Oeganda het groene hart van Afrika

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Oeganda het groene hart van Afrika"

Transcriptie

1 Cl ub Pagina 1 PERSOONLI J KE REI ZEN Oeganda het groene hart van Afrika Entebbe - Murchison Falls National Park - Hoima - Kibale Forest - Queen Elizabeth National Park - Queen Elizabeth National Park - Bwindi Impenetrable Forest - Bunyonyi - Lake Mburo 16 Days / 15 Nights 4 Persons 15 May May 2014

2 P a g i n a 2

3 Cl ub Pagina 3 PERSOONLI J KE REI ZEN Klik hier voor uw ClubAfricAssistent Club@frica maakt als eerste reisspecialist in Nederland een op maat gemaakte reis nóg persoonlijker. Met de introductie van twee interactieve reismaatjes voor de moderne ontdekkingsreiziger: de ClubAfricAssistent en de ClubAfricApp. Maatwerk in de overtreffende trap. In de per verstuurde versie is bovenstaande link direct klikbaar naar uw Club@fricAssistent. De ClubAfricAssistent doet dienst als uitgebreid reisadvies met interactieve links naar mooie lodges, activiteiten, Google Maps, insiders tips en advies en prachtige foto s. U kunt uw route in detail bekijken, ontdekken wat er in de omgeving te doen is en dag voor dag uw programma inzien. Met de ClubAfricApp zijn de reisdetails bovendien altijd bij de hand.

4 P a g i n a 4 Samenvatting van de reis Tijdens deze 16-daagse reis maakt u kennis met deze veelzijdige en groene bestemming Oeganda! Dit is mijn invulling van de ideale Oeganda reis in mooie lodges op unieke locaties. U bezoekt de mooiste Nationale parken, maakt kennis met de vriendelijke bevolking en gaat uiteraard opzoek naar de imposante berggorilla s. Om alvast een paar hoogtepunten te noemen. Samen met uw Engels sprekende privé chauffeur/gids en auto, rijdt u de route zoals in het voorstel is omschreven. Samen bespreekt u de dagindeling, gaat u liever een halve dag op gamedrive i.p.v. volledige dag of wilt u nog een extra stop inlassen voor bijvoorbeeld het bezoeken van een schooltje? Aan u de keus! Qua accommodaties verblijft u in kleinschalige, bijzondere accommodaties op unieke locaties. U begint uw reis in Murchinson Falls. Niet alleen het grootste park van Oeganda, maar ook de plek waar u het meeste wild zult vinden. Daarnaast maken de afwisselingen van de savannes met de boottochten en de waterval dit tot een unieke combinatie. Via een tussenstop vanwege de afstand gaat u verder naar Kibale Forest. Tijdens een jungle tocht geniet u van de prachtige natuur in dit regenwoud, met uiteraard als hoogtepunt een ontmoeting met de fascinerende chimpansee familie. Na deze groene omgeving, veranderd het landschap richting Queen Elizabeth National Park in een vlakke uitgestrekte savanne. In dit park maakt u verschillende gamedrives en gaat u opzoek naar het grote wild. Op het Kazinga kanaal maakt u een bootsafari en ziet u het wild vanuit een andere omgeving! In Ishasha gaat u opzoek naar boomklimmende leeuwen en in Bwindi National Park zal het prachtige groene regenwoud u verrassen. De mysterieuze bergen is de plek waar de berggorilla s hun thuis hebben. Een bezoek aan deze imposante Berggorilla s is een ervaring om nooit te vergeten! Tot slot bezoekt Lake Mburo National Park, waar u een boottocht maakt over het meer en waar u te voet, per fiets of te paard (of uiteindelijk toch liever per auto) het park gaat ontdekken. Naast deze prachtige parken, maakt u ook kennis met de vriendelijke en kleurrijke bevolking en hun manier van leven. Vrolijke kinderstemmetjes zullen u overal vriendelijk begroeten! Al met al een prachtige, afwisselende en mooie reis. Leest u maar snel verder, ik hoop dat ik u al een beetje enthousiast heb kunnen maken!

5 P a g i n a 5 Day 1: Entebbe (Thurs, 15 May) Na een comfortabele dagvlucht en een korte transfer, wordt u in uw Guesthouse warm verwelkomd in Oeganda. Entebbe Voorheen was in Entebbe de regering van Oeganda gevestigd. Entebbe ligt op korte afstand van het hectische Kampala, de hoofdstad van Oeganda. Entebbe wordt door ons aangeboden als een stopover bestemming voor- of na een vlucht, maar Entebbe heeft meer te bieden. De stranden (waar helaas niet gezwommen kan worden wegens de Bilharzia parasiet) aan Lake Victoria zijn heerlijk om te relaxen of te zonnen. Andere bezienswaardigheden in en aan dit mooie meer zijn o.a. een bezoek aan Ngamba Island Chimpanzee Sanctuary welke in het meer gelegen is, een bezoek aan de botanische tuinen, een bezoek aan Wildlife Educational Centre of een mooie boottocht over het meer. Overnight: Airport Guesthouse Entebbe Airport Guesthouse Entebbe ligt op ongeveer 10 minuten rijden van de luchthaven in een rustige wijk van Entebbe. Het is een kleinschalige accommodatie met slechts 10 kamers welke zijn gelegen in een mooie en grote tuin. Bij goed weer wordt er vaak een barbecue in de tuin georganiseerd.

6 P a g i n a 6 Day 2: Murchison Falls (Fri, 16 May) Onderweg naar Murchison Falls National Park bezoekt u Ziwa Rhino Sanctuary; een wildreservaat waar neushoorns in het wild beschermd worden met als doel de populatie te vergroten. U gaat te voet op zoek naar deze prachtige vier voetters. In de middag maakt u een game drive in Murchison Falls National Park. Murchison Falls Murchison Falls National Park is het grootste park van Oeganda. De rivier de Nijl verdeelt het park in tweeën. Het park biedt een grote landschappelijke variatie, met dicht regenwoud op de heuvels in het zuidwesten tot glooiend savannegebied in het noordwesten. De bossen bieden bescherming aan diverse primaten, terwijl in de rivier antilopen, buffels, Rothschild-giraffen en olifanten komen drinken of baden. De kracht van het water is onvoorstelbaar als de Nijl zich door een 7 meter breed gat perst, en vervolgens 40 meter met oorverdovend lawaai naar beneden stort. het is mogelijk om naar de voet van de waterval te wandelen, maar de beste manier om het te aanschouwen is vanaf een boot. Overnight: Murchison River Lodge Vannacht verblijft u in Murchison River Lodge. Deze lodge is gelegen aan de oevers van de Nijl en geeft uitzicht over het mooie Murchison Falls National Park. U verblijft in een comfortabele safari tent. De lodge is eco-friendly, elektriciteit wordt opgewekt met solar panelen. De bar en het restaurant zijn gebouwd op een mooie plek. U heeft hier een prachtig uitzicht over de Nijl en het Murchison Falls National Parks. De lodge bestaat sinds eind 2011 en vanaf januari 2013 beschikt de accommodatie ook over een zwembad.

