Juf Dita Beugelsdijk (onderwijs assistente)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Juf Dita Beugelsdijk (onderwijs assistente)"

Transcriptie

1 Het team stelt zich voor: Op de Farèlschool werkt een krachtig, professioneel team. Per jaar wordt bekeken welke leerkracht het beste bij een bepaalde groep past. We kijken daarbij naar de onderwijsbehoeften van de leerlingen. Op de Farèlschool staan wij voor hoge kwaliteit van de leerkrachten. De leerkracht doet er toe! Juf Dita Beugelsdijk (onderwijs assistente) Mijn naam is juf Dita en ik ben de onderwijsassistente op de Farèlschool. Mijn taak als onderwijsassistente is de leerlingen te begeleiden in hun werk. Samen werken wij aan een doel, die zij graag willen bereiken. De leerlingen die ik begeleid komen uit de verschillende groepen. Ook ondersteun ik de leerkrachten bij hun werk. Dit werk geeft mij veel voldoening. Zeker als de leerlingen met een grote glimlach naar huis toe gaan. Juf Liesbeth v/d Velden (groep 1) Mijn naam is Liesbeth van der Velden, momenteel leerkracht van groep 1 van de Farèlschool. In 1979 ben ik afgestudeerd aan de Kleuterleidster Opleiding te Den Haag. Ik had in die tijd bewust gekozen voor het jonge kind. In januari 1980 startte ik mijn loopbaan bij de stichting PCOK en met een kleine onderbreking van 5 jaar ben ik hier nog steeds met veel plezier werkzaam. Onderwijs staat nooit stil en ik heb in mijn loopbaan al veel vernieuwingen meegemaakt. Ik probeer mijzelf ook onder andere door bijscholing up to date te houden. Na in de diverse groepen en op diverse scholen gewerkt te hebben ben ik uiteindelijk weer teruggekeerd naar de kleuters omdat mijn hart daar toch het meest naar uit gaat. Ieder schooljaar als ik met een nieuwe groep start begin ik voor mijzelf weer aan een uitdaging om het jonge kind al het mogelijke aan te bieden wat het toekomt op leergebied. Ook is een goede sociaal emotionele ontwikkeling van groot belang zodat het kind kan uitgroeien tot een gelukkig en gezond mens. Ik hoop dat ik hierin kan bijdragen om het kind een fijne ervaring mee te geven van zijn schoolperiode en het met een positieve en goed toegeruste bagage zijn toekomst tegemoet treed.

2 Juf Gerstine van Delft (groep 2) Juf Gerstine geniet momenteel van haar zwangerschapsverlof en komt na de zomervakantie ons team weer versterken! Juf Petra Bauw (groep 2) Met veel plezier werk ik al vele jaren in het onderwijs. Mijn voorkeur gaat uit naar de onderbouw en met name de kleuters. Ik vind het belangrijk dat je als leerkracht inspeelt op de belangstelling van de kinderen. Kleuters leren door de wereld spelend te ontdekken, samen spelen, samen delen, samen ontdekken. Ieder kind is uniek. Door de kinderen te benaderen zoals jezelf benaderd wilt worden, positief en met respect, zullen de kinderen ervaren dat ze belangrijk zijn dat ze er mogen zijn. Activiteiten die ik naast het lesgeven doe zijn : Lid van de MR: De MR heeft een instemming- en adviesbevoegdheid bij een aantal besluiten die op school genomen worden. De MR vergadert ongeveer zes keer per jaar, tijdens deze vergaderingen wordt de schoolleiding vertegenwoordigd door de directeur. De MR bestaat uit drie ouders en drie leerkrachten. Preventie medewerker: Als preventie medewerker zorg ik voor het totstandkoming en uitvoering van de risico-inventarisatie en evaluatie. (RI&E). Het doel van het hebben van een RI&E is om ongevallen en verzuim te voorkomen. Juf Herma Somers (groep 3) Ik ben juf Herma. Zo n 25 jaar geleden begon ik in het onderwijs als invalleerkracht binnen onze stichting. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in alle groepen van de basisschool. In oktober 1997 werd ik gevraagd om in te vallen op de Farèlschool bij de kleuters. Ik ben dus nooit meer weggegaan. Ik werk nu drie dagen in de week op de school. Werken in het onderwijs wat een afwisselende baan. Geen dag is hetzelfde en dat maakt dit werk zo leuk. Het is fijn om samen met een enthousiast team te mogen werken aan de ontwikkeling van onze leerlingen en hen te ontwikkelen tot waardevolle wereldburgers. Ik vind vertrouwen en openheid twee heel belangrijke punten. Dit is dan ook wat ik elke dag probeer uit te dragen aan de kinderen van mijn groep. Tevens vind ik het belangrijk om alles uit een kind te halen, elk kind is uniek en heeft zijn eigen talent. Er is niets mooiers dan leerlingen te zien groeien tijdens het schooljaar, te zien genieten van positieve feedback en zien stralen wanneer ze een compliment krijgen.

3 Juf Jacqueline van den Oever (groep 3 en IB onderbouw) In 1990 startte ik met mijn onderwijsloopbaan in Leiden. Vanaf 2000 ben ik leerkracht op de Farèlschool. Al heel wat jaren bij elkaar dus. Mijn voorkeur gaat uit naar het onderwijs aan jonge kinderen. De afgelopen jaren ben ik daarom voornamelijk werkzaam geweest in de groepen 1 t/m 4. Dit doe ik in deeltijd. Twee dagen per week sta ik voor de klas. De derde dag werk ik als Intern Begeleider. Dit houdt in dat ik voor alle leerlingen van de groepen 1 t/m 4 de ontwikkelingen volg. Samen met de groepsleerkracht kijken we welk onderwijsaanbod de kinderen krijgen en voor welke kinderen het nodig is om aanpassingen te maken. Zo zorgen we met elkaar dat elk kind het onderwijs krijgt dat hij of zij nodig heeft om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Daarnaast heb ik me de afgelopen jaren meer verdiept in het meer- of hoogbegaafde kind. Op de Farèlschool zoeken we ook voor deze doelgroep een passend aanbod. We hebben hiervoor een aantal jaar geleden de Pittige Plustorens aangeschaft. Hier werken de kinderen onder schooltijd minimaal 1 keer per week aan hun zelfgekozen project. Namens de Farèlschool denk ik mee in de werkgroep van de Stichting PCOK. Zo bundelen we kennis en kunde die bruikbaar is voor alle scholen van de Stichting. Vanuit mijn rol als IB er denk ik samen met de directie ook mee in het Management Team. Dit betreft dan met name de onderdelen die met onderwijskundig beleid te maken hebben. Juf Irene v/d Boon (groep 4) Ik ben juf Irene. Ik werk al ruim 11 jaar in het basisonderwijs. Grotendeels heb ik lesgegeven in de kleutergroepen. Nu sta ik voor groep 4 en daar heb ik het ook erg naar mijn zin. Wat mij veel plezier geeft in het werk, zijn de momenten waarop kinderen zichzelf trots voelen. Bijvoorbeeld het moment waarop kinderen helemaal zelfstandig een som kunnen oplossen die ze voorheen nog moeilijk vonden. Of als ze de spellingsregels kunnen toepassen en snappen. Dan zijn er tevreden leerlingen en een tevreden juf! Ik neem iedere ochtend de tijd om de dag rustig en op een eerbiedige manier te beginnen. We zingen veel en tegelijkertijd besteed ik dan ook aandacht aan de inhoud van de liedjes. Ze gaan over de bijbel, over God en de Here Jezus maar ook over respect, complimenten en sorry zeggen tegen elkaar. In deze dagopening kunnen dan ook dingen ter sprake komen die wellicht in de groep spelen. Naast mijn werk in de groep, heb ik als schooltaak het bijwonen van de MR- en de GMRvergaderingen. Hierin worden schoolzaken besproken op beleidsniveau. Het is interessant om hierover mee te denken en te beslissen. Uiteindelijk komen deze zaken ook weer terug in het lesgeven. Ik probeer de leerlingen in mijn klas te motiveren om binnen hun eigen mogelijkheden goed te functioneren. Ik probeer dat door ze zelfvertrouwen te geven: wat kan je al wel? En vandaar uit verwacht ik dat iedereen groeit.

4 Juf Vera v/d Plas (groep 4) Ik ben juf Vera. Toen ik nog op de basisschool in groep 4 zat als klein meisje had ik een hele lieve juf. Ze heette juf van der Plas en ze speelde gitaar. Bij haar in de klas heb ik besloten dat ik later ook juf wilde worden. Ik ben op gitaarles gegaan en na de havo ben ik gestart op de Pabo. In het derde jaar heb ik stage gelopen op de Farèlschool bij juf Jose. Dat beviel erg goed. Na mijn afstuderen was ik dan ook heel erg blij dat ik aan de slag kon op de Farèlschool. Ik ben begonnen bij de kleuters. Daarna heb ik een jaar groep 4 gedaan. Vervolgens een aantal jaren groep 3 en nu ben ik weer terug in groep 4. Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen in mijn klas zich prettig en veilig voelen. Zelf ben ik als kind gepest en daar probeer ik dus alles aan te doen om dat niet te laten gebeuren. Kanjertraining vind ik dus erg leuk en belangrijk om te geven. Verder vind ik het erg belangrijk dat de kinderen zich ontwikkelen en dingen leren. Dat kan met hele kleine stapjes zijn. Een veel gehoorde uitspraak van mij in de klas is: Iedereen moet zijn best doen. Meer dan je best kun je niet doen. Als je je best hebt gedaan is het altijd goed. Hierdoor wil ik de kinderen laten inzien dat het resultaat niet altijd het belangrijkste is, maar dat hun inzet minstens zo belangrijk is. Ik hecht veel waarde aan rust en regelmaat in de klas. Ik geloof dat kinderen in een rustige en veilige omgeving het beste resultaat uit het werken kunnen halen. Juf Maranda van Duijn (groep 5) Ik ben Maranda van Duijn-Hoek. Twintig jaar geleden ben ik begonnen in het speciaal onderwijs. Elf jaar lang heb ik daar met veel plezier gewerkt. Na een periode van rust en bezinning (=thuis voor mijn drie kinderen zorgen) ben ik begonnen op de Farèlschool. Passend onderwijs is mij dus niet vreemd. De pijlers in mijn onderwijs zijn vertrouwen, samenwerken, talenten ontplooien en komen tot zelfstandigheid. Een uitdaging voor leerkracht en leerling, met als doel het beste uit ieder kind te halen.

5 Juf Andrea Ouwehand (groep 5) ik ben juf Andrea. Ik werk sinds 2002 op de Farèlschool en heb al heel wat groepen les mogen geven. Van groep 7 tot groep 3, en nu weer in groep 5. En ieder jaar heb ik de leukste kinderen in mijn klas ;-). Toen ikzelf in groep 5 zat wilde ik politieagent worden. Nadat ik een aantal open dagen heb bezocht vond ik juf toch beter bij me passen. Ik ben gaan leren en eigenlijk ben ik daar nooit mee opgehouden. Dat resulteerde in 2010 met het behalen van mijn Master SEN Gedrag. Iedere dag blijf ik leren, met de leerlingen en van de leerlingen. Ik geloof dat ieder kind goed in zijn vel moet steken om tot ontwikkeling te komen. Dan komt een kind pas echt tot zijn recht. Zelf denk ik liever in oplossingen dan in problemen. Gebeurt er iets in de klas, dan gaan we op zoek naar een oplossing die bij ons past. Ik geloof dat alle kinderen gelijke kansen moeten krijgen, en dat wij als leerkrachten de mogelijkheden moeten bieden om alle kinderen die kansen daadwerkelijk te laten pakken. Dit kan niet zonder de ouders (en het kind). Open communicatie is voor mij daarom ook heel belangrijk. Ik zal er alles aan doen om het beste uit de kinderen te halen. We kunnen misschien niet van alle kinderen dezelfde sterren maken, maar we kunnen er wel voor zorgen dat ze allemaal schitteren! Meester Chris de Jong (groep 6) Ik ben meester Chris. Ik werk nu al een aantal jaar met groot plezier op de Farèlschool. Het is leuk om werken op de school waar ik als klein jongetje vroeger ook op zat. Dat jongetje wist toen al dat hij het onderwijs in wilde gaan. Vanaf die tijd ben ik mijn visie gaan ontwikkelen en heb ik geleerd wat goed onderwijs is. Daar probeer ik altijd naar te streven. Het belangrijkste vind ik dat ieder kind zichzelf moet kunnen zijn en dat er een sfeer is van veiligheid en vertrouwen. Vanuit die gedachte kun je jezelf het beste ontwikkelen. Maar goed onderwijs is ook leuk onderwijs. Dat houdt ook in dat het doel niet alleen bereikt hoeft te worden met een boek als middel. Juist het ontdekken door met elkaar te delen, te laten zien en te doen dragen bij aan goed onderwijs. Zo vertellen we elkaar verhalen, doen we in de klas af en toe een proefje, werken we met onze handen aan verschillende opdrachten. Ook de computer wordt vaak als middel gebruikt. Als ICT-er leer ik hier steeds meer over en probeer ik deze kennis over te dragen. Naast voor de klas staan, sta ik ook 1 keer per week in de gymzaal als gymdocent. Ik vind het fantastisch om te zien hoeveel plezier kinderen hebben in bewegen. Ik vind het belangrijk dat er elke dag geleerd wordt. Zo leer ik ook elke dag weer nieuwe dingen van de kinderen. Daarom hoop ik dat de kinderen later zullen zeggen "Dat heb ik van meester Chris geleerd". En natuurlijk ook andersom.

6 Juf Elma Guijt (groep 7) Mijn naam is Elma Guijt, en ik ben vanaf 2010 werkzaam in het onderwijs. De afgelopen jaren heb ik lesgegeven in de groepen 1, 4, 7 en 8. Vanaf 2013 geef ik ook iedere week gymles aan de groepen 3 t/m 8. Ik vind het belangrijk om kinderen kennis te laten maken met verschillende sport- en bewegingsactiviteiten, samen met meester Chris proberen we een zo gevarieerd mogelijk bewegingsprogramma aan te bieden. In de klas daag ik de kinderen uit tijdens de lessen en probeer hen te enthousiasmeren voor verschillende vakgebieden. Het is voor mij een uitdaging om iedere dag kinderen te kunnen begeleiden en opzoek te zijn naar een manier van werken die het best bij het kind past, waardoor het zichzelf ontwikkelt op zijn of haar eigen niveau. Verder is het belangrijk dat kinderen zichzelf durven te zijn, dit is niet altijd makkelijk. Ik hoop ze het vertrouwen te geven dat wie ze zijn helemaal oké is. Juf José Termond (groep 8) Mijn naam is José Termond en ik ben al 19 jaar werkzaam op de Farèlschool. Nadat ik de PABO heb afgerond heb ik mijn akte voor Speciaal Basisonderwijs gehaald. Tevens ben ik gecertificeerd remedial teacher. In 1997 ben ik begonnen in groep 1/ 2 op de Farèlschool. Door de jaren heen ben ik leerkracht geweest voor groep 1,2,3,4,5 en 8. De meeste jaren heb ik lesgegeven in groep 8. Deze leeftijdsgroep heeft ook echt mijn voorkeur. Naast lesgevende taken ben ik intern begeleider van de bovenbouw. Ik vind het onze belangrijkste taak om kinderen les te geven op een voor hun passend niveau. Kinderen moeten in zichzelf blijven geloven en wij in hen. Als ze ervaren dat de dingen lukken is leren het leukste wat er is. Belangrijk is dat kinderen vertrouwen hebben, zelfstandig kunnen functioneren en gelukkig zijn. Dit doen we door goed met elkaar samen te werken, school, ouders en de kinderen.

7 Juf Marjolein van Leeuwen (groep 8) Ik ben juf Marjolein en ik werk alweer heel wat jaartjes op de Farèlschool. Na eerst een aantal jaar voor groep 6 en groep 4 te hebben gestaan, is dit mijn derde jaar met veel plezier voor groep 8! Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. In het laatste jaar van de basisschool gebeuren veel leuke en spannende dingen. Denk aan de Cito-eindtoets, keuze voor middelbare school, het kamp en natuurlijk de musical. Wat leuk dat ik als leerkracht deze belevenissen, in het laatste jaar op de basisschool, met de kinderen mag delen. Het vak van leraar in het basisonderwijs is een aantrekkelijk, dankbaar en waardevol beroep. Je draagt immers bij aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie. Dit is dan ook wat mij erg aantrekt in het onderwijs. Meester Gerben Straatsma (adjunct directeur) Ik ben Gerben Straatsma. Ik werk 2 dagen per week op de Farèlschool. Ongeveer de helft van mijn werktijd besteed ik aan directietaken. Deze bestaan, globaal gezien, uit de financiële administratie op schoolniveau, zorgen dat alle leermiddelen aanwezig zijn, de leerling administratie up to date houden, het ondersteunen van de directeur op de dagen dat zij er niet is en zoveel mogelijk faciliterend aanwezig zijn voor de leerkrachten, zodat zij zo goed mogelijk hun werk in de klas kunnen doen. De andere helft van de tijd begeleid ik groepjes leerlingen uit de bovenbouw die meer uitdaging nodig hebben op het gebied van lezen, rekenen en taal. Op deze manier lever ik mijn bijdrage aan passend onderwijs. Ik vind het belangrijk ook de leerlingen die wat meer kunnen te begeleiden in hun leerproces. Samenvattend: De slogan de leerkracht doet er toe, is mij uit het hart gegrepen en hen probeer ik vanuit mijn functie zo veel mogelijk te faciliteren. Juf Agnes van Waardhuizen (directeur) Sinds december 2008 ben ik directeur van de Farèlschool. Daarvoor heb ik les gegeven aan midden- en bovenbouwgroepen, ben ik bouwcoördinator en intern begeleider geweest. Ik zie het als mijn belangrijkste taak dat de leerlingen het beste onderwijs krijgen van de beste leerkrachten. De leerkracht doet er toe! In de afgelopen jaren heeft het team van de Farèlschool zich verder bekwaamd en dat maakt dat er nu een professioneel team staat. Er wordt veel samengewerkt door de leerkrachten en de leerlingen. Leerkrachten kijken bij elkaar in de klas om van elkaar te leren en voeren gesprekken om de onderwijskwaliteit verder te verhogen. Leerlingen krijgen onderwijs op hun eigen niveau. Dit lukt ons onder andere door klassen doorbrekend te werken. Neemt u een kijkje op onze website? Daar vindt u veel informatie over ons onderwijs!

Mees Kees van der Plas (conciërge)

Mees Kees van der Plas (conciërge) Het team stelt zich voor: Op de Farèlschool werkt een krachtig, professioneel team. Per jaar wordt bekeken welke leerkracht het beste bij een bepaalde groep past. We kijken daarbij naar de onderwijsbehoeften

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 14-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl De kop is er af! Na 2 weken school hebben de meeste kinderen

Nadere informatie

Mijn school, jouw school, onze school!

Mijn school, jouw school, onze school! Mijn school, jouw school, onze school! Na een fijne en welverdiende zomervakantie zijn we allemaal weer enthousiast begonnen op school. Met de leerlingen zijn we deze Groene Week in elke groep aan het

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Het kalenderjaar is alweer bijna ten einde en het nieuwe jaar

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Schoolreisje 2018-2019 Juni 20 Schoonmaakavond 21 Schoolfotograaf 24 Oudergesprekken 25 Oudergesprekken Juli 4 Musical groep 8 5 Nieuwe groepen ochtend

Nadere informatie

FOLLOW YOUR SUN LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / Missie: ieder kind straalt!

FOLLOW YOUR SUN LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / Missie: ieder kind straalt! LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / 2019 Follow your Sun biedt 10 wekelijkse lessen van 1.5 uur waarin kinderen hun talenten en die van hun klasgenoten ontdekken en leren te gebruiken. Tijdens de

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Werelds leren in landelijk Amsterdam Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Welkom op De Weidevogel! De Weidevogel is niet zomaar een openbare basisschool. Onze school ligt

Nadere informatie

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4)

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Ik kreeg vanaf de eerste dag een fijn gevoel bij deze school. Er hangt een gezellige sfeer. Je wordt goed opgevangen door de docenten. Als je ergens mee zit kan

Nadere informatie

www.leraarwordeninsittard.nl Leraar, je wist dat je het was.

www.leraarwordeninsittard.nl Leraar, je wist dat je het was. www.leraarwordeninsittard.nl Leraar, je wist dat je het was. Benjamin Plant student Aardrijkskunde Ik weet wat ik wil Het leukste moment van mijn stage is wanneer leerlingen mij uit zichzelf aanspreken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

Datum Activiteit Waar Tijdstip 13 september Lesvrije dag voor

Datum Activiteit Waar Tijdstip 13 september Lesvrije dag voor VOORAF De eerste week van het nieuwe schooljaar zit er alweer op! Na een heerlijke vakantie is het altijd even wennen. Voor de meeste kinderen is het een beetje spannend: een nieuwe juf of meneer, andere

Nadere informatie

SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL versie Algemene gegevens: Schoolnaam

SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL versie Algemene gegevens: Schoolnaam SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL versie 20180913 Algemene gegevens: Schoolnaam Kindcentrum Meester Snel Locatie Brinnummer 06QE Bestuursnummer 24844 Adres Kloosterstraat 13 Telefoon 0535383994 e-mail school

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Juni 2016 Nieuwsbrief #5

Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar. Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar. Als team hebben we mooie stappen gezet

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2016-2017, nummer 8 december

Nadere informatie

September Van de directie

September Van de directie September 2017 Van de directie Het nieuwe schooljaar is gestart en het is meteen ook lekker weer om binnen te zitten. De kinderen zijn inmiddels al aardig gewend aan hun nieuwe leerkracht en onze groepen

Nadere informatie

Catharinanieuws Nummer 2

Catharinanieuws Nummer 2 Fundament voor talent Catharinanieuws Nummer 2 24 september 2012 Agenda In de jaarkalender staat aanstaande woensdag een workshop-middag gepland. Deze is vanwege een druk rooster verplaatst naar woensdag

Nadere informatie

Wij gaan weg: Beste ouders,

Wij gaan weg: Beste ouders, Wij gaan weg: Ik heb de laatste vier jaar met heel veel plezier op de Archipel gewerkt. Maar na 42 jaar werken in het onderwijs is het ook goed om te stoppen en ga ik met pensioen. Ik kijk terug op een

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 Geachte ouders. De eerste weekbrief is goed ontvangen. Een aantal ouders liet weten dat zij blij zijn met deze wijze van informatievoorziening. We gaan er dus mee door. Tijdens

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Eline Duin

Met vriendelijke groet, Eline Duin Hallo, Mijn naam is Shanushka La Cruz, ik ben 18 jaar en ik loop stage in groep 8a bij Thijs. Ik volg de Pabo, op de Fontys in Den Bosch. Ik geniet er enorm van om voor de klas te staan en om met kinderen

Nadere informatie

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht!

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Ben jij de leerkracht die kwalitatief hoogwaardig, toetsbaar en eigentijds onderwijs kan verzorgen voor leerlingen in het primair onderwijs? Wij

Nadere informatie

Tevredenheidspeiling ouders

Tevredenheidspeiling ouders Tevredenheidspeiling ouders 2014-2015 Ouder Enquête Algemeen In totaal zijn 68 van de 110 enquetes ingevuld. 62% van de ouders heeft zijn/ haar mening gegeven. Helemaal Oneens Eens Helemaal 1 OPEN VRAAG

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Inhoud. Veenendaal, Onderwerp: verantwoording van ons onderwijs. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Inhoud. Veenendaal, Onderwerp: verantwoording van ons onderwijs. Beste ouder(s)/verzorger(s), Veenendaal, 22-6-2016 Onderwerp: verantwoording van ons onderwijs Beste ouder(s)/verzorger(s), Door middel van dit schrijven willen we ons onderwijs verantwoorden aan u als ouders. Heeft u vragen of opmerkingen

Nadere informatie

3e klas vmbo beroepsgericht (#2) 3e klas vmbo theoretische leerweg (#22) 4/5 havo (#50) 4/5/6 vwo (#62)

3e klas vmbo beroepsgericht (#2) 3e klas vmbo theoretische leerweg (#22) 4/5 havo (#50) 4/5/6 vwo (#62) Praktijkonderwijs Onderwijs en leren Leren 3,1 2,9 2,9 3,2 2,8 3,2 3,2 3,1 3,3 3,3 3,6 B De meeste leraren maken de lessen aantrekkelijk. 3,0 2,8 0,0 2,9 2,6 2,9 2,9 2,8 3,3 3,2 3,5 B Op deze school ontwikkelen

Nadere informatie

Mei 2016 Nieuwsbrief #4

Mei 2016 Nieuwsbrief #4 Mei 2016 Nieuwsbrief #4 Beste ouders, leerlingen, opa s en oma s en andere belangstellenden. Nog maar 6 weken en dan is het al weer zomervakantie. Wat is dit schooljaar ontzettend snel voorbij gegaan.

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 Geachte ouder(s), beste leerlingen, schooljaar 2017 2018 Ongetwijfeld heeft u gelezen dat Bas van der Zanden vertrekt als directeur van de Van Hasseltschool. Uiteraard vinden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

De (in)formatie-krant

De (in)formatie-krant De (in)formatie-krant Hoe ziet schooljaar 2019-2020 er uit? Beste ouders, Ieder jaar voert de directie van De Zoeker met het bestuur van Zaan Primair formatiegesprekken. Hierbij worden de leerlingaantallen

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 4

Informatieboekje Groep 4 Informatieboekje Groep 4 Schooljaar 2014-2015 Markelo, september 2014 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 4 van Oecumenische Basisschool Ichthus. In dit boekje vindt

Nadere informatie

E-book Coachpraktijk Irene Bex

E-book Coachpraktijk Irene Bex E-book Coachpraktijk Irene Bex In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stresscoach, NLP coach en trainer.

Nadere informatie

Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top.

Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top. Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top. Heb je een mavo- of mavo/havo-advies en wil je het beste uit jezelf halen? Kom dan eens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. oktober 2018

Nieuwsbrief. oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Directie Collegiaal visiteren Alle directeuren van Stichting Meerkring hebben de training collegiale visitatie gevolgd. Collegiale visitatie is een aanpak waarbij je relatieve

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

belangrijke data september 2018 nr. 2

belangrijke data september 2018 nr. 2 belangrijke data..... 13 september 2018 nr. 2 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Jaarverslag MR De Nieuwe Wiel 2014-2015

Jaarverslag MR De Nieuwe Wiel 2014-2015 Jaarverslag MR De Nieuwe Wiel 2014-2015 Inleiding Voor u ligt het jaarverslag van de medezeggenschapsraad (MR) van De Nieuwe Wiel voor het schooljaar 2014 2015. In dit jaarverslag beschrijft de MR in hoofdlijnen

Nadere informatie

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 Niet vergeten donderdag 2 juli einde schoolkamp groep 8 vrijdag 3 juli rapporten mee groep 1 t/m 7 dinsdag 7 juli rapportgesprekken (indien gewenst) woensdag 8 juli leerlingenraad

Nadere informatie

Peppelinfo juni 2016, nummer 8

Peppelinfo juni 2016, nummer 8 Peppelinfo juni 2016, nummer 8 Beste ouders, Op school zijn we druk aan het kijken naar de groepsindeling voor komend schooljaar. Voor elke leerlingen die we hebben, krijgen we geld om onze organisatie

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 8 23 maart 2018 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Voorstellen Maurice Schaepkens Project Water Leerlingenraad

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 26 juni 2015

NIEUWSBRIEF 26 juni 2015 Groepsindeling 2015-2016 Voor iedereen is dit natuurlijk een spannend moment; de groepsindeling voor het nieuwe schooljaar. Door de groei van de school hebben wij 3 nieuwe collega s aan ons team mogen

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Borgloschool, locatie Groenewold, Deventer, Leerlingen

Borgloschool, locatie Groenewold, Deventer, Leerlingen Borgloschool, locatie Groenewold, Deventer, Leerlingen Aantal respondenten: 60 01-04-2011 Borgloschool, locatie Groenewold, Deventer, Leerlingen 1 / 10 Welkomstblad Fijn dat je mee wilt werken aan dit

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 10 De beste wensen Allereerst iedereen een heel gezond en voorspoedig 2019 toegewenst. In deze Torenpraat veel informatie over de 2 e helft van dit schooljaar. Een belangrijk item

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

elkaar leren kennen een leuke sfeer in de klas goed contact met je mentor een mooi gebouw op de Campus schoolkamp en andere leuke uitstapjes

elkaar leren kennen een leuke sfeer in de klas goed contact met je mentor een mooi gebouw op de Campus schoolkamp en andere leuke uitstapjes Elkaar leren kennen Op PENTA college CSG Hoogvliet voel je je al gauw thuis. We beginnen met een spannend kennismakingsproject waarin je je mentor en je klasgenoten leert kennen. Je mentor is een soort

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

KMPO 2016/2017. Plan van aanpak

KMPO 2016/2017. Plan van aanpak KMPO 2016/2017 Plan van aanpak Inleiding De kwaliteitsmeter PO is afgenomen in april 2017. In de richtlijnen zijn criteria voor zwakke en sterke punten opgesteld. Hieronder de analyse van de zwakke en

Nadere informatie

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.com Schooljaar 2016-2017: weeknr. 48 Voor het

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

een waardevol diploma vmbo en mbo in één havo-top! Uiterlijke Verzorging en Mode Consumptief en Toerisme Zorg en Welzijn, Sport en Bewegen

een waardevol diploma vmbo en mbo in één havo-top! Uiterlijke Verzorging en Mode Consumptief en Toerisme Zorg en Welzijn, Sport en Bewegen een waardevol diploma vmbo en mbo in één havo-top! Uiterlijke Verzorging en Mode Consumptief en Toerisme Zorg en Welzijn, Sport en Bewegen Handel en Administratie vmbo-mbo-havo PENTA werkt al een tijdje

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

WIJCKPRAAT FEBRUARI Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T:

WIJCKPRAAT FEBRUARI Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: WIJCKPRAAT FEBRUARI 2019 Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Mijn liefste wens opnieuw geloven in de mens, niet altijd wijzen op zijn falen maar duizend malen weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen Nieuwsbrief mei 2017 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Zevenkamp: 010-4567488 SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO De Kring: 010-4215096 Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Onderwijs op maat voor jou!

Onderwijs op maat voor jou! Onderwijs op maat voor jou! Je krijgt van je basisschool een gemiddeld advies. Een havo-advies betekent bijvoorbeeld dat je over gemiddeld over alle schoolvakken het best past op havo. Maar jij bent natuurlijk

Nadere informatie

Koningin Wilhelminaschool Baarn DE KWS OP KOERS. Samenvatting Schoolplan 2016-2020

Koningin Wilhelminaschool Baarn DE KWS OP KOERS. Samenvatting Schoolplan 2016-2020 Koningin Wilhelminaschool Baarn DE KWS OP KOERS 1 Samenvatting Schoolplan 2016-2020 Voorwoord Dit boekje vormt een samenvatting van ons Schoolplan 2016-2020. Hierin beschrijven wij wie we zijn, wat wij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2015

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2015 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2015 Even voorstellen: mevrouw De Jager LMC PrO Schietbaanstraat Nieuwsbrief september Ik ben Janine de Jager. De nieuwe mentor van 3b. Toen ik heel klein was wilde ik al juf zijn.

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Nummer 18, 16 juni 2017

Nummer 18, 16 juni 2017 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl http://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 18, 16 juni 2017 Agenda 19 juni 22 juni 28 juni 30 juni Meester

Nadere informatie

Informatiebrief bouw onderwijsontwikkeling Tarcisius

Informatiebrief bouw onderwijsontwikkeling Tarcisius Nieuwsbrief 8 September 2018 Informatiebrief bouw onderwijsontwikkeling Tarcisius U leest u nu onze 8 e informatiebrief. U vindt deze nieuwsbrieven ook op onze website www.bs-tarcisius.nl In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

Landelijk 2016 Ouders 7,83 7,62 7,61 Kinderen 8,58 8,39 8,08

Landelijk 2016 Ouders 7,83 7,62 7,61 Kinderen 8,58 8,39 8,08 Inhoud Beste ouders,- verzorgers, Hier is alweer de Springlevend van de maand juni van het jaar 2016. De uitslag van de ouder- en leerling-enquête is binnen. Wij danken iedereen voor deelname. De uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Elk kind heeft talent

Elk kind heeft talent Elk kind heeft talent Samen met ouders werken aan zo go Elk kind heeft talent en elk kind mag er zijn. Dit geldt ook voor ouders en leerkrachten. Samen met ouders werken aan zo goed mogelijk onderwijs

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2014-2015 Markelo, september 2014 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool Ichthus. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Inhoud MAANDBRIEF CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE FONTEIN RIDDERKERK. Op Reis. God, loopt voor ons uit. Om een goede weg te wijzen.

Inhoud MAANDBRIEF CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE FONTEIN RIDDERKERK. Op Reis. God, loopt voor ons uit. Om een goede weg te wijzen. Inhoud MAANDBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 Juli 15 MAANDBRIEF CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE FONTEIN RIDDERKERK HET DRUPPELTJE Breng een beetje geluk in het leven van anderen, en voel hoe de warmte op jezelf

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Agenda december. Psalm/Lied van de maand De komende maand zingen en leren wij onderstaande Psalm en lied.

Agenda december. Psalm/Lied van de maand De komende maand zingen en leren wij onderstaande Psalm en lied. Agenda december Website Schoolplein Sinterklaas Waar zijn wij mee bezig? Opbrengst sponsorloop Kerstfeest Nr. 4 Schooljaar 2016-2017 Agenda december Ma 5 Sinterklaasfeest Ma 5 Continurooster tot 14.30

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 4

Informatieboekje Groep 4 Informatieboekje Groep 4 Schooljaar 2015-2016 Markelo, augustus 2015 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 4 van Oecumenische Basisschool de Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Ik ben Judith Buckens en sinds september 2016 lid van de oudergeleding van de Mr. Mijn zoons Sil (4b) en Jibbe (2b) zitten al op school.

Ik ben Judith Buckens en sinds september 2016 lid van de oudergeleding van de Mr. Mijn zoons Sil (4b) en Jibbe (2b) zitten al op school. Ik ben Judith Buckens en sinds september 2016 lid van de oudergeleding van de Mr. Mijn zoons Sil (4b) en Jibbe (2b) zitten al op school. Dochter Juulke zit op de psz. Ik werk als intern begeleider op een

Nadere informatie

Speciale school voor basisonderwijs. Leren met je hoofd, hart en handen op De Dolfijn

Speciale school voor basisonderwijs. Leren met je hoofd, hart en handen op De Dolfijn Speciale school voor basisonderwijs Leren met je hoofd, hart en handen op De Dolfijn Er samen met leerlingen, ouders en collega s voor zorgen dat leerlingen de doelen halen die zij zichzelf hebben gesteld.

Nadere informatie

Het Baken: Een school van de Vereniging voor Christelijk Primair Onderwijs.

Het Baken: Een school van de Vereniging voor Christelijk Primair Onderwijs. Het Baken: Een school van de Vereniging voor Christelijk Primair Onderwijs. De Vereniging voor Christelijk Primair Onderwijs in Spijkenisse bestaat ruim 100 jaar. Gedurende die honderd jaar hebben wij

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 21 22 23 24 25 26 27 34 28 29 30 31 Eerste schooldag Infoavond groep 8 en groep 3/4 Infoavond

Nadere informatie

Verwonderen Ontdekken Onderzoeken

Verwonderen Ontdekken Onderzoeken Verwonderen Ontdekken Onderzoeken Op reis naar toekomstvaardige leerlingen! Visiedocument Samenwerkingsschool de Nijewier Tjalleberd Datum: 25 maart 2019 Versie: vastgesteld Inhoudsopgave 1. Inleiding...

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Zwangerschapsverlof

In deze nieuwsbrief. Zwangerschapsverlof regel van de week Ik loop rustig op de gang/trap en praat zachtjes. belangrijke data In deze nieuwsbrief Zwangerschapsverlof Schoolfruit Inschrijven broertjes en zusjes MR 3d kanjerproject groepen 7 en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van CBS Tabitha,

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van CBS Tabitha, Belangrijke data september: Maandag 9 september OR-vergadering Week 3 9-3 september Startgesprekken Donderdag 2 september Start eerste creatieve carrousel Dinsdag 7 september Ouderavond Kanjertraining

Nadere informatie

Donderdag, 4 februari 2016

Donderdag, 4 februari 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 4 februari 2016 Nieuw project kleuters De kleutergroepen starten na de carnavalsvakantie met

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie