Loopband Senator. MONTAGE- & TRAININGSHANDLEIDING: Balance Fitness Senator loopband

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Loopband Senator. MONTAGE- & TRAININGSHANDLEIDING: Balance Fitness Senator loopband"

Transcriptie

1 Loopband Senator

2 Belangrijke veiligheidsinstructies WAARSCHUWING: Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik. GEVAAR: Om het risico van elektrische schokken te voorkomen, zorg ervoor dat de loopband niet op het elektrische net is aangesloten bij het schoonmaken en het onderhoud van de loopband. GEBRUIK GEEN VERLENGKABEL: PROBEER NIET DE AANSLUITING TE VERANDEREN DOOR HET GEBRUIK VAN ONGESCHIKTE ADAPTERS OF ANDERE MANIEREN OM DE ELEKTRICITEITSVOORZIENING TE VERANDEREN. Installeer de loopband op een vlakke ondergrond in de buurt van een elektriciteitsbron van Volt. Maak geen gebruik van de loopband op een oneffen tapijt. Dit kan resulteren in schade aan zowel het tapijt als de loopband. Blokkeer niet de ventilator van de loopband. Zorg dat er minimaal 1 cm afstand is tussen de ventilator en ieder ander object. Plaats de loopband op een vlakke en solide ondergrond bij in gebruik name. Er moet altijd een volwassene in de buurt zijn als een kind gebruikt maakt van de loopband. Zorg ervoor dat de veiligheidsclip altijd aan de kleding is vastgemaakt. Wanneer u van de loopband zou vallen wordt de loopband vanzelf uitgeschakeld. Houdt uw handen weg bij alle bewegende delen. Maak nooit gebruik van de loopband wanneer de elektriciteitskabel of de stekker beschadigd is. Houdt de elektriciteitskabel weg van hete oppervlakken. Gebruik de loopband niet in ruimtes waar zich stoffen bevinden met een hoog brandbaarheidgehalte. Vonken van de motor kunnen ervoor zorgen dat deze stoffen vlam vatten. Stop nooit een object in een van de openingen. De loopband is alleen geschikt voor binnenshuis gebruik. Wanneer u de loopband van het elektriciteitsnet wilt loskoppelen dient u eerst het apparaat uit te schakelen. Maak de veiligheidsclip los en haal de stekker uit het stopcontact. De hartslagmeters op de handvaten geven niet medisch ondersteunde gegevens weer. Verschillende factoren, zoals de beweging van de gebruiker, kunnen de correctheid van de hartslag meting beïnvloeden. De hartslagsensoren kunnen alleen gebruikt worden ter indicatie van uw hartslag. Gebruik de handvaten: deze zijn voor uw eigen veiligheid. Draag geschikte schoenen. Hoge hakken, sandalen, lakschoenen zijn niet geschikt bij gebruik van de loopband. Goede sportschoenen worden aangeraden om vermoeidheid en blessures te voorkomen. Toegestane ruimte temperatuur voor het gebruik van de loopband: 5 graden 40 graden Celsius. Verwijder de veiligheidsclip na gebruik van de loopband om ongeautoriseerde activering van de loopband te voorkomen.

3 Belangrijke elektrische informatie WAARSCHUWING! Leg de elektriciteitskabel niet in de buurt van bewegende delen inclusief het hellingshoekmechanisme en de transportwieltjes. Haal nooit onderdelen los zonder eerst de loopband uit te schakelen. Stel de loopband nooit bloot aan regen of nevel. De loopband is niet geschikt voor buitenshuis gebruik, in de buurt van een zwembad, of in een hete ruimte. Belangrijke instructies bij in gebruik name Zorg ervoor dat u de handleiding aandachtig heeft gelezen voor in gebruik name van de loopband. Begrijp dat verandering in snelheid en hellingshoek niet meteen zullen plaatsvinden. Geef uw gewenste snelheid in en de computer zal geleidelijk de snelheid aanpassen. Ben voorzichtig wanneer u andere activiteiten onder het lopen uitvoert, zoals televisie kijken of lezen. Deze afleidingen kunnen er voor zorgen dat u uw evenwicht verliest of dat u niet meer in het midden van de band gaat lopen, wat kan leiden tot serieuze blessures. Om te voorkomen dat u uw evenwicht verliest en een blessure oploopt, stap NOOIT op / van de loopband terwijl de band beweegt. De loopband zal beginnen te lopen op een erg rustig tempo. Blijf rustig staan met beide voeten op de voetsteunen en geef de band de mogelijkheid geleidelijk de gewenste snelheid te bereiken. Betreedt de loopband pas als deze op snelheid is. Houdt altijd de handvaten vast wanneer u de instellingen aanpast. Een veiligheidsclip wordt bij deze loopband geleverd. Het verwijderen van de veiligheidsclip zal meteen de loopband stop zetten: Stroomaanvoer zal meteen stop gezet worden. Plaats de veiligheidsclip terug om het display te resetten. Gebruik niet uitermate sterke krachten om de toetsen op het display te bedienen. Deze zijn afgesteld om te reageren op zachte aanraking.

4 Opbouw instructies Wanneer u de doos opent treft u de volgende onderdelen aan: Namenlijst onderdelen: NO. DESCRIPTION SPEC QTY NO DESCRIPTION SPEC QTY 1 Main frame 1 2 computer 1 3 Left upright 1 4 Right upright 1 18 Upright cover L 1 19 Upright cover R 1 50 Left back cover 1 51 Right back cover 1 68 Socket head wrench S= # Allen wrench 6mm 1 81 screw ST4.2* screw ST4.2* bolt M10* Lock washer Lock washer bolt M8* # Allen wrench 5mm 127

5 Montage LET Op: Zet geen stroom op de loopband tijdens de montage. Stap 1: Open de doos en haal het frame uit de doos. Leg deze op de grond. Stap 2: Steek de linker stang (3) in het frame en zet deze vast met onderdeel (93) en (94). Stap 3: Verbind kabel (123) uit rechter stang (4) met de onderste kabel (124) van het frame (1). Zet vervolgens de rechter stang vast met onderdeel (93) en (94)

6 Stap 4: Verbind kabel (122) van de computer met de kabel (123a). Gebruik daarna onderdelen (97) en (98) LET OP: Voor u de beschermkapjes montreet, controleer of de onderliggende schroeven stevig zijn aangedraaid. Stap 5: Gebruik 3 x schroef nr. (91) om beschermkap (50) vast te zetten. Stap 6: Gebruik 3 x schroef nr. (91) om beschermkap (50) vast te zetten.

7 Stap 7: Gebruik 4 x schroef nr. (81) om beschermkap (18) vast te schroeven. Gebruik 4 x schroef nr. (81) om beschermkap (19) vast te schroeven. LET OP: verzeker u zelf, dat alle stappen goed zijn uitgevoerd, voor u de loopband op stroom zet. Lees eerst de bedieningshandleiding voor u de loopband vervolgens in gebruik neemt. Opklappen: 1.Pak de loopband vast op plaats (A) om de loopband vervolgens omhoog te liften, tot u een klik hoort. De loopband heeft zich nu vast geklikt.