7 Cl ub Day 3: Pagina 7 PERSOONLI J KE REI ZEN Murchison Falls (Sat, 17 May) Vroeg in de ochtend maakt u met uw chauffeur een game drive op de savannes. Tijdens deze rit zult u zeker giraffen, buffels en olifanten aantreffen. Na terugkomst kunt u lekker ontspannen bij het zwembad. Na de lunch gaat u met de boot naar de onderkant van de waterval. Vervolgens kunt u een wandeling naar de top van de waterval maken voor een spectaculair uitzicht. Hier staat uw chauffeur op u te wachten om u terug te rijden naar uw accommodatie. Day 4: Hoima (Sun, 18 May) Hoima Op weg naar Queen Elizabeth NP, stopt u voor een overnachting in het kleine plaatsje Hoima. Een leuke stop tijdens een indrukwekkende rit van het noorden naar het midden van Oeganda. Hoima, ligt aan de rand van de Great Rift Valley en een kleine 30 km vanaf Lake Albert. Overnight: Hotel KonTiki U overnacht in KonTiki Hotel. De cottages van dit hotel hebben rieten daken en zijn geplaatst in de Victoriaanse tuin die deel uitmaakt van het perceel dat 15 hectare groot is. U kunt hier natuurwandelingen maken en bijzondere vogels spotten. Er zijn ook een restaurant en een bar waar u s avonds wat kunt drinken. Day 5: Kibale Forest National Park (Mon, 19 May) Kibale Forest National Park Kibale Forest is één van de mooiste regenwouden van Oost-Afrika. In het bos leven 13 verschillende primaten. Bijna nergens in Afrika leven zo veel verschillende primaten in één bos. Een greep uit het aanbod: Red Tailed Monkey, Black and White Colobus, Blue Monkey, Grey-cheeked Mangabey, Red Colobus Monkeys, de Bush Babies en meer dan 300 vogelsoorten. Maar waar het in Kibale Forest werkelijk om draait zijn de chimpansees. Hier leven ongeveer 700 chimpansees in het wild.

8 Cl ub Pagina 8 PERSOONLI J KE REI ZEN Overnight: Mantana Kibale Forest Camp Waar kunt u beter van de Afrikaanse bush genieten dan in een safari tent? Kibale Forest Camp biedt u deze mogelijkheid. Het camp beschikt over slechts 10 tented chalets in een mooie bush omgeving. De tenten zijn comfortabel en ruim ingericht met een en-suite badkamer. Vanaf uw privé veranda kunt u de red of black and white colobus zien in de bush rond het camp. En niet te vergeten van de geluiden die u vanuit het bos tegemoet komen, u hoort vogels, apen, chimpansees en olifanten. Op de weg naar Kibale Forest Camp rijdt u langs mooie theevelden. Day 6: Kibale Forest National Park (Tues, 20 May) Vroeg in de ochtend staat de Chimpansee tracking op het programma. Na de lunch breng u een bezoek aan Bigodi Swamp. Dit is een moerasgebied vol met tropische woudvogels en verschillende apensoorten. Activities Chimp Tracking: Vroeg in de ochtend staat de Chimp trekking op het programma. Na een korte briefing van de ranger, gaat u samen opzoek naar deze chimpansees. Van verre hoort u de geluiden van deze primaten. Luid schreeuwend en krijsend springen zij door het bos. Stampend op bomen maken zij een hels kabaal. Alleen die geluiden al maken een ontmoeting met deze primaten tot een bijzondere gebeurtenis. Maar het uiteindelijk oogcontact met de chimps is absoluut fascinerend! Rond lunchtijd bent u weer terug bij de lodge. Bigodi Swamp: Na de lunch brengt u een bezoek aan Bigodi Swamp. Dit is een moerasgebied vol met tropische woudvogels, verschillende apensoorten, vlinders, reptielen en natuurlijk een prachtige natuur. Onder begeleiding van een gids gaat u hier op pad. In overleg met de gids bepaalt u wat u wilt zien en hoe lang u gaat wandelen. Wilt u graag vlinders zoeken, reptielen ontdekken of op zoek naar apen? De gids weet waar ze zitten en zal de route zo aanpassen dat u ziet wat u wilt zien. U kunt zelf aangeven of u de voorkeur geeft aan een lange of korte wandeling.

9 P a g i n a 9 Day 7: Queen Elizabeth National Park (Wed, 21 May) Vandaag rijdt u vanuit Kibale naar Queen Elizabeth National park. Een reis van ongeveer 3 uur rijden. U rijdt langs prachtige groene thee plantages en passeert verschillende kleine dorpjes. U maakt kennis met de kleurrijke bevolking en hun manier van handeldrijven. Grote trossen bananen die met de fiets worden vervoerd is een steeds terugkerend straat beeld. U passeert de evenaar voor het eerst deze reis (een tweede keer op uw laatste dag van uit Lake Mburo) en heeft natuurlijk de mogelijkheid voor een foto stop. Na dit punt wordt de omgeving verassend anders, de groene omgeving veranderd in een droge uitgestrekte vlakte met cactus en acacia bomen, u nadert Queen Elizabeth National Park! In de namiddag heeft u nog voldoende tijd voor een afternoon game drive in dit park. Queen Elizabeth National Park Vulkanische kraters, grasgevulde vlaktes, tropisch regenwoud en grote meren verbonden door een kanaal met de grootse Hippo concentratie in de wereld is wat u kan verwachten in Queen Elizabeth National park. het 2000km² grote park grenst in het noorden aan de Rwenzori bergen en in het westen aan Lake Edward. De wildstand heeft in het verleden, vooral tijdens de oorlog met Tanzania erg geleden. Gelukkig is het wildbestand de laatste jaren weer groeiende. De boottocht over het Kazingakanaal, dat Lake Edward en Lake George met elkaar verbindt, garandeert honderden knorrende nijlpaarden, krokodillen en een overvloed aan vogels, waaronder pelikanen, visarenden, ijsvogels en Aalscholvers. Het wildpark is het meest wildrijke van Oeganda met meer dan 100 verschillende zoogdieren en over de 600 vogelsoorten. Hier treft u vele antilopen aan, waaronder de zeldzame de Sitatunga (water antilope) en de Uganda Kob (een antilope die aan de impala doet denken). De mannetjes houden er een harem van twintig vrouwtjes op na en verdedigen hun gebied vurig tegen mededingers. Het zuiden van het park heet Ishasha en staat bekend om de boomklimmende leeuwen. Bij Kyambura Gorge is nog de mogelijkheid om gehabitueerde chimpansees te zien. Overnight: Ihamba Lakeside Safari Lodge Ihamba Lakeside Safari Lodge ligt aan de oevers van Lake George in Queen Elizabeth National Park, bij het kleine vissersdorpje Kahendero. Geboren uit de liefde voor de natuur en de bescherming van het dierenleven is deze lodge de perfecte uitvalsbasis om hiervan te genieten. Ver weg van het massa toerisme heeft deze kleinschalige lodge een intieme sfeer. Persoonlijke aandacht en de oprechte wens u het naar de zin te maken dat u zich hier heel welkom voelt om van de natuur te genieten.

10 Cl ub Day 8: P a g i n a 10 PERSOONLI J KE REI ZEN Queen Elizabeth National Park (Thurs, 22 May) Vroeg in de ochtend is de beste tijd om wild te spotten, dus vanochtend staat er wederom een game drive op het programma. In de middag adviseren wij een boottocht op het Kazinga kanaal, een van de plekken met de hoogste concentratie van nijlpaarden in de wereld. Activities Boattrip Kazinga kanaal: Na een ochtend gamedrive in het park, maakt u in de middag een boottocht over het Kazinga kanaal. Een mooie manier om het wild vanaf het water te observeren. U ziet zeker tientallen nijlpaarden en krokodillen en een overvloed aan vogels, waar onder pelikanen, visarenden en king fishers. Maar ook olifanten en buffels kunt u aan de oever treffen, op zoek naar water! Day 9: Ishasha Wilderness Camp, QEP National park (Fri, 23 May) Vandaag rijdt u in ongeveer 2 uur naar het zuidelijkste deel van Queen Elizabeth National Park; Ishasha sector. In de middag maakt u een gamedrive in dit gebied en gaat u opzoek naar de bekende boomklimmende leeuwen, die loom op een grote tak liggen te luieren. Overnight: Ishasha Wilderness Camp U verblijft een nacht in het kleinschalige Ishasha Wilderness Camp, een idyllische plek voor een mooie luxe bush experience. Het kamp is prachtig ingericht met veel stijlvolle Afrikaanse details. Vanaf uw veranda heeft u zicht op de rivier en kunt u met enige regelmaat olifanten en nijlpaarden zien oversteken. De 10 tenten beschikken over een grote badkamer met wasfaciliteiten en een zogenaamde bush douche. s Avonds bij het kampvuur kunt onder het genot van een drankje de ervaringen van de dag uitwisselen.

11 P a g i n a 11 Day 10: Bwindi Impenetrable Forest (Sat, 24 May) Na het ontbijt vertrekt u naar uw volgende bestemming; Bwindi National Park. U verlaat de uitgestrekte savanne en komt weer in een totaal ander landschap met prachtige groene regenwouden; adembenemend mooi! In de middag maakt u een wandelsafari door dit prachtige woud. Bwindi Impenetrable Forest Dit gebied staat bekend vanwege de fantastische Gorilla trackings,. Na een lange wandeling staat u oog in oog met een berggorilla. Een ijzersterk, bijna menselijk wezen. De afstand bedraagt slechts enkele meters. Een fascinerende ervaring, die u niet snel zult vergeten! Naast de fantastische gorilla ervaring zijn er veel verschillende bergwandelingen te maken om van de prachtige omgeving te genieten en veel van 346 verschillende en zeer kleurrijke vogelsoorten te spotten. Als de tijd het toelaat kunt u in de middag nog een cultural village tour maken in Buhoma en maakt u kennis met de lokale bevolking en hun leefgewoonten. Overnight: Mahogany Springs Lodge Deze luxe, kleinschalige lodge ligt op 2 minuten afstand van Bwindi National Park. Bij aankomst in Mahogany Spring zal u aandacht vooral getrokken worden naar het panoramisch uitzicht over Bwindi National Park. Zowel vanuit het restaurant als vanaf uw privé veranda kunt u van dit prachtige uitzicht genieten. Deze kleinschalige luxe lodge beschikt over 7 luxe suites, die van alle gemakken zijn voorzien. Het zijn de mooie Afrikaanse details die deze lodge zo bijzonder maakt.

12 Cl ub Day 11: P a g i n a 12 PERSOONLI J KE REI ZEN Bwindi Impenetrable Forest (Sun, 25 May) Activities Gorilla tracking: Vandaag gaat u in het westen van gorillapark Bwindi de Buhoma-groep bezoeken. Met een beetje geluk zit de groep dichtbij, anders kan het een flinke tocht worden. Bereidt u goed voor! Rond 7 uur begint de dag van de trekking. Bij het startpunt van de trekking wordt u uitgebreid geïnformeerd, waarna u zich lopend en bukkend een weg baant door het dichtbegroeide regenwoud van Bwindi. Onderweg let u op gorillasporen: drollen, nesten en afgekloven bamboestengels en bent u alert op al bewegende takken en bladeren! Maar dan komt het moment: u staat oog in oog met een berggorilla. Een ijzersterk, bijna menselijk wezen. De afstand bedraagt slechts enkele meters. Een fascinerende ervaring, die u niet snel zult vergeten! Optioneel: Een wandeling vanaf Buhoma recht door het regenwoud van Bwindi National Park, met een extra overnachting in Nkuringo Voor de sportieve reizigers bieden wij een prachtige en onvergetelijke wandeling dwars door de jungle van Bwindi National Park. De wandeling begint in Buhoma en eindigt in Nkuringo. Terwijl uw chauffeur de auto omrijdt, begint u samen met een gids en een ranger aan deze 6/7uur durende wandeling. Uiteindelijk zult u nagenoeg dezelfde tijd als uw chauffeur arriveren op uw eindbestemming. Tijdens deze wandeling geniet u van de prachtige natuur en panoramische vergezichten over de vallei. Het laatste gedeelte wandelt u door het platteland. U passeert kleine dorpjes en maakt kennis met de vriendelijke bewoners. Een fantastische unieke, sportieve ervaring!

13 P a g i n a 13 Day 12: Lake Bunyonyi (Mon, 26 May) In de ochtend verlaat u het regenwoud op weg naar de meren. De eerste stop is bij Lake Bunyonyi. Lake Bunyonyi Lake Bunyonyi is het tweede grootste krater meer in Afrika. Het uitzicht op de 29 kleine eilanden in het meer is indrukwekkend. Lake Bunyonyi is een van de weinige plekken in Oeganda waar het veilig is om te zwemmen. In Lake Bunyonyi kunt u genieten van een boot of kano tocht over het meer. Met meer dan 200 soorten vogels is het een uitermate geschikte plek voor vogelliefhebbers. Overnight: Bunyonyi Resort Birdnest is een van de beste hotels in Bunyonyi. Deze lodge heeft een warme moderne uitstraling wat wordt versterkt met kleine Afrikaanse details. De ligging aan het meer, maakt dat u een prachtig uitzicht heeft. De kamers zijn ruim en zijn voorzien van een luxe badkamer. Naast de lounge en het restaurant beschikt Birdnest over een mooi zwembad. Day 13: Lake Mburo National Park (Tues, 27 May) Lake Mburo National Park In Lake Mburo zijn meer dan 315 verschillende vogelsoorten en 68 verschillende zoogdieren (waaronder zebra s, impala s, buffels, luipaarden, hyena s, jakhalzen, etc). Lake Mburo is het kleinste wildpark van Oeganda, zeer centraal gelegen en het enige park in Oeganda waar zebra s en impala s voorkomen. Een boottocht over het Mburo meer is zeer de moeite waard! Voor vogelliefhebbers is een bezoek aan Lake Mburo in ieder geval een must! U maakt een game drive en een boottocht. Andere mogelijkheden zijn wandelsafari s, fietssafari s (enige park in Oeganda waar dit mogelijk is) en paardrijden.

14 Cl ub P a g i n a 14 PERSOONLI J KE REI ZEN Overnight: Rwakobo Rock U verblijft in Rwakobo Rock aan de rand van Lake Mburo National Park. Rwakobo Rock wordt geleid door de eigenaar en zijn familie en is met veel Afrikaanse details, stijlvol ingericht. De acht cottages liggen verspreid in de omgeving met veel rotsen en liggen afgezonderd van elkaar. U heeft hierdoor volledige privacy. Vanaf de hangmat voor uw veranda heeft u een prachtig uitzicht over het National Park en kunt u genieten van een prachtige zonsondergang. s Avonds dineert u in het sfeervolle open restaurant, waar u uitkijkt over een groot rotsplateau waar het wild zich regelmatig laat zien. Schrik dus niet als er opeens een impala voor uw neus staat! Day 14: Lake Mburo National Park (Wed, 28 May) Door de centrale ligging vormt Lake Mburo een ideale ontspannen afsluiting van een rondrit door Oeganda. Een boottocht over het meer is zeer de moeite waard. Andere inspannende activiteiten zijn een wandelsafari, paardrijden en quad rijden. Natuurlijk maakt u een game drive. In het advies is een boottocht op het meer opgenomen. Day 15: Departure (Thurs, 29 May) Na het ontbijt gaat u naar de luchthaven van Entebbe voor uw avondvlucht naar Amsterdam. Onderweg maakt u nog een stopover bij de evenaar.

15 P a g i n a 15 Overzicht accommodaties en vluchten Destination Accommodation Arr. Dep. Nights Basis Room Type Entebbe Airport Guesthouse Entebbe 15 May 16 May 1 B&B 2x Double Room Murchison Falls National Park Murchison River Lodge 16 May 18 May 2 FB 2x Double Room Hoima Hotel KonTiki 18 May 19 May 1 FB 2x Double Room Kibale Forest Mantana Kibale Forest Camp 19 May 21 May 2 FB 2x Double Room Queen Elizabeth National Park Queen Elizabeth National Park Bwindi Impenetrable Forest Ihamba Lakeside Safari Lodge 21 May 23 May 2 FB 2x Double Room Ishasha Wilderness Camp 23 May 24 May 1 FB 2x Double Room Mahogany Springs Lodge 24 May 26 May 2 FB 2x Double Room Bunyonyi Bunyonyi Resort 26 May 27 May 1 FB 2x Double Room Lake Mburo Rwakobo Rock 27 May 29 May 2 FB 2x Double Room Key B&B: Bed and breakfast D, B&B: Dinner, bed and breakfast FB: Dinner, bed, breakfast and lunch FB+: Dinner, bed, breakfast, lunch and activities daily FI: Fully inclusive Flight Information Date Flight Departure Airport Time Arrival Airport Time 15 May KL 537 Schiphol Airport [AMS] 11:00 Entebbe International Airport [EBB] 22:15 29 May KL537 Entebbe Domestic Airport [EBB] 23:30 Schiphol Airport [AMS] 6:45

16 P a g i n a 16 De voordelen van reizen met Club@frica? Geen standaardreis met enkele aanpassingen, maar een adviseur die echt luistert naar uw wensen en deze weet te vertalen naar een unieke, onvergetelijke en persoonlijke Afrikabeleving. U betaalt niets voor deze service. Niet vooraf, want het persoonlijk reisadvies is geheel vrijblijvend. Ook niet achteraf, want de reissom is gelijk aan of zelfs lager dan de prijs die u betaalt als u zelf alles zou regelen. Wij durven buiten de gebaande paden te gaan en u bij het maken van keuzes eerlijk te adviseren, waarbij we putten uit eigen ervaringen. Wij komen graag langs om vrijblijvend het reisadvies met u te bespreken. Dit kan zowel overdag als in de avonduren en weekenden. Wij zijn groot genoeg om samen te werken met gerenommeerde, betrouwbare partners. Wij zijn klein genoeg voor persoonlijk contact en te luisteren naar uw wensen. Alle bestemmingen en accommodaties zijn persoonlijk door onze reisspecialisten bezocht; wij adviseren uit eerste hand. Wij kiezen voor kleinschalige accommodaties. Van eenvoudig tot zeer luxe, maar altijd exclusief, bijvoorbeeld vanwege de unieke ligging of voortreffelijke keuken. Alle accommodaties bieden onvoorwaardelijke en persoonlijke gastvrijheid. Onze themareizen worden begeleid door de beste vakspecialisten, zoals Udo Göebel, de vaste begeleider van de wijnreizen en meerdere malen uitgeroepen tot vinoloog van het jaar. U geniet van een optimale prijs-kwaliteitverhouding dankzij onze langdurige samenwerking met lokale leveranciers, scherpe inkoop en efficiënte organisatie. Bij koersstijgingen wordt u niet verrast door prijsverhogingen achteraf. Na uw boeking verandert de prijs niet meer, ongeacht de fluctuaties in koers. Alle betaalde reisgelden vallen onder de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

