Het TulpenHaus. Introductie. Het vakantiehuis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het TulpenHaus. Introductie. Het vakantiehuis"

Transcriptie

1 Het TulpenHaus Introductie Het TulpenHaus is een luxe vakantiewoning in Fiesch in het dal van Ober-Wallis (Valais) in Zwitserland. Het vrijstaande huis heeft twee gescheiden en te verbinden woningen onder één dak in het centrum van Fiesch. Het huis bevindt zich op minder dan 100 meter lopen van de kabelbaan die omhoog gaat naar de piste (Fiesch- Eggishorn op 2800 meter). Waar is dit sfeervolle vakantiehuis te vinden? Fiesch is vanuit centraal Nederland ongeveer 10 uur rijden per auto. Meer over de ligging weten? Kijk dan bij Waar ligt het TulpenHaus? of lees meer over de Omgeving... Het vakantiehuis Het TulpenHaus ligt in Fiesch in het dal van Ober-Wallis (Valais) in Zwitserland. Het vrijstaande huis heeft twee gescheiden en te verbinden woningen onder één dak in het centrum van Fiesch. Het huis bevindt zich op 500 meter van de kabelbaan naar Fiesch-Eggishorn (2800 meter). Ook op 500 meter van het station van de Furka-Oberalpbahn. Begane grond bovenwoning (120 m2 voor 6-8 pers.) 2 hallen, 1 woonkamer (met slaapbank en TV met DVD-speler), 1 gesloten keuken met balkon (vaatwasser en oven), 3 slaapkamers (6 keer éénpersoonsbed, bedlinnen aanwezig), 1 badkamer (bad met douche, wastafel en toilet), 1 toilet (met wastafel), tuin (privé). Via trap verbonden met CV ruimte met wasmachine en droger en afsluitbare benedenwoning. Benedenwoning (54 m2 voor 4-6 pers.) 1 woonkamer (met slaapbank en TV met DVD-speler), 1 open keuken (oven), 2 slaapkamers (4 keer éénpersoonsbed, bedlinnen aanwezig), 1 badkamer (bad met douche, wastafel en toilet), tuin (privé), terras (privé), tuinmeubilair. Via trap verbonden met CV ruimte met wasmachine en droger en afsluitbare bovenwoning.

2 Waar ligt het TulpenHaus? Het TulpenHaus ligt in Fiesch. Fiesch ligt in het zuiden van Zwitserland, in de regio Wallis (Valais). Vanuit centraal Nederland is het ongeveer 10 uur rijden per auto. Fiesch is ook uitstekend met de trein te bereiken. Het station in Fiesch ligt op minder dan 500 meter van het vakantiehuis. In Fiesch is de hoofdstraat, de lange straat Fieschertalstrasse. U volgt de Fieschertalstrasse tot u rechts naar de Luftseilbahn (de kabelbaan met gondel) kan. Het huis bevindt zich 50 meter hiervoor aan de rechterkant. Het huis is ook 's winters goed bereikbaar. Tijd Afstand Eindhoven 8,5 uur 832 km Utrecht 9,5 uur 932 km Maastricht 7,5 uur 722 km Antwerpen (België) 8,5 uur 806 km Luxemburg (Luxembourg) 6 uur 556 km Bern (Switserland) 2,15 uur 152 km Munchen (D) 5,5 uur 452 km Omgeving Geschiedenis De bergpioneers rond 1800 waren zeer onder de indruk van de ijle berglucht en werden uitgedaagd door de gezonde hogere sferen in de omgeving. Eduard Whymper was de eerste die de Matterhorn beklom, vele anderen volgde daarna. Eggishorn was voor het eerst veroverd in 1840, gevolgd door Aletschhorn in De veranderingen die te weeg gebracht zijn, hebben de afgelopen jaren een mooi aanbod gevormt: een moderne infrastructuur met fantastische entertainment en sport mogelijkheden. Eggishorn Als je denkt dat het klimaat hier extreem verfrissend is dan heb je het juist. Als je een trip omhoog maakt richting Eggishorn (2926m) en uit de kabelbaan stapt dan word je overdonderd door de frisse lucht. De indrukwekkende uitstraling van de bergen is symbolisch voor het klimaat van deze omgeving. Eggishorn is het enige punt waar je het hele wonder kan aanschouwen dat Aletsch Glacier heet, de gehele lengte (24m) komt elegant tot uiting. Als je daar rondkijkt zie je in 1 klap de Eiger, Mönch, Jungfrau, Wannenhorn, de Finsteraarnhorn en in het westen de Weisshorn en de Mischabel group met de Dom en de Matterhorn. Wat een indrukwekkend schouwspel krijg je hier te zien!

3 Aletsch Region Ggelegen op meter boven zee niveau in het midden van een goed onderhouden Nationale Park ligt de Aletsch Regio. Indrukwekkend is vooral de Aletsch Gletcher - met zijn 24km lange ijskap - de grootste in de Alpen. Goms De Goms (typerend voor deze streek) strekken zich uit van Grengiols tot de Rhone Gletcher. Fantastich mooie dramatische landschappen, gevarieerde heuvels, wankelende bergtoppen, dit veilig geborgen in het meest noordelijke gedeelte van Wallis. Attracties en activiteiten Fiesch heeft zoveel te bieden, er is altijd wel iets te vinden voor alle soorten en verschillende gasten. Ondanks dat Fiesch een autentiek plaatsje is, gelegen aan de rand van het bos, kan het niet moderner zijn het al is. Fiesch heeft een uitstekende gastronomie, heeft trendy sport boetiekjes en uitgebreide winkel faciliteiten. Alle populaire sport activiteiten en vrijetijdsbestedingen die te beoefenen zijn tussen de 1000 en 4000 meter boven zeeniveau (in de zomer en winter) zijn hier in Fiesch te vinden net als speciale activiteiten en evenementen die het hele jaar door georganiseerd worden. Fiesch kent ook zijn eigen fascinerende legenden Skieen & Snowboarden Zekergesteld dat je in staat bent om een verhaal op te hangen over de zongebruinde ski-instructeurs na je vakantie zal de charme van de locale jongens en meiden je overdonderen. Maar met altijd weer het vallen en opstaan zal je in ieder geval in vorm blijven! Meer info skischool Ze geven uitsluitend ski-les (buiten prive les om) van tot uur. Het huren van spullen kan bijvoorbeeld op de piste bij volken sport. Om een idee te krijgen: ski-lessen kosten ongeveer van 33 EUR per dag tot 110 EUR per week. ski-pas kost ongeveer voor volwassenen 181 EUR en voor kinderen 91

4 EUR voor 6 dagen. Wandelen / Hiken Waar alpen-kalfjes heen gaan om gezondheid te worden... Begrijp het niet verkeerd, elke keer als onze vee stapel in de zomer bovenin de verfrissende bergen zijn verbleven dan komen ze terug blakend van gezondheid. Daarom alleen al weten we dat een excursie voor ons ook alleen maar gezond kan zijn. Meer lezen >>> Sportcentrum Het tennis en fitness centrum in Fiesch biedt u een gevarieerd programma aan. Dit moderne tennis en fitness centrum in Fiesch is een perfecte aanvulling op alle overige buitenactiviteiten. Al deze aantrekkelijke mogelijkheden zijn tevens een welkom alternatief tijdens de zonnige dagen. Meer info over alle mogelijkheden? Moutaineering school Geen zorgen! De Mountaineering School zal je nooit ergens laten hangen op 1 of andere klif... Er zijn diverse mogelijkheden voor beginnende en ervaren volwassenen en voor kinderen in de zomer en de winter. bergsteigerzentrum@rhone.ch Delta & Paragliding Het gevoel wat hier bij hoort is niet uit te drukken. Het beste is om een tandemvlucht te nemen. Belangrijk hierbij is: U heeft GEEN vliegervaring te hebben. Het is genoeg om te weten dat de Fiescheralp het Delta en Paragliding Mekka is van Europa! Meer info op en klik in het linkermenu op 'Delta & Paragliding'. Delta & Paragliding School Good Flight Flying Centre Oberwallis Flug-Taxi Activiteiten Meer weten over wat er allemaal in de buurt georganiseerd word kijk dan op de website en klik in het linkermenu op 'events' en zoek binnen de gewenste periode. Of ga naar de site van eggishorn.

5 Restaurants Fiesch heeft een gevarieerd aanbod in de aanwezige gastronomie. Geinteresseerd in wat voor soort restaurants in de buurt aanwezig zijn? Kijk dan op de website en klik in het linkermenu op 'restaurants'. Prijzen en beschikbaarheid De prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen, in welke periode u wenst te huren en de duur van het verblijf. Wij verhuren per week of langer. Het huis is opgesplitst in een bovenwoning voor 6-8 pers. en een benedenwoning voor 4-6 pers. en deze zijn separaat maar ook samen te huren (hele woning pers.). Per week liggen huurprijzen tussen 450 en De prijzen zijn inclusief gas, elektriciteit, water en wireless internetaansluiting en exclusief eindschoonmaak en verplichte huur bedlinnen 7,50 p.p. NB: Er zijn vaak interessante kortingen, wanneer de verhuur goed aansluit bij ons eigen schema of in het geval van langere periodes. Voor inlichtingen en/of reservering -- gebruik dan het online informatie formulier. Voor meer informatie kunt u mailen met margo.van.dongen@interfour.nl. Wat zeggen andere gasten? Vaak schrijven onze gasten een leuke bijdrage in ons gastenboek ter plekke. Hieronder volgen een aantal oorspronkelijke teksten : Wij hebben een geweldige week in dit chalet gehad met heel mooi ski- en wandelweer. We hopen in de zomer hier nog eens terug te keren. Augustus 2006: Wij hadden een hartstikke fijne week hier in Fiesch! Heel anders als in de winter! Echt fijn dat we van jullie nieuwe huis gebruik konden maken : Wij hebben een geweldige week in dit chalet gehad met heel mooi ski- en wandelweer. We hopen in de zomer hier nog eens terug te keren.

6 Overige informatie van het gebied Wij hebben een aantal website links verzameld die heel veel informatie verschaffen over Fiesch én omgeving, over het skigebied, al de ontspanning die er is te vinden en bij welke bedrijven je benodigde informatie kunt vinden en verkrijgen ski.intermaps.ch/aletsch - (Meertalig) Hele mooie informatie over het skigebied met uitgebreide interactieve kaarten. - (Duitstalig) Met informatie over Eggishorn en omgeving met o.a. door verschillende webcams (geplaatst in de hele omgeving) gemaakte live panorama's. Er is heel veel informatie te verkrijgen over activiteiten in de zomer en de winter. - (Engelstalig) Algemene informatie over het hele gebied. - (Duitstalig) Regio informatie (Regio Jungfrau Aletsch Bietschhorn) - (Meertalig) Regio informatie (Regio Aletsch (Fiesch en Eggishorn)) - (Meertalig) Regio informatie (Regio Jungfrau Aletsch Bietschhorn) - (Nederlands) Deze site bevat informatie over reizen. Er is ook een route beschikbaar door te zoeken op Fiesch. U krijgt zo een idee van het gebied en het dorp. Contactinformatie TulpenHaus FieschertalstraBe 20 - Fiesch, Switserland U kunt ons en op het adres info@tulpenhaus.commailto: info@tulpenhaus.com of 's avonds bellen op het nummer +31(0)

7 Foto impressie

8 Foto impressie deel 2

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk 379.000 ski in ski out zwembad geschikt voor 8 personen nieuw ingericht volledig georganiseerde verhuur aantrekkelijk geprijsd sauna Te koop: recreatiewoning

Nadere informatie

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 199.000 aantrekkelijke prijs - zwembad - ski in ski out - 100km piste - volledig georganiseerd - 6 persoons appartement Te koop is dit leuke

Nadere informatie

Nr. 15. Appartement Le Schuss 15 Villars-sur-Ollon in Zwitserland

Nr. 15. Appartement Le Schuss 15 Villars-sur-Ollon in Zwitserland Nr. 15 Appartement Le Schuss 15 Villars-sur-Ollon in Zwitserland Beschrijving appartement "Schuss 15 [80 m2] is een nieuw ingericht en geheel gerenoveerd appartement voor 4-6 personen op de 1e verdieping

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2015 al voor de 10 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk 1.275.000 zeer sfeervol - goed onderhouden - heerlijke tuin - nabij bekend skigebied - zwembad - sauna Te koop is dit sfeervolle en complete

Nadere informatie

luxe vakantiechalet met ruim appartement Bramberg am Wildkogel Salzburgerland Oostenrijk

luxe vakantiechalet met ruim appartement Bramberg am Wildkogel Salzburgerland Oostenrijk luxe vakantiechalet met ruim appartement Bramberg am Wildkogel Salzburgerland Oostenrijk 1.300.000 fantastisch uitzicht - heerlijk zonnig - 7 slaapkamers - 6 badkamers - sauna - officiele vakantiewoning

Nadere informatie

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 nabij goed skigebied - gerenoveerd - ruim eigen appartement - loopafstand centrum - goede omzet - 2 seizoenengebied Goedlopend pension met

Nadere informatie

Vakantiehuis Rauris Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Vakantiehuis Rauris Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Vakantiehuis Rauris Salzburgerland Oostenrijk 625.000 bouwjaar 2009 - groot perceel - echt Oostenrijkse sfeer - 4 slaapkamers - sauna - Zweitwohnsitz Te koop: Dit ruime chalet met Zweitwohnsitz bestemming

Nadere informatie

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk 429.000 ruim chalet - zo goed als nieuw - rustige en zonnige ligging - prachtig uitzicht - voor eigen gebruik en verhuur - zomer- en winterbestemming

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2018 al voor de 11 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Le Marche Vakanties LMV3280

ACCOMMODATIE Le Marche Vakanties   LMV3280 LMV3280 Accommodatie Beschrijving Vakantievilla met airco en zwembad bij MacerataLMV3280 is een prachtige rustieke vakantievilla met zwembad in het midden van Le Marche, in de omgeving van de historische

Nadere informatie

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk 449.000 ruim chalet - bouwjaar 2006- rustige en zonnige ligging - prachtig uitzicht - voor eigen gebruik en verhuur zomer- en winterbestemming - Kachelofen

Nadere informatie

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 722.475 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

Casa de Ensueño 2015-01

Casa de Ensueño 2015-01 Genieten van rust en ruimte in het zonnige Spanje? Dan is Casa de Ensueño een goede keus voor uw vakantie. Genieten van het achterlandschap van Alicante op een steenworp afstand van het zandstrand van

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2730

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2730 PV2730 Accommodatie Beschrijving Puglia prachtige villa met trullo en zwembad Villa PV2730 bestaat uit een authentieke trullo en een nieuw aangebouwd gedeelte. Het ligt op een prachtige rustige plek op

Nadere informatie

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 500.000 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad Kreekhof Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad De Kreekhof Projectlocatie De Kreekhof Laatste uitbreiding van Strand Resort Nieuwvliet-Bad In Strand Resort Nieuwvliet-Bad geniet u volop,

Nadere informatie

2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk

2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk 2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk 195.000 ski in - ski out - 2015 gerenoveerd - goed rendement sauna - op het zuiden Nu in ons aanbod dit onlangs gerenoveerde appartement in Hinterglemm

Nadere informatie

Landal Winterberg.. dichtstbijzijnde skigebied vanuit Nederland!

Landal Winterberg.. dichtstbijzijnde skigebied vanuit Nederland! Landal Winterberg.. dichtstbijzijnde skigebied vanuit Nederland! In het populaire Winterberg bieden wij u deze vrijstaande luxe 8-persoons comfort Chalet (no. 86) aan voor 280.000,= k.k., inclusief een

Nadere informatie

Indeling: Entree, bescheiden bergingsruimte, separaat toilet, 3 slaapkamers, 3 badkamers, woonkamer met open keuken, 3 balkons.

Indeling: Entree, bescheiden bergingsruimte, separaat toilet, 3 slaapkamers, 3 badkamers, woonkamer met open keuken, 3 balkons. 4-kamer appartement Königsleiten Salzburgerland Oostenrijk 830.000 Nog 2 app. beschikbaar - SKI IN - SKI OUT georganiseerde verhuur - luxe uitvoering parkeergarage Te koop: 4-kamer appartementen binnen

Nadere informatie

4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk

4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk 4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk 339.000 loopafstand skipiste - volledig georganiseerde verhuur - in het centrum - alpine look and feel - autovrije vakantie mogelijk Te koop zijn deze

Nadere informatie

skigebied - zonnig gelegen

skigebied - zonnig gelegen Huis met 3 woningen en bouwgrond Ski Amade Salzburgerland Oostenrijk 470.000 3 appartementen - goede verhuur - groot grondstuk veel mogelijkheden - loopafstand dorp - nabij groot skigebied - zonnig gelegen

Nadere informatie

HOCKENSTRASSE 40 KIPPEL (LÖTSCHENTAL)

HOCKENSTRASSE 40 KIPPEL (LÖTSCHENTAL) Contact: Reijer Staats +31628271492 reijerstaats@hotmail.com www.chaletkleinzwitserland.nl HOCKENSTRASSE 40 KIPPEL (LÖTSCHENTAL) Foto's Omgeving - Plattegronden - Algemene informatie woning OMGEVING Kippel

Nadere informatie

Podere Tipertoli. Vakantiehuis Il Fienile in hartje Toscane

Podere Tipertoli. Vakantiehuis Il Fienile in hartje Toscane Podere Tipertoli Vakantiehuis Il Fienile in hartje Toscane Ligging In de nabijheid van Florence ligt de oude Toscaanse boerderij Tipertoli waar nu het prachtig appartement Il Fienile beschikbaar is gekomen

Nadere informatie

TE KOOP : Uniek gelegen ruim Chalet Oostvogel in Bellwald (Wallis, CH)

TE KOOP : Uniek gelegen ruim Chalet Oostvogel in Bellwald (Wallis, CH) TE KOOP : Uniek gelegen ruim Chalet Oostvogel in Bellwald (Wallis, CH) Inleidng Chalet Oostvogel is een ruim opgezet familiehuis met een adembenemend blijvend vrij uitzicht met alle alpentoppen die daarbij

Nadere informatie

Appartement Jardins da Guia

Appartement Jardins da Guia Appartement Jardins da Guia Algarve Portugal Appartement Jardins da Guia Omschrijving van de accommodatie: Het appartement bevindt zich op de 1 e etage van een kleinschalig complex van zestien appartementen

Nadere informatie

Huis met 2 of 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk

Huis met 2 of 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk Huis met 2 of 3 appartementen Mittersill Salzburgerland Oostenrijk 499.000 zeer ruim huis - 6 slaapkamers - goed onderhouden zonnig - nabij skigebied Kitzbühel - veel Oostenrijkse details Te koop in Mittersill

Nadere informatie

Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk 847.000 ruim grondstuk - mooi uitzicht - 5 gastenappartementen - zomer en winterbestemming - typisch Oostenrijks huis - Frühstücksraum

Nadere informatie

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Welkom Recreëren met allure Recreëren in één van de modern ingerichte appartementen of in één van de penthouses van De Gulden Stroom

Nadere informatie

4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk

4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk 4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk 437.500 naast de skipiste - goede verhuurinkomsten georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - zonnig 2 balkons - luxe inrichting - 3 badkamers

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 689.000 fantastisch uitzicht op het meer - volledig georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - luxe appartement - goede verhuur Dit prachtige

Nadere informatie

Een luxe appartement met uitzicht op het Amsterdamse bos!

Een luxe appartement met uitzicht op het Amsterdamse bos! Een luxe appartement met uitzicht op het Amsterdamse bos! Amstelveenseweg 982-B te Amsterdam Algemeen: Aan de rand van het Amsterdamse bos ligt dit prachtige 2-kamerappartement van ca. 70 m² gelegen op

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV220D1

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV220D1 PV220D1 Accommodatie Beschrijving Vakantiehuis op klein parkje bij ViestePV220D1 is een leuk vakantiehuisje voor 6 personen. Het vakantiehuis is mooi gelegen vlakbij de kust op van het mooie natuurgebied

Nadere informatie

Hotel**** Mayrhofen www.wensbusinessevents.nl ski, summer & city Hotel: Hotel****, Mayrhofen- Oostenrijk ARRANGEMENT Registratiesysteem Aankomst: 21 januari 2017 Vertrek: 24 januari 2017 Prijs per persoon:

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk

3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk 3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk 242.900 100m van de Wildkogelbahn - zonnig - luxe uitgevoerd georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik mogelijk ruime terrassen

Nadere informatie

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL //

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL // DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES DOLDERSEWEG 3 C TE HUIS TER HEIDE VRAAGRPRIJS 475.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 116M2 INHOUD CIRCA 462M3

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties SIV0510A. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties   SIV0510A. Accommodatie Beschrijving SIV0510A Accommodatie Beschrijving Luxe villa met groot zwembad bij ModicaSIV0510 betreft een luxe grote villa met een groot zwembad aan de rand van het oude barokke plaatsje Modica in het zuid-oosten

Nadere informatie

3-kamer appartement, Mauterndorf, Salzburgerland, Oostenrijk

3-kamer appartement, Mauterndorf, Salzburgerland, Oostenrijk 3-kamer appartement, Mauterndorf, Salzburgerland, Oostenrijk 184.900 oplevering dec 2013 - luxe uitvoering - zonnige balkons - nabij 5 skigebieden - sneeuwzekere winters en warme zomers - provisie vrij

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 374.900 Nog 1 BESCHIKBAAR - 100m van de Wildkogelbahn zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur ruim eigen gebruik mogelijk

Nadere informatie

Project met 6 chalets Piesendorf Salzburgerland Oostenrijk

Project met 6 chalets Piesendorf Salzburgerland Oostenrijk Project met 6 chalets Piesendorf Salzburgerland Oostenrijk 399.990 4 slaapkamers - goede kwaliteit - warmtepomp - sauna moderne alpine stijl Te koop zijn 6 chalets in een kleinschalig project in Piesendorf

Nadere informatie

Verkocht Bungalow in departement Gers omgeving Fleurance ,-

Verkocht Bungalow in departement Gers omgeving Fleurance ,- Verkocht Bungalow in departement Gers omgeving Fleurance 149.000,- Referentienummer fsnl 501 Prijs 149.000,- Gebouwd in 2008 Constructie Baksteen Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Uitstekend Perceel

Nadere informatie

Modern en licht tweekamerappartement!

Modern en licht tweekamerappartement! Modern en licht tweekamerappartement! Reigersweide 137 Weesp www.reigersweide137.nl Algemeen Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 1982 in overleg 195.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning bovenwoning Type

Nadere informatie

Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer.

Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer. Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer. Samenvatting Vakantiehuis luxe uitgerust met zwembad, en internet. Geschikt voor 4 personen. Vrijstaand op 1700 m2 omheinde tuin. Parkeren op

Nadere informatie

Vakantiehuis, Bramberg am Wildkogel, Salzburgerland, Oostenrijk

Vakantiehuis, Bramberg am Wildkogel, Salzburgerland, Oostenrijk Vakantiehuis, Bramberg am Wildkogel, Salzburgerland, Oostenrijk 395.000 nabij de Panoramabahn skilift - zeer zonnig - ruime woonkamer met kachelofen - Oostenrijkse uitstraling met bar in de kelder - garage

Nadere informatie

Muurkruid 13, De Meern

Muurkruid 13, De Meern Muurkruid 13, De Meern Kenmerken Overdracht Vraagprijs 285.000 k.k. Aangeboden sinds 23-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

Huis, 2-onder-1-kap, Bramberg, Salzburgerland, Oostenrijk 365.000

Huis, 2-onder-1-kap, Bramberg, Salzburgerland, Oostenrijk 365.000 Huis, 2-onder-1-kap, Bramberg, Salzburgerland, Oostenrijk 365.000 ruime tuin - garage - enkele minuten van de skilift - zeer geschikt voor verhuur - gebouwd in 2012-5 slaapkamers Te koop is deze 2kapper

Nadere informatie

Pirgos of Hamalevri Griekenland Kreta Arkadi

Pirgos of Hamalevri Griekenland Kreta Arkadi Pirgos of Hamalevri Griekenland Kreta Arkadi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pirgos of Hamalevri - (Griekenland Kreta Arkadi) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle!

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Villa Villetelle 06-20059831 / 06-51068886 villavilletelle@gmail.com Meer en strand van Bujaleuf op 3 km afstand van Villa Villetelle Villa

Nadere informatie

Een heerlijk dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers in de Concertgebouwbuurt

Een heerlijk dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers in de Concertgebouwbuurt Een heerlijk dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers in de Concertgebouwbuurt Van Breestraat 86-II+III in Amsterdam Van Breestraat 86-II+III 3-kamerappartement, twee slaapkamers, (dak-)terras, gelegen

Nadere informatie

2-SLAAPKAMER ÉÉNLAAGSE VILLA MET AANGELEGDE TUIN EN ONGELOOFLIJK MOOI ZEE- EN BERGZICHT IN KALLERGIANA

2-SLAAPKAMER ÉÉNLAAGSE VILLA MET AANGELEGDE TUIN EN ONGELOOFLIJK MOOI ZEE- EN BERGZICHT IN KALLERGIANA 2-SLAAPKAMER ÉÉNLAAGSE VILLA MET AANGELEGDE TUIN EN ONGELOOFLIJK MOOI ZEE- EN BERGZICHT IN KALLERGIANA REF: KALLERGIANA MIDAS VRAAGPRIJS 285,000 WOONOPPERVLAKTE: 100m² KAVELGROOTE:500m² MODERNE ÉÉNLAAGSE

Nadere informatie

Te Koop. Zonnedauw EA Den Haag. Eengezinswoning, Hoekwoning 114m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Zonnedauw EA Den Haag. Eengezinswoning, Hoekwoning 114m². Vraagprijs k.k. Te Koop Zonnedauw 1 2498 EA Den Haag Eengezinswoning, Hoekwoning 114m² Vraagprijs 375.000 k.k. Vraagprijs 375.000 k.k. Status Verkocht onder voorbehoud Beschikbaar per in overleg Soort woonhuis Eengezinswoning,

Nadere informatie

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Huizen vanhendriks Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Perfect afgewerkt Dakterras op het zuiden Drie Slaapkamers Extra bergzolder Ligging nabij snelwegen H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

TE HUUR. Frederikstraat LR Den Haag p.m. ex.

TE HUUR. Frederikstraat LR Den Haag p.m. ex. TE HUUR Frederikstraat 585 2514 LR Den Haag 2.250 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 2.250 p.m. ex. Postcode 2514 LR Ligging In centrum Woningtype Portiekflat Woonruimte 96m² Inhoud 318m³ Kamers 4 Oplevering per

Nadere informatie

Van Ostadestraat 62-I

Van Ostadestraat 62-I Van Ostadestraat 62-I AMSTERDAM Van Ostadestraat 62 I Vraagprijs 325.000 K.K. 0203209080 info@amstellandmakelaars.nl amstellandmakelaars.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte:

Nadere informatie

TE KOOP. Spaarne K.K MP Heerhugowaard. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

TE KOOP. Spaarne K.K MP Heerhugowaard. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH TE KOOP 187.500 K.K. Boss Makelaardij Thomas a Kempislaan 46 1813 LH 06-44434849 info@bossmakelaardij.nl Spaarne 33 1703 MP Heerhugowaard Spaarne 33 1703 MP Heerhugowaard Inleiding Deze leuke goed onderhouden

Nadere informatie

TE HUUR BUYS BALLOTSTRAAT ZT UTRECHT

TE HUUR BUYS BALLOTSTRAAT ZT UTRECHT TE HUUR BUYS BALLOTSTRAAT 34 3572 ZT UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl.

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. g/w/e Modern tweekamer appartement in het centrum! Levendig en centraal

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Te Koop Bungalow 285.000 (excl. kosten)

Te Koop Bungalow 285.000 (excl. kosten) Te Koop Bungalow 285.000 (excl. kosten) 4990 Arbrefontaine, België (Ardennen) Schitterende, vrijstaande bungalow met 4.130 m2 grond, in het landelijk gelegen dorpje Arbrefontaine in de Belgische Ardennen.

Nadere informatie

BROCHURE Schoolstraat 9 Tynaarlo

BROCHURE Schoolstraat 9 Tynaarlo BROCHURE Schoolstraat 9 Tynaarlo Comfortabel en zorgeloos wonen in een rietgedekte woonboerderij kan! Deze prettige, de afgelopen 10 jaar uitstekend verbouwde woonboerderij staat in het hart van het geliefde

Nadere informatie

8 LUXE HUURWONINGEN ELLENDOORN

8 LUXE HUURWONINGEN ELLENDOORN Type MONZA 4 rijenwoning waarvan 2 met garage H 8 LUXE HUURWONINGEN ELLENDOORN Type 4 twee onder één kap met garage MONZA H ELLENDOORN De gemeente Hellendoorn is een prachtig woongebied. Niet alleen vanwege

Nadere informatie

BROCHURE K26 MOLENCATEN ,- Molencaten Leemkule Hattem. BRILJANT chalet bouw. Een uniek chalet op een uniek plekje Aan ieder detail is gedacht!

BROCHURE K26 MOLENCATEN ,- Molencaten Leemkule Hattem. BRILJANT chalet bouw. Een uniek chalet op een uniek plekje Aan ieder detail is gedacht! BROCHURE K26 MOLENCATEN 179.500,- Molencaten Leemkule Hattem BRILJANT chalet bouw. Een uniek chalet op een uniek plekje Aan ieder detail is gedacht! Meer info: Veluwe Chalets Makelaar Ronald Boswinkel

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m.

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m. Schoolstraat 17 2251 BE Voorschoten 1100,-- p.m. Omschrijving In het gezellige historische centrum van Voorschoten met de vele leuke winkels, restaurants en mooie terrasjes, ligt op de 2e verdieping dit

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

TE KOOP. Middelburgsestraat CW Den Haag k.k.

TE KOOP. Middelburgsestraat CW Den Haag k.k. TE KOOP Middelburgsestraat 14 2587 CW Den Haag 445.000 k.k. KENMERKEN Prijs 445.000 k.k. Postcode 2587 CW Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan zee Woningtype Bovenwoning Woonruimte

Nadere informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie Hotel Weisseespitze Algemeen Het 4-sterren hotel Weisseespitze wordt omgeven door weiden, bossen en de prachtige bergen van de Tiroler Alpen. Het ligt in het hart van de ruige en schilderachtige Kaunervallei.

Nadere informatie

Vakantiehuis Zonnehuis, luxe Villa met zwembad

Vakantiehuis Zonnehuis, luxe Villa met zwembad Vakantiehuis Zonnehuis, luxe Villa met zwembad Samenvatting Luxe vrijstaande bungalow met privé zwembad en draadloos internet. Geschikt voor 6 + 1. Mooi panorama. Centraal gelegen tussen Boedapest en het

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2680A. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2680A. Accommodatie Beschrijving PV2680A Accommodatie Beschrijving Puglia appartement op klein complex met zwembad PV2680A is onderdeel van een luxe en klein trulli complex gelegen vlakbij de trullo hoofdstad van Puglia, Alberobello.

Nadere informatie

Huis Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Huis Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Huis Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 575.000 zeer mooi uitzicht - heerlijk zonneterras - zeer geschikt voor verhuur - goed onderhouden Te koop is dit ruime huis met heerlijk uitzicht

Nadere informatie

TE KOOP. Van Aerssenstraat JV Den Haag k.k.

TE KOOP. Van Aerssenstraat JV Den Haag k.k. TE KOOP Van Aerssenstraat 192 2582 JV Den Haag 524.500 k.k. KENMERKEN Prijs 524.500 k.k. Postcode 2582 JV Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Benedenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 700 930cm Woonruimte

Nadere informatie

OOST WEST HUIS BEST! DE KIEL De Tip 1. (0591)

OOST WEST HUIS BEST! DE KIEL De Tip 1. (0591) OOST WEST HUIS BEST! DE KIEL De Tip 1 (0591) 548 182 info@makelaarhuis.nl www.makelaarhuis.nl Voorwoord U heeft informatie aangevraagd met betrekking tot één van de woningen uit ons aanbod. Dit betekent

Nadere informatie

Paul Schuitemahof 23

Paul Schuitemahof 23 Paul Schuitemahof 23 De besloten straat, met uitzicht en toegang tot de gracht, heeft een intiem en bijna dorps karakter. Voor de kinderen is er volop (speel) ruimte in de straat met de gracht voor deur

Nadere informatie

OEVERLANDEN 6262 KROPSWOLDE 187.000 k.k. www.oeverlanden6262.nl Oeverlanden 6262, Kropswolde Aan vis-en vaarwater gelegen luxe vrijstaande recreatiewoning met 3 slaapkamers, 2 badkamers, aangebouwde garage

Nadere informatie

INFORMATIE BROCHURE. Schellingslag 10, 3991 RH te Houten

INFORMATIE BROCHURE. Schellingslag 10, 3991 RH te Houten INFORMATIE BROCHURE Schellingslag 10, 3991 RH te Houten Aangeboden door: Athos de Jong Makelaardij o/g www.athosdejong.nl (T) 030-6350152 (M) 06-53249631 Alle informatie vrijblijvend zonder rechten. Schellingslag

Nadere informatie

Haersolteweg 13/17 nummer 18. Recreatiewoning op Buitenplaats Gerner Dalfsen

Haersolteweg 13/17 nummer 18. Recreatiewoning op Buitenplaats Gerner Dalfsen Haersolteweg 13/17 nummer 18 Recreatiewoning op Buitenplaats Gerner Dalfsen Vraagprijs: 55.000,-- k.k. Contact en informatie: Heero Boer 06-51 33 73 84 info@heeroboer.nl Vriesenhof 7 7721 DJ Dalfsen www.heeroboer.nl

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Pension met bedden St Martin am Tennengebirge Salzburgerland Oostenrijk

Pension met bedden St Martin am Tennengebirge Salzburgerland Oostenrijk Pension met 25-30 bedden St Martin am Tennengebirge Salzburgerland Oostenrijk 680.000 combinatie van appartementen en kamers - rustige en zonnige ligging - nabij het dorpscentrum - goed onderhouden - naast

Nadere informatie

TE KOOP. Laan Copes v Cattenburch 79 B 2585 EW Den Haag k.k.

TE KOOP. Laan Copes v Cattenburch 79 B 2585 EW Den Haag k.k. TE KOOP Laan Copes v Cattenburch 79 B 2585 EW Den Haag 699.000 k.k. KENMERKEN Prijs 699.000 k.k. Postcode 2585 EW Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Penthouse Woonruimte 133m² Inhoud 555m³ Kamers

Nadere informatie

Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK. Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f

Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK. Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f Inhoud - Algemene / technische omschrijving appartementen 2, 3 - Plattegrond appartementen 4, 5,

Nadere informatie

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 597.000 sauna - met uitzicht op het meer van Zell am See - loopafstand van de skigondel en het centrum - zomeren winterbestemming - goede

Nadere informatie

Villa's Ioanina euros/week

Villa's Ioanina euros/week Villa's Ioanina Met een oppervlakte van 24.000 mâ² en uitzicht op zee, is Villas Ioanina gelegen in het gebied van Agia Irini, in het westelijke deel van het eiland Paros. Bestaande uit 9 afzonderlijke

Nadere informatie

inrichting - sauna

inrichting - sauna 3-kamer appartement Gerlos Tirol Oostenrijk 395.000 geweldig zonneterras - mooie kachelofen georganiseerde verhuur - rustig gelegen - luxe inrichting - sauna Te koop in het populaire wintersportdorp Gerlos

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

ACHTERBERGSESTRAATWEG 183 RHENEN 849.000 k.k. www.achterbergsestraatweg183.nl Achterbergsestraatweg 183, Rhenen Op mooie hoeklocatie aan de rand van de populaire nieuwbouwwijk Schoneveld gelegen volledig

Nadere informatie

Bürserberg, Boden 16

Bürserberg, Boden 16 Bürserberg, Boden 16 Top 02 www.ddimmobilien.nl 0031 6543 76 957 - Kromstraat 1 5357 PB Overlangel - info@dd-immobilien 1 Bürserberg Top 02 Bürserberg ligt in Vorarlberg, het meest westelijke Bundesland

Nadere informatie

Treubstraat 4 b, 3038 XX Rotterdam ,- k.k.

Treubstraat 4 b, 3038 XX Rotterdam ,- k.k. , 3038 XX Rotterdam 335.000,- k.k. Omschrijving Totally finished! Deze 4-kamer dubbele benedenwoning is helemaal klaar voor jou. De HEERLIJKE STADSTUIN dient als verlening van je living. Loop door de openslaande

Nadere informatie

Super familiehuis in Rembrandtkwartier!

Super familiehuis in Rembrandtkwartier! Super familiehuis in Rembrandtkwartier! Vincent van Goghlaan 20 Naarden www.vincentvangoghlaan20.nl Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 385 m² 2005 in overleg 1.050.000 k.k.

Nadere informatie

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k.

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k. Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam 399.000 k.k. Cleyburchstraat 3-b - Rotterdam Vraagprijs: 399.000 k.k. RIANT WONEN in deze prachtige royale DUBBELE BOVENWONING met een DAKTERRAS met schitterend vrij

Nadere informatie

Schepenstraat 46 BII, 3039 NJ Rotterdam

Schepenstraat 46 BII, 3039 NJ Rotterdam Schepenstraat 46 BII, 3039 NJ Rotterdam Vraagprijs 289.500,00 kosten koper vandevijver makelaardij Schepenstraat 46 BII, 3039 NJ Rotterdam Op het mooiste stukje van de Schepenstraat gelegen, in hartje

Nadere informatie