8 Uitpkallen: 2. Pak de loopband vast op plaats (A) en zet uw voet op pedaal (B). De loopband komt nu uit het slot en u kunt de loopband omlaag klappen. TECHNICAL PARAMETER Maat uitgeklapt 1990*915*1340 Power 230V Maat opgeklapt 970*915*1780 Snelheid KM/h loopoppervlak 1520*510 Maximum gebruikresgewicht 130KG Netto gewicht 115KG Benodigd stopcontact geaard Hellingshoek 15%

9 Bedieiningshandleiding SCHERM DISPLAY: 1. SPEED scherm: snelheid range: KM/H 2. INCL/PULSE scherm: toont hellingshoek en hartslag. Het scherm toont de hellingshoek. Wanneer u gebruik maakt van de borstband, zal in dit scherm ook uw hartslag getoond worden. 3. TIME/PACE scherm: toont de tijd die u traint. 4. CAL /PULSE scherm: Toont het aantal verbrande calorieën tijdens uw training. Als u uw handpalmen op de sensoren legt zal binnen 5 seconde ook uw hartslag getoond worden in dit scherm. 5. PROGRAM scherm: Druk op SELECT als de loopband aan staat, het scherm laat de volgende programma s zien: T D C P1-P18 U1 U3, HRC.

10 KNOPPEN FUNCTIES: 1. POWER knop: druk op deze knop om de loopband aan te zetten. In het scherm TIME wordt het gewicht (KG) van de gebruiker getoond. De gebruiker kan de snelheid en hellingshoek instellen. Druk op ENTER als u dit heeft ingevoerd en ga naar de volgende stap. 2. ENTER knop: Druk deze knop om naar een volgende stap te gaan of om de parameter te saven. 3, SELECT knop:als de loopband aan staat, druk dan de SELECT knop om een keuze te maken en stel de tijd en programma n: programma 0:00, P1- P18 U1-U2-U3 HRC, of Manual. 4. START/ STOP knop: Als u de magneet (noodstop) op het display heeft zitten kunt u op start drukken waarna het manuele programma start. U kunt dan snelheid en hellingshoek tijdens het trainen manueel instellen. Druk STOP als u met trainen wenst te stoppen. 5. PAUSE knop: Druk op Pauze om tussentijds even te stoppen. Druk daarna op STARAT/STOP om weer verder te gaan. 6. SPEED+, SPEED- knop:om de snelheid te verhogen met 0,1km druk 1 x op SPEED+. Als u de knop 5 seconden ingedrukt houdt, zal de snelheid ook sneller aangepast worden op het display. 7. INCLINE+, INCLINE- Knop:Om de hellingshoek te verhogen met 0,1% sruk 1 x op INCLINE+. Als u de knop 5 seconden ingedrukt houdt, zal de hellingshoek ook sneller aangepast worden op het display. 8. INCLINE:2%-20% incline shift button:dit zijn sneltoetsen, om met 1 druk op de knop naar een gewenste hellingshoek te gaan. 9. SPEED:1KM/H-18KM/H speed shift button:dit zijn sneltoetsen, om met 1 druk op de knop naar een gewenste snelheid te gaan.

11 START-UP QUICKLY (MANUAL) 1 Zet stroom op de loopband en plaats de magneet (noodstop) op het. 2 Druk op STATR/STOP,de loopband zal na 3 seconden starten op een snelheid van 0,1km. 3 Nu de loopband is gestart kunt u de snelheid en hellingshoek verhogen of verlagen. Manual mode: Als u een MANUAL programma gebruikt kunt u ook van te voren instelling aanbrengen m.b.t. tijd en afstand. Voorbeeld voor tijd instelling: Druk op MODE tot u bij het scherm tijd komt. Gebruik de knop SPEED + om de tijd te verhogen. Gebruik SPEED om de tijd te verminderen. Druk op MODE om daarna bijvoorbeeld de afstand in te stellen op dezelfde manier. Als u verder niets meer wenst in te stellen, druk u op START op te beginnen.. Programmas gebruiken Druk op tot PROGRAM. Op het display ziet up-p18 als keuze. Na de programmakeuze, knippert het veld TIME, gebruik SPEED + of SPEED om de gewenste tijd aan het gekozen programma te geven. Druk daarna op START. Tijdens het trainen van een programma kunt u het gekozen programma tijdens het gebruik ook nog wijzigen in snelheid en hellingshoek. Gebruik daarvoor de INCLINE+, INCLINE- en SPEED+, SPEED-.

12 Programma overzicht Elk programma wordt in een grafiek op het display getoond. Elke grafief bestaad uit 10 delen. Qua tijd. Hieronder ziet u een overzicht hiervan per programma. PROGRAM OVERZICT (KM) TIME PROGRAM Each exercise time=the setting time/ P1 SPEED INCLINE P2 SPEED INCLINE P3 SPEED INCLINE P4 SPEED INCLINE P5 SPEED INCLINE P6 SPEED INCLINE P7 SPEED INCLINE P8 SPEED INCLINE P9 SPEED INCLINE P10 SPEED INCLINE P11 SPEED INCLINE P12 SPEED INCLINE P13 SPEED INCLINE P14 SPEED INCLINE P15 SPEED INCLINE P16 SPEED INCLINE P17 SPEED INCLINE P18 SPEED INCLINE

13 User programma s U1 U2 U3 Naast de 18 preset programma s kunt u ook 3 user programma s gebruiken. 1 User s programma instellen. Druk op DELECT tot dat u (U1-U3) ziet, druk daarna op ENTER om de parameters in te stellen. SPEED + en SPEED veranderen de snelheid, INCLINE + en INCLINE veranderen de hellingshoek.. Druk op ENTER om het eerst balkje van de in het totaal 10 balkjes van het programma in te stellen qua snelheid en hellingshoek. De data wordt nu gesaved onder U1, U2 of U3 totdat u deze zou resetten. 2 Start het User programma: Druk op SELECT totdat u U1-U3 ziet. U kunt nu nog een tijd aan dit user programma hangen of direct op START drukken. Hartslag PROGRAMMA overzicht Overzicht: Hartslag (HRC) HP1 AGE BPM AGE H DEFAULT L AGE H DEFAULT L H DEFAULT L L-H: = de ragne waarin u met uw hartslag kunt trainen.

