BESCHIKKING VERZONDEN 1 2 JUI'II 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BESCHIKKING VERZONDEN 1 2 JUI'II 2012"

Transcriptie

1 Proaincie bwis Vesterbrink r, Assen Postødres Postbus rzz, 94oo ec Assen r (o592) 36 tt tt r (o 92) 36 t7 77 provinci renthe BESCHIKKING VERZONDEN 1 2 JUI'II 2012 Globiscode DR Aanvrager Moes Projectontwikkeling BV Ondenverp Datum Bodemsanering; locatie Het Palet in Assen, gemeente Assen, beschikking instemming met het evaluatieverslag en nazorgplan 7 juni2012 Kenmerk wh/ Bijlage 1. Kadastrale kaart met daarop de situatie na sanering Behandelend ambtenaar bij Eenheid VTH-Team Omgeving de heer G.J. Evers, telefoon (0592)

2 2 1. Inleiding Op 10 februari 2012 ontvingen wijvan ingenieursbureau Arcadis namens Moes Projectontwikkeling BV een evaluatieverslag van de bodemsanering op de locatie Het Palet te Assen, Globiscode DR: Voor dit geval van bodemverontreiniging hebben wij op I augustus 2011 een beschikking genomen inhoudende dat sprake is van een geval van ernstige bodemverontreiniging, waarvoor spoedige sanering niet noodzakelijk is. Verder hebben wij op B augustus 2011 op grond van artikel 39 van de Wet bodembescherming (WBB) onze instemming gegeven aan het saneringsplan. De doelstelling van de sanering is: - Het venruijderen van de matig tot sterk met PAK verontreinigde bovengrond tot een meter m inus toekomstig maaiveld tot m inimaal bodem kwal iteitsklasse wonen. - Het verwijderen van de sterk met PAK verontreinigde ondergrond dieper dan een meter minus toekomstig maaiveld tot minimaal de interventiewaarde. - Het verwijderen van het puin uit de bodem tot een meter minus toekomstig maaiveld, zodat voor het gehele geval van bodemverontreiniging een 'puinvrije' leeflaag ontstaat voor de toekomstige functie wonen. Bij brief van 7 maart 2012, kenmerk 10/ Vf Hl is aan de melder en indiener kenbaar gemaakt dat de procedure voor het geven van de beschikking wegens onvoldoende gegevens is opgeschort tot uiterlijk 16 april Op 12 april2012 hebben wij de aanvullende gegevens ontvangen, opgesteld door Arcadis Nederland BV. Dit betekent dat vanaf die datum de procedure is vervolgd. Aanvullend is op 4 mei2012 een nazorgplan ontvangen. 2. Besluit Het evaluatieverslag en nazorgplan hebben wij getoetst aan de eisen die zijn gesteld in de artikelen 38, 39c en 39d van de WBB, alsmede in artikel 6.1 van de Provinciale Omgevingsverordening Drenthe (POV) zijn gesteld. Verder hebben wij getoetst of de getroffen saneringsmaatregelen voldoen aan het saneringsplan en aan de beschikking. Daarbij is gekeken of de resultaten uit het evaluatieverslag voldoen aan de in het saneringsplan en de beschikking opgenomen doelstellingen. A. Wij stemmen in met het evaluatieverslag omdat het voldoet aan de eisen gesteld in artikel 39c van de WBB en artikelen 6.1 van de POV. De getroffen saneringsmaatregelen voldoen aan het saneringsplan en onze beschikking tot instemming met het saneringsplan van I augustus 201 I, kenmerk DO/ B B1 B.2. Wij stemmen in met het nazorgplan zoals bedoeld in artikel 39d van de WBB onder het stellen van de volgende voorschriften: Wijzigingen in het gebruik van de saneringslocatie dient bij ons te worden gemeld. Dit kan: a. schriftelijk: gedeputeerde staten van Drenthe, Eenheid Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving, team Omgeving, Postbus 122,94OO AC Assen b. per post@drenthe.nl De eigenaar van het kadastraal perceel nummer S 1829 dient een eigendomsoverdracht direct bij ons te melden (zie adres onder l).

3 3 83. De leeflaag/verhardingslaag dient intact te worden gehouden. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van ons de leeflaag/verhardingslaag te ontgraven. Daarom dient een ontgraving van de leeflaag/verhardingslaag 2 weken voor de uitvoering bij ons te worden gemeld (zie adres onder 81). 84 Binnen het geval van bodemverontreinging geldt de gebruiksbeperking dat het niet is toegestaan zonder voorafgaande toestemming van ons de volgende activiteit(en)te verrichten (zie adres onder besluit B1): a. binnen de de aangebrachte leeflaag contour grond - zoals weergegeven op de bijgevoegde kadastrale kaart; grondbewerking dieper dan 1 m (in verband met isolatielaag) D n de aanvul-/isolatielaag te ontgraven of te venvijderen Vervalle nverklaring publiekrechtelijke beperking De instemming met het evaluatieverslag heeft tot gevolg dat de publiekrechtelijke beperkingen, voortvloeiend uit een besluit als bedoeld in het Aanwijzingenbesluit Wet kenbaarheid publiekrechtelijke beperkingen onroerende zaken (beschikking als bedoeld in artikel 29 eerste lid, juncto 37 eerste lid van de WBB), op het perceel bekend gemeente Assen, sectie S, nummer 1829 komt te vervallen. 3. Procedure Wij passen Hoofdstuk 4, titel 4.1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb)toe. Ons voornemen tot instemmen met het evaluatieverslag en nazorgplan is gepubliceerd in Het Gezinsblad van 16 mei2012. Aan belanghebbenden is van 17 mei 2012 tot en met 31 mei 2012 de gelegenheid geboden zienswijzen in te dienen. Overeenkomstig artikel 28, vijfde lid, van de WBB hebben wij burgemeester en wethouders van Assen in kennis gesteld en is de kennisgeving gepubliceerd. Verder is het betrokken waterschap in kennis gesteld. ln het kader van deze procedure zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. 4. Overwegingen die ten grondslag liggen aan deze beschikking 4.1 De volgende rapporten liggen ten grondslag aan deze beschikking: - Evaluatieverslag bodemsanering het Palet, rapport van Arcadis van 30 januari 2012, kenmerk , Revisie aanvulling op Evaluatieverslag Het Palet in Assen, opgesteld door Arcadis Nederland BV, kenmerk: :0.1, door ons ontvangen op 12 april Addendum Nazorgplan bij evaluatieverslag bodemsanering Het Palet te Assen, kenmerk: De sanering is gestart op 14 september op 14 november is de sanering beëindigd.

