Nieuwsbrief mei 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 13 18 mei 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief mei 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, We gaan beginnen aan het laatste deel van het schooljaar. De meivakantie zit er op, evenals het afgelopen lange weekend met een vrije maandag vanwege Tweede Pinksterdag. Dus al met al hebben we nog zo'n negen weken te gaan. En dat zijn nog aardig wat weekjes waarin we èn hard kunnen werken èn nog heel veel leuke dingen kunnen doen. Dan hebben alle leerlingen in de week van juni nog een weekje vrij en zijn de leerkrachten allemaal in die week op school voor studiedagen en om zaken voor het komende schooljaar op orde te maken. Want achter de schermen zijn we al volop bezig met het nieuwe schooljaar. Over twee weken ontvangt u als bijlage bij de nieuwsbrief de actuele schoolgids. Die wordt ieder jaar aangepast. Na goedkeuring door de MR zal deze dan per mail worden meegestuurd. Minder goed nieuws is natuurlijk dat vorige week William uit groep 3 bij de ingang van de straat naar school is aangereden en zijn been heeft gebroken. Wij wensen hem alle goeds en beterschap toe en hopen dat hij snel weer opknapt. William: hou vol, jongen! Ook is er helaas weer ingebroken op school, wat toch altijd weer een hoop werk met zich meebrengt. Jammer. Want er valt in onze lokalen volgens mij toch ècht niets te halen. Het levert een hoop schade op, vraagt om aangifte bij de politie en ook nog het nodige verzekeringswerk. En waarom dan...? Dat vraag ik me toch eerlijk gezegd wel eens af. Tevens wil ik alle ouders er nogmaals aan herinneren dat er op woensdagochtend een koffie & theemoment is om bij te kletsen. Ik ben daar altijd bij en ook genoeg andere ouders. Met als doel om informeel met elkaar in gesprek te gaan, om vragen te stellen of zaken bespreekbaar te maken die om verbetering op school vragen. U bent hierbij van harte uitgenodigd. Elke woensdagmorgen van uur. In de ouderkamer of op het Olympiaplein. Tot slot nog een opmerking van een buurtbewoner: het geeft ergernis dat ouders en kinderen bij het halen en brengen staan te kletsen óp het fietspad. Dit blokkeert en het is naar zijn zeggen wachten op ongelukken omdat het opvalt dat er veel ouders enkel oog lijken te hebben voor de smartphone of om te kletsen met elkaar dan de kinderen er op te wijzen dat ze op het voetpad moeten lopen en zeker niet zonder te kijken ineens het fietspad op mogen rennen. Laten we met zijn allen deze waarschuwing ter harte nemen, zodat we binnenkort niet weer geconfronteerd worden met een ongeluk! Dat was het weer voor deze keer, tot de volgende nieuwsbrief. Groeten van meneer Johan Traa

2 Gunnerstoernooi groep 5/6 Sportieve kinderen, enthousiaste supporters, voetbal en vooral veel plezier. Daar hebben we van genoten bij het Gunnerstoernooi voor groep 5 en 6. De kinderen hebben enorm hun best gedaan en zich van hun sportiefste kant laten zien. De sfeer zat er lekker in! Ouders, broertjes, zusjes, leerkrachten en andere supporters hebben de kinderen aangemoedigd en gecoacht tot ze niet meer konden. De leerlingen hebben maar liefst 3 wedstrijden gewonnen en het belangrijkste van die dag, er is vooral veel gelachen en genoten! Op naar volgend jaar dan hopen we op net zo n succesvolle dag! Koningsspelen 2016 Op 22 april deed onze school mee aan de jaarlijkse Koningsspelen. Na het Koningsontbijt en een warming up op het liedje Hupsakee van Kinderen voor Kinderen gingen de kinderen van de Voorschool en de groepen 1 t/m 8 naar buiten. Voor de kinderen van de Voorschool en groepen 1 en 2 stonden op de speelplaats 14 sportieve activiteiten voor hen klaar waaronder een hindernisbaan, vlaggetjesestafette, koninklijk blikgooien en schatgraven. s Middags hadden alle kleuters de speelplaats nog prachtig versierd met stoepkrijt voor als de koning met zijn vliegtuig over zou vliegen! Dankzij de vele hulpouders en het goede weer was een zeer geslaagde dag. De kinderen van de midden- en bovenbouw hadden de sportieve activiteiten op en rondom het Cruijff-court. De kinderen werden uit de klassen gehaald door ouders en bij de activiteiten stonden stagiaires van ROC en CIOS. Ze hebben van alles kunnen leren, een hoop atletiek onderdelen waarbij sommigen echt super snel waren! Ook een aantal balsporten waar er in teamverband gespeeld werd. Het was een ontzettend geslaagde dag. Bedankt alle ouders, stagiaires, coaches van Breda Actief en docenten van ROC! Zonder jullie was het niet gelukt om er zo'n fijne dag van te maken.

