Nieuwsbrief 1, 29 aug. 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 1, 29 aug. 2012"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 1, 29 aug Beste ouder(s) / verzorger(s), Hier is dan de allereerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Na ruim een week is iedereen al weer aardig gewend. Dat geldt voor de kinderen, de ouders, maar ook voor de leerkrachten. In de vakantie waren die natuurlijk al begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar en hun nieuwe groep kinderen. Op maandag 20 augustus gingen de schooldeuren weer voor het eerst open en natuurlijk mochten alle ouders zo n eerste dag nog even mee naar binnen, waar ze werden verwelkomd door de nieuwe leerkracht. Wij hopen dat het voor alle kinderen weer een heel fijn en leerzaam schooljaar wordt, waarbij hard leren en af en toe een ontspannende activiteit elkaar af zullen wisselen. Leest u vooral steeds de nieuwsbrief voor de allerlaatste informatie. Maar deze nieuwsbrief is ook een beetje voor de kinderen en daarom vinden wij het ook leuk om af en toe van hen een verslagje te plaatsen. Heeft u als ouder iets voor de nieuwsbrief, mail dat dan aan E.Hogenelst@aloysius.wsko.nl dan kijken wij of het geplaatst kan worden. In deze nieuwsbrief graag uw speciale aandacht voor een aantal data, zoals de informatieavonden en sportclinics, het gymrooster en afspraken rond de gym, de schoolbibliotheek, proefje in groep 6, bericht van de MR, het aanbod kindertherapie / cursussen en tot slot een lesactiviteit in groep 3. Wij wensen u weer veel leesplezier met deze eerste nieuwsbrief van dit schooljaar. Het team van de WSKO St. Aloysius Basisschool info@aloysius.wsko.nl Informatieavonden. Op onze website heeft u al kunnen zien dat wij op dinsdag 11, woensdag 12 september en donderdag 13 september de jaarlijkse informatieavonden houden. Inmiddels hebben wij nu ook de indeling van de groepen om aan u door te geven: Dinsdag 11 september: uur: groep 3 en groep uur: groep 5, groep ½A en groep ½B Woensdag 12 september: uur: groep 8 (beide groepen) Donderdag 13 september: uur: groep 6 en groep 7 Op deze bijeenkomsten kunt u kennismaken met de leerkracht(en) en er zal verteld worden over de leerstof en werkwijze. In elk leerjaar zijn er wel weer specifieke dingen, die fijn zijn om als ouder te weten. Wij krijgen aan het begin van het schooljaar ook altijd veel reclamemateriaal binnen, wat wij klaar zullen leggen zodat u folders mee kunt nemen waar u interesse in heeft. Op de informatieavonden van 11 en 13 september is ook Peter Zuidgeest aanwezig om vragen te beantwoorden over de aankomende fusie.