14 1. Als de loopband aan staat, drukt u op PROGRAM totdat op het display HRC getoond wordt. De hoogste snelheid is 10.0 km (Let op: druk op START als HRC getoond wordt, het programma wordt automatisch voorzien met de parameters Ade 30, pulse 114) 2. Druk op MODE om de leeftijd in te stellen, het scherm laat leeftijd 30 zien. De gebruiken kan de juiste leeftijd tussen 15 en 80 kiezen (het HRC overzicht geeft de bijbehorende details en trainingsreferenties. 3. Druk ENTER om de leeftijdgegevens te saven. De computer zal een hartslag adviseren. De gebruiken kan met de knoppen SPEED + en SPEED de hartslagtraining verhogen of verlagen. De hartslag range is van 84 tot 195 hartslagen per minuut. 4. Nadat u de leeftijd en hartslag heft gekozen drukt u opnieuw op MODE om de tijd in te stellen. Gebruik de SPEED + en SPEED knoppen om de tijd in te stellen. 5. Druk hierna op START 6. U kunt de snelheid of hellingshoek aanpassen maar de loopband zal automatisch 7. De eerste minuut zal de loopband niet op uw hartslag reageren en de snelheid niet aanpassen. Dit omdat de eerste minuut als warm-up gezien wordt. Daarna zal de loopband telkens met 0,5km versnellen tot een maximum van 10km. Als u met 10km uw doel nog niet haalt, zal vervolgens de hellingshoek worden ingeschakeld. LET OP; Gebruik hierbij de bijbehorende borstband en zorg dat u deze op de juiste manier draagt. Om te weten welke target heart rate u kunt invoeren, kunt u onderstaande grafiek raadplegen: De meest nauwkeurige hartslagmeting geschiedt doormiddel van een borstband die als hartslagmeter dient. Bevochtig de binnenzijde van de borstband (kunststof gedeelte) met een kleine hoeveelheid water en spreid het water met uw vingers. Plaats de borstband op de blote huid, vlak onder de borst, met het kunststof gedeelte in het midden. Pas de lengte van de band aan, zodat deze comfortabel om uw lichaam zit.

15 Range voor HRC programma PROGRAM BEGIN SET UP DISPLAY RANGE RANGE TIME(MIN:SECOND) 0:00 15:00 10:00-99:00 0:00-99:59 INCLINE(%) SPEED(K/h) DISTANCE(K) PULSE(hypo/min) P N/A N/A CALORIE(THERM) Onderhoud loopbanden Welk onderhoud dient u aan uw loopband te verrichten? Om lang plezier te hebben en te houden van uw loopband is onderhoud van belang. U vult immers ook uw auto regelmatig met olie om problemen te voorkomen. Bij loopbanden zijn er 3 punten waarop u dient te letten. 1. De motor zuigt stof aan en omdat deze geheel of praktisch geheel is afgedekt kan de stof niet weg en hecht zich aan elektronische delen zoals de printplaat. Zorg ervoor dat u regelmatig de motorkap verwijderd om met een stofzuiger voorzichtig de stof te verwijderen. Wanneer u uw stofzuiger op een blaasstand kunt zetten, werk dit nog effectiever. 2. Het loopvlak zweeft over een gladde plaat welke uw gewicht draagt. Telkens wanneer u uw voeten op het loopvlak plaatst, komt deze in contant met de onderliggende plaat. Deze onderliggende plaat dient derhalve altijd glad te zijn zodat het loopvlak niet bekneld raakt door uw eigen gewicht en de onderliggende plaat, maar over de onderliggende plaat glijdt. Wanneer u de loopband dagelijks 1 uur gebruikt dient u de onderliggende plaat één maal per maand in te spuiten met siliconen olie, zie afbeelding.

16 3. De band op spanning houden en ervoor zorgen dat de band in het middel blijft lopen. Met de meegeleverde inbussleutel draait u de afgebeelde schroeven (rechts en links) telkens met een halve slag aan. Zo trekt u de achterste cilinder meer naar achteren waardoor er meer spanning op de band komt. Trainingsinstructie WAARSCHUWING: laat uzelf voordat u met trainen begint grondig onderzoeken door een arts. Regelmatig trainen moet in alle gevallen van tevoren met een arts worden overlegd. Als u tijdens de training of ten gevolge daarvan pijn, misselijkheid of dergelijke voelt, dient u direct met trainen te stoppen en een arts te raadplegen. Gebruik uw trainingsapparaat alleen zoals in deze trainingshandleiding wordt beschreven. Lees deze trainingshandleiding aandachtig door voordat u met de training begint. VOOR DE TRAINING: hoe u met de training begint is afhankelijk van de lichamelijke conditie die u heeft. Als u in de afgelopen jaren niet gesport heeft, of overgewicht heeft, moet u absoluut langzaam beginnen, en de intensiteit geleidelijk opvoeren. In het begin zou dit mogelijk kunnen betekenen dat u slechts een paar minuten per week traint. Als u net begint met trainen lukt u het misschien maar korte tijd met de voor u juiste trainings-/belastingshartslag te trainen. Binnen zes tot acht weken zal uw conditie echter aanmerkelijk verbeteren. Maar ook als het langer duurt, moet u de moed niet laten zakken. Het is belangrijk, dat u met de voor u juiste intensiteit en snelheid traint. Na kortere of langere tijd zult u in staat zijn zonder onderbreking 30 minuten te trainen. Hoe beter uw conditie is, des te harder moet u trainen om binnen uw trainings-/belastingshartslag te blijven. Vergeet daarbij deze volgende basisprincipes niet: o Bezoek voor de eerste training uw arts. Bespreek met uw arts uw trainings- en voedingsprogramma en stel samen een trainingsprogramma op dat bij uw persoonlijke behoeften past. o Begin maar langzaam met uw training, en stel uzelf realistische doelen, die u eerder samen met uw arts heeft vastgesteld.

17 o Vul uw training aan met een of meerdere duursporten, zoals bijv. wandelen/lopen, zwemmen, joggen, dansen, fietsen e.d. Meet daarbij regelmatig uw hartslag. Als u geen elektronische hartslagmeter gebruikt, kunt u zich door uw arts laten uitleggen hoe u uw hartsslag handmatig, aan hals of pols, correct kunt meten. Bepaal uw trainings-/belastingshartslag afhankelijk van uw leeftijd en uw lichamelijke conditie. Drink tijdens uw training voldoende vocht. Het is heel belangrijk, dat u het vochtverlies als gevolg van de training al tijdens de training compenseert, zodat u niet uitdroogt. Drink daarbij geen grote hoeveelheden koude vloeistoffen. Zorg er in plaats daarvan voor, dat uw drankjes voor de training op kamertemperatuur zijn. Meet uw hartslag: om er voor te zorgen, dat uw hartfrequentie in de "trainingszone" blijft liggen, moet u weten hoe u uw hartfrequentie kunt meten. De hartslag is het makkelijkst te meten aan de halsslagader, tussen de luchtpijp en de spieren van de hals. Tel het aantal slagen binnen 10 seconden en vermenigvuldig deze waarde vervolgens met zes. Zo berekent u uw hartslag per minuut. Hoe hoog moet uw hartslag tijdens de conditietraining zijn? Snel genoeg om de trainings-/belastingshartslag te bereiken en te behouden. Deze trainingszone komt overeen met een hartslagniveau, dat in grote mate afhangt van uw leeftijd en uw lichamelijke conditie. De hierna volgende grafiek helpt u bij het berekenen van uw individuele trainingszone: Opwarmfase en afkoelfase Elke trainingseenheid moet, om blessures en spierpijn te voorkomen, uit drie fasen bestaan: 1. Opwarmfase: 5 tot 10 minuten oefeningen en stretchen om het organisme op de komende trainingsprestatie voor te bereiden 2. Trainingsfase: 15 tot 40 minuten intensieve, maar niet te zwaar belastende training 3. Afkoelfase: 5 tot 10 minuten oefeningen en stretchen om de spieren los te maken en spierpijn te voorkomen.