4 4 Grond Uit het evaluatie verslag blijkt dat de getroffen saneringsmaatregelen voldoen aan het en onze beschikking instemming met het saneringsplan. De bodem van het gesaneerde perceel is van 0 tot 1,0 meter minus maaiveld geschikt voor de gebruiksfunctie: wonen met tuin. ln totaal is m3 verontreinigde grond ontgraven en afgevoerd naar een erkende verwerker. Hiervan was m3 sterk verontreinigd. Er is ook 785 m3 puin afgevoerd naar een erkende verwerker. Op de saneringslocatie is geen restverontreiniging groter dan de interventiewaarde achtergebleven. Dieper dan de leeflaag (1,0 meter minus maaiveld) voldoet de kwaliteit niet aan de klasse wonen met tuin, maar conform de saneringsdoelstelling aan de klasse industrie (kleiner dan interventiewaarde). 4.3 Nazorgplan ln artikel 39d, lid 3 van de WBB is opgenomen dat het bevoegd gezag instemt met het nazorgplan, indien de daarin opgenomen beperkingen in het gebruik van de bodem of maatregelen voldoende zijn om er voor te zorgen dat de verontreiniging die na de sanering is achtergebleven niet zal leiden tot een vermindering van de kwaliteit van de bodem zoals beschreven in het verslag op grond van artikel 39c, eerste lid, onder b van de WBB (evaluatieverslag). Uit het evaluatieverslag blijkt dat na sanering restverontreiniging achterblijft. De restverontreiniging bevindt zich 1,0 meter beneden maaiveld, onder de aangebrachte leeflaag. Verder is beschreven dat deze restverontreiniging beperkingen in het gebruik van de bodem met zich brengen en maatregelen die in het belang van de bodem nodig zijn. De eigenaar van het perceel Assen, sectie S, nummers 1829 is verantwoordelijk voor de nazorg. Dit betekent dat de eigenaar ervoor moet zorgen dat een opvolgende eigenaar op de hoogte wordt gebracht van deze nazorgverplichting door dit contractueel vast te leggen. De overdracht van het perceel dient bij ons gemeld te worden zodat wij over kunnen gaan tot een wijziging van tenaamstelling van het nazorgplan. 5. Registratie bij het Kadaster Vervallenverkl aring te n gevolge van het eval u atieversl ag De instemming met het evaluatieverslag heeft tot gevolg dat de publiekrechtelijke beperkingen die voortvloeien uit de beschikking over de ernst en spoed artikel 29, eerste lid, juncto artikel 37 eerste lid van de WBB hiermee komt te vervallen. De locatie staat geregistreerd in Register Onroerende Zaken Hypotheken 4 onder deel en nummer 60310/102 en wordt doorgehaald; het nummer 55396/51 wordt ontrokken uit het Register Onroerende Zaken Hypotheken 4. ln onderstaande tabel is aangegeven voor welk perceel de registratie bij het Kadaster komt te vervallen. Gemeente Sectie Nummer Assen S 1829

5 5 Beperkingenbesluit als gevolg van het nazorgplan De instemming op het nazorgplan is een beperkingenbesluit zoals genoemd in artikel 1, onderdeel b, van de Wet kenbaarheid publiekrechtelijke beperkingen onroerende zaken. Voor de percelen die zich bevinden binnen contour van de leeflaag in grond vloeit een publiekrechtelijke beperking voort als bedoeld in artikel 1, onderdeel a, van de Wet kenbaarheid publiekrechtelijke beperkingen onroerende zaken (WKPB). Dit betekent dat er een beperking is van de bevoegdheid tot gebruik van of beschikking over een onroerende zaak. Deze beperking houdt in dat de genomen saneringsmaatregel (isolatielaag/afdeklaag) in stand moet worden gehouden. ln onderstaande tabel is aangegeven voor welk perceel er een publiekrechtelijke beperking geldt. Gemeente Sectie Nummer Assen S 1829 Volgens de artikelen 3 en l5 van de WKPB dient een beperkingenbesluit en vervallenverklaring te worden ingeschreven in de openbare registers. Daarom zenden wij dit besluit aan de Dienst voor het Kadaster en de openbare registers. Bijgevoegd is een kadastrale kaart met daarop de interventiewaarde-contour en de kadastrale aanduiding van de onroerende zaak waarvoor de publiekrechtelijke beperking geldt en waarvoor de publiekrechtelijke beperking is vervallen. Het doel van de inschrijving in het openbare register is kenbaarheid van de publiekrechtelijke beperking. Voor betrokkene/belanghebbende is dit een signaal dat er in het verleden een beschikking op het perceel is genomen die te maken heeft met de toestand van de bodem. Bij het Kadaster en bij ons kan hierover nadere informatie worden opgevraagd. 6. Deze beschikking voldoet aan de artikelen 39c, 39d van de WBB, artikel 55 van de WBB, de artikelen 2 en 15 van de WKPB en hoofdstuk 6 van de POV Drenthe. Over deze beschikking kan nadere informatie worden verstrekt door de behandelend ambtenaar, genoemd op pagina I van deze beschikking. Een afschrift van deze beschikking zenden wij aan de hiernavolgende personen: - de aanvrager: Moes Projectontwikkeling BV, t.a.v. de heer L.J.H. Kunnen, Postbus 127, 8000 AC Zwolle; - het íngenieursbureau: Arcadis Nederland BV, t.a.v. de heer R. Vedder, Postbus 63, 9400 AB Assen; - het college van burgemeester en wethouders van Assen, Postbus 30018, 9400 RA Assen; - het dagelijks bestuur van het waterschap Hunze en Aa's, District Zuidwest, t.a.v. mevrouw A. Geesken-Oosterveld, Postbus 195, 9640 AD Veendam; - de heer E. Gassler, Rederserf 92,2586 KC 's-gravenhage; - de bewoner(s) van het pand George Kiersstraat2,9403 BRAssen; - de bewoner(s) van het pand George Kiersstraat 4, 9403 BR Assen; - de bewoner(s) van het pand George Kiersstraat 6, 9403 BR Assen; - de bewoner(s) van het pand George Kiersstraat 8, 9403 BR Assen; - de bewoner(s) van het pand George Kiersstraat 10, 9403 BR Assen; - de bewoner(s) van het pand Het Palet 1 7,9403 BX Assen; - de heer J.B. Sijbom en mevrouw E.J. Roeper, Vestesingel 108, 9408 BP Assen; - de heer J.M.A.M. van Baal en mevrouw G.G. Metus, Bep Belostraal4,3404 GL ljsseltein; - de Vereniging van eigenaars van het appartementengebouw Argusvlinder, Postbus 206, 2700 AE Zoetermeer;

6 6 Kadaster Arnhem, t.a.v. het WKPB-team, (digitaal) Gedeputeerde staten namens dezen, {t, drs. R.H.H. Koch, manager Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving Bijlage(n): tk/coll. N.B. Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden, vanaf de dag volgend op de datum van de dag van venzending, gedurende 6 weken bezwaar maken op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Het bezwaarschrift kunt u indienen bij gedeputeerde staten van Drenthe, t.a.v. Afdeling Bestuur en Gommunicatie, Postbus 122,9400 AC Assen.

7 Uittreksel Kadastrale Kaart //ø \ 1829 Behoort bij b Staten van 20 t.7, vl-ør-?. vr\ 2ot 70C23 óo 9 VLgKI I Rembrandtlaan Steendijk Weth Buningstraat 0m 2om 't00 m Kadastrale grens Voorlopige grens Bebouwing Overige topografie van -- GeSapaæÙ f;vkeþ ÞE Kadastrale gemeente Sectie ASSEN S 1829 /r Ggg / e æ,d E (rßtet Perceer I7EFLAAê c)- r h^euteursrecht en

BESCHIKKING. Globiscode DR 011800247

BESCHIKKING. Globiscode DR 011800247 BESCHIKKING Globiscode DR 011800247 Aanvrager Onderwerp Hofstra Vastgoed BV Bodemsanering; locatie Dr. A. Philipsstraat 12-14 te Hoogeveen, gemeente Hoogeveen, beschikking instemming met het evaluatieverslag

Nadere informatie

BESCHIKKING. Datum 11 december 2018 Verzenddatum 11 december Kenmerk Z

BESCHIKKING. Datum 11 december 2018 Verzenddatum 11 december Kenmerk Z BESCHIKKING Drenthecode Aanvrager Onderwerp DR010600003 Van Triest BV Bodemsanering; locatie Westerbrink 3, Assen, (adres kadastraal bekend als Nicolaas Beetslaan 1A te Assen), gemeente Assen, beschikking

