Referenties. American Hotel, Amsterdam. NH Grand Hotel Krasnapolsky, Amsterdam. NH Hotels. Hampshire Hotels

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Referenties. American Hotel, Amsterdam. NH Grand Hotel Krasnapolsky, Amsterdam. NH Hotels. Hampshire Hotels"

Transcriptie

1 American Hotel, Amsterdam De verouderde airconditioningsinstallatie van ca. 170 kamers is vervangen door van Mitsubishi Electric VRF-systeem met 17 remplace buitendelen, waardoor het bestaande leidingwerk grotendeels kon worden herbruikt. NH Grand Hotel Krasnapolsky, Amsterdam 30 hotelkamers van de 5e en 6e verdieping van de vleugel Amsterdam Wing voorzien van een airconditioningsinstallatie Daikin VRV voor koelen en verwarmen. Deze VRF-installatie produceert ook warm water t.b.v. de radiatoren in de badkamer van de hotelkamers. NH Hotels Service, onderhoud en nieuwbouw van ca hotelkamers in Nederland, Luxemburg en België. Hampshire Hotels Service, onderhoud en nieuwbouw van alle hotels in Nederland. Van der Valk Hotel, Goes Van der Valk Hotel, Veenendaal Tijdens renovatie van de bovenste verdieping van het hotel in Goes zijn de 20 hotelkamers voorzien van airconditioning d.m.v. een VRF-systeem. 3 hotelverdiepingen voorzien van een VRF-systeem van Mitsubishi Electric. Ook de Welness en Fitness worden gekoeld en verwarmd door dit systeem. Alle koelingen van de bar, uitgiftebuffetten en keuken zijn aangesloten op een door Mur Conditioning geleverd en gemonteerd Daikin ZEAS systeem.

2 Van der Valk Hotel, Breukelen In het oudere chinese deel van dit hotel heeft Mur Conditioning een VRF-systeem t.b.v. koelen en verwarmen gemonteerd in de ongeveer 150 kamers en een aantal vergaderzalen. Van der Valk Hotel, Spier Bestaande hotelkamers (36 stuks) in 2 vleugels van dit hotel voorzien van airconditioning d.m.v. een VRF-installatie. Oppidium, Mercure Hotel, Amersfoort Het gehele hotel voorzien van een VRF-installatie van Mitsubishi Electric. 142 hotelkamers, vergaderzalen, bar, foyer, restaurant en entree worden gekoeld en verwarmd d.m.v. het VRF-systeem. Vloerverwarming van entree is aangesloten op het VRF-systeem d.m.v. een vloerverwarmingsunit van Mitsubishi Electric. Ramada Hotel, Scheveningen Gehele hotel voorzien van een VRF-installatie en een luchtbehandelingssysteem. Hotelkamers, bar, restaurant en entree worden gekoeld en verwarmd d.m.v. het VRF-systeem. Op de begane grond is een unit gemonteerd t.b.v. een laag-temperatuur vloerverwarmingssysteem. City Living, Amsterdam Novotel, Hoofddorp Fitnessruimte van het Student Hotel in Amsterdam voorzien van een kanaalunit met een luchtverdeelslang. Medio 2014/2015 zullen de ruim 300 hotelkamers van dit nieuw te bouwen hotel voorzien worden van een VRF-systeem met kanaalunits om de kamers te verwarmen en te koelen.

3 Hotel Eden Babylon, Den Haag Het restaurant van het Eden Babylon Hotel in Den Haag wordt gekoeld met 2-zijdig uitblazende units, aangesloten op 1 VRFbuitendeel. Binnendelen gemonteerd in een bestaand gipsplafond. Wellnessresort Thermen, Bussloo De ongeveer 50 hotelkamers van dit in 2012 gebouwde hotel zijn voorzien van kanaalunits voor het koelen en verwarmen van de kamers. WTC Schiphol, Schiphol Diverse kanaalunits zijn aangesloten op een VRF-installatie en een aantal single split wandmodellen zijn geplaatst t.b.v. een serverruimte. Alle installaties zijn d.m.v. LonWorks gekoppeld aan het gebouwbeheersysteem. Vermaat Groep Service, onderhoud en nieuwbouw van alle Vermaat horecavestigingen in Nederland en België. Rijksmuseum Vermaat Groep, Amsterdam Vondelpark Paviljoen, Amsterdam De koelmeubels van Het Café (restaurant) van het Rijksmuseum, alsmede alle koelingen in de keuken van dit restaurant zijn aangesloten op een centraal koelsysteem (digitale scroll) met buitencondensor wat door Mur Conditioning is geplaatst in de technische ruimtes van het Rijksmuseum. Tijdens de renovatie van het Vondelpark Paviljoen is een Daikin VRV-systeem geïnstalleerd t.b.v. koelen en verwarmen van de diverse ruimtes.

4 Koning Willem III Kazerne, Apeldoorn Bij de Koning Willem III kazerne in Apeldoorn zijn in het gerenoveerde gebouw 55 en in het nieuwe aangebouwde deel een 5-tal watergekoelde buitendelen van VRF-systemen gemonteerd waarop diverse kanaalunits zijn aangesloten. Linthorst, Apeldoorn Aanleg VRF en koelinstallaties bij diverse relaties van Installatietechniek Linthorst. ULC, Utrecht Aanleg van VRF en koelinstallaties bij diverse relaties van ULC (Utrechtse Loodgieter Combinatie). ITN, Ede Aanleg VRF en koelinstallaties bij diverse relaties van ITN installatietechniek. Rabobank, Apeldoorn Cargotec, Rotterdam Filiaal van de Rabobank in Apeldoorn voorzien van een VRF-installatie incl. een vloerverwarmingsunit. Geheel aangesloten d.m.v. een EIB-koppeling naar het gebouwbeheersysteem. Kantoren van het bedrijfspand van Cargotec voorzien van een VRFsysteem met kanaalunits.

5 Koopman, Emmeloord Grote ompakafdeling van dit gerenomeerde handelshuis met meer dan verschillende non-food consumentenproducten, is voorzien van 33 kanaalunits met luchtverdeelslangen. Uitbreiding installatie van kantoren met een 7-tal kanaalunits op een VRVsysteem van Daikin voor koelen en verwarmen. Antonius Ziekenhuis, Nieuwegein Alle koel- en airconditioningsinstallaties met uitzondering van de centrale luchtverversing in beheer. Van simpele koelkasten tot geavanceerde waterkoeling van MRI scanners. Kelderman Orthodontie, Bilthoven Deze orthodontie-praktijk, in een schitterde villa te Bilthoven, is voorzien van luchtbehandeling en VRF-installatie. Binnendelen zijn gemonteerd in een spanplafond. Sanquin, Amsterdam Bij de organisatie Sanquin die in Nederland als enige zorg draagt voor de behoefte aan bloedproducten heeft Mur Conditioning een aantal koel- en vriescellen met watergekoelde installaties geleverd en gemonteerd. Ouwehands dierenpark, Rhenen AT&T, Den Haag Boven het Gorillaverblijf van Ouwehands Dierenpark heeft Mur Conditioning de kantoren en de panoramatoren voorzien van een warmtepompsysteem voor koelen en verwarmen. Bij dit Amerikaanse telecommunicatieconcern zijn een aantal serverruimtes voorzien van kanaalunits met in totaal zo n 112,5 kw koelcapaciteit.

6 Van Deelen Businesspark, Den Haag De 5 kantoorvilla s van dit project in Den Haag zijn geheel voorzien van een VRF-installatie voor koelen/verwarmen en volledige luchtverversing d.m.v. een luchtbehandelingskast met warmtewiel. Delinuts, Ede Bij deze importeur van noten, zuidvruchten e.d. is door Mur Conditioning een klimaatinstallatie aangelegd in de grote opslaghal in Ede. D.m.v. een 4-tal Bitzer tandem-installaties met elk 20kW koelcapaciteit en 8 verdampers in de grote opslaghal wordt het juiste klimaat geregeld voor o.a. noten en zuidvruchten die hier liggen opgeslagen. 24 Kitchen, Houten Service en onderhoud aan de diverse airconditioningsstystemen wordt door Mur Conditioning uitgevoerd. De Landgoederij, Bunnik Bij deze evenementenlocatie in het midden van het land heeft Mur Conditioning alle zalen voorzien van airconditioning/verwarming en luchtverversing d.m.v. luchtverdeelslangen. Marks & Spencer, Den Haag Rietveld Wines, Nieuwegein In de winkel van Marks & Spencer in Den Haag is door Mur Conditioning op diverse locaties airconditioning aangebracht. Het recent gerenoveerde Fort Jutphaas in Nieuwegein is voorzien van klimaatbeheersing (koelen en verwarmen) en luchtverversing d.m.v. WTW-units. Luchtverdeling via airsocks.

7 Referenties Tokheim, Dordrecht Hergo De slager met n koksmuts, Amsterdam Het kantoorpand van een van s werelds grootste aanbieder van tankstationoplossingen is door Mur Conditioning voorzien van een VRF-systeem voor koelen en verwarmen. Service, onderhoud en nieuwbouw van alle Hergo slagerijen. Bakkerij van Eekeren, Utrecht Burdock, Den Haag Service, onderhoud en nieuwbouw van alle koel-en vriesinstallaties van de bakkerij alsmede een waterkoelinstallatie voor gekoeld water. De kantoorvilla van Burdock is voorzien van een VRF-installatie voor koelen en verwarmen, alsmede luchtverversing d.m.v. een luchtbehandelingkast met warmtewiel. BP Nederland, Nederland Total Nederland, Nederland Tientallen benzinestations voorzien van Daikin airconditioningssystemen. Bij diverse benzinestations nieuwe airconditoningsinstallaties geïnstalleerd.

8 KNMI, De Bilt Bij het KNMI in De Bilt heeft Mur Conditioning diverse ruimtes, waaronder de radartoren, voorzien van airconditioning. Health Works Fitness Bij diverse filialen van deze sportschool zijn luchtverversingssystemen en airconditioningsinstallaties gemonteerd door Mur Conditioning. Luchtverdeling via airsocks. USC, Leiden Bij het Universitair Sportcentrum te Leiden is in de fitnessruimte airconditioning gemonteerd voor een betere klimaatbeheersing. ROC, Amsterdam Op de verdieping van dit opleidingsinstituut is een VRF-installatie gemonteerd t.b.v. diverse muziekstudio s, de danszaal, opleidingsruimtes en kantoren. Vermaat Nat. Militair Museum, Soesterberg Terberg installatietechniek, IJsselstein Koelmeubels en koel-/vriescellen van dit door de Vermaat Groep geëxploiteerde restaurant in het Nationaal Militair Museum zijn aangesloten op een centraal watergekoeld koelsysteem. Aanleg VRF en koelinstallaties bij diverse relaties van Terberg installatietechniek.

9 Bonneterie, Amsterdam Monumentaal winkelpand voorzien van VRF installatie, geheel ingebouwd in stucplafonds. Bonneterie, Den Haag Monumentaal winkelpand voorzien van VRF installatie, geheel ingebouwd in stucplafonds Medisch Centrum voor Dieren, Amsterdam Alle kantoren, spreekkamers, behandelkamers en operatiekamers voorzien van een VRF systeem koelen en verwarmen. Antonius Ziekenhuis, Utrecht Koelmeubels van het personeelsrestaurant voorzien van een centraal watergekoeld koelsysteem.

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten? Onze zorg! Voor de beheersing van het

Nadere informatie

IT S TIME TO INSPIRE

IT S TIME TO INSPIRE IT S TIME TO INSPIRE INHOUDSOPGAVE VOORWOORD 02 Inhoudsopgave 03 Voorwoord 04 06 Corendon Vitality Hotel Hotel de Hallen 08 InterScaldes 10 12 14 Holiday Inn Hotel van der Valk Stee aan Zee Wie kan zeggen

Nadere informatie

Banen en vestigingen per gemeente [2010] ALLE BANEN BE Nijverheid TOTAAL

Banen en vestigingen per gemeente [2010] ALLE BANEN BE Nijverheid TOTAAL Banen en vestigingen per gemeente 2009-2010 [2010] ALLE BANEN 2010 0305 ABCOUDE 280 92 217 619 18 97 55 34 15 364 69 55 135 258 76 46 2.430 0307 AMERSFOORT 223 5.055 3.588 14.405 3.442 2.448 4.468 4.156

Nadere informatie

Over de Aqua DX unit. Energiebesparing. Keuze vrijheid. Compact en fluisterstil

Over de Aqua DX unit. Energiebesparing. Keuze vrijheid. Compact en fluisterstil Over de Aqua DX unit De Aqua DX is een watergekoelde condensingunit voorzien van Fuji Electric invertertechniek. De Aqua DX maakt gebruik van water om de warmte te verplaatsen, dit in tegenstelling tot

Nadere informatie

Hoe kan ik de restwarmte van datacenters hergebruiken? APAC Airconditioning Martijn Kolk

Hoe kan ik de restwarmte van datacenters hergebruiken? APAC Airconditioning Martijn Kolk Hoe kan ik de restwarmte van datacenters hergebruiken? APAC Airconditioning Martijn Kolk De APAC groep staat voor persoonlijke en betrouwbare dienstverlening. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid

Nadere informatie

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel Als specialist werken wij samen met u als Installateur. Een logische combinatie. warmtepompen computerruimtekoeling Koeltechnisch handelen Vacumeren Luchtbehandeling DRUKPBEPROEVING vullen met koudemiddel

Nadere informatie

MHI KX VRF systemen. KXE6/KXZ multi VRF systemen

MHI KX VRF systemen. KXE6/KXZ multi VRF systemen KXE6/KXZ multi VRF systemen Het KX systeem van Mitsubishi Heavy Industries behoort al jaren tot de meest vooruitstrevende VRF systemen in de Nederlandse markt van klimaatsystemen. Met het KX systeem biedt

Nadere informatie

Zakelijk internet service provider BIT kiest voor oplossing Holland Conditioning

Zakelijk internet service provider BIT kiest voor oplossing Holland Conditioning Juni 2009 Zakelijk internet service provider BIT kiest voor oplossing Holland Conditioning Aermec luchtgekoelde waterchillers op basis van vrije koeling houden servers koel Pragmatisch, met verstand van

Nadere informatie

Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens. EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast

Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens. EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast Het juiste koelsysteem voor uw technische ruimte In technische

Nadere informatie

IJsseldijk k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl. Nieuwe Tiendweg 11-a Krimpen aan den IJssel

IJsseldijk k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl. Nieuwe Tiendweg 11-a Krimpen aan den IJssel Nieuwe Tiendweg 11-a 0180-51 00 90 info@svmakelaardij.nl svmakelaardij.nl IJsseldijk 194 //www.svmakelaardij.nl/aanbod/ijsseldijk-194-krimpen-aan-den-ijssel/281 895.000 k.k. Kenmerken Type Villa Bouwjaar

Nadere informatie

Vraagprijs: 445.000,- k.k. BTW n.v.t.

Vraagprijs: 445.000,- k.k. BTW n.v.t. Weert, Maaspoort 10 Zeer luxe afgewerkt kantoorpand met vrijstaande bedrijfsruimte/magazijn en fraai aangelegde tuin op een steenworp afstand van hartje centrum Weert. Vraagprijs: 445.000,- k.k. BTW n.v.t.

Nadere informatie

IT S TIME TO INSPIRE

IT S TIME TO INSPIRE IT S TIME TO INSPIRE INHOUDSOPGAVE VOORWOORD 02 Inhoudsopgave 03 Voorwoord 04 06 Corendon Vitality Hotel Hotel de Hallen 08 InterScaldes 10 12 14 Holiday Inn Hotel van der Valk Amrâth Du Casque Wie kan

Nadere informatie

Renovatieprojecten. Cfi Zoetermeer

Renovatieprojecten. Cfi Zoetermeer Cfi Zoetermeer Renovatie huisvesting Cfi Zoetermeer. Planvorming en uitvoering van de renovatie heeft plaatsgevonden onder verantwoordelijkheid van de Rgd. BOAG heeft Cfi begeleid over met betrekking tot

Nadere informatie

IJsseldijk k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl. Nieuwe Tiendweg 11-a Krimpen aan den IJssel

IJsseldijk k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl. Nieuwe Tiendweg 11-a Krimpen aan den IJssel Nieuwe Tiendweg 11-a 0180-51 00 90 info@svmakelaardij.nl svmakelaardij.nl IJsseldijk 194 //www.svmakelaardij.nl/aanbod/ijsseldijk-194-krimpen-aan-den-ijssel/126 925.000 k.k. Kenmerken Type Villa Bouwjaar

Nadere informatie

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners Airconditioning & Warmtepompen Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Van single- of multi split systemen bij particulieren, tot grote koudwatermachine

Nadere informatie

AIRCONDITIONING. Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD

AIRCONDITIONING. Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD AIRCONDITIONING Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD IBK AIRCONDITIONING: EEN STERKE DIVISIE VAN DE IBK GROEP IBK Airconditioning levert alle denkbare componenten

Nadere informatie

Zandsteen. Projectinformatie. Zandsteen 1 Hoofddorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Zandsteen. Projectinformatie. Zandsteen 1 Hoofddorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Zandsteen Zandsteen 1 Hoofddorp btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Bedrijfs-/kantoorpand met eigen parkeerterrein gelegen op Airport Business

Nadere informatie

Prismatrium Hogehilweg 18

Prismatrium Hogehilweg 18 TE HUUR Prismatrium Hogehilweg 18 Oppervlakte: 3.199 m² Parkeerratio: 1:63 m² v.v.o. (evt extra beschikbaarheid in overleg) Huurprijs: EUR 125,- per m² (v.v.o.) 1 Het Prismatrium is een in 2011 geheel

Nadere informatie

Te Koop Markant zelfstandig gebouw Schiedamsedijk 12 te Rotterdam

Te Koop Markant zelfstandig gebouw Schiedamsedijk 12 te Rotterdam Te Koop Markant zelfstandig gebouw Schiedamsedijk 12 te Rotterdam Ca. 1000 m2 Bestemmingen: kantoren, wonen, winkelen, maatschappelijke voorzieningen, medische praktijk en hotel. Stripes Makelaardij &

Nadere informatie

Te huur KANTOORVILLA AMSTERDAM

Te huur KANTOORVILLA AMSTERDAM Te huur KANTOORVILLA AMSTERDAM Vrijblijvende informatie Weteringschans 24 Amsterdam Object : Monumentale kantoorvilla gelegen aan de Weteringschans 24 te Amsterdam-Centrum. De vrijstaande villa ligt op

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Meijhorst 6010 te Nijmegen 99 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorpand op Meijhorst 6010 te Nijmegen 99 per vierkante meter per jaar Huur kantoorpand op Meijhorst 6010 te Nijmegen 99 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaardij B.V. Email: Telefoon: 024 3651010 Website: http://www.stmakelaars.nl

Nadere informatie

huren op Eiland 4 Amersfoort

huren op Eiland 4 Amersfoort huren op Eiland Amersfoort Luxe eengezins woningen in Amersfoort Gelegen ten noorden van Amersfoort met alle voorzieningen in de buurt. AMSTERDAM BUNSCHOTEN- SPAKENBURG ZWOLLE ZWOLLE A1 AARN NIJKERK AMSTERDAM

Nadere informatie

Voorstellen. Saman Groep

Voorstellen. Saman Groep Voorstellen Saman Groep Opgericht in 1921 Ca. 120 collega s Onderscheidend door focus op klantspecifieke en innovatieve producten en diensten binnen de installatie & elektrotechniek Advies Engineering

Nadere informatie

Voor uitgebreidere informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen:

Voor uitgebreidere informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen: Woudenberg, 15/11/2016 Betreft/Concerns : Projectreferenties kantoren en bedrijfsgebouwen Dit is slechts een greep uit de projecten van Mandersloot Installaties B.V. Tot op heden met succes en naar tevredenheid

Nadere informatie

Aletta Jacobslaan 45-51, 7555 PJ Hengelo De Sluis

Aletta Jacobslaan 45-51, 7555 PJ Hengelo De Sluis Aletta Jacobslaan 45-51, 7555 PJ Hengelo De Sluis Omschrijving Goed onderhouden bedrijfsverzamelgebouw c.q. gezondheidscentrum gelegen op gezondheidspark te Hengelo. Dit voormalige Rode Kruis gebouw is

Nadere informatie

Schoonouwenseweg 28, Stolwijk Vraagprijs 696.000 k.k.

Schoonouwenseweg 28, Stolwijk Vraagprijs 696.000 k.k. Schoonouwenseweg 28, Stolwijk Vraagprijs 696.000 k.k. Historisch: In 1930 als dienstzijnde voormalige agrarische bedrijfswoning gebouwd om zelfstandig klein te kunnen boeren en tevens in samenwerking dienst

Nadere informatie

Te Koop. Stalpertstraat RV Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 118m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Stalpertstraat RV Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 118m². Vraagprijs k.k. Te Koop Stalpertstraat 64 2597 RV Den Haag Bovenwoning, Appartement, 118m² Vraagprijs 345.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 345.000 k.k. Status Verkocht Oplevering in overleg Soort appartement Bovenwoning,

Nadere informatie

Maximale mogelijkheden

Maximale mogelijkheden NIEUW: Mr. Slim+ Maximale mogelijkheden Energie zinvol gebruiken Productinformatie Mr. Slim+ Mr. Slim warm water + koelen en verwarmen Mr. Slim+ Ideale combinatie Bij het nieuwe Mr.Slim+ systeem weerspiegelt

Nadere informatie

Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin.

Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin. Tot wel 25% minder energieverbruik en co 2 -uitstoot Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin. Ontdek hoe duurzame ambities en commerciële doelstellingen samenkomen in uw koelschap.

Nadere informatie

Prachtig jaren '30 villa in een "groen" jasje!

Prachtig jaren '30 villa in een groen jasje! Prachtig jaren '30 villa in een "groen" jasje! Sloterweg 232 te Badhoevedorp Algemeen: Half vrijstaande "groene" villa met een bruto vloeroppervlakte van circa 200 m² en een stenen garage. De villa heeft

Nadere informatie

Adres: Gentseweg 10, 2803 PC Gouda Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: Gentseweg 10, 2803 PC Gouda Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: Gentseweg 10, 2803 PC Gouda Vraagprijs 950.000,00 kosten koper Omschrijving Uitstekend verzorgd modern vrijstaand kantoorgebouw van 791m2 met 13 P s. Nabij NS- en busstation en snelwegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Het nieuwe wonen in het buitengebied. Laren (Gld) Buisweerdweg ongebouwd

Het nieuwe wonen in het buitengebied. Laren (Gld) Buisweerdweg ongebouwd Het nieuwe wonen in het buitengebied. Laren (Gld) Buisweerdweg ongebouwd Ruim opgezet plan voor de nieuwbouw van een drietal woningen onder één dak in het fraaie buitengebied op ruime kavels. Woning 3

Nadere informatie

Hydrolution systeem. Milieubewust genieten van totaalcomfort in uw woning. Hydrolution_verwarmen, koelen en warm tapwater met één systeem

Hydrolution systeem. Milieubewust genieten van totaalcomfort in uw woning. Hydrolution_verwarmen, koelen en warm tapwater met één systeem Hydrolution systeem Milieubewust genieten van totaalcomfort in uw woning Hydrolution_verwarmen, koelen en warm tapwater met één systeem Een comfortabele binnenomgeving vergroot de kwaliteit van het leven.

Nadere informatie

Full service kantoorruimte te huur vanaf 15m2. Tevens Flexplekken en dagdeel verhuur

Full service kantoorruimte te huur vanaf 15m2. Tevens Flexplekken en dagdeel verhuur Full service kantoorruimte te huur vanaf 15m2 Tevens Flexplekken en dagdeel verhuur Hoofdstraat 1 3 Leiderdorp Foto impressie verhuur locatie Entree en receptie Voorbeeld kantoorruimten Object Het kantoorgebouw

Nadere informatie

Laan van Waalhaven , Den Haag

Laan van Waalhaven , Den Haag Te huur / Te koop Helix Business Park Laan van Waalhaven 440-484, Den Haag Vanaf circa 275 m ² v.v.o. Goede bereikbaarheid Hoogwaardig kantoren - en bedrijvenpark www.dtz.nl Op een prominente zichtlocatie

Nadere informatie

LANDELIJKE VERSPREIDING POSTERS, FLYERS EN MAGAZINES

LANDELIJKE VERSPREIDING POSTERS, FLYERS EN MAGAZINES LANDELIJKE VERSPREIDING POSTERS, FLYERS EN MAGAZINES Hieronder volgt een overzicht van de aantallen posters en flyers in de meest gevraagde steden alsmede de tarieven die we hiervoor hanteren. We zijn

Nadere informatie

100% 90% winnaar. Dutch Health Tec Academy, Utrecht. Voor minder dan de helft van de nieuwbouwprijs, mooi onderwijsgebouw neergezet

100% 90% winnaar. Dutch Health Tec Academy, Utrecht. Voor minder dan de helft van de nieuwbouwprijs, mooi onderwijsgebouw neergezet Dutch Health Tec Academy, Utrecht 100% transformatie van leegstaande bedrijfshal met kantoor naar onderwijsgebouw en kenniscentrum 90% hergebruik van bestaand casco winnaar van de VGME Award 2011 Voor

Nadere informatie

Midea Airconditioning Pushing The Limit. single / multi-split INVERTERUNIT. warmtepomp - Inverter

Midea Airconditioning Pushing The Limit. single / multi-split INVERTERUNIT. warmtepomp - Inverter Midea Airconditioning Pushing The Limit warmtepomp - Inverter INVERTERUNIT single / multi-split INVERTERUNIT Warmtepomp - Inverter - single / multi-split X-Type - single / multi-split Console - single

Nadere informatie

Markt oplossingen met decentrale koelinstallaties Chris van der Lande Uniechemie BV Apeldoorn

Markt oplossingen met decentrale koelinstallaties Chris van der Lande Uniechemie BV Apeldoorn Markt oplossingen met decentrale koelinstallaties Chris van der Lande Uniechemie BV Apeldoorn Kenmerken Centraal Koeler per cel >compressorset centraal in machinekamer >condensor extern Vertakt stelsel

Nadere informatie

Midea Airconditioning Pushing The Limit. single / multi-split INVERTERUNIT. warmtepomp - Inverter

Midea Airconditioning Pushing The Limit. single / multi-split INVERTERUNIT. warmtepomp - Inverter Midea Airconditioning Pushing The Limit warmtepomp - Inverter INVERTERUNIT single / multi-split 2011 Midea Airconditioning is wereldwijd één van de grootste producenten van kwalitatief hoogstaande producten

Nadere informatie

vlaskuilseweg-36/

vlaskuilseweg-36/ http://www.funda.nl/koop/maria-hoop/huis-85180987- vlaskuilseweg-36/ 226.380 euro koopprijs incl. kosten koper Uitgangspunt aankoopprijs 200.000 euro incl. kosten koper Opbrengst verkoop van 13000 m2 landbouwgrond

Nadere informatie

VERBOUWINGSSPECIFICATIE WESTERSUITES

VERBOUWINGSSPECIFICATIE WESTERSUITES VERBOUWINGSSPECIFICATIE WESTERSUITES! Type to enter text Westersuites, Westerstraat 52-54 Rotterdam Kwalitatief hoogwaardige suites in een pand waar de historie van afstraalt en ontwikkelt naar de wensen

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Lichtenauerlaan 2-20 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Lichtenauerlaan 2-20 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Lichtenauerlaan 2-20 te Rotterdam Object Zelfstandige luxueuze kantoorvilla van ca. 2.131 m² gelegen op het best bereikbare en ontsloten bedrijventerrein van Rotterdam,

Nadere informatie

Leiden Schipholweg 55 89 Kantoorgebouw Schutterspoort

Leiden Schipholweg 55 89 Kantoorgebouw Schutterspoort Leiden Schipholweg 55 89 Kantoorgebouw Schutterspoort Object Representatief kantoorpand met een totaal oppervlak van ca. 7.841 m². Er is ca. 2.361 m² voor verhuur beschikbaar. De beschikbare kantoorruimte

Nadere informatie

TE KOOP UITHOFSLAAN 35 D DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP UITHOFSLAAN 35 D DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 0622739352 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE Op de grens van de gemeente Westland en Den Haag staat deze fraaie villa te koop. De villa is

Nadere informatie

Kredietaanvraag Klimatisering De Lakenhal BESLUITEN

Kredietaanvraag Klimatisering De Lakenhal BESLUITEN Aanbiedingsformulier Nr: Dienst: Error: Reference source not found Error: Reference source not found C&E Kredietaanvraag Klimatisering De Lakenhal Onderwerp Kredietaanvraag Klimatisering De Lakenhal In

Nadere informatie

Adem diep Met het vernieuwde warmtepompsysteem, dat de vervanging van oude systemen zeer eenvoudig maakt

Adem diep Met het vernieuwde warmtepompsysteem, dat de vervanging van oude systemen zeer eenvoudig maakt REPLACE TECHNOLOGY Adem diep Met het vernieuwde warmtepompsysteem, dat de vervanging van oude systemen zeer eenvoudig maakt EU-verordening 1005/2009 INFORMATIEBROCHURE VOOR BESLISSINGNEMERS Belangrijke

Nadere informatie

De woning bestaat uit een hoofdwoning en een appartement met eigen entree en eigen terras, gelegen op de 1e verdieping.

De woning bestaat uit een hoofdwoning en een appartement met eigen entree en eigen terras, gelegen op de 1e verdieping. Santa Bárbara de Nexe 885,000 Ref: SVP816 De villa is volledig gerenoveerd (gereed in maart 2019) en is zo goed als nieuw! De woning bestaat uit een hoofdwoning en een appartement met eigen entree en eigen

Nadere informatie

De GROOTSTE van Limburg op het gebied van vloerverwarming KLEPPEN EN VENTIELEN

De GROOTSTE van Limburg op het gebied van vloerverwarming KLEPPEN EN VENTIELEN De GROOTSTE van Limburg op het gebied van vloerverwarming KLEPPEN EN VENTIELEN De Gigant.nl Kleppen en Ventielen zijn zeer geschikt om te worden toegepast bij conventionele (vloer)verwarming. Middels de

Nadere informatie

4 kamer- appartement. LEIDERDORP Westerschans 15. vraagprijs k.k

4 kamer- appartement. LEIDERDORP Westerschans 15. vraagprijs k.k 4 kamer- appartement LEIDERDORP Westerschans 15 vraagprijs 295.000 k.k. 071-8200020 leiderdorp@drieman.nl www.drieman.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3024 EZ Rotterdam Vraagprijs 309.500,- k.k. Omschrijving Luxe loft appartement van 108 m2 op de 9e verdieping van de monumentale Schiecentrale, gelegen op de Lloydpier

Nadere informatie

Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade

Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade Deze schitterende vrijstaande villa is op één van de mooiste locaties aan de Kagerplassen, direct aan het Vennemeer gelegen. Vrijblijvende Projectinformatie: Conduct Vastgoed

Nadere informatie

Huur of koop bedrijfspand op Kaagstraat 10 te Raalte 60 per vierkante meter per jaar

Huur of koop bedrijfspand op Kaagstraat 10 te Raalte 60 per vierkante meter per jaar Huur of koop bedrijfspand op Kaagstraat 10 te Raalte 60 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Thoma Postjr Bedrijfsmakelaars Email: deventerbog@thomapost.nl Telefoon: 0570-614607 Website: www.thomapost.nl

Nadere informatie

Tomatenlaan 6 F 2548 AJ Den Haag k.k.

Tomatenlaan 6 F 2548 AJ Den Haag k.k. TE KOOP Tomatenlaan 6 F 2548 AJ Den Haag 1.900.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.900.000 k.k. Postcode 2548 AJ Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Tuin rondom Garage Garage, Aangebouwd steenparkeerplaats Woonruimte

Nadere informatie

Marktstraat JE Heerde k.k.

Marktstraat JE Heerde k.k. TE KOOP Marktstraat 3 8181 JE Heerde 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 8181 JE Ligging Aan park, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Voorwaarden en garanties

Voorwaarden en garanties Voorwaarden en garanties Alle vermelde prijzen in deze catalogus zijn bruto in euro s, exclusief de wettelijke verwijderingsbijdrage en BTW en gelden per stuk. Al onze aanbiedingen en transacties geschieden

Nadere informatie

1.3. Vloerverwarming wordt gevoed vanuit het buffervat, vloerkoeling rechtstreeks vanuit hydrobox en optioneel ventilator-convectoren aangesloten.

1.3. Vloerverwarming wordt gevoed vanuit het buffervat, vloerkoeling rechtstreeks vanuit hydrobox en optioneel ventilator-convectoren aangesloten. Bestekstekst Green Package 2 1. Omschrijving installatie 1.1. De woning wordt voorzien van een Green Package installatie voor verwarming, koeling en warm tapwaterbereiding. Het leveren en monteren binnen

Nadere informatie

Airconditioning AMV Mini VRF

Airconditioning AMV Mini VRF Airconditioning AMV Mini VRF AMV Mini VRF serie: De Air Trade Centre AMV mini VRF serie, is een koelen of verwarmen systeem ( 2 pijps) welke zeer geschikt is voor het gebruik in kleine kantoorgebouwen

Nadere informatie

Clematislaan JB Wassenaar. Herenhuis 225m². Vraagprijs p.m. ex.

Clematislaan JB Wassenaar. Herenhuis 225m². Vraagprijs p.m. ex. Te Huur Clematislaan 53 2241JB Wassenaar Herenhuis 225m² Vraagprijs 4.800 p.m. ex. Vraagprijs 4.800 p.m. ex. Inrichting Gestoffeerd Status Verhuurd Beschikbaar per per direct Soort woonhuis Herenhuis Bouwjaar

Nadere informatie

TE KOOP. HB Makelaardij B.V K.K. Vlietepolder WH Hoofddorp. HB Makelaardij B.V. Sloterkade 182 hs 1059 EB Amsterdam

TE KOOP. HB Makelaardij B.V K.K. Vlietepolder WH Hoofddorp. HB Makelaardij B.V. Sloterkade 182 hs 1059 EB Amsterdam HB Makelaardij B.V. TE KOOP Vlietepolder 11 2134 WH Hoofddorp HB Makelaardij B.V. Sloterkade 182 hs 1059 EB Amsterdam 020-6170379 info@hbhousing.nl hbhousing.nl 520.000 K.K. Type hier een tekst. Of vul

Nadere informatie

Refelingse Erven 4, Nuenen

Refelingse Erven 4, Nuenen Refelingse Erven 4, Nuenen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 275.000 k.k. Aangeboden sinds 27-09-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Duurzame energie. uitgestoten in vergelijking met een conventioneel verwarmingssysteem, bijvoorbeeld een CV ketel.

Duurzame energie. uitgestoten in vergelijking met een conventioneel verwarmingssysteem, bijvoorbeeld een CV ketel. Duurzame energie Er wordt tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van duurzame energiesystemen in gebouwen. Hiermee wordt op een natuurlijke wijze duurzame energie gewonnen om de woningen te verwarmen

Nadere informatie

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 12 STARTERSAPPARTEMENTEN AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 100% ELEKTRISCH 1 Inhoud Inleiding 4 Woonkwaliteiten 5 Energieneutraal 6 Situatie 8 Geveltekeningen 10 Plattegronden 11 Doorsneden (perspectief)

Nadere informatie

Adem diep Met het vernieuwde warmtepompsysteem, dat de vervanging van oude systemen zeer eenvoudig maakt

Adem diep Met het vernieuwde warmtepompsysteem, dat de vervanging van oude systemen zeer eenvoudig maakt REPLACE TECHNOLOGY Adem diep Met het vernieuwde warmtepompsysteem, dat de vervanging van oude systemen zeer eenvoudig maakt EU-verordening 1005 / 2009 INFORMATIEBROCHURE VOOR BESLISSINGNEMERS Belangrijke

Nadere informatie

Fort Asperen k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl. Nieuwe Tiendweg 11-a Krimpen aan den IJssel

Fort Asperen k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl. Nieuwe Tiendweg 11-a Krimpen aan den IJssel Nieuwe Tiendweg 11-a 0180-51 00 90 info@svmakelaardij.nl svmakelaardij.nl Fort Asperen 2 //www.svmakelaardij.nl/aanbod/fort-asperen-2-krimpen-aan-den-ijssel/122 400.000 k.k. Kenmerken Type Villa Bouwjaar

Nadere informatie

Waalwijk (5143 TB), Bloemenoordplein 22

Waalwijk (5143 TB), Bloemenoordplein 22 Aan plein met buurtwinkelcentrum ligt deze goed onderhouden uitgebouwde HOEKWONING met vrijstaande berging en onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuiden op een perceel van 140 m². Globale indeling.

Nadere informatie

Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie

Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie Een prettig klimaat in uw winkel of restaurant: dat is wat uw klanten en medewerkers willen! Uw personeel werkt met meer

Nadere informatie

Vraagprijs 49.500,- k.k.

Vraagprijs 49.500,- k.k. Vraagprijs 49.500,- k.k. BEEKBERGEN DroomPark Beekbergen/ Bospark Beekbergen, KAVEL 172, BEEKBERGEN DroomPark Beekbergen/ Fraai in bosrijk gebied gelegen RECREATIECHALET, bouwjaar 2004 met buitenterras

Nadere informatie

Bijlage: HvO overzicht van relevante functies en m² bestaand en nieuw

Bijlage: HvO overzicht van relevante functies en m² bestaand en nieuw Bijlage: HvO overzicht van relevante functies en m² bestaand en nieuw HvO overzicht van relevante functies en m2 s bestaand en nieuw (exclusief hotelkamers en deelgebied Jan van Henegouwenweg) NIEUW HOTEL

Nadere informatie

Kattebos Heerenveen

Kattebos Heerenveen Kattebos 109 - Heerenveen Vraagprijs 595.000,-- kosten koper Omschrijving Kattebos 109 - Heerenveen Op schitterende hoeklocatie en tegenover het Heidemeer met golfcourse gelegen, vrijstaande villa met

Nadere informatie

ENERGIE-EFFICIËNTE KLIMATISATIESYSTEMEN. // Design Offices

ENERGIE-EFFICIËNTE KLIMATISATIESYSTEMEN. // Design Offices ENERGIE-EFFICIËNTE KLIMATISATIESYSTEMEN // Design Offices Flexibele kantoor-, vergader- en evenementenzalen maken modern werken mogelijk in Design Offices. Het concept wordt ondersteund door een VRF-klimatisatiesysteem

Nadere informatie

Hotel Kruisweg 631 Hoofddorp. SO studie

Hotel Kruisweg 631 Hoofddorp. SO studie Hotel Kruisweg 631 Hoofddorp SO studie 03-10-2017 Hotel Kruisweg 631 Hoofddorp SO 03-10-2017 client Van Wijnen Projectontwikkeling West bv Opaallaan 14 2130 KB, Hoofddorp In dit boekwerk verkennen wij

Nadere informatie

TE KOOP BRASSCHAAT Midden in de "Vriesdonk gelegen fantastische instapklare villa met binnenzwembad Vraagprijs: 3.250.000 Referentie: 2384

TE KOOP BRASSCHAAT Midden in de Vriesdonk gelegen fantastische instapklare villa met binnenzwembad Vraagprijs: 3.250.000 Referentie: 2384 Technische details HOOFDKENMERKEN Type: Woning Bouwjaar: 2001 Renovatiejaar: INRICHTING Aantal slaapkamers: 7 Aantal badkamers: 6 OPPERVLAKTES Grondoppervlakte: ca. m² Woonoppervlakte: ca. m² ANDERE GEGEVENS

Nadere informatie

Te huur. Stationsstraat 1 a-z

Te huur. Stationsstraat 1 a-z Te huur Stationsstraat 1 a-z 2371 SH Roelofarendsveen Prins Bernhardlaan 4, 2405 VZ Alphen aan den Rijn (0172) 47 02 47 alphen@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Businesspoint Roelofarendsveen Midden in

Nadere informatie

TE KOOP. Brede Balrouw 28 a K.K RN Hoeven. MD Makelaars en Taxateurs. Hofstraat AK Hoeven

TE KOOP. Brede Balrouw 28 a K.K RN Hoeven. MD Makelaars en Taxateurs. Hofstraat AK Hoeven TE KOOP 695.000 K.K. MD Makelaars en Taxateurs Hofstraat 27 4741 AK Hoeven 165502211 info@mdmakelaars.nl Brede Balrouw 28 a 4741 RN Hoeven Brede Balrouw 28 a 4741 RN Hoeven Inleiding Droomwoning op droomlocatie!

Nadere informatie

BROCHURE Martinikerkhof 24 Groningen

BROCHURE Martinikerkhof 24 Groningen BROCHURE Martinikerkhof 24 Groningen Statig en monumentaal herenhuis op een prachtige locatie gelegen aan een parkje in het hart van het stadscentrum aan de voet van de Martinitoren. Het pand is grondig

Nadere informatie

Huur op Burgemeester Elsenlaan 329 te Rijswijk zh 95 per vierkante meter per jaar

Huur op Burgemeester Elsenlaan 329 te Rijswijk zh 95 per vierkante meter per jaar Huur op Burgemeester Elsenlaan 329 te Rijswijk zh 95 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars B.V. Email: wkooijman@recourt.nl Website: http://www.recourt.nl Omschrijving

Nadere informatie

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 12 SENIORENWONINGEN AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 100% ELEKTRISCH 1 Inhoud Inleiding 4 Woonkwaliteiten 5 Energieneutraal 6 Situatie 8 Geveltekeningen 10 Plattegronden 11 Doorsneden (perspectief) 14 Omschrijving

Nadere informatie

De natuurlijke keuze. Daikin Altherma lage temperatuur warmtepomp

De natuurlijke keuze. Daikin Altherma lage temperatuur warmtepomp De natuurlijke keuze Daikin Altherma lage temperatuur warmtepomp De natuurlijke keuze 3 in1: verwarmen, koelen en warm tapwater Daikin Altherma is een totaaloplossing voor verwarming en warm tapwater die

Nadere informatie

Er warmpjes bij zitten, dankzij uw interne computerruimte? DE WIT datacenterkoeling, André Zweverink APAC Airconditioning, Martijn Kolk

Er warmpjes bij zitten, dankzij uw interne computerruimte? DE WIT datacenterkoeling, André Zweverink APAC Airconditioning, Martijn Kolk Er warmpjes bij zitten, dankzij uw interne computerruimte? DE WIT datacenterkoeling, André Zweverink APAC Airconditioning, Martijn Kolk André Zweverink Martijn Kolk Agenda Waarom? Restwarmte, wat is dat

Nadere informatie

VOOR U GEOPEND 24/7. DIVERSE ALGEMENE VOORZIENINGEN. GRATIS DRAADLOOS INTERNET. CONCURRERENDE HUURPRIJS. FLEXIBELE KORTLOPEND HUURCONTRACT.

VOOR U GEOPEND 24/7. DIVERSE ALGEMENE VOORZIENINGEN. GRATIS DRAADLOOS INTERNET. CONCURRERENDE HUURPRIJS. FLEXIBELE KORTLOPEND HUURCONTRACT. PROJECTINFORMATIE ZAKENCENTRUM NIEUWEGEIN KANTOOR- PRAKTIJKRUIMTE HUREN KERNPUNTEN: REGELMATIG TURNKEY KANTOORUNITS TE HUUR VAN CA 20 TOT CA 100 M2. INDIEN GEWENST GEHEEL GEMEUBILEERD OPGELEVERD. VOOR

Nadere informatie

AIRCONDITIONERS. Mini SMMS Multi. Voor particuliere- en klein zakelijke toepassing TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST.

AIRCONDITIONERS. Mini SMMS Multi. Voor particuliere- en klein zakelijke toepassing TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST. AIRCONDITIONERS Mini SMMS Multi SMMS Multi Voor particuliere- en klein zakelijke toepassing TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST. Flexibiliteit, energiebesparing en en comfort zijn de sleutelwoorden comfort

Nadere informatie

Waar zijn we met het verduurzamen van onze woningen in Nederland?

Waar zijn we met het verduurzamen van onze woningen in Nederland? Waar zijn we met het verduurzamen van onze woningen in Nederland? We hebben veelal nog verouderde woningen waarbij ongeveer een kwart van de huiseigenaren een hypotheekschuld heeft boven de huidige marktwaarde.

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Zutphenseweg 51 *** te Deventer 375 per maand

Huur kantoorpand op Zutphenseweg 51 *** te Deventer 375 per maand Huur kantoorpand op Zutphenseweg 51 *** te Deventer 375 per maand Aanbiedende partij: Thoma Post Bedrijfsmakelaars Email: deventerbog@thomapost.nl Telefoon: 0570-614607 Website: www.thomapost.nl Omschrijving

Nadere informatie

Industrial. Bestemming. Hoofdbestemming. Bouwjaar. Energie. Energielabel

Industrial. Bestemming. Hoofdbestemming. Bouwjaar. Energie. Energielabel Diamantlaan 15 2132 WV HOOFDDORP Contactpersoon hoofddorp@dtz.nl +31(0)23 5 685 685 Kenmerken Algemeen Bestemming Status Klaar Hoofdbestemming Beschikbaar In overleg Bouwjaar 1994 Oppervlakten Energie

Nadere informatie

Rapportage. Verdunning. Post Rotterdam. Rotterdam

Rapportage. Verdunning. Post Rotterdam. Rotterdam Rapportage inzake Verdunning voor het project Post Rotterdam te Rotterdam Projectnummer : 160.219 Versie : 3.0 Status : Definitief Datum : 20-07-2018 Colofon Project: Hoogbouw Post Rotterdam Onderdeel

Nadere informatie

TE HUUR. Distributiecentrum Roggestraat te Nieuw-Vennep

TE HUUR. Distributiecentrum Roggestraat te Nieuw-Vennep TE HUUR Distributiecentrum Roggestraat te Nieuw-Vennep Projectinformatie Adres: Locatie: Object: Roggestraat 24 te Nieuw-Vennep Het object is gelegen op het bedrijventerrein Spoorzicht te Nieuw-Vennep.

Nadere informatie

Projectinformatie. Hoofdweg 667. Hoofddorp

Projectinformatie. Hoofdweg 667. Hoofddorp Projectinformatie Hoofdweg 667 Hoofddorp VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Te huur, diverse recent vernieuwde kantoorunits gelegen aan de Hoofdweg 667 te Hoofddorp. Locatie Het object ligt aan de

Nadere informatie

RIJNZATHE 16 DE MEERN

RIJNZATHE 16 DE MEERN RIJNZATHE 16 DE MEERN www.rijnzathe16.nl Omschrijving Algemeen: het kantoorgebouw is gelegen op het kantorenpark Oudenrijn, aan de westzijde van Utrecht, nabij het verkeersknooppunt Oudenrijn, direct langs

Nadere informatie

Zorgeloos warm én koel

Zorgeloos warm én koel Itho Daalderop HP-S Installatieoverzicht A ++ Zorgeloos warm én koel HP-S Installatieoverzicht Itho Daalderop heeft drie lucht/water warmtepompen met de naam HP-S (Heat Pump Split) in het assortiment.

Nadere informatie

ieuwsbrief Project KWIII/FvB kazerne Nieuwsbrief 10 Mei 2016 Beste lezers,

ieuwsbrief Project KWIII/FvB kazerne Nieuwsbrief 10 Mei 2016 Beste lezers, Project KWIII/FvB kazerne Nieuwsbrief 10 Mei 2016 ieuwsbrief Beste lezers, Het project renovatie/nieuwbouw Koning Willem III / Frank van Bijnenkazerne heeft tot doel een nieuwe kazerne te realiseren op

Nadere informatie

ROTTERDAM (STADSCENTRUM) JUFFERSTRAAT (NACHTPRIJS) 225,00 Incl. Per direct beschikbaar

ROTTERDAM (STADSCENTRUM) JUFFERSTRAAT (NACHTPRIJS) 225,00 Incl. Per direct beschikbaar ROTTERDAM (STADSCENTRUM) JUFFERSTRAAT (NACHTPRIJS) 225,00 Incl. Per direct beschikbaar * NACHTPRIJS!!* Wonen op het Wijnhaveneiland, de locatie die door zijn allure al het Manhattan aan de Maas wordt genoemd,

Nadere informatie

Bouwkostenkompas. Installaties. BouwkostenKompas.nl IGG.nl. IGG Bointon de Groot

Bouwkostenkompas. Installaties. BouwkostenKompas.nl IGG.nl. IGG Bointon de Groot Bouwkostenkompas Installaties BouwkostenKompas.nl IGG.nl IGG Bointon de Groot Inhoudsopgave KengetallenKompas 1 Inhoudsopgave 4 Column Ton de Groot 6 Breeamlabels kantoren 8 European Construction Costs

Nadere informatie

TE HUUR. Kaagstraat 10, 8102 GZ Raalte. Huurprijs 60,- per m² per jaar

TE HUUR. Kaagstraat 10, 8102 GZ Raalte. Huurprijs 60,- per m² per jaar TE HUUR Kaagstraat 10, 8102 GZ Huurprijs 60,- per m² per jaar Omschrijving TE HUUR/TE KOOP "DE KAAG ". Op goed bereikbare locatie op bedrijvenpark De Zegge gelegen vrijstaand bedrijfscomplex bestaande

Nadere informatie

Rijksstraatweg 675, Villa Maarheeze WASSENAAR

Rijksstraatweg 675, Villa Maarheeze WASSENAAR Objectinformatie kantoorruimte te huur Rijksstraatweg 675, Villa Maarheeze WASSENAAR Tel: 070 330 7 350 Fax: 070 330 7 360. E-mail: info@jnwmakelaars.nl. Web: www.jnwmakelaars.nl Algemeen De in 1915 door

Nadere informatie

Zorg voor een natuurlijke werkomgeving. KX6 VRF systemen

Zorg voor een natuurlijke werkomgeving. KX6 VRF systemen Zorg voor een natuurlijke werkomgeving. KX6 VRF systemen 2 Mitsubishi Heavy Industries behoort al jaren tot de grootste en meest gerenommeerde airconditioningproducenten ter wereld. Vanuit onze sterke

Nadere informatie

Boveneindselaan k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl

Boveneindselaan k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl Nieuwe Tiendweg 11-a 0180-51 00 90 info@svmakelaardij.nl svmakelaardij.nl Boveneindselaan 35 //www.svmakelaardij.nl/aanbod/boveneindselaan-35-krimpen-aan-den-ijssel/27 375.000 k.k. Kenmerken Type Eengezinswoning

Nadere informatie

Te huur - kantoorruimte ca. 142 m² (v.a. 22,5 m²)

Te huur - kantoorruimte ca. 142 m² (v.a. 22,5 m²) Te huur - kantoorruimte ca. 142 m² (v.a. 22,5 m²) Paardeweide 5 4824 EH Breda Kenmerken Omgevingsfactoren Het betreft hier een fraai vormgegeven kantoorpand, bestaande uit twee kantoorvleugels met een

Nadere informatie

Kantoorgebouw - Philadelphia Amersfoort Nieuwe E-installatie, aanpassingen W-installaties, verlichting, brandmelding, beveiliging en ICT-Netwerk

Kantoorgebouw - Philadelphia Amersfoort Nieuwe E-installatie, aanpassingen W-installaties, verlichting, brandmelding, beveiliging en ICT-Netwerk Projectnaam: Projectomvang: Opdrachtgever: Adviseur: Aanneemsom: 304.000 Kantoorgebouw - Philadelphia Amersfoort Nieuwe E-installatie, aanpassingen W-installaties, verlichting, brandmelding, beveiliging

Nadere informatie