2 Noodnummers Natuurlijk vinden wij het belangrijk om u als ouder(s) snel te kunnen bereiken als er onverhoopt iets met uw kind aan de hand is. Iedereen kan immers ziek worden of er kan een ongelukje gebeuren. Daarom willen wij graag uw mobiele nummer hebben en ook een noodnummer voor als u onbereikbaar mocht zijn. Wilt u via het ouderportaal van Parnassys de (nood)nummers aan ons doorgeven? Dan zorgen wij dat de leerkrachten alle nummers op een lijst hebben, die zij bijvoorbeeld ook meenemen als de groep een buitenschoolse activiteit heeft. Noodgevallenbriefjes worden dus niet meer ingevuld. Foto s op de website of in de nieuwsbrief De afgelopen jaren hebben wij per jaar een briefje meegegeven aan de kinderen waarop u toestemming gaf tot het plaatsen van foto s op internet of in de nieuwsbrief, waar uw kind op staat. Gelukkig had niemand daar bezwaar tegen. De foto s worden thuis graag bekeken. Wij gaan er nu van uit dat alle ouders weer toestemming verlenen voor de foto s op internet. Mocht u er toch bezwaar tegen hebben, wilt u dan contact opnemen met meester Sjef? Het kan natuurlijk ook eens gebeuren dat er een foto op staat, waar u bezwaar tegen heeft. In dat geval halen wij die foto er direct af. We hopen dat iedereen dit schooljaar weer volop geniet van alle foto s die geplaatst worden. Heeft u gezien dat u ook reacties kunt plaatsen? Gymrooster en afspraken voor de gymles. Groep ½ dinsdagochtend vrijdagochtend Groep 3 ma do GROEP 3 Groep 4 di do GROEP 4 Groep 5 ma do GROEP 5 Groep 6 ma do GROEP 6 Groep 7 ma do GROEP 7 Groep 8a di do GROEP 8 A Groep 8b di do GROEP 8 B Gymkleding Tijdens de gymlessen dragen de kinderen een korte broek (kniehoogte) en een shirtje en/of een turnpakje. Daarbij dragen ze sportschoenen of turnschoenen met goede grip. Deze schoenen mogen niet buiten worden gedragen. Gymschoenen zijn belangrijk ter bescherming van de voeten en in het geval dat kinderen onverhoopt de school zouden moeten verlaten bv. bij een ontruimingsoefening. Lange haren worden ook om veiligheidsredenen in een staart gedragen. Sieraden Om veiligheidsredenen is het de leerlingen niet toegestaan horloges, sieraden en dergelijke te dragen tijdens de gymnastiekles. Het advies is om dit thuis te laten. In het geval dat de leerlingen wel sieraden e.d. dragen kunnen zij dit zelf opbergen in de klas of kleedkamer. Als de leerlingen nog sieraden om hebben tijdens de gymles dienen zij dit in een daartoe bestemd bakje te leggen. De (gym)leerkracht houdt geen toezicht op de eigendommen en neemt deze niet in bewaring. De school/(gymnastiek)leerkracht is niet aansprakelijk in het geval van verlies, diefstal, of beschadiging van de persoonlijke eigendommen van leerlingen. Juf Miriam Broch (gymleerkracht) Schoolbibliotheek Weet u dat er in de kamer van de I.B-er een grote kast met leesboeken staat waaruit onze leerlingen een boek kunnen kiezen om thuis te lezen.

3 Andere jaren gaven we een brief hierover mee aan de kinderen die thuis extra leesoefening goed kunnen gebruiken. Maar we hebben gemerkt dat ook de betere lezers het leuk vinden om een boek op school te lenen. Hoe werkt het? Ruilen / zoeken van een leesboek op : maandag van uur in de RT/IB kamer (= tegenover het eerste kleuterlokaal) Je krijgt een leeskaart waarop je voor elk gelezen boek een sticker krijgt. Bij 10 stickers is er een klein aardigheidje. Waarom? In deze tijd van computers, tablets en andere multimedia blijft het belangrijk voor de leesontwikkeling van kinderen om een boek te lezen. Vooral de leerlingen die moeite hebben met spelling en/of technisch lezen moeten veel leeskilometers maken. Daarnaast is het ook gezellig om samen met je vader of moeder te lezen. Wie heeft er zin in? Kom dan op maandag naar de schoolbibliotheek. Sportclinics. Groep 4 t/m 8 Dinsdag 28 augustus en dinsdag 4 september: Handbal o.l.v. Herman Schaap uur Groep uur Groep uur Groep uur Groep uur Groep 8A uur Groep 8B In verband met bovenstaande clinic hebben de groepen ½ A en B maandag 3 september gym i.p.v. dinsdag 4 september Groep 3 t/m 8 Maandag 10, 17 (alleen de groepen 7 en 8) en 24 september: Tennis en badminton o.l.v. Pieter Batenburg Denk dus aan de gymkleding bij een afwijkende sporttijd!!! De leerkrachten zijn bij de clinics aanwezig. Raadsel van het proefje. In een glas zit een ei. Er is een vloeistof in het glas gedaan. Wat gebeurt er met het ei en welke vloeistof zit er in het glas? De kinderen van groep 6 weten het antwoord.

