Referenties. American Hotel, Amsterdam. NH Grand Hotel Krasnapolsky, Amsterdam. NH Hotels. Hampshire Hotels

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Referenties. American Hotel, Amsterdam. NH Grand Hotel Krasnapolsky, Amsterdam. NH Hotels. Hampshire Hotels"

Transcriptie

1 American Hotel, Amsterdam De verouderde airconditioningsinstallatie van ca. 170 kamers is vervangen door van Mitsubishi Electric VRF-systeem met 17 remplace buitendelen, waardoor het bestaande leidingwerk grotendeels kon worden herbruikt. NH Grand Hotel Krasnapolsky, Amsterdam 30 hotelkamers van de 5e en 6e verdieping van de vleugel Amsterdam Wing voorzien van een airconditioningsinstallatie Daikin VRV voor koelen en verwarmen. Deze VRF-installatie produceert ook warm water t.b.v. de radiatoren in de badkamer van de hotelkamers. NH Hotels Service, onderhoud en nieuwbouw van ca hotelkamers in Nederland, Luxemburg en België. Hampshire Hotels Service, onderhoud en nieuwbouw van alle hotels in Nederland. Van der Valk Hotel, Goes Van der Valk Hotel, Veenendaal Tijdens renovatie van de bovenste verdieping van het hotel in Goes zijn de 20 hotelkamers voorzien van airconditioning d.m.v. een VRF-systeem. 3 hotelverdiepingen voorzien van een VRF-systeem van Mitsubishi Electric. Ook de Welness en Fitness worden gekoeld en verwarmd door dit systeem. Alle koelingen van de bar, uitgiftebuffetten en keuken zijn aangesloten op een door Mur Conditioning geleverd en gemonteerd Daikin ZEAS systeem.

2 Van der Valk Hotel, Breukelen In het oudere chinese deel van dit hotel heeft Mur Conditioning een VRF-systeem t.b.v. koelen en verwarmen gemonteerd in de ongeveer 150 kamers en een aantal vergaderzalen. Van der Valk Hotel, Spier Bestaande hotelkamers (36 stuks) in 2 vleugels van dit hotel voorzien van airconditioning d.m.v. een VRF-installatie. Oppidium, Mercure Hotel, Amersfoort Het gehele hotel voorzien van een VRF-installatie van Mitsubishi Electric. 142 hotelkamers, vergaderzalen, bar, foyer, restaurant en entree worden gekoeld en verwarmd d.m.v. het VRF-systeem. Vloerverwarming van entree is aangesloten op het VRF-systeem d.m.v. een vloerverwarmingsunit van Mitsubishi Electric. Ramada Hotel, Scheveningen Gehele hotel voorzien van een VRF-installatie en een luchtbehandelingssysteem. Hotelkamers, bar, restaurant en entree worden gekoeld en verwarmd d.m.v. het VRF-systeem. Op de begane grond is een unit gemonteerd t.b.v. een laag-temperatuur vloerverwarmingssysteem. City Living, Amsterdam Novotel, Hoofddorp Fitnessruimte van het Student Hotel in Amsterdam voorzien van een kanaalunit met een luchtverdeelslang. Medio 2014/2015 zullen de ruim 300 hotelkamers van dit nieuw te bouwen hotel voorzien worden van een VRF-systeem met kanaalunits om de kamers te verwarmen en te koelen.

3 Hotel Eden Babylon, Den Haag Het restaurant van het Eden Babylon Hotel in Den Haag wordt gekoeld met 2-zijdig uitblazende units, aangesloten op 1 VRFbuitendeel. Binnendelen gemonteerd in een bestaand gipsplafond. Wellnessresort Thermen, Bussloo De ongeveer 50 hotelkamers van dit in 2012 gebouwde hotel zijn voorzien van kanaalunits voor het koelen en verwarmen van de kamers. WTC Schiphol, Schiphol Diverse kanaalunits zijn aangesloten op een VRF-installatie en een aantal single split wandmodellen zijn geplaatst t.b.v. een serverruimte. Alle installaties zijn d.m.v. LonWorks gekoppeld aan het gebouwbeheersysteem. Vermaat Groep Service, onderhoud en nieuwbouw van alle Vermaat horecavestigingen in Nederland en België. Rijksmuseum Vermaat Groep, Amsterdam Vondelpark Paviljoen, Amsterdam De koelmeubels van Het Café (restaurant) van het Rijksmuseum, alsmede alle koelingen in de keuken van dit restaurant zijn aangesloten op een centraal koelsysteem (digitale scroll) met buitencondensor wat door Mur Conditioning is geplaatst in de technische ruimtes van het Rijksmuseum. Tijdens de renovatie van het Vondelpark Paviljoen is een Daikin VRV-systeem geïnstalleerd t.b.v. koelen en verwarmen van de diverse ruimtes.

4 Koning Willem III Kazerne, Apeldoorn Bij de Koning Willem III kazerne in Apeldoorn zijn in het gerenoveerde gebouw 55 en in het nieuwe aangebouwde deel een 5-tal watergekoelde buitendelen van VRF-systemen gemonteerd waarop diverse kanaalunits zijn aangesloten. Linthorst, Apeldoorn Aanleg VRF en koelinstallaties bij diverse relaties van Installatietechniek Linthorst. ULC, Utrecht Aanleg van VRF en koelinstallaties bij diverse relaties van ULC (Utrechtse Loodgieter Combinatie). ITN, Ede Aanleg VRF en koelinstallaties bij diverse relaties van ITN installatietechniek. Rabobank, Apeldoorn Cargotec, Rotterdam Filiaal van de Rabobank in Apeldoorn voorzien van een VRF-installatie incl. een vloerverwarmingsunit. Geheel aangesloten d.m.v. een EIB-koppeling naar het gebouwbeheersysteem. Kantoren van het bedrijfspand van Cargotec voorzien van een VRFsysteem met kanaalunits.

5 Koopman, Emmeloord Grote ompakafdeling van dit gerenomeerde handelshuis met meer dan verschillende non-food consumentenproducten, is voorzien van 33 kanaalunits met luchtverdeelslangen. Uitbreiding installatie van kantoren met een 7-tal kanaalunits op een VRVsysteem van Daikin voor koelen en verwarmen. Antonius Ziekenhuis, Nieuwegein Alle koel- en airconditioningsinstallaties met uitzondering van de centrale luchtverversing in beheer. Van simpele koelkasten tot geavanceerde waterkoeling van MRI scanners. Kelderman Orthodontie, Bilthoven Deze orthodontie-praktijk, in een schitterde villa te Bilthoven, is voorzien van luchtbehandeling en VRF-installatie. Binnendelen zijn gemonteerd in een spanplafond. Sanquin, Amsterdam Bij de organisatie Sanquin die in Nederland als enige zorg draagt voor de behoefte aan bloedproducten heeft Mur Conditioning een aantal koel- en vriescellen met watergekoelde installaties geleverd en gemonteerd. Ouwehands dierenpark, Rhenen AT&T, Den Haag Boven het Gorillaverblijf van Ouwehands Dierenpark heeft Mur Conditioning de kantoren en de panoramatoren voorzien van een warmtepompsysteem voor koelen en verwarmen. Bij dit Amerikaanse telecommunicatieconcern zijn een aantal serverruimtes voorzien van kanaalunits met in totaal zo n 112,5 kw koelcapaciteit.

6 Van Deelen Businesspark, Den Haag De 5 kantoorvilla s van dit project in Den Haag zijn geheel voorzien van een VRF-installatie voor koelen/verwarmen en volledige luchtverversing d.m.v. een luchtbehandelingskast met warmtewiel. Delinuts, Ede Bij deze importeur van noten, zuidvruchten e.d. is door Mur Conditioning een klimaatinstallatie aangelegd in de grote opslaghal in Ede. D.m.v. een 4-tal Bitzer tandem-installaties met elk 20kW koelcapaciteit en 8 verdampers in de grote opslaghal wordt het juiste klimaat geregeld voor o.a. noten en zuidvruchten die hier liggen opgeslagen. 24 Kitchen, Houten Service en onderhoud aan de diverse airconditioningsstystemen wordt door Mur Conditioning uitgevoerd. De Landgoederij, Bunnik Bij deze evenementenlocatie in het midden van het land heeft Mur Conditioning alle zalen voorzien van airconditioning/verwarming en luchtverversing d.m.v. luchtverdeelslangen. Marks & Spencer, Den Haag Rietveld Wines, Nieuwegein In de winkel van Marks & Spencer in Den Haag is door Mur Conditioning op diverse locaties airconditioning aangebracht. Het recent gerenoveerde Fort Jutphaas in Nieuwegein is voorzien van klimaatbeheersing (koelen en verwarmen) en luchtverversing d.m.v. WTW-units. Luchtverdeling via airsocks.

7 Referenties Tokheim, Dordrecht Hergo De slager met n koksmuts, Amsterdam Het kantoorpand van een van s werelds grootste aanbieder van tankstationoplossingen is door Mur Conditioning voorzien van een VRF-systeem voor koelen en verwarmen. Service, onderhoud en nieuwbouw van alle Hergo slagerijen. Bakkerij van Eekeren, Utrecht Burdock, Den Haag Service, onderhoud en nieuwbouw van alle koel-en vriesinstallaties van de bakkerij alsmede een waterkoelinstallatie voor gekoeld water. De kantoorvilla van Burdock is voorzien van een VRF-installatie voor koelen en verwarmen, alsmede luchtverversing d.m.v. een luchtbehandelingkast met warmtewiel. BP Nederland, Nederland Total Nederland, Nederland Tientallen benzinestations voorzien van Daikin airconditioningssystemen. Bij diverse benzinestations nieuwe airconditoningsinstallaties geïnstalleerd.

8 KNMI, De Bilt Bij het KNMI in De Bilt heeft Mur Conditioning diverse ruimtes, waaronder de radartoren, voorzien van airconditioning. Health Works Fitness Bij diverse filialen van deze sportschool zijn luchtverversingssystemen en airconditioningsinstallaties gemonteerd door Mur Conditioning. Luchtverdeling via airsocks. USC, Leiden Bij het Universitair Sportcentrum te Leiden is in de fitnessruimte airconditioning gemonteerd voor een betere klimaatbeheersing. ROC, Amsterdam Op de verdieping van dit opleidingsinstituut is een VRF-installatie gemonteerd t.b.v. diverse muziekstudio s, de danszaal, opleidingsruimtes en kantoren. Vermaat Nat. Militair Museum, Soesterberg Terberg installatietechniek, IJsselstein Koelmeubels en koel-/vriescellen van dit door de Vermaat Groep geëxploiteerde restaurant in het Nationaal Militair Museum zijn aangesloten op een centraal watergekoeld koelsysteem. Aanleg VRF en koelinstallaties bij diverse relaties van Terberg installatietechniek.

9 Bonneterie, Amsterdam Monumentaal winkelpand voorzien van VRF installatie, geheel ingebouwd in stucplafonds. Bonneterie, Den Haag Monumentaal winkelpand voorzien van VRF installatie, geheel ingebouwd in stucplafonds Medisch Centrum voor Dieren, Amsterdam Alle kantoren, spreekkamers, behandelkamers en operatiekamers voorzien van een VRF systeem koelen en verwarmen. Antonius Ziekenhuis, Utrecht Koelmeubels van het personeelsrestaurant voorzien van een centraal watergekoeld koelsysteem.

Multifunctionele klimaatsystemen

Multifunctionele klimaatsystemen City Multi VRF Multifunctionele klimaatsystemen hotel horeca kantoor bedrijf overheid instellingen sport recreatie onderwijs cultuur studio atelier Mitsubishi Electric met ClimateCare. Je voelt het verschil.

Nadere informatie

Zakelijk internet service provider BIT kiest voor oplossing Holland Conditioning

Zakelijk internet service provider BIT kiest voor oplossing Holland Conditioning Juni 2009 Zakelijk internet service provider BIT kiest voor oplossing Holland Conditioning Aermec luchtgekoelde waterchillers op basis van vrije koeling houden servers koel Pragmatisch, met verstand van

Nadere informatie

Nijeboer, F.J. Het ontwerpen van technische complexe installatiesystemen en begeleiden van ontwerp en uitvoeringsprocessen binnen de utiliteitsbouw.

Nijeboer, F.J. Het ontwerpen van technische complexe installatiesystemen en begeleiden van ontwerp en uitvoeringsprocessen binnen de utiliteitsbouw. Naam Nijeboer, Frederik Jan Roepnaam Edwin Titel Ing. Ing. MSc. MSc. Geboortejaar 1973 Nationaliteit s Beroep Installatietechnisch adviseur Beroepsopleiding afgerond in: 2007 Talent Development programma

Nadere informatie

Na eerst gekeken te hebben of er geschikte bestaande bouw voorhanden was, besloot Applied tot het. uitschrijven van een design & build-

Na eerst gekeken te hebben of er geschikte bestaande bouw voorhanden was, besloot Applied tot het. uitschrijven van een design & build- 02 KantorenJournaal september 2012 2 Fotoserie: Applied Medical Europe Hoofdkantoor BOVAG na renovatie klaar voor Het Nieuwe Werken 3 Duurzaam maatwerk kantoor op Delftechpark Nieuw kantoor voor Applikon

Nadere informatie

Energiezuinig koelen van datacenters met buitenlucht

Energiezuinig koelen van datacenters met buitenlucht Energiezuinig koelen van datacenters met buitenlucht Een belangrijk deel van het energiegebruik van datacenters is nodig voor koeling. Hiermee zijn aanzienlijke kosten gemoeid. Bovendien veroorzaakt al

Nadere informatie

In het teken van de tijd

In het teken van de tijd REPLACE TECHNOLOGY In het teken van de tijd Van de uitfasering van R22 tot de nieuwste klimaattechniek PRODUCTCATALOGUS VOOR PROFESSIONALS 01 HET GESCHIKTE MOMENT 2000 2010 2015 Mitsubishi Electric schakelt

Nadere informatie

COMING HOME AT THE OFFICE

COMING HOME AT THE OFFICE COMING HOME AT THE OFFICE - 2 new babylon Will Work for You new babylon A New City in the City New Babylon, Den Haag: A New City in the City. Een nieuw niveau qua hoogbouw, maar vooral een nieuw niveau

Nadere informatie

Business Update. Hét magazine voor zakelijk vastgoed! Brouwersparc - Ridderkerk Kijk voor meer informatie op pag. 26. Kantoorruimte Dordrecht

Business Update. Hét magazine voor zakelijk vastgoed! Brouwersparc - Ridderkerk Kijk voor meer informatie op pag. 26. Kantoorruimte Dordrecht uitgave 1 e kwartaal 2009 Business Update Kantoorruimte Dordrecht Brouwersparc - Ridderkerk Kijk voor meer informatie op pag. 26 Laan van Barcelona pag. 14 Winkelruimte Gorinchem Westwagenstraat 26 pag.

Nadere informatie

Westland. The Glass House

Westland. The Glass House Kantoorruimte Westland Het Westland staat bekend om zijn glastuinbouw. De oranje gloed die er s nachts de hemel verlicht, is afkomstig van de assimilatieverlichting in de kassen. De streek dankt aan deze

Nadere informatie

AIRCONDITIONERS. Multi VRF serie. Serie Multi VRF MULTI V TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST.

AIRCONDITIONERS. Multi VRF serie. Serie Multi VRF MULTI V TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST. AIRCONDITIONERS Multi VRF serie Serie Multi VRF MULTI V TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST. 2 Het meest geavanceerde airconditioningssysteem voor de zakelijke gebruiker airconditioningssysteem voor de

Nadere informatie

Voorgemonteerde units

Voorgemonteerde units Nummer 3, juni 2008 Voorgemonteerde units In deze uitgave P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 Voorgemonteerde units Koel- en vriesset actie Flexflair adapters Danfoss softstarters Aircool koudwateraggregaten en fancoil

Nadere informatie

Oplossingen voor datacenters Optimale betrouwbaarheid, lagere kosten en meer productiviteit

Oplossingen voor datacenters Optimale betrouwbaarheid, lagere kosten en meer productiviteit Oplossingen voor datacenters Optimale betrouwbaarheid, lagere kosten en meer productiviteit Optimale koeling voor een optimaal Meer computeractiviteit betekent dat er meer warmte vrijkomt, en daarvoor

Nadere informatie

DVM S systeem. Tweetraps. volledig inverter warmtepomp- en airconditioningsysteem. De beste verwarmingsprestaties bij zeer lage buitentemperaturen