3 Dansproject groep 6 In groep 6 is het project: danser in de klas gestart. We hebben al twee hele leuke danslessen gehad van juf Susanne. Zij komt nog drie keer op school om nog meer danskunsten aan ons te leren. Daarnaast hebben we in de klas een bezoek gehad van twee professionele dansers, waaraan we van alles konden vragen over moderne dans. Eén van deze dansers speelde ook mee in de voorstelling De Kartonbewoners, waar we op donderdag 21 april naartoe zijn geweest. Het was een bijzondere voorstelling, waarin veel met karton werd gedanst. Na de voorstelling mochten de kinderen vragen stellen aan de choreograaf van het stuk én de dansers. We genieten enorm van dit project in groep 6! EU-Schoolfruitlevering is gestopt Uw zoon of dochter heeft het afgelopen jaar drie maal per week gratis groente of fruit gegeten op school. De schoolfruitleveringen zijn nu gestopt. Na deze gratis schoolfruitperiode willen we wel doorgaan met ons schoolfruitbeleid. Wij zien dit als een waardevolle investering in de gezondheid van de leerlingen nu én later als ze groot zijn. Wij hopen dat u dat óók vindt. Heeft u s ochtends weinig tijd om schoolfruit klaar te maken? Of wilt u weten welke soorten groente en fruit duurzaam zijn om mee te geven aan uw kind? Wij geven u 10 tips: 1. Variatie is goed Het is niet alleen lekker om veel verschillende soorten fruit en groente te eten, maar ook goed voor de smaakontwikkeling van uw kind. Bovendien zitten in elke soort weer net andere gezonde stoffen. 2. Het kan in weinig tijd Een banaan, mandarijn, kleine appel, een stuk komkommer, wat cherrytomaatjes of een wortel doet u s ochtends zo in de tas van uw kind. 3. Het kan in iets meer tijd Wanneer u er iets meer werk van wilt maken, kunt u stukjes kiwi snijden en mengen met wat druiven druiven of natuurlijk een mix van andere fruitsoorten maken. 4. Doe samen boodschappen Neem uw kind een keer mee naar de supermarkt en kijk welke soorten groente of fruit hij of zij het lekkerst vindt.