18 We adviseren u voor de opwarmfase en de afkoelfase de volgende oefeningen: Tenen aanraken: buig met gestrekte knieën langzaam voorover en laat uw schouders en uw rug los, terwijl u probeert uw tenen aan te raken. Reik zover naar beneden als u kunt en houd de houding 15 seconden vast. Schouders optillen: til uw rechterschouder omhoog, naar uw oor, en houd deze houding even vast. Herhaal de oefening vervolgens met uw linker schouder. Hoofd draaien: leg uw hoofd naar rechts en houd deze houding even vast. Daarbij voelt u hoe uw linker nekspieren worden gerekt. Leg uw hoofd daarna in de nek, til uw kin op en open uw mond. Leg daarna uw hoofd naar links, en voel hoe uw rechter nekspieren worden gerekt. Leg tot slot uw kin zo ver mogelijk op uw borst, en houd deze positie opnieuw even vast. Strekken van de achterste spieren van de bovenbenen: ga op de grond zitten en strek uw rechterbeen. Houd uw linkerbeen in een zodanige hoek dat de voetzool de binnenkant van uw rechter bovenbeen raakt. Buig nu zo ver mogelijk naar voren en probeer de tenen van uw rechtervoet aan te raken. Houd deze houding 15 seconden lang vast. Herhaal de oefening vervolgens met uw linkerbeen. Strekken van de binnenste spieren van het bovenbeen: ga op de grond zitten en buig uw benen tot een hoek waarin de voetzolen elkaar raken en waarbij uw knieën naar buiten wijzen. Trek uw voeten nu zo ver mogelijk naar uw lichaam toe, en houd daarbij contact met de vloer. Druk uw knieën langzaam naar beneden. Houd deze houding 15 seconden lang vast.

19 Zijwaarts strekken: strek uw armen naar boven uit. Probeer nu uw rechterarm zo ver mogelijk opwaarts uit te strekken, waarbij u voelt hoe uw rechterzij wordt gerekt. Houd deze positie even vast. Herhaal de oefening vervolgens met uw linkerarm. Rekken van de kuitspieren en de achillespees. Leun met uw handpalmen tegen een muur en plaats uw rechtervoet met gestrekte knie zo ver mogelijk naar achteren. Uw linkerbeen is gebogen, de linker knie bevindt zich ongeveer onder uw bekken. Beweeg nu uw heupen in de richting van de muur, zodat u voelt hoe uw rechter kuitspier wordt gerekt. Til daarbij de hiel niet op. Houd deze houding 15 seconden lang vast. Herhaal de oefening vervolgens met uw linkerbeen.

20 Onderdelen foto PARTS LIST

21 Onderdelenlijst NO. NAME SPEC. QUAN NO. NAME SPEC. QUAN 1 COMPUTER ASSEMBLY 1 38 RUNNING BELT 1 2 LEFT UPRIGHT 1 39 MOTOR FRONT COVER 1 3 RIGHT UPRIGHT 1 40 DC MOTOR 1 4 ADJUST SUBASSEMBLY 1 41 MOTOR SEAT 1 5 SUPPORT FRAME SUBASSEMBLY 1 42 SLIDE PIECE 2 6 BASE FRAME 1 43 PLASTIC BEARING 2 7 PEDAL SUBASSEMBLY 1 44 TUBE STOPPER 4 8 MAIN FRAME 1 45 TAPER CUSHION MAT 2 9 STRENGTH TUBE ASSEMBLE 1 46 SLIDE RAIL AXIS 1 10 COMPUTER BOTTOM COVER 1 47 LOCATION CONTROL AXIS 1 11 BOTTLE HOLDER L 1 48 CYLINDER 2 12 BOTTLE HOLDER R 1 49 AXIS COVER 2 13 COMPUTER TOP COVER 1 50 LEFT UPRIGHT COVER 1 14 FAN TOP COVER 1 51 RIGHT UPRIGHT COVER 1 15 COOLING SWITCH 1 52 RING PROTECTOR STOPPER 1 16 COMPUTER BOARD 1 53 EXTEND SPRING 1 17 LEFT HANDLE COVER 1 54 WHEEL CAP BUSHING 4 18 LEFT HANDLEBAR COVER 1 55 WHEEL 4 19 RIGHT HANDLEBAR COVER 1 56 WHEEL CAP 2 20 RIGHT HANDLE COVER 1 57 EVA PAD 1 21 KEY PAD 1 58 MAGNETIC SENSOR 1 22 COMPUTER 1 59 ROUND CUSHION 8 23 LEFT MOTOR COVER 1 60 CUSHION FOR SIDE RAIL 8 24 RIGHT MOTOR COVER 1 61 WHEEL 2 25 MOTOR COVER 1 62 END CAP COVER 2 26 PULSE WITH SPEED BUTTON 1 63 LEFT END CAP 1 27 PULSE WITH INCLINE BUTTON 1 64 RIGHT END CAP 1 28 FOAM 2 65 ELECTRICAL OUTLET 1 29 END CAP 2 66 SWITCH 1 30 INCLINE MOTOR 1 67 OVERLOAD PROTECTOR 1 31 TRANSFORMER 1 68 ALLEN WRENCH 1 32 CONTROL BOARD 1 69 STANDARD POWER WIRE 1 33 BELT J SAFETY KEY 1 34 FRONT ROLLER #SCREW DRIVER 1 35 SIDE RAIL 2 72 MAGNETIC CORE 1 36 BOLT M10* MAGNETIC RING 1 37 RUNNING BOARD 1 74 AC SINGLE WIRE 1

22 75 SINGLE WIRE BOLT M8* SINGLE WIRE PULSE UPWIRE 1 IRON SHEET OF THE 77 SAFETY KEY BOLT M10* SPRING BALL BOLT M10* SAFETY KEY SENSOR PEDAL BUSHING 1 80 SCREW ST2.9* BOLT M8* SCREW ST4.2* BOLT M6* COOLING FAN BOLT M8* SCREW ST2.9* REAR ROLLER 1 84 SCREW ST4.2* BOLT M5* SCREW ST2.9* # Allen wrench 1 86 NUT M COMPUTER UP WIRE 1 COMPUTER MIDDLE 87 SCREW ST4.2* WIRE 1 88 BOLT M5* COMPUTER LOW WIRE 1 89 BOLT M5* STICKER 1 90 BOLT M10* FIXUP BOARD 1 91 SCREW ST4.2* INDUCTANCE 1 92 BOLT M6* REACTANCE 1 93 BOLT M10* SCREW ST4.2* LOCK WASHER NUT M BOLT M8* WASHER C WASHER BOLT M8* NUT M BOLT M8* BOLT M6* BOLT M8* BOLT M8* BOLT M3* NUT M HANDPULSE UP WIRE SPRING LOCK WASHER FLAT WASHER C FLAT WASHER C SPRING LOCK WASHER

23 Garantievoorwaarden Aanvang van de garantie bij factuur- resp. afleverdatum. Reparatie of eventuele retourzendingen alleen mogelijk in originele verpakking met aankoopbewijs, montage- en trainingshandleiding. De garantie heeft betrekking op fabricage- en materiaalfouten. Hiervan uitgesloten is schade, die ontstaat door ondeskundige handeling en force majeure, en normale slijtageverschijnselen. Tijdens de garantieduur heeft u recht op reparatie. Dit betekent, dat wij eventuele gebreken tot de afloop van de bij de aankoop geldende garantieperiode gratis verhelpen. Daarnaast berekenen wij u altijd porto- en verpakkingskosten. Indien noodzakelijk zullen wij de artikelen geheel of gedeeltelijk vervangen. Wij verzoeken u ons elk gebrek direct te melden. Duidelijke gebreken, inclusief transportschade, worden door ons alleen erkend als zij uiterlijk een week na de levering worden gemeld. Foutomschrijving bij retourzending Bij eventuele storingen kunt u het artikel na overleg met uw aankooppunt goed verpakt (originele verpakking) met aankoopbewijs en gedetailleerde foutomschrijving aan het verkooppunt retour zenden. Loopband Senator

Focus Fitness Jet 6. MONTAGE- & TRAININGSHANDLEIDING: Focus Fitness Loopband Jet 6-1

Focus Fitness Jet 6. MONTAGE- & TRAININGSHANDLEIDING: Focus Fitness Loopband Jet 6-1 Focus Fitness Jet 6-1 Belangrijke veiligheidsinstructies WAARSCHUWING: Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik. GEVAAR: Om het risico van elektrische schokken te voorkomen, zorg ervoor dat de loopband

Nadere informatie

Focus Fitness Power Line

Focus Fitness Power Line Focus Fitness Power Line Belangrijke veiligheidsinstructies WAARSCHUWING: Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik. GEVAAR: Om het risico van elektrische schokken te voorkomen, zorg ervoor dat de

Nadere informatie

Focus Fitness JET 2 M O T O R I Z E D T R E A D M I L L. Montage & trainings-handleiding: Focus Fitness Loopband - Jet

Focus Fitness JET 2 M O T O R I Z E D T R E A D M I L L. Montage & trainings-handleiding: Focus Fitness Loopband - Jet Focus Fitness JET 2 M O T O R I Z E D T R E A D M I L L - 1 - Belangrijke veiligheidsinstructies WAARSCHUWING: Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik. GEVAAR: Om het risico van elektrische schokken

Nadere informatie

Focus Fitness JET 9. Montage & trainings-handleiding: Focus Fitness Loopband - Jet 9

Focus Fitness JET 9. Montage & trainings-handleiding: Focus Fitness Loopband - Jet 9 Focus Fitness JET 9 Belangrijke veiligheidsinstructies WAARSCHUWING: Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik. GEVAAR: Om het risico van elektrische schokken te voorkomen, zorg ervoor dat de loopband

Nadere informatie

Loopband LX 4.0. MONTAGE- & TRAININGSHANDLEIDING: Balance Fitness LX 4.0 loopband

Loopband LX 4.0. MONTAGE- & TRAININGSHANDLEIDING: Balance Fitness LX 4.0 loopband Loopband LX.0 MONTAGE- & TRAININGSHANDLEIDING: Balance Fitness LX.0 loopband Belangrijke veiligheidsinstructies WAARSCHUWING: Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik. GEVAAR: Om het risico van elektrische

Nadere informatie

Computerhandleiding MI-410

Computerhandleiding MI-410 Computerhandleiding 1 De StrengthMaster loopband bevat een MANUAL programma, 9 voorgeprogrammeerde programma s (4 SPEED programma s, 4 INCLINE programma s en 1 DISTANCE programma), een USER programma,

Nadere informatie

Handleiding. Loopband L80. Product kan afwijken van bovenstaande afbeelding vanwege vernieuwingen in het model.

Handleiding. Loopband L80. Product kan afwijken van bovenstaande afbeelding vanwege vernieuwingen in het model. Handleiding Loopband L80 Product kan afwijken van bovenstaande afbeelding vanwege vernieuwingen in het model. 1 Belangrijke veiligheidsinstructies WAARSCHUWING: Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing IMT

Gebruiksaanwijzing IMT Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

Fuel Fitness CT120 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Fuel Fitness CT120 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Fuel Fitness CT120 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin

Nadere informatie

Handleiding loopband Focus Fitness itrack 51 1

Handleiding loopband Focus Fitness itrack 51 1 Handleiding loopband Focus Fitness itrack 51 1 Belangrijke veiligheidsinstructies WAARSCHUWING: Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik. GEVAAR: Om het risico van elektrische schokken te voorkomen,

Nadere informatie

Computerhandleiding MI-160

Computerhandleiding MI-160 1 De StrengthMaster loopband bevat 1 MANUAL programma, 6 voorgeprogrammeerde programma s (2 SPEED programma s, 3 INCLINE programma s en 1 DISTANCE programma) en 1 Heart Rate Control programma. Elk programma

Nadere informatie

MONTAGE- & TRAININGSHANDLEIDING Hometrainer FIT 6000

MONTAGE- & TRAININGSHANDLEIDING Hometrainer FIT 6000 Hometrainer FIT 6000 95.0171 Hometrainer FIT 6000 Pag. - 1 - Inhoudsopgave 1. OPENGEWERKTE TEKENING...3 2. ONDERDELENLIJST...5 3. VEILIGHEIDSMAATREGELEN...6 4. VOOR DE MONTAGE...10 5. MONTAGEHANDLEIDING...11

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing MA

Gebruiksaanwijzing MA Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

Computerhandleiding MA

Computerhandleiding MA MA-400-1- Speed programma s P1 P4 In de programma s P1 P4 wordt de snelheid automatisch verhoogd/verlaagd. De helling (Incline) kan tijdens het trainen in deze programma s handmatig worden aangepast. De

Nadere informatie

Dit toestel is niet geschikt voor kinderen. Houd uw handen bij de bewegende delen vandaan.

Dit toestel is niet geschikt voor kinderen. Houd uw handen bij de bewegende delen vandaan. GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Veiligheidsaanwijzingen Onderdelenoverzicht Onderdelenlijst Montage overzicht Montage instructies Instructies voor de computer Aanwijzingen voor de warming-up 2 3 4 5

Nadere informatie

116 gemotoriseerde loopband Gebruikshandleiding L70

116 gemotoriseerde loopband Gebruikshandleiding L70 116 gemotoriseerde loopband Gebruikshandleiding L70 Bewaar deze handleiding voor toekomstige situaties Lees de handleiding en instructies zorgvuldig voor gebruik 1 EIGENSCHAPPEN Gefeliciteerd met de door

Nadere informatie

MONTAGE- & TRAININGSHANDLEIDING Crosstrainer FIT 7000

MONTAGE- & TRAININGSHANDLEIDING Crosstrainer FIT 7000 Crosstrainer FIT 7000 95.0173 Crosstrainer FIT 7000 Pag. - 1 - Inhoudsopgave 1. OPENGEWERKTE TEKENING...3 2. ONDERDELENLIJST...5 3. VEILIGHEIDSMAATREGELEN...6 4. VOOR DE MONTAGE...10 5. MONTAGEHANDLEIDING...11

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing LDT-8860 HRC -1-

Gebruiksaanwijzing LDT-8860 HRC -1- Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

Index. 1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Gereedschap en onderdelen Explosietekening Montage...

Index. 1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Gereedschap en onderdelen Explosietekening Montage... Index 1. Veiligheidsinstructies... 2 2. Onderdelenlijst... 4 3. Gereedschap en onderdelen... 6 4. Explosietekening... 7 5. Montage... 8 6. Computer... 12 7. Gebruiksaanwijzing... 13 8. Warming-up...14

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing 1

Gebruiksaanwijzing 1 Gebruiksaanwijzing 1 Hastings TR-4 Copyright Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Speed programma s P1 P6

Speed programma s P1 P6 Computerhandleiding Speed programma s P1 P6 In de programma s P1 P6 wordt de snelheid automatisch verhoogd / verlaagd. Elk programma begint met een minimum snelheid van 1,2 mijlen per uur. De maximum snelheid

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Copyright. Hastings TR3X

Gebruiksaanwijzing. Copyright. Hastings TR3X Gebruiksaanwijzing Copyright Hastings TR3X 1 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

LifeSpan TR800 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

LifeSpan TR800 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 LifeSpan TR800 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Veiligheidssleutel Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Proteus Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Fuel Fitness CT80 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Fuel Fitness CT80 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Fuel Fitness CT80 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Copyright. Hastings TR-6x

Gebruiksaanwijzing. Copyright. Hastings TR-6x Gebruiksaanwijzing Copyright Hastings TR-6x 1 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

XTERRA Trail Racer 3.0 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

XTERRA Trail Racer 3.0 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 XTERRA Trail Racer 3.0 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug

Nadere informatie

XTERRA Switch Back 2.5 Recumbent Bike. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

XTERRA Switch Back 2.5 Recumbent Bike. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 XTERRA Switch Back 2.5 Recumbent Bike Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. ST-990 BLUE Crosstrainer -1-

Gebruiksaanwijzing. ST-990 BLUE Crosstrainer -1- Gebruiksaanwijzing Crosstrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan de

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing PEC

Gebruiksaanwijzing PEC Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan de

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing JBM-4855-1-

Gebruiksaanwijzing JBM-4855-1- Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

Computerhandleiding JKexer 9840

Computerhandleiding JKexer 9840 Computerhandleiding JKexer 9840 Zorg er eerst voor dat de hoofdschakelaar, die aan de voorkant van de loopband te vinden is, op ON staat. Plaats vervolgens de veiligheidssleutel op de juiste positie. Program

Nadere informatie

Computerhandleiding X985 Computerhandleiding Infiniti X

Computerhandleiding X985 Computerhandleiding Infiniti X Computerhandleiding Infiniti 1. Wanneer de stroom is aangesloten, zullen alle segmenten van het LCD scherm oplichten en zal de computer een piepsignaal afgeven (1). Op het LCD scherm zal rechtsboven de

Nadere informatie

Computerhandleiding BodyCraft ECT-2500

Computerhandleiding BodyCraft ECT-2500 Computerhandleiding -1- SCHERMEN DISTANCE Dit scherm geeft de afgelegde afstand weer, of de afstand dat u nog dient af te leggen tijdens het trainen om uw doel te bereiken. De afstand wordt weergegeven

Nadere informatie

Hastings TR-5X Plus Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Hastings TR-5X Plus Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Hastings TR-5X Plus Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. B800p Hometrainer. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. B800p Hometrainer. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Hometrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing MA-200X -1-

Gebruiksaanwijzing MA-200X -1- Gebruiksaanwijzing -1- Inleiding De StrengthMaster loopband bevat 1 MANUAL programma, 5 snelheidsprogramma s (P1-P5), 5 hellingsprogramma s (P6-P10), 1 afstandsprogramma van 5KM (P11), 2 USER programma

Nadere informatie

Dit systeem is ontworpen voor een loopband. De handleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken:

Dit systeem is ontworpen voor een loopband. De handleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Dit systeem is ontworpen voor een loopband. De handleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Knopfuncties De schermen Werkingsinstructies Knopfuncties Er zijn in totaal 16 knoppen aanwezig, waaronder

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ST-990 BLUE VG50. Gebruiksaanwijzing. VG50 Crosstrainer. Gemaakt door:

Gebruiksaanwijzing ST-990 BLUE VG50. Gebruiksaanwijzing. VG50 Crosstrainer. Gemaakt door: Gebruiksaanwijzing VG50 Crosstrainer Gemaakt door: 1 Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de

Nadere informatie

Gebruikshandleiding L35

Gebruikshandleiding L35 PRO Sport L 35 Gebruikshandleiding L35 Bewaar deze handleiding voor toekomstige situaties Lees de handleiding en instructies zorgvuldig voor gebruik 1 EIGENSCHAPPEN Gefeliciteerd met de door u gekozen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing -1-

Gebruiksaanwijzing -1- Gebruiksaanwijzing -1- Inleiding Gefeliciteerd met de aanschaf van de StrengthMaster loopband! De StrengthMaster is een toestel dat door de combinatie van hoge kwaliteit, vele mogelijkheden en innovatie

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Strengthmaster MF-200

Gebruiksaanwijzing. Strengthmaster MF-200 Gebruiksaanwijzing Strengthmaster MF-200 1 Opklappen loopband Het bijzondere aan deze loopband is dat deze zover op te klappen is dat deze weinig ruimte inneemt en zelfs onder een bed o.i.d. geschoven

Nadere informatie

Hastings Rundax HD-20 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Hastings Rundax HD-20 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Hastings Rundax HD-20 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. ST-990 BLUE Crosstrainer -1-

Gebruiksaanwijzing. ST-990 BLUE Crosstrainer -1- Crosstrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan de voorzijde

Nadere informatie

Dit toestel is niet geschikt voor kinderen. Houd uw handen bij de bewegende delen vandaan.

Dit toestel is niet geschikt voor kinderen. Houd uw handen bij de bewegende delen vandaan. GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Veiligheidsaanwijzingen 2 Onderdelenoverzicht 3 Onderdelenlijst 4 Montage overzicht 5 Montage instructies 6 Instructies voor de computer 9 Aanwijzingen voor de warming-up

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Infiniti VG60 Crosstrainer. Gemaakt door:

Gebruiksaanwijzing. Infiniti VG60 Crosstrainer. Gemaakt door: Gebruiksaanwijzing Infiniti Crosstrainer Gemaakt door: 1 Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van

Nadere informatie

Loopband Jet 4.3. Montage & trainingshandleiding: Focus Fitness Loopband Jet 4.3

Loopband Jet 4.3. Montage & trainingshandleiding: Focus Fitness Loopband Jet 4.3 Loopband Jet 4.3 Belangrijke veiligheidsinstructies WAARSCHUWING: Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik. GEVAAR: Om het risico van elektrische schokken te voorkomen, zorg ervoor dat de loopband

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. E-820P Crosstrainer. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. E-820P Crosstrainer. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing E-820P Crosstrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ST-990 DUAL COLOR -1-

Gebruiksaanwijzing ST-990 DUAL COLOR -1- Gebruiksaanwijzing -1- 1. Wanneer de stroom is aangesloten, zullen alle segmenten van het LCD scherm oplichten en zal de computer een piepsignaal afgeven (1). Op het LCD scherm zal rechtsboven de diameter

Nadere informatie

LDT-8850 Computerhandleiding

LDT-8850 Computerhandleiding LDT-8850 Computerhandleiding De computer is ontworpen voor gemotoriseerde loopbanden en wordt geïntroduceerd met de volgende onderwerpen: Knop functies De schermen Werkingsinstructies Knopfuncties Er zijn

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Copyright. Hastings TR-7

Gebruiksaanwijzing. Copyright. Hastings TR-7 Gebruiksaanwijzing Copyright Hastings TR-7 1 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Infiniti Q21. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Infiniti Q21. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Hastings TR-7X Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Hastings TR-7X Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Hastings TR-7X Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing R-99 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-99 Roeitrainer -1-

Gebruiksaanwijzing R-99 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-99 Roeitrainer -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti R-99 Roeitrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Lohas T-2. Copyright

Gebruiksaanwijzing. Lohas T-2. Copyright Gebruiksaanwijzing Lohas T-2 Copyright 1 Veiligheidssleutel Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd. Zonder de veiligheidssleutel

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. E-8000P Crosstrainer

Gebruiksaanwijzing. E-8000P Crosstrainer E-8000P Crosstrainer 1 Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan de

Nadere informatie

Wij willen u bedanken dat u hebt gekozen voor een hometrainer van QualitySports en wensen u veel plezier en succes tijdens de training.

Wij willen u bedanken dat u hebt gekozen voor een hometrainer van QualitySports en wensen u veel plezier en succes tijdens de training. Beste klanten, Wij willen u bedanken dat u hebt gekozen voor een hometrainer van QualitySports en wensen u veel plezier en succes tijdens de training. Let op en volg de bijgevoegde Veiligheids-en montage-instructies,

Nadere informatie

Veiligheidsvoorwaarden

Veiligheidsvoorwaarden Veiligheidsvoorwaarden Belangrijk! De hometrainer is geproduceerd volgens de EN 957-1/5 klasse HC. Max. gebruikersgewicht is 120 kg De hometrainer moet alleen gebruikt worden waar het voor bedoeld is.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing JBM

Gebruiksaanwijzing JBM -1- Functies van de computerknoppen INCLINE OMHOOG/OMLAAG Met behulp van de INCLINE knoppen verhoogt of verlaagt u de hellingshoek van het loopvlak. U kunt tijdens het trainen op elk moment de hellingshoek

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Proteus EEC-3075 Crosstrainer. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Proteus EEC-3075 Crosstrainer. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Proteus Crosstrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin

Nadere informatie

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS LCD Display Liquid Crystal Display SPM Weergave Functie Identificatie 1. STOP Display = STOP status 2. Manueel Display = 1~16 Weerstand levels 3. Program Display = P1~P12 4.

Nadere informatie

Computerhandleiding MI-610

Computerhandleiding MI-610 Computerhandleiding 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3)

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing StrenghtMaster TR- 3000

Gebruiksaanwijzing StrenghtMaster TR- 3000 Gebruiksaanwijzing StrenghtMaster TR- 3000 Computerknoppen Start Met de START knop kunt u een programma starten. In het begin menu zal een manueel programma starten zonder dat u hiervoor enige informatie

Nadere informatie

LifeSpan TR3000 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

LifeSpan TR3000 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 LifeSpan TR3000 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Computerknoppen Start Met de START knop kunt u een programma starten. In het begin menu zal een manueel programma starten zonder dat u hiervoor

Nadere informatie

Bij het instellen van het USER programma kunt u de UP en DOWN knoppen gebruiken om de weerstand van elk segment in te stellen.

Bij het instellen van het USER programma kunt u de UP en DOWN knoppen gebruiken om de weerstand van elk segment in te stellen. Computerhandleiding Knopfuncties START Druk op de START knop om een training te starten. STOP Wanneer er een programma actief is, kunt u de STOP knop indrukken om het programma te pauzeren. De functiewaarden

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Strengthmaster MF 100

Gebruiksaanwijzing. Strengthmaster MF 100 Gebruiksaanwijzing Strengthmaster MF 100 1 Starten Wanneer de loopband opgeklapt dient u de stekker aan te sluiten op een stopcontact. De computer zal nu oplichten en u kunt de loopband direct gebruiken.

Nadere informatie

Crosstrainer FOX 6. MONTAGE- & TRAININGSHANDLEIDING: Focus Fitness FOX 6 Crosstrainer

Crosstrainer FOX 6. MONTAGE- & TRAININGSHANDLEIDING: Focus Fitness FOX 6 Crosstrainer Crosstrainer FOX 6 Inhoudsopgave: 1. OPENGEMAAKT TEKENING 2. BEVESTIGINGSMATERIAAL 3. VEILIGHEIDSMAATREGELEN 4. VOOR DE MONTAGE 5. MONTAGEHANDLEIDING 6. COMPUTERBEDIENING 7. TRAININGSINSTRUCTIE 8. GARANTIEVOORWAARDEN

Nadere informatie

Computerhandleiding MI-611

Computerhandleiding MI-611 Computerhandleiding 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3)

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Hastings TR-5X. Copyright

Gebruiksaanwijzing. Hastings TR-5X. Copyright Gebruiksaanwijzing Hastings TR-5X Copyright 1 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing TR12-1-

Gebruiksaanwijzing TR12-1- -1- Inleiding De SportsArt is een geavanceerde loopband en bevat 1 MANUAL programma en 6 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma s (Pro1-Pro7 ). In de voorgeprogrammeerde trainingsprogramma s zal de computer

Nadere informatie

2012 Editie v1.0 EquestrianMassage.nl F.S.A. Tuinhof. Oefeningen voor een gezond lichaam en geest

2012 Editie v1.0 EquestrianMassage.nl F.S.A. Tuinhof. Oefeningen voor een gezond lichaam en geest 2012 Editie v1.0 EquestrianMassage.nl F.S.A. Tuinhof Oefeningen voor een gezond lichaam en geest De Soldaat Dit is de eerste van de vier warming up oefeningen waarbij het doel is de hartslag te verhogen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Infiniti X985 Crosstrainer -1-

Gebruiksaanwijzing. Infiniti X985 Crosstrainer -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti Crosstrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

TRAININGSTIPS EN HANDLEIDING L60 loopband

TRAININGSTIPS EN HANDLEIDING L60 loopband TRAININGSTIPS EN HANDLEIDING L60 loopband STRETCHEN Stretchen voor de training zorgt voor meer flexibiliteit en vermindert de kans op blessures. Ga geleidelijk naar een bepaalde stretchpositie en houd

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Infiniti R-70i Roeitrainer. Gemaakt door:

Gebruiksaanwijzing. Infiniti R-70i Roeitrainer. Gemaakt door: Infiniti Roeitrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing PEC Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing PEC Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing PEC-4255 Gemaakt door: -1- Computerknoppen + EN - KNOPPEN 1. In het standaardmenu kunt u de + en - knoppen gebruiken om een programma te selecteren uit MANUAL, P2-P10, en de Heart Rate

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. E-1000p Crosstrainer. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. E-1000p Crosstrainer. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Crosstrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Spirit CT800 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Spirit CT800 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Spirit CT800 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Voor u begint: Voor u begint dient u de stekker in het stopcontact te doen en de knop aan de voorkant (achter de motorkap) om te schakelen. Op het

Nadere informatie

De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken:

De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Computerhandleiding Proteus PEC-4975 De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Knopfuncties De schermen Besturingsgetallen Zaken die u dient weten alvorens te trainen Werkingsinstructies

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing CBM

Gebruiksaanwijzing CBM Gebruiksaanwijzing CBM-1050-1- Knopfuncties ENTER/RESET Door de ENTER knop in te drukken, bevestigt u het programma dat u geselecteerd heeft of een waarde dat u heeft ingesteld. Door de knop lang ingedrukt

Nadere informatie

De computerhandleiding bestaat uit de onderdelen: Knopfuncties De schermen Het selecteren en instellen van de programma s -1-

De computerhandleiding bestaat uit de onderdelen: Knopfuncties De schermen Het selecteren en instellen van de programma s -1- Computerhandleiding De computerhandleiding bestaat uit de onderdelen: Knopfuncties De schermen Het selecteren en instellen van de programma s -1- Knopfuncties Er zijn in totaal 6 toetsen aanwezig, namelijk

Nadere informatie

Simpele oefeningen voor een platte buik. Werk aan uw centrale spieren met deze oefeningen en verbeter uw kracht, houding en stabiliteit.

Simpele oefeningen voor een platte buik. Werk aan uw centrale spieren met deze oefeningen en verbeter uw kracht, houding en stabiliteit. Kom in actie >>> Voel je fit >> Simpele oefeningen voor een platte buik kaart 1 Werk aan uw centrale spieren met deze oefeningen en verbeter uw kracht, houding en stabiliteit. Sit-up >>> Back-Up >>> >>>

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Cameo V6

Gebruiksaanwijzing. Cameo V6 Gebruiksaanwijzing Cameo V6 Knopfuncties UP / DOWN 1. In het standaardmenu kunt u op de UP/DOWN knop drukken om een programma te selecteren uit MANUAL, P1-P12, FAT (ingebouwde vetmeter), THR (Target Heart

Nadere informatie

Oefenprogramma revalidatie rechterzijde

Oefenprogramma revalidatie rechterzijde Oefenprogramma revalidatie rechterzijde Dit oefenprogramma ontvangt u van uw revalidatiearts. Oefen dit programma bij voorkeur 2x per dag. Oefeningen moet u pijnvrij kunnen doen, en adem door! In de oefengids

Nadere informatie

LifeSpan TT-3i Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

LifeSpan TT-3i Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 LifeSpan TT-3i Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Veiligheidssleutel Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. CBM-2050 Loopband -1-

Gebruiksaanwijzing. CBM-2050 Loopband -1- Gebruiksaanwijzing CBM-2050 Loopband -1- Computerknoppen DE VEILIGHEIDSSLEUTEL Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd.

Nadere informatie

Computerhandleiding MX-851

Computerhandleiding MX-851 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3) instellen. INCLINE

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing JBM

Gebruiksaanwijzing JBM Gebruiksaanwijzing -1- Computerknoppen SPEED Met behulp van de SPEED knoppen verhoogt of verlaagt u de snelheid. U kunt tijdens het trainen op elk moment de snelheid verhogen of verlagen. In het standaardmenu

Nadere informatie

Computerhandleiding MX-900

Computerhandleiding MX-900 Computerhandleiding 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3)

Nadere informatie

Lees eerst de volgende veiligheidsvoorschriften door voordat u begint met uw workout op deze elliptische trainer.

Lees eerst de volgende veiligheidsvoorschriften door voordat u begint met uw workout op deze elliptische trainer. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Lees eerst de volgende veiligheidsvoorschriften door voordat u begint met uw workout op deze elliptische trainer. - Bewaar deze handleiding voor in de toekomst als u misschien

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. X785 Crosstrainer -1-

Gebruiksaanwijzing. X785 Crosstrainer -1- Gebruiksaanwijzing Crosstrainer -1- Computerknoppen START/STOP Met de START/STOP knop kunt u een programma starten. U kunt alle trainingsgegevens van het scherm aflezen. Wanneer een programma actief is,

Nadere informatie

Computerhandleiding -1-

Computerhandleiding -1- Computerhandleiding SportsArt-TR32-1- Het computerscherm De Personal Cardio Advisor De Personal Cardio Advisor is een handige functie dat u helpt bij uw cardiotraining. U dient uw leeftijd in te voeren

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Infiniti ST 999

Gebruiksaanwijzing. Infiniti ST 999 Gebruiksaanwijzing Infiniti ST 999 Copyright Opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het 1 stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Oefenprogramma revalidatie linkerzijde

Oefenprogramma revalidatie linkerzijde Oefenprogramma revalidatie linkerzijde Dit oefenprogramma ontvangt u van uw revalidatiearts. Oefen dit programma bij voorkeur 2x per dag. Oefeningen moet u pijnvrij kunnen doen, en adem door! In de oefengids

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing 1

Gebruiksaanwijzing 1 Gebruiksaanwijzing 1 Spirit XE-589 Voorgeprogrammeerde programma's Met de programmatoetsen kunt u direct naar een programma toe. De programma toetsen dienen ook als cijfertoetsen bij het invoeren van instellingen.

Nadere informatie

Kroon R-940. Handleiding en montageinstructies

Kroon R-940. Handleiding en montageinstructies Kroon R-940 Handleiding en montageinstructies Vergelijking tabel Hieronder staat een vergelijkingstabel van de verschillende onderdelen. Niet alle onderdelen worden gebruikt voor het in elkaar zetten van

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Crosstrainer Focus Fitness Fox 5 iplus

Gebruiksaanwijzing Crosstrainer Focus Fitness Fox 5 iplus Onderdelenlijst. N Main frame R Monitor TOOLS P Rear stabilizer O Central support tube S T Small handlebar Side handle bar Q Front stabilizer Water bottle U Handlebar joint cover Pedal tube joint cover

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing TR20-1-

Gebruiksaanwijzing TR20-1- Gebruiksaanwijzing -1- Inleiding Gefeliciteerd met de aanschaf van de SportsArt loopband! De is een zwaar uitgevoerde, geavanceerde loopband en bevat vele programma s die u zullen helpen bij het bereiken

Nadere informatie

Plank set 1 set 2 set 3 set 4 set 5 20 sec 20 sec 20 sec 20 sec 20 sec

Plank set 1 set 2 set 3 set 4 set 5 20 sec 20 sec 20 sec 20 sec 20 sec Plank set 1 set 2 set 3 set 4 set 5 20 sec 20 sec 20 sec 20 sec 20 sec We beginnen met de normale Plank. Leun op de ellebogen en op te tenen en houd je lichaam in een rechte lijn. Span de buik aan en laat

Nadere informatie