4 Bericht van de MR. Afgelopen maandagavond is de eerste vergadering van de MR geweest. De MR leden staan in de schoolgids genoemd, maar hier toch nog even op een rijtje met de nieuwe taakverdeling. Oudergeleding: Richard Cornelis voorzitter Antoinette Dijkhuizen voorzitter GMR Geraldine v.d. Knaap lid Edwin v. Zanen lid Gisela Zuyderwijk GMR Personeel Personeelgeleding: Tineke v.d.sande secretariaat Patricia van Baarle info personeel Elly Bootsma info personeel Elly Hogenelst info naar ouders (NB) Adviseur: Sjef v.d. Maden Peter Zuidgeest, projectleider Brede School Monster, houdt de ouders op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de aanstaande fusie d.m.v. nieuwsbrieven. Maar ook de MR wil de ouders informatie geven over dit onderwerp en andere zaken die tijdens de MR vergaderingen aan bod komen. De MR heeft een aantal maanden geleden de eerste versie gekregen van het onderzoeksrapport over de aanstaande fusie. Ondanks dat de MR positief staat t.o.v. de fusie en de totstandkoming van de Brede school Monster, hebben de MR-leden een aantal kritische vragen gesteld. Afgelopen maandag heeft Peter Zuidgeest de MR-leden aanvullende informatie gegeven en waar nodig zaken verduidelijkt. U moet dan denken aan financiële consequenties, personeelszaken en huisvesting. De MR leden hebben nu inzage in het definitieve onderzoeksrapport en er is verzocht om instemming te verlenen. Wanneer u rond de fusie en/of andere schoolzaken vragen heeft voor de MR-leden dan kan dat via de speciale mailbox van de MR: mr@aloysius.wsko.nl Aanbod kindercursus, kindertherapie, kindercoaching. Soms zit een kind niet helemaal lekker in zijn of haar vel. Meestal gaat dat na een korte tijd weer over. Maar dat is niet altijd het geval en dan is er wellicht hulp van buiten het gezin gewenst of nodig. De laatste tijd worden wij als school overspoeld met aanbieders van allerlei kindondersteunende activiteiten. Regelmatig zetten wij iets over deze aanbieders in onze nieuwsbrief. De intern begeleider probeert steeds te bekijken of het aanbod van goede kwaliteit is. Het is echter niet altijd mogelijk om daar volledig inzicht in te krijgen. Uw als ouder blijft dan ook zelf verantwoordelijk voor het kiezen van een aanbieder. Vanuit het WSKO bestaat ook de mogelijkheid om via het Ambulatorium in contact te komen met een kindertherapeut voor uw kind. Daarnaast biedt Careyn (via School Maatschappelijk Werk) sova- en weerbaarheidcursussen aan. Wij blijven u wel de ons toegezonden informatie doorgeven, zodat u daarover in ieder geval geïnformeerd wordt. Wilt u verdere informatie over verschillende aanbieders dan kunt u altijd terecht bij de intern begeleider van onze school, Elly Hogenelst. Groep 3. roos ik vis maan

5 Wij hebben al 4 woordjes geleerd: ik, maan, roos en vis. We hebben ook geluisterd naar het verhaal van De mooiste vis en maken met de handenarbeidles zelf ook een mooie vis.

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 augustus 2017

Nieuwsbrief 28 augustus 2017 Nieuwsbrief 28 augustus 2017 Every moment Matters Wij vliegen naar groep 3 aan de overkant Algemeen We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe

Nadere informatie

Welkom. Jaargang 03 nummer 7 Augustus 2015 Schoolleider: Wilma Veldman

Welkom. Jaargang 03 nummer 7 Augustus 2015 Schoolleider: Wilma Veldman Jaargang 03 nummer 7 Augustus 2015 Schoolleider: Wilma Veldman De Sirene wordt elke laatste vrijdag van de maand verstuurd per digiduif of meegegeven aan het oudste kind uit een gezin en is te lezen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5, 31 okt. 2012

Nieuwsbrief 5, 31 okt. 2012 Nieuwsbrief 5, 31 okt. 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Na een heerlijk vakantieweekje zijn we al weer op weg naar het eerste rapport van dit schooljaar (16 november). De kinderen zijn hard aan de slag

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. We zijn weer gestart! 2. Woenselse Heide bestaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 Website: www.toermalijn.net E-mail: info@toermalijn.net Nieuwsbrief basisschool de Toermalijn, schooljaar 2015-2016,

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2-25 sept. 2013

Nieuwsbrief 2-25 sept. 2013 Nieuwsbrief 2-25 sept. 2013 Beste ouder(s), verzorger(s) en leerlingen van de Zeester. Hier dan alweer de 2 de nieuwsbrief van dit schooljaar. De kinderen en leerkrachten zijn al aardig gewend en er wordt

Nadere informatie

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017 Arnoldus van Os... Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang 2017-2018, nr. 1 6 september 2017 Een nieuw schooljaar! Hierbij ontvangt u de eerste officiële nieuwsbrief van dit

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie Start nieuw schooljaar jubileum jaar Datum: 8 september We hopen dat iedereen een lekkere vakantie heeft gehad en uitgerust weer aan het nieuwe schooljaar is begonnen. Dit is een feest jaar, want onze

