St. Catharijnehof 8, Brielle Kantoorruimte ca.900m²

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "St. Catharijnehof 8, Brielle Kantoorruimte ca.900m²"

Transcriptie

1 Altijd al kantoor willen houden vanuit een fraai en bijzonder pand! Dan is dit uw kans, u kunt nu inschrijven om dit unieke pand te huren. Het Merula Weeshuis Als uw bedrijf, gezien mag worden! St. Catharijnehof 8, Brielle Kantoorruimte ca.900m²

2

3 Geschiedenis Geschiedenis: Het voormalig weeshuis, is zoals algemeen bekend, genoemd naar zijn stichter, de weldoener van de Brielse armen en weeskinderen, Angelus Merula. Deze Merula, die vermoedelijk in 1482 in Brielle is geboren, stierf na een lang en bewogen leven in 1557 te Bergen ( Belgie) kort voor hij, wegens ketterij definitief ter dood veroordeeld, de brandstapel zou betreden. Over deze beroemde zoon van Brielle is in de loop der tijd al het nodige gepubliceerd, reden waarom hier met enkele korte notities kan worden volstaan. Engel Willemsz., die ook wel de Engel van Maarle of Engel de Merle genoemd werd en die bekend zou worden onder de verlatijnste naam Angelus Merula, was een telg uit een vooraanstaande Brielse familie. Hij doorliep de Grote school (die later de Latijnse school zou heten, in de Brielse Venkelstraat) en vertrok daarna naar de Parijse universiteit, waar hij in 1507 de graad van Magister in de vrije kunsten en in 1508 die van licentiaat in de theologie behaalde. Na deze opleiding werd Merula in 1511 in de Domkerk te Utrecht tot priester gewijd. Vervolgens keerde hij terug naar Brielle, waar wij hem een aantal malen zien optreden als notaris en juridisch adviseur. Een uitsluitend theologische loopbaan zocht Merula in aanvang kennelijk niet. Wel werd hij kanunnik van de Catharijnekerk en waarnemend pastoor van de Maarlandse St- Pieterskerk. Welgesteld als hij was, zal hij intussen ook de tijd en de gelegenheid hebben gevonden om te studeren. In 1532 volgde zijn benoeming tot pastoor van het niet al te ver van Brielle verwijderde Heenvliet. De aanstelling in Heenvliet is, achteraf gezien, waarschijnlijk te beschouwen als een ommekeer in Merula s leven. Als Pastoor in deze vrije heerlijkheid, onder de directe bescherming van Joost van Cruyningen, vrijheer van Heenvliet, kreeg hij voor het eerst de gelegenheid geheel vrijuit zijn opvattingen te verkondigen. Deze waren zeker niet vrij van reformatorische invloeden en al in 1533 kwamen twee commissarissen van het Hof van Holland naar Heenvliet om de rechtzinnigheid van de pastoor te onderzoeken. Hoewel er aan die rechtzinnigheid wel het een en ander schortte, bleven maatregelen voorlopig uit. De invloed van de heer van Cruyningen zal Merula op dat moment, zoals ook nog later, een belangrijke bescherming hebben geboden.

4

5 Projectinformatie Algemeen: Het Merulahuis is gelegen binnen de vesting van het historisch centrum van Brielle, naast de beroemde Sint Catharijnekerk. Het gebouw is keurig onderhouden en valt uiteraard onder monumentenzorg, waardoor zowel in- als extern het bijzondere karakter van het gebouw is behouden. Het gebouw is vooral de laatste jaren in gebruik geweest als kantoorfunctie en voldoet ook hierin aan de huidig gestelde eisen, inclusief ICT netwerk etc. Er zijn echter een aantal essentiële voorwaarden verbonden voor een bedrijf dat zich in dit schitterende gebouw wil vestigen. Verbouwingen in het Merulahuis zijn niet toegestaan, wel kunnen er in overleg aanpassingen worden gedaan, waardoor het originele karakter van het gebouw niet wordt aangetast. Ook zijn er enkele voorwaarden voor wat betreft de huidige inrichting van de entree en de vergaderzaal, die niet gewijzigd mogen worden. Gezien deze prachtige authentieke inrichting zal dit ook geen probleem zijn. Bijzonderheden: De schitterend ingerichte authentieke vergaderzaal, dient tenminste eenmaal per jaar in overleg beschikbaar te worden gesteld aan de Stichting Merula voor het houden van de jaarlijkse vergadering. Bereikbaarheid en parkeren: Per openbaar (bus) vervoer, is het ongeveer 10 minuten lopen vanaf het busstation. Met de auto is het pand goed bereikbaar vanaf de entree van de Oude vestingstad en kan men zowel parkeren op eigen terrein als aan de openbare weg rondom de St. Catharijnekerk. Het Merula Weeshuis biedt 8 eigen parkeerplaatsen voor de deur, Brielle is centraal gelegen op Voorne- Putten en is uitstekend bereikbaar vanaf de Maasvlakte en de Rotterdamse Havens via de A en N15 en de Groene Kruisweg de N218, maar ook vanaf de N57, richting Zeeland.

6

7 Locatie Brielle - gelegen op het Zuid-Hollandse eiland Voorne - is de laatste jaren uitstekend ontsloten door de Calandbrug en de Spijkenisserbrug. Vòòr 1900 was Voorne echter een geïsoleerd gebied, waarvan Brielle het bestuurlijk centrum vormde. Nog altijd laat dit verleden in Brielle zijn sporen na. Zo is er een verhoudingsgewijs groot voorzieningenniveau voor een gemeente met inwoners. Er is een kantongerecht, een bibliotheek, een theater, een streekarchief en een museum. Waar je ook Brielle binnenkomt, het oude centrum ademt de sfeer van vervlogen tijden. De vestinggordel heeft negen bastions en vijf ravelijnen en is gerestaureerd tussen 1972 en Brielle heeft ruim 400 monumenten. Zo komt u in de vestingstad het voormalige stadhuis met de fraaie trapgevel, het zeeliedenasiel en talrijke oude woonhuizen tegen. Blikvanger vormt de Sint Catharijnekerk: een laatgotisch gebouw dat de stad en de landen van Voorne domineert. De kerk uit 1417 is zeer imposant. De toren is 318 treden hoog en biedt een verrassend uitzicht.

8

9 Indeling Begane grond; Prachtige centrale hal met receptie/balie, toiletgroep, bergkast, authentieke trap (naar de eerste verdieping) en aansluiting naar de diverse kantoren- kamers (6 stuks), archiefruimte, schitterende keuken en 2 e trap naar de 1 e verdieping, met een totale vloeroppervlakte van ca. 250m².

10 1 e verdieping; Bereikbaar via 2 authentieke trappen, royaal centraal gelegen tussenhal met aansluiting op de zeven kantoor- kamers met een diversiteit in grootte, een prachtig ingerichte vergaderzaal in originele staat, een 2 e toiletgroep en met een totale vloeroppervlakte van totaal ca.250m².

11 2 e verdieping; Via één authentieke trap komt men op de 2 e verdieping die beschikt over 5 kantoor- kamers waarvan één met pantry en ook een diversiteit in grootte, een toiletgroep, magazijn en archiefruimte met een totale vloeroppervlakte van ca. 250m². 3 e verdieping; Deze prachtige zolder is zelfs goed beloopbaar en verdeeld over diverse ruimten die uitstekend gebruikt kunnen worden voor archief of opslagruimte. Deze verdieping heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 150m².

12

13 Voorzieningen De kantoorkamers zijn bijna allemaal voorzien van een balkenplafond met opbouw TL.verlichtingsarmaturen, parkethoutenvloeren, originele deuren en glad gestuukte wanden. Daarnaast hebben alle kantoorkamers ICT en telecom aansluitingen(netwerk) en zijn ze voorzien van verwarmingsradiatoren, aangesloten op de CV ketel. Begane grond; Entree- ontvangstruimte met balie, telefoon en ICT aansluitingen, authentieke natuurstenen vloer, glad gestuukte wanden, origineel balkenplafond, een kast, enkele schilderij(en), lampen die bij het gebouw behoren en een houten trap naar de verdieping. Tevens is er een alarminstallatie en aan weerszijden van de balie een entree naar de diverse kantoorkamers. Één kantoorkamer is v.v. van originele schouw. Verder is er archief- opslagruimte, een toiletgroep, een prachtige keuken met grote schouw en oude schitterende wand- en vloertegels. De keuken is thans in gebruik als kantine. Naast de keuken is er een 2 e houten trap naar de 1 e verdieping. 1 e verdieping; Een tussenhal en gang leiden naar de diverse kantoor- spreekkamers. De prachtige authentiek ingerichte vergaderzaal met originele elementen, zoals de houtenvloer, balkenplafond met diverse kroonluchters, de gestuukte wanden met enkele schilderijen, kast(en ),vergadertafel met bijbehorende stoelen en overige aankleding is een eyecatcher voor ontvangst van uw relaties. Ook op deze verdieping is een toiletgroep en archief- opslagruimte aanwezig. 2 e verdieping; Bereikbaar met één van de twee houten trappen naar de diverse kantoorkamers 3 e verdieping; Ondanks het lage balkenplafond op deze gehele verdieping die is verdeeld in diverse ruimten, is zelfs deze verdieping goed en functioneel te gebruiken en is er thans een presentatie- vergaderruimte, pantry met balie, toiletgroep. Wanden zijn ook glad afgewerkt en de vloeren zijn over het algemeen v.v. vloerbedekking.

14 Huurprijs Huurprijs: Op aanvraag Onderhoud aan tuin: per jaar excl. BTW Huurtermijn: Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar. Bijkomende kosten: Een nader te bepalen voorschot, voor de nader te bepalen leveringen en diensten. De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie. Datum van oplevering: In overleg. Wijze van oplevering: In huidige staat/overleg. Zekerheidsstelling: Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW. Betalingswijze: De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kalenderkwartaal.

15 Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te s-gravenhage, worden opgemaakt. Omzetbelasting: Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde opteringsverklaring zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.<

16 Inlichtingen Algemeen: De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Jenka Bedrijfsmakelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Jenka Bedrijfsmakelaardij bv Krammer HE Brielle Telefoon : Fax :

17

18

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoorruimte in kantoorvilla. gelegen aan de Spoorhaven 50-60. te Berkel en Rodenrijs

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoorruimte in kantoorvilla. gelegen aan de Spoorhaven 50-60. te Berkel en Rodenrijs VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Kantoorruimte in kantoorvilla gelegen aan de Spoorhaven 50-60 te Berkel en Rodenrijs Object Hoogwaardige kantoorvilla gelegen aan de Spoorhaven 50-60 te Berkel en

Nadere informatie

Flexibel kantoor huren in Business Center Oostvoorne - Langeweg 7 Flexkantoren

Flexibel kantoor huren in Business Center Oostvoorne - Langeweg 7 Flexkantoren Voor meer info Bezoek onze website Flexibel kantoor huren in Business Center Oostvoorne - Langeweg 7 Flexkantoren Betreft: Zeer representatief kleinschalig Business Center bestaande uit 7 geheel gestoffeerde

Nadere informatie

Beschikbare units Dijcks Meesterschap

Beschikbare units Dijcks Meesterschap VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR /TE KOOP Bedrijfsunits Dijcks Meesterschap gelegen op businesspark Honderdland te Maasdijk Object Hoogwaardige nieuwbouw bedrijfsunits met bovenverdieping in te

Nadere informatie

Orionstraat 11 te Den Haag

Orionstraat 11 te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Orionstraat 11 te Den Haag Te huur bedrijfs-/kantoorruimte van ca. 863 m² Pagina 1 van 11 Algemene informatie Te huur Orionstraat 11 te Den Haag Algemeen Het betreft een

Nadere informatie

Te huur Representatieve PDVwinkelruimte

Te huur Representatieve PDVwinkelruimte Representatieve PDVwinkelruimte + 52 parkeerplaatsen Vanaf 500 m²! Contact +31 (0)88-796 24 76 info@synchrobedrijfshuisvesting.nl Badhuisstraat 56 4381 LT Vlissingen Te huur Bereikbaarheid Afmetingen Uiterst

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie Koediefstraat 5 te Den Haag Te huur kantoorruimte van ca. 372 m² in het centrum van Den Haag

Vrijblijvende objectinformatie Koediefstraat 5 te Den Haag Te huur kantoorruimte van ca. 372 m² in het centrum van Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Koediefstraat 5 te Den Haag Te huur kantoorruimte van ca. 372 m² in het centrum van Den Haag Pagina 1 van 14 Algemene informatie Te huur Koediefstraat 5 te Den Haag Algemeen

Nadere informatie

VLAMBLOEM 130 TE ROTTERDAM

VLAMBLOEM 130 TE ROTTERDAM VLAMBLOEM 130 TE ROTTERDAM 1 VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Betreft : De kantoorruimtes zijn representatief en volledig ingericht met minimaal twee bureaus, stoelen en kasten. Een vaste internetverbinding,

Nadere informatie

Ondernemen op Zestienhoven

Ondernemen op Zestienhoven Ondernemen op Zestienhoven Woensdrechtstraat 21, 3045 PZ Rotterdam Gegevens per 1 oktober 2013, wijzigingen en zetfouten voorbehouden. Overal dichtbij ondernemen Hoog 16Hoven is een bijzondere plek om

Nadere informatie

PROJECT HUURINFORMATIE. Industrieweg 5 te Lansingerland

PROJECT HUURINFORMATIE. Industrieweg 5 te Lansingerland PROJECT HUURINFORMATIE Industrieweg 5 te Lansingerland Object : THE OFFICE FACTORY Een industrieel vormgegeven business - center in het hart van Lansingerland waarin diverse multifunctionele bedrijfs-/kantoorunits

Nadere informatie

Algerastraat 11 Schiedam

Algerastraat 11 Schiedam TE HUUR Algerastraat 11 Schiedam Huurprijs 1.750,00 per maand Stripes Makelaardij & Consultancy Ringersstraat 23 3125 BP SCHIEDAM Tel: 010-7420977 Fax: 010-7420976 E-mail: info@stripes-makelaardij.nl Website:

Nadere informatie

Ondernemen op Zestienhoven Bovendijk 139, 3045 PC Rotterdam

Ondernemen op Zestienhoven Bovendijk 139, 3045 PC Rotterdam Ondernemen op Zestienhoven Bovendijk 139, 3045 PC Rotterdam BOVENDIJK 139 Gegevens per 21 mei 2015, wijzigingen en zetfouten voorbehouden. OVERAL DICHTBIJ ONDERNEMEN Hoog 16Hoven is een bijzondere plek

Nadere informatie

Te koop Te huur Multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor

Te koop Te huur Multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor Te koop Te huur Multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor Contact +31 (0)88-796 24 76 info@synchrobedrijfshuisvesting.nl Badhuisstraat 56 4381 LT Vlissingen Te koop/ Te huur Bereikbaarheid Bestemming

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kobaltstraat 17 2544 ET 's-gravenhage

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kobaltstraat 17 2544 ET 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kobaltstraat 17 2544 ET 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kobaltstraat 17 2544 ET 's-gravenhage Te huur : Kantoorruimte op de 1e verdieping met

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Vasteland 78 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Vasteland 78 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Vasteland 78 te Rotterdam Object Bij HNKR bieden we op een super locatie in hartje Rotterdam kantoorruimten in een karakteristiek pand. Het pand heeft een geweldige

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT

PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT PROJECTINFORMATIE TE HUUR Kantoorruimte te UTRECHT Adres: Algemeen: Achter Sint Pieter 140 te Utrecht Kantoorgebouw Beijers is een luxueus en karaktervol

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE NIEUWEWEG 5 POELDIJK

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE NIEUWEWEG 5 POELDIJK VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE NIEUWEWEG 5 POELDIJK TE HUUR BETREFT Direct aan een doorgaande weg en op uitstekende zichtlocatie gelegen commerciële ruimte op de begane grond met totaal 742 m² parterremeters

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE 2 DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE 2 DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE 2 DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE TE HUUR ALGEMENE OMSCHRIJVING Op bedrijventerrein Leehove is per direct, als onderdeel van een groter object, kantoor- en bedrijfsruimte

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE 105 & 107 DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE 105 & 107 DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE 105 & 107 DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE TE KOOP/TE HUUR BETREFT Op bedrijventerrein Leehove, gelegen nabij de Burgemeester van Doornlaan (N223) en de Rijksweg

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE TE HUUR / TE KOOP BETREFT Op de laatste beschikbare kavel op bedrijvenpark Leehove in De Lier zal binnenkort gestart worden met

Nadere informatie

Opgeleverd. Type A Type A (Nog 1 TE HUUR) bedrijfsruimte: ca.130m² entresol: ca. 55m² kantoor b.g.g: ca. 40m² kantoor verd.: ca.

Opgeleverd. Type A Type A (Nog 1 TE HUUR) bedrijfsruimte: ca.130m² entresol: ca. 55m² kantoor b.g.g: ca. 40m² kantoor verd.: ca. Voor meer info Bezoek onze website Opgeleverd Nieuw bedrijvencomplex op bedrijventerrein Seggelant te Brielle (Fase 1) Type B Type A Type A (Nog 1 TE HUUR) bedrijfsruimte: ca.130m² entresol: ca. 55m² kantoor

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Van der Kunstraat 30 2521 BC 's-gravenhage

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Van der Kunstraat 30 2521 BC 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Van der Kunstraat 30 2521 BC 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Van der Kunstraat 30 2521 BC 's-gravenhage Te huur : Kantoorruimte Huurprijs :

Nadere informatie

PROJECT HUURINFORMATIE. Regulusweg 5 Haagse Vest III te Den Haag

PROJECT HUURINFORMATIE. Regulusweg 5 Haagse Vest III te Den Haag PROJECT HUURINFORMATIE Regulusweg 5 Haagse Vest III te Den Haag Object : Representatieve kantoorruimte in het voormalige KPN kantoorgebouw gelegen op prominente zichtlocatie aan de A12. Vloeroppervlakte

Nadere informatie

OBJECTINFORMATIE TE HUUR. Gehele kantoorpand. Ca. 495 m² kantoorruimte 15 parkeerplaatsen op eigen terrein. Houttuinlaan 8 te Woerden

OBJECTINFORMATIE TE HUUR. Gehele kantoorpand. Ca. 495 m² kantoorruimte 15 parkeerplaatsen op eigen terrein. Houttuinlaan 8 te Woerden OBJECTINFORMATIE TE HUUR Gehele kantoorpand Ca. 495 m² kantoorruimte 15 parkeerplaatsen op eigen terrein Houttuinlaan 8 te Woerden OBJECTINFORMATIE Adres Houttuinlaan 8, 3447 GM te Woerden Woerden algemeen

Nadere informatie

Watervlierstraat 31 te Den Haag

Watervlierstraat 31 te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Watervlierstraat 31 te Den Haag Te huur / Te koop: Kantoor-/ praktijk-/ bedrijfsruimte Pagina 1 van 12 Algemene informatie Te huur Watervlierstraat 31 te Den Haag Algemeen

Nadere informatie

**nog 2 kantoorkamers beschikbaar!**

**nog 2 kantoorkamers beschikbaar!** Het label voor bedrijfs onroerend goed van NVM Makelaar.nl Adres: Poppenbouwing 26 c, 4191 NZ Geldermalsen **nog 2 kantoorkamers beschikbaar!** Huurprijs v.a. 535,- per maand excl. BTW en incl. servicekosten

Nadere informatie

UNIEK OBJECT UITSTEKEND BEREIKBAAR 2.375 M² DEELVERHUUR VANAF CIRCA 500 M² KANTOORRUIMTE TE HUUR HUURPRIJS 160,- PER M² PER JAAR VERHUURINFORMATIE

UNIEK OBJECT UITSTEKEND BEREIKBAAR 2.375 M² DEELVERHUUR VANAF CIRCA 500 M² KANTOORRUIMTE TE HUUR HUURPRIJS 160,- PER M² PER JAAR VERHUURINFORMATIE UNIEK OBJECT UITSTEKEND BEREIKBAAR 2.375 M² DEELVERHUUR VANAF CIRCA 500 M² KANTOORRUIMTE TE HUUR HUURPRIJS 160,- PER M² PER JAAR VERHUURINFORMATIE HAGEDOORNPLEIN 2, AMSTERDAM NOORD VOORMALIGE ST. RITA

Nadere informatie

TE HUUR WEGENS VERHUIZING

TE HUUR WEGENS VERHUIZING TE HUUR WEGENS VERHUIZING Betreft Een representatief bedrijfsobject bestaande uit circa 1.615 m 2 bedrijfsruimte, circa 675 m 2 kantoorruimte verdeeld over de begane grond, 1 e en 2 e verdieping alsmede

Nadere informatie

Te huur Kantoorruimte op zichtlocatie aan A15 en tegenover NS-station. Stationspark 450-490 Sliedrecht

Te huur Kantoorruimte op zichtlocatie aan A15 en tegenover NS-station. Stationspark 450-490 Sliedrecht Te huur Kantoorruimte op zichtlocatie aan A15 en tegenover NS-station Stationspark 450-490 Te huur Kantoorruimte op zichtlocatie aan A15 tegenover NS-station Stationspark 450-490 Betreft : Op zichtlocatie

Nadere informatie

TE HUUR KANTOORRUIMTE JOHANNES VERMEERSTRAAT 15 TE AMSTERDAM

TE HUUR KANTOORRUIMTE JOHANNES VERMEERSTRAAT 15 TE AMSTERDAM TE HUUR KANTOORRUIMTE JOHANNES VERMEERSTRAAT 15 TE AMSTERDAM Adres Algemeen Locatie Bereikbaarheid Parkeren Johannes Vermeerstraat 15, 1071 DK Amsterdam. Op één van de mooiste locaties van Amsterdam Oud

Nadere informatie

TE HUUR CIRCA 595 M² KANTOORRUIMTE DEELVERHUUR VANAF 131 M² KANTOORRUIMTE GELEGEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN DEN HAAG

TE HUUR CIRCA 595 M² KANTOORRUIMTE DEELVERHUUR VANAF 131 M² KANTOORRUIMTE GELEGEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN DEN HAAG Lange Vijverberg 12 TE HUUR CIRCA 595 M² KANTOORRUIMTE DEELVERHUUR VANAF 131 M² KANTOORRUIMTE GELEGEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN DEN HAAG INFO@HEERENVANSTEEN.NL 070 262 91 44 WWW.HEERENVANSTEEN.NL

Nadere informatie