WIJ MAKEN VERF BIJZONDER.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WIJ MAKEN VERF BIJZONDER."

Transcriptie

1 WIJ MAKEN VERF BIJZONDER. DUURZAAM & INNOVATIEF SINDS 1898

2 Anker Stuy levert in samenwerking met Heidelberg Woodcoatings laksystemen aan de meubel & interieurbouw. Deuren, meubels, bedden alles komt tot leven met onze 1 en 2 componenten lakken. Samen met onze partner Heidelberg garanderen wij u topkwaliteit. Niet voor niets voldoen onze producten aan de strenge eisen zoals gesteld in de DIN (Deutsche Industrie Norm) & EN (Europese Norm). Extra cachet Meubeltrends veranderen snel in deze tijd. Wat vast staat is de keuze voor kwaliteit. Meubellakken spelen een belangrijke rol in de uiteindelijke kwaliteit & estheticiteit van het product. Authentieke of trendy kleuren geven net dat beetje extra cachet aan een meubel of interieur. Ook het milieu wordt een steeds belangrijker thema. De producten van Anker Stuy Heidelberg hebben een duidelijke focus: zo weinig mogelijk het milieu belasten. Dit wordt o.a. bereikt door onze watergedragen meubellakken. Continu vernieuwen Van softlak, systeemlak tot parketlak, u vindt het bij Anker Stuy Verven. Maar we doen meer: onze lakexperts zijn continu op zoek naar vernieuwende en bijzondere verfproducten. Een mooi voorbeeld zijn onze watergedragen lakken die als 1 pot systeem toegepast kunnen worden en ook op moeilijke ondergronden zoals eiken. En dat zonder te verkleuren! Al ruim 60 jaar toonaangevend in de verfbranche Ruim assortiment en landelijke verkooppunten Eigen laboratorium garandeert innovatieve verfproducten Kennis voor al uw verfvraagstukken

3 Meer dan drie generaties lang maken wij verf met passie. Wij geven kleur aan ieder project met een garantie voor kwaliteit. Dit resulteert in meer dan een eeuw aan tevreden klanten die waarde hechten aan duurzame kwaliteit met oog voor milieu & mens. De wereld van Anker Stuy is er één van kleur en verf, maar ook van mensen. Ons verhaal begint in 1898, met de drukinkt- en verffabriek t Anker in het Overijsselse Steenwijk. Familie Aberson maakte voor die tijd hoogstaande verfproducten. De eigenaar van t Anker heeft geen opvolging voor zijn bedrijf en in 1972 wordt de fabriek overgenomen door Stuy Verven, dat in 1952 is opgericht door Adriaan Stuy en is gevestigd in het Friese Gorredijk. In Gorredijk worden naast groothandelsactiviteiten al snel ook kleuren gemengd van halffabrikaat tot gereed product. Stuy Verven groeit: meer projecten, meer klanten en een stijgende omzet. In 1976 is het huidige pand in Terwispel in gebruik genomen, de productie wordt opgeschaald en het pand wordt verder gemoderniseerd en verbouwd. Steenwijk en Gorredijk worden samengevoegd tot één productielocatie. Onder de naam Anker Stuy gaan we als familiebedrijf verder. Inmiddels is de derde generatie actief. Anno 2015 bestaat ons team uit ervaring en talent, chemie experts pur sang. Innovatie zit in de genen van Anker Stuy. Met onze bijzondere producten leveren wij verfsystemen voor bijna elke ondergrond. Niet voor niets zijn wij in Nederland marktleider in de timmerindustrie. Onze korte communicatielijnen garanderen een flexibele en warme samenwerking. Met een professioneel team reageren wij snel op wensen van de klant en bieden wij een zeer hoge service tot bij de klant.

4 VERF IS ONS VAK Ons meubel- en interieur assortiment bestaat uit blanke en dekkende, 1 en 2 componenten lakken op watergedragen en oplosmiddelhoudende basis. Tevens leveren wij de zogeheten trendy verven. De toepassing op glas biedt zeer ruime mogelijkheden. Dit assortiment is leverbaar in diverse kleuren. Deze kleuren kunnen wij u aanleveren vanuit onze vestiging in Gorredijk, maar wij werken tevens samen met de professionele groothandel. Verspreid over geheel Nederland hebben wij inmiddels een landelijk dekkend grossiersnetwerk die een uitstekende service kan bieden en onze producten uit voorraad kan leveren of door middel van kleurmengmachines de gewenste kleur in diverse verpakkingen kan aanleveren.

5 Indien u dagelijks verschillende kleuren verwerkt, kan het interessant zijn om te beschikken over een eigen kleurmengsysteem. Hiermee kunt u elke gewenste hoeveelheid in vele kleuren direct op kleur maken. Kleur Door het volgens de kleurrecepten toevoegen van kleurpasta s aan de blanke basisverf worden de gewenste kleuren gemaakt. De kleurrecepten zijn vastgelegd in een kleurformule bank in de computer en bevat praktisch alle kleuren van veel voorkomende waaiers in uitgebalanceerde kleurrecepten. Kleurmatchsysteem Anker Stuy Verven heeft tevens een uniek kleurmatchsysteem ontwikkeld. Naast tal van formuleboeken met duizenden kleurrecepten van technisch hoge kwaliteit en kleurnauwkeurigheid, is er ook de mogelijkheid om eigen kleurrecepten van zeer hoge kwaliteit te ontwikkelen ongeacht de aard van het staal. Dit is eenvoudig te realiseren door ieder gewenste staal te meten met een spectrofotometer. Vervolgens berekent de computer middels zeer geavanceerde kleurmatching software van DCI de gegevens van de spectrofotometer om naar een uniek kleurrecept van verbluffende kwaliteit.

6 OPLOSMIDDELHOUDEND KLEURMENGSYSTEEM Het HDL kleurmengsysteem wordt gebruikt voor het aankleuren van een transparante basis met kleurpasta s en bestaat uit de volgende componenten. - Hoogwaardige basisverf, transparant zijdemat (ca. 20% glans), transparant hoogglans (>90% glans) of transparant stompmat (ca. 10% glans ) - HDL Mengkleuren, 16 dekkende kleurpasta s inclusief aluminium voor metallics. - Een regalkast voor dosering op gewicht of een dispenser voor automatische dosering uitgerust met software. - Actuele kleurrecepten van de meest gangbare kleurenwaaiers zoals o.a. RAL, RAL Design, NCS, Pantone (PMS), etc. WATERGEDRAGEN KLEURMENGSYSTEEM: Bij het HDL Watergedragen kleurmengsysteem Aqua Top Acryl PU Color HB wordt gebruik gemaakt van 15 dekkende Ankolux Pasta s met tevens de mogelij kheid van 2 transparante pasta s. Het Kleurmengsysteem bestaat uit de volgende componenten. - Hoogwaardige basisverf, transparant Halfmat (ca. 25% glans) - Ankolux Mengkleuren bestaande uit 15 dekkende kleurpasta s en eventueel 2 transparante kleuren. - Een regalkast voor dosering op gewicht of een dispenser voor automatische dosering uitgerust met software. - Actuele kleurrecepten van de meest gangbare kleurenwaaiers zoals RAL, RAL Design, NCS etc. HDL Mengkleuren De 16 mengpasta s zijn afgevuld in 3 kg verpakking, de meest gebruikte pasta s in 5 kg verpakking. Ankolux Mengkleuren De 15 mengpasta s zij n afgevuld in 1 liter verpakking, wit en zwart eventueel in 3 liter verpakking. Het grote voordeel van deze kleurpasta s ligt in het feit dat deze pasta s ook gebruikt kunnen worden in alle HD Oplosmiddelhoudende blanke lakken maar ook in de HD PUR Vulvoorlak wit en blank. Met 1 soort pasta zijn dus veel materialen in te kleuren. Het grote voordeel van deze kleurpasta s ligt in het feit dat deze pasta s ook gebruikt kunnen worden in bij voorbeeld andere glansgraden van de Aqua Top PU Acryl lak Blank, de HD Aqua Top Vulvoorlak wit, de Anker Stuy verfsystemen voor buiten uit het assortiment voor de Timmerfabrieken, de meeste Anker Stuy schildersverven etc. Met 1 soort pasta zij n dus ook weer veel materialen in te kleuren. U dient te beschikken over een computer met Windows software en een weegschaal op 2 decimalen nauwkeurig (hierin adviseren wij u graag).

