Privacybeleid. 1. Verantwoordelijkheid] 2. Algemene gegevensregistratie en algemeen gebruik. 2.1 Gegevensregistratie en gebruik. 2.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Privacybeleid. 1. Verantwoordelijkheid] 2. Algemene gegevensregistratie en algemeen gebruik. 2.1 Gegevensregistratie en gebruik. 2."

Transcriptie

1 Privacybeleid Privacy is een kwestie van vertrouwen, en wij hechten belang aan uw vertrouwen. Wij respecteren uw privacy en persoonlijke levenssfeer. Daarom houden wij ons bij de verwerking van uw persoonlijke gegevens aan de wettelijke bepalingen. Wij willen u hier over de door ons geregistreerde en gebruikte gegevens informeren en vragen u hiermee om uw toestemming voor bepaalde vormen van gegevensgebruik. Door het gebruik van deze website en/of onze diensten, geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met de inhoud van de website voorwaarden van fashion4home GmbH, Hermann Blankenstein Straße 20, Berlijn, Duitschland (hierna: fashion4home). 1. Verantwoordelijkheid] Verantwoordelijk voor de gegevensverwerking in overeenstemming met de wet bescherming persoonsgegevens is fashion4home GmbH, Hermann Blankenstein Straße 20, Berlijn, Duitsland. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen het verzamelen, verwerken en gebruiken van uw gegevens in het kader van de privacy wet. Hiertoe volstaat een schriftelijke mededeling via e mail, per fax of per brief aan: fashion4home GmbH Hermann Blankenstein Straße Berlin E mail: Telefax: +49 (0) Algemene gegevensregistratie en algemeen gebruik 2.1 Gegevensregistratie en gebruik Uw gegevens worden door ons geregistreerd, opgeslagen en verwerkt met het oog op de afwikkeling van uw bestelling en een eventuele latere garantie alsmede met het oog op onze serviceverlening. Bij de afwikkeling van uw bestelling ontvangen de hierbij door ons ingeschakelde dienstverleners (transporteurs, logistieke bedrijven en banken) de noodzakelijke gegevens. Bij de bestelling van producten en diensten hebben wij uw correcte adresgegevens nodig. Uw telefoonnummer wordt slechts gebruikt bij vragen. Uw e mailadres hebben wij nodig om de ontvangst van uw bestelling te kunnen bevestigen en met u te kunnen communiceren. Wij gebruiken het bovendien ter identificatie (klantlogin). Verder ontvangt u via dit adres een orderbevestiging. 2.2 Klantlogin Uw concrete bestelgegevens worden door ons weliswaar opgeslagen, maar kunnen om veiligheidsredenen niet rechtstreeks bij ons worden opgevraagd. Iedere klant die zich hiertoe

2 registreert, krijgt van ons echter direct toegang middels een wachtwoord. Hiermee kunt u gegevens over door u geplaatste, openstaande en onlangs verzonden bestellingen raadplegen alsmede uw adres en bankgegevens en de nieuwsbrief beheren. Als klant verplicht u zich de persoonlijke toegangsgegevens vertrouwelijk te behandelen en niet aan onbevoegde derden ter beschikking te stellen. Wij zijn niet aansprakelijk voor onbevoegd gebruik van wachtwoorden, tenzij het misbruik aan ons is toe te rekenen. Met de functie aangemeld blijven willen we uw bezoek aan onze website zo makkelijk mogelijk maken. Deze functie zorgt ervoor dat u onze diensten kunt gebruiken zonder dat u telkens opnieuw hoeft in te loggen. Om veiligheidsredenen zult u echter gevraagd worden om uw wachtwoord opnieuw in te voeren, bijvoorbeeld als uw persoonlijke gegevens gewijzigd moeten worden of als u een bestelling wenst te plaatsen. Wij raden u aan deze functie niet te gebruiken wanneer de computer door meerdere gebruikers gebruikt wordt. Wij wijzen erop dat de functie "aangemeld blijven" niet beschikbaar is als u een instelling gebruikt die automatisch opgeslagen cookies na elke sessie automatisch verwijdert. 2.3 Reclamedoeleinden Wij gebruiken uw gegevens voor reclamedoeleinden, d.w.z. voor informatie over producten uit ons aanbod. Wij maken hierbij slechts gebruik van e mailreclame, voor zover dit wettelijk is toegestaan of voor zover u ons hiertoe uitdrukkelijk heeft gemachtigd. 3. Identiteits en solvabiliteitscontrole bij keuze van Billpaybetalingsmodaliteiten Wanneer u kiest voor een van de betalingsmethoden van onze partner Billpay dan wordt u in het kader van het bestelproces verzocht om uw toestemming te geven voor het doorgeven van persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het vaststellen van uw identiteit en het beoordelen van uw kredietwaardigheid. Indien u uw toestemming hiervoor verleent, worden uw NAW gegevens (voor en achternaam, straat, huisnummer, postcode, plaats, geboortedatum, telefoonnummer), alsmede de door u opgegeven bank of girorekening en de gegevens in verband met uw bestelling, aan Billpay doorgegeven. Ten behoeve van het vaststellen van uw identiteit en het beoordelen van uw kredietwaardigheid geeft Billpay, of geven door Billpay ingeschakelde bewerkers uw gegevens door aan kredietinformatiebedrijven en ontvangt Billpay van hen informatie op basis van mathematisch statistische methoden, waarin onder andere uw adresgegevens worden verwerkt. Gedetailleerde informatie hieromtrent en over de door Billpay gebruikte informatiebedrijven vindt men in het Privacy en Cookie Statement van Billpay. Verder kan Billpay voor het achterhalen en voorkomen van fraude gebruik maken van hulpmiddelen. Met deze hulpmiddelen verkregen gegevens worden bij derden gecodeerd opgeslagen, zodat ze alleen door Billpay kunnen worden gelezen. Alleen wanneer u een van de betalingsmethoden van Billpay selecteert, zullen deze gegevens worden gebruikt, anders worden deze gegevens automatisch na 30 minuten vernietigd. Billpay gebruikt uw gegevens voor de betalingsmethode achteraf betalen. Uw gegevens worden alleen naar Billpay gestuurd met uw toestemming tijdens het bestelproces. Wij maken u er echter op attent dat zonder toestemming voor deze betaalmethode, achteraf betalen niet mogelijk is 4. Cookies