DVM S systeem. Tweetraps. volledig inverter warmtepomp- en airconditioningsysteem. De beste verwarmingsprestaties bij zeer lage buitentemperaturen DVM S systeem Tweetraps volledig inverter warmtepomp- en airconditioningsysteem De beste verwarmingsprestaties bij zeer lage buitentemperaturen Samsungs DVM S tweetraps vol inverter warmtepomp- en airconditioningsysteem

Nadere informatie

Computerkoeling. City Multi VRF Mr. Slim. Energiezuinige koelsystemen speciaal voor serverruimtes en datacenters

Computerkoeling. City Multi VRF Mr. Slim. Energiezuinige koelsystemen speciaal voor serverruimtes en datacenters City Multi VRF Mr. Slim Computerkoeling Energiezuinige koelsystemen speciaal voor serverruimtes en datacenters computerruimtes laboratoria technische ruimtes serverkasten ClimateCare van Mitsubishi Electric.

Nadere informatie

uitgave 4 e kwartaal 2008 in Business Kantoorruimte Winkelruimte Bedrijfsruimte een actueel overzicht van zakelijk vastgoed

uitgave 4 e kwartaal 2008 in Business Kantoorruimte Winkelruimte Bedrijfsruimte een actueel overzicht van zakelijk vastgoed uitgave 4 e kwartaal 2008 in Business Winkelruimte Bedrijfsruimte een actueel overzicht van zakelijk vastgoed Waltmann & Co. in Business Index Soort object Plaats Opp. m 2 Pag. nr. Soort object Plaats

Nadere informatie

Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin.

Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin. Tot wel 25% minder energieverbruik en co 2 -uitstoot Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin. Ontdek hoe duurzame ambities en commerciële doelstellingen samenkomen in uw koelschap.

Nadere informatie

Te koop / te huur bedrijfsunits bedrijventerrein Zevender te Schoonhoven

Te koop / te huur bedrijfsunits bedrijventerrein Zevender te Schoonhoven Koopsommen v.a. 79.950,- excl. btw V.o.n. Te koop / te huur bedrijfsunits bedrijventerrein Zevender te Schoonhoven Bedrijfsverzamelcomplex Zevender is een project van Noordzee Den Helder Heerhugowaard

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE 2 DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE 2 DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE 2 DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE TE HUUR ALGEMENE OMSCHRIJVING Op bedrijventerrein Leehove is per direct, als onderdeel van een groter object, kantoor- en bedrijfsruimte

Nadere informatie

VOOR U GEOPEND 24/7. DIVERSE ALGEMENE VOORZIENINGEN. GRATIS DRAADLOOS INTERNET. CONCURRERENDE HUURPRIJS. FLEXIBELE KORTLOPEND HUURCONTRACT.

VOOR U GEOPEND 24/7. DIVERSE ALGEMENE VOORZIENINGEN. GRATIS DRAADLOOS INTERNET. CONCURRERENDE HUURPRIJS. FLEXIBELE KORTLOPEND HUURCONTRACT. PROJECTINFORMATIE ZAKENCENTRUM NIEUWEGEIN KANTOOR- PRAKTIJKRUIMTE HUREN KERNPUNTEN: REGELMATIG TURNKEY KANTOORUNITS TE HUUR VAN CA 20 TOT CA 100 M2. INDIEN GEWENST GEHEEL GEMEUBILEERD OPGELEVERD. VOOR

Nadere informatie

NV DOS. De Scheg alles onder een dak.

NV DOS. De Scheg alles onder een dak. NV DOS De Scheg alles onder een dak. Een verkennende studie van Twickelostraat 2 postbus 233 7400 AE Deventer telefoon 0570 69 79 11 telefax 0570 69 73 44 NV DOS De Scheg alles onder een dak. Een verkennende

Nadere informatie

De Zuiderhof Paviljoen 2 Locatie: Jachthavenweg 124, Amsterdam Volume: 1.632 m 2 Parkeerplaatsen: ca. 35

De Zuiderhof Paviljoen 2 Locatie: Jachthavenweg 124, Amsterdam Volume: 1.632 m 2 Parkeerplaatsen: ca. 35 De Zuiderhof Paviljoen 2 Locatie: Jachthavenweg 124, Amsterdam Volume: 1.632 m 2 Parkeerplaatsen: ca. 35 De Zuiderhof Paviljoen 2 Amsterdam Dutch Office Fund De Zuiderhof Paviljoen 2 Amsterdam De Zuiderhof

Nadere informatie

WE CREATE NEW SOLUTIONS Producten en technologieën

WE CREATE NEW SOLUTIONS Producten en technologieën WE CREATE NEW SOLUTIONS Producten en technologieën VOORWOORD Al jaren behoort Mitsubishi Electric Living Environment Systems tot de marktleidende aanbieders op het gebied van klimatisatietechnologie. De

Nadere informatie

Te Koop. Bijzonder Kerkgebouw. Hooftstraat 254, Alphen aan den Rijn (1906)

Te Koop. Bijzonder Kerkgebouw. Hooftstraat 254, Alphen aan den Rijn (1906) Te Koop Bijzonder Kerkgebouw Hooftstraat 254, Alphen aan den Rijn (1906) Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 240 1025 WE

Nadere informatie

De natuurlijke combinatie

De natuurlijke combinatie De natuurlijke combinatie DAIKIN ALTHERMA HYBRIDE WARMTEPOMP 2 Daikin Altherma Hybride Het beste van alle hybriden, nu in één systeem. Steeds meer huiseigenaren willen hun verwarmingssysteem, met name

Nadere informatie

Te huur KANTOORVILLA AMSTERDAM

Te huur KANTOORVILLA AMSTERDAM Te huur KANTOORVILLA AMSTERDAM Vrijblijvende informatie Weteringschans 24 Amsterdam Object : Monumentale kantoorvilla gelegen aan de Weteringschans 24 te Amsterdam-Centrum. De vrijstaande villa ligt op

Nadere informatie

Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk. Huurprijs vanaf 60,- per m² per jaar

Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk. Huurprijs vanaf 60,- per m² per jaar Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk Huurprijs vanaf 60,- per m² per jaar Omschrijving TE HUUR: Bouw & Infra Park (gebouw 20 en 110 ) te Harderwijk PRACHTIGE KANTOORRUIMTE VOOR ZEER AANTREKKELIJKE PRIJS!

Nadere informatie

Installatietechniek in de utiliteit en datacenters

Installatietechniek in de utiliteit en datacenters Installatietechniek in de utiliteit en datacenters Installatietechniek in de utiliteit en datacenters Licht- en kracht installaties Noodstroominstallaties Beveiligings installaties Klimaat installaties

Nadere informatie

Te koop / te huur bedrijfunits bedrijventerrein Rijnhoek te Bodegraven Fase II

Te koop / te huur bedrijfunits bedrijventerrein Rijnhoek te Bodegraven Fase II Te koop / te huur bedrijfunits bedrijventerrein Rijnhoek te Bodegraven Fase II bedrijfsverzamelcomplex Rijnhoek is een project van Locatie Midden in Het Groene Hart bevindt zich het bedrijvenpark Rijnhoek,

Nadere informatie

VINKEL W1570 MODEL. NOTE: Dit huis is gebouwd naar de wensen van een klant, maar kan uiteraard ook een uitgangspunt zijn voor uw nieuwe woning!

VINKEL W1570 MODEL. NOTE: Dit huis is gebouwd naar de wensen van een klant, maar kan uiteraard ook een uitgangspunt zijn voor uw nieuwe woning! W1570 VINKEL Een comfortabel en ruim woonhuis met: - op de begane grond hal woonkamer keuken bijkeuken toilet werkkamer inpandige schuur ruime trap in de hal naar de overloop - boven verdieping ruime badkamer

Nadere informatie

TREND2 1. Rotterdam - stad van de architectuur 2007. TREND21 staat voor een brede vertegenwoordiging. van de algehele bouwkolom in Nederland,

TREND2 1. Rotterdam - stad van de architectuur 2007. TREND21 staat voor een brede vertegenwoordiging. van de algehele bouwkolom in Nederland, Rotterdam - stad van de architectuur 2007 TREND2 1 TREND21 staat voor een brede vertegenwoordiging van de algehele bouwkolom in Nederland, bestaande uit opdrachtgevers / eindgebruikers, architecten, adviseurs,

Nadere informatie