7 DE MENGKASTEN Voor het handmatig mengen van kleuren hebben wij 3 soorten (explosievrije) mengkasten. De standaard mengkast voor gebruikers die regelmatig (bijna dagelijks) kleur maken. De Pasta s zijn afgevuld in 3 kg verpakking en de 4 meest voorkomende in 5 kg verpakking. Daarnaast hebben wij voor de gebruiker die wat minder vaak kleuren maakt, maar wel de flexibiliteit wenst om zelf kleur te kunnen maken in elke gewenste hoeveelheid de kleinere variant. Dan hebben wij voor gebruikers met zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verfsoorten de combinatiekast (voor bijv. de dealers of sub-dealers). Deze kast heeft op plank 1 en 2 ruimte voor 15 pasta s in 1 liter verpakking watergedragen en de 2 hardlopende kleuren in 3 liter verpakking. Op plank 3 en 4 kunnen de 16 oplosmiddelhoudende pasta s in 1 systeem meedraaien. Liever vol automatisch doseren? Voor het automatisch doseren van kleuren hebben wij 2 soorten kasten. Een 16 kanister automaat voor oplosmiddelhoudend of watergedragen pasta s. En een 32 kanister automaat voor zowel oplosmiddelhoudend als watergedragen pasta s. Ook als het dus om kleur gaat, kunnen wij u op veel verschillende manieren van dienst zijn. Of het nu gaat om bestellingen direct op kleur in onze vestiging in Gorredijk, of u gebruik wenst te maken van de goede service en leveranties bij u in de buurt via onze speciaal geselecteerde partners of u beschikt over een eigen kleurmengsysteem, het eindresultaat zal u zeer zeker bevallen.

8 KLEURLAKKEN Anker Stuy & Heidelberg leveren verschillende systemen kleurlakken. Met behulp van een HD kleur-mengsysteem is er de mogelijkheid de lakken zelf op kleur te maken. Dit systeem bestaat uit universele mengpasta s voor watergedragen lakken en universele mengpasta s voor oplosmiddelhoudende lakken. De blanke Basislakken hiervoor (uiteraard ook ready mixed op kleur te bestellen): HD Aquatop Acryl PU Color HB Stamlak ( ) Een 1 comp. sneldrogende, watergedragen kleurlak, halfmat (zijdeglans) voor binnen toepassing Toepasbaar op veel verschillende ondergronden. Kan ook als 2 comp. kleurlak verwerkt worden door toevoeging van 10% Aqua Pur Harder HD Pur Color Basislak ( ) Een 2 comp. sneldrogende, oplosmiddelhoudende PU Kleurlak, Zijdemat voor binnen toepassing Prima krasvaste, ringvaste eigenschappen met een mooie vloei en lakverspanning Zeer hoge dekkracht, zelfs bij verticaal spuiten (mooie kantendekking) Ankogel 2K Brilliant Stamlak ( ) Een 2 comp. oplosmiddelhoudende PU hoogglans kleurlak met een zeer hoge bolle glans Indien stofvrij gespoten is polijsten zelfs niet meer nodig Geschikt voor binnen en buiten toepassing BLANKE LAKKEN Voor blanke afwerking leveren wij een aantal systemen, die elk zijn specifieke kenmerken kent voor verschillende toepassingen. Enkele voorbeelden zijn HD Aqua Top Acryl PU Lak Blank (40-710X-0001) Een lichtechte watergedragen blanke lak voor binnen toepassing Na uitharding heeft deze 1 comp. lak nagenoeg de krasvaste eigenschappen van een 2 comp. lak. Kan door toevoeging van 10% Aqua Pur Harder als 2 comp. lak worden toegepast voor een hogere chemicaliën bestendigheid In veel glansgraden te bestellen (van natuurmat tot glanzend) Uitstekende meubellak, wordt tevens toegepast als trappenlak. HD Aqua Pur Vloerlak (40-72X-0008) Een lichtechte watergedragen blanke vloer- en trappenlak voor binnen toepassing. Voornamelijk waar hoge belasting van vloeren of trappen een feit is, kan deze slijtvaste 1 comp. lak een prima oplossing bieden Zeer goed verticaal verspuitbaar, snelle droging. HD Solo Pur Systeemlak Blank (40-62X-0029) Zeer krasvaste en tevens flexibele 2 comp. PU oplosmiddelhoude blanke lak voor binnen toepassing Snelle droging, licht echt, voor algemene toepassing als stapellak voor meubels en trappen. Tevens geschikt als blanke afwerklaag over Kleurlak. In meerdere glansgraden te bestellen (van Stompmat tot Glans). HD Nano Pur Systeemlak Blank (40-620X-0040) Uitermate krasvaste en harde blanke 2 comp. PU stapellak blank voor binnen toepassing. Door nanotechnologie ontwikkelde hoogwaardige blanke lak met UV filter, zeer geschikt voor meubels waar de hoogste eisen worden gesteld zoals o.a. tafelbladen. Te bestellen van natuurmat tot Zijdeglans. Ankogel 2K Brilliant Blank ( ) Een 2 comp. oplosmiddelhoudende PU hoogglanslak met een zeer hoge bolle glans Indien stofvrij gespoten is polijsten zelfs niet meer nodig Geschikt voor binnen en buiten toepassing HD Cellulose Lak Blank (40-53X-0001) Een zeer snel drogende 1 comp. blanke nitro celluloselak voor binnen toepassing.