3 Voor een bezoek aan is het accepteren van cookies niet verplicht. Wij willen u er echter op wijzen dat het gebruik van de functie winkelmandje en het bestellen van producten alleen mogelijk is wanneer cookies worden geaccepteerd. Wat zijn cookies? Cookies en flash cookies zijn kleine bestandjes, die door middel van uw browser op uw computer worden opgeslagen en die bepaalde instellingen en gegevens met ons systeem uitwisselen. In principe is sprake van twee verschillende soorten cookies, de zgn. sessiecookies, die worden gewist zodra u uw browser sluit en tijdelijke/permanente cookies, die gedurende een langere tijd of onbeperkt op uw computer worden opgeslagen. Het opslaan van instellingen en gegevens helpt ons, onze website en onze aanbiedingen op uw wensen af te stemmen en het gebruik voor u gemakkelijker te maken, bijv. omdat bepaalde gegevens van u zodanig worden opgeslagen, dat u ze bij elk volgende bezoek niet steeds weer hoeft in te voeren. Welke cookies worden door Fashion For Home gebruikt? De meeste door ons gebruikte cookies worden na beëindiging van de browsersessie (einde van de sessie) automatisch weer van uw harde schijf verwijderd (vandaar de naam sessiecookies). Sessie cookies zijn bijvoorbeeld nodig om u via meerdere pagina's de functie winkelmandje te kunnen aanbieden. Bovendien gebruiken wij ook cookies, die bij u op de harde schijf blijven staan. Bij een volgend bezoek wordt dan automatisch herkend, dat u onze website reeds eerder heeft bezocht en welke gegevens u heeft ingevoerd en welke instellingen uw voorkeur genieten. Deze tijdelijke of ook permanente cookies (levensduur 1 maand tot 10 jaar) worden op uw harde schijf opgeslagen en worden na een vooraf ingestelde tijd automatisch verwijderd. Deze cookies zijn met name bedoeld om ons aanbod gebruikersvriendelijker, efficiënter en veiliger te maken. Dankzij deze bestanden is het bijvoorbeeld mogelijk dat er speciaal op uw interesses afgestemde informatie op de pagina wordt weergegeven. Het enige doel van deze cookies is om ons aanbod zo goed mogelijk op uw wensen als klant af te stemmen en het surfen op onze pagina's zo comfortabel mogelijk te maken. Welke gegevens worden. Welke gegevens worden in de cookies opgeslagen? De door Fashion For Home gebruikte cookies zullen geen privacygerelateerde gegevens opslaan. De door ons gebruikte cookies kunnen daarmee niet aan een bepaalde persoon en dus ook niet aan u worden gekoppeld. Wanneer cookies worden geaccepteerd krijgen deze een identificatienummer. Op geen enkel moment zal het mogelijk zijn dat uw privacygerelateerde gegevens aan dit identificatienummer worden gekoppeld. Uw naam, uw IP adres of vergelijkbare gegevens, die een koppeling van de cookies met uw persoon mogelijk zouden maken, worden op geen enkel moment opgeslagen. Op basis van de cookietechnologie krijgen wij uitsluitend anonieme informatie, bijvoorbeeld over de pagina's van onze shop die werden bezocht en de producten die werden bekeken enz. Zijn er ook cookies van derden (zogenaamde Third Party Cookies)? Fashion For Home maakt gebruik van de diensten van enkele reclamepartners, die ons helpen om het internetaanbod en de Fashion For Home website voor u interessanter te maken. Daarom worden tijdens een bezoek aan de website van Fashion For Home ook cookies van partners op uw harde schijf opgeslagen. Hierbij gaat het om tijdelijke/permanente cookies, die na een vooraf ingestelde tijd automatisch van uw harde schijf worden verwijderd. Deze tijdelijke of ook permanente cookies (levensduur 14 dagen tot 10 jaar) worden op uw harde

4 schijf opgeslagen en worden na een vooraf ingestelde tijd automatisch verwijderd. Ook de cookies van onze partners bevatten geen privacygerelateerde gegevens. Er worden slechts onder een user ID pseudoniem gegevens opgeslagen. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om gegevens zoals welke producten u hebt bekeken, of u iets hebt gekocht, naar welke producten werd gezocht enz. Deze pseudonieme gegevens worden op geen enkel moment aan uw privacygerelateerde gegevens gekoppeld. Ze hebben uitsluitend ten doel om onze reclamepartners de mogelijkheid te geven om u reclame aan te bieden waarin u ook daadwerkelijk geïnteresseerd zou kunnen zijn. Re Targeting Wij maken voor onze website gebruik van zogenaamde re targeting technologieën. Wij gebruiken deze technologieën om het internetaanbod voor u nog interessanter te maken. Met deze techniek is het mogelijk om internetgebruikers die al eerder interesse voor onze shop en producten hebben getoond, op de websites van onze partners reclame uitingen aan te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat het weergeven van gepersonaliseerde, interessegerelateerde reclame uitingen voor de internetgebruiker interessanter is dan reclame uitingen die deze relatie niet hebben. Het weergeven van deze reclame uitingen op pagina's van onze partners gebeurt op basis van een cookie technologie en een analyse van eerder gebruiksgedrag. Deze vorm van reclame gebeurt volledig anoniem. Er worden geen privacygerelateerde gegevens opgeslagen en er worden ook geen gebruiksprofielen aan uw privacygerelateerde gegevens gekoppeld. Hoe kan ik voorkomen dat de cookies worden opgeslagen? In uw browser kunt u instellen dat cookies uitsluitend kunnen worden geaccepteerd wanneer u daarvoor toestemming geeft. Wanneer u uitsluitend de cookies van fashion For Home wilt accepteren, maar niet die van onze dienstverleners en partners (derden), kunt u de instelling "Cookies van derden accepteren" in uw browser uitschakelen (Firefox) of onder de instelling Indirecte cookies de mogelijkheid Blokkeren aanvinken Explorer 8 In de meeste gevallen zal door middel van de help functie in de menubalk van uw browser worden aangegeven hoe u nieuwe cookies kunt weigeren en reeds opgeslagen cookies kunt uitschakelen. Bij een gezamenlijk gebruik van computers die zo zijn ingesteld dat het opslaan van cookies en flash cookies is geaccepteerd, raden wij u aan om u na beëindiging van de sessies altijd volledig af te melden. 6. Web Analyse Om onze website constant te verbeteren en te optimeren, werken wij met zogenaamde tracking technologiën. Hiervoor gebruiken wij de diensten van Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. 6.1 Google Analytics Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse service aangeboden door Google Inc. ( Google ). Google Analytics gebruikt cookies die een analyse van het gebruik van de website door u mogelijk maken. De door het cookie verzamelde informative over uw gebruik van deze website wordt doorgaans naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Indien de IP anonimisering geactiveerd is op deze website dan wordt uw IP adres door Google binnen lidstaten van de Europese Unie of in de andere lidstaten die deel

5 uitmaken van de Europese Economische Ruimte van tevoren ingekort. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP adres naar een server van Google in de VS verstuurd en daar ingekort. Ten behoeve van de ebsitehouder, zal Google deze informatie verwerken om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de websiteactiviteiten voor de websitehouders op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website en internetgebruik. Het in het kader van Google Analyticsdoor uw browser verzonden IP adres wordt niet aan andere gegevens van Google gelinkt U kunt voorkomen dat cookies worden opgeslagen door in uw browser de daarvoor geëigende instelling te kiezen. Wij wijzen u erop dat u in dat geval wellicht niet alle functies van deze website te volste kunt benutten. Bovendien kunt u voorkomen dat de door het cookie verzamelde en aan uw gebruik van de website gerelateerde gegevens (inclusief uw IP adres) aan Google worden verzonden, bewaard en dat deze gegevens door Google worden verwerkt door de onder de volgende link beschikbare browser plugin te downloaden en installeren: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl 6.2 Logbestanden Iedere keer dat u op de pagina's van Fashion For Home bent, worden door de desbetreffende browser gebruiksgegevens naar ons systeem gestuurd en in protocolbestanden, de zogenaamde server logfiles, opgeslagen. De daarbij opgeslagen gegevensrecords bevatten onderstaande gegevens: datum en tijd van het openen van de pagina, de naam van de geopende pagina, IP adres, referrer URL (de herkomst URL, van waaruit u op de Fashion For Home website terecht bent gekomen), de verstuurde hoeveelheid gegevens, alsmede informatie over het product en de versie van de gebruikte browser. Deze logfile records analyseren wij in anonieme vorm, zodat wij ons aanbod en onze webshop verder kunnen verbeteren en gebruikersvriendelijker kunnen vormgeven, fouten sneller kunnen opsporen en verhelpen en de servercapaciteit kunnen regelen. Zo kunnen wij bijv. reconstrueren op welk moment de shop van Fashion For Home de meeste bezoekers trekt. Wij stemmen onze datavolumes daarop af, zodat u zo snel mogelijk toegang tot ons shop heeft en uw aankopen kunt doen. Bovendien kunnen wij door middel van een analyse van de protocolbestanden eventuele fouten in onze webwinkel sneller herkennen en verhelpen. 9. Overige 7.1 Akismet Deze website gebruikt voor het thema Inspiratie de Akismet plugin van Automattic Inc., 132 Hawthorne Street, San Francisco, CA 94107, USA. Deze geavanceerde dienst voorkomt spamreacties op uw website. Iedere reactie wordt naar een server in de USA gestuurd waar via honderden tests vier dagen lang gekeken wordt of het bericht uit spam bestaat. Wordt een commentaar als spam geclassificeerd, dan blijven de gegevens (vermelde naam, e mailadres, IP adres, de inhoud van het commentaar, de referrer, gegevens m.b.t. de gebruikte browser en computersysteem en de tijd waarop het commentaar is binnengekomen) ook na afloop van deze periode bewaard. U kunt een pseudoniem gebruiken of ervoor kiezen uw naam en e mail adres niet in te vullen. U kunt verhinderen dat gegevens niet verstuurd worden door geen gebruik te maken van het comment systeem. Dat zou jammer zijn, maar we kennen helaas geen alternatieve methodes die net zo effectief zijn. Wilt u bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens, stuur dan een e mail met als onderwerp Deletion of Data stored by Akismet

6 ( verwijderen van door Akismet opgeslagen gegevens ) en de vermelding/beschrijving van de opgeslagen gegevens. 7.2 Akanoo Deze webite maakt gebruik van Akanoo, een webanalysedienst van de Akanoo GmbH en gebruikt zogenaamde Cookies, tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en die het bezoekersgedrag analyseren. De verzamelde informatie wordt naar een server van Akanoo in Duitsland gestuurd en opgeslagen. Akanoo gebruikt deze informatie in opdracht van fashion4home om het gebruik van haar website te evalueren, om rapporten over de websiteactiviteiten voor de websitebeheerder te leveren (pseudoniemen gebruikersprofiel) en andere diensten die met het website en internetgebruik samenhangen. Akanoo zal in geen geval uw persoonsgegevens aan het het pseudoniem gebruikersprofiel koppelen. U kunt voorkomen dat cookies worden verzameld en opgeslagen door in uw browser de daarvoor geëigende instelling te kiezen. Wij maken u erop attent dat u in dit geval eventueel niet volledig van alle functies van onze website gebruik kunt maken. 8. Veilige gegevensoverdracht Uw persoonlijke gegevens worden door ons veilig en versleuteld verzonden. Dit geldt zowel voor uw bestelling als voor de klantlogin. Hierbij maken wij gebruik van het coderingssysteem SSL (Secure Socket Layer). Niemand kan weliswaar absolute veiligheid garanderen, maar wij beschermen onze website en overige systemen door technische en organisatorische maatregelen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van uw gegevens door onbevoegden. 10. Rechten van de betrokkene Volgens toepasselijke privacywetgeving kunnen onze klanten verzoeken om inzage in de over hun opgeslagen gegevens alsmede, voor zover van toepassing, hun persoonsgegevens te corrigeren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Wij nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus. Om te garanderen dat persoonsgegevens niet aan derden worden verstrekt, wendt u zich a.u.b. met een schriftelijk verzoek onder duidelijke vermelding van uw persoon tot: fashion4home GmbH Hermann Blankenstein Straße Berlin E mail: Telefax: +49 (0) Stand 04/2015

Privacy statement en toestemming voor gegevensgebruik op www.datingdoctors.nl

Privacy statement en toestemming voor gegevensgebruik op www.datingdoctors.nl Privacy statement en toestemming voor gegevensgebruik op www.datingdoctors.nl Privacy is een kwestie van vertrouwen, en wij hechten belang aan uw vertrouwen. Wij respecteren uw privacy en persoonlijke

Nadere informatie

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen Privacybeleid Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen Op deze pagina laten wij u weten welke gegevens wij verzamelen

Nadere informatie

Deze website wordt geëxploiteerd door fashion4home GmbH, Köpenicker Straße, 10179 Berlijn (Duitsland).

Deze website wordt geëxploiteerd door fashion4home GmbH, Köpenicker Straße, 10179 Berlijn (Duitsland). Privacybeleid Deze website wordt geëxploiteerd door fashion4home GmbH, Köpenicker Straße, 10179 Berlijn (Duitsland). De bescherming van uw persoonlijke informatie vinden wij zeer belangrijk. Wanneer we,

Nadere informatie

Daarom hechten wij veel waarde aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens.

Daarom hechten wij veel waarde aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. PRIVACY Wij vinden het belangrijk dat klanten die onze site bezoeken zich veilig voelen. Daarom hechten wij veel waarde aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. In de volgende alinea's kunt u lezen

Nadere informatie

Na de kennismaking betaalt u de normale prijs van 13,95 inclusief administratie- en verzendkosten.

Na de kennismaking betaalt u de normale prijs van 13,95 inclusief administratie- en verzendkosten. VOORWAARDEN Over de adverteerder Ter kennismaking wordt het Kwebbels Boekenpakket gratis aangeboden, u betaalt alleen de administratie- en verzendkosten van 6,95. Na de kennismaking betaalt u de normale

Nadere informatie

Privacyverklaring. voor de MyLyconet-website

Privacyverklaring. voor de MyLyconet-website Privacyverklaring voor de MyLyconet-website De bescherming van uw persoonlijke gegevens is voor Lyoness en de eigenaar van deze MyLyconet-website [naam van eigenaar invoegen] zeer belangrijk. De volgende

Nadere informatie

Gegevensbescherming. Wij streven ernaar uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen

Gegevensbescherming. Wij streven ernaar uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen Gegevensbescherming Wij streven ernaar uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen Wat zijn persoonlijke gegevens? Principe van de anonieme verwerking Welkom op onze website, wij zijn blij met uw belangstelling.

Nadere informatie

Gegevensbescherming bij affilinet

Gegevensbescherming bij affilinet Gegevensbescherming bij affilinet Rev. 04/03/2014 Gegevensbescherming bij affilinet Contenu Gegevensbescherming bij affilinet 1 1. Verzamelen en verwerken van persoonlijke en overige gegevens tijdens het

Nadere informatie

Wij maken op onze site, gebruik van cookies. Hieronder lees je alles over deze cookies en over ons privacy beleid.

Wij maken op onze site, gebruik van cookies. Hieronder lees je alles over deze cookies en over ons privacy beleid. Cookies en Privacy Wij maken op onze site, gebruik van cookies. Hieronder lees je alles over deze cookies en over ons privacy beleid. Wanneer je onze site bezoekt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT WHAPPBOOK

PRIVACY STATEMENT WHAPPBOOK PRIVACY STATEMENT WHAPPBOOK Whappbook neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om jouw privacy te waarborgen, handelt Whappbook altijd in

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT OUDERMATCH.NL

PRIVACY STATEMENT OUDERMATCH.NL PRIVACY STATEMENT OUDERMATCH.NL Oudermatch neemt uw privacy zeer serieus en zal informatie over u op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om uw privacy te waarborgen, handelt Oudermatch altijd in

Nadere informatie

Deze privacy policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers van de websites en apps van McDiver.

Deze privacy policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers van de websites en apps van McDiver. Privacy Policy Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden niet ongevraagd met derden gedeeld en je kunt zelf beslissen welke gegevens je wel of juist niet online wilt delen. Benieuwd naar alle

Nadere informatie

Privacy Statement Snippit

Privacy Statement Snippit Privacy Statement Snippit Imagine IC neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om jouw privacy te waarborgen, handelt Imagine IC altijd in

Nadere informatie

Privacy policy. Privacy Policy vanwww.clicstoys.com en http://shop.clicstoys.com

Privacy policy. Privacy Policy vanwww.clicstoys.com en http://shop.clicstoys.com Privacy policy Privacy Policy vanwww.clicstoys.com en http://shop.clicstoys.com Clics Toys (B.B.M. NV)is een bedrijf geregistreerd in België bij de rechtbank in Antwerpen onder het nummer BE0471 761 280

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT ACCORD

PRIVACY STATEMENT ACCORD PRIVACY STATEMENT ACCORD Accord neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om jouw privacy te waarborgen, handelt Accord altijd in overeenstemming

Nadere informatie

De verantwoordelijke voor het verzamelen van persoonsgegevens via deze website (www.timo.nl) is:

De verantwoordelijke voor het verzamelen van persoonsgegevens via deze website (www.timo.nl) is: PRIVACY STATEMENT en COOKIE POLICY Verantwoordelijke De verantwoordelijke voor het verzamelen van persoonsgegevens via deze website (www.timo.nl) is: CRH Bouwmaterialenhandel Nederland B.V. Stationsweg

Nadere informatie

Privacyverklaring. 1. Algemene aanwijzingen

Privacyverklaring. 1. Algemene aanwijzingen Privacyverklaring Wij zijn verheugd over uw bezoek aan onze website en uw belangstelling in onze onderneming. Wij nemen de bescherming van uw privégegevens zeer serieus en willen dat u zich veilig voelt

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT. Toelichting De informatie die VraagHugo uit jouw antwoorden verkrijgt, bestaat uit de volgende informatie:

PRIVACY STATEMENT. Toelichting De informatie die VraagHugo uit jouw antwoorden verkrijgt, bestaat uit de volgende informatie: PRIVACY STATEMENT De Diensten van VraagHugo zijn gericht op ondernemingen en ondernemers. Toch worden er persoonsgegevens verwerkt, van jou als zelfstandig ondernemer of van jou als contactpersoon namens

Nadere informatie

Informatie omtrent gegevensbescherming van BRITA GmbH Onze privacyprincipes

Informatie omtrent gegevensbescherming van BRITA GmbH Onze privacyprincipes Informatie omtrent gegevensbescherming van BRITA GmbH Onze privacyprincipes De bescherming en beveiliging van uw persoonlijke gegevens zijn van groot belang voor BRITA GmbH, Heinrich-Hertz-Str. 4, 65232

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING Via de website (www.parkinson-vereniging.nl) en het platform, waar u een Persoonlijk Parkinson Dossier kunt aanmaken, van De Parkinson Vereniging worden privacygevoelige

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING Via de website (www.parkinson-vereniging.nl) en het platform, waar u een Persoonlijk Parkinson Dossier kunt aanmaken, van De Parkinson Vereniging worden privacygevoelige

Nadere informatie

Privacy policy. DoctorPill.com 2016

Privacy policy. DoctorPill.com 2016 Privacy policy DoctorPill.com 2016 Inhoudsopgave Algemeen Doeleinden van gebruik Privacy op internet en cookies Beveiligde server Vragen Privacy policy Algemeen Voor elk sitebezoek, transactie of overeenkomst

Nadere informatie

privacy statement WerkvoorWerk.nl Privacy Statement aandachtig door te nemen. De schuin geschreven gebruiksvoorwaarden van WerkvoorWerk.nl.

privacy statement WerkvoorWerk.nl Privacy Statement aandachtig door te nemen. De schuin geschreven gebruiksvoorwaarden van WerkvoorWerk.nl. privacy statement WerkvoorWerk.nl WerkvoorWerk.nl neemt de privacy van haar gebruikers zeer serieus en zal informatie over u op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit document wordt het Privacy

Nadere informatie

PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN

PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN 1. Algemeen 1.1 Reikwijdte De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM (NVM/Wij/Ons) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyverklaring ViopTo

Privacyverklaring ViopTo Privacyverklaring ViopTo Voor ons is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de eisen

Nadere informatie

Verklaring over Bescherming en Beveiliging van Gegevens - BELGIË

Verklaring over Bescherming en Beveiliging van Gegevens - BELGIË Verklaring over Bescherming en Beveiliging van Gegevens - BELGIË Verklaring over Bescherming van Gegevens als pdf downloaden 1. Bescherming van gegevens De bescherming van uw persoonlijke gegevens is voor

Nadere informatie

Vertrouwelijkheidsbeleid

Vertrouwelijkheidsbeleid Vertrouwelijkheidsbeleid Planet Parfum respecteert en beschermt je privéleven. Daarom stellen wij je dit vertrouwelijkheidscharter ter beschikking zodat je op onze e-shop een positieve ervaring beleeft

Nadere informatie

Doeleinden van gebruik Cookies

Doeleinden van gebruik Cookies PRIVACY POLICY Voor elk sitebezoek, transactie of overeenkomst geldt onderstaand privacybeleid. Onder en worden alle webshops bedoeld die vallen onder de en het label. Doeleinden van gebruik verwerkt uw

Nadere informatie

DEALS VOOR JOU Privacybeleid

DEALS VOOR JOU Privacybeleid DEALS VOOR JOU Privacybeleid In dit privacybeleid wordt beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verzamelen, gebruiken en delen persoonsgegevens om de DEALS VOOR JOU Website te laten werken

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT.

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. HIERIN WORDEN DE VOORWAARDEN BESCHREVEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE. Algemeen Deze website (exclusief

Nadere informatie

PRIVACY POLICY MENUEZ INTERNATIONAL B.V.

PRIVACY POLICY MENUEZ INTERNATIONAL B.V. PRIVACY POLICY MENUEZ INTERNATIONAL B.V. Privacy policy Artikel 1 Inleiding 1. MENUEZ exploiteert een systeem (het systeem) ten behoeve van orderopvolging voor de creatie van marketing communicatiemiddelen.

Nadere informatie

KvK 54992060. Orlyplein 89 (4e verdieping) www.bunq.com. Versie: 10-09-2015. 1043 DS Amsterdam +31(0) 20 205 1337.

KvK 54992060. Orlyplein 89 (4e verdieping) www.bunq.com. Versie: 10-09-2015. 1043 DS Amsterdam +31(0) 20 205 1337. www.bunq.com +31(0) 20 205 1337 Orlyplein 89 (4e verdieping) 1043 DS Amsterdam KvK 54992060 Versie: 10-09-2015 Privacy Statement Inhoudsopgave PERSOONSGEGEVENS Inleiding 3 1 Welke gegevens verzamelt bunq?

Nadere informatie

Phoenix Contact over databescherming

Phoenix Contact over databescherming Phoenix Contact over databescherming Wij zijn verheugd met uw belangstelling voor onze onderneming en onze blog. We willen u graag voorzien van belangrijke informatie aangaande onze aanpak ter bescherming

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT LISTR December 2014

PRIVACY STATEMENT LISTR December 2014 PRIVACY STATEMENT LISTR December 2014 Listr neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om je privacy te waarborgen, handelt Listr altijd in

Nadere informatie

Privacy Verklaring Definities Toegang tot Innerview

Privacy Verklaring Definities Toegang tot Innerview Privacy Verklaring Dit is de Privacy Verklaring van Pearson Assessment and Information B.V. (hierna te noemen: Pearson of wij ) te Amsterdam (Postbus 78, 1000 AB). In deze verklaring wordt uiteengezet

Nadere informatie

Privacybeleid & Cookie notice Wijzorg.nl

Privacybeleid & Cookie notice Wijzorg.nl Privacybeleid & Cookie notice Wijzorg.nl In dit privacybeleid wordt beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verzamelen, gebruiken en delen persoonsgegevens om de website van Wijzorg, te

Nadere informatie

Makelaar in Grond gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor de navolgende doeleinden:

Makelaar in Grond gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor de navolgende doeleinden: Privacybeleid I. Algemeen Op deze pagina treft u als gebruiker van de website www.makelaaringrond.nl het privacybeleid aan van Makelaar in Grond respectievelijk Grond Registratie Services. Makelaar in

Nadere informatie

Cookie-beleid. Inleiding Over cookies

Cookie-beleid. Inleiding Over cookies Inleiding Over cookies Cookie-beleid De meeste websites die u bezoekt, gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren door de betreffende website in staat te stellen om u te onthouden, hetzij

Nadere informatie

Informatie over gegevensbescherming

Informatie over gegevensbescherming Informatie over gegevensbescherming De bescherming van uw persoonlijke gegevens is heel belangrijk voor ons. Wij gaan daarom bij alle vormen van gegevensverwerking (bijv. inwinnen, verwerken en verzenden)

Nadere informatie

Dit Privacystatement is van toepassing op alle producten en diensten van BlueNovius B.V., waaronder MedKey en Poh- educa.

Dit Privacystatement is van toepassing op alle producten en diensten van BlueNovius B.V., waaronder MedKey en Poh- educa. Dit Privacystatement is van toepassing op alle producten en diensten van BlueNovius B.V., waaronder MedKey en Poh- educa. MedKey is een single sign- on dienst waarbij medische professionals na eenmalige

Nadere informatie

Wij zorgen steeds voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens, waaronder verzending van je bankgegevens via een beveiligde verbinding.

Wij zorgen steeds voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens, waaronder verzending van je bankgegevens via een beveiligde verbinding. Privacy Statement Onze principes zijn openheid, eerlijkheid en transparantie. Dat geldt natuurlijk niet voor jouw persoonsgegevens. De gegevens die wij over jou verwerken en opslaan, gebruiken wij alléén

Nadere informatie

Patiënt Intelligence Panel Limited ("wij", "ons" of "onze") is toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy.

Patiënt Intelligence Panel Limited (wij, ons of onze) is toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy. Patiënt Intelligence Panel Limited, Privacy Policy 1 Inleiding Patiënt Intelligence Panel Limited ("wij", "ons" of "onze") is toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy. Dit privacy-beleid

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT DITISONZEWIJK.NL

PRIVACY STATEMENT DITISONZEWIJK.NL PRIVACY STATEMENT DITISONZEWIJK.NL DitIsOnzeWijk.nl B.V. (hierna: Ditisonzewijk.nl ) verzamelt via haar Websites en Applicaties persoonsgegevens over jou (hierna: Informatie ). We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Privacyverklaring KNRM Helpt

Privacyverklaring KNRM Helpt Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij Bijlage C: Privacybeleid voorbeeldexemplaar Privacyverklaring KNRM Helpt De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij ( KNRM, Wij en Ons ) is verplicht uw

Nadere informatie

Publieke informatie door jou gepubliceerd. Berichten die je naar andere leden stuurt

Publieke informatie door jou gepubliceerd. Berichten die je naar andere leden stuurt PRIVACY STATEMENT Dit Privacy Statement toont onze vastberadenheid om je recht op privacy en je gegevens te beschermen. Postbuzz verwerkt je persoonlijke gegevens met zorg en conform aan de bepalingen

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT. Toelichting De informatie die Facturis uit uw antwoorden verkrijgt, bestaat onder andere uit de volgende informatie:

PRIVACY STATEMENT. Toelichting De informatie die Facturis uit uw antwoorden verkrijgt, bestaat onder andere uit de volgende informatie: PRIVACY STATEMENT De Diensten van Facturis zijn gericht op ondernemingen en ondernemers. Toch worden er persoonsgegevens verwerkt, van jou als zelfstandig ondernemer of van jou als contactpersoon namens

Nadere informatie

Privacy Policy Oude Dibbes

Privacy Policy Oude Dibbes Privacy Policy Oude Dibbes 22-08-15 pagina 1 van 6 Inhoudopgave 1 Privacy Policy... 3 1.1 Oude Dibbes en derden... 3 1.2 Welke informatie wordt door Oude Dibbes verwerkt en voor welk doel?... 3 1.2.1 Klantgegevens...

Nadere informatie

Privacy beleid. Algemeen

Privacy beleid. Algemeen Privacy beleid Algemeen In dit Privacy beleid wordt beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verzamelen, gebruiken en delen persoonsgegevens om de websites van JaMa Media, zoals Mijnkoopwaar

Nadere informatie

Privacyverklaring Nemop.nl

Privacyverklaring Nemop.nl Privacyverklaring Nemop.nl Algemeen De internetsite Nemop.nl is eigendom van Nemop V.O.F. (hierna te noemen: Nemop). Nemop respecteert en beschermt uw privacy en gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke

Nadere informatie

Als u een gebruiker bent van de website, zullen we informatie over u vergaren als u:

Als u een gebruiker bent van de website, zullen we informatie over u vergaren als u: MEDICAL BOOKING GARANDEERT UW PRIVACY PRIVACYBELEID ALGEMEEN Vertrouwen en veiligheid is erg belangrijk voor Medical Booking. Wij zijn, hoewel we een gepersonaliseerde dienst aanbieden, vastbesloten om

Nadere informatie

Cookieverklaring Bel Group

Cookieverklaring Bel Group Cookieverklaring Bel Group Deze verklaring betreffende cookies (hierna: "Cookieverklaring") is van toepassing op de websites www.boursin.nl, www.lvqr.nl, www.babybel.nl, www.belgroup.nl, www.leerdammer.nl,

Nadere informatie

Dit privacybeleid is van toepassing wanneer u gebruik maakt van de ZapFi internet toegangdienst (de Diensten ). De

Dit privacybeleid is van toepassing wanneer u gebruik maakt van de ZapFi internet toegangdienst (de Diensten ). De Privacybeleid November 2014 Omvang: Dit privacybeleid is van toepassing wanneer u gebruik maakt van de ZapFi internet toegangdienst (de Diensten ). De Diensten worden verzorgd door ZapFi International

Nadere informatie

Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in dit cookiebeleid.

Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in dit cookiebeleid. 3V cookiebeleid. Een cookie is een klein tekstbestand dat naar uw internetbrowser wordt gestuurd. Voorbeelden van internetbrowsers zijn Internet Explorer, Safari, Google Chrome en Mozilla. De cookie wordt

Nadere informatie

Cookies Beleid. A. Wat zijn Cookies?

Cookies Beleid. A. Wat zijn Cookies? Cookies Beleid HUGO BOSS AG ( HUGO BOSS ) en HUGO BOSS International Markets AG ( HB IM ) gebruiken overal op de Website en de Webwinkel cookies om hun functioneren en uw gebruikersbeleving te verbeteren.

Nadere informatie

Cookiebeleid: Privacybeleid:

Cookiebeleid: Privacybeleid: Cookiebeleid: Om je meer service te bieden bij het bezoeken van websites maken de meeste sites gebruik van cookies. Dat zijn handige technieken die informatie verzamelen en gebruiken. Websites worden daardoor

Nadere informatie

Privacy & Cookies Ubermart B.V.

Privacy & Cookies Ubermart B.V. Privacy & Cookies Ubermart B.V. Laatst bijgewerkt: 31 juli 2015 COOKIE VERKLARING Deze Cookie Verklaring van Ubermart beschrijft van welke cookies Ubermart gebruik maakt via haar Websites en Applicaties

Nadere informatie

Privacyreglement Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Verstrekken persoonsgegevens Artikel 3 Doeleinden gebruik

Privacyreglement Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Verstrekken persoonsgegevens Artikel 3 Doeleinden gebruik Privacyreglement Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Dit Privacyreglement is van toepassing op de verwerking van alle persoonsgegevens die op enigerlei wijze aan Pappenheim Re-integratie & Outplacement zijn

Nadere informatie

PRIVACYBELEID VAN igro

PRIVACYBELEID VAN igro PRIVACYBELEID VAN igro Individual Growth Response Optimization (igro) is een online hulpmiddel dat is ontwikkeld door en namens Pfizer Inc. voor gebruik door endocrinologische afdelingen van ziekenhuizen

Nadere informatie

KOETS/WELBOREN FINANCIEEL ADVISEURS PRIVACYVERKLARING. Koets/Welboren Financieel Adviseurs

KOETS/WELBOREN FINANCIEEL ADVISEURS PRIVACYVERKLARING. Koets/Welboren Financieel Adviseurs KOETS/WELBOREN FINANCIEEL ADVISEURS PRIVACYVERKLARING 1 INLEIDING De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geeft regels ter bescherming van de privacy van consumenten. De Wbp geeft de consumenten bepaalde

Nadere informatie

Privacy Statement WeHelpen.nl

Privacy Statement WeHelpen.nl Privacy Statement WeHelpen.nl WeHelpen hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. In dit privacy statement vindt u belangrijke informatie over welke persoonsgegevens WeHelpen verwerkt, op welke

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT STUDYFLOW

PRIVACY STATEMENT STUDYFLOW PRIVACY STATEMENT STUDYFLOW StudyFlow neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om je privacy te waarborgen, handelt Studyflow altijd in overeenstemming

Nadere informatie

Privacyverklaring Amsio BV

Privacyverklaring Amsio BV Privacyverklaring Amsio BV Via de website en de diensten van hostingbedrijf Amsio BV (www.amsio.com en www.netwerkstatus.nl) worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Amsio bv

Nadere informatie

(C) Uw gegevens worden geanalyseerd om de informatie en aanbiedingen zo veel mogelijk op uw interesse af te stemmen.

(C) Uw gegevens worden geanalyseerd om de informatie en aanbiedingen zo veel mogelijk op uw interesse af te stemmen. Privacy en cookie policy Dit is de privacy en cookie policy van Linked2Work B.V. Linked2Work is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld via deze website. Verwerkte

Nadere informatie

Privacyverklaring. Stand: 01. August 2014. De bescherming van de persoonlijke gegevens van onze klanten is voor ons zeer belangrijk.

Privacyverklaring. Stand: 01. August 2014. De bescherming van de persoonlijke gegevens van onze klanten is voor ons zeer belangrijk. Privacyverklaring Stand: 01. August 2014 Algemene privacypolitiek De bescherming van de persoonlijke gegevens van onze klanten is voor ons zeer belangrijk. Exploitant van de website klikzeker.nl is simplesurance

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Dit is de privacy- en cookieverklaring van de websites www.werkenbijdebrauw.nl en www.businesscoursethedeal.nl (Websites). Deze privacy- en cookieverklaring verschaft informatie

Nadere informatie

Privacybeleid voor deelname aan de HUGO BOSS EXPERIENCE. België. (Versie: 21-04-2016) 1. Verantwoordelijke instantie voor de HUGO BOSS EXPERIENCE

Privacybeleid voor deelname aan de HUGO BOSS EXPERIENCE. België. (Versie: 21-04-2016) 1. Verantwoordelijke instantie voor de HUGO BOSS EXPERIENCE Privacybeleid voor deelname aan de HUGO BOSS EXPERIENCE België (Versie: 21-04-2016) HUGO BOSS hecht enorm veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en verzamelt, verwerkt en gebruikt uw persoonsgegevens

Nadere informatie

Cookies Maar wat is nou een cookie? Waar worden cookies voor gebruikt? Noodzakelijk Functioneel Prestatie Targeting Afmelden cookies

Cookies Maar wat is nou een cookie? Waar worden cookies voor gebruikt? Noodzakelijk Functioneel Prestatie Targeting Afmelden cookies Cookies Op de website van Bobshop.nl wordt gebruik gemaakt van cookies. Deze cookies gebruiken wij om je ervaring binnen onze website zo optimaal mogelijk te laten zijn. Zo is het noodzakelijk om cookies

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING INLEIDING

PRIVACYVERKLARING INLEIDING PRIVACYVERKLARING INLEIDING De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geeft regels ter bescherming van de privacy van consumenten. De Wbp geeft de consumenten bepaalde rechten, zoals het recht om te weten

Nadere informatie

We kunnen de volgende informatie over jou verzamelen en verwerken:

We kunnen de volgende informatie over jou verzamelen en verwerken: Privacybeleid Maxi Miliaan BV, handelend onder de naam Dorel Netherlands ("Dorel", "wij", "ons"), hecht er belang aan jouw privacy en persoonlijke gegevens te beschermen en te respecteren. Dit privacybeleid

Nadere informatie

Privacyverklaring laatste bijwerking op 21 November 2013

Privacyverklaring laatste bijwerking op 21 November 2013 Privacyverklaring laatste bijwerking op 21 November 2013 Aniserco N.V. (Tom & Co), filiaal van de N.V. Delhaize Groep, neemt uw privacy ernstig op. Hieronder vindt u de uitleg over hoe Aniserco uw persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring FMdesk bv

Privacyverklaring FMdesk bv Privacyverklaring FMdesk bv Deze privacyverklaring heeft betrekking op www.fmdesk.nl, www.support.fmdesk.nl en de klantensites die onder het label FMdesk aan klanten ter beschikking worden gesteld. Via

Nadere informatie

Privacyverklaring Drebbl versie 1 maart 2016

Privacyverklaring Drebbl versie 1 maart 2016 Privacyverklaring Drebbl versie 1 maart 2016 Via de Drebbl app, dienst en/of website worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Drebbl acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens

Nadere informatie

HYPERLINK "https://www.priceless.com/en-gb/privacy-policy.html" \l "gotoblock-10"doorgifte

HYPERLINK https://www.priceless.com/en-gb/privacy-policy.html \l gotoblock-10doorgifte Priceless Surprises Privacyverklaring MasterCard respecteert uw privacy. Deze Privacyverklaring is van toepassing op het Priceless Surprises, ( het Programma ), te vinden op pricelesssurprises.nl. In deze

Nadere informatie

Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013

Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013 Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013 Delhaize Groep neemt uw privacy ernstig op. Hieronder vindt u de uitleg over hoe Delhaize Groep uw persoonsgegevens verzamelt, verwerkt, gebruikt

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Deze website wordt beheerd door Tickoweb bvba. Door deze website te bezoeken of te gebruiken stemt u in met de voorwaarden van het online verkoops- en privacybeleid van Tickoweb,

Nadere informatie

Privacyverklaring laatste bijwerking op 14 November 2013

Privacyverklaring laatste bijwerking op 14 November 2013 Privacyverklaring laatste bijwerking op 14 November 2013 Onze inzet voor Privacy Delhaize Groep neemt uw privacy ernstig op. Hieronder vindt u de uitleg over hoe Delhaize Groep uw persoonsgegevens verzamelt,

Nadere informatie

Privacy & Cookie : KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU

Privacy & Cookie : KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Privacy & Cookie : KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Laatste aanpassing: 09 april 2015 1. Algemeen De firma SaaSForce BV, met maatschappelijke zetel te Breda Business Park Lijndonk 4, unit 00.1B 4825 BG BREDA Nederland,

Nadere informatie

READER S DIGEST COOKIEBELEID

READER S DIGEST COOKIEBELEID READER S DIGEST COOKIEBELEID Sinds 1 juni 2012 geldt de nieuwe telecomwet. Elke website is nu verplicht om uit te leggen welke cookies ze plaatst en waarom. Reader s Digest respecteert de privacy van alle

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Doel van DOQ Hoe werkt DOQ? DOQPost Beveiliging Beschikbaarheid Intellectuele eigendomsrechten

Gebruiksvoorwaarden Doel van DOQ Hoe werkt DOQ? DOQPost Beveiliging Beschikbaarheid Intellectuele eigendomsrechten Gebruiksvoorwaarden Om DOQ te kunnen gebruiken, moet u zich eenmalig registreren via het registratieformulier. Op dit registratieformulier wordt u verzocht om deze gebruiksvoorwaarden te aanvaarden. Doel

Nadere informatie

COOKIE & TRACKING INFORMATIE

COOKIE & TRACKING INFORMATIE COOKIE & TRACKING INFORMATIE COOKIEWETGEVING AUGUSTUS 2012 COOKIES EN TRACKING BIJ ZANOX-M4N zanox-m4n maakt gebruik van verschillende technieken om uw leads en sales te meten. Om u te helpen te voldoen

Nadere informatie

Sinterklaas Privacy statement

Sinterklaas Privacy statement Sinterklaas Privacy statement Sinterklaasgedichten.net respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt

Nadere informatie

PRIVACY POLICY WANAGOGO

PRIVACY POLICY WANAGOGO PRIVACY POLICY WANAGOGO Alvorens Wanagogo te gebruiken dien je deze privacy policy aandachtig te lezen. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan heb je toestemming nodig van één van je ouders of van je wettelijke

Nadere informatie

Verantwoordelijkheid voor de persoonsgegevens die via deze website worden verzameld

Verantwoordelijkheid voor de persoonsgegevens die via deze website worden verzameld Privacybeleid Wij respecteren de privacy van iedereen die deze website bezoekt. Vandaar dat wij u graag willen informeren over de wijze waarop wij uw persoonsgegevens gebruiken. Wij raden u aan dit privacybeleid

Nadere informatie

Welke persoonlijke informatie gebruikt de Academie voor Kindercoaching?

Welke persoonlijke informatie gebruikt de Academie voor Kindercoaching? Privacy en Cookies Uw privacy is belangrijk voor ons. We waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft. Daarom beschermen we iedere persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt. Dit document, wat zo nu

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIEBELEID MKB Webhoster gepubliceerd op 1 januari 2015

PRIVACY- EN COOKIEBELEID MKB Webhoster gepubliceerd op 1 januari 2015 PRIVACY- EN COOKIEBELEID MKB Webhoster gepubliceerd op 1 januari 2015 MKB Webhoster erkent dat privacy belangrijk is. Dit Privacy- en Cookiebeleid (verder: Beleid) is van toepassing op alle producten diensten

Nadere informatie

Wij gebruiken een cookie om je cookie-voorkeur te onthouden, hetgeen een paar gevolgen heeft

Wij gebruiken een cookie om je cookie-voorkeur te onthouden, hetgeen een paar gevolgen heeft Cookies Wij gebruiken een cookie om je cookie-voorkeur te onthouden, hetgeen een paar gevolgen heeft Als je al je cookies schrapt, zul je jouw voorkeuren telkens moeten bijwerken. Als je een ander apparaat,

Nadere informatie

Privacy-policy Horizon

Privacy-policy Horizon Privacy-policy Horizon In deze Privacy-policy beschrijven we hoe wij bepaalde gegevens verzamelen, gebruiken, delen en beschermen en welke mogelijkheden je hebt met betrekking jou gegevens. Onze Privacy-policy

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIEBELEID

PRIVACY- EN COOKIEBELEID PRIVACY- EN COOKIEBELEID FERRERO BV, naamloze vennootschap met een maatschappelijk kapitaal van 684.000, met het hoofdkantoor gevestigd te Westbroek 58, 4822 ZW Breda, is bekommerd om de eerbiediging van

Nadere informatie

COOKIE STATEMENT DEWIT WINES (LEGAL CORNER)

COOKIE STATEMENT DEWIT WINES (LEGAL CORNER) - 1 - COOKIE STATEMENT DEWIT WINES (LEGAL CORNER) 1. Wat zijn cookies? Cookies zijn kleine data- of tekstbestanden die door websites op je lokale computer worden geplaatst. Dergelijke cookies kunnen verschillende

Nadere informatie

Case 4 Consultancy. 28 April 2015. F.J.H. Bastiaansen. D.A.J. van Boeckholtz. Minor Online Marketing

Case 4 Consultancy. 28 April 2015. F.J.H. Bastiaansen. D.A.J. van Boeckholtz. Minor Online Marketing Case 4 Consultancy 28 April 2015 Auteurs L.A. van Aart F.J.H. Bastiaansen D.A.J. van Boeckholtz Opleiding Minor Online Marketing Beoordelend docent Arlon Biemans Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Remarketing...

Nadere informatie

Privacy & Cookie Policy

Privacy & Cookie Policy * * * Privacy & Cookie Policy Laatste wijziging op 30 maart 2015 1. ALGEMEEN De bvba Claim it, met maatschappelijke zetel te 1050 BRUSSEL, Louizalaan 500, in de Belgische Kruispuntbank der Ondernemingen

Nadere informatie

Hieronder vind je de uitgebreide privacy code van InsightYou. InsightYou: InsightYou B.V., gevestigd te Rotterdam, KvK 54690692.

Hieronder vind je de uitgebreide privacy code van InsightYou. InsightYou: InsightYou B.V., gevestigd te Rotterdam, KvK 54690692. Privacy Code. Hieronder vind je de uitgebreide privacy code van InsightYou. 1. Definities (in alfabetische volgorde). Biologische gegevens: de gegevens, verzameld uit het door jou aangeleverde biologisch

Nadere informatie

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN Verzenden & Retouren Verzenden Bestellingen worden verzonden via TNT Post. De verzendbijdrage zijn 6,95 voor afleveradressen binnen Nederland, 14,50 voor overige afleveradressen binnen de EU en 22,00 voor

Nadere informatie

Artikel 1 Inleiding. Artikel 2 Algemene Gebruikersvoorwaarden

Artikel 1 Inleiding. Artikel 2 Algemene Gebruikersvoorwaarden Artikel 1 Inleiding 1. Dit privacystatement is van toepassing op alle persoonsgegevens die Gebruikers van de Site en/of diensten van Ziezzo aan Ziezzo verstrekken. 2. Ziezzo hecht het grootste belang aan

Nadere informatie

Verklaring betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer

Verklaring betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer Verklaring betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer Inleiding Verzameling van persoonsgegevens Gebruik van persoonsgegevens Niet verdelen van de persoonsgegevens Beveiliging van de persoonsgegevens

Nadere informatie