Het wel en wee op de Twister

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het wel en wee op de Twister"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Kindcentrum De Twister Horst Februari 2016 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Bij deze weer een nieuwsbrief van kindcentrum de Twister. We kijken terug op het wel en wee in de groepen. Bij de peuters stond het thema dit ben ik centraal en natuurlijk kon de carnaval niet ontbreken. Ook bij de BSO was het natuurlijk carnaval! Verder in deze nieuwsbrief ook een berichtje van het ontwikkelgroepje Ziezo. Ook de oudercommissie heeft weer een berichtje voor u en we hebben wat algemene nieuwtjes in het twisterjournaal. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en carnaval toe!!! Veel lees- en kijkplezier! Groetjes team de Twister Het wel en wee op de Twister Peuterprogramma We zijn aan de slag gegaan met het thema dit ben ik. Zoals jullie vast al wel hebben gezien hebben de kinderen een huis gemaakt. Ze hebben deze zelf ontworpen: het aantal ramen, waar de deur zit, wat voor vorm het dak heeft en welke kleur het heeft. We hebben ze allemaal in een straat geplakt. Ook de dieren van de kinderboerderij wonen in die straat.

2 Deze dieren komen allemaal voor in het boekje van we hebben er een geitje bij. Het boek konden we helemaal naspelen in de straat, dat vonden de peuters geweldig. Ook het bezoek aan de bibliotheek was weer geslaagd. Daar kwamen we het kleine geitje weer tegen. En mochten we in zijn stal kijken. Maar wel heel zachtjes hoor want het geitje slaapt. Op de valreep kwam ook de carnaval nog om de hoek kijken. We maakten slingers met de kinderen en we liepen in de polonaise. De laatste week voor de carnaval mocht je ook verkleed komen en dat leverde mooie plaatjes op. Heel trots waren de kinderen op hun pakje. Na de carnaval gaan we met een nieuwe thema beginnen dat gaat over ziek zijn. In de themabrief, die jullie na de vakantie krijgen, hoor je er meer over. Fijne carnavalsvakantie allemaal!!!

3 Buitenschoolse opvang De afgelopen weken hebben we het thema Carnaval gehad in de BSO. Een superleuk nieuwtje tijdens deze weken was..dat Karlijn Erren met de Blieje Kiepen, in de finale van het LVK stonden. Karlijn is 4 de geworden! We zijn reuze trots op haar. We hebben de afgelopen weken verschillende activiteiten ondernomen. Zo hebben we geschminkt, polonaise gelopen, confettikoekjes gebakken en carnavalstikkertje gedaan. Ook zijn we met de Stint naar het bos gegaan. We hebben de toren bij de ruïne beklommen en in de speeltuin t Rovershol gespeeld. Dit was erg gaaf! Alle kinderen wilden tegelijk mee, maar dat kon helaas niet. Dus zijn we op verschillende dagen gegaan.

4 Na de carnavalsvakantie gaan we beginnen met een nieuw thema. Dit thema hebben de kinderen zelf bedacht. We laten elke week een tv-programma centraal staan. Denk aan: - Minute to win it - Wie is de mol? - Heel Holland bakt/masterchef/cupcake cup - Jongens tegen de meisjes - Ford Boyard Wij wensen jullie een hele fijne carnaval! ALAAF! Hallo allemaal, Ziezo In ons groepje Ziezo hebben we gepraat over ons huis: wat staat er allemaal in ons huis? We maken sorteer- en plakwerkjes, we kleuren op vraag van de juf bijv. het dak rood, de deur groen. Dan moeten we goed luisteren en de kleuren kennen. We mogen ook de woordkaartjes bij de dingen die er in ZieZo zijn plakken.

5 We krijgen van de papa s en mama s foto s van ons eigen huis. Daar kijken we samen naar en vertellen erover. We vullen een badje vol water en maken heel veel schuim om de babypop er in te wassen. Kamoe, de kangaroe, komt elke week met ons praten, hij heeft een huis meegebracht van karton, haha, daar kunnen we ons in verstoppen, er zit een raam en een deur in. Er zit ook een dak er op, anders worden we nat als het regent. In ons huis hangen we nu natuurlijk ballonnen op want het is een beetje feest, het is bijna carnaval. We plakken confetti op ballonnen en blazen serpentines, dan hebben we mooie slingers en kunnen Ziezo versieren. Samen met de kinderen van de peutergroep gaan we ook nog naar de bibliotheek in Horst. Groetjes kids en juffies van ZieZo Oudercommissie Over de oudercommissie Van en voor ouders De oudercommissie is opgericht om de kwaliteit en de dienstverlening van het kindcentrum te waarborgen. Kindcentrum de Twister beschikt over een enthousiaste oudercommissie! Vanuit de peuterspeelzaal en de BSO zijn ouders hierin vertegenwoordigd. Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Doelstellingen Vertegenwoordigen van kinderen en hun ouders en het behartigen van hun belangen. Het bevorderen van goede communicatie tussen leiding en ouders en tussen ouders onderling. Het gevraagd en ongevraagd adviseren van de organisatie. Het bevorderen van de betrokkenheid van ouders. Ondersteunen van leidsters bij activiteiten en taken.

6 Waarvoor kunt u ons benaderen? De oudercommissie heeft een adviserende functie op: - het pedagogisch beleid - gezondheid en hygiëne - afhandeling van klachten - veiligheid - voedingsbeleid Heeft u vragen, wensen of zijn er knelpunten? Wij horen het graag. U bent van Harte welkom! Nieuwe leden zijn altijd welkom! Je mag ook altijd een keer komen kijken of het iets voor je is. We vergaderen ongeveer 4 keer per jaar. Heeft u interesse, laat het ons weten! Hoe kunt u ons bereiken? Oudercommissie Kindcentrum De Twister postadres: Pr. Marijkestraat CE HORST octwister@outlook.com We stellen ons aan u voor! Hallo allemaal, Mijn naam is Miranda Cox, sinds kort lid (en tevens voorzitter) van de Oudercommissie van t Nest, locatie Twister. Moeder van Sam (4 jaar) en Tess (bijna 3 jaar). Tess gaat sinds dit schooljaar naar de peuterspeelzaal bij de Twister en ook haar grote broer Sam is hier met veel plezier heen gegaan voordat hij naar de basisschool mocht. Ik ben een jaartje geleden lid geworden van de OC omdat ik graag betrokken wil zijn bij de ontwikkelingen binnen t Nest die van invloed (kunnen) zijn op onze kinderen en in de gelegenheid om daarover mee te denken. Daarvoor is input van ouders natuurlijk hartstikke waardevol, dus schroom niet om me even aan te spreken, mocht u tips of vragen hebben. Graag tot ziens!

7 Hallo, Mijn naam is Bram Akkermans. Ik ben vader van Jasper, uit Groep 3. Jasper gaat sinds vorig jaar naar de BSO. In het dagelijks leven werk ik voor de Universiteit Maastricht, maar zet ik mij ook graag in als ouder in de oudercommissie van t Nest. Net als alle andere ouders in de oudercommissie sta ik graag open voor tips, op en/of aanmerkingen. Hoi! Mijn naam is Tanja Cuppen en ik ben de mama van Max, Sam en Joske. 3 heerlijke, levendige kinderen! Max en Sam zitten beiden op de BSO bij de Twister. Ze vinden het altijd leuk om te gaan, en ik kom ze meestal "te vroeg" halen. Sinds een jaar zit ik in oudercommissie, omdat ik het belangrijk vindt om mee te denken / mijn mening te geven. Om er samen, met ouders en kinderen voor te zorgen dat dingen goed geregeld zijn en iedereen tevreden is. Voel je altijd vrij om me aan te spreken, en heb je zin om ons team te versterken, laat het weten!

8 Ik ben Sabine Craenmehr, mama van 2 jongens Jort en Len. Jort heeft tot juni afgelopen jaar op de peuterspeelzaal gezeten en Len is na de zomervakantie gestart. Ik ben begonnen bij de ouderraad omdat ik graag betrokken ben bij wat er allemaal speelt rondom de peuterspeelzaal. Het Twister journaal Ontwikkelingen locatie Na de kerstvakantie heeft de verhuizing van de school naar het nieuwe schoolgebouw plaatsgevonden. Inmiddels zijn de kinderen steeds meer gewend aan de nieuwe ruimte en het nieuwe dagritme op school. Ook in de BSO zijn we aan het nieuwe ritme gewend. We hebben nu wat meer tijd om te spelen en allerlei leuke activiteiten te ondernemen. We maken ook dankbaar gebruik van onze nieuwe STINT om er op uit te gaan! Inmiddels zijn de gang en de aangrenzende voormalige klaslokalen helemaal leeg en dat geeft ons ook weer extra ruimte waar we zo nu en dan gebruik van maken. Wij zijn in gesprek met de gemeente om spoedig meer duidelijkheid te hebben over het gebouw en de mogelijkheden. We verkennen de optie om in de toekomst een aanbod neer te zetten voor kinderen vanaf 0 jaar. Ook zijn we aan het bekijken hoe we het gebouw en het buitenterrein We zullen u gaandeweg op de hoogte houden!

9 Hallo, wie ben ik? Even voorstellen! Mijn naam is Laura van de Munckhof, 22 jaar oud en ik woon bij mijn ouders in Horst. Afgelopen september ben ik begonnen aan de opleiding Pedagogisch Management Kinderopvang, kortweg PMK, aan de Fontys in Den Bosch. Om de opleiding vorm te geven en alle kneepjes van het vak te leren loop ik het komende half jaar stage bij Suzan. Iedere donderdag zal ik daar zijn waar Suzan ook is. Tevens zal ik ook af en toe een kijkje nemen op de verschillende groepen binnen de locaties om zo het werken op de groep te begrijpen en te snappen waar een manager eigenlijk voor werkt en wat de uitkomst van al het werk is. Als ik niet op school ben dan werk ik bij Centerparcs het Meerdal in America waar ik voornamelijk werkzaam ben in de restaurants. Mocht ik niet op school zijn én niet op werk dan ga ik graag leuke dingen doen met vrienden. Andere hobby s zijn zwemmen, sporten en de wereld zien. Olympisch goud heb ik al opgegeven maar ooit hoop ik toch de hele wereld gezien te hebben. Voordat ik aan deze opleiding begon heb ik de opleiding Wellness Fitness Beauty gedaan aan het Gilde in Venlo. Nadat ik deze heb afgerond ben ik begonnen aan de lerarenopleiding biologie aan de Fontys in Tilburg. Helaas bleek deze opleiding minder bij mij te passen dan gehoopt en heb ik besloten te stoppen. Op het moment dat ik thuis zat wist ik het zeker, ik moest Nederland uit. Zo gezegd, zo gedaan ben gaan werken als Au Pair bij een Nederlands gezin in Engeland. In Engeland heb ik ruim één jaar gewerkt bij een gezin met twee kindjes van 3 en 5 jaar. Deze leeftijd vond ik zo ontzettend leuk dat dit mijn motivatie was om aan deze opleiding te beginnen. Het werken met de kinderen in combinatie met het management leek mij een perfecte combinatie en ik hoop dat het komende half jaar geen ongelijk gaat bewijzen. Tot ziens! Groetjes Laura

10 Sluitingsdagen 2016 Tijdens de schoolvakanties is het peuterprogramma binnen alle locaties gesloten. Onze dagopvang en BSO zijn op deze dagen geopend. De dagopvang en BSO zijn alleen gesloten tijdens nationale feestdagen. Ook tijdens studie dagen van een school is de BSO gewoon geopend. Het peuterprogramma is gesloten op : 8 12 februari Carnavalsvakantie 28 maart Tweede paasdag 25 april 6 mei Meivakantie incl. Kermismaandag Koningsdag, Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag 16 mei Tweede pinksterdag 25 juli 2 september Zomervakantie 21 september Kermismaandag 22 oktober 30 oktober Herfstvakantie 24 december 8 januari Kerstvakantie De dagopvang en buitenschoolse opvang is gesloten: 1 januari nieuwjaarsdag 8 februari Carnavalsmaandag 28 maart Tweede paasdag 27 april Koningsdag 5 mei Hemelvaartsdag 6 mei Vrijdag na Hemelvaart 16 mei Pinkstermaandag 24 december Kerstavond opvang sluit om uur december Kerstmis 31 december Oudejaarsavond opvang sluit om uur. Ouders die carnavalsmaandag en de vrijdag na Hemelvaart kinderopvang hebben ingekocht, hebben recht op een vervangende dag.

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst Februari 2016. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst Februari 2016. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst Februari 2016 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Bij deze weer een nieuwsbrief van BSO de Weis. De afgelopen tijd stond in het teken van carnaval, het

Nadere informatie

Inleiding. Het wel en wee op de locatie

Inleiding. Het wel en wee op de locatie Nieuwsbrief kindcentrum De Twister April 2016 Inleiding Beste ouder(s)/verzorger(s), Er is weer een nieuwe nieuwsbrief vanuit onze locatie. Wij hebben de afgelopen tijd verschillende thema s behandeld

Nadere informatie

Het wel en wee op de Twister

Het wel en wee op de Twister NIEUWSBRIEF KINDCENTRUM DE TWISTER Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u weer een nieuwsbrief waarin u leest over het wel en wee bij kindcentrum de Twister. We vertellen jullie graag waarmee we

Nadere informatie

Inleiding. Het wel en wee op de Twister

Inleiding. Het wel en wee op de Twister Nieuwsbrief Kindcentrum De Twister Horst December 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Bij deze de laatste nieuwsbrief van het jaar. We kijken terug op een gezellige periode met sinterklaas- en

Nadere informatie

Het wel en wee op de Twister

Het wel en wee op de Twister NIEUWSBRIEF KINDCENTRUM DE TWISTER juli 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Bij deze de laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. We kijken terug op het thema feest, zie de verhaaltjes en foto

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Oktober SKH de Tweemaster SKH de Pontonnier SKH de Musketiers. Beste ouder(s), verzorger(s),

Oktober SKH de Tweemaster SKH de Pontonnier SKH de Musketiers. Beste ouder(s), verzorger(s), Oktober 2015 SKH de Tweemaster SKH de Pontonnier SKH de Musketiers Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de locaties. Personeel: Het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

SPELEN ONTMOETEN ONTWIKKELEN

SPELEN ONTMOETEN ONTWIKKELEN Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 6, juli 2016 SPELEN ONTMOETEN ONTWIKKELEN Beste ouder(s), verzorger(s), Het is zomer!! En de vakantie in zicht. Laat nu het mooie weer maar komen. En als de kinderen zich

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van SKH Ceder. Verhuizing Ceder: Ja u leest het goed. De BSO gaat verhuizen. Volgend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Lieve ouders en kinderen, Welkom Wij mogen een aantal nieuwe kinderen en hun ouders welkom heten. Jairo en Emily wensen we een hele fijne tijd op de babygroep toe en Sem op de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

BSO de Beukelseberg. Januari 2017

BSO de Beukelseberg. Januari 2017 EXTERNE NIEUWSBRIEF Inhoudsopgave BSO de Beukelseberg Januari 2017 In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: Nieuwe stagiaire; wijziging in sluitingsdagen; terugblik Kerstvakantie; BSN

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Kinderopvang Nr. 1, maart 2016

Nieuwsbrief SWW Kinderopvang Nr. 1, maart 2016 Nieuwsbrief SWW Kinderopvang Nr. 1, maart 2016 kinderopvang 0-4 en buitenschoolse opvang Beste ouder(s)/verzorger(s), De lente is begonnen!!! Bij de kinderopvang is de lente 1 van de favoriete thema s

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 15 oktober 2015 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief van BSO DOERAK te Oldeberkoop! De tijd gaat snel en er is sinds de start best wel heel wat te melden. Inmiddels zijn er 6 kinderen

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws december 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Cenn Wij werden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Juni 2015 SKH het Spectrum

Juni 2015 SKH het Spectrum Juni 2015 SKH het Spectrum Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni 2015 Personele bezetting Wij als teamleden van SKH het Spectrum hebben sinds 15 juni 2015, het genoegen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Datum: september 2014 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van wat

Nadere informatie

Facebook Onze facebookpagina heeft een andere naam gekregen. HKC Twente is Kindercentrum.nl geworden.

Facebook Onze facebookpagina heeft een andere naam gekregen. HKC Twente is Kindercentrum.nl geworden. KDV De Telgenkamp Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl en KDV De Telgenkamp. Facebook Onze facebookpagina heeft een

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Zelfs als je geen bijbel had vertelden de bomen jou wel dat er een God in de hemel leeft die veel om je geeft

Zelfs als je geen bijbel had vertelden de bomen jou wel dat er een God in de hemel leeft die veel om je geeft Datum: 21 mei 2019 Jaargang: 29 Nummer: 10 @pcbdebranding www.facebook.com/debrandingswifterbant Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om

Nadere informatie

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief januari 2018

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief januari 2018 1. SPEELopvang 2. Nationaal Voorleesontbijt 3. Welkom / Afscheid 4. BSN 5. Belangrijke data 2018 Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl Nieuwsbrief januari 2018 1. SPEELopvang

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Inleiding. Allereerst voor iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Veel geluk en gezondheid gewenst.

Inleiding. Allereerst voor iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Veel geluk en gezondheid gewenst. Nieuwsbrief kindcentrum de Weis januari 2017 Inleiding Allereerst voor iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Veel geluk en gezondheid gewenst. Dit nieuwe jaar staat weer garant voor vele

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

augustus 2015 Nieuwsbrief 20 Isabella Jennifer Augustus 2015, Nieuwsbrief 20 Grote vakantie Nieuwe kinderen Oude kinderen

augustus 2015 Nieuwsbrief 20 Isabella Jennifer Augustus 2015, Nieuwsbrief 20 Grote vakantie Nieuwe kinderen Oude kinderen augustus 2015 Nieuwsbrief 20 Grote vakantie De grote vakantie is begonnen, wat zeg ik is al weer bijna half voorbij. In deze nieuwsbrief blikken we terug op het laatste gedeelte van schooljaar en vertellen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF Beste ouders/verzorgers en kinderen van, Voor jullie ligt de nieuwsbrief van de zomer van 2016. We hebben leuk nieuws voor alle ouders, verzorgers en kinderen van. Meer weten? Lees

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief april 2018 Almelo Agenda: Vrijdag 30 april is er geen Peuterhuis en geen BSO, dit i.v.m. afmeldingen voor beide groepen. Maandag 2 april gesloten i.v.m. tweede paasdag. Vrijdag 27 april is

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

Kalender KC de Hoven

Kalender KC de Hoven Kalender KC de Hoven 20 2018 Augustus 20 1 2 3 4 5 32 7 8 10 11 12 33 14 15 18 1 20 34 21 22 23 24.00 14.00 uur inloop ouders en kinderen 25 2 27 Lol controle thuis 35 Start nieuw schooljaar LOL controle

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR. 5, FEBRUARI AGENDA Agenda. Nieuws vanuit het management

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR. 5, FEBRUARI AGENDA Agenda. Nieuws vanuit het management KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Inhoud

Nieuwsbrief. April Inhoud Nieuwsbrief April 01 Inhoud Nieuwe huisstijl Wanneer zijn wij geopend/gesloten? Nieuws van de stagiaires Lekker en gezond eten Highlight van de ouderraad Peutergym Babbel meiden breiclub Een paar kleine

Nadere informatie

Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar,

Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar, Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar, De mediatoren die vorige jaar in groep 7 zaten hebben hulp gekregen van nieuwe mediatoren uit de groepen 7 en 8. Deze leerlingen hebben dezelfde trainingen ontvangen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

We gebruiken bij dit thema het prentenboek Kleine Muis zoekt een huis. Daarnaast vertellen we de komende weken het Bijbelverhaal van Ruth.

We gebruiken bij dit thema het prentenboek Kleine Muis zoekt een huis. Daarnaast vertellen we de komende weken het Bijbelverhaal van Ruth. Nieuwsbrief Datum: 29 oktober 2015 Nummer: 2015-2016-04 Beste ouder(s) en /of verzorger(s), We zijn begonnen met een nieuw thema ; Wie komt er in mijn huisje? U kent het spelletje vast wel. U spreidt uw

Nadere informatie

Eindhoven Beste ouders,

Eindhoven Beste ouders, Eindhoven 22-10-2018 Beste ouders, Wat hebben we een geweldige zomer achter de rug, veel buiten gespeeld, lekker met water geknoeid en volop gegroeid. We kunnen nu ook vertellen dat we als Spilcentrum

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Peuterspeelzaal Pinkeltje. Wilhelminastraat BA Angeren Telefoon: Datum: 21 februari Nieuwsbrief:

Peuterspeelzaal Pinkeltje. Wilhelminastraat BA Angeren Telefoon: Datum: 21 februari Nieuwsbrief: Wilhelminastraat 4 6687 BA Angeren Telefoon: 06-81860001 Datum: 21 februari 2017 Peuterspeelzaalwerk Polseweg 13 Postbus 42 6852 AA HUISSEN Tel. 026-3179933 peuterspeelzaalwerk@delinge.nl Nieuwsbrief:

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 17 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje: Afgelopen dinsdag was er een thema avond

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Augustus 2014 Jaarkalender 2014/2015

Augustus 2014 Jaarkalender 2014/2015 Kalender 2014-2015 Augustus 2014 Jaarkalender 2014/2015 t/m 22 augustus 1 2 3 31 4 5 6 7 8 9 10 32 11 12 13 14 15 16 17 33 18 19 20 21 22 23 24 34 Eerste schooldag 25 26 27 28 29 30 31 35 September 2014

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Voetstapjes

Nieuwsbrief De Voetstapjes Het nieuwe jaar is al weer goed onderweg! Februari is al weer achter de rug en wij hebben zeker niet stil gezeten met de kinderen. De thema s winter en lichaam zijn zeker niet onopgemerkt aan jullie voorbij

Nadere informatie

Oudercommissie van de Kinderkorf Diemen

Oudercommissie van de Kinderkorf Diemen Oudercommissie van de Kinderkorf Diemen Door ouders en voor ouders De oudercommissie stelt zich ten doel: 1. De belangen van de kinderen en de ouders van de Kinderkorf zo goed mogelijk te behartigen 2.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Oktober 2014 SKH Wereldwijs

Oktober 2014 SKH Wereldwijs Oktober 2014 SKH Wereldwijs Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van SKH Wereldwijs van oktober 2014 Personele zaken: Op 21 oktober zal onze wijkmanager Wendy Visser afscheid

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2017-2018 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 21-08 Zomervakantie Dinsdag 22-08 Zomervakantie Woensdag 23-08 Zomervakantie Donderdag 24-08

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Baexem

Informatiebrochure Hoera Baexem Informatiebrochure Hoera Baexem Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Mogelijkheden bij Hoera Baexem... 3 1.1. Peuterprogramma... 3 1.2. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Baexem... 3 1.3. Strippenkaart... 3 2.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Nieuwsbrief van juli 2015 Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Vakanties 2015/2016 Herfstvakantie 19-10 t/m 23-10-15 Kerstvakantie 21-12-15

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21 Inleiding Hallo allemaal, Heerlijk om weer meer buiten te zijn en te genieten van de lente die in volle gang is. Het ouder tevredenheidonderzoek is bijgevoegd

Nadere informatie

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind.

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind. Jaarkalender 2016-2017 Samen een mooie toekomst voor elk kind. September 2016 35 Eerste schooldag 5 6 7 Zomervakantie Luizencontrole 1 2 3 4 Zomervakantie 8 9 10 11 36 12 13 14 15 16 17 18 37 38 Informatie-avond

Nadere informatie

Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl. Nieuwsbrief Januari 2016

Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl. Nieuwsbrief Januari 2016 Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl Nieuwsbrief Januari 2016 1. SPEELopvang 2. Welkom en Afscheid 3. Studenten Alfa-college 4. Nationale voorleesdagen 5. Vanuit de OC

Nadere informatie

DATUM: 13 februari 2017

DATUM: 13 februari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Hallo allemaal, De winter was af en toe prachtig maar de dagen worden alweer langer en de vogels horen we alweer fluiten! Heerlijk de lente is in aantocht! Veel leesplezier! Team

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 Belangrijke data in februari: Di. 16/02: 10-minutengesprekken Do. 18/02: 10-minutengesprekken Vr. 19/02: groep 1/2 A vrij Ma. 22/02 t/m vr. 26/02: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, ,

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, , Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar weer goed begonnen. In sommige groepen zien we ook nieuwe leerlingen. En we zien u ook weer! Fijn! Ook dit schooljaar gaan we ons best doen om u weer goed

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

NIEUWSFLITS SEPTEMBER & OKTOBER. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS SEPTEMBER & OKTOBER. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS SEPTEMBER & OKTOBER JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk Maandag 17 sept. Don

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Inleiding Hallo allemaal, 2018 is alweer een feit. Een jaar waarin de nieuwe Wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang van kracht is gegaan. Deze Wet brengt

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsflits najaar 2015

Nieuwsflits najaar 2015 NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Juni 2016 Nieuwsflits najaar 2015 w w w. m i k z. n l Terugblik Mikz helpt Villa Pardoes! De meivakantie is alweer even voorbij, maar dat neemt niet weg dat de kinderen van de vakantieopvang

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief november 2017 Beste ouders/verzorgers, Pedagogisch medewerkers Helaas nemen wij in november afscheid van onze lieve juf Sabrina. Zij heeft een baan gevonden die beter bij haar past. Wij wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Onderwerpen ZomerWereldWeken 2016 BSO tijdens studiedagen 29 en 30 september Kids Active Rosmalen Bericht over Karen van der Valk Nieuws van de OC De Musketiers en de Narretjes

Nadere informatie

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 januari 2012 Nr.09 2012 Namens alle medewerkers van Veldhoven Midden de beste wensen voor 2012! VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR 2012-2013 Vakantierooster 2012-2013 is bekend. Het rooster

Nadere informatie

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie 2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan

Nadere informatie

nr. 9, schooljaar 2013-2014

nr. 9, schooljaar 2013-2014 nr. 9, schooljaar 2013-2014 Ivo Nederlands kampioen beugelen!! Ik, Ivo Holthuijsen, uit groep 7 van meneer Joost, ben Nederlands kampioen beugelen geworden. Het Nederlands kampioenschap was in Belfeld.