Nadere informatie

BESCHIKKING. Bodemsanering; locatie: Willemskade 27, gemeente Hoogeveen, beschikking instemming met het evaluatieverslag en nazorgplan

BESCHIKKING. Bodemsanering; locatie: Willemskade 27, gemeente Hoogeveen, beschikking instemming met het evaluatieverslag en nazorgplan BESCHIKKING Globiscode DR 011800167 Aanvrager Onderwerp J.M. Deurwaarder Projectontwikkeling BV Bodemsanering; locatie: Willemskade 27, gemeente Hoogeveen, beschikking instemming met het evaluatieverslag

Nadere informatie

ONTWERPBESCHIKKING. Bijlage 1. Kadastrale kaart met daarop de situatie na sanering (interventiewaardecontour)

ONTWERPBESCHIKKING. Bijlage 1. Kadastrale kaart met daarop de situatie na sanering (interventiewaardecontour) ONTWERPBESCHIKKING Globiscode DR 173100096 Aanvrager Onderwerp Datum Kenmerk gemeente Midden-Drenthe Bodemsanering; locatie Havenstraat 2 en Brunstingerstraat 5 te Beilen, gemeente Midden-Drenthe, ontwerpbeschikking

Nadere informatie

BESCHIKKING. Bijlage 1. Kadastrale kaart met daarop de situatie na sanering. 2. Kadastrale kaart met daarop aangegeven de nazorg.

BESCHIKKING. Bijlage 1. Kadastrale kaart met daarop de situatie na sanering. 2. Kadastrale kaart met daarop aangegeven de nazorg. BESCHIKKING Globiscode DR 011900327 Aanvrager Onderwerp de Stichting Bodemsanering NS Bodemsanering; locatie NS-locatie, Wet bodembescherming (WBB), geval 8, 10, 11 en 12, gemeente Meppel, beschikking

Nadere informatie

BESCHIKKING. Globiscode DR

BESCHIKKING. Globiscode DR BESCHIKKING Globiscode DR 010601763 Aanvrager Onderwerp Gemeente Assen Bodemsanering; beschikking evaluatieverslag voor locatie Dammen in Het Kanaal ter hoogte van de Nobellaan en de Groningerstraat te

Nadere informatie

Bodemsanering; locatie Monierweg 4 te Coevorden, gemeente Coevorden, ontwerpbeschikking instemming met het evaluatieverslag

Bodemsanering; locatie Monierweg 4 te Coevorden, gemeente Coevorden, ontwerpbeschikking instemming met het evaluatieverslag (ONTWERP)BESCHIKKING Globiscode Aanvrager Onderwerp Datum Kenmerk DR010900125 ISC Beheer BV Bodemsanering; locatie Monierweg 4 te Coevorden, gemeente Coevorden, ontwerpbeschikking instemming met het evaluatieverslag

Nadere informatie

ONTWERPBESCHIKKING. Gasunielocatie S-4735 van K. Brokweg te Witteveen, gemeente Midden-Drenthe, instemming met het evaluatieverslag

ONTWERPBESCHIKKING. Gasunielocatie S-4735 van K. Brokweg te Witteveen, gemeente Midden-Drenthe, instemming met het evaluatieverslag ONTWERPBESCHIKKING Globiscode DR 173100247 Aanvrager Onderwerp Datum Kenmerk NV Nederlandse Gasunie Gasunielocatie S-4735 van K. Brokweg te Witteveen, gemeente Midden-Drenthe, instemming met het evaluatieverslag

Nadere informatie

ONTWERPBESCHIKKING. Bijlage 1. Kadastrale kaart met daarop de situatie na sanering

ONTWERPBESCHIKKING. Bijlage 1. Kadastrale kaart met daarop de situatie na sanering ONTWERPBESCHIKKING Globiscode DR 010600180 Aanvrager Onderwerp Datum Kenmerk Van Noort Gassler & Co Bodemsanering; locatie " Het Palet" Rembrandtlaan (voormalig Coveco-terrein) te Assen, gemeente Assen,

Nadere informatie

VERZONDEN ÎOJ JLI2Ol BESCHIKKING

VERZONDEN ÎOJ JLI2Ol BESCHIKKING pioo iori, h rir'vesterbrink r, Assen posta,dres Postbus rzz, 94oo ac Assen www.drenthe.nl (o592) 36 55 55 provinci renthe VERZONDEN ÎOJ JLI2Ol BESCHIKKING Globiscode DR 01 1803962 Aanvrager Onderwerp

Nadere informatie

BESCHIKKING. Stichting Bodemsanering NS te Utrecht

BESCHIKKING. Stichting Bodemsanering NS te Utrecht BESCHIKKING Globiscode DR 010600796 Aanvrager Onderwerp Stichting Bodemsanering NS te Utrecht Bodemsanering; locatie NS-locatie Assen (ten zuiden van de Vriezerweg), WBB-geval 6 en 7, gemeente Assen, beschikking,

Nadere informatie

ONTWERPBESCHIKKING. Globiscode DR 173000111. Stichting Bodemsanering NS

ONTWERPBESCHIKKING. Globiscode DR 173000111. Stichting Bodemsanering NS ONTWERPBESCHIKKING Globiscode DR 173000111 Aanvrager Onderwerp Datum Kenmerk Bijlage Stichting Bodemsanering NS Bodemsanering; locatie NS-emplacement Vries, Zanderij, gemeente Tynaarlo, ontwerpbeschikking

Nadere informatie

BESCHIKKING. Globiscode DR

BESCHIKKING. Globiscode DR BESCHIKKING Globiscode DR 168000115 Aanvrager Onderwerp Provincie Drenthe Bodemsanering; locatie Vaart 151 te Gasselternijveen, gemeente Aa en Hunze, beschikking, geval van ernstige bodemverontreiniging,

Nadere informatie

ONTWERPBESCHIKKING. Stichting Bodemsanering NS (SBNS)

ONTWERPBESCHIKKING. Stichting Bodemsanering NS (SBNS) ONTWERPBESCHIKKING Globiscode Aanvrager Onderwerp Datum Kenmerk DR010900256 Stichting Bodemsanering NS (SBNS) Bodemsanering; locatie NS-emplacement Coevorden (WBB-gevallen 2 tot en met 5), gemeente Coevorden,

Nadere informatie

BESCHIKKING. Bodemsanering; locatie Willemskade 29-49 te Hoogeveen, gemeente Hoogeveen, beschikking instemming met het evaluatieverslag en nazorgplan.

BESCHIKKING. Bodemsanering; locatie Willemskade 29-49 te Hoogeveen, gemeente Hoogeveen, beschikking instemming met het evaluatieverslag en nazorgplan. BESCHIKKING Globiscode Aanvrager Onderwerp DR011800156 Berg Projecten BV Bodemsanering; locatie Willemskade 29-49 te Hoogeveen, gemeente Hoogeveen, beschikking instemming met het evaluatieverslag en nazorgplan.