4 5. Vergeet de groente niet Rauwkost, zoals stukjes wortel, komkommer, paprika en tomaatjes zijn ook lekker gezond voor tussendoor. Een portie voor in de pauze is al snel 50 gram. Dat is al 1/3 van wat een kind dagelijks minimaal nodig heeft aan groente. 6. Denk ook aan de lunch Als u fruit en groente meegeeft voor de schoolpauze, kunt u direct ook iets extra s voor de lunch klaar maken. 7. Geef geen vruchtensap mee Een aantal soorten vruchtensap leveren een deel van de gezonde stoffen die ook in fruit zitten, maar er zitten ook veel calorieën en suikers in. Daarom is de slimste keuze voor de pauze: een echt stuk fruit en water. 8. Doe mee! Kinderen die meedoen met schoolfruit, blijken ook thuis vaker fruit en groente te kiezen. Het is slim om ook thuis de fruitschaal in het zicht te zetten. Zo krijgt al snel het hele gezin meer vezels, vitamines en mineralen binnen. 9. Gebruik een goed bewaardoosje In speelgoedwinkels en winkels voor huishoudelijke artikelen zijn steeds meer leuke, kleine bewaardoosjes voor schoolfruit te koop. Een gewoon afsluitbaar bakje werkt ook prima. Zo kunt u uw kind ook kwetsbaar fruit meegeven of bijvoorbeeld een kleine fruitsalade. 10. Kies voor groen Wanneer u voor duurzaam wilt kiezen, zoek dan naar fruit/groente van het seizoen, uit de buurt, uit de volle grond. Op vrijdag 20 mei 2016 vieren we voor het eerst Food Revolution Day! De door Jamie Oliver in 2012 opgerichte Food Revolution Day is een wereldwijde dag van actie om voedseleducatie op het school programma te krijgen en is bedoeld om het belang van gezond eten, verse producten en basis kookvaardigen over te brengen aan de volgende generatie. Meer dan 43 miljoen kinderen wereldwijd onder de 5 jaar hebben overgewicht of obesitas. Voordat deze kinderen zelf kunnen koken wordt hun gezondheid al in gevaar gebracht door wat ze eten. Food Revolution Day is een initiatief van Jamie Oliver waarbij ouders, kinderen, bedrijven, scholen en verschillende instanties wereldwijd in actie komen om het belang van gezond eten, samen koken en kennis over goede voeding te onderstrepen. Dit jaar gaat groep 7 een paar van Jamie s lunchrecepten vol met kleuren en verschillende smaken uitproberen. De kinderen uit groep 5, 6 en 8 staan ook stil bij Food Revolution Day. Zij werken in een speciaal door Jamie ontwikkeld werkboekje.

5 Wij feliciteren : Haagse Beemdenloop: zondag 29 mei Op zondag 29 mei is het weer tijd voor de Haagse Beemdenloop. Een belangrijk onderdeel van dit evenement is de KidsRUN. De KidsRUN is vooral bestemd voor kinderen van 4 12 jaar. Hiervoor wordt een parcours afgezet van 1500 meter, rondom winkelcentrum Heksenwiel. De start en finish zal zijn op het terrein van voetbalvereniging BSV Boeimeer. Dit parcours kan 1, 2 of 3 keer gelopen worden door de kinderen. Er wordt gestart met een spetterende warming-up en na de finish is er een leuke attentie voor alle deelnemers. De inschrijving is open tot en met zondag 22 mei via Op de dag zelf (29 mei) kunt u zich inschrijven vanaf 10:00 uur in de kantine van het clubgebouw van BSV Boeimeer (Heksendans 4, Breda), tot 30 minuten voor de start van de desbetreffende afstand. Doe mee aan deze sportieve dag!

6 Peutertuin Olympia is van start gegaan Peutertuin Olympia is gehuisvest in IKC Olympia. De kinderen van de peutertuin komen in de groep met de kinderen van voorschool Olympia. Vanwege de goede samenwerking tussen de peutertuin en basisschool Olympia wordt gewerkt met op elkaar afgestemde thema s, gezamenlijke vieringen en gezamenlijke ouderactiviteiten. Hierdoor wordt er voor de kinderen een veilige, prettige en herkenbare omgeving gecreëerd, waarin ze volop kunnen spelen, leren en ontwikkelen. Kaleidoscoop Via de methode Kaleidoscoop leren de kinderen door te ervaren en de pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen hierin. Dat wil zeggen, dat kinderen in verschillende hoeken naar hartenlust kunnen spelen, ontdekken, ervaren, zien, voelen en knutselen. Openingstijden De peutertuin biedt 7 uur opvang aan verdeeld over 2 ochtenden: maandagochtend en donderdagochtend van 8.45 uur tot uur. Meer informatie of inschrijven kan via de website: en dan via tabblad peuteropvang op je belt met het serviceteam:

7 De volgende nieuwsbrief verschijnt op woensdag 8 juni 2016

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4. Baarn, 28 september Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4. Baarn, 28 september Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4 Baarn, 28 september 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 12 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4. Baarn, 29 september Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4. Baarn, 29 september Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4 Baarn, 29 september 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 12 april 2017

Nieuwsbrief 8 12 april 2017 Nieuwsbrief 8 12 april 2017 Beste ouders/verzorgers, En soms is het even stil Stil werden we van het bericht van het plotseling overlijden van Davor Papić, de man van Maja. Woorden vinden voor zo n gebeurtenis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Belangrijke data. 5 november Personeel

Nieuwsbrief 3. Belangrijke data. 5 november Personeel Personeel Nieuwsbrief 3 Juf Ellen Neppelenbroek Juf Ellen is in de herfstvakantie bevallen! Zij en Michel hebben samen een gezonde dochter gekregen met de naam Linde. We wensen hen samen veel geluk toe!

