De voorjaarsmarkt komt steeds dichterbij. Zaterdag 12 mei a.s. is het zover. Van 10.00 uur tot 13.00

Nadere informatie

Jaargang 18 nr april 2018

Jaargang 18 nr april 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 15 19 april 2018 Voorwoord Kind op Maandag Week 17 23/04-26/04 Thema: Ik weet het niet Wat voor koning zal het worden, die

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Rijksmuseum, groep 7 en 8. eerste rapport 10-minuten gesprekken voorjaarsvakantie studiedag, kinderen vrij

Rijksmuseum, groep 7 en 8. eerste rapport 10-minuten gesprekken voorjaarsvakantie studiedag, kinderen vrij Nieuwsbrief week 5-2018 Data om te onthouden 6 februari 9 februari 15 februari 20 en 22 februari 26 febr.-2 maart 16 maart 23 maart 23 maart 29 maart 30 mrt- 2 april 13 april 19 april 20 april Rijksmuseum,

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

april 2015 Belangrijke data: (Voor de nieuwste foto s, agenda en het laatste nieuws: kijk regelmatig op )

april 2015 Belangrijke data: (Voor de nieuwste foto s, agenda en het laatste nieuws: kijk regelmatig op  ) april 2015 Belangrijke data: 24 april Koningsspelen: groepen 1 t/m 4 om 12 uur vrij/ groepen 5 t/m 8 om 14.00 uur vrij 27 april Koningsdag, alle leerlingen zijn vrij 29 april Schoolvoetbal: finale voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 27 7 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 10-04 Luca, groep 3 10-04 Roos, groep 1B 11-04 Stan, groep 1B

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

INLEIDING. 2 april nummer 15. Geachte ouder(s),

INLEIDING. 2 april nummer 15. Geachte ouder(s), 2 april 2019 - nummer 15 INLEIDING Geachte ouder(s), Het zal u wellicht niet ontgaan zijn dat afgelopen donderdag Koningin Màxima op bezoek was in Lieshout bij de Bavaria Brouwerij ter ere van hun 300

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 6 (23-04 t/m 07-06)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 6 (23-04 t/m 07-06) Nr. 19 schooljaar 2018-2019 Help Carmen en Danique naar Blackpool Oudpapier bij Drostenhal Verslag schoolvoetbal Schoolreisje Kind op maandag Periode-overzicht nr. 6 (23-04 t/m 07-06) Tussen Pasen en Pinksteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 28 4 april 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 05-04 Minke, groep 3 05-04 Roosmarijn, groep 4 06-04 Milo, groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief april 2017 ALFRINK JOURNAAL Kard. Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl / e-mail: directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief april 2017 April 2017 Mei 2017 4 Techniekmorgen

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Voor alle groepen 1 t/m 8: Schoolvakanties: Schooljaar Nummer 14. Beste ouders en/of verzorgers,

Voor alle groepen 1 t/m 8: Schoolvakanties: Schooljaar Nummer 14. Beste ouders en/of verzorgers, Beste ouders en/of verzorgers, Inmiddels zijn we aangekomen bij de meivakantie. Er is de afgelopen weken hard gewerkt en we hebben veel mooie activiteiten gedaan. De Buitenlesdag was een enorm succes.

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 3 februari 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Welkom Donderdag 2 februari is Shealynn 4 jaar geworden. Ze gaat vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief mei 2019 - Welkom - Avondvierdaagse - Verdrietig nieuws - Wilgenstam en Fatima nog een jaar samen op de Wilgenlei - Verandering van Sociaal Maatschappelijk Werkster - Werkweek

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 26, nummer 28 11 april 2014 In deze editie: Volgende weekbericht Projectweek Koningsspelen Schoolfotograaf Juf Corry afwezig Schoolvoetbal Burgemeester

Nadere informatie

Project Vlinders. Kijkavond. donderdag 7 april. Voor in uw agenda! Inhoud. Kom, kijk en bewonder! De OR blikt terug uur tot uur.

Project Vlinders. Kijkavond. donderdag 7 april. Voor in uw agenda! Inhoud. Kom, kijk en bewonder! De OR blikt terug uur tot uur. Inhoud Kijkavond De OR Speelgoed- en kledingbeurs Sponsorloop Koningsspelen Techniekwedstrijd Verkeersexamen Schoolvoetbal Activiteiten Julien Project Vlinders Kijkavond donderdag 7 april 18.30 uur tot

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Agenda voor april 2019

Agenda voor april 2019 Agenda voor april 2019 Jaargang 17 nummer 07 Almere, 28 maart 2019 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender 1 t/m 5 april Buitenlesweek Woensdag

Nadere informatie

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe 03 OKTOBER 2014 Een extra grote Globe De Globe van deze week staat boordevol met mooie, leuke en interessante nieuwtjes. Lees deze goed door, zodat u op de hoogte bent van het doen en laten van Kindcentrum

Nadere informatie

Mei vanharte Voetbal

Mei vanharte Voetbal LAETARE-ACTUEEL Mei 2017 Eindtoets Afgelopen dinsdag zijn 180.000 kinderen gestart met de eindtoets. Ook op Laetare zijn de kinderen van groep 8 gestart met de eindtoets "IEP'. Er was een gezonde spanning.

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws Beste ouder(s), Na de voorjaarsvakantie zijn we weer met nieuwe energie aan het werk gegaan. De komende tijd staat in het teken van de voorbereiding van de biddagviering, terwijl we ook op weg zijn naar

Nadere informatie

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO Nog 1 week en dan zit het schooljaar er weer op! We nemen afscheid van groep 8 en kijken terug op een mooi en leerzaam jaar. Inmiddels kijken we ook al weer vooruit naar het nieuwe schooljaar. In de afgelopen

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 31,

INFO. Jaargang 23, Nummer 31, INFO Jaargang 23, Nummer 31, 9-5-2017 Maandag 08 mei Directie aanwezig Dinsdag 09 mei OR-vergadering Woensdag 10 mei Donderdag 11 mei Directie s middags aanwezig Vrijdag 12 mei Directie aanwezig Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2019

NIEUWSBRIEF MAART 2019 NIEUWSBRIEF MAART 2019 KIND OP MAANDAG Ik ben er voor jou Johannes 10: 11-15 en 15: 1-17. Dit is het thema van de verhalen in de week van 4 maart. Jezus vergelijkt zichzelf met een herder en een wijnstok.

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn Nieuwsbrief nummer 12 - schooljaar 2012-2013 - 15 maart 2013 VANUIT DE DIRECTIEKAMER Cito eindscore groep 8 We vinden het fijn u te kunnen melden dat de gemiddelde cito-eindscore van groep 8 dit jaar op

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie en MR Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie en MR Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van donderdag 19 april 2018 nummer: 15 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Op de agenda 20 april 2018 Koningsspelen 7 mei 2018 Haarcontrole

Nadere informatie

MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot uur open. DINSDAG 19 april. DONDERDAG 21 april

MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot uur open. DINSDAG 19 april. DONDERDAG 21 april WEEKKAART 18-22 april 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot 18.00 uur open. DINSDAG 19 april WOENSDAG 20 april Ticho

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag 1 t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: 31-03-17 Enquête Op onze school maken we gebruik van de kwaliteit enquête Beekveld & Terpstra. De enquête wordt vierjaarlijks afgenomen onder ouders, kinderen uit

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de Week 17 Bedankt!!! Wij willen alle ouders en kinderen bedanken voor de steun die we hebben gekregen om een waterput te bouwen voor het Moedercentrum in Togo. Er is 271,25 opgehaald tijdens de Afrikadag

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 09 20 december 2017 Laatste schooldag vóór de kerstvakantie Morgenochtend zal er gezellig ontbeten worden in de klas. Alle kinderen hebben iets lekkers

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450

CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450 CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450 30 ste jaargang, nummer 13, 21 april 2016 Publicatie eveneens op onze website www.prinsfloris.cnsede.nl PRIKBORD Vooruitblik 22 april

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag.

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag. Kind op Maandag. Bij jou thuis. Ruth 1:1-22 en 2:1-17 Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Betlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder Noömi mee. Hoe zal het zijn in de stad van Noömi? Bijbelrooster:

Nadere informatie

Hemelvaartsdag en vrijdag vrij

Hemelvaartsdag en vrijdag vrij Nieuwsbrief 15, 18 april 2017 Agenda 18 en 19 april IEP toets groep 8 21 april Ontbijt en Koningsspelen 24 april t/m 5 mei Meivakantie 15 t/m 18 mei Avondvierdaagse 25 en 26 mei Hemelvaartsdag en vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie Nieuwsbrief Nr 4 20-10-2017 Afscheid Sil Brasz Op dinsdag 17 oktober hebben we afscheid genomen van Meester Sil. De leerlingen hebben Meester Sil toegezongen met een afscheidslied, tussen de middag aten

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Datum: donderdag 19 april 2018

Datum: donderdag 19 april 2018 Datum: donderdag 19 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: Kijkweeksluiting: Morgen kunt u enkele werkstukken van de keuzecursus komen bewonderen. Vanaf 14.10 uur kunt u rondlopen met uw kind. Om 14.30

Nadere informatie

Nieuw op school Canel is 4 geworden en mag nu elke dag naar school. Canel wij wensen jou veel plezier bij ons op school.

Nieuw op school Canel is 4 geworden en mag nu elke dag naar school. Canel wij wensen jou veel plezier bij ons op school. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 25 mei 2014 Baby geboren Hiep hiep hoera, Demi uit groep1 is een grote zus geworden. Afgelopen week is

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

MAIL STUREN AAN OUDERS

MAIL STUREN AAN OUDERS SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 26 april 2016 DE VIER BASISREGELS: 1. Let op je

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

JARIG Fenna Duran 1-4 groep 1 Lana Janssen 1-4 groep 2 Isabella Kraan 2-4 groep 1

JARIG Fenna Duran 1-4 groep 1 Lana Janssen 1-4 groep 2 Isabella Kraan 2-4 groep 1 AGENDA nr. 14 Donderdag 30 maart GMR-vergadering Donderdag 6 april nieuwsbrief 15 JARIG Fenna Duran 1-4 groep 1 Lana Janssen 1-4 groep 2 Isabella Kraan 2-4 groep 1 Allemaal van harte gefeliciteerd en een

Nadere informatie

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 4454r week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

Speelgoedmiddag groep 1/2. Talent in de tent

Speelgoedmiddag groep 1/2. Talent in de tent Wadenoijen 16-04-2015 Jaargang 23 Waayer Nieuws 15 www.waayer-wadenoijen.nl Speelgoedmiddag groep 1/2 De speelgoedmiddag voor groep 1/2 van 24 april is, in verband met de Koningsspelen, verzet naar morgen

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Studiedag, alle leerlingen zijn vrij!!! Zwerfvuilactie unit 3. De schoolfotograaf komt. Koningsdag: Vrije dag! Meivakantie. Pinksteren: vrije dag!

Studiedag, alle leerlingen zijn vrij!!! Zwerfvuilactie unit 3. De schoolfotograaf komt. Koningsdag: Vrije dag! Meivakantie. Pinksteren: vrije dag! APRIL 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL ` Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder Belangrijke Data: T/M 1 MEI

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Agenda Nieuws van directie

Agenda Nieuws van directie Agenda 15 december Ouderraad vergadering 17 december Kerstviering 18 december Alle kinderen om 12.00 uur vrij 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Rondleiding voor nieuwe ouders 9.00-10.00

Nadere informatie