Nadere informatie

BESCHIKKING. Globiscode DR

BESCHIKKING. Globiscode DR 1 BESCHIKKING Globiscode DR 011800018 Aanvrager Onderwerp Provincie Drenthe Bodemsanering; locatie Evenblij te Hoogeveen, gemeente Hoogeveen, beschikking, wijziging en uitbreiding geval van verontreiniging,

Nadere informatie

Stadszaken. Milieu. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: O.F. Jelsma van de afdeling Milieu - bureau Bodem, telefoonnummer

Stadszaken. Milieu. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: O.F. Jelsma van de afdeling Milieu - bureau Bodem, telefoonnummer Stadszaken Milieu Haarlem Retouradres Postbus 511, 2003 PB Haarlem Grondslag B.V. De heer A. van Steenderen Nijverheidsweg 7 3471 GZ Kamerik Datum 19 juni 2017 Uw brief mail d.d. 19 april 2017 Ons kenmerk

Nadere informatie

1 Inleiding. Aan: Stichting Woonvoorziening Kockengen T.a.v. P.J.R. de Jong Snoeksloot 22 3993 HL Houten. Geachte heer De Jong,

1 Inleiding. Aan: Stichting Woonvoorziening Kockengen T.a.v. P.J.R. de Jong Snoeksloot 22 3993 HL Houten. Geachte heer De Jong, 1 Afdeling Handhaving Aan: Stichting Woonvoorziening Kockengen T.a.v. P.J.R. de Jong Snoeksloot 22 3993 HL Houten Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583877 Fax 030-2582121 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

IN13.08062. GEMEENTE BĖUNIhGEN INGEKOMEN 18 OKT 2013

IN13.08062. GEMEENTE BĖUNIhGEN INGEKOMEN 18 OKT 2013 IN13.08062 Gemeente Beuningen t.a.v. de heer K. Antonise Postbus 14 6640 AA BEUNINGEN GEMEENTE BĖUNIhGEN INGEKOMEN 18 OKT 2013 Onderwerp: Evaluatie sanering Burgemeester Geradtslaan 70-72 Datum 1 7 ÖKĨ.

Nadere informatie

Verzenddatum Bijlagen Kenmerk /BHZ_BDM_BS-65710

Verzenddatum Bijlagen Kenmerk /BHZ_BDM_BS-65710 Weevers Marknesse Vof Oudeweg 2 8316 AC MARKNESSE Verzenddatum Bijlagen Kenmerk 15-5-2017 1 Onderwerp: Beschikking Wet bodembescherming instemming evaluatieverslag van een bodemsanering aan de Hoge Sluiswal

Nadere informatie

12 september : Admiraal Trompstraat 2 (voormalig Wilton Fijenoord terrein) te Schiedam

12 september : Admiraal Trompstraat 2 (voormalig Wilton Fijenoord terrein) te Schiedam Huisman Vastgoed b.v. T.a.v. de heer I. Spijker Admiraal Trompstraat 2 3115 HH SCHIEDAM gemeente Schiedam Cluster Stedelijke Ontwikkeling afdeling Ruimtelijk gebruik Postbus 1501 3100 EA SCHIEDAM Stadskantoor

Nadere informatie

Stadszaken. Milieu. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Hoogachtend, namens het college van burgemeester en wethouders.

Stadszaken. Milieu. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Hoogachtend, namens het college van burgemeester en wethouders. Stadszaken Milieu Haarlem Retouradres Postbus 511, 2003 PB Haarlem BI Vastgoed B.V. ' De heer S. Beelen Tappers weg 12D 2031 ET Haarlem Datum 19 oktober 2017 Ons kenmerk STZ/MIL/2017/ 466396 zaaknummer

Nadere informatie

Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid PAP E tra zaaknummer Dossler Ons kenmerk BehnndeM door / CHK de heer P.M. Stortenbck(.ṡr N

Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid PAP E tra zaaknummer Dossler Ons kenmerk BehnndeM door / CHK de heer P.M. Stortenbck(.ṡr N Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid PAP E tra zaaknummer 0115339 Dossler 909120 Ons kenmerk BehnndeM door 2013006822 / CHK de heer P.M. Stortenbck(.ṡr Noordendijk 250 Postbus 55o 3300 AN Dordrecht T [078]

Nadere informatie

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Hilversum De heer H. van Marsbergen Postbus 9900 1201 GM HILVERSUM. 13 mei 2016 1. 124949/BHZ_BDM_BS-44750

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Hilversum De heer H. van Marsbergen Postbus 9900 1201 GM HILVERSUM. 13 mei 2016 1. 124949/BHZ_BDM_BS-44750 Burgemeester en Wethouders van de gemeente Hilversum De heer H. van Marsbergen Postbus 9900 1201 GM HILVERSUM Verzenddatum Bijlagen Kenmerk 13 mei 2016 1. 124949/BHZ_BDM_BS-44750 Onderwerp: Wet bodembescherming

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 Saneringsplan. Aan: Tekton Projectontwikkeling b.v. T.a.v. Directie Postbus 8054 6710 AB EDE. Geachte heer / mevrouw,

1 Inleiding. 2 Saneringsplan. Aan: Tekton Projectontwikkeling b.v. T.a.v. Directie Postbus 8054 6710 AB EDE. Geachte heer / mevrouw, 1 Afdeling Handhaving Aan: Tekton Projectontwikkeling b.v. T.a.v. Directie Postbus 8054 6710 AB EDE Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583877 Fax 030-2582121 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Stadszaken. Milieu. Grondslag BV t.a.v. mevr. M. Keuning Nijverheidsweg GZ Kamerik (gemeente Woerden)

Stadszaken. Milieu. Grondslag BV t.a.v. mevr. M. Keuning Nijverheidsweg GZ Kamerik (gemeente Woerden) Stadszaken Milieu Haarlem Retouradres Postbus 511,2003 PB Haarlem Grondslag BV t.a.v. mevr. M. Keuning Nijverheidsweg 7 3471 GZ Kamerik (gemeente Woerden) M.Keuning@grondslag.nl Datum 28 april 2017 Uw

Nadere informatie

BESCHIKKING 2015011064 / CHK

BESCHIKKING 2015011064 / CHK Zaaknummer 0138912 Dossier 913198 Ons kenmerk 2015011064 / CHK BESCHIKKING De Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid heeft namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland op 4 november 2014 een melding ontvangen

Nadere informatie

GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Provincie Zeeland Plaats: Datum: Kenmerk: Afdeling: Globiscode: Middelburg 20 november 2009 09037637 Milieuhygiene ZL 069200046 GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aanleiding,,, 4 _ J u ^ Op 19 oktober 2009

Nadere informatie

BESCHIKKING. Globiscode DR

BESCHIKKING. Globiscode DR . BESCHIKKING Globiscode DR 010902719 Aanvrager Onderwerp Gemeente Coevorden Bodemsanering; locatie Holwert-Zuid, fase grondsanering te Coevorden, gemeente Coevorden, definitieve beschikking instemming

Nadere informatie

Gemeente Haarlem OMGEVINGSBELEID. Uw kenmerk Ons kenmerk OMB/2018/ (zaaknummer: 2018/141436)

Gemeente Haarlem OMGEVINGSBELEID. Uw kenmerk Ons kenmerk OMB/2018/ (zaaknummer: 2018/141436) Gemeente Haarlem OMGEVINGSBELEID Haarlem Retouradres Postbus 511 2003 PB Haarlem Recreatieschap Spaamwoude 'F. van der Valk Postbus 2571 2002 RB Haarlem fvdvalk@,recreatienoordholland.nl Datum 30 april

Nadere informatie

Haarlem Retouradres Postbus 511,2003 PB Haarlem

Haarlem Retouradres Postbus 511,2003 PB Haarlem Stadszaken Milieu Haarlem Retouradres Postbus 511,2003 PB Haarlem Teylers Museum R. Koot Spaame 16 2011 CH Haarlem Datum 4 april 2016 Uw brief kenmerk mail van 8 maart 2016 Ons kenmerk STZ/MIL/2016/155138

Nadere informatie

- Beschikking - instemming deelsaneringsplan Gageldijk 7-9 Maarssen. datum 14 januari 2005 nummer 2005WEM000066i bijlage kadastrale kaart

- Beschikking - instemming deelsaneringsplan Gageldijk 7-9 Maarssen. datum 14 januari 2005 nummer 2005WEM000066i bijlage kadastrale kaart - Beschikking - instemming deelsaneringsplan Gageldijk 7-9 Maarssen datum 14 januari 2005 nummer 2005WEM000066i bijlage kadastrale kaart sector Bodemsanering referentie drs. ing. A. Pasop locatiecode UT

Nadere informatie

Gemeente Lansingerland 01 Inkomende Post d.d. 03/10/ Beschikking

Gemeente Lansingerland 01 Inkomende Post d.d. 03/10/ Beschikking Gemeente Lansingerland 01 Inkomende Post d.d. 03/10/2014 114.42029 m DCMR milieudienst Rijnmond Projectbureau De Groenzoom T a v. de heer M. Lankwarden Kleihoogt 7a 2651 KV BERKEL EN RODENRIJS Onderwerp

Nadere informatie

Hierbij zenden wij u een exemplaar van de beschikking met betrekking tot de door u gemelde

Hierbij zenden wij u een exemplaar van de beschikking met betrekking tot de door u gemelde Gedeputeerde Staten s provincie HOLLAND GHA 22.01.2010 0332 Projectorganisatie De Volgerlanden t.a.v. de heer A.H.M. Dirkx Postbus 34 3340 AA HENDRIK-IDO-AMBACHT Directie Omgevingsdiensten Afdeling Bodemsanering

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Postbus 8035 5601 KA Eindhoven T: 088 369 03 69 I : www.odzob.nl Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Kenmerk Datum Aan de gemeente Valkenswaard voor beoordeling van een saneringsverslag

Nadere informatie

omgevingsdienst HAAGLANDEN

omgevingsdienst HAAGLANDEN Zaaknummer Ons enmerk Datum 00476469 ODH-2017-00023250 0 7 m 2017 Bezoekadres Zuid-Hollandplein 1 2596 AW Den Haag Postadres Postbus 14060 2501 GB Den Haag T (070) 21 899 02 E vergunningen@odh.nl I www.odh.nl

Nadere informatie

/02/2018 torngevingsr/i'e/isr

/02/2018 torngevingsr/i'e/isr 1018013440 28/02/2018 torngevingsr/i'e/isr Het college van burgemeester en wethouders van Oosterhout VERZONDEN 2 7 FEB. 2018 Postbus 10150 4900 GB OOSTERHOUT Geacht college, Hierbij ontvangt u van ons

Nadere informatie

Aan: De heer O. van der Plaat en mevrouw J.E. Smits Viergang BJ MIJDRECHT. Geachte heer van der Plaat en mevrouw Smits,

Aan: De heer O. van der Plaat en mevrouw J.E. Smits Viergang BJ MIJDRECHT. Geachte heer van der Plaat en mevrouw Smits, Dienst Water en Milieu Aan: De heer O. van der Plaat en mevrouw J.E. Smits Viergang 1 3642 BJ MIJDRECHT Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583140 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Holland. :le. - lnstemming met het verslag van de uitgevoerde sanering (artikel 39c wbb). - Evaluatie bodemsanering Lagedijk l4-l 8 te Spaarndam van

Holland. :le. - lnstemming met het verslag van de uitgevoerde sanering (artikel 39c wbb). - Evaluatie bodemsanering Lagedijk l4-l 8 te Spaarndam van . É\T$#hrlft :le Holland PosrBUs 3007 2001 DA HAARLEM Stapel BV p/a Kondor Wessels Vastgoed BV Postbus 58002 I O4O HA AMSTERDAM Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon dhr S Baanders Subsidies, Handhaving

Nadere informatie

Onderwerp: Wet bodembescherming. Locatie Hof van Twente Het Gijmink fase 7 en 8 in Goor. Beschikking instemmen met een evaluatieverslag.

Onderwerp: Wet bodembescherming. Locatie Hof van Twente Het Gijmink fase 7 en 8 in Goor. Beschikking instemmen met een evaluatieverslag. Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 www.overijssel.nl postbus@overijssel.nl Provincie Overijssel J.G.M. van Dartel Postbus 10078 8000 GB ZWOLLE KvK

Nadere informatie

DCMR milieudienst Rijnmond

DCMR milieudienst Rijnmond Gemeente Lansingerland T.a.v. de heer M. van Postbus 1 Holten 2650 AA BERKEL EN RODENRIJS Onderwerp Locatie Gemeente Wbb-code TC-nummer Ons Uw kenmerk kenmerk Gemeente Lansingerland 01 Inkomende Post d.d.

Nadere informatie

1 Inleiding. Aan: De heer W.H.A. Brouwer De Waag CM EEMNES. Geachte heer Brouwer,

1 Inleiding. Aan: De heer W.H.A. Brouwer De Waag CM EEMNES. Geachte heer Brouwer, Dienst Water en Milieu Aan: De heer W.H.A. Brouwer De Waag 13 3755 CM EEMNES Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583042 http://www.provincie-utrecht.nl Datum 17 november

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 Beschikking saneringsplan. Aan: de heer A.W. van de Grift Kerkstraat 83a 3764 CS Soest. Geachte heer Van de Grift,

1 Inleiding. 2 Beschikking saneringsplan. Aan: de heer A.W. van de Grift Kerkstraat 83a 3764 CS Soest. Geachte heer Van de Grift, Afdeling Handhaving Aan: de heer A.W. van de Grift Kerkstraat 83a 3764 CS Soest Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583042 http://www.provincie-utrecht.nl Datum 6

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 61312/ :00

Onroerende Zaken Hyp4 : 61312/ :00 Onroerende Zaken Hyp4 : 61312/104 29-05-2012 09:00 Verklaring: Het voorgaande stuk is ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het Kadaster en de Openbare Registers op 29-05-2012 om 09:00 in register

Nadere informatie

Indien sprake is van een andere gemachtigde, machtigingsformulier ingevuld en ondertekend als bijlage toevoegen.

Indien sprake is van een andere gemachtigde, machtigingsformulier ingevuld en ondertekend als bijlage toevoegen. FORMULIER EVALUATIE NAZORG BODEMSANERING IN TE VULLEN DOOR OPDRACHTGEVER SANERING OF DIENS GEMACHTIGDE 01 Type evaluatie (aankruisen wat van toepassing is) Tussenevaluatie van fase Eindevaluatie volledige

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Kenmerk: Gemeente Vlissingen t.a.v. de heer P, de Koster Postbus 3000 4380 GV Vlissingen B-BSBE140006/00051608 Afdeling: Vergunningen Datum: 10 september

Nadere informatie

GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Directie Ruimte, Milieu en Water Provincie Zeeland Plaats: Datum: Kenmerk: Afdeling: Globiscode: Middelburg 23 augustus 2007 RMW0709706 Milieuhygiene ZL070300211 GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aanleiding

Nadere informatie

1 Inleiding. Aan: BP Nederland B.V T.a.v. de heer B. van de A Postbus BC Rotterdam. Geachte heer Van de A,

1 Inleiding. Aan: BP Nederland B.V T.a.v. de heer B. van de A Postbus BC Rotterdam. Geachte heer Van de A, Afdeling Handhaving Aan: BP Nederland B.V T.a.v. de heer B. van de A Postbus 1131 3000 BC Rotterdam Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583042 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Postadres Postfach 4461 Postbus ZUG 2001 DA Haarlem ZWITSERLAND

Postadres Postfach 4461 Postbus ZUG 2001 DA Haarlem ZWITSERLAND Gedeputeerde Staten Datum Ons kenmerk 2008-40156 Onderwerp Wet bodembescherming. Kruitpad 16, KNSF-terrein te Muiden. Locatiecode NH/0424/00012. Deelsanering deelgebied 3. Bezoekadres Houtplein 33 Haarlem

Nadere informatie

-beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming saneringsplan Buizerdlaan 6-10 Nieuwegein

-beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming saneringsplan Buizerdlaan 6-10 Nieuwegein -beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming saneringsplan Buizerdlaan 6-10 Nieuwegein datum 7 februari 2005 nummer 2005WEM000597i bijlage kadastrale kaart sector Bodemsanering referentie

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Frank van Borssele B.V. Patijnweg 70 4461 LS Goes Kenmerk: B-BSBE170008/ 00160412 Afdeling: Vergunningen Datum: 1 mei 2017 Onderwerp: Beschikking op

Nadere informatie

- beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Baambrugse Zuwe 73 te Vinkeveen (gemeente De Ronde Venen) 1. Inleiding

- beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Baambrugse Zuwe 73 te Vinkeveen (gemeente De Ronde Venen) 1. Inleiding - beschikking - niet ernstige bodemverontreiniging Baambrugse Zuwe 73 te Vinkeveen (gemeente De Ronde Venen) datum 31 oktober 2005 nummer 2005WEM004590i bijlagen kadastrale kaart sector Bodemsanering referentie

Nadere informatie

GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Plaats: Datum: Middelburg ^jjtjp&t? Afdeling: " Milieuhygiene Globiscode: ZL070300108 Provincie Zeeland GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aanleiding Op 1 mei 2007 hebben wij een evaluatieverslag op grond

Nadere informatie

Aan: De heer R.R.E. Wildeman Portengen 45 3628 EC Kockengen. Geachte heer Wildeman,

Aan: De heer R.R.E. Wildeman Portengen 45 3628 EC Kockengen. Geachte heer Wildeman, Dienst Water en Milieu Aan: De heer R.R.E. Wildeman Portengen 45 3628 EC Kockengen Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583140 http://www.provincie-utrecht.nl Datum

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 Beschikking. KDK Project Vof T.a.v. de heer W.J.M. Visscher Postbus AA Volendam. Geachte heer Visscher,

1 Inleiding. 2 Beschikking. KDK Project Vof T.a.v. de heer W.J.M. Visscher Postbus AA Volendam. Geachte heer Visscher, Dienst Water en Milieu KDK Project Vof T.a.v. de heer W.J.M. Visscher Postbus 15 1130 AA Volendam Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583140 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Gemeente Terneuzen t.a.v. de heer A. Buyck Postbus 35 4530 AA Terneuzen Kenmerk: B-BSBE140042/ 00084997 Afdeling: Vergunningen Datum: 31 oktober 2014

Nadere informatie

- beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming saneringsplan Ter Aase Zuwe 4 Nieuwer ter Aa, gemeente Breukelen

- beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming saneringsplan Ter Aase Zuwe 4 Nieuwer ter Aa, gemeente Breukelen - beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming saneringsplan Ter Aase Zuwe 4 Nieuwer ter Aa, gemeente Breukelen datum 28 februari 2005 nummer 2005WEM00881i bijlage kadastrale kaart sector

Nadere informatie

Stadszaken. Milieu. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Stadszaken. Milieu. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Stadszaken Milieu Haarlem Retouradres Postbus 511, 2003 PB Haarlem Gemeente Haarlem Mevrouw J.WJ. Bijlsma Datum 25 oktober 2017 Ons kenmerk STZ/MIL/2017/ 323825 zaaknummer 2017/ 323825 Contactpersoon mevrouw

Nadere informatie

tt tt t7 77 BESCHIKKING wh/2012005795 Kadastrale kaart met daarop de achtergrondwaarde- en interventiewaardecontour van de grond

tt tt t7 77 BESCHIKKING wh/2012005795 Kadastrale kaart met daarop de achtergrondwaarde- en interventiewaardecontour van de grond Proa incie b øis Mesterbrink r, Assen Postødres Postbus rzz, 94oo ac Assen ww-w.drenthe.nl r (o592) 36 n (o592) 36 tt tt t7 77 proainci renthe BESCHKKNG VERZONDEN 2 8, Ur,,2l/12 Globiscode DR 731 00046

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Postbus 8035 5601 KA Eindhoven T: 088 369 03 69 I : www.odzob.nl Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Kenmerk Datum Aan Rijksvastgoedbedrijf, Directie Vastgoedbeheer voor beoordeling nader

Nadere informatie

1 Inleiding. Aan: de heer P.A.G. van den Bosch Verlengde Slotlaan CD Zeist. Geachte heer Van den Bosch,

1 Inleiding. Aan: de heer P.A.G. van den Bosch Verlengde Slotlaan CD Zeist. Geachte heer Van den Bosch, 1 Afdeling Handhaving Aan: de heer P.A.G. van den Bosch Verlengde Slotlaan 97 3707 CD Zeist Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583877 Fax 030-2582121 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

- beschikking - instemming herzien saneringsplan voormalige zoutloods (Stationsweg 107-109) Breukelen

- beschikking - instemming herzien saneringsplan voormalige zoutloods (Stationsweg 107-109) Breukelen - beschikking - instemming herzien saneringsplan voormalige zoutloods (Stationsweg 107-109) Breukelen datum 1 augustus 2005 nummer 2005WEM003174i bijlage kadastrale kaart sector Bodemsanering referentie

Nadere informatie

Stadszaken Milieu. Wij verzoeken u in eventuele verdere correspondentie het volgende Wbb-nummer te vermelden: HA

Stadszaken Milieu. Wij verzoeken u in eventuele verdere correspondentie het volgende Wbb-nummer te vermelden: HA Haarlem Stadszaken Milieu Retouradres Postbus 511, 2003 PB Haarlem Stichting Bodemsanering NS De heer K. Vermeulen Postbus 2809 3500 GV Utrecht I I Datum 10 februari 2014 Uw brief kenmerk 201310997 Ons

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Kenmerk: Buro Ruimte en Groen, t.a.v. dhr. W. J. Joosse Plein 19 4454AS Borssele B-BSBE140034/00083264 Afdeling: Vergunningen Datum: 15 september 2014

Nadere informatie

: 1 e DEC Omgevingsdienst Regio Arnhem BESLUIT INSTEMMING EVALUATIEVERSLAG VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

: 1 e DEC Omgevingsdienst Regio Arnhem BESLUIT INSTEMMING EVALUATIEVERSLAG VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Omgevingsdienst Regio Arnhem BESLUIT INSTEMMING EVALUATIEVERSLAG VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Datum besluit Zaaknummer besluit Geval van verontreiniging Plaats Gemeente Nummer van verontreiniging

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 BUS-melding. Aan: Bruns Bouw B.V. T.a.v. de heer I.Th. Bruns Postbus AA Abcoude. Geachte heer Bruns,

1 Inleiding. 2 BUS-melding. Aan: Bruns Bouw B.V. T.a.v. de heer I.Th. Bruns Postbus AA Abcoude. Geachte heer Bruns, 1 Afdeling Handhaving Aan: Bruns Bouw B.V. T.a.v. de heer I.Th. Bruns Postbus 31 1390 AA Abcoude Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583877 Fax 030-2582121 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

zaaknummer 2009-010577 De Hutten-Noord Ulft Oude IJsselstreek GE023700059

zaaknummer 2009-010577 De Hutten-Noord Ulft Oude IJsselstreek GE023700059 Gedeputeerde Staten Gemeente Oude IJsselstreek Ontvangen: 28/12/2009 09ink11555 Gemeente Oude IJsselstreek T.a.v. de heer M. Duking Postbus 42 7080AA GENDRINGEN provincie Bezoekadres Huis der Provincie

Nadere informatie

Besluit Ik stem in met het evaluatieverslag van de deelsanering op de locatie Sallandhof e.o.. De bodemsanering beschouw ik hiermee als afgerond.

Besluit Ik stem in met het evaluatieverslag van de deelsanering op de locatie Sallandhof e.o.. De bodemsanering beschouw ik hiermee als afgerond. Gemeente Helmond Afdeling Ingenieursbureau Helmond De heer P.M.J. van Haaren Postbus 950 5700 AZ HELMOND Team Milieu Helmond, 26 maart 2015 Ons kenmerk: 670427 / PB Doorkiesnr.: (0492) 58 71 96 Onderwerp:

Nadere informatie

GEMEENTE. Hierbij ontvangt u het Besluit instemming evaluatieverslag dat op deze verontreiniging betrekking heeft.

GEMEENTE. Hierbij ontvangt u het Besluit instemming evaluatieverslag dat op deze verontreiniging betrekking heeft. Afdeling Projectmanagement en ruimtelijke kwaliteit GEMEENTE»» ymegen Woonfront Genestetlaan Nijmegen B V. T.a.v. B. van de Ven Postbus 320 5100 AH Dongen Korte Nieuwstraat 6 6511 PP Nijmegen Telefoon

Nadere informatie

BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Datum besluit : 24 mei 2017 Onderwerp : Wet bodembescherming - zaaknummer 2017-006865 Locatie van verontreiniging :

Nadere informatie

- beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming saneringsplan De Malapertweg 3/5 en 7/7a Nieuwegein. 1. Inleiding

- beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming saneringsplan De Malapertweg 3/5 en 7/7a Nieuwegein. 1. Inleiding - beschikking - vaststelling ernst en urgentie en instemming saneringsplan De Malapertweg 3/5 en 7/7a Nieuwegein datum 18 maart 2005 nummer 2005WEM001172i bijlage kadastrale kaart sector Bodemsanering

Nadere informatie

Stadszaken. Milieu. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Stadszaken. Milieu. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Stadszaken Milieu Haarlem Retouradres Postbus 511, 2003 PB Haarlem BAR City b.v. de heer R.A Breumer Postbus 3216 2010 DE Haarlem. Datum 06 september 2017 Ons kenmerk STZ/MIL/2017/396618 ( zaaknummer 2017/

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 Saneringsplan. Aan: Autobedrijf J.H. van Bemmelen T.a.v. de heer J.H. van Bemmelen De Hoef Oostzijde AH De Hoef

1 Inleiding. 2 Saneringsplan. Aan: Autobedrijf J.H. van Bemmelen T.a.v. de heer J.H. van Bemmelen De Hoef Oostzijde AH De Hoef Dienst Water en Milieu Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Aan: Autobedrijf J.H. van Bemmelen T.a.v. de heer J.H. van Bemmelen De Hoef Oostzijde 97 1426 AH De Hoef Tel. 030-2589111 Fax 030-2583042

Nadere informatie

BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID BIJ VOLLEDIG ONDERZOEK VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID BIJ VOLLEDIG ONDERZOEK VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID BIJ VOLLEDIG ONDERZOEK VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Datum besluit : 21 februari 2014 Onderwerp : Wet bodembescherming - zaaknummer 2013-017626 Locatie

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Stichting Woonburg Karreveld 2A 4371 GA Koudekerke Kenmerk: B-BSBE150011/ 00094122 Afdeling: Vergunningen Datum: 10 maart 2015 Onderwerp: Beschikking

Nadere informatie

provincie:: Utrecht VERZO N D EN 0 1 APR 2003 Aan: Houtkamp, s Bouwbedrijf B. V. t.a.v. de heer ing. P. KeIler Boterdijk 29 1423 NA Uithoorn

provincie:: Utrecht VERZO N D EN 0 1 APR 2003 Aan: Houtkamp, s Bouwbedrijf B. V. t.a.v. de heer ing. P. KeIler Boterdijk 29 1423 NA Uithoorn provincie:: Utrecht Dienst Water en Milieu Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Aan: Houtkamp, s Bouwbedrijf B. V. t.a.v. de heer ing. P. KeIler Boterdijk 29 1423 NA Uithoorn Tel. 030-2589111

Nadere informatie

FAB-blad WABO Gemeente Utrecht

FAB-blad WABO Gemeente Utrecht FAB-blad WABO f fersïegiittg Osrecfee I Brief Plak hier document nummer sticker gelijk aan die op het document Vergunningen, Toezicht en Handhaving Toezicht en Handhaving Bebouwde Omgeving Postadres Postbus

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Kenmerk: Waterschap Scheldestromen Postbus 1000 4330 ZW Middelburg B-BSBE140050/00089339 Afdeling: Vergunningen Datum: 12 februari 2015 Onderwerp: Beschikking

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 Saneringsplan. Aan: Gemeente Zeist T.a.v. de heer R. Groenink Postbus AM Zeist. Geachte heer Groenink,

1 Inleiding. 2 Saneringsplan. Aan: Gemeente Zeist T.a.v. de heer R. Groenink Postbus AM Zeist. Geachte heer Groenink, 1 Afdeling Handhaving Aan: Gemeente Zeist T.a.v. de heer R. Groenink Postbus 513 3700 AM Zeist Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583877 Fax 030-2582121 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 BUS-melding. 3 Evaluatieverslag. Aan: Bouwfonds MAB Ontwikkeling B.V. T.a.v. de heer M. Zwart Postbus 15 3870 DA Hoevelaken

1 Inleiding. 2 BUS-melding. 3 Evaluatieverslag. Aan: Bouwfonds MAB Ontwikkeling B.V. T.a.v. de heer M. Zwart Postbus 15 3870 DA Hoevelaken 1 Afdeling Handhaving Aan: Bouwfonds MAB Ontwikkeling B.V. T.a.v. de heer M. Zwart Postbus 15 3870 DA Hoevelaken Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583877 Fax 030-2582121 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Stadszaken Milieu. Wij verzoeken u in eventuele verdere correspondentie het volgende Wbb-nummer te vermelden: HA

Stadszaken Milieu. Wij verzoeken u in eventuele verdere correspondentie het volgende Wbb-nummer te vermelden: HA Stadszaken Milieu Retouradres Postbus 511, 2003 PB Haarlem. Stichting Bodemsanering NS De heer K. Vermeulen Postbus 2809 3500 GV Utrecht I I Datum 10 februari 2014 Uw brief kenmerk 201310997 Ons kenmerk

Nadere informatie

BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID BIJ VOLLEDIG ONDERZOEK VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID BIJ VOLLEDIG ONDERZOEK VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID BIJ VOLLEDIG ONDERZOEK VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Datum besluit : 3 november 2014 Onderwerp : Wet bodembescherming - Locatie van verontreiniging

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Datum besluit : 1 mei 2017 Onderwerp : Wet bodembescherming - zaaknummer 2016-013475 Locatie van verontreiniging

Nadere informatie

Onderwerp van de aanvraag Op 10 april 2008 ontvingen wij een evaluatierapport met het verzoek om hiermee in te stemmen.

Onderwerp van de aanvraag Op 10 april 2008 ontvingen wij een evaluatierapport met het verzoek om hiermee in te stemmen. DCMR Milieudienst Rijnmond Contact Mw M. Alakhramsing T 010-2468 662 F 010-2468 283 mascha.alakhramsing@dcmr.nl hm. provincie H 0 L L A N D ZUID GEDEPUTEERDE STATEN BESCHIKKING Postadres DCMR Milieudienst

Nadere informatie

BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID BIJ DEELONDERZOEK VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID BIJ DEELONDERZOEK VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID BIJ DEELONDERZOEK VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Datum besluit : 1 juli 2015 Onderwerp : Wet bodembescherming - Locatie van verontreiniging : Badweg

Nadere informatie

GELDERLAND. : Gemeente Wageningen. Nummer van verontreiniging : GE Documentnummer(s) inzagestukken:

GELDERLAND. : Gemeente Wageningen. Nummer van verontreiniging : GE Documentnummer(s) inzagestukken: BESLUIT INSTEMMING DEELSANERINGSPLAN GELDERLAND VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN Datum besluit : 8 maart 2017 Onderwerp : Wet Bodembescherming - zaaknummer 2017-001951 Locatie van verontreiniging : Marijkeweg

Nadere informatie

GEMEENTE. Ons kenmerk PK40/D Datum uw brief 14 maart 2017

GEMEENTE. Ons kenmerk PK40/D Datum uw brief 14 maart 2017 Afdeling Projectmanagement en ruimtelijke kwaliteit GEMEENTE Archief Korte Nieuwstraat 6 6511 PP Nijmegen Stichting bodembeheer Nederland T.a.v. N.J.P. van Ras Brabantlaan 3 5216 TV 's-hertogenbosch Telefoon

Nadere informatie

Referentie Doorkiesnummer Faxnummer adres Onderwerp

Referentie Doorkiesnummer Faxnummer  adres Onderwerp provincie:: Utrecht Dienst Water en Milieu Aan: G.J. Derksen Wegenbouw B.V. T.a.v. de heer G.J. Derksen Oud Aa 16 3621 LC Breukelen Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax

Nadere informatie

GEMEENTE. Datum uw brief

GEMEENTE. Datum uw brief Afdeling Projectmanagement en ruimtelijke kwaliteit GEMEENTE A&Hltf ijmegen STICHTING Conexus t.a.v. A.W.H. Janssen Panovenlaan 1 6525 DZ Nijmegen Korte Nieuwstraat 6 6511 PP Nijmegen Telefoon 14024 Telefax

Nadere informatie

1 1 DEC. 20K. Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon M.J.J. Schouten SVT/VG/BOD

1 1 DEC. 20K. Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon M.J.J. Schouten SVT/VG/BOD n POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Gemeente Bloemendaal De heer ing. R.F. Groen Postbus 201 2050AE OVERVEEN Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon M.J.J. Schouten SVT/VG/BOD Doorkiesnummer 06-46897757 schoutenmj@noord-holland.nl

Nadere informatie

De Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer; Gelet op artikel 55, tweede lid, van de Wet bodembescherming;

De Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer; Gelet op artikel 55, tweede lid, van de Wet bodembescherming; Regeling van de Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer van 25 juni 2007, nr. LMV 2007058967, houdende regels voor het uniformeren van publiekrechtelijke beperkingen Wet bodembescherming

Nadere informatie

BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT VASTSTELLING ERNST EN SPOEDEISENDHEID VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Datum besluit : 12 april 2017 Onderwerp : Wet bodembescherming - zaaknummer 2017-003957 Locatie van verontreiniging

Nadere informatie

Indien sprake is van een andere gemachtigde, machtigingsformulier ingevuld en ondertekend als bijlage toevoegen.

Indien sprake is van een andere gemachtigde, machtigingsformulier ingevuld en ondertekend als bijlage toevoegen. FORMULIER EVALUATIE NAZORG BODEMSANERING IN TE VULLEN DOOR OPDRACHTGEVER SANERING OF DIENS GEMACHTIGDE 01 Type evaluatie (aankruisen wat van toepassing is) Tussenevaluatie van fase Eindevaluatie volledige

Nadere informatie

Ter plaatse van het hierboven genoemde perceel is sprake van een geval van ernstige verontreiniging als bedoeld in artikel 29 lid 1, van de Wbb.

Ter plaatse van het hierboven genoemde perceel is sprake van een geval van ernstige verontreiniging als bedoeld in artikel 29 lid 1, van de Wbb. 1 Afdeling Vergunningverlening Aan: De Elf Provinciën BV T.a.v. de heer G. Haverkamp Bisonspoor 4005 3605 LV MAARSSEN Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583306 Fax 030-2582990 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Aan: Bouwbedrijf Bakker B.V T.a.v. de heer J. van Melsen Nieuw Loosdrechtsedijk KR Loosdrecht. Geachte heer Van Melsen,

Aan: Bouwbedrijf Bakker B.V T.a.v. de heer J. van Melsen Nieuw Loosdrechtsedijk KR Loosdrecht. Geachte heer Van Melsen, Dienst Water en Milieu Aan: Bouwbedrijf Bakker B.V T.a.v. de heer J. van Melsen Nieuw Loosdrechtsedijk 137 1231 KR Loosdrecht Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 Fax 030-2583140

Nadere informatie

provincie :: Utrecht Dienst Water en Milieu

provincie :: Utrecht Dienst Water en Milieu provincie :: Utrecht Dienst Water en Milieu Pythagoraslaan ] 0] Postbus 80300 Aan: Gemeente Baarn T.a.v. de heer W. Stolp Postbus 1003 3740 BA Baarn 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589] 11 Fax 030-2583042 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Deze bodemsanering is uitgevoerd op de locatie kadastraal bekend als: Kadastrale gemeente Sectie Nummer De Bilt D 7723

Deze bodemsanering is uitgevoerd op de locatie kadastraal bekend als: Kadastrale gemeente Sectie Nummer De Bilt D 7723 1 Afdeling Handhaving Aan: Gemeente De Bilt T.a.v. de heer J. Dijkkamp Postbus 300 3720 AH Bilthoven Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2583877 Fax 030-2582121 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Stadszaken Milieu. Wij verzoeken u in eventuele verdere correspondentie het volgende Wbb-nummer te vermelden: HA

Stadszaken Milieu. Wij verzoeken u in eventuele verdere correspondentie het volgende Wbb-nummer te vermelden: HA Haarlem Stadszaken Milieu Retouradres Postbus 511, 2003 PB Haarlem Elan Wonen De heer G.C. Braam Postbus 1646 2003 BR Haarlem I I Datum 5 januari 2015 Uw mail van 3 november 2014 Ons kenmerk STZ/MIL/hI/OJ/2014/485921

Nadere informatie

Scan nummer 3 van 4 - Scanpagina 1 van 5

Scan nummer 3 van 4 - Scanpagina 1 van 5 Scan nummer 3 van 4 - Scanpagina 1 van 5 Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 www.overijssel.nl postbus@overijssel.nl Drechthave Vastgoed B.V. Thierenshof

Nadere informatie

Team Referentie Doorkiesnummer Faxnummer E-mailadres Onderwerp

Team Referentie Doorkiesnummer Faxnummer E-mailadres Onderwerp .~ provincie:: Utrecht VERZO N DEN 1 9 MRT 2010 Afdeling Handhaving Aan: Woef Hap Nederland B.V. t.a.v. de Directie Lange Uitweg J I 3998 WO SCHALK WIJK Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht

Nadere informatie