9 GRONDLAKKEN Het gronden van een houtsoort is van groot belang om een goed eindresultaat te behalen. Met Anker Stuy & Heidelberg grondlakken kunt u hier invulling aan geven met één van de volgende grondlakken. HD Aquatop Vulgrond wit ( ) Zeer sneldrogende en goed vullende watergedragen 1 comp. Spuitplamuur/Grondlak voor binnen toepassing Geeft een mooi strakke ondergrond, zeer goed schuurbaar. Kan als ondergrond dienen voor alle HD watergedragen en oplosmiddelhoudende Kleurlakken. HD Aqua Pur 2K Vulgrond wit ( ) Zeer sneldrogende en goed vullende 2 comp. watergedragen Spuitplamuur/Grondlak voor binnen toepassing. Uitstekend schuurbaar en uitermate geschikt als isolerende grondlak voor meubels in vochtige ruimtes (badkamer meubels) HD Pur Vulvoorlak wit ( ) Zeer goed vullende en zeer snel schuurbare 2 comp. oplosmiddelhoudende PU Spuitplamuur/Grondlak voor binnen toepassing Voor algemene toepassing met 10% HD Pur/Cryl Harder en als isolerende Grondlaag bij bijv. badkamermeubels met 20% HD Pur/Cryl Harder. Zeer prettig schuurbaar, trekt mooi strak. Tevens te bestellen in zwart ( ) met dezelfde eigenschappen als het wit. Bij 20% toevoeging van de HD Pur/Cryl Harder tevens goed inzetbaar onder hoogglans en als grondlak op moeilijk hechtende ondergronden (hechting testen) HD Pur 2K Grondlak Blank ( ) Goed vullende, oplosmiddelhoudende 2 comp. PU Grondlak Blank. Mooi transparant, goed schuurbaar. Eventueel in te kleuren met de HDL kleurmengpasta s als grondlak in kleur voor dekkende systemen HARDERS EN BEITSEN Eenvoud in assortiment is onze kracht! Nagenoeg al onze 2 comp. producten zijn te verwerken met één Harder. Hierdoor heeft u geen arsenaal aan verschillende harders en verpakkingen staan Voor oplosmiddelhoudende 2 comp. producten: HD Pur/Cryl Harder ( ) Voor watergedragen 2 comp. producten: HD Aqua Pur Harder ( ) Anker Stuy & Heidelberg leveren een groot scala aan diverse beitskleuren, deze zijn op aanvraag verkrijgbaar. Het is ook mogelijk zelf kleuren te maken met behulp van Kleurconcentraten. In onze Beitsmap vindt u een overzicht van een aantal standaard kleuren. HD Aquanyl Kleurbeits ( ) Een watergedragen Kleurbeits voor binnen toepassing Af te werken met HD watergedragen of oplosmiddelhoudende blanke lakken. Zelf beits maken kan met de Basisbeits en kleurconcentraten HD LM Kleurbeits ( ) Een sneldrogende oplosmiddelhoudende kleurbeits voor binnen toepassing. Af te werken met HD watergedragen of oplosmiddelhoudende blanke lakken. Zelf beits maken kan met de Basisbeits en kleurconcentraten en Met verschillende dealers in Nederland zijn we gezamelijk in staat snel te leveren. En kunnen we, waar nodig, goede technische ondersteuning bieden.

10 SPECIALE PRODUCTEN Anker Stuy & Heidelberg leveren ook speciale producten voor specifieke doeleinden, zoals bijvoorbeeld: HD Pur Glaslak Diverse mogelijkheden, zowel met spec. toevoeging op de standaard 2 comp. Kleurlak (40-612) als in een aparte blanke basislak ( ) in het kleurmengsysteem. Wij adviseren u graag in deze toepassing. HD Nextura Color Kleurlak Een zeer fraaie 2 comp. PU Kleurlak met zacht en warm gevoel. Zowel op kleur te bestellen als in blanke stamlak voor het kleurmengsysteem ( ) HD Hartwachs Siegel ( ) Olie/was combinatie voor een natuurlijke uitstraling. Zeer eenvouding aan te brengen met spuit, kwast, roller of industrieel met de wals. Snelle droging, na 4 uren kan de 2e laag aangebracht worden en na overnacht drogen gereed voor gebruik. Voor toepassing op meubels, trappen en vloeren binnentoepassing. UV PRODUCTEN Anker Stuy & Heidelberg beschikken over een range van hoogwaardige kwaliteitsproducten die uitermate geschikt zijn voor het verwerken en drogen door middel van UV uitharding. Een aantal voorbeelden: HD Aqualux Verspuitbare watergedragen blanke lakken, kleurlakken en Grondlakken met UV uitharding voor binnen toepassing HD Lux UV Systemen Gietbare en walsbare blanke lakken, kleurlakken en Grondlakken met UV uitharding voor binnen toepassing Het milieu speelt een belangrijke rol binnen onze organisatie. Daarom zetten wij ons in om minder milieubelastende producten te produceren. Een voorbeeld daarvan is de I component watergedragen systeemlak. Dit systeem kan worden toegepast op vele verschillende houtsoorten, waaronder ook massief hout zoals bijvoorbeeld eiken.

11 WIJ MAKEN VERF BIJZONDER. DUURZAAM & INNOVATIEF SINDS 1898

12 Anker Stuy Verven BV Hellingwal EM Terwispel Tel info@ankerstuy.nl

MEUBEL- & INTERIEURBOUW

MEUBEL- & INTERIEURBOUW MEUBEL- & INTERIEURBOUW WIJ MAKEN VERF BIJZONDER DUURZAAM & INNOVATIEF SINDS 1898 Anker Stuy levert in samenwerking met Heidelberg Coatings laksystemen aan de meubel- en interieurbouw. Deuren, meubels,

Nadere informatie

Schilderen met A'Qua Premium. ''watergedragen verven''

Schilderen met A'Qua Premium. ''watergedragen verven'' Schilderen met A'Qua Premium ''watergedragen verven'' Regiobijeenkomsten VMBO Bouwtechniek Najaar 2008 willen - weten - wennen willen: bereid zijn om met deze verven te gaan werken. weten: kennis en informatie

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Naturel Projectlak intensief huiselijk en commercieel gebruik TRAE LYX NATUREL is een ultra matte

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder

De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder Coatright, De nieuwe Coatingsystemen voor DANKZIJ HET INNOVATIEVE MENGSYSTEEM IS ELKE KLEUR À LA MINUTE LEVERBAAR! Uniek is

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Parketlak Projectlak voor harde houtsoorten en intensieve belasting TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste mengverf

Zo kiest u de juiste mengverf verf Zo kiest u de juiste mengverf Overzicht assortiment Mengverven De verfmengmachine van GAMMA biedt ongekende mogelijkheden. GAMMA mengt voor u muur-, lak-, grond- en andere speciaalverf zoals beton-

Nadere informatie

VAKSCHILDER WIJ MAKEN VERF BIJZONDER DUURZAAM & INNOVATIEF SINDS 1898

VAKSCHILDER WIJ MAKEN VERF BIJZONDER DUURZAAM & INNOVATIEF SINDS 1898 VAKSCHILDER WIJ MAKEN VERF BIJZONDER DUURZAAM & INNOVATIEF SINDS 1898 Anker Stuy levert in Nederland via een groot dealernetwerk schilders producten voor de professionele verwerker. Onze producten leveren

Nadere informatie

VAN BUUREN VERF Moderne verf met gevoel voor traditie

VAN BUUREN VERF Moderne verf met gevoel voor traditie VAN BUUREN VERF Moderne verf met gevoel voor traditie OVER VAN BUUREN VERF Van Buuren Verf levert eersteklas verven en lakken voor de vakschilder. Moderne verf met gevoel voor traditie. In samenwerking

Nadere informatie

LBH systemen van Wijzonol. kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden

LBH systemen van Wijzonol. kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden systemen van Wijzonol kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden systemen van Wijzonol kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden van Wijzonol is een complete lijn van buitenlakken die al 30 jaar

Nadere informatie

voor vakschilders die kleur willen bekennen

voor vakschilders die kleur willen bekennen voor vakschilders die kleur willen bekennen de groenste verf van nederland Met Copperant pakt u uw schilderwerk gegarandeerd verantwoord en vakkundig aan. De verven leveren niet alleen een optimale prestatie,

Nadere informatie

WATERVERDUNBARE LAKKEN UIT EEN NIEUW TIJDPERK!