17 Cl ub P a g i n a 17 PERSOONLI J KE REI ZEN Prijsindicatie: De reissom is o.b.v. 4 personen 3.495,- per persoon, o.b.v.2 personen is dit 4.150,-. De reissom is onder voorbehoud van beschikbaarheid en onvoorziene (prijs)wijzigingen. Inclusief: Rechtstreekse, intercontinentale vlucht met KLM, Amsterdam-Entebbe v.v. in economy class; Alle luchthavenbelastingen en toeslagen (indicatie 357,- p.p.); Minivan met prive chauffeur/gids, toeslag landcruiser i.p.v. minivan op aanvraag; Verblijf o.b.v. volpension; Accommodaties zoals beschreven in het schematisch overzicht; Alle valuta- en koersrisico s; Entree gelden voor de Nationale parken; Gamedrives in Murchinson Falls, Queen Elizabeth National Park en Ishasha; Boottocht naar de Murchinson Falls; Bezoek aan ZIWA neushoorn sanctuary; Boottocht over het Kazinga kanaal; Wandeling in Bwindi National Park; Boottocht over Lake Mburo; Wandeling in Kibale Forest National Park; Exclusief: Reis- en/of annuleringsverzekering; Vaccinaties; Visumkosten; Optioneel genoemde activiteiten zoals de Gorilla Permit $ 500,- en Chimpansee permit $ 150,-; Fooien, drankjes en persoonlijke uitgaven; Optioneel: Stoelen in Economy Comfort of Business class of een "Seat Choice" stoel (rij van twee of stoel bij nooduitgang). Dag 11: begeleide wandeling door Bwindi NP met extra overnachting in Nkuringo o.b.v. volpension: 280,-- Toelichting: Bij de samenstelling van uw reis heb ik uw wensen en onze ervaringen als uitgangspunt genomen. Ondanks het feit dat ik uiterste zorg heb besteed aan de keuze van uw reisprogramma en de voorgestelde accommodaties, kan het zijn dat u toch een aanpassing wilt. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw reis wordt pas onvergetelijk, wanneer u vooraf helemaal tevreden bent over de invulling. Door te kiezen voor andere accommodaties of een aanpassing in de route, biedt het reisadvies nog mogelijkheden om de reissom te beïnvloeden zonder direct afbreuk te doen aan het unieke karakter van de reis.

11 daagse privé safari Oeganda

11 daagse privé safari Oeganda Cl ub Pagina 1 PERSOONLI J KE REI ZEN 11 daagse privé safari Oeganda Entebbe - Kibale Forest - Queen Elizabeth National Park - Queen Elizabeth National Park - Bwindi National Park - Lake Mburo 11 dagen

Nadere informatie

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA!

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! 10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! Door middel van binnenlandse vluchten en de meest luxueuze lodges dit veelzijdige land ontdekken, dit is Oeganda exclusief! INHOUDSOPGAVE De meest luxueuze lodges

Nadere informatie

BEST OF UGANDA 13 DAGEN

BEST OF UGANDA 13 DAGEN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 BEST OF UGANDA 13 DAGEN 1 VLUCHTEN SN 465 26NOV 3 BRUSSEL - ENTEBBE 10U25 22U50 SN 465 08DEC 3 ENTEBBE - BRUSSEL 23U50 06U05 Prijs per persoon taks incl : 636.17

Nadere informatie

9 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA!

9 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA! 9 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA! Een korte en krachtige reis, die naast al het overweldigende natuurgeweld ook aandacht besteed aan memorabele overnachtingen!! SUDAN KIDEPO NP INHOUDSOPGAVE De allermooiste

Nadere informatie

15 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA!

15 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA! 15 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA! Een onvergetelijke reis, die naast al het overweldigende natuurgeweld ook aandacht besteed aan memorabele overnachtingen!! DE VOORDELEN INHOUDSOPGAVE De allermooiste

Nadere informatie

9 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA!

9 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA! 9 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA! Een korte en krachtige reis, die naast al het overweldigende natuurgeweld ook aandacht besteed aan memorabele overnachtingen!! DE VOORDELEN INHOUDSOPGAVE De allermooiste

Nadere informatie

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA Een 10 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenHU Breng je vakantie door met het verkennen van de hoogtepunten van Oeganda en ontdek het allerbeste

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen U zoekt een unieke Afrikaanse ervaring dicht bij de natuur? Dan is Uganda de perfecte keuze dankzij de overvloed aan dieren, vriendelijke

Nadere informatie

9 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS: OEGANDA KORT & KRACHTIG!

9 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS: OEGANDA KORT & KRACHTIG! 9 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS: OEGANDA KORT & KRACHTIG! Een onvergetelijke rondreis, waarin de absolute hoogtepunten van Oeganda op een korte en krachtige manier worden beleefd! DE VOORDELEN INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

15 - DAAGSE BUDGET PRIVÉ REIS OEGANDA!

15 - DAAGSE BUDGET PRIVÉ REIS OEGANDA! INHOUDSOPGAVE 15 - DAAGSE BUDGET PRIVÉ REIS OEGANDA! Tijdens deze rondreis bezoekt u de chimpansees en gorilla s, maar u gaat uiteraard ook naar de safari parken; Murchison Falls, Queen Elizabeth en Lake

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Oeganda en Tanzania Avontuur

Oeganda en Tanzania Avontuur P a g i n a 1 Oeganda en Tanzania Avontuur Entebbe - Kibale Forest - Queen Elizabeth National Park - Bwindi National Park - Bunyonyi - Entebbe - Arusha - Ngorongoro Crater - Serengeti - Zanzibar 20 Days

Nadere informatie

Uitgebreide reisbeschrijving 12 dagen Silverback en Golden Monkey

Uitgebreide reisbeschrijving 12 dagen Silverback en Golden Monkey Uitgebreide reisbeschrijving 12 dagen Silverback en Golden Monkey Oeganda is een must voor de echte apenliefhebber. Het land wordt wel gezien als de beste plaats om Afrika s wilde primaten te bekijken.

Nadere informatie

19 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS RWANDA & OEGANDA!

19 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS RWANDA & OEGANDA! 19 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS RWANDA & OEGANDA! Een bijzondere combinatie van safari, cultuur, strand & de grootste primaten! In deze combinatiereis Rwanda en Oeganda overnacht u in de meest prachtige lodges.

Nadere informatie

19 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉREIS OEGANDA COMPLEET!

19 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉREIS OEGANDA COMPLEET! INHOUDSOPGAVE 19 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉREIS OEGANDA COMPLEET! De ultieme rondreis door Oeganda, waarin alle hoogtepunten & het onontdekte oosten worden aangedaan! In een rustig tempo Oeganda optimaal

Nadere informatie

19 - DAAGSE OOST-AFRIKA PRIVÉ REIS

19 - DAAGSE OOST-AFRIKA PRIVÉ REIS 19 - DAAGSE OOST-AFRIKA PRIVÉ REIS Een unieke combinatie van zeldzame primaten, uitgestrekte savanne vlaktes en tropische stranden! DE VOORDELEN Het hele jaar door een scherpe prijs Uitstekende accommodaties

Nadere informatie

Gorilla s in de maanschaduw...!

Gorilla s in de maanschaduw...! Gorilla s in de maanschaduw...! Eclipsreis naar Oeganda Totale zonsverduistering 3 november 2013 OEGANDA Verborgen parel van Afrika Gelegen ten noorden van het grootste meer van Afrika is Oeganda een verscholen

Nadere informatie

Uitgebreide reisbeschrijving 21 dagen Wild van Oeganda

Uitgebreide reisbeschrijving 21 dagen Wild van Oeganda Uitgebreide reisbeschrijving 21 dagen Wild van Oeganda Bezorg uzelf een gevoel van vrijheid in de ongerepte natuurgebieden van Oeganda. Bezoek de mooiste wildparken van het land, waaronder het weinig bezochte

Nadere informatie

Uitgebreide reisbeschrijving 21-daagse rondreis Oeganda

Uitgebreide reisbeschrijving 21-daagse rondreis Oeganda Uitgebreide reisbeschrijving 21-daagse rondreis Oeganda Stelt u zichzelf eens voor op enkele meters afstand van de machtige berggorilla's, varend door tropische wateren vol nijlpaarden en de open vlaktes

Nadere informatie

Gorilla s in de maanschaduw...! Eclipsreis naar Oeganda 2

Gorilla s in de maanschaduw...! Eclipsreis naar Oeganda 2 Gorilla s in de maanschaduw...! Eclipsreis naar Oeganda 2 Totale zonsverduistering 3 november 2013 OEGANDA Verborgen parel van Afrika Gelegen ten noorden van het grootste meer van Afrika is Oeganda een

Nadere informatie

20 - DAAGSE OOST-AFRIKA GROEPSREIS

20 - DAAGSE OOST-AFRIKA GROEPSREIS INHOUDSOPGAVE 20 - DAAGSE OOST-AFRIKA GROEPSREIS Een unieke combinatie van zeldzame primaten, uitgestrekte savanne vlaktes en tropische stranden! Het hele jaar door een scherpe prijs DE VOORDELEN Uitstekende

Nadere informatie

19-DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS RWANDA & OEGANDA!

19-DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS RWANDA & OEGANDA! 19-DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS RWANDA & OEGANDA! Een bijzondere combinatie van safari, cultuur, strand & de grootste primaten! De combinatiereis Rwanda & Oeganda met middenklasse accommodaties Safari,

Nadere informatie

INTERNATIONALE GROEP 16 dagen

INTERNATIONALE GROEP 16 dagen HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA INTERNATIONALE GROEP 16 dagen Gegarandeerd vertrek vanaf 4 personen in Internationaal gezelschap. Bezoek alle hoogtepunten van Oeganda! Ontdek de overvloed aan wilde dieren in

Nadere informatie

11-daagse avontuurlijke en sportieve uitdaging; Expeditie Kilimanjaro. Arusha - Mount Kilimanjaro Arusha

11-daagse avontuurlijke en sportieve uitdaging; Expeditie Kilimanjaro. Arusha - Mount Kilimanjaro Arusha P a g i n a 1 11-daagse avontuurlijke en sportieve uitdaging; Expeditie Kilimanjaro Arusha - Mount Kilimanjaro Arusha 11 Dagen / 10 Nachten Date of Issue: 9 maart 2015 Click here to view your Digital Itinerary

Nadere informatie

REISADVIES. Yoga reis 13-daagse exclusieve safari naar Amboseli en Tsavo, gecombineerd met onspannende yoga op de witte stranden van Malindi.

REISADVIES. Yoga reis 13-daagse exclusieve safari naar Amboseli en Tsavo, gecombineerd met onspannende yoga op de witte stranden van Malindi. REISADVIES Yoga reis 13-daagse exclusieve safari naar Amboseli en Tsavo, gecombineerd met onspannende yoga op de witte stranden van Malindi. Uw reis van dag tot dag 08-09 zondag KL4141 AMSTERDAM(AMS)-NAIROBI(NBO),

Nadere informatie

14-daagse budget groepsreis Oeganda!

14-daagse budget groepsreis Oeganda! 14-daagse budget groepsreis Oeganda! Tijdens deze budget groepsreis beleven we de absolute hoogtepunten van dit land op een avontuurlijke en budgetvriendelijke manier! De voordelen Bezoek aan Murchison

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

14-daagse apenreis Rwanda & Oeganda! Voor de primaten- en natuurliefhebbers is deze rondreis door Oeganda & Rwanda een onvergetelijke reis vol

14-daagse apenreis Rwanda & Oeganda! Voor de primaten- en natuurliefhebbers is deze rondreis door Oeganda & Rwanda een onvergetelijke reis vol 14-daagse apenreis Rwanda & Oeganda! Voor de primaten- en natuurliefhebbers is deze rondreis door Oeganda & Rwanda een onvergetelijke reis vol hoogtepunten! De voordelen! Deze groepsreis gaat al door vanaf

Nadere informatie

INTERNATIONALE GROEP 16 dagen

INTERNATIONALE GROEP 16 dagen HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA INTERNATIONALE GROEP 16 dagen Bezoek alle hoogtepunten van Oeganda in één reis! Begin met de mooie Murchison Watervallen, een chimpansee tracking in Kibale Forest en een bezoek

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Uitgebreide reisbeschrijving 20 dagen Wild van Oeganda

Uitgebreide reisbeschrijving 20 dagen Wild van Oeganda Uitgebreide reisbeschrijving 20 dagen Wild van Oeganda Bezorg uzelf een gevoel van vrijheid in de ongerepte natuurgebieden van Oeganda. Bezoek de mooiste wildparken van het land, waaronder het weinig bezochte

Nadere informatie

Nationale parken en meren van Oeganda

Nationale parken en meren van Oeganda OEGANDA Nationale parken en meren van Oeganda Privé rondreis met gids/chauffeur Kant-en-Klaar - 13 dagen / 11 nachten REF: 336 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE Sensations laat u deze boeiende bestemming ontdekken.

Nadere informatie

Oeganda Berggorilla s en ongerepte natuur 11-daagse vliegreis. Verzorging volpension Verblijf in 6 hotels Rondreis 1615 km

Oeganda Berggorilla s en ongerepte natuur 11-daagse vliegreis. Verzorging volpension Verblijf in 6 hotels Rondreis 1615 km Oeganda Berggorilla s en ongerepte natuur 11-daagse vliegreis Verzorging volpension Verblijf in 6 hotels Rondreis 1615 km Hoogtepunten Boottochten Murchison Falls en Kazinga-kanaal 5 nationale parken Bezoek

Nadere informatie

Club. Verlenging wijnreis Kaapstad en Safari. Pagina 1. Cape Town - Unknown Area 8 Days / 7 Nights 2 Persons 15 March March 2014

Club. Verlenging wijnreis Kaapstad en Safari. Pagina 1. Cape Town - Unknown Area 8 Days / 7 Nights 2 Persons 15 March March 2014 Pagina 1 Verlenging wijnreis Kaapstad en Safari Cape Town - Unknown Area 8 Days / 7 Nights 2 Persons 15 March 2014-22 March 2014 Cl ub Pagina 2 PERSOONLI J KE REI ZEN Klik hier voor uw ClubAfricAssistent

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

14 dagen Fotografiereis in Oeganda van 15 tot 28 juli 2015

14 dagen Fotografiereis in Oeganda van 15 tot 28 juli 2015 14 dagen Fotografiereis in Oeganda van 15 tot 28 juli 2015 in samenwerking met fotografe Anita Riemersma Uitgebreide reisbeschrijving 14-daagse Fotografiereis Oeganda Veel wild en vogels om te fotograferen,

Nadere informatie

Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen

Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen Hoogtepunten: Livingstone: Waterberry Lodge Chobe: Muchenje Lodge Savuti: Goha Hills Okavango: Pom Pom Camp Individuele reis Botswana totale reisduur

Nadere informatie

21 - daagse privéreis Het beste van Oost - Afrika! een bijzondere combinatie van zeldzame primaten,

21 - daagse privéreis Het beste van Oost - Afrika! een bijzondere combinatie van zeldzame primaten, 21 - daagse privéreis Het beste van Oost - Afrika! een bijzondere combinatie van zeldzame primaten, savannes en tropische stranden de voordelen Scherp geprijsd Mooi gelegen/comfortabele safari-accommodaties

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

Golf Safari Kenia 2017

Golf Safari Kenia 2017 Golf Safari Kenia 2017 Charlie s Travels Lars Wouterse Mijn naam is Lars en ik ben helemaal gek van golfen en Afrika. Momenteel woon en werk ik in Kenia om mijn passie met meer mensen te delen. Samen met

Nadere informatie

16-daagse individuele reis door Uganda Groene Hart van Afrika

16-daagse individuele reis door Uganda Groene Hart van Afrika 16-daagse individuele reis door Uganda Groene Hart van Afrika Vanaf de eerste dag na aankomst in Uganda, ziet u witte neushoorns in ZIWA Rhino Sanctuary en verblijft u meteen in een nationaal park (Murchison

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

12 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR!

12 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! Lake Victoria 12 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! "Een onvergetelijke safari reis, waarin de hoogtepunten van Tanzania op een krachtige manier worden beleefd!" DE VOORDELEN Het hele

Nadere informatie

16-DAAGSE FULL ON SAFARI PRIVÉ REIS ZUID TANZANIA

16-DAAGSE FULL ON SAFARI PRIVÉ REIS ZUID TANZANIA UGANDA Lake Victoria 16-DAAGSE FULL ON SAFARI PRIVÉ REIS ZUID TANZANIA Kuka Hills Ngorongoro Conservation Area De enige Zuid-Tanzania rondreis waarbij alle safari parken bezocht worden. Voor de ultieme

Nadere informatie

JONGERENREIS OEGANDA 2019

JONGERENREIS OEGANDA 2019 JONGERENREIS OEGANDA 2019 1 JONGERENREIS OEGANDA Ik had al best hoge verwachtingen van de reis omdat mijn zus 2 jaar geleden met fantastischs verhalen terug kwam. Maar alles was nog veel leuker dan ik

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Tanzania Southern Circuit - Fly In Safari Individuele

Nadere informatie

Luxury Safari Kafue Plains Zambia 12 dagen

Luxury Safari Kafue Plains Zambia 12 dagen Luxury Safari Kafue Plains Zambia 12 dagen Hoogtepunten: Individuele reis Zambia totale reisduur 12 dagen vertrek op iedere gewenste data & verlenging mogelijk Lusaka: Protea Safari Lodge Noord Kafue:

Nadere informatie

10-DAAGSE BUDGET PRIVÉ REIS RWANDA!

10-DAAGSE BUDGET PRIVÉ REIS RWANDA! 10-DAAGSE BUDGET PRIVÉ REIS RWANDA! De ultieme rondreis door Rwanda waarin u geniet van cultuur, natuur, primaten & strand! U overnacht in budget accommodaties. DE VOORDELEN Cultuur, natuur, primaten,

Nadere informatie

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland.

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland. THE BIG 5 Hieronder hebben wij een verlengingsoptie voor de Wijn-Spijs reis uitgewerkt. Als u voor deze optie kiest blijft u 6 dagen langer in Zuid- Afrika. U vliegt naar Johannesburg om van daaruit op

Nadere informatie

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT!

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! Lake Victoria 9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! "Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit" DE VOORDELEN Het hele jaar door een

Nadere informatie

10-DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS RWANDA!

10-DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS RWANDA! 10-DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS RWANDA! De ultieme rondreis door Rwanda waarin u geniet van cultuur, natuur, primaten & strand! U overnacht in de mooiste en meest comfortabele accommodaties van het land! DE

Nadere informatie

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt Okavango Delta Trail 6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana Profiel Wandelen in de sporen van dieren Weg van onze moderne wereld naar de wieg van onze beschaving Het echte

Nadere informatie

KUNST EN AMBACHTEN SAFARI IN OEGANDA, 15 DAGEN

KUNST EN AMBACHTEN SAFARI IN OEGANDA, 15 DAGEN KUNST EN AMBACHTEN SAFARI IN OEGANDA, 15 DAGEN 6 20 maart 2020 2599 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Safari s in 3 nationale parken, workshops met gerenommeerde kunstenaars, lezing over kunstgeschiedenis

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

Big Five Lodge Safari

Big Five Lodge Safari Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Big Five Lodge Safari Privé Safari met eigen voertuig met chauffeur/gids Totale reisduur 8 dagen

Nadere informatie

10-DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS RWANDA!

10-DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS RWANDA! 10-DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS RWANDA! De ultieme rondreis door Rwanda waarin u geniet van cultuur, natuur, primaten & strand! U overnacht in comfortabele middenklasse accommodaties. DE VOORDELEN Cultuur,

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda van dag 1 t/m dag 9:

Reisprogramma Oeganda van dag 1 t/m dag 9: Reisprogramma Oeganda van dag 1 t/m dag 9: www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt

Nadere informatie

The Chikoko Walking Trail 10 dagen Zambia

The Chikoko Walking Trail 10 dagen Zambia The Chikoko Walking Trail 10 dagen Zambia South Luangwa Chikoko Walking Trail Individuele reis totale reisduur 10 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Hoogtepunten: South Luangwa NP: Flatdogs

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Masai Mara & Gorillas

Masai Mara & Gorillas Masai Mara & Gorillas 14 dagen, accommodatiereis Zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt rondreis: Accommodatie: Landen: 13x ontbijt, 13x lunch, 12x diner Nairobi

Nadere informatie

12-daagse luxe privéreis Hoogtepunten

12-daagse luxe privéreis Hoogtepunten 12-daagse luxe privéreis Hoogtepunten Tanzania & Zanzibar! Een luxe reis waarin naast de parken, ook de accommodaties één grote beleving zijn! de voordelen Het hele jaar door een scherpe prijs Luxe accommodaties

Nadere informatie

16-DAAGSE ZUID TANZANIA & ZANZIBAR PRIVÉ REIS

16-DAAGSE ZUID TANZANIA & ZANZIBAR PRIVÉ REIS 16-DAAGSE ZUID TANZANIA & ZANZIBAR PRIVÉ REIS Een korte & krachtige Zuid-Tanzania rondreis die de wildlife hoogtepunten verbind in een comfortabel reistempo. Vervolgens heerlijk tropische nagenieten op

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

AFRICACLASSIC.NL HARD WORK, MAGIC MOMENTS

AFRICACLASSIC.NL HARD WORK, MAGIC MOMENTS 6 DAGEN MOUNTAINBIKEN VOOR EEN BETERE GEZONDHEID IN AFRIKA! 6-13 OKTOBER 2018 TANZANIA CLASSIC EDITION 400 KM / 4000 HM 3-10 FEBRUARI 2018 UGANDA CHALLENGE EDITION 600 KM / 6000 HM AFRICACLASSIC.NL HARD

Nadere informatie

Fly-in South Luangwa & Lower Zambezi

Fly-in South Luangwa & Lower Zambezi Fly-in South Luangwa & Lower Zambezi Aanbieding Fly-in South Luangwa & Lower Zambezi Individuele reis 12 dagen verlenging mogelijk Hoogtepunten: Lower Zambezi Kasaka River Lodge South Luangwa Flatdogs

Nadere informatie

15 - daagse privéreis Onontdekt Zuid -Tanzania!

15 - daagse privéreis Onontdekt Zuid -Tanzania! 15 - daagse privéreis Onontdekt Zuid -Tanzania! een afwisselende ontdekkingsreis door het ruige zuiden van Tanzania de voordelen Het hele jaar door een scherpe prijs Mooi gelegen/comfortabele safari- accommodaties

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

Groene Hart van Afrika

Groene Hart van Afrika Groene Hart van Afrika 16-daagse individuele reis door Uganda 20 SUDAN Kidepo Arua Moyo Albert Nile Victoria Nile Murchison Falls Aswa Kitgum Gulu Lira Moroto Vanaf de eerste dag na aankomst in Uganda

Nadere informatie

Masai Mara Migration Safari

Masai Mara Migration Safari Masai Mara Migration Safari Duur van de Safari: 3 dagen / 2 nachten Hoogtepunten: Maasai Mara Game Reserve Activiteiten: Wildlife The Big Five, grootschalige game experience, sightseeing, bird watching

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

Botswana en Namibië 14 dagen private fly en drive in safari in zeer luxe accommodaties

Botswana en Namibië 14 dagen private fly en drive in safari in zeer luxe accommodaties 1 Reissom: Safari 7.950, per persoon, + Internationale vluchten ca 1.000, p.p. Op basis van 4 personen in gedeelde 2 persoons accommodatie. reisperiode: 01 januari 31 oktober 2006 U kunt eventueel zelf

Nadere informatie

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Tanzania Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding Tanzania Explorer Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Verken het Manyara National Parc waar duizenden flamingo s hun habitat hebben

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda - Klussen Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

12 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR!

12 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! 12 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR! "Een luxe reis waarin naast de parken, ook de accommodaties één grote beleving zijn!" Lake Victoria Het hele jaar door een scherpe prijs Uitstekende luxe

Nadere informatie

BOTSWANA LODGE EXPLORER

BOTSWANA LODGE EXPLORER BOTSWANA LODGE EXPLORER Een 11 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBLE Ervaar de adembenemende schoonheid, de onvoorstelbare uitgestrektheid, de open vlaktes bij Nxai

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Uitgebreide reisbeschrijving 11 dagen Rwanda

Uitgebreide reisbeschrijving 11 dagen Rwanda Uitgebreide reisbeschrijving 11 dagen Rwanda Het bezoek aan Nyamata heeft diepe indruk gemaakt. Op de kerkbankjes liggen nog de kleren van de mensen die dachten in de kerk een veilig toevluchtsoord te

Nadere informatie

Inhoudsopgave. de voordelen

Inhoudsopgave. de voordelen 19 - daagse privéreis Het beste van Oost - Afrika! Een bijzondere combinatie tussen indrukwekkende geschiedenis, zeldzame primaten, savannes en tropische stranden Het hele jaar door een scherpe prijs Mooi

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Desert & Delta on a Budget Botswana 12 dagen

Desert & Delta on a Budget Botswana 12 dagen Desert & Delta on a Budget Botswana 12 dagen Individuele reis Botswana totale reisduur 12 dagen Hoogtepunten: Victoria Falls: Lokuthula Lodge Chobe: Chobe Safari Lodge Okavango: Oddballs Camp Makgadikgadi:

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

Mede-eigenaar Wim Kok lacht met lokale kinderen in een Oegandees dorpje.

Mede-eigenaar Wim Kok lacht met lokale kinderen in een Oegandees dorpje. SGR Lid Nr: 3297 Oli Otya Mzungu, Matoke is trots op hun 10-jarig bestaan en willen dit graag vieren. Samen met u! Met een speciale jubileumreis die u in dit document helemaal uitschreven vindt. Maar eerst

Nadere informatie

Victoria Watervallen en het beste van Botswana

Victoria Watervallen en het beste van Botswana Victoria Watervallen en het beste van Botswana 7 daagse reis door oogstrelende en waterrijke natuurpracht Profiel Geheel verzorgd Safari in Afrika s mooiste safarigebied: Chobe en Okavango Delta Eén van

Nadere informatie

9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht!

9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht! Inhoudsopgave 9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht! Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit! de voordelen Het hele jaar door een

Nadere informatie

10 - daagse groepsreis Migratie in het Serengeti Eco systeem!

10 - daagse groepsreis Migratie in het Serengeti Eco systeem! 10 - daagse groepsreis Migratie in het Serengeti Eco systeem! Een specifieke reis op zoek het grootste wildlife spektakel ter wereld! de voordelen Scherp geprijsd Mooi gelegen/comfortabele accommodaties

Nadere informatie

Adventurous Walking Safari Zimbabwe

Adventurous Walking Safari Zimbabwe Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Adventurous Walking Safari Zimbabwe Totale reisduur 14 dagen Individuele reis Vertrek is mogelijk

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit - 14 dagen

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit - 14 dagen Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit - 14 dagen Individuele reis vervanging of verlenging van de accommodaties mogelijk Hoogtepunten: Ruaha NP: 4 nachten Selous Game Reserve: 4 nachten Tanzania Beach

Nadere informatie

22-daagse groepsreis Oeganda en Rwanda!

22-daagse groepsreis Oeganda en Rwanda! 22-daagse groepsreis Oeganda en Rwanda! De voordelen Deze groepsreis gaat al door vanaf 4 personen (maar is ook privé te boeken!) Van de gebaande paden met Matoke Tours! U bezoekt parken waar echt bijna

Nadere informatie

Adventure Safari Botswana 13 dagen

Adventure Safari Botswana 13 dagen Adventure Safari Botswana 13 dagen Individuele reis Botswana totale reisduur 13 dagen vertrek op iedere gewenste data & verlenging mogelijk Hoogtepunten: Makgadikgadi: Meno a Kwena Moremi/Khwai: Sango

Nadere informatie