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Schooljaar nieuwsbrief 31 augustus 2018

Schooljaar nieuwsbrief 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2018 nieuwsbrief 31 augustus 2018 Start schooljaar Welkom terug op school na een mooie zomer en een welverdiende zomervakantie. Het hele team kijkt er naar uit jullie allemaal maandag te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015 MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015 Opening 5 e peutergroep VISJES OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar de basisschool, We beseffen dat er dan veel op u en uw kind afkomt. We willen proberen door middel van dit informatieboekje een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 21 augustus 2017 Agenda Ma 21 Do 31 Di 12 Do 14 Do 14 Do 14 Ma 25 Augustus Eerste schooldag na zomervakantie Startfeest 18.00-19.30 uur September Op deze dagen gaan we op voeten

Nadere informatie

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1.

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. Beste ouders of verzorgers, Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. U krijgt zo de indruk van wat er dit schooljaar op uw kind afkomt. Voor

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Beste ouders of verzorgers,

Beste ouders of verzorgers, Beste ouders of verzorgers, Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. U krijgt zo de indruk van wat er dit schooljaar op uw kind afkomt. Voor

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1-11 sept. 2013

Nieuwsbrief 1-11 sept. 2013 Nieuwsbrief 1-11 sept. 2013 De start van De Zeester. Als u deze Nieuwsbrief leest is het nieuwe schooljaar al weer een dag of tien oud. Tussen 19 juli en 2 september is er veel gebeurd. Ik had verwacht

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.7 4 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 7 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Openbare basisschool "Koningin Beatrix" Graafschapsstraat 2 4116 GE Buren Tel.: 0344 571263 schoolleider: Jacqueline de Fouw Email: info@beatrixschool-buren.nl Website: www.beatrixschool-buren.nl Geachte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

Wij zijn weer goed gestart

Wij zijn weer goed gestart 26-ste jaargang 2016-2017 Nummer 266 september 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdedrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: We zijn weer goed gestart Nieuwe Taal en Spelling methode

Nadere informatie

Waar elk talent telt. Info In de vakantie zijn jarig geweest: Za 29 augustus Zoey Daniëls Di 01 september Levy Kuijten

Waar elk talent telt. Info In de vakantie zijn jarig geweest: Za 29 augustus Zoey Daniëls Di 01 september Levy Kuijten Waar elk talent telt Info 31-08-2015. Agenda: Zie ook onze website: www.detalententoren.nl Ma. Ma. 31-08 Start nieuw schooljaar 07-09 Nieuwe Talentennieuws In de vakantie zijn jarig geweest: Dinand Frenken

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4 Juf Silke van Elburg Sinds 3 weken ben ik een nieuw gezicht op de Woert in groep 1 en 2 op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Silke Kregel van

Nadere informatie

06 sept. Lucas de Groot (gr. 5/6) 05 sept. Ilse Rensen (gr.2b) 08 sept. Laura Janssen (gr 5/6) 09 sept. Lisa van Hout (gr. 7b))

06 sept. Lucas de Groot (gr. 5/6) 05 sept. Ilse Rensen (gr.2b) 08 sept. Laura Janssen (gr 5/6) 09 sept. Lisa van Hout (gr. 7b)) September 2015 - nummer 1 Belangrijke data Maandag 7 september OR-vergadering en MR-vergadering Maandag 14 september Kennismakingsavond groep 6/7 om 19.00u. Kennismakingsavond groep 4 en groep 7/8 om 20.00u.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 1. Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar!

Nieuwsbrief Nr. 1. Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar! Nieuwsbrief Nr. 1 Belangrijke data 4 september Vergadering Ouder Vereniging 5 september Schoolfotograaf 6 september - Bijeenkomst klankbordgroep 11 september bezoek van de Vogelman Week van 25 september

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 10 mei Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Na het goede nieuws

Nadere informatie

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal.

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal. September 2014 1 Ma Nieuwsbrief 1 2 Di 3 Wo Luizencontrole 1 (geen gel!) 4 Do 5 Vrij Onderbouwvrije dag gr. 1 t/m 4 6 Za 7 Zo 8 Ma 9 Di 10 Wo Informatieavond groepen 1 t/m 8 11 Do 12 Vrij Startavond 18.00

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 36. September In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska

OBS De Vuurvlinder week 36. September In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska OBS De Vuurvlinder 2018-2019 week 36 September 2019 In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska Algemeen: Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019.

Nadere informatie

NFORMATIEBOEKJE 2014-2015

NFORMATIEBOEKJE 2014-2015 NFORMATIEBOEKJE 2014-2015 Mededelingen Locatie indelingen Schooltijden Vakantierooster Studiedagen Gymrooster en afspraken Gouden Regels Zaandam, augustus 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt

Nadere informatie

OUDERINFO. Informatiemarkt. Schoolreizen. Gebruik Klasbord. Schooljaar 2018/ september Agenda

OUDERINFO. Informatiemarkt. Schoolreizen. Gebruik Klasbord. Schooljaar 2018/ september Agenda OUDERINFO Schooljaar 2018/2019 10 september 2018 Agenda Informatiemarkt Op donderdag 27 september aanstaande organiseren we de informatiemarkt. Om 17.00 uur staat de koffie/thee klaar. We zullen deze informatiemarkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1-10 sept. 2014

Nieuwsbrief 1-10 sept. 2014 Nieuwsbrief 1-10 sept. 2014 Start schooljaar 2014 2015. Het is verbazingwekkend hoe snel alle kinderen de weg naar hun nieuwe lokaal weer gevonden hebben na de vakantie. Voor de meesten is het inderdaad

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid kan starten. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2014

Nieuwsbrief juni 2014 Nieuwsbrief 19 25 juni 2014 R.K. Basisschool WSKO De Zeester Rembrandtstraat 5 2681 AX Monster T. 0174 280337 E. info@dezeester.wsko.nl W.www.dezeester.wsko.nl Beste ouder(s), verzorger(s) en leerlingen

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 19 7 juli 2017 AGENDA 7 juli 12.00u start zomervakantie gr. 1 t/m 7 rapport mee 21 aug. 8.30u start nieuwe schooljaar 30 aug. studiedag team ( alle kinderen vrij) 31 aug. informatieavond

Nadere informatie

AGENDA. Ma 24 augustus informatieavond 1 / 2 : 19.00 uur 3 / 4 : 20.00 uur. Di 25 augustus informatieavond 5/6 : 19.00 uur 7/8 : 20.

AGENDA. Ma 24 augustus informatieavond 1 / 2 : 19.00 uur 3 / 4 : 20.00 uur. Di 25 augustus informatieavond 5/6 : 19.00 uur 7/8 : 20. Vrijdag 21 augustus 2015 week 34 AGENDA Ma 24 augustus informatieavond 1 / 2 : 19.00 uur 3 / 4 : 20.00 uur Di 25 augustus informatieavond 5/6 : 19.00 uur 7/8 : 20.00 uur Wo 26 augustus verkoop polo s 8.30

Nadere informatie

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom! Vanaf dit schooljaar zit uw kind in groep 8, hartelijk welkom! In dit boekje gaan wij u en uw kind wat meer vertellen over het reilen en zeilen in 8a en

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 8 september Gastles brandweer voor alle groepen + ontruimingsoefening 12 september Informatie avond KIES 13 september

Nadere informatie

Journaal augustus 2017

Journaal augustus 2017 Journaal 1 25 augustus 2017 De kop is er af! Maandag zijn wij begonnen met het schooljaar 2017-2018. Wij hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van de vakantie. Wij wensen wij alle kinderen en hun ouders/verzorgers,

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Schooltijden 2014-2015 Voor de volledigheid staan hieronder de schooltijden van alle groepen van dit schooljaar.

Schooltijden 2014-2015 Voor de volledigheid staan hieronder de schooltijden van alle groepen van dit schooljaar. Jaargang 2014-2015, nr. 1 September 2014 Belangrijke data: 10 september kennismakingsgesprekken 15 september kennismakingsgesprekken 17 september oud papier 18 september studiemiddag team NA schooltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 17 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 17 september Nieuwsbrief Week 37 11 t/m 17 september Vanuit de directie Zo langzamerhand beginnen we weer aan het schoolritme te wennen. De kinderen hebben de afgelopen week diverse activiteiten gedaan waarmee ze elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9, 16 januari 2013

Nieuwsbrief 9, 16 januari 2013 Nieuwsbrief 9, 16 januari 2013 Beste ouder(s), verzorger(s) en leerlingen. De eerste week van het nieuwe kalenderjaar zit er al weer op. De kinderen, maar ook de leerkrachten kwamen goed uitgerust weer

Nadere informatie

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019)

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NR. 1 22 augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na zes weken heerlijk vakantie te hebben gehad zijn we weer vol enthousiasme gestart in onze kleutergroepen.