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Kessel. Locatie Binnenweg

Informatiebrochure Hoera Kessel. Locatie Binnenweg Informatiebrochure Hoera Kessel Locatie Binnenweg Inhoudsopgave 1. Inleiding.3 2. Groepsindeling 3 3. Dagritme 5 4. Overdracht 6 5. Openingstijden 7 6. Contactgegevens..8 2015-10, Brochure Hoera Kessel,

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief van mei 2016

Nieuwsbrief van mei 2016 Nieuwsbrief van mei 2016 Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertje-spn.nl deringkantertjes@hotmail.com Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Welkom nieuwe peuters Maza (ma,vr), Quinty (ma,vr),

Nadere informatie

MEDEZEGGENSCHAP VAN OUDERS. Lokale Oudercommissie

MEDEZEGGENSCHAP VAN OUDERS. Lokale Oudercommissie MEDEZEGGENSCHAP VAN OUDERS Lokale Oudercommissie Korein Kinderplein stelt uw inbreng zeer op prijs. Daarom heeft elk Korein Kinderplein een lokale oudercommissie (LO). Per vestiging zijn minimaal 2 ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan Nieuwsbrief, Oktober 2014 Beste ouders, 1 jarig bestaan Hoera!! Kinderopvang Lila bestaat al 1 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren met zijn allen. Op Donderdag 16 Oktober hebben wij een kijkochtend op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS/ VERZORGERS SPELENDERWIJS JULI 2015

NIEUWSBRIEF OUDERS/ VERZORGERS SPELENDERWIJS JULI 2015 NIEUWSBRIEF OUDERS/ VERZORGERS SPELENDERWIJS JULI 2015 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met informatie voor u als ouders en verzorgers van onze peuters.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Ingangsdatum 1 november 2017 Laatste wijzigingsdatum: 27 oktober 2017 Versie 1.1 Inhoudsopgave Aanvullingen op Algemene Voorwaarden Brancheorganisatie Kinderopvang...

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief van:

Nieuwsbrief van: Studiedag Volgende woensdag, 5 oktober hebben we de studiedag van Xpect primair. Dat wil zeggen dat op deze dag alle werknemers van Xpect een gezamenlijke studiedag hebben. Dit jaar staat deze dag in het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. BSO de IJsvogel en peuterspeelzaal Pinguïn

Nieuwsbrief. BSO de IJsvogel en peuterspeelzaal Pinguïn Nieuwsbrief BSO de IJsvogel en peuterspeelzaal Pinguïn September 2013 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van september. Vanaf nu versturen we gezamenlijk een nieuwsbrief voor zowel

Nadere informatie

januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso

januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso gesloten gesloten 31-dec 1-jan 2-jan 3-jan 1 Thema: Dit ben ik 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan

Nadere informatie

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Hoe kunt u ons bereiken? Pure-Kids Reest 2 9406 HH Assen T. 06-27136098 Email adres: info@pure-kids.nl Eigenaren:

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019 kinderdagverblijf, peuterschool, bso ZieZaZo Nieuwsbrief maart 2019 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van maart! Wij hebben leuke weken gehad met sneeuw, zon, carnaval en de nationale voorleesdagen!

Nadere informatie

Kalender KC de Hoven

Kalender KC de Hoven Kalender KC de Hoven 20 2018 Augustus 20 1 2 3 4 5 32 7 8 10 11 12 33 14 15 1 18 1 20 34 21 22 23 24.00 14.00 uur inloop ouders en kinderen onderwijs 25 2 27 Lol controle thuis 35 Start nieuw schooljaar

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Praatjes De Vleer / Hasselbraam uitgave 1: januari 2015

Praatjes De Vleer / Hasselbraam uitgave 1: januari 2015 Belangrijke data: 11-2 OC vergadering 16-2 t/m 20-2 carnavalsvakantie: Bso vakantieprogramma Pto gesloten Mijn Kober Vanaf volgende maand zullen we nieuwsberichten en foto s via Mijn Kober met u delen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 februari voorjaarsvakantie

Nieuwsbrief. 23 februari voorjaarsvakantie Nieuwsbrief 23 februari voorjaarsvakantie Januari en februari waren weer gezellige maanden voor de peuters van Peuterstap! Een heerlijke start van het nieuwe jaar met veel verschillende activiteiten. Onder

Nadere informatie