WATERVERDUNBARE LAKKEN UIT EEN NIEUW TIJDPERK! WATERVERDUNBARE LAKKEN UIT EEN NIEUW TIJDPERK! RELIUS VORSPRUNG DURCH INNOVATIONEN Profi Hydro lakken van RELIUS. De tijd is voorbij waarin waterverdunbare lakken niet kunnen wedijveren met oplosmiddelhoudende

Nadere informatie

Aromatenvrije, kleurige deklaag, met licht-echte PU-verharder, volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945.

Aromatenvrije, kleurige deklaag, met licht-echte PU-verharder, volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945. CD-COLOR TECHNISCHE FICHE Nr. 2K BUNTLACK GLOSS en SATIN AROMATENVRIJ Type : Aromatenvrije, kleurige deklaag, met licht-echte PU-verharder, volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945. PRODUCTKENMERKEN

Nadere informatie

Een compleet assortiment lak- en olieproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren. De norm.

Een compleet assortiment lak- en olieproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren. De norm. Een compleet assortiment lak- en olieproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren De norm www.traelyx.nl Lakprogramma www.parketlak.nl Projectlak rofessionel 2K PProfessional Naturel rofessionel

Nadere informatie

CWS C O W I D U R 2K PUR HOLZSIEGEL P U R GLÄNZEND

CWS C O W I D U R 2K PUR HOLZSIEGEL P U R GLÄNZEND CD-COLOR TECHNISCHE FICHE NR. 100 CWS C O W I D U R 2K PUR HOLZSIEGEL P U R GLÄNZEND PRODUCTBESCHRIJVING : Cowidur 2K PUR Holzsiegel met UV-filter is een 2-componente polyurethaan.vernis. De droging gebeurt

Nadere informatie

Gebruikersreview met Copperant Pura verf. Deel 2. Door: Stefan van Rooij Maart 2015

Gebruikersreview met Copperant Pura verf. Deel 2. Door: Stefan van Rooij Maart 2015 Gebruikersreview met Copperant verf. Deel 2 Door: Stefan van Rooij Maart 2015 Informatie over de schrijver: Naam: Stefan van Rooij e-mail: stefan@vanrooij66.nl 2 testen: 1. Vlakke MDF panelen 2. Spachtelputz

Nadere informatie

Exclusieve verven, lakken en pleisters.

Exclusieve verven, lakken en pleisters. Exclusieve verven, lakken en pleisters www.dslcoatings.nl OVER DSL COATINGS DSL Coatings is exclusief distributeur van diverse merken verven, lakken en pleisters. Schilders, stukadoors en consumenten profiteren

Nadere informatie

Een wereld van effecten... Mipa BC Mengsysteem BC AUTOLAKKEN MET SUCCES

Een wereld van effecten... Mipa BC Mengsysteem BC AUTOLAKKEN MET SUCCES Een wereld van effecten... Mipa BC Mengsysteem BC AUTOLAKKEN MET SUCCES Auto en Design - een wereld van effecten Auto s en design zijn begrippen die door vorm, oppervlak en kleur niet meer van elkaar los

Nadere informatie

VOOR HUIS EN THUISSCHILDERS

VOOR HUIS EN THUISSCHILDERS VOOR HUIS EN THUISSCHILDERS Gilde Meesters staan garant voor de professionele kwaliteit van de producten in deze brochure. Duurzaamheid hebben zij hoog in hun vaandel staan. De naam Gilde Meesters refereert

Nadere informatie

VOORBEHANDELING VOOR DE SCHILDER STAAT ALTIJD NAAST JE

VOORBEHANDELING VOOR DE SCHILDER STAAT ALTIJD NAAST JE VOOR DE SCHILDER STAAT ALTIJD NAAST JE VOOR ELKE ONDERGROND EEN GESCHIKTE OPLOSSING PRIMERS WATERGEDRAGEN MULTI-PRIMER ACRYL-PRIMER ISO METAL-PRIMER AC DE JUISTE BASIS VOOR EEN PERFECT RESULTAAT Elke professionele

Nadere informatie

INDUSTRIAL COATING & COLOURANT SYSTEMS

INDUSTRIAL COATING & COLOURANT SYSTEMS BICCS ḇ v INDUSTRIAL COATING & COLOURANT SYSTEMS magere, middelvette en vette alkydharsen 2 componenten epoxy 2 componenten polyurethaan De juiste coating in de juiste kleur en de juiste hoeveelheid. 1

Nadere informatie

Sigma introduceert. Krachtig en soepel. Een nieuwe generatie kras- en slijtvaste lakken. Sigma Tigron. Nieuwe glansgraad: Tigron Soft

Sigma introduceert. Krachtig en soepel. Een nieuwe generatie kras- en slijtvaste lakken. Sigma Tigron. Nieuwe glansgraad: Tigron Soft De krrrracht van Sigma introduceert Een nieuwe generatie kras- en slijtvaste lakken Sigma Tigron Het beste van twee werelden: de kracht van een leeuw en de soepelheid van een tijger. Dat is Tigron. De

Nadere informatie

De meest weerbestendige buitenlakken van Nederland. Wijzonol. Goed Beter Best

De meest weerbestendige buitenlakken van Nederland. Wijzonol. Goed Beter Best De meest weerbestendige buitenlakken van Nederland. Wijzonol. Goed Beter Best Goed Beter Best Goed, Beter, Best: de keuze is aan jou. Kwaliteitsverf is een investering in je woning. En hoe beter de verf,

Nadere informatie

COATINGS. Focus op oppervlakken. Glaslakken mooie vormgeving.

COATINGS. Focus op oppervlakken. Glaslakken mooie vormgeving. COATINGS Focus op oppervlakken mooie vormgeving www.hesse-lignal.de INDUSTRIE UV-kleurlak voor het lakken van glas in woningen. UV-acrylaat-kleurlak, gepigmenteerd, hoge reactiviteit, goed verloop en optimale

Nadere informatie

Sigma Multi. Duurzame verfsystemen voor metaal en kunststof.

Sigma Multi. Duurzame verfsystemen voor metaal en kunststof. Sigma Multi Duurzame verfsystemen voor metaal en kunststof. Inhoud Toepassingsgebied Normale belasting 4 Zware belasting 6 Keuze matrix Product- en adviesoverzicht 8 Sigma Multi productassortiment Normale

Nadere informatie

Veelgestelde vragen- houtklus binnen

Veelgestelde vragen- houtklus binnen Veelgestelde vragen- houtklus binnen VEELGESTELDE VRAGEN Heb je een vraag, zie hieronder een samenvatting van de veelgestelde vragen. Je kunt ook altijd onze Technische Voorlichting bellen op 0713082344,

Nadere informatie

Transparante houtafwerking. Natuurlijke bescherming

Transparante houtafwerking. Natuurlijke bescherming Transparante houtafwerking Natuurlijke bescherming Optimale bescherming Hout leeft! Juist daarom is hout bijzonder, karakteristiek en warm. Het is ook sterk, licht in gewicht en op vele manieren toepasbaar.

Nadere informatie

Dekkende houtafwerking. Duurzame verfraaiing

Dekkende houtafwerking. Duurzame verfraaiing Dekkende houtafwerking Duurzame verfraaiing Duurzame verfraaiing Hout verveelt nooit. Maar hoe behoudt u de kracht en schoonheid van dit levende bouwmateriaal? Met duizend-en-één toepassingsmogelijkheden

Nadere informatie

Herbol. Binnenmuurverven Buitenmuurverven Lakken Betoncoatings

Herbol. Binnenmuurverven Buitenmuurverven Lakken Betoncoatings Herbol Binnenmuurverven Buitenmuurverven Lakken Betoncoatings Herbol Schnell Sicher Produktiv Herbol biedt een praktisch assortiment met kwalitatief goede producten en een uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding.

Nadere informatie

oerhollandse buitenverf iedereen professioneel

oerhollandse buitenverf iedereen professioneel oerhollandse buitenverf iedereen professioneel vakverf sinds 1916 ga je buiten schilderen, kies dan een verf die ons klimaat optimaal trotseert: de oerhollandse buitenverf van Wijzonol. Hét merk van de

Nadere informatie

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen hout Zo kunt u zelf houtproblemen Productinformatie oplossen Overzicht producten Stappenplannen Houtvuller Heeft u een beschadigde deur of een verrot kozijn? In deze folder vindt u hulp om de meest voorkomende

Nadere informatie

Aromatenvrije grondverf volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945.

Aromatenvrije grondverf volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945. CD-COLOR TECHNISCHE FICHE NR. 208a CWS PLANOFIX VORSTRICHFARBE AROMATENVRIJ Type : Primer/Isolerende grondverf aromatenvrij PRODUCTKENMERKEN : Voor de best mogelijke resultaten : Vullende grondlaag voor

Nadere informatie

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin Kenmerkenblad Omschrijving Gebruiksdoel Voornaamste kenmerken Kleuren en glans Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het beschermen van

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren Producten VOLDOEN AAN VOS 2010 De norm voor houten vloeren Een complete lijn olieproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Rustieke Loogbeits TRAE LYX RUSTIEKE LOOGBEITS is een reactieve

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie Een matte, vullende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Toepassing: Producteigenschappen: Geschikt als grondverf voor buiten op hout en over terpentine verdunbare dekkende verf of beitslagen

Nadere informatie

Ralston UNI Plus colourant series

Ralston UNI Plus colourant series Productinformatieblad VOS vrije universele kleurpasta s voor het aankleuren van zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende verven. Zowel voor In-plant als Point of Sales (POS) kleurenmengsystemen. Lichtechtheid

Nadere informatie

PRIJSLIJST BOUWVERVEN

PRIJSLIJST BOUWVERVEN PRIJSLIJST BOUWVERVEN Terwispel, 1 april 2017 (versie 1) INHOUDSOPGAVE * Verkoopvoorwaarden * Verkoopvoorwaarden V.V.V.F. * Groep A Houtbescherming - grondverven A-1 - systeemverven A-1 - lakverven A-2

Nadere informatie

DE FINISHING TOUCH VOOR VLOEREN, WANDEN EN MEUBELS. De norm.

DE FINISHING TOUCH VOOR VLOEREN, WANDEN EN MEUBELS. De norm. DE FINISHING TOUCH VOOR VLOEREN, WANDEN EN MEUBELS De norm www.traelyx.nl Wij volgen de trends voor woninginrichting op de voet en sluiten daar ons leveringsprogramma op aan. Hierbij wordt zorgvuldig rekening

Nadere informatie

Inter-GreeN Reuse, recycle, reduce

Inter-GreeN Reuse, recycle, reduce Inter-GreeN Reuse, recycle, reduce REUSE REDUCE Inter-GreeN Hulpbronnen voor de ontwikkeling van chemische producten worden steeds beperkter. Fossiele grondstoffen zijn eindig, daarom vraagt de markt meer

Nadere informatie

Krachtig krijt. Wat maakt onze producten zo bijzonder:

Krachtig krijt. Wat maakt onze producten zo bijzonder: Krachtig krijt Les couleurs de Mimi heeft een sfeer ontwikkeld die rustiek en stijlvol is en vooral rekening houdt met mens en milieu. De professionele verven zijn zeer milieuvriendelijk en gemaakt van

Nadere informatie

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter.

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter. OMSCHRIJVING Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. GEBRUIKSDOEL Het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen.

Nadere informatie

HOUTBEHANDELING

HOUTBEHANDELING www.caparol.be HOUTBEHANDELING Voor onze klanten. Mét onze klanten. INNOVATIEVE PRODUCTEN, BETROUWBARE ONDERSTEUNING Duurzaamheid Passie Ons vak is onze passie. Het zit in onze genen. Met onze jarenlange

Nadere informatie

MALLEN VOOR PREFAB BETON

MALLEN VOOR PREFAB BETON pagina 1 van 5 INLEIDING De IJssel Coatings B.V. is een Nederlandse fabrikant van coatings en aanverwante materialen en is met name gespecialiseerd in twee componenten materialen op basis van epoxy, polyurethaan

Nadere informatie

Avis Professional Polyurethane slijt- en slagvaste, blanke hoogglanslak

Avis Professional Polyurethane slijt- en slagvaste, blanke hoogglanslak slijt- en slagvaste, blanke hoogglanslak Beschrijving Avis Hoogglans is een slijt- en slagvaste blanke hoogglanslak op basis van een éénkomponentige polyurethaan-alkydhars kombinatie. De lak is licht-echt,

Nadere informatie

OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar.

OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar. W370 ALGEMEEN 2K Grote Houtreparatiepasta OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar. TOEPASSING Uitstekende modelleerbaarheid Bij lage temperaturen

Nadere informatie

Sigma helpt u bij elke buiten verfklus! KORTING GA NAAR UW VERFSPECIAALZAAK VOOR UW ACTUELE VOORDEEL

Sigma helpt u bij elke buiten verfklus! KORTING GA NAAR UW VERFSPECIAALZAAK VOOR UW ACTUELE VOORDEEL VANAF XX% KORTING GA NAAR UW VERFSPECIAALZAAK VOOR UW ACTUELE VOORDEEL Sigma helpt u bij elke buiten verfklus! Sigma helpt u bij elke verfklus, deze folder is gericht op al uw specifieke verfklussen buiten.

Nadere informatie

OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar.

OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar. W360 ALGEMEEN 2K Houtreparatiepasta OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar. TOEPASSING Handige 2in1 koker Uitstekende hechting Perfect schuurbaar

Nadere informatie

Sigmetal Aquacoat 2K Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter.

Sigmetal Aquacoat 2K Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter. OMSCHRIJVING Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. GEBRUIKSDOEL Het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen.

Nadere informatie

PALLMANN PRODUCTOVERZICHT

PALLMANN PRODUCTOVERZICHT PALLMANN PRODUCTOVERZICHT 1 INHOUDSOPGAVE AFWERKING ONDERHOUD & REINIGING PALL-X KITT 3 PALL-X 325 3 PALL-X 96 4 PALL-X 98 A/B 5 ALLKITT 6 ALLBASE 6 MAGIC OIL 2K ERGO 7 MAGIC OIL 2K 8 MAGIC OIL 2K COLOR

Nadere informatie

MUURVERVEN VOOR DE SCHILDER STAAT ALTIJD NAAST JE

MUURVERVEN VOOR DE SCHILDER STAAT ALTIJD NAAST JE MUURVERVEN VOOR DE SCHILDER STAAT ALTIJD NAAST JE VOOR NIEUWBOUW, ONDERHOUD EN RENOVATIE BINNEN Als professionele schilder bent u trots op het vakwerk dat u PROJECT MAT UNIMAT SOLODEK MAT VOOR ELKE SITUATIE

Nadere informatie

PRIMERS MUURVERVEN FINO WALLPRIMER ED FINO PRIM. FINORON transparant. FINORON wit FINO BR FILLER FINO MAT S.O. DECOR

PRIMERS MUURVERVEN FINO WALLPRIMER ED FINO PRIM. FINORON transparant. FINORON wit FINO BR FILLER FINO MAT S.O. DECOR PRIMERS FINO WALLPRIMER ED Een technisch hoogwaardige, goed dekkende primer die de verschillen in zuigkracht 1 L 8,41 14,55 neutraliseert. Beperkt het indringen van het afwerksysteem in de ondergrond.

Nadere informatie

Hoogwaardige houtoppervlak behandelingsproducten. Advies, oplossingen & ontwikkeling. moves your heart.

Hoogwaardige houtoppervlak behandelingsproducten. Advies, oplossingen & ontwikkeling. moves your heart. Hoogwaardige houtoppervlak behandelingsproducten Advies, oplossingen & ontwikkeling moves your heart. Custom made colors Zeer hoogwaardige kwaliteit Flexibiliteit Eigen productie in Nederland Uitstekende

Nadere informatie

black & white color your life

black & white color your life black & white color your life black De MoTip Black lakken zijn kwalitatief hoogwaardige lakken met de eigenschappen van een autoreparatielak. Een voordeel is dat met deze lakken nu iedereen kan profiteren

Nadere informatie

Nieuwe innovatieve Parketlak

Nieuwe innovatieve Parketlak Passie voor Houten Vloeren Sinds de oprichting in 1919 is Bona een wereldwijd toonaangevend, innovatief bedrijf met een uniek systeem voor de behandeling van houten vloeren. Via dochterondernemingen en

Nadere informatie

Consumenten prijslijst februari 2015

Consumenten prijslijst februari 2015 DEKKENDE HOUTAFWERKING Wit / Kleur Verpakking Adviesprijs excl. BTW Adviesprijs incl. BTW SIGMA S2U ALLURE GRONDVERF Sigma S2U Allure Primer Hoogwaardige grond- en overgrondverf op basis van polyurethan-alkydhars

Nadere informatie

MGZN 2019EDITIE APRIL W I J M A K E N V E R F B I J Z O N D E R

MGZN 2019EDITIE APRIL W I J M A K E N V E R F B I J Z O N D E R MGZN W I J M A K E N V E R F B I J Z O N D E R EDITIE INHOUDSOPGAVE 3 4 6 8 9 10 11 12 13 14 15 Voorwoord De mensen achter het merk Framed by Oudshoorn Roesteffect, trendy en hip in restaurant Markt23

Nadere informatie

Ralston AQ-colourant series

Ralston AQ-colourant series Productinformatieblad Ralston AQ-colourant 00-900 series Watergedragen kleurpasta's met laag VOS voor het aankleuren van watergedragen lakken en muurverven. Lichtechtheid van het pigment (Blauwe wol schaal

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN VOOR HOUT

VERFSYSTEMEN VOOR HOUT VERFSYSTEMEN VOOR HOUT Billy Black 2003 Hout, een mooi en natuurlijk materiaal Hout combineert sterkte met flexibiliteit, laat zich verwerken tot fraaie vormen en constructies (delen, latten, overnaads)

Nadere informatie

zie Voel pure FULL SAVANNAH

zie Voel pure FULL SAVANNAH Voel Pure Voel pure Beleef Pure... Een huis dat voelt als thuis. Je bereikt het wanneer iedere ruimte jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat de verven van Pure by Flexa Colour Lab voor je spreken. Deze

Nadere informatie

Inhoud. Sealer 18. Primer 19. Krijtverf 6-7. Boenwas Krijtwas 20. Kalkverf 8-9. Gevelverf 21. Matte Lak 10-11. Kleurenkaart 22-23.

Inhoud. Sealer 18. Primer 19. Krijtverf 6-7. Boenwas Krijtwas 20. Kalkverf 8-9. Gevelverf 21. Matte Lak 10-11. Kleurenkaart 22-23. Inhoud Krijtverf 6-7 Kalkverf 8-9 Matte Lak 10-11 Lakken 12-13 Sealer 18 Primer 19 Boenwas Krijtwas 20 Gevelverf 21 Kleurenkaart 22-23 Contactgegevens 24 Vloerverf 14-15 Betonlook Verf 16 Betonlook Stuc

Nadere informatie

Wijzonol Bouwverven B.V. Onderdeel van Koninklijke Van Wijhe Verf Postbus 205, 8000 AE Zwolle T ,

Wijzonol Bouwverven B.V. Onderdeel van Koninklijke Van Wijhe Verf Postbus 205, 8000 AE Zwolle T , Wijzonol heeft een webbased softwarepakket ontwikkeld om een duidelijk beeld te krijgen van de levensduurverwachting van verfsystemen. Een uitkomst voor onderhoudsbedrijven die verantwoordelijk zijn voor

Nadere informatie

HIGH GLOSS. PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden.

HIGH GLOSS. PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden. HIGH GLOSS Product Artikelnummer High Gloss 88672 Verharder 48256 PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden. Recoat High

Nadere informatie

Systeemwijzer Hout. Verfsystemen voor onderhoud en nieuwbouw

Systeemwijzer Hout. Verfsystemen voor onderhoud en nieuwbouw Systeemwijzer Hout Nelf Lakfabrieken BV Nieuweweg 5 9073 GN Marrum Postbus 26 9172 ZS Ferwert T: 0518-418000 F: 0518-418001 www.nelf.nl - info@nelf.nl Versie 0913 Verfsystemen voor onderhoud en nieuwbouw

Nadere informatie

DE PERFECTE LAK VOOR EEN PERFECT RESULTAAT!

DE PERFECTE LAK VOOR EEN PERFECT RESULTAAT! DE PERFECTE LAK VOOR EEN PERFECT RESULTAAT! zeer slijtvast RELIUS VOORSPRONG DOOR INNOVATIES RELIUS Profi lakken. Met de nieuwe profilakken van RELIUS kan de professionele schilder zich eenvoudig onderscheiden.

Nadere informatie

De productlijn voor oplossingen

De productlijn voor oplossingen 2016 VERNIS CLAESSENS SA - CH-1020 RENENS - Code 132538 / 01 / Fotos: archieven, Fotolia De productlijn voor oplossingen meervoudige producten en ondergronden doeltreffende vlekkenisolatie uitstekende

Nadere informatie

Dekkende houtafwerking

Dekkende houtafwerking Dekkende houtafwerking Duurzame verfraaiing Uw resultaat telt. Sigma. Inhoud Duurzame verfraaiing Toepassingsgebied Duurzame verfraaiing 3 Buiten Duurzame kwaliteit voor buiten 5 Buiten oplosmiddelhoudend

Nadere informatie

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur Woning - Winkel - Kantoor 1 De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur 2 De finishing touch... Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke

Nadere informatie

Produkt: Technisch merkblad - Produktinformatie IV 1403 NL

Produkt: Technisch merkblad - Produktinformatie IV 1403 NL IV 1403 NL 1,3 1,4 mm 3,5-4 bar 0,5 2 ACRYL KLARLACK ULTRA PLUS VOC 420 Airo Acryl-Klarlack HS Ultra Plus bevat niet meer dan maximaal 420 gr. oplosmiddel per liter spuitklare oplossing. Hij wordt toegepast

Nadere informatie

Consumenten prijslijst juli 2019

Consumenten prijslijst juli 2019 DEKKENDE HOUTAFWERKING Wit / Kleur Verpakking SIGMA S2U ALLURE Sigma S2U Allure Primer Hoogwaardige grond- en overgrondverf op basis van polyurethaan-alkydhars met DGS technologie, toe te passen vanaf

Nadere informatie

Kwaliteit telt altijd. Brillux lakken en grondverven

Kwaliteit telt altijd. Brillux lakken en grondverven Kwaliteit telt altijd Brillux lakken en grondverven Brillux lakken en grondverven Zonder compromissen Wat u als professionele verwerker wenst, is ons duidelij k. U wilt producten die altij d een optimale

Nadere informatie

Sto Isoned bv I Interieur. Sto binnenmuurverven

Sto Isoned bv I Interieur. Sto binnenmuurverven Sto Isoned bv I Interieur Sto binnenmuurverven Sto binnenmuurverven Deze brochure geeft u een overzicht van ons aanbod op het gebied van binnenmuurverven: Van traditionele dispersiemuurverven en latexmuurverven,

Nadere informatie

«6JOTUN DE JOTUN GROEP

«6JOTUN DE JOTUN GROEP Industrial coatings «6JOTUN DE JOTUN GROEP De huidige onderneming ontstond in 1972 uit een fusie tussen de vier grootste verffabrikanten van Noorwegen. in 1880, meer dan 100 jaar geleden, startte één van

Nadere informatie

Brandvertragende producten voor uw veiligheid

Brandvertragende producten voor uw veiligheid Brandvertragende producten voor uw veiligheid Overzicht van alle gecertificeerde producten Wood Coatings Passion for wood 3 Veiligheid door controlenormen Bij openbare aanbestedingen van projectont wikkelaars

Nadere informatie

8949 Sigmalife folder VL 14-06-2005 09:11 Pagina 1. Sigmalife DS Acryl Opaque. Afwerken volgens de laatste trend. Sigmalife DS Acryl.

8949 Sigmalife folder VL 14-06-2005 09:11 Pagina 1. Sigmalife DS Acryl Opaque. Afwerken volgens de laatste trend. Sigmalife DS Acryl. 8949 Sigmalife folder VL 14-06-2005 09:11 Pagina 1 Acryl. Deze watergedragen beits voor buiten en binnen heeft een aantal uitstekende verwerkingseigenschappen, die zich vertalen in een prachtig resultaat.

Nadere informatie

Sigma Multi. Duurzame verfsystemen voor metaal en kunststof.

Sigma Multi. Duurzame verfsystemen voor metaal en kunststof. Sigma Multi Duurzame verfsystemen voor metaal en kunststof. Inhoud Toepassingsgebied Normale belasting 4 Zware belasting 6 Productmatrix Product- en adviesoverzicht 8 Sigma Multi productassortiment Normale

Nadere informatie

Inno Coatings - Betonverf 2K

Inno Coatings - Betonverf 2K Inno Coatings - Betonverf 2K Productomschrijving: Inno Coatings - Betonverf 2K Inno Coatings Betonverf is een watergedragen 2-componenten betonverf en is zowel verkrijgbaar in kleurloos transparante als

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Stalen jachten

VERFSYSTEMEN Stalen jachten VERFSYSTEMEN Stalen jachten Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur www.de-ijssel-coatings.nl januari 2015 JACHTEN - STAAL INHOUD De IJssel Coatings B.V.

Nadere informatie

Futurecryl watergedragen-laksysteem. Ontdek de toekomst. futurecryl.zweihorn.com

Futurecryl watergedragen-laksysteem. Ontdek de toekomst. futurecryl.zweihorn.com Futurecryl watergedragen-laksysteem Ontdek de toekomst futurecryl.zweihorn.com Nu is het juiste moment om over te stappen op watergedragen lak. Ons internationale ontwikkelingsteam is erin geslaagd om

Nadere informatie

de vernieuwde winkel ons totaalconcept veel voordeel! HistorONE verfstalen

de vernieuwde winkel ons totaalconcept veel voordeel! HistorONE verfstalen In deze informatiewaaier: de vernieuwde winkel ons totaalconcept veel voordeel! HistorONE verfstalen DecoHome Zierikzee Grevelingenstraat 11 Zierikzee Telefoon: (0111) 45 11 20 Fax: (0111) 45 11 19 E-mail:

Nadere informatie

PRODUCT SPECIFICATIES

PRODUCT SPECIFICATIES Billy Black 2003 Grondmaterialen 46 High Solid Universal Primer 1-Component. Uitstekend verwerkbare, sterk roestwerende, universele primer en grondverf op basis van alkydharsen. Lood- en chromaatvrij.

Nadere informatie

DEUREN & RAMEN BINNEN EN BUITEN VOORBEREIDING & AFWERKING. De Waegenaere NV

DEUREN & RAMEN BINNEN EN BUITEN VOORBEREIDING & AFWERKING. De Waegenaere NV DEUREN & RAMEN BINNEN EN BUITEN VOORBEREIDING & AFWERKING De Waegenaere NV Bieke Voorbereiding van deuren en ramen binnen en buiten met lakverf Op nieuw onbeschilderd hout Oneffenheden of onvoldoende geschaafd

Nadere informatie

MAGAZINE. Lente Special.

MAGAZINE. Lente Special. MAGAZINE Lente Special www.ankerstuy.nl Lente Special Beste lezer, Voor u ligt het nieuwe Anker Stuy Magazine. Een lente special, vol nieuws en inspiratie uit onze verfbranche. Waar we in het vorige nummer

Nadere informatie

MAGAZINE. Lente Special.

MAGAZINE. Lente Special. MAGAZINE www.ankerstuy.nl JA STOEL VAN STIJN CLAASSEN Beste lezer, Voor u ligt het nieuwe Anker Stuy Magazine. Een lente special, vol nieuws en inspiratie uit onze verfbranche. Waar we in het vorige nummer

Nadere informatie

HOUT- EN CONTACT LIJMEN

HOUT- EN CONTACT LIJMEN HOUT- EN CONTACT LIJMEN ZETTEX HOUT- EN CONTACT LIJMEN Houtlijmen Zettex biedt een breed scala aan houtlijmen. Deze houtlijmen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende verpakkingen. Iedere houtlijm kent weer

Nadere informatie

for the artist in you!

for the artist in you! for the artist in you! Zo vanuit de tube De kunstschilder die probleemloos en snel resultaat wil, kiest voor ArtCreation Essentials. Waarom? Omdat ArtCreation Essentials 38 verschillende kleuren acrylverf

Nadere informatie

Residur 891. Materiaalomschrijving. Standaardkleuren: alle gegevens

Residur 891. Materiaalomschrijving. Standaardkleuren: alle gegevens Niederlän. Residur 891 Kunstharslak, aromaatvrij, hoogglanzend, voor buiten Eigenschappen - aromaatvrij, geurarm - op basis van alkydhars - voor buiten en binnen - hoogglanzend - uitstekend dekvermogen

Nadere informatie

Greenpaints. de top in. duurzame VERF!

Greenpaints. de top in. duurzame VERF! Greenpaints de top in duurzame VERF! www.greenpaints.nl Muurverven Greenpaints heeft een bewuste keuze gemaakt om alleen maar biobased of natuurlijke muurverven te voeren. Wij zijn zeer enthousiast over

Nadere informatie

7-530, 7-531, 7-532, 7-533 7-534, 7-535, 7-536, 7-537

7-530, 7-531, 7-532, 7-533 7-534, 7-535, 7-536, 7-537 570 TECHNICAL DATASHEET (update juni 2013) 7-530, 7-531, 7-532, 7-533 7-534, 7-535, 7-536, 7-537 DIRECT TOPCOAT PRODUCT CODE BESCHRIJVING 7-530 1.775.3000 Direct Binder GL 10% 7-531 1.775.3100 Direct Binder

Nadere informatie

Professionele verf & lak. voor de consument

Professionele verf & lak. voor de consument Professionele verf & lak voor de consument PROFESSIONELE VERF & LAK voor de consument OVER SCHILL Schill levert diverse verven en lakken tegen een aantrekkelijke prijs. Professionele kwaliteit voor de

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN. Stalen jachten. Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur

VERFSYSTEMEN. Stalen jachten. Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur VERFSYSTEMEN Stalen jachten Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur www.de-ijssel-coatings.nl december 2011 JACHTEN - STAAL INHOUD De IJssel Coatings B.V.

Nadere informatie

VALTTI HOUTBESCHERMING

VALTTI HOUTBESCHERMING VALTTI HOUTBESCHERMING Zon en vocht zijn genadeloos voor houten oppervlakken. Schimmels gedijen goed op onbehandelde oppervlakken en veroorzaken lelijke verkleuringen. Om dit te voorkomen dient u onbehandeld

Nadere informatie

Praktijkmerkblad 291 Niederlän.

Praktijkmerkblad 291 Niederlän. Niederlän. Kunstharslak 291 Kunstharzlack 291 aromaatvrij, reukmild, snel drogend, hoogglanzend, voor binnen en buiten Eigenschappen Aromaatvrije, reukmilde, snel drogende alkydharslak. Hoogglanzend, geeft

Nadere informatie

Handleiding. Coprox hecht niet op! Rubber/siliconen/bitumen

Handleiding. Coprox hecht niet op! Rubber/siliconen/bitumen Handleiding Waar wordt Coprox voor gebruikt? Coprox is uitermate geschikt als alternatief voor traditioneel tegelwerk, regulier stucwerk en afwerklagen als Tadelakt, Mortex en andere Betonciré merken.

Nadere informatie

Xtra Smooth. Premium Satin XS ZIJDEGLANZENDE SOLVENTLAK: VAARWEL STREPEN - HALLO SPIEGELGLAD RESULTAAT

Xtra Smooth. Premium Satin XS ZIJDEGLANZENDE SOLVENTLAK: VAARWEL STREPEN - HALLO SPIEGELGLAD RESULTAAT Xtra Smooth ZIJDEGLANZENDE SOLVENTLAK: VAARWEL STREPEN - HALLO SPIEGELGLAD RESULTAAT Waarom? Met schrijft BOSS paints een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van solventgedragen lakken. Want dit baanbrekende

Nadere informatie

HPC15 KRASVASTE BLANKE LAK 110.0015

HPC15 KRASVASTE BLANKE LAK 110.0015 HPC15 KRASVASTE BLANKE LAK 110.0015 Luchtdroog Technologie PRODUCTOMSCHRIJVING HPC15 is een blanke lak die ontwikkeld is voor een snelle herstelling van deelreparaties. Als blanke lak van hoogstaande kwaliteit

Nadere informatie

Wijzonol Sneldrogende Grondlak

Wijzonol Sneldrogende Grondlak Producttypering Sneldrogende grondlak op basis van alkydhars. Ramen en deuren snel te sluiten Snelle laagdikteopbouw Lange overstaantijd Sneldrogend Mooie vloei Hoogvullend Zeer goede (kanten)dekking Goede

Nadere informatie

Wijzonol Sneldrogende Hoogglans

Wijzonol Sneldrogende Hoogglans Producttypering Sneldrogende buitenduurzame hoogglanslak op basis van urethan alkydhars. Na 2 uur regenvast Reduceert de kans op inwaaien van vuil Ramen en deuren snel te sluiten Strakke vloei Goed glansbehoud

Nadere informatie

Olympic, Amerika s meest vertrouwde merk sinds 1938

Olympic, Amerika s meest vertrouwde merk sinds 1938 Olympic, Amerika s meest vertrouwde merk sinds 1938 Leegwater keert de keerzijde van hout Hout is een natuurlijk en gemakkelijk te verwerken materiaal, dat door z n warme karakter en vele toepassingsmogelijkheden

Nadere informatie

KOLIBRI Reparatie en onderhoud

KOLIBRI Reparatie en onderhoud KOLIBRI Reparatie en onderhoud Inleiding Conventionele systemen Twee componenten systemen Nieuwe kolibries Aanvullende informatie www.de-ijssel-coatings.nl januari 2015 pagina 1 van 7 INHOUD De IJssel

Nadere informatie

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren Naadloos wooncomfort De finishing touch voor elk interieur Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke productie tegenover

Nadere informatie

Deel 5 - BINNENAFWERKING... 2

Deel 5 - BINNENAFWERKING... 2 INHOUDSOPGAVE Deel 5 - BINNENAFWERKING... 2 53. BINNENVLOERAFWERKINGEN... 3 53.00. binnenvloerafwerkingen - algemeen... 3 53.20. houten vloerbekledingen - algemeen... 3 53.22. houten vloerbekledingen planken

Nadere informatie