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 4 17 oktober Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 4 17 oktober Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 4 17 oktober 2016 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 5. Medezeggenschapsraad 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl ***nieuws van de directie*** Nieuwsbrief d.d. 11 september 2014 Activiteiten september/oktober: 11 september:

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Agenda. Contact. Maart Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. Maart Beste ouder, verzorger, Maart 2018 Beste ouder, verzorger, We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad. Het was erg koud, zowel in ons eigen land als op de berg, waar sommige mensen op wintersport waren. Het grote voordeel

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Donderdag 18 juni 2015 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 19 juni 2015 Maandag 22 juni 2015 Dinsdag 23 juni 2015 Woensdag 24 juni 2015 Donderdag 25 juni 2015 Activiteit Studiedag, alle kinderen

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT.

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT. 40 E EDITIE 06 07 2018 JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. 08-07 Jurre Versteegh 11-07 Lynn van Schip 11-07 Finn Zwezerijn 12-07 Kyon dre Koeiman VOLGENDE WEEKBABBEL. I.v.m. de laatste schooldag krijgen de kinderen

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Spreekuur School Maatschappelijk Werk Bezoek R. van Herpt, Inspecteur van het onderwijs uur Informatie avond alle groepen

Spreekuur School Maatschappelijk Werk Bezoek R. van Herpt, Inspecteur van het onderwijs uur Informatie avond alle groepen Jaargang 25 Nr. 1 Vrije dagen 5 sept. 8 sept. Studiedag alle kinderen Studiedag alle kinderen Bijzondere activiteiten 4 sept. 11 sept. Spreekuur School Maatschappelijk Werk Bezoek R. van Herpt, Inspecteur

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017

WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017 WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017 Welkom: In de Papegaaiengroep heten wij Nina welkom en wij wensen haar veel leerplezier toe op De Border. Uit de jaarkalender: Ma. 15 t/m woe. 24 mei Di. 16 en woe. 17 mei

Nadere informatie

Info groep 8 20 september 2016

Info groep 8 20 september 2016 Info groep 8 20 september 2016 Algemeen Wat zijn we weer lekker gestart! De eerste drie weken zitten er op. We hebben veel activiteiten gedaan uit de Vreedzame school. Wat voor groep willen wij zijn, welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 23 augustus 2017

Infobulletin de Torenvalk 23 augustus 2017 Agenda 28 augustus Schoolfotograaf (zie brief in infobulletin) 28 augustus 1 september Voor 1 september 5 september Oudervertelgesprekken (intekenlijst hangt aan klassendeur) Formulier leerling gegevens

Nadere informatie

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13)

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13) Nieuwsbrief 1 Jaargang 18 woensdag 29-08-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Het nieuwe schooljaar is na een mooie zomervakantie gestart en wij, als team, hebben er zin in. Voordat de school

Nadere informatie

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Wennen We zijn inmiddels alweer 2 weken aan de slag en iedereen heeft zijn draai wel zo n beetje gevonden. Natuurlijk is

Nadere informatie

belangrijke data september 2018 nr. 2

belangrijke data september 2018 nr. 2 belangrijke data..... 13 september 2018 nr. 2 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. We zijn weer begonnen.

Het Praatpaaltje. We zijn weer begonnen. We zijn weer begonnen. We hopen dat iedereen een lekkere vakantie heeft gehad en uitgerust weer aan het nieuwe schooljaar kan beginnen. Aan het begin van elk schooljaar willen wij u een aantal praktische

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE KRING 1 Apeldoorn, 18 augustus 2017

NIEUWS UIT DE KRING 1 Apeldoorn, 18 augustus 2017 NIEUWS UIT DE KRING 1 Apeldoorn, 18 augustus 2017 Dit is de eerste editie van Nieuws uit De Kring van het schooljaar 2017-2018. Mochten er naar aanleiding van de nieuwsbrief vragen zijn, dan horen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Disco. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Disco. In dit nummer: 19 januari 2016 Nieuwsbrief In dit nummer: Disco Voor de kinderen van de groepen 5 t/m 8 wordt er op vrijdag 12 februari a.s. een disco-avond georganiseerd met als thema HOLLYWOOD. Het maakt niet uit wat

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Vanuit het team

In deze nieuwsbrief. Vanuit het team Jaargang 14 / nr 0 1 september 2017 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 9 september 2017. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 7 september 2017 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie