De nieuwe Toledo 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOMEN 3 DUBBELKLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De nieuwe Toledo 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOMEN 3 DUBBELKLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP"

Transcriptie

1 TOLEDO

2

3 Bij het ontwerpen van de nieuwe SEAT Toledo hielden we een aantal strikte stelregels in gedachten. Verandering betekent verbetering en is nooit een doel op zich. Innoveer, maar vergeet nooit het goede dat er al is. Verbeter de techniek, maar nooit ten koste van het gevoel. Wij noemen dat: ENJOYNEERING. De nieuwe Toledo We stelden onszelf voortdurend kritische vragen. Kunnen we het design overtreffen? Is het mogelijk de prestaties te verbeteren? De CO2-uitstoot te verlagen? Het interieur efficiënter in te delen? Het antwoord op deze vragen zie je hier. Waar hij ook komt, de nieuwe SEAT Toledo trekt overal bewonderende blikken. Hij heeft meer beenruimte achterin en een grotere kofferbak. De DSG-versnellingsbak schakelt vloeiender dan ooit en levert geweldige prestaties met een uitzonderlijk lage uitstoot. De nieuwe Toledo is verbluffend. Maar wat hem pas echt onderscheidt is zijn passie. 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOMEN 3 DUBBELKLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM

4 Stijlvol en veelzijdig Een elegante familiewagen De nieuwe SEAT Toledo is een echte eyeopener. Hij combineert de subtiele elegante stijl van een coupé met de praktische veelzijdigheid van een stationwagon en heeft daarmee alles wat je van een familieauto verwacht. Het precieze design van de belijning, samen met de brede, hoekige koplampen en de fraai gevormde achterlichten, maken van de Toledo een serieuze verschijning met het onmiskenbare DNA van SEAT. De achterkant is een verhaal apart. Hier vind je een royale kofferbak met meer dan 550 liter bagageruimte. En omdat hij opent als een hatchback, is het een van de meest toegankelijke, maar ook aantrekkelijke coupés op de weg.

5

6

7 Innerlijke vrijheid Geniet van de enorme ruimte Ga lekker achterover zitten, strek je benen en relax. Je zit in de nieuwe SEAT Toledo. Of je nu plaatsneemt achter het stuur of van de reis geniet als een tevreden passagier op de achterbank, er is overal genoeg hoofd- en beenruimte. Het prachtig beige interieur met stoelen en bekleding van de hoogste kwaliteit, creëert een relaxte omgeving; een superieur niveau van afwerking en vakmanschap is standaard. Om het gevoel van ontspanning helemaal compleet te maken, is er het SEAT Media Systeem 2.2 met USB-aansluiting. Hiermee luister je naar je favoriete muziek en vind je gemakkelijk je weg door de stad. De nieuwe SEAT Toledo is met afstand een van de meest comfortabele familieauto s in zijn klasse.

8 De sportiefste sedan In zijn klasse Bij de nieuwe SEAT Toledo draait het niet alleen maar om stijl, het is ook een degelijke auto. Met de 7-traps DSG-versnellingsbak, schakelt hij moeiteloos en vloeiend en lijkt hij over de weg te vliegen. De nieuwe Toledo is zuiniger dan ooit, dankzij onze Ecomotive motoren die minder brandstof verbruiken en de uitstoot terugbrengen tot slechts 104 g/km. Met onze reeks van TSI- en TDI-motoren, hadden we maar een doel voor ogen: de meest betrouwbare motoren op de weg creëren. Natuurlijk, ze zijn krachtig, genereren tot 122 pk, maar het belangrijkste is uiteraard de manier waarop je ergens komt en niet hoe snel.

9

10 State of the art Superieure techniek LEDEREN STUURWIEL. KOPLAMPSPROEIERS. Houden de koplampen schoon voor een stralend verlichte weg.

11 DSG-BEDIENING MET LEDEREN BEKLEDING. SUPERGROTE KOFFERBAK. 550 liter bagageruimte, opent als een hatchback, voor nog meer gebruiksgemak.

12 Zorgeloos rijden Aan alles is gedacht Of je nu de bestuurder bent of de passagier, voorin zit of achterin, jouw veiligheid is in de nieuwe SEAT Toledo onze eerste prioriteit. Dat is waarom er naast de standaard bestuurdersairbag ook standaard passagiers- en gordijnairbags aan voor- en zijkant aanwezig zijn. Hiernaast is er ook nog standaard ABS, ESC en achterbanken met isofix en Top Tether verankering, hiermee is je nieuwe SEAT Toledo een van de veiligste familieauto s op de weg. Maak je dus vooral geen zorgen, we hebben aan alles gedacht.

13 PARKEERSENSOREN ACHTER. Wanneer je zo n prachtige auto bezit, wil je hem natuurlijk ook mooi houden. De parkeersensoren achter, helpen je om altijd een veilige afstand te bewaren tussen je Toledo en de auto achter je, zodat je nooit te dichtbij komt als je achteruit rijdt of parkeert. HELLINGASSISTENTIE. Dankzij de hellingassistentie hoef je je geen zorgen meer te maken over de hellingproef. Je auto rijdt geen millimeter meer achteruit. Zodra je de rem loslaat om gas te geven, houdt de auto de rem automatisch nog twee seconden vast, zodat je rustig kunt wegrijden. AIRBAGS. In de Toledo staat veiligheid op de eerste plaats. Naast de standaard bestuurdersairbags zijn er passagiersairbags (zowel voor- als zijairbags) en gordijnairbags om het hoofd te beschermen.

14 Entry De Entry is het instapmodel van de SEAT Toledo. Dit model heeft standaard o.a. 6 airbags, ESC, ABS, elektrisch bedienbare ramen voor en centrale deurvergrendeling. REFERENCE Een stapje naar boven richting de Reference biedt direct een heleboel luxe. Om te beginnen is er de airconditioning, radio/cd/ MP3-speler en een boordcomputer die je up-to-date houdt over de status van je auto. Daarnaast is de Toledo Reference standaard voorzien van een in twee delen inklapbare achterbank, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, een achterbank met isofix en Top Tether ankerpunten, ESC, ABS en vele andere extra s.

15

16 STYLE De meest luxe uitvoering van de SEAT Toledo is de Style. Er is een ingebouwde radio/cd/mp3-speler met 6 hoogwaardige speakers voor een ultieme beleving van je favoriete muziek. In de Toledo Style is alles extra fraai afgewerkt, zoals het met leer beklede multifunctionele stuurwiel en de bijpassende versnellingspook. En met de 16 inch lichtmetalen velgen maak je het plaatje tot slot ook aan de buitenkant helemaal compleet. Hiernaast beschikt de Style-uitvoering standaard over een Opbergpakket, Climatronic en vele andere extra s. Niet alles op de afbeeldingen behoort tot het standaardpakket.

17

18 STYLE/BEIGE De uitrusting is hetzelfde als die van de Toledo Style, maar de look is anders. Dit prachtige beige interieur is een klasse apart. Alles in dit interieur ademt elegantie en kwaliteit. Niet alles op de afbeeldingen behoort tot het standaardpakket.

19

20 Stijlvolle accessoires Voor de hele familie Maak je nieuwe SEAT persoonlijker en kies uit een reeks aan originele SEAT-accessoires, die niet alleen praktisch maar natuurlijk ook stijlvol zijn. Begin je avontuur online. Stel je ultieme SEAT Toledo online samen en bekijk hem van alle kanten. Kies je motor, bekleding, carrosseriekleur, uitrusting en accessoires. Je kunt hem opslaan, downloaden en zelfs delen. SEAT G1 ISOFIX DUO PLUS. Geschikt voor gewichtsklasse I (9kg 18kg). Geïnstalleerd met autogordel of isofix ankerpunten en Top Tether gordel. De hoes is afneembaar en wasbaar A

21 TREKHAAK. Er is zowel een vaste trekhaak (PT01 128) als een afneembare trekhaak (PT02 102) verkrijgbaar. DAKDRAGERS. Dakdrager met anti-diefstalsysteem. Ideaal in combinatie met diverse accessoires, zoals een bagagekoffer ( A), fietsenrek (6L A) en skikoffer (3B F). 6JA071151

22 Bekleding ENTRY/REFERENCE Stof (STANDAARD) Begin je avontuur online. Stel je ultieme SEAT Toledo online samen en bekijk hem van alle kanten. Kies je motor, bekleding, carrosseriekleur, uitrusting en accessoires. Je kunt hem opslaan, downloaden en zelfs delen. Style STOF (STANDAARD)

23 Style Stof (optioneel)

24 Velgen 15 inch URBAN ENTRY/REFERENCE (STANDAARD) 16 inch DESIGN REFERENCE (OPTIONEEL) 16 inch DESIGN STYLE (STANDAARD) 17 inch DYNAMIC STYLE (OPTIONEEL)

25 KLEUREN BILAWIT 9P9P NON-METALLIC PASSIONROOD 8T8T NON-METALLIC PLATINGRIJS 2G2G METALLIC BRILLIANTZILVER 8E8E METALLIC LAVABLAUW 0F0F METALLIC SOMONTANOROOD X7X7 METALLIC cappuccinobeige 4K4K METALLIC DENIMBLAUW G0G0 METALLIC MAGICZWART 1Z1Z METALLIC OCEANBLAUW 8X8X SPECIALE KLEUR

26 CLUB SEAT Voor alle SEAT-rijders in Nederland Club SEAT staat voor voordeel, kortingen en special events voor alle SEAT-rijders in Nederland! Club SEAT is bedoeld om al onze SEAT-rijders nóg meer plezier te laten beleven aan SEAT. Doe er dus je voordeel mee! SEAT-rijders hebben veel extra voordeel. Ben je SEAT-rijder, dan kun je gratis lid worden van Club SEAT. En dat heeft zo zijn voordelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van elk jaar een gratis zomer- en wintercheck voor je auto? Of korting op je APK-tarief en speciale acties bij onze Club SEAT partners als Parkline, Prodrive TrainingCentre, SEAT Bank en Texaco? Kortingen op producten en diensten. Club SEAT leden kunnen exclusief gebruik maken van SEAT Drive In, een service waarbij je voor een vast bedrag per jaar bij je dealer langs kan rijden voor kleine auto-ongemakken. Deze aanbiedingen vind je in de Club SEAT nieuwsbrief die wij je iedere maand toesturen, maar kun je ook vinden op onze website. Lid worden is helemaal gratis! Het mooie van Club SEAT is dat het je niets kost. Het lidmaatschap is en blijft gratis. Bovenop alle voordelen word je ook nog op de hoogte gehouden van SEAT-nieuws, staan op clubseat.nl al je autogegevens overzichtelijk op een rij en krijg je bericht als het tijd is voor je APK. Kortom, als Club SEAT lid heb je écht een streepje voor. Ga naar voor het complete aanbod én om je direct aan te melden! Ook krijg je als lid korting op verschillende producten en diensten van SEAT Service zoals accessoires en services.

27 SEAT SERVICE SEAT abonnement. Met een SEAT Abonnement rijd je onbezorgd in een nieuwe SEAT, juist omdat je niet de eigenaar bent. De auto blijft economisch en juridisch eigendom van SEAT Leasing. Je sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht jaarkilometrage. Zo kunnen we je alle zorgen uit handen nemen. Je staat overigens wel geregistreerd als bestuurder van de auto. De voordelen van een SEAT Abonnement. / Geen onverwachte kosten voor reparatie of onderhoud. / Geen zorgen over de waardeontwikkeling van je SEAT. / Nooit meer apart betalen voor verzekering of wegenbelasting. / Een aanbetaling is mogelijk, maar niet noodzakelijk. / Je hebt één aanspreekpunt, je SEAT-dealer. / 24 uur per dag, 7 dagen in de week gratis SEAT Mobiliteitsservice. Garantie en Mobiliteitsservice. Je SEAT is met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gebouwd. En dat bewijzen wij je graag. Zo heb je op de SEAT Toledo 4 jaar garantie! In de eerste twee jaar is de garantie geldig ongeacht het aantal gereden kilometers. Tot en met het vierde jaar geldt een kilometerbeperking tot Daarnaast biedt SEAT 12 jaar carrosseriegarantie bij roesten van binnenuit. Ook bieden we iedereen die een nieuwe SEAT koopt gratis Mobiliteitsservice aan. Door een efficiënte dienstverlening zorgen wij er voor dat je zo snel mogelijk weer op weg wordt geholpen. Je kunt ons, wanneer je om hulp verlegen zit, 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer Zowel in Nederland (dus ook bij jou thuis voor de deur) als in het buitenland. Vraag naar de voorwaarden bij je SEAT-vestiging. VARIABELE ONDERHOUDSINTERVAL. Deze technologie maakt het mogelijk dat je auto automatisch aangeeft wanneer een servicebeurt nodig is. De auto berekent aan de hand van je rijgedrag en je gebruik het juiste moment waarop de auto een servicebeurt nodig heeft. Dit type onderhoud wordt ook wel variabele onderhoudsintervallen genoemd. Variabele onderhoudsintervallen kunnen maximaal twee keer zo lang zijn als vaste onderhoudsintervallen, dus tussen twee onderhoudsbeurten zit dan maximaal km of 2 jaar.

28 @SEAT_NL SEAT-importeur Pon's Automobielhandel B.V. behoudt zich het recht voor zonder nadere kennisgeving wijzigingen in prijzen en/of uitvoeringen aan te brengen. Ofschoon deze brochure met de grootste zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard dan ook. Vanwege beperkingen in het drukproces kunnen de in deze brochure weergegeven kleuren enigszins afwijken van de werkelijke lakkleuren en/of materialen, raadpleeg de SEATdealer voor een exacte weergave. MS20302/032013/ seat.nl

De nieuwe Toledo 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOEMEN 3 DUBBEL KLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP

De nieuwe Toledo 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOEMEN 3 DUBBEL KLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP TOLEDO Bij het ontwerpen van de nieuwe SEAT Toledo hielden we een aantal strikte stelregels in gedachten. Verandering betekent verbetering en is nooit een doel op zich. Innoveer, maar vergeet nooit het

Nadere informatie

TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY DE TOLEDO Stijlvol en veelzijdig De SEAT Toledo is een echte eyeopener. Hij combineert de subtiele elegante stijl van een coupé met de praktische veelzijdigheid van een stationwagon

Nadere informatie

ALLES DRAAIT OM DE LOOKS VINDEN WIJ

ALLES DRAAIT OM DE LOOKS VINDEN WIJ LEON ENJOYNEERING DE NIEUWE SEAT LEON De nieuwe SEAT Leon zit boordevol nieuwe technologie om van te genieten. Over elk onderdeel en elk detail is nagedacht. Zo creëren we het ultieme rijplezier, ieder

Nadere informatie

De SEAT Ibiza was altijd al jong van geest. Een bruisende, swingende auto die de show steelt met bijzondere prestaties en een flinke dosis plezier.

De SEAT Ibiza was altijd al jong van geest. Een bruisende, swingende auto die de show steelt met bijzondere prestaties en een flinke dosis plezier. IBIZA ENJOYNEERING De SEAT Ibiza was altijd al jong van geest. Een bruisende, swingende auto die de show steelt met bijzondere prestaties en een flinke dosis plezier. DE PERFECTE MIX De nieuwe SEAT Ibiza

Nadere informatie

Passie voor precisie De nieuwe SEAT Leon

Passie voor precisie De nieuwe SEAT Leon LEON De ontwerpers van SEAT hebben een passie voor precisie. Met eindeloos geduld zoeken ze naar de perfecte balans tussen schoonheid en functionaliteit. Een auto die je niet alleen veilig op je bestemming

Nadere informatie

SEAT COPA Actiemodellen

SEAT COPA Actiemodellen SEAT COPA Actiemodellen 2 Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. DE upgrade volgens seat. Wie wil er niet graag een beetje meer voor minder? Twee bolletjes ijs voor de prijs van een. Nou, dat

Nadere informatie

Dat noemen wij nou: ENJOYNEERING.

Dat noemen wij nou: ENJOYNEERING. Mii Dit is de SEAT Mii. Hij lijkt misschien klein, maar onderschat hem niet. Hij is zuinig, maar supersnel. Hij is compact, maar verrassend ruim. Hij is slim en zit boordevol met de nieuwste technologie

Nadere informatie

TOLEDO. Prijs-/specificatielijst 1 januari 2014

TOLEDO. Prijs-/specificatielijst 1 januari 2014 TOLEDO Prijs-/specificatielijst 1 januari 2014 Bij het ontwerpen van de nieuwe SEAT Toledo hielden we een aantal strikte stelregels in gedachten. Verandering betekent verbetering en is nooit als doel op

Nadere informatie

De SEAT Alhambra heeft alles wat je van een familiewagen verwacht. Ruimte, ruimte en nog eens ruimte en dat in een grote hoeveelheid variaties.

De SEAT Alhambra heeft alles wat je van een familiewagen verwacht. Ruimte, ruimte en nog eens ruimte en dat in een grote hoeveelheid variaties. ALHAMBRA 2 De SEAT Alhambra heeft alles wat je van een familiewagen verwacht. Ruimte, ruimte en nog eens ruimte en dat in een grote hoeveelheid variaties. ALLES IS MOGELIJK Ervaar het gemak. Op weg naar

Nadere informatie

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY Al onze auto s willen veel meer dan jou functioneel van A naar B brengen. We willen je inspireren, je laten genieten. Jouw rijplezier staat altijd centraal in ons ontwerpproces.

Nadere informatie

IBIZA TECHNOLOGY TO ENJOY

IBIZA TECHNOLOGY TO ENJOY IBIZA TECHNOLOGY TO ENJOY NIEUW MAAR TOCH VERTROUWD De vernieuwde SEAT Ibiza is mooi van binnen en van buiten. De auto wil indruk maken op iedere bestuurder en belooft een onvergetelijke rijervaring. De

Nadere informatie

Dat noemen wij nou: ENJOYNEERING.

Dat noemen wij nou: ENJOYNEERING. Mii 2 Dit is de SEAT Mii. Hij lijkt misschien klein, maar onderschat hem niet. Hij is zuinig, maar supersnel. Hij is compact, maar verrassend ruim. Hij is slim en zit boordevol met de nieuwste technologie

Nadere informatie

Houd alle opties open

Houd alle opties open ALTEA Het leven zit vol verrassingen en onverwachte wendingen. Met de SEAT Altea ben je op alles voorbereid. Want als er één auto veelzijdig is, dan is het wel de Altea. Een auto waarmee je net zo makkelijk

Nadere informatie

TOLEDO. Prijs-/specificatielijst 1 juni 2014

TOLEDO. Prijs-/specificatielijst 1 juni 2014 TOLEDO Prijs-/specificatielijst 1 juni 2014 Bij het ontwerpen van de nieuwe SEAT Toledo hielden we een aantal strikte stelregels in gedachten. Verandering betekent verbetering en is nooit als doel op zich.

Nadere informatie

MEMBER OF THE VOLKSWAGEN GROUP. Mii ENJOYNEERING

MEMBER OF THE VOLKSWAGEN GROUP. Mii ENJOYNEERING MEMBER OF THE VOLKSWAGEN GROUP Mii ENJOYNEERING Dit is de SEAT Mii. Hij lijkt misschien klein, maar onderschat hem niet. Hij is zuinig, maar supersnel. Hij is compact, maar verrassend ruim. Hij is slim

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

SEAT Exeo Range 2 EXEO

SEAT Exeo Range 2 EXEO SEAT Exeo Range SEAT Exeo Range 2 EXEO Business Class, wat je bestemming ook is Intelligentie en tomeloze ambitie hebben je gebracht tot waar je nu bent. Ben je klaar voor de volgende stap? Ben je klaar

Nadere informatie

SEAT ABONNEMENT 209,00 * PER MAAND 48 MAANDEN SEAT MII SPORT DYNAMIC SEAT BANK SEAT LEASING 1.0 44KW/60PK, TORNADOROOD KEUZEMOGELIJKHEDEN

SEAT ABONNEMENT 209,00 * PER MAAND 48 MAANDEN SEAT MII SPORT DYNAMIC SEAT BANK SEAT LEASING 1.0 44KW/60PK, TORNADOROOD KEUZEMOGELIJKHEDEN SEAT MII SPORT DYNAMIC 1.0 44KW/60PK, TORNADOROOD De SEAT Mii Sport Dynamic beschikt standaard over o.a.: Airconditioning Radio/CD/MP3-speler met 6 luidsprekers Voorbereiding SEAT Portable System Sportinterieur

Nadere informatie

IBIZA Wat is jouw idee van perfectie?

IBIZA Wat is jouw idee van perfectie? SEAT Ibiza Range SEAT Ibiza 2 IBIZA IBIZA Wat is jouw idee van perfectie? Als je mensen vraagt naar hun idee van perfectie, krijg je telkens een ander antwoord. Bij het ontwerpen van de Ibiza wisten we

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Financieren. Leasen. Verzekeren.

Financieren. Leasen. Verzekeren. ZONDER ZORGEN GENIETEN VAN EEN NIEUWE SEAT SEAT Abonnement Financieren. Leasen. Verzekeren. GEEN AFSCHRIJVING, RENTE OF RESTSCHULD. EN VOOR REPARATIE EN ONDERHOUD KAN IK GEWOON NAAR MIJN EIGEN MERKDEALER.

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

De nieuwe SEAT Arona.

De nieuwe SEAT Arona. De nieuwe SEAT Arona. Crossover met klasse. 2 Doe dit. Laat dat. Ga weg. Kom hier. Iedereen roept wat anders. Naar wie luister jij? De nieuwe SEAT Arona heeft een compleet eigen geluid. Een stoere stadse

Nadere informatie

Start moving. De nieuwe SEAT Ibiza.

Start moving. De nieuwe SEAT Ibiza. Start moving. De nieuwe SEAT Ibiza. Created in Barcelona. 1953. De eerste SEAT rolt van de lopende band en brengt Spanje in beweging. Meer dan 60 jaar later inspireren en bewegen wij mensen wereldwijd.

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Mii TECHNOLOGY TO ENJOY

Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Dit is de SEAT Mii. Hij lijkt misschien klein, maar onderschat hem niet. Hij is zuinig, maar supersnel. Hij is compact, maar verrassend ruim. Hij is slim en zit boordevol met de

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Niveau voor gevorderden

Niveau voor gevorderden SEAT Leon Niveau voor gevorderden Waar je ook naar toe gaat, vanaf het moment dat je instapt waan je jezelf in een andere wereld. Elke beroering van het gaspedaal lanceert je naar een hoger niveau van

Nadere informatie

AlteA Xl Accessoires

AlteA Xl Accessoires Altea XL Accessoires Exterieur 1 4 6 2 3 5 7 1. CHROMEN SIERLIJST ONDERGRILLE 5P9052532 95,00 2. DORPELLIJST RVS Altea XL opdruk 5P8071500 169,00 3. DORPELLIJST RVS SEAT SPORT opdruk 5P9071510 239,00 4.

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 TOLEDO TOLEDO TOLEDO 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 TOLEDO TOLEDO TOLEDO 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 TOLEDO 1998-2004 TOLEDO 2004-2013 TOLEDO 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH

THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH A T E C A THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH I N T R O D U C T I E 06 V E L G E N 28 E X T E R I E U R 08 K L E U R E N 34 I N T E R I E U R 14 B E K L E D I N G 40 T E C H N O L O G I E 22 4 5 AN SUV

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

Crossover. met klasse.

Crossover. met klasse. SEAT Arona. Crossover met klasse. 2 Doe dit. Laat dat. Ga weg. Kom hier. Iedereen roept wat anders. Naar wie luister jij? De nieuwe SEAT Arona heeft een compleet eigen geluid. Een stoere stadse crossover,

Nadere informatie

ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY

ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY INSIDE SEAT SEAT heeft al meer dan 60 jaar een ambitieuze missie: we leveren niet zomaar auto s, maar puur rijgenot. TECHNOLOGY TO ENJOY. Dat doen we wereldwijd, iedere dag.

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 INCA ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 INCA ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 INCA SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de SEAT Inca geldt

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

SEAT Leon accessoires 2009/2010

SEAT Leon accessoires 2009/2010 SEAT Leon accessoires 2009/2010 Exterieur 1 4 6 2 3 5 7 1. Chromen Sierlijst sierlijst voor ondergrille 5P9052532 1P9052532 82,00 2. Instaplijsten Dorpellijsten binnen roestvrij Roestvrij staal met ''SEAT

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN Mii ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN Mii ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 Mii SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de SEAT Mii geldt een vast onderhoudsinterval, dat betekent

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 CORDOBA ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 CORDOBA ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 CORDOBA SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de SEAT Cordoba geldt een vast onderhoudsinterval,

Nadere informatie

LEON ST. Prijs-/specificatielijst 1 juni 2014

LEON ST. Prijs-/specificatielijst 1 juni 2014 LEON ST Prijs-/specificatielijst 1 juni 2014 De nieuwe SEAT Leon ST zit boordevol nieuwe technologie om van te genieten. Over elk onderdeel en elk detail is nagedacht. Zo creëren we het ultieme rijplezier,

Nadere informatie

ALTEA. Prijs-/specificatielijst 1 januari 2014

ALTEA. Prijs-/specificatielijst 1 januari 2014 ALTEA Prijs-/specificatielijst 1 januari 2014 Het leven zit vol verrassingen en onverwachte wendingen. Met de SEAT Altea ben je op alles voorbereid. Want als er één auto veelzijdig is, dan is het wel de

Nadere informatie

FAMILIE INTRODUCTIE 3

FAMILIE INTRODUCTIE 3 SEAT Alhambra 2 INTRODUCTIE FAMILIE De SEAT Alhambra, een auto die een blijvende indruk achterlaat. Bij bestuurder, passagiers en de nietsvermoedende voorbijganger. Nooit eerder was er een familieauto

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de meeste oudere auto s geldt

Nadere informatie

SEAT Altea accessoires 2009/2010

SEAT Altea accessoires 2009/2010 SEAT Altea accessoires 2009/2010 Exterieur 1 4 6 2 3 5 7 1. Chromen sierlijst voor ondergrille 5P9052532 82,00 Honingraatgrille 5P9052535 82,00 2. Dorpellijsten RVS Met "SEAT Sport" opdruk 5P9071510 225,00

Nadere informatie

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business M{zd{ business M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7 Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{3 business Mazda3 Hatchback adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel 1.6 77 kw/105 pk Business 20.990

Nadere informatie

ALTEA ENJOY THE EASY LIFE

ALTEA ENJOY THE EASY LIFE SEAT Altea Range SEAT Altea ALTEA ENJOY THE EASY LIFE Niets in het leven is voorspelbaar. Wellicht nu nog meer dan ooit. Wat doe je hiermee bij het ontwerpen van een nieuwe auto? Als je bij het ontwerpteam

Nadere informatie

DE NIEUWE SEAT LEON ST STIJLVOL GENIETEN

DE NIEUWE SEAT LEON ST STIJLVOL GENIETEN LEON ST DE NIEUWE SEAT LEON ST STIJLVOL GENIETEN De hele SEAT Leon familie is vernieuwd, waarbij Technology to enjoy centraal staat. Hiermee brengt SEAT het plezier in autorijden naar de modellen. De 5-deurs

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 LEON I LEON II LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 LEON I LEON II LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de meeste

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 IBIZA IBIZA IBIZA 2009 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 IBIZA IBIZA IBIZA 2009 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 IBIZA 1999-2003 IBIZA 2003-2009 IBIZA 2009 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

SEAT Ibiza E-Ecomotive

SEAT Ibiza E-Ecomotive SEAT Ibiza E-Ecomotive SEAT Ibiza E-Ecomotive Prijs-/specificatielijst per 1 maart 2011 DE SEAT IBIZA 1.2 TDI E-ECOMOTIVE De nieuwe SEAT Ibiza 1.2 TDI E-Ecomotive is een auto met voordelen. Véél voordelen,

Nadere informatie

LEON ECOMOTIVE LEASE. Prijs-/specificatielijst 1 januari 2015

LEON ECOMOTIVE LEASE. Prijs-/specificatielijst 1 januari 2015 LEON LEASE Prijs-/specificatielijst 1 januari 2015 De SEAT Leon zit boordevol nieuwe technologie om van te genieten. Over elk onderdeel en elk detail is nagedacht. Zo creëren we het ultieme rijplezier,

Nadere informatie

DE NIEUWE SEAT ATECA TECHNOLOGY TO ENJOY

DE NIEUWE SEAT ATECA TECHNOLOGY TO ENJOY DE NIEUWE SEAT ATECA TECHNOLOGY TO ENJOY DE NIEUWE SEAT ATECA Nieuw perspectief. GENIETEN VAN HET LEVEN ZIT NIET IN BAANBREKENDE UNIEKE GEBEURTENIS SEN, MAAR IN HET WAARDEREN VAN HET ALLEDAAGSE. En dat

Nadere informatie

Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA.

Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA. Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. VWBAN214-01 SKODA Abonnement Brochure v7.indd 1 24-05-12 09:22 VWBAN214-01 SKODA Abonnement

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

SEAT Ibiza E-Ecomotive

SEAT Ibiza E-Ecomotive SEAT Ibiza E-Ecomotive SEAT Ibiza E-Ecomotive Prijs-/specificatielijst per 11 oktober 2011 DE SEAT IBIZA 1.2 TDI E-ECOMOTIVE De nieuwe SEAT Ibiza 1.2 TDI E-Ecomotive is een auto met voordelen. Véél voordelen,

Nadere informatie

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODABank ŠKODALeasing Financieren. Leasen. Verzekeren. Complete zekerheid voor uw ŠKODA De aanschaf van een nieuwe ŠKODA is een goede investering. Daar wilt

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALHAMBRA ALHAMBRA 2011 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALHAMBRA ALHAMBRA 2011 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALHAMBRA 1996-2010 ALHAMBRA 2011 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud.

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 IBIZA IBIZA IBIZA 2009 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 IBIZA IBIZA IBIZA 2009 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 IBIZA 1999-2003 IBIZA 2003-2009 IBIZA 2009 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de meeste oudere

Nadere informatie

IBIZA ECOMOTIVE. Prijs-/specificatielijst 1 juni % BIJTELLING

IBIZA ECOMOTIVE. Prijs-/specificatielijst 1 juni % BIJTELLING IBIZA ECOMOTIVE 14% BIJTELLING Prijs-/specificatielijst 1 juni 2013 Kies hier de uitrusting die bij je past REFERENCE STYLE Je zoekt een complete uitrusting, maar niet specifiek naar iets extra s. De Reference

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

0,00. Mercedes-Benz S-Klasse 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam. Achterbank met massagefunctie. Binnen/buitenspiegel automatisch dimmend

0,00. Mercedes-Benz S-Klasse 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam. Achterbank met massagefunctie. Binnen/buitenspiegel automatisch dimmend Mercedes-Benz S-Klasse 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam Merk Mercedes-Benz Model S-Klasse Type 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam Bouwjaar 2007 Kilometerstand 144.392 km Carrosserie Sedan Transmissie Automaat Brandstof

Nadere informatie

IBIZA. Prijs-/specificatielijst 1 juni 2014

IBIZA. Prijs-/specificatielijst 1 juni 2014 IBIZA Prijs-/specificatielijst 1 juni 2014 De SEAT Ibiza was altijd al jong van geest. Een bruisende, swingende auto die de show steelt met bijzondere prestaties en een flinke dosis plezier. DE PERFECTE

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia.

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Geknipt voor het leven in de stad. De nieuwe AYGO. ... AYGO JUST

Nadere informatie

Renault KADJAR Premium Leather bekleding. Commerciële actie particuliere en zakelijke klant

Renault KADJAR Premium Leather bekleding. Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Renault KADJAR Premium Leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Premium Leather Pakket Geniet kosteloos van extra luxe Geef het interieur van je nieuwe Renault KADJAR nog meer

Nadere informatie

ALTEA. Prijs-/specificatielijst 1 juni 2014

ALTEA. Prijs-/specificatielijst 1 juni 2014 ALTEA Prijs-/specificatielijst 1 juni 2014 Het leven zit vol verrassingen en onverwachte wendingen. Met de SEAT Altea ben je op alles voorbereid. Want als er één auto veelzijdig is, dan is het wel de Altea.

Nadere informatie

LEON ECOMOTIVE LEASE. Prijslijst vanaf 1 maart 2015

LEON ECOMOTIVE LEASE. Prijslijst vanaf 1 maart 2015 LEON LEASE Prijslijst vanaf 1 maart 2015 De SEAT Leon zit boordevol nieuwe technologie om van te genieten. Over elk onderdeel en elk detail is nagedacht. Zo creëren we het ultieme rijplezier, ieder moment

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODABank ŠKODALeasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. VWBAN274-04 SKODA Zekerheidspolis en Onderhoudsplan.indd 1 25-09-13 15:43 VWBAN274-04 SKODA Zekerheidspolis

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

De nieuwe SEAT Tarraco.

De nieuwe SEAT Tarraco. De nieuwe SEAT Tarraco. Why not now? Met de nieuwe SEAT Tarraco ben je er klaar voor. Klaar voor meer ruimte. Meer actie. Meer vrijheid. Meer rijplezier. Dus geniet van vandaag. Waarom zou je tot morgen

Nadere informatie

IBIZA. Prijs-/specificatielijst 1 juni 2014

IBIZA. Prijs-/specificatielijst 1 juni 2014 IBIZA Prijs-/specificatielijst 1 juni 2014 De SEAT Ibiza was altijd al jong van geest. Een bruisende, swingende auto die de show steelt met bijzondere prestaties en een flinke dosis plezier. DE PERFECTE

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport 53.835 U BESPAART: 6.612 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: wit Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands B.V. 5626AG Eindhoven Porsche 911 Cabrio 3.6 Carrera 996 Tiptronic Aut. Sportuitlaat, Origineel NL, Navi, Memory, Xenon Specificaties Datum: 26-02-2002 Tellerstand: 183.990 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud.

Nadere informatie

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY EINDELOOS RIJPLEZIER SEAT regelt de rest SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY 2 ALLES IN EEN KEER GOED GEREGELD SEAT-rijders hebben sowieso al weinig

Nadere informatie

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW i l s i j to r P ok r pe M { d z 5 { 1 t s j 12 r be 20 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 30.690 7.440 23.250

Nadere informatie

SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten

SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten SEAT BANK Financieren. Leasen. Verzekeren. DE SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Een SEAT is gemaakt om te rijden. En dankzij de SEAT Zekerheidspolis blijf je dat zorgeloos

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

Ford Fiesta 1.6 Sport

Ford Fiesta 1.6 Sport Harold Rolloos 7 augustus 2009 Partytime Sinds zijn introductie vorig jaar is de nieuwe Ford Fiesta een succesnummer. In de eerste plaats wordt hij vooral geroemd om zijn rijgedrag. En laten we zijn vlotte,

Nadere informatie

ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen. Onderhoudsprijzen 2013 SEAT SERVICE

ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen. Onderhoudsprijzen 2013 SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE Onderhoudsprijzen 2013 Duidelijkheid in onderhoud Je SEAT is een kwaliteitsproduct en staat garant voor veel plezierige en zorgeloze kilometers. Om

Nadere informatie

Nieuwe Renault CAPTUR

Nieuwe Renault CAPTUR Nieuwe Renault CAPTUR Avontuur in de stad Goed nieuws voor stedelingen: de Captur, de succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren, een vernieuwde grille, een

Nadere informatie

Renault MÉGANE Premium leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant

Renault MÉGANE Premium leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Renault MÉGANE Premium leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Premium Leather Pakket Geniet kosteloos van extra luxe Geef het interieur van je nieuwe Mégane nog meer uitstraling

Nadere informatie

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI v.a. 20% bijtelling v.a. 23.150,- lease 395,-/mnd NIEUWE NISSAN NOTE NISSAN JUKE NISSAN NV200 NU AL V.A. 12.990,- NU AL V.A. 16.490,- NU AL V.A. 11.980,- 20% bijtelling

Nadere informatie