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Belangrijke data 18 februari Studiemiddag, alle leerlingen vrij 21

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie en MR Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie en MR Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van donderdag 19 april 2018 nummer: 15 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Op de agenda 20 april 2018 Koningsspelen 7 mei 2018 Haarcontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 15 maart 2017

Nieuwsbrief 7 15 maart 2017 Nieuwsbrief 7 15 maart 2017 Beste ouders/verzorgers, In het afgelopen weekend hebben we heerlijk kunnen genieten van het mooie weer. De lentekriebels komen weer tot leven! Het wordt tijd om buiten te zijn,

Nadere informatie

Gezondheidsbeleid. Ingaand per: 31 oktober 2016

Gezondheidsbeleid. Ingaand per: 31 oktober 2016 Gezondheidsbeleid Ingaand per: 31 oktober 2016 Introductie Dit gezondheidsbeleid is in samenwerking met kinderen, ouders en leerkrachten van basisschool Breedeweg opgesteld. Op onze school dragen we samen

Nadere informatie

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 29. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 29. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 29 Koningsspelen 2018 Vrijdag 20 april worden de Koningsspelen gehouden. Na de gezamenlijke opening starten de kinderen in de eigen groep met een Koningsontbijt. Daarna gaan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief 12 13 april 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, De afgelopen dagen hebben alle kinderen weer laten zien dat ze trapvaardig zijn op hun fietsen. Met de hulp van veel ouders en de juffen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nummer 6 Juni 2016 Schooljaar

Nummer 6 Juni 2016 Schooljaar Nummer 6 Juni 2016 Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u van alles lezen over wat er de laatste periode op de Jacobsvlinder gebeurt. We hebben voor de meivakantie afscheid genomen

Nadere informatie

Voedingsbeleid School met de Bijbel Zuilichem Ingaande op 25 januari 2016

Voedingsbeleid School met de Bijbel Zuilichem Ingaande op 25 januari 2016 Voedingsbeleid School met de Bijbel Zuilichem Ingaande op 25 januari 2016 Gezonde voeding en gezond eetgedrag Wij, leraren en ouders, vinden gezonde voeding en gezond eetgedrag belangrijk voor kinderen.

Nadere informatie

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de Week 17 Bedankt!!! Wij willen alle ouders en kinderen bedanken voor de steun die we hebben gekregen om een waterput te bouwen voor het Moedercentrum in Togo. Er is 271,25 opgehaald tijdens de Afrikadag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 14 september 2016

Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hier is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2016-2017. Ik hoop dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en weer

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

1. Van de directie. 2. Highlights

1. Van de directie. 2. Highlights Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 01-09-2016 Nr. 02 1. Van de directie Dit schooljaar hebben we een bijzonder jaar. We vieren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Weet je dat de lente komt zongen we donderdagochtend met elkaar. Dat was de afgelopen week niet te merken aan het weer.

Nadere informatie

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week:

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: 2 4 Nieuwsbrief 26 Maandag 13 maart vrijdag 17 maart Voor de ouders, Aanstaande woensdag, 15 maart, is de nationale Daltondag. Ook onze deuren staan die dag tussen 9 en 12 uur open voor mensen, die meer

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in april. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in april. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 8 april 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 29 7 april 2016 INHOUD: Nog twee weken schoolfruit (N&V), Personele wijziging (N), Continurooster(N) Actie Polen (N&V) Grote rekendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Collega s Algemeen: G-voetbal Algemeen: extra kalenderbladen Algemeen: Voorstellen - Marianne Stoeten SO: Koningsspelen VSO: Afscheid Wilma Liefers VSO: Avondschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 13. April Om te onthouden. Nationale rekendag

Nieuwsbrief. Nummer 13. April Om te onthouden. Nationale rekendag Nieuwsbrief Nummer 13 Nationale rekendag Alle kids zijn bezig geweest met leuke opdrachten voor rekenen binnen en buiten. Er werd gewerkt met de huisnummers van de kinderen en ze hebben zelfs plattegronden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Regel van de week!!! 04 November 2015 Schooljaar 2015/2016 no.09. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 04 November 2015 Schooljaar 2015/2016 no.09. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 04 November 2015 Schooljaar 2015/2016 no.09 De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 06 nov. Juël Lumingu juf Jeanne en juf Susanne 07 nov. Dilano Gijzen juf Isabel en juf

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Jaargang november 2017 nr.10

Jaargang november 2017 nr.10 De verhalen in de komende periode gaan over de zonen van Jakob. Jozef is een meesterdromer, maar wordt door zijn broers in een put gegooid en als slaaf verkocht naar Egypte. Daar wordt hij onderkoning

Nadere informatie

Beste Ouders en/of verzorgers, De meivakantie staat voor de deur. In tegenstelling tot veel scholen in de regio hebben de

Beste Ouders en/of verzorgers, De meivakantie staat voor de deur. In tegenstelling tot veel scholen in de regio hebben de KBS De Touwladder T: 079-3413033 Velddreef 328 E: info@touwladder.unicoz.nl 2727 CV Zoetermeer W: www.touwladder.unicoz.nl Beste Ouders en/of verzorgers, De meivakantie staat voor de deur. In tegenstelling

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

Even bijpraten maart 2015

Even bijpraten maart 2015 Kiosk 3, 5802 NP Venray, Telefoon: 0478 550224 Even bijpraten 25 25 maart 2015 Agenda van de week. 08 april: Koffieochtend, met als thema: E.H.B.O. bij kinderen. Dit is een belangrijk onderwerp dus kom

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Nieuwsbrief 16 16 juli 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het schooljaar 2015-2016 zit er bijna op! Nog een weekje en dan begint de zomervakantie. In de bijlage van deze nieuwsbrief lees je de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief 10 19 juni 2019 Beste jongens en meisjes, ouders en leerkrachten, Dit is al weer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Nog iets meer dan twee weken en dan zit schooljaar 2018-2019 er op. Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, vrijdag 17 februari 2017

Nieuwsbrief 11, vrijdag 17 februari 2017 Nieuwsbrief 11, vrijdag 17 februari 2017 Agenda 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari studiedag kinderen vrij!! 1 maart luizen controle 2 maart papier container staat bij school 13 maart start

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief april 2018 AGENDA Vrijdag 27 april: Start meivakantie! t/m zondag 13 mei (Moederdag) Woensdag 16 mei: Luizenfeest! Maandag 21 mei: Tweede Pinksterdag Vrijdag 25 mei: Fiets sponsortocht voor

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief 15 29 juni 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Allereerst goed nieuws! Dit betreft vooral de groepen 3-3+ en 4 : juf Marieke van de Velde en juf Janny Machielsen kunnen tot aan de

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

INFORMATIE MAART 2014 NUMMER 7

INFORMATIE MAART 2014 NUMMER 7 INFORMATIE MAART 2014 NUMMER 7 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief vol wetenswaardigheden vanuit de Van Hasseltschool. De in de vorige

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13, vrijdag 31 maart 2017

Nieuwsbrief 13, vrijdag 31 maart 2017 Nieuwsbrief 13, vrijdag 31 maart 2017 Agenda 6 april Papier container staat bij school 13 april Paaslunch 14 april Goede vrijdag 17 april Tweede Paasdag 19 april Groep 1 vrij i.v.m. koningsspelen 21 april

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017

O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017 O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017 1 Introductie Wij als school zien graag dat alle kinderen gezond zijn, daar proberen wij op onze manier een bijdrage aan te leveren. Dat doen we onder andere

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Schooltandarts De schooltandarts zal vanaf maandag 8 oktober gedurende ongeveer 4 weken in school aanwezig zijn.

Schooltandarts De schooltandarts zal vanaf maandag 8 oktober gedurende ongeveer 4 weken in school aanwezig zijn. Nieuwsbrief Nummer 1 5 oktober 2018 Komende activiteiten Datum Woensdag 3 oktober Maandag 5 oktober Dinsdag 9 oktober Vrijdag 19 oktober Maandag 22 oktober 2018 t/m 26 oktober 2019 Woensdag 1 nov t/m vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Even Bijbomen. en toen was het stil

Even Bijbomen. en toen was het stil Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 16 januari 30 januari 2015 nummer 9 en toen was het stil Zoals u weet bereikte ons zondagavond 11 januari het verdrietige bericht

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 11 18-11-2016 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen EU-schoolfruit We zijn nu twee weken onderweg met het EU-schoolfruitprogramma. De kinderen kregen deze week weer 3 verschillende

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

AFGELOPEN WEEK Wat is geweest

AFGELOPEN WEEK Wat is geweest St Bernadetteschool 01/11/2018 Nieuwsbrief 8 AFGELOPEN WEEK Wat is geweest Na de herfstvakantie zijn we weer goed van start gegaan. De bijzondere periode van herfst naar kerst... het wordt eerder donker,

Nadere informatie

Tille-Nieuws 15. Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018

Tille-Nieuws 15. Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018 www.obs-detille.nl Tille-Nieuws 15 Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018 IN DIT TILLE NIEUWS vanuit de directie agenda komende periode voetbaltoernooi nieuws vanuit de kleutergroepen nieuw spelmateriaal kleutergroepen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Open dag openbare basisscholen Hoogezand-Sappemeer

Open dag openbare basisscholen Hoogezand-Sappemeer Jrg. 15 nr. 12 13 februari 2014 Agenda 17-18 februari Rapportgesprekken 19 februari Sjoelmiddag Woldwijck centrum (zie bijlage) 24-2 t/m 28-2 Voorjaarsvakantie 5 maart Schoolcompetitie hindernisbaan 7

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Nieuwsbrief 1 06-09-2013 Beste ouders Een nieuw schooljaar is begonnen. Gelukkig zijn

Nadere informatie

Van de directie. In dit nummer: MR Enquête Gymlessen Schoolfruit Vakantierooster

Van de directie. In dit nummer: MR Enquête Gymlessen Schoolfruit Vakantierooster 2017-2018 In dit nummer: MR Enquête Gymlessen Schoolfruit Vakantierooster Van de directie Op de laatste ouderavond heeft u de mogelijkheid gehad om de enquête van de MR in te vullen. Dit is behoorlijk

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 08 Sinterklaascircuit. Woensdagmiddag 28 november hebben de groepen 1 t/m 4 en de groepen 5 t/m 8 een gezellig Sinterklaascircuit doorlopen! Er was van alles te doen: knutselen, spelletjes,

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 15 Maandag 12 vrijdag 17 december Voor de ouders, 15 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Woensdag: waspeen Donderdag: kaki Vrijdag: peer Mocht u nu denken

Nadere informatie

Voedingsbeleid basisschool Pius X

Voedingsbeleid basisschool Pius X Voedingsbeleid basisschool Pius X Introductie We willen gezond eten op basisschool Pius X voor iedereen makkelijk maken, om zo bij te dragen aan een goede ontwikkeling van de kinderen. Samen met ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 15 schooljaar maart 2016

Nieuwsbrief nummer 15 schooljaar maart 2016 Nieuwsbrief nummer 15 schooljaar 2015 2016 31 maart 2016 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de vijftiende nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier Agenda 6 april SPOORDAG: de leerlingen zijn vrij.

Nadere informatie

Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019

Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019 Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019 Beste ouders, De eerste schoolweek zit erop! Met deze welkomstkaart kondigden wij afgelopen weekend het nieuwe schooljaar aan. Wij hebben er heel veel zin in en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

Sterrenboognieuws 19 april 2018

Sterrenboognieuws 19 april 2018 Sterrenboognieuws 19 april 2018 Staking 30 mei HET IS VIJF VOOR TWAALF!. De Sterrenboog doet mee aan de estafette staking op 30 mei, wij willen onderwijs dat deugt voor alle kinderen, echter: Het kabinet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie