LAYHER DAK- EN WANDSYSTEMEN KATALOGUS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LAYHER DAK- EN WANDSYSTEMEN KATALOGUS"

Transcriptie

1 Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. LAYHER DAK- EN WANDSYSTEMEN KATALOGUS Uitgave Gecertificeerd volgens DIN ISO 9001/EN door TÜV cert. Lid van het IIOC.

2 Layher (verrijdbaar) zeilregeldak 1 Steigers worden steeds vaker van een overkapping voorzien om ook onder ongunstige weersomstandigheden door te werken. Het zeilregeldak/lichtgewicht cassettedak kan met een kleine hoeveelheid extra onderdelen worden veranderd in een verrijdbaar rollend dak. Daardoor is het veelzijdig toe te passen. De Layher zeilregelhal is uitermate geschikt voor: - Het overkappen van middelgrote gebouwen. - Herstelwerkzaamheden aan autosnelwegen. - Als dak boven podia en tribunes. Kortom, overal waar een regendichte overkapping vereist is. Overspanningen tot 15m zijn zonder meer mogelijk. Met extra schoren kunnen grotere overspanningen gerealiseerd worden. Bovendien kan de constructie verrijdbaar gemaakt worden. Layher heeft met dit systeem altijd en overal een praktische en economische oplossing. De montage van de Layher zeilregelhal is eenvoudig en snel. De draagconstructie kan bestaan uit standaard Blitz of Allround steigers. De oplegging voor het zeilregeldak is roterend en kantelbaar. Het zeilregeldak kan zonder kraan gemonteerd worden. Het is mogelijk om zowel zadel- als lessenaarsdaken, asymmetrische dakvormen en uitstekende daken te construeren. De Layher zeilregelhal, met vele mogelijkheden en dakvarianten, biedt een optimale rendabele oplossing in de markt van lichtgewicht tijdelijke hallen, zonder aanzienlijke extra investeringen.

3 Layher stalen cassettedak 2 Het Layher Kassettendak is een dak-constructie voor overkappingen van bouwwerken tijdens nieuwbouw en renovatie, tijdelijke hallen, opslagruimten enz. Door de stijve onderdelen zoals de stalen dakspanten, golfplaten kassettes, koppelframes enz. is de dakconstructie bijzonder bestand tegen alle voorkomende weersinvloeden en daarom gedurende alle jaargetijden te gebruiken. Alle werkzaamheden kunnen ook onder slechte weersomstandigheden doorgang vinden. Indien correct gemonteerd kan het dak, op een volledig afgezeilde onderbouw, tot m hoogte boven het maaiveld opgebouwd worden. De toelaatbare sneeuwbelastingen zijn afhankelijk van de overspanning 25 kg/m 2 of 75 kg/m 2. Bij een toelaatbare sneeuwbelasting van 25 kg/m 2 kan het in uitzonderlijke omstandigheden nodig zijn sneeuw te verwijderen of van binnenuit door verwarmen te smelten.

4 Layher aluminium cassettedak 3 Het lichtgewicht cassettendak is een zeer lichte dakconstructie van aluminium en kunststof dakplaten. Eenvoudige montage en met slechts enkele extra onderdelen is op de systeemvrije aluminium Layher tralieliggers een stijve dakconstructie te realiseren. Deze dakconstructie is toepasbaar op elk steigersysteem. Lichtdoorlatend, eenvoudig te monteren (met of zonder kraan) en licht van gewicht (13kg/m 2 ) maken dit dak uitermate geschikt voor vele toepassingen. Zonder kraan kan het lichtgewicht cassettedak eenvoudig worden gemonteerd met de hand. Wanneer een kraan kan worden gebruikt, kan het dak in segmenten op de grond worden samengesteld en vervolgens worden opgetild en geplaatst. Materiaalaanvoer ter plaatse kan door het dak plaatsvinden door het eenvoudig verwijderen van één of meerdere dakcassettes.

5 Layher krimpfolie afscherming 4 Steeds meer steigers worden bekleed en overkapt met krimpfolie. Ter vervanging van de tijdrovende montage van een traditionele pijp-en -koppelingoverkapping, heeft Layher een speciaal aluminium frame ontwikkeld. Dit lichtgewicht frame kan gemakkelijk op de Allround steiger worden geplaatst. Door middel van uitschuifbuizen kan het worden verlengd zodat de overkapping zowel aan de voor- of aan de achterzijde kan worden uitgekraagd. Tussen de frames worden standaard liggers gemonteerd waarover de folie gemakkelijk gekrompen kan worden. Het krimpfolieframe is geschikt voor elke Allround steigerbreedte.

6 Layher wandcassettesysteem 5 Het Layher wandcassettesysteem voldoet aan de speciale hoge eisen ter bescherming van het milieu, geluidsisolatie en bescherming tegen weersinvloeden. Doordat het systeem stof-proof is samengesteld is het uitermate geschikt voor toepassing bij asbestsanering, gevelbekleding en zandstralen. Door zijn goede geluiddemping is het Layher wandcassettesysteem toepasbaar als tijdelijke geluidsschermen bij sloop en renovatie en bij grote evenementen. Voordelen: Universeel Het wandcassettesysteem is inzetbaar voor alle standaard steigersystemen, in standaardmaten toe te passen in Layher Blitz en Allroundsysteem, in speciale maten om te zetten naar metrisch steigersysteem. Snel Door de logische opbouwvolgorde is de montage eenvoudig, snel en gegarandeerd veilig. De cassettewanden worden op het steigerwerk gemonteerd, meerdere cassettes op dezelfde ligger. Veelzijdig De toepassingen van het Layher wandcassettesysteem komt tegemoet aan de dagelijkse veelzijdigheid van de steigerbranche. Deze investering betaald zich daardoor sneller terug dan verwacht. Lange levensduur. Waterdicht Met het Layher wandcassettesysteem construeert men echte waterdichte bouwstellingen. Daardoor vermindert de geluids- en stofvervuiling aanzienlijk wat weer mogelijkheden biedt voor nieuwe projecten. Innovatief Met een paar montage-onderdelen, zoals licht- of deurelementen, kunnen gebieden zoals bouwplaatsen of trappentorens op een veilige en vernieuwende manier met hoge kwaliteit, samengesteld worden.

7 Layher steigerkap 6 Layher heeft, voor zijn steigersystemen Allround, Blitz en de rolsteigers, een steigerkap ontwikkeld. Deze uit aluminium profiel en steigerbuis geconstrueerde overkapping laat zich op een groot aantal manieren stellen en sluit de bovenzijde en een gedeelte van de rugzijde van de steiger regendicht af. De dakhelling is verstelbaar waardoor steeds steeds een goede aansluiting met de gevel gewaarborgd is. De bevestiging van de zeilprofielen op de kapstaanders zijn traploos instelbaar. Daardoor is de Layher-kap ook over de dakrand te steken. Rubber spanners houden het zeil strak zodat deze bij wind niet kan klapperen. Een aantal onderdelen van de Layher-steigerkap zijn universeel inzetbaar voor zowel de Allround- en Blitz-systeemsteigers als de Layherrolsteigers. Voor het Allround- en Blitz-systeem zijn de volgende afmetingen leverbaar: -1.50m en 2.00m (breedte) -1.57m, 2.07m, 2.57m en 3.07m (lengte). Speciaal voor de bredere steigers met consoles of uitschuifkortelingen is het zeildakprogramma uitgebreid met nieuwe afmetingen. (2.35/3.65m en 2.50/3.80m) Voor de rolsteigers zijn de volgende afmetingen leverbaar: -1.50m en 2.00m (breedte) -1.80m en 2.85m (lengte). Bij gebruik van een steigerkap dienen zowel de Allround- en Blitz-systeemsteigers als de rolsteigers degelijk verankerd te worden. Raadpleeg hiervoor de montagerichtlijnen.

8 Layher tijdelijke tussenkap 7 Dit zeil wordt uitgerold op een boven de werkpositie aangebrachte extra langsligger en de (buiten)leuning of net boven de vloer van de eerst volgende slag. Het zeil is zelfdragend door versterkingen met glasfiber stokken. Een ten opzichte van een steiger met alleen een zeildak bovenin is dat tegen slagregen en sneeuw op alle De tussenkap is in enkele minuten met behulp van spanriempjes en/of elastieken te monteren. Met het aanbrengen kan dus gewacht worden tot het moment van naderende neerslag of aan het einde van de werkdag. Het af te schermen gebied kan zich beperken tot het gedeelte van de gevel waar op dat moment de werkzaamheden plaatsvinden. Aan de gebouwzijde loopt het tussenzeil door tot tegen de gevel of tot de ruwbouw. Hiermee wordt het net aangebrachte metsel-, schilder-, of pleisterwerk tegen neerslag beschermd. Gedurende de nacht of weekeinde voorkomt het zeil het nat regenen van de spouwmuurisolatie en het nieuwe metselwerk. Voordelen - Bescherming tegen slagregen omdat het zeil direct boven de werkplek aangebracht wordt. - Snel door één persoon aan te brengen, dus weinig oponthoud van de werkzaamheden. - Al afscherming beschikbaar wanneer de steiger nog niet op hoogte is. - Zeil alleen aan te brengen bij werkelijk optredende neerslag. - Alleen het werkgebied wordt afgeschermd. - Geen onnodige hoeveelheid zeilen die bij bewoonde panden overlast geven voor de bewoners. - Compact op te rollen wanneer niet in gebruik. - Voorkomt neerslag schade aan spouwmuurisolatie en aan de verrichte werkzaamheden. - Geen smetten van metselwerk door het uitregenen van voegen. - Geringe extra windbelasting op de steiger door plaatselijk gebruik. - De tussenkap is minder gevoelig voor wind dan een bovenop de steiger geplaatste zeiloverkapping - Eenvoudig weg te nemen bij harde wind (Beaufort 7). - Voorkomt nat regenen van de reeds geopperde stenen en andere materialen Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. Layher b.v. Tel.: Lissenveld 18, Postbus 167 Fax: AD Raamsdonksveer, NL mail@layher.nl Layher n.v. Tel.: 02/ Mouterij 6 Fax: 02/ Kontich, B mail@layher.be

Afschermingssystemen. Layher Afschermingssystemen. Totaalprogramma beschut buiten- en binnenwerken. Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers.

Afschermingssystemen. Layher Afschermingssystemen. Totaalprogramma beschut buiten- en binnenwerken. Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. Layher Afschermingssystemen Totaalprogramma beschut buiten- en binnenwerken Gecertificeerd volgens DIN ISO 9001/EN 29 001 door TÜV cert. Lid van het IIOC. Afschermingssystemen S n e l e n e e n v o u d

Nadere informatie

Allround systeemsteiger

Allround systeemsteiger Layher Allround systeemsteiger Hèt flexibele systeem voor de bouw, industerie en evenementen Het universele systeem voor alledaagse en gecompliceerde tijdelijke constructies Uitgevoerd in volbad verzinkt

Nadere informatie

Werkvloer: ± 4.3m 2. Werkvloer: ± 2.1m 2

Werkvloer: ± 4.3m 2. Werkvloer: ± 2.1m 2 Uwdealer: MANI Uni 285x150 De Layher Uni 285x150 is door zijn veelzijdigheid de meest populaire rolsteiger. De Uni 285x150 mag buiten tot een werkhoogte van 6.5m gebouwd worden zonder zijsteunen. Deze

Nadere informatie

Allround systeemsteiger

Allround systeemsteiger Layher Allround systeemsteiger Hèt flexibele systeem voor de bouw, industrie en evenementen Het universele systeem voor alledaagse en gecompliceerde tijdelijke constructies Uitgevoerd in volbad verzinkt

Nadere informatie

LAYHER KASSETTENDAK:

LAYHER KASSETTENDAK: LAYHER KASSETTENDAK: Beknopte Montage-instructie Deze informatie gebruiken in combinatie met de Duitstalige brochure Layher Kassettendak System. Algemeen: Het Layher Kassettendak is een dak-constructie

Nadere informatie

LAYHER (TOPIC) LADDERS EN TRAPPEN VOOR DE BOUW EN DE INDUSTRIE KATALOGUS

LAYHER (TOPIC) LADDERS EN TRAPPEN VOOR DE BOUW EN DE INDUSTRIE KATALOGUS LAYHER (TOPIC) LADDERS EN TRAPPEN VOOR DE BOUW EN DE INDUSTRIE KATALOGUS Uitgave 06.2018 DOC0133 Kwaliteitsmanagement systeem gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 door TÜV-CERT Aluminium ladders TOPIC

Nadere informatie

Rolsteigers. voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Brochure Comform EN TÜV gecertificeerd volgens DIN ISO 9001/EN

Rolsteigers. voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Brochure Comform EN TÜV gecertificeerd volgens DIN ISO 9001/EN Brochure Comform EN 1004 TÜV gecertificeerd volgens DIN ISO 9001/EN 29 001 01-03- 06 Rolsteigers voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. Uni 285x150 De Layher

Nadere informatie

LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN

LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN UNI 285X75 Bouwhoogtes Comform NEN-EN 1004 EU richtlijnen 2001/45/EG en Arbo Informatieblad-21 Uitgave 02.2015 Om te voldoen aan de eisen voor een veilige (de)montage van rolsteigers

Nadere informatie

LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN

LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN KOMBI 180X150 Bouwhoogtes Comform NEN-EN 1004 EU richtlijnen 2001/45/EG en Arbo Informatieblad-21 Prijzen excl. BTW Prijswijzigingen voorbehouden Uitgave 04.2018 DOC0106 Om

Nadere informatie

LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN

LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN UNI 285X150 Bouwhoogtes Comform NEN-EN 1004 EU richtlijnen 2001/45/EG en Arbo Informatieblad-21 Uitgave 04.2017 DOC/0108 Om te voldoen aan de eisen voor een veilige (de)montage

Nadere informatie

LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN

LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN KOMBI 180X150 Bouwhoogtes Comform NEN-EN 1004 EU richtlijnen 2001/45/EG en Arbo Informatieblad-21 Uitgave 07.2015 Meer Mogelijk. Het

Nadere informatie

Blitz steiger. Montage- en gebruikshandleiding. Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. 05-07- 04

Blitz steiger. Montage- en gebruikshandleiding. Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. 05-07- 04 Montage- en gebruikshandleiding Blitz steiger 05-07- 04 Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. De Layher Blitz-steiger is voor de gebruiker van frame systemen het steigersysteem bij uitstek. Het uitgangspunt

Nadere informatie

LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN

LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN UNI 285X75 Bouwhoogtes Comform NEN-EN 1004 EU richtlijnen 2001/45/EG en Arbo Informatieblad-21 Uitgave 04.2017 DOC/0109 Om te voldoen aan de eisen voor een veilige (de)montage

Nadere informatie

LAYHER ROLSTEIGERS BROCHURE

LAYHER ROLSTEIGERS BROCHURE Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. LAYHER ROLSTEIGERS BROCHURE Editie 01.09.2015 TÜV-gecertificeerd volgens DIN ISO 9001:2008/ EN 29 001 Uni 150x285 De Layher Uni 150x285 is door zijn veelzijdigheid

Nadere informatie

Montage- en gebruikshandleiding. Blitz steiger Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers.

Montage- en gebruikshandleiding. Blitz steiger Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. Montage- en gebruikshandleiding Blitz steiger 01-04-2012 Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. De Layher Blitz-steiger is voor de gebruiker van frame systemen het gevelsteigersysteem bij uitstek. Het

Nadere informatie

LAYHER TOPIC LADDERS EN TRAPPEN VOOR DE BOUW EN DE INDUSTRIE KATALOGUS

LAYHER TOPIC LADDERS EN TRAPPEN VOOR DE BOUW EN DE INDUSTRIE KATALOGUS LAYHER TOPIC LADDERS EN TRAPPEN VOOR DE BOUW EN DE INDUSTRIE KATALOGUS Uitgave 02.2016 Kwaliteitsmanagement systeem gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 door TÜV-CERT Aluminium ladders TOPIC kwaliteit

Nadere informatie

LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN

LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN UNI 285X150 Bouwhoogtes Comform NEN-EN 1004 EU richtlijnen 2001/45/EG en Arbo Informatieblad-21 Uitgave 07.2015 Om te voldoen aan de eisen voor een veilige (de)montage van

Nadere informatie

LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN

LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN KOMBI 180X75 Bouwhoogtes Comform NEN-EN 1004 EU richtlijnen 2001/45/EG en Arbo Informatieblad-21 Uitgave 07.2015 Om te voldoen aan de eisen voor een veilige (de)montage van

Nadere informatie

LAYHER BLITZ STEIGER ALGEMENE BROCHURE

LAYHER BLITZ STEIGER ALGEMENE BROCHURE Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. LAYHER BLITZ STEIGER ALGEMENE BROCHURE ISO 9001:2008 gecertificeerd door het Duitse TÜV-CERT 08.2016 DOC0072 Layher Blitz-steiger DE LAYHER BLITZ-STEIGER BETROUWBAARHEID

Nadere informatie

VERHUUR ALLROUND ONDERSTEUNINGSTOREN TG60

VERHUUR ALLROUND ONDERSTEUNINGSTOREN TG60 VERHUUR ALLROUND ONDERSTEUNINGSTOREN TG60 Gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001:2008 TÜV-CERT. 05.2018 DOC0287 WIJ ZORGEN ERVOOR DAT U SNEL, EN VEILIG ELKE ONDERSTEUNING KUNT REALISEREN WAAROM ALLROUND

Nadere informatie

LAYHER ZEILREGELDAK EN ZEILREGELHAL MONTAGE- EN GEBRUIKERSHANDLEIDING

LAYHER ZEILREGELDAK EN ZEILREGELHAL MONTAGE- EN GEBRUIKERSHANDLEIDING Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. LAYHER ZEILREGELDAK EN ZEILREGELHAL MONTAGE- EN GEBRUIKERSHANDLEIDING Uitgave 01.2014 Kwaliteitsbeheer door TÜV-CERT gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001:2008

Nadere informatie

Continuïteit door afschermen en conditioneren

Continuïteit door afschermen en conditioneren Afgeschermd werken Waarom afschermen Continuïteit door afschermen en conditioneren Afschermen bevorderd continuïteit tijdens regenval het regent willekeurig door het hele jaar gem. regent het 18 uur per

Nadere informatie

Nmn. Isoscaff Universeel Steiger Protect Systeem. Past op elk merk steigersysteem, horizontaal en verticaal, als dak of wand.

Nmn. Isoscaff Universeel Steiger Protect Systeem. Past op elk merk steigersysteem, horizontaal en verticaal, als dak of wand. Huur Huurkoop Koop Terugkoop Nmn Isoscaff Universeel Steiger Protect Systeem. Past op elk merk steigersysteem, horizontaal en verticaal, als dak of wand. Support@ProtectSysteem.nl www.protectsysteem.nl

Nadere informatie

LAYHER BENELUX TRAININGSOVERZICHT

LAYHER BENELUX TRAININGSOVERZICHT LAYHER BENELUX TRAININGSOVERZICHT INHOUDSOPGAVE 1 ÉÉNDAAGSE GEBRUIKERSTRAININGEN 4 1.1 CURSUSINFORMATIE 1 DAAGSE GEBRUIKERSTRAINING ALLROUND GEVELSTEIGER 5 1.2 CURSUSINFORMATIE 1 DAAGSE GEBRUIKERSTRAINING

Nadere informatie

LAYHER BLITZ STEIGER MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING

LAYHER BLITZ STEIGER MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. LAYHER BLITZ STEIGER MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING Editie 10.2014 De Layher Blitz-steiger is voor de gebruiker van frame systemen het gevelsteigersysteem bij

Nadere informatie

LAYHER STAPELBAK GESLOTEN EN STAPELBAK GAAS GEBRUIKERSHANDLEIDING

LAYHER STAPELBAK GESLOTEN EN STAPELBAK GAAS GEBRUIKERSHANDLEIDING Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. LAYHER STAPELBAK GESLOTEN EN STAPELBAK GAAS GEBRUIKERSHANDLEIDING Gecertificeerd door ABOMA Certificatienummers 2017 / 002 2017 / 003 02.2017 DOC0225 Inhoudsopgave

Nadere informatie

ALU HAL. Image 2 PAGINA 2/13 DE IDEALE OPLOSSING VOOR ELK RUIMTEPROBLEEM DEGELIJKHEID EN VEILIGHEID COMFORTABEL EN DEGELIJK

ALU HAL. Image 2 PAGINA 2/13 DE IDEALE OPLOSSING VOOR ELK RUIMTEPROBLEEM DEGELIJKHEID EN VEILIGHEID COMFORTABEL EN DEGELIJK ALUHAL PAGINA 2/13 De Alu hal is een vrijstaande, aluminium tentconstructie, met een breedte van: 8, 12, 15, 20 of 25 meter. De lengte is onbeperkt. Verlenging is mogelijk met eenheden van 5 meter. Dit

Nadere informatie

Blitz steiger. Voldoet aan de algemene Bouwrichtlijnen Z-8.1-16.2 van het Duitse bouwinstituut. Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers.

Blitz steiger. Voldoet aan de algemene Bouwrichtlijnen Z-8.1-16.2 van het Duitse bouwinstituut. Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. Voldoet aan de algemene Bouwrichtlijnen Z-8.1-16.2 van het Duitse bouwinstituut Gecertificeerd volgens DIN ISO 9001/EN 29 001 4-12-03 Blitz steiger B e t r o u w b a r e v e i l i g h e i d Meer Mogelijk.

Nadere informatie

VANAF NU WORDT ALLES LICHTER.

VANAF NU WORDT ALLES LICHTER. VANAF NU WORDT ALLES LICHTER. // DE NIEUWE ONTWIKKELING IN DE STEIGERBOUW Meer mogelijk. Het systeem voor steigers. LIGHTWEIGHT LICHTGEWICHT MAAR BETER EN STERKER. // DE LIGHTWEIGHT FILOSOFIE MET ZWAARWEGENDE

Nadere informatie

Allround Montage- en gebruikshandleiding. Allround steiger 01-08-2012. Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers.

Allround Montage- en gebruikshandleiding. Allround steiger 01-08-2012. Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. Allround Montage- en gebruikshandleiding Allround steiger 01-08-2012 Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. Het universele systeem voor gewone en gecompliceerde tijdelijke hulpconstructies. Het originele

Nadere informatie

Staander met pen 108 0,19 0709006 (ring 54) 162 0,28 0707518 270 0,42 0706389

Staander met pen 108 0,19 0709006 (ring 54) 162 0,28 0707518 270 0,42 0706389 Staander met pen 0.50 0,11 5603050 1.00 0,14 2603100 1.50 0,20 2603150 2.00 0,23 2603200 3.00 0,33 2603300 4.00 0,45 2603400 Staander met pen 108 0,19 0709006 (ring 54) 162 0,28 0707518 270 0,42 0706389

Nadere informatie

Custers CAMINO SCHOORSTEENSTEIGER

Custers CAMINO SCHOORSTEENSTEIGER OPBOUW- EN GEBRUIKSHANDLEIDING Custers CAMINO SCHOORSTEENSTEIGER 9505.903.001 NL nov 2003 CUSTERS HYDRAULICA B.V. Industrieterrein Smakterheide 1110 Smakterweg 33, 5804 AE VENRAY NL Telefoon : +31 (0)

Nadere informatie

Rolsteigers. voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Montagehandleiding Comform EN 1004 EU richtlijnen 2001/45/EG

Rolsteigers. voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Montagehandleiding Comform EN 1004 EU richtlijnen 2001/45/EG Montagehandleiding Comform EN 1004 EU richtlijnen 2001/45/EG 01-05-2010 Rolsteigers voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. Layher rolsteigers zijn voor veel

Nadere informatie

Page 1 of 8 -steiger is voor de gebruiker van frame systemen het steigersysteem bij uitstek. Het uitgangspunt is dat met weinig onderdelen een gevelsteiger kan worden gebouwd. Lichte onderdelen die in

Nadere informatie

LAYHER LEUNINGKLEM Montage en gebruikershandleiding

LAYHER LEUNINGKLEM Montage en gebruikershandleiding LAYHER LEUNINGKLEM Montage en gebruikershandleiding Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. Kwaliteitsmanagement gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001:2008 door TÜV-CERT BAU/TB...1) Sicherheit geprüft

Nadere informatie

Quadro by Icopal Een stijlvolle keuze voor het leven

Quadro by Icopal Een stijlvolle keuze voor het leven Quadro by Icopal Een stijlvolle keuze voor het leven I C O P A L 30 JAAR G A R A N T I E Een stijlvolle keuze voor het leven... Bij Icopal weten we dat dakbedekking functioneel moet zijn: het moet bescherming

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1 TRAMAT.EU Bandoverkappingen Brochure 7.1 Protec S metalen bandoverkappingen Protect S bandoverkappingen beschermen uw product en omgeving, reduceren geluid van de transportband en geeft een professionele

Nadere informatie

LAYHER DAK- EN WANDSYSTEMEN CATALOGUS EN PRIJSLIJST

LAYHER DAK- EN WANDSYSTEMEN CATALOGUS EN PRIJSLIJST Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. LAYHER DAK- EN WANDSYSTEMEN CATALOGUS EN PRIJSLIJST ISO 900:008 gecertificeerd door het Duitse TÜV-CERT 09.06 DOC003 Inhoudsopgave MEERWAARDE VANAF PAGINA 4 STEIGERKAPPEN

Nadere informatie

Rolsteigers. voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Montagehandleiding Comform EN 1004 EU richtlijnen 2001/45/EG

Rolsteigers. voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Montagehandleiding Comform EN 1004 EU richtlijnen 2001/45/EG Montagehandleiding Comform EN 1004 EU richtlijnen 2001/45/EG 19-04- 06 Rolsteigers voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. Layher rolsteigers zijn voor veel

Nadere informatie

Camino SCHOORSTEENSTEIGER

Camino SCHOORSTEENSTEIGER OPBOUW- EN GEBRUIKSHANDLEIDING Camino SCHOORSTEENSTEIGER 9505.903.001NL / juli 2015 CUSTERS HYDRAULICA B.V. Smakterweg 33, 5804 AE VENRAY NL Telefoon : +31 (0) 478 55 30 00 Postbus 22, 5800 AA VENRAY NL

Nadere informatie

LAYHER ROLSTEIGERS MONTAGEMETHODE. Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. Editie 01.02.2015

LAYHER ROLSTEIGERS MONTAGEMETHODE. Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. Editie 01.02.2015 Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. LAYHER ROLSTEIGERS MONTAGEMETHODE Editie 01.02.2015 P2 Montagehandleiding Comform NEN-EN 1004 EU richtlijnen 2001/45/EG en Arbo Informatieblad-21 Voor rolsteigers

Nadere informatie

Kerto-Ripa. Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen

Kerto-Ripa. Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen Kerto-Ripa Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen Kerto-Ripa Een innovatief constructiesysteem Welk constructiesysteem maakt het mogelijk om: een vrije overspanning tot wel 20 meter te

Nadere informatie

Euroscaffold doorwerktent. Gebruikershandleiding voor opbouw en gebruik

Euroscaffold doorwerktent. Gebruikershandleiding voor opbouw en gebruik Euroscaffold doorwerktent Gebruikershandleiding voor opbouw en gebruik Gebruikershandleiding Euroscaffold doorwerktent versie D 11-07-2011.doc Pagina 1 van 9 Connecting BV Technisch handels- en constructiebedrijf

Nadere informatie

VANAF NU WORDT ALLES LICHTER.

VANAF NU WORDT ALLES LICHTER. VANAF NU WORDT ALLES LICHTER. // DE NIEUWE ONTWIKKELING IN DE STEIGERBOUW Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. LightweighT lichtgewicht maar BETER en STerker. // De lightweight filosofie met zwaarwegende

Nadere informatie

Periodieke inspectie Layher steigermaterieel Allround en Blitz

Periodieke inspectie Layher steigermaterieel Allround en Blitz Periodieke inspectie Layher steigermaterieel Allround en Blitz Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. Plus de possibilités. Le système d échafaudage. In nieuwe staat voldoet het Layher steigermaterieel

Nadere informatie

LAYHER DAK- EN WANDSYSTEMEN CATALOGUS

LAYHER DAK- EN WANDSYSTEMEN CATALOGUS LAYHER DAK- EN WANDSYSTEMEN CATALOGUS 09.06 DOC003 ISO 900:008 gecertificeerd door het Duitse TÜV-CERT Inhoudsopgave PRODUCT- DOCUMENTATIE Het Layher productoverzicht. Documentatie is te downloaden op

Nadere informatie

CS 100 DGS/ Overzicht. Luchtgeluidisolatie R w :

CS 100 DGS/ Overzicht. Luchtgeluidisolatie R w : Overzicht Systeemcode: Luchtgeluidisolatie R w : 39 db Luchtgeluidisolatie D nt,a,k : -- db Brandwerendheid: -- minuten 1 Wandhoogte toepassingsgebied I: 4500 mm Wandhoogte toepassingsgebied II:3750 mm

Nadere informatie

LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN

LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN LAYHER ROLSTEIGER BOUWVORMEN UNI 285X150 Bouwhoogtes Comform NEN-EN 1004 EU richtlijnen 2001/45/EG en Arbo Informatieblad-21 Uitgave 02.2015 Om te voldoen aan de eisen voor een veilige (de)montage van

Nadere informatie

Sky-Line Universele overkapping

Sky-Line Universele overkapping Sky-Line Universele overkapping V E I L I G W E R K E N O P H O O G N I V E A U Skyworks BV Hoofdkantoor: Postbus 38 2650 AA Berkel en Rodenrijs Tel. 010-5140050 Fax 010-5140055 E-mail: info@skyworks.nl

Nadere informatie

Informatie Cursus Layher Allround en Blitz

Informatie Cursus Layher Allround en Blitz Informatie Cursus Layher Allround en Blitz Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. Allround Monteur/steigerbouwer A deel 1 Blitz Monteur/steigerbouwer A deel 1 Waarom deze cursussen? Volgens de Arbowet

Nadere informatie

Handleiding. GEBRUIKERSHANDLEIDING Toegangssteiger Steigertrappen Artikelnr t/m Versie: 1.0 Datum:

Handleiding. GEBRUIKERSHANDLEIDING Toegangssteiger Steigertrappen Artikelnr t/m Versie: 1.0 Datum: Handleiding GEBRUIKERSHANDLEIDING Toegangssteiger Steigertrappen Artikelnr. 70908500 t/m 70918653 Versie: 1.0 Datum: 09-02-2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

Lariks Douglas hout aanbouw met Polycarbonaatplaten dak

Lariks Douglas hout aanbouw met Polycarbonaatplaten dak Lariks Douglas hout aanbouw met Polycarbonaatplaten dak Stappenplan voor Lariks Douglas houten aanbouw met Polycarbonaatplaten dak. Product: https://gadero.nl/aanbouw-veranda-hout-met-helder-polycarbonaat/

Nadere informatie

LAYHER VALKOPSYSTEEM ONDERSTEUNINGSCONSTRUCTIE OP DE LAYHER ALLROUNDSYSTEEMSTEIGER

LAYHER VALKOPSYSTEEM ONDERSTEUNINGSCONSTRUCTIE OP DE LAYHER ALLROUNDSYSTEEMSTEIGER Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. LAYHER VALKOPSYSTEEM ONDERSTEUNINGSCONSTRUCTIE OP DE LAYHER ALLROUNDSYSTEEMSTEIGER 01-04-2015 Prijzen excl. BTW Prijswijzigingen voorbehouden VK-001 Het Layher

Nadere informatie

F r a n k T r e u r e n B V. Dakpanelementen

F r a n k T r e u r e n B V. Dakpanelementen F r a n k T r e u r e n B V Dakpanelementen Pagina 2 Telefoon: 0183-351889 Dakpanelementen Het hellende dak kent vele afwerkingsmogelijkheden: dakpannen, singles, leien, golfplaten er is echter geen afwerking

Nadere informatie

Universal & Console ICOSUN ICOSUN. Zonne-energie systemen. Garantie op hoog rendement. Licht in gewicht. Duurzaam. Zekere installatie

Universal & Console ICOSUN ICOSUN. Zonne-energie systemen. Garantie op hoog rendement. Licht in gewicht. Duurzaam. Zekere installatie ICOSUN ICOSUN Universal & Console Garantie op hoog rendement Licht in gewicht Duurzaam Zekere installatie Voor vrijwel alle daken Zonne-energie systemen ICOSUN Universal De hoeveelheid energie die de aarde

Nadere informatie

Canexel. Algemene informatie. Houten gevelbekleding. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Natuurlijk ogende houtstructuur

Canexel. Algemene informatie. Houten gevelbekleding. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Natuurlijk ogende houtstructuur Canexel Houten gevelbekleding Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Natuurlijk ogende houtstructuur Keiharde, weerbestendige toplaag Duurzaam 25 jaar garantie op basismateriaal

Nadere informatie

Winket bv Huisvestingseconomie, bouwkosten en bestekken. 2014 03 03 EcoQuaestor 2014.01.xlsx niveau 6 1/27

Winket bv Huisvestingseconomie, bouwkosten en bestekken. 2014 03 03 EcoQuaestor 2014.01.xlsx niveau 6 1/27 1D 1D 00.00.2 Gevels 1D 00.00.3 21 1D 21. buitenwandafbouwconstructies 21.00 1D 21.00 buitenwanden; bouwvoorzieningen 1D 21.00.10-0 steigers tbv maatregelen aan bestaande gevel 1D 21.00.10-011 gevel gesloten:

Nadere informatie

Winket bv Huisvestingseconomie, bouwkosten en bestekken. 2014 03 03 EcoQuaestor 2014.01.xlsx niveau 6 1/27

Winket bv Huisvestingseconomie, bouwkosten en bestekken. 2014 03 03 EcoQuaestor 2014.01.xlsx niveau 6 1/27 1D 1D 00.00.2 Gevels 1D 00.00.3 21 1D 21. buitenwandafbouwconstructies 21.00 1D 21.00 buitenwanden; bouwvoorzieningen 1D 21.00.10-0 steigers tbv maatregelen aan bestaande gevel 1D 21.00.10-011 gevel gesloten:

Nadere informatie

LAYHER ALLROUND STEIGERSYSTEEM LAYHER SYSTÈME D ÉCHAFAUDAGE ALLROUND VEILIGHEID IN DE INDUSTRIËLE STEIGERBOUW SÉCURITÉ D ÉCHAFAUDAGES INDUSTRIELS

LAYHER ALLROUND STEIGERSYSTEEM LAYHER SYSTÈME D ÉCHAFAUDAGE ALLROUND VEILIGHEID IN DE INDUSTRIËLE STEIGERBOUW SÉCURITÉ D ÉCHAFAUDAGES INDUSTRIELS Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. Plus de possibilités. Le système d échafaudage. LAYHER ALLROUND STEIGERSYSTEEM LAYHER SYSTÈME D ÉCHAFAUDAGE ALLROUND VEILIGHEID IN DE INDUSTRIËLE STEIGERBOUW SÉCURITÉ

Nadere informatie

V A L B E V E I L I G I N G V O O R H E L L E N D E D A K E N. developed by

V A L B E V E I L I G I N G V O O R H E L L E N D E D A K E N. developed by V A L B E V E I L I G I N G V O O R H E L L E N D E D A K E N developed by Valbeveiliging voor hellende daken Het valgevaar is groot bij het werken op hellende daken. Toch moeten ze regelmatig worden betreden

Nadere informatie

Layher rolsteigers zijn voor veel werkzaamheden op hoogte, veilig, snel en eenvoudig te (de)monteren.

Layher rolsteigers zijn voor veel werkzaamheden op hoogte, veilig, snel en eenvoudig te (de)monteren. Layher rolsteigers zijn voor veel werkzaamheden op hoogte, veilig, snel en eenvoudig te (de)monteren. Layher rolsteigers zijn vervaardigd uit dikwandig aluminium waardoor kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd

Nadere informatie

Sky-Line Uitwijkconsole voor Rolsteiger

Sky-Line Uitwijkconsole voor Rolsteiger Sky-Line Uitwijkconsole voor Rolsteiger V E I L I G W E R K E N O P H O O G N I V E A U Skyworks BV Hoofdkantoor: Postbus 38 2650 AA Berkel en Rodenrijs Tel. 010-5140050 Fax 010-5140055 E-mail: info@skyworks.nl

Nadere informatie

Ideale combinatie; Groendak en zonnepanelen SYSTEEM SOLARGROENDAK. Haal meer rendement uit zonnepanelen met een groendak!

Ideale combinatie; Groendak en zonnepanelen SYSTEEM SOLARGROENDAK. Haal meer rendement uit zonnepanelen met een groendak! Ideale combinatie; Groendak en zonnepanelen SYSTEEM SOLARGROENDAK Haal meer rendement uit zonnepanelen met een groendak! Optigroen systeem SolarGroendak. Het principe. Hoe werkt het? Het Optigroen SolarGroendak

Nadere informatie

Rolsteigers Ladders Trappen

Rolsteigers Ladders Trappen ALU KLIMMATERIALEN Made in Holland Aluminium rolsteigers Klap- en vouwsteigers Ladders - trappen Constructies op maat Klasse A materiaal Alles gecertificeerd volgens de strengste euro-eisen Rolsteigers

Nadere informatie

ZONWERING ICARUS SUNCLIPS LOGGIA

ZONWERING ICARUS SUNCLIPS LOGGIA ICARUS SUNCLIPS LOGGIA INHOUD Leveringsprogramma zonwering... pag. 1 Overzicht STORAX ICARUS lamellen...pag. 2-3 Uitvoeringen STORAX ICARUS... pag. 4-5 STORAX ICARUS Quickfix... pag. 6-7 STORAX ICARUS

Nadere informatie

LAYHER TECHNISCHE BROCHURE BELASTBAARHEID ALLROUND- EN SYSTEEMVRIJE ONDERDELEN

LAYHER TECHNISCHE BROCHURE BELASTBAARHEID ALLROUND- EN SYSTEEMVRIJE ONDERDELEN Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. LAYHER TECHNISCHE BROCHURE BELASTBAARHEID ALLROUND- EN SYSTEEMVRIJE ONDERDELEN Uitgave 09-2016 Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. Inhoud Inleiding pagina

Nadere informatie

VAN BOVEN PROJECTBOUW B.V.

VAN BOVEN PROJECTBOUW B.V. van boven TRRASOVRKAPPING montagehandleiding VAN OVN PROJTOUW.V. Assemblageschema pagina 1 VAN OVN PROJTOUW.V. Onderdelen A Voetstukken 2x (3,275 m¹) 3x (4,345 m¹) 3x (5,415 m¹) 3x (6,000 m¹) 3x (6,485

Nadere informatie

Alu-randbeveiliging Leuninghouder Randbeveiliging TITAN

Alu-randbeveiliging Leuninghouder Randbeveiliging TITAN Alu-randbeveiliging Leuninghouder Randbeveiliging TITAN Alu-randbeveiliging TITAN Leuninghouder TITAN H / HS eenvoudige montage - veilig in gebruik. Voor uw veiligheid Of u nu kiest voor leuninghouders

Nadere informatie

Dè specialist in verhuur van werktenten voor bouw-, infra en industrie.

Dè specialist in verhuur van werktenten voor bouw-, infra en industrie. Dè specialist in verhuur van werktenten voor bouw-, infra en industrie. Inleiding Flinke regenbuien, sneeuw, harde wind, een hoge luchtvochtigheid en extreme temperaturen Ongewenste weersinvloeden zijn

Nadere informatie

Stanza Terrasoverkapping Assemblage- en montagehandleiding

Stanza Terrasoverkapping Assemblage- en montagehandleiding Assemblage- en montagehandleiding * * A T T E N T I E * * AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze handleiding, noch voor eventuele nadelige gevolgen die uit

Nadere informatie

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling Dakrandpanelen Voor een blijvend mooie uitstraling Keralit dakranden: de kroon op elke woning! Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning. Ze vallen pas op als

Nadere informatie

Zelf uw woning aanpassen

Zelf uw woning aanpassen Zelf uw woning aanpassen DAKRAAM Wilt u een dakraam aanbrengen op uw zolder, voor meer licht, ventilatie of uitzicht? Hier vindt u meer informatie over hoe u dat kunt aanpakken. Vraag eerst wel om toestemming

Nadere informatie

BPB. Gyproc gipskartonplaten. BPB, uw gids in gips.

BPB. Gyproc gipskartonplaten. BPB, uw gids in gips. BPB Gyproc gipskartonplaten BPB, uw gids in gips. 4 1 Gyproc gipskartonplaten 1.1 Gyproc AK, WK, VK Gyproc gipskartonplaten bestaan uit een kern van gips en een ommanteling van karton. Ze zijn veelzijdig

Nadere informatie

MULTITEXX GEVELBEKLEDING

MULTITEXX GEVELBEKLEDING MULTITEXX Modern sponningdeel met verfijnde V-groef Een product van: 999.1600.06 MULTITEXX Een moderne uitstraling met Multitexx gevelbekleding Multitexx gevelbekleding kenmerkt zich door een unieke oppervlakte

Nadere informatie

îòððð ìòððð ³³ô º µ»²¼» ³»² ± ²ª ¹ ìëð ïòîíë ³³

îòððð ìòððð ³³ô º µ»²¼» ³»² ± ²ª ¹ ìëð ïòîíë ³³ ÍÑÒ ÝÑ ïïð Ó±¾»» ²»» ²¼ Ì» Õ µ» ñ ±» ²¹ ͱ² ½± ïïð Û» ½» ±» ²¹»² ³» ±¹»» ¹» «¼ ±» ¼»²ô ¹» ½ µ ª±±» ¼±»» ²¼»² Ð ²»» º³» ²¹»²æ Ü µ» ر±¹» Þ»»¼» Ü»«²»» Ú ³» ± ¾±«Ð ²»» ² ½ Þ» ²¹ ߺ» µ ²¹ Ù» «¼ ±» Î ó ¼» ø

Nadere informatie

Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw)

Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw) Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw) Algemeen Belangrijkste functie van een dakkapel is het creëren van extra leefruimte in een woning. De dakkapel wordt geplaatst op een hellend dak. wat is het verschil?

Nadere informatie

Blitz steiger. Voldoet aan de algemene Bouwrichtlijnen Z van het Duitse bouwinstituut. Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers.

Blitz steiger. Voldoet aan de algemene Bouwrichtlijnen Z van het Duitse bouwinstituut. Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. Voldoet aan de algemene Bouwrichtlijnen Z-8.1-16.2 van het Duitse bouwinstituut Gecertificeerd volgens DIN ISO 9001/EN 29 001 4-12-03 Blitz steiger B e t r o u w b a r e v e i l i g h e i d Meer Mogelijk.

Nadere informatie

Introductie. Qbiss One biedt twee ontwerpmogelijkheden: Ontwerp met schaduwvoeg (Qbiss One B) Ontwerp zonder schaduwvoeg Vlak (Qbiss One F)

Introductie. Qbiss One biedt twee ontwerpmogelijkheden: Ontwerp met schaduwvoeg (Qbiss One B) Ontwerp zonder schaduwvoeg Vlak (Qbiss One F) Introductie Qbiss One 1, is een kosteneffectieve oplossing voor uw gevel en een ideaal alternatief voor samengestelde gevels. Door een combinatie van volledige functionaliteit en esthetiek is het de natuurlijke

Nadere informatie

Bouwplaatoplossingen voor wanden. Veiliger, sneller, efficiënter

Bouwplaatoplossingen voor wanden. Veiliger, sneller, efficiënter Bouwplaatoplossingen voor wanden Veiliger, sneller, efficiënter NL Met de waterdichte bouwplaatoplossingen van wedi kan ik badkamers in korte tijd renoveren. Bovendien bieden de systemen niet alleen ongeëvenaarde

Nadere informatie

volschuim dakrand- en overstekpanelen

volschuim dakrand- en overstekpanelen volschuim dakrand- en overstekpanelen snelle montage én direct resultaat www.npibv.eu product vanonderhoudsarme bouwproducten Uniek ophangsysteem Het grote pluspunt van Swish dakrandpanelen is het unieke

Nadere informatie

Ventilatie oplossingen

Ventilatie oplossingen Ventilatie oplossingen Hillegersbergsche Gevelproducten is constant op zoek naar verbeteringen in de bouw, met name als het om de gevel gaat! Gezien het feit dat er bij vliesgevels nog steeds veel problemen

Nadere informatie

Brochure Overzicht Alle oplossingen overzichtelijk op rij OVERZICHT. Alle oplossingen overzichtelijk op rij. v2013/10nl

Brochure Overzicht Alle oplossingen overzichtelijk op rij OVERZICHT. Alle oplossingen overzichtelijk op rij. v2013/10nl Brochure Overzicht Alle oplossingen overzichtelijk op rij OVERZICHT Alle oplossingen overzichtelijk op rij v2013/10nl Steigers, bekisting en ondersteuning: Altijd een oplossing 02 Het productaanbod van

Nadere informatie

Nieuwe veiliger opbouw van rolsteigers

Nieuwe veiliger opbouw van rolsteigers Schilders, gevelwerkers, installateurs, zzp ers en particulieren: allemaal maken ze gebruik van de rolsteiger voor het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. Maar de veiligheid laat daarbij nog wel eens

Nadere informatie

Veemarkthal - Voordorphal Haalbaarheidsadvies

Veemarkthal - Voordorphal Haalbaarheidsadvies BIJLAGE 3 Veemarkthal - Voordorphal Haalbaarheidsadvies IBU Stadsingenieurs Postadres: Postbus 8375, 3503 RJ Utrecht Bezoekadres: Ravellaan 96, Utrecht Telefoon: 030-286 43 23 Fax: 030-286 43 48 Projectnummer:

Nadere informatie

Montage- en gebruikshandleiding. Allround steiger 07-07- 03

Montage- en gebruikshandleiding. Allround steiger 07-07- 03 Montage- en gebruikshandleiding Allround steiger 07-07- 03 Het universele systeem voor gewone en gecompliceerde steigers. De enige systeemsteiger met 2 officiële toelatingscertificaten van het Duitse bouwinstituut:

Nadere informatie

Veiligheid MultiValRichting veiligheidssysteem

Veiligheid MultiValRichting veiligheidssysteem Veiligheid MultiValRichting veiligheidssysteem MORE POWER TO YOUR ROOF 1 Het vallen van hoogte en als gevolg daarvan de preventieve maat regelen voor het veilig betreden van daken is en zal ook in de komende

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

Bijl Composiet planken. Voor nieuwbouw en renovatie

Bijl Composiet planken. Voor nieuwbouw en renovatie Bijl Composiet planken Voor nieuwbouw en renovatie Bijl Composiet planken Voor Nieuwbouw en renovatie BIJL Profielen produceert sinds 1995 glasvezel versterkte polyester profielen. Naast vele klantspecifieke

Nadere informatie

innovatie magazine VIND DE STEIGER DIE HET BESTE BIJ U PAST IN SLECHTS DRIE STAPPEN

innovatie magazine VIND DE STEIGER DIE HET BESTE BIJ U PAST IN SLECHTS DRIE STAPPEN 015 innovatie magazine AANVULLING OP DE CATALOGUS 2014-2015 RS TOWER 5 & RS TOWER 4 EEN NIEUWE SERIE ROLSTEIGERS MiTOWER PLUS & STAIRS EEN UITBREIDING OP DE SUCCESVOLLE MiTOWER STEIGERCONFIGURATOR VIND

Nadere informatie

MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN

MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN Onderhoudsarme gevels, dakkapellen, dakranden en overstekken Een product van: 3/15 Kleuren rabat/sponningdeel Volschuim dubbel rabat, rabat en sponningdeel Het programma is gemaakt

Nadere informatie

Werfix BVBA. -Bouwhoogte : Max. 40,00m -Afstand : 2,00m -Beveiliging door middel van stabiele constructie -Verstelbaar : 0 66 cm

Werfix BVBA. -Bouwhoogte : Max. 40,00m -Afstand : 2,00m -Beveiliging door middel van stabiele constructie -Verstelbaar : 0 66 cm 14. Randbeveiliging : Veilig werken op hoogte!! 14.1 Randbeveiliging - Leuninghouder horizontaal Type 1 : Leuninghouder met binnendraad Leuninghouder vindt o.a. toepassing in de rand van een balkon. -Verstelbaar

Nadere informatie

MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN

MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN Onderhoudsarme gevels, dakkapellen, dakranden en overstekken Een product van: 999.1600.26 Volschuim dubbel rabat, rabat en sponningdeel Het programma Milexx volschuim profielen

Nadere informatie

Nieuwe veiligere opbouw van rolsteigers

Nieuwe veiligere opbouw van rolsteigers Schilders, gevelwerkers, installateurs, zzp ers en particulieren: allemaal maken ze gebruik van de rolsteiger voor het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. Maar de veiligheid laat daarbij nog wel eens

Nadere informatie

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Montagevoorschrift Met het universele indak bevestigingssysteem van Ubbink, kan men alle soorten zonnepanelen tussen de dakpannen aanbrengen. Het systeem

Nadere informatie

LOK FALCO FALCOLOK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van

LOK FALCO FALCOLOK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van FALCO LOK FALCOLOK De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van Falco. Door de vele mogelijkheden qua materiaal, ontwerp en bekleding zijn deze overkappingen multifunctioneel inzetbaar. De FalcoLok

Nadere informatie

Uw Canexel verkooppunt: Fetim Professional. Tel.:

Uw Canexel verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: Uw Canexel verkooppunt: Fetim Professional Tel.: 020 580 5285 Email: professional@fetim.nl www.fetimprofessional.nl www.frontsandfronts.nl F3226/001 3223/008 NL versie versie 06/2007 06/2010 Canexel Houten

Nadere informatie

EshaGum, EshaFlex & EshaFlex Premium

EshaGum, EshaFlex & EshaFlex Premium EshaGum, EshaFlex & EshaFlex Premium Kwaliteitsproducten met een veelzijdige toepassing * Safety overlap: snelvloeiende VARIO-bitumen aangebracht op bovenzijde van onderliggende baan en onderzijde van

Nadere informatie

AS 305 db RF/3.100*100.3.AA

AS 305 db RF/3.100*100.3.AA Overzicht Systeemcode: Luchtgeluidisolatie R w : 78 db Luchtgeluidisolatie D nt,a,k : 69 db Brandwerendheid: 120 minuten 1 Wandhoogte toepassingsgebied I: 8000 mm Wandhoogte toepassingsgebied I i.c.m.

Nadere informatie

NIEUW! 3x sneller dan de huidige systemen Ballast Transport en Handling Dakbelasting Calculatie Kabelmanagement Materiaal

NIEUW! 3x sneller dan de huidige systemen Ballast Transport en Handling Dakbelasting Calculatie Kabelmanagement Materiaal ! W U E I N eller dan 3x sn uidige de h n systeme FlatFix Fusion voor platte daken FlatFix Fusion is een revolutionair en lichtgewicht platdak montagesysteem voor zonnepanelen dat op verschillende manieren

Nadere informatie